Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Ολυμπιακός - Κάχα Λαμποράλ (82-74)

Καλημέρες (πολλές!).
Παιδιά είμαι εκτός πόλης, συγκεκριμένα στη Λάρισα στα πεθερικά (ευκαιρίας δοθείσης, θα προσπαθήσω να ψαρέψω κάτι και για το θέμα Σπανούλη από τον πεθερό μου σήμερα, έχω εξηγήσει και άλλες φορές "τις άκρες του" όντας δημοσιογράφος με πολλές γνωριμίες εδώ) και (σας) γράφω αυτό το post από internet cafe! Ούτε θυμάμαι πόσα χρόνια έχω να κάνω κάτι τέτοιο!
Anyway, το ματς χθες το είδα μεν, αλλά δε το "είδα". Ήμουν καλεσμένος στους κουμπάρους μου και όσο και να προσπαθούσα να συγκεντρωθώ όσο οι άλλοι μασουλάγανε, δε τα κατάφερα. Περισσότερο λοιπόν χάζεψα λοιπόν το παιχνίδι άρα και όχι πολλές πιθανότητες να πω κάτι "σωστό" τώρα.
Όπως και να έχει, την όλη μυρωδιά θα μου τη δώσετε εσείς, οπότε no problem.
Μου άρεσε που δείχνουμε σημάδια ανάκαμψης ΣΟΒΑΡΑ πλέον. Καιρός ήταν! Μου άρεσε που ο Παπ ήταν βαρόμετρο και μου άρεσε που αρχίζει τα limit up του! Μου άρεσε που ο Law έχει κάνει συνήθεια το σκοράρισμα, χωρίς να αφήνει τα αμυντικά του καθήκοντα. Μου άρεσε που η ομάδα με έναν Σπαν άρρωστο (από πότε έχει ρε παιδιά να τελειώσει παιχνίδι σε όχι διψήφιο αριθμό, το έψαξε κανείς?) κατάπιε την Κάχα. Σύμφωνοι, είναι σε φάση πτώσης τώρα αυτοί, αλλά δεν είναι για να υποτιμούνται. Μου άρεσε που όπως διάβασα, ο Σπαν τα έσπασε όταν βγήκε. Και γιατί άλλος κάνει κουμάντο αλλά και γιατί δείχνει ότι θέλει να είναι ΕΚΕΙ ακόμα και με 39 πυρετό! Μου άρεσε που ξαναβλέπω να έρχεται η ενέργεια που ΦΟΒΙΖΕΙ άπαντες στην Ευρώπη και μου άρεσε γιατί αυτή έρχεται πάντα από την άμυνα που δαγκώνει! Μου άρεσε που όλοι λίγο-πολύ (εκτός Πάουελ) πρόσφεραν, απλά κοιτάξτε τη στατιστική του ματς και φέρτε στο νου σας τις όλες ενέργειές τους. Μου άρεσε η βουτιά του Παπ και το coast to coast του Χάινς! Μου άρεσε ο Πέρο και μου άρεσε και ο Κάτσι! Μπαίνοντας σιγά-σιγά ο Πέρκινς και ανεβαίνοντας ο Σπαν ξανά, απλά στα γκαρντ θα ΔΑΓΚΩΝΟΥΜΕ! Πίσω είναι άλλο θέμα, αλλά όπως καταλάβατε, δεν έχω όρεξη για καμία γκρίνια σήμερα. Ας έχει ο Θεός καλά τον Κάιλ, τον Πέρο και τον Σέρμα μόνο... Ο Πέρκινς ειδικά θα μας κάνει πιο "κακούς", πιο bad motherfuckers και νομίζω ότι πια είναι κάτι περισσότερο από εφικτή η κατάληψη της δεύτερης θέσης (έχω σίγουρο ότι την Μπάρτσα θα την φάμε λάχανο), ναι? Ο Σλούκας πια είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ μονάδα και αυτό το βλέπουν όλοι.
Τι δε μου άρεσε? Ότι ούτε μετά τη σφαλιάρα στο ποδόσφαιρο, κάποιοι "Ολυμπιακοί" θέλησαν να τιμήσουν το καμάρι του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ... Για πανηγύρια και μόνο, ε όχι ρε μάγκες! Λυπάμαι. Θα καταφέρετε ακόμα και αυτούς που έχουν απομείνει να σας υποστηρίζουν (με τα όσα ΠΟΛΛΑ στραβά σας και είμαι ένας από αυτούς), να τους χάσετε. Δε διαχωρίζω ποτέ και κανένα τμήμα. Είμαι Ολυμπιακός και όχι μπασκετικός Ολυμπιακός. Το ότι γουστάρω το μπάσκετ πρώτα, δε πάει να πει ότι δε γουστάρω τα άλλα... Αλλά δε μπορώ να βλέπω τέτοια σνομπαρία για την ομάδα που είναι εν ενεργεία Πρωταθλήτρια Ελλάδας/Ευρώπης. Με πειράζει, με ενοχλεί και με κάνει να πιστεύω ότι εσείς τελικά είστε ποδοσφαιρικοί Ολυμπιακοί και μόνο... Η διαφορά που χάθηκε γελοιωδώς! Όχι, στην καμία δε θα υπάρξει περίπτωση ισοβαθμίας και στην καμία δε θα τη χρειαστούμε, αλλά δείχνουμε να μην ωριμάζουμε εκεί. Και θα το πληρώσουμε αν πετύχουμε μια πιο σοβαρή ομάδα... Δεν είναι κρίμα να χαλάτε μόνοι σας μια εικόνα που για 38' ήταν απολαυστική και μια εμφάνιση το λιγότερο χειμαρρώδη?

Δεν έχω άλλο χρόνο. Πατάω 'publish' και την κάνω. Είμαι σίγουρος ότι ό,τι ξέχασα, θα το αναφέρετε εσείς παιδιά. Για τις επόμενες 3 ήμερες, δε θα έχω την άνεση του να χαζεύω και να απαντώ άμεσα. Κάντε κουβέντα, ρίξτε ό,τι θέλετε στο τραπέζι και με την πρώτη ευκαιρία, θα επανέρχομαι!

ΥΓ: Με τις λάθος επιλογές μας στην front line, μόνο την CSKA "φοβάμαι" και αυτό λόγω ψηλών... Αν δε σταυρώσουμε με αυτούς στην επόμενη φάση, νομίζω το Λονδίνο είναι ένας άμεσα εφικτός στόχος. Λέτε να τα φέρει έτσι η τύχη ώστε να πετύχουμε τους ζελέδες? Και με ξένους διαιτητές? Τι είδους τάμα πρέπει να κάνω ο άθεος για να βγει αυτό το σενάριο, χεχε?!


54 σχόλια:

  1. καλα να περνας φιλε και να τιμησεις τα κοψιδια.η ζωη ειναι περα απο το μπασκετ και μονο που καθησες να γραψεις ενα κατεβατο απο ιντερνετ καφε σε τιμαει απεριοριστα που τιμας εμας τους αναγωνστες σου απεριοριστα..
    η ομαδα οντως ρολαρει αλλα εγω το καμαρι σου του εριξα καταρες τρελλες.για το γαμωτο λοιπον η διαφορα.δεν γινεται δευτερη φορα το ιδιο πραγμα(σιενα..)φαγαμε 15 ποντους σε εναμιση λεπτο.απιστευτο φαινομενο..
    τεσπα συνεχιζουμε,περιμενω να δουμε πως θα παει και ο περκινς.
    αν βγουνε τριτοι οι ζελες μπορουμε να τους βρουμε.με τιποτα σταυρωμα στους οκτω με τσσκα(δεν εχουμε καμια τυχη για τους γνωστους λογους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιχαλη καλα να περνας και με την ησυχια σου μην τρελενεσαι εμεις εδω θα μαστε! Η ομαδα εχει πλεον ενεργεια και γουσταρω, ελπιζω να κρατησει μεχρι τελους. Χαιρομαι που ανεβηκε ο Παπ το περιμενα πως και πως, γυαλιζει παλι το ματι του και καταλαβε οτι για να ανεβει η ψυχολογια του πρεπει να αφησει τα 3ποντα για λιγο και να βαλει πιο ευκολους ποντους και να σουταρει απ εξω μονο οταν ειναι ελευθερος. Οι Λο και Σλουκας εχουν ανεβει πολυ και τραβανε τον Ολυμπιακο πλεον, σωστες ενεργειες, αμυνα και 3ποντα οποτε χρειαζεται. Πραγματικα δεν ξερω κατα ποσο θελω να δω εναν απο τους 2 τους εξω για να μπει νεος παιχτης. Και καλα ο Σλουκας που ειναι βαμπιρ με κρυο αιμα και απ οτι εχει δειξει δεν καταλαβαινει ουτε απο παγκο ουτε πεφτει ποτε η ψυχολογια του αλλα φοβαμαι μην πεσει του Λο. Η διαφορα που χαθηκε με διαολισε στην αρχη αλλα μετα που ηρεμησα και ειδα οτι πολυ δυσκολα θα ισοβαθμισουμε χαλαρωσα. Πεταξανε και αυτοι κατι τριποντα (και δεν ηταν τοσα ελευθερα...) με πολυ υψηλο ποσοστο αν θυμαμαι πανω απο 50%, Μαγκες βλεπω τη 2η θεση να μας χαμογελαει, ελπιζω να μην πεσουμε με Τσσκα και να καταφερει να ανεβει θεση γιατι ειναι η μονη που δεν θελω και γω να κληρωθουμε. Δεν θα μας εσπαγε βεβαια το πλεονεκτημα ευκολα αλλα φοβαμαι τους ψηλους της και γω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κοιτα να μην πεσει του σπανουλη η ψυχολογια γιατι με τις εμφανησεις που κανουν σλουκας-λο και με την αμυνα που παιζει ο περκινς εκεινος θα μεινει εκτος μαλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ετσι και σταυρωσουμε με τσσκα θα μας ''σταυρωσει'' ο καουν και ο ψευτομαλλιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν ειδα πολυ το παιχνιδι κι εγω.αλλα μερικες φασεις που ειδα ο λο ηταν απιαστος!το παλικαρι ειχε δαιμονιστει!αν τραβηξει ετσι στο σκορ και ερθει στα ισια του και ο σπανουλης και ο πριντεζης θα ειμαστε πολυ δυνατοι!και με περκινς αμυνα εννοειται!ρε παιδια μια απορια!επαιξε αμυνα ο παουλε εχθες?γιατι κατι φασεις που ειδα στην αρχη μου φανηκε πολυ βελτιωμενος και με διαθεση!κι ενα καρφωματακι που εκανε μ αρεσε πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοιτα η χθεσινη Καχα δεν δοκιμασε και πολλα στη ρακετα. Και καθολου να μην ειχαμε 5αρι πιστευω δεν θα το καταλαβαιναμε. Οι τυποι ηταν ολο τριποντα και ντραιβ. Εριξε μια ταπα αν θυμαμαι καλα, αλλα δεν θυμαμαι φοβερες αμυνες. Θυμαμαι κατι κωμικες στιγμες οπου πηγαινε να παρει ριμπαουντ και μου θυμιζε τους κωμικους στα φαναρια με τις μπαλες, δεν μπορουσε να κρατησει σταθερα τη μπαλα απο ριμπαουντ με τιποτα! Του εφυγε 2-3 φορες μεσα απο τα χερια. Διαθεση δειχνει να εχει στα τελευταια παιχνιδια παντως μην τον αδικουμε, απλα δεν μπορει. Ειναι αργος και soft.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το οτι δεν μπορει δεν με εκνευριζει και τοσο!!!το να μην προσπαθει ειναι το χειροτερο μου!μακαρι τουλαχιστον να προσπαθει.και τους ποντους ας τραβιεται λιγο πιο εξω η' στο πλαι να τους περνει γιατι απεναντι σε δυνατους ψηλους δεν προκειται να σταυρωσει καλαθι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κατι διαβαζω τωρα οτι ο σπανουλης κλωτσαγε καρεκλες στο τελος του ματς και κατι μαλακιες!ρε ειμαστε με τα καλα μας!?υπαρχει προπονητης να τους τραβηξει το αφτι???οτι γουσταρει ο καθενας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με καλή διαιτησία θα τους αποκλείσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το έχω μεγάλη απορία ποιος επέλεξε τον Πάουελ ρε παιδιά και με τι κριτήρια.
    Όπως και αν επέλεξε το ίδιο άτομο τους Κέιλιν Λούκας - Ματ Χάουαρντ και Έισι Λο - Τζόι Ντόρσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ας κάνει ότι θέλει. Το πρόβλημα θα είναι το καλοκαίρι. Γιατί Μαντζαράκο και Σλούκα τους θέλω να κλείσουν την καριέρα τους στο Θρύλο. Τον Λο μια από τα ίδια. Αν είναι καλός ο Πέρκινς όπως αναμένεται θα έχουμε θέμα με Σπανούλη. Εκτός κι αν αλλάξει τροπάριο ο Μπαρτζώκας και κρατήσει το Λο για αλλαγή του Σπανούλη στο 2. Εννοείται ότι φεύγει ο Γκέτσε. Κατσίβελης ερωτηματικό ή δανεικός. Μάντζαρης, Πέρκινς, Σλούκας, Σπανούλης, Λο και για τα ποσταρίσματα ο Περπέρογλου στο 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Mak οπως τα ειπες για Μαντζαρη,Σλουκα,Λο τους θελω πολλα χρονια εδω. Λογικα ο Κατσιβελης αν μεινει ο Περκινς παει δανεικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. αυτο σκεφτομουν οταν ηρθε!δλδ με ποια λογικη τον φερνεις στην θεση του ντορσευ???φερε ενα σκυλι να δαγκωνει στην αμυνα,να μην μεινει κοκκαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλα ξερουμε!ο λαμονικα θα παει συννεφο!εχει πολυ καλους ψηλους ρε μακ!και δεν ειναι ενα παιχνιδι να πεις θα τα δωσω ολα κι επειδη εχω @@ θα κερδισω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο περκινς εχει συμβολαιο μεχρι το τελος της σεζον.μακαρι να ειναι καλος και να μεινει!ο κατσιβελης εχει παρει ευκαιριες,εχει δειξει καλα στοιχεια αλλα δεν θα κανει την διαφορα απ οτι φαινεται!για αντι-σπανουλης μονο μπομπυ μπραουν μου ερχεται στο μυαλο.αντε και ο παργκο που τον θεωρω καλο αν δωσει καμια ασσιστ παραπανω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. γεια σε ολοι τη παρεα!θα ξεκινησω αναπωδα την κουβεντα ....το ποιο συμαντικο απ ολα αυτα που γραφει ο φιλοσ μασ μιχαλης ειναι το θεμα με τον κοσμο...δεν μπορει αυτη η ομαδα που μας εχει δωσει τοση περιφανεια να παιζει σε μισο αδειο γηπεδο....δεν γινετε ο ναοσ με βεροια να εχει 15.000 κοσμο και οι πρωταθλητεσ ευρωπης!να παιζουν ματσ ευρωλιγκας και να εχουν με το ζορι 6.000 ...εχω απολυθει απ τη δουλεια μου εδω και 3 μηνεσ δεν εχω να φαω που λεει ο λογοσ και εχω ερθει 3 φορες φετος στο σεφ και ειμαι κ απο επαρχεια ...δεν μπορω να χωνεψω πωσ δεν υπαρχουν 10.000 γαυροι σε ολο το λεκανοπεδιο να πανε να σταθουν δυπλα στην ομαδα.... α ρε σωκρατεσ οσο καλο μασ εκανες στη μπαλα τοσο κακο μασ εκανες στο μπασκετ.....
    στα του παιχνηδιου η ομαδα ρολαρει συνεχως αλλα αυτο που εδειξε στην αμυνα αν το διξει και στη συνεχεια δεν εχουμε να φοβηθουμε κανεναν ...ετσι γουσταρω να ειμαστε να μπενουμε μες στο παρκε και να τς δαγκωνουμε απ την αρχη στο λαριγκι και με περκινς μεσα θα τς πνειγουμε ολους κανονικα ...μεγαλο ματς σχεδων απ ολους...παπ διαστιμικος ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΑΘΟΣ ΔΥΜΑΜΗ ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ !σλουκας εξαιρετικος λο επισης αντιτσ επισης και πριντ επισης..μπραβο και στν περπε που εκανε μεστο παιχνηδι και αυτος...οσο για τν μπιλαρο παρε ανασες παιχταρα μου σε θελω φρεσκω για την συνεχεια...
    υσ..ο παουελ χθες δεν ηταν αρνητικος ....καπως ποιο ζωντανος ηταν απ τσ προιγουμενες φορες κατι ειναι και αυτο απ το τιποτα ...γεια να δουμε ...
    υσ..εγω θελω να μεινει 10 χρονια ακομα ο σλουκας ο ματζαρης ο χαινς ο παπ! 8 ο πριντ!!!5 ο σπαν και 2 ο περο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έβλεπα το ματς με Άρη τώρα... Σα να πήραμε γραμμή (επιτέλους) του τι γίνεται εκεί. Δε μου αρέσει να βλέπω το Καραϊσκάκης έτσι άδειο, αλλά κάποιοι εκεί στη διοίκηση πρέπει να μάθουν... Από την άλλη αν είναι να έρθουν κόσμος μόνο από αντίδραση και όχι γιατί το νιώθει στο ΣΕΦ, καλύτερα οι "γνωστοί" 6.000!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παίδες, το μόνο που έμαθα (τίποτα επί της ουσίας δηλαδή...) είναι ότι όντως πρωταρχικός σκοπός του είναι να μείνει στον Θρύλο. Και επειδή γουστάρει την ομάδα (αυτό φαίνεται, δέθηκε νομίζω με μας) και επειδή η οικογένειά του θέλει να μείνουν εδώ και με γεννητούρια εν όψει...Για Μάντζαρη, Σλούκα, Law ακόμα και Hines δε φοβάμαι. Θα πρέπει να 'σαι μεγάλος (...) για να αφήσεις τη βάση σου έτσι και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, δε νομίζω ότι θα συμβεί κάτι κουλό. Ακόμη και για τον Πάπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Από όσο ξέρω, Μπαρτζώκα επιλογή ήταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Thanks Joe! Μου άρεσε αυτό το "βαμπίρ" που πες για το Σλούκα! Θα το κρατήσω! Μακάρι να 'χαμε τον ίδιο ευχάριστο πονοκέφαλο παιδιά και για την front line...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χεχε, να 'σαι καλά Σάββα μου! Με κανα 5-αρι κιλά extra θα γυρίσω, άστο! Μιλάμε ότι τρώω και πίνω δυο μέρες τώρα, τίποτα άλλο! Και δεν είστε "αναγνώστες" μου ρε παιδιά. Παρεάκι είμαστε, με τα ίδιες καύλες για τη σπυριάρα και το Θρύλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Imma, δε θα θελα να το ρισκάρουμε αδερφέ... Μακριά και αγαπημένοι. Ας τα πούμε μια και καλή στο F4 άμα είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεν ειναι ευκολο να φυγει ο κοσμος απο το ποδοσφαιρο και να παει στο μπασκετ φιλε. Το ποδοσφαιρο ειχε χαρισει πολλες χαρες ολα αυτα τα χρονια στους οπαδους του Ολυμπιακου ενω το μπασκετ μονο λυπες μεχρι περυσι. Επρεπε να γουσταρεις πολυ το αθλημα για να το παρακολουθεις και να πηγαινεις και γηπεδο. Ξερω ακομα πολλα ατομα που δεν χανουν αγωνα ποδοσφαιρου (ουτε φιλικο) ενω στο μπασκετ βλεπουν 1 παιχνιδι στο τοσο. Και δεν πειθονται ευκολα να παρακολουθησουν ματς και να στηριξουν την ομαδα ακομα και μετα το περσινο. Μην κοιτας τον Παο που οι οπαδοι του πιαστηκανε απο αυτο το αθλημα τοσα χρονια επειδη δεν ειχαν το ποδοσφαιρο. Καλως η κακως το ποδοσφαιρο εχει αλλη αιγλη, διαφημιση και μεχρι προσφατα και πολυ ανωτερη διοργανωση, Τωρα που αναβαθμιστηκε η Ευρωλιγκα θα ανεβει σιγα σιγα το μπασκετ ειναι μεγαλο βημα αυτο που εκανε. Ας ειναι ομως και οι 6000 εκει που να αγαπανε την ομαδα και να την στηριζουν πραγματικα και με τα χρονια θα αυξηθουν το πιστευω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ε μα δεν ειναι? Οποτε τον πεταξει, οσο χρονο και να εχει να παιξει θα μπει μεσα και θα πεταξει 1,2 κρισιμα τριποντα, θα βαλει ολες τις βολες! Σκεψου οτι λεμε οτι ο Γκετσε δεν τα βαζει τα σουτ λογω ψυχολογιας (σημερα και γενικοτερα στην Ελλαδα του μπαινουνε ολα βεβαια) και επειδη δεν βρισκει ρυθμο, αλλα ο μικρος δεν καταλαβαινει απο αυτα απ οτι δειχνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3twQgqQnJkM Οχι τοσο για το βιντεο αλλα οπως λεει και ο Μητσος απο κατω, με ποιο σκεπτικο αραγε αντικαθιστας φυση αμυντικο παιχτη με παιχτη που πιστευεις οτι εχει επιθετικες αρετες? Για να προσδωσεις παιχνιδι στο λοου ποστ. Οκ δεκτο. Τοτε ομως φιλτατε Μπαρτζω δωστου και 10 φορες σε καθε αγωνα τη δυνατοτητα να παρει τη μπαλα χαμηλα να ποσταρει. Εγω δεν λεω οτι ειναι κακος παιχτης. Αλλα βαζοντας τον στη θεση Ντορσει, ζητωντας του να κανει αυτα που εκανε ο Ντορσει, και εχοντας εμεις απαιτηση να δουμε Τζοι ν.2, δεν βγαινει γιατι απλα το παιδι δε μπορει σαυτα. Τουλαχιστον δωστου να κανει αυτο που μπορει. Αφου εδιωξες το Ντορσει γιατι ηθελε ουσιαστικα να κανει παραπανω απο αυτα που μπορουσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο Μπαρτζώκας και τον Πέρκινς, άρα διόρθωσε το λάθος του.
    Ποιος επέλεξε Λούκας-Χάουαρντ? Αγγέλου φαντάζομαι. Λο και Ντόρσι όμως? Ο ίδιος?
    Αυτός ο κύριος που επέλεξε τον Τσίλντρες όμως, πρέπει να είναι πολύ άσχετος από ΝΒΑ ή να πήρε μίζα. Δεν εξηγείται αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αν θέλεις να διώξεις τον Πάουελ, υπάρχει παίχτης να τον αλλάξεις: http://www.youtube.com/watch?v=mSArGOV9ZJs

    Αν όμως θέλεις να ξαναβρείς Ντόρσι, πρέπει να κοιτάξεις κάτι άλλο:http://www.youtube.com/watch?v=TiUU-RcE_2g&playnext=1&list=PLB1E18571E534D701&feature=results_video

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. για να θυμηθουμε πως παιζεται το πικ εν ρολ..

    26 ποντοι-8 ριμαουντς-5 ασιστ..

    αρε γαμημενες συμπαιγνιες,τον φαγανε τον παικτη και σεις λετε οτι θελετε..

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3twQgqQnJkM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κριμα με αυτον θα ημασταν ενα επιπεδο πανω... Μην τα ποσταρετε αυτα τα βιντεακια ρε μαγκες... Μειναμε που μειναμε με Μαυρο και Παουελ οριστικα μην ριχνετε αλατι στη πληγη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. α ρε σαββα γιατι μας βαζεις τζοι! ....τραγικο λαθος που εφυγε ο γιγαντας...ο αγκωνιδης ακομα τν βλεπει στον υπνο του απ τους περσινους τελικους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Οι 5 ασίστ είναι το φανταστικότερο όλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο Μαυροειδής βελτιώνεται (έστω και με τα Περιστέρια). Ο Πάουελ ούτε με τις μπεκάτσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. μακ το φανταστικοτερο ολων ειναι οτι δεν τρωει προσποιηση με τιποτα και επισης μου θυμιζει τον φασουλα που ειχε δυο και τρια αλματα σε μικρο χρονικο διαστημα.ειχες ξαναγραψει για αυτον πριν πολυ καιρο.που παιζει τωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σκουπίζει την εξέδρα των Miami Heat...
    Αν ο Birdman σκουπίζει τον πάγκο (σσσ, μη μας ακούσει ο Μιχάλης), ο Varnado σκουπίζει την εξέδρα... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Επειδή το Miami έχει το Birdman να σκουπίζει τον πάγκο (σσσ, με με ακούσει ο Μιχάλης), έχει και το Varnado να ξεσκονίζει τις εξέδρες του γηπέδου.
    Ρίξε μια ματιά: http://nba.sport24.gr/stats/players/index.xhtml?teamId=1610612748&tz=GMT-8&dst=1&locale=en

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Όλα βγαίνουν σιγά-σιγά... Για δέστε και αυτήν εδώ την κουβεντούλα στον Βαρλά... Το χειρότερο από όλα είναι οι διαθέσεις των αφων... ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΑ πράγματα...
    http://www.eurohoops.net/el/2013/02/one-on-one-el/19697#comments

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Έλα βρε Μιχάλη, αναμενόμενο είναι για τον Χάινς. Θα τον κρατήσουν αλλά μέχρι τότε θα το κάνουν σήριαλ.
    Για το Σπανούλη, σου είπα τι θα γίνει. Θα τον κρατήσουν κι αυτόν πιστεύω με 1.500.000 εκτός της εφορίας.
    Σπανούλη δεν βρίσκεις σε Αμερικάνο. Ακόμα και η παρουσία του στο παρκέ, απελευθερώνει τους υπόλοιπους, αφού όλες οι άμυνες στοχεύουν το Σπαν. Αμερικάνος που να είναι νορμάλ στα μυαλά με τέτοια πίεση που τρώει ο Σπανούλης, ΔΕΝ υπάρχει.
    Ο Σπανούλης είναι ο Ναβάρο του Ολυμπιακού.
    Ο Σπανούλης είναι ο Διαμαντίδης του Ολυμπιακού.
    Ο Σπανούλης είναι ο Τεόντοσιτς του Ολυμπιακού.
    Ο Σπανούλης είναι ο Φάρμαρ του Ολυμπιακού.
    Ο Σπανούλης είναι ο Φερνάντεθ του Ολυμπιακού.

    Είναι ο σταρ που κάθε μεγάλη ομάδα έχει και τραβάει το κουπί όταν ζορίσουν τα πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Imma, το ΠΟΣΟ ΘΕΛΩ να σε πιστέψω αδερφέ, δε μπορείς να το φανταστείς! Μακάρι. Αυτό μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι πως υπαρχη περιπτωση να μην ανανεωσουν τα συμβολαια του χαινς και του σπαν το καλοκαιρι ....οπως λεει μιχαλη και ο φιλος ο βαρλας που τν διαβαζω πολυ καιρο και ειναι απο τους πιο εγκειρους δημοσιαγραφους που ασχολουντε με το ρεπορταζ του θρυλου! τα πραγματα ειναι δυσκολα για χαινς και για σπαν και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι ..και εξειγω ..τα αδερφια μετα απο τοσα λαθοι που εγιναν τα προιγουμενα χρονια που πειραν χρηματα παιχτεσ που οχι μονο δεν τα αξειζαν αλλα ουτε στα ονειρα τους δεν θα εβλεπαν ....και τωρα που εχουν στα χερια τους παιχτες που βαζουν την ομαδα πανω απ το εγω τους οπωσ ειναι ο χαινς η ακομα εναν σπανουλη που χτηστηκε πανω του ολη αυτη η προσπαθεια και πετυχε με το παραπανω γιατι δεν ανανεωνουν τα συμβολεα τους απο τωρα να ησυχασουμε ολοι και να ειναι και ποιο ηρεμοι και οι ιδιοι οι παιχτες .....?
    δεν ξερω που θα παει το θεμα αλλα αν χαθει ο χαινς θα ειναι τεραστειο εγκλημα ......και ο σπαν βεβαια.....θελω να πιστευω πως ολα θα πανε καλα και θα μεινουν και οι δυο μαζι μας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. γιατι βγενει η φοτο του ντινο ρατζα δυπλα στο ονομα μου μιχαλη ?οχι πως με χαλαει αλλα οταν μπαινω να ποσταρω κατι πρπει παλι να δεινω ονομα και να γραφω το μαιλ...γιατι το κανει αυτο τωρα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλησπέρα παιδιά. Μόλις μπήκα σπίτι. Θα επανέλθω αργότερα, αλλά έμαθα κάτι που δε μου άρεσε (πολλά μαζεμένα και ελπίζω να είναι όλα ραδιο-αρβύλα). Και το θέμα Αντετοκούμπο έχουμε κακές εξελίξεις λένε οι κακές γλώσσες... Τεσπά, από τη στιγμή που ο μικρός είναι Ισπανία (αν και εκεί μου είπαν, ότι υπάρχει παταθυράκι - δε ξέρω ειλικρινά να είναι μούφες όλα αυτά...) ο μεγάλος δε με καίει. Ο Χάινς με ΚΑΙΕΙ όμως, όπως και ο Σπαν. Εφιάλτης μου 'χουν γίνει όλα αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Με τι account ποστάρεις εδώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν αγχώνομαι καθόλου. Μάλλον γιατί δεν γίνεται να αφήσει κάποιος ένα παίχτη σαν τον Κάιλ να φύγει....δεν μου περνάει καν σαν πιθανότητα απο το μυαλό. Τώρα για Σπάν δεν ξέρω....αν και εκεί όπως έχω πει είμαι αισιόδοξος. Πάντως και το καλοκαίρι που πέρασε όποιον ήθελαν τον κρατήσανε απλά μερικά έγιναν serial....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. δεν τα ξερω καλα ολα αυτα το μαιλ βαζω και το red ball 7 ....φιλε μιχαλη δεν τρεχει κατι αφου ανεβενουν τα σχολια δεν πα να εχει και το ρατζα φοτο μια χαρα ειναι ο ντινο!αλλα στην αρχη που εγραφα το red ball 7 το ειχε με κοκκινα γραμματα τωρα το βγαζει σε λευκο και δεν κραταει στη μνημη το μαιλ και το ψευδονιμο πρεπει να τα ξαναγραψω για να στειλω....
    υσ..λεσ να εχουμε κανα εφιαλτη με χαινς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. για μενα πρωτη προτεραιοτητα ειναι ο χαινς..ας ελπισουμε να ειναι ολα φημες,γιατι αν διαλυσουμε την ομαδα που με τοσο κοπο φτιαξαμε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Με ό,τι account και να μπαίνεις, αν πάς στα settings του πριν κάνεις Login εδώ, και βάλεις μια φωτό στο συγκεκριμένο πεδίο - θα στην εμφανίσει αυτόματα και εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Πείτε και άλλα μπας και ηρεμήσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. καλα για χαινς μην αγχωνεσαι!δεν γινεται να φυγει αυτος ο παικτης απ τον ολυμπιακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. και για μενα ο χαινς εχει προτερεοτητα τα κανει ολα μεσα στο παρκε...αμυνα ριμπαουτ ταπεσ σκοραρει και εχει κιαλα περιθωρια βελτιωσεις...αν δουλεψει και του σουτακι απ τα 4-5 μετρα που το εχει λιγο θα ειναι το ποιο βαρβατο 4 αρι στην ευρωπη ...και τωρα ειναι για μενα ....αλλα και ο σπαν θελω να μεινει ...οπως και να το κανεις ειναι βαρομετρο...μπορεις να βρεις μαυρακι οπως π.χ ο τζανιρο παργκο για την θεση του αλλα προτημω σπαν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Το κόκκινο η φόρμα το έχει ήδη...Σκέψου και τον δαφνοστεφανομένο στη θέση του logo των Heat... ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Τι ταπα και κακο ριχνει το παλικαρι?! Λυπηθηκα τους αντιπαλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή