Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (72-67)


Καλημέρα!
Νομίζω ότι τα πράγματα πήγαν όπως τα υπολογίζαμε. Υπάρχει ΕΜΦΑΝΗΣ διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις ομάδες, παρόλη την ενίσχυση του Παναθηναϊκού και επίσης ο Μπαρτζώκας είναι (τελικά) απείρως καλύτερος coach από τον Πεδουλάκη οπότε... Δεν παίξαμε καλά πάλι επιθετικά, αλλά νομίζω ότι σιγά-σιγά αρχίζουμε να βρίσκουμε κάποιο ρυθμό και αυτό είναι ό,τι πιο ευχάριστο, περισσότερο και από την ίδια την νίκη της ομάδας πιθανόν. Αν πάρουμε Κύπελλο “καπάκι” και Κίμκι εκτός, θα έχω πια βάσιμες ελπίδες ότι στο φετινό τρελό σκηνικό που έχει στηθεί, θα έχουμε και πάλι τις καλές πιθανότητες. Και το “τρελό” πάει σε πολλά... Διαφορετική και πιο κουραστική διοργάνωση η φετινή Ευρωλίγκα (σύμφωνοι, για όλους τους διεκδικητές) που σε συνδυασμό με έναν κακό υπολογισμό στο φορμάρισμα, ένα στραβό αποτέλεσμα ή έναν τραυματισμό (πόσο μάλιστα αν αυτά έρχονται και μαζί...) να σου κάνουν τη συνέχεια “γολγοθά”. Τεσπά, κάθε εμπόδιο για καλό δε λένε? Οψόμεθα.
Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο, είναι ότι νιώθω ότι έπεσα 100% μέσα στο θέμα διαιτησίας. Αν θυμάστε, είχα πει ότι αν το ματς “στραβώσει” και δε μπορούν να βάλουν χεράκι οι “γνωστοί”, θα μας δώσουν κάποια σφυρίγματα για να δημιουργηθεί κλίμα ενόψει του τελικού... Πάρτον τον Πηλοίδη και νατος και ο (Δημη)τράκης να δίνει “συχαρίκια” και να δηλώνει φόρα παρτίδα τις αλητείες του που πιθανόν θα ακολουθήσουν. Θα ‘χει “πλάκα” την Κυριακή, επαναλαμβάνω. ΜΑΚΑΡΙ να διαψευστώ...
Δε θα σταθώ καθόλου στα δικά τους, μόνο ο Διαμαντίδης απειλούσε, όλοι οι άλλοι από τέτοια ματς – μεσάνυχτα, αλλά και αυτό το είχαμε “προβλέψει”. Οπότε στα δικά μας. Μου άρεσε ο Μπαρτζώκας. Έπαιξε πολύ έξυπνα και νομίζω (για παράδειγμα) το ότι αυτή τη φορά δε έβαλε καν δεύτερο παίχτη πάνω στον Σόφο, ήταν ένα ρίσκο που έπρεπε να πάρει, το πήρε και του βγήκε. Όλος ο κόσμος (εκατέρωθεν) περίμενε κάποια αντιμετώπιση σαν και αυτή του ΟΑΚΑ ή έστω παρεμφερή, όμως αυτή τη φορά ο βάζελος δεν είχε Κίτσεν, αλλά Καπόνο να ακροβολίζεται, οπότε και το (άλλο) ρίσκο του να δίνει τη μπάλα ο χοντρός σε αμαρκάριστο παίχτη θα ΄ταν μεγαλύτερο από αυτό που και τελικά πήρε σωστά ο coach. Τα τριάρια μας ανεβάζουν πια και επίσημα στροφές, με Παπ να κάνει συγκροτημένο και συγκεντρωμένο παιχνίδι τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, ενώ ο Περπέρογλου να συνεχίζει από ‘κει που σταμάτησε την Πέμπτη! Και εκεί βρίσκεται κατά την ταπεινή μου άποψη αυτό το extra που χρειαζόμασταν σαν ομάδα. ΟΚ, του πάει του Στράτου ο βάζελος (2/2 το παλικάρι) ξεκάθαρα, όσο πάει βέβαια και στον Πριντ! Το δικό μας παιδί, ζει και αναπνέει για αυτές τις μάχες και έχει ήδη δημιουργήσει παράδοση καλών (τουλάχιστον) εμφανίσεων. Ο Law αν και όχι με νέφτι στον κώλο όπως την Πέμπτη, αλλά και αυτός με/σε εμφανή άνοδο, έκανε ότι ακριβώς έπρεπε. Τον Σέρμα “η καλή διαιτησία” δε τον άφησε καν να ακουμπήσει την μπάλα (τα “καλά” που είχαμε με τον Σόφο, αυτή τη φορά από την ανάποδη...), αλλά ο Powell ήταν απροσδόκητα ΕΚΕΙ και εμένα τουλάχιστον, μου έβγαλε τα μάτια! Ταπίδια, ποντάκια και το σπουδαιότερο από όλα, ΔΙΑΘΕΣΗ για κάτι που φαινόταν ότι δεν είχε. Ναι ρε μάστορα, έτσι σε θέλουμε και μπορείς και άλλο. Άλλη ευχάριστη εμφάνιση για μένα ήταν ο Πέρο. Αμυντικά βράχος και τα box out του βοήθησαν ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ από όσο ένα απαίδευτο μάτι μπορεί να διακρίνει! Ο Σπαν μετριότατος, αλλά θα τον δικαιολογήσω. Τον παίζανε με βοήθειες οι ζελέδες, εκνευρίστηκε (αυτό μόνο δε μπορώ να του συγχωρέσω, για την κλάση του και την εμπειρία του τουλάχιστον) και δε έδωσε όσα θα έπρεπε. Ίσως εδώ θα πρέπει να κάνει κάτι και ο Μπαρτζώκας, είναι το όπλο που όλοι ξέρουν και ευνόητα θα στοχεύσουν να αφοπλίσουν, οπότε βοήθα τον με κάποιον τρόπο και συ βρε coach. 
To cut a long story short, νομίζω ότι η σεμνή τελετή έλαβε τέλος: 

1. Από την ώρα που το μπλαζέ ξεκίνημά μας, έδωσε τη θέση του στην “θα σου πάρω το κεφάλι σήμερα” αντεπίθεσή μας. Και ναι, δε θεωρώ καθόλου τυχαία/κωλόφαρδα τα σουτ-μαχαιριές που βάλαμε, ύστερα από καλές άμυνες του ΠΟΑ σημειωτέον, στο buzzer. 
2. Επίσης, οι Καπόνο, Μασιούλις, Μπράμος πρέπει να τελειώσαν με κάτω από 10 πόντους σύνολο και οι τρεις (βαριέμαι να κοιτάξω τώρα, αλλά αυτή την αίσθηση έχω) – οπότε αμυντικά για άλλη μια φορά αποδεικνύουμε ότι λίγο να σοβαρευτούμε και να παίξουμε το περσινό “ξύλο”, απλά δεν έχουμε αντίπαλο εντός και εκτός χώρας, ναι? Μήπως είναι ώρα να ξυπνήσουμε ξαναλέω? 
3. Η χρησιμοποίηση του Hines από τον Μπαρτζώ χθες ήταν απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ και σίγουρα δε την περίμενε κανείς μας και κανείς τους! Μπράβο ρε κόουτς, όπως στα χώνουμε στα στραβά, σου πιστώνουμε και με το παραπάνω τα καλά, Γαύροι είμαστε! Εμάς το μόνο μας ενδιαφέρει είναι να ‘ναι ο Θρύλος τσαμπουκαλεμένος, αγριεμένος και να παίζει όσο μπορεί... και ας χάνει! Αυτό κράτα μόνο.
4. Το να μιλάει ο βάζελος για διαιτησία εναντίον του(!), στο μπάσκετ (!!), με το συγκεκριμένο τρίδυμο (!!!) είναι από αυτά που σε κάνουν να λες: “ΟΚ, το άκουσα και αυτό στη ζωή μου...”
5. Μου αρέσει που μιλάνε για αναποδιές και για “μικρές διαφορές ανάμεσα στις ομάδες”... Δηλ. με Βαγγελάκη χθες και Σπανούλη λίιιιιιγο καλύτερο, πόσο θα ‘πρεπε να γράψει το κοντέρ? Περάστε τους 70 πόντους ρε μάστορες μια φορά με καμιά σοβαρή ομάδα και τα ξαναλέμε...


Για να μη ξεχνιόμαστε, την Κυριακή ΑΛΛΟ ματς. ΕΝΤΕΛΩΣ όμως. Στα νύχια και εκεί... ΜΕΓΑΛΟ μπράβο σε όσους βρέθηκαν στο ΣΕΦ χθες. Υπάρχει ελπίδα τελικά και έπιασαν τόπο οι ευχές μας για κολαστήριο αλλά όχι καφριλίκια. Δεν είναι δύσκολο ρε αδέρφια, είδατε? 

34 σχόλια:

  1. Ευτυχως ολα πηγαν καλα, οπως τα περιμεναμε, ο βαζελος δεν εβαλε τα τριποντα που ειχα προβλεψει αν και με ανησυχησε στο 1ο 10λεπτο που του μπαινανε ολα, ηρθε στο τελος η αναμενομενη αποδοση. Πως να τα παρει εκτος εδρας, οταν δεν εχει παιχτες με κρυο αιμα και εμπειρια πλην του Διαμαντιδη για να το κανει. Εντος εδρας η στο κυπελλο που θα εχει κοσμο θα του μπουν περισσοτερα οποτε το πραγμα αλλαζει. Ειδα ανεβασμενα τα 3αρια μας, πιστευω πως αυτος ηταν ο κυριος λογος που πηραμε σχετικα ανετα το ματς. Ο Σπανουλης χθες αρνητικοτατος, πολλα λαθη, πολλα χαμενα σουτ, στα τελευταια ματς σουταρει χειροτερα τις βολες και απο το Σοφο! Θεμα κοπωσης μονο? Δεν το πιστευω, σαν να εχει πεσει η ψυχολογια του. Πολυ καλος ο Λο παρολο που εχασε καποια 3ποντα, ειχε πολυ θετικη παρουσια. Επιτελους βγαλαμε καποιους αιφνιδιασμους! Πραγματικα δεν βρισκω μεγαλη διαφορα του Καπονο απο τους δικου μας Γκετσε και δεν καταλαβαινω την πορωση των βαζελων προς το προσωπο του. Απιστευτα αργος στην αμυνα και το σουτ οχι τοσο σταθερο γιατι δυσκολα θα βρει τοσο αργος που ειναι πληρως ελευθερο. Δεν του δωσαμε και μεις χωρο αφηνοντας το Σοφο με 1 παικτη, οποτε ηταν αρνητικοτατος. Προσωπικα επειδη βλεπω εναν σταθερα καλο Σλουκα, δεν θελω γκαρντ, επιστρεφει και ο Κατσιβελης την βγαζουμε, ικανοποιητικοτατα. Ψηλο θελουμε ρε μαγκες, χθες ο Σερμα φορτωθηκε με 3 φαουλ σε 5 λεπτα και δεν ειχαμε ψηλο πλην του Χαινς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα!
    Εν τάχει, επειδή έχω δουλειά παίδες.
    Ο Μιχάλης είναι ενθουσιασμένος από το καπάρωμα της 1ης θέσης και ευλογεί τα γένια του Μπαρτζώκα.
    Από το αποτέλεσμα, κρίνονται όλα καλά. Διαφωνώ όμως, σε 2-3 σημεία φίλε Μάικ.
    Έτσι όπως έπαιξε ο προπονητής μας, στο ΟΑΚΑ θα είχαμε χάσει και στο Ελληνικό θα το είχαμε κάνει ντέρμπι. Άποψή μου, μπορεί να είναι λάθος.

    1. Ο χοντρός θέλει Σέρμα που να του δίνει λίγο χώρο και να τον περιμένει κάτω από το καλάθι με τα χέρια ψηλά. Ο Χάινς τα βρήκε σκούρα. Αν είχε τροφοδοτηθεί κατάλληλα ο χοντρός, θα είχε βάλει 20 πόντους. Ευθύνονται οι δικοί μας περιφερειακοί και οι άμυνες του Μπαρτζώκα στους πράσινους κοντούς.

    2. Ο Πάουελ έκανε 2-3 κοψίματα σε κοντούς για το θέαμα κι όταν ερχόταν ο Λάσμε, του έδινε χώρο να καρφώσει στα μούτρα του. Μου θυμίζει νοοτροπία του Λιθουανού με το 11 που είναι κάτω δεξιά στις μονταρισμένες φωτό των θρύλων του μπάσκετ. Αν ήταν ο Αγγέλου στην άκρη του πάγκου, θα είχε σπάσει το πινακάκι του.

    3. Εμένα ο Άντιτς μου αρέσει γενικότερα. Έτσι όπως τον χρησιμοποιεί ο Μπαρτζώκας, είναι λογικό να πελαγοδρομεί κάποιες φορές. Δεν έχει θέση και ρόλο στην ομάδα, αλλά το ξύλο που ρίχνει, δεν το ρίχνει άλλος ψηλός μας. Οπότε, απαραίτητος.

    Για να σηκώσουμε το "κυπελλάκι", πρέπει να κάνουμε μια ίδια εμφάνιση όλων των βελτιωμένων μας, συν απείρως καλύτερα τα 3 σίγμα μας. Σπανούλης, Σλούκας και Σερμαντίνι.



    Ο Μπαρτζώκας έχει τον Άρτζι για πλάκα, οπότε παρακαλάω να μην τον απολύσει ο Τράκης πριν τον τελικό.
    Διαβασμένος ο Μπαρτζώκας με τα νέα φρούτα των βάζελων (Γκιστ, Καπόνο) και τα παλιά (Μασιούλις, Ούκιτς). 'Ενα 7 με 8 του το δίνω άνετα.
    Με αυτή την εμφάνιση του βάζελου, ΟΜΩΣ, έπρεπε να είχαμε κερδίσει 15 πόντους κύριοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα συμφωνησω για τον Παουελ, δεν με ενθουσιασε η αμυνα του, τρυπα παραμενει. Τα 5αρια θελω να μπορει να αντιμετωπισει, την περιφερεια τους μπορουμε ηδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αυτη τη φορα θα γραψω το κλισε των δημοσιογραφων...
    επαγγελματικη νικη χωρις να ζοριστουεμ ιδιαιτερα,ετκος πρωτου δεκαλεπτου.η διαφορα ειναι εμφανης και αν εξφαναισουμε υατα τα νεκρα 2-3 λεπτα ο βαζελος δεν εχει τυχη ουτε για νικη στους τελικοους.
    διεκρνα κατι που δεν μουαρεσε χθες(εκτος του ντεφορμαρισματος που επρναει ο σπαν,που συνεχιζω να θεωρω οτι φταινε και αλλοι παραγοντες..)
    δεν μουαρεσε λοιπον η διστακτικοτητα του σλουκα οταν βρεθηκε 3 φορες τουλαχιστον ξεμαρκαριστος.
    ειανι σποτ σουτερ και εχει μετα υτο σκριν καλο τζαμπ στοπ.πρεπει να το χρησιμοποιησει,επιβαλλεται.μονο με θρασος μπασκετικο κερισε παικτης-ομαδα...
    συνεχιζουμε και ας ελπισουμε σε νικη την κυριακη που ειναι και τα γενεθλια της κορης μου και τα δικα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συγνωμμη για τα ορθογραφικα σαρδαμ,το νοημα το πιασατε μαγκες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τωρα που το ξαναδιαβαζω σκεφτομαι να το ξηλωσω..καλα μιλαμε εχω ξεφυγει μετα ιερογλυφικα μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια χαρά είναι ρε φίλε, βγάζουμε άκρη, χεχε! Λοιπόν, μόλις γύρισα από κούρεμα και ο μπαρμπέρης μου (ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΓΑΥΡΟΣ), αυτό μου 'πε. Μάλλον στην ένταση το 'χασα τελείως... Τελείως όμως. ΕΝτάξει, νομίζω ότι θα του βγει σιγά-σιγά, είναι καθαρόαιμο ο Σλούκυ. Πάντως εγώ δεν ηρεμώ αν δεν πάρουμε την πρώτη κούπα, δε θα βαρεθώ να το γράφω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θα συμφωνησω..με χαινς σερμα και ενα δυναμιτη ψηλο η ομαδα βλεπει θετικο οριζοντα...ας δωσουμε την ευκαιρια πρωτιστος σε σλουκα και μετα σε κατσιβελη.αν και εμενα δεν θα με χαλουσε ενας παικτης στη θεση του γκετσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλώς τον και επίσημα! Όχι ρε μπρο, δεν ευλογώ κανενός γένια, αλλά μου άρεσε χθες γενικά ο Μπαρτζώ και θεωρώ ότι πρέπει να το λέω. Δε ξετρελλάθηκα, ούτε είπα ότι "ναι μάγκα μου, αυτό ήταν κοουτσάρισμα", αλλά είχε κάποιες εκπλήξεις, που μας βγήκαν οπότε γιατί όχι? ΕΙδικά από τη στιγμή που έχω βαρθεί να βλέπω ροτέισιον με το ρολόι και τίποτα νέο. Για παράδειγμα, θεωρώ ότι ηταν πολύ έξυπνη κίνηση από μεριάς του να χρησιμοποιήσει ένα καθαρά αθλητικό παιδί όπως ο Χάινς την ώρα που οι αντίπαλοι κουράζονταν, κατεβάζανε ρθυμούς και ανεβαίναν σε foul! Και ο Powell μου άρεσε επίσης. Η σύγκριση δε γίνεται εννοείται με βάση αντικειμενικά κριτήρια 5ριων, αλλά την μέχρι τώρα απόδοσή του και ναι, από εκείνο το ράθυμο στυλάκι - χίλιες φορές έτσι! Δεν αλλάζει κάτι όμως ως προς το να ζητώ 5αρι ακόμη και τώρα που ψάχνουμε για γκαρντ. Και θα συμφωνήσω η αρχή έγινε με τα 3 Π, τώρα έχουν σειρά τα 3 Σ, χεχε! Btw, το αβαταρ αλλάζει εύκολα, ο λογαριασμός σου είναι Disqus?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Ψηλο θελουμε ρε μαγκες, χθες ο Σερμα φορτωθηκε με 3 φαουλ σε 5 λεπτα και δεν ειχαμε ψηλο πλην του Χαινς'
    Και γω αδερφέ, αλλά τον Μαυροειδή γιατί τον έχουμε? Δε μπορεί να σπρώξει ούτε στις εγχώριες διοργανώσεις..? Και αν δεν πάρουμε 5αρι (που για εκεί το πάνε...), τον Μαυροειδή απλά θα τον περιφέρουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε Σαββίνιο, τώρα το πρόσθεσες το αυτό για τα γεννέθλια? Ε φίλε, δε γίνεται, θα 'ναι δώρο το κυπελλάκι. Οι ευχές από Κυριακή και επίσημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλα Σαββα εννοειται οτι θα γουσταρα και ενα παιχτη στη θεση του Γκετσε αλλα και τα 2 τα αποκλειω, λογικα 1 παιχτη θα παρουμε και μαλλον κινουνται για γκαρντ... Η προτιμηση μου αν παρουμε μονο 1 παιχτη θα ηταν για ψηλο με αποδεσμευση καποιου αλλου, γιατι οχι του Μαυρο που αναφερει ο Μιχαλης απο πανω... Μαλλον πως απλα τον περιφερουμε απο ματς σε ματς Μιχαλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Imma κοίτα τη βρήκα χαζεύοντας στο νετ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δεν σχολιαζω καν το ματς!2 πραγματα μονο!στην αμυνα πρεπει να συνεχισουμε ετσι και πιο δυνατα!στην επιθεση παλι μου φαινομασταν πολυ μονοδιαστατοι!τα υπολοιπα την κυριακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν βρεις καμιά, κράτα μία του Γιαννουζάκου και μια του Σκλάβου.
    Όταν πέφτανε τα μπετά με τα βαζέλια και μας κάνανε πλάκα, οι δυο τους με αυταπάρνηση (και κάποιοι άλλοι) κρατήσανε το 73-38 με αίμα στη φανέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Από 'δω το πάμε, από 'κει το πάμε, πάλι σε 5άρι καταλήγουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ναι ρε αδερφέ,αλλά ο Γιαννουζάκος είχε μεγάλη γλώσσα...Θυμάσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://support.google.com/mail/bin/answer.py?hl=en&answer=35529

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λέμε τα κακά να λέμε και τα καλά ο coach δεν είχε σκοπό να αντιμετωπίσει τον χοντρό με hains αλλά με σέρμα αλλα δεν του έκατσε λόγω φάουλ οπότε ήταν κάτι εκτός προγράμματος, άλλωστε ξέρουμε ότι ο powell είναι τρύπα και ότι ο κάιλ έχει πολλά κιλά ...... αλλά κάποιες φορές του λείπουν 5-10 πόντοι. οπότε στον τελικό θα είναι αλλιώς γιατί λογικά τον σέρμα θα ρίξει πάνω στον χοντρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. διακοπές και με τρελές αποδοχές αυτά είναι.... και της έλεγα της μάνας μου μην με κόβεις από το μπάσκετ...πόσο χειρότερος θα ήμουν απο μαυροειδή...όχι εκεί να σπουδάσεις πάρε τώρα 600Ε. εννοείται οτι κάνω πλάκα μην παρεξηγηθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. επειδή τα είπατε όλα σχετικά ένα μου μένει εμένα απο το match η ομάδα ανεβαίνει αν πάρουμε τους 2 τελικούς που έρχονται θα εκτοξευθούμε πραγματικά το πιστέυω. καλώς ή κακώς είμαστε ομάδα ψυχολογίας κατα την αποψή μου οπότε αν πάνε καλα τα πράγματα τα καλύτερα έρχονται. ο λόγος που είμαι αισιόδοξος από χθες ειναι τα 3άρια μας. σπαν σλούκας και άντιτς θα ανέβουν εγώ δεν έχω καμία αμφιβολία απλά πρέπει να ανέβουν άμεσα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιατι να κανεις πλακα ρε φιλε? Να δεις πλαστικοτητα στις κινησεις που εχω εγω στο ποστ !!! Μη σου πω ειμαι και πιο αρχιδ@τος και ριχνω και δυο μπουνιες, οχι με 600 με 100 καλα 8α ημουνα !! Χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ουδεν σχολιον για το ματς σημερα, καναμε τη δουλεια μας, η καλυτερη ομαδα απλα επιβεβαιωσε τα προγνωστικα, περιμενω Κυριακη που 8α ειναι ουδετερο γηπεδο να δω τι ψαρια πιανουμε. Αλη8εια εχει αρχισει κανεις να σκεφτεται πως ηρ8ε ωρα για σουιπ στους τελικους? Γιατι? Γιατι μαυτον τον Βαζελο μπορουμε! Οσο και να λεμε Οακα εδρα(λογο παρελ8οντος) με 1μιση παιχτη, δεν μπορουμε να χασουμε. Παλια χαναμε απο Σαρας απο Νικολας απο Μπατιστ απο Φωτση απο Διαμαντιδη απο Πεκοβιτς. Τωρα αμα χασουμε απο κανεναν Μπανκς κωλοτουμπεισον και Ουκιτς ακομα πιο κωλοτουμπεισον θα τα σκισω τα πτυχια μου... Αυτοι, επι Ζελικο, δεν θα πηγαιναν ουτε Καρπενησι για να βοη8ησουν στο εσωτερικο διπλο στη προετοιμασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χαχαχα apo, ποτε δεν ειναι αργα, παρατα τα και ελα στην ομαδα, ολο και καποιον εχουμε στο παγκο για μονιμες διακοπες και τα 600 ευρω σου γινονται 600.000 το χρονο! Α ρε μανα γιατι να με εκανες 1.80, πως θα δοκιμασω εγω τη τυχη μου? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σιγουρα εχουμε πολλες πιθανοτητες να τους κανουμε διπλο στο ΟΑΚΑ δεν εχουνε πλεον ροστερ να μας νικησουν, απλα στο ΟΑΚΑ θα τους μπουνε καποια σουτ, εχουν καμποσους παιχτες ψυχολογιας, οπου στην εδρα τους θα βαλουν καποια δυσκολα σουτ (Μπραμος,Μασιουλις,Καπονο) που εκτος εδρας δεν εχουν τα κοχονες να τα βαλουν Πετρο. Απο καποια ματς στην Ευρωλιγκα τους που εχω δει αυτο βλεπω. Βεβαια αν παιξουμε εμεις καλη αμυνα δεν προκειται να μας παρουν νικη.Τωρα για κατι παιχτακια Μπανκς και Ουκιτς ειναι αστειο οτι δεν κινηθηκαν για κανενα Παππα και πηρανε τοσο μετριους ξενους παιχτες. Μπορουμε το σουιπ σιγουρα, αλλα και να μην το παρουμε επειδη θα βρεθει ενας "Winston" να τους κανει 8/9 3ποντα δεν θα πεθανω κιολας, την εδρα μας αυτοι δεν τη σπανε πλεον. Το μονο ματς που σκεφτομαι πλεον να πω την αληθεια μου ειναι της Κιμκι. Αυτο με καιει πολυ να παρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ένα είναι σίγουρο, η έκφραση "είναι στα χέρια μας" πλέον είναι 100% αληθινή. Ας μη κοιτάμε μακριά όμως, ο τελικός πρώτα, μετά η Κίμκι και βλέπουμε. Δε ξέρω γιατί μου έχει σφηνωθεί στο μυαλό όμως ότι όλη αυτή η πρεμούρα για Πάργκο τώρα έχει και ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ με την παραμονή του Σπανούλη... Και όλα αυτά τα νεύρα που έχει είναι μόνο από το "πέσιμο" της απόδοσης ή είναι κάτι άλλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μιχαλη μου το παιδι υπεγραψε 10ημερο στους Σιξερς, νομιζω ειναι πλεον εμφανες οτι δεν καιγεται για Ευρωπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ο μπιν ανεφερε οτι δεν βιαζεται και θα δουμε σε 15 μερες...τι κανει νιαου-νιαου στα κεραμιδια;
    καλωσοριζουμε τον τζερεμι παργκο στον οσφπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δηλαδή μας χαιρετά ο Σπαν το καλοκαίρι και επίσημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλημέρα!
    Άποψή μου είναι πως όχι. Όσο υπάρχει καλοπληρωμένος Διαμαντίδης, θα υπάρχει και πιο καλοπληρωμένος Σπανούλης στο Θρύλο.
    Θα ανοίξει άλλο θέμα για τον ξένο μάγκες ή θα μιλάμε για Πάργκο κ' σία εδώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Θυμάμαι, αλλά νομίζω ότι κάποιος του οφείλει χρήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Θα συμφωνησω με τον Μαρκο, νομιζω οτι εξαρταται απο το τι θα γινει και με Διαμαντιδη, το καλοκαιρι δλδ λογικα που ληγει το συμβολαιο του, αν ανανεωσει με παρομοιο ποσο το ιδιο θα γινει και με τον Σπανουλη. Αν υποστει αισθητη μειωση η φυγει ο 1ος θα φυγει και ο Σπαν απο μας, Οι περισσοτερες πιθανοτητες ομως μαλλον ειναι στο να φυγει...Δεν νομιζω να ξερουμε ομως πριν το καλοκαιρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε...Άνωθεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή