Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Κοπιάστε...

Καλημέρα.
Γουστάρω τρελά να διαβάζω σχόλια σε sites, ιδιαίτερα πριν από derby. Συμφωνώ ή διαφωνώ, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Αυτά που έχουν (για μένα) το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι: 1. Των αντιπάλων (βάζελων) & 2. Των ποδοσφαιρόπληκτων (δικών μας και δικών τους). Εκτός από "πλάκα", έχει και τεράστιο ενδιαφέρον. Κατά το "τρελό και από μικρό, μαθαίνεις την αλήθεια", μπορείς να ψαρέψεις πράγματα που δεν είχες σκεφτεί ή ακόμα καλύτερα, δε θα πήγαινε ποτέ το μυαλό σου. Έχοντας λοιπόν πυρετό και εκνευρισμό, κατέληξα χθες βράδυ (πρωί) να κόβω βόλτες στο νετ και με αφορμή την αγχωτική νίκη του βάζελου επί της Μπάμπεργκ, να λαμβάνω μυνήματα για το πως βλέπουν "μπασκετικοί" και μη, γαύροι και βάζελοι το ματς της Δευτέρας.
Το λογικό είναι ότι και οι δυο πλευρές βλέπουν λόγους υπαρκτούς για να κάνουν δική τους τη ροζαλία. Το ακόμη πιο λογικό είναι ότι αυτό συμβαίνει και για το ότι καμιά ομάδα δε δείχνει πιο έτοιμη. Η προσωπική μου άποψη πάντα σε τέτοιες αναμετρήσεις είναι ότι όλα αυτά τελικά, λίγο ρόλο παίζουν. Θυμάμαι όχι λίγες φορές, που ο βάζελος ερχόνταν όχι απλά ως φαβορί (αντικειμενικά), αλλά ως οδοστρωτήρας και έφευγε με πεσμένα τα αυτιά. Και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί στις μάχες των αιωνίων παίζουν πολύ περισσότερα πράγματα ρόλο, από τα μπλοκάκια, τα πινακάκια, τα συστήματα και τις διαιτησίες (τζιζ-κακά λέξη για τους εξάφαπους). Τα γκογκόβια, ο τσαμπουκάς και η θέληση πάνε αλλού την όλη φάση.
Και από εκεί θα ξεκινήσω και γω για το πως βλέπω τα δυο ματς που έρχονται. Αν έχουμε κάπου μπόνους εμείς είναι στον τσαμπουκά που εγγυημένα έχουμε αποδείξει ότι διαθέτουμε ειδικά από πέρυσι, σε αντίθεση με την νέα τάξη πραγμάτων που επικρατεί στη ζέλα. Μόνο ο Διαμαντίδης και ο Τσαρτσαρής έχουν μείνει από τους "μπαρουτοκαπνισμένους" σε τέτοιες συνθήκες όλα τα προηγούμενα χρόνια. Και ειδικά για τον αγώνα της Δευτέρας, με ένα ΣΕΦ στα νύχια, νομίζω ότι αυτό θα παίξει μεγάλο ρόλο. Επίσης, το ότι ο τελικός Κυπέλλου είναι τόσο κοντά είναι στα μάτια μου ο πιο προσιτός στόχος για αυτούς και νομίζω ότι πραγματικά εκεί θα χτυπήσουν με όλη τους την ύπαρξη (όχι ότι αν τους αφήσουμε εμείς στο ΣΕΦ, θα είναι ευγενείς και θα που όχι...). Γιατί εκεί ΟΛΑ είναι ένα 40λεπτο. Μπαίνουν, έχουν τις απαραίτητες (και χρόνιες) πλάτες από τους γκρι και εύκολα-δύσκολα, παίρνουν τον τίτλο που θα ηρεμήσει τους πάντες στο μαντρί τους, γιατί θα υπάρχει η δικαιολογία της "νέας ομάδας" - βάζοντας τα δύσκολα σε μας. Περιμένω μεγάλο show και διαμαρτυρίες από τον γνωστό Μάνο (εννοείται), ώστε όλα να συμβάλλουν σε (ακόμη) μεγαλύτερη προστασία για αυτούς στον τελικό. Κινδυνολογώ? Πιθανόν, αλλά ας με διαψεύσουν. Βλέπω φαντάσματα? Δε νομίζω, γιατί όλα αυτά τα χρόνια άλλα έχουν δει τα ματάκια μας... Ας μην επεκταθώ, υπάρχουν videos για όλα αυτά τα "ωραία".
Πιστεύω δε, ότι ο Μάντζαρης τους χάλασε τη σούπα. Αλλιώς θα 'ταν να μας βρίσκανε "μπόσικους" και αλλιώς τώρα. Στα αγωνιστικά, έτσι πως βλέπω τις δυο ομάδες τον τελευταίο καιρό θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι ακόμη και έτσι. Είναι πολύ πιο δεμένοι από το πρώτο παιχνίδι αμυντικά, έχουν "ψηλώσει" αρκετά, πήραν ένα καθαρόαιμο spot up shooter αλλά δημιουργικά πέρα από τον Διαμαντίδη, το χάος. Από μια κατεξοχήν ομάδα pick & roll όπως ο βάζελος του Ζοτς, δεν έχει μείνει ούτε το pick και με τίποτα το roll. Με λίγα λόγια, θεωρώ ότι με σωστές αποστάσεις στην αμυντική μας διάταξη (κάτι που κάναμε καλά με τους Τούρκους προχθές) για να μην έχουν τα ελεύθερα σουτ (αλλά και εκεί πόσα να μπουν πια?) και μάζεμα των "σκουπιδιών" (έχουν δυναμώσει αρκετά εκεί) συν το απαραίτητο ξέσπασμα και την οχλαγωγία, απλά θα 'ναι άσχημη η Δευτέρα για αυτούς. Αν δε ο Law πιάσει τις επιδόσεις που 'χε την Πέμπτη (και ο Σπαν στη δημιουργία) θα μιλάμε για άλλα κόλπα. Τόσο απλά (νομίζω), αλλιώς θα το πάμε στο καλάθι και εκεί δε νομίζω ότι θέλει κανείς να δει τι θα γίνει...

ΥΓ: Όσοι από μας βρεθούν ΣΕΦ, θα πρέπει να έχουν ένα μόνο στο μυαλό τους... Κόλαση δε σημαίνει καφριλίκια.

32 σχόλια:

  1. Θα ντρεπομουνα Μιχαλη μου αν ημουνα βαζελος και ειχα κανει τετοια εμφανιση με Μπαμπεργκ να μιλησω για νικη μεσα στο Σεφ... Επειδη κα8ησα και το ειδα το ματς απλα τραγικοι. http://www.sportdog.gr/article/152407/ta-agglika-toy-pedoylaki-binteo Το βιντεο εδω δειχνει ακριβως τι προπονητη εχουν και τι οδηγιες δεινει. Ο Διαμαντιδης ειναι Διαμαντιδης αλλα πλεον δε μπορουμε να χασουμε απο ενα παιχτη. Λιγο ο Μπραμος να προσεχ8ει και ο Ματσιουλης. Οσο για την Μπαμπεργκ, αριστο κοουτσαρισμα απο Φλεμινγκ(σας θυμιζει κατι?! ακουγοταν το καλοκαιρι το ονομα του) ο οποιος επαιξε πανεξυπνα το Διαμαντιδη οχι σε καταστασεις 2 εναντιον 2 οπως επαιζε ο Ντουντα, αλλα με τον ψηλο να κανει οχι απλα δυναμικο χετζ ουτ, αλλα να ακολου8ει ουσιασικα κανοντας παγιδα στη σαιντ λαιν μην αφηνοντας τη δημιουργια του Μητσου, ρισκαροντας ενα σουτ απο γουικ σαιντ. Το οποιο αν το αφησουμε να το παιρνει ο Ουκιτς με τον Μπανκς εχουμε μεγαλο πλεονεκτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ασφυκτικη πιεση στη περιφερεια,να τους βγαλουμε εκτος ρυθμου.οι ψηλοι τους δεν μπορουν να δημιουργησουν καταστασεις μονοι τους.αποκοπτοντας λοιπον τον ομφαλιο λωρο,τους κοβεις στη μεση..λιγη προσοχη θελει το ματς και να παιξουν αυτοι που πρεπει και οσο πρεπει.
    και φυσικα αν το ματς μας παει,θελω πατημα στο σβερκο και οχι συντηρηση και τετοιες γραφικες βλακειες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πετράν μου, αν και εμπύρετος κάθησα και τους είδα. Κακοποίηση του μπάσκετ απλά. Όπως τα λες, αν ήμουν ακατανόμαστος δε θα μίλαγα. Και ρε μπαγάσα σε σκεφτόμουν για τον Φλέμινγκ, θυμάμαι τα σχόλια το καλοκαίρι και τι έλεγε ένα μεγάλο ποσοστό... Τελικά, αν θες να κάνεις κάτι στον Ολυμπιακό, πρέπει να έχεις όραμα και να τους γράφεις όλους εκεί που δε πιάνει μελάνι. Τα ίδια ισχύουν και για τον Ιταλό της Εθνικής. Αλλά κακά τα ψέμματα, όποιος και να διαδεχόταν τον Ντούντα, θέμα θα είχε. Μόνο που...αυτοί οι δυο έχουν αποδεδειγμένα το μυαλό τους στην άμυνα, που είμαστε λίγο σκορποχώρι φέτος και παίζουμε όποτε θέλουμε. Ένα μειονέκτημα βρήκα στον Αμερικάνο κόουτς. Θέλει να παίζει με "κοντά" 5αρια (αλά Χάινς - τυχαίο δε νομίζω) και δε μπορείς να πας μακριά έτσι όσο και αν στοχεύεις στα γρήγορα πόδια. Πάντως, νομίζω ότι με λίγο προσοχή, δε θα μπορέσουν ούτε με "μαγειρέματα" να κάνουν κάτι τα μειάσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ----ΕΥΛΟΓΙΑ ΓΕΝΙΑΔΑΣ----
    Δε μπορώ να μη το γράψω, οσο και να μη θέλω να ψωνιστώ (χεχε)!
    Είδα ότι το RP εγκαινίασε με "μεγάλη επιτυχία" το σύστημα comments που έχουμε και εμείς εδώ. Οχι ότι ανακαλύψαμε τον τροχό, αλλά είμαστε πιο μπροστά όπως και να το κάνουμε, έτσι?!
    Και ένα ακόμα. Δεν έχω δει ακόμα το comment μου στο αντίστοιχο θέμα του RP για τον Κολοκυθά, την ΕΟΚ και τους Αντετοκούμπο... Δε θα μου κάνει αντύπωση αν δεν εμφανιστεί, γιατί τους "κράζω"...λίγο. Καλό θα είναι "ρεπόρτερς" που καλύπτουν θέματα και ζουν από αυτό, να έχουν γνώση για πράγματα ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ από ότι εμείς οι απλοί οπαδοί/bloggers. Θυμηθείτε μόνο πότε εμείς εδώ μέσα συζατάγαμε για όλα αυτά... 1, 5 μήνα πίσω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 24π. με 10/12δίπ., 4/6β., 8ρ., 2κλ., 4λ.-ντορσευ..
    ειμαστε πολυ μαλακες και θεωρω οτι το θεμα το χειριστηκε κακιστα ο μπαρτζωκας με την ευγενικη χορηγια της διοικησης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εννοείται! Πιστεύω ότι αν ο Law πιάσει τους ρυθμούς της Πέμπτης, θα έχουμε πάρτυ. Ειλικρινά, δε μπορώ να φανταστώ πως υπάρχει πιθανότητα να χάσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιθανόν. Μια ένσταση έχω μόνο και την κρατώ ακόμη αδερφέ. Αμέσως μετά (τυχαίο ή μη) την αποπομπή του Ντόρσι, ρολάραμε σα τρελοί! Μήπως τελικά δε τον γούσταραν και πολλοί στα αποδυτήρια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το ρολαρισμα θα ερχοταν καποτε..το θεμα ειναι το ξερολαρισμα και η αδυναμια που εχουμε στα γρηγορα ποδια στο θεση πεντε...διωχνεις καποιον οταν βρεις καλυτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είδα Περιστέρι - Πανιώνιος το απόγευμα. Ο Παππάς είναι ΑΛΛΟΥ πια μάγκες! Νομίζω ότι πρέπει να του δωθεί ευκαιρία σε τοπ επίπεδο να δείξει τι μπορεί. Θα 'ναι κρίμα να καταλήξει στη ζέλα. Αν τελειώνει το καλοκαίρι το συμβόλαιό του και δεν έχει λόγο επ'αυτού ο Σπανός, πρέπει να γίνει δικός μας. Και ο Βλαδίμηρος επίσης ήταν εκπληκτικός, αλλά εκεί το συζητάμε. Δε μου δείχνει πάντως για Διαμαντόπουλος Νο2 όπως λεν οι κακές οι γλώσσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. προτιμω γιανκοβτις,ο παπας ειναι πολυ αργος ειτε για ασσο ειτε για δυο.απο δημιουργια μονο αν εχει τη μπαλα στα χερια του,χωρις μπαλα δεν κινειται καθολου.ο γιανκοβιτς αν και ψηλοτερος διπλα του θεωρειται μπολτ.ασε που ειναι αμυντικος της πλακας,μπροστα του ο ηρωικος σλουκας θεωρειται πιπεν..προτιμω γιανκοβιτς,μπορει να παιξει απο δυο μεχρι τεσσερα στην αμυνα,το ιδιο επιθετικα.ενας βελτιωμενος βασιλοπουλος πολυ καλυτερος επιθετικος,υποφερτος αμυντικος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφού μόνος του έφυγε βρε Σάββα μου. Βασικός άξονας για την ομάδα μεν, αλλά μη τρελαθούμε, όχι κάτι που χρήζει τέτοιας αναφοράς! Το ότι πήγαμε με βασικό γνώμονα το "καλό παιδί" να καλύψουμε τη θέση, ναι να το δεχτώ! Μαλακία ολκής!! Αλλά ο τύπος ήταν εντελώς κουκουρούκου. Θυμήσου μόνο τι έγραψε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το βιντεακι ολα τα λεφτα! Χαχαχα ελιωσα! Μποχου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το συστημα σχολιων που εχουμε εδω ειναι πολυ καλο και το πηρανε και εκει, το θεμα ειναι οτι οπως λες κοβουν σχολια αβερτα. Και μενα μου εχουν κοψει τις τελευταιες μερες 2-3...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ισχυει, καλως η κακως τον χρειαζομασταν ηταν πολυ καλη λυση στην αμυνα και φτηνη. Πρωτα βρισκεις αντικαταστατη αξιο και μετα τον διωχνεις. Καναμε λαθος εκει, εκτος αν οντως ειχανε προβλημα και αλλοι μαζι του στα αποδυτηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πάντως (και) σήμερα τα έκανε τα κλεψιματάκια του. Ναι είναι αργός, αλλά έχεις γρήγορους ήδη στην ομάδα οπότε? Μαν, είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ περίπτωση μη το συζητάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κοιτα αν το δεις γενικα και αοριστα,πρεπει να τους παρουμε και τους δυο.θα εχουμε ομαδα για τα επομενα δεκα χρονια,μιας και ολοι αυτοι επαιζαν μαζι χρονια στις εθνικες με κλειστα ματια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. δυστυχως εκει περα νομιζουν οτι ειναι οι γαμιαδες της οικουμενης.πεφτει πολυ κοψιμο και ειδικα σε σχολια εναντιων του μουρταδελα με γενια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ναι εκει εφαγα 2-3 κοψιματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΥΜΦΩΝΩ!!!! Ξέρω από πρώτο χέρι (λόγω γειτονιάς) ότι ο Γιάνκοβιτς δε πολυψήνεται για βάζελους, κυρίως λόγω του πατέρα του. Νομίζω ότι οι Αφοι αφού διαλέξαν το δρόμο του "οικονομικού" μοντέλου, θα πρέπει να σκουπίζουν ότι νεούδι υπάρχει στο διάβα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τους χρωστάμε ρε παιδιά όμως ότι εκεί ξεκίνησε το παρεάκι αυτό εδώ, χεχε. Έσκασε μύτη και ο Κωστής, βλέπω τον Imma στα μέλη (αν και ακόμα περιμένω σχόλιό του), νομίζω ότι αργά ή γρήγορα, θα μαζευτούμε όλοι εδώ. Η φάση είναι ότι από τα στατιστικά του blog βλέπω πολλά παιδιά που επισκέπτονται συστηματικά το blog αλλά δε σχολιάζουν. Γιατί ρε μάγκες? Εδώ δε κόβεται τίποτα, πείτε τα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. παιδια μου αρεσουν κι εμενα αυτοι οι 2 παικτες παρα πολυ!ειδικα ο παππας!πρεπει οποσδηποτε να τους παρουμε!ρε παιδια ασχετο!εχετε δει τον αρη απο τοτε που πηγε ο αγγελου και μετα?θα τριβετε τα ματια σας τι δουλεια εχει κανει και με τι υλικο!και ολες οι οδηγιες που εδινε εχθες ηταν καθαροαιμες ιβκοβιτς.τυπου ''ειμαστε 15 ποντους μπροστα αλλα εσεις θα το εκλαβετε σαν ισοπαλια και θελω να τελειωσει το δεκαλεπτο και να κερδιζουμε 2 ποντους''!ο ασημακοπουλος εχει γινει πριντεζης κι ο πελεκανος παπανικολαου απο το f4 και μετα!μηπως καναμε μαλακια τελικα στο θεμα του προπονητη!(δεν ειναι καν γκρινια αυτο που λεω,απλα αναρωτιεμαι!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. συμφωνω με μιχαλη σ αυτο και το εχω σκεφτει απειρες φορες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. καλα εχω τσακωθει απειρες φορες απο εκει.καλο θα ειναι να μην γινουμε κι εδω red planet.οσο μιλαμε για μπασκετακι καλα ειναι.μην μπει ο καθε ποδοσφαιρικος και γραφει ''φερ τε πισω μαυροκεφαλιδη και ταρπλευ'' γιατι θα κανω εμετο απ τα ματια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. αυτο σκεφτομουν κι εγω για τον λο!ισως μπει ακομα πιο κ@υλωμενος επειδη αποβληθηκε!αν περιφερειακα παμε καλα και δεν σουταρουν οι 2 γνωστοι που τα βαζουν τοτε δεν θα εχουμε κανενα προβλημα!χαινς,σερμα και αντιτς πιστευω θα τα καταφερουν με τους ψιλους τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χεχε! Elliott, αν σε δει ο Immaterialized θα γελάει και αυτός πονηρά! θυμάμαι το καλοκαίρι που το 'χαμε πετάξει και έγινε χαμός. Δεν έχω δει τον Άρη εκτός από κανα-δυο ματς και αυτά προς το τέλος τους, αλλά διαβάζω καλά λόγια και μόνο τυχαίο δεν είναι. Δε ξέρω αν θα μπορούσε να σταθεί, ότι και να πούμε τώρα θα είναι κατόπιν εορτής, αλλά στο ψυχολογικό κομμάτι είμαι 1000% σίγουρος ότι θα 'ταν καλύτερος όχι απλά του Μπαρτζώκα, οποιουδήποτε άλλου Έλληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ρε παιδες χαιρομαι που σας βλεπω αισιοδοξους εμενα με τρωει αυτο το αγχος που εχω παντα πριν απο ντερμπι (ειδικα στο μπασκετ ) και δεν πολυ μιλαω για αυριο. αν ημασταν καλα θα ελεγα οτι θα τους ....... οπως περσι στους τελικους που δεν ειχα αγχος αλλα δεν ειμαστε και στα καλυτερα μας και φοβαμαι μην στραβωσει το match γιατι αν στραβωσει δυσκολα το μαζευουμε.... θα δουμε. τα λεμε αυριο κατω απο το post της νικης ελπιζω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. εγώ πιστεύω σε αυτή την ομάδα Μιχάλη μου απλά οι παιχτές μας τώρα τελευταία δεν πιστέυουν όσο πρέπει στις δυνατότητες τους (απεριόριστες κατά την γνώμη μου). Αυτό είναι το μόνο που με αγχώνει αν παίξουν όπως μπορούν τότε και εγώ δεν έχω καμία αμφιβολία για την νίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σε καταλαβαίνω αδερφέ, αλλά αν εγώ αγχώνομαι για κάπου, είναι το παιχνίδι του τελικού όπως έγραψα και στο "κυρίως πιάτο". Έχω το άτιμο το feeling (και το ξέρετε ότι δε μου αρέσει να μιλώ για διαιτησίες) ότι κάτι θα κάνουν τα λαμόγια για να τους δώσουν πατήματα για εκείνο το μας. Για παράδειγμα, αν καθαρίσουμε σχετικά έυκολα αύριο για παράδειγμα το ματσάκι, πάω στοίχημα ότι θα δώσουν φαλτσοσφυρίγματα προς τη μεριά μας για να 'χει να λέει ο Μανωλάκης και να δημιουργηθεί κλίμα. Κάτσε και καμάρωσε. ΔΙΑΦΩΝΩ κάθετα με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα στο στρατόπεδό μας, όσον αφορά τον τελικό. Κοιτάμε να μη χάσουμε την Α1. ΟΚ, άλλο πρωτάθλημα, άλλο κύπελλο, αλλά πειράζει που εγώ τα θέλω και τα δύο? Επίσης να θυμήσω ότι εκτός από ΣΕΦ οι ζελέδες, έχουν να επισκεφθούν Πυλαία και Ν. Σμύρνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Apo, κι εγω εχω αγχος πριν απο καθε ντερμπυ με βαζελο, αλλα αυτο που με ηρεμει ειναι οι κακες εμφανισεις του βαζελου εκτος εδρας. Δεν θυμαμαι φετος να εχουν νικη απεναντι σε οποιαδηποτε σοβαρη ομαδα στην Ευρωπη εκτος εδρας. Ειτε Κιμκι, ειτε Ρεαλ, ειτε Εφες, ειτε Fener. Για να παρεις νικη εκτος εδρας πρεπει να εχεις παιχτες που θα παρουν δυσκολα σουτ γιατι η ψυχολογια δεν θα ειναι με το μερος σου με τοσο κοσμο να φωναζει. Πονταρω οτι δεν θα του μπουν τα σουτ παλι, δεν ερχεται δα και με την καλυτερη ψυχολογια. Εμεις δεν ειμαστε στη καλυτερη φαση μας, εχουμε θεμα με την ελλειψη του Μαντζαρη και στο 5 αλλα πιστευω τους εχουμε στο ΣΕΦ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν θα αρθρώσω μεγαλοστομίες τύπου θα τους σκίσουμε κλπ, αλλά και πίσω να είμαστε στο σκορ, θα δώσει ώθηση στην ομάδα ο κόσμος. Από δαύτους, 2 (συν ο Χοντρός) ξέρουν από ντέρμπι στο ΣΕΦ. Οι υπόλοιποι θα χεστούν πάνω τους, σταδιακά.
    Αγχώνομαι αλλά είμαι αισιόδοξος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλως τα παιδια, καλως το πλεονεκτημα! :D Θρυλε ολεεεε, σ αγαπωω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή