Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Backcourt Pitbull!

Καλημέρα!
Έγινε συνήθεια να γράφω ξημερώματα πια, αλλά με τρώει το χέρι μου και πλέον υπάρχει καλός λόγος να χάσω πάλι τον ύπνο μου! Επιτέλους, ποντάραμε σε άλογο που έπρεπε να το κάνουμε! Ειλικρινά δε πήγαινε καν το μυαλό μου ότι θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε με την περίπτωσή του, κρίνοντας από τα ονόματα που βγαίναν προς τα έξω όλο αυτόν τον καιρό. Το έγραφα, αλλά νόμιζα ότι ανήκει στη δική μου μπασκετική (εικονική) πραγματικότητα και μόνο η εξέταση της περίπτωσής του. Και η πλάκα είναι ότι ακόμη βλέπω μια σχιζοφρένεια στο τι πήγαμε να χτυπήσουμε, μιας και όλες οι περιπτώσεις ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ αλλά μόνο του Πέρκινς (νομίζω) αυτό που χρειαζόμασταν τώρα. Για αυτό και είχα προτείνει τη λύση του Κατσίβελη και το βάρος να μετατοπιζόταν στο "5". Στο πέντε μάλλον θα μείνουμε ως έχουμε και πάμε να κάνουμε μια πρόβλεψη... ΄Η μάλλον, πριν πάμε εκεί θα το πω και αυτό, γιατί και εκεί το 'χα το feeling αλλά κοιτάξαμε να δέσουμε τον τρελό-Dorsey και όχι να δυναμώσουμε την ομάδα έτσι που τώρα απλά θα κοιτάζαμε (κυριολεκτικά) αφ' υψηλού τους ΠΑΝΤΕΣ... Δυο λέξεις απλά (και περιμένω ορυμαγδό!)... Bird Andersen!

ΟΚ, το παραδέχομαι. Με τον Doron Perkins δεν είμαι αντικειμενικός! Τον τυπά τον κάνω κέφι πολύ άσχημα! Μιλάμε για τον Ντάβιντς του basket ball. Ποδοσφαιρικό σχόλιο μεν, στο μυαλό μου απόλυτα συμβατό δε! Λοιπόν, έχουμε τη χαρά να κατέχει το ρόστερ μας ίσως το καλύτερο αμυντικά προσανατολισμένο γκάρντ στην Ευρώπη! Και το "ίσως" δε θα έμπαινε αν δεν είχα χάσει τα ίχνη του (εννοώ στο να έχω την ευχέρεια να τον παρακολουθώ και όχι να διαβάζω τα κατορθώματά του μόνο). Πάω στοίχημα ότι από χθες, θα τα 'χετε βλεφαριάσει και εσείς λίγο-πολύ αυτά που θα πω, αλλά τι να κάνω?

Μυώδης, χτιστός κυριολεκτικά, με φήμη team player και καλού παιδιού (να το πάλι!), με τεράστιο και τρομοκρατικό για τα αντίπαλα γκάρντς wingspan, με ιδιαίτερες επιδόσεις στην άμυνα επί της μπάλας και "κλέφτης" επιπέδου ταινιών Guy Ritchie. Σκεφτείτε έναν Kyle Hines που να παίζει point guard! Δε ποστάρεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, έχει ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ποσότητες ενέργειας για να διαθέσει και να συμπαρασύρει και νομίζω ότι και θα δέσει γρήγορα στην ομάδα και θα "σηκώσει" τον Παπ, τον Πριντ και τον Πέρο που θέλουν transition και βομβαρδισμούς (το ΣΕΦ επίσης)! Αν και τον θεωρώ επίσης εξαιρετικό ball handler, μάλλον θα πάει στο να μαγκώσει κόσμο και κοσμάκη και να δώσει τον απαραίτητο χώρο στον Σπαν για να κάνει τα δικά του. Με Law, Σλούκα...μάγκες ΠΕΤΑΜΕ σας λέω! Δυνατό drive και post game για τα κυβικά του, με καλό σουτ (αν μπουν αυτά που βάζει συνήθως θα είμαστε ΜΙΑ ΧΑΡΑ, δεν ανέφερα τυχαία τα υπόλοιπα guards της ομάδας), χώρια τα 3ρια και τα 4ρια που θα ανεβούν, ήρθε η γαμώ-ώρα να ξαναφορτσάρουμε! Λογικά δε θα ξαναδούμε σετ παιχνίδι και θέλω να πιστεύω ότι θα κρύψουμε και την τρύπα του όζοντος (Powell) προς τα πίσω (λογικά...) με έναν τρόπο παρόμοιο με εκείνον τον Νοεμβρίου.

Παίδες έχω καλό feeling σας λέω. Μένει μόνο να δούμε πως θα απαντήσει ο ζελές. Γιατί αν κάνει το λάθος και μείνει με 1.5 guard μέχρι τέλους, θα χρειαστούν ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από Αναστόπουλους και ΚΕΔ για να πάρουν έναν (1) έστω τελικό! Και το γράφω από τώρα, θυμηθείτε με.

ΟΛΟΙ ΣΕΦ με Κάχα, αρχίζει το κυρίως μέρος της αντεπίθεσης!


(Κοινό post με RedVoice.gr)

61 σχόλια:

  1. παμε γερα με καχα και συνεχιζουμε ....η ζελα μπορει να περιμενει στο σεφ δε γλειτωνει και στο τελευτεο που ειμουν μεσα και δεν ειμασταν καλα αν εξερεσουμε καπια καλα 3λεπτα το σεφ και ο κοσμοσ εσπρωξε την ομαδα στη νικη το πρωταθλημα θα το παρουμε γιατι ειμαστε καλυτερη ομαδα και ασ παρουν και το φωτση το φωτση και τα ριμπαουτ θα τα παρει ο παπ ειναι γεννημενοσ για μεγαλα ματσ εδω εσβησαι κιριλενκο....εγω θελω ευρωλιγκα παλι πειτεμε τρελο αλλα πιστευω πολλυ στην ομαδα αν μασ βγει και το σκυλι πεκινσ! και ξυπνησει και αποβαλει το αγχοσ που μεταδιδει και στην ομαδα ο μπαρτζωκασ εχουμε μεγαλη τυχη να την ξαναπαρουμε!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρες!
    Ο Τράκης δίνει τα ρέστα του για Φώτση και έκανε πρόταση στο Χοτζ (αυτός που έριξε χυλόπιτα σε μας ντε!) για να διώξει το Μπανκς.
    Αν τα καταφέρει κι εμείς συνεχίσουμε με Πάουελ, τότε θα ζοριστούμε αρκετά να σηκώσουμε την Ελληνική κούπα και με χειρουργική διαιτησία κιόλας.
    Πάμε, μια μέρα έμεινε Αγγελόπουλοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δώσε ένα μέιλ ρε συ Μάικ. Αν θέλω να σε ρωτήσω κάτι άσχετο, πού θα σε βρω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το 'χω στο πλάι και στο contact αδερφέ: redwhitebasketballdiaries@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σου έστειλα εκεί αλλά δεν είδα feedback. Κάνω άλλη μια προσπάθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εαν καταφερουν και παρουν τον φωτση πρεπει ο αντιτς και ο χαινς να παρουν αναβολικα για να παρουν ριμπαουντ!με λασμε,γκιστ,χοντρο και φωτση θα ειναι δυσκολα τα πραγματα.βεβαια βασικη προυποθεση να παρουν και κοντο ετσι!γιατι με ουκιτς,ξανθοπουλο,μπανκς ειναι για γελια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο παλμερ εχθες μας εβαλε 29 ποντους και πηρε 15(!!!) πιμπαουντς!ο μογκολος ο ψηλος τους μας εβαζε καλαθι οτι ωρα ηθελε!2ποντο,3ποντο!!!ενας περκινς δεν μας σωνει!ΘΕΛΟΥΜΕ ΨΗΛΟ αλτικο και με γρηγορα ποδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι, αλλά ποιος ακούει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σου έχω απαντήσει εδώ και ώρα μαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλως τον παικταρα..καλως τον σφιχτη..
    ευχομαι υγεια και δυναμη στον περκινς.μακαρι να προσφερει οσα μπορει,μακρια απο τραυματισμους.
    ο μπερντ φιλε μιχαλη δεν μου κανει το κλικ.θεωρω οτι θελουμε ενα βελτιωμενο ντορσευ.φυσικα και ο μπερντ στη θεση παουελ θα κανει τη διαφορα.αλλα θελει χαρτι και δεν ερχεται με ψιχουλα.θα φερει την καλως εννοουμενη τρελλα και θα κολλησει αριστα με τα σκυλια του πολεμου στην αμυνα χαινς-περκινς,αλλα.......αυτη τη στιγμη χρειαζομαστε παικτη για να κανουμε το ριπιτ.αυτος ειναι ο λογος που χτυπιομαστε.θεωρω οτι μπορουμε να τα καταφερουμε ξανα.χωρις ψηλο ικανο και μονο τον χαινς δεν....αιντε ας ελπισουμε να μας καταπληξουν παλι..
    υ.γ.ο πριντεζης συνεχιζει να ειναι πολυ μετριος,απο την αρχη της χρονιας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σαββα για τον πριντεζη τον σκεφτομουν κι εγω εχθες!ουτε το σουτ απο τα 6.75 που ειχε βελτιωσει περσυ δεν εχει κρατησει κι εψαχνα να βρω καποιες πιθανες αιτιες (εκτος απο την αλλαγη προπονητη που για εμενα ειναι και ο κυριως λογος της ''μεταμωρφωσης του πριντεζη περυσι).λοιπον σκεφτομουν....
    -με ποιον επαιζε περσυ δυδιμο ο πριντεζης και με ποιον φετος.δλδ ντορσευ του εδινε τον ογκοκαι την σιγουρια μεσα στην ρακετα για να βγει εξω και να σουταρει.δλδ και να εχανε το σουτ ειχε 50% (εαν μπορουμε να το μετρησουμε με πιθανοτητες) να παρει επιθετικο ριμπαουντ ο ντορσευ οπποτε αυτοματως του εφευγε το αγχος ''να σουταρω η οχι'' που εχει τωρα!
    -στην αμυνα ισχυει το ιδιο.δλδ ο ντορσευ καλυπτε καποιες αδυναμιες του πριντ,ενω τωρα τρεχει αυτος και δεν ειναι που δεν ειναι κι ο καλυτερος αμυντικος τρεχει να καλυψει και τις μαλακιες του παουελ κι εκει ξεφευγει το πραγμα!
    -για τα ριμπαουντς,δεν χρειαζεται να το αναλυσω καν!τα box out που εκαναν περσυ ντορσευ,πριντεζης και παπ μαζι δεν θα τα ξαναδουμε ποτε με τον παουελ στην πενταδα.
    -συμπερασμα!ΘΕΛΟΥΜΕ 5ΑΡΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ολοι οι δρομοι οδηγουν στο πενταρι..καθε συμπερασμα που βγαζουμε οδηγει τοι θελυομε ενα γαμημενο πενταρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν έλεγα για τώρα... Τώρα είναι πολύ αργά... Για το καλοκαίρι μιλούσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σου έγραψα.

    Ο μόνος που είχε ανακαλύψει ότι ο Γκέρσον θα κοουτσάρει τον Ολυμπιακό ήταν ο φίλος μου.

    Πώς είχε η ιστορία. Είχε βγει μια βρώμα τότε στα δημοσιογραφικά, ότι οι Αφοί θέλουν ξένο προπονητή που να έχει κερδίσει Ευρωλίγκα και να έχει κερδίσει ΚΑΙ τον Ομπράντοβιτς. Έλιωνα το μυαλό μου να βρω προπονητή και μια μέρα του τηλεφωνώ και του λέω: Για ψάξε για τον Πίνι Γκέρσον. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν θα του συγχωρήσω ποτέ ότι πήγε και σούταρε τρίποντο μέσα στο ΣΕΦ και του έριξε τάπα μες τα μούτρα ο Μπατίστ. Είναι σαν τον Μαυροκεφαλίδη. Παίζουν κι οι δύο χωρίς ψυχή ρε παιδί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. για τον πριντεζη λες?δεν το θυμαμαι καν αυτο που λες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Πάλμερ είναι κοντός παρεπιπτόντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Βρήκαν μέρα να κάνουν απεργία οι δημοσιογράφοι ρε γαμώτο. Πάλι φάρδος οι ζελέδες, είπε όχι η Αρμάνι για Φώτση και τώρα τους μένουν φράγκα να πάρουν καλό άσσο.

    Ξέρω, θα βρίσετε, αλλά εγώ ακόμα ελπίζω για έκπληξη στο 5...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είσαι ξεροκέφαλος αδερφέ! Μόνο ο Κόλεμαν της Καβάλας μπορεί να έρθει.
    Αφού οι αφοί έχουν καβούρια στις τσέπες 2 χρόνια τώρα. Ο Τράκης που τα 'κονομάει μαύρα, θα διώξει το Μπανκς να πάρει το Χοτζ και μετά θα βγαίνει η πράσινη στα πρωτοσέλιδα να μας λέει ότι πήρε αυτόν που δεν καταφέραμε να πάρουμε εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ναι. Στο προπέρσινο κύπελλο αν θυμάμαι σωστά και βγαίνει αριστερά να σουτάρει τρίποντο χαλαρός και άνετος και σκάει ο Μπατίστ από το πουθενά και του ρίχνει μια τάπα μες τα μούτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τόσο σίγουρος είσαι για το Μπερντμαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Με Ντούντα πέρσι τους χτυπήσαμε στους κοντούς και κερδίσαμε με το ξύλο τους ψηλούς.
    Φέτος έχουν σαφές πλεονέκτημα στους ψηλούς όσο έχουμε Πάουελ. Αν πάρουν και το Χοτζ θα έχουμε καλύτερα μόνο τα 2-3άρια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εδώ χρωστάμε και στο δήμιό μας...
    http://www.basketnet.gr/main/1/a1/teams/1/olympiakos/articles/1/prosfygh-lazaros-osfp.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τελικά δεν είναι ΣΕΦ αλλά το κύπελλο που χάσαμε με το άστοχο τρίποντο του Παπανικολάου... Εκεί έφαγε τάπα ο Γιωργάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το κόλπο γκρόσο είναι σκας 800 χιλιάρικα με πληρωμένα τα πάντα στον Μπιγκ Μπεν και κάνεις το ριπίτ στην Ευρωλίγκα. Τόσο απλά και εύκολα. Αφού θέλει παίκτη χαμάλη και μόνο για την άμυνα ο Βασιλάκης, του βρήκα τον κατάλληλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ben Wallace. Με τους κατάλληλους χειρισμούς και το ικανοποιητικό χρηματικό έπαθλο, επανέρχεται για έναν χαλαρό χρόνο στην Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μαθαν οτι @μαστε, πλακωσανε κι γυφτοι, ταιριαζει εδω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Στανταράκι! Που ενίστασαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 1. Δεν είναι Ντόρσεϊ
    2. Είναι λευκός (δεν είμαι ρατσιστής)
    3. Δεν μαρκάρει χαμηλότερους παίκτες
    4. Θα χάνει κόσμο στις περιστροφές
    5. Δεν ξέρει τι εστί Ευρώπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 1. Είναι καλύτερος, ο ένας με ΧΡΟΝΙΑ καριέρας στο ΝΒΑ, μέχρι να τον αναλάβουν Ντούντα/Αγγέλου...άστο!

    2. Είναι λευκός και white men CAN jump!
    3. Μάρκαρε ο Ντόρσι?
    4. Πιθανόν, αλλά δε μπορώ να δεχτώ ότι καταλάβαινε παιχνίδι στην Ευρώπη ο Ντόρσι και όχι ο Μπέρντμαν!
    5. Μακάρι να μάθαινε, αλλά εμείς είχαμε το μυαλό μας στον τρελό που διώξαμε ένα μήνα αργότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. γεια σε ολοι τη παεα....ενταξη εφαγε μια ταπα δεν τρεχει τιποτα με γιωργαρο!το θεμα ειναι να ανεβει ο πριντ!και ν αποκτησει την περσινη του αυτοπεπιθεση...που του την εφτιαχναν ο ντουντα και ο αγγελου οπωσ και ολων τν παιχτων.....το λεει ο φιλοσ ο μιχαλησ ντορσει κ.λ.π ....ομωσ το θεμα παλι ειναι πωσ θα πωρευτουμε απο δω και περα ....ο φωτσησ μαλλων καταλιγει σε ναυαγειο και οπωσ λεει και ο φιλοσ ο σαββασ ναι θα ειχαμε ενα παραπανω προβλημα στουσ τελικουσ με τν ζελα ...αν τν επερναι...αλλα ειμαι ολυμπιακοσ και δε με νιοαζει τι θα κανει ο αλλοσ ειμαι ΠΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ! η ομαδα που εχουμε ειναι ομαδαρα! με την γνωστη τρυπα στν παουελ παγμα που ομωσ σε ολα τα ματσ τα δυνατα εκτοσ του κυπελλου τν εκρυψεσ ακομα και στο ματσ με τη μπαρτσα που εχασεσ και μπορει να ειχεσ και καλυτερη τυχη αν δεν ξερναγε το 3ποντο του σπαν! .....θελω να πω οσο ειμαστε μεσ στουσ στοχουσ η ομαδα μου δεινει συγουρια πωσ θα παιξει και θα κερδισει ενα μεγαλο ματσ που θα τηνφερει κοντα στον στοχο τσ που μπορει να ειναι παλι ο τελικοσ τσ ευρωλιγκασ......με το πιτμπουλ που πειραμε θα μαστειζουμε απο ενεργεια ασ μπει και ο μαυροιδησ στην εξισωση τσ αμυνασ αν χρειαστει.....και λεω και κλεινω ΑΝ ΟΙ ΠΕΧΤΑΡΔΕΣ ΜΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΧΑΙΝΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!ΠΕΡΟ! ΑΝΕΒΕΝΕΙ ΛΟ! ΕΠΙΣΗΣ ΣΛΟΥΚΑΣ! ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΕΒΕΝΕΙ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΣ ΜΠΑΛΕΣ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΡΙΜΠΑΟΥΤ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΗΠΕΔΩ ΘΑ ΠΕΘΟΥΝ ΟΛΟΙ.....ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΝΤΟΥΝΤΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΑΓΚΩΝΕ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΠΡΩΤΑ....ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. xaxaxaxaxaxaxa!!!!!σιγα μην παρει τον χοτζ ρε!πολυ δυσκολο το βλεπω!σημερα δεν τελειωναν οι μεταγραφες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Και επειδή είμαι ξεροκέφαλος, διάβασα στο Eurohoops ότι ο Elton Brown του Ερυθρού Αστέρα, μένει ελεύθερος για κάποιο λόγο που εγώ δε μπορώ να δικαιολογήσω εκτός αν είναι χρηματικό το θέμα... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ rebounder, με καλό σκορ και πλάτη στο ζωγραφιστό! Βαρύς μεν και δύσκολος για transition που εμείς παίζουμε στα καλά μας, αλλά νομίζω τεφαρίκι αυτή τη στιγμή. Ακούει κανείς εκεί στην ΚΑΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Aδερφε ο Μαυροειδης δε μπορει να μπει στην εξισωση καμιας αμυνας, γιατι πολυ απλα το παιδι δε μπορει δεν κανει γιαυτο το επιπεδο... Ολα στο μπασκετ ειναι θεμα φορμας. Δεν εχουμε την ποιοτητα του Πανα8ηναικου επι Ζελικο που μπορει να ητανε χαλια, αλλα στα κρισιμα εμπαινε και κερδιζε με την εμπειρια των παιχτων. Εχουμε μια νεανικη ομαδα και χρειαζομαστε ρυθμο. Ελπιζουμε ολοι να βοηθησει ο Ντορον, να δουμε πρωτα και σε τι κατασταση ειναι. Αυτο το "να ματωνουνε σε καθε κατοχη" το φωναζουμε καιρο τωρα, ειναι η αρχη των παντων.
    Υ.Γ Εχεις καποιο προβλημα με το πληκτρολογιο αδερφε μου?! Τελειως φιλικα ε :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Θα γίνει η χαρά του Λάσμε ο χοντρούλης. Για το Σέρβικο πρωτάθλημα καλός είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Φίλε, εντελώς υπομονετικά, το κείμενό σου δεν διαβάζεται. Φιλικά στο γράφω, όχι επιδεικτικά. Το τελικό σίγμα στο πληκτρολόγιό σου είναι μαζί με το w πάνω αριστερά. Μπορείς επίσης να πατάς το enter να διαχωρίζεις τις προτάσεις σου σε παραγράφους ώστε να είναι πιο ευανάγνωστες. Για τους τόνους μπορείς να κάνεις μια μικρή προσπάθεια; Δεν είναι απαραίτητο πάντως.... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ρε επίτηδες μου πας κόντρα? Χεχε! ;-)
    Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια Imma! Εδώ που είμαστε κοιτώ ο,τιδήποτε θα μπορούσε να βοηθήσει έστω και λίγο... Αν ήθελα όμως να υπεραμυνθώ της άποψής μου, θα σου έλεγα τα εξής:
    1. Το Σέρβικο πρωτάθλημα είναι καλύτερο του δικού μας.
    2. Και στο Eurocup μια χαρά τα πήγε, δες: http://www.eurocupbasketball.com/eurocup/competition/players/showplayer?pcode=001460

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. λυσεις απελπισιας!και νομιζω πως τσαμπα το συζηταμε!δεν θα παρουμε ψηλο!εχουμε τεσσερις!μαυροειδης,παουελ,χαινς,σερμαντινι!!!!(τον γεωργακη δεν τον εβαλα!).μαλλον η κινηση που καναμε για εξτρα ψηλο ηταν ο σερμαντινι.και ο παουελ αντικαταστατης του ντορσευ!οποτε μην ψαχνεστε!ετσι θα παμε μεχρι τελους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. εχει δικιο ο φιλος!ενω τα λες καλα δυσκολευτηκα παρα πολυ να σε διαβασω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Φιλε μου ο Πριντεζης δεν μου φαινεται ντεφορμε, αυτοπεποιθηση εχει, το θεμα ειναι οτι δεν μπορουμε πλεον να τον αξιοποιησουμε σωστα γιατι δεν εχουμε 5αρι σε στυλ Ντορσει. Οπως ο Αντιτς ειναι χρησιμος με Χαινς επειδη αλληλοσυμπληρωνονται το ιδιο θεμα υπαρχει και εκει. Ο Πριντεζης ανεκαθεν δεν ειχε την τρομερη αμυνα. Η επιθεση του και φετος μια χαρα μου φαινεται οσο παιζει. Απλα αν τον βαλει ο Μπαρτζωκας με Χαινς πανε τα ριμπαουντ και η αμυνα στο καλαθι. Απ οτι φαινεται παντως ο βαζελος δεν τα καταφερνει με Φωτση και Χοτζ οποτε για το πρωταθλημα πλεον δεν κινδυνευουμε τοσο, η Ευρωλιγκα ομως θα εχει καποια ματς που δεν επιτρεπονται τα αμυντικα κενα στο καλαθι που εχουμε και γυριζουμε με ενεργεια. Περυσι που το πηραμε δεν ειχαμε τετοιες τρυπες. Μακαρι να τα καταφερουμε αυτο που με κανει να ελπιζω ειναι οτι και οι αλλες ομαδες εχουνε θεματα, η περυσινη Τσσκα φαινοταν ανικητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Όχι ρε δεν σου πάω επίτηδες κόντρα. Αφού ξέρεις ότι στα περισσότερα συμφωνούμε.

    Απλά τον είδα σε 2 βιντεάκια χτες που τον πρότεινε κάποιος στο RP, και μου φάνηκε ολίγον τι μπούλης. Δεν πηδάει, δεν τρέχει, δεν κουνιέται.

    Εκτός κι αν ο φίλος είχε λάθος link.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Χαβαλέ κάνω ρε Imma, μη μασάς. Είναι βαρύ σκαρί, το γραψα και στην αρχή. Δεν είναι για να ξεχάσουμε τον Ντόρσι, για να ξεχάσουμε τον Πάουελ είναι... Όπως είπε και ο Έλιοτ, ημίμετρα, αλλά τέτοια ώρα τι άλλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. καλημερα σε ολους τους τρελους γαυρους!!!μαγκες μν φωναζεται δεν ειμαι και ο καλυτεροσ στο γραψιμο...ασ παμε στην ουσια κατευθειαν ..περιση τα πειραμε ολα γιατι ματωναμε μεσα στισ 4 γραμεσ του παρκε για καθε κατοχη για καθε διεκδικισει για καθε ριμπαουτ ολα απο εκει ξεκιναγαν με τα γνωστα αποτελεσματα ...2πλο μεσα στην εφεσ 2 μεσα στη σιενα νικη με μπαρτσα στο φ4 και τεζα ολοι με τσσκ....η αμυνα ειναι θεμα διαθεσης πραγμα που ο ντουντα το πετυχενε στο απολυτο ...μια ματια να ερειχνε στο παγκο η μια αλλαγη να εκανε και να του σπικερνε 2 φωνιεντα ο καθε παιχτης ξανα εμπενε στο παρκε και δαγκωνε κανονικα ...αντιθετοσ φετοσ απ τα φυλικα βλεπουμε μια αμυνα πολυ μπλαζε.....θυμαμαι τν παπ στουσ τελικουσ με ζελα στο σεφ να περνει επιθετικο ριμπαουτ με 3 συνεχομενα αλματα αναμεσα σε σατο και μπατιστ ο μονοσ παιχτης που παιζει με το ιδιο παθος με περυσι ειναι ο καιλ!!!...φετος ολοι κοιταμε πρωτα την επιθεση και μετα την αμυνα ....εκτοσ απ τν κορμο που εμεινε ιδιος αυτο που εμεινε απο περυσι και με κανει αισιοδοξο ειναι πως η ομαδα οταν παιζει ματς με την πλατι στον τοιχο κερδιζει και αυτο ειναι συμαντικο...μιλανο θελαμε νικη την πειραμε πρωτη φαση ...και ας μν ειναι καμια σπουδεα ομαδα η αρμανι σημασια εχει πωσ κερδισαμε ....με ζελα στο σεφ θελαμε νικη την πειραμε με κιμκι θελαμε νικη την πειραμε και ολα αυτα χωρις να εχουμε πιασει την τρελη αποδωση....και με ολα τα γνωστα προβληματα που εχουμε στη θεση 5 και με τν βαγγελη στα πιτ..ομωσ οπωσ λεει και ο φιλος joe πιο κατω καμια ομαδα δεν ειναι το μεγαλο φοβητρο φετος οπωσ ηταν η τσσκ περυσι...ολες η ομαδες εχουν κενα και προβληματα και ολες η ομαδες οι δυνατες σε ενα παιχνηδι παιζονται ...αν καταφερουμε και παμε φ4 που εγω το πιστευω πωσ θα παμε μετα θα εχουν αυτοι το αγχοσ και οχι εμεις ...και ας υπαρχη και η τρυπα του παουελ....ρωταω ολους σας αν παμε φ4 πια ομαδα και απο τς 3 που θα ειναι εκει δεν θα μας φοβαται......η πιεση μετα θα μεταφερθει σε αυτους....το θεμα ειναι να στειριξουμε την ομαδα με ολες τς δυναμεις ....εχουμε παιχτες γεννημενους για μεγαλα παιχνηδια παπ πριντ περο ΣΠΑΝ! λο μηπος ξεχναει κανεις τη εκανε ο λο περυσι στσ τελικους με ζελα η στα παιχνηδια με σιενα ...ακομα και ο περπε μπορει να κανει τετοιο παιχνηδι .....εγω πλεων ξεχναω το 5αρι δεν ερχεται πιστευω στην ομαδα και πιστευω πωσ το ταξιδι και φετοσ θα ειναι πολυ μακρινο,,,,,

    υσ...αυτα που συμβενουν και φετος αν το εχει δει καποιος μιαζουν πολυ με τα περσινα νικη στην εφεσ περυσι μεσ την τουρκια αν χαναμε δεν θα υπηρχε τιποτα απ ολα αυτα νικη με γαλατα περυσι στο σεφ νικη με τσαμπουκα μεσα στη σιενα παμε φετοσ νικη με τσεντβιντα οριακη και μεγαλη αν χαναμε εκεινο το ματσ μπορει να ειμασταν εκτοσ τωρα νικη με μακαμπι καθοριστικη με την πλατη στον τοιχο παιζουμε καλυτερα να η αποδιξει νικη με κιμκι βημα βημα ολα οδηγουν στο λονδινο ...

    υσ...σορυ για τν τροπο γραφεις μου και για τα ορθογραφικα ρε τς ζελες πως πανηγυρισανε το κυπελακι παλια ηταν κουπα για καφε τωρα μιαζει με ευρωλιγκα δεν τους φοβαμαι καθολου ας παιξουν και με 8 .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 1. Χρόνια καριέρας κάνουν κι οι άμπαλοι.
    2. Ένας Μπερντ με το ζόρι πηδάει εφημερίδα.
    3. Μάρκαρε τους πάντες.
    4. Ο Ντόρσι έπαιζε Ευρώπη και αφομοίωσε τον Αγγέλου σε χρόνο d.t.
    Ο Μπέρντμαν δεν έχει παίξει ούτε θα αφομοιώσει. Δεν θέλει κιόλας.
    5. Ο τρελός τα έχει 400. Ο Σπανούλης φταίει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Αν δεν αποφασίσει ο Σπανούλης να δίνει τη μπάλα μέσα στο Σέρμα ή στο Χάινς τουλάχιστον, μην περιμένετε προκοπή. Με σκέτα τρίποντα κανείς δεν πήγε πολύ μακριά. Το μυστικό είναι ανέκαθεν το ξύλο και τα εύκολα καλάθια στη ρακέτα.
    Από Γιουγκοπλάστιγκα μέχρι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μου αρέσει αυτή η "κοντρα", πάμε:

    1. Όχι στο ΝΒΑ, πες μου έναν "άμπαλο" για να καταλάβω τι εννοείς? Και ο Ντόρσι άμπαλος είναι.
    2. Από τους δυο bird που ξερω, ο ένας (Larry) μπορεί να μη πήδαγε εφημερίδα, πηδαγε όλους τους άλλους, με όποιον τρόπο ήθελε! Ο δεύτερος, που είναι και το "θέμα" μας, απλά δες βιντεάκια για το αν "πηδάει" και που...Στο Θεό λέω εγώ!

    3. Κουτουλάγαν πάνω του, δε μάρκαρε. Αυτό μάλλον θες να πεις...
    4. Το πρόβλημα είναι ότι μάλλον δε θέλει, όχι ότι δε μπορεί...
    5. Εδώ μπορεί να πάω και πάσο. Δεν έχω αποδείξεις και με ενδείξεις όπως γνωρίζεις, είμαι επιφυλακτικός. Αλλά όσο και δίκιο να είχε (αν είχε), το έχασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Δεν ξέρω ποιον ακούει λιγότερο πλέον. Οι Αφοί ή ο Μπαρτζώκας; Δεν αφουγκράζονται τον κόσμο και τους δημοσιογράφους;
    Μάλλον ναι, αλλά προφανώς δεν μπόρεσαν να σπάσουν το συμβόλαιο του Πάουελ χωρίς κόστος, οπότε και το απέφυγαν.
    Είναι ένας λόγος που ο Πάουελ είναι πεσμένος. Γιατί όταν σου λένε να υπαναχωρήσεις, πάει να πει ότι δεν σε πιστεύουν και δεν σε θέλουν.
    Οπότε αποκτάς και ψυχολογικό πρόβλημα εκτός των άλλων, συν την ανασφάλεια για την οικονομική βιωσιμότητα της οικογένειάς σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Παντως με τα κεφαλαια δεν τα παει ασχημα... Μηπως να γραφει κεφαλαια ο φιλος να μη μπερδευει και το ς?! Παντως ειναι θεος, πιο πανω γραφει υστερογραφο, παραγραφο χωρις κομματα, χωρις τελειες, ανασες τιποτα, και απο κατω γραφει σορρυ μαγκες!!! Ασε που ειχα καιρο να δω το Υστερογραφο αντι για Υ.Γ, ΥΣ ΧΑΧΑΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 1. Οι Αφρικανοί κατά κόρον που έχουν παίξει κατά καιρούς εκεί. Ντιοπ, Ντιόγκου, Μπενγκα, Μουτόμπο κλπ συν Μαρκ Ίτον (άσχετο) κι ο ατάλαντος με τη μεγαλύτερη καριέρα ever, ο Ντένις Ρόντμαν.
    2. Σόι πάει το βασίλειο των Μπερντ. Κουτσοί, στραβοί στον Άγιο Παντελεήμωνα... :P
    3. Κουτούλαγαν πάνω του γιατί είχε γρήγορα πόδια. Για θυμήσου κάτι καρφώματα στον αιφνιδιασμό.
    4. Ούτε θέλει, ούτε μπορεί το κατσίκι.
    5. Πολλοί Αμερικανοί που δεν ανέχονται οδηγίες, τους τρώει το σκότος. Ο προκειμένος εφαγώθει από το σκότος του Σπανούλη.

    υ.γ. Σιγά μη δε σου άρεζε!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ειδα δηλωσεις περκινς.ο παικτης μου βγαζει ταπεινοφροσυνη-αυθεντικοτητα-αληθεια.πιστευω χτυπησαμε διανα.πηραμε τον διδυμο αδερφο του χαινς.ειχαμε τον god of war,τωρα αποκτησαμε τον terminator...
    παμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Έτσι δείχνει, όπως το λες. Ακόμα και χάλια να παίζει στην επίθεση, θα είναι σκύλος στην άμυνα και πάντα στο 100% της απόδοσής του. Θέλω να χαρώ αλλά ο Πάουελ δεν με αφήνει ρε πούστη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Μάγκες άσσο η Μακάμπι, διπλό ο βάζελος. Είμαι περίεργος να δω που είναι όλοι αυτοί οι φωστήρες που μας βγάζαν τον Πλάθα προπονητάρα..? Μα τω Θεω, λάθος εποχή είχε αναλάβει ο Γιαννάκης τον Θρύλο. Πλάκα θα έκανε τώρα σε πολλούς (και ναι, δεν κάνω πλάκα εγώ τώρα)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Κοιτα να δεις καταφερε και εχασε απο το βαζελο, δεν εχω δει καν το ματς, εβλεπα οτι νικουσε ολο το παιχνιδι μεχρι το 3ο δεκαλεπτο, αν ειναι δυνατον. Με το ασσο της η Μακαμπι κανει περιεργο τον ομιλο, θεωρητικα αυξηθηκαν πολυ οι ελπιδες μας για 2η θεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. σιγα ρε μην το πηρα σοβαρα!απλα νομιζα οτι το εθεσες σοβαρα!ο γραπτος λογος φταιει!χεσ'το!!!θα τα πουμε στην πορεια.μαλλον απ το καινουριο ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Τα γράφουμε εκεί. Αν δεν θελήσει ο Μάικ, θα το ξεκινήσω στο δικό μου μπλόγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή