Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Μπεσίκτας - Ολυμπιακός (60-79)


Εδώ είμαστε, καλό μήνα σε όλους!
Από χθες το βράδυ "βασανίζομαι" για το τι να γράψω για το ματς της Κωνσταντινούπολης? Μια ξεκάθαρη αγγαρεία για όλους (μας) ήταν από οτι φάνηκε και ειδικά από το νωθρό ξεκίνημα των παιδιών. Θα μουρμούραγα υπό άλλες συνθήκες, αλλά είμαι σχεδόν 100% σίγουρος ότι είχε να κάνει με το ότι ξέρανε πως θα κερδίσουνε, οπότε ποιος και ο λόγος της όποιας καταπόνησης?
Δυο βδομάδες να παίζαμε, οι Τούρκοι δε μπορούσαν τίποτα παραπάνω από αυτά που μας δείξανε (και) χθες. Αν μου άρεσε κάτι πολύ, είναι ότι πια βρίσκουμε ρυθμό πραγματικό, ανεβάζουμε λογικά τις στροφές της μηχανής μας και όχι απότομα, ο Μπαρτζώκας δείχνει να βρίσκει σχήματα που να δουλεύουν ξανά αποτελεσματικά και μπερδεύουμε την τράπουλα με το να έχουμε κάθε φορά και άλλους διακριθέντες σε διαφορετικά πόστα. Ο Σπαν έκανε μεστό παιχνίδι και εμένα μου φάνηκε ότι ήταν ξεκάθαρα προσανατολισμένος για παράδειγμα στο οργανωτικό κομμάτι του ρόλου του, οπότε και οι όσες assist μοίρασε ήταν σε λογικά νούμερα, ο Παπ και ο Powell με πολλές στροφές τον κινητήρα τους, ο Πριντ μεταμορφώθηκε σε rebounder, ο Law το βιολί του (και έτσι να συνεχίσει), ο Σλούκας και ο Περπέρογλου όταν έπρεπε και χρειάστηκε, έδωσαν αυτά που έχουν για πλάκα, ο Χάινς...ο γνωστός Χάινς και γενικώς όλα πήγαν και καλά και λογικά.
Τα άλλα αποτελέσματα "μας πήγαν" όπως έπρεπε και κακά τα ψέματα, ακόμα και η πρώτη θέση πλέον είναι στο χέρι μας. Το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με τους Καταλανούς είναι στα μέτρα μας, αλλά όχι (για μένα) το στοίχημα του ομίλου. Πάμε για τη νίκη πρώτα και μετά για τη διαφορά. Όλα τα λεφτά όμως θα είναι εκείνο στην Ιταλία και δε χρειάζεται νομίζω να επεκταθώ επ' αυτού περισσότερο... 
Έχουμε όλα τα φόντα πια να καπαρώσουμε πλεονέκτημα έδρας και γιατί όχι και έναν "καλό" αντίπαλο (ΠΟΑ?)! 
Δεν αναφέρθηκα καθόλου στον Πέρκινς, γιατί ακόμα "μπαίνει" στο κλίμα της ομάδας, αλλά νομίζω όλοι πήραν μια πρώτη γεύση του τι θα δούμε από αυτόν και αν επαληθεύονται τα όσα έγραφα. Τανάλιας, μια extra rebounding force και πολλές ανάσες όταν οι θερμοκρασίες θα είναι "ανεβασμένες"... Δε τον φοβάμαι καθόλου, μη τα ξαναλέμε... Από την άλλη το ομολογουμένως ΚΑΛΟ παιχνίδι από πλευράς Powell, δε μου αφήνει τίποτα άλλο από μια ελπίδα ότι ΙΣΩΣ επιθετικά στο μέλλον βοηθήσει, γιατί αμυντικά και με ομάδες που θα έχουν αεροπορία και όχι ανεμόπτερα όπως η Μπεσίκτας, μάλλον θα επανέλθουμε στα γνωστά... Ας είναι. Με αυτόν θα πορευτούμε, ας πάρουμε ό,τι έχει να δώσει. Μακάρι να με/μας διαψεύσει! Θεωρώ επίσης δεδομένη αν όχι επιβεβλημένη την επανενεργοποίηση του Μαυροειδή μιας και εκεί επίσης όλο και κάτι θα έχουμε να κερδίσουμε. Διαπράξαμε εγκλήματα στο "5", τα οποία για τον "Α" - "Β" λόγο δε τα διορθώσαμε, ας κερδίσουμε λοιπόν ό,τι μπορούμε από αυτούς και η σούμα όπως πάντα στο τέλος...

ΥΓ1: ΠΟΛΛΑ μπράβο στα "πιτσιρίκια" μας που από χθες βράδυ αποτελούν τη μία από τις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης! Διάβασα ότι είχαμε 12.000 κόσμο μέσα! Και εκεί θα πω ΠΟΛΛΑ μπράβο, την ΑΞΙΖΟΥΝ αυτά τα παιδιά και την υποστήριξή μας και την ερυθρόλευκη πάνω τους και το ΔΕΙΧΝΟΥΝ, μακάρι να το σηκώσουμε! Υπάρχει ελπίδα από ό,τι φαίνεται για ένα ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό έτσι όπως τον θέλουμε... Btw, αυτός ο Ιωαννίδης, ΙΔΙΟΣ ο Μήτρογλου δεν είναι (και στο look και στον τρόπο που βλέπει δίχτυα)?

ΥΓ2: Αυτή η Ρεάλ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ είναι πρώτη στον όμιλό της, ακόμη δεν έχω καταλάβει... Μήπως να βγούμε 4οι τελικά..?

81 σχόλια:

  1. Ματς αγγαρειας που εφυγε ανετα παρα το κακο ξεκινημα μας και αν καποιος τυχει και το χασει απο τους αλλους χαθηκε. Βεβαια η Μπεσικτας ειναι τοσο κακη ομαδα που αν συνεχισει χωρις καμια νικη δεν θα μου προκαλεσει εκπληξη. Ο Παουελ ευτυχως εβαλε τα σουτακια του, αλλα μην κοροιδευομαστε μονο απεναντι σε τετοιες ομαδες μπορει να φανει. Πολυ δυσκολη η πρωτια, πιστευω το ματς με Μπαρτσα θα το παρουμε αλλα οχι και τη διαφορα. Η ομαδα εχει δειξει οτι κατι παθαινει με τις διαφορες και τις χανει στο τελος. Αν τα καταφερναμε παντως ειναι εφικτη η πρωτια γιατι η Μπαρτσα πρεπει να περασει και απο την Κιμκι. Δεν ειναι στο χερι μας ομως οποτε πιο σημαντικο το ματς με Σιενα. Η Ρεαλ δεν με εχει πεισει απο την αρχη της χρονιας καθολου Μιχαλη, τα περισσοτερα ματς τα κανει ντερμπυ. Ωραια τα μικρα στη μπαλα, ο Ιωαννιδης μοιαζει με Μητρογλου στο look και η καγκουριλα ειναι πασιφανης στα περισσοτερα μικρα! Κουρεματα, στυλακι, ολο το συνολο! :P Ξερεις πιο ειναι το θεμα ομως? Παιζουμε ενα σφικτο αμυντικα συστημα που φερνει αποτελεσματα ενω οι αντιπαλοι μας παιζουν πιο ανοικτα και ξεγνοιαστα. Μας φερνει νικες στο C.L Νεων, το θεμα ειναι αν βοηθαει τα μικρα να καλυτερεψουν. Γιατι θυμαμαι τις εθνικες νεων στη μπαλα να διαπρεπουν αλλα παιχτες να μην βγαζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η ρεαλ μας πηγαινει γαντι,ας βγουμε τεταρτοι.απο την αλλη φετος την σπρωχουν διαιτητικα και εκει θα εχουμε θεμα..φυσικα σαν δευτεροι θα βρουμε την εφες η τσσκα αρα και εκει εχουμε θεμα.επομενως οτι ερθει ας ερθει..

    για το ματς δεν εχω κατι να συμπληρωσω.απλως θα γραψω κατι που το εχω ξανααναφερει,δεν εχω δει βελτιωση και με χαλαει ιδιατερα.

    δεν μπορω να βλεπω τον πριντεζη και τον αντιτς(ιδιατερα αυτος) να στηνονται για 3 και να βρισκουν συνεχεια σιδερο.

    δεν γινεται αυτη η επιμονη σε κατι που πραγματικα ειναι μπασκετικα λιγοι.δεν το εχουν.ας τους πουν να το ελαττωσουν.1-8,1-7 καθε βραδια απο αυτους τους δυο,πονεσαν τα ματια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Εφες με πλεονεκτημα εδρας απο μας ειναι ο,τι καλυτερο. Εχει δυσκολη εδρα αλλα μακρια απο αυτη ειναι μετριοτατη. Την εχουμε ανετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περιμένω και τα αποτελέσματα τα σημερινά, να δούμε πως πάει το πράμα... Η καλύτερη θα 'ταν οι ζελέδες, ζω και αναπνέω για αυτό. Θέλω να τους λιανίσουμε και στην Ευρωλίγκα και εδώ μέσα. Θέλω το κυπελλάκι να τους βγει ΞΙΝΟ! Πολύ μου αρέσει που βγάλαν γλώσσα, ΠΟΛΥ όμως!
    Κοίτα, νομίζω ότι σε πιάνω στο τι θέλεις να πεις και δε θα διαφωνήσω εν γένει. Βασικά μόνο για τον Πριντ, που δε νομίζω ότι το έχει, παρόλα τα τρελά τα περσινα... Ας κάνει αυτά τα πεταχταρο-hook-άκια που ξέρει και είναι άπιαστα. Ο Πέρο όμως, θα διαφωνήσω. Το έχει και το έχει δείξει πολλάκις, αλλά θα πρέπει να τον μαγκώνει μάλλον ο Μπαρτζώκας αν δει ότι δε του πάνε μια μέρα σα τη χθεσινή, γιατί του ρίχνει την ψυχολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ναι και όχι Joe. Σίγουρα προτιμότερη ομάδα από τους Ρώσους του Μεσίνα, αλλά μου θυμίζουν πολύ εμάς εποχή Γιαννάκη. Run & gun που άμα σου βγει, σου αλλάζει τα πετρέλαια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτο που λες για αντιτς συμφωνω.οταν ξεκινησει στραβα συνεχιζει.εκει πρεπει να επεμβει ο κοουτς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δε τους έχω δει, αλλά δε με πειράζει το "αμυντικογενές" που λες. Αφού ξέρεις την άποψή μου και από δω μέσα, μπασκετικά είμαι ΟΠΑΔΟΣ της άμυνας και του "Η επίθεση κόβει εισητήρια, η άμυνα φέρνει τίτλους!". Οπότε δε μπορώ να αλλάξω νοοτροπία και στο ποδόσφαιρο. Οι κούπες μετράνε... Μακάρι και να το σηκώσουν και να αποδειχθούν λίρες εκατό για την αντρική ομάδα. Νομίζω όμως ότι ο πιο μάγκας στην υπόθεση της next gen ομάδας είναι ο προπονητής. Διαβάζω καιρό καλά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι αλλα εχουμε τα φοντα για να τους περιορισουμε με καλη αμυνα. Πιο πολυ φοβαμαι τις ομαδες που ειναι καλες στο σετ παιχνιδι. Θεωρω πρωτα αυτους και μετα το βαζελο τις καλυτερες εφικτες κληρωσεις. Παντα με πλεονεκτημα εδρας απο μας. Δεν θελω Τσσκα, Καουν και Κριστιτς θα κανουν παρτυ και θα μας βαζουν ευκολα καλαθια. Για να δουμε πως θα τα παει και ο βαζελος σημερα που παιζει χωρις Λασμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι αυτο ισχυει, ο πιο μαγκας ειναι ο προπονητης. Τα εχω δει τα μικρα σχεδον σε ολα τα ματς τους. Εχουν καλες αντοχες και πιεζουν συνεχως. Ο Σιωπης στο κεντρο ειναι αρχοντας και αμυντικα και δημιουργικα αλλα ειναι μικροσκοπικος και δεν ξερω αν δεν παρει υψος τι μπορει να κανει στη μεγαλη ομαδα. Αυτον και τον Λεαντρο στην αμυνα εχω ξεχωρισει. Ουτε μενα με πειραζει το αμυντικογενες συστημα γενικοτερα, στη ομαδα νεων ομως με χαλαει λιγο. Θελω να δω ταλεντο εκει και ικανοτητα στη δημιουργια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε παιδια ο πριντεζης περσυ τα κολουσε απο παντου!φετος τι επαθε?μαλλον δεν το δουλευει το τριποντο οσο περσυ!αμα το αφησεις σ αφηνει κι αυτο!προσωπικα τον θεωρο καλυτερο απ τα 6,75 απ τον αντιτς,ειδικα οταν καιει η μπαλα!και απο κοντα ειναι καλυτερος ο πριντεζης!ο αντιτς παλι ειναι 10 σκαλες καλυτερος αμυντικος.εκαστος στο ειδος του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνω για Αντιτς οταν δεν του μπουν τα 2 πρωτα 3ποντα πρεπει να σταματαει. Δεν μπαινουν με τιποτα μετα πεφτει η ψυχολογια του. Τωρα αν του μπουν τα πρωτα αλλαζει το πραγμα καθως εχει δειξει οτι αν βρει ρυθμο μπορει να βαλει καμποσα. Αυτο ειναι το παραπονο μου φετος απο Αντιτς, δεν ξερει ποτε να σταματαει να σουταρει απ εξω. Εκει ερχεται η σειρα Μπαρτζωκα να τον βγαλει και να τον καλμαρει. Το κακο ειναι οτι αν σουταρει αυτος επειδη παιζει με Χαινς(τι να κανει ο ερμος μονος) θα χασουμε και το ριμπαουντ στη φαση. Γενικα ειμαι της αποψης οτι αν εχουμε ελευθερο το σουτ ας το βαρεσουμε τα υπο πιεση δεν θελω να βλεπω. Ο Πριντεζης σουταρει μονο ολομοναχος, ο Αντιτς πεταει και κατι κουλα απο τα 7μιση-8 μετρα με αμυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πιεζε ψηλα η ομαδα ρε!μου θυμησε βαλβερδε ο τροπος σκεψης!απλα δεν εχουν 1-2 παικτες με περισοτερη φαντασια τυπου ιμπαγασα,φετφα.δεν πειραζει.ας γινουν αυτοι ομαδα και αγοραζουμε και 3-4 παικτες με@@ επιθετικα και τα σαρωνουμε ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε παιδια τσαμπα γραφουμε γι αυτο το ματς!μου φανηκε οτι παιζαμε με ομαδα της α1!αφου επιασα τον εαυτο μου να λεει ''γεια σου ρε παουελ παιχτουρα''....οποτε καταλαβαινετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. παντως τα καρφωματακια που εκανε και το ταπιδι ηταν πολυ καλα!και οφειλουμε να ομολογησουμε οτι κι ο σπανουλης τον αξιοποιησε πιο καλα τον παουελ και αρχιζουν να ''βρησκονται'' ευκολοτερα στο πικ ν ρολ παιχνιδι στην επιθεση!βεβαια οσα εβαλε στην επιθεση ο παουελ τα εφαγε στην αμυνα!δλδ σε παιχνιδια με σοβαρους ψηλους εγω θα εβαζα μαυροειδη μεσα αν ημουν μπαρτζωκας!
    επισης,οι αντιπαλοι οταν μας μελετανε,δεν ξερουν οτι οταν φευγουν στον αιφνιδιασμο κι ακολουθει ο παπανικολαου καλυτερα να κανουν κρατει!δλδ αυτο το παιδι οσες ταπες εχει κανει ειναι επειδη τους παιρνει τα βηματα και πηδαει στο θεο!αφου οταν ξεκιναει τετοια φαση ξερω οτι ο παπανικολαου θα τον κοψει και κατα πασα πιθανοτητα θα παει η φαση και για block of the night!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Για να δουμε πως θα τα παει και ο βαζελος σημερα που παιζει χωρις Λασμε."

    Πάρε πιτσες, μπύρες και άραξε. Θα χει γέλιο διαισθάνομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θέλω κούπα λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαχα το ειχα πει και παλια αυτο, δεν ανησυχω πλεον στους αιφνιδιασμους αν βλεπω να ακολουθει ο Παπ, το ταπιδι περιμενω απλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καλησπερα μιχαλη..δυστυχως λογω υποχρεωσεων δεν προλαβαινω να γραφω..αλλλα σας παρακολουθω..συμφωνω με αυτα που ειπες για το ματς ..ανουσιο ματς εντελως..τεσπα κραταμε την νικη..αν και εγω συμφωνω με σαββα οτι δεν βλεπω βελτιωση..οσον αφορα για ρεαλ που λες..η ρεαλ παιζει πολυ καλη αμυνα..δεν ειναι ομαδα..αλλα παιζει σε εξοντωτικους ρυθμους σε ταχυτητα..γι αυτο βρισκεται εκει που βρισκεται..και γι αυτο σιγουρα θα παει φαιναλ4..τωρα για τσσκα..αν σταυρωσουμε μαζι της εστω και με πλεονεκτημα δικο μας..πιστευω δεν εχουμε καμια ελπιδα..βασικα δεν μας ταιριαζει καθολου αυτη η ομαδα..εχει φοβερους ψηλους στο 4 και 5..δεν υπαρχει τροπος να σταματησουμε καουν και κριστιτς..αν βγουμε δευτεροι δεν βλεπω προκριση απεναντι σε τσσκα..τωρα για εφες αντιθετα βλεπω προκριση εστω και αν εχουμε μειονεκτημα..αυτη την στιγμη η εφες ειναι φουλ φορμαρισμενη αλλα δεν τρομαζει..με μετρια 5αρια ερντεν και μπαρατς..κυριως ειναι παιχτες που τελειωνουν φασεις..δεν θα ποσταρουν..με εναν φαρμαρ που εχει πτωτικη πορεια..με καλυτερο παιχτη τον δικο μας γνωριμο τον γκορντον..περιμενω το ματς με την μπαρτσα..εκει θα φανει τι μπορουμε να πιασουμε..ειναι μεγαλο το προβλημα στο 5..δεν καλυπτεται..ας ελπισουμε οτι ο παουελ με την εμπιστοσυνη που του δειχνει ο μπαρτζω θα ανεβει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ο περκινς δεν δηλωθηκε για το παιχνιδι με καβαλα.δηλαδη ποτε ο παικτης θα προσαρμοστει αν δεν παιξει στα υποτιθεμενα ευκολα παιχνιδια;
    η διοικηση σε συνεργασια με το τεχνικο τιμ συνεχιζουν να μαλακιζονται χοντρα.η αυνανοσυνη παει συννεφο και καθε μερα περιμενουμε με ανυπομονησια την καινουργια παπαρομαλακια που θα διαβασουμε.
    εγω παντως βλεπω οτι ψωλαρμενιζουμε χοντρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οντως πιεζε ψηλα αυτο ηταν και το μεγαλυτερο συν της! Εχουν πολυ καλες αντοχες! Θα βγουν λογικα καποιοι απο αυτους αν συνεχισουν να παιζουν ετσι. Απλα δεν γινεται να παρεις καποιους και να τους πεταξεις με τους μεγαλους. Η δυναμη τους ηταν οτι παιζαν σαν ομαδα και οχι τοσο το ατομικο ταλεντο πιστευω! Ευχαριστο σαν θεαμα παντως, καμια σχεση με τους μεγαλους θυμιζε ομαδα μπασκετ πραγματικη ομαδα δλδ με συνοχη και αλληλοκαλυψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μια χαρά τα λές.αν γουστάρεις,ρίξε μια ματιά στο blog μου http://prasinhntroph.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παράξενα πράματα ρε Σάββα... Πολύ παράξενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Και δυο! Χαρά στο κουράγιο σου αδερφέ, όλη τους η ύπαρξη από τέτοια περιβάλεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δε πειράζει ρε Κωστή, όποτε νιώθεις ότι χρειάζεται, υπάρχει το βήμα! προς επιβεβαίωση αυτών που γράφεις για Εφές, μόλις είδα το ματς με ζελέδες... Του ύψους και του βάθους ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ψυχολογία Έλιοτ, αυτό νομίζω ότι του λείπει, όπως και πολλών παιδιών που πέρυσι την είχαν και φέτος "κάπως" την έχασαν (την είπα την κακία μου πάλι, δεν άντεξα)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τελικα επαιξε ο Λασμε, ακουγοταν οτι δεν θα παιξει, ηταν καθοριστικος παραγοντας για τη νικη. Η Εφες ειναι δυνατη στην εδρα της μονο Μιχαλη μη την φοβασαι εκτος, τα χανουν, θυμησου και στο μεταξυ μας ματς. Φαινοταν πολυ λιγη. Ασχετο οτι ο βαζελος στην εδρα του βαζει τριποντα. Μεχρι και ο Μπανκς πεταξε 2-3 νομιζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σωστός! Νομίζω ότι μια χαρά μας κάθισε το σημερινό του βάζελου. Έχασε και την τελευταία της πιθανότητα σήμερα νομίζω η Εφές για 2η θέση, μιας και έχει ταξίδια σε Μόσχα και Μαδρίτη. Από την άλλη ο βάζελος δε κάλυψε τη διαφορά του πρώτου ματς, άρα λογικά κλειδώνει στο 3 η τουρική ομάδα και αν τα πάμε και 'μεις λογικά όπως πρέπει, θέλουμε και ελπίζουμε θα είναι και η επόμενη αντίπαλος μας... Να μη μαλακιζόμασταν όπως λέει και ο Σάββας παραπανω εμείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ισχυει πολυ κουλο αυτο με τον Περκινς, σε αυτα τα παιχνιδια ειναι ευκαιρια να παρει χρονο και να προσαρμοστει σιγα σιγα. Εκτος αν εχει κανενα θεμα τραυματισμου και δεν ειναι γνωστο και θελουν να τον βαλουν σιγα σιγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Eιμαι ο μονος που ειδε οτι τα καλαθια του Παουελ ειναι παρε βαλε? Φασεις που τελειωνει και ο Γεωργακης? Ενταξει αν βρει ρυθμο χαιρω πολυ, θα σουταρει και θα μπει η μπαλα μονη της. Ο βαζελος ειδα σημερα στο τελευταιο -κρισιμο- πενταλεπτο να βγαζει τη δικια μας περσινη αμυντικη προσηλωση. Καθε μπαλα διεκδικουμενη,καθε φαση, το τελευταιο αιμα. Και ζηλεψα λιγο να πω την αληθεια. Να μην εχουμε εναν ψηλο σα τον Λασμε να παμε τρενο Λονδινο και εκει ας γινει οτι θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτο σκεφτομουνα και γω και ειμαι σιγουρος ολοι το ιδιο σκεφτονται εδω, να ειχαμε ενα Λασμε η Ντορσει να πηγαιναμε τραινο... Απο το βαζελο το μονο που ζηλευω ειναι αυτο. Βρηκε φλεβα χρυσου και εμεις αδιαφορησαμε ενω με στρωμενη ομαδα ειχαμε τρελη ευκαιρια για repeat. Τα καλαθια του Παουελ στην αρχη ηταν παρε βαλε μετα εφτιαξε η ψυχολογια του και εβαλε 2-3 σουτακια αλλα η Μπεσικτας δεν την παλευε οποτε τι να λεμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κανένα θέμα τραυματισμού δεν έχει. Γεμάτες σεζόν έχει παίξει. Δεν είμαι στο ιατρικό τημ, αλλά και προχθές μια χαρά τον είδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτό με το 5αρι, θα μας τυρανάει μέχρι τέλους. Εμένα με ενοχλεί ότι οι ζελέδες θεωρούν ήδη πετυχημένη τη χρονιά τους (κύπελλο, πρόκριση στα play off της Ευρωλίγκας) και αυτό τους κάνει να έχουν άγνοια κινδύνου τώρα. Χωρίς άγχος και όπου βγάλει. Για αυτό τους θέλω τώρα, είναι ευκαιρία να τους ξεπαστρέψουμε. Δε γίνεται με 4 παίκτες να πάρουν πρωτάθλημα. Πρέπει να τους λιώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. καλα μην λες μεγαλα λογια!ο αλλος αφηνει τον περκινς εξω να οριμασει στις εξεδρες!για το πρωταθλημα ας μην το συζηταμε!εχω κακο προαισθημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Και γω δεν ειδα κατι αλλα με τα κουλα που κανουν με βαζουν σε σκεψεις δεν μπορω να το εξηγησω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ειναι επιτυχημενη η χρονια τους ηδη Μιχαλη, πηραν τοσους νεους παιχτες. Εχουν δεσει σε σχεση με την αρχη της χρονιας, Εχουν επενδυσει στην αμυνα οποτε δυσκολα θα φανε μεγαλη κατραπακια σε ματς. Περιμενα οτι η Ζαλγκιρις θα τους πεταξει εξω αλλα γινεται χαμος με τα διοικητικα της και εχει πεσει τελευταια. Για μενα εκει ηταν το σημειο κλειδι για αυτους. Το διπλο στη Ζαλγκιρις. Η χθεσινη νικη τους δεν μου λεει κατι. Στην εδρα του ο βαζελος ειναι καλος, εχει και παιχνιδι στη ρακετα και 3ποντο, εκτος εδρας εχει θεμα. Δεν πιστευω οτι θα αφησει εκτος Μπαρτσα η εμας αν διασταυρωθουμε. Ουτε οτι θα χασουμε το πρωταθλημα. Αλλα καθε παιχνιδι θα ειναι ζορικο, στο μπασκετ αν εχεις γερη αμυνα και 3-4 παιχτες να σε τραβηξουν στο σκορ θα την παλευεις παντα. Ας κανουμε εμεις το διπλο στη Σιενα και ολα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Απαντώ και στον Έλιοτ μαζί σου Joe, γιατί έχουμε ΑΚΡΙΒΩΣ την ίδια προσέγγιση στο θέμα! Δε τους φοβάμαι με ΤΙΠΟΤΑ (αυτό μας έλειπε...)! Δεν έχω κανένα κακό προαίσθημα και αν φοβάμαι κάτι είναι οι (έστω) κατά τα φαινόμενα "κακές" επιλογές μας σε κάποια θέματα... Γιατί ο Πέρκινς αργεί να μπει (όχι ότι δεν έχουμε χρόνο μέχρι τότε επίσης αλλά...)? Εμένα ακόμα και από τα 5' που έπαιξε μια χαρά μου φάνηκε. Παιχνίδια ψυχολογίας και από τις δυο πλευρές παίζονται. Μετά το διπλό μας στην Κίμκι ήταν αυτοί κατσούφηδες, τώρα κάπως εμείς. Μετά τη Σιένα θέλω να πιστεύω πάλι εκείνοι κοκ... Πάντως αν βλέπω αντικειμενικά κάποια ομάδα να μπορεί να σπάσει έδρα αυτή τη στιγμή, είναι η δική μας και μόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ρε μάγκες, τώρα μόλις το διάβασα! Πέθανε ο Κολοκυθάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ακριβως αυτο, επηρεαζομαστε μετα απο καθε νικη τους οπως και αυτοι μετα απο καθε δικη μας. Ειμαι σιγουρος οτι μετα το διπλο στην Κιμκι δεν ενιωθαν και πολυ ανετοι...Αν νικησουμε τη Σιενα θα εχουμε καπαρωσει τη 2η θεση, οποτε θα παιξουμε με πλεονεκτημα εδρας, εχουμε σιγουρο το πλεονεκτημα στους τελικους με βαζελο στο πρωταθλημα, τι αλλο θελουμε? Απλα περιμεναμε χειροτερο το βαζελο, so what...? Οκ, ειμαστε χωρις ψηλο αλλα και οι αλλες ομαδες εχουν ελλειψεις και αν δεν μας κατσει σε σειρα αγωνων να παιξουμε με Τσσκα ωστε να μας στοιχισει, δεν φοβαμαι καμια ομαδα σε ενα ματς. Το ματς με Σιενα ειναι η μιση χρονια, το κερδιζεις και ολα κυλανε ηρεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Όχι δεν είσαι ο μόνος. Έβαλε 16 πόντους το παλικάρι και οι 6 ήταν από 3 καρφώματα. Έτσι τα βάζει κι ο Ντόρσι. Πάρε-βάλε ή με κάρφωμα. Χαίρω πολύ!

    Συμφωνώ και για ζέλες. Όσο περνάει ο καιρός βελτιώνονται ενώ εμείς δεν δαγκώνουμε.

    Με τον Αγγέλου δεν θα είμασταν φλώροι στην άμυνα ρεεεεε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Να κάνω κι εγώ το γενικό μου σχόλιο...
    Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά εγώ φοβάμαι ομάδες που έχουν αντικειμενικά προπονητές καλύτερους του Μπαρτζώκα. Δηλαδή όλες... Εχμ, πλάκα κάνω με το όλες. Χε, χε!
    Ας πάμε για το πλεονέκτημα έδρας και το συζητάμε. Βασικά, ας πάμε μόνο για νίκες κι ότι βγει. Αν είναι να προχωρήσει η ομάδα στους 8 θα το κάνει, αλλιώς θα καταποντιστεί.

    Το κομβικό ματς είναι στην Τοσκάνη. Αν πάρουμε αυτό και τη διαφορά, η ομάδα θα πάει Λονδίνο.




    υ.γ. Να μου το θυμηθείτε ότι το πάει για εκκένωση ο Τράκης από το 1ο κιόλας παιχνίδι ώστε να αγωνιστεί στον 3ο και 5ο τελικό χωρίς Γαύρους στις κερκίδες. Θα μπει στο ΣΕΦ για να προκαλέσει. Προετοιμάζει το έδαφος ο επιστήμονας της αλητείας με όσα κάνει και δηλώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Το φοβαμαι πολυ το σεναριο που λες με τον Τρακη να προκαλει και αν τρωμε τιμωρια...Ειχε πει αλλωστε οτι δεν τον νοιαζει που εφαγε τιμωρια και οτι τα αγνοει. Ελπιζω να μην τον αφησουν καν να μπει γηπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τελος ο Καπονο απο το βαζελο
    "Ο Τζέισον Καπόνο ζήτησε να φύγει από τον Παναθηναϊκό, η συνεργασία των
    δύο πλευρών λύθηκε και ο Αμερικανός αποτελεί πλέον παρελθόν από τους
    «πράσινους»."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ο ζοραν βρκτς που παρακουλουθω σε ολα παιχνιδια του ικαρου θεωρω οτι ειναι μια αξιολογη περιπτωση που πρεπει να ασχοληθουμε.πολυ καλυτερος του γιανκοβιτς.απλως παιζει σε ομαδα μη διαφημισμενη.εκει πρεπει να τσεκαρουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Εγώ από την άλλη βλέπω ότι μαζί με τον Imma (συγχωρήστε με αν ξεχνώ και κάποιον άλλο παιδιά), μάλλον είχαμε δίκαιο για τον Αγγέλου το καλοκαίρι... Και ας ακούγαμε τα σχολιανά μας στο RP. Είδατε τι κάνει με τον Άρη? Πήρε μια ομάδα που ο όρος "διαλυμένη" είναι το λιγότερο χαλαρός και από εκεί που ήταν για Α2 χτυπάει 6αδα...Για να μη δούμε το ρόστερ του κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δε τον έχω τσεκάρει καθόλου ρε μπρο, για πες και άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Κακό αυτό, ήταν ΤΡΥΠΑΡΑ αμυντικά και μάλλον θα τον αναπληρώσουν με extra guard στα εγχώρια... Ας ελπίσουμε να βρουν κανα σαπάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Με έναν αμερικανό και με τραυματισμούς! Μόνο με την άμυνα. Α ρε Ιωαννίδη, πώς τα κατάφερες έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Κι ο Φαγιέ έχει βγει 2 φορές MVP της αγωνιστικής βρε Σάββα, αλλά κάνει γι'αυτό που τον θέλουμε; Κι ο Πάντιτς έβαλε στα καλάθια τους ψηλούς μας στο μεταξύ μας παιχνίδι αλλά είναι ένας μέτριος Σέρβος ψηλός που όμως δίνει πάντα το 100% ενός Σέρβου σέντερ. Κάνει για το Θρύλο;
    Αυτό που δεν έχουμε είναι ένα ψηλό κι αξιόπιστο 3-4 άρι. Έναν πιο καλό αντι-Κέσελ. Ο Πατ Καλάθης για παράδειγμα που είχε βγάλει μάτια πριν τις ζέλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. αυτος ειναι μακ ο βρκτς. το 3-4 που ψαχνεις.αυτος ειναι κια ο λογος που τον ανεφερα.ψηλος-αλματερος-γρηγορος-καλο σουτακι...πολυ καλυτερος του πατ και δεν φαινεται ιδιατερα γιατι δεν παιζει για παρτη του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. δες εδω φιλε μου..

    http://www.esake.gr/main/index.php?pl=12&lng=gr&pfpar=cGxheWVyaWQ9MTk0OA==

    τη φετινη χρονια βγαζει ματια.

    85 βολες,54 διποντα,45 τριποντα,12 ποντοι,5,5 ριμπαουντ,σχεδον 2 ασιστ και ενα κλεψιμο.το 87 γεννηθης.σας ξανατονιζω οτι ειναι πολη καλη περιπτωση.

    ενας περπερογλου νεοτερος με την εκρηκτικοτητα του δικου μας του παπανικολαου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ναι ,αλλα αλλο αρης χωρις αγχος και αλλο στον οσφπ πρωταθλητη ευρωπης.και ο μπαρτζωκας σαν αναμορφωτης του πανιωνιου και του αμαρουσιου ηρθε.παντως μπορουσαμε να τον δοκιμασουμε μιας και ηταν χρονια κοντα στον ντουντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Εγώ Σάββα μου μόνο από τα σχόλια που έκαναν οι ίδιοι οι παίκτες για αυτόν και ειδικά στην προετοιμασία του ψυχολογικού τομέα, βασίστηκα για να υποστηρίξω αυτή την άποψη μετά την ξενέρα της φυγής του Ντούντα. Το ότι έχει το DNA μας, μαθήτευσε δίπλα στον δάσκαλο, είχε ήδη εμπειρίες πρωταθλητισμού (έστω και από την θέση του βοηθού) απλά τον καθιστούσε φαβορί στο μυαλό μου. Δε κωλοτουμπιάζω και ο Μπαρτζώκας μου άρεσε και τον ήθελα, αλλά και τότε λέγαμε ότι ναι μεν, αλλά δεν είχε όλα όσα ανέφερα πιο πρίν για τον Βαγγέλη. Είναι από τις φορές που λες (ξέρω θα ακουστεί κάπως...) "Αν είχα Κόκκαλη, αλλιώς θα 'χε πάει το πράγμα"... Πάντως τηρουμένων των αναλογιών και σε κουβέντα που είχα πριν λίγες μέρες, καλά τα έχει πάει σχετικά και ο Μπαρτζώ, αλλά η σούμα στο τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. εμενα ξεχασες αν θυμασαι και πιο προσφατα το ειχα πει εδω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ότι βγάζει μάτια φίλε Σάββα στον Ίκαρο, δεν σημαίνει ότι θα βγάλει και στον Ολυμπιακό.

    Έχω και δύο ενστάσεις σοβαρότερες:

    1. Είναι 2 μέτρα. Για τριαροτεσσάρι πολύ κοντός. Ο Κέσελ είναι 2.08 κι ο Πατ 2.07. Οι αντίπαλοι μας στη θέση του κατά πολύ ψηλότεροι. Γκιστ, Φώτσης, Τσαρτσαρής. Θα τον ποστάρουν συνέχεια αν ποτέ παίξει 4άρι. Μην τον ποστάρει κι ο Μασιούλις.

    2. Είναι Κροάτης. Ποτέ, μα ποτέ Κροάτης δεν απέδωσε τα αναμενώμενα στον Ολυμπιακό. Νάκιτς, Κόμαζετς, Ράτζα, Μπάγκαριτς, Ζίζιτς. Οι Σέρβοι πάντα ταίριαζαν στην ψυχοσύνθεση του Γαύρου. Οι Κροάτες ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. γιατι ο νακιτς θελεις να πεις οτι ηταν λιγος?με βαση τις δυνατοτητες του μια χαρα επαιζε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Το είπα ρε Έλιοτ, σόρυ αν ξέχασα κάποιον,απλά με τον Imma μου 'χει κάτσει γιατί μαζί τα ακούγαμε το καλοκαίρι, γράψε λάθος, χεχε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Πάρτο πίσω Imma τώρα, θα φωνάξω τον ψηλό που έχω avatar να σε κάνει Τράκη από τις "γρήγορες"!!! Πλάκα κάνω έτσι, μη παρεξηγηθώ! Νομίζω ότι εν μέρει έχεις ένα δίκιο, αλλά Νάκιτς, Ράτζα, Ζίζιτς μια χαρά παίξανε ρε αδερφέ... Ειδικά οι δυο τελευταίοι που ήταν σε άσχημες εποχές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ο παικτης εχει προοπτικη.δεν θεωρω κριτηριο τον ικαρο,αλλα ολοι πρεπει απο καπου να ξεκινησουν..τεσπα προσωπικα γουστα ειναι αυτα,θα δουμε στη συνεχεια αν αξιζει αυτος ο παικτης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. οπως επισης το προβλημα που μπορει να εχει (αν) στα ποσταρισματα(γιατι πηδαει στο θεο..)θα εχει πλεονεκτημα επιθετικα λογω ταχυτητας...υπαρχουν πολλοι παραμετροι.για μενα ο πιο σημαντικος ειναι οτι φτιαχνεις ομαδα αναλογα με τις αναγκες σου και οχι με το να ματσαρεις τον αντιπαλο σε ολες τις θεσεις.ετσι ξεκινουσαμε τοσα χρονια και μεναμε με το πουλι στο χερι.γιατι λοιπον να μην εχουν θεμα οι βαζελοι με τον καθε μπρκιτς και να εχουμε εμεις;ας προσαρμοστουνε αυτοι στα δικα μας θελω και οχι εμεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ο Νάκιτς δεν προσέφερε όσα οι Σέρβοι τότε. Ήταν πρώτη αλλαγή μαζί με τον Τόμιτς, αλλά ο Τόμιτς προσέφερε περισσότερα. Κάτι λέει αυτό. Άλλωστε, ποιος θυμάται το Νάκιτς. Όσοι έφευγαν από εκείνο τον Ολυμπιακό, χάνονταν από το χάρτη και δεν ξέρω αν είναι τυχαίο.


    υ.γ. Έγραψα: "...Δεν απέδωσε τα αναμενώμενα..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ο Ντίνος ήρθε σε μας για να εκδικηθεί τους κοντούς κι ο Κόκκαλης πήρε τέτοιους παίκτες για να εκδικηθεί τον Ξανθό.


    υ.γ. Έγραψα: "...Δεν απέδωσε τα αναμενώμενα..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Να σου πω και το άλλο φίλε Σάββα. Έχουμε 2 καλά τριάρια. Θέλουμε κι άλλο στο ίδιο ύψος;
    Είμαστε κοντή ομάδα. Να κοντύνουμε κι άλλο;
    Δεν βλέπω κάποιο πλεονέκτημα σε 4άρι με ύψος 2 μέτρα κι ας πηδάει στο θεό. Αν σηκώσει ο 2.10 τα χέρια του, πάλι μειονέκτημα έχει ο δίμετρος. Που να πηδήξει κιόλας ο αντίπαλός του.
    Ένας Χάινς είναι αρκετός. Ψηλά κορμιά θέλουμε. Αυτό δεν έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Τέτοιο σουτέρ ρυθμού δεν βρίσκουν όμως. Θα πάνε για γκαρντ μόνο για Ελλάδα αλλάζοντας τον Μπανκς πιστεύω. Αν δεν έφευγε ο Καπόνο ήθελαν καθαρό άσο. Τώρα, ένας Σάμι Μέχια είναι ότι τους χρειάζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. mak ο νακιτς απλως να σου θυμισω οτι μας χαρισε την συμμετοχη μας στο φαιναλ φορ του 97 με τις παιχνιδαρες που εκανε μεσα στη γιουγκοσλαβια με παρτιζαν σε 2 συνεχομενα εκτος.οπως επισης και ενα τριποντο στη ληξη στον ημιτελικο με αεκ την ιδια χρονια..γενικα βοηθησε αρκετα. απο αυτους που ανεφερες αυτος που δεν βοηθησε καθολου ηταν ο κομαζετς.ακομη και ο ζιζιτς εδωσε τα παντα,ηταν μια βελτιωμενη εκδοση ντεμιγκελ αλλα στο λιγο πιο σοφτ-μαχητες και οι δυο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ο παικτης μπορει να παιξει και στο δυο.παρτον στη θεση του γκετσε για του χρονου.σε χαλαει;νομιζω πως οχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ειναι καλος παιχτης ο Βρκιτς ρε παιδια... Απο περσι φαινοταν οτι ειναι μπασκετικο παιδι. Σιγουρα πανω απο 2 μετρα και δε τον εχω δει να παιζει ποτε 4αρι να σας πω την αλη8εια αφου βγαινει και σουταρει τριποντα και αρκετα γρηγορος ειναι στο ντραιβ. Δε σημαινει οτι επειδη παιζουν σε μικροτερες ομαδες δε κανουν. Οπως περσι στο Ρεθυμνο ο πλαιμακερ που εφυγε εξωτερικο ο μαυρος, και ενα 3αρι στον Κολοσσο τρομερος σκορερ αθλητικος αμυντικος ολ αρουντ, συγχωρεστε με δεν θυμαμαι καθολου ονοματα. Και ναι, εναν παιχτη να συνδεει Περπε-Παπ Πριντ-Περο τον χρειαζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ο Αγγελου κανει δουλεια, οπως δουλεια κανει και στον Πανιωνιο ο Σφαιροπουλος, και στον Παοκ ο Σουλης. Το θεμα ειναι κανουν αυτοι για εμας? Ο Αγγελου λογω προτερου εντιμου βιου σιγουρα αξιζε μια ευκαιρια. Καποιοι ομως ειναι απλα δευτεροι προπονητες οπως πχ ο Ιτουδης ο οποιος μπορει να ειναι του 10 μαζι με τον Ζελικο, αλλα προσωπικη γνωμη αμα προπονησει με τον Λημνιατη πχ βοηθο του 5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Για μας από ξένους πιστεύω πλέον ότι κάνουν μόνο 3 προπονητές: Ο Πέσιτς, ο Μπλατ, ο Μαχμουτί.
    Κάτι Τρινκιέρι και Φλέμινγκ έχουν φτάσει στο ταβάνι τους. Άποψή μου πάντα.
    Από Έλληνες πρώτος ο Αγγέλου και μετά ο Μπαρτζώκας ή ο Κακιούσης.
    Για την Εθνική, ο Μαρκόπουλος θα ήταν ο κατάλληλος και μετά ο Κατσικάρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Δεν με χαλάει για αντί-Γκέτσε, αλλά λογικά του χρόνου θα έχεις Πέρκινς. Οπότε, δεν χωράει. Γι'αυτό εγώ φωνάζω 2 χρόνια για το Λίνο (σουτέρ θέλουμε αν φύγει ο Γκέτσε). Επένδυση ο Λίνος και μπορείς να διώξεις και τον Παπ στο ΝΒΑ άμα κάτσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς είναι παίκτης που τον παρακολουθούσα πριν πάει Τουρκία. Δύο χρόνια στην Τσιμπόνα έβγαζε μάτια το παλικάρι, αλλά οι δικοί μας ήθελαν "ονόματα".
    Εκεί θέλει ψάξιμο. Στην πρώην Γιουγκοσλαβία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Βελτιωμένη έκδοση ΝτεΜιγκέλ είναι ο Καϊμακόγλου αλλά είναι ακριβός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Έναν Αγραβάνη... Ένα πιτσιρικά από το Περιστέρι τον Πρέκα ή τον Μελλισαράτο. Τον Σταμάτη επίσης για αντί-Γκέτσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Πετράν, ο Αγγέλου έχει μια ΜΕΓΑΛΗ διαφορά σε σχέση με όλους τους άλλους κατά τη γνώμη μου. Έχει παραστάσεις πρωταθλητισμού και οι ίδιοι οι παίκτες έχουν εκφραστεί για αυτόν με τα καλύτερα. Σίγουρα θα ήταν και αυτός ένα στοίχημα, αλλά μήπως δεν είναι ο Μπαρτζώ? Για τον Ιτούδη έχω την ίδια άποψη, νομίζω ότι και αυτός θα είχε ένα Bonus σε σχέση με Πεδουλάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Imma, και εμένα μου αρέσει ο Πέσιτς και δε μπορώ να καταλάβω γιατί έχει πέσει τόσο η μετοχή του? Ο Τρινκιέρι μου αρέσει και δε θεωρώ με τίποτα ότι έχει πιάσει ταβάνι, το αντίθετο. Τον πιστεύω και μου αρέσει πολύ. Για τον Φλέμινγκ δεν μπορώ να εκφέρω εμπεριστατωμένη άποψη, αλλά μου άρεσε η ομάδα του και πέρυσι και φέτος. Λίγο με χαλαέι το ότι παίζει με "Χάινς" στο 5 συνέχεια, πολύ κοντά σέντερ, αλλά μάλλον ποντάρει στο γρήγορο παιχνίδι με τα αντίστοιχα πόδια. Είναι μια καλή ιδέα,αλλά δε ξέρω κατά πόσο μπορεί να φέρει τίτλους. Μπλάτ, Μαχμουτί, για κάποιο λόγο με ξενερώνουν... Για Έλληνες νομίζω ξέρεις με εξαίρεση τον τρίτο που ανέφερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ο Παπ δεν πάει πουθενά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Δε θα τους χρειαστεί λογικά στα εγχώρια. Αυτό που λες ισχύει, αλλά για Ευρωλίγκα νομίζω. Για Ελλάδ ατο ξύλο θα πάει σύνεφο και καλό θα είναι να γυρίσουμε και εμείς σγτο περσινό μας παιχνίδι (πολλών) επαφών. Αλλιώς θα έχουμε ένα θεματάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Στην Ευρώπη όμως πάνε μακριά ο Μπλατ κι ο Μαχμουτί. Ενώ ο Τρινκιέρι κι ο Φλέμινγκ πάνε περίπατο. Δεν μπορεί να ερμηνεύσει τον ψυχισμό του Γαύρου ο Ιταλός ούτε ο Γερμανός. Με τίποτα αδερφέ.
    Ο Σέρβος κι ο Τούρκος μπορούν. Ο Εβραίος ο Μπλατ επίσης...
    Για να ανοίγουμε το Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα από αύριο γιατρέ μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Σωστός ! Είπα να ρίξω μια ματιά τώρα που ετοιμάζομαι για ΣΕΦ μάγκες! Κόκκινο shirt baseball και από πάνω η μπλούζα της Κων/λης! Δε την έχω ξαναφορέσει φέτος στο γήπεδο, ελπίζω να μας πάει γούρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Μακ αμα ειναι να κοιταξεις Αγραβανη καλυτερα παρε Λινο Χρυσικοπουλο. Δεν συγκρινονται καν. Ο Αγραβανης δεν ακουμπαει καν τη μπαλα φετος, στα εφηβικα του Αμαρουσιου βεβαια εβγαζε ματια. Μελισσαρατος Πρεκας εχουνε ψωμια ακομα. Και ο Σταματης. Αν το δει ο Μιχαλης να θυμηθει που του ελεγα συνεχεια για Τσαιρελη ο οποιος καλη πολυ καλη χρονια φετος. Ανωτερος και του Γεωργακη και ισως του Μαυροειδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Κάτι γράφει η Κουρούνα στο νέο τεύχος... Χμμμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή