Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Κίμκι - Ολυμπιακός (82-87)

Έλα ρε παιδιά! Καλησπέρα καταρχήν.
Μπήκα σπίτι στις έξι και μισή και άνοιξα το laptop στα γρήγορα για να βρώ κανά καλό stream. Με το που βγήκα από το μετρό κανά μισάωρο πιο πριν και έπιασα επιτέλους λίγο σήμα, μπήκα στο νετ από το κινητό να δω πως τα πάμε... Αυτά που διάβαζα για volley κάτω από τα καλάθια από την παρέα του Νίλσεν (τον θυμάστε αυτόν τον μπαγλαμά?), για λίγο με ξενέρωσαν... Αλλά το είχα το άτιμο το καλό feeling, αλήθεια λέω (αν και για χθες είχα καλό feeling αλλά την πέταξα γρήγορα από το μυαλό μου αυτή τη ηλίθια σκέψη). Το πρώτο που από τη stream-ό-λιστα  κλικάρω, είναι για τα μπάζα. Από Νόβα (9/10 φορές ψάχνω ξένη περιγραφή για πολλούς λόγους) αλλά έχει Καρύδα (τον οποίο συμπαθώ) και εκείνη τη στιγμή ο Χάινς με καλάθι και φάουλ κατεβάζει στους επτά αν θυμάμαι καλά τη διαφορά, οπότε... Δε πα να 'ταν κωλο-stream, "εδώ θα μείνει για γούρι" λέω (σε κάποια σημεία ήταν εντελώς ραδιοφωνική η μετάδοση και έβλεπα καπάκι φάση από αυτή που είχα ακούσει λίγο πριν...) και έτσι και έγινε.
Να σας πω την αλήθεια ρε παιδιά, δε πολυκατάλαβα πως το πήραμε το ματσάκι, αλλά σημασία έχει ότι το ΠΗΡΑΜΕ και αυτό είναι που μετράει! Πρέπει το βραδάκι καλμαρισμένος να το βρω κάπου ολόκληρο και να το χαζέψω χωρίς stop/starts και γκρίνιες από υιούς και γυναίκα (btw, έχει κανείς υπόψη σας παίδες κανά τέτοιο site?), με την απαραίτητη συνοδεία κρασιού, για να σιγουρευτώ για κάποια πράγματα. Τα λέω τώρα ως υπόνοιες και μου τα επιβεβαιώνετε ή όχι όσοι το είδατε όλο:
1. Ο Χάινς απλά και για άλλη μια φορά πάλευε ΜΟΝΟΣ και ΚΕΡΔΙΣΕ.
2. Ο Σλούκας δείχνει για ακόμη μια φορά τα παπάρια του (το τι ηρεμία έχω όταν σουτάρει αυτός τις βολές στα κρίσιμα σημεία, δε λέγεται!), οργανωτικά, εκτελεστικά και αμυντικά.
3. O Law, πρέπει να έσβησε τον Πλάνινιτς (παιχταράς και φιλο-Ολυμπιακός χρόνια τώρα! Για ψάξτε το...). Άμα θες ρε μπαγάσα, άμα θες!
4. Ο Άντιτς (έλα ρε συμπάθεια!) all around, με περισσότερο παιχνίδι ρακέτας επιτέλους και με τα σωστά (και το σημαντικότερο, εύστοχα) σουτ έξω πίσω από τη γραμμή του 3ποντου! Αμυντικά δε μιλάω, τα φωνάζω από την αρχή της σεζόν.
5. Ο Σπαν, με παιχνιδάρα και σουτ μαχαιριές εκεί που έπρεπε (7/8βολ, 3/7διπ, 2/6τριπ, 1ριμπ, 7 assists). Καλωσήρθες ρε Λαρισαίε και ας χάσαμε το Κύπελλο (το οποίο για ζελέδες και τους "αντικειμενικούς" γλείφτες τους, τόσα χρόνια ήταν "κατσαρόλι" που το παίρναμε εμείς, τώρα κάτι λιγότερο από δαχτυλίδι ΝΒΑ...Άϊ σιχτίρ λέμε!)
6. Ο Παπ έμαθα ξεκίνησε καλά, ε?
Από τη στιγμή που αποφασίσαμε να δώσουμε βοήθειες στο χώρο της ρακέτας μας (δε λέω ότι παίξαμε άμυνα, 82 πόντοι είναι 82 πόντοι), να πιάσουν τα block-outs, να πάμε σε σωστές επιλογές επιθετικά (ναι, τα 3ποντα ήρθαν σήμερα γιατί έγινε σωστή διαχείριση επιθετικά και όχι το γνωστό "ρολόι" που μας έκανε τα νεύρα τσατάλια) και να τελειώσουμε με τρία (3!!!) λάθη (δε το ψάχνω τώρα γιατί βιάζομαι να ποστάρω και να ξεκινήσει η κουβέντα, αλλά πρέπει να είναι ρεκόρ αυτό για Ευρωπαϊκό παιχνίδι, ειδικά ΤΕΤΟΙΑΣ σημασίας παίδες...), έπρεπε να φύγουμε με τη ροζαλία στην τσέπη όπως και έγινε! Δυόμισι χρόνια χωρίς ήττα? Άντε ρε γατάκια (αυτά τα παιδιά στην κερκίδα με τα ερυθρόλευκα πρέπει να ήταν Μοσχοβίτες από την Σπαρτάκ λογικά, ε?)!
Ξεπλύναμε την ήττα σοκ από Σιένα και έχουμε πια πιο καθαρό ουρανό να ατενίσουμε, να χαλαρώσουμε και να πάμε σε μια καλή (ορθολογική?) επιλογή μεταγραφής. Και επανέρχομαι εγώ ο Αυνάν ο προφεσόρης. Δηλαδή ακόμη θέλουμε γκαρντ? ΑΚΟΜΗ? Αν είναι να πάμε για μία αλλαγή όπως ακούγεται, θα πετάξουμε τον Κατσίβελη έξω (διάβασα ότι ήταν θετικό το παιδί) και θα αφήσουμε τον Powell να κόβει βόλτες ανά τας Ευρώπας? Δε μπορώ άλλο να τον βλέπω έτσι ράθυμο, μου ανάβουν τα λαμπάκια! Καλό παιδί, χρυσό, αλλά αυτά είναι χαρακτηριστικά γαμπρού, όχι 5ριου στον Πρωταθλητή Ευρώπης... Και αν μείνουμε έτσι δυστυχώς, όσο και να πονάει, έχουμε ταβάνι την 8αδα.
Αδικούμε τον εαυτό μας ρε γαμώτο! Δε το βλέπουν εκεί στην ΚΑΕ ήθελα να 'ξερα? Με ένα καλό 5αρι, ψυχραιμία από τον Μπαρτζώκα (ελπίζω η σημερινή νίκη να τον χαλαρώσει και αυτόν) και βιντεοθεραπεία (δε πάει άλλο, πρέπει κάποιος να τους δείχνει πριν από κάθε αγώνα ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ πέρυσι μπας και το θυμηθούνε ΟΛΟΙ) και δεν απέχουμε πολύ από το Λονδίνο... Και όχι δεν είμαι σε καμία περίπτωση ενθουσιασμένος, αλλά δεν είναι κρίμα αφού φανερά το μπορούμε? Και για όσους δε το πιάσανε ακόμη, σήμερα ρεφάραμε παιδιά. Έχουμε ΠΟΛΥ δρόμο ακόμη βέβαια, βήμα-βήμα όμως, στήριξη στα παιδιά και όλα γίνονται. Κάνε Παναγία μου να ακούσω εκεί κατά Δευτέρα μεριά ένα θεριό να ανακοινώνεται αντί για γκάρντ και γω ο άθεος ο αμαρτωλός και ο τρισάθλιος, δε θα ξαναβρίσω μέχρι το F4 και τους τελικούς, το υπόσχομαι (μη ζητάς πολλά)!

Για ρίχτε τα, για πάμε!



68 σχόλια:

  1. μαγκες δειτε ποιον θελουν να μας φερουν και μαλιστα εινα επικρατεστερος στο διλλημα με περκινς.θαυμαστε στατιστικα στην καχα την περιοδο 08-09..

    http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=002079&clubcode=BAS&seasoncode=E2009
    τωρα ειμαι σιγουρος τι φταιει..εχουν παρει το καλο πραμα απο τζαμαικα μερια και στη μοιρασια οι υπεθυνοι του σκαουτιγκ ρουφανε αβερτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πετρο δεν παιρνει 500 και τον κρατησες επειδη παιρνει λιγοτερα και τα αδερφια τσιγκουνευτηκαν την αποζημιωση.καθαρα και ξαστερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -----STOP THE PRESS----
    Κακώς το γράφω, γιατί μπορεί να το ματιάσω, μπορεί (ΑΠΛΑ) να μην ισχύει και να ξενερώσω, αλλά το έμαθα από σπόντα (ναι αυτά τα γελοία, "γνωστός που ξέρει πράγματα στο ΣΕΦ" κτλ) και με τρώει το χέρι μου να μη το μοιραστώ και ας είναι και μούφα... Αν πάει για επιστροφή Φώτση ο ζελές, εμείς πάμε για επιστροφή Μαυροκεφαλίδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Που το δες αυτό? Και σε δίλλημα κιόλας? Legalize it!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο τομιτς δεν εχει τετοιο σουτ που εχει ο ντειβις..ο ανθρωπος απο τα 6 μετρα τα γραφει ολα..επισης ο τομιτς ειναι λιγο σοφτ..ο αλλος ειναι πολυ δυνατος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πετρο θα συμφωνησω μεχρι και στα σημεια στιξης. ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι ηταν σημερα τα πραγματα στο ματς. Ακυρη η αλλαγη του Παπ ενω εχει παρει μπρος, μπηκε πολυ δυναμικα. Ακυρη η χρησιμοποιηση παλι του Παουελ μεχρι να παρουνε διαφορα. Ο Πλανινιτς αφησε σημερα πολλες φορες πισω του το Λο ο οποιος πηδουσε απο πισω(!) σε 3-4 φασεις μπας και κοψει το σουτ το οποιο δεν εγινε ποτε. Ο Σλουκας εβαλε σημερα μεγαλα σουτ και επαιξε καλες αμυνες. Δεν επρεπε να γινει αλλαγη τοτε που πεταξε το 2ο τριποντο. Ο Σπανουλης μεχρι την 3η περιοδο ηταν χαλια. Στο τελος αυτης με 7 δευτερα ακομα και ενω ημασταν πισω στο σκορ πεταει 3ποντο απο τα 8-9 μετρα και κοντεψαμε να φαμε αλλο στην αντεπιθεση. Στην 4η ανεβηκε και εβαλε κρισιμα σουτ αλλα ματσαρα δεν εκανε. Και θα συμφωνησω οτι θελουμε ψηλο και οχι γκαρντ. Εχουμε 3 καλα Σλουκας,Λο,Σπαν και ενα μικρο που ειναι σκυλι στην αμυνα. Ευτυχως στο 2ο ημιχρονο αφησε μεσα μονο το Χαινς με τον Αντιτς και κλεισαμε την τρυπαρα στη ρακετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι όμως καλύτερος από τον Powell? Χεχε! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πετρο συμφωνω σχεδον σε ολα..διαφωνω για σπανουλη..για εμενα ηταν πολυ καλος συνολικα..7 ασσιστ..6 φαουλ..0 λαθη..τι αλλο να κανει???διαφωνω και για ντειβις..τον εχω δει πολυ φετος..ειναι τεραστια παιχταρα..ειλικρινα πιστευω οτι ειναι το καλυτερο σεντερ..για μπαρτζωκα τι να λεμε..στο ρεντ πλανετ αποθεωνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπηκε το ματσακι!
    https://www.blue-whitegt.com/details.php?id=116137

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ελα ρε κωσταρα!καλως ηλθες φιλε!εδω να μαζευομαστε!απο κει βρωμαει!για τον μπαρτζωκα.....πρεπει να το ξαναδω το ματς γιατι με το stream μου σπασαν τα νευρα αλλα μου φαινεται οτι στο β ημιχρονο επαιξε καλα κι αυτος!φανηκε καπως οτι το πλανο του ειναι καλο απλα δεν χρεισημοποιει τα εργαλεια σωστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι ακριβως θα τον κανουμε ομως Μιχαλη μου? 4αρι καλο επιθετικα αλλα με μετρια αμυνα εχουμε... Ελπιζω να μην ισχυει, συμπαθης αρκετα ο Μαυρο αλλα δεν θα προσφερει πολλα πιστευω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. οχι αλλα θελω να ελπιζω οτι δεν ειμαστε οι μονοι που βλεπουμε τα χαλια μας στη θεση πεντε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν υπαρχει περιπτωση να παρουμε ψηλο... Μακαρι να παει 3ο σεντερ ο Παουελ, με πρωτο Σερμα και Χαινς να ερχεται απο παγκο.Τουλαχιστον ας ειναι μπομπα το γκαρντ. Αλλα προς θεου, μην αναστατωθει η ομαδα, τραβαει που τραβαει σε τεντωμενο σχοινι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προσυπογράφω, το έγραψα και παραπάνω. Δε παίρνει αυτά που έχουν να δώσουν οι παίκτες ο Μπαρτζώ, τι να λέμε τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "οταν σου κανει πλακα ο λοντσαρ δεν χρειαζεται να πεις πολλα"


    Άστα Κωστή μου... Και δω η φράση σου λέει πολλά... Αλλά καλύτερο Play maker o Planinic? Απαπα, θα σε μαλώσω και ο μητσογκάλης?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ναι αλλα τοτε γιατι τον κρατησες και τον πληρωνεις 500? Εγω συμφωνω οτι δεν κανει γιατι πλεον στο μπασκετ πρεπει να εισαι εστω αξιοπρεπης αμυντικος, τυπου Σαρας στη χειροτερη. Πως ηταν ο Σλουκας περσι ενα πραμα. Ε ο Γκετσε δε τους πλησιαζει καν ! Αλλα αφου τον κρατησες δωστου μια ευκαιρια. Αλλιως στειλτον και παρε παιχτη να βοηθησει... Και με λιγοτερο μαρουλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγώ δεν είχα το feeling ούτε το προαίσθημα, ούτε τη διαίσθηση, ούτε την πρόγνωση, ούτε τίποτα.
    Χαίρομαι που κερδίσαμε έτσι απλά με 6 παίκτες. Χάινς, Άντιτς, Παπανικολάου, Σλούκας, Λο και Σπανούλης.
    Πάλι με λανθασμένο τρόπο παιχνιδιού επειδή μπήκαν τα τρίποντα και οι Ρώσοι ήταν μπόσικοι στην άμυνα.

    Ο Κατσίβελης πρέπει να παραμείνει στη θέση του και να δωθούν ευκαιρίες στο Γκέτσε. Ας πάρει χρόνο συμμετοχής στην Ελλάδα που μπορεί να ρισκάρει ο Μπαρτζώκας. Αν υπάρχει χρήμα για έναν παίκτη, ας πάει στη θέση 5 κύριοι Αγγελόπουλοι!!!
    Ακόμα κι οι ποδοσφαιρόφιλοι Γαύροι κατάλαβαν ότι στο 5 πάσχουμε. Εσείς πότε θα παρέμβετε;

    Πόσους μήνες πριν μίλησα πρώτη φορά για πεντάρι και με χλεύαζαν οι άσχετοι στο RP φίλτατε Μάικ (το λίγο διάστημα που με "ξέρεις");

    Ας κάνουν μια τράμπα τον Πάουελ με τον Ντόρσεϊ στους Τούρκους και πληρώνω εγώ τα αεροπορικά στην ανάγκη. Τουλάχιστον θα κοιμάμαι ήσυχος ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα με τον Τζόι.


    Την κάνω για σπίτι. Τα παιδιά δεν μπορούν να περιμένουν άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Davis δεν εχασε σημερα σουτ, απιστευτη ευστοχια απο μεση αποσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πιο πιθανο ειναι να βγαλει ηλιο αυριο παρα να σου περασουν σχολιο στο ΡΠ... Μιλαμε εχουνε φρικαρει οι ανθρωποι. Κωστα ο Πλανινιτς κανει τρομερη χρονια. Φετος ναι, πρεπει να ειναι το καλυτερο πλαιμακερ μετα τον Μπραουν τις Σιενα ο οποιος ομως ειναι πιο κομπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. διαφωνω με το θεμα ντορσευ!δεν εχει κακαλα να τον χαλιναγωγησει ο μπαρτζωκας!θα γινει πορνειο η ομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σαββίνιο, και γω θα το φωνάζω αδερφέ ακόμη και ας είναι εναντίον μου η φάση. 1. Ο Μαυροειδής δεν είναι τόσο χάλια. Τον πήραμε για τρίτο σέντερ με την προϋπόθεση ότι θα υπήρχε ένας Ντόρσι, εκεί αλλάζει το πράμα, ναι? 2. Έχει καταφέρει να λιανίσει την ψυχολογία πολλών ο Μπαρτζώκας. Ούτε ο Γκέτσε είναι του πεταματού bro. Θα σου δώσω όμως δίκιο για τα του Ντούντα. Εκεί νομίζω είναι φως φανάρι πια τι παίχτηκε... Πάντως όχι Ντόρσι, ακόμα και δίκιο να είχε, τα 'χουμε ξαναπεί, φέρθηκε σα μαλάκας. Μακάρι η τελευταία σου φράση να γίνει αληθινή τη Δευτέρα! Θα κλείσω εισητήρια για Λονδίνο και να πάει να γαμηθεί η εφορία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. φιλε ο γκετσε ποτε δεν εκανε..απλα περσι οι βαζελοι ηταν πεθαμενοι απο ενεργεια και μεχρι και ο γκετσε ηταν σφαιρα μπροστα τους..ομως φετος δεν ειναι για πουθενα..ειναι δυνατον να εχεις παιχτη στο ροστερ που το μονο που μπορει να κανει ειναι να σουταρει απο την αδυνατη πλευρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. καλα εκει δεν υπαρχει..εχουν βγει και κατι καινουρια φρουτα..οτι να ναι λενε..εμενα δεν μου αρεσε ρε φιλε ο μπαρτζωκας..τεσπα μεγαλη νικη ομως..δινει προκριση και ισως μια απο τις 2 πρωτες θεσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το παιχνιδι θα το βρω σιγουρα εδω:

    https://www.blue-whitegt.com/browse.php?search=&cat=145&incldead=1
    Αν εχετε λογαριασμο θα το βαλουν σε καλη ποιοτητα συντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φιλε δεν πιστευω οτι ο Γκετσε μπορει να προσφερει σχεδον τιποτα. Περυσι ειχε βαλει σε καποια σημεια στους τελικους 1-2 τριποντα αλλα δεν θεωρω οτι ειχε προσφερει πολλα. Παιχτης με τοσο κακη αμυνα ο,τι και να βαλει το τρωμε πισω οποτε κερδισμενοι δεν βγαινουμε με την παρτη του. Προσωπικα γουσταρω πολυ περισσοτερο Κατσιβελη, πιστευω οτι μπορει να προσφερει και το εδειξε και σημερα με την αμυνα του. Οταν ηταν στο παρκε μαζι με Σλουκα βγαλαμε καλες αμυνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Έχω γράψει για Σόλομον Τζόουνς φίλτατε. Απλά στην απελπισία μου για αμυντικό πεντάρι και με μέγιστη αφορμή τον γλυκανάλατο Πάουελ, "πιάνομαι από τα μαλλιά μου για να μην πνιγώ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δες το ανάποδα, έχουμε ελπίδες για 5αρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. εγω ειχα 2 stream ανοιχτα.απο το 1 ακουγα κι απ το αλλο εβλεπα!πατεντες τι να κανουμε!
    αν βρει καποιος φιλος το παιχνιδι ολοκληρο θα ηθελα παρα πολυ να το ξαναδω γιατι εχασα παραπολλες φασεις!
    ο μπαρτζωκας με προβληματιζει,νομιζω αν δεν ειχαν μπει τα σουτ θα το ειχε χασει το ματς!αυτην την εντυπωση μου εδωσε!
    ο χαινς ψυχαρα,αλλα ως ποτε θα παιζει μονος του,θα σκασει κι αυτος.
    δεν διαφωνω για τον γκαρντ απλα νομιζω οτι στα κρισιμα δεν θα ειναι ετοιμος ο κατσιβελης και θα αναγκαστει ο σπανουλης να παιζει 30+ λεπτα!φοβαμαι μην σκασει στο τελος!
    5αρι οπωσδηποτε!ο σερμαντινι ηρθε τελευταιος στην ομαδα κι ακομα κι αυτος (ποιος να μου το ελεγε οτι θα εγραφα ποτε αυτο το πραγμα) ειναι καλυτερος και απ τον παουελ και απ τον μαυροειδη.απλα ειναι για λιγα πραγματα το παιδι.αλλα απ οτι βλεπω δεν γινεται καν συζητηση για πενταρι!και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.μ ενα καλο πενταρι και αναβαθμιση του κατσιβελη γινομαστε πολυ καλυτεροι.αν θα ηθελα μια προσθηκη αυτη θα ηταν αντι-γκετσεβιτσιους και οχι αντι-μαντζαρης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. "ο μπαρτζωκας με προβληματιζει,νομιζω αν δεν ειχαν μπει τα σουτ θα το ειχε χασει το ματς!αυτην την εντυπωση μου εδωσε!"
    Τα πες όλα με μια φράση Έλιοτ! Κάνε μια βόλτα από RP τώρα να δεις αποθέωση στην προπονητάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Θα μπορουσαμε και ωρες ωρες να παιξουμε με κοντο σχημα Σπαν Σλου Λο οταν εχουμε προβλημα στη δημιουργια. Γιατι ο Σλου σουταρει και ο Λο ανοιγει την αμυνα. Φτου φτου μη τα ματιασω τα παιδια Μιχαλη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. πολυ μεγαλη νικη..συγχαρητηρια στους παιχτες..και το διαχωριζω απο τον μπαρτζωκα γιατι πιστευω οτι παλι ηταν τραγικος..πολυ δυσκολη εδρα..απεναντι σε μια ομαδα που για εμενα εχει τον καλυτερο πλειμεικερ και το καλυτερο 5αρι στην ευρωπη..μιλαω για ντειβις και πλανινιτς..χαινς αδιανοητος..σπανουλης πραγματικα παραπαρα πολυ καλος..αλανθαστος..σλουκας πολυ δυνατος..σταθερα πολυ καλος ο αντιτς..το προβλημα στην θεση 5 ειναι πολυ μεγαλο..οταν σου κανει πλακα ο λοντσαρ δεν χρειαζεται να πεις πολλα..αμα παρουμε 5αρι καλο αμυντικα μπορουμε να το σηκωσουμε ξανα..η ομαδα κερδισε σημερα γιατι ειχε ψυχη..γιατι ειναι ο πρωταθλητης ευρωπης..για κανεναν αλλο λογο..η ομαδα χρεαζεται 2 προσθηκες..

    υγ.αυτη η γελοιοτητα με το hall of fame..που δεν περασε ο γκαλης..απλα ελεος..μεγαλος ο οσκαρ σμιντ..αλλα οχι γκαλης..εδω λεει τον περασαν και ο μαρτσουλιονις και ο ντιβατς..ακομα πιο ελεος..και ειμαι μεγαλος φαν του μαρτσιουλονις..και βαζουνε λεει μιτς ριτσμοντ,,τιμ χαρνταγουει..τι αλλο θα ακουσουμε ρε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. κατσε να το επεξεργαστω λιγο....χμμμμ,δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα ποιος ειναι μεγαλυτερο ταγαρομπουφοσκυλο απο τους δυο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Kωστα δε τον εχω δει σχεδον καθολου, απλα ειδα ενα παιδι δυνατο ψηλο με καλο σουτακι με προσωπο στο καλαθι. Δηλαδη ο Τομιτς τι εχει να ζηλεψει απο αυτον? Οσο για Σπανουλη ειναι γενικο το σχολιο, δεν λεω πως σημερα ητανε κακος, αλλα οταν βλεπεις οτι δεν τραβαει οπως στο 1ο ημιχρονο δεν ειναι κακο να τον αφησεις λιγο εξω. Στο τελος το καθαρισε το ματς οκ. Και του απονεμω τα ευσημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. "Πόσους μήνες πριν μίλησα πρώτη φορά για πεντάρι και με χλεύαζαν οι
    άσχετοι στο RP φίλτατε Μάικ (το λίγο διάστημα που με "ξέρεις");"


    Σε ξέρω παραπανώ ρε Imma! Δε θυμάμαι ρε μπρο, αλήθεια, αλλά δεν έχω λόγους να μη σε πιστέψω. Εγώ πάντως θα πω ότι την πάτησα με τον Πάουελ στην αρχή. Έκανε και εκείνο το ματς στην Κάχα μέσα... Ουφ, 5αρι επειγόντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δε τον ξερουνε τον Γκαλη στο εξωτερικο γιαυτο... Μαρτσουλιονις Ντιβατς εχουνε παιξει nba. Οσκαρ Σμιντ παιχταρα αλλα σα τον Νικ κανενας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Joe έχει αλλάξει πολύ πια ο Μαύρος και είναι 4-5αρι καθαρό πια. Πιο ψηλός από όλους είναι, είναι "πλαστικός" στη ρακέτα, έχει πολύ καλό σουτ από μέση απόσταση... Και μενα όταν έφυγε με ενόχλησε, όπως με ενόχλησε που ήταν και λίγο σοφτ, αλλά αν ερχόταν τώρα (ή το καλοκαίρι που ακούγεται εντονότερα) θα έκανα τούμπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ο διαμαντοπουλος σημερα στο ''φως'' γραφει οτι ο περκινς δεν ξετρελαινει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ετσι οπως ξεκινησες το σχολιο σου νομιζα οτι παμε για κανενα 5αρι δυνατο απο nba!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μπα, εμενα μου ανοιγει, ειναι απλα περιεργο σαιτ δεν σε αφηνει να γινεις μελος ευκολα, στη σελιδα μπαινεις η σου πεταει προβλημα κι εκει? Αν σου πεταξει ο browser οτι δεν γνωριζει τη σελιδα πατησε οτι την εμπιστευεσαι, ειναι ασφαλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Να έρθει παίδες. Θέση ξένου δεν πιάνει. Φασαρίες δεν δημιουργεί. Ο Μαυροειδής έχει φάει πάγο/πάγκο. Δείτε το σαν μια επιπλέον λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ποιον είχαμε πάρει από Κίνα, χμμ; Τον Καζλάουσκας ρε γατόνια!
    Σιγά μην δεν μπορούμε να είμαστε "σκαλοπάτι" για το ΝΒΑ σε 2 φιλόδοξους (;) Αμερικανούς (Πέρκινς, Τζόουνς).
    Εύκολο είναι, μαρούλι χρειάζεται βρε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Δώσε την ευκαιρία. Τί έχεις να χάσεις στην τελική. Μπορεί να κερδίσεις κιόλας αν σου βγει ψυχολογικά ρε Μπαρτζώκα.
    Ειλικρινά το έχω μέγιστη απορία ποιος είχε επιλέξει πρόπερσι τα 3 παλτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ναι εκανα και αηδιασα!ειχα καιρο να μπω rp αλλα εχθες απ τον ενθουσιασμο μου δεν κρατηθηκα!εκανα εμετο απ τα ματια με κατι σχολια του τυπου ''πειτε ρε προπονηταραδες τωρα για τον μπαρτζωκα''!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Έχει υπογράψει διετές ρε αδέρφια (έτσι είχε γράψει τότε το RP). Πώς θα φύγει λοιπόν; Για τον Πάουελ λέω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Απορώ πώς γίνεται ένας δημοσιογράφος να αρθογραφεί ταυτόχρονα σαν ειδήμονας του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Υπάρχει κι ο Σέλντεν Ουίλιαμς της Σαλόν που αποκλείστηκε. Δεν προχώρησε μεταγραφή σε Φενέρ. Άρα παίζει Ευρωλίγκα σε ενδεχόμενη μεταγραφή του.
    Ανταλλαγή με Πάουελ κ.Σκινδήλια που σε πήραν να κάνεις το Σκρουτζ. Καλός είσαι, δε λέω αλλά χρειάζεται και μια στοιχειώδης ευελιξία στις μεταγραφές βρε καλέ μου άνθρωπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ωραία κακία!!! Έγραψες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Joe και γω θέματα έχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ααααχχχχ, άστα Imma. Όσο φεύγουν οι ώρες και δεν ακούω καμιά βρώμα για σέντερ, πέφτουν τα αυτιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. δεν ξερω τι προβλημα σας βγαζει εγω μπαινω κανονικα. Αν σας βγαζει προβλημα ασφαλειας η σελιδα πατας κατω I trust this publisher

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Δεν έχει να κάνει εμενα με certification της σελίδας. Μάλλον έχω θέμα με τον player, θα ξαναδοκιμάσω με άλλο browser.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Μάγκες μόλις διάβασα το blog του Βαρλά που το παιδί και ξέρει μπάσκετ, και δε κόβει αβέρτα μηνύματα και απαντάει πάντα και ξενέρωσα... Θέλω να δω ανακοινώσεις απο εβδομάδα και πως θα πάμε τελικώς μέχρι τέλους και μετά θα επανέλθω. Ούτε ανανέωση Χάινς, ούτε διορθωτικές, τίποτα ακόμη... Δηλ τώρα αν το καλοκαίρι και μετά από σήριαλ μείνει τελικά, εγώ θα πρέπει να πώ "Μπράβο Αγγελόπουλοι?"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Είναι του Τράκη, αλλά δεν λέει κάπου μπαρούφες σε αυτό το θέμα. Σε ποιο μεγάλο κλαμπ θα πάει. Εδώ σε θέλω.
    Σε μεγάλη ομάδα που θα χάσει στον τελικό της Ευρωλίγκας.... Μπαρτσελόνα δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Α, και η αντιπάθειά μου δεν βασίζεται στο ότι δεν προφέρει το "ρ". Χε, χε! \w/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Σάββα ετοιμάσου... να τα χώσεις.
    1. http://www.onsports.gr/basket/A1-Andrwn/item/279693-Ntorsei-Apogohteythka-ston-Olympiako
    Από το Σπανούλη, προφανώς.
    2. http://www.onsports.gr/basket/Eyrwpaika-prwtathlhmata/item/288071-Toyrkiko-All-Star-Game-MVP-o-Ntorsei
    Δεν χάνει ριμπάουντ ούτε σε μονό.
    3. http://www.onsports.gr/basket/A1-Andrwn/item/290433-Olympiakos-Sto-pleyro-toy-Mantzarh-o-Ntorsei

    Παραμένει κοντά σε όσους αγαπάει και σέβεται ή ρίχνει γέφυρες;


    Αν σου έλεγαν Σάββα μου, θέλεις πίσω το Ντόρσεϊ αλλά θα φύγει ο Σπανούλης, τι θα επέλεγες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. http://www.redplanet.gr/basket/euroleague/xains-xtisame-thn-omada-gia-tetoies-stigmes.2131875.html ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ.... ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΜΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Σπανουλης αλλος βρισκεται, Χαινς δευτερος οχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Είσαι προβοκάτορας μεγάλος, για αυτό σε κάνω κέφι! Πάντως το site είναι του Τράκη για να μη ξεχνιόμαστε... Αν είχε μυαλό, θα είμαστε φαβορί για καπάκι Ευρωλίγκα. Δεν έχει όμως ρε αδέλφια όπως και να το κάνουμε... Παρόλα αυτά θέλω να δω του χρόνου που θα πάει λογικά σε μεγάλο club πάλι, τι θα κάνει..? Είναι ογκόλιθος όμως ο πούστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ξέρω 5 βασικά στο τόπι, στο δίχτυ και στη θάλασσα. Αλλά όχι να σου γράψω πέρα από το οφθαλμοφανέστατα. Ότι π.χ. δεν παίζουν μαζί Φέισα, Μοδέστο γιατί είναι αργοί. Ότι π.χ. δεν γίνεται να βάλεις το Χριστοφιδέλη κεντρικό αλλά σαν διαγώνιος θα μπορούσε να παίξει. Ότι π.χ. ο Δελακάς θα άντεχε στο ξύλο να έπαιζε φουνταριστός. Οκ μέχρι εκεί αλλά όχι να το παίζω ειδήμονας σε όλα. Έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Άνοιξε ένα θέμα Μάικ να γράψουμε μια εφικτή 16άδα για το Θρύλο της επόμενης χρονιάς ο καθένας μας. "Αν ήμουν μάνατζερ πώς θα έφτιαχνα το θρύλο."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. μαγκες σας εχω ξαναγραψει το καλυτερο σαιτ,με ολα τα ματς ΝΒΑ-ευρωπη και συνεχεια ανανεωση παιχνιδιων...

    sport-scence.net
    μια απλη εγγραφη θελει μονο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Μη τον δεις σε κανα βάζελο από στραβή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ε, τι να γίνει; Δεν τον πάω για αδιευκρίνιστους λόγους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή