Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Τι ψάχνουμε άραγε?

Καλημέρα παίδες.
Είπα πριν από τον τελικό να μην ασχοληθώ καθόλου με υποψήφιες μεταγραφές, φήμες ή κάτι παρεμφερές τέλος πάντων, αλλά με τη σχετική μανούρα που έχει δημιουργηθεί είναι ένα ζήτημα το οποίο καλώς ή κακώς έχει πάρει έκταση οπότε και υποκύπτω. Φαντάζομαι ότι ό,τι και να λένε στην ΚΑΕ, τους καίει όπως και εμάς η κατάσταση οπότε... Από την άλλη τα παιδιά (στους παίχτες αναφέρομαι) επαγγελματίες είναι και αν κάποιων το μυαλό πρέπει να 'ναι ΜΟΝΟ στο παιχνίδι της Κυριακής είναι αυτών, οπότε εμείς τη "δουλειά μας" και αυτοί τη δουλειά τους. “Κυπελλάκι” και αηδίες δε δέχομαι προσωπικά, θέλω ο Θρύλος να κατακτά ότι τρόπαιο και αν βρεθεί στο διάβα του και δω βάζω την τελεία επ’ αυτού.
Λοιπόν, πολλή σκόνη έχει σηκωθεί για το θέμα του Πάργκο. Δικαίως ή μη η ιστορία θα δείξει. Προσωπικά μιλώντας (αν και το 'χω γράψει δεξιά και αριστερά ξανά και πολλάκις) ο εν λόγω κύριος (προφανώς και) μου αρέσει. Μου αρέσει δε περισσότερο και από τον αδερφό του, τον οποίο και αυτόν θεωρούσα παιχταρά αλλά προφανώς όχι ο Γιαννάκης (και δε το λέω ειρωνικά, για να μη παρεξηγηθώ). Θα ήθελα όμως να εξηγηθώ ότι όλες οι κρίσεις μου πάνω στην περίπτωσή του, έχουν να κάνουν ΜΟΝΟ με εκείνη την καταπληκτική του χρονιά στο Τελ-Αβίβ που μαζί με τον Πέρκινς (αυτού του κυρίου την περίπτωση γιατί δε την ψάχνουμε αναρωτιέμαι..?) πήραν την Μακάμπι από το χεράκι και την πήγαν στον τελικό της Ευρωλίγκας (μην ακούσω αηδίες και ξεράσματα για τον Σόφο τώρα και όχι, δεν έχει να κάνει αυτή μου η άποψη με το ότι παίζει στο βάζελο). Δε τον παρακολούθησα έκτοτε και τώρα που ανασύρθηκε η περίπτωσή του από το συρτάρι, απλά διάβασα τα στατιστικά του (που είναι μια χαρά) και χάζεψα μερικά βιντεάκια.
Αν μου αρέσει? ΦΥΣΙΚΑ. Αν έχω ενστάσεις? ΦΥΣΙΚΑ!
Ξηγιέμαι: Προσπαθώ να δω που κολλάει ο Πάργκο μιας και μιλάμε/ψάχνουμε υποτίθεται για κάποιον παίχτη που θα 'χει τα χαρακτηριστικά του Μάντζαρη, ναι? Αν είναι λοιπόν επί της ουσίας αυτό και όχι "στάχτη στα μάτια", δε βλέπω τι ομοιότητες υπάρχουν εδώ? Άρα, μήπως ψάχνουμε κάτι combo? Και αν ναι, γιατί τώρα? Η μη συνωμοσιολογική πλευρά του εαυτού μου λέει ότι "χρειάζεται ανάσες, καθαρό μυαλό και έξτρα βοήθεια στο σκορ ο Σπαν, να γιατί", “αλλά ο Law δε το προσφέρει αυτό?” αντιπαραθέτει και δικαίως η άλλη… Ειδικά τώρα τελευταία... Μήπως τελικά είναι μοχλός πίεσης της ΚΑΕ προς τον πανούργο Γιούγκο μάνατζερ του Σπαν για το συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι ή μήπως είναι τελικά ο αντικαταστάτης του? Δε ξέρω ειλικρινά, αλλά υπάρχει "ψωμί" εδώ πέρα και σίγουρα αν ισχύει ότι εξετάζουμε σοβαρά την περίπτωσή του, κάτι άλλο παίζει και όχι μια έξτρα βοήθεια τώρα που ο Βαγγελάκης είναι εκτός, αυτό δε μου το βγάζετε από το μυαλό!
Ο Κουίν, είναι ΚΑΛΗ περίπτωση όμως και σίγουρα πιο αληθοφανής για αντικαταστάτης του Βαγγέλη. Και εδώ όμως δε ξέρω πολλά. Βασικά, ξέρω λιγότερα από ότι για τον Πάργκο. Έχει όμως καλό πέρασμα από Ευρώπη (τα τι και πως τα έχετε διαβάσει πολλές φορές πια), έχει το ίδιο καλό σουτ 3 πόντων με τον Βαγγελάκη (αν όχι καλύτερο) και είναι καλός αμυντικός (αλλά όχι καλύτερός του εδώ).
Πιάνω αυτές τις περιπτώσεις μόνο, γιατί αυτές μείναν να απασχολούν τα μίντια οπότε και φαντάζομαι ότι "όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά", σωστά?
Αλλά αυτόν τον καψερό τον Κατσίβελη ΤΙ θα τον κάνουμε? Μιλάμε για ένα το ΙΔΙΟ ΚΑΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟ παιδί σε σχέση με τον Μάντζαρη και τον Σλούκα, με μεγάλα χέρια, αμυντική έφεση (καλύτερος του Σλούκα ΣΙΓΟΥΡΑ εκεί) και εξαιρετικό χειρισμό μπάλας, που ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ τη σειρά του. Δε τον έχουμε δώσει δανεικό να "ψηθεί" και τώρα που ΠΡΕΠΕΙ να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης, μιλάμε για Πάργκο... Κατά τα άλλα να μαζεύουν οι Αγγελόπουλοι ότι καλύτερο υπάρχει σε νεό αίμα εν Ελλάδι, αλλά χαρές και πανηγύρια αν είναι να κάνουμε μεταγραφές ηχηρές... Νιώθω ότι δε μάθαμε ΤΙΠΟΤΑ από τα προηγούμενα έτη αποτυχιών και κυρίως από το περσινό επιτυχιών, ΤΙΠΟΤΑ...
Στο "5" που ΠΟΝΑΜΕ οφθαλμοφανέστατα, τι κάνουμε? Με Σέρμα που αμυντικά δε μπορεί να πιάσει/αντιμετωπίσει καλά τα "θηρία", με Powell που όποτε θυμάται...παίζει, με Μαυροειδή παρκαρισμένο και μόνο τον Hines, που όμως είναι "τσέπης" και ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, πραγματικά θα έχουμε μούτρα για μουρμούρα σε περίπτωση αποτυχίας προσέγγισης του Λονδίνου και του F4?
Αυτά είχα εγώ να καταθέσω, ο λόγος σε εσάς, αλλά πέστε μου ειλικρινά, βλέπω κάτι λάθος εδώ?

24 σχόλια:

  1. Δε ξερω και εγω βρε Μιχαλη μου... Σκορπιες σκεψεις θα γραψω... Και εγω θελω να αναδειχτει Κατσιβελης και φωναζω απο περσι οτι εχει προσοντα. Ομως μετα απο τραυματισμο, απο αποχη, δεν εχει παιξει σε σοβαρο ματς φετος, βγαλε κατι παιχνιδια Α1 ελαχιστα, τι να προσφερει ξαφνικα? Δηλαδη τι να περιμενω απο αυτον? Ο Παπανικολαου για να βαλει ενα ρημαδι τριποντο και να το πιστεψει οταν περνει την προσπα8εια εκανε 3 χρονια σχεδον. Το παιδι αυτο δεν εχει παιξει ακομα. Και οταν δεν εχεις αντιπαλους στα εγχωρια εστω να τεσταρεις τετοιους παιχτες να ειναι ετοιμοι ευρωπη, πως να τους πεταξεις ξαφνικα στα βαθια? Εγω νομιζω χρειαζεται μια μεταγραφη στα γκαρντ. Για φετο. Οχι Παργκο(εκτος αν τον ψηνεις για αντι σπανουλη και 8ες να πιεσεις), κατι αλλο κατι σε στυλ Κουιν. Εμενα οι αξιοπιστοι σουτερ μαρεσουνε γιατι ανοιγουνε την αμυνα. Αυτο ειδα στον Κουιν χωρις να τον γνωριζω καλα μπασκετικα. Για του χρονου τα εχω πει. Παππας και χωρις ακομα να εχει βαλει μυαλο, θα τον αναγκασεις να βαλει γιατι εχει το ενστικτο του σκορερ και αυτο δε το εχουνε πολλοι. Δε τον κοιταω καν το Γιανκοβιτς. 8α μου πειτε πολλοι, καλος παιχτης, καλη χρονια, ναι δε διαφωνω. Πηγε και τα εφτιαξε με τη Μουστακα του Ραδιο Αρβυλα και την μοστραρει και εμα8α εχει καταστρατηγησει κα8ε ωραριο στην ομαδα. Αλλα ποιος να του πει κατι που δεν εχουνε αλλον? Που 8ελουνε να χτυπησουνε μεχρι και 2η θεση? Ασε που στα 3αρια ειμαστε κομπλε αμα ερ8ει και ο μεγαλος ο Αντεντοκουμπο. Και γιαυτον εμα8α Μιχαλη μου οτι τον ετρεχε μια τραγουδιστρια, δευτερο τριτη εχω και ονομα αμα 8ες, και καποια στιγμη δε παταγε προπονησεις για να την βλεπει. Αλλα το παιδι επειδη εχει μεγαλωσει σε φτωχη οικογενεια δικαιολογειται οταν ολοι ξαφνικα πεσανε απανω του. Ο αλλος ομως? Τον Παππα τον εβλεπε ολη η ελλαδα να παιζει Ροδο σαββατο βραδυ(Κολοσσο), και μετα να τα σπαει Αθηνα. Αμα 8ες να παιξεις μπασκετ τα κοβεις αυτα. Και αμα γινεις παιχταρας τυπου Σαρας βγες και γ@μ@ οποια 8ες στο Ακρωτηρι. Αλλα γινε πρωτα παιχταρας.Βγηκε τωρα σε συνεντευξη και ειπε "εχω φτιαξει νοοτροπια απο τοτε που ημουνα πιτσιρικας, ο Σπανουλης προτυπο" κτλπ περιμενω να σε δω ΡΕ ΠΑΠΠΑ ποσο τα εννοεις. Ο Σπανουλης φιλε ποσα σουτ να εχει κανει για να το βαζει αυτο το γ@μημενο το τριποντο με στεπ μπακ? Διαφορα νοοτροπιας. Και οταν πια εγινε τοπ παντρευτηκε και Χοψονιδου και ησυχασε. Αυτα ειχα να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λοιπον η ομαδα θελει πενταρι και δυαρι.δεν ξερω αν ειναι ο παργκο η οχι...θα προτιμουσα παντως πρωτα να παρουμε βαρβατο πενταρι ακομη και τωρα,παρα δυαρι..δηλαδη ειναι θεμα προταιρεωτητων.

    για τον περκινς που εγραψες,θεωρω οτι ειναι πολυ καλυτερος γιατι διαθετει ολο το πακετο.αριστος οργανωτης-αμυντικος-πασερ-σκορερ...

    αλλα...περσι ειχε χιαστο,δεν ξερω αν συνηλθε και ποσο,δεν ξερω που βρισκεται και που παιζει.αλλα αν μου ελεγες να διαλεξω θα προτιμουσα περκινς..

    η ομαδα το καλοκαιρι θεωρω οτι πρεπει να κινηθει για 4 παικτες..

    μπραουν-παργκο-περκινς..(εναν απο τους τρεις)

    λορμπεκ-ερβελ-ναχμπαρ-ματσβαν..(δυο απ τους τεσσερις)

    παππας η γιανκοβιτς η και οι δυο μαζι..

    συν (μη βαρατε)επιστροφη ντορσευ..

    φευγουν αντιτς(σορυ μιχαλη..)-μαυροειδης-γκετσε-παουελ..

    ολα αυτα χωρις να υπολογιζω τι θα γινει με σπαν..

    με 3-4 μυρια βαρεια χωρις να κανεις την τεραστια υπερβαση φτιαχνεις ομαδα για δεκα χρονια

    παντως αυτη τη στιγμη ενα πενταρι στυλ μπατιστ στην ακμη του θα ταιριαζε πιο πολυ και θα συπληρωνε και σκορ που λειπει οταν κολλαει ο σπαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπορει και προπερσι να επαθε χιαστο..τη χρονια που πηρε το ευρωπαικο ο σιχαμενος-διορισμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Μουστακα παντως ειναι ολα τα λεφτα, τον καταλαβαινω τον Γιανκοβιτς...! :P Περα απο την πλακα, εχεις δικιο σε αυτα τα θεματα. Πετρο προσωπικα απο τον Κατσιβελη περιμενω καποιες καλες αμυνες και οταν μπαινει να μην ειναι αρνητικος κατ αρχας, που μπορει να το πετυχει μονο με διαθεση και τα προσοντα του. Αν δεν προσφερει στο επιθετικο κομματι δεν ειναι τοσο μεγαλο προβλημα αρκει να δινει ανασες καποια λεπτα. Κατι που δεν μπορει να κανει ο Γκετσε. Οπου ειναι αρνητικος οταν μπαινει γιατι και δεν βαζουμε και τρωμε. Ο Αντιτς π.χ ποτε δεν ηταν τιποτα τρομερο επιθετικα (ασχετο αν καποιες μερες βαζει τα τριποντα) αλλα ξερεις οτι οταν θα μπει θα βοηθησει στην αμυνα(στα τελευταια ματς κανει κατι ακυρα βεβαια), θα παρει καποια ριμπαουντ και μπορει να ξεκουραζει Πριντεζη. Πιστευω οτι μπορει να κανει το ιδιο ο Κατσιβελης ξεκουραζοντας την 3αδα Σπανουλη,Λο και Σλουκα ωστε να επενδυσουμε σε ψηλο. Ενα 5αρι φοβητρο θα ανοιγε πολλους χωρους και θα βοηθουσε και τη περιφερεια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντορσει με τα χιλια, ειμαι απο αυτους που τον θελουν παρα πολυ πισω... Ειχα το κεφαλι μου ησυχο στην αμυνα στη ρακετα και το θελω παλι. Ο Αντιτς αμα δεν βαραει 3ποντα και κοψει τις χαζομαρες που κανει τελευταια κανοντας φαουλ και αφηνοντας τον αλλο να βαλει και καλαθι, ειναι χρησιμος. Παιρνει ριμπαουντ και εχει καλη αμυνα, θεωρω πως ταιριαζει με Χαινς και αν φυγει θα πεσει και ο αυτος αφου αλληλοσυμπληρωνονται. Ο Χαινς δεν μπορει ευκολα να παιξει με Πριντεζη γιατι μετα κατω απο το καλαθι θα ειμαστε πολυ light και θα χανουμε και πολλα ριμπαουντ....Ημουν απο αυτους που στην αρχη της χρονιας του ειχε ριξει μπινελικι απειρο αλλα στη συνεχεια βελτιωθηκε και προσεφερε, ειδικα με την ελλειψη ψηλων που ειχαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Wow, ρε αδερφέ το πήγες καλοκαίρι κιόλας? Χεχε, των φρονίμων τα παιδιά κτλ? Δε θυμάμαι να 'χε κάποιο σοβαρό τραυματισμό ο Πέρκινς αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά από την άλλη. Πάντως τώρα πρέπει να είναι εκεί που τα καλά λεφτά (εκτός ΝΒΑ) αναβλύζουν...Κίνα my friend! Κάπου διάβασα (αν αληθεύει) ότι τσιμπάει κανά 80αρι χιλιάρικα το μήνα. Όχι απαγορευτικό για κάποιους μήνες + την ανανέωση, ε? Για μένα μακράν η καλύτερη περίπτωση Αμερικάνου γκάρντ στην Ευρώπη τα τελευταία 5 χρόνια και βρίστε με. Ταύρος με τα όλα του! Το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι ότι φαίνεται να είναι φιλάργυρος και χωρίς προσωπικές βλέψεις... Δηλ Κίνα? Για το Θεό ρε μάγκα... Τον Άντιτς τον θέλω. Συνεχίζω να πιστεύω ότι δε του έχει δώσει ο Μπαρτζώκας να καταλάβει τι ζητάει από αυτόν. Οι άλλοι στο καλό... Η 4αδα Λόρμπεκ-Ερβελ-Νάχμπαρ-Μάτσβαν είναι φωτιά. Με κλειστά μάτια ότι και να πάρεις από εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άντιτς φίλε Joe, Άντιτς! περιμένω να πιάσει την Κυριακή τις αποδόσεις που 'χε πέρυσι με τους ζελέδες (βασικός καταλύτης παίδες, απλά θυμηθείτε τι έκανε!). Δε μπορεί, ήρθε η ώρα! Ο Ντόρσι είναι καμένο χαρτί. Μακριά και αλάργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το θυμάμαι. Εγώ δε πάντα από την τριάδα των τζούνιορ μας, τον πίστευα λιγότερο, αλλά έχει απόσταση από το δε τον πίστευα καθόλου. Αν βάλουμε στην εξίσωση Πετράν μου και το ότι πονάμε στο 5 και εκεί εγώ τουλάχιστον εντοπίζω το θέμα μας για τώρα, προτείνω μπουμ στα βαθιά... Είναι η ευκαιρία του και η δικη μας για να δούμε τι ψάρια πιάνει και αν αξίζει να 'χει θέση στην ομάδα. Βασικός μας στόχος είναι το νταμπλ και ότι καλύτερο στην Ευρώπη ξανά, ναι? Ε αν θεωρούμε (η ΚΑΕ και το προπονητικό τημ εννοώ) ότι για να τα κάνουμε αυτά θέλουμε Πάργκο και όχι ψηλό, πάω πάσο...
    Μου αρέσεις ρε μπαγάσα, πολύ τα γουστάρω αυτά τα gossip και αν είναι διασταυρωμένα, είναι ακόμη πιο cool! Δε διαφωνώ αλλά και τους καταλαβαίνω. Παρόλα αυτά αν έρθει εδώ κάποιος από αυτούς, θα πρέπει και θα κοπούν μαχαίρι. Τι διάολο, αν δε μπορούμε να κουμαντάρουμε τα πιτσιρίκια μας, χέστα. Ρίξε όνομα τραγουδιάρας να googl-άρω, πεθαίνω από περιέργεια λέμε!!! Α και η Μουστάκα (εκτός από θεόμουνο! - το πα guys ελπίζω να μην έριξα το κύρος του blog, χεχε) είναι και Πειραιωτάκι. Τι διάολο, θα πρέπει να του βάλει τα 2 πόδια σε ένα παπούτσι αλλιώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν είναι λέει joe...! Φωτιά η @#$%.... Ξέρεις τι μου λεγε φιλαράκος ζελές και ομολογώ ότι μου άρεσε που το άκουσα... Ότι ο Κατσίβελης φέρνει πολύ σε Διαμαντίδη σε σωματότυπο. ΟΚ, μπορεί να ταν ηλίου φαεινότερον για σας παιδιά, αλλά όταν μου το ανέφερε άρχισα να το δουλεύω στο μυαλό μου. Και ναι, δεν έχει άδικο! Ελπίζω να δουλευτεί και να δουλέψει καλά αυτό το παιδί. Δε μπορεί να είχε πέσει έξω ο Ντούντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλώς τον! Μη τεστάρεις αδερφέ, πες τα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.svet.rs/najnovije-vesti/nikolija-mu-slomila-srce-bivsi-decko-cerke-vesne-zmijanac-upao-u-depresiju-posle-raskida



    Nicolija Jovanovic Μιχαλη μου, αλλα προσοχη για οσους γκουγκλαρουν, το περιεχομενο ειναι αυστηρως ακαταλληλο για παντρεμενους ειδικα με παιδια!! Ειναι ζημιαρικη κοπελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι είναι τούτο ρε Πετράν?!!! MILF-άρα φαίνεται...Ωχ, πάει ο μικρός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επειδή δεν ξέρω τι ψάχνουμε θα πω τι θέλω. θέλω ενα 5άρι τυπου Τζοι με τρομερή άμυνα αλλά όχι τον Τζόι γιατί αν υπάρχει πρόβλημα με έναν παίχτη ανεξαρτήτα αν μπορεί να έχει και αυτός δίκιο δεν τον φέρνεις πίσω θα γαμήσει την χημεία της ομάδας (βασικό πλεονέκτημα μας )
    Τώρα στους κοντούς δεν θέλω μεγάλο όνομα γιατί πιστέυω οτι μπορεί να θέλει μια μπάλα δικιά του και γιατί θα δημιουργήσει προβλήματα και το καλοκαίρι ( εγω πιστεύω οτι ο bill δεν θα φύγει). εν ολίγοις εναν πολύ καλό αμυντικό law.
    Τον κατσίβελη τον πιστεύω αλλά όχι κατευθείαν στα βαθια γιατί δεν ξέρεις αν θα βγεί και δεν μπορείς να παίρνεις ρίσκα, για μένα η καλύτερη λύση για κατσίβελη είναι να πάει δανεικός όπως ο σλούκας για κανα χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για τον Αντιτς όχι επειδή του εχω αδυναμία αλλά είναι πολύ χρήσιμος απλά πρέπει να είναι πιο συγκεντρωμένος ωστε να μην κάνει μαλακίες. Εννοείται ότι τον θέλω στην ομάδα. Γενικότερα πιστεύω ότι όσο μπορούμε πρέπει να κρατήσουμε τον βασικό κορμό υπάρχει μεγάλο δέσιμο μεταξύ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. o law ειναι μια χαρα αμυντικος οταν θελει..η ομαδα πασχει απο σκορ οταν κολλαει ο σπαν.δηλαδη τοτε μπαινει λιγο ο γκετσε για να τον ξεκουρασει,δηλαδη παιζουμε με τεσσερις.μην πεφτετε στην λουμπα και καλα θελει μια μπαλα μονος του..ο σπανουλης ποσες θελει;παιζει ομαδικα;πρωτα κοιταει πως θα εκτελεσει και μετα πως θα πασαρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ακριβώς αυτό λέω Σάββα ότι επειδή έχουμε τον σπάν που θέλει μια μπάλα μόνος του δεν χρειαζόμαστε αλλον τέτοιο παίχτη γιατί όπως είπα πιστεύω ότι θα μείνει ο σπαν και δεν γίνεται να παίζουμε με 2-3 μπάλες.χρειαζόμαστε εναν πολύ καλό αμυντικό που θα έχει όνομα επιπέδου law.πολύχρονος κιολας και ευτυχισμένος αν δεν κάνω λάθος σήμερα είπες ότι έχεις γενέθλια. το δώρο το απόγευμα ελπίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ευχαριστω φιλε,ευχομαι τα καλυτερα σε ολους και το βραδυ να γλενταμε ενα ακομη τροπαιο..καλη επιτυχια στην ομαδα σημερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. χρονια πολλα Σαββα, πολυχρονος! Ελπιζω να σου κανει δωρακι σημερα η ομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για πάμε γιατί αργήσαμε... ;)
    Δεν θα απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά για να μην το χάνουμε. Παρεπιπτόντως, αλλιώς εμφανίζεται η σειρά των απαντήσεων σε υπολογιστή κι αλλιώς σε κινητό. Θα παραθέσω τις απόψεις μου.

    1. Ντορόν Πέρκινς. Αθλητικός, γρήγορος, καλός αμυντικός και γενικά οικονομικός play maker. Παίκτης για τη θέση του Μάντζαρη, δηλαδή.

    2. Σόλομον Τζόουνς. Αθλητικός, γρήγορος, καλός αμυντικός και μέτριος επιθετικός. 2.08 ύψος και με καλό άλμα.

    3. Όχι Παππάς, ούτε Γιάνκοβιτς. Είμαι κάθετος. Όχι άλλοι περίεργοι τύπου Σόφο και Μπουρούση στην ομάδα. Το καλοκαίρι μόνο αφοί Αντετοκούμπο, Καββαδάς και Χρυσικόπουλος. Ταυτόχρονη προώθηση του Κατσίβελη.

    4. Μην ξεχνάμε ότι ο Πάουελ έχει διετές. Αν σπάσει, θα είναι μόνο λόγω υγείας. Ντόρσι μακριά. Όσο μου αρέσει, άλλο τόσο δεν τον θέλω. Μόνο Σόλομον Τζόουνς. Ο Τζάρβις Βαρνέιντο που είχα γράψει στο rp έχει συμβόλαιο στους Χιτ και είναι μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

    5. Αν έχωνα λεφτά κάπου σαν πρόεδρος ή μάνατζερ θα ήταν στον Κώστα Κουφό. Πουθενά αλλού.

    6. Αν φύγει ο Μαυροειδής το καλοκαίρι, πάμε για ελεύθερο Μαυροκεφαλίδη. Όχι πλειστηριασμοί.

    7. Ο καλύτερος αντί-Γκέτσε, είναι ο Τόμας Κελάτι παίδες. Άσχετα αν δεν τον θέλω.



    Συνοψίζοντας:
    Πέρκινς για τώρα και Τζόουνς αν καταφέρουμε να διώξουμε το παλτό τον Πάουελ.
    Μαυροκεφαλίδης μόνο αν φύγει ο Μαυροειδής.
    Οπωσδήποτε Αντετοκούμπο, Καββαδάς και Λίνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Pre Game...
    Μάγκες καλησπέρα. Μόλις διάβασα ότι κάφροι του βάζελου (όχι ότι οι δικοί μας πάνε πίσω, η "καφροσύνη" δε γνωρίζει χρώμα...) έριξαν φωτοβολίδες και μια βρήκε τον Χάινς στο κεφάλι καιτον σώριασαν. ΕΥΤΥΧΩΣ, είναι καλά το παιδί από ότι διαβάζω... Η αστυνομία εν Ελλάδι έχει δικαιοδοσία στο να χτυπά απεργούς, γέρους, άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά όχι κάφρους? Άϊ σιχτίρ πια.
    Apo sorry φίλε δε πρόλαβα να απαντήσω στο ποστ σου. Πάμε για τα βραδινά μετά το παιχνίδι (αν αρχίσει και αν τελειώσει έτσι πως πάμε...). Σάββα μου, πολύχρονος και συ και η κοράκλα σου! Να 'στε πάντα υγιείς και αγαπημένοι με τους δικούς σας! Ελπίζω με μια κούπα δώρο σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ομαδα μεχρι τωρα ειναι σαν χαμενη, αλλου παταει και αλλου βρισκεται δεν καταλαβαινω γιατι εχουν μπει ολοι τοσο ραθυμοι, δεν βγαζουμε καθολου ενεργεια, σαν να μην το θελουμε πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Άντιτς μένει οπωσδήποτε γιατί είναι ο μόνος ψηλός μας που ρίχνει ξύλο. Μαζί με το Χάινς εννοείται. Μόνο που που ο Χάινς, είναι "κοντός".

    Ο Σερμαντίνι φεύγει αν μείνει ο Μπαρτζώκας. Δεν του δίνει κατάλληλες οδηγίες. Ο Μπαρτζώκας είναι προπονητής κοντών. Αντί του Σερμαντίνι ο Ράκοβιτς. Χρειαζόμαστε "σκληρούς" ψηλούς. Όχι φλώρους σε στυλ Πάουελ ή Λόρμπεκ. Ο Ερβέλ είναι μια χαρά ειδικά αν επιστρέψει ο Φώτσης αλλά ο Μάτσβαν άχρηστος. Κοντός, δεν πηδάει εφημερίδα κι απελπιστικά αργός. Ο χοντρός θα τον σπρώχνει, ο Λάσμε θα τον ταπώνει. Τι να τον κάνουμε; Να βγαίνει έξω να σουτάρει; Το κάνουν οι υπόλοιποι παίκτες της πεντάδας μας. Ο Μπαρτζώκας θα έβγαζε και το Φασούλα στο τρίποντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κι άλλος ένας παίκτης που είναι ο αντι-Κέσελ που ποτέ δεν πήραμε όσον αφορά το ψηλό τριάρι που μεταφέρεται στο 4 και βγαίνει έξω για σουτ.
    Ένας παίκτης που θα λατρέψει ο Μπαρτζώκας και λέγεται Πατ Καλάθης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή