Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (78-81)

Χαιρετώ την παρέα.
Είμαι εντελώς ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΟΣ και όχι δεν είναι μόνο από την ήττα. Είναι ευνόητο και δε χρειάζεται περαιτέρω εξήγησης ποιοι οι λόγοι αυτού. Είναι η πρώτη φορά που ποστάρω εκνευρισμένος και δε θέλω να το αφήσω να ξεθυμάνει, αλλά πρέπει... Ούτε για καμιά ανάλυση έχω όρεξη, ούτε για κάτι άλλο. Επί της ουσίας απλά ανοίγω την κουβέντα για αυτά που είδαμε και τίποτα άλλο... ΦΤΑΙΜΕ για πολλά. Και θα τα πω επιγραμματικά γιατί δεν έχω όρεξη ούτε για τσιγάρο, πόσο μάλλον να γράψω. Γιατί όσο σπρώξιμο και να έπεσε εκεί στην 3η περίοδο ειδικά, ο Μπαρτζώκας απλά κοιμόταν. Στο πρώτο δεκάλεπτο ούτε το φάντασμα του Ολυμπιακού υπήρχε στο γήπεδο, ούτε καν αυτό ρε πούστη μου! Το time out ήταν ξεχασμένη λέξη (είναι που "τα παίρνει καλύτερα αυτά, ακόμη και από τον Ντούντα" όπως λέει ένας δημοσιογράφος "μας"), τα rebounds ήταν χαρισμένες δεύτερες επιθέσεις στους άχρηστους , η διαφορά λογικά και ξέφυγε, το ίδιο και ο ρυθμός, επέβαλαν και οι κάφροι τον νόμο τους μετά από λίγο και γάμησέ τα και άφησέ τα μετά... Ο Πεδουλάκης στο διάβασμα παιχνιδιού απλά τον τσάκισε τον δικό μας. Ευτυχώς που 'ναι ΛΙΓΟΣ στο κοουτσάρισμα γιατί θα 'χαμε δράματα σήμερα από αυτό τον γελοίο ΠΟΑ... Και όμως, είναι δυνατόν να το κατάφερνε... STOP! Ο Σπαν αρνητικότατος εκεί που έπρεπε, ξεκαβάλα Λαρισαίε... STOP! Άντιτς, Σλούκας, Λώ, Χάινς οι μόνοι "καρυδάτοι" σήμερα, ΟΛΟΙ οι άλλοι λίγο-πολύ, ΛΙΓΟΙ. Νιώθω ότι είμαι έτοιμος για κείμενο 8000 λέξεων, αλλά είπα θα το κόψω και  το κόβω εδώ για να μη ξεστομίσω πράγμτα που πιθανόν θα αδικήσουν την κρίση μου. Δωράκι το "Κυπελλάκι" σήμερα στο ζελέ μάγκες! Μισό ΕΜΕΙΣ, μισό οι ΓΝΩΣΤΟΙ... Συνέλθετε ρε, ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ λέμε...

ΥΓ: Τελικά είχαμε άδικο όλοι, και αυτοί που λέγαμε για 5αρι και εκείνοι που θέλαν γκαρντ. Και τα δυο θέλουμε συν κάτι ακόμη, αλλά αυτό το τελευταίο ελπίζω να το πάρω πίσω τον Μάιο... Με τις υγείες μας.


68 σχόλια:

  1. Καταρχας για τα επεισοδια..αυτοι ειμαστε..ελλαδισταν..δυστυχως δεν υπαρχουν νομοι και το καθε πρεζακι κανει οτι γουσταρει..τωρα για το ματς..για εμενα δικαιως χασαμε..βαριεμαι να κανω αναλυσεις για το ματς..πιστευω οτι οι ομαδες ειναι πολυ κοντα..ειδικα με αυτον τον γελοιο που εχουμε για προπονητη..και κατι τελευταιο..ασχημα πραγματα πηραν τα αυτια μου πριν το ματς..αν ισχυουν καλυτερα να μην ασχολουμαστε καθολου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω να δεις..τα γραφω καιρο για τον σημερινο τραγικο-ελεινο-τρισαλθιο-δηθεν γαμια του αιγαιου,βασιλη σπανουλη που νομιζει οτι ειναι ο τζορνταν και γαμαει τυος κοπυος της ομαδας σε ενα λεπτο.
    σηκω και φυγε αν σε χαλαει ρε μαλακισμενο,σηκω και τσακισου.
    γαμησες ολη την ομαδα με τα αχυψωολογητα σου σουτ,γαμησες ολη την υπαρξη μας ρε παλιομαλακα.εκανες ηρωες τον γλοιωδη χλαπατσα και το σιχαμα προεδρο του που γραφει για συλλογο της βρωμιας(στον οσφπ αναφερεται).
    για τον αρχιμπουφαρο τον μπαρτζωκα τι να γραψυοεμ;ξεκιναει καθε φορα με το αρχιπαλταρο παουελ,η διαφορα εκτινασεται στα υψη και μετα τρεχουμε.εκανε ενα ολοκληρο ημιχορνο για να καταλαβει οτι ο σλουκας πρεπει να παιζει βασικος και το θυμηθηκε στο δευτερο ημιχρονο..
    φιλε μιχαλη εγω εγραφα και για τα δυο.
    φιλε μιχαλη εγω ημουν ο πρωτος που ελεγα δρομο γκετσε και οχι μαυροειδης και δυστυχως μου λεγατε για τριτους σεντερ και παικτες που θα μπαινουν να ξεκουραζουν σε ευκολα ματς..
    φιλε μιχαλη λαθος ανθρωποι διοικουν τον συλλογο και ελπιζω να βαλουν μυαλο εστω και τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πες τα ρε Κωστή, ισχύουν δεν ισχύουν. Πες τα γιατί αυτή τη στιγμή είμαι να κάνω μπαμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά και εδώ αδερφέ, πολύχρονοι και εσύ και η κοράκλα σου. Διαφωνώ ΚΑΘΕΤΑ και το ξέρεις, και αν βλέπω λάθος κάπου είναι καθαρά στο προπονητικό τημ και πουθενά αλλού. Θα επανέλθω εντός ολίγου με περισσότερα και πιο συγκεκριμένα, πάω τους πιτσιρικάδες για ύπνο τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν φταιει ο σπανουλης..ο προπονητης φταιει που δεν μπορει να επιβληθει και να βγαλει το καλυτερο απο τον συγκεκριμενο παιχτη..για την διοικηση διαφωνω..ειναι οτι καλυτερο μπορουσαμε να εχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οτανα ανφερομαι στη διοικηση για να μην παρεξηγηθουμε χωρις λογο,δεν εννοω τα αδερφια.ενοοω αυτους που αποφασιζουν για τις μεταραφες,αυτους που θα μεινουν κ.τ.λ...
    λαθος ανθρωποι διαχειριζονται το καλο του θρυλου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μιχαλη ευχαριστω...φιλε το λαθος ειναι οτι μολις τωρα ειδα δηλωσεις αρχιδατες απο τα αδερφια.ετσι τους θελουμε.πρωταθλημα τον πειραια δεν παιρνουν,αλλα πρεπει να ορθωσουμε αναστημα.για τη διοικηση το εγραψα και πιο πανω αναφερομαι στο τεχνικο τιμ και σε αυτους που αφηνουν τις τυχες του συλλγου για μεταγραφικα και μη ζητηματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ελπιζω εστω και σημερα μερικοι να καταλαβαν οτι χρειαζομαστε και δευτεο σκορερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εννοει οτι ηταν συμφωνημενο, επειδη καποιος πονταρε 500χιλαδες ευρω στη νικη του Παο πριν ξεκινησει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαγκες ειδα το ματσακι στο σπιτι ενος φιλου που ειχε γενεθλια και μολις τελειωσε ειπαμε τις μαλακιες μας και νομιζα οτι ξεχαστηκα αλλα δεν... Εχω πολλα νευρα τεσπα 2 λογια θα πω οπως μου ερθουν γιατι το πρωι ξυπναω για δουλεια και δεν εχω κουραγια.

    Ειχα πει πιο παλια οτι στην σκεψη του να χασουμε τιτλο απο τον βαζελο ντρεπομαι, αυτο ειναι που νιωθω τωρα.Τους καναμε μαγκες πραγματικα.

    Ο coach αντε γεια παγματικα.

    Ο σπανουλης απαραδεκτος (υπαρχει θεμα μαλλον που πρεπει να λυθει. ψυχολογιας φορμας διαχειρησης δεν ξερω τι αλλα πρεπει να λυθει)

    Η διαιτησια αν αφαιρεσεις ενα μικρο σπρωξιμο δεν ηταν αυτο που λεμε κακη και δεν με ενδιαφερει κιολας γιατι ετσι οπως παιξαμε δεν το αξιζαμε.
    Βασικα γραναζια μας μεγαλα χαλια.
    Ισως για τις μεταγραφες οντως καναμε ολοι λαθος γιατι για ευρωλιγκα θελουμε και 5αρι και κοντο αλλα για Ελλαδα ισως και να μην θελουμε τιποτα απλα οι παιχτες μας να γουσταρουν να παιξουν και σημερα δεν γουσταραν (οχι ολοι ...) και οχι μονο σημερα μαλλον. Ισως να μην μπορει ο coach να τους διαχειριστει δεν ξερω πλεον πραγματικα.

    Οι Αγγελόπουλοι ωραια τα ειπαν αλλα εισιτηρια σε αυτους τους καφρους σε αυτο τον στρατο ηλιθιων ποιος εδωσε; εγω; δυστυχως αυτοι οι ηλιθιοι ειναι παντα χρησιμοι στον επαγγελματικο αθλητισμο...δεν το αναλυω αλλο τωρα ελπιζω να καταλαβαινετε τι θελω να πω.
    Ενα τεραστιο ευχαριστω σε Περο, Λο , Σλουκα και Χαινς, πραγματικα τους ευχαριστω για το παθος τους.

    Υ.γ. ετσι για να γελασουμε και λιγο αν παιρναμε σημερα την κουπα πιστευω ο Αντιτς θα την αφιερωνε σε εμας τους 2 ΜΙχαλη.



    Καληνυχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Περιεργα πραματα σημερα ρε μαγκες. Οι βαζελοι χαιρονται που πηρανε το κυπελλο και διαβαζω πως πιστευουν ξαφνικα οτι γινανε ομαδα! Οσο για μας ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ. Ντρεπομαι καταρχας που χασαμε το κυπελλο απο αυτην την ομαδα και ας εβαλε τα απιστευτα ο Ουκιτς, ηταν σε μερα, τον αφησαμε να ζεσταθει, στο μπασκετ ετσι ειναι μαυτο το στυλ παιχτες... Ντρεπομαι κυριως ομως για τους δικους μας, γιατι τους δικους τους τους ειδα στην Πολη τι κουμασια ειναι. Νομιζα οτι οι δικοι μας βαλανε λιγο μυαλο μετα την αριστη ατμοσφαιρα στο Σεφ. Ντρεπομαι και που ειμαι ελληνας και δε μπορω να δω ενα ματσακι με την ησυχια μου λες και πληρωνω τα χιλια κακα... Αυριο θα εχω ενα παιδι οπως ο Σαββας και ο Μιχαλης και πως να του εξηγησεις οτι απο τυχη δεν εχει μπει ο αλλος με το μαχαιρι μεσα, ο δικος μας ντε, και δεν εχει μαχαιρωσει εναν παιχτη των απεναντι. Καντον μετα τον πιτσιρικα να αγαπησει το μπασκετ και να μη φανατιζετε με εικονες βιας που βλεπει. Απο τυχη δεν εχει χτυπησει σοβαρα ο Μπραμος απο τυχη και ο Καιλ. Στεκομαι στους διαιτητες οχι για την "σφαγη" που εγινε σημερα. Αδικη8ηκαμε πολυ σιγουρα(σε φουλ στο τελος και αλλου), και ευνοθηκαμε και σε αλλες περιπτωσεις(σε βηματα καθοριστικα). Δε κοιταω που γερνει η ζυγαρια, Να ειμασταν πιο μαγκες στο τελος οταν το γυρισαμε και ειχαμε ψυχολογια υπερ μας να το περναμε. Να ητανε πιο μαγκας ο Σπαν στις επιλογες του. Να ηταν πιο μαγκας ο Μπαρτζω και να τον αφηνε σολο το 2ο ημιχρονο στον παγκο ακομα και αν λεγεται Σπανουλης. Οι διαιτητες εχουν για μενα την μεγαλυτερη ευθυνη... Οχι για την "σφαγη" αλλα γιατι αρχισε αυτο το ματς και δεν διακοπηκε στην αρχικη διακοπη με τις φασαριες εντος παρκε και στα επισημα. Τα παιδια εδω μεσα ξερουν τι υποστηρικτης του Ζελικο ειμαι, της προπονητικης του Ζελικο, αλλα ενα πραγμα του προσαπτω ολο αυτον τον καιρο. Οτι ελεγε στις συνεντευξεις θα παρω την ομαδα και θα φυγω και δε το εκανε ποτε. Αν το ειχες κανει εσυ ρε μαγκα Ζελικο, τωρα τα πραματα ισως να ηταν διαφορετικα. Αφου δε το εκανες εσυ, και ο Ντουντα, δε βλεπω να μπορει να αλλαξει κανενας την κατασταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Λυπαμαι επισης που χαρισαμε το κυπελλακι στους απεναντι και τους ανεβαζουμε την ψυχολογια. Και εμεις περσι θυμαστε καναμε το μπαμ πηραμε ευρωλιγκα και ολα αλλαξαν στον ψυχολογικο τομεα, και ακολουθησε και πρωταθλημα. Ο Παπ δεν εχανε τριποντο. Ολα παιζουν το ρολο τους. Το ηθος του Δ. Γιανακοπουλου ειναι αυτο που ειναι. Αντι να τους πατησουμε στο χωμα, οπως μας πατησανε αυτοι την προηγουμενοι δεκαετια που μας βρισκανε αδυναμους, εμεις τους κανουμε δωρα τονωσης ψυχολογιας... Ειλικρινα λυπαμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμφωνώ για το σβέρκο. Απλά ελπίζω να μάθουν από τα λάθη τους οι Αφοί. Ποιό είναι το λάθος φίλε Πέτρο; Που φαντάστηκαν ότι θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα (καλή ομάδα με επιτυχίες δηλαδή) κρατώντας τον ίδιο κορμό παικτών και δίνοντας τα κλειδιά της ομάδας σε αδόκιμο ή μη δοκιμασμένο (στα ζόρια) προπονητή. Για οικονομία και μόνο όπως έγραψε κι ο Don.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χάσαμε επειδή από το πρώτο λεπτό που είδα, οι πράσινοι είχαν απίστευτη ενέργεια και μεγαλύτερη πίστη στη νίκη.

    Οι δικοί μας αν εξαιρέσεις Άντιτς, Λο, Σλούκα και φυσικά Χάινς ήταν εκτός κλίματος αγώνα. Ο Πεδουλάκης απομόνωσε τα τριάρια μας που μας έδωσαν τη νίκη στο ΣΕΦ και ταυτόχρονα έκλεισε την άμυνά του με κεντρικό το Λάσμε.

    Ο Ξανθός έλεγε ότι ομάδα που χάνει τα ριμπάουντς, δεν κερδίζει. Εμείς τα χάσαμε κατά κράτος εκεί που κρίθηκε ο αγώνας. Στο πρώτο εικοσάλεπτο. Εκεί χάθηκε η ψυχολογία και η σιγουριά που θα προσέφερε ένας Ντούντα για παράδειγμα κι ο τσαμπουκάς ενός Αγγέλου.

    Όταν ο προπονητής σου δεν είναι γαλουχημένος σε ΜΕΓΑΛΑ ντέρμπι, είναι αναμενόμενο να πελαγοδρομεί, να χάνει συστήματα, ροτέισον και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Ξέχασε τον Πρίντεζη στον πάγκο ενώ θα μπορούσε να τον βάλει ταυτόχρονα με τον Άντιτς (που ήδη έπαιζε καλά).

    Ο γκριμάτσας ο Πεδουλάκης, έκανε κατάλληλη διαχείριση του υλικού του. Με λιγότερους παίκτες. Πήρε παράταση στον πράσινο πάγκο και του δώσαμε το έναυσμα να ελπίζει στους τελικούς.

    Κάτι για το τελευταίο σουτ. Έτσι το χάσαμε και πέρσι. Στο σουτ. Μόνο που φέτος το σούταρε ο Σπανούλης. Είναι χαζομάρα να παίρνει το πιο προβλέψιμο σουτ ο παίκτης που περιμένουν οι αντίπαλοι. Δώσε το στον Άντιτς ή στον Περπέρογλου μετά από σκριν. Κρίμα.

    Χρόνια πολλά στο Σάββα! Να χαίρεσαι και την κόρη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προσωπικα ειμαι πολυ στεναχωρημενος σημερα οχι επειδη χασαμε τοσο, την ψιλοπεριμενα τη σημερινη φαση, καπου θα του εμπαιναν τα σουτ του βαζελου, κατι ομαδες σαν το βαζελο στηριζονται στα 3ποντα, εφοσον τα εβαζε μεχρι και ο Ουκιτς θα ηταν ζορικο το ματς για μας. Στην εδρα μας αυτοι οι παιχτες δεν εχουν τα κοτσια να τα βαλουν. Ειμαι στεναχωρημενος παλι με Μπαρτζωκα δεν γινεται να παμε ψηλα με αυτον το προπονητη, δεν νοειται να αφηνει ετσι να μας παιρνει ο βαζελος διαφορα. Το εχει κανει καμποσες φορες με τον Παουελ. Παρτυ κανανε στη ρακετα. Εβαλε ο Λασμε(!) 16 ποντους σημερα! Με ολο το συμπαθειο στον παιχτη που αμυντικα ειναι πολυ καλος επιθετικα εχει 0 κινησεις. Για να καταφερεις να φας 12 ποντους πρεπει να εισαι ανυπαρκτος κατω απο το καλαθι. Οσο και με τον Σπανουλη που παιζει για την παρτη του και τελευταια δεν εχει καν ψυχολογια να του μπουν τα σουτ αλλα δεν σταματαει. Τωρα για τη διαιτησια τι να πω? Οτι ο Διαμαντιδης σε μια φαση πηρε φαουλ με το στηθος του Λο? Οτι πηραμε τεχνικη ποινη για πλακα στη φαση με Περπερογλου ενω γυριζαμε το ματς? Για μενα σημερα παρα τα οποια λαθη μας, διαμορφωσε αποτελεσμα. Η ομαδα παρα το χαλια παιχνιδι της πηγε να γυρισει παιχνιδι που φαινοταν χαμενο στο 1ο δεκαλεπτο. Για τα επισοδεια δεν θα πω τπτ, εγκλημα να ξαναφησουν οπαδους και των 2 ομαδων να δουν αγωνα αυτο μονο. Ουτε επισημους ουτε τπτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ευχαριστω φιλε μου...σε ολους ευχομαι τα καλυτερα με τις οικογενειες τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δε μπορεί παιδιά, είναι official πια... ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ αυτός ο προπονητής και όχι γιατί δεν έχει τα προσόντα, αλλά δυστυχώς φαίνεται να ποντάραμε σε κάποιον που δεν έχει τσαγανό... Δε μπορώ να κατηγορήσω τον Παπ που δεν παίζει. Ξέρουμε ότι θέλει άλλη μεταχείριση γιατί ψυχολογικά έχει θέματα. Και δε κάνει τίποτα. Νιώθω ότι ζω σε ένα κακό daja vu. ΦΟΒΑΤΑΙ να κάνει το ο,τιδήποτε...
    Για τα επισόδεια φταίνε οι Αφοι. Δε μιλάς μετά το παιχνίδι. Χάνεις το δίκιο σου και σε λένε και μαλάκα. Χτύπησε φωτοβολίδα παίχτη σου και δεν αναβάλουν τον αγώνα οι διαιτητές. ΠΟΥΛΟ! Μαζεύεις την ομάδα και φεύγεις. Θα σου έλεγε κανείς κάτι? Αλλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Imma, δεν έχω να διαφωνήσω κάπου αδερφέ. Ποιος ξανθός όμως ρε φίλε? Χρειάζεται να ανατρέξουμε σε λόγια σπουδαίων προπονητών (αν και εμένα το 'χω ξαναπεί δε μου άρεσε ποτέ) για να καταλάβουμε τα αυτονόητα? Η ειδοποιώς διαφορά αυτής της ομάδας με την περσινή είναι ΤΟ ΞΥΛΟ! Πέρυσι δε φοβόταν να πάει "να τις παίξει" η ομάδα πουθενά και με κανέναν! Φέτος, έχουμε μεταμορφωθεί δια μαγείας σε μη μου άπτου πριμαντόνες (ΟΚ, όχι όλοι, κάποιοι όμως ΣΙΓΟΥΡΑ). Από την Νο1 ομάδα στην Ευρώπη στα επιθετικά rebounds καταντήσαμε...άντε να μην πω! Μα τω Θεώ όμως τώρα, πόσο χειρότερα θα πηγαίναμε σε Ελλάδα και Ευρώπη αν είχαμε τον Αγγέλου πρώτο προπονητή? ΠΟΣΟ? Αλλά οι "ειδικοί" θα βγουν και θα μας που άσχετους πάλι. Κατάφερε αυτός ο νερόβραστος που έχουμε στην άκρη του πάγκου (αυτή είναι η σωστή λέξη, την βρήκα) να κάνει ακόμα και τον Τόμιτς "χαλαρό"... Τι στο διάολο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πετράν, στο θέμα της βίας δεν έχω να προσθέσω κάτι. Είναι γνωστή η θέση μου. Γουστάρω την 7 και την έχω στηρίξει πολλάκις σε κουβέντες και σε sites και σε forums, αλλά νομίζω ότι πια βάζει τα χεράκια της και βγάζει τα ματάκια της χωρίς να δείχνει ότι νοιάζεται. Δε μπορεί άλλο να εθελοτυφλεί όμως... Σταματώ εδώ αν και πικραίνομαι.

    Δεν είναι δουλειά ούτε του Ζοτς, ούτε του Ντούντα, ούτε κανενός προπονητή να πάρει την ομάδα και να φύγει αδερφέ. Του/των ιδιοκτητών είναι... Σε κάλυψα? Ο γέρος μου πάντα μου έλεγε το εξής φίλε: "Να σαι κύριος, όχι μαλάκας, έχει διαφορά". Αδυνατώ να πιστέψω ότι οι Αφοί είναι μαλάκες. Τους σέβομαι και τους γουστάρω που έχουν αυτό το ήθος, αλλά ακόμα να καταλάβουν ότι αυτό το κυριλίκι δε ταιριάζει στην περίπτωση? Είχε βουήξει ο τόπος από Παρασκευή ότι ο ΔΓ είχε παίξει 500 χιλιάρικα, αυτοί δε το άκουσαν ή δε το πίστεψαν (δεν έχει σημασία αν ισχύει ή όχι)? Που βάλαν ΠΛΑΤΗ για ακόμη μια φορά, που? Και ΟΚ, δε μπήκαν σε αυτή τη διαδικασία γιατί είναι άλλης πάστας και δε πέφτουν επίπεδο (δε το λέω ειρωνικά), τι άλλο θες όταν φωτοβολίδα χτυπάει παίχτη σου όμως? ΤΙ?

    Δε φοβάμαι ότι θα χάσουμε το πρωτάθλημα, γιατί απλά πρέπει να τους δώσουμε όχι ένα, αλλά ΤΡΙΑ ολόκληρα παιχνίδια και αυτό απλά ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ. Δεν έχουν ούτε τους παίκτες, ούτε τον προπονητή να το κάνουν στο ΣΕΦ και για αυτό βάλαν λυτούς και δεμένους για το Κύπελλο (ούτε οι γκρι θα πάνε παραπέρα από το χθεσινό και το γράφω τώρα), αλλά το γαμώτο της υπόθεσης είναι ότι εγώ τουλάχιστο, δε βλέπω τσαγανό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είδες ρε apo που μας δικαίωσε? Έγραφα τις προηγούμενες μέρες, αν θυμάμαι καλά σε απάντηση στον Σάββα ότι ο Άντιτς χρωστάει ένα καλό παιχνίδι με τον βάζελο, γιατί πέρυσι ήταν σε όλα τα ματς από τους κορυφαίους. Και τό κανε! Δεν είναι για να φεύγει αυτός ο παίχτης. Coach χρειάζεται και αυτός... Για το θέμα του Σπαν, περιμένω σήμερα/αύριο να δω ανακοίνωση παίκτη από την ΚΑΕ (δεν είναι τυχαίες οι μέρες που γράφω) για να δω και να θα επιβεβαιωθούν οι υποψίες μου για το θέμα Σπανούλη. Πάντως, Ντούντα να ρίξει στραβή ματιά και να ψαρώσουν ΟΛΟΙ στον πάγκο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....Δυστυχώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αααα. Αυτό μου το σφυρίξανε από Παρασκευή. Εγώ νόμιζα για κάτι εσωτερικό της ομάδας... Γιατί κάτι πρέπει να παίζει και εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Για οικονομία και μόνο όπως έγραψε κι ο Don"

    Που το 'γραψε αυτό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το εγραψα και χθες νομιζω...δεν πιστευω οτι θα φυγει το καλοκαιρι ο Σπαν ουτε πιστευω οτι τα παιχνιδια που κανει οφειλονται στο οτι σκεφτεται το συμβολαιο του ( οχι σε μαγαλο βαθμο τουλαχιστον ) απλα δεν βλεπει φως απο τον παγκο και προσπαθει να το σωσει μονος του.

    Ολα ειναι θεμα προπονητη.
    Οταν δεν παιρνεις απο παιχτες αυτο που μπορουν ( Αντιτς παπ σλουκα κλπ)
    Οταν δεν μαζευεις τον Σπανουλη με καμια παναγια ή με λιγο παγκο
    Οταν γενικα δεν κανεις κουμαντο στην ομαδα σου θα ειναι χαλαροι.Δεν γινεται ολη την βδομαδα να ειναι χαλαρη η ομαδα και μετα να μπουν οι παιχτες στο ματς να παιξουν σαν σκυλια.Αυτο ειχαμε περσι εκει οφειλονται οι αμυνες τα ριμπαουντ ολα.Περσι ομως τους καυλωνε ο Ντουντα φέτος;

    Φετος οτι κανει ο καθενας απο φιλοτιμο και αναλογα την μερα...
    Κριμα παντως γιατι το εχω ξαναπει ο μπαρτζω δεν ειναι κακος αλλα δεν μπορει να διαχειριστει μεγαλα καραβια.
    Και περισσοτερο κριμα γιατι αν και πιστευω οτι θα παρουμε το πρωταθλημα ( αν χασουμε και αυτο ....) αλλα πιστευα οτι φετος μπορουσαμε να παμε μακρια και ευρωπη αλλα δεν το βλεπω .

    Sorry γαι το post ξεφυγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Συμφωνώ 100% και εννοείται ότι διαφωνώ με την ένσταση 100%. Η ένσταση (για επικίνδυνο τραυματισμό παίκτη σου) αν θέλεις να σε σεβαστούν και να έχεις κύρος, γίνεται πριν τον αγώνα. Όχι βέβαια κατόπιν εορτής. Το αντίστοιχο σχόλιό μου κόπηκε από το Red Planet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι sorry ρε φίλε? Καλά κάνεις, γράψτε όσο θέλετε, για αυτό το λόγο άλλωστε φτιάχτηκε αυτή εδώ η γωνιά. Όσο θέλουμε/νιώθουμε να γράφουμε, χωρίς να περιμένουμε approve από admins και χωρίς να σκεφτόμαστε πιθανές ωραιοποιήσεις. Πρωτάθλημα ΔΕ ΧΑΝΟΥΜΕ. Το έγραψα και παραπάνω και το πιστεύω όσο τίποτα. Θέλει κάτι παραπάω από αυτοκτονία για να χάσεις ΤΡΙΑ ματς από αυτούς... Ε μετά θα είμαστε να πάρουμε με τις πέτρες κάποιους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. κωστα μην αμολας ετσι τις βομβες και την κανεις φιλε!πες μας τι εγινε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πραγματικα ο Παπ εχει χασει καθε ιχνος ψυχολογιας κανει μπαμ... Εχουμε χασει μια μοναδα πολυ δυνατη οταν ειναι στα καλα της και σιγουρα εχει τεραστια ευθυνη ο προπονητης στη περιπτωση του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εχεις δικιο, η ενσταση επρεπε να ειχε γινει πριν, τωρα ακουγεται σαν ξεφτυλα το θεμα ειναι αν νομικα μπορουσαν να την κανουν πριν ξεκινησει ο αγωνας η γινεται παντα μετα, δεν ξερω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. καλησπερα παιδια!η στεναχωρια μου για το χθεσινο δεν λεγεται!πιο πολυ απ ολα με πειραξε η φατσα του διαμαντιδη που φωναζε ''για παρτη σου'' στον κοκα'ι'νακια!2πραγματα μου ελειπαν εχθες και για εμενα ηταν βασικα
    1ον.η πιεση πανω στην μπαλα.ξερουμε οτι ο βαζελος δεν εχει και τοσο καλους χειριστες κι εκει φανηκε η απουσια του μαντζαρη.
    2ον ευκολο ριμπαουντ και γρηγορη πρωτη πασα.κατι που ειχε ο ντορσευ και δεν το αντικαταστησαμε!
    μιχαλη περνω πισω ολα αυτα που εχω πει για τον αντιτς!εχθες ηταν συγκινητικος!οπως και ο σλουκας!ο λο επαιξε πολυ καλα αλλα μολις η αυρα του πλησιαζε αντιπαλο επερνε αμεσως φαουλ.ο χαινς ηταν κι αυτος καταπληκτικος!για εμενα θελουμε 2 παικτες!5αρι και αμυντικογενες ασσο με καλο σουτ απ τα 6,75!αλλιως δεν θα παμε πουθενα!
    δεν σχολιαζω τον μπαρτζωκα.
    ουτε την διαιτησια.
    ουτε τους αγγελοπουλους
    ουτε τους οπαδους μας που φορουσαν μπλουζακια ''πουτανας γιοι,αιωνιοι λαγοι''.γι αυτο και μονο δεν επρεπε να εχει αρχισει το ματς!αμ ο αλλος με το μαχαιρι!!!ρε παμε καλα!οι μπατσοι τον εδιωχναν απλα αντι να τον πιασουν και να του βαλουν το μαχαιρι στον κωλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φοβάμαι πολύ παίδες...
    Οι κινήσεις μας μετά τον Ντόρσεϊ (Πάουελ, Σέρμα) δεν "βγήκαν".
    Αντίθετα, οι δικές τους κινήσεις μετά τον Ντόρσεϊ (Γκιστ, Καπόνο) βγήκαν και με το παραπάνω.
    Έχουν προσπαθήσει 1 φορά να επαναφέρουν τον Μπατίστ και 2 τον Φώτση. Έχει βουϊξει η πιάτσα για Φώτση. Αν καταφέρουν τις 2 αυτές κινήσεις, τότε κινδυνεύει να χαθεί το πρωτάθλημα. Ισχυροποιούνται σε μεγάλο βαθμό. Ειδικά στη γραμμή των ψηλών. Μόνο το πλεονέκτημα έδρας μας σώζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ρε πετρο τπτ δεν τους χαρισαμε..σου μιλαω γιατι εχω καταλαβει οτι ξερεις μπασκετ..που εχεις δει οτι ειμαστε τοσο καλυτεροι ωστε να χαριζουμε κιολας?χωρις 5αρι ειμαστε..για εμενα ειμαστε και χωρις 4αρι..με 3αρια ντεφορμε..χωρις προπονητη..χωρις κλασσικο ασσο εκτος του λο..τι ψαχνεις να βρεις τωρα?μας εκανε πλακα ο γκιστ αυτο τα λεει ολα..α και ο ουκιτς..ημαρτον..απο την αλλη αυτοι ακομα δεν εχουν ομαδα αλλα εχουν πληροτητα..ενα κενο εχουν στο 1-2..μας κανει πλακα ο λασμε..που ο ανθρωπος ειναι παιχταρα..αν δεν παρεις 2 παιχτες τουλαχιστον δεν πας πουθενα..και αν πιστευεις οτι ο βαζελος ειναι τοσο χειροτερος βαλτα κατω και θα δεις οτι δεν ειναι..τεσπα εμενα το κυπελο δεν με ενδιαφερει..με την κιμκι με καιει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. εγω παντως μιχαλη δεν ακουσα για 500..ακουσα για παραπανω..και επισης ακουσα οτι δεν ηταν ο δ.γ που τα επαιξε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. δεν καταλαβαινω γιατι σου κανει εντυπωση ο λασμε..ακομα και σε αυτο το ματς τους ποντους τους εβαλε οπως τους βαζει παντα..ειχε καλες θεσεις..πηρε ριμπαουντς..καρφωσε..δλδ τι να κανει ο ψηλος επιθετικα..οκ λορμπεκ δεν ειναι ουτε κριστιτς..αλλα εχει η ευρωπη 5αρια που να τα κανουν ολα καλα??οι μισοι του ποντοι ειναι παρε-βαλε απο πασες του διαμαντιδη..και οσο εμεις παιζουμε με παουελ ο λασμε θα βαλει και εικοσαρες..τωρα για τα υπολοιπα..εγω δεν ειμαι τοσο σιγουρος για το οτι δεν θα βαλουν τα τριποντα στο σεφ..αυτα ειναι εικασιες..εμεις τι κανουμε ειναι το θεμα..και εμεις προς το παρον δεν κανουμε τπτ..για σπανουλη συμφωνω..για μπαρτζωκα φυσικα συμφωνω..για διαιτησια διαφωνω οτι εκρινε αποτελεσμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. συμφωνω και στις τελειες σε ολα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. φιλε απο ολα τα παιδια που γραψανε μονο εσυ το ειπες..σε αυτο το στρατο ηλιθιων ποιος εδωσε εισιτηρια?μην ψαχνετε να βγαλετε ακρη..ετσι ειναι η ελλαδα..enjoy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. το ειπε ενας φιλος πιο πανω..τι πραγματικα εχει γινει δεν ξερω..και δεν θελω να μαθω κιολας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Θα πω μόνο αυτό Έλιοτ. Από τη στιγμή που μπήκαμε στη διαδικασία να μην πάμε με την ερυθρόλευκη, είμαστε για κλάματα. Πρέπει να ρωτήσουν κάποια παιδιά και δε το λέω με καμία δόση ειρωνίας ή κακίας, τους παππούδες τους για ποιο λόγο ξεχώριζαν οι Πειραιώτες... Την αγαπώ την 7 ειλικρινά, αλλά είναι περισσότερα πια αυτά που με σταναχωρούν... Γιατί ρε γαμώτο, γιατί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αν "φοβάμαι" κάτι είναι ο Μπαρτζώκας. Επανειλημμένα καταπίνει θάλασσα, έχει ρίξει την ψυχολογία της ομάδας σε αυτά της δικής του, δείχνει ανήμπορος να σκεφτεί κάτι καλό την ώρα του αγώνα (επαναλαμβάνω, ο Άρτζυ τον έδεσε κόμπο χθες, το διάβασε από παντού, μόνο την ώρα που έπαιξε με τρία γκάρντ κάτι ανακάτεψε...), αρκετά ξεροκέφαλος να μην πάει σε δοκιμασμένες συνταγές του Ντούντα (Λω πάνω σε Διαμαντίδη, ο μικρός κάποια στιγμή δε μπορούσε να ακολουθήσει) και έυχομαι κάποια ανώτερη δύναμη να φωτίσει αυτόν και τους Αφους για άμεσες αλλαγές... Έχω φτάσει στο σημείο να σκέφτομαι πια πράγματα που υπό φυσιολογικές συνθήκες δε θα περνούσαν από την κούτρα μου... Ακόμα και αλλαγή του ίδιου. Από τη μια λέω "ποιον να πάρεις" από την άλλη "ποιος θα είναι χειρότερος την ώρα του αγώνα"? Αδυνατώ ακόμη και τώρα να σκεφτώ λογικά και μας περιμένει Μόσχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ώπα Κωστή, ένσταση. Τους το καραχαρίσαμε! Πάρτο ανάποδα, χωρίς 5αρι αμυντικά προσανατολισμένο (δε με χαλάει ο Σέρμα, αλλά είναι για άλλα και ο Μπαρτζώ τον καίει και αυτόν με αυτά που κάνει) με 4αρια που θέλουν άλλη διαχείριση (μα χωρίς 4αρι, έλεος ρε αδερφέ), με 3αρια ντεφορμέ (συμφωνώ εδώ αλλά και εδώ φταίει ο κόουτς) με δυο άσσους και έναν ακόμη λογικά, με Σπαν χειρότερο από ποτέ,με εχθρική διαιτησία και 17 πόντους πίσω (είδες, τον προπονητή ούτε που τον ακούμπησα) και χάσαμε στο καλάθι... Είναι ΤΟΣΟ χειρότερος ο βάζελος! Τουλάχιστο αυτή τη στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κάντο δίφραγκα Κωστή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μαζί με την λέξη "υπομονή", η "ένσταση" απαγορεύται από τώρα και στο εξής στην ΚΑΕ Ολυμπιακός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Το ειπα και πριν φιλε ειναι ιδιαιτερα χρησιμοι στον επαγγελματικο αθλητισμο και χρησιμευουν και σε αλλες
    διαφορες διαδκασιες και εκτος γηπεδου εντος της κοινωνιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Kωστη καταλαβαινω απολυτα πως τα λες αλλα εχουμε καλυτερη ομαδα. Και με ντεφορμε Σπανουλη Παπ, δεν δεχομαι οτι ειμαστε χειροτεροι. Δεν εχουνε δημιουργο αυτοι εκτος απο Διαμαντιδη. Ο Ουκιτς δε προκειται να ξαναπιασει τετοια αποδοση. Ο Λασμε ειναι καθαρα θεμα Διαμαντιδη αν θα βαλει. Αν περιορισεις τον εναν, περιοριστηκε ο αλλος. Εχουνε τρομερο κενο στα γκαρντ. Μονο ο Μπραμος ειναι σταθερα καλος. Οι αλλοι Ουκιτς Μπανκς Ξανθο για τα μπαζα. Ο Λασμε ειναι καλος αλλα δε μπορει να βαλει τη μπαλα κατω. Εγω πιστευω οτι ο Βαζελος ειναι χειροτερη ομαδα, απλα εμεις εχουμε πολλους παιχτες ντεφορμε. Στα συν οτι τους ειδα μεσα μπηκανε και βγαλανε ενεργεια. Με καλο Ολυμπιακο και καλο Παναθηναικο(ο χτεσινος παναθηναικος για τα δεδομενα του στα εκτος εδρας ματς καλος ητανε) πιστευεις το σκορ αντικατοπριζει διαφορα? Με κακο Ολυμπιακο ειναι αλλη υποθεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Δεν με καταλαβες Κωστα δεν τον υποτιμω. Θεωρω οτι ειναι οπως ο Ντορσει επιθετικα και αμυντικα. Ολα του τα καλαθια ηταν παρε βαλε που λες απο Διαμαντιδη. Ομως αν ειχαμε σοβαρη αμυνα στη ρακετα και μπορουσαμε να αντιμετωπισουμε ενα απλο πικ εν ρολ, δεν θα μπορουσε να σκοραρει ο Λασμε ευκολα. Εκει ειναι το παραπονο μου και στον Παουελ που δεν γινεται να τον κλεινει. Εκει πονταρω το λαθος του Μπαρτζω και τη χρησιμοποιηση του μου φαινεται αδιανοητο να φαγαμε 16 ποντους ετσι. Γιατι παιχνιδι με την πλατη δεν εχει καθολου αυτος οπως εχει ο Σοφο. Οσο για τα τριποντα, δεν του μπαινουν στα εκτος εδρας του βαζελου μεχρι τωρα ημουν σιγουρος οτι δεν θα μπαινανε στο Σεφ και δικαιωθηκα, φοβομουν οτι θα μπουν καποια χθες παλι μεσα επεσα. Εκτος αν φτιαξουν τρελη ψυχολογια για καποιο λογο μεχρι τοτε που δεν το βλεπω. Για τη διαιτησια δεν ξερω αλλα οταν ο Λο φορτωνεται με φαουλ σε καθε επαφη με το Διαμαντιδη μετα δεν μπορει να παιξει αμυνα οποτε θεωρω οτι διαμορφωνεται αποτελεσμα ετσι ασχετα αν εμεις μπορουσαμε να το παρουμε αν ημασταν σοβαροι. Προσωπικα βλεπω δολο στη διαιτησια οταν υπαρχει αλλο κριτηριο στα φαουλ των επαφων. Δεν γινεται να δινεις φαουλ με το στηθος που εγινε καποια στιγμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ε οχι και χωρις 4αρι Κωστα! Εχουμε πολυ ανωτερα 4αρια απο αυτους! Παιζουν με Γκιστ και Τσαρτσαρη ελεος! Ο Γκιστ επιασε χθες τη καλυτερη του αποδοση μεχρι τωρα και ηταν χειροτερος του Αντιτς. Προσωπικα πιστευω οτι εχουμε ανωτερη ομαδα ασυζητητι. Ειναι ντεφορμε τα 3αρια μας οπως σωστα λες, αλλα και στον ασσο ειμαστε αρκετα καλυτερα με Λο, Σπανουλη και Σλουκα. Ο Λασμε ειναι καλος, ειδικα αμυντικα θυμιζει Ντορσει, τετοιον δεν εχουμε συμφωνω. Με Κιμκι με καιει και μενα αν ο Σλουκας δεν ειναι τραυματιας και παιξει το παιρνουμε και αποκταμε ηρεμια. Πολυ δυσκολο ματς παντως, η μιση χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Νομιζω υπηρχε μια χρυση ευκαιρια την Κυριακη, να κλειδωσουμε 900 μαλακες σενα γηπεδο, να φυγουνε οι υπολοιποι, εκτος του Μανικα που προκαλεσε απειρα απο οτι μαθαινω και τωρα βγηκε να λεει για οικογενεια και για τη γυναικα του που γενναει που τον απειλησανε, να κλειδωσουμε λοιπον τους 900 μαλακες+1 κοκκινους και πρασινους, να σφαχτουν μπας και γλυτωσουμε κ εμεις απο καποιους απο δαυτους... Κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μιχάλη αν μπορείς ρίξε μια ματιά στα μέιλ σου φίλε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Συμφωνώ απόλυτα Πέτρο!! Το καλύτερο ντέρμπι αυτό θα ήταν!! Αλλά να φύγουν και οι μπάτσοι και όλοι.. Μόνοι τους εντελώς.. Όσοι θέλουν από τους μεν, όσοι θέλουν και από τους απέναντι και να λύσουμε τα προβλήματά τους... Εκεί να δεις πως γίνονται γατάκια και αρχίζουν να τα βρίσκουν μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. αηδια εχει καταντησει η 7 εδω και πολλα χρονια!δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως αγαπας!ειναι ολοι κολλημενοι στο μυαλο και οι περισσοτεροι καμενοι!ο αλλος μπηκε με το σουγια στον αγωνηστικο χωρο!καλα μολις ειδα τα μπλουζακια δεν φανταζεσαι ποσα εγκεφαλικα επαθα!και τα ζωα τα φορεσαν κιολας!!!!για τοσο προβατα μιλαμε,οτι τους πει ο αρχηγος το κανουν!και πηγαν κι εκαναν εξοδα και κοπο για να βγαλουν μπλουζακια που γραφουν αυτη τη μαλακια πανω!δεν μπορουσαν να γραψουν κατι για τα θυματα της θυρας 7 η εστω κατι για την ομαδα μπασκετ!εχουνε γινει σαν τους απεναντι και χειροτεροι!το ξερεις οτι εχω φιλους που εχουν το συνδεσμο στη σαλαμινα και παμε ξεχωριστα στο σεφ???γιατι αρνουμαι να μπω στο τριπακι τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. http://www.gazzetta.gr/synenteykseis/article/370970-antetokoympo-apsogos-o-k-kolokythas και εδω μια ματια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Πετράν, δε μου φαίνεται κάτι παράξενο.
    Ή κάνουν την πάπια για να πάρουν το διαβατήριο (θυμήσου τι λέγαμε 2 μήνες πριν με βάση το άρθρο της Κουρούνας) ή ήδη υπέκυψαν. Αν ισχύει το δεύτερο, απλά επιβεβαιώνεται
    για άλλη μια φορά ότι το «κυριλίκι» απέναντι στους βρωμιάρηδες είναι ο ΠΛΕΟΝ ΛΑΘΟΣ τρόπος αντιμετώπισής τους. Τόσο απλά bro…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. τωρα που θα ερθει κι ο φωτσης θα κανουμε εμετο στα ριμπαουντ στους τελικους!οτι τακτικη ακολουθησαμε εμεις περσυ ακολουθουν εκεινη φετος με τις διορθωτικες κινησεις τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Καταλαβαίνω τι θες να πείς Έλιοτ και ήμουν σίγουρος ότι θα "παρεξηγηθεί" αυτή μου η άποψη. Δε μου αρέσει ούτε να τσουβαλιάζω, ούτε να αφορίζω αδερφέ. Απλά πια τηρώ ουδέτερη στάση για δυο λόγους βασικούς:
    1. Δε ξεχνώ τα θετικά της (και έχει πολλά, δε νομίζω ότι χρειάζεται να αναφερθώ πια είναι)
    2. Θέλω να πιστεύω ότι ειδικά το προχθεσινό, δεν έχει σχέση με την "επίσημη" 7. Θα μου πεις και με το δίκιο σου τώρα, γιατί δε βγήκαν να καταδικάσουν? Αλλά και αυτό είναι μια άλλη και μεγάλη κουβέντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Μη προτρέχεις αδερφέ, ηρέμησε. Καταλαβαίνω την αγωνία σου, αλλά δε συμβαίνει τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή πέρα από το γεγονός ότι χάσαμε. Έχουμε χτυπητές αδυναμίες, εδώ είμαστε και τις καυτηριάζουμε, το ξέρεις. Ούτε τελειώσαμε με τις κινήσεις μας όμως, ούτε θεωρώ ότι είναι καλύτεροι. ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ εμείς, την καλύτερη εμφάνισή τους αυτοί, με πρίμα διαιτησία και χάσαμε στο καλάθι... Δε σου λέει κάτι αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Spy, σου απάντησα bro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Anyone? http://www.eurohoops.net/el/2013/02/dunks-el/19053

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ερώτηση: Ο Σέλβιν Μακ ξέρει τι εστί Ευρώπη και τι σημαίνει να χάσεις το πρωτάθλημα ή θα είναι κάνα νηφάλιο φρούτο στυλ Άκερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Κομπλέ φίλε!! Το είδα και απάντησα πίσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Εγώ πιστεύω ότι είναι λάθος χειρισμός της διοίκησης. Ξεκάθαρα. Όπως και οι δηλώσεις Καββαδά που βγήκαν προς τα έξω σαν φιλο-Ολυμπιακές ή κατακόκκινες από τα δικά μας έντυπα/μέσα κλπ κι όταν διάβασα τη συνέντευξη Καββαδά στο All Star Basket, δεν έλεγε κάτι υπέρ του Ολυμπιακού. Ήταν πολύ ουδέτερος και με στυλ "θα παίξω εκεί που με θέλουν πιο πολύ ανεξάρτητα συναισθήματος". Οπότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ο προπονητής είναι καλός προπονητής αλλά χάλια κόουτς. Σε μια έτοιμη ομάδα κύριοι Αγγελόπουλοι, δεν παίρνεις καλό προπονητή αλλά καλό κόουτς και εξαιρετικούς βοηθούς.
    Από Έλληνες μόνο ο Αγγέλου πλέον. Ο Κατσικάρης δεν μου αρέσει καθόλου. Για Σφαιρόπουλο ή Τόμιτς να με συμπαθάτε αλλά θα παραιτηθώ. Συμπαθώ τον Πρίφτη επειδή τους κέρδισε δύο φορές με τα παρτάλια (Καβάλα, Ίκαρο) και μας έδωσε πλεονέκτημα.
    Από ξένους μόνο οι Φλέμινγκ και Μπλατ. Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί ο Ιβάνοβιτς που είναι και ελεύθερος πλέον.
    Μια φορά απέλυσαν προπονητή οι Αφοί μεσούσης της σεζόν και ήταν ταβερνιάρης. Αποκλείεται ξανά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Έλα ντε! Imma, για αυτό το πόσταρα. Μήπως και κανείς από εσάς παιδιά ξέρει κάτι. Πάντως είναι απίστευτο. Από την εποχή που σπρώχναμε αλόγιστα χρήμα για δευτεράτζες, στην εποχή που απλά πρέπει να κάνεις δυο - τρία πράγματα και το σκέφτεσαι... Για χρήμα από ότι φαίνεται δεν έμεινε ο Ντούντα, για χρήμα δε πήραμε έναν ψηλό που να ξέρουμε εγγυημένα θα κάνει τη διαφορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Κοίτα, εδώ το θέμα πρώτη φορά βγήκε από την Κουρούνα στο περιοδικό και όχι από τα "δικά μας" τζιμάνια. Και δεν την λες και φιλο-Ολυμπιακή... Δε ξέρω τι παίζει, θα δείξει. Θέλω να δω πως θα το πάνε οι Αφοι, είμαι ΠΟΛΥ περίεργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Έχεις σκεφτεί ποιος είναι η Κουρούνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ο Μακ ήταν συμπαίκτης του Ματ Χάουαρντ όπως διάβασα. Φτου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ναι, αλλά δε πάει με τίποτα το μυλό μου! Έχεις κάποιον υπόψιν σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Με μια πρώτη προσέγγιση θα σκεφτεί κανείς ότι είναι ο Καρύδας. Λόγω βιβλίων, σινεμά, κουλτούρας κλπ. Με το ίδιο σκεπτικό όμως, θα μπορούσε να είναι ο Σκουντής ή ο Φιλέρης ή ο Παπαδογιάννης.


    Από τα γραφόμενά του, δείχνει ότι ξέρει πολλά περισσότερα από το πράσινο στρατόπεδο και λιγότερα από το αντίστοιχο κόκκινο. Όλες οι πληροφορίες όμως της Κουρούνας, προέρχονται από όλους τους συντάκτες του περιοδικού συνολικά. Που φιλτράρονται και παρουσιάζονται με τον Κουρουνίστικο τρόπο.

    Φαίνεται επίσης, ότι ήταν Ολυμπιακός από κούνια και στην πορεία μεταλλάχθηκε σε Παναθηναϊκό (σε εκείνο τον "επιτυχιών").


    Ρώτησα έναν δημοσιογράφο που είμαστε φίλοι και γράφει στο All Star Basket αν είναι εκείνος η Κουρούνα και φυσικά το αρνήθηκε. Δεν περίμενα κάτι άλλο να σου πω την αλήθεια.
    Συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι εκείνος που μου το αρνήθηκε επειδή όπως μου μιλάει, γράφει κιόλας, αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω γιατί αν μαθευτεί κάτι, μπορεί να κινδυνεύει ακόμα και η ζωή του.
    Για να κάνεις όμως την Κουρούνα, προϋποθέτει ότι έχεις χρόνο. Άπλετο χρόνο.


    Όλοι οι προαναφερθέντες λοιπόν, συμπεριλαμβανομένου του φίλου μου, έχουν απειροελάχιστο χρόνο λόγω εργασιακών, οικογενειακών και χομπιστικών υποχρεώσεων.
    Μετά από αρκετή σκέψη, θα μπορούσε να είναι κάποιος που ήταν Ολυμπιακός, άλλαξε σε βάζελο αλλά σέβεται και την ιστορία του αυτοκράτορα Άρη, ενώ ταυτόχρονα ζει και αναπνέει για όλες τις μορφές και τις εκφάνσεις του μπάσκετ. Έχει δικό του blog και την εγκυκλοπαίδεια (μαζί με τις γνωριμίες) του πατέρα του.

    Οπότε ο πιο πιθανός μετά από λογικές και μη κοσμοθεωρίες είναι αυτός που διατηρεί το basket.net κι όχι ο φίλος μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή