Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

Pops?

Καλημέρα!
Στα προεόρτια της δύσκολης ή εύκολης (πραγματικά δε μπορώ να "διαβάσω" με τίποτα το σημερινό παιχνίδι...) αναμέτρησης με τη Σιένα, απλά δίνω link και τροφή για κουβέντα, για κάτι που έτσι και ισχύει, αλλάζει φοβερά τα δεδομένα αγωνιστικά για τον Θρύλο και τους αντιπάλους του σε Ευρωλίγκα και Α1!
Αρκεί 1. Να πιάσει την απόδοση που είχε στην Μπεσίκτας και 2. Να είναι ΟΚ από τραυματισμούς που και αυτόν σα τον Powell, δε τον έχουν αφήσει σε ησυχία...Λέτε?
Πάντως θα έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής και στην β' φάση του Top-16 και στην Α1.
Περισσότερα as usual, μετά το παιχνίδι.
Τα λέμε ΣΕΦ, έτσι...?

7 σχόλια:

  1. δυστυχως το καλοκαιρι δεν εγινε σοβαρος σχεδιασμος στη θεση πεντε.με τον ντορσευ παρων,χρειαζοσουν ενα παικτη που να ματωνει το καλαθακι,που να παιζει στο λοου ποστ..δυστυχως δεν χειριστηκες καλα το θεμα ντορσευ-που για μενα ειναι αποκλειστικη ευθυνη προπονητη.
    τωρα ειναι αργα για δακρυα..ας ελπισουμε το καλοκαιρι να γινουν σοβαρες κινησεις και να μας αφησουν τα παλτα μαυροειδη-παουελ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε διαφωνώ ρε Σαββίνιο, από το καλοκαίρι είχε μαλλιάσει η γλώσσα μας για τα τερτίπια και τα «περίμενε» του Ντόρσι, έτσι κρίνανε όμως, δε μας έκατσε και τώρα τρέχουμε. Το θέμα είναι αν μπορείς να σώσεις την παρτίδα ακόμη και γω πιστεύω πως ναι! Μη ξεχνάς ότι τέτοιες μέρες πριν από ένα χρόνο ακριβώς ήρθε το δίδυμο Law/Dorsey και αυτομάτως ανεβήκαμε σκαλιά. Αρκεί να ‘ναι καλά στην υγεία τους οι όποιες προσθήκες. ΟΚ, δεν είναι Ίβκοβιτς ο Μπαρτζώκας, αλλά νιώθω ότι με το να γκρινιάζω για αυτό, κάνω σα τους ζελέδες που παντού ακόμη βλέπουν φαντάσματα του Ζοτς, οπότε... Εγώ πάντως θυμάμαι ότι μετά τον bird, τον Μενσά Μπονσού γούσταρα και αυτό δεν έχει αλλάξει. ΜΑΚΑΡΙ να έρθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδια ποτε δεν ειναι αργα!πιστευω οτι αμα ερθει ο μενσα θα λυσουμε αρκετα προβληματα μεσα στην ρακετα και σε αμυνα και σε επιθεση!μακαρι να ερθει!!!για σημερα χωρις παουελ,με πονεμενο πριντεζη και με πυρετομενο αντις θα εχουμε πολλα θεματα!!!εχει κανει και την κωλοηττα η σιεννα και ειναι σε περιοδο ανασυνταξης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχουν όμως και τίποτα τρομερούς ψηλούς... Εκεί ξε-αγχώνομαι κάπως εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα ειναι μονος του ομως ο χαινς!ο σερμαντινι θα βοηθησει.παιδια εμενα μου αρεσει αυτος ο παικτης.πιστευω θα βοηθησει παρα πολυ μολις προσαρμωστει καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακαρι να ερθει και να αποφυγει τραυματισμους...! Το φοβαμαι λιγο το σημερινο ματσακι με τους τραυματισμους που εχουμε... Λενε πως θα παρει Πριντεζη στην αποστολη, αλλα δεν ειναι φουλ ετοιμος. Ελπιζω να ειναι καλα ο Αντιτς που ηταν και αυτος εμπυρετος απ οτι ειχα διαβασει θα χρειαστει σημερα και στο 4 ισως και στο 5. Λογικα θα δουμε και περισσοτερο Σερμαντινι σημερα. Πολυ σημαντικο το σημερινο ματς γιατι δυστυχως πρεπει οχι απλα να νικησουμε αλλα να παρουμε και μια διαφορα σχετικα καλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν με πιασεις απ τη μυτη θα σκασω. Απλα δεν μπορω να καταπιω αυτη την ηττα οπως ηρθε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή