Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Ολυμπιακός - Μπεσίκτας (77-64)

Καλημέρες!
Καταρχήν να πω ότι ευχαριστήθηκα ΠΡΩΤΑ απ'όλα την παρουσία του κόσμου. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Θέλω να ελπίζω ότι αυτό θα συνεχιστεί, και από τώρα και στο εξής το ΣΕΦ θα είναι τουλάχιστο έτσι. Δηλαδή δε το χωνεύει το μυαλό μου, αυτή η ΟΜΑΔΑ, αυτά τα παιδιά και με αυτά τα διαπιστευτήρια, σχεδόν να εκλιπαρούν για την παρουσία κοινού. Για λόγους που δεν είναι της παρούσης, εγώ έλειψα. Δε με πάει με τίποτα τον τελευταίο καιρό. Από τότε που έβαλα αυτό το banner-άκι για το κλειστό Π. Φαλήρου (αν δεν παινέσεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει...), μου έρχονται όλα ΤΟΣΟ ανάποδα, που την Ευρωλίγκα την βλέπω από stream (που λεφτά για Νόβα). Ευτυχώς μέχρι στιγμής, βρίσκω links που πάνε τζάμι.
Πως το 'δα το ματσάκι? Χαλαρά. Η Μπεσίκτας δικαιώνει τον τίτλο της πιο αδύναμης ομάδας του ομίλου 100%. Δε λες ότι δεν είχαμε ρυθμό, αλλά δε λες ότι πηγαίναμε και "σφαίρα". Λογικό. Δε με χαλάει καθόλου μιας και είμαστε μάλλον σε κατάσταση "κράτει" αυτό τον καιρό. Θα ανησυχούσα αν συνεχίζαμε τα υπερηχητικά του προηγούμενου μήνα. Δείξαμε χαρακτήρα Πρωταθλητή Ευρώπης, κάναμε rotation, ο Σλούκυ έκανε παιχνιδάρα και ανέβηκε (πολύ) ψυχολογικά και το δεύτερο βήμα ήταν όπως έπρεπε. Συνεχίζω να θεωρώ αχρείαστη την ήττα στη Βιτόρια, παρόλο που η Κάχα δείχνει αν μη τι άλλο, χαρακτήρα και μάλλον κάνει την έκπληξη μέχρι στιγμής. Για την Κίμκι δε, όπως τα φοβόμουνα. Κωλο-ομάδα. Δε ξέρεις τι να περιμένεις. ΟΚ, δεν την έχω χαζέψει αρκετά, αλλά μάλλον η Μπάρτσα την έπαθε όπως εμείς στην πρώτη φάση, μετά το ντέρμπι. Δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν είναι στην καλύτερη της χρονιά (δες ρεκόρ μέχρι στιγμής στην ACB), αλλά όχι και έτσι! Η Σιένα δικαιώνει τον Μελάγιες που του δίνω credit, με είχε πονηρέψει εδώ και καιρό όταν πολλοί άλλοι "μπασκετικοί" την θεωρούσαν τελειωμένη (ο Bobby Brown τα έκανε πουταναριό όλα - μήπως να κοιτάζαμε προς τα 'κει αν "την κάνει" ο Bill-αρος το καλοκαίρι?) και έχουμε έναν όμιλο ψιλομπουρδελάκι για αρχή, έτσι για να τρίβει τα χέρια της η διοργανώτρια αρχή για το προϊόν της. Σπαν εκεί που πρέπει σήμερα, Πριντ σε ανέβασμα φάση (άντε ντέεεε!), Σλούκυ Λουκ - μάλλον MVP, Πέρο θετικός, Χάινς στα ρηχά για την κλάση του, Λώ - τα ίδια και Πάπ και Πέρπε σε κακή μέρα. Ο Στράτος έχει καιρό να κάνει καλό ματς, αλλά δε τον φοβάμαι. Θα στρώσει λογικά εκεί που πρέπει.
Στο δια ταύτα, κρατάμε αυτό που πρέπει (εύκολη νίκη, καλή εμφάνιση από Σλούκα, σχεδόν γεμάτο ΣΕΦ) και συνεχίζουμε με κάτι που όλη η μπασκετική Ευρώπη θα κάνει αμάν να έρθει την άλλη εβδομάδα. Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός και πάρε να 'χεις! Συμφωνώ με την δήλωση Μπαρτζώ "Νικάμε τον οποιοδήποτε", αρκεί να το δείχνουμε και να μη μαλακιζόμαστε (αναφέρομαι στο τρίτο δεκάλεπτο με Κάχα, στο στομάχι μου 'χει κάτσει - για να μην πω και για την ηλιθιωδώς χαμένη απόσταση που είχαμε στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου στην Βιτόρια...). Θα μπει σχετικά εύκολα θεωρώ ο Σερμαντίνι στο κλίμα της ομάδας, ο Πάουελ θέλω να πιστεύω ότι θα βρει τα πατήματά του, γιατί ακόμα δεν, αν και έχει ελαφρυντικά ακόμη αρκετά και χωρίς να είναι αρνητικός (βασικό), ο δε Μαυροειδής όπως φάνηκε σήμερα, είναι "αντίο ζωή" φάση και μόνο για Α1 πλέον. Μάλλον δεν ήταν της στιγμής η χριστοπαναγία του coach!
Η σούμα? Μια χαρά βραδιά, άλλο ένα "υποχρεωτικό" ροζ φύλλο αγώνα στην τσέπη και έχουμε δρόμο ακόμα...πολύ.

ΥΓ: Ένα τελευταίο αντίο στο Νίκο Σαμαρά, τον πλέον κορυφαίο διαγώνιο που έχουν δει τα μάτια μου στο ελληνικό volley ball, που με άφησε με την πίκρα ότι ποτέ δε φόρεσε την ερυθρόλευκη. Περαστικοί είμαστε όλοι ρε πούστη μου. Ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας, ας χαρούμε όσα μας έρχονται και να πα' να αυτωθούνε όλοι όσοι μας φέρανε σε αυτή την κατάσταση...


37 σχόλια:

  1. Kαλημερες Μιχαλη! Με ψιλοαπογοητευσε σημερα η ομαδα, ο αντιπαλος μας πραγματικα δεν υπηρχε. Λαθη επι λαθων, τελειως μετρια ομαδα η Μπεσικτας. Ο κοσμος που λες με εντυπωσιασε και μενα και οχι μονο εμας αλλα και τον αμερικανο που περιεγραφε τον αγωνα απο το streaming που εβλεπα που ελεγε ολη την ωρα "look at this crowd!" They love basket in Greece και κατι τετοια και σκεφτομουνα που να ξερες οτι και μεις εκπλησομαστε που βλεπουμε τοσο κοσμο σε ματσακι στο μπασκετ! Το καλο ηταν η εμφανιση του Σλουκα που εκανε ματσαρα, αλανθαστος ο Σλουκας τον οποιο παω πολυ καθως προσπαθει και στην αμυνα ασχετα αν δεν του βγαινει παντα, δεν την παραμελει. Αξιζει σιγουρα περισσοτερο χρονο συμμετοχης και σαν να το ψιλοπαραδεχτηκε και ο Μπαρτζωκας που ειπε οτι επαιξε πολυ καλα ενας παιχτης που δεν ειχε παρει χρονο συμμετοχης με την Καχα. Ομως επιβεβαιωνονται οι φοβοι μου για την γραμμη ψηλων παλι δεν τραβηξε ουτε ο Παουελ ουτε ο Μαυρο που οπως ελεγε και ο Σαββας το καλοκαιρι μαλλον πως θα μας χαιρετησουν δεν τους βλεπω να μπορουν να προσφερουν παρα λιγα πραγματα. Οσο για την Κιμκι μην τρελαινεσαι Μιχαλη η μπαρτσα επαιζε χωρις τον Ναβαρο που ειναι αλλη ομαδα... Απ οσο την ειχα δει με το βαζελο καλη ομαδουλα ειναι αλλα δεν πιστευω οτι πρεπει να μας φοβιζει ιδιαιτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα παιδες..
    εμενα η ομαδα δεν μου αρεσε,δεν θα γραψω για επαγγελματικες νικες,για νικες στο αυτοματο πιλοτο και τις λοιπες δημοσιογραφικες δικαιολογιες.
    η ομαδα φαινεται να μην βγαζει καθολου ενεργεια-θεμιτο αυτο και φυσιολογικο,δεν γινεται να ειναι συνεχεια στην τσιτα,αλλα βλεπω τους παικτες να μην προσπαθουν.
    πετρο ο παουελ δεν θα βρει ρυθμο και αν βρει δεν θα φτασει.το ειχα γραψει παλιοτερα και στο ρεντ πλανετ.πρωτος αρνητικος παραγοντας του παιχνιδιου του ειναι αυτος ο ραθυμος χαρακτηρας μεχρι παρεξηγησεως.πραγματικα βαριεμαι να τον βλεπω να περιφερεται το γηπεδο.μαλλον το περασε για καμια γειτονια του μπρονξ για να αριαδιαζει στιχακια με τα φιλαρακια του και να πειραζει γκομενες.μακαρι να διαψευστω(οχι απο τον παικτη,τον θεωρω πολυ μετριο..),οπως ολοι περσι αλλα θα εχουμε προβλημα σοβαρο και αλυτο στη θεση πεντε.
    ποσο χειροτερος θα ηταν χθες ο σερμαντινας σε ενα ματς χωρις ουσια και κινδυνο;εκτος και αν εβαλε τον μαυροειδη δωδεκαδα για να τον τιμωρησει κρατοντας στον στο παγκο 40 λεπτα?χθες δεν μου αρεσε και το κοουτσαρισμα του μπαρτζωκα.για ποιο λογο στο τελος και ενω θελαμε πιεστικη αμυνα-παιζοντας οι τουρκοι με κοντο σχημα,ειχε μεσα τον παουελ;επειδη ειναι δικη του επιλογη;δηλαδη θα μαθει τωρα να παιζει αμυνα ο αμερικανος;
    επισης ο σπαν συνεχιζει στο ρυθμο νιρβανας που ειναι το τελευταιο διαστημα,μην σας ξεγελουν οι 18 ποντοι.
    επαληθευομαι πληρως για μπομπι μπραουν,το φωναζω καιρο,το καλοκαιρι θα γινει χαμος με δαυτον.πραγματικα αυτη τη στιγμη θα τον αλλαζα με τον σπανουλη.δεν ειναι οι ποντοι,δεν ειναι η απιστευτη εκρηκτικοτητα που εχει,το απιστευτο αλμα,η μοναδικη ενργεια στο παιχνιδι του,το τρομερο επιθετικο ρεπερτοριο..ειναι η απιστευτη ηρεμια που βγαζει στο γηπεδο,εχει κανει παικτες τον ρες και τον σανικιτζε.ο ανθρωπος ειναι ακουραστος πιο μικρος απο τον σπαν και σιγουρα πολυ πιο οικονομικος.
    δεν πρεπει να χαθει αυτο το πυρηνικο οπλο,δεν πρεπει να χαθει επουδενι..
    ο μαυροειδης με γκετσε θα εναλλασονται Α1-ευρολιγκα και αναλογως με τις αναγκες του παιχνιδιου.επιτελους ας παρει το καλοκαιρι η ομαδα δυο ικανα τερατα σεντερ για να εδραιωσουμε το παιχνιδι μας.και η επιστροφη ντορσευ δεν θα με χαλουσε καθολου,ακομη και τωρα.
    δεν παμε ετσι πουθενα αδερφια και δεν γινομαι ουτε γκρινιαρης ουτε καταστροφολογος.ο αγιος χαινς δεν θα ειναι μια ζωη εκει για να μας ξελασπωνει...
    τελος ευχομαι καλο ταξιδι και εγω στον Νικο Σαμαρα και ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπασει.συλληπητηρια στην οικογενεια του και δυναμη.
    θα βρεθουμε καποτε ολοι μαζι, οταν φυγουμε απο αυτη την αδικη πουτανα ζωη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μιχαλη σε εσενα αναφερομουν οταν ελεγα πετρο..απο πετραν περιμενω μια κουβεντα για μπραουν που εξελισεται σε αποκαλυψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνω για τα τελευταια δευτερολεπτα και τον ραθυμο Παουελ που κακως τον ειχε μεσα με την αμυνα που παιζει καθως εκανε 2 συνεχομενα φαουλ και μας ριξανε τη διαφορα πιστευω ολοι το ιδιο σκεφτηκαμε εκεινη τη στιγμη. Ομως δεν πιστευω οτι η ομαδα δεν παει πουθενα, μπορουμε να την παλεψουμε με Χαινς-Σερμαντινι και Αντιτς στο 5 να εναλλασονται. Προσωπικα ηθελα και γω ενα καλο 5αρι αλλα δεν νομιζω τα αδερφια να παρουν κι αλλο μετα απο Παουελ και Σερμα και Μαυροειδη φετος. Αν ο Ναβαρο ειναι ανετοιμος για το επομενο ματς, μπορουμε το διπλο στη Βαρκελωνη η Μπαρτσα δεν την παλευε χωρις αυτον. Πρεπει να δοκιμασουμε αμεσα Σερμαντινι να δουμε την κατασταση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. joe οταν λεω δεν παμε πουθενα εννοω για φετινη υπερβαση.αν εμενε ο ντορσευ με σερμαντινι θα στοχευαμε το μεγιστο.τωρα εχουμε ενα θεμα εκει.δεν λεω θα παλεψουμε μεχρι εσχατων,αλλα τα πραγματα ειναι δυσκολα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλή χρονιά παίδες να έχουμε υγεία και να τα λέμε από εδώ μέσα.

    Το match το πήραμε χαλαρά αλλά δεν μου λέει τίποτα γιατί η μπεσίκτας λογικά θα γίνει ο σάκος του μπόξ του ομίλου αλλά τέτοια εποχή μετράνε οι νίκες και μόνο. Κατά τα άλλα δεν μου άρεσε η αντίδραση της ομάδας όταν κάναμε μια διαφορά. Ήταν η ίδια αντίδραση με το παιχνίδι με την κάχα μόνο που η μπεσίκτας είναι πολλά σκαλιά κάτω..
    Ο Μαυροειδής λογικά μας κουνάει μαντήλι από τώρα (αγωνιστηκά) και τυπικά από το καλοκαίρι.
    Στο χθεσινό match δεν μου άρεσαν καθόλου και οι επιλογές του άρχηγου στην επίθεση (λάθος πάσες τραβηγμένα σουτ κλπ) και αποδείχτηκε αυτό που λέγαμε οτι όταν ο bill δεν τραβάει η καλύτερη λύση είναι ο Σλούκας.
    Antic και Πριντ ανεβαίνουν και μου δίνει μια ηρεμία αυτό και τέλος είμαι πολυ χαρούμενος που παπ και Κάιλ κάνουν και κακά παιχνίδια γιατί κάποτε πρέπει να κάνουν κοιλιά και αυτοί.....

    υ.γ. στο επόμενο match θα δούμε και τον σερπαντίνα που εμένα κάτι μου λέει ότι θα φανεί πολύ χρήσιμος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.redplanet.gr/basket/epithesh-kai-traymatismos-tourkwn-filathlwn-sto-sef.2073935.html



    ΖΩΑ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μοσχαρια-ξεφτιλες-παρασιτα-υπανθρωποι-μαστουρια-τυχωδιοκτικα γουρουνια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωπ, πράμα που σαλεύει! Παιδιά, δώστε μου λίγο χρόνο να διαβάσω αυτά που γράψατε, να τσεκάρω και τους μικρούς μου που μόλις σηκώθηκαν και επανέρχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μάλλον αυτό ήταν που έγραψε ο Γιάννης νομίζω χθες στο RP, για φάπες μεταξύ μας... Κάποιοι έχουν παρεξηγήσει την μαγκιά με την παπαριά. Το κακό είναι πως τους έχουμε εμείς αφήσει. Γιατί οι Γαύροι δεν είναι έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλή χρονιά apo! Ό,τι επιθυμείς αδερφέ!

    Θα συμφωνήσω σε όλα, εκτός ότι η Μπεσίκτας είναι "σάκος του μποξ". Η πιο αδύναμη ναι, αλλά όλο και κάποια κηδεία θα κάνει... Εγώ τις δίνω έναν αέρα 3-4 νικών στον όμιλο σα σιγουράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα πιανω ενα ενα γιατι ειναι πολλα! Ο Παουελ μπορει να ηρ8ε με δαχτυλιδι(οπως και Καπονο αλλωστε) αλλα αυτο δε τον κανει παρα εναν καλο ρολιστα. Το μεγαλυτερο του μεινοκεκτημα κατ εμε, δεν ξερει πως συμπεριφερονται τα σεντερ στην Ευρωπη. Στην αμυνα στο πικ εκει παιζουνε δυο μετρα πισω οι ψηλοι(χετζ ουτ αγνωστη λεξη) αλλα εχουνε 4 μαυρους να πηδανε σα κατσικια και δε κανει κανεις λαι απ, στην ευρωπη 8α βρεις εναν Πλανινιτς καλη ωρα που ειναι ψηλο παιδι, θα τον παει στο ντραιβ και ή 8α παρει φαουλ ή 8α δωσει πασα διπλα στον ψηλο να βαλει γκολ. Εγω θα ηθελα τον Λασμε πχ για αυτη τη δουλεια. Καλη αμυνα, μακρια ακρα, ποδια, αλμα. Λεγαμε ρε παιδια να παρουμε σεντερ που ποσταρει, ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ. Συγνωμη αλλα τι τον πηραμε αμα δε τον βαζουμε και συστηματικα να ποσταρει? Ειναι σα να εχεις μεσα το Γκετσε και να μη του δινεις να σουταρει. Ε δεν ειναι κ πολυ χρησιμος περα απο αυτο. Σερμαντινι 8α τον δουμε, δε βιαζομαι, αλλα τον πιστευω. Για τον κοουτς ουδεν σχολιον δεν περιμενω ξαφνικα να ανεβει επιπεδο. Ο Σπαν αυτος ειναι τον μα8αμε, δεν μπορει να ειναι τελειος, αλλα ισως να μπορουσε οταν αρχιζει και κουραζεται και κουραζει και την ομαδα να παιζει παραπανω ο Σλου. Σου δινω πολυ δικιο για αυτο το "δε παμε που8ενα" το οποιο ακουγεται βαρυ αλλα ειναι η αλη8εια. Περσι καναμε το μπαμ κακα τα ψεματα, και το αξιζαμε σιγουρα, αλλα δε μας περιμενανε. Τα σουτ πχ του Παπανικολαου, ακομα και ο Ιτουδης ο οποιος στο σκαουτινγκ ειναι απο τους καλυτερους, ε 8α του τα εδινε με βαση τη χρονια που εκανε. Φετος δεν εχει τετοια. Φετος ολοι 8ελουν να σε κολλησουν στον τοιχο. 8ελουμε εναν στυλ Ντορσει, και εναν στυλ Ζοριτς, Βουγιουκα (δε βαζω Τομιτς μεσα γιατι δεν ερχεται ποτε). Εγω αναλογως και τη χρονια 8α αλλαζα και Αντιτς με Ματσβαν αλλα αυτα ειναι λεπτομεριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν ήταν ρε bro 'επαγγελματική νίκη', απλά μια νίκη που ήρθε πολύ εύκολα ακόμα και με εμάς εκτός ρυθμού. Δε μπορούμε να είμαστε υπερηχητικοί συνέχεια. Δεν είπα ότι μου άρεσε η ομάδα, το αντίθετο. Αλλά ότι το βρίσκω λογικό έως καλό που κάνουμε κοιλιά τώρα, ναι.
    Για τον Powell δε μπορώ να πω ούτε ότι διαφωνώ, ούτε ότι συμφωνώ όμως. Σίγουρα δεν είναι το 5αρι που είχαμε στο μυαλό μας από το καλοκαίρι ακόμα, αλλά επιθετικά πολύ καλύτερος από Ντόρσι. Θέλω να πώ ότι ακόμη και στις άσχημες βραδιές του, 7 - 10 πόντους τους έχει που με τον τρελλό δε τα 'χαμε. Φαίνεται τεμπελάκος, αλλά δεν πρέπει να είναι όμως αμυντικά. Απλά δε μπορεί να προσαρμοστεί στο Ευρωπαικό στυλ εύκολα έπειτα από τόσα χρόνια που για αυτόν "άμυνα" ήταν ο "χρεωμένος παίχτης" και όχι αλληλοκαλύψεις και συστήματα ζώνης. Και για αυτό μάλλον το προπονητικό τημ έκανε την κίνηση Σερμαντίνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εβαλε 41 ο ατιμος ε? Ειδα κατι στιγμιοτυπα, και σουτ και ντραιβ και απο ολα. Μαρεσει και εμενα. Δε 8α πω μεγαλη κουβεντα ακομα γιατι εχω δει πολλους να κανουν ξεπεταγματα, περιμενω να τον δω μεχρι το τελος του τοπ 16. Μεχρι στιγμης παντως επιβεβαιωνει Σαββα πληρως. Εγω βεβαια Σαββα μου ευχομαι το εξης. Να μη σε επιβεβαιωσει τοσο πολυ, γιατι δε βλεπουμε μονο εσυ και εγω Σιενα, και του χρονου αμα ερ8ει καμια τρελη προταση απο Ρωσιες Τουρκιες, δεν ξερω τι 8α παιχτει εκει. Το Βασιλη με τα ιδια λεφτα 8α τον κραταγα. Δεν ειναι η αδυναμια μου, ο Μιχαλης το ξερει πολυ καλα, αλλα νομιζω οτι οσο καλυτερος παιχτης εισαι τοσο πιο προσεχτικη και "σκληρη" κριτικη σου γινεται. Αλλα εχει δεσει με την ομαδα. Εχω κακο προαισ8ημα παντως για το καλοκαιρι. Τα πραματα χειροτερευουν στην Ελλαδα, αν δεν μπορουμε ουτε Μπραουν ουτε Σπαν, τουλαχιστον να παρουμε ενα Παππα να χτισουμε κατι πανω του(που 8α σοβαρευτει κατ εμε αμα εχει παραπανω ευθυνες). Με 600-700 παιρνεις και πχ Λανγκφορντ που μπορει να μην ειναι Σπανουλης ή Μπραουν, αλλα ειναι πανω απο Παππα. Ολα σχετιζονται με τα οικονομικα. Τον Μαυρο γιατι να τον πληρωνουμε μεχρι τελος δηλαδη 500? Χιλιες φορες να μπει ο Γεωργακης και να μας καψει σε ματς. Προτιμω να με καψει ο ενας παρα ο αλλος. Σκορπιες σκεψεις... Το καρφωμα που εσκασε στο αιφνιδιασμο ο Μπραουν το ειδε κανεις? http://www.youtube.com/watch?v=74ok5BwYo54 Θυμιζει λιγο απο αυτον τον κυριο. Θεωρω τον εαυτο μου τυχερο που τον προλαβα εστω μικρος. Χενρι Τερνερ, και νομιζες οτι 8α πεσει ολο το Αρτακης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χαχα! Joe το ίδιο stream χαζεύαμε, είχε πολύ πλάκα ο τύπος!!!

    Δε τρελαίνομαι αδερφέ, αλλά την έχω ικανή την Κίμκι για πολλά "κουλά" και ήδη αρχίσαν... Ο Σλούκας έχει όλα τα φόντα να γίνει το επόμενο Νο1 ελληνικό point guard. Έχει τα γκογκόβια, τη μαγκιά, την ικανότητα, όλο το πακέτο - πλην εμπειριών που και αυτές όμως αρχίζουν να 'ρχονται. Το ΠΟΣΟ χάρηκα όταν ανανέωσε το καλοκαίρι, δε μπορείς να φανταστείς. Επί της ευκαιρίας, είτε μείνει - είτε φύγει ο Σπαν, πρέπει να μαζέψουμε από την πιάτσα και τον άλλο που μας λείπει από εκείνη την ομάδα της Εθνικής που έβγαζε μάτια... Τον Παππά! Δείχνει μπασκετική ωρίμανση φέτος και ο ζελές που πέραν του Διαμαντίδη, δεν έχει κάτι άλλο εκεί (Ούκιτς? Αχαχαχαχαχα!!!!) τον έχει βάλει στο μάτι. Ξέρω ότι δε τα πάνε καλά με τον Μπαρτζώ, αλλά δεν πρέπει να πάει εκεί αυτό το παιδί, με τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό ακριβώς γιατί αν βρεθεί κάποιος να τους πλακώσει στο ξύλο εκείνη την ώρα δεν θα τα ξανακάνουν... αλλά ποιός; ποιός θα πάει να μπλέξει με τα μαλακισμένα; ούτε εμείς θα πηγαίναμε...Άσε που έχουν και προστασία και άκρες αυτοί...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. -------BREAKING NEWS-------
    Χρωστώ ακόμη απαντήσεις στο φίλο μου τον Πετράν, αλλά προσπαθώ να βάλω τους μικρούς για μπάνιο και ύπνο, οπότε θα επανέθω δριμύτερος αργότερα. Σας έχω νέα όμως που διάβασα στην στήλη της Κουρούνας στο τελευταίο All Star Basket και έχουν σχέση με την πρόσφατη κουβέντα μας για τα αδέλφια Αντετοκούμπο! Τροφή για κουβεντούλα λοιπόν αδέρφια, οπότε τα ξαναλέμε σε λίγες ώρες... το λοιπόν....

    Μπορεί να χάσαμε τον μικρό (Γιάννη) αλλά τον μεγάλο (Θανάση) τον έχουμε κλείσει ήδη!!! Το καλό εδώ όμως είναι το εξής: Ο Βασιλακόπουλος (αυτο το ΑΡΔ!) μπλέχτηκε στην όλη φάση (διαβατήριο) και εκεί κολλήσανε πολλά...Υπενθυμίζω ότι πρόσφατα βγήκαν δηλώσεις ότι τον είχε επίσης ψιλοκαπαρωμένο ο Θρύλος, έπειτα από εισήγηση του master (τι πάει να πει ποιος είναι αυτός?), ενώ και ο Μπαρτζώ τον μικρό τον είχε κλεισμένο ακόμα στο Μαρούσι, αλλά ένεκα των κοσμογονικών αλλαγών εκεί, αυτός κατέληξε στον Φιλαθλητικό... Το καλύτερο δε είναι ότι "γνωστός μάνατζερ" πήγε να τους αρπάξει για λογαριασμό της τίμιας ομάδας των Αθηνών με τις έξι φάπες, αλλά τα παιδιά ξηγηθήκαν σπαθί... Αντιγράφω κατά λέξη και σας αφήνω για αργότερα....
    "Ένα βράδυ κτυπά την πόρτα του σπιτιού της οικογένειας Αντετοκούμπο και εμφανίζεται άλλος μάνατζερ, επίσης νέος στην πιάτσα αλλά με βαρύ όνομα. 'Αν έρθετε μαζί μου αύριο το πρωίσας κλείνω στον Παναθηναικό με τόσα λεφτά' τους είπε. Και παρότι οικογένεια φτωχή τα παιδιά έδειξαν χαρακτήρα" Και όλα αυτά όχι από τον ΓΑΥΡΟ, τον Πρωταθλητή, το RP ή κάτι άλλο δικό μας... Το All Star Basket.... ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τσεκαρετε στο 3:49...σημερα το ανακαλυψα,δεν υπαρχει,φυσικα αξιζει ολο το βιντεο,αλλες εποχες μπασκετ,το πραγματικο ευρωπαικο και οχι το σημερινο γιαλαντζι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. και αυτο αφιερωμενο στον πετραν που ξερω οτι ειναι αγαπημενος του παικτης..

    http://www.youtube.com/watch?v=0EUo5p6D990

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αιωνιοι προβοκατορες,αιωνια λαμογια,αιωνια σιχαματα..δεν πειραζει το παλαμαρι θα κατσει καλα και φετος...αυτος ειναι και ο λογος που πρεπει να παιρνουμε οτι καλο ελληνικο υπαρχει,για να τους φαπωνουμε τα επομενα 15 χρονια..

    ο μικρος ειναι καλυτερος η ο μεγαλος?
    οσο για τον βρυκολακα που αναφερεσαι,παιρνω αμαρτια αλλα θα μας αφησει απο αυτο το ματαιο κοσμο συντομα και να δω τοτε τι αποκουμπι θα βρισκουν οι πρασινοι οχετοι για να κανουν τις βρωμιες τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Aλλο μπασκετ ρε Σαββα τι να λεμε τωρα. Ωραιες εποχες, Σαμπονις χωρις μουστακι, Τιχονενκο ειδα στο βιντεο, Ντραζεν στα ντουζενια του... Αξιζει να δεις την ταινια φιλε, Οnce Brothers του Ντιβατς, για τον Πετροβιτς. Αξιζει να την δουνε ολα τα παιδια βασικα. http://www.youtube.com/watch?v=dE6m5hXk2Rg Αυτο ειναι το πρωτο απο τα 8 μερη και εχει και αγγλικους υποτιτλους. Παει σε καποια φαση μετα τον πολεμο, μετα τη διασπαση, ξανα στη Κροατια ο Ντιβατς γιατι ειναι Σερβος και λεει στην καμερα ενας περαστικος που τον βλεπει, Βλαντε Ντιβατς? Τσετνικ. Εθνικιστης Σερβος δηλαδη. Τρομερη σκηνη με καταστηματαρχη να τον ρωταει "Καλα ειμαι ο μονος που σε αναγνωριζει?" και να απανταει ο Ντιβατς "Εισαι ο μονος με το κουραγιο να ερ8ει να μου μιλησει"... Το που 8α εφτανε αυτη η χωρα ενωμενη κανεις δε το ξερει. Ποσο μαλλον η Γιουγκο, δικαια η Ντριμ Τιμ του ευρωπαικου μπασκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Απανταω σε Μιχαλιο και Σαββα μαζι. Ο μικρος 8εωρηται καλυτερο ταλεντο απο πλευρας προοπτικης. 2.05 και παιζει γκαρντ θεωρω αν δουλευτει σωστα δε 8α μεινει ευρωπη για πολυ. Ο μεγαλος ειναι στυλ παπανικολαου λιγο πιο κοντος, πιο εκρηκτικος, αθλητικος πολυ, αλλα με αστα8εια στο σουτ. Μακαρι το παιδι να ερ8ει να παιξει. Ακομα πιο βασικο να παρει ελληνικη υπηκοοτητα, οχι για εθνικη, γιατι νοιω8ει και ειναι Ελληνας. Διαβασα κατι χαζομαρες στο γκαζετα σε σχολια τις προαλες οτι κ καλα επειδη γεννη8ηκε Νιγηρια εκει πρεπει να παιξει, να υποστηριξει τη χωρα του. Η χωρα του ομως καλως ή κακως δεν τον υποστηριξε και ωθησε την οικογενια να μεταναστευσει. Το 8εμα ειναι τι νοιω8ει και με τη παιδεια μεγαλωσε. Και επειδη ακουω μαγκες ξαφνικα απο ακρα δεξια,οπως λεγανε για Σχορτσιανιτη, παρομοιοι "υποτακτικοι" τους να σχολιαζουν παιδια, αμα ειναι τοσο μαγκες, να παει ενας απο αυτους μπροστα στο 8αναση να του πει οτι δεν ειναι ελληνας. Και στο Σοφοκλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. φιλε τα εχω δει ολα....δεν εισαι ο μοναδικος μπασκετοφαγος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ίσως η κλασσικότερη ανατροπή προ-έκρηξης εθνκ. Ελλάδος. Αλλά θα διαφωνήσω και με τους δυο σας... Το ότι μεγαλώνουμε (εμείς) και όλοι αυτοί φαντάζουν μέσα ακόμη από τα τότε παιδικά μας μάτια "ΘΕΟΙ", δε σημαίνει ότι τώρα δεν υπάρχουν αντίστοιχοι ήρωες και παικταράδες. Και το παράδειγμα της τότε εθνικής μας, με αυτήν του που μεγαλούργησε από το χρυσό του Βελιγραδίου και μετά, νομίζω λέει πολλά παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πολιτικά μιλώντας και μόνο (γιατί πολιτική είναι αυτό) την πάθανε μόνοι τους. Διαίρει και βασίλευε. Τους πουλήσανε εθνικισμό και όλοι τους τον κατάπιαν αμάσητο. Και να τα αποτελέσματα... Δε ξέρω αν έχει βγει κάποιο αντίστοιχο documentary για αυτό, αλλά ακόμα θυμάμαι έντονα εκείνο το καλοκαίρι (ήμουν πιτισρίκος, έκτη δημοτικού νομίζω), στο camp του Φάνη να μιλά σοκαρισμένος με Μίσσα και Γιαννόπουλο πως η κυβέρνηση της Σλοβενίας αφαίρεσε το μετάλλιο του Ζντοβτς, γιατί τους παράκουσε και έπαιξε στον τελικό με την ενωμένη ακόμη τότε εθν. Γιουγκοσλαβίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Άστο Πετράν, γεμίσαμε από "καθαρούς" Έλληνες που όμως από ιστορία ή ορθογραφία είναι για τα μπάζα... Για αυτούς όλους τους άξεστους και αχρείους, το " ο φέρων ελληνικής παιδείας, είναι έλλην" - είναι κάτι που θα τους ηχεί πιθανόν "βαρβαρικό" στα αυτιά τους. Κατάντια αδερφέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Να το πάω λίγο παραπέρα αυτό που είπε ο Πετράν? Ο άνθρωπος έχει αποδείξει ή όχι ότι το έχει για πλάκα το σουτάκι από μέση απόσταση? Θεωρώ ως απάντησή το "ναι" και ρωτώ... Γιατί τέτοιο σκάλωμα από πλευράς μας για κόψιμο προς το καλάθι μετά από σκριν και όχι κάποιο σύστημα που να δίνει σε αυτό τον άνθρωπο αυτό που αποδεδειγμένα έχει...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εκεί είναι το θέμα apo. Ότι κάποιοι έχουν θεωρήσει ότι μπορούν να λειτουργούν όπως τους καυλώσει, χωρίς να λογαριάζουν. Δεν ήταν έτσι οι οργανωμένοι όταν εγώ ήμουν στην ηλικία τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δλδ τι πρεπει να γινει για να δουμε ενα ματς στο ελληνικο πρωταθλημα μπασκετ πλεον? Δεν εχει λεει τηλεοπτικη μεταδοση, μα ειναι δυνατον? Ελπιζω να χρησιμοποιησει αρκετα Σερμαντινι ωστε να εχουμε μια ιδεα των δυνατοτητων του και της καταστασης που βρισκεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Επειδή δεν έχει τηλεοπτική κάλυψη σήμερα μου ήρθε μια ιδέα και απευθύνομαι κυρίως στον Μιχάλη που είναι ο διαχειριστής και έχει και συχνή επαφή με το ΣΕΦ... Αν και μου φαίνεται ότι θα έχει αρκετές δυσκολίες θα μπορούσες να κάνεις live σε ματς που δεν τα δείχνει η τηλεόραση; θα ήταν ωραίο να τα λέμε live... βέβαια μου φαίνεται δύσκολο οπως προ είπα και θα σου πηδάγαμε και την χαρά του να πας γήπεδο γιατί δεν θα χαιρόσουν το ματς.......αλλά επειδή μου ήρθε είπα να σου ρίξω την ιδέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δεν είναι κακή ιδέα παιδιά, αρκεί να υπάρχει διαθέσιμο free internet και με κάποιο τρόπο να πείσεις τους υπεύθυνους για τον λόγο ύπαρξης Η/Υ, αλλός χέστηκα αν θα με κοιτάγανε παράξενα. Βέβαια μέσω του κινητού που έχω και σύνδεση ούτως ή άλλως, μπορώ να twitt-άρω. Δε το χα σκεφτεί, καλή ιδέα σου apo! Στο επόμενο ματς θα δω τι πιάνω εκεί με΄σα από σήμα και αν παίζει κάτι καλό, ανοίγουμε μάγκες και λογαριασμό twitter!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Tα στατιστικά του ματς εδώ. Τα πήρε τα 15 λεπτάκια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πλάκα έχει ο κρεμανταλάς με την ερυθρόλευκη, χεχε! Μακάρι να πιάσει και να βοηθήσει παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Aaron Baynes κλεινει απο ωρα σε ωρα Σπερς... Τι γινεται ρε παιδια μονο εμεις εδω τα βλεπουμε αυτα? Ουτε μαυτην την περιπτωση ασχολη8ηκαμε, προτιμη8ηκε ο Παουελ. Να τον δω τον Παουελ στα χετζ ουτ στο Ναβαρο 8ελω. Γιατι αντικειμενικα, τον καλυτερο σκορερ της τελευταιας δεκαετιας, εκει μεσα αμα τον αφησεις, απλα σε σκοτωσε... Πεσμενος, με πελματιαια απονευρωση, χωρις ρυθμο, χωρις πατηματα, μεγαλωσε, εκανε μια κηδεια στη Ρεαλ ομως τυφλα ναχει ο Λολο Σαινθ... http://www.youtube.com/watch?v=hrqL4jxcOYk. Αλη8εια αναμεσα σε Γκαλη, Οσκαρ Σμιντ, Βλαντε Ντιβατς, Μαρτσουλιονις ποιον 8α διαλεγατε για το Χαλ οφ Φαιμ? Κα8αρα μπασκετικα αν 8ελετε και οχι με κριτηρια εντοπιοτητας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. για μπεινς πετρο τα φωναζω εδω και καιρο..και φθηνο συμβολαιο.

    4 κατοσταρικα για φετος,αλλα μιλαμε ΝΒΑ..

    τωρα θα ημουν αναμεσα σε μαρτσουλιονις-γκαλη

    παρε και την καλυτερη προσωπικη πενταδα(εξαδα.)

    πετροβιτς-γκαλης(μαρτσουλιονις)κουκοτς-πασπαλι-σαμπονις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. και την καλυτερη ολων τον εποχων παλι για μενα...
    μαραβιτς-τζορνταν-πιπεν-κουκοτς-ροντμαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή