Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ξενέρα...

Κάποιες φορές τσαντίζομαι πολύ άσχημα με τα τερτίπια της τύχης.
Και θέλω να μένω στα νεύρα της ήττας και μόνο. Εντάξει, οι τραυματισμοί είναι μέρος του παιχνιδιού, αλλά το γαμώτο παραμένει γαμώτο.
Ο Βαγγελάκης δυστυχώς, μας ξενέρωσε όλους. Εννοείται άθελά του το παιδί και του ευχόμαστε ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ μιας και είναι από τους ΠΛΕΟΝ αγαπημένους παίκτες!
Τι κάνουμε τώρα? Έχω σαρώσει το net ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ να δω κάθε πιθανή και (κυρίως) απίθανη φήμη. Μάλλον θα πάμε σε μεταγραφή. Μάλλον θα χαιρετήσει ο Γκέτσε (κενή θέση ξένου, γιοκ) και το 5αρι που τόσο χρειαζόμασταν πάει για καλοκαίρι καθώς φαίνεται...
ΞΕΝΕΡΑ...
Μαλακίες που διαβάζω τώρα από δημοσιογράφους που συμπαθούσα και τώρα πια αρχίζουν να μου την δίνουν στο κεφάλι τρελά (που είναι Ολυμπιακοί...μόνο στο μπάσκετ, σας κάλυψα?), απλά τις αφήνω να πάνε από κει που γράφτηκαν... Δε μας χέζεις λέω εγώ ρε μάστορα? Έχουμε  τον πόνο μας, έχουμε και τις παπαριές σου για Πατ Ράιλυ-Μπαρτζώκα και γκρίνιας που έφαγε την ομάδα... Μιλάμε για πραγματικά μπασκετικό διάβασμα της κατάστασης..!
Chris Quinn και Jeremy Pargo είναι τα δυο ονόματα που γράφονται κατά κόρον...
Ο ένας έχει χαρακτηριστικά "σκύλου", ο άλλος παικταράς.... Το οικονομικό θα παίξει σίγουρα ρόλο σημαντικό αν κινηθούμε τελικά για υπογραφή, χώρια το ότι ο Πάργκο θέλει την μπάλα όλη δική του και με Σπαν μάλλον θα 'χουμε τράκους...

Περαστικά ρε αδερφέ. 


33 σχόλια:

  1. πολυ δυσκολα αρχιζουν και γινονται τα πραγματα!κι αν δεν ξυπνησουμε αγωνιστικα θα γινουν δυσκολοτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ξερω τι να πιασω και τι να αφησω.αρκετες αλλαγες νιωθω οτι χρειαζομαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. περαστικα στο βαγγελη,ας ειναι το τελευταιο πικρο ποτηρι που θα πιουμε με αυτους τους καταραμενους τραυματισμους σε παικταραδες μας..
    η ομαδα θελει ασσοδυο και πενταρι αλλα μαλλον θα κινηθουμε μονο για αντικαταστατη του μαντζαρη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σαββα πιστευεις οτι ο κατσιβελης θα μπορουσε να παιζει στην θεση του γκετσε?βλεπω οτι δεν προσφερει τπτ το παλικαρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φιλε αμυντικα δεν το συζητω πολυ καλυτερος..επιθετικα εχει τη δειυσδυση ο μικρος ειναι ταχυς,αλλα του λειπουν οι εμπειριες και πρεπει να ξεκομπλαριστει...επιμενω ομως οτι χρειαζομαστε παικτη που να εκτελει οργανωτικα..δηλαδη δυο σε ενα.για να μπορει και ο σπανουλης να ξεκουραζεται και για να μοιραζεται το παιχνιδι επιθετικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχαχα διαβαζοντας βιαστικα το ονομα του Pargo μπερδεψα τον τυπο με τον Janiro που ειχαμε εμεις πριν λιγα χρονια! Νομιζα οτι αυτον σκεφτομασταν! Ειδα κατι βιντεακια και ο Jeremy φαινεται φωτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν τον θυμασαι στην μακαμπι!!!!τρελος!!!αμυνα ποιος θα παιζει ομως ρε παιδια???μηπως θελουμε 2 γκαρντ η να μπαινει ο κατσιβελης που ειναι καλυτερος αμυντικος και να παρουμε και τον παργκο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πενταρι πηραμε σερμαντινι.εμενα μου αρεσει πολυ.αν εννοεις οτι αριθμητικα θελουμε κι αλλο πενταρι δεν θα διαφωνησω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Παργκο ειναι σκορερ σε μια ομαδα που χρειαζεται σκορερ ομως. Οταν εχεις 10 συστηματα για να παιρνει τη μπαλα και να δημιουργει/μπουμπουναει ο Σπαν τοτε ο Παργκο συγνωμη αλλα σου ειναι αχρηστος. θυμαστε ο Λο ποσο ειχε μπερδευτει οταν επαιζε με Σπαν στην ιδια πενταδα μεχρι να ρολαρει τελειως η ομαδα? Τωρα δεν εχουμε καιρο για προσαρμογες. 8ελουμε παιχτη με τα χαρακτηριστικα του Ματζαρη. Ο κουιν δε ξερω τι φαση ειναι, διαβαζω καλα πραματα, δεν εχω ομως γνωμη. Για μενα Κατσιβελης οτι κοντινοτερο στο Βαγγελη αυτη τη στιγμη, και απο εκει και περα αμα διωξεις και Γκετσε (το οποιο το αποκλειω) κανεις οτι μεταγραφη θες. Ειτε σκορερ, ειτε πιο ολ αρουντ παιχτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μιχαλη βλεπω τον Κουιν σε βιντεακια. Σιγουρα δεν κρινω απο εκει, απλα μου αρεσει αυτο το catch and shoot που το εχει και ο Ματζαρης. Ντραιβ σπανουλη εξτρα πασα σουτ το εχει το παιδι. Απο αμυνα δε ξερω τι κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Παργκο ειναι σκορερ σε μια ομαδα που χρειαζεται σκορερ ομως. Οταν εχεις 10 συστηματα για να παιρνει τη μπαλα και να δημιουργει/μπουμπουναει ο Σπαν τοτε ο Παργκο συγνωμη αλλα σου ειναι αχρηστος. θυμαστε ο Λο ποσο ειχε μπερδευτει οταν επαιζε με Σπαν στην ιδια πενταδα μεχρι να ρολαρει τελειως η ομαδα? Τωρα δεν εχουμε καιρο για προσαρμογες. 8ελουμε παιχτη με τα χαρακτηριστικα του Ματζαρη. Ο κουιν δε ξερω τι φαση ειναι, διαβαζω καλα πραματα, δεν εχω ομως γνωμη. Για μενα Κατσιβελης οτι κοντινοτερο στο Βαγγελη αυτη τη στιγμη, και απο εκει και περα αμα διωξεις και Γκετσε (το οποιο το αποκλειω) κανεις οτι μεταγραφη θες. Ειτε σκορερ, ειτε πιο ολ αρουντ παιχτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αριθμητικα θελουμε σιγουρα 5αρι... Δεν γινεται να βγει η σεζον μονο με Χαινς και Σερμα. Και μενα μου αρεσει ο Σερμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δε διαφωνώ καθόλου Joe. Όλη μέρα πονοκεφαλιάζω για το τι πρέπει να κάνουμε... Μήπως τελικά η καλύτερη λύση είναι να προωθήσουμε τον Κατσίβελη (στο κάτω-κάτω, τι το έχουμε το παιδί?) και να πάμε για ψηλό? Τα φοβάμαι τα γόνατα και τη μαλθακειάδα του Powell...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. είναι αμυντικογενής παίχτης Πετράν μου, αλλά όχι πίτμπουλ. Νομίζω η καλύτερη απόόσες περιπτώσεις ακούστηκαν μέχρι τώρα... Αλλά 5αρι? Αυτό μου τρώει τα σωθικά, αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σαββα μου εγω νομιζω η ομαδα δε χρειαζεται σκορερ. Να γυρισει καλυτερα η μπαλα θελει και να μπουνε και αλλοι παιχτες στο παιχνιδι. Πχ Πριντεζης, Σερμαντινι, Σλου, Λο. Αμα παρουμε και αλλο σκορερ με τον Σπανουλη να παιζει 30+ αυτος που θα παιξει? Στον ασσο κομπο γκαρντ μονο. Αρα μιλαμε για Παργκο ξεκαθαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν ειναι να παρουμε παιχτη περιφερειας μονο για αμυνα καλυτερα να δοκιμασουμε λιγο Κατσιβελη αλλα να παρουμε εναν ψηλο αξιοπρεπη. Στη περιφερεια εχουμε Σπανουλη,Λο,Σλουκα+Κατσιβελη για αμυνες, οποτε κουτσα στραβα βγαινει η χρονια. Αν παρουμε καλο παιχτη επιθετικα(Pargo...) θα θελει να παιζει και εχοντας Σπανουλη ισως διαταραχθει το καλο κλιμα. Στη θεση 5 εχουμε προβλημα, φωναζει. Τι να σου πω Μιχαλη, υπαρχουν κενα και στις 2 θεσεις, το θεμα ειναι ποια μπορουμε να καλυψουμε καλυτερα με το υπαρχον ροστερ. Νομιζω οτι στο παιχνιδι με Φενερ θα βγαλουμε συμπερασματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καπου διαβασα οτι ο Κατσιβελης ειναι ακομα σε σταδιο αποθεραπειας απο τον τραυματισμο οτυ στους κοιλιακους οποτε δεν ειναι σιγουρα αμεσα διαθεσιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημέρα παίδες. Το χω ποστάρει και στο RP, αλλά η ουσία μένει ίδια:
    "Και για Curtis Jerrells γράφτηκε παιδιά, που είναι τηρουμένων των αναλογιών, η πιο ΟΚ λύση για αυτή τη στιγμή αν ισχύουν βέβαια οι φήμες. Δε ξέρω, νομίζω ότι πάει για καραμπόλα το σκηνικό. Αν κοιτάξουν να σπάσουν συμβόλαιο ας πούμε και δε πάρουν free agent, μάλλον θα είναι και κακά μαντάτα για το που πάει η υπόθεση Σπανούλη για καλοκαίρι (αυτό νομίζω ότι ήταν και το "κακό" που έκρυβε η φημολογία για τον Πάργκο...). Είναι τέτοιο το χρονικό σημείο και η σημαντικότητα της απουσίας, που λογικά στην ΚΑΕ βάζουν (και καλά κάνουν) πολλές παραμέτρους..."


    Τι λέτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. διαφωνω καθετα για τζερελς..μετριος οργανωτης-μετριος αμυντικος-σκοραρει μονο στη μερα του-τραβαει ολη την ομαδα αρνητικα οταν δεν του βγαινει τιποτα.
    προτιμω να κανουμε το μπαμ το καλοκαιρι με μπραουν πρωτα και μετα με παργκο..
    να αναφερθω και σε ενα παικτη που ειναι το τελειο πακετο στη θεση του μετριου αντιτς..
    αλεξ ερβελ με τα μπουνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ερβελ καλος παιχτης... Αθλήτικος, μπορει να βαλει τη μπαλα κατω, και να ποσταρει. Οπως και Μιλαν Ματσβαν. Αλλα αυτα πανε για το καλοκαιρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. και οι δυο πετραν..γρηγορο αθλητικο τεσσαρι ο ερβελ..
    γρηγορο κοντο-δυνατο πενταρι ο ματβαν που δεν υστερει αμυντικα και το κυριοτερο σερβος με οτι συνεπαγεται...
    ελπιζω καποια πραγματα απο αυτα που γραφουμε να τα διαβαζει εστω και ενας υπευθυνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. παιδια καλησπερα..εγω για τζερελς λεω οχι για απειρους λογους..πιο βασικος ειναι οτι θα τον ποσταρει ο βαζελος οπως εκαναν παλια με γκριρ..ο ερβελ δεν μου αρεσει καθολου..πιστευω οτι απο την στιγμη που εχουμε αυτα τα 5αρια δεν χρειαζεται να παρουμε αλλον..εγω θα επαιρνα παιχτη στο 4..πχ ναχμπαρ..και φυσικα θελουμε παιχτη στην θεση του μαντζαρη..οχι παρκο..καποιον που να ταιριαζει πιο πολυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ωπ! Καλώς τον Κωστή!! Έλα να μαζευόμαστε σιγά-σιγά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τζάαμπερ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ...???? Κάποιος εκεί πάνω φοράει ερυθρόλευκα??? Πείτε μου ρε παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ο τζααμπερ ειναι ιδανικος..ειναι αυτο που θελουμε..αλλα γιατι τον αφησε
    ελευθερο η ζαλγκιρις?εχει κανει πολυ καλα ματς..παιζει φοβερη
    αμυνα..εχει καλο σουτ και ειναι πολυ δυνατος στο κλεψιμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λεει οτι ο ιδιος θελει να φυγει γιατι είναι αντίθετος με τις διαφημίσεις που είχαν οι παίκτες στις φανέλες,
    οι τσιρλίντερς, όπως και με τις διαφημιστικές πινακίδες στον χώρο του
    γηπέδου. Δεν εχω καταλαβει τι εχει γινει αλλα λεει οτι θελει να αποχωρησει λογω θρησκειας! Παλαβος μου φαινεται παντως, τωρα το θυμηθηκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Θα μπορει να παιξει ομως λογικα απο την επομενη φαση μονο Ευρωλιγκα, η περιπτωση του ειναι καλη αλλα εχει κανει κατι παλαβες δηλωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. κωστα εγω για ερβελ ελεγα στη θεση του αντιτς και οχι για τωρα,το καλοκαιρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εντός ολίγων ημερών θα μάθουμε Joe αν αυτή η τρέλα του έχει να κάνει με πραγματικότητα ή "δάκτυλο"... Χεχε. Μακάρι όμως, θα είναι μεγάλη κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Παιδιά, πραγματικά μιλάμε για τρέλα αν ισχύει αυτό, αλλά πόση "τρέλα" ακόμη θα δούμε άραγε..? Δηλ για να καταλάβω, την κοπανάει γιατί τώρα ξαφνικά θυμήθηκε τις τσιρλίντερς, τους ιερούς πολέμους κατά των απίστων και τις Μέκκες...? And what about συμβόλαιο? Είχε καλό και κλειστό, θα πρέπει να πληρώσει από την τσέπη του την αποζημίωση στη Ζαλγκίρις...Ή μήπως όχι..? Χεχε, σα πολλά "τρελά" δε μαζεύονται ρε παιδιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. καλα για αντι-αντιτς φυσικα ειναι καλυτερος!συμφωνουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κωστα ο Τζααμπερ δε παιζει ευρωλιγκα ομως... Πολυ σημαντικο αυτο. Ουσιαστικα να τον παρεις μονο για τελικους ελλαδας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γκιόργκι Τσιντσάτζε. Γεωργιανός υπήκοος 27 ετών, ύψους 1.92. Έχει παίξει σε ΤΣΣΚΑ, Ντιναμό μεταξύ άλλων με προπονητή το Ντούντα αλλά και στα Τρίκαλα.
    Μας προτάθηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή