Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Ρε τι 'ναι αυτοί ρε...?!!!!

Καλησπέρα αδέρφια! Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία πάνω απ'όλα και κανά triple crown παραμάσχαλα που δε θα με χάλαγε...!
Είπα triple crown? Ρε παίδες sorry κιόλας, με ξέρετε, δεν θέλω να 'μαι προκλητικός και εκεί που βλέπω ομαδάρες, το λέω, αλλά αυτό με τους ζελέδες έχει φτάσει πια στα όρια του γελοίου... Μιλάμε προσπαθώ τόσο καιρό να μένω ψύχραιμος (και η αλήθεια είναι ότι τα καταφέρνω όσο και να με τρώει το χέρι μου), αλλά τι τουπέ είναι αυτό ρε?
Έχω πάρει αμπάριζα όλες αυτές τις μέρες sites και blogs, "αντικειμενικά" και μη, και μιλάνε λες και είναι αυτοί οι Πρωταθλητές Ευρώπης! Χώρια τα σχόλια τύπου "είσαι Γαύρος και μιλάς για μπάσκετ" που έχουν καταντήσει πια πιο γραφικά και από την Καλντέρα. Ναι ρε, είμαι Γαύρος και μιλώ για μπάσκετ, έχεις κανά θεματάκι? Όλοι σχεδόν με υφάκι "βοηθού Ομπράντοβιτς", βεβαίως με γνώμη που δεν επιδέχεται άρνησης και πίστη (καλό είναι αυτό, όσο ζεις ελπίζεις) για νέα μεγαλεία. Μιλάμε για ΤΗΝ μούρη... Την πέφτουνε άγρια σε "δικούς τους" που έχουν τα κάκαλα να γράφουν αυτά που βλέπουν (βλ. Ασπρούλιας) και θεωρούν ακόμη και τώρα, ναι κοντά ένα χρόνο μετά, ως "κωλοφαρδία" τα περσινά επιτεύγματα του Θρύλου... ΟΚ, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια με δαύτους. Θα μου πείτε τώρα, "καλά ρε μάστορα, τι μας νοιάζει εμάς - χέστους" και πιθανόν να 'χετε και δίκαιο, αλλά απλά μου την έδωσε για πολλοστή φορά και είπα να τουιτομπλογκάρω μια χαζομάρα, πριν το ματσάκι αύριο. Να δούμε τι θα κάνει η αρμάδα τους και σήμερα, βέβαια...
Ο Σερμαντίνι πριν δέκα μέρες ήταν "άτυχος που έπεσε σε εκείνη την ομαδάρα και δε βρήκε χρόνο συμμετοχής" και ξαφνικά τώρα είναι ένα "αμπάλι που μόνο ύψος έχει"... Το θέατρο του παραλόγου σε όλο του το μεγαλείο! Η δε σιγουριά τους ότι Σπαν και Χάινς την κάνουν το καλοκαίρι, τους δίνει τέτοιο αέρα στα πανιά τους, που η μαλακία συναγωνίζεται η μια την άλλη για το ποια θα πάρει την πρωτοκαθεδρία (για τον Μητσογκάλη και τις φήμες για Αρμάνι, μόκο όμως...)! Το ΠΟΣΟ θα 'θελα να βγαινε μια ανακοίνωση από τους Αφους έτσι στο άσχετο, όπως το συνηθίζουν τώρα τελευταία, ότι ανανέωσαν και οι δύο και να ψάξω να δω μετά λαγούμι μη αμπαρωμένο... Αλλά τι λέω, κάτι θα βρουν να πουν πάλι, γνωστή φάρα η δική τους. Τεσπά, είπα να πω καμιά χαζομάρα να ευθυμήσουμε μέρες που 'ναι. Κοντά είναι και τα ανταμώματά μας πάλι, περνάει ο καιρός...

Περισσότερα με το καλό αύριο μετά το ματσάκι.



10 σχόλια:

  1. δυστυχως τους δωσαμε δικαιωμα για να μας πρηζουν με φανφαρες και βλακειες.ας οψεται ο κοκκαλης που το παρατησε και χαρηκαν οι πελατες.

    μην χαλας τη ζαχαρενια σου,το ξερω ειναι δσυκολο και γω διαβαζω εδω και κει ασυναρτησιες και αερολογιες,βαστα οσο μπορεις.

    ο ομιλος μας γινεται μπουρδελο,αρχης γενομενης σημερα με μεγαλο διπλο η καχα μεσα σε μακαμπι-αναμορφωτης ο ταμπακ,ανετη νικη η κιμκι με τη μπαρτσα.να τα θεωρησω καλα αποτελεσματα για τις δυο πρωτες θεσεις?η πορεια θα δειξει.ας ελπισουμε αυριο σε μια καλη εμφανιση που θα συνδυαστει με ανετη νικη και κοιταζουμε το μελλον με αισιοδοξια..
    ο μπαρτζωκας προσπαθει να μας βγαλει εξω απο τα ρουχα μας γιορτινες μερες.δηλαδη προτιμα τον ανετοιμο-τραυματια παουελ και αφηνει εκτος δωδεκαδας τον σερμαντινι,η νομιζει οτι ειναι καλυμενος με τον μαυροειδη εκει και θελει την ελαχιστη βοηθεια που μπορει να δωσει αυριο ο παουελ?εγω πρωτος το καλοκαιρι ειχα ριξει το ονομα του για την ομαδα,αλλα μου φαινετια οτι αρχιζει και τα χανει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλη αρχη-χρονια και οτι καλυτερο για ολους-ολες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα αδερφέ, καλή χρονιά να έχουμε! Έχεις δίκιο για αυτό πάω στα σοβαρά. Τα 'δα τα αποτελέσματα και μου βγήκαν τα μάτια έξω. Και αν το διπλάκι της Κάχα το ψιλοπερίμενα (αλήθεια λέω!), αυτό της Κίμκι με ξέρανε! Τα λεγα στο RP ο κερατάς, δε τα λεγα? Και πιο δύσκολος όμιλος θα 'ναι και οι ομάδες είναι αλλοπρόσαλλες. Σε ένα θα διαφωνήσω μαζί σου Σάββα μου μόνο, δεν έγινε απλά μπουρδέλο ο όμιλος (δες τι ματς έχουμε καπάκι και που?!), αλλά το έλα να δείς.... Η Συγγρού με όλα τα κωλόμπαρα και τα studios και λίγα λέμε πάλι. Δεν είναι απλά do or die κατάσταση αύριο, ΠΡΕΠΕΙ πάση θυσία να το πάρουμε αλλιώς κλάφτα...
    Για τον Πάουελ και τον Σερμαντίνι, θα πάω πάσο όπως πάντα. Δεν είμαι στις προπονήσεις, αυτός κάνει κουμάντο και εκ του αποτελέσματος θα κριθεί. Μπορεί και να μπλοφάρει, ποιος ξέρει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλη χρονια και καλη αρχη για την ομαδα μας αυριο! Οι αλλαζονες την πατησαν σημερα και αν η ηττα μας στο 1ο γυρο δεν μας κοστισε η δικια τους με +14 θα πονεσει γιατι δυσκολα θα παρουν την διαφορα στην εδρα τους με εναν βασικο διεκδικιτη για τη προκριση. Το ιδιο και με Ζαλγκιρις που νικησανε με 1 ποντο. Θα χασουνε και κει γιατι η Ζαλγκιρις ειναι καλυτερη απο την Εφες και στην εδρα της θα τους καθαρισει. Προσωπικα ειμαι αισιοδοξος, αρκει να παρουμε τη νικη που πρεπει αυριο και ολα θα κυλισουν οπως πρεπει. Θα μπει σιγα σιγα και ο Σερμαντινι στο κλιμα. Προσωπικα βλεπω να παιρναμε και μαλιστα στις πρωτες 2 θεσεις μετα την γκελα και της Μπαρτσα αλλα και της Μακαμπι. Αρκει να παρουμε τη διαφορα απο τη Καχα στην εδρα μας που πιστευω οτι μπορουμε. Το μονο που με προβληματιζει ειναι οι ψηλοι μας. Πρεπει αυριο να τραβηξει και καποιος αλλος πλην του Χαινς. Ενας εκ των Παουελ η Μαυροειδη η εστω Αντιτς αν τον περασει 5αρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ καλος προπονητης,θα αφησει εργο στην εθνικη,μαζι σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aστους Μιχαλη μου. Δεν αξιζουν καν να ασχολεισαι. Εγω μονο κ μονο που διαβασα σε αντικειμενικο σαιτ επιχειρημα τυπου, "Οι γαυροι φαγανε 30 απο εφες, εμεις χασαμε με λιγοτερους..." καταλαβα με ποιους κα8ομαστε και ασχολουμαστε. Με που-θε-να-δες. Γιαυτο παροτι ειμαι και ηρεμος και γουσταρα παλιοτερα να πηγαινω στο Οακα να βλεπω και κανεναν αγωνα ευρωλιγκα, απο δω και περα φαπα και μονο φαπα για να συνελθουν. 8ελω να τους δω φετος που φαιναλ φορ δεν πανε, ελλαδα εχουνε μειονεκτημα εδρας, μονο το κυπελλο τους μενει μηπως το σωσουνε καπως. Διαβασα ομως στο ΡΠ προσφατα οτι το κυπελλο με τον μεταξυ μας αγωνα πρωτα8ληματος ειναι κολλητα, χανουνε το κυπελλο, ερχονται στο "εξοχικο" οπως το λενε, τρωνε και τη ταριφα και ησυχαζουν. Ειναι κριμα αυτος ο Πανα8ηναικος να μας κερδισει φετος. Μη σου πω και οι τελικοι ειναι για σουιπ.

    Υ.Γ Ερχομαστε Αργυρη... Τσουναμι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλη χρονια μαγκες και απο μενα. Να ειμαστε καλα με υγεια πανω απο ολα. Τα υπολοιπα επονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή χρονιά Joe, να 'σαι καλά με αυτούς που αγαπάς!
    Δεν έχεις καθόλου άδικο, ακόμα αρχή είναι άλλωστε, αλλά τα για τα δικά μας μιλώντας, πάει να γίνει ρδελομπού μεγάλο ο όμιλός μας. Βέβαια επ'αυτού θα μπορούμε να μιλήσουμε καλύτερα το βράδυ αφού ολοκληρωθούν και τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, αλλά τα σημάδια ήδη υπάρχουν. Για τους ακατανόμαστους δε ξαναμιλώ μέχρι να 'ρθει η ώρα των αναμετρήσεών μας... Άντε να δούμε, δε περνάει και ή ώρα να αρχίσει το ματσάκι. Μιλάμε έχω τρελλή αγωνία, αν και νομίζω ότι θα είμαστε μεταμορφωμένοι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρόνια Πολλά Πετράν μου, να σαι καλά με αυτούς που αγαπάς αδερφέ. Μα δεν είναι να τρελλαίνεσαι με την πάρτη τους? Δε με ενοχλεί η "οπαδίλα", τέτοια έχουμε και εμείς. Με ενοχλεί η έπαρση σε όλες τις διαβαθμίσεις των φιλάθλων/οπαδών τους. Η πλάκα είναι ότι εμείς τους ειρωνευόμαστε (και οι Αρειανοί, και τα Μπαόκια, και, και...) για την "καλύτερη ομάδα της χιλιετίας" και αυτοί το παίρνουν στα σοβαρά...! Τέτοια επίπεδα ξιπασμού πια. Διάβασα σχόλιο στο "αντικειμενικό" site που και εσύ αναφέρεσαι (απ'ότι φαντάζομαι), το οποίο έλεγε για... εχθρική διαιτησία στους περσινούς τελικούς... Αν δε γελάμε εδώ, που τότε? Καλά, για την τελευταία παράγραφο προσυπογράφω,το 'χω γράψει πολλάκις και γω. Δεν είναι αυτός ο βάζελος για να μας κερδίσει παραπάνω από μια φορά. Δεν είναι του πεταματού επουδενί, αλλά δε διανοούμαι καν να χάσουμε τίτλο από αυτούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το γραφω απο τωρα επειδη βλεπω το ματς και δεν θελω να το ξεχασω..αγγελοπουλοι κλειστε τον μπομπι μπραουν της σιενα απο τωρα,μεινει δεν μεινει ο σπανουλης..με αυτον και ενα ικανο πενταρι η ομαδα θα ειναι αχτυπητη για τα επομενα 5 χρονια...
    το καλοκαιρι θα γινει τρελλο σφαξιμο στα ποδια του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή