Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός (76-68)

Καλημέρα!
Αυτή τη φορά είπα να το πάω ανάποδα. να μη διαβάσω σχόλιο, σε οποιοδήποτε site ανεξαρτήτως προέλευσης και χρωματισμού, να μη ποστάρω εν θερμώ και να μη δω πρωτοσέλιδο. Γιατί όσο και να βαυκαλίζεσαι ότι δεν επηρεάζεσαι, κάποιες φορές απλά δε γίνεται.
Έγραψα την προηγουμένη του αγώνα στα comments του ποστ για τον Γκάλη τα εξής:
"Παιδιά, πέρα από την πλάκα, μου 'χει κολλήσει για αύριο ένα θέμα χοντρά, οι ψηλοί. Στα χαρτιά τουλάχιστον έχουν ΠΟΛΥ καλύτερη front line και αν ο Powell δε βγάλει επίθεση και ο Σέρμας άμυνα, δε θα 'χουμε καλά ξεμπερδέματα... ΟΚ, μπορεί βέβαια ο Πέρο να καλύψει λογικά καλά το ντεζαβαντάζ που έχει (μέχρι στιγμής?) ο Πάουελ στο 5, αλλά το αυριανό είναι "τέρμα τα ψέμματα" φάση. Είμαι απίστευτα περίεργος και ανυπόμονος να δω πως θα το πάμε και τι θα κάνει από τον πάγκο ο Μπαρτζώ? Στις θέσεις 4 και 3 μας θεωρώ ελαφρά καλύτερους με σχετική ισορροπία στο ασσό-δυο..." Ε, είναι μετά να μη πιστέψεις τις γυναικείες αηδίες περί σύμπαντος και φόβων, όταν σου κάθονται όλα μέχρι τελευταίας στίξης?
Η Μπαρτσελόνα ήταν όπως την περίμενα, πολύ πεσμένη. Ο Ναβάρο εκτός και με έναν Ολυμπιακό επιοικώς, απαράδεκτο, πανηγυρίζουν που κερδίσαν με 8 ποντάκια! Αν ήμουν Καταλανός και πόσταρα αυτή τη στιγμή σε ένα αντίστοιχο blog, θα είχα ΤΑ νεύρα! Αλλά στα παπάκια μου για δαύτους. Εμείς?
Προπονητής: ΧΑΛΙΑ χθές. Χειρότερο κοουτσάρισμα και από αυτό στο ματς του ΟΑΚΑ με τους ζελέδες. Έφτασα στα εξής συμπέρασματα και δε νομίζω πλέον ότι κάτι θα μου αλλάξει, άποψη. Είναι μια χαρά από τεχνικής άποψης, φαίνεται δουλευταράς και αν μείνει στο Θρύλο, σε λίγα χρόνια θα έχει το απαραίτητο βάρος - αλλά προς το παρόν, ζαλίζεται πολύ σε τέτοιους αγώνες. Τρικυμία εν κρανίω. ΚΑΚΙΣΤΗ διαχείριση του ρόστερ και κατεπέκτασιν του αγώνα και καλά να 'μαστε που δε ξέφυγε το σκορ.
Παίκτες: Μου άρεσε ο Σέρμας. Τσαμπουκαλεμένος, καθόλου ψαρωμένος και ελπίδα ότι σε λίγο θα 'ναι ότι θέλουμε και χρειαζόμαστε. Αρκεί αυτό το "σε λίγο" να μη μας έχει στοιχίσει... Τα 4άρια μας όπως τα περίμενα επίσης, σε φάση άνοδο και τα μόνα που χθες δεν ήπιαν νερό. Ο τρόπος που χρησιμοποιήθηκαν από το προπονητικό επιτελείο δε, ήταν απλά κουκουρούκου.... Ο Σπαν, (από)κλεισμένος και από την Μπάρτσα και από το μυαλό του. Καλύτερα ήταν με τον κακό Λώ, χθες. Ωπ, είπα Λώ? Οι αμυντικές αρετές του και το περσινό έξυπνο "Νο1 ρολίστας για Όσκαρ" play του, είναι μια ανάμνηση. Πράγμα που σημαίνει ότι ο master ΚΑΙ εκεί, ήξερε. Μπουκωμένος πολύ ο Παπ (λογικό εν μέρει) και ο Στράτος σε άλλο κόσμο και διάσταση. Πρέπει να ξυπνήσει ΓΡΗΓΟΡΑ πια. Δεν έχει και δεν έχουμε άλλο χρόνο, ειδικά τώρα που ο Παπ το χρειάζεται. Ο Βαγγελάκης και αυτός σε πτώση. Τον παίξανε πολύ έξυπνα τα αντίπαλα guards χθες (ειδικά στην 4η περίοδο), φόρτωσε γρήγορα τα "κανονάκια" των fouls και μετά από αυτό, bye-bye και η τελευταία ελπίδα/μπαταρία αμυντικής και ενεργειακής έκρηξης.
Παρόλα αυτά θα κλέβαμε άνετα το παιχνίδι αν ο πάγκος μας είχε αν μη τι άλλο,εμπειρία, καθώς με Χουέρτας, Σάδα και Τόμιτς στους διακριθέντες και δωράκια ουκ ολίγα (ειδικά στο τέλος) από πλευράς τους, απλά σταθήκαμε ανίκανοι να το πράξουμε και άσε τον Μαρμαρινό να δηλώνει περί του αντιθέτου. Ο Χάινς σε φάση ντεφορμαρίσματος, αν και πάντα σε "Τάσος Πάντος" διάθεση για πάλη, που όμως απέναντι στα χθεσινά θηρία και με όλα τα προαναφερθέντα, απλά δεν έφτανε. Τον Πάουελ δε, πάλι θα τον βγάλω λάδι. Ήξερες ρε μάστορα ότι δε κάνει για αυτό το ματς. Θα τον χτυπάνε στα πικ και θα 'τανε "μαύρη τρύπα" από εκεί η φάση. Δε θέλει να 'χεις θητεύσει δίπλα στον Φιλ Τζάκσον για να το δεις αυτό όταν κάνεις σκάουτινγκ για το ματς, αλλά...
Τι άλλο να προσθέσω? Τίποτα. Πήγαν περίπατο όλα όσα είχα κατά νου να γράψω, γιατί ακυρώθηκαν επί του πρακτέου. Είμαι σίγουρος, πολλά από αυτά θα τα αναφέρετε εσείς παιδιά, οπότε βάζω τελεία και σας δίνω την απαραίτητη assist. Απλά κλείνοντας να τονίσω ότι από δω και πέρα είμαστε πάλι σε κατάσταση "do or die". Έχουμε όλα τα φόντα να φτάσουμε πολύ ψηλά και φέτος, αλλά πρέπει επιτέλους να πάψουμε να θυμόμαστε την άμυνα σήμα κατατεθέν μας, που δαγκώνει και πνίγει τον οποιονδήποτε, όποτε σφίξουν τα γάλατα... Ακριβώς γιατί Ολυμπιακός είμαστε ρε γαμώτο! Το ματς με τη Σιένα κυριολεκτικά πρέπει να 'ναι εφαλτήριο. Δυο ήττες σε τρία ματς και με όμιλο μπουρδέλο. Αλήθεια, είναι πολλοί ακόμη αυτοί που θεωρούν τον άλλο όμιλο πιο δύσκολο..?


27 σχόλια:

  1. τις καλημερες μου..δυστυχως επαληθευομαι πληρως για αρκετες λαθος κινησεις του καλοκαιριου.ο λιθουανος δεν επρεπε να μεινει με τιποτα,δεν προσφερει τιποτα και μου αρεσει που ο μπαρτζωκας τον βαζει στο τελος καθε δεκαλεπτου(και καλα για να ξεκουρασει τον σπανουλη)και δεχομαστε σερι ποντους μεγαλωνοντας την διαφορα.μειον ενας παικτης..
    ο παουελ με εχει κανει τρελλο.δεν ειναι μονο τα παναργα ποδια του,δεν ειναι η κουλ συμπεριφορα του(δεν τρεχει καστανο να εχω φαει 20 ποντους στη μουρη..)δεν ειναι η αμπαλοσυνη του(ακομη και το σουτακι απο τα 4 μετρα εχει εξαφανιστει),παιρνει τη μπαλα κατω απο το καλαθι και τρωει ταπα απο το ταμπλό.με αυτο τον παικτη βασικο μιχαλη δεν παιρναμε ουτε στους οκτω,ετσι απλα.δευτερο μειον..
    παμε στο ξυλοκοπο μαυροειδη,που ειναι τουριστας τους παγκου και ο κοουτς τον περιφερει να γνωριζει τα αξιοθεατα,πιανοντας θεση στη δωδεκαδα προσφεροντας ενα απολυτο μηδενικο.τριτο μειον..
    ο παπανικολαου πληρωνει το ντεφορμαρισμα που εχει μαζι και ολη η ομαδα,αλλα δυστυχως και μεις βαλαμε τα χερακια μας και βγαλαμε τα ματακια μας.δεν γινεται να διαβαζεις στο διπλανο σαιτ οτι εχει γινει ο νεος κουκοτς μολις σε μια σεζον κουτσουρεμενη μαζι με το μιση περσινη στο τελος.
    δεν γινεται να γραφουν ολοι για ΝΒΑ,οτι αδικειται εδω και τετοιες βλακειες-γραφικοτητες.
    ο πριντεζης δειχνει τωρα να ανεβαινει,ας ελπισουμε να συνεχιζει ετσι και ο κοουτς να μην τον ξεχανει στον παγκο ενω εχει βαλει 8 σερι ποντους.κολλησε στον χαινς μαζι με αντις,ο πριντεζης πληρωσε τα 2 σερι καλαθια που εφαγε στη μουρη απο τον λορμπεκ.
    βρηκαμε μια μπαρτσα πεθαμενη,μας κερδισε πραγματικα στο ρελαντι,εγω τουλαχιστον δεν ενιωσα ποτε την καυτη ανασα του θρυλου..
    παμε τωρα στην πονεμενη ιστορια για μενα.μονο εγω το βλεπω αυτο?ο σπανουλης ειναι απιστευτα προκλητικος αμυντικα.το απιστευτα ειναι και επιεικης χαρακτηρισιμος.ειναι χειροτερος αμυντικος και απο τον λιθουανο.
    σε καθε φαση μετα απο τα σκριν ειναι 2 βηματα πισω αφηνοντας τον προσωπικο του αντιπαλο να κανει παρτι.μου την εχει δωσει αφανταστα,ασε χθες που απο τον παικτη σου των 2,5 μυριων περιμενεις κατι καλυτερο στο τελος απο λαθος πασες-τουβλα συνεχομενα και πληρη αδιοφορια.για μενα ειναι ο χειροτερος παικτης με διαφορα και πολλες φορες προτιμω να τον βλεπω τον παγκο να καθεται με τις ωρες.τετοιο σπανουλης δεν θελω αλλα και αν δεν γουσταρει η σκεφτεται απο τωρα ποσα θα μασουλησει το καλοκαιρι,στο καλο υπαρχουν και καλυτεροι στην ευρωπη...

    κανοντας τη σουμα και λεγοντας πραγματα που βλεπουμε ολοι,αν η ομαδα δεν παρει ενα κανονικο-γαμημενο σεντερ(μας χαλουσε ο τρελλος ντορσευ,εστω αμυντικα...)ενα παικτη να τα σταζει οταν ο σπανουλης βρισκεται στην νιρβανα του ,τοτε δυστυχως χωρις να γινομαι καταστροφολογος το ποταμι δεν γυρναει πισω τουλαχιστον για φετος.
    δεν γινεται φιλε μου ο παουελ να μαθει τωρα να τρεχει και να παιζει αμυνα,δεν ειναι θεμα διαθεσης αλλα ικανοτητας.δεν γινεται ο μαυροειδης να γινει παικτης του 5 απο το μειον 5 που ειναι τωρα.δεν γινεται ο λιθουανος να αποκτησει γρηγορα ποδια και σταθερη αποδοση εστω αυτα τα τα πενταλεπτα που παιζει..
    με μειον 3-4 παικτες καθε βραδια στο τοπ16 δεν πας πουθενα.

    εγω προσωπικα δεν βλεπω φως,μακαρι να διαψευστω οικτρα.εδω θα ειμαστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επισης περιμενω επιτελους αρκετο μπασκετικο κοσμο εδω περα,γιατι στο αλλο κοκκινο σαιτ,γραφεις κατι τωρα και το διαβαζεις(αν δεν κριθει απο την λογοκρισια του χοντρου και του συνδικατο του)μετα απο 3 μερες.ασε που μαζευονται αρκετοι γλοιωδεις και η κατασταση γινεται αρρωστημενη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. A ρε μαγκες... Στεκομαι κυριως οχι στην ηττα, αλλα στον τροπο που ηρ8ε. Δε το ειδα σωστα το ματς, ειχα κοπελια μαζι, εξηγουσα πραματα, δεν μπορουσα να ριξω και κανενα μπινελικι ομορφο, το χειροτερο για μενα ειναι ομως οτι και η ομαδα η ιδια μου εβγαλε αυτη την απα8εια. Δεν ειδα την ομαδα σε κανενα σημειο να το προσπα8ει. Ακομα και εκει που μειωναμε δεν το πιστευα οτι 8α γυρισει, και ας ειχε χρονο. Τωρα ο Σαββας σχεδον τα εχει αναφερει ολα, με αφηνει και εμενα ικανοποιημενο αλλα προβληματισμενο. Το ξερουμε οτι ειναι μερες που ο Σπαν δε τραβαει... Το 8εμα ειναι εκεινες τις μερες να εχουμε μια εναλλακτικη τακτικη. Λεγεται Σλου, λεγεται Λο, λεγεται Γκετσε, λεγεται ολοι οι αλλοι. Καλυτερα να μεινει στο παγκο να ξελαμπικαρει. Παρατηρηστε οτι κολλαει συνη8ως με ομαδες που παιζουν δυναμικο χετζ ουτ. Τωρα αυτο που λεει ο Σαββας για την αμυνα δεν ειναι σημερινο. Τον δικαιολογω ομως μεχρι ενα σημειο γιατι αν αντεχε να παιζει την αμυνα του Ματζαρη και στην επι8εση να κανει αυτα που κανει 8α ηταν τερας της φυσης. Οτι παραμελει τα αμυντικα του κα8ηκοντα ναι. Αλλα περσι ειχες ενα παικτη να δινει βοη8ειες(Τζοι) και δε φανηκε, φετος κανει μπαμ. Απορησα και εγω που δεν επαιξε παραπανω ο Σερμα με τετοιον Παουελ. Οχι στο πρωτο ημιχρονο, εκει βλεπεις τι τραβαει τι οχι κανεις διορ8ωτικες αλλαγες. Αλλα στο 2ο τοσο χρονο τον Παουελ? Γιατι? Ειδε κατι ο κοουτς που δε το ειδαμε εμεις? Αρχισε το παιχνιδι και το πηγαμε παλι στο ρυθμο τους. Ευκολα καλα8ια και απτους δυο, ανοιχτος ρυθμος, μπρος πισω. Μα καλα, ακομα και ενα παιδι γνωριζει οτι με ισπανικες ομαδες ειναι βουτυρο στο ψωμι τους. Την πα8αμε απο Ζαλγκιρις που επαιζε τετοιο μπασκετ, απο Εφες, και Καχα. Και το σκορ δεν ξεφυγε ελεω Μπαρτσα. Ητανε κακη η Μπαρτσα σημερα. Χωρις πλανο, επαιξε ο Γουαλας, ο Τοντοροβιτς, ο Ραμπασεδα. Καλοι παιχτες αλλα δευτεροι. Για Σαρας τι να πω, αφηνιαζει οποτε βλεπει κοκκινο... 8α πω μεγαλη κουβεντα αλλα οσοι συζηταμε εδω εχουμε κ 5 εικονες παραπανω. Αυτη η ομαδα δεν ειναι ομαδα Φαιναλ 4 μεχρι στιγμης. Το τι 8α γινει αν ανοιξουν οι διακοπτες καποια στιγμη δε το ξερω. Υπο8ετικα δε μιλαω. Η Παρτιζαν του 10 πχ το ουτσαιντερ στο φαιναλ 4 ηταν καλυτερη ομαδα. Ο κοουτς τα ειπανε και τα παιδια, 8ελει χρονο να βελτιω8ει, του λειπουν πολλα... Αλλα με 80χιλιαρικα το χρονο που ειχα μα8ει οτι περνει, οτι δινεις περνεις. Μια Μπαρτσα με σβηστο Ναβαρο, χωρις ουσιαστικη απειλη απτη περιφερεια, και παλι μας προδωσε το πικ και τα ροτεισον. 8α γινουν γκελες στον ομιλο. Δε με ενδιαφερει να περασουμε με πλεονεκτημα εδρας. Ας βρουμε ρυθμο και αν χρειαστει να νικησουμε στο Παλαου Μπλαουγκρανα. Αυτη η ομαδα δε 8ελει να ειναι φαβορι. Διαβασα δηλωσεις παμε για τη νικη στην Ισπανια. Κατσε ρε μαγκα, δεν εχουν περασει και πολλοι εκει μεσα, οπως και να ναι η Μπαρτσα. Κατι ηξερε ο Ντουντα που κραταγε κεφαλια χαμηλα και στο τελος εκανε το μπαμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα παιδια.. Χθες απογοητευτηκα αρκετα απο τον προπονητη μας. Ξεκιναει τον Παουελ που πραγματικα εξαιτιας του περασε μπροστα στο σκορ η Μπαρτσα, ενω την ειχαμε αιφνιδιασει. Κακες αμυνες κατω απο το καλαθι και συνεχομενα ασχημα σουτακια απο τον ιδιο μας εφεραν πισω. Απιστευτα ραθυμος παιχτης, βγαλε λιγη ενεργεια ρε γαμωτο...! Το ασχημο ειναι οτι αργησε να τον βγαλει και μετα τον επανεφερε στο 2ο για καμποσο ενω ειχε δει οτι ο Σερμαντινι προσφερε οσο επαιξε. Αλλο πραγμα που οταν το ειδα τρελαθηκα, οταν ειχαμε ριξει τη διαφορα στους 4 καποια στιγμη, ξαφνικα βαζει μεσα τον Γκετσε. Μα ο μονος λογος που τη ριξαμε ηταν οτι καταφερναμε και βγαζαμε καποιες αμυνες και μου βαζεις την αμυντικη τρυπα? Δεν χρειαζομασταν 3ποντα σ εκεινο το σημειο τη ψαλιδιζαμε τη διαφορα. Τσουπ η διαφορα με το που μπηκε στους 11! Τον στοχοποιησανε οι αλλοι, ετρωγε απλα μια σταυρωτη τριπλα, μια προσποιηση και εμενε 3 μετρα πισω! Το Σλουκα ρε παιδια γιατι τον θαβει τοσο πολυ? Επισης κατι αλλο που στην αρχη το λεγαμε για πλακα αλλα πλεον βγαινει. Ο Μαντζαρης δεν σουταρει η δεν κανει διεισδυση ακομα και αν τον αφησουν τελειως ελευθερο. Γιατι? Το σουτ του δεν ειναι τοσο ασχημο, ειδικα αμαρκαριστος. Γινομαστε προβλεψιμοι και δυσκολευει το εργο της υπολοιπης ομαδας ετσι. Πολλα λαθη και απο Σπανουλη χθες, πασες στους αντιπαλους, μπρος πισω, ισχυει αυτο που λεει ο Petran εχει θεμα με το δυναμικο χετζ αουτ, κομπλαρει λιγο δυσκολευεται να βρει πασα. Ο Αντιτς χθες ηταν σε καλη κατασταση κριμα που δεν συνοδευτηκε απο την υπολοιπη ομαδα γιατι μας εδωσε πολλες ανασες με τα 3ποντα και τις καλες αμυνες του. Ο Πριντεζης καλος επιθετικα αλλα στην αμυνα ειναι τρυπα απεναντι σε ψηλα 4αρια. Ο Περπερογλου καποια στιγμη πρεπει να βοηθησει λιγο την ομαδα. Ειδικα τωρα που ειναι ντεφορμε ο Παπ απο το τραυματισμο του. Αν και ακομα και αυτος ο χαλια Παπ ειναι πολυτιμοτερος κατ εμε απο τον Περπε. Εχει πιο αξιοπιστο σουτ και βοηθαει στην αμυνα. Ελπιζω να ανεβει και να τον χρησιμοποιησει και ο Μπαρτζωκας περισσοτερο. Για τη συνεχεια δεν ειμαι τοσο απαισιοδοξος οσο τα παιδια απο κατω. Πιο πολυ γιατι δεν βλεπω ομαδα φοβητρο. Ακομα και η Μπαρτσα ηταν χαλια χθες και με τη θλαση Ναβαρο θα γκελαρει αρκετα. Εχουμε θεμα στους ψηλους μονο εκει εστιαζω. Μας λειπει η αμυνα του Ντορσει. Το ντεφορμαρισμα καποιων θα περασει. Πρεπει να νικησουμε τωρα την Σιενα και να καταφερουμε ενα διπλο για να παρουμε μπρος και να φτιαξει η ψυχολογια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.gazzetta.gr/mpasket/article/360738-ligoi-gia-top-epipedo. Δε ξερω φιλε μου. Πολυ σωστη η αναλυση σου και συμφωνω σχεδον σε ολα. Ομως ετσι οπως παιζουμε φαινεται πως εχουμε ταβανι. Και το φωναζω απτο καλοκαιρι, αν η ομαδα δεν εχει ενα στα8ερο ρυθμο παιχνιδιου, και παει ξαφνικα να θυμη8ει να παιξει αμυνα, δε γινεται. Ειλικρινα αυτο με το Σλουκα αδυνατω να το καταλαβω και εγω. Και οκ οσο ο Μπιλ τραβαει και ο Λο να το καταλαβω, αλλα μετα? Δωστου την ευκαιρια περσι σε ξελασπωσε. Ανυσηχω ακριβως σαυτο που λες στο τελος. Οτι χασαμε απο μια "χαλια Μπαρτσα" ουσιαστικα χωρις Ναβαρο. Αυτο και μονο του πρεπει να προβληματισει. Ουτε 8ελω να καταντησω σα τους απεναντι, μια ομαδουλα εδρας, που οποτε παιζει το Οακα λογω φανελας προσπα8ει και εξω χανει με κατω τα χερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΥΤΕ εγώ είμαι απαισιόδοξος Joe, το λέω και το γράφω πάντοτε. Μόνο το ΣΕΦ να κρατήσουμε κομπλέ, είμαστε, αλλά όπωε λέει και ο Πετράν παρακάτω κάπου, δε το θέλω έτσι. Θέλω να παίζουμε, και χθες παίζαμε μόνο το πουλί μας... Θέλω να πιστεύω και αμυντικά και επιθετικά ότι ο Σέρμας θα βοηθήσει αν όχι πολύ, αρκετά. Θετικότατο το πρώτο δείγμα γραφής πάντως. Ίσως το μόνο θετικό από χθες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πετράν μη μου πεις ότι συμφωνείς κάπου με το άρθρο στο link παραπάνω, θα τρελαθώ! Επίσης διαφωνώ με το "ξαφνικά άμυνα". Δε την ξεχάσαμε ρε αδερφέ και φέτος την παίξαμε, αλλά μόνο όταν γουστάραμε ή καλύτερα, βρεθήκαμε με το πιστόλι στον κρόταφο. Για τον Σλούκα δε ΧΙΛΙΑ ΔΙΚΙΑ! Σα τους απέναντι και να θέλουμε, δε μπορούμε να καταντήσουμε όμως. Υπάρχει υλικό, υπάρχει ομάδα, υπάρχει καλύτερος προπονητής, μη τρελένεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Αυτη η ομαδα δε 8ελει να ειναι φαβορι. Διαβασα δηλωσεις παμε για τη νικη
    στην Ισπανια. Κατσε ρε μαγκα, δεν εχουν περασει και πολλοι εκει μεσα,
    οπως και να ναι η Μπαρτσα. Κατι ηξερε ο Ντουντα που κραταγε κεφαλια
    χαμηλα και στο τελος εκανε το μπαμ."

    Τα είπες όλα εδώ! Θα στρώσουμε είμαι σίγουρος, απλά αναρωτιεμαι ΓΙΑΤΙ πρεέπι να φτάνουμε σε αυτό το σημείο πρώτα? Και για τον Μπαρτζώ είμαι 50/50. Τα λεφτά που κάποιος παίρνει δε λένε την αλήθεια πάντα. Διαφωνείς ότι έχει δηλ δυνατότητες? Απλά θα πρέπει μάλλον να το καταπιούμε, μάλλον οι Αφοι όπως ποντάρανε σε ρούκις παίχτες και τους βγήκε, κάναν το ίδιο και στον coach. Θυμάμαι ακόμη τις κουβένετες μας το καλοκαίρι μάγκες στο RP και ο νυν προπονητής της Εθνικής, ξύνιζε τότε σε πολλούς (για να ξηγούμαι όχι σε μας που τουλάχιστο συγκροτούμε αυτή σε πρώτη φάση μορφή παρέας εδώ μέσα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σαββίνιο, έχω φάει πόρτα ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ φορές από το RP. Οπότε μάλλον θα πρέπει να βρούμε άλλο τρόπο να μεγαλώσουμε την παρέα μας εδώ. Δε ξέρω, δεν έχω facebook κτλ, αν έχετε εσείς παιδιά "διαφημίστε το" μήπως και γίνει γρηγορότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Που να σε πιάσω και που να σε αφήσω ρε αδερφέ? Χείμαρος! Γουστάρω, γράφτε ότι θέλετε! Θα πιαστώ μόνο από την τελευταία γραμμή σου. Θα διαψευσθείς αδερφέ. Θεωρώ γκαραντί ότι σε λίγο καιρό θα ξαναρολάρουμε, όπως ότι δε γίνεται να μείνουμε στην απέξω. Απλά όταν χθες παίζουμε το πράμα μας, ε μη περιμένουμε και πολλά... Μου το θύμησε ένας φιλαράκος που χθεςκαπάκι μετά το ματς, ουρλιαζα για αυτό και ξέχασα να το γράψω... ΠΟΣΑ λέϊ απ χάσαμε (και) χθες? κακή συνήθεια πάει να μας γίνει. Πέρυσι είχαμε τις βολές, φέτος αυτά. Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλε πολυ καλα δε 8α πω μεγαλη κουβεντα αλλα με βλεπω για κουφετα αμα συνεχισουμε ετσι!!! χαχαχα!! Ειναι και γαυρινα γουσταρει, βολειμπολιστρια πρωην, για να δουμε! Εγω συμφωνω οτι εχει παρα πολλες δυνατοτητες και το σκεπτικο με ρουκις καλο ειναι για να στελεχωσεις ομαδα παιχτων. Στα του προπονητη ομως, αμα εμπιστευτεις εναν ρουκι, εκει μαλλον ξεχνας τον πρωτα8λητισμο, εστω για αρχη. Ακομα και ο Τρινκιερι δηλαδη ρουκι ειναι. Εγω προσωπικα θα απογοητευτω αμα δεν περασουμε τοπ 8, σε ευρωλιγκα σαφως αποδυναμωμενη, και εμεις με προσ8ηκες στο ροστερ. Κανεις δε μιλησε για φαιναλ 4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΩΡΑΙΟΣ!!! Και βολεϊμπολίστρια κιόλας...KUDOS ρε φίλε! Πάντως δε θέλω να σε απογοητεύσω και η δικιά μου στην αρχή μπασκετική ήταν. Φανέλες Σιγάλα, Τάρλατς κτλ. Τώρα με μουρμουράει που "όλο ένα γήπεδο μπάσκετ βλέπει στην τηλεόραση"...Με εννοείς έτσι, χεχε!!!! Ίσως πάλι, να 'ναι και καλύτερα έτσι.
    Μη παρεξηγηθώ ρε φίλε, δε λέω ότι συμφωνώ για το ρούκι προπονητή (αν και τον Τρινκιέρι δε τον λες και ρουκι...αλλά καταλαβαίνω τι θες να πεις), αλλά μάλλον με άλλους γνώμονες κινηθήκαν το καλοκαίρι... Τον Ουίμς για παράδειγμα, τον αφήσαν και κυνηγούσαν τον Ντόρσι όλο το καλοκαίρι, λες και δεν ξέραν τι χαρακτήρας ήταν. Τεσπά, να δούμε πως θα πάει, αλλά τον Σπαν τον βλέπω να κουνάει μαντίλι και το "πονηρό" μυαλό μου όλο μου λέει ότι ο όλος εκνευρισμός του Σπαν τον τελευταίο καιρό, θα 'χει να κάνει και με αυτό... Γιατί θεωρώ δεδομένο ότι δε θέλει να ξενιτεύεται τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παιδες δεν εχω να πω πολλα. μαλιστα οταν τελειωσε το ματς ( απο το οποιο ειδα το β΄ημιχρονο γιατι πριν ημουν στο νοσοκομειο) σκεφτηκα κατευθειαν το σχολιο του Μιχαλη στο προηγουμενο ποστ οποτε ειπες τα περισσοτερα απο αυτα που ηθελα να πω.
    Τα πραγματα ειναι απλα Παουελ κακος + ντεφορμε βασικα γραναζια + παθος στην αμυνα 0 + κακκιστο κοουτσαρισμα και δεν μπορουμε να νικησουμε την μπαρτσα...απλο και χωρις Ναβαρο μαλιστα.
    Δεν θεωρω οτι πρεπει να αγχωνομαστε για το αν θα περασουμε γιατι ειναι πολυ νωρις και γιατι καμια ηττα δεν ειναι τραγικα εκτος προγραμματος αλλα αν δεν δειξουμε την καρδια και τα δοντια του πρωταθλητη και ο κοουτς δεν παθαινει εγκεφαλικα ( γιατι δεν τον θεωρω ασχετο απλα κατι παθαινει) τοτε τα πραγματα θα στρωσουν. Τωρα αν κανουμε καμια ηττα την αλλη βδομαδα τα πραγματα αλλαζουν...δραματικα.

    υ.γ. 1 θελω να δω 4αρι καιλ και 5αρι σερμα ή αντιτς ετσι μου εχει κατσει...
    υ.γ. 2 αν η ομαδα παιζει οπως μπορει χεστηκα για το πλεονεκτημα εδρας μπορει να κερδισει οπουδηποτε αν οχι τοτε .....
    υ.γ. 3 ολο το σχολιο χωρις τονους απλα γιατι βαριεμαι....χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. οι λεγομενοι και επιστημονες που ελεγε και μια ψυχη.....χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. και κατι ασχετο ετσι για κουβεντα γιατι θελουν να μας κοψουν την μπαλα; δεν ειναι κακο να κανουμε και καμια γκελα αν δεν μπορουμε να κερδιζουμε αλλα δεν μπορω καθε φορα μετα απο ματς να δινουμε στους ανυπαρκτους δικαιωμα να μας τα πρηζουν...πραγματικα εκει το πανε να μην γουσταρουμε να βλεπουμε μπαλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άστο apo, πονεμένη ιστορία... Ο Μαρινάκης και ο Καραπαππάς είναι πιο αντιπαθείς στην δικιά μας οικογένεια, παρά στων άλλων. Δεν έχω μιλήσει με έναν (έναν όμως...) από τους Γαύρους που ξέρω (συγγενείς, φίλους, γνωστούς κτλ - εν ολίγοις, καμμιά 30αρια άτομα) και να μου πεί κάτι καλό για δαύτους... Σίχαμα. Θέλω να δω αν πουλήσει Τζιμπούρη και Μήτρογλα (γιατίπρος τα 'κει πάει το πράμα), τι έχει να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Περαστικά ρε φίλε, τι παίχτηκε? Όλα ΟΚ? Δεν έχασες κάτι όπως κατάλαβες, τα νεύρα σου ίσα-ίσα γλιτώσαν από τσίτες. Δε νομίζ ότι θα κάνουμε ήττα όμως. Θα το πάρουμε (πιθανόν δύσκολα έχω το feeling, αλλά Τσεντεβίτα) και από κει και πέρα σβάρνα τους πάντες! Το 'χω δει το όνειρο, χεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Petran Καλα ο συγκεκριμενος αρθρογραφος εχει κατι που με κανει να βγαινω απο τα ρουχα μου. Δεν μπορω να τον διαβαζω, η πλακα ειναι οτι μπαινω στο κοπο και του απανταω ενω δεν θα πρεπε. Μαλλον προκαλει για σχολια. Μπορουμε να νικησουμε εκτος εδρας ομως, αρκει να φορμαριστουμε λιγο παλι. Θεωρω μεγαλη νικη αυτη που καναμε στη Ζαλγκιρις γιατι την θεωρω πολυ καλη ομαδα. Δεν πιστευω οτι αλλη ομαδα θα την νικησει ετσι στην εδρα της. Νταξει την Αρμανι δεν την υπολογιζω γιατι ηταν καφενειο. Η ανησυχια μου ειναι στο 5, η ελλειψη εκει μας κανει να εχουμε ταβανι οπως λες αλλα ελπιζω οτι δεν θα μας στοιχισει σε αυτη τη φαση. Πιο πολυ με καιει το αμυντικο κενο μας, γιατι τρωμε ευκολα καλαθια. Χθες παιξαμε καλη περιφερειακη αμυνα, μας εβγαινε η πιστη να βαλουμε καλαθι και τρωγαμε ευκολα οποτε το προσπαθουσανε καλαθι στη ρακετα. Το ελεγα απο τη φυγη Ντορσει οτι ηταν μεγαλη μοναδα αμυντικα και εκμηδενιζε το προβλημα το επιθετικο στη ρακετα γιατι ουσιαστικα κατεστρεφε και του αντιπαλου. Ελπιζω να βρουμε μια φορμουλα με την 3αδα Χαινς.Αντιτς,Σερμαντινι στο 5. Το θεμα ειναι αν μπορει να το βρει ο Μπαρτζωκας γιατι δειχνει λιγο χαμενος ωρες ωρες. Πολλες φορες ομως εχω κατηγορησει προπονητη οτι κανει ακυρα πραγματα και με καποιο τροπο του βγαινει και στο τελος βγαινω χαζος. Εγινε και περυσι με Ιβκοβιτς δεν το κρυβω. Οποτε θα κανω υπομονη ισως κατι εχει στο νου του τι να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. εγω εχω να δω ελληνικο πρωταθλημα κια γκολ του οσφπ τρια χρονια.μονο ευρωπη βλεπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. και εγω φασεις ειδα ρε αδερφε αλλα γκολ στο 97΄ οσες καθυστερησεις και να εγιναν δεν κρατας 7 λεπτα....ουτε σε τοπικο και δυστυχως τις περισσοτερες φορες σε μας συμβαινουν αυτα....αυτο ειναι το κακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. δεν πηγα για εμενα για ενα συγγενη μου που ειναι μεσα κανα 40 μερες δυστυχως και πηγαινοερχομαστε καθημερινα. ελπιζω τουλαχιστον να εχει αισιο τελος αυτη η ιστορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το γράφω όχι για τις εντυπώσεις, αλλά η Εστουτιάντες έριξε 20αρα (και...) στην Μπαρτελόνα... 88-66!!! Υπερεκτιμήσαμε τους μπλαουγκράνα και όσο λαϊκίστικο και "ποδοσφαιρικής λογικής" να ακούγεται αυτό, είναι αλήθεια. Ένας σκατά Ολυμπιακός κατάφερε να χάσει με 8 πόντους... Ας πάρουμε λίγο μπρος λέω... Σίγουρα, άλλο ACB άλλο Α1, αλλά αν είναι δυνατόν να υποεκτιμούμε τους εαυτούς μας έτσι... καλό το ότι παίζουμε με Πανιώνιο τώρα. Αν μη τι άλλο, είναι καλή ομάδα και θα βοηθήσει για το ματς με τη Σιένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μιχαλη μου ποια Εστουαντιαντες τωρα... Παει καιρος που οι Φοιτητες ειχαν ανταγωνιστικη ομαδα. To οτι ειναι απτις ιστορικοτερες ομαδες στην Ισπανια δεν σημαινει κατι. Δυστυχως το αποτελεσμα αυτο ξεγυμνωνει το ντεφορμαρισμα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. καλα η κατασταση εκει εχει γινει εμετικη!παλια ημουν φανατικος.διαβαζα καθε ποστ και εκανα και κουβεντα με τα παιδια απο κατω.τωρα αηδιαζω μονο και μονο που διαβαζω μερικα πραγματα!η ''πορτα'' που εχω ''φαει '' εκει δεν λεγεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μαγκες διαβασα οτι με τον τραυματισμο του Παουελ σκεφτομαστε να κινηθουμε για αλλον ψηλο, δεν ξερω αν αληθευει αλλα αν γινει τοτε ειναι η τελευταια ευκαιρια της ομαδας να παρει κατι καλο εκει και αυτην τη φορα δεν πρεπει να λαθεψουμε. Υπερβολη, αλλα εφοσον δεν μας εχει βγει ο Παουελ και εχει και προβληματα τραυματισμων μαλλον πως ειναι απαραιτητη η προσθηκη. Μακαρι να γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φιλε ισχυει αυτο που λες και εν μερη συμφωνω κιολας, μιας και δεν εχει αποδοσει ακομα τα αναμενομενα ο παιχτης. Να τονισω κατι ομως. Δεν ειναι Γκερσον ο Μπαρτζω. Δε μας κανει κατι το αλλαζουμε μπαμ. Νομιζω οτι θα τον κρατησει τον παιχτη ακομα και με τον τραυματισμο, εκτος αν ποια φανει οτι εχει κατι πολυ σοβαροτερο. Κατ εμε δεν ειναι ο Παουελ αυτος που πρεπει να αλλαχτει. Το σουτακι του Παουελ και οι καποιες κινησεις που εχει ειναι κατι που δε το χει η ομαδα απο ψηλο παιχτη (βγαζω 4αρια και Χαινς που δεν ειναι στα8ερος στο σουτ). Για μενα παντα, αν γινει αλλαγη, να αλλαχτει ο Μαυροειδης και οχι ο Παουελ. Ασε που εχω υποψιες οτι το συμβολαιο του Μαυρο ειναι και μεγαλυτερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλα προφανως αν ειχαμε επιλογη θα διωχναμε Μαυροειδη! Εχει 600-700 χιλιαρικα συμβολαιο νομιζω ο Μαυρο, αρκετα υψηλο... Απλα διαβασα το συγκεκριμενο για Παουελ, λογικα θα το σκεφτονται λογω τραυματισμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή