Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές (75-53)

Τι να λέμε τώρα? Αυτός ο οδοστρωτήρας ΑΠΛΑ είναι η φυσική συνέχεια του περυσινού Πρωταθλητή Ευρώπης, της "team to beat" επί το Αμερικανικότερον - αν θες να πάρεις τη θέση της και να γίνεις χαλίφης στη θέση του χαλίφη! Και έστω ότι εσύ θες, αυτή θα σε αφήσει? Είσαι τόσο σίγουρος δηλαδή?
Το γεγονός ότι η ομάδα ΔΕΝ είναι ακόμη στο peak της (και εκεί να μείνει μέχρι να 'ρθει η ώρα η... καλή!), θέλοντας και μη, δε σε βάζει σε σκέψεις... τρελές!? Δηλαδή τι θα γίνει όταν ο Powell πάρει πραγματική θέση μάχης και μάθει τους συμπαίκτες του ή έρθουν οι όποιες διορθωτικές χειμερινές και αποδειχτούν έστω και κατά το ήμισυ σωστές?
ΟΚ, προτρέχω, αλλά δε μπορώ να κάνω και αλλιώς! Για όλους εμάς τους "μασώνους", τους "μπασκετικούς", που περιμέναμε 15 γαμημένα χρόνια το ξύπνημα του γίγαντα από τον λήθαργο, που όντας τότε έφηβοι και με την ποδοσφαιρική ομάδα κατακρεουργημένη από το "'εντιμο" και "μη παραγκοποιημένο" πρωτάθλημα, βρίσκαμε καταφύγιο στην περηφάνια του τμήματος που εμείς οι ίδιοι απαξιώσαμε σαν "το χειρότερο", με προτροπές διάλυσης και ουκ ολίγα σιχτίρια λίγα έτη μετά, αποτελεί την υπέρτατη ΚΑΥΛΑ να βλέπεις ότι ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ! Επιστρέψαμε κουφάλες...ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ... Βάλτε το καλά στο μυαλό σας.
Δεν έχω καμία όρεξη να γράψω για το ματς. Όπως θα 'χετε δει, δεν είναι σκοπός μου εδώ μέσα οι αναλύσεις, άσε που πιθανότατα δε το 'χω κιόλας. Αυτό το blog είναι αυτό που λέει ο τίτλος του, ένα ημερολόγιο σκέψεων, καταθέσεων, ανταλλαγής απόψεων και τίποτα άλλο. Και δηλαδή, τι σκατά να γράψω μετά από αυτό που είδαμε? Ότι πριν αλέκτωρ λαλήσει τρίς, μας ΔΙΕΨΕΥΣΕ με τον καλύτερο τρόπο ότι είμαστε ανάξιοι ακόλουθοί της? Η γυναίκα μου με ρώτησε γιατί "είχα μούτρα" και "αν χάσαμε"... Τι να της απαντήσω? Ότι επειδή δε κερδίσαμε με 26 αλλά με 22...? Θα με μούτζωνε και θα 'χε και όλο το δίκαιο με το μέρος της!
Με Powell και Hines κακούς, Πριντ ψιλομέτριο και κάναμε περίπατο σήμερα κύριοι. Τέρμα τα δωράκια, τέρμα τα αστεία και τέρμα τα ψέματα. Πήραμε φόρα. Ο Μπαρτζώκας δείχνει να έχει  εγκλιματιστεί, αποδεχθεί και καταλάβει ποια ομάδα κοουτσάρει και να μην είναι διατεθιμένος να χάσει την once in a lifetime ευκαιρία που του σκασε μια ωραία πρωία στα πόδια του. Και ας παίρνει λιγότερα χρήματα από το μισό ρόστερ! Πλάτη εσύ, πλάτη και εμείς. Ειδική μνεία στους Μάντζαρη/Law που ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ από προσώπου γης τον Farmar, τον Μπίλαρο που έχει κάτι γκογκόβια ΝΑ! (και που μοιράζει τις assists σα φυστίκια φέτος, εκτός από το ευρέως γνωστό "φυστίκωμα" που διαθέτει στο σκοράρισμα) και τον Παπ γιατί είναι ό,τι ΚΑΛΥΤΕΡΟ έχει βγάλει το πολύπαθο αλλά πάντα εδώ Ελληνικό μπάσκετ ever! Αυτός ο μάγκας έχει τα φόντα να γίνει μεγαλύτερος από όλους και πάρτε με με τις λεμονόκουπες αν θέλετε, χέστηκα! Είναι το πλήρες πακέτο σε συκευασία του ενός και κάνει έναν άθεο μπαγλαμά σα και την πάρτη μου, να προσεύχεται σε αόρατες/μαγικές/voodoo/θεόπνευστες/δε ξέρω γω τι δυνάμεις να τον κρατήσουν για πάντα εδώ, στο ΛΙΜΑΝΙ!
Όλες οι φανέλες των ομάδων της Ευρωλίγκας, έχουν στο αριστερό τιραντάκι ραμένο το σήμα της διοργάνωσης, μόνο που στη δική μας είναι χρυσό, πομπώδες, εμφανές παράσημο του τι έχεις να αντιμετωπίσεις στο παρκέ. Και ότι αν θες να το ξεριζώσεις και να το κάνεις δικό σου, θα πρέπει να ΜΟΧΘΗΣΕΙΣ για να το πάρεις από αυτή την ΟΜΑΔΑ! Εμένα δε με νοιάζει να μας το πάρουν. Με νοιάζει και με καίει όμως να τους βγει η ψυχή, να φτύσουν αίμα και αν είναι τόσο μάγκες όσο εμείς πέρυσι, χάρισμά τους! Και κάτι ακόμη. Χαίρομαι να βλέπω κόσμο στο ΣΕΦ. ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ. Το ίδιο και τα παιδια, το βλέπεις στα μάτια τους. Και όχι τίποτα άλλο, το ΑΞΙΖΟΥΝ ρε γαμώτο! Δεν έχω άλλα κουράγια τώρα, το καθαρό μυαλό θα επιστρέψει αύριο λογικά (γιατί Θρύλος και διαύγεια σκέψης δε συνάδουν, χεχε). Περιμένω τα σχόλιά σας αδέρφια, για τη γνωστή πάρλα μας.

Μπονανότε



25 σχόλια:

  1. Φιλε ο Παπανικολαου ειναι τρελη παιχτουρα με πωρωνει και μενα, δεν γινεται να τον αφησουμε να φυγει, πρεπει να τον πεισουν οι Αγγελοπουλοι να μεινει χρονια με μας και να μας δωσει αυτα που αξιζουμε για την υπομονη μας τοσα χρονια! Βγαζει τρελη ενεργεια στο παρκε, εχει τσαμπουκα και το βλεμμα του γυαλιζει! Γι αυτο ειχε βγει η γλωσσα μου να λεω σε καθε ποστ οτι ο Μπαρτζωκας στην αρχη εκανε λαθος που εβαζε τοσο χρονο τον Περπερογλου. Ολοι πλην Παουελ και Χαινς που λες πολυ καλοι σημερα, πιστευα οτι το τελευταιο δυσκολο σουτ θα το εδινε στον Σλουκα που ειναι πιο φονιας στη κινηση και οχι σποτ σουτερ οπως ο Παπ, αλλα θα σκεφτηκε οτι ειχε τρελη ψυχολογια ο Παπ και το εδωσε σε αυτον λογικα! Ενα εχω να πω, εφτιαξες το blog ρολαρε η ομαδα! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ομάδα βρίσκει το δρόμο της.Δεν είναι όλα τέλεια αλλά πάμε καλά...

    Ένα πράγμα μου λείπει και το έχω ξαναπεί ένα βαρύ center αν και κάτι μου λέει ότι θα ανάψουμε λαμπάδα στον τζόι για αυτά που έκανε... όχι γιατί δεν λείπει αλλά γιατί ταρακουνήθηκε η ομάδα και κατάλαβε τι πρέπει να κάνει...

    υ.γ. 1 Όλοι αυτοί που απέλυαν τον μπαρτζώκα και έκραζαν τους παίχτες που είναι...;

    υ.γ. 2 θέλω τα πιτσιρίκια + Σπανούλη + Πρίντεζη + Αντιτς, Καιλ στον θρύλο μέχρι το τέλος της καριέρας τους (μην κράξετε για τον Αντιτς του έχω αδυναμία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και κάτι άλλο για όλους εμάς....όπως πολύ σωστά λες. Αυτή είναι η μεγαλύτερη χαρά...η διάρκεια. Το 1997 ήμουν 11 χρονών και στα προηγούμενα χαμένα fainal 4 ακόμα πιο μικρός και θυμάμαι τα κλάματα μετά τις χαμένες κούπες και με πατέρα παναθηναικό να μου κάνει καζούρα. Άυτο που με πίκρανε όμως περισσότερο και από τα χαμένα fainal 4 είναι ότι εκείνη την ομάδα την διαλύσαμε μόνοι μας.....

    Γιατί είμαστε γαύροι και βλέπουμε όλα τα τμήματα αλλά το μπάσκετ είναι η καψούρα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πω πω ρε φιλε τι εγραψες!ανατριχιασα απο την δευτερη παραγραφο εως το τελος!πηγαν να με παρουν τα ζουμια!!!!!ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ 15 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!!συμφωνω για τον παπανικολαου αλλα και για μαντζαρη και λο!να προσθεσω και τον σλουκα ο οποιος επαιξεΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΜΥΝΑ εχθες!!!οσο γι αυτο που λεγαμε για τον πριντεζη και την αμυνα που παιζει εχθες μας διεψευσε και με το παραπανω!παιδια ο παπανικολαου ειναι τελευταια χρονια που παιζει εδω,μετα θα τον ψαχνουμε στην αμερικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αδερφέ, με έπιασε πικρία μαζί με χαρά χθες όσον αφορά τον κόσμο. Από την μια ψέλιζα "δε πειράζει, ας αρχίσει να έρχεται σιγά-σιγά ένα κοινό που θα 'ναι αν όχι αμιγώς μπασκετικό, έστω θα καταλαβαίνει τι παίζει" και από την άλλη μου έρχονταν στο μυαλό σκηνικά στο πόλο για παράδειγμα - κυρίως από την πλευρά των οργανομένων και ζήλευα. Γιατί τέτοια αντιμετώπιση ρε γαμώτο? Γιατί τόσο φτύσιμο? Μιλάμε για τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ. Τον πιο μάγκα από καταβολής και ας ανοίξουμε τα γκαβά μας να δούμε τι γράφουν για την περσινή σεζόν "οι άλλοι", οι ξένοι. Ξέσπασμα ήταν bro.

    Προχθές στο gazzetta συγκεκριμένα, Γαύροι τσκωνόμασταν για το μπάσκετ. Αν είναι δυνατόν! Και ξέρεις γιατί? Όχι γιατί διαφωνούσαμε, αλλά γιατί ειρωνέυονταν χειρότερα από ζελέδες το "μπασκετάκι"...

    Θέλω να πιστεύω ότι αυτή τη φορά δε θα κάνουμε το ίδιο λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εμφατικη νικη που μου θυμισε στιγμες απολυτης κυριαρχιας στην ευρωπη..οπως γραφεις,εμεις οι γνησιοι παλιοι μπασκετικοι που εχουμε νιωσει στο πετσι μας ατελειωτες χαρες την περιοδο 91-97 και ατελιωτες λυπες,νιωθουμε και μπορουμε να πουμε απο πρωτο χερι αυτα που βλεπουμε..
    και θελουμε να πρωταγωνιστουμε,να ειμαστε στην κορυφη αρκετα χρονια,βαρεθηκαμε την ηττα,βαρεθηκαμε την απαξιωση και την μιζερια..οσοι δεν εχουν ζησει ολα αυτα και ειναι πρωιμοι μπασκετικοι ολυμπιακοι(ηλικιακα..)δεν μπορουν να νιωσουν και να εκτιμησουν καταστασεις,δεν μπορουν να κουμανταρουν συναισθηματα.
    εγω προσωπικα οι μονες ενστασεις που ειχα,γιατι αν θυμασαι ελεγα οτι η ομαδα παει με αυτοματο πιλοτο και θα συνελθει-ηταν λογω του καβαληματος που ειχε επελθει με τις περσινες επιτυχιες..οι παικτες ξαφνικα ψηλωσαν μπασκετικα με μια χρονια και νομιζαν οτι εγιναν οι καλυτεροι.
    ευτυχως φαινεται-φαινεται το τονιζω-ακομη ειναι νωρις,οτι καταλαβαν, οτι λογω συνολου-ομαδικης δουλειας μπορουν να επαναλαβουν τα περσινα,η τουλαχιστον να προσπαθησουν με προοπτικη και οχι τυχη.
    μονο με πολλη δουλεια-υπομονη-επιμονη και ολυμπιακη πιστη ολα ειναι πιθανα.
    χαμηλα λοιπον τη μπαλα και δεν θελω δηλωσεις στυλ παπανικολαου ''οτι δεν ξεχασαμε το μπασκετ'',το ξερουμε κωστα,αλλα δεν το δειχνατε..
    ελπιζω λοιπον η ομαδα να μεινει αυτουσια για πολλα χρονια(το ακουτε αγγελοπουλοι)και καθε χρονο με σοβαρες προσθαφαιρεσεις να γινεται δυνατοτερη και καλυτερη..
    να γραψω και ενα δυο πραματακια που συνεχιζουν να κανουν μπαμ και πρεπει αμεσα να διορθωθουν..
    ο αντις συνεχιζει να βρισκεται εκτος κλιματος,αν και βοηθησε αρκετα στο αμυντικο κομματι,κατι που απο την αρχη της χρονιας δεν κανει ο πριντεζης,που αμυντικα δεχεται ευκολους ποντους..
    και περσι ο ντουντα(τωρα καταλαβα γιατι)ξεκινουσε με τον αντις γιατι πολυ απλα προσφερε περισσοτερα στο αμυντικο τομεα..
    καποιες στιγμες χαλαρωσης ειναι λογικες και ετσι οπως ειδα χθες-μακαρι να κανω λαθος,ερχεται η στιγμη ντεφορμαρισματος για τον σπαν..
    συγνωμμη για τεραστιο μυνημα(ξεπερασα και τον editor..)αλλα εδω ειναι η γωνια μου και γουσταρω να τα γραφω ολα....
    υ.γ.ο παουελ αυτο που πρεπει να βελτιωσει πρωτα ειναι λιγο η βαρεμαρα που διακρινω στις κινησεις του.να δωσει λιγο ωθηση,να ξυπνησει,να πορωθει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Παπ απλά ΑΛΛΑΖΕΙ με την ΕΝΕΡΓΕΙΑ του το ρυθμό της ομάδας. Είναι οφθαλμοφανές πια. Ήδη έχω αρχίσει να αγχώνομαι για το καλοκαίρι. Δεν είναι μόνο του Σπανούλη. Έχουμε Παπ και Χάινς που ΠΡΕΠΕΙ πάση θυσία να μείνουν εδώ! Πάντως ναι ρε αδερφέ, πήγε γούρι και δε το 'χα προσέξει μέχρι που μου το 'γραψες! Καλά έκανε και το δωσε εκεί πάντως. Μιλάμε για ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ποσοστά από το F4 και μετά ο τρελός, σε Ελλάδα και Ευρώπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ισχυει αυτο που λες για τον Παουελ, δειχνει λιγο αργος στη σκεψη και εκτος κλιματος, τον δικαιολογω βεβαια λογω προσαρμογης, απλα η αμυνα που παιζει με προβληματιζει γιατι δεν πιστευω οτι η προσωπικη αμυνα ειναι τοσο θεμα προσαρμογης οσο διαθεσης. Δεν μου βγαζει τρελη διαθεση. Πιστευω οτι για να πορωθει πρεπει να ανεβει η ψυχολογια του απο το ελληνικο πρωταθλημα πρωτα που ειναι πιο ευκολο και να νιωσει κομματι της ομαδας και οτι μπορει να προσφερει γιατι μου δειχνει σαν χαμενος και εκτος κλιματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεια σου man! Θα ξεκινήσω από το τέλος.

    Αδέρφια το ξανάγραψα και παλιότερα, έφτιαξα το blog για να γράφουμε Ο,ΤΙ μας γουστάρει, ΟΣΟ μας γουστάρει και όταν "μεγαλώσουμε" λιγάκι (τουτέστιν μαζευτούμε λίγοι παραπάνω) θα γίνεται το κυρίως post και από σας. Θέλω να γίνει η αντίστοιχη ποδοσφαιρική γωνιά των αναγνωστών του RP - για τους μπασκετικούς Ολυμπιακούς. Έχω ήδη σκεφτεί και τον τρόπο, ελπίζω μόνο να μη τα σκατώσω με τη σειρά, χεχε! Δεν είναι τυχαίο ότι όσοι μείναμε ΔΙΠΛΑ στο τμήμα αυτή τη 15ετια είμαστε της ίδιας γενιάς πάνω-κάτω πάντως.
    Συμφωνώ με ότι φαίνονταν να 'χουν ψηλώσει πολύ ή καλύτερα, δεν ήξεραν πως να το διαχειριστούν. Ευτυχώς ήρθαν οι φάπες νωρίς και αρχίζουμε να μπαίνουμε στους ρόλους της περσινής σκηνοθετικής ομάδας με νέο σεναριογράφο. Ξέρεις που δεν έχουμε διαφωνήσει ποτέ (από όσο θυμάμαι τουλάχιστο?). Στο θέμα της σφιχτής οικονομικής πολιτικής των Αφων. Εκεί τρέμω και γω για το καλοκαίρι αλλά δε μπορεί ρε γαμώτο μου... Κάναν ΤΟΣΟ κόπο να ξαναφέρουν το τμήμα εκεί που του αρμόζει - δε θέλω να διανοηθώ ότι για την "νέα πολιτική"' θα πάνε στράφι πάλι όλα... Στο κάτω κάτω, και οι Αγγελόπουλοι της γενιάς μας είναι, το ΠΟΝΑΝΕ το τμήμα, φαίνεται από παντού αυτό, οπότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά, βάζω και την παράμετρο "διαφορετικής προετοιμασίας" εδώ... Θα πάρει λίγο να μπεί στα τέμπα της υπόλοιπης ομάδας. Για τον Γκέτσε εγώ στεναχωριέμαι πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο γκετσε ειναι καμμενο χαρτι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το κακό είναι ότι όλοι αυτοί που μιλάνε για μπασκετάκι τον Μάη θα τρέξουν να πάρουν θέση και θα διώξουν και εσάς που πάτε...και λέω εσάς γιατί εγώ δυστυχώς δεν πάω επειδή δεν μένω Αθήνα. Αν κάποιος δεν γουστάρει το μπάσκετ οκ... αλλά όχι δεν το γουστάρουν από την μια και από την άλλη στα πανηγύρια πρώτοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ολοι πρεπει να μεινουν..ο παπ τουλαχιστον 2 χρονακια ακομη.τον χαινς επρεπε ηδη να τον εχουμε κλεισει με νεο τριετες και να μεινει για το καλοκαρι μονο η πιο καυτη πατατα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Που ναι το κουμπί του like?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κατω απο καθε σχολιο στα αριστερα δειχνει ενα βελακι προς τα πανω, αυτο πρεπει να ειναι το Like

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν μπορούσες να δεις apo τι πικρόχολο γελάκι πήρε η μούρη μου τώρα... Δε γαμιέται, ΟΚ. Τι να κάνω που δε με παίρνει ούτε για τα φτηνά διαρκείας της ΚΑΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπέρα σε όλους μάγκες. Ευχάριστη και αυτή η παρουσία στο blog αφού έρχεται μετά από μία πολύ σημαντική νίκη της ομάδας. Γούρικος ο Μιχάλης απ'ότι φαίνεται!!!

    Στα επι μέρους τώρα. Ο Πάουελ μας έδειξε ότι άρχισε να προσαρμόζεται και ξαφνικά μας τα πήρε όλα πίσω. Πολύ κακός σε άμυνα και επίθεση χτες. Στην πρώτη περίοδο ειδικά, τον έβλεπες και τον λυπόσουν. Δεν ήξερε που να κινηθεί και που να μαρκάρει. Μέχρι τους 17 πόντους της Εφές (αν δεν κάνω λάθος) δεν είχαμε καταφέρει να βγάλουμε μία σωστή άμυνα. Ο Ερντέν και ο Γκόρντον έκαναν κανονικό πάρτι. Μετά διορθώθηκε λιγάκι, αλλά και πάλι μέτρια πράγματα.

    Μέτριος και ο Χάινς εχτές. Δεν του βγήκαν οι φάσεις και έδειχνε λίγο πιο αργός από την συνηθισμένη του εικόνα που νομίζεις ώρες ώρες ότι είναι guard και όχι 4-5άρι. Παρόλ'αυτά μάζεψε 12 ριμπάουντ το παλικάρι μας από τα θηρία, οπότε πως μπορείς να πεις ότι δεν διακρίθηκε ακόμα και αυτός;; Στην ίδια κατηγορία και ο Άντιτς με αρκετές βοήθειες αλλά χωρίς ουσιαστική βοήθεια στην επίθεση αναλογικά με τον χρόνο που πήρε. Θα μπορούσα να πω μέτριο και τον Σπανούλη και άστοχο τον Σλούκα και χίλια δυο ακόμα. Αν όμως έτσι κερδίζεις της Εφές με 22 πόντους κάνοντας το ματς να μοιάζει προπόνηση, τότε μακάρι να είναι πάντα έτσι τα παιδιά!!!!!

    Ας σοβαρευτώ και λίγο. Πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα χωρίς όμως να αγγίζει το διαστημικό μπάσκετ που βλέπω σήμερα να παρουσιάζεται στις εφημερίδες και στο ραδιόφωνο. Έχει απεριόριστες δυνατότητες η ομάδα για να θεωρούν ότι αυτό είναι το πικ της.

    Συνοπτικά...
    Συγχαρητήρια σην ομάδα που έκανε την Εφές από το δεύτερο δεκάλεπτο να παλεύει να κρατήσει την διαφορά παρά να προσπαθεί να κερδίσει. Είναι τρομερό να είναι η διαφορά στους 10 πόντους σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι και να τρέχει αυτός που προηγείται ενώ αυτός που χάνει να παίζει σετ (έως παρα-σετ) μπάσκετ!!!

    Συγχαρητήρια στον Παπ (!!!) που το παιδί κάνει τέτοιες εμφανίσεις, βγάζει τόση ενέργεια και όταν βγαίνει αλλαγή χαιρετάει ακόμα και...τους υπαλλήλους του Σεφ. Πραγματικά όμορφη εικόνα και δεν είναι η μοναδική φορά που το βλέπω., Το παλικάρι βγαίνει για ζέσταμα και κάνει χάι φάιβ μέχρι και στις διαφημιστικές πινακίδες!!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ και ΨΥΧΑΡΑ. (το σκηνικό να είναι στο πάγκο και να μην μπορεί να κάτσει στο καρεκλάκι από την θέληση του να προσφέρει πραγματικά δεν ξέρω καν πως να το χαρακτηρίσω!!! όλο το παιχνίδι όρθιος το είδε!!!)

    Συγχαρητήρια στην διοίκηση για το πρωτοποριακό σύστημα με την εκτύπωση του εισιτηρίου από το σπίτι. Η μεγαλύτερη διευκόλυνση που έχω δει ποτέ μου!!!!! Ούτε εκδοτήρια, ούτε ουρές, ούτε καθυστερήσεις!! Μπράβο τους!!!!

    Για να το ολοκληρώσω στον ίδιο τόνο παρόλο που είναι πραγματικά εκνευριστικό... Συγχαρητήρια στον κόσμο μας που ήταν περισσότερος σε εκτός έδρας παιχνίδι στην Γερμανία από αυτούς που ήρθαν εχτές ΣΕΦ. Τι να πει κανείς.,..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ειδα το βαζελο, ενας απιστευτα χαλια Παο καταφερε και νικησε με τον Μπραμος να κανει το ματς της ζωης του με 7/9 τριποντα(!) Ουτε ο ιδιος θα το πιστευει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ναι ρε βάζελε!!! Α μπράβο!! Δεν το πίστευα ότι θα χαιρόμουν ποτέ για νίκη του ακατανόμαστου!! Όσο σκεφτόμουν όμως ότι θα τον βρίσκαμε στα πλέι οφ έχοντας παίξει από 14 έως και 21 παιχνίδια παραπάνω (14 όμιλος, 5 playoff, 2 final four) ήθελα να περάσει. Άσε που θέλω να τον πετύχουμε και στον όμιλο να δει τα αστεράκια του ουρανοκατέβατα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χα! Μάγκες είχα άδεια σήμερα και ξεχάστηκα ότι ήταν Παρασκευή... Έβαλα το ταινιάκι μου αφού κοιμήθηκε η ομήγυρη και μπαίνω να χαζέψω τώρα και ρίχνω το γέλιο της αρκούδας!!! Πόσα είπαμε ο Μπράααααμος? Επτά στα εννιά (ολογραφώς για να το χωνέψω)? Χαχαχα!!! Spy & Joe, θα ρίξουμε πολλά γέλια στο Top 16 αν διασταυρωθούμε (που για 'κει πάει...). Δε μου αρέσει να 'μαι προκλητικός, αλλά μα τω Θεώ, νομίζω ότι θα 'ναι η αρχή του ξεπλύματος. Συσσωρευμένο μάλιστα! Αν πάρουν παραπάνω από μία νίκη στα όσα ματς παίξουμε, θα 'μαστε αποτυχημένοι! Καλώς τα παιδιά! ΚΑΛΩΣ ΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ο παικτης που ψαχνουμε..οτι βρηκα στο διαδυκτιο προχειρο..η ολυμπια μενει εκτος επομενης φασης..τον παιρνουμε και ειμαστε κομπλε..κινησεις κοντα,ταπες,ευστοχος βολες,ριμπαουντερ ολκης..γινομαστε πανισχυροι...
    http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=001892
    http://www.youtube.com/watch?v=pOAPXnrt208
    http://www.youtube.com/watch?v=sK-nP3k_PCM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πραγματικά καταπληκτικά στατιστικά!!! Αν πω ότι τον έχω παρακολουθήσει γενικά θα πω ψέματα αλλά στο παιχνίδι με τον βάζελο που τον θυμάμαι ήταν αρκετά καλός. Αν εξαιρέσεις τα 3 λάθη που φαίνεται να κάνει (αρκετά για 5άρι), δείχνει να είναι πολύ σημαντική προσθήκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Διάβασα ότι είχε περάσει από Ίκαρο Καλλιθέας... Τον θυμάστε? Φαίνεται ωραίο "γομάρι"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ranks #1 in 3-point % (63.6%) (14/22!!!!!!!)
    Ranks #2 in Free throw % (100%) (14/14!!!!!!!!)



    Αυτά είναι στατιστικά του Παπανικολάου!!! Απίστευτο το πόσο έχει δουλέψει αυτό το παιδί τα τελευταία χρόνια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οντως φαινεται πολυ καλος, πολυ καλα στατιστικα, τι ριμπαουντ, τι σκοραρισμα και σε καλη ηλικια, ξερει κανεις το κασε του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή