Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Meet them...



ΟΚ, έφτασε (επιτέλους) η ώρα που όλοι περιμέναμε!
Παίδες, τέρμα τα ψέματα, την ερχόμενη Παρασκευή (4/10) παίζουμε το πρώτο από τα δυο παιχνίδια για τον (άτυπο?) τίτλο του Πρωταθλητή Κόσμου (εκτός ΝΒΑ...) και δε νομίζω ότι αφήνει κάποιον αδιάφορο, έτσι? Είναι επίσημο τρόπαιο να υπενθυμίσω, το οποίο έχουν κατακτήσει και οι απέναντι και δυστυχώς δε βλέπω και μεγάλη πρεμούρα... Τoυλάχιστον από τα media (ναι για τα "δικά" μας, μιλώ). Και αν το Champions League είναι μια καλή δικαιολογία (γιατί αυτό είναι), δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΗ η απουσία του δις πρωταθλητή Ευρώπης από τα εξώφυλλα, τουλάχιστον, των "δικών" του εφημερίδων... Τεσπά, φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Αλλά και αυτοί οι λίγοι, οι "μασόνοι" όπως μας λένε, οι από την εδώ πλευρά αν θέλετε, σε ένα μεγάλο ποσοστό δείχνουν να έχουν σκαλώσει στο παιχνίδι με τον βάζελο που ανοίγει το πρωτάθλημα (μια ανώτερη δύναμη να το κάνει, οποιαδήποτε και αν είναι αυτή - δε θα τα χαλάσουμε εκεί...) μια εβδομάδα μετά τα παιχνίδια στη Βραζιλία και όχι στο πρώτο μεγάλο τρόπαιο της σεζόν... Το γιατί, ας μη το αναφέρουμε. Τα προβλήματα δε, δείχνουν να 'ναι τόσο συνηθισμένα όσο το κατούρημα μετά τις μπίρες! Η γκαντεμιά είναι συνυφασμένη με αυτό το τμήμα, αλλά επειδή είναι όντως αρκετά "Ιωαννιδικά" αυτά και δε θέλω να έχω σχέση ούτε για πλάκα με δαύτον, το αφήνω και ελπίζω να ήταν οι τελευταίες απουσίες για φέτος, αυτές του Law και του Παπαπέτρου.

Λίγο-πολύ, όλοι ξέρουμε τι γίνεται με το roster. Και λέω "λίγο-πολύ", γιατί δεν έχω πάρει και πολύ γραμμή τι γίνεται με τις περιπτώσεις των Μαυροειδή και Γεωργάκη. Έχω διαβάσει τόνους bytes (το μελάνι το 'χω για να γράφω συγκεκριμένα πράγματα σε συγκεκριμένα σημεία και ας λέγεται ότι δε πιάνει εκεί...) για τις θέσεις, τους παίκτες έναν-έναν και ξεχωριστά, αλλά για τον Δημητράκη βλέπω μια "αμηχανία" στην εκφορά λόγου... Ακόμα τραυματίας? Θα κάνω τουμπεκασιόν ψιλοκομμένο προς το παρόν, με την ελπίδα (πεθαίνει πάντα τελευταία) να βγω λάθος, αλλά αν δω τα αντίθετα, θα επανέλθω. Δε βγαίνει από τις τσέπες μου, αλλά κοντά μισό χαρτί χαμένο, είναι να τρελαίνεσαι...

Anyway, είπα να το κάνουμε αλλιώς εμείς εδώ μιας και θα έχετε διαβάσει ήδη τι και πως για παλαιούς και νέους στην ομάδα. Σκέφτηκα λοιπόν, να δώσω links πάνω σε κάθε όνομα για ένα μικρό ή μεγάλο preview (ανάλογα την σταδιοδρομία, την ηλικία και την πρεμούρα κάποιου να γράψει κάτι για τον κάθε παίκτη, στο νετ). Το Wiki ήταν μια καλή/μεσοβέζικη λύση, και από όσο έλεγξα (η αλήθεια είναι, όχι πολύ) δεν είχε ιδιαίτερες "ανωμαλίες". Στο προπονητικό stuff πλην Coach B. και Μίλαν, αποτάθηκα στα στοιχεία του επίσημου site μας.

Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία να συζητάμε και να μουρμουράμε, να φωνάζουμε και να σιχτιρίζουμε ανάλογα τα αποτελέσματα, να παινεύουμε τις ομάδες στο fantasy και κάπου εκεί στο Μάη να αποτρελαθούμε με μια τρίτη συνεχόμενη Ευρωλίγκα!

It's show time folks!


Olympiacos Piraeus B.C. Roster 2013 - 2014

Brent Petway, Forward, 2.05, USA - 1985

Acie Law, Guard, 1.90, USA - 1985

Bryant Dunston, Forward, 2.03, USA - 1986

Vassilis Spanoulis, Guard, 1.93, Greece - 1982

Stratos Perperoglou, Forward, 2.03, Greece - 1984

Ioannis Papapetrou, Forward, 2.03, Greece - 1994

Κostas Sloukas, Guard, 1.90, Greece - 1990

Dimitris Mavroeides, Center, 2.08, Greece - 1985

Cedric Simmons, Center, 2.06, USA - 1986

Mirza Begic, Center, 2.16, Slovenia - 1985

Georgios Printezis, Forward, 2.02, Greece - 1985

Dimitris Agravanis, Forward, 2.08, Greece - 1994

Vangelis Mantzaris, Guard, 1.95, Greece - 1990

Georgios Georgakis, Forward, 2.08, Greece - 1991

Dimitris Katsivelis, Guard, 1.96, Greece - 1991

Matthew Lojeski, Guard, 1.98, USA - 1985

Andreas Christodoulou, Forward, 1.97, Cyprus/Greece - 1995

Coaching Stuff:
Head Coach: Georgios Bartzokas (Greece)
Assistant Coaches: Milan Tomic (Serbia/Greece), Christos Marmarinos (Greece), Christos Pappas (Greece)
Trainer: Andreas Gatzoulis (Greece)


176 σχόλια:

  1. Καλή αγωνιστική χρονιά με πολλές επιτυχίες να έχουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα παίδες. Αν και δε μας αφορά άμεσα, επειδή το έγραψε και ο Μακ πριν κανα-δυο μέρες και είχα εκφράσει τις αμφιβολίες μου, επανέρχομαι τώρα που έμαθα κάτι παραπάνω. Ο Μάρκοβιτς λοιπόν, φέρεται να είναι στόχος του Ομπράντοβιτς, οπότε αν αληθεύει, είναι περιτή όποια άλλη κουβέντα. Ο βάζελος δε μπορεί να τον χτυπήσει σε καμία τέτοια περίπτωση. Αν ισχύουν αυτά που που είπανε (και μοιάζουν πολύ λογικά), θα περιμένουν τις επόμενες εξετασεις του Ούκιτς για την επιβεβαίωση ή μη του χρόνου απουσίας του. Ένα ακόμη θέμα που τους μανουριάζει είναι ο Παππάς, μιας και ακούγεται όλο και περισσότερο ότι ήταν προεδρική επιλογή και όχι του Πεδουλάκη. Αν βάλεις στο blender οικονομικό, θέσεις, rotation, επιλογές - καταλήγεις (εγώ τουλάχιστον) ότι κατά 99% ο Μάρκοβιτς δε πάει ΟΑΚΑ και ΑΝ θα πάρουν (το "αν" όχι τυχαία caps) κάποιο guard, θα είναι μια αρκετά πιο φτηνή λύση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσον αφορά τα παιχνίδια του Intercontinental: "Tα δύο αυτά παιχνίδια θα υπάρχει δυνατότητα να τα παρακολουθήσουμε από τον σταθμό του ΑΝΤ1. Να τονίσουμε πως οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά (LIVE) τα ξημερώματα, αλλά και σε επανάληψη. Συγκεκριμένα, όσον αφορά τις ώρες διεξαγωγής των δύο αναμετρήσεων, το πρώτο ματς (4/10) θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΑΝΤ1 στις 2 τη νύχτα (δηλαδή ξημερώματα Σαββάτου, 5/10) και το δεύτερο θα μεταδοθεί ζωντανά (6/10) στις 5.30 το απόγευμα. Να τονίσουμε πως το πρώτο παιχνίδι (για όσους δεν είναι ξενύχτηδες) θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση το απόγευμα του Σαββάτου (5/10, 17:00)." Contra.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλα ρε Gerry καλημέρα. Αυτό που μου έχουν πει, είναι ότι έχει πάρει μπρος η διαδικασία του ελληνικού διαβατηρίου του μικρού και ότι είναι κάτι που και ο Χριστοδούλου θέλει πολύ. Οψόμεθα, αλλά δε νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα εδώ. Μάλλον όμως από τις αρχές του 2014 θα έχουμε ουσιώδη νέα και μέχρι τότε θα προπονείται με την αντρική ομάδα και θα παίζει με την εφηβική (όπου λογικά θα ρίχνει 30αρες, χεχε).

    Για το άλλο που ρωτάς, δε ξέρω κάτι, αλλά υποθέτω ότι επειδή είναι διοργάνωση της FIBA, στο site της την επομένη θα βρεις πλήρες ραπόρτο, όπως συνηθίζει να βάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ, ειδικά για την απάντηση στο θέμα Χριστοδούλου. Μπάσκετ βλέπω 30 χρόνια και μου παίρνει πλέον κάπου 10 λεπτά να καταλάβω τι δυνατότητες έχει κάθε παίκτης. Αν ο μικρός έχει σωστό work ethic (το οποίο ομολογώ ότι δεν γνωρίζω αν έχει), θα κάνει παπάδες. Διαβατήριο και γρήγορα, διότι άνετα μπαίνει να παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα από τώρα.


    Για παο: η πείρα έχει δείξει ότι σε άτομα σαν τον Παππά δεν μπορείς να στηρίζεσαι. Μπορεί να παίξουν καλά για ένα διάστημα, αλλά μετά θα βγουν όλα στην επιφάνεια (θυμάσαι πόσο καλά έπαιζε ο Σχορτσανίτης την πρώτη του χρονιά με εμάς, και πώς συνέχισε...). Ο Κάρι είναι εξαιρετικός σκόρερ, αλλά δεν φτάνει. Πέρσι πήραν 11 ξένους, τώρα είναι 7 προς 8 και ακόμα δεν έχει γίνει τζάμπολ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μιχαλη εισαι ο μονος που ανεφερες αυτο το θεμα με τα δικα μας εξωφυλλα..δεν περιμενω να ασχοληθουν με το μπασκετικο ολυμπιακο..ειναι πιο σημαντικο θεμα βλεπεις οι ασιστ του ιμπαγασα στα φιλικα..τεσπα..ειδα το ματς του βαζελου με μακαμπι..η μακαμπι επαιξε χωρις τον τζειμς που κατα την γνωμη μου ειναι ο καλυτερος της παιχτης..κερδισε ευκολα ο βαζελος..αυτο δειχνει ποσο ανταγωνιστικος θα ειναι..την πιστευω την φετινη μακαμπι για φαιναλ4..τωρα ο βαζελος εχει απουσιες και τραυματισμους αλλα θα ειναι ανταγωνιστικος και ικανος για ολα..ο μαρκοβιτς ειναι απλα ενα καλο πλει μακερ..τπτ ιδιαιτερο..απλα ξερει την θεση του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το θέμα με τα πρωτοσέλιδα έχει παραγίνει... Προσωπικά έχω πολύ καιρό να αγοράσω αθλητική εφημερίδα. Ανεβάζουν όποιον θέλουν και θάβουν όποιον δεν γουστάρουν. Συνήθως θάβουν το μπάσκετ, γιατί έτσι τις συμφέρει. Φταίνε σε τεράστιο βαθμό για το γεγονός ότι δεν έρχεται πολύς κόσμος στο ΣΕΦ. Παγιωμένη κατάσταση, δεν αλλάζει.


    Αλλάζουμε εμείς όμως. Τέρμα οι φυλλάδες για μας. Ευτυχώς υπάρχει και το ίντερνετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κωστή αρχίζω να βγάζω καντίλες με το ολο θέμα και δε πιστεύω είναι μόνο λόγω ότι το "ποδόσφαιρο πουλάει"... Ας μη το πιάσουμε.

    Και γω το είδα λίγο το ματσάκι με Μακάμπι. Εγώ πάντως, εμμένω στο ότι οι Μακαβαίοι θα έχουν ωραία ομάδα μεν, μέχρι τους 8 μάξιμουμ δε. Ο καιρός θα δείξει βέβαια, αλλά έτσι πως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή, δε τους βλέπω ούτε αυτούς, ούτε τους βάζελους για παραπέρα. Βασικά, την περυσινή 4αδα έχω σαν υποψήφια και για φέτος, τόσο που αν και δε παίζω στοίχημα, λέω να το ξεκινήσω. Ο βάζελος που λες, θα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ανταγωνιστικός, αλλά δε βλέπω πως μπορεί να μας απειλήσει έτσι πως έχουν τώρα τα πράγματα. Και εξηγούμαι: Δε κάνανε κάποιο σοβαρό update στην ομάδα τους και το πρόβλημα στα guard παραμένει. Απορώ ειλικρινά γιατί δε το βλέπει ο κόσμος? Οι περσινοί τελικοί είναι θέμα πολλών πραγμάτων, επιμένω, και κυρίως στο ότι δεν είχαμε γραμμή ψηλών. Ακόμα και Ούκιτς να έχουν, θα είναι μείον για μένα πάλι φέτος εκεί. Ο Διαμαντίδης είναι "Α" και "Ω" για αυτούς, κάτι που δεν ισχύει σε εμας με Σπαν.
    Στους ψηλούς δε, ο Λάσμε φαίνεται ΦΑΝΕΡΑ επιρεασμένος από τον τραυματισμό του και λογικά θα αργήσει να βρεθεί σε κατάσταση Μαϊου. Και ο βάζελος έχει δύσκολο όμιλο και πρόγραμμα, παιδιά... Ο Μπατίστ πια είναι συνταξιούχος και μόνο στην Ελλάδα θα βοηθά, με την ανοχή των γκρι. Έβλεπα στο ματς με CSKA να προσπαθούν να παίξουν εκείνο το "γνωστό" p&r τους και γέλαγα και έκλαιγα, μαζί! Έχει ΠΟΛΛΑ θέματα να λύσει ο Πεδουλάκης, δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ εύκολο για μένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η περιφερεια τους ανεβηκε με Καρι παντως και δεν ξερεις τι θα τους βγει ο Παππας αργοτερα. Ισως μεχρι τα Χριστουγεννα ανεβει κι αυτος. Εχουν δυναμωσει λιγο στο 4. Ετσι οπως τους βλεπω ειναι σε πολυ καλυτερη βαση απο περυσι, εχουμε δει οτι ο Πεδουλακης αλλαζει συχνα παιχτες μεσα στη σεζον ισως το δουμε και φετος. Με 1-2 προσθηκες σωστες ο βαζελος μπορει να χτυπησει F4. Εχει περισσοτερες λυσεις απο περυσι, οπου ειχε για καποια λεπτα στο παρκε Ξανθοπουλους,Γιανοπουλους,Μπανκς,Γκουιν κτλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. λογικα ναι μεχρι τους 8 θα παει η μακαμπι αλλα θα πουλησει ακριβα το τομαρι της..τωρα για τον βαζελο..εχει απο τραυματισμο τον λασμε..τα ιδια τον γκιστ..τραυματισμενο τον μαυρο..τραυματια τον ουκιτς..οσο τραβαει ο διαμαντιδης θα ειναι καλος..αλλα και αυτος πια ειναι πολυ αργος..αν καταφερουμε και τα βγαλουμε περα με τους γκιστ και λασμε δεν νομιζω οτι θα εχουμε προβλημα..ο μπατιστ δεν ηταν κακος με την κουμπαν..γενικως φετος θα παιξουν πολλες ομαδες για το φαιναλ4..η ρεαλ δεν με πειθει πολυ..με πειθει η μπαρτσα και η τσσκα..επισης θεωρω δεδομενο οτι η φενερ του ζοτς θα ειναι ανταγωνιστικη οσο παει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. o καρι ειναι παιχταρα..ο παππας δεν νομιζω οτι θα ειναι ανταγωνιστικος την πρωτη χρονια..πρεπει να αλλαξει πολλα πραγματα στο στυλ που επαιζε για να σταθει στην eyroleague..ειναι ενα ερωτημα ο φωτσης..ολα θα κριθουν απο το ποιος θα ειναι πιο ετοιμος οταν χρειαστει τον απριλιο/μαιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνώ Joey, ανέβηκε ο Κάρι αλλά δεν έχει "σταθερά". Δεν έχει έρθει ο άνθρωπος για να κάνει αυτή τη δουλειά και δε ξέρω κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί στο σκοράρισμα με συνέπεια και συνέχεια. Βασικά για μενα ο βάζελος θα μας μάτσαρε καλά στα guard μόνο αν είχε και Ούκιτς και Μάρκοβιτς (εμένα Κωστή μου αρέσει). Έτσι κάνει πασαλήματα, κάτι σα τα περσινά δικά μας στους ψηλούς ένα πράμα, αλλά έτσι πας μόνο με γνώμονα την τύχη. Αν δέσουν γρήγορα οι δικοί μας νιούφηδες, θα ξεχάσουν δια παντός τα περσινά. Δε μου αρέσει να παπαγαλίζω, αλλά τουλάχιστο στη θεωρία, ναι φέτος έχουμε πλήρες ρόστερ. Μακριά από γαμω-τραυματισμούς και θα είμαστε αλλιώς. Σκέψου ότι έχω πάρει ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΑ και τον coach B., χεχε! ;Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τον Ζοτς ακόμη δε ξέρω που να τον βάλλω, ρε φίλε?! Το να πούμε ποιος είναι ή να καλύτερα, να ξεχάσουμε ποιος είναι, θα 'ναι ασχετίλα μίνιμουμ! Με ξενίζει ΠΟΛΥ το ρόστερ που 'χει φτιάξει, όμως. Επίσης ο Ζοτς είχε μάθει τόσα χρόνια στον βάζελο, να έχει μια εξαιρετική βάση Ελλήνων παικτών, ακόμη και στους ρολίστες, κάτι που με τους Τούρκους δε το 'χει βρει και του 'χει κάτσει κόμπος. Επίσης βλέπω και πολλά "ονόματα" μαζεμένα... Δε ξέρω, είναι ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ο καλύτερος coach την ώρα του παιχνιδιού, εκτός ΝΒΑ, αλλά στα δικά μου μάτια (ΟΚ, του άσχετου - δεκτό), ο Ιτούδης έχει πιο ισορροπημένο ρόστερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. για μαυροειδη-γεωργκαη τα εχουμε πει-διαπιστωσει και δεν χρειαζεται να αναρωτιεσαι..
    ουτε πιστωση χρονου-ουτε κατι αλο θα αλλαξει τη γνωμη μου για αυτους τους δυο..
    ο πρωτος πατησε σε μια καλη χρονια στο μαρουσι,κανοντας μεταγραφη που τον εβαλε στο χαρτη και τωρα τρωει ετοιμα ζεστα ακουραστα λεφτακια..
    ο δευτερος χωρις ιχνος υπερβολης ειναι απο τους πιο αταλαντους παικτες που εχω δει-δεν ειναι καν για το επιπεο πρωτης κατηγοριας,καπου για γ εθνικη και με προυποθεσεις,σιγουρα μεσα στη κορυφαια δυαδα στον οσφπ ever-βρειτε το δευτερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο μαντζαρης ειναι 90αρης και οχι 95αρης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. και εμενα με εχει μπερδεψει ο ζοτς..οντως περιεργη ομαδα..με πλει τον μακαλεμπ!!!!δλδ παιχτη που ο ζοτς στον βαζελο δεν θα τον επαιρνε ποτε..δεν ξερω περιεργα πραγματα..παντως αυτο που λες ειναι μεγαλη αληθεια..οτι μεσα στο ματς ειναι φοβερος κοουτς δημιουργει ερωτηματα..πιστευω αυτο θα δωσει μεγαλη ωθηση στην φενερ..για ιτουδη ελπιζω να τον παρουν στην εθνικη..δεν υπαρχει καλυτερη επιλογη για ελληνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. φιλε εχουν πολλα θεματα-αλλα και περσι μας κερδισαν.
    και αυτο δεν χωνευεται ευκολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μην ξεχνάς ότι φέτος έχουν τον Κάρυ από την αρχή με αποτέλεσμα ο Διαμαντίδης να ξεκουράζεται πολύ περισσότερο....Πάντα ο Πρωταθλητής είναι το φαβορί για μένα...Και στη Euroleague και στο πρωτάθλημα αντίστοιχα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Bro, έχεις απόλυτο δίκιο! Της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά... Το διορθώνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και έτσι να 'ναι Clyde, απέχουν πολύ κατ'εμέ από μας στα guard.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μακαρι να ηταν 95αρης να τον ειχαμε για αλλα 15 χρονια.οχι οτι ειμαι πλεονεκτης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για πες τον δεύτερο, δε πάει το μυαλό μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. δεν εχω σκεφτει,καθε προταση δεκτη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έτσι όπως έπαιξαν στον Ολυμπιακό, τραγικοί ήταν οι Πέρκινς και Κένι Μίλερ. Θα σκεφτώ κι άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Από τη στιγμή που απέτυχε το πείραμα Γιαννάκη και δε μπορούν να πάρουν τη θέση, Μπαρτζώκας-Πεδουλάκης, ναι, νομίζω ότι ο Ιτούδης είναι η καλύτερη λύση. Και λέω "νομίζω", γιατί όσο κορυφαίος ήταν σαν assistant, δε τον έχουμε δει την ώρα της κρίσης... Τους Μπαρτζώ/Πεδουλάκη και τους είδαμε και περάσανε με επιτυχία τις εξετάσεια αυτές (γιατί μπορεί να ήταν head, αλλά σε μικρές ομάδες, με μηδαμινή πίεση σε σχέση με τους πάγκους των αιωνίων), αλλά ο Ιτούδης θα πρέπει να δείξει πολλά φέτος. Είναι η ευκαιρία του, για να δούμε... Δε αντέχω με ΤΙΠΟΤΑ όμως, Κατσικάρη... Κατασκεύασμα των media και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ωωωωωπ! Ντορόν Πέρκινς, είναι παικτούρα αδερφέ! Λάθος θέση, λάθος στιγμή, για λάθος πράγματα...όλα λάθος γενικώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συμφωνώ, αλλά όταν τον έβλεπα να χάνει τα λέι-απ και να έχει συνολικά 4/16 βολές (!!!) δεν μπορούσα παρά να υπογραμμίσω το προφανές. Να σημειωθεί όμως η διευκρίνισή μου: "έτσι όπως έπαιξαν στον Ολυμπιακό".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Άσχετο, αλλά άμα ήμουν ρεπόρτερ του μπασκετικού Ολυμπιακού και ήμουν όλοι μέρα με τα παιδιά της ομάδας, θα έβαζα "φιτιλιές" μεταξύ Law και Papi... Ο ένας ηγέτης του Texas A&M, ο μικρός αν και ένα χρόνο μόνο στους Longhorns, από όσο ξέρω (το επιβεβαιώνει ο Πετράν αυτό μόνο...), φανατικός μέχρι τα μπούνια! Το buzzer έχει μείνει στην ιστορία, πάντως!,

    http://www.youtube.com/watch?v=_INRQwuBQew

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χεχε, ναι ρε φίλε, πλάκα κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ο περκινς με το backround που ειχε δεν χωραει εδω..
    απλως δεν κολλησε την δεδομενη στιμγη..
    φετος μπορουμε να εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη αισθηση απο το παιχνιδι του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Στο ματς με τον Άρη στον Αλεξάνδρειο ο Πέρκινς δεν είχε βάλει ακόμα εντός παιδιάς σουτ στην καριέρα του στον Ολυμπιακό. Και σε κάποια στιγμή φεύγει στον αιφνιδιασμό, πηδάει ψηλά, εγώ λέω "έλα παιχταρά μου, κάνε σεφτέ", και χάνει το κάρφωμα!


    Εκεί κατάλαβα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ναι, αλλά θυμήσου πόσους πόντους έβαλε τελικά σε εκείνο το ματς, τι άμυνα έπαιξε και αν ήταν ο καλύτερος... Κρίμα να έχει αφήσει τέτοια εντύπωση, αν και δικαιολογημένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν τον κατηγορώ τον άνθρωπο. Αν μη τι άλλο προσπάθησε. Κανονικά είναι σκάλες ανώτερος, αλλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Dedicated to Savvas:
    http://nba.sport24.gr/article/2436496/jordan-den-tha-exana-apo-ton-lebron
    http://nba.24media.kunder.linpro.no/incoming/article1751480.ece/ALTERNATES/w620/michael+jordan.jpg

    p.s. Άσχετο. Οι Slayer στο κορυφαίο τους σημείο...
    http://www.youtube.com/watch?v=rvuO2EvCTAE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Απο ελληνες ειναι στανταρ ο χειροτερος. Απο ξενους Ανατολι Ζουρπενκο, Mατ Φριτζι δυνατα ονοματα για το πανθεον της αμπασκετοσυνης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Matt Freije!!! Φίλε, αναγκάστηκα να τον google-άρω για να τον θυμηθώ!!! Ολικό erase μιλάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. http://www.sportdog.gr/article/193128/enas-allos-diamantidis-foto kinky boy!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ξεχνιεται ο αμερικανος Νοβιτσκυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Παντα μου θυμιζε φυτουκλακι ο Διαμαντιδης :P Ειναι 33 και με το καπελο μου θυμιζει 17χρονο αμερικανακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εκτός ίσως από τον Kobe, επειδή κλέβει όλες τις κινήσεις μου χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Freshman ενοειται... Αλλα εχει παει και λυκειο στην Αμερικη, στο Florida νομιζω... Παρε και βιντεο για να καταλαβεις τη δουλεια γινεται στην προπονηση! Οχι οτι δε τα ξεραμε αλλα καλο ειναι να τα θυμομαστε! http://www.youtube.com/watch?v=211sw1PT8FE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. το κοιυζ της ημερας...
    γιατι αναφερει τον καρμελο στους πιθανους αντιπαλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. γιατι ο καρμελο ειναι πυρηνικο οπλο επιθετικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. το αλλο με τον Mayo το δες??χαχαχχα εγω αν ημουν πατερας του θα του βαραγα σφαλιαρα για να κλεισει το στομα του :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Παίδες, έχετε πάρει γραμμή αυτά τα παιχνίδια? Εγώ μέχρι προχθες τα είχα στο μυαλό μου και τελικά ο βλάκας, δεν τα είδα τα χθεσινά. Λέω όμως να μη χάσω τα επόμενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. γιατι φοραει τα παπουτσια του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ωωωωπ: http://www.gazzetta.gr/basketball/article/546970/allages-stoys-kanonismoys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Άντε, οι κανονισμοί της Α1 έχουν την ίδια ευελιξία με αυτούς της FIBA. Ευελιξία βροντόσαυρου. Σαν τον Βασιλακόπουλο ένα πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Μεγάλη παιχτούρα ο Ορτίθ...
    http://www.gazzetta.gr/basketball/article/546992/xana-mazi-ortith-kai-gkatzoylis-vid



    υ.γ. Μίλα του βρε Μπαρτζώκα, μη ντρέπεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Τα παιδιά της πατρίδος.
    http://www.gazzetta.gr/basketball/article/546898/alitheia-thymaste-ton-gkali



    υ.γ. Πατήστε το link που δίνει ο FatherJohnnys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Με ενδιαφέρουν για να δω με ποιον θα παίξει ο Πάο εκτός έδρας κι αν πρέπει να αγοράσω παίκτες του ή όχι στο fantasy ώστε να κερδίσουν μια φορά για να τους πουλήσω μετά. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Όχι ρε μια χαρά ματσάκια θα 'ναι... Από το να βλέπω ch. l. (εντάξει εμάς θα μας δω το βράδυ, αλλά κάτι άλλο δεν αντέχω), μια χαρά παιχνίδια είναι! Την Μπάνβιτ ειδικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ρε αυτος ο ντειβις ειναι αλλη κλαση..20 ποντους στο ημιχρονο..αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ελπίζω κάτα το Γενάρη να επανέλθουμε, γερά... Από τις κινήσεις που αλλάζουν άρδην, την κάθε ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Κοίτα που θα πάρει διπλό η πρώην ομάδα του Λοτζέσκι στη Ρωσία, ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Πάνω που πήγε να το καθαρίσει η Οστάνδη, χτύπησε ο Κόπονεν... Κοντά ένα λεπτό ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Χεχε, το καθάρισε η Οστάνδη, 79-90!!!
    32 ποντάκια ο Davis, 16 ο Κόπονεν. Σε πολύ ρηχά νερά οι Green και Popovic...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. o davis ειναι επιθετικο υπεροπλο αλλα πισω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Στην κατάλληλη ομάδα, θα παίξει και άμυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. καλα ρε πως εχασε η khimki με τετοιο ροστερ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Δε βλεπόταν Νέρι! Αν είχαμε εμείς (και μιλώ σαν ελληνικές ομάδες τώρα, αιώνιοι, Άρης, Πανιώνιος κτλ) ΤΕΤΟΙΕΣ άμυνες και πολύ περισσότερο, ΤΕΤΟΙΑ νοοτροπία και βαριεστημάρα, θα τους είχαμε περάσει γενεές δεκατέσσερις φίλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. παντως επιθετικα δεν υπαρχει ο ανθρωπος..μακραν το καλυτερο επιθετικα 5αρι στην ευρωπη..με ολους τους τροπους σκοραρει..εκανε και ρανκινγκ πανω απο 30..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ρε τον Κωστάκη! Τρία παστέλια!! Αν συνεχίσει έτσι, δε μένει άλλο χρόνο σε μας, τον ξεχνάμε... Καλά αυτόν τον Ρομπέρτο ρε μάγκες, πέστε μου ότι δεν τον έχουμε δανεικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. αυτον δεν τον παιρνεις με τιποτα..
    θελει λεφτα,ασε που θα ξαναγυρισει ατλετικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. καλα αυτος εξω ειναι;
    χρωσταει παντου και εχει παρε δωσε με ναρκωτικα..ειχε αποφαση για φυλακιση.
    αλλα μεγιστος παικτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. http://thepiratebay.sx/torrent/8986019/NBA_2K14_RePack_MULTi6-SEYTER
    κατεβαστε απο δω,μια απλη εγκατασταση θελει...
    ο οσφπ εχει καλυτερο overall απο μπουλς του 96....
    εχει τις καλυτερες της δεκαετιας των 70ς -80ς-90ς...
    σκεφτομαι μια υπερομαδα στον θρυλο με δυαρι τζορνταν και στο πεντε τον ρολο κουζινας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Αααααχαχαχα! Jordan και Dorsey???!!!! Θα συμφωνήσω, θεός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Είχα καιρό να επισκεφθώ το Hoopfellas και μου έκανε φοβερή εντύπωση που ο Jim, είναι "δικός" μας (fan του Αγγέλου εννοώ και όχι βέβαια Ολυμπιακός, με την πρώτη ευκαιρία θα μας τα πρήξει πάλι για την Celtic pride..). Πολύ ενδιαφέρον άρθρο, indeed!

    http://hoopfellas.blogspot.gr/2013/09/the-decision.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. μηπως ξερεις τι mode εχει στο on line??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Αρχίζω απο τώρα να προσεύχομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. παιδια ο γκετσε 6/8 τριποντα στο ημιχρονο και 23 ρανκινγκ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Δε μπορώ να πω περισσότερα γιατί μόλις κυκλοφόρησε το περιοδικό και πρέπει να σεβαστώ το ψωμί των ανθρώπων, αλλά ρε παιδες σόρυ κιόλας, το 60% (μίνιμουμ) αυτών που γράφει η Κουρούνα αυτό το μήνα και μόλις διάβασα, σας τα 'χα γράψει εδώ μέσα από τον Ιούλιο ή όχι? ΟΚ, είπαμε μετριοφροσύνη, δεν είμαστε δημοσιογράφοι (μακριά...), αλλά ρε διάολε, ξέρουμε να βλέπουμε πίσω από αυτά που ακούγονται στην πιάτσα... Ειδικά στο θέμα Λάσμε και τον τραυματισμό του, έπεσα 100% μέσα... Την ώρα που καλά-καλά δεν είχε υπογράψει αν θυμάστε...
    Για τα ενδο-οικογενειακά δε κάνω κουβέντα, όπως ξέρετε. Πείτε με μαλάκα, πείτε με μπαγλαμά, δεν αλλάζω. Απλά, επειδή είμαι όλα τα παραπάνω (και ακόμα περισσότερα), στεναχωριέμαι... ΠΟΛΥ.
    Τεσπα. Πάντως, χωρίς να θέλω να τους κάνω διαφήμιση, υπογράφει ένα πολύ μεγάλο άρθρο η Κουρούνα για την Εθνική, που μου σήκωσε και μάτια και φρύδια και τρίχες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Τι δε καταλαβαίνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. on line φιλε δεν εχω παιξει...οποιος γνωριζει κατι περισσοτερο ας μας κατατοπισει..
    παντως καμια σχεση να το παιζεις στο ps3...
    αλλα μου χαλασε και εχω μεινει με το πουλισ το χερι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. το περσινο ειχε ενα mode που εφτιαχνες δικια σου ομαδα και με παλιους παιχτες και με καινουργιους και ανεβαινες κατηγοριες μεσα απο αγωνες με αλλους...φτιαξε το πσ3 και δεν θα βγαινεις απο το σπιτι :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Για τη Λιετουβος καλος ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. καποτε ημουν μεγαλος φαν..τωρα παιζω οταν βρισκω χρονο..αλλα πιο πολυ ειμαι αλλων στυλ παιχνιδιου,αυτα μονο με παρεα εχουν ενδιαφερον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. H Οστάνδη πάτησε και την Μπάνβιτ του Ιτούδη! Ωραίος τελικός αύριο, ανάμεσα σε δυο ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΕΣ ομάδες και καπάκι το πρώτο από τα δυο παιχνίδια για το Διηπειρωτικό. Και γαμώ! Λέω να πλακωθώ στους καφέδες και να το δω live. Θα είναι κανένας σας ρε για παρέα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Θα το δω και γω, ξυπνιος θα ειμαι ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. μπορει να αραξω εγω ρε... ετσι κι αλλιως απο εδω και περα θα εχω πολυ ελευθερο χρονο και δεν θα ξυπναω και πολυ πρωι... αν με καταλαβαινεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. και εγω ονλαιν ρε εννοειται..αυτος ο μεχια της μπανβιτ ωραιος παιχτης..δεν επιασε στην τσσκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Kι εγώ μαζί σου Μιχάλη. Επιτέλους αύριο τελειώνει μια άκρως κουραστική εβδομάδα και θα ξενυχτήσω μετά από μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Όχι ρε φίλε... Σκατά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Καλή φάση! Και μενα παίδες η γυναίκα έχει ρεπό το Σάββατο, μετά από πόσο δε θυμάμαι και είπα να δω αν θα έχω παρεούλα, γιατί θα μπορώ να ξυπνήσω (ελπίζω δηλ) λίγο πιο μετά... Μπυρίτσες, σαντουιτσάκια και ραντεβού κατά τις 00:00 για pre-game.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. οχι το εχω παρει καλα. ειμαι αισιοδοξος οτι κατι θα βρω συντομα μεχρι τοτε τουλαχιστον θα εχω ταμειο κατι ειναι και αυτο. η φωνη με γλωσοφαγε...χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ναι αυτός ο kounamoutaores όλο λόγια είναι! ;Ρ
    Χαίρομαι που τοπήρες έτσι ρε αδερφέ, κάθε μέρα ακούω και κάτι τέτοιο... Βλέπω πάντως τον Σπαν με γυαλισμένο μάτι, αυτός ο τύπος δε θα θέλει να χάνει ούτε σε μονό με τους γιους του!

    Γουστάρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Καλά, δε πήρε και τις ευκαιρίες που τουλάχιστον δικαιούταν... Άσε που 'ταν και γουρλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. χαχαχα οταν θα ερθει η ωρα εκει θα χασει και θα το φχαριστηθει κιολας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ελπιζω να βρεις γρηγορα ξανα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ωχ, βλέπω να σε βάζει στο μάτι τώρα. Άσε που δε θα φας από το cheesecake του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Θα του 'χει βάλει πόστα η γυναίκα και μπαίνει με ρέγουλα, χεχε! ;Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. θα γινουμε σαν τα παιδια...θα μας λενε αν ειστε καλα παιδια θα σας αφησω και μιση ωρα στον υπολογιστη να μπειτε στο rwbd...χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. με αφορμη το κειμενο που διαβασα για τους προπονητες της εθνικης απο τον τζιμ..δεν καταλαβαινω γιατι ειναι επιλογες ο σφαιροπουλος,ο αγγελου και δεν ειναι ο μαρκοπουλος..ο ανθρωπος οπου πηγε εχει κανει εργο..εγω θα απεκλεια σφαιροπουλο,κατσικαρη..ο γιαννακης ειναι μια λυση που μας ταιριαζει..τον αγγελου για βοηθο θα τον ηθελα,οχι ομως για πρωτο..τον ιτουδη θα τον ηθελα αλλα εκ των πραγματων ειναι ανεφικτο..απο εκει και περα υπαρχουν και ξενοι προπονητες..εννοειται σοφος η καλυτερη λυση..απο εκει και περα εγω θα κοιτουσα και πλαθα..φλεμινγκ..ο πλαθα ειδικα μου κανει πολυ καλη επιλογη..περα απο αυτους υπαρχουν και αλλα ονοματα του στυλ πασουτιν..ταμπακ..εννοειται οτι πολυ καλη επιλογη θα ηταν και ο πεδουλακης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Η αλήθεια είναι ότι συμφωνώ με τον βαζελο-Jim, σε ένα μεγάλο ποσοστό και το πιάνει εξαιρετικά νομίζω, το θέμα. Τον Πλάθα ας πούμε δε τον κάνω κέφι. Θυμάμαι τις πλάκες που του έκανε ο Γιαννάκης και γελάω. Δεν είναι του πεταματού επουδενί, αλλά μη τρελλαθούμε κιόλας. Ο Φλέμινγκ είναι μια μεγάλη μου συμπάθεια και το ξέρετε καλά, αλλά είναι τελικά καλύτερος από τους Έλληνες? Τουλάχιστον των Μπαρτζώκα - Πεδουλάκη (δε βάζω Αγγέλου, Ιτούδη για να μην ανάψω τα αίματα)... Και αν ναι, είναι τόσο πολύ που να αξίζει τη θέση μιας Εθνικής που με απανωτά κάζα τα τελευταία χρόνια παραμένει πεισματικά στο Νο4, στην παγκόσμια κατάταξη? Ο Γιαννάκης μου είναι συμπαθής γενικώς. Και στην εθνική και έκανε και πάραξε έργο. Δε μπαίνω σε αναλύσεις του πως και γιατί και δεκτές οι όσες ενστάσεις, αλλά έδειξε. Παρόλα αυτά δε ξέρω κατά πόσο μπορεί να γίνει επανασύνδεση, για τους γνωστούς λόγους. Άρα δια της ατόπου, πάμε σε αυτό που κουβεντιάζαμε και όταν έφυγε ο Ντούντα από τον Θρύλο. Από την στιγμή λοιπόν που δε μπορείς να έχεις τους κουμπάρους, πόνταρε σε δικά σου χαρτιά που το δείχνουν πια έμπρακτα ότι "το έχουν" και ξέρουν και τα σκοτεινά κατατόπια. Σας έγραψα χθες για το άρθρο της Κουρούνας στο AllStar. Μάγκες λέει πάρα πολλά που αν θέλουμε να έχουμε άποψη για το θέμα "coach Εθνικής", πρέπει να τα λάβουμε σοβαρά υπόψιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. κοιτα τον πλαθα μετα την ρεαλ τον εχεις δει και στην μαλαγα και στην ζαλγκιρις..εμενα μου φανηκε πολυ καλος κοουτς..συμφωνω παντως οτι σε εκεινη την σειρα με την ρεαλ ηταν κακος..για πεδουλακη και μπαρτζωκα νομιζω δεν τιθεται θεμα απο την στιγμη που θα υπαρξουν αντιδρασεις..απο εκει και περα θες προπονητη εμπειρο και απο ευρωλιγκα..απο τοπ επιπεδο..δες το ευρωμπασκετ..πρωτος ο κολε..με εμπειρια απο εθνικες..μετα κασλαουσκας..μετα ρεπεσα..ενταξει οι ισπανοι παιζουν στον αυτοματο..μετα εχεις μαλκοβιτς,φρατελο,σοφο και πιανιτζιανι..ποιος αγγελου τωρα?τα ιδια ισχυουν και για σφαιροπουλο και κατσικαρη..ας παει ο αγγελου για βοηθος..αλλα πρωτο πρεπει να εχεις εμπειρο προπονητη..απο την στιγμη που δεν μπορεις να εχεις τους κουμπαρους,τον μεσινα και τον μπλατ κοιτας αλλες λυσεις..πλαθα,φλεμινγκ,πασουτιν,πεσιτς,τανιεβιτς,
    μαχμουτι,μπιανκι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Το μόνο μειονέκτημα των Αγγέλου/Ιτούδη είναι το όνομα, αν και ο Ιτούδης λόγω ετών δίπλα στον Ομπράντοβιτς ακούγεται πιο πολύ. Σκέψου να είχαν αναλάβει και οι δυο τους όταν έφυγαν οι κουμπάροι (που για τον ένα ή τον άλλο λόγο, δε κάθησε η μπίλια) πως θα μιλάγαμε τώρα. Γιατί θεωρώ σιγουράκι ότι θα 'χαν πετύχει, χωρίς βέβαια να μειώνω τους Μπαρτζώ/Πεδουλάκη. Το μυαλό τους δουλεύει φίλε, στροφάρει άσχημα, μη σου πω δηλαδή πιο πολύ και από τους coach των αιωνίων. Έχουν θητεύσει δίπλα στους καλύτερους και έχουν αποδείξει και οι δυο ότι στο recruiting, ήταν καλύτεροι των αφεντικών τους και ας φαίνεται βλάσφημο αυτό τώρα. Το μόνο που τους λείπει (στον έναν πια δηλαδή), είναι ένα μεγαλύτερο club για να πάρουν τα πάνω τους. Εγώ και τους δυο τους πιστεύω πολύ, αρκεί όπως λέει και το κείμενο να στηριχτεί έμπρακτα η επιλογή τους. Για να πω την αμαρτία μου πάντως, τον έχω πάρει με πολύ καλή διάθεση φέτος τον coach B, για να έρθουμε στα του οίκου μας. Μου άρεσε πολύ το recruiting που έκανε και να μη λέω μεγάλα λόγια, αλλά όσα πρώτα δείγματα έχω δει, μου αρέσουν πολύ. Κοντός ψαλμός, από τις πρώτες πρωινές ώρες θα δούμε πως πάνε τα πράγματα και σε επίσημα ματς με την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. και εμενα μου αρεσει η επιλογη των παιχτων παρα πολυ και για να πω την αληθεια δεν θα αλλαζα κανεναν..εχω μια μικρη αμφιβολια για τον πετγουει και αυτο γιατι βλεπω πολυ ασταθη τον πριντεζη..απο εκει και περα σιμμονς και μπεγκιτς εχουν συγκεκριμενο ρολο και πιστευω θα ανταποκριθουν αψογα..το ιδιο και ο λοτζετσκι..η ομαδα θα ειναι ετοιμη τον ιανουαριο..οποτε να εχουμε υπομονη..αν η ομαδα παει και παλι στο φαιναλ4 για εμενα θα ειναι επιτυχια..δεν μπορουμε καθε χρονο να ειμαστε πρωταθλητες..παιζουν και αλλοι μπασκετ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Δε πηρε ναι, συμφωνω, αλλα και παλι αμυντικα δε μπορουσες ουτε μετριο να τον πεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Δε σου λεω τιποτις γιατι εισαι πονεμενος. Γουελκομ το δε κλαμπ και σου ευχομαι ολιγοημερη παραμονη... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Τωρα το ειδες... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Tς τς τς εξυπναδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Παρτο και σε πιο τουμπανιαρικη βερσιον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. http://www.sport-fm.gr/article/an-bgaleis-glwssa-ston-tzortan-auta-pathaineis/725423

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. δεν χρειαζεται,αν κατεβασεις αυτο που σας εδωσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. XAXAXA και τα 2 εσυ θα τα φας? τι γευση εχει πανω? φραουλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. το κατεβασα τρεχει και μου ζηταει ψδ κευ για να κανω λογαριασμο .
    μπορω να προσπερασω αυτο το βημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. δεν θυμαμαι να μου το εβγαλε-μπορει,αλλα προσπερασε το...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. δεν χρειαζεται,εγω δεν εκανα,αυτο ειναι μαλλον για online..
    εγω μολις μπηκα δινω στοχεια ημερομηνιας και διαλεγω game mode...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. ναι το εκανα ολα οκ euroleague που την εχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Τι είν 'αυτό? Αααααααχαχαχαχαχα! Φίλε, αν είναι έτσι και οι ομάδες σου στο Fantasy, σε βλέπω όντως πρώτο...από το τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. οταν διαλεγεις ομαδα θα τις βρεις..
    εχει τρομερο πακετο απο ατις παλιες του nba μεχρι τις πιο προσφατες..
    ειναι ολες μαζι,δεν εχει ξεχωριστο τουρνουα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ρε Φωνη, πεινασα τωρα... Τουμπανο φαινεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ρε φιλε παιζω νβα 2κ κανα χρονια. δεν μου εχει ξανατυχει μονο τις ομαδες του nba βλεπω. σε ποιο game mode παιζεις ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. γι αυτο παχυνες ρε???σε γευση λεει τπτ η' μονο μουρη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Γιατί ρωτάς τα αυτονόητα.....Εννοείται ότι θα το δούμε...Παίδες...Δεν θέλω να βάλω φωτιά στο όλο κλίμα εφορίας που σωστά υπάρχει για την ομάδα....Νομίζω ότι ο Σπανούλης περισσότερο κακό θα κάνει στην χημεία της ομάδος.Μιλάω για τα δύο παιχνίδια με τους Βραζιλιάνους ΜΟΝΟΝ...Νομίζω ότι είχαμε βρει τους ρόλους τους και ο Λοτζέσκι και ο Μάντζαρης αλλά τώρα λογικά ο Σπαν θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής.Βέβαια λείπει ο Λο,αλλά ο τελευταίος νομίζω ότι είναι πολυ καλύτερος οργανωτικά και αμυντικά και επίσης δεν εκβιάζει προσπάθειες(εκτός του αγώνα με τους Τούρκους που πήραμε το τρόπαιο στο τελευταίο τουρνουά,την Μπεσικτάς)......Για να δούμε...Πάντως εδώ μέσα αναμένεται να πάρει φωτιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Παίδες έχει κανείς κάποια ιδέα για το τελευταίο άρθρο της κουρούνας,που μιλάει για τον Καιμακόγλου και την συμπεριφορά του με την Εθνική...Ένας ξάδερφος ΒΑΖΕΛΟΣ μου είπε ότι ο Καιμακόγλου "έγλειφε" χωρίς να καταλάβω κάτι περισσότερο...Ελπίζω να μην λέω μαλακίες τώρα και δημιουργώ εντυπώσεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Η συνέντευξη του Μπαρτζώκα:
    http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Olympiakos/mpartzwkas_sto_sport24_gr_epeleksa_ton_olympiako_afhnontas_500_000_eyrw.2440225.html

    http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Olympiakos/article2440248.ece/ALTERNATES/w620/mpartzokas.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. λοιπον..
    οταν διαλεγεις ομαδα αν επαιζες π.χ στο ps3 θα πατουσες R1-L1 και θα διαλεγες..
    αν εχεις λοιπον gamepad,πατας εκει και διαλεγεις..
    μην με απογοητευεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. exei kanenas link gia to filiko toy vazelou?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. δεν σε απογοητευω ρε bro δεν ειμαι μυρωδιας. εννοειται οτι αυτο κανω αλλα δεν τις βρισκω και τρελαινομαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. δεν γινεται..αφου τελειωσουν ολες οι βασικες του ΝΒΑ ξεκινουν οι ομαδες των 70ς-80ς-90ς και μετα οι ευρωπαικες η το αναποδο..
    αφου βρηκες πως να αλλαζεις ομαδα πρωτου διαλεξεις,απλως συνεχισε μεχρι να βρεις αυτο που θελεις...
    περιμενω νεα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ουστ αντιχριστε-σατανα...
    να καεις σε κοκκινο σταυρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. θελω να κανω σκαουτινγκ ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Άστα αυτά! Κράτα δυνάμεις για μετά. Αν και να σου πω την αλήθεια, σήμερα το ψήνω για καμιά μπύρα. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. οχι ρε...τι μπυρα εχει το ματς!θα αρχισει και η οστανδη τωρα!μια χαρα!αυριο μπυρα...η ακομα καλυτερα την κυριακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Kαλα εσυ μη φας, να κανεις και ορεξη για το fantasy οπου θα φας καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Τουμπανο αυτο μονο λεω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Εγώ που είσαι τον Βάζελο έχω να οω ότι ο Φώτσης θα κάνει ζημιά από το τρίποντο.Ο Διαμαντίδης ο γνωστός χεράς.Ο Μπατίστ ψοφίμι όπως και πολύ χάλια ο Γκιστ.Ο Λάσμε καλός στην άμυνα αλλά ακόμη φαίνεται εκτός φόρμας λόγω και τραυματισμού...Αυτός ο οποίος μου έκανε πολύ καλή εντύπωση είναι ο Παπάς ο οποίος έβαλε 23 πόντους με 8/11 σουτ καλες ασσίστ και υποφερτή άμυνα.Ο Γιάνκοβιτς δεν χρησιμοποιήθηκε πολύ αλλά και όσο χρησιμοποιήθηκε ήταν εκτός τόπου και χρόνου....Νομίζω ότι όσο και ιεροσυλία και να ακουστεί ο Πεδουλάκης δοκίμασε πολύ ώρα το δίδυμο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ-ΠΑΠΑΣ με τον Παπά να παίζει τον ρόλο του Σπανούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ο γλυνιαδακης ειναι το λιγοτερο αστειος αλλα και παλι θα τον προτιμουσα απ τον μαυροειδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. εχω βαλει να ξεπαγωνουν τα καλαμακια!!!μολις παω σπιτι εχει σουβλακομα και ταινια μεχρι να ερθει η ωρα του παιχνιδιου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. καλα απο τον μαυροειδη παιζαμε και μεις που εχουμε και σουτακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Ζηλεύω ρε! Αλήθεια! Οπότε και συ στο team, ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. και καπου εδω η κουβεντα αρχιζει και γινεται περιεργη....χαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Δεν είπα ότι παίζει καλή άμυνα...Είπα υποφερτή....Και νομίζω ότι ναι παίζει με βουλγάρικη ομάδα αλλά δεν νομίζω ότι πέραν του Ολυμπιακού και το Παναθηναικού οι υπόλοιπες Ελληνικές είναι καλύτερες της.Τον Παπά εγώ τον λογίζω ώς έναν παίκτη που φέτος λόγω πρώτης χρονιάς σε τέτοιο επίπεδο θα είναι χρήσιμος στο Ελληνικό Πρωτάθλημα...Χρειάζονται και αυτοί στο rotation....Η επόμενη χρονιά θα είναι σαφώς με πολλές περισσότερες απαιτήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. 12-18 σε αγωνες μεχρι στιγμης ο γκετσε..
    το μονο που μενει ειναι να βρει ομαδα ο παουελ στο ΝΒΑ και να ξαναπαρει πρωταθλημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. απλως μην βγαζουμε γενικως συμπερασματα..
    και η εθνικη πετουσε στα φιλικα και πατωσε...
    ο παπας θα φανει λιγο περισσοτερο επειδη εχουν ελλειψη στον ασσο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. αυτα ειναι..
    ειδες overall οι χιτ σε σχεση με μπουλς-λαικερς...
    τραγικοι αυτοι που διαπιστωσαν οτι οι σημερινοι χιτ θα μπορουσαν εστω να σταθουν σε αυτο το επιπεδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. θα ημουνα αλλα δεν εχω ιντερνετ σπιτι μικε!ουτε πιανει το κινητο μου!το μυαλο μου θα ειναι μαζι σας χαχαχαχαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. και γω μεσα ειμαι.. και τα εχω μαζεμενα για σπαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. η ταινια που σου ειχα προτεινει τοτε,οταν εψαχνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. αντε να δω τον γκετσε με βαζελο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. α α α!ισως επειδη δεν την εχω δει ακομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. αξιζε στην λιετβος!η οστανδη δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο!γκετσε,παλασιο κτλ ειναι μια χαρα παικτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. χαχαχαχ..
    χανεις..
    δεστην για να διαπιστωσεις μεχρι που μπορει να φτασει ενας χαζος βυθισμενος και εξαρτημενος απο τα αναβολικα αμερικανος-αληθινη ιστορια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. το εχω watch list απλα τηρω σειρα προτεραιοτητας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. μιχαλη αυτη η φωτο μου αρεσει ιδιαιτερα που εχεις βαλει...αν βρεις και το γιατι θα σε παραδεχτω ρε παικτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. εγω εχω καμια 100 κατεβασμενες που δεν τις εχω δει ακομη-καψιμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. ρε μπασ και χασαμε μεγαλο ταλεντο με τον γκετσε????ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. εχω εξωτερικο και κατεβαζω ως επι το πλειστον μονο hd..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Επειδή δεν φαίνεται πουθενά ο Σπανούλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Που 'σαι συ ρε αδερφέ?! Είσαι και συ μέσα για το βράδυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Δε πάει το μυαλό μου... Πρόσεχε μόνο μην είναι αυτό που λέει ο Μακ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. εισαι μεγαλο αλανι....ετσι για να σπασουμε τον παγο....χαβαλες να γινεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. γιατι θα με κανεις ντα αδερφε;χαχαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. βλεπω λιγο το καχα-μπαρτσα..ο οντορσει δεν εχει αλλαξει καθολου..δεν παιζει πλατη..αμυνα παιζει..ριμπαουντ παιζει..αλλα επιθετικα δεν υπαρχει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Νταξει ρε συ, ποιος πιστεψε πραγματικα οτι εχει βελτιωθει επιθετικα στα 29 του ο Ντορσει... Εχει αμυναρα, θα βαλει τους ποντους του απο κανα pnr, τον ξερουμε τον Ντορσει... Μια χαρα μοναδα ειναι και χρησιμη σε οποιαδηποτε ομαδα, πιστευω στη Μπαρτσα θα τα παει καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. παντως η μπαρτσα απιστευτα γεματη ομαδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Φετος ειναι φαβορι για κουπα η Μπαρτσα, εχει ποιοτικες λυσεις παντου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Παιδιά το δείχνει πιο κανάλι τον αγώνα;Ant1 ή ΔΤ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. ΑΝΤ1, έλα στο άλλο ποστ μαν: http://redwhitebasketballdiaries.blogspot.gr/2013/10/open-post-intercontinental-cup-2013.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Digestive αλλα θελω να δοκιμασω συνταγη για cheesecake με oreo cookies...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. κι εγω digestive βαζω και γαμαει!με oreo εμενα προσωπικα δεν μου αρεσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή