Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ζυγίζει τρεις τόνους

Μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν και δε προλαβαίνουμε να ακολουθήσουμε, είναι μια καλή
ευκαιρία να δούμε τι γίνεται σε αυτό που αποδεδειγμένα, δε μας απογοητεύει, ποτέ! Την ομάδα που και στα (πολύ) κάτω της, έδινε μαθήματα. Τι δεν άκουσε αυτό το δύσμοιρο το τμήμα, από το να διαλυθεί μέχρι ότι είναι η "ντροπή" του Συνδέσμου... Το που έχει φτάσει και που συγκαταλέγονταν, ακόμα και τότε, στις δύσκολες εποχές του Παπαστρατείου και του Κορυδαλλού, δε χρειάζεται να το πιάσουμε. Το ξέρουν καλά και εκτός και εντός των τειχών...

Η φανέλα του Ολυμπιακού είχε πάντα βάρος, όσο κλισέ και αν διαβάζεται αυτό από κάποιους. Πλέον το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Είτε είναι φιλικά, είτε επίσημοι αγώνες, ξέρεις και ξέρουν, ότι εδώ παλεύουν! Δε πα να 'σαι 15, 20, 25 πόντους πίσω, εδώ μένεις μέχρι τέλους και συνήθως γελάς πονηρά και σαρδόνια, με μια ευχαρίστηση όμοια με εκείνη του σαδιστή. Που αφήνει το "θύμα" του να πιστέψει ότι τα κατάφερε και μετά μένει να κοιτά με απορία, πως έγινε ΠΑΛΙ αυτό?

Δε κρύβω ότι φέτος το καλοκαίρι και με τις αποχωρήσεις παικτών σαν τον Hines, τον Παπ και τον Pero, φοβήθηκα λίγο για τη συνοχή και τη χημεία, παρόλα τα αντίθετα που δήλωνα. Το να αφαιρείς από μια ομάδα κύτταρα, δεν είναι κάτι που πρέπει να περνά έτσι, στο "ντούκου" που λέμε. Σε αυτό ποντάρανε και οι διεκδικητές του θρόνου. Αλλά ένας υγιής οργανισμός, ζητά την αποπομπή τέτοιων για να αναπαράξει νέα, πιο δυνατά κύτταρα, από το ίδιο DNA. Αυτό που για τα καλά έχει ποτίσει ομάδα και κόσμο.

Το να βλέπεις σε ένα τουρνουά σαν αυτό της Κωνσταντινούπολης, τα αυτά νέα μέλη, χωρίς τις εμπειρίες αυτών που αποχωρήσανε, να παίζουν με τον ίδιο γενετικό κώδικα, θα πρέπει να σε κάνει χαρούμενο. Μου το πρόδωσε και ένας φιλαράκος βάζελος χθες, "Ρε μαλάκα, έχετε αρπάξει φωτιά πια για τα καλά! Που να μπουν ο Σπαν και Μπέγκιτς..."

Δε ξέρω τι θα γίνει όταν θα μπουν οι Σπαν και Μπέγκιτς, δε ξέρω αν θα πάρουμε τρίτη συνεχόμενη Ευρωλίγκα και στην τελική δε με νοιάζει και πολύ... Αν λάτρεψα πιτσιρικάς αυτό το τμήμα για τις επιτυχίες του, μου έγινε εμμονή την ώρα που χαροπάλευε. Οπότε μια ή άλλη, μου 'ναι. Ότι και να γίνει, εδώ θα 'μαι να μουρμουρώ και να φωνάζω, να χαίρομαι και να κλαίω, μαζί του. Σε μένα και σε 'σας που μας διαβάζετε, ΤΟ ΞΕΡΩ ότι νιώθετε το ίδιο. Αλλά βαρέθηκα να παρακαλώ κόσμο και κοσμάκη, γνωστούς και μη, να περάσουν και μια βόλτα απέναντι από το Καραϊσκάκης. Στην τελική, αν αγαπάς κάτι πραγματικά, δε χρειάζεται κανείς να σου δώσει κατευθύνσεις.

87 σχόλια:

  1. 20 μερες εκτος ο λο..γαμω την γκαντεμια μας...
    γαμω τα βουντου των πρασινων ερπετων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γούρι ρε, δεν είπαμε?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και το διηπειρωτικό, το ξέρω βρε Σάββα. Λέω καμιά μαλακία για να μην αρχίσω τα μπινελίκια. Αυτό με τον Law και τους τραυματισμούς, έχει καταντήσει αηδία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά ξέρετε το πόσο συμπαθώ τον Λο.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ του Σπανούλη προσωπικά....Αυτό με τους τραυματισμούς παίδες δεν είναι τυχαίο...Έχουμε έναν από τους καλύτερους γυμναστές στην Ευρώπη αν όχι τον καλύτερο..Οπότε αποκλείεται να οφείλεται το όλο θέμα σε κακή προετοιμασία ή πολύ έντονη προετοιμασία...Ακόμη και πολύ έντονη προετοιμασία να κάνουν οι παίκτες ο συγκεκριμένος γυμναστής που έχουμε υπολογίζει τα πάντα....Οπότε σίγουρα θα συνδυάζει σκληρή προετοιμασία αλλά και τέτοια ώστε να μην υπάρχουν μυικοί τραυματισμοί.ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ όλων αυτών έχω να πω ότι ίσως υπάρχει μία ευπάθεια του Λο στους τραυματισμούς και ΙΣΩΣ για τον ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΝΒΑ αλλά και στην Ευράπη δεν έχει φτάσει στο επίπεδο του Σπανιούλη,του Διαμαντίδη κτλ κτλ κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρεπιπτόντως θα κάτσω να δω την ΤΣΣΚΑ με τον ΒΑΖΕΛΟ για αντικατασκοπεία...Περισσότερο για να δω και το αν ο Χαινς μπορεί να δέσει τόσο πολύ στην ΤΣΣΚΑ όπως με τον Ολυμπιακό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα το χαζεψω και εγω το ματσακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To 'χα ξεχάσει με αυτά και με εκείνα, τι ώρα είναι ρε παίδες? Το ξέρω θα πικραθώ λίγο με Hines...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eιναι σιγουρα επιρρεπης σε τραυματισμους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εχει ξεκινησει ηδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Thanx, πάω να stream-άρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κοιτα να δεις που ο Μεσινα τον βαζει το Χαινς για 4αρι. Τελικα δεν ημασταν τοσο ασχετοι μερικοι που λεγαμε οτι το παλληκαρι σε αυτη τη θεση ταιριαζει καλυτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλος ο φωτσης φωνη; ο τρινκιερι τον αχρηστεψε..
    μονο τελειωμενος δεν ειναι ο φωτσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Φωτσης ειναι καλος παιχτης, αλλα με την εθνικη ηταν τραγικος. Και αν στην επιθεση δε μπορουσε να βρει η ρυθμο, η αμυνα του ηταν για τα πανηγυρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εγω παντως ειδα και σημερα δυο αμυνες πανω στον παργκο στις αλλαγες που τον εξαφανισε..
    ο κακος φωτσης-οσο επαιξε και μπορει να κριθει,ηταν απορροια κακων επιλογων προς στο προσωπο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ο χαινς τρωει παγκο με το κουταλι..3-4 λεπτα επαιξε και εκανε τον φτωχο συγγενη των συμπαικτων του..
    ο μεσινα φαινεται να μην τον υπολογιζει πολυ και να τον εχει μονο για ειδικες καταστασεις-ποιος να πρωτοπαιξει τοσους που εχουν..
    οι κωλορωσσοι τον πηραν μονο και μονο για να μας αποδυναμωσουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν και δε νομιζω οτι θα βγαλει τα ματια που εβγαλε με εμας θα ειναι πολυ χρησιμος παιχτης και θα βρει ρολο πιστευω. Σαν 4αρι που φαινεται να δοκιμαζεται εχει περισσοτερη ανεση να κανει το παιχνιδι του. Στο 5 φθειροταν πολυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. κατσε ενα φιλικο ειναι...εχουμε χρονο να δουμε αν τον υπολογιζει ο μεσινα για ενεργο ρολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είδα 5 λεπτά κι έχω δουλειά για να δω περισσότερα τώρα.1. Ο Πάργκο κρατάει πολύ τη μπάλα και φρενάρει την ανάπτυξη της ΤΣΣΚΑ στην επίθεση.
    2. Δεν έχει ποστ παιχνίδι χωρίς Κρίστιτς.
    3. Τουρλουμπούκι με Ουίμς και Κριάπα.
    4. Ο Χάινς θα προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.


    1. Διαμαντίδης στο 2 όπως είχα πει.
    2. Παππάς και Γιάνκοβιτς δοκιμαστικά στον άσο.
    3. Φώτσης στο 5 στην άμυνα και στο 4 στην επίθεση.
    4. Λάσμε και Γκιστ θα είναι το ίδιο δυνατοί με πέρσι.
    5. Αδυναμία του Πάο στο up tempo παιχνίδι όσο παίζει ο Ματσιούλις και ο Διαμαντίδης και αδυναμία εκδήλωσης ποστ παιχνιδιού επίσης όσο δεν παίζει ο Μαυροκεφαλίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Μεσίνα το 'χει χάσει λίγο ή μου φαίνεται? Κοίτα ρε που θα γίνω ο μεγαλύτερος φαν του coach B.!!! ;Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 19αρα τους ριχνει παντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ειρωνικά το 'πα ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Νο Diamantides, No Party! Αν χάσουμε πρώτη αγωνιστική, από αυτόν τον ΠΟΑ, έστω και χωρίς Law και με "βαρύ" Σπαν, θα 'ναι τρελό fail!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γραψε λαθος τοτενες... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για να κερδίσουμε αυτόν τον Πάο, δεν θέλουμε Σπανούλη...
    Αρκεί να μην έχει πάρει το Μάρκοβιτς μέχρι τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πάντως θα 'χει θέματα προβλέπω ο Μεσίνα στο εγγύς μέλλον. Έχει δίκια ο Μακ που λέει ότι ο Πάργκο θέλει μια μπάλα μόνος του... Που να 'ρθει και ο Θεοδόσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θα εχουμε πασες με ... δοσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Θα σου 'λεγα τι θα πάρει... χεχε! ;Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Να μπορούσαμε να είχαμε Καούν αντί για Μπέγκιτς ρε πούστη μου θα έκανα τούμπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Α καλά, όσο και να τον πιστεύω τον Σλοβένο, προσυπογράφω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΗΝ πάρουν ΚΑΝΟΝΙΚΟ play maker τα βαζέλια πριν το ντέρμπι στο ΣΕΦ.
    Πρόσεξε τι σου λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δεν υπάρχει πιο γρήγορος ψηλός στο ύψος του στην Ευρώπη και πιο αλτικός και πιο δυνατός και πιο αποτελεσματικός στην άμυνα και και και...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ρε μπας και οντως το Ρεθυμνο ειναι η δευτερη ομαδα στην Α1 και ειναι τριτος ο βαζελος? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Όχι και έτσι ρε, σιγά. Τους είδα πολύ χάλια φίλε πάντως, δεν πέταγε φωτιές η CSKA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Όσο δεν βρίσκει καθαρό άσο, έχουμε το πλεονέκτημα.
    Αν πάρει κόμπο σαν τον Ούκιτς, πάλι έχουμε πλεονέκτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Συμφωνώ, στα guard είναι ΠΟΛΥ πίσω ακόμη και έχουμε και το bonus του Βαγγελάκη, όσο ανέτοιμος και αν είναι... Ο Παππάς θέλει πολύ δουλειά. Πάντως όλος ο βάζελος είναι ο Διαμαντίδης. Τόσο απαραίτητος όσο κάποτε σε εμάς ο Πάσπαλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Με τέτοια ευρεία ήττα, θα τους χτυπήσει καμπανάκι και δυστυχώς θα αγοράσει παίκτη ο εφευρέτης που μάλλον θα είναι ο Μάρκοβιτς.
    Αν ήμουν Αγγελόπουλος, θα έπαιρνα το Μάρκοβιτς με συμβόλαιο ενός μήνα για να τους κάνω χαλάστρα και μετά θα τον κράταγα μόνο για την ευρωλίγκα αν έβγαινε κελεπούρι!



    υ.γ. Μήπως να μεταφέρεις κάπου που ξέρεις την ιδέα μου;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Χεχε, κανείς δεν έχει δύναμη ρε Μακ να κάνει κάτι τέτοιο. Επίσης είναι ΠΟΛΥ σφιχτά τα οικονομικά και των δυο αιωνίων. Χωρίς να ξέρω κάτι, θεωρώ ότι ο Παππάς είναι μεγάλη ζαριά για αυτούς για να προχωρήσουν σε κάτι τέτοιο. Και παίκτης με μεγάλο "εγώ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καμμένος είναι αλλά τέλος πάντων.
    Κενή θέση κοινοτικού υπάρχει και θα καλυφθεί με μεταγραφή. Ελπίζω να κάνουν λάθος και να πάρουν κόμπο μαυρούκο κωλοτούμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κοίτα, το "καμένος" το λέμε εμείς, όχι αυτοί και καλά κάνουν και τον πιστεύουν. Παικταράς είναι και έχουν τα κόλπα να τον συνεφέρουν, όπως κάθε μεγάλο club. Παρόλα αυτά, θα πρέπει να 'ναι χοντρό το πρόβλημα του Ούκιτς για να πάνε σε κάτι τέτοιο. Δε ξέρω, δεν έχω διαβάσει κάτι σήμερα, αλλά δε μιλάγανε για για δυο μήνες απουσίας? Εκτός πάει για παραπάνω, γιατί έχει ψηλό συμβόλαιο ο Κροάτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Το "καμμένος" το λένε αντικειμενικοί δημοσιογράφοι κι όχι μόνο εμείς οι Ολυμπιακοί. Εγώ τον είπα και νέο Διαμαντόπουλο αλλά θα δούμε.
    Στον Πάοκ γιατί δεν έπιασε;
    1. Επειδή ήταν μεγάλο κλαμπ;
    2. Επειδή δεν είχε μια μπάλα μόνος του;
    3. Επειδή δεν είχε το Σφαιρόπουλο που είναι υπομονετικός και δουλεύει με μικρούς ποντάροντας στην ψυχολογία;
    4. Επειδή είχε συστήματα για εκείνον;


    Ο Ούκιτς έχει χοντρό πρόβλημα πλέον. Δεν είναι Σπανούλης για να συνέλθει άμεσα. Θα ξαναπαίξει πριν τις γιορτές. Μέχρι τότε θα παίζουν με πειράματα στον άσο και με δυάρι το Διαμαντίδη; Γέρασε, δεν αντέχει για Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Και ο Διαμαντόπουλος παικταράς ήταν πάντως.
    Μη μου αραδιάζεις όμως ρε αδερφε όλα αυτά, μαζί σου είμαι, τα ξέρω και γω όπως όλος ο κόσμος που ασχολείται με το μπασκετάκι, αλλά είναι μεγάλη επένδυση μη λέμε ότι θέμε, έχει τα φόντα όλα να γίνει μεγάλο όνομα και ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ να ποντάρουν εκεί. Αλλιώς, θα έπερεπε να μη τον πάρουν. Να πέσαν τόσο έξω? Δε τους έχω για μπαγλαμάδες.

    Δε ξέρω για Ούκιτς, αλλά ξέρω σίγουρα ότι έχει μεγάλο συμβόλαιο, οπότε αυτό από μόνο του είναι ανασταλτικό man.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πόσο έπαιξε ο Βοροντσέβιτς;
    Τον είχα προτείνει για τον Ολυμπιακό παλιότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Δεν έχω δει στατιστικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μια φωτογραφία, τρία σχόλια:
    1. Ο Μίκοφ, έβγαλε τη γλώσσα του Διαμαντίδη στην άμυνα. θα είναι καλή προσθήκη στο ρόστερ των Ρώσων.
    2. Ο ΔΔ γέρασε και ζορίζεται (αυτό το ξέραμε αλλά καλό είναι να το διαβάσει ο Κατσίβελης κι ο Χριστοδούλου).
    3. Ο Μπατίστ κάνει ακόμα φάουλ στο σκριν.

    http://www.sport24.gr/Basket/article2432235.ece/BINARY/w460/1029011.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Χαχα! Η επιλογή Νο3 είναι ΤΟΟΟΟΟΟΣΟ classic, που σχεδόν μου 'λειψε πέρυσι! Ass-screen μόνο αυτός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. το σκεφτομαι και εγω.... αλλα με αυτα που εχει κανει δεν γινεται να μην τον γουσταρεις. οποτε του την χαριζω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Χαχαχαχαχα τρομερη η φωτο Μακ, μου ειχε λειψει αυτη η κωλαρα! Χαχαχαχαχα παρτονα παλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλημέρα μάγκες! Ρίξτε μια ματιά εδώ: (http://www.gazzetta.gr/basketball/article/545985/skliro-rok-apo-mpoyroysi), θα σηκώσει πολύ κουβέντα, είμαι βέβαιος για το μπάχαλο της Εθνικής και της κωλο-Ομοσπονδίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Χαριτωμενο το εχω ξαναδει, αλλα με αυτη τη λογικη ο Bιll Russel θα επρεπε να μας δειχνει και τα δαχτυλα των ποδιων του για να χωρεσουν τα δαχτυλιδια... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. http://www.youtube.com/watch?v=qr5whq5SBV4
    εδω πρεπει να επικεντρωθει ο μαντζαρης..
    πριν τον τραυματισμο αρχιζε να μου τον θυμιζει-αμυντικα..
    ας ελπισουμε για το καλυτερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. δεν το εβαλα για τα 6,απλως για να θυμηθουν οι νεοτεροι την μεγαλυτερη ομαδα που περασε απο τον πλανητη..
    72-10....
    ο ρασελ επαιζε στις δοξες τους με αντιπαλους που τον εφταναν στα γονατα,οτι εκανε ο τσαμπερλειν αργοτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Eπαιζε επαγγελματικα απο το 56 εως το 69 και o Τσαμπερλειν απο το 58 εως το 73. Hταν κλασικοι αντιπαλοι, αλλα παντα ειχε το προβαδισμα εκει που μετραγε περισσοτερο. Αρα δεν ηταν και τοσο ανετος οσο νομιζεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ιστορική φωτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Σωστός 100%. Είμαι τρελός φαν των Μπουλς και έχω στο συρτάρι μου ένα άρθρο του Κώστα του Παπαδάκη (του καλύτερου γνώστη του ΝΒΑ στην Ελλάδα), όπου αναλύει για ποιο λόγο ο Τζόρνταν είναι ο μεγαλύτερος όλων. Το άρθρο γράφτηκε τον Ιούνιο του 1993 και ισχύει ακόμα, κατά την ταπεινή μου γνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Nομιζω δεν υπαρχει κανεις που να αμφισβητει οτι ο Τζορνταν ειναι ο καλυτερος ολων. Απλα πολλοι τεινουν να βαζουν τα δαχτυλιδια στην εξισωση, πραγμα δευτερευουσης σημασιας κατα την αποψη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ο ρασελ ομως ειχε και τη αναλογη ομαδα να τον υποστηριζει..ο τσαμπερλειν επαιζε μονος του η ολη η ομαδα για αυτον..εξου και η διαφορα τιτλων.
    ενω στην εποχη τζορνταν τα παντα ερχοντουσαν με κοπο και αιμα-υπηρχαν αρκετες δυναμεις-τα ξερεις...
    στην εποχη ρασελ υπηρχε ενας ανταγωνισμος δαβιδ-γολιαθ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. και γω τα ιδια..
    πανω απο 400 παιχνιδια των μπουλς εχω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Δε θα διαφωνησω. Τεραστια μαλακια η πρωτη αποχωρηση Τζορνταν, θα ηθελα πολυ να εβλεπα τελικους με Ροκετς των Χακιμ, Κασελ, Χορυ, Ντρεξλερ τη δευτερη χρονια κτλ κτλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. τρομερη μαχη,απλως αλλοι δυο τιτλοι για μπουλς..
    οπως και οτι ο κραουζε διαλυσε την ομαδα του 98..ακομη δυο χρονια μπορουσαν ανετα..
    ο τζορνταν οταν ξαναγυρισε στα 39 ηταν ακομη ανταγωνιστικος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Nαι θα μπορουσε να γραψει απιστευτη ιστορια αυτη η ομαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. οι μπουλς χωρις υπερβολη μπορουσαν να ειχαν 9 στα 10 η 10 στα 10...
    και μαλιστα στην μεγαλη εποχη για μενα προσωπικα του ΝΒΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Συμφωνω και δεν ειχαν ουτε ενα σεντερ πρωτης γραμμης ολα αυτα τα χρονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. φιλε δεν ξερω ποσο εχεις παρακολουθησει τους μπουλς,αλλα επειδη εχω δει τοσα πολλα παιχνιδια,ακομη και οι καρτραιντ-λονγκλει ηταν πολυ σημαντικοι για την ομαδα-αλλα οχι πρωτης γραμμης οπως λες..
    επειδη διαβαζω γενικα οτι το ΝΒΑ δεν εχει συστηματα και τετοιες γραφικοτητες,ενω στην ευρωπη παιζεται το πραγματικο μπασκετ,νιωθω οτι παιζουν με τη νοημοσυνη μου..
    επειδη εχω εντρυφησει σαν φαν των μπουλς στο παιχνιδι τους,ο φιλ τζασκον ηταν πολυ μπροστα απο την εποχη του..
    τα νταμπλ τιμ με αμεσες αλλαγες σε ψηλο-κοντο και τουμπαλιν το isolation η τριγωνικη επιθεση,ο τροπος ο τζορνταν επαιρεν τη μπαλα μεσω 2-3 σκριν,ενω παιρνουσε η μπαλα απο τον χηλο και τον ρονταμ ειναι μνημειωδης ηταν μονο λιγα απο αυατ που εχω θαυμασει σε αυτη την καλοκουρδισμενη μηχανη..
    δεν λεω οτι τοτε για πρωτη φορα τα ειδαμε,αλλα ο τζακσον τα πηγε σε αλλο επιπεδο..
    φυσικα δεν ειναι ο καλυτερος αλλα ο μελιτζανας,ως γνωστο αφου το λενε ο βαζελοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ο καρι απιστευτος στο πρωτο δεκαλεπτο..πολυ καλο σουτ..ο διαμαντιδης πεσμενος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Τους εχω παρακολουθησει. Για εμενα ατομικα ο Καρτραιτ ηταν ο καλυτερος σεντερ που ειχανε. Δε διαφωνω οτι το τακτικα υπερκαλυπταν την οποια αδυναμια στο 5, ομως φαντασου να ειχαν εξισου πολυ ταλεντο και στο 5 τι αλλο θα μπορουσαμε να εχουμε δει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ισως δεν ηθελε ο τζορνταν ενα τοσο ανταγωνιστικο σεντερ..ισως ηθελε ενα παικτη απλως για να κανει τη δουλεια του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Το πιο πιθανο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. 15 ποντους με ενα χαμενο σουτ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Καλα που εγραψες να χαζεψω το ματσακι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ο,τι σκεψεις εκανα για Παππα στο fantasy τις ξεχναω παντως, εδω ο αλλος δεν τους δοκιμαζει καθολου ουτε στα φιλικα και βαζει Διαμαντιδη συνεχως. Ο Καρι λαχειο του εχει βγει του βαζελου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. οντως..ο παππας ειναι εκτος τοπου και χρονου..αλλα ο καρι γινεται σουπερ επιλογη φαντασυ με δεδομενη την απουσια ουκιτς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Ηρεμία επικρατεί. Για πάμε λοιπόν...
    http://www.sport24.gr/Basket/anakoinwse_perkins_h_mpesiktas.2433326.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Γιατί όσοι αποχωρούν από το Πάο, γλείφουν κώλους να επιστρέψουν;
    http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Panathinaikos/p_kalathhs_epistrefw_sto_spiti_moy.2434397.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Πάρτε τον Τεόντοσιτς και δεν θα το σηκώσετε ποτέ...
    http://www.sport24.gr/Basket/Euroleague/eb-news/toyrksan_toy_xronoy_tha_paroyme_ton_teontosits.2433381.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Λες να μας πάρεις τη θέση νομπελίστα (καγκεμπελίστα) Τσερνόφ;
    http://www.sport24.gr/Basket/EuropeBasket/tsernof_eimaste_tritoi_se_ola.2433507.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ενταξει δεν του λειπει το ταλεντο του παιχτη..τεχνικα και οργανωτικα ισως ειναι και ο καλυτερος..απλα ειναι ποτε θα σοβαρευτει..πιστευω με ομπραντοβιτς θα παιξει μεγαλο μπασκετ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Το κακό είναι ότι ποτέ δεν βαριέμαι.
    Προσπαθώ να σας παρακινήσω να γράψετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10600&subid=2&pubid=129507953

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Έλα ρε μαγκίτες, καλησπερα. Τρελό πήξιμο σήμερα, μόλις βρήκα λίγο χρόνο να μπουκάρω να χαζέψω. Ότι έχω από νέα, δεν έχουν να κάνουν με Ολυμπιακό άμεσα... Βασικά σας έβαλα χθες το link από τη συνέντευξη του Μπουρούση και δε είδα ενδιαφέρον... Παίζει ΠΟΛΥ παρασκήνιο... Και όταν λέμε ΠΟΛΥ, εννοούμε Π-Ο-Λ-Υ-!!! Έχει γίνει χαμός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή