Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Φενέρμπαχτσε Ούλκερ - Ολυμπιακός (73-78)

Καλημέρα!
Αυτό το  κείμενο ήταν να "ανέβει" από τις πρώτες πρωινές ώρες, αλλά με δυο πιτσιρίκια το στοιχείο
του απροσδόκητου, είναι μεγαλύτερο και από αυτό των αποτελεσμάτων του φετινού Top 16, οπότε ξεκινώ τώρα... Ελπίζω να καταφέρω να θυμηθώ τα πάντα, γιατί με το ένα μάτι στην οθόνη του laptop και το άλλο στο να ελέγχει τους μικρούς διαόλους (babysitting αγγλιστί), ε όπως και να το κάνουμε δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο...
Από όποια πλευρά και αν προσεγγίσουμε το χθεσινό παιχνίδι, θα επαναληφθούμε. Είναι κάτι που δεν έχουμε διαγνώσει ή δεν έχουμε καταθέσει (γραπτώς) εδώ και καιρό? Και αυτό το "επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως" στην δική μας περίπτωση δε δείχνει να πιάνει τόπο... Για 35 λεπτά δεν είμαστε απλά φαντάσματα, κάκιστοι, άθλιοι και ανάξιοι της ιστορίας μας (περσινής και μη), αλλά μαρμαρωμένοι! Μου έκλεψε τον (όχι και τόσο πρωτότυπο) τίτλο κάποια εφημερίδα σήμερα, αλλά αυτό είχα και γω στο μυαλό μου χθες.
Σήμερα τα έχω με όλους (για ακόμη μια φορά). Δε θα κάνω καμιά απολύτως "τεχνική" προσέγγιση του αγώνα, θα πάω κατευθείαν στο ψητό. Αν οι γιοί μου μετά από λίγα χρόνια κάνουν μαλακίες, δε θα φταίνε αυτοί, αλλά εγώ που δε τους μάγκωσα και δε τους μάζεψα τα γκέμια όταν έπρεπε. Αυτή είναι μια άποψη που κληρονόμησα από τους γέρους μου και που μου είναι πολύ δύσκολο να την αρνηθώ στα 34 μου. Οπότε, αν φταίει κάποιος πρώτιστα και περισσότερο είναι η κεφαλή ή καλύτερα οι κεφαλές μας. Θα πρέπει να ξαναγράψουμε τα αυτονόητα για τους αφους? Είναι διαμάντια, είναι παραδείγματα, είναι χίλια καλά, αλλά από τσαγανό, μηδέν! Από το ότι αλωνίζουν ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ οι κάθε "Μανολάκηδες" παρασκηνιακά, μέχρι το ότι βλέπουν την ομάδα να γίνεται ροντέο και απλά παρατηρούν. Γιατί αν έχουν βάλει χέρι και βλέπουμε ακόμη τα φαινόμενα που βλέπουμε, τότε δεν υπάρχει ελπίδα. ΟΚ, έκανες το (μεγάλο) ρίσκο να δώσεις το τιμόνι μιας πρωταθλήτριας ομάδας σε κάποιο νέο και ελπιδοφόρο προπονητή. Ή στήριξέ τον ή διώξτον! Πόσο πιο ορατό να γίνει πια ότι δεν εμπνέει τους παίκτες και ότι αυτοί δε τον σέβονται? Τους μιλά (αν έχει σωστό ή λάθος τώρα δε το εξετάζω, το 'χω κάνει παλιότερα) και εκείνοι ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ! Έτσι δε πάμε ΠΟΥΘΕΝΑ, ξηγημένες κουβέντες. Είναι ΤΟΣΟ γελοίο το σκηνικό πια, που ΔΕΝ ΤΙΜΑ ΚΑΝΕΝΑΝ! Δίνουμε την αίσθηση @#$! (βάλτε εσείς την λέξη που σας έρχεται πρώτη) και το κακό δεν είναι ότι την δίνουμε απλά, αλλά και ΕΙΜΑΣΤΕ.
Μιλάμε και λέμε ΤΟΣΟ καιρό τώρα, ότι όσα λάθη και να γίνανε, δεν είμαστε του πεταματού (το αντίθετο μάλιστα). Για την ακρίβεια, είμαστε για πολύ ψηλότερα και πολύ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Χθες επί 35 λεπτά το χάος, για 5 κοσμογονία. Διαλέξτε και πάρτε. Μπορούμε τελικά να παίξουμε αυτό που ξέρουμε καλά (DNA, θα ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ, DNA το γ@μημένο!) με χέρια (πίεση) πάνω στην μπάλα, διάθεση, ενέργεια, transition, τσαμπουκά και refuse to lose mentality ή όχι? Έχουμε κερδίσει (από πέρυσι όταν και μπήκαν οι βάσεις) το 95% των κρίσιμων αγώνων, με φέτος ειδικά αυτό να επιτυγχάνεται με ένα μόνο 30% (maximum) ενέργειας και διάθεσης από πλευράς μας, ναι ή όχι?
Διαβάζω την συνέντευξη του Άντιτς μες στην βδομάδα, στο site της Ευρωλίγκας και καραφλιάζω (όχι Πέρο μου, δεν έχω καμία όρεξη να γίνω σαν εσένα οπτικά)! "Παίζουμε καλύτερα έξω"... Ναι, το είδαμε... Δηλαδή να υποθέσω ότι ο "κακός" ο κόσμος του Ολυμπιακού, που είναι "ΤΟΣΟ ΠΙΕΣΤΙΚΟΣ" δε θα πρέπει να έρθει ΣΕΦ την άλλη εβδομάδα για το ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΟ ματς με Κίμκι, για να μη σας αγχώσουμε, ε? Μαζευτείτε ρε, ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ! Γιατί ΟΣΟ και να σας ΑΓΑΠΑΜΕ (δε χρειάζεται περισσότερα επαυτού ή αν είναι αλήθεια...), δε θα αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ να παίξει με την ιστορία και την αξιοπρέπεια του Ολυμπιακού! Και ΝΑΙ, αυτό περιλαμβάνει και εσάς που όχι μόνο είστε μέρος της, αλλά μάλιστα από τα ΠΙΟ ΕΝΔΟΞΑ!
Αρκετά με τα χαϊδέματα! Και αναφέρομαι και σε δημοσιογράφους "μας" που προσπαθούν ΤΟΣΟ καιρό να μας βγάλουν τρελούς, ψεύτες ή κάφρους!  Τέρμα οι σκέψεις για τα συμβόλαια, τέρμα οι ενδοδιαμάχες και οι έριδες και εν τέλει, τέρμα τα ψέματα! Εμείς θα είμαστε ΕΚΕΙ, στο ΣΕΦ και έχετε ΧΡΕΟΣ να παίξετε για τα λεφτά που πληρώνεστε, αν όχι για την ομάδα και τον κόσμο της. Αν δε θέλετε ή δε μπορείτε (ΑΠΑΝΤΕΣ εκεί μέσα), το καλοκαίρι που έρχεται, μη διαπραγματευτείτε καν. Όποιος δε θέλει ή δε μπορεί, από εκεί είναι ο δρόμος.
Εμείς ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ όσο τίποτα όμως και εκεί έγκειται και η όποια ειρωνεία/παράπονο. Είμαστε δίπλα σας τόσο καιρό, θα συνεχίσουμε να είμαστε αλλά αν όπως λέτε πια (ξεδιάντροπα) "σας αγχώνουμε" είναι δικό σας πρόβλημα, όχι δικό μας. Μη τρελαθούμε κιόλας. Και σας πιστεύουμε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ μάλιστα, που παρακαλάμε να πέσουμε (και με μειονέκτημα έδρας ει δυνατόν) με τα γνωστά, μεγαλόστομα, ειδεχθή και ξιπασμένα ΠΡΑΣΙΝΑ ερπετά, που δε ξέρω αν το πήρατε γραμμή, "σας προτιμάνε" όπως λένε για το δρόμο προς το Λονδίνο! Έφτασε ο Πεδουλάκης, ο Τράκης και ο Ούκιτς να σας θεωρούν του χεριού τους ρε... Και 'μεις, θα πρέπει "για να μη κάνουμε κακό στην ομάδα", να βλέπουμε και να μη μιλάμε... Κάντε όνειρα και οι από την "από δω" πλευρά και (κυρίως) οι από την "από 'κει"! Όσο τσιτάτο, κλισέ, δε ξέρω 'γω τι άλλο και αν ακούγεται, ο Ολυμπιακός είναι ο κόσμος του και το ΜΟΝΟ που απαιτεί είναι τσαμπουκάς και μάτωμα της φανέλας. Όχι απαραίτητα τίτλους. Τώρα ότι αυτοί έρχονται με όλα τα παραπάνω, είναι κάτι που το ξέρουμε ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, γιατί εμείς είτε σε Παπαστράτειο - είτε σε ΣΕΦ, είτε με Γκούλιας - είτε με Κλέιζα και Τσίλντρες, είμαστε ΕΚΕΙ και θα συνεχίσουμε να είμαστε και να ΠΟΝΑΜΕ και να δακρύζουμε και να νιώθουμε οικογένειά μας αυτό τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ (είπαμε, σύλλογοι είναι άλλοι, ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ).
Στις 4 Απριλίου ΕΜΕΙΣ λοιπόν θα είμαστε σίγουρα ΣΕΦ, εσείς?

(Κοινό post με RedVoice.gr)

25 σχόλια:

  1. ημουν απο τους πρωτους που ηθελα τον μπαρτζω-τον πιστευα,εξαλλου ειχε δειξει εργο σε μαρουσι-πανιωνιο.

    δεν ξερω τι γινεται αν εμπνεει η οχι,αν του γουσταρουν η οχι,αν τον εμπιστευονται η οχι. και ουτε θα αναλυσω ξανα τεχνικα ζητηματα που στην τελικη δεν ειμαστε και παρων στις προπονησεις να ξερουμε τι γινεται.

    τα αδερφια μιχαλη το εχουν χασει το παιχνδι εδω και καιρο(αγιοι ανθρωποι και ευεργετες του συλλογου,αλλα πολυ μαλθακοι-αγαθοι με την καλη και κακη εννοια..)προσφατο παραδειγμα της χαλαροτητας η τελικη αποφαση του κας οσο αναφορα την ενσταση μας.

    πρωταθλητες ευρωπης με νοοτροπια του καλου σαμαρειτη,στρεφω και το αλλο μαγουλο να φαω μια ξεγυρισμενη μπατσα..

    περασε σχεδον στο ντουκου αλλα αν δεν το καταλαβαμε δεν αξιζουμε μια παρασκηνιακα(με την καλη εννοια και οχι με την βαζελιστικη..)και μας εχουν γραμμενους στα παλια των υποδηματων..

    δυστυχως το ξανατονιζω οι χθεσινοι μας φιλαθλοι εχουν καθησει πανω στην περσινη χρυσοσκονη που κατακαθεται σιγα-σιγα και ειναι ευχαριστημενοι οτι και να γινει.η νοοτροπια του αφου το πηρα δεν πειραζει παλι με χροναι με καιρους παλι δικα μας θα ειναι,εχει μπολιαστει καλα στην ψυχολογια τους..

    νιωθουν δικαιωμενοι ασχετα αν καραδοκουν τα παρασιτα των πρασινων υπονομων και προετοιμαζουν σχεδιο εξοντωσης.

    τελος να ανφερθω και στην περιβοητη ψυχολογια που διακατεχει μπασκετμπολιστες μας.βλεπω μια τεραστια χαλαροτητα,ενα δηθεν καθωπρεπισμο,ενα ωχαδερφισμο και ενα δε βαριεσαι χεστηκα αν εχω φαουλ να δωσω,δεν κανω βαριεμαι...

    η ομαδα νοσει ψυχολογικα και χθες η νικη ειναι αποκλειστικα αναλαμπη της στιγμης(μπηκαν και 2 τριποντα προσευχες..)απεναντι σε ενα τσιρκουλο...

    ας επικεντρωθουμε στο ελληνικο πρωταθλημα-δεν ειναι ντροπη μια αλλαγη στη θεση του παουελ εστω και τωρα να σωσουμε την εγχωρια παρτιδα...

    μιχαλη ο αρρωστος κοσμος του οσφπ ειναι παντα παρων απο το μετεριζι του,ασχετα να εχει δεχθει-καταπιει αμετρητες πικρες,χλευασμους,κοροιδειες,τεραστιες ηττες και ψυχρολουσιες,απαξιωση και ληθη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν καταλαβαινω γιατι τους αγχωνει το Σεφ, ο κοσμος οσο εχω δει τους στηριζει δεν ειναι σαν τη μπαλα που μετα απο λιγη ωρα αρχιζει το κραξιμο. Τους εχει στηριξει σε καθε ματς ακομα και οταν ξεφευγε. Εχουν κερδισει την εμπιστοσυνη του και ειναι υπομονετικοι. Εχουν δει οτι καθε διαφορα μπορει αυτη η ομαδα να τη γυρισει αρκει να παιξει με παθος. Ουτε πιστευω οτι τους αγχωνει η πιεση που διαβαζω του φαβορι. Περυσι διελυσαν με τον τιτλο του φαβορι σε σειρα 5 ματς τον Παο. Πιστευω οτι χρησιμοποιησε βλακωδως αυτη τη δικαιολογια ο Μπαρτζωκας σε προηγουμενη συνεντευξη του και τωρα τη χρησιμοποιουν και οι παικτες. Οπως και να χει αυτος που πρεπει να τους ηρεμησει ειναι ο Μπαρτζωκας. Χθες ημασταν παλι 35 λεπτα μαλθακοι, ανευροι και αποφασισαμε 5 λεπτα να παιξουμε αμυνα και να τρεξουμε και γυρισε το ματς. Ξαφνικα μπαινανε ολα τα τριποντα παιζαμε αμυνα και τρεχαμε. Παρολη τη χαλια εικονα μας θα προσπαθησω να κρατησω τα θετικα:
    1)Ο Παπ εχει ανεβει παλι φανηκε και απο το προηγουμενο ματς, η εμφανιση του χθες αψεγαδιαστη 4/4 τριποντα, ταπες και μια ηρεμια σε ολο το παιχνιδι του, σαν να βρηκε την αυτοπεποιθηση του παλι και αυτο ειναι καλο. Καλο παιχνιδι και απο Περπε.
    2).Ανεβασμενος και ο Σπανουλης χωρις τρελες ενεργειες
    3)Επιστρεφει ο Πριντεζης που φανηκε σε πολλες φασεις να μην παταει ακομα καλα αλλα θα ανεβει. Το περιφερειακο του σουτ το εχει χασει τελειως αλλα μπορει να προσφερει πολλα απο μεσα, οταν αποφασισει να ποσταρει ασταματητος.
    Παμε να παρουμε το ματς με Κιμκι τωρα(μαχητικη ομαδα αλλα αν μπουμε δυνατα το εχουμε), βλεπω η Μπαρτσα να μας κανει τη χαρη και να μην παραταει παιχνιδια, μαλλον οδευουμε φουλ προς κληρωση με βαζελο. Μπορει να εχει ανεβει αλλα προσωπικα τον θελω. Ναι πιο ευκολη η Εφες ειδικα με πλεονεκτημα εδρας αλλα πρεπει να τους κοψουμε το τσαμπουκα, να τους τελειωσουμε για φετος. Μπορουμε να το κανουμε, το ματς αυτο θα μας ξυπνησει. Τερμα η κλαψα, οσο βλεπω Σπανουλη,Παπ,Πριντεζη σε καλη φορμα δεν φοβαμαι το βαζελο. Παμε για το τοπ8 και ο,τι θελει ας προκυψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολλοι πιστευαμε στον Μπαρτζωκα στην αρχη, τα δειγματα που ειχαμε ηταν καλα (καλες χρονιες στην Ελλαδα και μια αρκετα καλη στην Ευρωπη με αποκλεισμο μαλιστα βαζελου...ε πως να μην πιστευουμε σε κατι καλο) Ομως ξεκαθαρα πλεον δεν μπορει να διαχειριστει τους παιχτες του(φανηκε και με Ντορσει). Δεν φταιει αυτος, δεν εχει ακομα το ειδικο βαρος.Οι παιχτες δεν εμπνεονται απο αυτον δεν τον πιστευουν και φαινεται. Γυριζουν τα ματς με το παθος τους και τον εγωισμο τους. Ακομα κι ετσι ομως μπορουμε να παρουμε πρωταθλημα. Οπως εχουμε αδυναμιες εμεις εχει και ο Παο. Μπορει να ειναι σε καλη φορμα τωρα αλλα εχουμε δυνατες μοναδες που δεν θα μπορει να αντιμετωπισει ευκολα αν ειναι σε καλη κατασταση. Οι Αγγελοπουλοι μπορουν να το κανουν πιο ευκολο παιρνοντας καποιον ψηλο για ελλαδα δεν χρειαζεται καν να εχει παιχνιδι με πλατη αρκει να εχει καλη αμυνα και να μπορει να παιξει ενα πικ εν ρολ. Κατι σαν Λασμε η Ντορσει. Οσο για τους οπαδους που τα βλεπουν ολα τελεια δεν χρειαζεται να χαλιεσαι, οι περισσοτεροι ειναι περσινοι φιλαθλοι που ιδια περιοδο περυσι δεν βλεπανε καν την ομαδα. Φετος το παιζουν μετα χριστο προφητες ολοι και οσο χαλια και να παιξουμε τα βλεπουν ολα ανθηρα. Επειδη ομως βαρεθηκα να χαλιεμαι φετος με την εικονα μας το εχω παρει αποφαση, αυτοι ειμαστε, ετσι θα πορευτουμε. Οσο ειναι καλα καποιες μοναδες μας θα ελπιζω για πρωταθλημα κυριως και για F4 αν εχουμε καλη διασταυρωση. Σταματαω να χαλιεμαι απο την εικονα μας, δεν εχουμε να πουμε κατι πλεον τα εχουμε χιλιοαναλυσει. Παμε ετσι και οπου βγαλει. Αν ενα πραγμα δεν θελω με τιποτα να χασουμε ειναι το πρωταθλημα, το πρωταθλημα και τα ματια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φιλε εννοειται,το πρωταθλημα δεν πρεπει να χαθει επ ουδενι..για ευρωπη τα λεγαμε καιρο,το φαναιλ-φορ θα ειναι επιτυχια,ετσι οπως τα καναμε.η αρνητικοτητα μας εγκειται στο οτι ενω μπορουσαμε φετος να γινουμε καλυτεροι και πιο δυνατοι αμελησαμε γιατι νομιζαμε οτι θα καθε χρονια θα γινονται θαυματα...τωρα θα πορευτουμε ως εχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε νομιζω οτι τους αγχωνει το σεφ Μιχαλη μου... Ο προπονητης με το ροτεισον τους αγχωνει. Δεν εχω καταλαβει ακομα, οταν ειναι καλος ο Σερμαντινι γιατι πρεπει παση θυσια να βγει? Γιατι πρεπει οπωςδηποτε να μπει ο Παουελ αμα τραβηξει ο Χαινς? Δε καταλαβαινω το νοημα. Η αλλαγη του Παπανικολαου στο τελος του αγωνα ειναι λαθος ασχετως αμα βγαινει. Οκ εχει κουτουλήσει στην προηγουμενη φαση αλλα τον ανταμοιβεις ετσι για τον ματς που κανει? Με αλλαγη? Χανει τους παιχτες ετσι δε μπορει να του το πει καποιος? Στο πρωτο ημιχρονο τυχερο τριποντο του Μπατιστ τον κανεις αλλαγη. Δε σε κοιταει σε αγνοει επιδεικτικα, βαραει πινακιδες. Του προξενεις εκνευρισμο και αγχος. Θυμηθηκε τον Γκετσε!!!! Ρε μπαρτζωκα θα μας τρελανεις τελειως? Μηπως αρχισες με λιγη καθυστερηση να διαβαζεις το μπλογκ?! Πλεον ξερω και τις ακριβεις σειρες των αλλαγων. 2 λεπτα πριν τελειωσει το δεκαλεπτο θα μπει ο Σλουκας να ξεκουρασει τον Σπαν ειτε τα εχει σπασει ειτε οχι. Θα αρχισει ο Σερμαντινι η ο Παουελ και ο Χαινς θα μπει στα τελη του πρωτου δεκαλεπτου, οπως και ο Αντιτς. Ο Περπερογλου θα αργησει εκτος αν ο Παπ τα σπασει η φορτωθει με φαουλ. Το να διαβαζει το παιχνιδι αναλογως με το τι χρειαζεται η ομαδα? Ποτε ε? Ευτυχως που πηρε το δευτερο ταιμ ουτ καπακι οταν εφυγε η διαφορα. Εκει ειπα μεσα μου "μπραβο ρε κοουτς!!!" ειλικρινα δε το περιμενα και με εξεπληξε αφανταστα. Περιμενω ενα καλο παιχνιδι με την Κιμκι εντος για να βρουμε και ρυθμο(ο θεος να τον κανει) ψυχολογια και να ανεβουμε οχι αποτομα, αλλα σταθερα. Μακαρι να βρουμε τους γνωστους αγνωστους στα πλαι οφ, το ευχομαι και εγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κερδίσαμε την τελευταία στιγμή μια ομάδα που κατέβηκε δίχως 2 από τα μεγαλύτερα όπλα της. Άντερσεν και Μπογκντάνοβιτς. Με 6 παίκτες που το παίζουν ή είναι σταρ είναι λιγουλάκι δύσκολο να έχεις ομάδα αξιώσεων. Τέσπα.
    Η επιστροφή όμως στο σκορ και η τελική ανατροπή, μου έδειξε ότι η ομάδα αρχίζει να ανεβαίνει. Αυτό είδα στα τελευταία λεπτά και στα βλέμματα και τις αντιδράσεις κάποιων παικτών.

    Ελπίζω το ροτέισον που κατακρίνουμε τόσο καιρό, να γινόταν επίτηδες τόσο ρομποτικά, ώστε να κρατά την ομάδα εκτός φόρμας για να την απελευθερώσει τώρα που ζορίζουν τα πράγματα...
    Συμφωνώ με αυτό που έγραψε ο Τζο. Καλύτερα βάζελος στα 5 παιχνίδια παρά σε 1 νοκ άουτ. Κι όπως έχω γράψει παλιότερα, θέλω βάζελο αλλά με δικό μας πλεονέκτημα. Τους υπόλοιπους ας τους παίξουμε με μειονέκτημα.
    Μακάρι να καταταγεί 4ος ώστε να πάει πάνω στη Μπαρτσελόνα μπας και ησυχάσουμε από δαύτους. Μην ξεχνάμε πάντως, ότι και πέρσι μαζί πήγαμε στην Πόλη. Δεν είναι απίθανο να γίνει και φέτος.

    Προτιμότερο να μην περάσει καν Λονδίνο, γιατί αν γίνει, θα πρόκειται για 2 παιχνίδια νόκ άουτ και εκεί γίνονται όλα με βάση την άμυνα και την κωλοφαρδία του Διαμαντίδη. Άσε που η πορεία του βάζελου μου θυμίζει τη δική μας και ξενερώνω. Ο Πάο είναι αλήθεια ότι όποιο παιχνίδι έπρεπε να το κερδίσει για κάποιο λόγο, μέχρι σήμερα, το κέρδισε. Δηλαδή, παιχνίδι πρόκρισης ή παιχνίδι τροπαίου το κέρδισε. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό. Ή στα επόμενα παιχνίδια πρόκρισης για τους 4 ή στα παιχνίδια για το πρωτάθλημα το καλοκαίρι. Να τους κόψουμε το βήχα. Αν τους χτυπάμε με ποσταρίσματα στον Ούκιτς (Περπέρογλου, Πρίντεζης) και με γρήγορο χειριστή στο Διαμαντίδη (Σλούκας, Λο), ο Μπανκς είναι εκτός τόπου και χρόνου.

    Ποιους βλέπω να περνάνε και σε ποια θέση:

    1. Μπαρτσελόνα
    2. Ολυμπιακός
    3. Μακάμπι
    4. Κάχα
    και
    1. ΤΣΣΚΑ
    2. Εφές

    3. Ρεάλ

    4. Πάο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να βαλει τοσο τον Παουελ τραβαει δεν τραβαει, ειδικα στην αρχη. Ξεκιναει το Σερμα και βαζει καλαθι, ριχνει ταπα, δειχνει οτι τον παει το ματς και ξαφνικα τσουπ εξω μεχρι το τελος. Ο Χαινς μπηκε οταν αρχισανε οι τουρκοι να περνουν διαφορα μαζι με το Σπανουλη. Ο Γκετσε δεν προσφερει τιποτα πλεον, δεν εχει νοημα να μπαινει καν. Εχει χαλια ψυχολογια, αμυνα δεν μπορει να παιξει και ειναι τρυπα στην αμυνα. Τον ειδα να κανει και ενα ηρωικο ντραιβ-γιουρουσι και πεθανα στα γελια! :P Σαν το προβατο στη σφαγη ητανε! 10 φορες Κατσιβελης στο ροτεισον τουλαχιστον δεν θα εχουμε τρυπα αμυντικα και θα εχουμε ελπιδες να διατηρηθει η διαφορα αν εχουμε παρει καποια απο την αμυνα. Οπως και η αλλαγη Παπ ηταν κουλη ενω ο Παπ ειχε τα πανω του ασχετα αν του βγηκε επειδη επαιξε καλα ο Περπε. Παμε για νικη με Κιμκι, εντυπωσιακη προοδο δεν περιμενω, περιμενω να ειμαστε καπως καλυτεροι επιθετικα τωρα που γυριζει ο Πριντεζης και εχει τα πανω του ο Παπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τα πραγματα ειναι απλα η ομαδα ειναι αρρωστει εδω και πολυ καιρο ολοι ξερουμε τα προβληματα και τα λαθοι και οταν λεω ολοι εννοω εμας τους αρρωστους που ασχολουμαστε με το συγκεκριμενο τμημα καθε μερα....βγαζω εξω ολο το τεχνικο τιμ και την διοικηση γιατι μαλλον αυτοι δεν βλεπουν τιποτα .....δεν γεινεται να μενει στην αθηνα ο κατσιβελης για λογους τακτικης που μπορει να προσφερει στην αμυνα στη κυκλοφορια στο κατεβαζμα της μπαλας ακομα και να σκοραρει μπορει χωρις να θελω να πω πως ειναι ο κρις πολ και να μπενει 12αδα ο γκετσε και η μαιμου ...ολοι πιστεψαμε στην αρχη πως θα βοηθησει ο περκινς αλλα αφου μετα απο ενα μηνα και βαλε αντι να βελτιωνεται εστω λιγο αυτος παραμενει σκια του εαυτου του ποιος ο λογος να ειναι στην αποστολη και να μν ειναι ο κατσιβελης που μπορει να βοηθησει το παλικαρι......ισως τελικα ο βρωμας να ειναι το ηλεκτροσωκ που χρειαζομαστε για να ξυπνησουμε και να παρουμε τα πανω μας το διασταυρομα με την ζελα εννοω...δεν τους ηθελα απ την αρχη για λογους βαζελινης και οχι γιατι ηταν καλυτερη που αυτη τη στιγμη ειναι αλλα μονο αυτους μπορουμε να παιξουμε στην επομενη φαση πιστευω με την αρρωστεια που εχουμε .....θα ειναι ντερμπυ τους ξερουμε και μας ξερουν θα εχουμε το πλεονεκτημα οπως δειχνει και αν τους βγαλουμε εξω θα βγουμε απ το γυψο .....και μετα βημα βημα συν οτι θα τους εχω ρειξει τη ψυχολογια ...βεβαια ουτε που καν θελω να σκεφτομαι πως μπορει να αποκλειστουμε....αλλα φυσικα για να συμβουν ολα αυτα θα πρεπει να κερδισουμε την κιμκι .....για αυτο ολοι σεφ και ο θεος βοηθος ....
    υσ....φιλε σαββα ο κοσμος το τμημα μπασκετ δεν το εχει βοηθησει οσο πρεπει κατα τη γνωμη μου και κοιτα αυριο ποσο κοσμο θα εχει ο ναος με παοκ και κοιτα με κιμκι.....
    το μπασκετ μας εχει δωσει πικρες(μερικες κατασκευασμενες απ τα χομπιτ) αλλα και τεραστιες χαρες θα περιμενα πιο πολυ κοσμο παλμο και φωνη ...με μακαμπι παιζαμε τελικο και οι οργανομενοι ηταν 150 ατομα .....δεν αξιζει αυτη οι εικονα στον πρωταθλητη ευρωπης οσα προβληματα και λαθοι να εχουν γεινει γιατι παν απ ολα μετραει ο δαφνοστεφανομενος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εριξα τοσο γελιο στο γιουρουσι του Γκετσε δε μπορεις να φανταστεις!! Ρε φιλε δε κανεις λαι απ ουτε στο ζεσταμα και κανεις τωρα?! Σουταρε την τριποντελα σου και κανεις δε θα σου πει τιποτα...! Μακαρι να ξεχασει λιγο το ροτεισον. Λεμε για 35 λεπτα οτι δε μπορουν πλεον παιχτες να παιζουν στο ευρωπαικο μπασκετ αλλα ο Διαμαντιδης τοσο παιζει και ο Ουκιτς. Τι να το κανω εγω να μπαινει ο Περκινς αμα ειναι εκτος κλιματος? Οποιοι μπορουνε απο εδω και περα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα στην παρέα! Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτα... Μιλάμε για "ανάποδο" ΣΚ. Μόλις ξύπνησα να βάλω stream με μπουγάτσες και έπεσα από την καρέκλα με Νιώνιο! Το δε κανένας, να ξεκινήσουμε από 'κει κουβεντούλα μετά το ματς?



    ΥΓ: What about Σφαιρόπουλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν το ειδα, μολις τωρα το πηρα χαμπαρι, λενε οτι στη τελευταια περιοδο σουταρε μονο τριποντα ο Παο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βγάζουν μεγάλη χολή οι δικοί μας και οι Νιώνιοι για Μητσογκάλη. Τι έκανε πάλι ο υπεραθλητής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χαχα καπου ειδα οτι διαμαρτυρονταν συνεχεια και δεν πηρε τεχνικη ποινη και οτι ειχε τρελη αποδοση με 9 λαθη(!) και πολλα χαμενα σουτ. Θα κατεβασω το ματσακι να δω τι εγινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Eπαιξε σωστο μπασκετ ο Πανιωνιος... Τραβηξε ο Μπουκερ που εβαλε καποια σουτακια, εβαλε ενα κρισιμο ο Πειν και δυσκολο, εβαλε ενα τελειωτικο ο Αθηναιου. Και ο Παππας παραδοξως δεν εκβιασε σχεδον καμια φαση στο τελος και εκανε καλο ματς μαζι με Γιανκοβιτς. Οσο για τους αλλους, τους κωμικοτραγικους, τους τσαρλατανους που ξαφνικα γινανε υπερομαδα, πιο προβλεψιμο μπασκετ δε γινετε. Μπουκα ο Ουκιτς, σκριν στι weak side να σουταρει τριποντο ο Ματσιουλης. Οταν αυτο δεν βγηκε η μπαλα στον Διαμαντιδη και κανουμε μια προσευχη να μας ξελασπωσει. Αφου δεν εγινε και αυτο αρχισανε ομαδικως τα κλαματα απτον παγκο... Κλαψα ο Διαμαντιδης κλαψα ο Πεδουλακης, ΑΝΤΕ ΠΑΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΥΛΑΙΑ... ΜΠΟΧΟΥΥΥ ΡΕ. Και μακαρι να σας βρουμε στο φαιναλ 8 να σας κοψουμε το ομφαλιο λωρο μια και καλη... Πουθεναδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μου εκανε τρομερη εντυπωση... Ο Σφαιροπουλος ορθιος ολο τον αγωνα να δινει οδηγιες να φωναζει να το ζει κανονικα. Καμια σχεση με Σφαιροπουλο της Τσσκα. Βεβαια κραταω μικρο καλαθι γιατι βλεπω και τον Μπαρτζωκα που πετυχε στον Νιονιο τι κανει τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαζί σου για Σφαιρόπουλο, αν και έχει μια βασική διαφορά με Μπαρτζώκα (που είχε και ο Αγγέλου). Πέρα της πιστοποιημένα καλής δουλειάς που έχουν κάνουν με "μικρότερα" μεγέθη, έχουν ήδη στις πλάτες τους αγώνες και αγώνες Ευρωλίγκας από τη θέση σου του αssistant!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με την προϋπόθεση να περάσουμε εμείς μόνο... Γιατί ακόμη (και με το δίκιο μας) κοιτάμε πιθανά σταυρώματα, αλλά η Κίμκι είναι πολύ πιο επικίνδυνη ομάδα από την Μακάμπι. Βεβαια υστερεί ΠΟΛΥ σε σε φανέλα και αδεν έχουν τυχαία τη στάμπα του λούζερ τόσα χρόνια, αλλά το φοβάμαι το ματσάκι. Αν διασταυρώσουμε με τις κοκόνες, ναι, ΕΚΕΙ θα αναστηθεί και ο Μπαρτζώκας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Διαφωνώ μόνο στο θέμα Πέρκινς. Έχει πάρει το χρόνο που πρέπει, να τον δούμε και να βγάλουμε ασφαλή άποψη μήπως? Ούτεν καν αδερφέ! Για να το πάω και παραπέρα, έχει εκμεταλλευθεί στο ακέραιο τον 7footer που χει μπροστά μήπως? ξαφνικά θυμήθηκε Γκέτσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Έχω διαφωνήσει σχεδόν με όλο τον κόσμο από την αρχή κιόλας για το ποιος είναι πιο δύσκολος όμιλος. Επουδενί δικαιολογίες για την ΑΘΛΙΑ ως τώρα παρουσία μας. Αλλά μη τρελλαθούμε, με δυο γερμανικές, φλω-Ρεάλ και Τούρκους την ώρα που σε εμάς θα παίζεται μέχρι τελευταίο sec η κατάταξη/πρόκριση...? Ας μην επεκταθώ. Εγώ Imma τους θέλω και με μειονέκτημα. Καιρό τωρα αδερφέ το δηλώνω και θα εμείνω. Αρκεί να περάσουμε... Αυτός είναι ο βραχνάς μου. Μετά θα είναι 3 νίκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πετράν & Joe, και μόνο που έχει τρίτο στο rotation τον Χάινς λέει πολλά... Δε μπορώ να καταλάβω τι διάολο τρικυμία έχει στο μυαλό του? Δε μπορεί να δει ούτε τα οφθαλμοφανή πια? Ας ελπίσουμε σε ένα θαύμα που θα του κάνει το απλό... ΝΑ ΔΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παιδιά μην ασχολείστε με τους εφήμερους οπαδούς. Είναι αυτοί που την δύσκολη ώρα που όλοι εμείς οι "κακοί" θα βάλουμε πλάτη έμπρακτα (παρουσία στο γήπεδο, χειροκρότημα κτλ) ξαφνικά θα θυμηθούν να κράξουν "το χειρότερο τμήμα του Ολυμπιακού". Όπως είπε και ο Joe, την έχουν δει μετά Χριστόν προφήτες, αλλά από κουβέντα "γηπέδου", λαλιά... Νομίζω (και δεν είναι ούτε υποτιμητικό, ούτε ξιπασμένο από πλευράς μας) ότι απλά δε μπορούν να κατανοήσουν το άθλημα και απλά αναλώνονται σε Ολυμπιακοφροσύνες. Άντε εξήγησέ τους γιατί σημαδεύουν τον Πάουελ οι αντίπαλοι στην άμυνα και γιατί δε μπορεί να βγει το όποιο hedge out... Φωνή βωόντος εν τη ερήμω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μιχαλιο μου σε βλεπω και καθεσαι και απαντας σε ολους και τρεχεις και με τα παιδια, φιλε take it easy. Εγω και να μου απαντησεις δε θα χαλαστω καν. Μου αρκει που με εφερες εδω ! Ασε που μαρεσουν οι συζητησεις μαυτους που διαφωνω και μεσενα τα βρισκουμε σχεδον παντα χαχαχα, αδερφος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Να σαι καλά βρε Πετράν! Δε το κάνω από υποχρέωση, αλλά από ευχαρίστηση. Μακάρι να μπορούσα περισσότερο. Ειδικά αν τα καταφέρνουμε να 'μαστε online οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) όπως στο ματς με Άρη και να σχολιάζουμε, η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ αδερφέ! Τώρα που 'πες "ελεύθεροι και ωραίοι", εκείνο το θεματάκι το volleyball-ίστικο (καλά δε θυμάμαι?) πως πάει? Χεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και παει και δε παει... Δυσκολοι καιροι για πριγκιπες φιλε μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. αψογο κοουτσαρισμα!αναγκασε τον διαμαντιδη να κανει 9 λαθη και να τρωει παγκο!και με σοφτ ψηλους να κανει καλα λασμε,χοντρο και γκιστ!κι ολα αυτα μεσα αποδιορθωσεις γιατι το ματς του ξεκινησε πολυ στραβα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή