Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ (67-73)

Καλημέρα...
Τα φοβόμασταν, τα βλέπαμε, τα λέγαμε και δυστυχώς δικαιωθήκαμε... Τι άλλο να γράψεις? Επαναλαμβάνεσαι και βαριέσαι και την ίδια σου την ύπαρξη πια. Ακόμα και αυτό το "τα λέγαμε, τα βλέπαμε" με το οποίο ξεκίνησα αυτή την αγγαρεία, μοιάζει με κακόγουστο αστείο του εαυτού σου με αποκλειστικό στόχο εσένα τον ίδιο. Αλήθεια, που είναι όλο αυτοί οι φωστήρες οι δημοσιογράφοι που πριν μια βδομάδα μας λέγανε για 2η θέση και μάλιστα "καπαρωμένη"?  Και 'κει τα λέγαμε όμως (να το πάλι).
Γράφω κάτι μόνο και μόνο για ανοίξει η κουβέντα. Γιατί όλα όσα συνέβησαν σήμερα, τα έχουμε ξαναδεί και πιθανόν να τα ξαναδούμε και στο μέλλον. Αποτελεί μεγάλο κατόρθωμα πάντως να βλέπεις μια ομάδα σα την περσινή, να παίζει έτσι... Και όχι δε φταίει ο Μπαρτζώκας, μη γελιέστε και δε το λέω ειρωνικά. Η άτιμη η κρίση και οι "μάγκες Αγγελόπουλοι" όμως? Γιατί ότι πληρώνεις παίρνεις σε αυτή τη ζωή και δε φταίει αυτή, αν πιάστηκες κορόιδο και πλήρωσες υπεραξίες κάποια έτη πίσω (μην αναφέρουμε ονόματα, όλοι θυμόμαστε). Αλλά το να βρίσκεις την φόρμουλα και μάλιστα με το μισό budget και εσύ αντί να κάνεις το αυτονόητο, να προχωράς σε ό,τι έχουμε μέχρι στιγμής ζήσει και δει, δεν είσαι τίποτα λιγότερο από άξιος της μοίρας σου.
Λάθος χειρισμοί απανωτοί. Από την φυγή του αρχιτέκτoνα και τη λάθος στελέχωση, μέχρι στις ακόμη πιο λάθος διορθωτικές (ο Θεός να τις κάνει) και το κατακρεούργημα της ψυχολογίας. Αυτό με τα συμβόλαια δε και τις ανανεώσεις, απλά φαίνεται να είναι και η χαριστική βολή... Κανείς δε εμπιστεύεται κανέναν, η παρέα δείχνει να χάλασε και από δω και πέρα ότι βρέξει ας κατεβάσει. Σώζεται η παρτίδα? Δύσκολα, αλλά ναι. Ας μαζέψουμε τα κομμάτια μας, ας κάνουμε ότι μπορούμε (δείτε βαθμολoγίες και που φτάσαμε...) από δω και πέρα και ας βάλουμε στόχο το αυτονόητο. Πρωτάθλημα. Έχουμε πλεονέκτημα έδρας, έχουμε παίκτες που δε ξεχάσαν το μπάσκετ και κόσμο έτοιμο να στηρίξει. Οψόμεθα...

ΥΓ: Μήπως τελικά η "ατυχία"/ "γκαντεμιά" με τους τραυματισμούς φέτος, έχει και ονοματεπώνυμο?
ΥΓ2: Ο Πάουελ βγήκε off, από ότι διαβάζω, για το υπόλοιπο της χρονιάς... Θα πάρουμε ψηλό άραγε έστω και μόνο για τα εγχώρια? Φαίνεται αυτονόητη η απάντηση, αλλά δεν είναι...
ΥΓ3:  Η Κίμκι είναι καλύτερη ομάδα από την Μακάμπι. Με ενοχλεί αυτό που θα γράψω, αλλά θέλουμε υπερβάσεις από δω και στο εξής και πάλι δεν είναι στο χέρι μας κάτι... Με τις υγείες μας.

(Κοινό post με RedVoice.gr)

47 σχόλια:

  1. Διαβαζω τη συνεντευξη Μπαρτζωκα... Τα μεγαλα σουτ μας σκοτωσαν ρε κοουτς? Δε βλεπεις περα απο τη μυτη σου? Ξεραμε πριν γινει το ματς τι μπασκετ παιζει η Μακαμπι. Με απομονωσεις σε Οχαγιον, Χικμαν, Σμιθ, Λογκαν. Τα μεγαλα σουτ, σε καθε ματς τα ψαχνει για να νικησει. Και εμεις τι καναμε? Δωσαμε στο Λογκαν την ευκαιρια να σουταρει πολλα τετοια, και στον Σμιθ το χωρο να ζεσταθει. Πχ δε μπορει να βγαινει ο Λογκαν απο διπλο σκριν και να μη τον τσεκαρουνε οι ψηλοι μας να περνει και να εκτελει τοσο ευκολα. Ας κανουμε αλλαγη στους παιχτες, αλλα να μη κανει αυτο που θελει... Οταν ο Σπανουλης κοιταει τον Λογκαν στην αμυνα και νομιζει πως παιζει τον Καλαθη, οταν ο Σλουκας ειναι τοσο κακος που προσπαθει να παιξει αμυνα αλλα δεν(εχω καταλαβει και τι ακριβως κανει λαθος και οποιος ενδιαφερεται το αναλυω χωρις να ειμαι προπονητης, αντι να παει να περασει δυναμικα οπως παει ο Σπανουλης κανει τρομερο κερλ, κυκλο, και απλα χανει και χρονο και χωρο σχετικα με τον παιχτη που ακολου8ει) οταν ο Παουελ δεν μπορει να σπρωξει τον Τζειμς, εχεις παρει τον Περκινς και στο πρωτο λαθος τον κανεις αλλαγη, μανι μανι η μιση ομαδα εχει θεμα. Ο Παπανικολαου προσπαθει μονος του στην αμυνα, και ο Χαινς, τι να πω για τον Χαινς... Οποιος τον κατηγορησει για τις τελευταιες φασεις εκει που μειωσαμε, ας σκεφτει τις αμυνες που εχει παιξει σολο το ματς, και τι θα καναμε χωρις αυτον. Ο Περπεργολου γιατι ξεχαστηκε στο τελος αραγε? Εκει που χρειαζομασταν σκορ? Επειδη ηταν τοσο καλος ο Σλουκας με το τριποντο που εβαλε?Το θεμα με τα ταιμ ουτ το εχουμε πει και καποια παιδια, τραγικο να μπαινουμε μεσα μισο λεπτο πριν. Τραγικο να ξερουμε οτι θα μας παιξουν ζωνες και να φαινομαστε οτι δεν ειμαστε προετοιμασμενοι. Τραγικο κοουτσαρισμα αλλη μια φορα. Και κλεινω με Γκετσε. Ρε Μπαρτζωκα ειλικρινα ρε αγορι μου, το καλοκαιρι σε πιστευαμε, εχεις γ@μησει ολη τη χρονια εναν παιχτη οκ επιλογη σου, και τον θυμασαι τωρα που στραβωσε το πραμα? Να σου κανει τι να σε σωσει? Να παιξει για σενα? Δε γινεται ρε αγορι μου. Δεν κανεις. Εισαι πολυ λιγος. Διωξτε τον. Πρωτη φορα το λεω δημοσια. Διωξτε τον γιατι οσο παμε και χειροτερα. Και το πρωταθλημα δε θελει πολυ να χαθει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλα νευρα... Συγχωρεστε που δεν εχω υπομονη... Αλλα δεν βλεπω βελτιωση... Αντιθετα βλεπω ενα "τσιρκο" να περιφερεται μεσα στο γηπεδο. Στο πρωτο ημιχρονο ο καθενας εκανε το δικο του. Και οταν το θυμη8ηκαμε να ξυπνησουμε, καταλαβαμε πως δεν παιζουμε και μονοι μας... Πως υπαρχουν και αλλοι 5... Κοουτς τραβα τα μαλλια σου εσυ. "τα παιδια δεν ειναι ετοιμα να διαχειριστουν την περσινη επιτυχια" Ταδε εφη Μπαρτζωκας. Νωρις το θυμη8ηκαμε να τα ριχνουμε στους παιχτες κοουτς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιχαλη ειμαι απιστευτα χαλασμενος με την εικονα της ομαδας. Πως τα καταφεραμε και γιναμε ετσι? Ξεκινησαμε με μια ομαδα δεμενη με φορα απο περυσι, με την ψυχολογια στα υψη που μπορει να μην επαιζε με συστημα αλλα ηταν τετοια η περισινη χημεια της που επαιρνε παραμαζωμα οποιον βρισκοταν. Συνεχισαμε και ειδαμε σημαδια παρακμης. Ηρθαν ηττες, ακολουθησαν καποιες νικες χωρις πειστικες εμφανισεις ομως ελπιζαμε σε καποια ανακαμψη και πλεον αλλου παταμε τελευταια και αλλου ειμαστε. Οι παιχτες φαινονται χαμενοι. Σπανουλη ολο το 1ο ημιχρονο δεν γουσταρες να παιξεις αμυνα, ξεκιναει το 2ο και τελικα βλεπουμε οτι μπορεις. Κλεψιματα, αιφνιδιασμοι και η διαφορα πεφτει στους 10 αμεσα. Ηταν αργα ομως πληρωσαμε την αμυντικη ανυπαρξια μας στο 1ο ημιχρονο. Οτνα η διαφορα ανεβαινει στους 20 δεν ειναι ευκολο να παρεις το ματς με αντιπαλο τη Μακαμπι. Μπηκανε 2-3 πεθαμενα σουτ και το χασες το τραινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πετρο αυτο το κανει γιατι δεν εχει την ταχυτητα του σπαν και οντως φαινεται σαν να κανει κυκλικη κινηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι να πει κανεις..πικρα-στεναχωρια-θυμος-απογοητευση..ακομη και αν περασουμε μας πειθει αυτη η ομαδα οτι μπορουμε;ασε που αν βγουμε 4 ετσι οπως παει το πραμα βλεπω πιθανη διασταυρωση με τσσκα που μαλλον παει για πρωτη θεση.δηλαδη η χρονια φετος χαθηκε για μενα απο το ξεκινημα.απο κεκτημενη ταχυτητα φτασαμε ως εδω,με την περσινη χρυσοσκονη συνεχιζουμε και ετοιμαζομαστε να μεινουμε απο βενζινη.
    δυστυχως για μενα δεν ειναι ουτε η χθεσινη ηττα,ουτε ο πιθανος αποκλεισμος,αλλα ενω μπορουσαμε να δημιουργησουμε κατι μεγαλο,κατι που θα μεινει για χρονια,φαινεται οτι ετομαζομαστε να αυτοκτονησουμε.δηλαδη μια καλη χρονια θα ακυρωσει τα παντα..
    τελος θα πω μεγαλη κουβεντα αλλα αυτος ο σπανουλης δεν χωραει του χρονου στην ομαδα.παικτης 2,5 μυριων που περιφερεται αμυντικα η δεν θελει να παιξει αμυνα επειδη στραβωσε για κατι δεν θεωρειται για μενα ηγετης.ας καθησει να ξεκαθαρισει πραματα με τον εαυτο του πρωτα γιατι το κακο εχει παραγινει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σάββα μου, αλλού είναι το πρόβλημα. "Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι" λέει ο λαός. Δε μπορεί οι Αφοι να είναι στο απυρόβλητο. τα κάνανε μαντάρα και αυτοί είναι οι υπεύθυνοι για αυτό, όσο τουλάχιστο υπεύθυνοι ήταν και για το περσινό αριστούργημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σαββα τον Σπανουλη δε μπορω να τον κρινω απο σημερα γιατι με εχει ξελασπωσει ουκ ολιγες φορες. Και εγω θα προτιμουσα να ειχαμε εναν πιο ομαδικο παιχτη, αλλα μετα θεωρω οτι σε ματς που δεν θα τραβαει η ομαδα, θα αναπολουμε παλι εναν παιχτη ο οποιος 8α μπορει να κανει τη διαφορα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαζί σου! Αυτό αναρωτιόμουν χθες Πετράν... Μου θύμισε εποχές που ο Πάσπαλι έκανε τα πάντα... Αν τον χάσουμε και αυτόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν έχω κάπου να διαφωνήσω Joe...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παντα μπορουσε να παιξει αμυνα ρε παιδια! Απο βαζελο χρονιες! Κοιτα εγω τον κατανοω οτι πλεον στο συγχρονο μπασκετ, να τα κανεις ολα στην επιθεση και να παιζεις σα σκυλι πισω, ενα 25λεπτο μαξ βγαζεις... Αλλα χτες που ουσιαστικα μπροστα δεν σηκωσε καποιο βαρος, επιβαλλοταν να παιξει αμυνα. Οταν το εκανε λιγο, ανεβηκε και η ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΕ ΥΠΕΡΚΑΛΥΨΕΣ. Νιώθω ΤΕΤΟΙΑ ξενέρα... Μιλάμε για κατόρθωμα πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι, τον θυμαμαι να παιζει με το βαζελο γερη αμυνα και να κερδιζει συνεχεια επιθετικα φαουλ απο τους αντιπαλους με τα γρηγορα ποδια του. Δεν ζηταω να παιξει 40 λεπτα δαιμονισμενη αμυνα και επιθεση αυτο ειναι αδυνατον, αν παιξει τα πρωτα 20 και παρουμε εμεις τη διαφορα αντι για αυτους θα ανεβει και η ψυχολογια της ομαδας. Δεν γινεται να κυνηγαμε ολη την ωρα το σκορ. Δεν φταιει μονο αυτος χθες, ολη η εικονα της ομαδας ηταν χαλια αλλα οταν εβλεπα να μην σηκωνει καν τα χερια του στο σουτ των αντιπαλων στραβωνα. Το θεμα ειναι οτι αν εισαι ο Σπανουλης ο αντιπαλος θα σε παιξει σιγουρα αμυνα και καλη οποτε το να πετας 20αρες δεν ειναι ευκολο πραγμα. Αν εσυ δεν μαρκαρεις και ο αλλος εχει εναν καλο σουτερ θα γινεις ζημιογονος για την ομαδα σου και αυτο δεν στο λεει κανενα ranking κτλ. Εχει πεσει και η ψυχολογια του φαινεται, χανει πολλα σουτ και βολες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμφωνω, το προβλημα δεν ειναι οτι παιρνει ο Σπανουλης τοσα λεφτα (που ειναι παρα πολλα για αυτο που προσφερει βεβαια...), το θεμα ειναι οτι καθε ματς τα περιμενουμε ολα απο τη περιφερεια μας γιατι στη ρακετα δεν εχουμε καθολου παιχνιδι. Σιγουρα εχουν μεγαλο μεριδιο οι αφοι, ελπιζω να το διορθωσουν τουλαχιστον για Ελλαδα να μην χαθει η χρονια και κανουμε πισωγυρισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δεν εχω να πω τπτ!συμφωνω σχεδον σε ολα με τον πετρο!ενα μονο θα πω...κριμα για τον κοσμο που πηγαινει στο σεφ.ενταξει εγω πηγαινα,πηγαινω και θα πηγαινω γιατι ειμαι αρρωστος με τοαθλημα στην τελικη,αλλα ο αλλος αν δεν δει μπασκετ με τι καρδια θα ξαναπατησει στο σεφ?????η ομαδα δεν βλεπεται!μην εχετε αυταπατες...αν παμε ετσι στους τελικους θα το κλεψει το πρωταθλημα ο βαζελος!ειτε με μια υπερβαση του διαμαντηδη (που τον εχω ικανο) ειτε με σκυλισια αμυνα,ειτε με ψυχολογια ειτε με καλυτερο παιχνιδι!δεν λεω πως ειναι κατι το τρομερο,σκατα ειναι κι αυτοι.απλα εμεις δεν παιζουμε μπασκετ!δεν ειναι μπασκετ αυτο το πραγμα!θα μου πειτε ''σε νοιαζει τοσο πολυ το πρωταθλημα?''.ΝΑΙ ρε μαγκες το θελω!αν το χασουμε φετος πολυ φοβαμαι οτι θα μας παρει απο κατω παλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. διαβαζω παντου την καραμελα περι γκρινιας στο σεφ και οτι ετσι οι παικτες αγχωνονται και δεν μπορουν τα καημενα.

    γελοια φυσικα δικαιολογια,αλλα αν ισχυει για μερικους μπορουν να τα μαζεψουν και να φυγουν.οποιος δεν αντεχει να φοραει την ερυθρολευκη και να ματωνει για αυτη στο καλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. παιδια ο σπαν για να βγει απο τα σκριν κανει ενα σπριντ 15 μετρων και αυτο γινεται σε καθε επιθεση.μαραθωνοδρομος εχει γινει,εχει καταντησει γελοιος ο τροπος που προσπαθουμε να δημιουργησουμε,δεν ξερω γινομαστε κουραστικοι λεγοντας συνεχεια τα ιδια,αλλα την ποναμε την ομαδα.
    εχουμε φαει πολλα σκατα τοσα χρονια ξηρασιας και ενα φετινο πισωγυρισμα θα ειναι και το τελικο χτυπημα στο γκρεμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πετρο η νικη παντα ξεκιναει απο την αμυνα.ο σπαν δεν ειναι προσηλωμενος,ειναι αδιαφορος,στραβωνει απο κατι και την γραφει στα αρχιδια την αμυνα.εχει κανει ηρωες ολα τα γκαρ ολων των ομαδων.δηλαδη επειδη και στην επιθεση προσπαθουμε με λαθος τροπο(και αναφερομαι πιο πανω)πρεπει στην αμυνα να ειναι μαυρη τρυπα(που ηταν παντα καλος αμυντικος).ας παιζει λιγοτερο.και εδω εγκειται αυτο που ελεγα οτι θελουμε δυαρι που να ξεκουραζει τον σπαν και να προσφερει επιθετικα τα μεγιστα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. σαββα εγω που πηγαινω συνεχεια γηπεδο ισα ισα!ετσι οπως παιζουν πολυ χειροτερα θα επρεπε να ειναι τα πραγματα!υπαρχει μια γκρινια αλλα στο οριο του προβληματισμου!ουτε κραξηματα ''αλα κεσελ'' ουτε τπτ τετοια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτο ειναι που δεν αντεχω το πισωγυρισμα. Εκει που αποκτησαμε ελπιδα να μας κανουν να την ξαναχασουμε. Πιστευω οταν βγει οριστικη αποφαση για το πως θα αντιμετωπισουμε το θεμα Παουελ θα βγαλουμε συμπερασματα. Αν παρουμε σοβαρο παιχτη θα ηρεμησω, οχι μονο για φετος αλλα και για του χρονου γιατι θα δω μια προσπαθεια. Αν το αφησουμε στη τυχη του η παμε σε λυσεις ημιμετρα παλι θα ξενερωσω απιστευτα. Γιατι ο βαζελος ανεβαινει και πρεπει φετος να του κοψουμε τη φορα. Ενα δευτερο πρωταθλημα θα μας ησυχαζε ολους, θα δειξει οτι δεν ειμαστε απλα μια φωτοβολιδα οπως π.χ ο ποδοσφαιρικος Παο προ 3ετιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κι εγω το θελω, πιο πολυ και απο καλη πορεια σε ευρωλιγκα. Αν μου ελεγες f4 η πρωταθλημα θα εβαζα και τα 2 χερια μου στο 2ο... Θα φαει μεγαλη ξενερα ο κοσμος αν καταφερει ο Παο να μας κλεψει το πρωταθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. απο αυτα που βλεπεις μεχρι στιγμης ποιο ειναι το συμπερασμα;φυσικα και θελουμε το πρωταθλημα να εδραιωθουμε,δεν γινεται αλλη πικρα και πολλοι δικοι μας φιλαθλοι εχουν δεχτει μοιρολατρικα οτι κατσει..επειδη περσι καναμε την υπερβαση νιωθουν πληρεις(αυτοι οι χθεσινοι μας φιλαθλοι που ειδαν φως και μπηκαν)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σαυτο το ματς Δημητρη μου οχι. Αλλαζανε πανω του 2 παιχτες σε ζωνη προσαρμογης και την εδινε την μπαλα. Και ο Παπανικολαου δημιουργησε ρηγματα σκεψου που δεν κανει ντραιβ. Οποτε χτες ειχε δυναμεις να παιξει αμυνα. Χτες. Γενικα φετος δεν παιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εγω στεκομαι στο "ας παιζει λιγοτερο". Μα μπαινει ο Σλουκας και τα κανει μανταρα ρε Σαββα και παλι τον χρειαζεσαι... Οπως και να εχει οταν τον εχεις μεσα ειναι διαρκης απειλη. Αλλο που εμεις ειμαστε κουλοι και δε το εκμεταλευομαστε να σκοραρουνε ολοι οι αλλοι εκτος απο αυτον αφου τον κλεινουνε. Παντως 35 λεπτα σκυλι στην αμυνα, και τις προσπαθειες που παιρνει στην επιθεση δεν γινεται.. 25 ναι. Αλλα πρεπει να εχεις οπως λες ποιοτικο γκαρντ απο πισω, τυπου Κριστμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Oλοι εδω μεσα βλεπουμε μπασκετ. Ολοι ειδαμε τη ζωνη του Μπλατ. Καταλαβε κανενας το μις ματς που υπαρχει σε καθε φαση με τα ποσταρισματα? Το εκανε ο Περπερογλου με κοντυτερο παιχτη, το εκανε ο Αντιτς με τον Σμιθ(οτι ο Περο δε μπορει να ποσταρει και κανει λαι απ ειναι αλλη ιστορια), γιατι ρε παιδια να μη το κανουμε σε ολο το παιχνιδι??? Ερχεται δευτερος παιχτης βοηθεια? Να βρουμε τη σωστη πασα, να γινει ενα σπλιτ ή τριποντο να βρεθει αυτος που ειναι μονος του τελοσπαντων. Εβλεπα το βαζελο... Αμα μπορει να ποσταρει τον Τσαρτσαρη σε ολο το ματς θα το κανει!!! Η τον Ματσιουλης!!! Γιατι αμα παει βοηθεια αμεσως δημιουργειται μις ματς. Και οκ εμεις δεν το κανουμε. Στη ζωνη οταν βρισκεται ο Αντιτς στο φτερο με τον Οχαγιον γιατι να μη γινεται σε καθε φαση? Να του δωσουν τη μπαλα και να ανοιξουν ολοι. Ζωνη θελει ο Μπλατ? Μις ματς σε καθε φαση εμεις. Και αμα χασουμε ειμαστε αξιοι του εαυτου μας. Αλλα ρε αγορι μου Μπαρτζωκα, κατι, μια αντιμετωπιση. Εγω ειδα για αλλη μια φορα τον Σλουκα να κοντοστεκεται μετα το σκριν και να μη ξερει τι να κανει τη μπαλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. πολυ ''προπονητικα'' αυτα που λες!προφανως ειναι δυσκολο να τα σκεφτει ο μπαρτζωκας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φιλε Joe...και τα υπολοιπα παιδια...ειναι απλα αερολογιες αυτα που θα πω και δεν εχουν βαση...απλα επειδη εχουμε αναλυσει τα παντα σχετικα με το παιχνιδι θα ηθελα να θεσω ενα ερωτημα...Με βαση το σημειο της σεζον(η μεταγραφικη περιοδος εληξε για ευρωπη) και το μπατζετ, πως θα σας φαινοταν αντικαταστασης του Παουελ ο Κολεμαν της Καβαλας?

    υ.γ. Ο Κριστμας ειναι ελευθερος νομιζω, αλλα τωρα ειναι αργα...δεν διωχνεις παικτη που εχει αποκτηθει πριν ενα μηνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. πετρο ο βαζελος μια ζωη ετρωγε με αυτο τον τροπο.ποσταρισματα μπατισ-πεκοβιτς-τομασεβιτς και πασα στην αδυνατη πλευρα η στον ελευθερο παικτη μετα το νταμπλ τιμ.τωρα το κανει και τσαρτσαρης που βαρυνε αλλα παντα ειχε αυτο το στοιχειο-της γρηγορης πασας.εμεις φιλε μου δεν εχουμε τετοιο παικτη.ο περπερογλου που αναφερεις παντα μα παντα δεν κοιταει στα δυο μετρα και παει προς το καλαθι για να σκοραρει.οσο για αντιτς δεν το εχει και το κανει μια δυο φορες ετσι για αλλαγη και για να μας σπασει τα νευρα.τελευταιος σοβαρος σεντερ που ειχαμε ηταν ο νεστεροβιτς..αυτα φωναζουμε δυο χρονια.ενα γαμημενο αληθινο πενταρι με κινησεις κοντα στο καλαθι.αλλα εμεις δεν ξερουμε,ειμαστε απλα γκρινιαρηδες φιλαθλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μιχαλη πρωτη φορα μπηκα στο μπλοκ σου, δεν το ειχα ανακαλυψει...ε λοιπον απεκτησες ακομα εναν θαμωνα, γιατι γουσταρω τη κουβεντα και τα λεγομενα σου(απο οσα διαβαζω στο red planet)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ακριβως...ενας κριστμας θα τα εκανε πουτανα τωρα.,..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ο παουελ ειναι μια χαρα.μην κανουμε τζαμπα ονειρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. O Coleman της Καβαλας φετος που τον παρατηρω φιλε φαινεται καλος παιχτης ειδικα επιθετικα ειναι εντυπωσιακος. Θα βοηθησει, ειναι καλος και στα ριμπαουντ αν θυμαμαι. Δεν εχω σχηματισει ακομα αποψη για το ποσο καλος ειναι αμυντικα και αυτο που θα θελα να δω φετος ειναι λιγη αμυνα στη ρακετα. Οποιος ξερει ας με ενημερωσει, σαν σκεψη καλος μου φαινεται παντως για low-budjet λυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σαββα μου 4 προπονητες ειναι ας πιασουν τον Αντιτς και τον Περπερογλου και οσους χρειαζεται 1 ωρα τη μερα, να μαθουν να το κανουν... Δεν δικαιολογειται τωρα αυτο. Να ποσταρει σε ολο το ματς, ποιος ο Τσαρτσαρης και παντα να υπαρχει μις ματς ή ελευθερο σουτ, ή αμα γυρισει καλα ή μπαλα ευκολο καλαθι. Επειδη παρακολουθω το βαζελο φετος, αν μπορουσε ο Αρτζι να εχει καποιον να ποσταρει σε ολο το ματς θα το εκανε! Και ο Ουκιτς ποσταρει και ο Διαμαντιδης(λιγοτερο) και ο Ματσιουλης και ο Τσαρτσαρης και ο Γκιστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καπου διαβασα οτι εχει διετες!!! 1+1 μπραβο παιδια !!! Να μη τον χασουμε... Ανανεωστε τον απο τωρα... Καντε την εξαιρεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κατσε να δεις τωρα που μας ειδανε οτι κολλαμε με τη ζωνη ματς απ τι εχει να γινει... Γελιααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. καθηστε γιατι την δευτερα εχουμε αρη στο αλεξανδρειο!!!!αγγελου!μας ξερει απ εξω κι ανακατωτα!(καποτε θα γελουσαμε με το σχολιο μου,τωρα?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ακυροοο...καθαρη η μαγνητικη του Παουελ...δεν μας θελει τελικα...νταξει πλακα κανω, τουλαχιστον θα εχουμε μια ακομα λυση στην ευρωπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. "Σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια μας καταβάλλαμε μεγάλη προσπάθεια στο αγωνιστικό κομμάτι σε ό,τι αφορά τη διάρκεια και τον ομαδικό τρόπο αντίδρασης σε άμυνα και επίθεση. Είναι ευκαιρία, λοιπόν, όλα τα παραπάνω στοιχεία να δοκιμαστούν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η ποιότητα του αντιπάλου, άλλωστε, προσφέρεται γι’ αυτό.'''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. καλησπέρες παίδες μετά από καιρό....δεν προλάβαινα με τίποτα αν και παρόλο που δεν έγραφα έχω παρακολουθήσει όλες τις συζητήσεις....
    Τα έχουμε πει λίγο πολύ όλοι. ένα πράγμα θέλω να πω δυστυχώς ..και στραβός είναι ο γιαλός (καλοκαιρινά λάθη χτίσιμο ομάδας κλπ) και στραβά αρμενίζουμε (ψυχολογία φόρμα κοουτσάρισμα κλπ). Το θέμα είναι ένα να μην πέσουμε στη θάλασσα μέχρι το καλοκαίρι δηλαδή να μην χάσουμε το πρωτάθλημα. Μετά κάνουμε διορθώσεις αν όμως το χάσουμε δεν είμαι αισιόδοξος ούτε για ανανεώσεις ούτε για σωστό χτίσιμο ομάδας και κατά συνέπεια για πολλά μετά.... Ο βάζελος ανεβαίνει και σταθερά μάλιστα αλλά ακόμα και έτσι θεωρώ ότι το έχουμε αν επιτέλους βρούμε φόρμα εκτός και αν ο προγραμματισμός λέει ότι θα ανεβούμε στα φιλικά του καλοκαιριού γιατί μιλάμε για μεγάλη περίοδο ντεφορμέ και είμαστε εκεί που είμαστε ευρωλιγκα λόγω ψυχής και τίποτα άλλο. Επίσης όταν αποφασίσει ο κόουτς να χρησιμοποιήσει τους παίχτες όπως πρέπει. σερμα ακόμα και μαύρος αντί τζος και χρόνο στο γκετσε( λίγο και όταν πρέπει εννοείται) και εννοείται περκινκς ( η άμυνα είναι κωλοχανείο και δεν παίζει δεν έχω να πω κάτι άλλο.....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. και μηνμου πειτε για κινητρο!εχει πολλα να μας αποδειξει (τριψει στην μουρη) ο αγγελου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τι έγινε ρε παιδιά!? Πήγα τους μικρούς μια βόλτα και μόλις μπήκα, βλέπω ότι η κουβέντα έχει πάρει φωτιά από το νούμερο των comments. Ανάβω ένα τσιγάρο και ξεκινώ διάβασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Που το είδες αυτό ρε μπρο? Εκεί καταντήσαμε... Να "χαιρόμαστε" που χτύπησε παίκτης μας μπας και αντικατασταθεί με κάτι καλύτερο (και αυτό μόνο για Ελλάδα)... Αναρωτιέμαι μόνο, ποιανού είναι η ντροπή...Δική μας ή δική τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλώς τον Howard! Σε ευχαριστώ, δες το εδώ πέρα σα playground. Ο καθένας λέει ότι θέλει, χωρίς να περιμένει approve στα comments του. Διαφωνίες ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ επιτρεπτές. Γιάφκα είμαστε, με μόνη προϋπόθεση την αρρώστεια για το Θρύλο (και δη τον μπασκετικό). Ένα ρεζουμέ για το τι "παίζει". χαρά μας να μεγαλώνει το παρεάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. καλησπερα μιχαλη και στα υπολοιπα παιδια..διαβασα ολα τα σχολια..συμφωνω σχεδον με ολους..για εμενα οι αδερφοι δεν φταινε..ουτε φταινε που δεν εχουν κανει ανακοινωσεις..γιατι θα επρεπε να κανουν?ολα στην ωρα τους..αμα οι παιχτες θελουν συμβολαια για να παιξουν τοτε να πανε απο εκει που ηρθαν..για εμενα το τεραστιο προβλημα ειναι ο προπονητης..εκει εγω το εντοπιζω..τον θεωρω λιγο μετα τα οσα εχω δει..ειναι λιγος σε ολα τα επιπεδα..η ομαδα ειναι ανετοιμη κυριως πνευματικα..δεν βλεπω πως μπορουμε να βελτιωθουμε..και να περασουμε στους 8 μεχρι εκει ειμαστε..εχει μεγαλα κενα η ομαδα..δλδ πως νε κερδισουμε την μακαμπι?εδω παιζαμε χωρις 5..χωρις σοβαρο τεσσερα..χωρις δυαρι καθαρο..εχουμε καταργησει βασικα πραγματα στο μπασκετ..συγκινουμαι με τον χαινς..που τον βλεπω να παλευει..αλλα θελω ενα τζειμς..οσον αφορα για το πρωταθλημα..το λεω απο τωρα οχι γιατι ο βαζελος νικησε την ρεαλ..αλλωστε η ρεαλ του ταιριαζει του βαζελου και δεν μου κανει εκπληξη που την κερδισε..λοιπον αν συνεχισουμε ετσι ουτε σε 5ο αγωνα δεν θα παμε στο πρωταθλημα..πλακα θα μας κανουν οι βαζελοι..μακαρι να διαψευστω αλλα δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καλώς τον! Μόνο ο Imma δεν έχει ακόμη εμφανιστεί (που είσαι ρε φίλε, ακόμη να το χωνέψεις ή μου ετοιμάζεις κανά "λαβράκι" από τον δικό σου?). Κωστή μου, νομίζω ότι τελικά και μόνος σου το λες ότι οι αφοι φταίνε... Ποιοι δεν κράτησαν τον "πορνόγερο"? Ποιοι φέραν τον Μπαρτζώκα (ΟΚ, σε αυτό δεν είχαν και πολλές επιλογές - αλλά η αλήθεια είναι ότι δε κοιτάξανε όμως και για αγορά από το πάνω ράφι - και αυτό στο λέω εγώ που άλλα έγραφα τότε...)? Ποιοι είδαν να γίνονται όλα αυτά και δε τραβήξαν αυτάκι(α)? Ποιοι ενώ λένε ότι η πολιτική τους είναι οι καλοκαιρινές συζητήσεις, κάναν τελικώς προτάσεις που από ότι ακούγεται, ήταν αποκαρδιωτικές? Κακά τα ψέματα αδερφέ, αυτοί είναι η κεφαλή, αυτοί και οι κύριοι υπεύθυνοι για ότι καλό ή κακό στο τμήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Προβλέπω μια ήττα με 4 πόντους αδέρφια...
    Πρέπει να εξοντώσει η διαιτησία τους κίτρινους για να τους πάρουμε χαλαρά ή να τα βάζει ο Σπανούλης από τα 8 μέτρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αναφέρω στο "DNA post" που ήμουν.
    Τι να ρωτήσω τον δικό μου; Τα αυτονόητα; Θα με πει και χαζό στο τέλος.

    Διάβασα κουρούνα με προσοχή και τα σχετικά. Πρόσεξε Μιχάλη, η κουρούνα δεν προβλέπει. Γράφει βάση λογικής, γνώσεων και γνωριμιών. Με αυτή τη σειρά.
    Προγνώσεις κάνει με ρίσκο, όταν έχει βεβαιωθεί για κάτι.
    Αυτό που διάβασα και με ανησύχησε είναι ότι ο Γκέρσον ήταν έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο για Αθήνα και να υπογράψει μεσούσης της σεζόν σε ομάδα που δεν θα πέρναγε στην επόμενη φάση. Σε παλιότερο All Star Basket.
    Προφανώς είμαστε εμείς αυτό το σωματείο....
    Στη ζέλα δεν πήγαινε με τίποτα. Τον κορόιδευαν κιόλας επί δυναστείας τους.
    Άρα, ο Μπαρτζώκας είναι υπ'ατμόν. Κι ο Γκέρσον είναι ο μόνος κόουτς (εκτός Σέρβων, Μεσίνα, Μαχμουτί και Ιωαννίδη, Αγγέλου, Πρίφτη) που μπορεί να κερδίσει Ομπράντοβιτς την ώρα του αγώνα με 50-50 διαιτησία.
    Κατάλαβαν οι Αφοί ότι το καλοκαίρι με την έτοιμη περσινή ομάδα έπρεπε να είχαν πάρει κόουτς κι όχι προπονητή;
    Ο καιρός γαρ εγγύς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή