Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Η χαρά της ζωής!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Κάτι διαφορετικό σε περίπτωση που το χάσατε. Ο Μπράντ Πέτγουεϊ να "ανεβάζει" το ελληνικό All Star Game στα... τραπέζια!
Όχι του γούστου μου ο Κιάμος, το αντίθετο όμως ο Πετ! Φοβερός τύπος, ΑΠΛΑ!!!


9 σχόλια:

  1. απιστευτος!το εβλεπα εχθες και δεν το πιστευα!!!!!χαχαχαχαχαχα!!!!αλλα επαιξε και γαματα!καρφωματα τριποντα ολα μαζι!!!!!ωραιος τυπος!και οι αντετοκουμπο μου αρεσαν παρα πολυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χεχε, δεν ανέφερα τίποτα για τους Αντετοκούμπο Μήτσο, γιατί ήμουν σίγουρος ότι όποιος χάζεψε λίγο θα το ανέφερε κιόλας. Μακάτι να καταλήξει έστω ο ένας σε μας (διάβασα ότι και ο μικρός έχει "παραθυράκι" άμα θέλουμε στο συμβόλαιο με τους Ισπανούς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φαινονται τα παιδια οτι εχουν προδιαγρφες να γινουν μεγαλοι παικτες!οποιος τους παρει θα 10παλιασει τα λεφτα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη βιαζεστε για τους Αντεντοκουμπο τα εχουμε πει... Ο μικρος 2.05 μπορει να κατεβασει τη μπαλα ανετα, καλυτερα να φυγει να παει στην ισπανια μηπως δει προκοπη το παιδι και παει μετα σε καμια αμερικη. Να ερθει σε εμας εποιανου τι θεση να φαει? Η να παιζει 3λεπτα? Ο μεγαλος ειναι μια επιλογη, αλλα τοτε στελνεις δανεικο Κατσιβελη. Οσο για Μπρετ νομιζω αυτος ο παιχτης μεινει δεν μεινει ο Αντιτς πρεπει να ερθει. Θα βοηθησει πολυ και σε ριμπαουντ και σε ενεργεια και το σουτακι δεν ειναι ασχημο που εχει. Οχι βασικος, συμπληρωματικος. Μιχαλη μου και Τσαιρελης ειναι πολυ ανεβασμενος και στα μεταξυ μας εκανε ζημια, το λεω απτο καλοκαιρι. Για εμενα πρεπει να ερθει τουλαχιστον στη θεση του Γεωργακη-Μαυροειδη. Και προσθηκη Ματσβαν οπωσδηποτε, γιατι βλεπω Αντιτς να κουναει μαντιλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mαζι με Παππα(που πρεπει επιτελους να κανει το μεγαλο βημα), τον Βαγγελη υγιη, και αναλογως τι θα παιχτει με Σπαν-Χαινς, βλεποντας και κανοντας. Περκινς δεν το εχω δει το παιδι, ισως βιαστω, αλλα δεν βλεπω να μπορει να δωσει κατι παραπανω σαυτη την ομαδα. Χιλιες φορες εναν μικρο ελληνα στυλ Χρυσικοπουλου και ας μην ειναι ακομα ετοιμος. Μια υποθετικη αν και ακομα νωρις 15αδα, γραφω τους παιχτες και σε παρενθεση τις "αλλαγες" τους. Ματζαρης(Λο), Σπανουλης(Παππας, Σλουκας) Χαιρεταει Γκετσε Περκινς. Φερνεις Χρυσικοπουλο και ειμαστε στους 6. Παπανικολαου-Περπερογλου(Αντεντοκουμπο) 9. Πριντεζης Αντιτς(η παιχτης αντι του Αντιτς πχ Ματσβαν) 11. Τσαιρελης, Χαινς(η παιχτης αντι του Χαινς) και Σερμαντινι, και εκει θες μια αλλη μια καλη προσθηκη ψηλου. Και παμε στους 15. Υπερπληρης το ροστερ, με Χρυσικοπουλο, Αντεντοκουμπο, Τσαι να κανουνε ροτεισον στην ευρωλιγκα, και στο πρωταθλημα να μενουν καποιοι εκτος για να παιζουν τα παιδια αυτα. Κατσιβελης Γεωργακης δανεικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο πετγουει στη θεση του αντιτς μια χαρα θα ηταν...
    προσωπικα θεωρω οτι με ματβαν και ενα ψηλο ακομη ειμαστε μια χαρα.παιρνεις και ενα δυαρι(παπας-βρκιτς)..ο ερβελ θα ηταν επισης μια κινηση που θα βοηθουσε ουσιαστικα...
    για τα αδερφια δεν εχω προσωπικη γνωμη,αλλα νομιζω οτι αν αξιζουν μπορει να αποκτηθουν και οι δυο και αναλογα θα πραξουμε στη πορεια.μαζευουμε ολη τη καλη φουρνια και δημιουργουμε κορμο για τα επομενα 15 χρονια...με λιγα χρηματα μπορουμε να δημιουργησουμε δυναστεια με βασεις για ολοκληρωτικο μπασκετ ευρωπαικα.
    ας μη ξεχναμε οτι αυτοι οι παικτες ειναι το μελλον της ευρωπης γενικα...ειμαστε σε πολυ καλη μοιρα και η επομενη ελληνικη φουρνια ευρωπαικα(συλλογικα η μη) θα μας φερει πολλους τιτλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πετράν μου, ΔΕ ΜΠΟΡΩ να μπω σε καμία κατάσταση σκέψης ακόμη για Σπαν και Χάινς. Ειδικά για Χάινς που η περίπτωσή του είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ στα μέτρα μας.

    Σε όλα τα άλλα ναι. Ή μάλλον και ναι και όχι. Δηλαδή (πείτε με κολλημένο το ξέρω, ίσως να έχετε και δίκιο) ο Άντιτς δεν είναι σε καμία χειρότερος αυτών που αναφέρετε με τον Σάββα. Θέλει ειδική διαχείριση, όπως και ο Παπ. Δηλαδή και τον Παπ ρε παιδιά να τον σουτάρουμε? Οι δε Αντετοκούμπο όσο άγουροι και να είναι, είναι υλικά που εγώ προσωπικά ρε αδέρφια, δε θυμάμαι να 'χω δει ποτέ ξανά στο ελληνικό μπάσκετ! Και αν είναι να πάνε κάπου έξω ή ΝΒΑ πάει στο καλό, να τους δω με πράσινα όμως θα πάθω εγκεφαλικό!
    Επί της ουσίας δε διαφωνώ με αυτά που λέτε με τον Σάββα (ειδικά σε αυτό πυ έγραψε για "λίγα χρήματα" και "δυναστείες" όσο μακρινά και αν ακούγονται. Αλλά όλα αυτά θέλουν πλάνο... Με εννοείτε έτσι?
    Ο δε Πέρκινς παιδιά είναι ΠΕΡΙΠΤΩΣΑΡΑ. Τώρα αν δε ξέρουμε πως να τον χρησιμοποιήσουμε, είναι κακό του κεφαλιού μας... Του ξερού! Έξω από το ροτέισιον ακόμη αυτός ο παίχτης? Οκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Ντάρντεν πήγε Ρεάλ μάγκες, έστω και μόνο για ACB φέτος. Έτσι γίνονται οι δουλειές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή