Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Ζαλγκίρις Κάουνας - Ολυμπιακός (63-77)

Καλημέρα!
Είναι 1:30 ακριβώς, είμαι ψόφιος από την κούραση και αν και αρχικά είπα ότι θα ποστάρω αύριο, σκέφτηκα ότι ειναι ήδη... "αύριο" και δε μπορώ να αφήσω τον Μορφέα να με νικήσει έτσι απλά και να την πέσω χωρίς κανα-δυο αράδες, οπότε.... Έλα όμως που τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, γιατί τι στο διάολο να γράψω πάλι? Και ποιητής να 'μουνα θα 'χα στερέψει! Και κατά πως φαίνεται θα πρέπει να κρατήσω καμμιά εξυπνάδα (aka μαλακία) για μετά, επειδή έχουμε δρόμο μάγκες, ΠΟΛΥ!
Σκέψεις και μπούρδες as usual, ατάκτως ειρημένες για μια ομάδα που νιώθω ότι έχει βάλει σκοπό να ξεχρεώσει 15 χρόνια πόνου, θλίψης, πίκρας και κατά καιρούς, άσχημου μπάσκετ - μονομιάς!
"Η επίθεση κόβει εισητήρια, αλλά η άμυνα δίνει τίτλους" ή κάπως έτσι τέλος πάντων λέει το Αμερικανικό ρητό για τα του μπάσκετ. Επειδή συμπαθάτε με, αλλά τους Αμερικάνους τους έχω πολύ ψηλά όσον αφορά τη σπυριάρα (και το rock & roll) δε γίνεται να μη συμφωνήσω μαζί τους. ΟΚ, δε θα πω ψέμματα, γούσταρα τρελλά και το run & gun της εποχής Κλέιζα - Τσίλντρες, αλλά τι να τω κάνω όταν έμενα με την ψυχή στο στόμα να πανηγυρίζω (που δε την πανηγύρισα, αλήθεια σας λέω αδέρφια) μια νίκη επί της Παρτιζάν του 1/25 budget? Εδώωωωωω, έτσιιιιιιι, τανάλια φίλε μου, να μην πέρνεις ανάσα, σα βόας που σφίγγει τα ποντίκια και μετά τα παρατάει! Όχι κύριοι, δε θα σας πάρουμε τη διαφορά, μην αγχώνεστε. Τι πάει να πει "γιατί?" Γιατί έτσι γουστάρουμε,  γούρι ρε αδερφέ, πω-πωωωωω! Θα σας αγχώσουμε και σας, σα και τους άλλους, αλλά θα μείνουμε δεύτεροι γιατί περιμένουμε και τις αγαπούλες τώρα στο Top 16 γιατί δεν αντέχουμε την προσμονή του μακρινού ανταμώματος των τελικών, χεχε!
Λοιπόν, αν με πίκρανε κάτι σήμερα ήταν το γήπεδο και το κοινό. Τι στολίδι ήταν αυτό ρε αδέρφια? Και τι ωραία ατμόσφαιρα! Αλήθεια λέω, ξενέρωσα να βλέπω που παίζουν οι Λιθουανοί και που εμείς... Ντροπή ρε πούστη μου, ντροπή! Αγγελόπουλοι, ξέρω ότι με γράφετε εκεί που δε πιάνει μελάνι, αλλά αν ποτέ κατά τύχη πέσει το μάτι σας σε αυτή  εδώ την ταπεινή cyber γωνιά, σας λέω τούτο: Ο Κόκκαλης δεν έγινε ο σπουδαιότερος ηγέτης ως τώρα, λόγω τίτλων (μόνο). Ούτε επειδή έσωσε την ομάδα από το στόμα του λύκου, αλλά επειδή της έφτιαξε ΣΠΙΤΙ! Έλα τώρα, μην ακούω παπαριές για γραφειοκρατίες και τέτοια. Αν έχετε θέμα εσείς, τι να πούμε και 'μεις..? Κάθε φορά που μπαίνω στο ΣΕΦ και κοιτώ αυτό το έκτρωμα που έχει για οροφή (μη πιάσω στο βρωμόστομό μου τα άλλα ...) εύχομαι να πέσει να με πλακώσει. ΝΤΡΟΠΗ να στεγάζεται αυτή η ομάδα εκεί. Ναι ξέρω, εύκολα τα λέω, αλλά ΝΑΙ, για εσάς όλα αυτά είναι βόλτα στο πάρκο.
Μμμμμμμ. Για το παιχνίδι δε μίλησα ακόμη, ε? Ε και? Πάρτε σβάρνα τα sites, χρωματισμένα και μη, και δείτε τα αυτονόητα. ΥΠΟΚΛΙΣΗ  Κύριοι! Και αν τα άλλα ήταν "καφενεία" αυτό εδώ τι ήταν, καφετέρια? Γουστάρω που επιτέλους ξεσπαθώνω για αυτό το τμήμα και δηλώνω πια απερίφραστα (όχι ότι δε το κανα και πριν, αλλά λίγοι με πιάναν τότε...) ότι είμαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ! Λιακάδα στην καταχνιά, με μαγκιά Πειραιώτικη, παντελονάτη και...ξέρετε τι άλλο. Έχεις λόγο ρε αδερφέ να περιμένεις την επόμενη βδομάδα πια, και μάλιστα καλό! Διάβαζα τον Μελάγες χθες και ενώ με άγχωσε αρχικά με το όχι και τόσο καλό προαίσθημά του (ο κερατάς είχε κάνει κέντα στα προηγούμενα ματς), ηρέμησα με την εξής σκέψη: Αυτοί μας πήραν έτσι εύκολα μετά από το ντέρμπι με τη ζέλα, παίξανε το δικό τους τώρα, κερδίσανε και αυτοί (τη Λιέτουβος Ρίτας) τον δικό τους αιώνιο....ΟΚ, επανάληψη της ιστορίας από την ανάποδη! Το ΠΟΣΟ γουστάρω αυτές τις superstitious βλακείες, δε λέγεται, χεχε!  Τώρα που το σκέφτομαι έχετε δίκιο ρε αδέρφια, έχει πάει γούρι το blog, ε?
Άντε για το(ν) επόμενοοοοο!!!!

16 σχόλια:

  1. μεγαλη νικη,τρομερη εμφανιση,τρομερη παρασταση για ενα ρολο με ενα κομπαρσο.

    δεν χρειαζεται αναλυση,απλα για να ευλογησω τα γενια μου,αποδεικνυεται περιτρανα αυτο που εγραφα αρχη της χρονιας,για λανθασμενη νοτροπια και βεντετισμο..

    η ομαδα παει με τον αυτοματο πιλοτο απο περσι,ο παουελ επιθετικα τουλαχιστον ειναι υπεροπλο,αμυντικα υποφερτος.

    το νερο κυλαει το αυλακι και βαδιζουμε ολοταχως για το λονδινο.

    δεν θα γραψω για αυτο που ολοι βλεπουμε οτι παει να γινει και υποψιαζομαστε.σιγα-σιγα στη πορεια θα δουμε αν ειμαστε ικανοι.

    εφτασε η στιγμη που η υπομονη θα ανταμοιφτει και εισπραττουμε τα χρωστουμενα.15 χρονια αφανειας-ωχαδερφισμου-δημιοσιουπαλληλικι τελειωσαν ανεπιστρεπτι και νιωθουμε την αυρα της καταξιωσης.
    αισθανομαι ωραια που ειμαι γαυρος στο μπασκετ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιασα τον εαυτο μου καποια στιγμη την ωρα του ματς να λεω κοιτα να δεις η Ζαλγκιρις εχει ωραια ομαδα, δεν ηταν εκπληξη μαλλον η νικη της στο 1ο μας ματς, ειχε πολυ ομορφες συνεργασιες, γρηγορη και με καλους εκτελεστες, Εμεις καταφεραμε να την ξεφτυλισουμε γιατι περι αυτου προκειται οταν στο τελος κανεις καθυστερηση για να μην πιασει ο αλλος τη διαφορα. Την εμπιστευομαι απολυτα αυτη την ομαδα, οσο παραμενει τοσο προσγειωμενη και εχει τετοια ενεργεια δεν σταματιεται. Απ οτι ειδα σοβαρευτηκε και ο Αντιτς, εχει κοψει τα πολλα τριποντα και παιζει καλη αμυνα. Περιμενω μπας και γκελαρει πλεον η Ζαλγκιρις οχι οτι εχει καμια σημασια αλλα για το γαμωτο, ειμαστε καλυτερη ομαδα και θελω να μας βλεπω 1ους στον ομιλο. Το blog ειναι γουρι δεν το συζητω...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα μάγκες. Στο ίδιο μοτίβο κινούμαστε μονίμως αλλά δόξα τω Θεώ δεν θα κουραστούμε ακόμα και να τελειώσει η σεζόν χωρίς ήττα!! χεχε!! Λίγες σκόρπιες σκέψεις...

    1. Είπα για τον Λο ότι δείχνει λίγο βιαστικός στο παιχνίδι του και εχτές βάλθηκε να με ξεφτιλλίσει. Τι έκανε το παιδί στην αρχή του 4ου δεκαλέπτου;; Τρομερός!! Με στενοχώρησε βέβαια το λει απ που έχασε αλλά ευτυχώς δεν κόστισε. Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που δεν του δίνω ξεκάθαρα το βραβείο του mvp αν και νομίζω το δικαιούται!!
    2. Σούπερ ο Πάουελ επιθετικά, καλός και αμυτνικά.Έλα να ανεβαίνουμε!!!!!!!
    3. Μέτριος ο Πρίντεζης που ήταν ο κυριότερος λόγος που μειώθηκε η διαφορά από τους 11 στους 4 μέσα σε δύο λεπτά πριν το ημίχρονο.
    4. Άμυνα σεμιναριακού επιπέδου για άλλη μία φορά.Επιθετική και γεμάτη ενέργεια!!
    5. Πετώντας συνεχίζει ο Παπ!! Πάντα τέτοια!!
    6. Με πρόλαβε ο Μιχάλης, οπότε απλά θα το επαναλάβω..γήπεδο τώρα!! Κάντε το ρε μάγκες Αγγελόπουλοι. Μόνο έτσι θα άλλαξουμε σελίδα σαν σύλλογος, μία και καλή και με την βούλα!! Αφού το προιόν σας αρχίζει να πουλάει, προστατέψτε το και σεβαστείτε και τον κόσμο που έχει σιχαθεί το κρυόκωλο ΣΕΦ.. Αν φτιάξουμε το "σπίτι μας" είναι σίγουρο ότι θα αποκτήσετε περισσότερους θαμώνες και σταθερή παρουσία στην κερκίδα!!

    Επίσης, θέλω να θίξω ένα θέμα που ακούω πολύ συχνά και να μου πείτε την γνώμη σας. Ότι ο Ολυμπιακός φορμαρίστηκε πολύ νωρίς και ίσως κρύβει κινδύνους. Χωρίς να θέλω να το παίξω ειδικός σε προγράμματα εκγύμνασης και φορμαρίσματος, εγώ δεν το βλέπω έτσι. Αν εξαιρέσεις τον Παπ που πάει πραγματικά...φέτες, όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν περάσει πιστεύω ούτε το 70% των δυνατοτήτων τους. Μερικά παραδείγματα ας πούμε..
    Σπανούλης.. πολύ καλός αλλά αν πούμε ότι αυτό είναι το πικ αυτού του αθλητή θα πέσουν τα τσιμέντα.
    Πρίντεζης..μέτριος από την αρχή της χρονιάς με μερικές εκλάμψεις.
    Σλούκας, εκτός τόπου και χρόνου.
    Λο.. καλός και σίγουρα μπορεί καλύτερα.
    Περπέρογλου.. τι να πούμε τώρα. Έχουμε φονικό όπλο και θα το αποδείξει.
    Γκέτσε..αν χωρέσει στο ροτέισιον κερδίζει 10 ποντάκια για πλάκα σε κάθε ματς.
    Χαίνς..έχει κάνει καταπληκτικά παιχνίδια, έχει κάνει και μέτρια.
    Πάουελ..τώρα ανεβαίνει.
    Μαυροειδής.. διεκδικει σιγά σιγά τον χώρο του και τον χρόνο του.

    Μπαμ μπαμ μαζεύτηκαν 9-10 παίχτες που μόνο να ανεβαίνουν μπορούν από εδώ και πέρα!! Δεν βλέπω κανέναν λόγο να κάνει κοιλιά η ομάδα παρά μόνο την κούραση. Ακόμα και τα ποσοστά μας που είναι όντως πολύ υψηλά, προέρχονται από ελεύθερα σουτ και σωστό τρανζίσιον. Δεν είναι τραβηγμένα σουτ για να πεις ότι κάποια στιγμή θα σε εγκαταλείψει η τύχη..
    Με λίγα λόγια..που να φορμαριστεί και στην πραγματικότητα η ομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η ομαδα δεν εχει φτασει στα ορια της..περιμενουμε φορμαρισμα παουελ-πριντεζη,ο στρατος να βρει ξεκαθαρο ρολο,ο σλουκας να ανεβει λιγο-η αληθεια ειναι καπου στη μεση για σλουκα,δεν εχει παρει και πολυ χρονο.η ομαδα εκτος της χημειας που ειναι περσινη μαγια,εχει τρομερη ενεργεια,αφου ο κινητηριος μοχλος ειναι νεαρα παιδια,προθυμα να τα δωσουν ολα.διψουν για διακρισεις με την ομαδα και σιγουρα δεν εχουμε δει τα καλυτερα.ακομη δεν φτασαμε στο πικ μας.εχουμε να δουμε πολυ καλυτερα πραγματα στο δευτερο γυρο...
    υ.γ. χθες μπηκα στη ψυχολογια του γκετσεβιτσιους βλεποντας τον σε ενα ταιμ-αουτ να περιμενει καρτερικα για τη σειρα του.τα εχουμε πει,τι μπορει να προσφερει και που υστερει,αλλα μπηκα στην ψυχολογια του βλεποντας τον να κοιταει αμετοχος περιμενοντας στην ακρη του παγκου και ενιωσα αβολα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ πιθανο να γκελαρει γιατι και η εφες και η αρμανι καιγονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι Σάββα!! Το ίδιο πιστεύω και εγώ. Παρόλο που η ομάδα βγάζει πραγματικά τρομερή ενέργεια για την εποχή δεν είναι θέμα γρήγορου φορμαρίσματος αλλά νεανικού ρόστερ και καλής χημείας.Δεν τα έχει φτάσει τα όρια της ακόμα σε καμία περίπτωση. Προβλέπω να μας "χαζεύει" σε λίγο καιρό ο Θρύλος!!

    Για τον Γκέτσε τι να πω. Είναι και συμπαθητική φυσιογνωμία ο τυπάκος. Ώρες ώρες δείχνει σαν ξένο σώμα σε σχέση με τους άλλους. Κρύες αντιδράσεις, παγωμένο βλέμα.. Αναρωτιέσαι αν ζει ή έχει πεθάνει στον πάγκο. Και όμως, όταν μπαίνει σκοτώνει από την περιφέρεια και βγάζει και φιλότιμο!! Εχτές, έχω την εντύπωση ότι ήταν αρκετά βελτιωμένος και στην άμυνα!! Μακάρι να μπορέσει να του δώσει λίγο χρόνο. Μεγάλη υπόθεση να βγάλουμε άλλο ένα γκαρντ από το πουθενά γιατί φέτος η σεζόν θα είναι ατελείωτη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παιδια με καλυψατε απο κατω!για το κοουτσαρισμα τι εχετε να πειτε!εμενα μου φανηκε καταπληκτικο εχθες!και διαβασμενο παιχνιδι στην αμυνα!και ταχυτητα στην επιθεση!λιγο εχω μια αμφιβολια σε ματσς που δεν θα μας μπαινουν τα σουτ και θα πρεπει να ακουμπησουμε την μπαλα στο καλαθι!ο αντιτς δειχνει να ξυπναει,επαιξε κι αυτος πολυ καλη αμυνα εχθες!γκετσε ειναι να μπαινει σε ανυποπτες στιγμες να κολλαει 2 τριποντα ετσι για πλακα!αυτη ειναι η δουλεια του.στην αμυνα δειχνει παραπανω προσπαθεια αλλα δεν το εχει το παιδι.νομιζω οσο και να προσπαθησει παντα θα ειναι μετριος στην αμυνα.γι αυτο και δεν παιζει ποτε δυδιμο με σπανουλη!τα δυδιμα πρεπει να ειναι σπανουλης-μαντζαρης,λο-γκετσεβιτσιους(η σλουκας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα παιδιά! Τώρα βρήκα λίγο χρόνο, οπότε περνώ στο ψητό κατευθείαν. Σωστά Έλιοτ! Νομίζω ότι ο Μπαρτζώκας πέρασε τις πρώτες εξετάσεις με εξαιρετικά αποτελέσματα στη σούμα. Αυτό που μου αρέσει πια είναι ότι δεν έκανε το λάθος... της πρώτης περιόδου Ντούντα (αν καιπήγαινε κατά 'κει ολοταχώς)! Είναι αυτό που αναρωτιόμουν με τα καλοκαιρινά φιλικά και το γρήγορο passing game. Έφαγε και αυτός τη σφαλιάρα του, επανήλθε "στα παπούτσια" του Ντούντα και ας είχε πει το ανάποδο, οι ρόλοι ήρθαν στα ίσια τους και οι πινελιές του πια φάνηκαν! και τολ΄μώ να ποω ότι μου αρέσουν ΠΟΛΥ αυτές. Το ότι ολα αυτά "συνέπεσαν" με το φευγιό του Ντόρσι που από ότι φαίνεται ήταν το "κακό σπυρί" στα αποδυτήρια, μόνο τυχαίο δεν είναι επίσης. Για τον Γκέτσε έχω δηλώσει την στήριξή μου, όπως και για τον Άντιτς πολλάκις. Μου άρεσε που τον χρησιμοποίησε στη χώρα του και ψυχολογικά θα του κάνει πολύ καλό νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παίιδες, ο Γκέτσε είναι killer σουτέρ. Εγώ πραγματικά τον γουστάρω όχι μόνο για τον προφανή λόγο του ότι είναι μέρος ΑΥΤΗΣ της περσινής ομάδας και όλα αυτά τα παιδιά έχουν μπεί στην καρδιά μου, αλλά γιατί από τον Κέσελ για παράδειγμα, που τον περιμέναμε τόσο και τόσο, δεν είδαμε ποτέ ούτε τα μισά του Γκέτσε. Μόνο καλό θα του κάνει αυτό το ματς ψυχολογικά, και για ένα σουτέρ η ψυχολογία όπως ξέρουμε όλοι, είναι Α & Ω. Για το φορμάρισμα και γω νομίζω ότι είμαστε λίγο πάνω από τα μισά. Καλά να 'μαστε, θα κάνουμε και κοιλιά λογικά και θα επανέλθουμε όταν πρέπει πάλι. Νομίζω ότι μας βγαίνει ο προγραμματισμός μέχρι στιγμής. Είναι άλλη εμπειρία φέτος με τα ΤΟΣΑ ματς και η όλη φάση θα επιρρεάσει τους ΠΑΝΤΕΣ. Btw, και τον Βάζελο τον βλέπω να ανεβαίνει και μου αρέσει. Μόνο καλό θα μας κάνει αυτό. Εγρήγορση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αδέρφια ο όμιλος είναι κωλοχανείο όπως έχουμε ξαναπεί. Παίζει να βγούμε από πρώτοι μέχρι τρίτοι! Αλλά όπως και να 'χει τυπικό είναι. Αγωνιώ να δω που θα κάτσει η μπίλια και ποιους θα 'χουμε στο Top 16.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πραγματικά ακόμη δεν έχουμε φτάσει σε σημεία peak, αλλά ειλικρινά με όλη την ψύχρα που με διακατέχει σε αυτά, αν δεν ανέβουν αναπάντεχα (πράγμα διόλου απίθανο βέβαια...) κάποιες ομάδες, δε βλέπω πως θα μείνουμε εκτός Λονδίνου...Με κάθε επιφύλαξη πάντα, αλλά πως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αρχιζω και παταω ρ στο πληκτρολογιο και το μπλογκ βγαινει πρωτο απτο ρεντ πλανετ! Εσεις να τα ακουτε εκει μαγκες στο ρπ που δεν εχετε δημιουργησει στηλη μπασκετ, ενω ποδοσφαιρικη υπαρχει απο περσι. Και υπαρχουνε παιδια που 8α μπορουσανε ευκολα να γραφουνε. Οι γνωστοι αγνωστοι που γραφουνε και εδω μεσα! Τα χαιρετισματα μου σε ολους

    Υ.Γ Ενα ρημαδιασμενο φιλικο, να δω ολους μαζι, Rivers(που ηρθε προχτες ελλαδα)Eddy, Zarko, Τarlac, Berry, Tarpley, βαλτε και De Migel και Ρισασε και οποιους 8ελουν τελοςπαντων δε ζηταμε πολλα. Ενα φιλικο ζηταμε! Να παρευρευθει και ο Ντουντα να γινουνε 10 βραβευσεις. Στο καινουριο γηπεδο παντα που λεει ο Μιχαλιος! Πρωτος 8α σηκωθω να φωναξω "Σταζει πιπεεερι, η μαυρη π**τσα του Μπεεερι"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οντως μεγαλη ξενερα που δεν εχουν κανει στηλη μπασκετ αντιστοιχη Πετρο... Ειναι ωραια η στηλη αναγνωστων φτιαχνει ευχαριστη παρεα, ζεστη ατμοσφαιρα και συνηθως δεν μπαινουν πολυ, αυτοι που θελουν να κραξουν, γιατι δεν εχει τετοιο κλιμα και γινονται πιο πολυ ποδοσφαιρικες συζητησεις. Κατι αντιστοιχο επρεπε να γινει και στο μπασκετ, εφοσον δεν γινεται ομως, χεστηκαμε μια χαρα ειναι και δω. Μιχαλη διαδωσε το λιγο ακομα να μπουνε αλλοι λιγοι να γινεται πιο πολυ τζερτζελο! Μην ανησυχεις για το ποιοι θα μπουνε, τα γραφομενα σου θα τραβηξουν το καταλληλο κοσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Dino RADJA!!!! Βρε Πετράν, θα σε μαλώσω,χεχε!
    Αδέρφια, μένω δίπλα στο κλειστό Φαλήρου, το οποίο μένει ανενεργό και είναι κυριολεκτικά στολίδι! Δε θέλει ούτε πολλές αλλαγές, ούτε είναι μακριά από το ΣΕΦ και τον Πειραιά, όπως το επίσης υπέροχο γήπεδο του Ελληνικού. Άλωστε στην εποχή του γέρου μου, το Π. Φάληρο, μέρος του λιμανιού θεωρούνταν. Αναρωτιέμαι λοιπόν, γιατί δε το προσπαθούμε. Ή αν το προσπαθήσαμε που κόλλησε... Πραγματικά, νιώθω το ΣΕΦ πια ΤΟΣΟ κρύο και όσο και να έχω μνήμες καλές, δεν ταιριάζει πια σε αυτή την ομάδα. Τι να πώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Joey αδερφέ, δε νιώθω και πολύ άνετα να ποστάρω τη διεύθυνση του blog κάθε τρείς και λίγο στο RP - αν και η αλήθεια είναι ότι μόνο δυο φορές την χρησιμοποίησα. Ξέρω από την εμπειρία μου στο άλλο που (τρ)έχω, ότι αργά ή γρήγορα θα μαζέψει κάποιο κόσμο, αν και κύριο μέλημά μου ήταν αυτό που λέτε όλοι παιδιά, μια στήλη αναγνωστών για τον μπασκετικό Θρύλο. Θα 'ταν υπέρχο να μαζευόμασταν και εδώ όλοι που κάνουμε hits τα μπασκετικά θέματα εκεί. Anyway, θα δείξει πως θα πάει. Πάντως σας ευχαριστώ επί της ευκαιρίας όλους όσοι το στηρίζετε σε αυτά τα πρώτα βήματα, δείχνει ότι τελικά δεν ήταν άστοχη κίνηση και αυτή τη στιγμή συνειδητοποιώ ότι είμαστε ακριβώς ένα μήνα μετά το πρώτο post και 2.284 επισκέψεις! Λογικά θα 'ναι και από αδέρφια που ή ακόμα δε βρήκαν το θάρος να γράψουν τη σκέψη τους ή ακόμα "γνωρίζονται" με την παρέα μας. Πάντως για το γήπεδο που τόσο μας καίει, μήπως να ξεκινάγαμε 'εκστρατεία' σιγά-σιγά από εδώ μέσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή