Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Τσεντεβίτα - Ολυμπιακός (62-84)

Καλησπέρα παιδιά!
Σήμερα με πιάνετε (σχεδόν) αδιάβαστο μιας και χθες λόγω της γιορτής του μεγάλου μου γιού, κατέστη αδύνατη η παρακολούθηση του αγώνα. ΟΚ, κατάφερνα που και που να τη σκαπουλάρω και να ρίχνω κάποιες κλεφτές ματιές, αλλά δε μπορώ επουδενί να εκφέρω άποψη. Ο λόγος θα περάσει σε εσάς και από τα σχόλιά σας θα πάρω ουσιαστικά μυρωδιά για το τι συνέβη στην Κροατία. Παρόλα αυτά δεν άντεξα πριν ξαπλώσω (πολύ) αργά το βράδυ, να μη κάνω μια περατζάδα σε sites και κυριώς να διαβάσω σχόλια ‘εχθρών’ και φίλων.
Διάβασα λοιπόν, ότι η ομάδα για άλλη μια φορά χειροκροτήθηκε σε αντίπαλη έδρα. Πράγμα που σημαίνει ότι έχει εγκαθιδρύσει ήδη στο Ευρωπαϊκό μπασκετικό κοινό (οι Κροάτες και οι Λιθουανοί, είναι και κατεξοχήν αλλά και με ΠΑΙΔΕΙΑ μπασκετική, ‘ακροατήρια’) το συναίσθημα του επιβλητικού Πρωταθλητή Ευρώπης. Δεν είναι ούτε κόμπλεξ, ούτε κάτι άλλο, το ότι δε θυμάμαι καμμιά άλλη Ελληνική ομάδα να απολαμβάνει κάτι τέτοιο. Τον Παναθηναϊκό δε, όσα απύθμενα και να μας χωρίζουν, τον σεβόμουν πάντα και κυρίως τον Ομπράντοβιτς. Αλλά ειλικρινά κάτι τέτοιο δε θυμάμαι! ΟΚ, είναι νωρίς αλλά έχουμε την τύχη η ομάδα μας να παίζει και ωραίο μπάσκετ (το λιγότερο...) και αποτελεσματικό.
Διάβασα επίσης ότι ο  Law για ακόμη μια φορά, ήταν στα αμυντικά του καθήκοντα φοβερός! Το ότι φτάσαμε να συγκρίνουμε αμυντικά τον Βαγγελάκη μας με τον Acie, είναι μια έξτρα φετινή παράμετρος που μας κάνει ‘διαφορετικούς’ και παραπάνω επικίνδυνους. Μετρήστε διαφορές με πέρυσι που ήδη μας κάνουν πιο δύσκολα αντιμετωπίσημους, κατεμέ πάντα:

  1. Έξτρα αμυντικές βοήθειες, από παίκτες κυρίως ‘επιθετικά’ προσανατολισμένους σαν τον Law.
  2. Έξτρα πόντους στο ζωγραφιστό από τον Powell που σημειωτέον ούτε αμυντικά υστερεί και κάνει την απουσία-φόβητρο του (περυσινού καλού) Ντόρσι, μέχρι στιγμής, αμελητέα!
  3. Η ‘αλλαγή’ του Σπαν από σκόρερ, σε combo δυναμίτιδα που μοιράζει τόσες assists όσες ο Διαμαντίδης και ο Τεόντοσιτς, μαζί!
  4. Τα γρήγορα, αλλά όχι βιαστικά plays που βγάζουμε.
  5. Το επίσης γρήγορο passing game μας, ιδίως σε σετ άμυνες.
  6. Το ότι ο Μπαρτζώκας κάνει εδώ και ένα μήνα (κατά την ταπεινή μου άποψη), καλύτερη διαχείριση των time outs, ακόμη και σε σχέση με τον Ντούσαν (και ας φανώ βλάσφημος).

Δυο ανησυχίες έχω, τις καταγράφω και ο λόγος σε σας αδέρφια που είδατε τον αγώνα. Ένα είναι οι ανανεώσεις που δε νομίζω ότι είναι νωρίς να τις σκεφτόμαστε. Και αν η περίπτωση του Σπαν ‘αναγκαστικά’ θα έχει ‘πολύ ψωμί’, του Χάινς και του Παπ, νομίζω ότι θα πρεπε να είχαν κλείσει εδώ και καιρό... Είμαι σίγουρος ότι τα αδέρφια το μπορούν, αλλά φοβάμαι ότι (η κατά κοινή ομολογία, μέχρι στιγμής επιτυχημένη οικονομικά συνταγή τους) δύσκολα θα αλλάξει... Μακάρι να βγω ψεύτης όμως, γιατί τρέμω στην ιδέα του να χαθούν βασικοί πυλώνες από αυτή η ομάδα, ΤΡΕΜΩ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ! Και δύο, ότι όσο και να πιστεύω και γω, ότι ακόμα όντως δεν έχουμε φορτσάρει, μέχρι να το δω και επί της πράξης εκεί γύρω στο Μάρτιο-Απρίλιο, θα ζω με το άγχος...
Για πείτε λοιπόν...

27 σχόλια:

  1. να χαιρεσαι το γιο σου,ευχομαι τα καλυτερα και παντα με υγεια στην οικογενεια σου..
    τωρα για το παιχνιδι,δεν εχω πολλλα να γραψω.η ομαδα επαιξε μετα το πρωτο 5λεπτο ωραιο μπασκετακι,κυριαρχησε σε επιθεση-αμυνα,ειχε πολλες συνεργασιες κοντου-ψηλου,ενω ο στρατος χθες ηταν φανταστικος και βοηθησε τα μεγιστα να παρει ο οσφπ διαφορα στο σκορ.
    αφησα για το τελος το κερασακι στη τουρτα..
    επιτελους το πρασινο σιχαμα διαλυεται.γυρισα απο δουλεια χωρις να γμωριζω τιποτα και ανοιγοντας το διαδικτιο διαβασα τις πιο ευτυχισμενες αραδες απο δημοσιογραφους που αλλωτε εγλυφαν τα βρωμερα χομπιτ.
    διαλυονται και καραγουσταρω,τρελλαινομαι,θελω οπου τους βρισκω να τους ξεφτυλιζουμε και να τους λιωνουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ‘σαι καλά Σαββίνιο, σου έγραψα και γω τις ευχές μου στο προηγούμενο ποστ, δε ξέρω αν τις είδες.

    Θα πάω στο τελευταίο γιατί και γω έπαθα πλάκα όταν είδα τις δηλώσεις του Τράκη. Δε ξέρω αν χαίρομαι ή στεναχωριέμαι για αυτό εδώ και ξηγιέμαι: Ότι και να χουν κάνει τα χόμπιτ, όσο απεχθείς και να ήταν - εγώ βλέπω το εξής αδέρφια. Την περίοδο που ο Θρύλος ήταν χωρίς προεδρικό θώκο επί της ουσίας, ο ΠΟΑ έκανε μια τρύπα στο νερό πανευρωπαϊκά. Πήρε τρία ευρωκύπελλα επί Αγγελόπουλων και σίγουρα δύο επί Σώκρατες. Το αυταπόδεικτο? Καύσιμη ύλη ο ένας για τον άλλον. Αν δε, βάλουμε στην εξίσωση και αυτό που γράφω στην τελευταία παράγραφο για τις ανανεώσεις, ουσιαστικά οι Αφοί φοβάμαι ότι δεν έχουν λόγο να σπρώξουν χρήμα, εκτός και αν ο στόχος τους πια είναι αποκλειστικά και μόνο η Ευρώπη (πράγμα που ελπιζω ότι ισχύει), αλλιώς...

    Από την άλλη τους αξίζει ένα τέτοιο τέλος, γιατί με μας παρατημένους τότε, μαζεύαν για πλάκα και με ψίχουλα ό,τι καλύτερο κυκλοφορούσε εν Ελλάδι και μιλάγανε για δυναστείες. Ανάμεικτα συναισθήματα για την ώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χρονια πολλα,να τον χαιρεσαι φιλε!αυτο με τα ταιμ αουτ που λες το εχω παρατηρησει κι εγω!ειναι πολυ ευστοχος ο χρονος που τα παιρνει ο μπαρτζωκας!θα προσθεσω και τις αλλαγες που κανει κατα την διαρκεια του παιχνιδιου.δειχνει να ξερει πολυ καλα τι μπορει να κανει ο καθε παικτης και την καταληλη στιγμη τον βαζει μεσα!για τον βαζελο που λετε απο κατω....εγω δεν θελω να λιαλυθει γιατι πολυ φοβαμαι οτι θα πεσουμε κι εμεις μαζι του!εκτος αν γινει αυτο που λες κι ασχοληθουν οι αγγελοπουλοι μονο με την ευρωπη!αν γινει η ευρωλιγκα σαν το νβα κι ανεβουν και λιγο τα εσοδα απ αυτην θα ειναι το τελειο!επειδη κι εγω δεν ειδα το παιχνιδι μηπως ξερει κανεις σας που μπορω να το δω ολοκληρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τις ειδα τις ευχες φιλε,να σαι καλα..
    τωρα για τα αδερφια..η ευρωλιγκα εχει αλλαξει,θα δωσουμε αλλα 14 ματς στο δευτερο γυρο,υπαρχει ψωμι,μπορουμε να προχωρησουμε ελλαδα και να κανουμε παιδομαζωμα και με λιγοτερα.τωρα ολοι οι καλοι ελληνες θα θελουν να ερθουν στη σιγουρια του πρωταθλητη.η ομαδα θελω να πσιτευω δεν θα χαθει και περιμενω ανακοινωση στηριξης των προεδρων.
    οτι θελουν να μεινουν και θα μεινουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για αρχη δες αυτο..
    http://www.youtube.com/watch?v=k6GrhDgviTI
    σου προτεινω να γραφτεις σε αυτο το σαιτ,εχει τα παντα απο ΝΒΑ και νεους-παλιους αγωνες ευρωλιγκας... sport scene.net .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να τον χαιρεσαι φιλε! Πολυ καλη η ομαδα και χθες, στην αρχη ειχαμε κολλησει λιγο αλλα ξεμπλοκαραμε στο ημιχρονο τελειως. Αυτο που βλεπω ειναι οτι ολες οι ομαδες μας παιζουν ζωνη και ελπιζουν να αστοχησουμε σε τριποντα αλλα εχουμε καλους σουτερ και εχουμε και πλεον 3 παιχτες που εχουν το σουτακι απο μεση αποσταση! Ο Παουελ βοηθησε πολυ να ανοιξει η ζωνη τους με τα σουτακια του. Ελπιζω να το κανει και ο Χαινς που λενε οτι το δουλευει. Ο Σπανουλης το εχει αυτο το σουτ, οταν ειχε φορμαριστει το ειχε και ο Law περυσι θυμαμαι. Καλος και ο Περπερογλου χθες εκανε ισως το καλυτερο του παιχνιδι μετα το βαζελο. Συμφωνω για το Σπανουλη εχει αλλαξει απο τοτε που ηρθε στον Ολυμπιακο σιγα σιγα γινεται ολο και πιο ομαδικος. Οσο για τους αλλους προσωρινα το χαιρομαι αυτο που ξεμπροσταζιονται. Μενει να δουμε αν οι Αγγελοπουλοι θα στηριξουν αυτην την ομαδα, τετοιο πολεμο που εχουν φαει τοσα χρονια απο τους απεναντι δεν βρισκω λογο να μην το κανουν. Ναι το πρωταθλημα θα ειναι χαλια αλλα εχει αναβαθμιστει η Ευρωλιγκα. Πρεπει να ληξει γρηγορα το θεμα των ανανεωσεων για να ηρεμησουμε. Λογικα θα κανουν καποια δηλωση καποια στιγμη να δουμε τι γινεται κι εμεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σαββα κι εγω αυτο βλεπω, μπορουμε με παιδομαζωμα με λιγα λεφτα να φτιαξουμε πολυ καλη ομαδα. Παιρνουμε π.χ Παππα και με Σλουκα, Μαντζαρη ακομα και αν μας χαιρετησει ο Σπανουλης σε 1-2 χρονια θα ειμαστε μια χαρα. Το καλο ειναι οτι το ελληνικο μπασκετ σε αντιθεση με τη μπαλα βγαζει πολλα ταλεντα και μπορεις να κανεις ομαδα με λιγα λεφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου Joe! Σε ευχαριστώ φίλε, να 'σαι καλά! Δεν έχεις καθόλου άδικο για το ναι μεν πρωτάθλημα χάλια, αλλά από την άλλη και την σίγουρα αναβαθμισμένη Ευρωλίγκα. Δεν φοβάμαι μήπως δε στηρίξουν οι Αγγελόπουλοι, χαζοί είναι? Τόσο κόπο κάνανε, αλίμονο. Φοβάμαι αδερφέ μήπως θεωρήσουν ότι τώρα που παίζουν μόνοι τους, θα κάνουν ότι θέλουν στην αγορά. Και για να το πάω ακόμη παραπέρα, ούτε επί της ουσίας τους αφους φοβάμαι, αλλά αυτό το γατόνι τον Σκινδήλια... Είναι μετρ σε τέτοιες οικονομικές συμφωνίες, αλλά όχι στη σπυριάρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γεια σου αδερφέ Elliot! Σε ευχαριστώ και σενα για τις ευχές. Συμφωνώ σε όλα, αν και βρίσκω χλωμότο να ανέβει η Ευρωλίγκα. Θα ακουστεί λίγο 'ρατσιστικό' αλλά δεν είναι αυτό που θα πω (μακριά από μας τέτοια...). Το μπάσκετ θέλει μυαλό και να το παίξεικάποιος και να το παρακολουθήσει και δυστυχώς ο κόσμος δε διαθέτει πολύ από αυτό. Σε όλη την Ευρώπη. Και μένα μου αρέσει πολύ το "τόπι", αλλά κακά τα ψέμματα, άλλος κόσμος παρακολουθείτο ένα και άλλος το άλλο...Isn't it?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δε το ξερα αυτό ρε φίλε! Kudos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και δω παιδιά το ίδιο πάνω/κάτω βλέπουμε, τα είχαμε πει και στο προηγούμενο ποστ, αλλά με μια ένσταση (το κάνω συχνά αυτό στον εαυτό μου και είναι λίγο σπαστικό, το ξέρω...). Ποιον θα χάλαγε να βλέπει τον Σπαν άλλα τρία χρονάκια να οδηγεί και τον Παππά για παράδειγμα από πίσω να μαθαίνει..? Καλόμαθα με τον Λαρισαίο, και μου χει μείνει κουσούρι από την εποχή που ένας άλλος Μπίλυς από τη Λάρισα έκανε όργια και έμεινε μέχρι τέλους στο Θρύλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κανεναν δεν χαλαει, αλοιμονο! Το θεμα ειναι οτι με αυτα που γινονται και με αυτα που ειχαν βγει πριν απο λιγο καιρο με τις απιτησεις του Σπανουλη οτι μαλλον δυσκολα θα μεινει... Ειδωμεν στο χερι των Αγγελοπουλων ειναι! Εξαρταται και απο τη φετινη χρονια μας πιστευω, δυσκολα θα φυγει καποιος απο μια ομαδα π.χ 2η συνεχομενη φορα πρωταθλητρια ευρωπης (ναι ονειρο, αλλα ποτε δεν ξερεις...και η Μακαμπι το ειχε κανει πορσφατα) Ωσπου να εξακριβωσουμε τι θα γινει με το συμβολαιο Σπανουλη πρεπει να σκεφτομαστε και τις ενναλλακτικες ωστε να μην πεσουμε απο τα συνεφα. Μακαρι να μεινει μεχρι τελους παντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να τον χαίρεσαι μεγάλε και ότι επιθυμείς......
    Για το ματς τα είπανε λίγο πολύ άλλο με καίει...η διάλυση των απέναντι. Φοβάμαι πολύ ότι θα γίνει ότι και στην μπάλα Ελλάδα μόνοι μας και άνετα και Ευρώπη τίποτα. Αφού να φανταστείς και καζούρα στον πατέρα μου(παναθηναίκος όπως σας έχω πει ήδη) με μισή καρδιά έκανα. θα φανεί από τις ανανεώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρόνια πολλά μεγάλε. Ότι επιθυμείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να σαι καλά apo! Αλήθεια ρε φίλε, δε το θυμώμουν αυτό, πως τα καταφέρνεις? Εμένα Γαύρος είναι και ρίχνουμε ΤΟΥΣ καυγάδες! Μαζί σου, απορώ πως δεν έχουμε μάθει από τα 'καλά' του ποδοσφαίρου...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πραγματικά με προβληματίζει που πολλοί συγαυροι πανηγυρίζουν...και εγώ χαίρομαι αλλά κάτι μέσα μου με σταματάει. 'Οσο για τον πατέρα μου από 6-7 χρονών που άρχισα να ασχολούμαι πολύ πεθαίνει ο ένας τον άλλον στην καζούρα (σε ωραία πλαίσια). Την πάτησε από τον αδερφό της μάνας μου που με έκανε γαύρο...Όταν με το καλό κάνω κάνα παιδί θα προσέξω πάρα πολύ...θέλει να πάρει εκδίκηση.χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πρόσεχε, άτιμη φάρα οι παππούδες! Ξέρω τι σου λέω... Μπααα, εμείς ανκαι γαύροι γινόμαστε μύλος (που να δεις παλιότερα...)! Είναι κλασικός Έλληνας. Όταν είχαμε τον Ρίβερς, δε θυμάμαι σε ποιον αγώνα, είχε και αυτός μια μέρα τα κάτω του και ο πατέρας μου μου 'χε σπάσει τα...νεύρα! "Πέτα τον έξω μωρέ τον μαύρο τον άσχετο (sic)" και τέτοια. Κάνει κανα-δυο κουλά ο Ρίβερς και καπάκι "τιπαιχτούρα είναι αυτή ρε, στα λεγα δε στα λεγα!!!" Τσατάλια σου λέω, τσατάλια! Τουλάχιστο δε ξεφύγαμε για άλλα "κακά" χρώματα. Στη γυναίκα μου έχω παγορέψει να φορά ρούχα έστω και με υποψία πράσινου χρώματος! Αλήθεια σου λέω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Από το στόμα σου και...στων Αγγελόπουλων το αυτί bro! Αλήθεια σου λέω, ώρες-ώρες αγχώνομαι τρελλά με δαύτους! Από τη μια στην αρχή,άσκοπο σκόρπισμα χρημάτων, από την άλλη τώρα - ΣΦΙΞΙΜΟ (είχε δίκιο το καλοκαίρι ο Σάββας και ο Πετράν, που λέγαν για τον Ίβκοβιτς αλλά που εγώ...). Μπερδεγουέϊ τρλλό ώρες-ώρες οι πρόεδροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χαχα και γω τα ιδια εχω φιλε apoag! Πατερας βαζελος και αδερφος το ιδιο! Με ειχανε κανει βαζελο αλλα ευτυχως ο κολλητος μου απο μικρος μου εδειξε το σωστο δρομο! Επικοι καυγαδες μετα χρονια τωρα αλλα πλεον δεν μου βγαινει να τους κανω τρελη καζουρα ουτε οι ιδιοι δεν ασχολουνται το βλεπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δε θελω να πω ουτε για το ματς, ουτε για τους απεναντι(που δειχνουν να αυτοκαταστρεφονται μονοι τους, μετα το καλοκαιρι παντως για να μην προτρεχουμε), ουτε για τον Σπανουλη(που και εγω το 8εωρω κατω απο τις υπαρχουσες συνθηκες δυσκολο να μεινει, εκτος αν η Ολυμπια 8εσει βετο λογω των παιδιων που ειναι μικρων, παμε ρε Ολυμπια!). Ο Παππας απτο καλοκαιρι το φωναζα οτι 8α μπορουσε αντι για Καλαμποκηδες κτλπ, που ακουγοντουσαν τοτε να ερ8ει στην ομαδα. ΑΡΚΕΙ να βαλει το μυαλο του μεσα στο κεφαλι του, και να καταλαβει τι 8α πει επαγγελματιας α8λητης. Στη Χαλα Ντραζεν Πετροβιτς παιζαμε χτες μαγκες... Με προπονητη τον αδερφο του αημνειστου Ντραζεν τον Αλεξανταρ "Ατσα" Πετροβιτς. Διαβασα ενα απιστευτο αρθρο του κυριου Σκουντη στο γκαζετα για τον "Μοτσαρτ". Απτους μεγαλυτερους α8λητικογραφους πραγματικα ο κυριος Σκουντης. Ειδα και το ματς χτες των απεναντι με τη Φενερ και οσο να ναι μου αρεσε η εικονα τοσου κοσμου να απο8εωνουν τον Μπατιστ.(Αλη8εια 8υμασται τι ειχαν βγει και ειχαν πει τα αδερφια για τις οικονομικες ατασθαλιες των απεναντι? προφητικο) Αν μπορουσα να ειμαι στο ΟΑΚΑ παντως 8α τον χειροκροταγα και εγω τον Μαικ. Μακαρι να ειχε ερθει και ο Ντραζεν τοτε στην Ελλαδα, να τον βλεπαμε μια δυο χρονιες μαζι με Γκαλη, εστω και στα λαθος χρωματα... Εμεις οι Ολυμπιακοι αν μη τι αλλο ξερουμε να αναγνωριζουμε, οχι οπως οι αλλοι που οποιος δεν παιζει σαυτους ειναι κακος παιχτης, ή οποιος φευγει απο αυτους γινεται αυτοματα κουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γεια σου ρε Πετράν!
    Χαζογέλαγα αδερφέ, διαβάζοντάς σε. Έχουμε πολύ συγγενικό τρόπο σκέψης ακόμα και όταν διαφωνούμε. Ευκαιρίας δωθείσης, μου ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ που όλοι σας παιδιά κρατάτε πάνω/κάτω το ίδιο μήκος κύματος στην κουβέντα που ανοίγει και όχι με καφριλίκια και αφορισμούς που θέλοντας και μη συναντάμε αλλού. Πραγματικά αδέρφια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που κρατάτε ένα επίπεδο και δείχνει να μαζεύεται σιγά-σιγά εδώ μια παρέα με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και ύφος.
    Αυτό, έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ Πετράν για τον Σπανούλη μου το 'πε το καλοκαίρι σε κουβέντα που 'χαμε, ο πεθερός μου - που έχω πει και άλλες φορές από που γνωρίζει τον Μπίλυ και την οικογένειά του. Το χα γράψει και στο RP ή στη στήλη του Νικ. Βαρλά στο Eurohoops κάποια στιγμή αν θυμάμαι καλά, επίσης. Μακάρι να έχετε δίκιο και οι δυο σας, γιατί και γω δε βλέπω πως θα μπορέσουμε να κρατήσουμε, με αυτά τα δεδομένα τον Σπαν? Και το κακό είναι πως θα του πείς, "μείνε με τα ίδια" (που δεν παίζει ούτε και αυτό έχω την αίσθηση...) την ώρα που δείχνει έμπρακτα ότι είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ και πιο ολοκληρωμένος παίχτης στην Ευρώπη?
    Το θυμάμαι να το γράφεις αυτό για τον Παππά, αλλά θα σου απαντήσω όπως και τότε. "Αν βάλει μυαλό"... Είχε κάνει προπονήσεις μαζί μας το δυο καλοκαίρια πίσω, αλλά...κάποια παιδιά τρώνε το κεφάλι τους μόνα τους. Παιχταράς από τους λίγους, ηγετικές ικανότητες αδιαμφισβήτητες, χαρακτήρας...άστα να πάνε. Το καλοκαιρινό σκηνικό στο 3x3 με την κοπελιά της Εθνικής λέει πολλά δυστυχώς για τον χαρακτήρα του... Και δε νομίζω ότι οι Αφοι (και καλά θα κάνουν) θα βάλουν έτσι ελαφρά τη καρδία κάποιον (έστω και παικταρά) να γαμήσει το κλίμα. Είδαμε τιπαίχτηκε με τον Ντόρσι και πως φορτσάραμε όταν τέθηκε εκτός... Ξέρω bro, μοιάζω σαν να ακούγομαι εμπαθής με την πάρτη του, αλλά όσο πηγαία ταλεντάρα/παιχτούρα τον θεωρώ, άλλο τόσο κωλοχαρακτήρα...
    Για τον Σκουντή μαζί σου! Και πραγματικά δε θυμάμαι για ποιον λόγο του "την είχανε πέσει" δικοί μας στο ΣΕΦ τότε... Μου αρέσει και μένα πάρα πολύ ο τρόπος που γράφει και οι ιστορίες του (ή οι συνεντεύξεις του) είναι υπέροχες! Μπασκετάνθρωπος γνήσιος και με ένα κοινό σκάλωμα με μένα...NCAA! Αν ποτέ βγάλει βιβλίο, θα περιμένω την πρώτη μέρα, 9 το πρωί έξω από το βιβλιοπωλείο να το αγοράσω.
    Στη δε τελευταία σου παράγραφο, όσο και αντιπαθής να μου 'ταν (είναι δηλ...) και ο Μπατίστ και ο Ντράζεν (για διαφορετικούς λόγους ο καθείς), προσυπογράφω! Ειδικά για τον Μότσαρτ... Έκανε τους Nets να μοιάζουν υπερηχητικοί, τι να λέμε τώρα... Ποιος ξέρει τι θα 'χαν δει τα ματάκια μας αν ζούσε παραπάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 10 ποντοι (4/7δίπ, 2/5β), 15 ριμπαουντ, 4 ασιστ, 1 κοψιμο, 1 κλεψιμο, 2 λαθη σε 32:12 συμμετοχης.η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα..στατιστικα ντορσευ στο δευτερο ματς που επαιξε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Λογικα θα εχει ηγετικο ρολο εκει οποτε παιρνει περισσοτερες πρωτοβουλιες, φαινεται αλλιως ο παιχτης οταν παει σε μικροτερη ομαδα... Κατ αρχας επαιξε 32 λεπτα... Εμας ειχε να μοιραζεται το χρονο με Χαινς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. συμφωνο μ αυτο που λες αν και δεν καταλαβαινω γιατι το λες!δλδ μετα δεν θα παρακολουθει κοσμος το μπασκετ στην ελλαδα?αφου τα παιχνιδια ευρωλιγκας εχουν αποδεδιγμενα πιο πολυ κοσμο απο αυτα του πρωταθληματως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τωρα που πανω κατω διαμορφωθηκανε οι ομιλοι, ποιον θα διαλεγατε? Μονο εμεις μενουμε να δουμε σε ποιον θα παμε ουσιαστικα. Η Ζαλγκιρις λογικα θα προσπαθησει να νικησει για να παει στον ομιλο του Παο που φαινεται πιο ευκολος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή