Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Ολυμπιακός - Αρμάνι Μιλάνο (82-81)

Καλημέρα!
Θα μπώ στο "ψητό" κατευθείαν αδέρφια. Τρία ευτυχώς έρχονται στο μυαλό μου για το χθεσινό αγώνα:
1. Ευτυχώς που είχα δουλειά μέχρι αργά το βράδυ και δε μπόρεσα να πάω ΣΕΦ για να ζήσω αυτό το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ σκηνικό από κοντά, με τον Μπουρούση. Δε μου 'ναι συμπαθής καθόλου, αλλά για αγωνιστικούς λόγους καθαρά και όχι γιατί έβρισε τα αφεντικά του, σε υποκλαπείσα τηλεφωνική και ιδιωτική συνομιλία. Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω και όποιος κατάλαβε - κατάλαβε. Και ναι, δε με νοιάζει αν τα αφεντικά αυτά λέγονται Αγγελόπουλοι. Ντροπή απλά. Είμαι "της θεωρίας της γκόμενας" σε αυτά τα πράγματα. Αν σε ενοχλεί ακόμη, την βρίζεις. Αν την έχεις γραμμένη εκεί που δε πιάνει μελάνι, απλά δεν ασχολείσαι...
2. Ευτυχώς δεν κάναμε άλλη μια υπερηχητική εμφάνιση και επιτέλους το πειραγμένο μυαλό μου ηρέμησε για το αν είμαστε σε full φόρμα ή όχι. ΟΥΦ!
3. Ευτυχώς "πέσαμε" σε όμιλο που θα μας κάνει τη ζωή δύσκολη, αλλά λογικά και καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα μας κρατήσει σε εγρήγορση και στα χιαστί της 8-άδας θα συναντήσουμε τα "μεγαθήρια" (που όπως λέει το άκρως αντικειμενικό gazzetta.gr....) θα πρέπει να βρει τον τρόπο "η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη την τελευταία χιλιετία" να αποκλείσει, αν θέλει να συνεχίσει στην Ευρωλίγκα...χεχε! Άμα λάχει, σας περιμένουμε εκεί ρε "αυτοκράτορες", μη μας την κάνετε πάλι και μετά εκ του ασφαλούς μας λέτε πάλι ότι τη "γλιτώσαμε"...

Το παιχνίδι ήταν κακό από πλευράς μας, δε βγάλαμε ενέργεια στην άμυνα ποτέ, οπότε φυσιολογικά δε βρήκαμε ποτέ ρυθμό (με εξαίρεση ίσως το ξέσπασμα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου) και ακόμη πιο φυσιολογικά φτάσαμε στους 81 πόντους παθητικό, που για αυτή την ομάδα και από τα παλτά του Αρμάνι ειδικά, είναι να απορείς αν απλά διαβάσεις το αποτέλεσμα και δεν έχεις δεί φάση από το ματς για το τι έγινε στα 40 λεπτά του.... Το θέμα είναι ότι κερδίζουμε πια λόγω φανέλας και DNA, που ήταν και κάτι που ζήλευα στους ακατανόμαστους όλα αυτά τα χρόνια λειψυδρίας.
Χάινς, Λώ, Πάπ και Σπάν μακράν οι κορυφαίοι και χθες, με το σερί να σταματά για αυτή τη φάση στο 7-0... Όχι άσχημα, έτσι?

Για τους ομίλους τώρα, δε νομίζω ότι χωρά αμφιβολία ποιος είναι ο πιο δύσκολος? Με εξαίρεση την Μπάρτσα, δε θεωρώ φόβητρο κανέναν άλλο αντίπαλο όμως. Εδώ που τα λέμε ούτε τους Καταλανούς πρέπει να θεωρεί 'φόβητρο' ο Πρωταθλητής Ευρώπης.... Ούτε η Μακάμπι μου γεμίζει το μάτι αυτή τη στιγμή. Κλασικό club, πάντα επικίνδυνο, με καλό προπονητή και πιθανόν καλύτερη ομάδα από πέρυσι (όχι ρόστερ, μη τα μπερδεύουμε) αλλά ως εκεί, όχι τόση όση χρειάζεται για να μας κάνει ζημιά, με την απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια να παίξουμε όπως ξέρουμε και μπορούμε - δαιμονισμένα!

Παραθέτω και γω σε φωτό, χάριν ευκολίας τους ομίλους όπως επίσημα διαμορφώθηκαν και πάμε να ξεκινήσουμε την κουβέντα όπως εσείς αδέρφια γουστάρετε να την πάμε.




22 σχόλια:

  1. για τον αγωνα το μονο που εχω να γραψω ειναι δυστυχως το παρατεταμενο ντεοφορμαρισμα του πριντεζη που ελπιζω να ειναι μεχρι γιορτων και το νεο ετος να δουμε ξανα τον περσινο ουσιαστικο-αερινο πριντεζη.εχουμε ενα θεμα και ελπιζω να λυθει αμεσα.
    παμε τωρα στον μπουρουση..ακουσα προς στο τελος καποια συνθηματα που για να πω την αληθεια,τα θεωρησα λιγο υπερβολικα.μου ειναι εντελως αδιαφορος μπασκετικα και ευτυχως τα αδερφια επραξαν καλως με την απομακρυνση του,για ποιους λογους δεν ξερουμε,αλλα για μενα προσωπικα δεν προσφερε τα αναμενομενα και το παιχνιδι του παρεμεινε στασιμο και ανεπαρκες κοντα στη ρακετα.
    κλεινοντας να αναφερω οτι η νικη μας συνοδευτηκε απο την περσινη αυρα,η ομαδα κερδιζει ακομη και στην ασχημη βραδια της.
    ο ομιλος μονο οφελη μπορει να φερει,γιατι θα μας κρατησει σε ενα επιπεδο για τη συνεχεια,που σιγουρα δεν μας δινει το μετριο ελληνικο πρωταθλημα που συμμετεχουμε.μονο θετικα στοιχεια(ελπιζω και πολλες νικες)θα αποκομισουμε και φυσικα στο σταυρωμα στην συνεχεια,αναμενεται να ειναι θεωρητικα ευκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα χορτασουμε μπασκετ σ αυτον τον ομιλο!πολυ καλες ομαδες.θα ειμαστε παντα σε εγρηγορση!νομιζω οτι λιγα παιχνιδια θα τα παρουμε ευκολα!ειδικα αν παιξουμε οπως εχθες!για το φορμαρισμα εχεις δικιο!χαρακτηριστικη φαση οταν ο περπερογλου σουταρει σε μια φαση 3 τριποντα και δεν βαζει κανενα και μαλιστα το τελευταιο παει και airball!!!ο πριντεζης σε πολυ κακη αγωνιστικη κατασταση!καμια σχεση με περσυ.αν δεν συνελθει θα υπαρξει προβλημα στο 4 με τον φετινο αντιτς.ο χαινς συγκλονιστικος!παλευε μονος του.για μπορουση οτι και να εχει κανει τα συνθηματα για την μανα του ηταν τουλαχιστον ντροπιαστικα.αλλα ετσι εχουν γαλουχηθει οι οργανομενοι.μ αυτην την λογικη!ενα ουουουουου το φωναξα κι εγω να σας πω την αληθεια αλλα οταν σουταρε κρισιμες βολες στο τελος!ντροπη.
    υγ1.μου αρεσε παρα πολυ ο λο εχθες.
    υγ2ο μαντζαρης κι ο σλουκας μου αρεσαν κι εκεινοι μαζι στην ιδια πενταδα που επαιξαν για λιγο.ισως θα επρεπε να δοκιμαστει αυτο το σχημα στα παιχνιδια της α1 που ειναι πιο χαλαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδερφέ άλλο το γιουχάισμα σε μια ενέργεια εναντίον της ομαδας σου, άλλο να βρίζεις μανάδες έτσι ελαφρά τη καρδία. Μη νιώθεις άσχημα και γω το ίδιο θα έκανα, αλλά όχι γιατί ήταν ο Μπουρούσης, αλλά κάποιος που έπαιζε εναντίον του Θρύλου. Το καφριλίκι πια έχει ξεπεράσει τα όρια του ανεκτού. Αυτό το πράμα δεν είναι με τίποτα Πειραιώτική μαγκιά. Δε μου την έμαθαν έτσι ο γέρος μου και ο παππούς μου...
    Ο Law παιχνίδι με παιχνίδι παίζει πιο μεστά. Αυτόν φοβάμαι μόνο να σου πω την αλήθεια για την συνέχεια, γιατί έχασε όλη την προετοιμασία και δε ξέρω αν θα ντεφορμάρει "λογικά", όπως έχουν υπολογίσει στο τεχνικό τημ. Και όπως βλέπουμε, είναι κάτι παραπάνω από μια καλή μονάδα...
    Πριντ-Άντιτς δε τους φοβάμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαββίνιο, έχω την αίσθηση ότι με την φετινή αλλαγή στο top 16, το μειονέκτημα του χαλαρού/άνισου ελλ. πρωταθλήματος τα προηγούμενα χρόνια, μετατρέπεται αυτόματα σε αβαντάζ. Σκέψου οι Ισπανοί για παράδειγμα ΤΙ αγώνες θα έχουν να βγάλουν πέρα, χώρια την Ευρωλίγκα και τι εμείς, ο βάζελος ή η Μακάμπι... Μακριά από τραυματισμούς μόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mιχαλη μου απλα απαραδεκτο αυτο με τον Μπουρουση. Και εγω 8α στο παω σε αλλη βαση. Χωρια του τι εκανε που ολοι ξερουμε. Καλως ή κακως, και συμφωνω μαυτα που λεει ο Σαββας για το μηδαμινο παιχνιδι πλατης για για για, ΠΡΟΣΦΕΡΕ στον Ολυμπιακο. Και παλεψε και αμυνα επαιξε(που κ που), και θυμαμαι μεγαλα παιχνιδια εναντιον της Ρεαλ, και μια ταπα αρχηγικη στον Διαμαντιδη σε ματς που εληγε, οπως και να χει, και εγω απο τηλεοραση το ειδα το ματς, ντραπηκα να ακουω τετοια πραματα. Και πιο πολυ ντραπηκα γιατι σε ενα σημειο ακουγοντουσαν φωνουλες να βριζουν(οργανωμενων προφανως), των ιδιων οργανωμενων που περιμενουν να παιξουμε με τους απεναντι για να ερθουν στο γηπεδο. Σου δινω χιλια δικια για την παρομοιωση με τη γκομενα. Και ευχομαι, γιατι το ειχα πει και παλιοτερα σε καποιον στο ρεντπλανετ που εβριζε με τα χειροτερα το Διαμαντιδη, να μη τους χειροκροτησει ποτε με την Ε8νικη... Γιατι αλλιως 8α πρεπει να ντρεπεται για τον εαυτο του. Στα μπασκετικα και εγω δεν εχω να πω πολλα, η8ελα τη διασταβρωση με βαζελο, δεν εκατσε, παρολα αυτα νομιζω πως εχουνε πιο δυσκολο ομιλο απο μας. Και στο αιτιολογω. Οχι με βαση τα ονοματα, αλλα με βαση το μπασκετ που παιζουν οι ομαδες αυτη την εποχη, 8εωρω ζαλγκιρις τσσκα ρεαλ τριπλετα καλυτερες αυτη την εποχη απο μακαμπι μπαρτσα χιμκι. Η φετινη σιενα δεν ειναι ανωτερη της μαλαγα αλλα 8ελω να δω και στα σοβαρα τι 8α κανει. Και η Καχα πεσμενη. Μπεσικτας δεν εχω δει κατι ουτε Φενερ. Απτον αλλο ομιλο δε ξερω τι κανουν οι γερμανικες αλλα η Εφες μπορει να κανει ζημιες. Περιμενω τις διασταβρωσεις μετα για να κλεισουν στοματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α ρε Πετράν...το θυμάμαι αυτό το σκηνικό που λες με Διαμαντίδη στο RP. Αδέρφια, χωρίς πλάκα τώρα, δεν έχω συναντήσει έναν "μπασκετικό" - καθαρό όμως, να είναι παντελώς άρρωστος με τη σπυριάρα και να μην είναι σε "άλλη φάση". Θυμάμαι τους τελικούς-ντροπή επί Γιαννάκη, που καπάκι μετά το ματς με τα νεύρα μου πάνω απότο κεφάλι- και σκάει sms από συνάδελφο φόλα βάζελο, να μου λέει "συγγνώμη" και την επόμενη ημέρα να μη μπορεί να με κοιτάξει στα μάτια, λες και σφύριζε αυτός... Πως καταντήσαμε έτσι σα λαός ρε πούστη μου? Γιατί τόση αμορφωσιά και καφρίλα? Φτάνω στο σημείο σιγά-σιγά να εύχομαι πράγματα αδιανόητα για την πάρτη μου, σε σχέση με τους οργανωμένους (έχω δηλώσει πολλάκις υποστηρικτής τους σε ΠΟΛΛΑ). Το δε εκείνο ΕΜΕΤΙΚΟ πανό που είχαμε κρεμάσι για τον Διαμαντίδη (δε θέλω κάν να γράψω τι έλεγε για να το θυμήσω...), ήταν και ημοναδική φορά που πραγματικά ένιωσα ΝΤΡΟΠΙΑΣΜΕΝΟΣ ως Ολυμπιακός...
    Δεκτή δε η ένσταση σου για τους ομίλους δε, αλλά να σημειώσω το εξής μόνο για λόγους καθαρά επεξηγηματικούς. Δυο γερμανικές και μια Κάχα, σου δίνουν κατευθείαν υπαρκτό λόγο ύπαρξης στην επόμενη φάση... Από 'κει ξεκίνησα την όποια "σύγκριση" των δυο ομίλων. Θεωρώ σιγουράκι πάντως το ότι θα σκάσουν εκπλήξεις και στα δυο στρατόπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάγκες μην πάτε μακριά...
    2 πράγματα θα πω για το μπάσκετ και για το πω πρέπει να ειναι η κερκίδα. Για τους οργανωμένους και το πως βλέπουν το μπάσκετ τα εχω ξαναπει...
    1) χθες έβλεπα τον αγώνα απολωνας-Πανιώνιος (ματσαρα) που γινόταν 200 μετρα πάνω απο το σπίτι μου. Φοβερή ατμόσφαιρα και κάθε ματς 3000 κόσμος. Αν και δεν υποστηρίζω τον απόλλωνα αυτη η ομάδα με έχει ψησει να πάω να την δω ( μου ειναι και συμπαθής γιατι έπαιζα στα τσίκο της ) αλλα κυρίως λόγω της ατμόσφαιρας και του ότι το γήπεδο ειναι δίπλα στο σπίτι μου, γιατι δυστυχώς σεφ δεν μπορω να ανεβαίνω λόγω χρημάτων.
    2) τις τελευταίες μέρες τρέχω με την δουλεια και σε στο νοσοκομείο γιατι εχω ένα συγγενή μου και δεν πολυ έμπαινα Internet αλλα έμπαινα εδω γιατι γουστάρω να διαβάζω ένα blog που γράφουμε άνθρωποι που γουστάρουμε τον θρύλο και το μπάσκετ και μπορει να μην είμαστε οι παντογνώστες του μπάσκετ αλλα γουστάρουμε την σπυριαρα ... Με ότι αυτο σημαινει δυστυχώς στους οργανωμένους δεν υπαρχουν πολλοί τέτοιοι...Άρα όταν το σεφ έχει πολυ κόσμο τέτοια ατμόσφαιρα θα έχουμε δυστυχώς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελειψα 3 μερες και δεν μπορεσα να σχολιασω εγκαιρως, παλι καλα που διαβαζω εδω οτι δεν συμφωνουμε με το κραξιμο στο Μπουρουση γιατι το εγραψα μετα το ματς στον κοκκινο πλανητη και μου την πεσανε ολοι και ενιωθα τρελος. Ευτυχως που υπαρχουν ατομα που αναγνωριζουν οτι προσφερε και προσπαθησε τα χρονια που επαιξε σε μας ασχετα να σε κανεναν δεν αρεσε που εβγαινε απο τη ρακετα και βαρουσε 3ποντα (αυτο εγινε παντως τα τελευταια χρονια δεν το εκανε σε τετοιο βαθμο εξαρχης). Ως προς το ματς τωρα, μπηκαμε πολυ χαλαρα με αδιαφορια για την αμυνα ειδικα στο 1ο ημιχρονο αλλα το ματς το πηραμε απο κεκτημενη ταχυτητα. Καπως παντως πρεπει να συνελθει ο Περπε γιατι πεταξε μεχρι και airball αν θυμαμαι μετα απο 2-3 συνεχομενα αστοχα τριποντα. Σαν να εχει αγχος δεν ειναι δυνατον να πεταει airball, δεν καταλαβαινω γιατι ομως. Ο ομιλος μας μου φαινεται πιο ευκολος αλλα θεωρω οτι η δυναμικη μας εχει παιξει ρολο σε αυτο. Θεωρω οτι αν παιζαμε με Ρεαλ που την εκανε υπερομαδα ο βαζελος θα την βγαζανε απο τα φαβορι γιατι πραγματικα δεν εχω δει ΤΙΠΟΤΑ απο αυτους στην Ευρωλιγκα. Δεν ξερω πως νικησανε στο πρωταθλημα τη Μπαρτσα (προφανως την πετυχανε πριν δεσει στην αρχη καθως ειχε πολλες αλλαγες) αλλα περα απο 3-4 ονοματα δεν εχει αμυνα και δεν πιστευω οτι θεωρειται φαβορι για F4 ειναι καπως σοφτ. H Efες μπορει παντως να πεταξει το βαζελο εξω, καθως θεωρω οτι την 3αδα Τσσκα,Ρεαλ,Ζαλγκιρις μαλλον σιγουρη για τους 8. Εμεις παμε ξεκαθαρα για τις 2 πρωτες θεσεις αρκει να μεινουμε χωρις τραυματισμους. Δεν πιστευω οτι μπορουν να μας πεταξουν εξω απο 2αδα Μακαμπι και Σιενα σε τοσα παιχνιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διαβασε κανεις το δημοσιευμα για τη συνεντευξη Ντορσει? Χωρις να 8ελω να μπω σε διαδικασια αναλυσης ενος παικτη που δεν ειναι πια στην ομαδα, και καλη τυχη να εχει το παιδι, και 8ελοντας να κανω λιγο το δικηγορο του διαβολου, ειναι πολυ σοβαρο αυτο που λεει. Γιατι οποιος και να το ειπε στον Τζοι αυτο, αν αλη8ευει παντα, δικιο εχει μεν, δεν ειναι ο αρμοδιος δε να παρει τετοια αποφαση να μιλησει σε συμπαικτη του. Γιαυτο υπαρχει ο προπονητης και το τεχνικο τιμ. Δε γινεται να γυρισει να πει αυριο ο οποιοςδηποτε παιχτης στον Ματζαρη ξερεις σε 8ελουμε μονο για την αμυνα μη σουταρεις. Και ας ειναι και ο αρχηγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δικιο εχεις και ειμαι 99% οτι ο Σπανουλης παιζει να του το πε, αφου ευκολα παρατηρει καποιος οτι περυσι συνεργαζοταν με τον Ντορσει καλυτερα και στην επιθεση ενω φετος δεν του εδινε τη μπαλα, εξου και η γκρινια του. Δεν ειχε αδικο σε ολα αυτα που ειχε πει ο Ντορσει οταν εφυγε, αλλα πλεον ειναι εκτος ομαδας, ελπιζω να μην επαναληφθει το φαινομενο με κανενα Μαντζαρη που λες και να παραμεινει καλο το κλιμα στην ομαδα. Παντως εχω προσεξει οτι απο τοτε που εφυγε ο Ντορσει εχει γινει και ο Σπανουλης πιο ομαδικος. Παιρνει λιγοτερα σουτ, δεν ξερω αν σημαινει κατι αυτο(σε φαση εχω χεσμενη τη φωλια μου οποτε ας καλμαρω λιγο), αλλα ειναι κατι που ειχα παρατηρησει χωρις να το εχω θιξει μεχρι τωρα καπου νομιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. παιδια οπως εγραψα και αλλου,αν εγινε κατι τετοιο,εγινε σε επιπεδο συζητησης και οχι διαταγης...θεωρω πολυ χοντρο να του εδωσε καποιος εντολη,δηλαδη εσυ θα κανεις μονο αυτο και μην μιλας..μην πιανεστε απο τις λεξεις,ψαξτε το βαθυτερο νοημα.,το θεωρω πολυ χοντρο να τον επιασε παικτης και να του τα εψαλλε...ο κορυφαιος σου παικτης και δη ο σπανουλης,οσο ομαδικος και να γινει για το καλο της ομαδας(και ετσι πρεπει)το μικροβιο του σκορερ και σταρ δεν μπορει να το αποβαλλει.καποιες φορες παιρνει προσπαθειες απο τα μαλλια.μεχρι στιγμης δεν μας εχει κοστισει,ελπιζω και στο μελλον οχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδιά εγώ δε ξέρω τι να πιστέψω πια με τον τον Ντόρσι και τι όχι... Τη μια έλεγε, «είναι ευλογία να έχεις συμπαίκτη και να σε καθοδηγεί ο Σπανούλης», τώρα αφήνει υπονοούμενα... Την άλλη έλεγε «για πάντα κόκκινος», καπάκι έβγαινε στα social media και το ‘παιζε κριτής των πάντων! Καλά-καλά δε θυμάται τις στατιστικές του (λες και είναι τόσες πολλές ψηλά...). Καλό παιδί, χρυσό, αλλά μια ο Ντούσκο, δυο ο Ντούσαν, τρεις και η κακή του μέρα... Το φαγε που το φαγε το καφάλι του, μυαλό δε λέει να βάλει ούτε τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το ειδατε αυτο με το Σερμαντινι? Καλυψαμε με αυτον την τελευταια θεση ξενου λενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 8α βοη8ησει πολυ πιστευω και μαρτυρες μου τα παιδια εγω δε λεω ευκολα μεγαλα λογια. Μου ειναι πολυ συμπα8ης σαν παιχτης, και 8εωρω οτι καλυπτει πολλα πραματα που δεν εχουμε αυτη τη στιγμη στην ομαδα. Μια κλαση τουλαχιστον πανω απο Μαυρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ωραιος κι εγω αυτην την αισθηση εχω, ειδικα αμυντικα περιμενω καλη δουλεια, οσο καλοι και αν ηταν αυτοι που ειχαμε νιωθω πιο ασφαλης με μια τετοια λυση στο παγκο. Αν τωρα εξελιχθει και μας βγει και επιθετικα καλουλης θα εχουμε βγει διπλα κερδισμενοι καθως ειναι φτηνη λυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλησπέρα παιδιά. Μόλις άνοιξα Η/Υ μετά από 2 μέρες και βλέπω χαμό... Καλή φάση ο ψηλός. Και μόνο που έμαθε μπάσκετ από τον Ζοτς, μου φτάνει. Νέος είναι, με καλή χρονιά στην Ιταλία, ψηλό κορμί, στάνταρ ποντάκια, μια χαρά κίνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. πετρο εισαι μετριοπαθης..οχι μια κλαση,αλλα δυο-τρεις τουλαχιστον.η διοικηση με εξεπληξε θετικα(μαζι φυσικα με το προπονητικο τιμ).θα προσφερει πολλα ο γκιοργκι..παιρνουμε αμυντικο ογκολιθο,ενα αλλοιωτη φασεων,ενα σλασερ παρα το υψος του,ενα αξιοπιστο παικτη στις βολες,ενα επιθετικο ριμπαουντερ,ενα παικτη που μπορει να παιξει αμυντικα το παιχνιδι καλυτερα απο παουελ-μαυροειδη μαζι..ο παικτης ερχεται να παιξει ενεργο ρολο και θα ειναι δευτερη αλλαγη στους ψηλους...
    ευχομαι υγεια σε ολους και στις οικογενεις σας,οτι καλυτερο για τη νεα χρονια και με το τριπλ κραουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ρε παιδιά όλα ωραία και όλα κάλα...Αν κρίνουμε τις κινήσεις στους ψηλούς.Έφυγε ο τζόι πήραμε τζός και γκιορκι οπότε ανεβήκαμε επίπεδο στους ψήλους και ανακτάμε και την άμυνα που χάσαμε με τη φυγή του Τζόι αλλά έχουμε 6 ψηλούς άρα καποιος θα μένει εκτός δωδεκάδας όπως πέρσι ο γλυνιαδάκης...ποιός να ναι....;
    ο Μαυροειδής και πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε γκρίνιες γιατί από τους άλλους 5 δύσκολα βλέπω κάποιον εκτός 12άδας. εκτός και κάνουμε κανά τρελό και έχουμε 6 ψήλους όπου τζος και χαινς παίζουν και 4άρια.Σέ αυτή τη περίπτωση γινόμαστε απρόβλεπτοι και πολύ δυνατοί στους ψηλούς αλλά τότε μένει εκτός 12άδας ο γκέτσε....Αυτός είναι ο προβληματισμός μου....κατά τα άλλα μια χαρά κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κοιτα μια χαρα μενει εκτος 12αδας ο Μαυροειδης, προσωπικα δεν με εχει πεισει καθολου αυτος ο παιχτης. Δεν ξερω τι μπορει να προσφερει.Το μονο προβλημα ειναι ο υψηλος μισθος του, γιατι θυμαμαι να παιρνει καμποσα. Αλλωστε μην ξεχνας οτι παιζει να προκυψει και καποιος τραυματισμος σε τοσα παιχνιδια οποτε καλο ειναι να εχουμε αλλη μια λυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Νομίζω ότι έχει δίκιο ο apo, μάλλον για ανακάτεμα τράπουλας μοιάζει αυτή η κίνηση. Ή (τώρα που το σκέφτομαι) προειδοποιητική στον Άντιτς.... Χρόνια πολλά μάγκες, να 'στε όλοι καλά και υγιείς με αυτούς που αγαπάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ωραιο ανακατεμα αν το χειριστεις σωστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για μένα να δεις πόσο εύκολα μένει αλλά δεν νομίζω όταν τον πηραν να του είπαν ότι θα είναι εκτός 12άδας και να ήρθε με αυτή την προόπτικη...γι'αυτό φοβάμαι γκρίνιες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή