Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Time Out

Καλημέρα, στην παρέα!


Καλώς εχόντων των πραγμάτων, από αύριο βγαίνω σε μια πρώτη άδεια που την περίμενα πως και πως, αλλά μάλλον θα την πάρω και αυτή κουτσουρεμένη... Τεσπά, επειδή εκεί που έχω σκοπό να πάω, το Internet είναι κάτι που θα έρθει από το μέλλον (για εφημερίδα πρέπει να πας με αυτοκίνητο στο δίπλα χωριό), θα αρκεστώ στο να σας χαζεύω από το κινητό όταν είμαι στην παραλία, γιατί στο σπίτι η εταιρεία μέσω της οποίας συνδέομαι... έρχεται μόνο μέσω διαφημίσεων της TV (μιλάμε για ΤΗΝ απομόνωση, έτσι?)!

Το καλό της υπόθεσης είναι, ότι κάναμε νωρίς τις περισσότερες κινήσεις μας και λογικά (λογικότατα), θα περιμένουμε λιγάκι τώρα για τις δυο τελευταίες πινελιές στην ομάδα. Πιθανότατα και μετά τα summer leagues του ΝΒΑ, οπότε όσο ωραία και αν ακούγονται για άνοιγμα κουβέντας "ειδήσεις" σα και το χθεσινό περί Μπέγκιτς, κρατώ μικρό καλάθι. Μιας και τον αναφέραμε, θεωρώ ότι δεν είναι κακή επιλογή, γενικά μιλώντας. Είναι γερό κορμί, αξιόπιστο αμυντικά, με έφεση στην τάπα, καλούτσικο παιχνίδι στο ζωγραφιστό, αλλά με ροπές στo εύκολο foul και τον εκνευρισμό, πράγμα σίγουρα, όχι καλό για τις "ειδικών συνθηκών" εγχώριες "αιώνιες" αναμετρήσεις... ΟΚ, για να είμαι απολύτως ειλικρινής μαζί σας, από τη στιγμή που ακούστηκε ο Davis, έχω "κλειδώσει" και ο ένας μου ξινίζει, ο άλλος μου βρομάει, αλλά αν δε τα σκάσεις - δε τον παίρνεις είναι φως φανάρι αυτό, οπότε μάλλον θα πρέπει να συνηθίζω στην ιδέα σιγά-σιγά, ότι δύσκολα θα τον δούμε Φάληρο... Παρόλα αυτά όμως και με το "βασικό" 5αρι ακόμα να είναι ένα question mark, έχω φοβερή περιέργεια να μας δω "πίσω" του χρόνου, μιας και από blocks οι Dunston, Simmons & Petway, μέχρι στιγμής, θεωρούνται σεσημασμένοι!

Το blog έχει τη δική του ζωή και ροή χάρη σε εσάς όλους, οπότε με την ελπίδα να ξεκουραστώ λίγο, να πιω καμιά μπιρίτσα παραπάνω και να χαζέψω με την ησυχία μου (επιτέλους!) τους τελικούς του ΝΒΑ, χαιρετώ την παρέα όλη και επανέρχομαι όποτε έχω σήμα...

402 σχόλια:

  1. καλη ξεκουραση..την χρειαζομαστε ολοι μας..εγω περιμενω δεκαπενταυγουστο να κλεισουν οι εταιρειες για να παρω και εγω μια βδομαδουλα..για μπεγκιτς συμφωνω..μαλον ειμαστε εσυ,ο πετρος και εγω που μας αρεσει..ενταξει ολοι θελουμε ντειβις..αλλα απο οτι φαινεται δεν παιζει να ερθει ο αμερικανος..θεωρητικα ντειβις,ζοριτς και λαμπε ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει..για να δουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://jumpball-time.blogspot.gr/
    λεει οτι σημερα θα δωσει μια βομβα απο τουρκια για μια απο τις 2 ελληνικες ομαδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φωνή της λογικής16 Ιουλίου 2013 στις 4:59 μ.μ.

    Kαλές διακοπές μαν και ελπίζω μέχρι να τα ξαναπούμε να έχουμε ευχάριστα νέα. Δε με χαλάει ο Μπέγκιτς μια φορά, άλλα δε θα ενθουσιαστώ κιόλας άμα τον πάρουμε. Το μόνο σίγουρο είναι οτι η φροντ λάιν μας θα είναι πολύ καλύτερη απο πέρσυ. Άσχετο, είδα πριν λίγο ολόκληρο τον τελικό του 94 με Μπανταλόνα. Ήμουν 10 χρονών τότε και δε καταλάβαινα σε τόσο μεγάλο βαθμό το μέγεθος της αθλιότητας που παρακολουθούσα. Δεν ήξερα ποιόν να πρωτομουτζώσω ξαναβλεποντάς το. Εμετικό μπάσκετ και ανάρχιδοι παίχτες. Απίστευτη αυτοκτονία. Ο σημερινός ολυμπιακός θα τους έριχνε χαλαρά μια 30άρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φωνή της λογικής16 Ιουλίου 2013 στις 5:09 μ.μ.

    Dorsey για βαζελο μυριζομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι αλλα στα σχολια λεει οτι ειναι μεγαλη βομβα..σιγα μην ειναι ο ντορσει βομβα..ισως ειναι μουφα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.rojadirecta.me/goto/tashroja.blogspot.com/2013/01/tash-rojadirecta-ch-1.html
    ΄Οποιος θέλει να δει το ματς των μικρών τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ευχομαι τα καλυτερα σε οσους μπορεσουν να αποδρασουν εστω και λιγο..

    μιας και αναφερθηκες σε τελικο,εγω χθες ξαναειδα τον φετινο..

    λοιπον χωρις υπερβολη παντου-μα παντου υπηρχε ο χαινς..πρωτα εβγαινε σφαιρα στα χετζ αουτ,μετα πρωτος ξανακαλυπτε παικτη δικο του η τη αλλαγη,μετα μαζευε το ριμπαουντ η εκλεβε,κατοπιν εφευγε αιφνιδιασμο κερδιζοντας φαουλ.

    ειχε τρεις φορες φασεις πανω απο το στεφανι-δυο κοβοντας τον ρουντι και μια στην αξεχαστη φαση πανω στον μιροτις..

    πραγματικα δεν εχω δει παικτη να παιζει με τετοια ενταση σε ενα τελικο..ξερω οτι αναλωνομαι σε κατι που δεν υπαρχει πια,αλλα η φωνη μου εδωσε το πατημα.
    οτι εγινε-εγινε-δεν θα μαθουμε ποτε ολη την αληθεια,αλλα ακομη και εδω μεσα καταφεραμε να τον υποβαθμισουμε οσο δεν παει..

    εγω παντως προσπωικα τον βαζω ενα επιπεδο ακτω(και αυτο λογω αγαπη;)απο τον σιγαλα στο αμυντικο τομεα..

    οσο για εκεινο τον τελικο φωνη,μιας και ειμαι 9 χρονια μεγαλυτερος
    σου,αλλο μπασκετ τοτε,αλλα αυτοι οι παικτες με το ταλεντο που ειχαν θα
    εσπαγαν πλακα τωρα με τα σημερινα δεδομενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φωνή της λογικής16 Ιουλίου 2013 στις 6:51 μ.μ.

    Όσον αφορά τον Χάινς συμφωνώ (και μάλιστα τυχαίνει να παρακολουθώ και εγώ το φετινό τελικό αυτή τη στιγμή), άλλα ελπίζω ότι το κενό του θα καλύψει σε αρκετά μεγάλο βαθμό ο Ντάνστον. Τη γρηγοράδα που είχε στα hedge out και στο recover δυσκολο να την έχει βέβαια, άλλα ας ελπίσουμε ότι φέτος που θα έχουμε πιο γεμάτη φροντ λάιν δε θα φανούν οι πολύ μικρές διαφορές στις λεπτομέρειες. Τώρα για το τελικό του 94 σου προτείνω να τον ξαναδείς για να ξεράσεις και απο μόνος σου με το μπάσκετ που παίξαμε. Ο Ζάρκο (εξακολουθεί και είναι ο αγαπημένος μου έβερ) και ο Τάρπλευ ήταν όντως τεράστια ταλέντα, αλλα στο τελικό εκεί που η μπάλα έκαιγε κλάσανε μέντες. Για τον Ιωαννίδη τι να πείς. Με τα σημερινά δεδομένα το κοουτσαρισμά του δεν είναι ούτε για γ εθνική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτή είναι η μία εκδοχή. Την άλλη ψάχνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φωνή της λογικής16 Ιουλίου 2013 στις 7:02 μ.μ.

    Μπατίστ για εμάς... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. βασικα παιζει να εννοει οτι ο κλειζα παει τουρκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φωνή της λογικής16 Ιουλίου 2013 στις 7:09 μ.μ.

    Τρολάρω προφανώς για Μπατίστ, όσον αφορά αυτό που λές, η μια απο τις 2 ελληνικές ομάδες τότε που κολλάει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ε οτι ειχε παιξει ολυμπιακο..αλλιως βομβα ειναι μονο ο τουρκογλου και ο φαρμαρ απο τουρκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φωνή της λογικής16 Ιουλίου 2013 στις 7:42 μ.μ.

    Ο Φάρμαρ πήγε Λέηκερς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μαλλον μαλακιες λεει..λουκας ειπε οχι..αντερσεν ειπε οχι..ε να εξαγορασαμε το συμβολαιο στους λεικερς..:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δεν εχεις αδικο,στο πιο ευκολο τελικο για τον οσφπ,φανηκαμε κατωτεροι των προσδοκιων..ο ζαρκο αρχισε να φθινει απο τοτε,ο ξανθος ειχε κολληματα,αλλα και 7 λεπτα χωρις καλαθι δεν ειναι και λιγα.
    δεν τον ξεχνω τον τελικο,ακομη μου εχει κατσει η πιτσα στο λαιμο,απο τοτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. παντως ειχαμε τεραστιο ψυχολογικα βαρος..
    τελικα αποδειχθηκε οτι ο ιωαννιδης νταν μανουλα στο να φτιαχνει μια ομαδα με μετριους και κανα 2 σταρ,να κερδιζει τα ντερμπι,να γινει τουρκοφαγος,αλλα παντα στους τελικους εμενε απο ιδεες και ψυχολογια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φωνή της λογικής16 Ιουλίου 2013 στις 8:00 μ.μ.

    Είδαμε πράγματα στο τελικό που ένας μέτριος προπονητής του σήμερα δε θα άφηνε ποτέ να συμβούν. Αλλά τι να πείς όταν ο άνθρωπος κατέβαζε 5άδα με Φασούλα, Πάσπαλι και Τάρπλευ μαζί, απο εκεί φαίνεται πόσο μυρωδιάς ήταν. Αυτός ήταν ικάνος να κατεβάσει 5άδα με 5 παίχτες του 2.10. Μπλοκ άουτ άγνωστη λέξη. Ένα σύστημα δεν είδαμε ποτε. Μια ζώνη της κακιάς ώρας έπαιξε ο Ομπράντοβιτς και τον κέρδισε. Εμείς παίζαμε σύστημα δώστε τη μπάλα στο Πάσπαλι μέσα στη ρακέτα και ας είναι 2 πάνω του μπας και καταφέρει και τη βάλει μέσα. Εδώ έκανε πάρτυ ο Φεράν Μαρτίνεθ, το λέω και γελάω, ντροπή για κάθε προπονητή να σε ξεβρακώνει αυτός ο παίχτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. O blogger δημοσιογράφος λέει αυτό: "φιλαρακι ευχαριστω για τα καλα σου λογια..η βομβα που αναφερω θα ειναι μεγατονων και θα ταραξει τα νερα αν γινει.η αναρτηση θα ανεβει νωρις το βραδυ"

    Απαντάει "δυστυχως όχι" για Άντερσεν στον ΟΣΦΠ.

    Απαντάει "Αδελφέ ευχαριστώ και εγω θα ήθελα να ήταν αυτη αλλά δεν....όμως και αυτή που θα μάθεις εντος μιας-δυο ωρων θα είναι μεγάλη και αν τελικά γινει θα αλλαξει ισσοροπίες.." για Γκόρντον στα πράσινα.

    Ολοκληρώνει με αυτό.
    "ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ...Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑ.ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΕΚΠΛΗΞΗ..."

    Βόμβες υπάρχουν πολλές:

    1. Βούγιασιτς
    2. Σαβάνοβιτς
    3. Σιπ
    4. Γκόρντον
    5. Σάτο
    6. Μπάρατς
    7. Μεχία

    Η δική μου εκτίμηση είναι:
    1. Είναι πράσινων αισθημάτων ο άνθρωπος από τα δυστυχώς όχι για Γκόρντον στα πράσινα και τα δυστυχώς όχι για Άντερσεν στα κόκκινα.
    2. Ότι η "βόμβα" είναι ο Σάτο στα πράσινα επειδή δεν τον θέλει ο Ζοτς.
    3. Ότι πουλάει παραμύθα όπως ο Κοτζιάς στη δική του βόμβα που ισχυριζόταν ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα έρθει ΟΣΦΠ αν δεν υπογράψει στο ΝΒΑ (έριξα πολύ γέλιο όταν το είχα διαβάσει).

    υ.γ. "Δημοσιογράφος" και να μην ξέρει πως γράφεται η ισορροπία βρε παιδί μου πια... τς, τς, τς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Φωνή της λογικής16 Ιουλίου 2013 στις 8:17 μ.μ.

    Kαι εμένα λίγο καραγκιοζάκος μου φαίνεται, δε μπορώ να πω ότι κρέμομαι και απο τα χείλια του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα γύρισε τώρα ή μάλλον τα διατύπωσε σωστά και ισχυρίζεται ότι η πηγή του είναι από Τουρκία αλλά η μεταγραφή αφορά τους αιώνιους.

    Το μόνο μπαμ που θα μπορούσε να κάνει ο Πάο, είναι ο Λίνας αντί του Ματσιούλις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ναι το ειδα..λαλακακος μαλλον ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πώς σας φαίνεται ο Σλοβένος;
    Η σελίδα του στην Ευρωλίγκα:
    http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=TFI&seasoncode=E2012
    Η "αναζήτησή του στο you tube έβγαλε διάφορα:
    http://www.youtube.com/results?search_query=gasper+vidmar+&oq=gasper+vidmar+&gs_l=youtube.3...128185.140200.0.141345.10.8.2.0.0.0.139.915.0j8.8.0...0.0...1ac.1.11.youtube.ICN2fD25SY0
    Ξυλοκόπος στις βολές είναι το μέγιστο αρνητικό του...

    υ.γ. Ο Θρύλος έχει καλή παράδοση με τους Σλοβένους άλλωστε. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φωνή της λογικής16 Ιουλίου 2013 στις 9:15 μ.μ.

    Οι βολές και μόνο τον κάνουν κακή περίπτωση, αν είχε ενα 60% τότε δε θα με χάλαγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. http://jumpball-time.blogspot.gr/2013/07/jumpball-time-2013-7-bomba.html
    Aν ισχύει πράγματι και ο παίκτης μπορέσει να επανέλθει σε καλή κατάσταση,πρόκειται για τρομερή κίνηση εκ μέρους των απέναντι.Περιμένουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φωνή της λογικής16 Ιουλίου 2013 στις 9:58 μ.μ.

    Ρίσκο μεγάλο, απίθανο μου φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. http://www.euroleague.net/news/i/114896/180/banvit-bandirma-re-signs-davis


    Τον είχα προτείνει για 4άρι πριν κλείσουμε Πέτγουει, για να δούμε ποιος θα αποδειχτεί καλύτερος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. δεν θελω ουτε να σκεφτομαι οτι μπορει να κλεισουν τις θεσεις με μαικλ και μπεγκιτς για παραδειγμα..αν ο μαικλ ειναι υγειης ειναι το καλυτερο 3αρι στην ευρωπη συνολικα..παντως αν ισχυει τοτε το πανε πολυ καλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Kαταρχήν, thanks για τις ευχές, παίδες.
    Πήρε το μάτι μου ανάμεσα στις φήμες και αυτή για Λου Άμουντσον... Όταν πέρυσι είχαμε την ευκαιρία να φέρουμε το "πουλί", εμείς το...παίζαμε αντί να το αρπάξουμε και ψάχναμε για καλά παιδιά... Τεσπά, από καλό κολλέγιο (UNLV) και με αξιοπρεπέστατη πορεία στο ΝΒΑ, αλλά... δεν έχει tattoo και εγώ είπαμε, έχω φάει σκάλωμα με Davis... Νομίζω μούφα, αλλά μιας και έπαιξε --> (http://www.nba.com/playerfile/lou_amundson/career_stats.html)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο Ιτούδης είναι αχώνευτος, όχι βλάκας... Και μενα μου αρέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εγώ που ήμουν ανάμεσα σε Σάββα και εσένα πάντως, τον θυμάμαι, μια χαρά δυστυχώς... να μην αρχίσω πάλι για τον Ιωαννίδη, έτσι..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Θέλει να γράψει και βιβλίο για προπονητική, τώρα που τον σουτάρανε από την κυβέρνηση... Ασχολίαστο έτσι? Ζάρκο? Θυμάμαι συμμαθητές βάζελους, να μας λένε "Πασπαλιακό" τότε... Παρόλα αυτά φόρεσε αλογοτροφή και πανηγύρισε μέσα στο ΣΕΦ... Στο πυρ το εξώτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ποιοι ήταν μέτριοι, εκτός από αυτόν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αφού είχε την αλάνθαστη μέθοδο, "βάζω σκάκι, βγάζω σακάκι", απορώ γιατί χάσαμε? Σάββα μου, τον Σιγάλα μπορώ να τον αντέξω, τον Ιωαννίδη με ΤΙΠΟΤΑ!!! Από εκείμη την εποχή, μια μεταγραφή θα 'θελα και μόνο στην τωρινή ομάδα... Σαλονίκης... Να σου πω εγώ μετά για ΚΕΔ, Τράκηδες και Βασιλακόπουλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλύτερες πηγές έχουμε εμείς ρε, μη δίνετε σημασία, χεχε! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Φωνή της λογικής17 Ιουλίου 2013 στις 2:28 π.μ.

    Ότι και να έκανε εγώ το παίχτη αυτό θα τον έχω στη καρδιά μου, ο πρώτος μου μπασκετικός ήρωας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Φωνή της λογικής17 Ιουλίου 2013 στις 2:31 π.μ.

    Σκίζει το νέο banner! Αρέσκω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Φωνή της λογικής17 Ιουλίου 2013 στις 5:04 π.μ.

    Όσο για ψηλό, επειδή βαρέθηκα τα χαζά, εγώ σας το είχα δώσει το παιχτάκι, αλλα το περάσατε όλοι στα ψιλά. Φέτος που θα βγάλει μάτια με τη Μπάγερν θα σας πω εγώ...

    http://www.youtube.com/watch?v=vHvz--QT3eU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. για δυαρι δεν μας εκανε ο λογκαν;πηγε αλμπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. καλα ο σαλονικης εκοβε και εραβε..πραγματικα θα τους χορευε στο ταψι ολουε τωρα..ειδικα τον ζακια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. φιλε μετριος ηταν ο καρατζας- παπαδακης-μωραιτης-λημνιατης-σταματης-καμπουρης-αγγελου-ελληνιαδης,να σταμαητησω;
    με ολους αυτους μαζι και τσοντα τον πασπαλι πηρες πρωταθλημα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μετά τον Ντέιβις, ο καλύτερος εφικτός Μάικ.

    http://www.redplanet.gr/basket/

    Καλά να περάσετε οικογενειακώς και καλή ξεκούραση!

    Θα μπορείς να δεις τα mails σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Φίλε το έγραψα και στο RP. Αν ήταν να πάρουμε Τζαουάι, χίλιες φορές να παίρναμε το παιχτάκι που πόσταρα το βιντεάκι του χτές. Ο τύπος ξέρεις 20 φορές περισσότερο μπάσκετ απο τον Τζαουάι και θα το δείτε όλοι φέτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τον έχω δει κι εγώ τον δικό σου. Για μένα, δεν κάνει. Θα τον βάλουν στα καλάθια οι βάζελοι. Ειδικά αν πάρουν κάνα Ντόρσεϊ.
    Προτιμώ τον χοντρο-Τζαβάι από οποιονδήποτε άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Να δώ πως θα βάλει ο Γκίστ που είναι 105 κιλά και ο Λάσμε που είναι 96 έναν απο τους καλύτερους ποστ παίχτες στο κόσμο που είναι κοντά στα 130 κιλά και τι στο κόσμο. Δεν υπάρχει αυτό που λες Μακ. Ο τύπος έχει ρεπερτόριο που ο Τζαουάι δε το έχει δεί ούτε στα ονειρά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Λέτε να αρχίσουμε να ψάχνουμε για νέο 3αρι?


    http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Olympiakos/ta_resta_ths_h_mpartselona_gia_papanikolaoy.2336430.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τα άαααλλα ιερογλυφικά... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. αποτυχημενος στο βαζελο..αποτυχημενος στην μακαμπι..τι να τον κανουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Θυμίζει λίγο τον... Στακ ή είναι ιδέα μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. οχι και αποτυχημενος...οποτε ειχε ψυχολογια και χρονο για να το δειξει,τα εσταζε.και καλη αμυνα παιζει και κΑλος κλεφτης ειναι και κωλοχερο εχει και οικονομικος θα ειναι και ευρωπικαη εμπειρια εχει και κοινοτικο διαβατηριο.εχεις τιποτα καλυτερο;
    αν αυτος ειναι αποτυχημενος ο γκετσε που ειχαμε εμεις δυο χρονια ειναι αναπηρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. αν οντως η μπαρτσα δινει 1.5 εκ τοτε για εμενα υπαρχουν 2 λυσεις..η πρωτη ειναι να τον ανανεωσεις και να του κανεις ενας καλο συμβολαιο..η δευτερη ειναι να τον πουλησεις..1.5εκ ειναι πολλα λεφτα..στην τελικη του χρονου μπορει να τον χασεις χωρις να παρεις τπτ..τωρα με το 1.5 εκ αν τον πουλησεις..πρεπει να παρεις 3 παιχτες και εχεις 2 θεσεις ξενων..αρα για εμενα ξεχνας ντειβις..παιρνεις λαμπε..στο 3 παιρνεις αμερικανο απο nba..γιατι ευρωπη δυσκολο να βρεις καλο τριαρι..υπαρχει και η περιπτωση να παρεις ντειβις..να χτυπησεις μασιουλις..τελος να παρεις εναν ελληνα στην θεση 2..θεωρω καλο παιχτη τον παπ αλλα οχι αναντικαταστατο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. με εναμισι μπορει να βρεις δυσκολα παικτη που να αναπληρωσει τον παπ.και μαλιστα να μπει γρηγορα στο συστημα της ομαδας..αν τα αδεφια του κανουν κρουση για ενα καλο συμβολαιο μπορει και να μεινει,αλλιως ας φυγει του χρονου για ΝΒΑ.
    δεν τον δινεις σε ανταγωνιστρια ομαδα ου εχεςι τυος ιδιους στοχους με εσενα.
    ποιος ειναι ο παικτης στη θεση δυο τωρα που θα βοηθησει αμεσα;
    μην μου πεις βασιλειαδης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. μα ο γκετσε ειναι αναπηρος..αλλα επιμενω για τον λογκαν..σαν αποτυχημενος εφυγε απο τον βαζελο..ουτε καν ακουμπησε..σαν αποτυχημενος φευγει και απο μακαμπι..εχω ναι μαρκους ουιλιαμς..τωρα για τα λεφτα αν ειναι οικονομικος τοτε ναι δεν με χαλαει..αλλα στην μακαμπι οταν πηγε δεν ηταν φθηνος..παντως αν εχεις δικιο και εχει πεσει το κασε του τοτε οκ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. φιλε να τον κρατησουν χωρις ανανεωση ειναι χαζο..οποτε η συμβολαιο η τον πουλας..να τον κρατησεις για ενα χρονο και να σου φυγει του χρονου χωρις ουτε ευρω ειναι κακο μανατζμεντ..ολοι οι παιχτες δινονται..ο βαζελος παλια εδωσε σισκα στην τσσκα αν δεν κανω λαθος για 1εκ..απλα στο λεω για να καταλαβεις ποσο πολλα ειναι τα 1.5εκ..για παραδειγμα μπορεις να δωσεις 500 στον μαικλ..1εκ στον λαμπε..στο 2 εχεις σπανουλη..σλουκα..μπορεις να παρεις εναν πιτσιρικα και να επενδυσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ο μακλ φιλε εχει μεγαλο προβλημα υγειας-ασε που με 500 δεν ερχεται ουτε για αστειο..-συν το αρνητικο της ηλικας του.

    ανανεωση απο τωρα με ευνοικοτερους ορους και μεγαλυτερη ρητρα αγορας.ο παικτης αν δει οτι θελουν να τον κρατησουν για χρονια με καλυτερα λεφτα θα μεινει..
    ο σισκα ειχε ρητρα ενα μυριο,το εδωσε η τσσκα.
    και οι βαζελοι δεν ηταν χαζοι που τον αφησαν,τοτε αν θυμασαι ειχε ολο τραυματισμυος και ποτε δεν απεδωσε τα μεγιστα αφοτου εφυγε απο τα βαζελια.
    τελος κοιτας λιγο και τον κορμο-ελληνικο στοιχειο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. με αυτη τη λογικη το γραφω,αν ειναι οικονομικος.και στη μακαμπι εμπαινε σαν αλλαγη ελαχιστα και αναλογως πως του καθοταν το παιχνιδι.
    θεωρω οτι ο σημερινος οπσφ θα ηταν πολυτελεια να ειχε αυτον τον παικτη.
    θα εκανε τρομερο διδυμο με σπαν,ολο φαστ μπρεικ θα ειμασταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. http://www.eurohoops.net/el/2013/07/flopping-el/29863

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. παντως τοσο εχει ακουστει οτι θελει..500..τωρα αν ειναι υγειης ειναι πολυ καλυτερος απο παπ..απο πλευρας ηλικιας εχει 2 χρονια στανταρ..απο την αλλη υπαρχει και ο μασιουλις που δεν νομιζω να μας χαλαει..αυτος σιγουρα θελει 500..αρα δινεις και αλλο 1 εκ στον ντειβις και νομιζω εισαι σουπερ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Φωνή της λογικής17 Ιουλίου 2013 στις 2:04 μ.μ.

    Mπα άλλο στύλ παίχτης αυτός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. θα τον φτιαξει ο πασκουαλ!χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!μπουρδελο θα τους κανει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. χαχαχαχα!ειμαι στη δουλεια γι αυτο φιλε!!!σορρυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. Αν ήταν τόσο καλός όσο λες με ύψος 2.11 και 136 κιλά θα έπαιζε ΝΒΑ.

    Όσες φορές τον έχω δει, ο τύπος δεν πηδάει εφημερίδα. Όσο καλό ρεπερτόριο κι αν έχεις, αν δεν έχεις αλτικές και αθλητικές ικανότητες, δεν θα μπορείς να σταυρώσεις καλάθι. Μην κοιτάς στο Γερμανικό πρωτάθλημα που φαίνεται σαν γίγαντας ανάμεσα στους ξυλοκόπους.
    Τι να την κάνω την εξαιρετική τεχνική του επίσης από τη στιγμή που είναι απελπιστικά αργός. Ξέρεις για πότε του κλέβει τη μπάλα ο Διαμαντίδης, ή ο Φώτσης ή ο Γκιστ; Σε χρόνο dt.
    Μην ξεχνάς επίσης, ότι ο λόγος που έφυγε (και που δεν ξαναέρχεται όπως λανθασμένα διαδίδουν) ο Άντιτς, είναι επειδή ο Μπαρτζώκας θέλει να παίξει γρήγορα φέτος σε άμυνα και επίθεση.
    Γι'αυτό και είναι βασικός υποψήφιος ο Ντέιβις. Κανείς άλλος σκόρερ ψηλός δεν είναι τόσο γρήγορος και στις πλευρές του παρκέ.
    Είναι η μόνη φορά φέτος που υπάρχει προγραμματισμός και πλάνο στις καλοκαιρινές μεταγραφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Φωνή της λογικής17 Ιουλίου 2013 στις 2:51 μ.μ.

    Ώρες ώρες με πιάνει απελπισία με αυτά που βλέπω στο RP, εδώ μέχρι και ο Ψιλόπουλος που κάνει μπασκετικό ρεπορτάζ υποτίθεται δε ξέρει ότι ποστάρω, ουσιαστικά σημαίνει με παίζω με πλάτη στο καλάθι. Δεν υπάρχει σωτηρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Καλύτερα εκεί παρά στο βάζελο. Θα καλύπτει και την τρύπα του Τόμιτς στην άμυνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Γι'αυτό μας κοροιδεύουν οι πράσινοι. Εκείνοι είναι ειδήμονες στο μπάσκετ κι εμείς άσχετοι.
    Εγώ απορώ, το έχω ξαναπεί και του Μάικ παλιότερα, πώς γίνεται ο Διαμαντόπουλος να είναι ειδήμονας και σε ποδόσφαιρο και σε μπάσκετ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Φωνή της λογικής17 Ιουλίου 2013 στις 2:58 μ.μ.

    Μακ με απογοητεύεις φίλε με αυτά που λές. Αν με τόσα κιλά και τέτοιο ρεπερτόριο ήταν και γρήγορος θα έπαιζε σίγουρα ΝΒΑ. Όταν έχεις εκτόπισμα και καλό ρεπερτόριο δε χρειάζεται να πηδάς στο θεό για να σταυρώσεις καλάθι, τι μύθος είναι αυτός που κατασκεύασες μόλις? Αυτά είναι για κάτι Ντόρσευ που είναι πραγματικοί ξυλοκόποι. Ένα χούκ κάνεις και η μπάλα καταλήγει στο διχτάκι. Και αν το γερμανικό πρωτάθλημα σου φαίνεται παρακατιανό, δες και τους αριθμούς του στο eurocup και τα ξαναλέμε. Καλύτεροι απο του Μαυροκεφαλίδη μακράν. Ο τύπος είναι περιπτωσάρα και βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι θα είναι απο τους καλύτερους ψηλούς της ευρωλίγκας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ο διαμαντοπουλος κατα την αποψη μου ειναι καθαρα μπασκετικος!απο μπαλιτσα δεν εχει ιδεα!!!!!!ο ψιλοπουλος ειναι μακραν ο χειροτερος μπασκετικος δημοσιογραφος στην ιστορια της αθλητικης δημοσιοφραφιας!κανει ενα καρο ορθογραφικα κατ αρχας κι απο μπασκετ τον εχω πιασει αδιαβαστο πααααρα πολλες φορες εγω,που ειμαι ενας απλος φιλαθλος!!!!γι αυτο και rp διαβαζω μονο τα σχολια κατω απ τα αρθρα και ειχα σταματησει καιρο να γραφω,εχω γραψει κανα δυο φορες τωρα τελευταια μετα απο 1-1,5 χρονο!!!σαν εδω μεσα δεν υπαρχει παιδια!την καλυτερη κινηση εκανε ο μιχαλης που εφτιαξε αυτην την γωνιτσα να μπορουμε να τα λεμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Έτοιμος και καλορίζικος...
    http://www.euroleague.net/euroleaguenews/transactions/2013-14-signings/i/114910/8177

    Για να δούμε ποιος θα κερδίσει στην προσωπική τους μονομαχία. Ο Χάινς ή ο Ντόρσεϊ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Εντάξει, δεν συνεχίζω. Θα το δούμε αν θα είναι τοπ ψηλός στην Ευρωλίγκα.
    Δεν κατασκευάζω κανέναν μύθο φίλε. Όταν θα τον ταράξουν στις τάπες ο Ντάνστον, ο Σίμονς κι ο Πέτγουεϊ, θα δούμε αν χρειάζεται και κάτι επιπλέον πέρα από πλούσιο ρεπερτόριο για να βάλεις τη μπάλα στο διχτάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Φωνή της λογικής17 Ιουλίου 2013 στις 3:06 μ.μ.

    Να ξέρεις οτι θα στο κοπανάω μετά όταν θα βγάλει μάτια. Ετοιμάσου... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. χαχαχαχαχα!!!!λιγο υπομονη παιδια και θα τα δουμε ολα!κοιτα μην βγει πατατα (λεμε τωρα ετσι) ο ντανστον και σου το κοπαναμε εμεις μετα που μας επρηξες!!!χαχαχαχαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Φωνή της λογικής17 Ιουλίου 2013 στις 3:09 μ.μ.

    Δε βγαίνει πατάτα με τη καμμία. Τώρα αν θα χωρέσει στα παπούτσια του χάινς θα φανεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. καλα 15 ποντους μ.ο πως τους εκανε?ολους με καρφωματα?μηπως διορθωσε το επιθετικο παιχνιδι του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Φωνή της λογικής17 Ιουλίου 2013 στις 3:11 μ.μ.

    Τον είδα να ποστάρει και λίγο, άλλα μη φανταστείς τρελά πράγματα, απλά έπαιζε όλη η ομάδα για εκείνον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Φωνή της λογικής17 Ιουλίου 2013 στις 3:17 μ.μ.

    Καλά πολύ ειδήμονες είναι και αυτοί, όταν τους γλένταγε ο Ζάρκο και ο Έντυ ασχολούνταν με το Βαζέχα κι το Μπορέλι. Απλά οι επιτυχίες, έκαναν πολλούς να το ψάχνουν περισσότερο κι σγά σιγά να μάθουν τι εστί μπασκετάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Το μελαμψό-πουλέν σου θα γαμήσει το ξανθομπουλό-πουλέν σου!!!
    Die Hard-Venom!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=85B1G8M_fOs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. εγω εχω μια ελπιδα οτι δεν θα μας λεψει καθολου ο χαινς φετος!και οχι μονο απο ντανστον αλλα και απο σιμμονς!δεν ξερω αν ο πετγουευ εχει το χαρακτηρα (γιατι τα προσωντα τα εχει) να καλυψει το κενο του αντιτς στο 4!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Φωνή της λογικής17 Ιουλίου 2013 στις 3:18 μ.μ.

    Χαχαχαχαχα αναμένω με αγωνία να δω τις μάχες των πουλέν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Welcome Stavros!
    Θυμίζει λίγο τον Σακ στα κιλά και τον Στακ στην απόχρωση. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Φωνή της λογικής17 Ιουλίου 2013 στις 3:22 μ.μ.

    αχαχαχαχα το άααααλλο τρολάρισμα!!! Τζόν Μπράυαντ μικρέ θεούλη μη μασάς και κάνε το Μακ να καταπιεί τις αράδες του... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Έτσι που πεινάει ο άνθρωπος, θα καταπιεί και μένα μαζί με τις αράδες μου... LOL!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. μην μου πεις οτι γι αυτον τον ξανθο,μακριμαλλη λαζαρο παπαδοπουλο διαφωνουσες πριν με τον μακ κι ελεγες οτι θα ειναι ενα απ τα καλυτερα πενταρια στην ευρωπη!φωνη ακους φωνες μου φαινεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Φωνή της λογικής17 Ιουλίου 2013 στις 3:25 μ.μ.

    Είναι και μαλλιάς ρε λιγό ντροπή, νόμιζα είχατε αλλυλεγγύη μεταξύ σας... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Φωνή της λογικής17 Ιουλίου 2013 στις 3:26 μ.μ.

    Θα είναι χαλαρά λέμε, με τις όποιες αδυναμίες του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ρε φιλε αυτος για να γυρισει πρεπει να τονε τραβηξουνε 3 ατομα!!!βαζει καλαθι και δεν μπορει να χαρει μετα γιατι αναγκαζεται να κουνηθει να παει να παιξει αμυνα!εχει μαθει και σουτερνει τριποντο γιατι βαριεται να παει μεχρι μεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Αυτός πίνει καφέ στα φλοράλ ρε, τι σχέση έχει με μένα που πήγαινα κάποτε "Χωρίς Ανάσα"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Θα έχουμε πλάκα φέτος το χειμώνα με τα πουλέν μας, καλά να είμαστε, χε, χε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. εγω δεν εχω κανεναν (εκτος του σλουκα που ειναι παλια καψουρα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Φωνή της λογικής17 Ιουλίου 2013 στις 3:30 μ.μ.

    Έτσι γουστάρω εγώ να βαριέται να περπατήσει και να τα χλατσώνει απέναντι στα πιθήκια ο άρχοντας του ποστ. Τρέλα λέμεεεεεε.... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ο μόνος λόγος για να τον πουλήσεις για μένα είναι μόνο για να πάρεις πακέτο Πολ Ντέιβις και Ματσιούλις με τα λεφτά της πώλησής του.
    Κι ας πάρουν οι πράσινοι Μάικλ και Λάμπε... Έτσι θα είμαστε πολύ καλύτεροι από πέρσι.

    Μετά αναγκαστικά στο 2, θα πάρεις Έλληνα. Ποιος θα είναι, το συζητάμε αργότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!αυτος θα του λες fast break και θα σκεφτεται βουτηρο fast με γιαουρτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Φωνή της λογικής17 Ιουλίου 2013 στις 3:32 μ.μ.

    Aχαχαχαχα ρε παλιόπαιδα σα δε ντρέπεστε σατανάδες να κοροιδεύετε το παιδί!!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ρε θα τον λες πουλεν σου και θα φανταζεται πουλαδες και κοτοπουλαδες!!!!χαχαχαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. περα απ την πλακα ειναι ωραιο να μπορει το πενταρι να σου κολλαει κι ενα δυο τριποντακια!!!το μονο καλο που ειχε ο μπουρουσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Φωνή της λογικής17 Ιουλίου 2013 στις 3:37 μ.μ.

    Xωρίς πλάκα πάντως, ο τυπάς ξέρει πολύ μπάσκετ. Είναι σκόρερ και αυτό δεν αλλάζει, τώρα αν λόγω σωματότυπου έχει κάποιες αδυναμίες αυτό είναι άλλη δουλειά. Κάπου χάνεις κάπου κερδίζεις. Αν τα είχε όλα θα ήταν ΝΒΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. δεν θα με χαλαγε καθολου αν και τον παπανικολαου τον θεωρω γαυρο και χρειαζεσαι στην ομαδα γαυρους παικτες!!ντειβις ματσιουλης ειναι και γαμω αν ερθουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. οχι ρε!δεν μπορει ουτε για καφε να παει nba!ουτε nba 2k13 δεν μπορει να παιξει!παραειναι παλιας κοπης παικτης!και παραειναι αργος σε σημειο που δεν φανταζομαι καν πως θα ηταν αν ηταν γρηγορος και αλτικος!δεν μου αηνει καν το περιθωριο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Φωνή της λογικής17 Ιουλίου 2013 στις 3:43 μ.μ.

    Θα δείιιιιιιιιιιιις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. γιατι ανεκδοτο ρε σαββα?καλα κοιτα να δεις που πολυ φοβαμαι οτι θα καταληξουμε σε πολυ χειροτερο παικτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Καλύτερος του Μπέγκιτς μακράν. Κι όχι επειδή τον ανακάλυψα εγώ...

    http://www.youtube.com/watch?v=COoC8okaE4A

    http://www.youtube.com/watch?v=BPBhzhdI4sE

    http://www.youtube.com/watch?v=DNGfLRp-71w

    http://www.youtube.com/watch?v=t5-x4XcgOPg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Σας κόβω κατιτίς αυστηρούς για τον Ψιλόπουλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Φωνή της λογικής17 Ιουλίου 2013 στις 4:01 μ.μ.

    E μα αμα μου λέει ότι ποστάρω δε σημαίνει παίζω με πλάτη, τι να πω. Βασική ορολογία του μπάσκετ είναι αυτή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Φωνή της λογικής17 Ιουλίου 2013 στις 4:04 μ.μ.

    Όαση είναι εδώ πράγματι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Mόλις είδα τα σχόλια στο RP. Εντάξει, ένα λάθος έκανε. Επειδή τον διαβάζω τακτικά, μόνο για άσχετο δεν τον έχω κόψει. Και στα συν του είναι επίσης το ότι δε διαθέτει αυτόν τον στείρο οπαδικό λόγο που χρησιμοποιεί πχ ο Γκαραγκάνης στα ποδοσφαιρικά (και στα λίγα μπασκετικά) του κείμενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Φωνή της λογικής17 Ιουλίου 2013 στις 4:20 μ.μ.

    Ναι ρε φίλε, άλλα όταν δε ξέρεις κάτι, καλύτερα να μη το παίζεις έξυπνος. Μου τη σπάνε οι άνθρωποι που δε μπορούν να αντιμετωπίσουν τον εαυτό τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. οντως δεν εχεις αδικο..αν επαιρναν και ντορσει θα ηταν σουπερ..αν η μπαρτσα παρει και ενα καλο ασο τοτε θα ειναι σουπερ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. αν τους παρουμε εμεις αυτους να δω τι θα παρει ο ζοτς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ο βιντμαρ καλυτερος του μπεγκιτς???ε οχι!!!!:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Υπάρχει κι άλλη μια λύση τώρα που βρήκαμε 1,5 μύριο που για μένα είναι η καλύτερη όλων αν πουλήσουμε τον Παπανικολάου (προσωπικά, θα τον είχα ήδη πουλήσει):

    Πολ Ντέιβις, Θανάσης Αντετοκούμπο, Γιόνας Ματσιούλις, Δημήτρης Σταμάτης και κλείσαμε το ρόστερ για φέτος.
    Τέλος!!

    υ.γ. να πω και Καββαδάς ή θα με γιουχάρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. καλα αμα ελεγες και αγγελου θα επεφτε το γιουχαρισμα :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. έχουμε ένα από τα καλύτερα ανερχόμενα 3αρια δεν επιτρέπεται να τον δώσουμε... κ ο ματσιούλις μόνο στο ποστ παιχνίδι υπερέχει του παπ. κ αμα ανανεώσει με τον βάζελο όπως λέγεται που θα βρεις 3αρι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είναι 3άρι με μεγαλύτερες προοπτικές από τον Παπ.
    Ο Πιτ Μάικλ επίσης θα είναι ελεύθερος με 500 χιλιάρικα κι έρχεται αν δεν πάρεις Ματσιούλις.
    Υπάρχουν κι άλλα 3άρια που έρχονται τρέχοντας με κοινοτικό διαβατήριο (Μπιέλιτσα, Κέσελ) και ελληνικό διαβατήριο (Χρυσικόπουλος, Ταπούτος) αλλά δεν μας αφορούν.
    Λύσεις υπάρχουν σε όλες τις θέσεις. Στο 5 δεν υπάρχουν και το trade/sale γίνεται για τον Πολ Ντέιβις.
    Ένας καλός παράγοντας πρέπει να βλέπει και το μέλλον της ομάδας του. Του χρόνου ο Παπ θα θέλει μεγάλο συμβόλαιο ή θα τον χάσεις ελεύθερο. Ο Θανάσης και ο Σταμάτης τον υπερκαλύπτουν σαν αντικαταστάτες.
    Υπάρχει και η μεγάλη έκπληξη που λέγεται Τελέτοβιτς. Έγκυρα αμερικάνικα sites αναφέρουν ότι ο Τελέτοβιτς θέλει να επιστρέψει Ευρώπη επειδή είναι δυσαρεστημένος στο ΝΒΑ.
    Αν πούμε ότι έχουμε κάβα το 1 μύριο του Χάινς και το 1,5 του Παπ, μας μένουν και ρέστα για έναν Τελέτοβιτς ας πούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. για τον αντεντοκουμπο διαφωνω αλλα τεσπα. ο μαικλ μετα από τον τραυματισμό είναι ρίσκο και σιγα μην θέλει μονο 500. Ο Κεσελ είναι νερατζοκωλος ... Μπιελιτσα η Τελετοβιτς με χίλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. παιδια ο τελετοβιτς ειναι πολυ ακριβος..θα παρει απο τουρκια περισσοτερα απο οτι παιρνει ο σπανουλης..τον μπιελιτσα τον θελει η φενερ..ειναι και περισσοτερο 4 ο μπιελιτσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. ειλικρινα το πιστευω οτι οι αφοι θα ναι βλακες να μην δωσουν τον παπ..ομως με το 1.5 εκ πρεπει αυριο να πανε να παρουν τον ντειβις η τον λαμπε..αναλογως μπορουν να παρουν η μασιουλις η καποιο αμερικανο..το ξερω οτι τα εχω ξαναπει..αλλα το θεωρω μεγαλη ευκαιρια..αν την εκμεταλευτουμε σωστα ανεβαινουμε επιπεδο..δλδ αν παρουμε λαμπε και ενα τριαρι αμερικανο ειμαστε χειροτερα?αν παρουμε ντειβις η μασιουλις ειμαστε χειροτερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. xaxaaxaxax.....εσβησε την μπαρουφα που εγραψε μαζι και το σχολιο σου βεβαια......και σου ειχα γραψει κατι καλο......"Φωνη εγω οταν ελεγαν οτι ο περπερογλου ειναι καλος στο ποσταρισμα πιστευα οτι ειναι ενας ευφυης και αξιολογος ανθρωπος που δινει το καλο παραδειγμα με καθε ποστ στο facebook...τελικα δεν ειναι αυτο???".....αν και δεν νομιζω να το περναγανε...:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Φωνή της λογικής17 Ιουλίου 2013 στις 7:14 μ.μ.

    Διόρθωσε και το κείμενο, δε ποστάρει τελικά, "σκοράρει"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. κρατας παπ και παιρνεις ενα ψηλο καλο.αλλιως πεφτεις επιπεδο με τον μασιουλις.για συμπληρωματικος καλος ειναι..
    η ομαδα εχει χημεια,ο παπ μπορει να πρεπει να βελτιωθει σε πολλους τομεις,αλλα ξηλωνοντας την ομαδα χανεις σε ομοιογενεια-χημεια-οκογενεια,και,και....
    και ο λαμπε για μενα προσωπικα δεν ειναι η λυση.επιθετικα και με προυποθεσεις μπορει να βοηθησει-αμυντικα δε ειναι κατω του μετριου..για την καχα καλος ειναι,σε αλλο επιπεδο δεν εχει δοκιμαστει.
    προτιμω να μεινει ο παπ,να παρεις τον τζαγουαει που ειναι πιο φθηνος και να δωσεις κατι παραπανω στο δυαρι σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. η μπαρτα με ντορσει ανεβαινει επιπεδο.τεραστια μεταγραφη και φθηνη λυση...θεωρω οτι γυρνουσε πισω με την ουρα στα σκελια...και μετα επαιρνες δυαρι που σκορπουσε πανικο,αφου θα ειχε ευελιξια στο χρηματικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Φωνή της λογικής17 Ιουλίου 2013 στις 7:16 μ.μ.

    Σάββα η βλάκεία είναι ότι λήγει το συμβολαιό του και το καλοκαίρι τον κόβω να πηγαίνει ΝΒΑ, επομένως η προσφορά της Μπάρτσα με βάση αυτά τα δεδομένα κρίνεται δελεαστική. Προσωπικά μακάρι να τον δέναμε για άλλα 5 χρόνια, άλλα δε γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ακριβως με αυτη την προυποθεση λεω να τον δωσουν..γιατι τον βλεπω να φευγει του χρονου για αμερικη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Ο Θανασης δεν ειναι τριαρι. Ειναι διαρι που υπο προυποθεσεις μπορει να παιξει και στο 3. Κεσελ μη τον ξαναδουμε μπροστα μας. Ο Μπιελιτσα δεν ειναι τοσο κακος... Χρυσικοπουλος ειναι ασσος. Τουλαχιστον ασσοδυο εχει παιξει σε ολη του την καριερα, ακομα και στις μικρες εθνικες. Αλλο που ειναι 2.05. Και ο Τελετοβιτς που ειναι 4αρι καθαρο, δεν χωραει οποτε μπερδευει το πραμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. παιδια υπαρχει και η παραμετρος δεν ξερουμε τι θα γινει του χρονου..
    μπορει να γουσταρει και να μεινει..
    μπορει να του κανουν τα αδερφια καλη προταση(οικονομικα)και να παραμεινει..
    γιατι πιστευω οτι ο παπ με ενα καλο συμβολαι μενει με τα μπουνια..η τουλαχιστον κρατησε τον και αν θελει να παει του χρονου ΝΒΑ να δοκιμασε,.
    οταν γυρισει με το καλο θα εχεις τον πρωτο λογο,αλλιως σαν κοβεις τις γεφυρες αφηνοντας τον στην μπαρτσα..
    παιδια με ντορσει και παπ αποκτουν τρομερη ενεργεια.πρεπει να τα κοιταμε και αυτα αν θελουμε να στοχευουμε ψηλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. xaxaxax....ειμαι ο μονος που κατα 90 τις εκατο σε τετοια αρθρα διαβαζω μονο τα σχολια χωρις το αρθρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. φιλε μαζι σου και εγω το κανω χαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. οχι και γω πολλες φορες μονο απο τον τιτλο και απο τα σχολια βγαζω συμπερασμα.
    σχεδον ποτε δεν διαβαζω ολοκληρωμενο σχολιο,ποτε ομως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Φωνή της λογικής17 Ιουλίου 2013 στις 7:38 μ.μ.

    Προσωπικά μαζί σου είμαι και νομίζω ότι θα κάνει και βλακεία αν πάει στο ΝΒΑ, γιατί και εμείς θα τον χάσουμε για κάμποσο καιρό και αυτός δε θα πιάσει έτσι όπως το βλέπω εγώ. Όλα αυτά με τη προυπόθεση ότι όντως θα έχουμε το πρώτο λόγο αν γυρίσει πίσω, που είναι μεγάλη κουβέντα μιας που μιλάμε για επαγγελματικό αθλητισμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. φυσικα κανουμε συζητησεις με θα,μπορει...αλλα πρεπει να μεινει ο παικτης..
    χαινς-αντιτς μετα παπ,παιδια η ομαδα που με τοσο κοπο φτιαχτηκε και χτιστηκε διαλυεται εκ των εσω-με την καλη εννοια,κανεις δεν θελει να το κανει αυτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. βασικά αυτό π λέει ο σάββας.. του χρόνου δεν ξέρεις τι θα γίνει. μπορεί να μείνει κ του χρόνου και να πάει σε 2 χρόνια nba κ μετά να γυρίσει πάλι σε μας. είπαμε να μην χαλάσει ο κορμός και ειδικά ο ελληνικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. εγω το λεω με βαση οτι ο παπ μας εχει ζαλισει ολο το χρονο οτι θελει να παιξει nba..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Thanks! Είδες, σας ακούω, θέλατε roots... τις έβαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Δε πρόλαβα να το δω, μόλις βρήκα λίγο "δανεικό" ίντερνετ... Είναι ΟΚ παιδί, όσες φορές τον έχω ακούσει να μιλά στην εκπομπή των Μίχαλου-Τριαντάφυλλου, είναι μια χαρά. Μάλλον του ξέφυγε, δε μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Μήτσο και Φωνή, σταματήστε το γλύψιμο ρε! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Αν δουλέψουν καλά οι ψυχίατροι, συμφωνώ, είναι αλφάδι μεταγραφή. Αλλιώς... θα ψάχνουν center όταν θα 'χει κλείσει η αγορά και θα την βγάλουν με αντίστοιχους Powell και αυτοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Επειδή βλέπω το θέμα Παπ, να κλείνει άσχημα για εμάς (ήδη αρχίσαν να γράφονται άρθρα..., δείτε του Καβαλιεράτου στο gazzetta--> http://www.gazzetta.gr/basketball/article/525383/oyden-kako-amiges-kaloy), εύχομαι να γίνει αυτό που λες... Προσωπικά πάντως, αυτή τη στιγμή έχω μια ξενέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Σας το είπα, βάζελος δεν έπαιζε... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Μακάρι να πάει έτσι ρε μπρο, αλλά δε το βλέπω αυτή τη στιγμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Μος παίδες, το 'χω ξαναπεί...τουλάχιστο να 'χουμε το κεφάλι μας ήσυχο αμυντικά (στανταράκι αυτό) και με καλές επιδόσεις από τα 6.75. Δε βλέπω κάτι άλλο, ειλικρινά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Μάλλον θα πρέπει να έχουμε ήδη ξεκινήσει Σταύρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Θενξ φίλε. Όποτε και ΕΑΝ βρίσκω κάτι, θα μπουκάρω να τα λέμε. Προς το παρόν, βρήκα κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Φωνή της λογικής17 Ιουλίου 2013 στις 9:13 μ.μ.

    Τι το κακό είπαμε πολυχρονεμένε μας οικδεσπότη? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Φωνή της λογικής17 Ιουλίου 2013 στις 9:28 μ.μ.

    http://www.sportando.net/eng/europe/greece/59697/olympiacos-offered-a-contract-extension-to-papanikolaou.html


    Λέτε να τον δέσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Καλησπέρα παιδιά. Μιχάλη εξαιρετικό το μπλογκ σου, χαίρομαι που παιδιά που αγαπάνε τον Ολυμπιακό, βρίσκουν τον χρόνο και το μεράκι να ασχολούνται με ζεστασιά με το μπάσκετ του Ολυμπιακού. Καλό είναι αυτό, διότι Ολυμπιακός ΔΕΝ είναι μόνο ποδόσφαιρο. Καλές επιτυχίες και μπόλικη επισκεψιμότητα εύχομαι να έχει το μπλογκ. Μου είπε ένας φίλος πως έχουν γραφτεί διάφορα σχόλια για εμένα εδώ. Θα ήθελα λοιπόν να πω τα εξής: καταρχάς, παιδιά, στο RedPlanet.gr, λόγω ότι είμαστε λίγα άτομα και κάνουμε πάρα πολλά πράγματα, δεν ασχολείται κανείς μας αποκλειστικά με ένα άθλημα. Όπως έχω να ασχοληθώ με τον κάθε Ντέιβις, με τον κάθε Λο, έτσι έχω να ασχολούμαι με τον κάθε Αμαλφιτανό, αλλά και με τον κάθε Αμπντούν. Χρόνος περιορισμένος (διότι έχουμε και προσωπική ζωή) και "μάχη" ώστε να τα καταφέρεις και να τα προλάβεις όλα. Μακάρι να είχα την δυνατότητα να ασχολούμαι μοναχά και αποκλειστικά με το μπάσκετ, αλλά δεν γίνεται.


    ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, φίλε, έχεις δίκιο, έκανα λάθος στον τρόπο που έγραψα το ποστάρει. Δεν είναι ιδιαίτερα καλός με πλάτη στο καλάθι, άλλωστε, και το έγραψα, το είδες. Την λανθασμένη απάντηση για το ποστάρισμα, όμως, δεν την έγραψα εγώ αλλά ένας συνάδελφος. Όπως είδες ΔΕΝ είχε το όνομα μου άλλωστε. Σαφώς και γνωρίζω τι σημαίνει ποστάρει. Επειδή η κουβέντα μετά όμως ξέφυγε σαφώς και σβήστηκαν τα σχόλια. Ήθελα να πω όμως πως σκοράρει κοντά στο καλάθι και το διόρθωσα, το έγραψα πιο σωστά (το είχα γράψει βιαστικά), δικό μου λάθος!


    Το αν είμαι καλός ή όχι στην δουλειά μου, το έχω αποδείξει στην πράξη και φαίνεται το ιστορικό μου από τα κείμενα που έχω γράψει. Όπως δεν ενθουσιάζομαι αν μου πει κάποιος είσαι ο καλύτερος, ούτε και απογοητεύομαι αν πει κάποιος πως είμαι ο χειρότερος. Μακάρι πάντως και άλλοι συνάδελφοι μου να είχαν εργαστεί με πάθος, μεράκι και εργατικότητα (με ατελείωτες ώρες δουλειάς) όπως εγώ, για το μπάσκετ του Ολυμπιακού.


    Τα σχόλια μου (editorial) είναι από τα μεγαλύτερα σε επισκεψιμότητα, έχω πάρει συνεντεύξεις σχεδόν από όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού, έχω βγάλει αρκετά αποκλειστικά θέματα και έχω παλέψει ώστε να κάνω καλό ρεπορτάζ, παρά το γεγονός πως δεν είναι εύκολο. Όταν κάποιοι έστελναν τον Σπανούλη σε Μόσχα και Βαρκελώνη, εγώ έλεγα πως θα μείνει στον Πειραιά, και με λιγότερα, αρκεί να τον σεβαστούν. Όπως είδατε, έγινε! Αυτό είναι ένα από τα τελευταία παραδείγματα. Επίσης, τοο ότι με διαβάζουν από τον "πρώτο" έως τον "τελευταίο" από τον μπασκετικό Ολυμπιακό, και σέβονται την γνώμη μου, είναι κάτι που με ικανοποιεί, αλλά και που δείχνει την ποιότητα της δουλειάς μου. Σαφώς και δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους.


    Σαφώς και δεν είμαι τέλειος! Σαφώς έχω κάνει λάθη, αλλά και θα κάνω. Άλλωστε, όταν η "μπάλα" περνάει συνέχεια από τα χέρια σου, όταν "σουτάρεις" συχνά, και όταν "πασάρεις" επίσης συχνά, θα κάνεις και λάθη στο "παρκέ". Καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Έτσι συμβαίνει και στην δημοσιογραφία. Από εκεί και πέρα θα ήθελα να πω το εξής: στην ζωή μου δεν είμαι ματαιόδοξος, ούτε αλαζόνας, ούτε "ψώνιο", ούτε λέω πως είμαι ο καλύτερος. Την αυτοκριτική μου την κάνω πρώτα απ' όλους εγώ στον εαυτό μου.

    Καλό καλοκαίρι σε όλους, να έχετε υγεία (πάνω απ' όλα), επαγγελματική σταθερότητα και εξέλιξη, αλλά και όμορφες προσωπικές στιγμές. Με σεβασμό: Nότης Ψιλόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. νοτη να ερχεσαι συχνα εδω να μας λες και φρεσκα νεα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Νότη κοιτά να δείς μαζί σου δεν έχω κανένα θέμα, απλά αυτό που φράφτηκε ήταν τόσο κουλό που δε γινόταν να μη το σχολιάσω. Τώρα το να απαντάει άλλος για εσένα, είδες και μόνος σου ότι δεν είναι και ότι καλύτερο γιατι εσύ εκτίθεσαι μετά. Μπορεί να μην το υπέγραψε, άλλα μίλησε σε πρώτο πρόσωπο, επομένως το λογικό συμπέρασμα ήταν ότι είσαι εσύ.



    Όσον αφορά το αν ξέφυγαν τα σχόλια, όταν ξέρω ότι υπάρχουν εμπαθή άτομα που δε τους αρέσουν οι απόψεις που εκφράζω κατα καιρούς και κάνουν dislike μόνο και μόνο για να κάνουν, τους κράζω για ενα και μόνο λόγο, γιατι είναι μυρωδιάδες και δε μπορούν να καταλάβουν και αυτοί ότι απο ένα σημείο και ύστερα γίνονται γραφικοί με την εμπάθεια τους. Δηλαδή όταν βάζουν dislike σε κάτι που οποιοσδήποτε με στοιχειώδη γνώση μπασκετικής ορολογίας ξέρει, ε δε πρέπει να τους πεί κάποιος ότι είναι μυρωδιάδες ρε φίλε? Χέστηκα για τα dislike, για το γαμώτο της υπόθεσης.


    Ακριβώς λοιπόν επειδή δε σε θεωρώ άσχετο και ίσα ίσα έχω μπεί στη διαδικασία να σε ρωτήσω κατα καιρούς διάφορα πράγματα, ξαφνιάστηκα και το σχολίασα και χαίρομαι που μπήκες εδω πέρα να ξεκαθαρίσεις το θέμα. Παρόλα αυτά είδες και πάλι ότι δε στάθηκα ιδιαίτερα, παρα μόνο αφού δόθηκε η άκυρη απάντηση απο το συναδελφό σου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είχα σκοπό να σε κουτσομπολέψω, εξάλλου δεν έχω θέμα να πω στα ίσα την αποψή μου και αν το νετ δεν ήταν ενας τόπος γεμάτος καμένους, ειδικά σε οπαδικά σάιτ, θα έβαζα και ονοματεπώνυμο. Απλά όταν βλέπω κάτι τόσο κουλό δε μπορεί να μη δημιουργήσει εντυπώσεις και να μη το σχολιάσω. Ε το σχολίασα εδώ με τα παιδιά που νιώθω πιο οικεία, γιατι στο RP θα έπεφτε παλι όλη η στρατιά των ασχέτων και αυτόκλητων υπερασπιστών να με ζαλίσει.


    Ακριβώς λοιπόν επειδή η επαγγελματική σου επάρκεια και αρτιότητα μέχρι τώρα είναι αξιολογότατη, κάτι τόσο άκυρο έκανε και τόσο μπαμ. Εγώ ελπίζω μιας που έμαθες το blog κιόλας να μπαίνεις πιο συχνά και να συμμετέχεις και μιας που είσαι και πιο μέσα στα πράγματα δε σου κρύβω ότι ως ενα βαθμό ελπίζω να γίνεις και η φωνή μας μέσα στη ΚΑΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Λάθη κάνουν όλοι. Η όλη παρεξήγηση δημιουργήθηκε με την εριστική απάντηση που δόθηκε στο ορθό σχόλιο της Φωνής.


    Νότη, χαίρεις της εκτίμησης μας. Και καλά σου λένε. Να μπαίνεις πιο συχνά στο blog! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Καλημερα, ελπιζω να μην δωσουμε τον Παπ. Το θεωρω εξωφθαλμα λαθος. Δεν καταλαβαιινω με πια λογικη η Μπαρτσα μπορει να τον εχει και σκεφτεται να πληρωσει και εμεις ειμαστε τοσο σιγουροι οτι θα φυγει του χρονου. Ο βαζελος τοσα χρονια δεν θυμαμαι να εδωσε βασικο μελος σε τετοια ηλικια που προσφερε τοσο. Καλα το οτι σκεφτομαστε και μονο οτι ολα καλα αν παρουμε τον μετριοτατο Ματσιουλις δεν το χωραει ο νους μου. Ειμαστε σε μια θεση ξεκαθαρα καλυτεροι απο το βαζελο και θελουμε να παμε σε ρισκα. Ηδη εχουμε 1-2 φετινα ρισκα θελουμε να βαλουμε και 3ο. Ο Παπ θελει να παει ΝΒΑ αλλα αν εμεις του κανουμε μια προταση και του δειξουμε οτι τον θελουμε δεν θεωρω αδυνατο να μεινει η να εξασφαλισει με καποιον τροπο τυχον επιστροφη του μονο για μας. Αν παει Μπαρτσα δλδ δεν σημαινει οτι ξεχναει ΝΒΑ για λιγα χρονια? Μηπως εχουν μιλησει με τον μανατζερ του Παπ και εχουν δει οτι ο παιχτης μενει και ευρωπη? Δεν βλεπω κανενα κινητρο στη Μπαρτσα που δεν θα το εχει σε εμας για να θελει ο ιδιος να φυγει. Και κατι τελευταιο: Δεν κερδιζουμε 1.5 μυριο με το να φυγει, γυρω στο 1 εχουμε δεδομενου οτι θα πρεπει να βρουμε ενα αντικαταστατη που ενας μετριος του στυλ Ματσιουλις η μονιμως-τραυματιας-Μαικλ παιρνουν 450-500 χιλιαρικα. Εμενα παντως κατι Ματσιουλις-Περπε με ξενερωνουν στη θεση 3. Ακομα και Ντειβις να παρουμε στο 5 ανοιγουμε τρυπα αλλου, να μας λειπει. Ρισκαρουμε να χαλασουμε ακομα περισοτερο τη χημεια της ομαδας και να διωξουμε τον 3ο πιο σταθερο και μεγαλυτερο σε προσφορα παιχτη μας ολη τη χρονια μετα τον Σπανουλη και Χαινς για 1 μυριο. Ελπιζω η διοικηση να μην το σκεφτεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Καλημέρα Νότη, καλώς ήρθες στη γωνιά μας! Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Είναι κοινή προσπάθεια αυτό το blog, χωρίς τα παιδιά που το διαβάζουν και κυρίως, που σχολιάζουν, θα 'ταν απλά βαυκάλισμα και τίποτα παραπάνω, δίχως ζωή και αξία.

    Μάλλον έχασα επεισόδια... Λείπω με άδεια και δεν έχω ίντερνετ εύκαιρο συνεχώς, οπότε δε ξέρω τι ακριβώς παίχτηκε και γιατί πήρε μεγάλη έκταση, αλλά εδώ μέσα έχει αναφερθεί ξανά το όνομά σου και μάλιστα για καλό λόγο, οπότε μου φαίνεται παράξενο που έγινε ότι έγινε και πιθανολογώ σε παρεξήγηση. Πάντως σου δίνει παραπάνω credits ότι ασχολήθηκες και απάντησες (όπως σου έχω πει και το RP πολλάκις) και αυτό είναι από τα βασικά συν της δουλειάς σου/χαρακτήρα σου για μενα. Ξέρουμε ότι δεν είναι έυκολο λόγο χρόνου και φύσης της δουλειάς σου, να σε έχουμε εδώ μέσα, αλλά όποτε θες, εννοείται είσαι ευπρόσδεκτος χωρίς πιέσεις για αποκαλύψεις ;-)


    Mihaleez

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Διαφωνώ μόνο εκεί που λές για Πέρπε. Ο Στράτος έδωσε πολλές λύσεις και αναμφισβήτη αξία, θέλει χρόνο για να δέσει. Αν θυμάμαι καλά και στο βάζελο την πρώτη χρονιά είχε σκαμπανεβάσματα. Σε όλα τα άλλα like!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Μακάρι. Εγώ αν ήμουν στη θέση τους, θα τον άφηνα να φύγει και του χρόνου για ΝΒΑ ακόμη, με την προϋπόθεση (ρήτρα) ότι όταν γυρίσει Ευρώπη, θα τίθεται σε εφαρμογή αυτόματα το συμβόλαιο με Ολυμπιακό. Με λίγα λόγια, εμείς σε θέλουμε, πάρε ανανέωση από τώρα, έχε και οψιόν για ΝΒΑ για να μη σου χαλάσουμε το μέλλον/όνειρα, αλλά με το που ξαναπερνάς τον Ατλαντικό, υπάρχει μόνο ένα terminal.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Ειδήσεις, άξιες σχολιασμού, εφόσον ισχύουν...

    http://www.pamesports.gr/251256/vlepei-larentzakh-o-olympiakos

    http://www.pamesports.gr/251255/plhsiazei-sto-limani-o-mpegkits

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Καλημέρα!
    Ένα up για Λαρεντζάκη κι ένα down για Μπέγκιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Καλησπέρα παιδιά και πάλι. Η όποια παρεξήγηση έληξε, δεν υπάρχει θέμα, απλά ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Έγραψα κάτι βιαστικά-λανθασμένα, ήθελα να γράψω πως είναι παίκτης (o Tζαβάι) που σκοράρει κυρίως από το low-post (κοντά στο καλάθι) και έγραψα ποστάρει, ενώ παράλληλα είχα αναφέρει πως δεν έχει για ατού του το παιχνίδι με πλάτη. Η (λανθασμένη) απάντηση στη συνέχεια, ήταν από συνάδελφο, σόρι! Όλα καλά, λύθηκε το θέμα. Είμαι από τους δημοσιογράφους που στα κείμενα μου στο R.P. προσπαθώ να απαντώ όσο πιο συχνά γίνεται, και εσύ Μιχάλη, όπως και άλλοι, το γνωρίζετε αρκετά καλά. Σέβομαι ΟΛΟΥΣ τους αναγνώστες, και ειδικά ΕΣΑΣ που είστε συχνοί επισκέπτες στο σάιτ. Σαφώς και θα επισκέπτομαι την παρέα σας, σε αυτή τη γωνιά. Το ήθος μου, τη νοοτροπία μου, αλλά και δείγματα του χαρακτήρα μου, είναι πράγματα που έχετε καταλάβει ως ένα βαθμό από τον τρόπο που γράφω, αλλά και από τα κείμενα μου. Ο καθένας στην δουλειά του κρίνεται από το σύνολο και όχι από ένα μεμονωμένο περιστατικό. Να είστε καλά παιδιά και πάντα κοντά στον μπασκετικό Ολυμπιακό. Εξαιρετικό επίπεδο στο blog εδώ. Δύσκολα βλέπω να συνεχίζει ο Παπανικολάου. Για να δούμε όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Γιατι τοσο κακο για Μπεγκιτς ρε παιδια? Εγω δεν βλεπω και πολλες καλες λυσεις στην αγορα. Δηλαδη προκειμενου να ερθει κανενας Φεσενκο δεν προτιμαμε τον Μπεγκιτς? Για Τολιβερ δεν συζηταω καν. Μπορει να ειναι καλος παιχτης αλλα παιζει στο τριποντο. Περσι φωναζαμε οτι δεν ακουμπουσε η μπαλα μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Ειμαι ο μονος που βρισκει πολλα θετικα στον Μπεγκιτς? Με την προυποθεση παντα οτι ο Ντειβις ζηταει πολλα. Δεν υπαρχουν μαγκες πολλοι ελευθεροι καλοι ψηλοι εκει εξω. Ο Μπεγκιτς εχει διαφορετικα χαρακτηριστικα απο αυτους που εχουμε ηδη, αυτο αυτοματως για μενα τον κανει σοβαρο υποψηφιο. Ειναι ψηλο παιδι, μακρυς, εχει καλο λοου ποστ παιχνιδι. Ενταξει στην αμυνα δεν ειναι και Νοα, αλλα ουσιαστικα γιαυτο πηρες τον Ντανστον(αντε και Σιμονς). Οποτε χρειαζομαστε ενα παιχτη να μπορει να παρει τη μπαλα στο ποστ, να τη βαλει. Η να παιξει ενα καλο πικ εν ρολ με τον Βασιλης. Νομιζω οτι με αυτες τις προυποθεσεις που θετω, ο Μπεγκιτς ειναι μια σοβαρη επιλογη... Και εγω θα ηθελα τον Γκαρνετ αλλα ρε μαγκες εκλεισε αλλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Aδερφε για μενα ολα εχουνε μια τιμη. Αν ο Παπ ειναι πεπεισμενος οτι του χρονου θα κανει το αλμα nba, τον δινεις απο φετος. Γιατι να τον χασεις του χρονου και να μην παρεις τωρα το 1.5 και να παει σε Ντειβις(?) και εναν εκ των Μος, Ινγκλις? Και δυναμωνεις και την ομαδα εκει που ποναει, χανεις βεβαια σε πολλα πραματα που δεν φαινονται στατιστικα(σε ψυχη, σε τσαμπουκα, σε ενεργεια) αλλα οκ ο Μος πχ ειναι παρομοιου στυλ παιχτης. Ρισκο ειναι τα παντα... και η ανανεωση του Βασιλη ρισκο ειναι, γιατι του χρονου μπορει να ειναι ακομα πιο παραλιας στην αμυνα. Για μενα τον δινεις τον Παπανικολαου... Και περνεις ενα παρα πολυ καλο ψηλο, εναν καλο αντικαταστατη του, δινεις περισσοτερο χρονο στον Στρατο, και ενα καλο 2-3αρι πλεον που να απειλει απο μακρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. πετρο με απογοητευεις..θα πας με μπεγκιτς λοιπον..και μεχρι να γυρισει στο ποσταρισμα θα εχει ερθει για βοηθεια με τα γρηγορα ποδια ο γκιστ θα πεφτει το ταπιδι συννεφο.
    η μηπως ξεχασες τι εκανε με τα βαζελια;τα φαουλ θα χρεονονται σαν νερακι-η προσαρμογη πανω τους δεν ειναι θεμιτη,αλλα οχι και αδιαφορη.
    τη δουλεια του μπεγκιτς την κανουν οι σιμμονς-ντανστον.
    δηλαδη δεν θα μπορει να παιξει πικ εν ρολ ο πετ ο σιμμονς ο ντανστον και θα παιξει ο μπεγκιτς;
    καλυτερα λοιπον αν δεν μπορουμε να παρουμε καποιον εκει που να αξιζει-και δεν κολλαμε στον ντειβις,υπαρχουν και αλλοι αν ψαξεις,παρα μπεγκιτς-τεραστιο πισωγυρισμα..
    αυτος ο παικτης δεν ταιριαζει στο παιχνιδι μας..
    ενας βελτιωμενος σερμα ειναι χωρις υπερβολη,ασε που δεν θα πληρωσεις λιγοτερα απο 6-7

    κατοσταρικα.
    ας κρατουσες τοτε αντιτς που στην αμυνα με βαρεια κορμια ειναι μανουλα και ας στα εσταζες στην ανανεωση του παπ και σε ενα δυαρι.
    χιλιες φορες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. αυτη τη στιγμη μονο μποχωριδης μπορει να βοηθησει στο αμεσο μελλον.δηλαδη να τον παρεις και να τον χρησιμοποιησεις σχεδον αμεσα..ο λαρεντζακης μονο επιθετικο ρεπερτοριο εχω δει σε αυτον-δεν ξερω..
    για μπεγκιτς ουτε συζητηση.προτιμω να βλεπω εκει μαυροειδη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Ινγκλις?? ουτε για αστείο... κ Μος δλδ που το συζηταμε είναι πολυ. θα αφήσουμε τον 23χρονο Ελληνα παικταρα κ θα πάρουμε τον 30αρη Μος? Δεν λέω στην άμυνα ειδικά είναι σουπερ αλλα όπως είπες κ εσυ χάνεις σε πολλά άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Αυτόν θα πάρουμε Πέτρο;
    http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=JBJ&seasoncode=E2012

    Κοίτα τι έκανε το θηρίο στο final four...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Συμφωνώ με Σάββα.
    Πικ εν ρολ παίζει κι ο πλέον ξυλοκόπος ψηλός. Από τον Πέκοβιτς και τον Μάριτς μέχρι τον Νεστέροβιτς και τον Ζίζιτς.
    Το θέμα είναι ότι είναι ένας ελάχιστα βελτιωμένος Σέρμα κι εμένα ΔΕΝ μου κάνει για ΒΑΣΙΚΟ 5άρι όπως μας τον παρουσιάζουν.
    Είναι πολύ λίγος για βασικός της θέσης 5 του πρωταθλητή Ευρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. νοτη μην μας λες τετοια..ο παπ πρεπει να μεινει..
    να ξερεις οτι ειναι πολυ αξιολογο και μετραει η αμεση απαντηση στα ερωτηματα μας..δειχνει σεβασμο,κατι που ειναι αμοιβαιο να το ξερεις...
    νοτη τι σκεφτεται ο παιτκης και η διοικηση επι του θεματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. H λογική είναι φίλε, ότι αν ΔΕΝ ανανεώσει ο Παπανικολάου (τι σκέφτονται, όχι τι πιστεύω) τότε από το να τον χάσουν ελεύθερο του χρόνου (γιατί ο παίκτης σκέφτεται να πάει στο ΝΒΑ), ας τον δώσουν τώρα, ώστε να βγάλουν και χρήματα. Είναι λεπτό το ζήτημα και τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν. Μπορεί, για παράδειγμα, να κάνει εξαιρετική πρόταση ανανέωσης ξαφνικά η ΚΑΕ και να την δεχτεί ο παίκτης. Θα έχει ΣΙΓΟΥΡΑ όμως μπάι-άουτ για το ΝΒΑ. Θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στις ΗΠΑ. Αυτό, Σάββα, είναι δεδομένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Αν ισχύουν αυτά ότι ζητάει δηλ ένα χαρτί, μάλλον χαιρετάει, αν του δώσουν κανα 750αρι θεωρώ ότι θα 'ναι λάθος του να μη μείνει. Από το πουθενά ζήτημα πάλι ρε γαμώτο... Το λάθος του να μη κλείσουμε Γιάνκοβιτς θα αποβεί μοιραίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Συμφωνώ με τη λογική σου, όλα έχουν τιμή, αρκεί να πάει εκεί αυτό που θα εισπραχθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Νοτη ποσο εξαιρετικη προταση να κανει η διοικηση με τα τωρινα δεδομενα? Παιρνει 500 τελευταιο χρονο συμβολαιου. Αντε να παει μαξ 600-650. Η Μπαρτσα ακουγεται οτι δινει γυρω στο 1. Η γνωμη σου για Ινγκλις, Μος? Εγω πιστευω οτι ολα εχουν την τιμη τους. Ο Κωστας ειναι τρομερος παιχτης και βγαζει απιστευτο παθος, αλλα αν του χρονου παει αμερικη εμεις βγαινουμε ξανα στην γυρα για ψαξιμο. Γιατι να μη δεχθουμε το 1.5 απο τωρα και να επενδυσουμε σε εναν καλο ψηλο(που χρειαζομαστε), σε εναν καλο αντικαταστατη του Παπ (Μος, Ινγλις, Ματσιουλης κ.α) και σε ενα 2-3αρι στη θεση του Γκετσε που χρειαζεται οπωςδηποτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Τζίμη ο Μος θα σου δώσει άμεσα περισσότερα, και στο λέει αυτό ένας μακροχρόνιος φαν του Παπ. Το κακό είναι ότι μιλάμε για Έλληνα παίκτη, κορμού και μικρό ηλικιακά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Εγω πιστευω φιλε ειδικα ο Μος με την κοψια παιχτη που ειναι, εχει ευκολα 2-3 ποιοτικα χρονια στο νερο. Μα και για Παπ το ξεραμε οτι καποια στιγμη θα κανει το αλμα, δεν ηταν καινουριο... Ο Ινγκλις παντως ειναι πολυ ποιοτικος παιχτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Λακωνικός ο Μακ! ;-)
    Εμένα δε με χαλάει ο Μπέγκιτς ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ μείνει ο Παπ. Αν φύγει, άυριο πρέπει να έρθει Φάληρο ο Ντέιβις...Αύριο όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Η τελευταια προταση τα λεει ολα. Αλλα και παλι, κατι κερδιζεις κατι χανεις παντα... Εγω νομιζω αν ο Παπ ειναι να φυγει του χρονου, αξιζει να γινει τωρα αυτο το ντιλ. Κερδισμενοι και οι δυο θα βγουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Κι εγώ έχω τιμή αν κουρευτώ να πούμε.
    Αν μου πει ο άλλος σου δίνω 50 ευρώ να φτιάξω μια περούκα από τα μαλλιά σου θα του πω να πάρει τα 3 μου.
    Αν μου πει όμως μια 500άρα, φυσικά του τα δίνω... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Εμένα αυτό που με χαλάει είναι ότι πάει σε ανταγωνιστή Πετράν και θα είναι μίνιμουμ για 2 χρόνια ακόμη Ευρώπη, αν πωληθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Δεν γνωρίζω λεφτά φίλε Πέτρο. Είναι λεπτό το ζήτημα. Τα πάντα μπορεί να αλλάξουν, κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα ως δεδομένο. Εδώ έγινε γνωστό πως και οι Ατλάντα Χοκς έκαναν επίσημη πρόταση στον παίκτη, καθώς πιθανότατα θα πάρουν τα δικαιώματα του από το Χιούστον. Ο Μος τους αρέσει σαν περίπτωση. Να δούμε όμως αν φύγει. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και ο παίκτης δεν μιλάει καθόλου για το θέμα. Μακάρι να μείνει, είναι εξαιρετικός παίκτης και καταπληκτικός χαρακτήρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Kαι ο Χαινς σε ανταγωνιστη πηγε ρε παιδια... Γιατι μινιμουμ δυο? Δε θα ειναι τοσο λαλακες στη Μπαρτσα ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Καλοί λαλάκες είναι και αυτοί, αφού πήραν Ντόρσι, δε μπορείς να τους πεις και σπίρτα..! Νέο στοίχημα βάζω στο τραπέζι, μέχρι Δεκέμβριο θα έχει θέμα με Ναβάρο, που θα του πεί "ψηλέ, εσύ παίξε άμυνα και μη σε νοιάζει παραπέρα" κτλ... Ας γίνει κάποιος ρε παιδιά, από εσάς που έχετε fb account, μαζί του να έχουμε updates!!! Θα πέσει ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Σαββα ειναι αλλο θεμα αν ταιριαζει στα ματς απ Λασμε Γκιστ, και αλλο θεμα αν ειναι καλος παιχτης. Εγω λεω οτι εχει διαφορετικα στοιχεια απο αυτους που εχουμε και εμενα αυτο μαρεσει. Τωρα κακος παιχτης δεν ειναι. Αλλα στο στυλ του, ποσοι καλυτεροι υπαρχουν στην Ευρωπη? Δηλαδη αντε και ο Αντε Τομιτς. Για να καταλαβω, τον Βουγιουκα τον θεωρεις καλυτερο η χειροτερο? Ο Αντιτς δεν ποσταρει ουτε εφημεριδα Σαββα... Κουραστηκα μαυτο το θεμα, 2.10 παιδι, να μη μπορει να βαλει το κωλο του κατω να βαλει καλαθι στο ζωγραφιστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Ναι αλλα δε βλεπω και πολλες διαθεσιμες λυσεις. Μη μου πειτε Οντεν τωρα. Ουτε Τολιβερ, Φεσενκο και τετοια. Αυτα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε. Ο Τολιβερ ειναι κατασκηνωτης στο τριποντο και ο Φεσενκο χειροτερος απο Μπεγκιτς. Εγω δεν ειπα οτι θα επαιρνα τον Μπεγκιτς ως πρωτη επιλογη. Ειπα οτι συμφωνα μαυτα που βλεπω να υπαρχουν διαθεσιμα στην αγορα, ο Μπεγκιτς ειναι μια διολου ευκαταφρονητη λυση. Και δεν θελει και πολλα αναλογικα μαυτα που ζητανε οι ρωσοι για ντειβις+το συμβολαιο του (και δεν τα δινουμε εμεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Αδερφε σε 12 λεπτα μεσο ορο που παιζει τοπ 16 και ρεγκιουλαρ σιζον, μπορεις να βγαλεις συμπερασμα? Δηλαδη μαυτη τη λογικη ο Σοφο που επαιζε 10 και εβαζε 10 ειναι τοπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Καλησπέρα Νότη!

    Επειδή φαντάζομαι ότι έχεις μεγαλύτερη "επιρροή" στους διοικούντες από εμάς τους φιλάθλους, θα ήταν ιδανικό να τους αντιπρότεινες -έστω και μέσω ενός κειμένου/άρθρου σου- σαν ιδανική λύση σε περίπτωση πώλησης του Παπανικολάου, κάποιον καλύτερο του Μπέγκιτς.

    Όπως ο Ζόριτς ας πούμε:

    http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=mal&pcode=BCB

    Ο Μπέγκιτς δεν "χωράει στα παπούτσια" του βασικού πενταριού στον πρωταθλητή Ευρώπης όπως θα έλεγαν κι οι Αμερικάνοι.

    http://www.redplanet.gr/basket/skepseis-gia-mpegkits-an-fugei-o-papanikolaoy.2338038.html

    Αν πουληθεί ο Παπανικολάου, δεν νοείται κάτι άλλο εκτός από Πολ Ντέιβις για μένα.

    Υποτίθεται ότι έχουμε 1 μύριο "στην άκρη" από τον Χάινς κι άλλο 1,5 από τον Παπανικολάου.

    Με τόσα πολλά, παίρνουμε 3 παίκτες πρώτης γραμμής:

    Ντέιβις, Ματσιούλις, Θ.Αντετοκούνμπο, Μποχωρίδη.

    Ζόριτς, Μος, Θ.Αντετοκούνμπο, Μποχωρίδη.



    Εσύ έχεις μεγαλύτερο ρεύμα από έναν απλό φίλαθλο και θα μπορούσες να προτείνεις ιδανικότερες επιλογές για μια κενή θέση ξένου και μια κοινοτικού που απομένουν.
    Ευχαριστώ για το χρόνο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. κοιτα αν ημουν εγω αυτος που αποφασιζε θα επαιρνα ντορσει με κλειστα ματια...ποντους μπορω να βρω(δυαρι) απο αλλου,αφου θα μου εμεναν χρηματα,ασε που θα ειχαμε την καλυτερη αμυντικη φροντ λαιν με διαφορα στην ευρωπη.τωρα αφου μου βαζεις διλλημα,προτιμω βουγιουκα και γνωστης ειναι της ελληνικης πραγματικοτηκας και δεν ειναι τοσο σοφτ στο ποστ οσο ο σλοβενος... ο αντις μονο για αμυνα και σου λεω αυτον που ειναι οικονομικος,πας αλλου μετα.
    αφου αυτη τη στιμγη μαλλον δεν θελουμε ναδωσουμε χρηματα για καλο πενταρι..
    κατι διαβαζω για παραμονη σερμα..
    δηλαδη θα χαεςι μαι τριαδα που εδωσε τα μεγιστα,θα κρατησεις και τον σερμα εκει που πηγαινες για ντειβις..
    δηλαδη ποιες ειναι οι προοπτικες σου;χτιζεις καινουργια ομαδα;
    λαθος δρομο παιρνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Kαι ο Ζοριτς ειναι καλη λυση... Μος οτι κοντινοτερο στον Παπανικολαου. Γιατι εχουμε και Στρατο απο πισω που στην αμυνα ειναι λιγο καπως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. Αν μεινει ο Σερμαντινι μεγαλος λαθος. Το βασικο ειναι να δουμε τι θα γινει με Παπανικολαου... Και εγω θα πηγαινα σε λυση Ντορσει με κλειστα ματια και ας μην ειχα λοου ποστ παιχνιδι. Τζαβαι αν ειναι υγιεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. φιλε μου δεν θελω να στεναχωρησω αλλα φετος θα δουμε μεγαλα πραγματα απο ντορσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Λούκα Ζόριτς... Έναν ολόκληρο χειμώνα τον αναφέρω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Διαβάστε τι γράφει ο πράσινος blogger:
    http://jumpball-time.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. φιλε τα ελεγα για γιανκοβιτς..επρεπε να αποκτηθει αφου ξεραμε οτι ο παπ χαιρετουσε για ΝΒΑ..
    αμελεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. μακ αμυντικα τουλαχιστον(γιατι επιθετικα ειναι περιορισμενων δυνατοτητων)θα κανει παταγο...
    ασε που και ψυχικα θεωρω οτι εχει στρωσει..
    βλακεια μας επρεπε να κινηθουμε,μιας και ειχαμε χασει χαινς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. καλος,αυτος μαλιστα...και πιο προσιτος οικονομικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή