Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ρε τον Κωστάκη....

Time out, ΤΕΛΟΣ!
Η γυναίκα μου με βρίζει (πιθανόν και με το δίκιο της, αλλά πότε οι γυναίκες καταλάβαν από αρρώστιες και από καύλες, για να αλλάξει αυτό τώρα?) ως "πρεζάκι με τον Ολυμπιακό", εγώ να ψάχνω να βρω στο τέρμα του πουθενά, δίκτυο να συνδεθώ (έπρεπε να με βλέπατε το απόγευμα, σε μια παραλία όλοι να κάνουν μπάνιο αμέριμνοι και ένας παπάρας - ΕΓΩ, να ψάχνει με το κινητό ανά χείρας, της γραμμές/μπάρες επάνω δεξιά να ανάψουν έστω και λίγο, ως ένδειξη επαναφοράς επαφής, με τον έξω κόσμο...) και συνάμα να ρίχνω μπινελίκια (είμαι ΠΟΛΥ επιεικής αυτή τη στιγμή με αυτό που γράφω...) σε Παπ και CSKA... Γιατί αυτά τα @#$! βρίσκονται πάλι από πίσω...


Θυμάστε εκείνο που λέγαμε μικροί... "Έκανε και η μύγα..."! Ε, αυτό είναι αυτή τη στιγμή. Ο Κωστάκης, να αξιώνει να πληρωθεί ως δεύτερος τη τάξει και μετά από δυο χρόνια να πάρει τα ίδια με Σπαν..! Αλήθεια, τώρα που τα βλέπει αυτά ο Μπίλαρος, αναρωτιέμαι τι να σκέφτεται και τι θα λέει..? Του έριξε κάνα sms, άραγε... Ο Πρίντ? Ο Βαγγελάκης? Τι να λένε άραγε για το φιλαράκι τους, με τα τερτίπια που σκάρωσε από το πουθενά? Αλλά όταν λέγαμε ότι έφυγε ο Ντούντα και ο Κωστάκης
άρχισε τα μαλλιοτραβήγματα, τις τσάρκες πίσω από τον πάγκο και τους πανηγυρισμούς ala Λεμπρόν, είμαστε... να μη το πω. Τα γραπτά μένουν ρε, η εμπειρία μαζεύεται και ΚΑΝΕΙΣ δε μας βγάζει, τρελούς ή φαντασιόπληκτους, ότι και να λέει... Γιατί είδα ξαφνικά μύδρους, από sites που μας βγάζανε "σεναριογράφους" τότε... Τώρα τα θυμηθήκατε ρε? Θα 'ρθει και η ώρα σας...


Αν ισχύει, ότι η CSKA πήγε κατευθείαν στον παίκτη και φουσκώσαν τα μυαλά του, ήρθε πολύ απλά, η ώρα του κρύου πιάτου. Κοινώς, "Ή μου δίνεις 2 -2,5 ακατέβατα ή μένεις με το πουλί στο χέρι. Και συ Κωστάκη, που σε πήραμε και σε κάναμε άνθρωπο και ξηγιέσαι έτσι, ή πας εκεί που θα πω ΕΓΩ ή θα τη δεις αλλιώς τη δουλειά..." Γιατί μέσα σε όλα αυτά τα τραγελαφικά, εγώ βλέπω ότι είναι Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ να πάρουν οι αφοι το αίμα τους, πίσω σε πολλά... Και αυτό το καλοκαίρι, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ δείχνει ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Ποιοι ήταν ΜΑΓΚΕΣ και ποιοι ΜΥΡΩΔΙΑΔΕΣ. Ποιοι γουστάραν και ποιοι όχι! Ποιοι αξίζαν την αγάπη του κόσμου και ποιοι όχι... Γιατί είμαι ο πρώτος που μιλά για ρεαλισμό και για αξίες, αλλά εδώ με το σημερινό, θα μας φύγει το μυαλό. Τύφλα να 'χει ο Ρασνάτοβιτς, δηλαδή... Γιατί τι να υποθέσω ρε παίδες, όταν βλέπω τον παίκτη που ήθελε ΟΛΗ η Ευρώπη, να μένει με λιγότερα, γιατί ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, χωρίς φανφάρες και πολλά - πολλά "Ολυμπιακά"?
Φοβάμαι μη πέσει το "δανεικό" ίντερνετ, οπότε το κόβω εδώ, ποστάρω τα νεύρα μου αυτή τη στιγμή και περιμένω τις εξελίξεις και τα νέα που θα δούμε το πρωί... Πάντως, για άλλη μια φορά, μου 'ρχεται εκείνο της συχωρεμένης της γιαγιάς μου: "Όποιος φεύγει από το μαντρί, τον τρώνε οι λύκοι, παιδί μου"... Θα 'χει μεγάλη πλάκα η φετινή Ευρωλίγκα, πάντως... ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ... Έτσι δεν είναι ρε Μπίλυ? Έτσι δεν είναι ρε Πριντ? Ρε τον Κωστάκη....

146 σχόλια:

  1. http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Olympiakos/thelei_na_meinei_ston_olympiako_o_papanikolaoy.2338749.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαγκα δεν ξερω,εχω φλιπαρει..πως του την βαρεσε ετσι;αλλα νομιζω οτι ξυπνησε ο κωστακης,η τον ξυπνησαν...
    του φουσκωσαν τα μυαλα καπς ετσι...περιγραφω σαν ειμα μπροστα..


    _ρε μαλακα παπ αν δεν τους τα παρεις τωρα,ποτε;
    _αφου ειναι δυσκολο,τα αδερφια εχουν μια πολιτικη..
    _ρε μην εισαι χαζος,προτασεις υπαρχουν.οι καλοθελητες ρωσσοι με τα μαυρα τους,η της μπαρτσα που εχει φαει φαπες και αγοραζει και ντορσει..μην εισαι χαζος,ζητα 100%αυξηση..
    _λες ρε;θα ζητησω να παει να γαμηθει,εξαλλου τον περσινο τελικο μονος τον πηρα,εξαφανισα κιριλενκο και καρφωσα 20 ποντακια..φετος 60 στα τριποντα,ανερχομενος νεος παικτης..

    _ετσι σε θελω ρε,βαρα τους στα αυτια και αν δεν συμφωνησουν θα τη βρουμε την ακρη..
    φυσικα θελω να μαθω την αληθεια και τι παιχτηκε για να γινει ενα τετοιο σκηνικο..
    παντως η ομαδα χανει γενικως-χαινς-αντιτς-παπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δρόμο ΡΕ! Αντιπροτάσεις και μαλακίες. Δρόμο! Δεν έκανε αντιπροτάσεις και μαλακίες ο Σπαν και θα κάνει η... Για μενα μείνει-φύγει, ΤΕΛΕΙΩΣΕ ο Παπ σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πρεπει να αναθεωρησεις και για το kings of europe...
    ο παπ περισευει πλεον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο διάλογος αυτός που έγραψες είμαι σίγουρος ότι ομοιάζει τρομακτικά με το τι ειπώθηκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΚ, μια λέξη πάλι. ΔΡΟΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φωνή της λογικής19 Ιουλίου 2013 στις 1:09 π.μ.

    Καλά μη τρελαίνεσαι Μιχάλη γιατι μπορεί να μείνει τελικά και μετά θα πρέπει να τον "υποστείς"! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1)την αποψη μου για το μπουρδελο που λεγεται επαγγελματικος αθλητισμος την εχω εκφρασει πολλες φορες...ολα ειναι φραγκα ( πλην ελαχιστων εξαιρεσεων)
    2) μιλαμε ομως για καποια ποσα που ολοι μαζι εδω μεσα δεν προκειται να τα παρουμε σε ολη μας την ζωη οποτε λογικο για ενα παιδι 22 χρονων να τρελαθει...
    3) αν τα βρουν εχει καλως αν οχι περνουμε 2 παιχταραδες το ειπα και το απογευμα οτι μπορει να βγει και σε καλο...
    4)εγω μαικ τον θελω στην ομαδα γιατι πιστευω οτι αν μεινει αυτη η ιστορια θα τελειωσει εδω και δεν θα επηρεασει την χρονια.

    5) αντε να δουμε το πρωι...............


    υγ. δικαιως σε εβριζε η γυναικα σου φιλος. αλλο η γκρινια στα καλα καθουμενα και αλλο αυτο αλλα σε καταλαβαινω. εγω περσι ημουν camping με την κοπελια και κυνηγαγα το σημα να δω αν θα μεινει ο ντορσει και μετα απο 3 ωρες τελειωνε η μπαταρια και τρωγαμε αλλες 2 ωρες να το φορτισω....και καθομασταν πανω απο την μπριζα γιατι δεν το αφηνα μονο του. και εμενα πρεπει να μου ειχε σουρει μπολικα αλλα ευτυχως απο μεσα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά καλησπέρα και πάλι. Δεν σας ξέρω αλλά απ'τα γραπτά σας φαίνεστε μια χαρά παιδιά όλοι (έχετε βέβαια ένα βασικό κοινό ελάττωμα αλλά κανείς δεν είναι τέλειος!), οπότε αν μου επιτρέπετε να σας πω και γω τις σκέψεις μου σαν τρίτος.

    1. Ο Κωστάκης μυρίστηκε στον ορίζοντα πολύ "μαρούλι" και λάλησε. Αυτά τα ποσά είναι εξωπραγματικά, φανταστείτε να ήσασταν 23 και να υπήρχε το ενδεχόμενο να "καθαρίζετε" 1-2 μύρια το χρόνο! Είμαι αρχιτέκτονας 26 χρονών, μακριά απ τη χώρα μου όχι από επιλογή, και αυτή την περίοδο δεν ξέρω ακόμα που στο διάολο θα είμαι από Σεπτέμβρη, μπας και βρω κάτι με 500ευρώ παραπάνω. Ωστόσο, παρ'ότι εμείς βλέπουμε τέτοια ποσά και ζαλιζόμαστε, θα πει κανείς (δικαίως) ότι δε μπορούμε να συγκρίνουμε τις δικές μας απολαβές με αυτές ενός επαγγελματία αθλητή. Οκ λοιπόν, να συγκρίνουμε μήλα με μήλα λοιπόν: ο Κώστας ζητάει σχεδόν τα ίδια λεφτά με ΣΠΑΝΟΥΛΗ! Έλεος!
    2. Η CSKA είναι ένα συνονθύλευμα λουζεράδων με αρχοντοχωριάτικη νοοτροπία ("με τον παρά μου και την κυρά μου" που λέμε). Και δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στον Ολυμπιακό το χώσιμό της για 2 λόγους: α)γλυκαίνει τον παίκτη με ποσά που ολυμπιακός δεν μπορεί -και δεν πρέπει- να δώσει (εγώ πάντως πιστεύω ότι ο Παπ ζητάει τόσα απ τον ΟΣΦΠ ώστε να ανεβάσουν Μπάρτσα-ΤΣΣΚΑ τις προσφορές τους και όχι για να του δώσει τόσα λεφτά ο ΟΣΦΠ) και β)αν τελικά ο παίκτης καταλήξει ΤΣΣΚΑ και όχι Μπάρτσα, η Μπάρτσα θα πάρει το Μoss που έχει σαν 1η εναλλακτική, οπότε πάει κι αυτός.
    3. Διάβασα ότι έγινε έξω φρενών ο παίκτης επειδή λέει διέρρευσαν τα ποσά που συζητιούνται προς τα έξω! Έγινε ο κακός της υπόθεσης λοιπόν, οπότε και να μείνει ο κόσμος πλέον ξέρει ότι έκανε ναζάκια και αξίωσε ένα κάρο λεφτά...Θα είναι το κλίμα το ίδιο γι'αυτόν; Δύσκολα

    4. Πάνω στο προηγούμενο, να πω πάντως ότι και ο ΟΣΦΠ δεν το χειρίζεται καλά επικοινωνιακά. Κάθε προσφορά που κάνουν σε παίκτη τα λένε χαρτί και καλαμάρι στον Τύπο. Πιο μυστικοπάθεια θέλει, δε χρειάζεται να δίνεις ραπόρτο μονίμως, ας πάρουν σε αυτό το κομμάτι καμμιά ιδέα από το Δημητράκη...Ο οποίος λέει μας ετοιμάζει "βόμβα" αύριο με την πράσινη (για να δούμε τι θα δούμε μετά τον Κινέζο Ντάνκαν!)

    5. Τέλος, να πω ότι σαν βασικό σας αντίπαλο, την ομάδα μου τη συμφέρει να μείνει ο Παπ, ειδάλλως πιστεύω θα ενισχυθείτε πολύ στους εναπομείναντες παίκτες.

    Αυτά προς το παρόν, εν αναμονή των εξελίξεων και για τις 2 ομάδες.

    Mε φιλικούς χαιρετισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα!

    Μια σύντομη αλλά περιεκτική ανάλυση από το Δημήτρη Καρύδα aka Κουρούνα:

    http://allstarkourouna.blogspot.gr/2013/07/blog-post_8192.html#comment-form

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τωρα που καθαρισε το μυαλο..

    ο παπ εχει καθε δικαιωμα να ζητησει οτι γουσταρει..

    ενταξει ειναι υπερβολικες οι απαιτησεις του..

    αλλα τι απαιτησεις να εχει;2 φορες συνεχομενς πρωταθλητης ευρωπης.

    περσι στον τελικο ο κλαυτερος παικτης με διαφορα,αμυνα-επιθεση,φετος μεχρι ενα σημειο μας πηρε απο το χερακι περιφερειακα οντας σε καταπληκτικη φορμα,μαλιστα σε ενα διαστημα ειχε 12-12 συνεχομενα..

    ειναι μικρος,προφανως ο μανατζερ του και το οικογεενακο του περιβαλλον του φουσκωσαν το μυαλο και το κακο δεν αργησε να γινει..

    ανοιξε ο ασκος του αιολου και ηρθαν τα πανω-κατω..

    δεν χρειαζεται ισοπεδωση,δεν χρειαζεται αφορισμος..

    εγω θελω να μεινει..

    και αν πω οτι παλι ισως δεν το χειριστικαν καλα τα αδερφια-μην πεσετε να με φατε..και εξηγουμαι..

    ο παπ ειχε ενα πενταετες αν δεν κανω λαθος.

    βλεποντας η διοικηση την τεραστια βελτιωση που ειχε ο παικτης απο τοτε που αποκητθηκε απο αρη-επρεπε απο περσι να τον πλησιασουν και να τον κανουν επεκταση συμβολαιου με καλυτερους ορους ψηνοντας τον οτι το καλυτερο ειναι να μεινει μια τριεται και αν δοκιμασει μετα στο ΝΒΑ..

    μπορουσαν να του προτεινουν περσι ενα συμβολαιο καλυτερο-οχι αυτα τα εξωφρενικα που ζηταει και να του δωσουν να καταλαβει οτι η ομαδα στηριζεται και σε αυτον οπως στον σπανουλη..να τον κανουν να νιωσει πολυτιμος-το ιδιο δεν εγινε και με χαινς ειμαι σιγουρος..

    τωρα εδω που φτασαμε χανοντας ηδη χαινς-αντιτς,η φυγη παπ θα ειναι τεραστιο πληγμα..

    και οι επιλογες μος-ινγκλις και ουαιτ που διαβαζω ειναι για γελια.κανεις δεν θα προσφερει αυτα που προσφερε ο παπ και σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα.

    μονο την τεραστια ενεργεια που εβγαζε αυτο το παιδι την οποια μετεδιδε και στους συμπαικτες του,θα ειναι ενα τεραστιο μειον στην συνολικη εικονα..

    τεσπα και για να ξανατονιζω οτι δεν επιρριπτω ευθυνες στη διοικηση-εχουν ενα δικο τους τροπο να προσεγγισουν και να συμφωνουν με τους υπαλληλους του,αλλα εχω ξαναγραψει οτι τετοιες καταστασεις θελουν καλυτερη διαχειριση.
    η ομαδα αυτη πρεπει-επρεπε να παραμεινει αυτουσια,γιατι το αποδειξε εντος του αγωνιστικου χωρου..
    ολα τα αλλα που λεμε ειναι παρηγορια στον αρρωστο και για να χαιδευουμε τις συνειδησεις μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.gazzetta.gr/basketball/article/525917/prasino-gia-mpohoridi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εγω παντως σε συνεχεια του σχολιου του σαββα εχω τον διαλογο μεταξυ καε ολυμπιακος και παπ μετα το ενδιαφερον της τσσκα και επειδη ειμαι πολυ μπροστα οπως ειναι γνωστο τις εχω και σε βιντεο.

    http://www.youtube.com/watch?v=VffE_RNt3rs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. χαχαχα..χωριατισα να υποθεω το ΝΒΑ;η μπαρτα;η τσσκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. η τσσκα το τονιζω απο πανω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. και κατι προς τον διαχειριστη: αν θελει να συνεχιζω να τροφοδοτω το blog με τετοιες συγκλονιστικες αποκλειστικοτητες θελω 3ετες συμβολαιο με 300000 ευρω τον πρωτο χρονο 500000 ευρω τον δευτερο και 700000 τον τριτο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ακουγεται οτι ο apoag εχει προταση απο το Red and Blue Basketball Diaries (Cska). Σε στηριξαμε, αλλα αν προτιμας τα χρηματα των ρωσων ο δρομος ειναι ανοιχτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φωνή της λογικής19 Ιουλίου 2013 στις 2:49 μ.μ.

    Σαββα λυπαμαι αλλα με αυτα που βλεπουμε εν τελει εχω αρχισει και πιστευω οτι οι Αγγελοπουλοι δικαιωνονται με τη σταση που κραταν. Τους εχω κραξει πολλες φορες, αλλα για να συνεχιζει να παιζει ενας παιχτης σε μια ομαδα σα τη δικη μας και ειδικα οταν ειναι και γηγενης πρεπει να δειξει οτι δε σε βλεπει μονο σα πορτοφολι, αλλα οτι υπαρχει αμοιβαια εκτιμηση και οτι ως ενα βαθμο αγαπαει και την ομαδα. Ειναι αλλο να συζητας σε λογικη βαση για να τα βρεις με καποιον και άλλο αυτο που κανει ο Παπ. Οταν ο ιδιος δειχνει ξεκαθαρα οτι θελει να τα φαει και οτι δεν εχει καν αισθηση ποια ειναι η αξια του στο μπασκετικο παζαρι για εμενα ειναι μεγαλο φαουλ και αχαριστια. Σε μια τελικη δεν ειναι και τοσο σουπερ παιχτης οσο θελει να πιστευει ή τον εχουν πεισει οτι ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. τα χρηματα δεν θα παιξουν τον καθοριστικο ρολο αγαπαω αυτη την ομαδα αυτη την παρεα αλλα θελω να μου δειξει η διοικηση οτι με πιστευει και θελει να με κρατησει.....εχω πολλες προτασεις αλλα πρωτεραιοτητα μου ειναι το red and white basketball diaries.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συμφωνω σε ολα. Καλυτερα να ηρεμησει λιγο η κατασταση. Δεν μας παιρνει να διωχνουμε ετσι ευκολα παιχτες και να λεμε συνεχεια θα βρουμε καλυτερους. Καλυτεροι αυτοι τη στιγμη στην ευρωπη δεν υπαρχουν. Οι Μος-Ινγκλις μονο σαν αλλαγες θα μπορουσαν να προσφερουν επουδενι σαν βασικες επιλογες το ιδιο με τον Παπ. Προσωπικα τα βλεπω ως εξης: Ο Παπ θελει ΝΒΑ για του χρονου. Δεν προκειται να παει Μπαρτσα με λιγοτερα χρηματα απ οτι θα ζητησει σε μας. Το βλεπει ως εξης: Θες να μου καθυστερησεις το ονειρο για ΝΒΑ? Θελω γερο συμβολαιο. Αλλιως παιρνω αυτα που παιρνω για φετος και του χρονου φευγω. Παντως η διοικηση ΔΕΝ εχει φερθει σωστα στο Κωστα. Οταν ο παιχτης προσφερει πολυ περισσοτερα απο το αναμενομενο και απο τα λεφτα του συμβολαιου του, για να δειξεις ποσο τον εκτιμας τον καλεις για αναπροσαρμογη με καλυτερες αποδοχες δεν εκμεταλευεσαι το χαμηλο συμβολαιο που εχει επειδη υπεγραψε νεος. Επρεπε να μας δειξουν οι αλλες ομαδες ποσο τον εκτιμουν για να ξυπνησουμε κι εμεις? Αυτο ισχυει και για τους οπαδους. Ακουω για κατι Ματσιουλιδες οτι θα ειναι μια χαρα σαν αντικαταστατες. Γιατι τοτε δεν παιρνει η Μπαρτσα η η Τσσκα τον ελευθερο Ματσιουλις να ησυχασουμε? Τοσο πιο εξυπνοι ειμαστε? Τεσπα προσωπικα θελω να μεινει και να ηρεμησει η κατασταση, μην διωξουμε εμεις οι ιδοι το παιχτη. Επισης καλο ειναι να μην κρινουμε ο,τι ακουμε κατα τη διαρκεια των διαπραγματευσεων γιατι δεν ξερουμε τι απο αυτα ειναι αληθεια και τι απλες υπερβολες. Οταν τελειωσει η υποθεση υα βγαλουμε πιο ασφαλη συμπερασματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φωνή της λογικής19 Ιουλίου 2013 στις 3:09 μ.μ.

    Τζου η Μπαρτσα και η ΤΣΣΚΑ δε παιρνουν το Ματσιούλις γιατι ειδικά οι Ρωσοι έχουν αρχοντοχωριατικη νοοτροπια και θελουν να αγοραζουν οτι ειναι "καυτο". Επίσης τα χρήματα που παιρνει ο Παπ δεν ειναι λιγα και σκεψου οτι τα πρωτα 2 χρονια της παρουσιας του στην ομαδα ηταν παραπανω απο τη προσφορα του. Αυτο το παραβλέπουμε? Το συμβολαιο ειναι συμβολαιο και οταν το υπογραφεις το τιμας χωρις να τσινας. Λες και δηλαδη το γεγονος οτι ειχε εξελιξη μονο τον ολυμπιακο ωφελησε, αυτον καθολου. Απο τη στιγμη που οι Αγγελο αποφασισαν να ακολυθησουν μια συγκεκριμενη πολιτικη δε θα την αλλαζουν για κανενα, αλλιως το θεμα γινεται νια νια. Τους τα εχω χωσει για πολλα, αλλα εδω ειμαι μαζι τους. Και απο αυτα που βλεπω φετος ειμαι 100% σιγουρος οτι και περσυ να τον προσεγγιζανε παλι παραλογα πραγματα θα ακουγανε, ισως οχι τοσο βεβαια όσο φετος. Λυπαμαι άλλα μονο η ΤΣΣΚΑ ειναι τοσο ζωα να του δωσουν τετοιο συμβολαιο, ακομα και η Μπαρτσα του είπε ενα μυριακι και αμα θες, τωρα αν αυτος ζηταει τον ουρανο με τα αστρα γιατι θεωρει τον εαυτο του ενα κραμα Ray Allen και Lebron James τότε άπο δω παν και άλλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα τελευταια 2 χρονια αποδιδει παραπανω απο το συμβολαιο του, ειδικα φετος. Δεν ειναι λογικη αυτη ρε συ, ενας νεος παιχτης παντα θα εχει χαμηλο συμβολαιο αλλα συνηθως αν αποδωσει πολυ παραπανω απο το αναμενομενο οι ομαδες κανουν αναπροσαρμογη για να δειξουν την εκτιμηση τους στο παιχτη. Δεν κανουν τις παπιες και λενε περιμενε μα εχει υπογραψει αυτος και πρεπει να το τιμησει. Δεν σου λεω για περυσι που δεν ηξερες αν θα σου βγει ο παιχτης η ηταν αναλαμπη, ουτε καν φετος εκαναν καποια κινηση για αναπροσαρμογη. Η Μπαρτσα δεν μπορει να δωσει μεγαλα συμβολαια ηδη εχει 2 υψηλα και δεν την παιρνει. Δεν ξερεις τι γινεται σε καθε διαπραγματευση και τι ποσα ξεκιναει να ζηταει ο καθενας μεχρι να φτασει στο επιθυμητο. Δλδ εσεις πιστευετε οτι επειδη ο μανατζερ ειπε 2 σημαινει οτι τοσα θελει το χρονο? Μηπως ζηταει 2 μπας και παρει 1? Περιμενουμε και βλεπουμε, βιαζομαστε πιστευω. Επισης μου φανηκε πολυ ασχημο αυτο που εκανε η διοικηση με το να βγαλει στη φορα τις διαπραγματευσεις. Σαν να μην θελει να τον κρατησει και να γλυκοκοιταζει το 1.5 μυριο... Δλδ αν δεχτει ο παιχτης τα λεφτα της διοικησης θα πρεπει να υποστει το κραξιμο μετα του κοσμου που βγαινει σαν αχαριστος? Ο παιχτης τα εχει δωσει ολα οσο παιζει και με το παθος του παρεσερνε και τους υπολοιπους, θα περιμενω το τελος των διαπραγματευσεων και μετα θα κρινω αν ηταν αχαριστος η οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φωνή της λογικής19 Ιουλίου 2013 στις 3:30 μ.μ.

    Αυτό που λες ηταν last year που λεει και η διαφημιση Joey. Είδες οτι και στο βαζελο περσυ τελειωσαν τοσα συμβολαια και πηγαν να διαπραγματευτουν απο την αρχη, όπως το ιδιο εγινε φέτος και με Διαμαντιδη. Οι αναπροσαρμογες με το που καποιος εκανε μια καλη χρονια με μυθικες απολαβες παει περασαν. Μονο οι Ρωσσοι κανουν τετοιες μαλακιες πλεον. Και όπως μεχρι τωρα δεν εχω δει παιχτη που να εχει συμβολαιο και να ειναι underachiver και να του προτεινουν μειωση αποδοχων, ετσι εχουν καθε δικαιωμα να περιμενουν απο το παιχτη να τιμαει το συμβολαιο που Ο ΙΔΙΟΣ υπέγραψε και να μη ξινιζει. Μόνο στο Βασιλκοπουλο πηγαν να κανουν τετοια μαλακια και τους εκραξα άγρια τότε γιατι τα συμβολαια ειναι συμβολαια και δε μπορεί ο καθενας να τα αλλαζει κατα το δοκουν. Όσο για το οτι ζητάω τόσα για να καταλήξω πιο χαμηλά, ακομα και αυτο πρεπει να το κανεις σε λογικα πλαισια γιατι μετα οπως αποδεικνυεται ειναι πολυ ευκολο να εκτεθεις ή και να μεινεις με το πουλι στο χερι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτος το τιμαει το συμβολαιο του Φωνη, δεν τσινισε. Απλα οταν του λες να παρατησει για λιγο το ονειρο του για ΝΒΑ λογικο ειναι να ζηταει αρκετα για ανανεωση και παραμονη ευρωπη. Το θεμα δεν ειναι αν κανεις αναπροσαρμογη για το καλο του παιχτη μονο. Ειναι και για το καλο της ομαδας. Γιατι θα υπογραψει πιο ευκολα ο παιχτης οταν το λες πριν ληξει το συμβολαιο του. Οταν ληξει θα βρεθουν μνηστηρες που αναγκαστικα θα κανουν πιο δυσκολη τη περιπτωση... Προνοεις για να εχεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Φωνή της λογικής19 Ιουλίου 2013 στις 3:55 μ.μ.

    Εκεί φαινεται ομως και αν ο παιχτης εκτιμαει την ομαδα ή ειναι μονο για τα φραγκα. Επίσης το τιμαει το συμβολαιο, αλλα η προταση που εκανε περιειχε και διπλασιασμο των αποδοχων που προβλεπει το συμβολαιο του για φετος. Δεν ζήτησε δηλαδη απο του χρονου αναπροσαρμογη, αρα κατα βαση τσιναει και για τις φετινες απολαβες του. Και μαλιστα για τα επομενα 2 χρονια εχει βαλει και buy out 500 χιλιαρικα. Δηλαδη διπλασιασμος φέτος και του χρονου το καλοκαιρι την κανω κιολας αμα λαχει, αλλιως σας τα τρωω ακομα πιο χοντρα με συμβολαιο που ελάχιστοι παιχτες έχουν σε ολη την ευρωπη, γιατι το ενα μυριο το χρονο ας πουμε ειναι λιγο. Και αυτη ηταν η δευτερη, η πιο "λογικη" προταση του. Σορρυ κιόλας αλλα με 2 καλες χρονιες δεν μπορει να αξιωνει συβολαια που παιρνουν άλλοι με καριερες 10ετιων. Και οταν θα παει ΝΒΑ θελω πολυ να δω τι θα κανει. Πολύ όμως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν είναι σε καμία περίπτωση έτοιμος για NBA. Και πολύ αμφιβάλλω για το αν θα είναι και του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φωνή της λογικής19 Ιουλίου 2013 στις 4:12 μ.μ.

    Άστον να πάει να δεί τη γλύκα μπας και συνέλθει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φωνή της λογικής19 Ιουλίου 2013 στις 4:36 μ.μ.

    http://www.sportando.net/eng/europe/turkey/59802/kostas-vasileiadis-close-to-sign-with-anadolu-efes.html


    Ο Μποχωρίδης κλείνει βάζελο επίσης, εμείς τι κάνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. υπομονη κανουμε αδελφε!να δουμε τι θα γινει στο τελος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Φωνή της λογικής19 Ιουλίου 2013 στις 4:41 μ.μ.

    Εγώ πλεον θεωρω οτι ο παπ πρεπει να δωθει ΤΣΣΚΑ αν μας δώσει ενα αντιστοιχο buy out και να παμε αμεσως να χτυπησουμε Ντεηβις και Ματσιούλις ή Μος και Ζόριτς. Και πρέπει να γίνει γρήγορα όλο αυτό πριν υπαρχουν εξελιξεις στα μετωπα των παιχτων αυτων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. συμφωνουμε ακομα και στα σημεια στιξης!!!δεν μπαινω καν στον κοπο να σχολιασω κατι αλλο!κατσε φιλε 2 χρονακια το παλευες να βελτιωθεις!αλλα τα φραγκα πεφτανε κανονικα!μετα ηρθε ο ντουντα και σε εκανε αντρα και την επομενη χρονια ζητας τρελες?παιδια μην ξεχνιομαστε!απο το περσυνο φ4 μεχρι το φετινο φ4 επαιξε μπασκετ ο παπανοκολαου (ουτε καν στους φετινους τελικους).ΟΧΙ για μια χρονια μπασκετ τετοιες απαιτησεις!κι εγω θελω να μεινει αλλα στην τελικη....αντε με νυχια και με δοντια κρατιεμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ναι φιλε!συμφωνουμε 100%..ολυμπιακος εισαι!δεν θελω ν ακουω βλακειες!ο αλλος σουταρε τον λασμε και τον πηρε μετα απο 5 μερες ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. θα γελαει ο κοσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. αν εβρισκε ομαδα ο λασμε θα τον εγραφε..
    το θεμα ειναι οτι οι δικοι μας παικτες ειναι αναρπαστοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. χαχαχαχαχα!κλαιω!!!πεθαινω μαλακααααα!!!χαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. με ντειβις η ζοριτς και παραμονη παπ αλλαζεις επιπεδο.
    με φυγη του αλλαζεις αλλα προς το χειροτερο.
    μος-μασιουλις μονο βοηθητικες λυσεις και για πασαλιματα και οχι για να κανεις τη διαφορα...
    με καλο παπ δεν εχανες,ενω με ντεφορμε ειχες θεμα..

    εχετε μια ταση οπως και στη περιπτωση του χαινς να γινεστε πολυ απαξιωτικοι.
    και θα το διαπιστωσετε του χρονου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. λαθος να μην κλεισει αυτος ο παικτης..
    ο επομενος διαμαντιδης-και ο καλυτερος με διαφορα απο τους μικρους,ο πιο πληρης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ''ειμαστε παρεα,ειμαστε ομαδα,αυτο που ζουμε στα αποδυτηρια του red and white basketball διαρυες ειναι συγκλονιστικο!ειμαστε σαν οικογενεια!!!''
    ντριιιιν
    -ελα apoag,εχεις διπλασια προσφωρα απο το red planet.
    -σοβαρα???
    -ζητα τα διπλα!
    -εεεεε,χμμμμμ,εεεεε
    τουτ τουτ τουτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. συζητηση κανουμε,αλλα θεωρω οτι αυτος ο παικτης πρεπει να αποκτηθει.μια φορα την πατησαμε με διαμαντιδη.
    παλιοτερα ο ξανθος δεν ηθελε τον δηθεν σακατη σαμπονις που τον ξεκωλιασε μετα και καταληξαμε σε ταρπλευ..
    επισης ο ιδιος αφησε εκτος τον μποντιρογκα οταν δεν ειχε στον ηλιο μοιρα κια εκανε προπονηση μαζι με τομιτς-ταρλατς-νακιτς...για λιγα παραπανω δολλαρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Φωνή της λογικής19 Ιουλίου 2013 στις 5:16 μ.μ.

    Σαββα όλα στη ζωη ειναι θεμα ισορροπιων. Όσο και να γουσταρεις μια γκομενα δε μπορει να της επιτρεπεις να σου ψηνει το ψαρι στα χειλη. Αν σεβεσαι τον εαυτο σου προχωρας και τα βρισκεις με καποια που σου κανει λιγοτερο κλικ ισως, αλλα ήσαστε στο ιδιο μηκος κυματος. Επίσης ο Παπ απεχει παρασαγκας απο το να θεωρηθει ολοκληρωμενο 3αρι, επομενως μη τρελαθούμε κιόλας. Δηλαδή ο Λο που έκανε τα οργια στο τελικό του final 4 τι έπρεπε να ζητάει? Πάει να εξαργυρώσει ενα 50% που έχει στα τρίποντα με χρυσο ρε φιλε, έλεος. Τον εχουμε κανει τον Παπ Michael Jordan. Μια χαρα παίχτες είναι και ο Μος και ο Ματσιούλις και αν μπορέσω να πάρω και καλό ψηλό εξαιτίας του Buy out γεια σας και χαρά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ηρεμησε τζο,τζο ηρεμησε!να φυγει το παιδι να παρουμε κανενα φραγκο για ντειβις.εκει ειναι το ζουμι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Φωνή της λογικής19 Ιουλίου 2013 στις 5:18 μ.μ.

    Εδώ να τους μέμψω τους Αγγελό, όχι όμως για παπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. να σου πω την αληθεια πιο πολυ με πονεσε του χαινς,γιατι ηταν σταθερα καλος!σχεδον παντα καλος!ο παπανικολαου ηταν 50-50!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. και δεν σουταρε και πολυ!ηταν φορες που κολωνε ενω ηταν μονος του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. τον ηθελα πολυ αυτον τον μποχωριδη!θα δουμε ρε φιλε τι να πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Σας διαβαζω και κλαιωωωω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. κοιτα η γκομενα τωρα αρχισε τα ναζια...
    επισης ειναι μικρη και την πλαθω εγω χαρακτηρα.την μαθαινω εγω τι ειναι σωστο και τι οχι..
    τελος προσπαθω να μου δειξει εμπιστοσυνη μεσω σεβασμου και οχι μεσω φοβου..
    οτι εγινε τις τελευταιες δυο μερες επρεπε να ειχε λυθει,αρνητικα η θετικα μεταξυ τους και οχι να γινει βουκινο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ετσι ειναι οπως ακριβως τα λεει η Φωνη. Και ο Μος και ο Ματσιουλις ειναι μια χαρα παιχτες, αξιολογοι. Ο ψηλος ειναι που θα σε αλλαξει επιπεδο προς το καλυτερο η οχι. Αν ειναι δυνατον να λεμε οτι το κενο του παπ δε θα καλυφθει. Τι να πει και ο Σπανουλης δηλαδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Φωνή της λογικής19 Ιουλίου 2013 στις 5:32 μ.μ.

    H γκόμενα έχει μαλάκο μάνα όμως που της φουσκώνει τα μυαλά και πολλούς λιγούρηδες γύρω γύρω να της δίνουν θάρρος και δε χαμπαριάζει μαλλον... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αν κρατήσουμε Παπ και φέτος με το παλιό του συμβόλαιο και μια μικρή αύξηση, κερδίζουμε επικοινωνιακά αλλά χάνουμε ολοκληρωτικά του χρόνου που μένει ελεύθερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Φωνη δεν ειναι για 500 ο Παπ... Και αυτο το ξερεις πολυ καλα... Οχι υπεραξιες βεβαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ρε μαγκες γιατι κοιτατε μονο βραχυπροθεσμα;μακροπροθεσμα πρεπει να βλεπουμε..
    τοσο χρονια λεγαμε για χημεια-ομοιογενεια-ελληνικο κορμο..
    και τωρα τι;
    κοιταμε τους 30χρονους και μας φαινονται και καλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ας μεινει μεχρι του χρονου που θα παει ΝΒΑ.εχουν δωσει του κοσμου τα μυρια,εδω θα κολλησουν..
    ετσι εχεις και τον πρωτο λογο οταν γυρισει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Φωνή της λογικής19 Ιουλίου 2013 στις 5:36 μ.μ.

    E και αμα δε γίνεται αλλιώς με το ζόρι(τς) παντρειά? Η ζωή συνεχίζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Σαββα ουτε μακροπροθεσμα να κοιτας... Δεν μπορει ενας παιχτης να μεινει σε μια ομαδα 10 χρονια... Αυτες ειναι εξαιρεσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Φωνή της λογικής19 Ιουλίου 2013 στις 5:38 μ.μ.

    Για εμένα είναι για 800 αντέ βια ενα μυριο και παρα πολυ του είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. εξαιρεσεις αλλα στα βαζελια εμειναν ολοι και ασπρισαν τα μαλλια τους τοσα χρονια..
    θα μου πεις ειχαν γλυκαθει μετην ευκολια που επαιρναν τα πρωταθληματα και την ευκολια που ανοιγε την κανουλα ο γιανακο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. τοσα ζηταει,ασε που ριχνει αδεια για πιασει ορκες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αν ζητάει ο κάθε πιτσιρικάς αναβάθμιση συμβολαίου, θα το κάνουν μπουρδέλο το μαγαζί οι Αφοί.

    Του χρόνου θα θέλει περισσότερα ο Μάντζαρης, μετά ο Σλούκας και τελευταίος ο Κατσίβελης.

    Το καλύτερο παράδειγμα είναι οι Γιαννακόπουλοι. Τέλειωσε κύριε αθλητά το συμβόλαιό σου; Μόνο τότε συζητάμε και σου δίνουμε τα λεφτά που αξίζεις εκείνη τη δεδομένη στιγμή.

    Αλλιώς πάρε τον πούλο! Εσύ θα χάσεις, όχι εμείς.

    Την υπογραφή σου και το πουλί σου πρέπει να ξέρεις που τα βάζεις. Πήγες μια βδομάδα στη Μύκονο κι έμαθες τη μεγάλη ζωή με αποτέλεσμα να μας ζητάς τώρα τον ουρανό με τα άστρα;

    Άφησέ τον να πάει στο ΝΒΑ του χρόνου να κουβαλάει τα νερά και τα παπούτσια του Χάουαρντ να σου πω εγώ πώς γίνεται γατάκι μετά.

    Όξω ρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Φωνή της λογικής19 Ιουλίου 2013 στις 5:41 μ.μ.

    προβλεπω τελευταια αντιπροταση απο Αγγελο σε αυτα τα επιπεδα και αν δε δεχτει με γεια του με χαρα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. 700 για φέτος και τέλος! Άμα του αρέ, αν δεν του αρέ, ας πάει Μπάρτσα για 3ετές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Συγνώμη, αλλά δεν έχεις τον πρώτο λόγο μετά από τέτοια συμπεριφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Φωνή της λογικής19 Ιουλίου 2013 στις 5:42 μ.μ.

    Γενικα μιλαω και βαση προοπτικης, για φετος πρεπει να παρει οτι προβλεπει το συμβολαιο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Μακ μαζι σου σε πολλα... Κοιτα ομως... Ο Ματζαρης επαιρνε 80χιλιαρικα συμβολαιο περσι νομιζω. Δεν νοειται το παιδι να παιρνει τοσα... Το ξερεις το ξερω το καταλαβαινουμε... Εγω ακουω πχ οτι του χρονου που ληγει το συμβολαιο θα τον χτυπησει ο βαζελος. Αυτα τα παιδια πρεπει να περνουνε ΑΚΡΙΒΩΣ οτι αξιζουνε... Ουτε πιο λιγα(στυλ χαινς) και να νιωθουνε αδικημενοι, ουτε πιο πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Όχι, βέβαια. Να τα πάρει όταν έρθει η ώρα του. Όχι πριν επειδή του καύλωσε.
    Είναι αγνώμωνας και αχάριστος τότε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. πολλα ειναι ρε τα 800!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Γιατι να μη ανανεωσεις ομως τωρα το συμβολαιο του Ματζαρη πχ και να τρεχεις το επομενο καλοκαιρι που μπορει να εχει προτασεις απο τη μιση ευρωπη? Ασε το γεγονος οτι ειναι τραυματιας, πες οτι δεν ηταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Φωνή της λογικής19 Ιουλίου 2013 στις 5:46 μ.μ.

    Γενικά (δε μιλαω για φετος) δεν είναι πολλά, αρκεί να βελτιωθει και άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Παιδια παρολα αυτα λεω και κατι αλλο... Δεν ειμαστε μεσα στις διαπραγματευσεις να ξερουμε τι εχει γινει... Περιμενετε να εχουμε πιο ασφαλη εικονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Γλυκαθηκαν Σαββα οπως το λες... Ακομα ομως και ο Σισκαουσκας εφυγε σε περιοδο που ο βαζελος ειχε φτασει το πικ του. Για να δεις τι σου κανουν τα αναθεματισμενα τα λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. κατσε να δεις μολις γνωριστουμε λιγο ακομα τι εχει να γινει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Στο τέλος θα παραμείνει στο λιμάνι αφού πάρει μια μικρή αύξηση από τους Αφούς, ο Ζόριτς θα κλείσει Φενέρ κι ο Ντέιβις δεν θα πωλείται πια. Εμείς λόγω καθυστέρησης του μαλακισμένου του πιτσιρικά που την είδε NBAer πριν μάθει τα βασικά καλά καλά, θα μείνουμε με Κρίστμας (πολύ θα το ήθελα) και αυτόν για βασικό σέντερ:
    http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=125692&Itemid=80
    Παρακαλώ να δείτε το βίντεο μέχρι τέλους. Ο "ξυλοκόπος" (για σας κι όχι για μένα) σκοράρει με κάθε δυνατό τρόπο (σπάσιμο μέσης, με πλάτη, με τρίποντο, με δίποντο, με λέι απ) σε σημείο να θαυμάζεις το ρεπερτόριό του. Χώρια που ενώ φαίνεται αργός, είναι πιο εκρηκτικός και πιο γρήγορος από το αναμενόμενο. Παίζει με μυαλό όπως ο Νεστέροβιτς και με δύναμη όπως ο Άντιτς.
    http://www.youtube.com/watch?v=6-PnpmGnIBM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Φωνή της λογικής19 Ιουλίου 2013 στις 5:58 μ.μ.

    Ε τώρα τι να σου πω ρε Μακ, τα ζητάει ο οργανισμός σου! Άλογο τον έκανε τον Ράκοβιτς ο Μπράυαντ στο eurocup, μπες και δες στατιστικα, άλλα και αποσπασματα απο τα παιχνιδια με Μπιλμπαο στο βιντεάκι του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Στη Μπιλμπάο δεν τον βοηθούσαν οι συμπαίκτες του.

    Στη Σιένα και στη Ζαλγκίρις, ήταν από τους καλύτερους. Μην κοιτάς στατιστικά πάντως, γιατί και σε αυτά είναι καλός. Σε 15 λεπτά έχει 6,7 πόντους και 3,5 ριμπάουντς ερχόμενος από τον πάγκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Μακ εμενα ο Ρακοβιτς δεν ειναι και ακριβως συμπαθεια. Τον θεωρω εναν μετριο παιχτη τσαμπουκα πολυ που κερδιζει πολλα απτο προφιλ και τη δυναμη του. Ενα μπορω να σου πω σιγουρα... Οτι κατι γατακια τυπου Λασμε τα εξαφανιζει. Δεν ειναι Παουελ που του καρφωνανε απο πανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Φωνή της λογικής19 Ιουλίου 2013 στις 6:05 μ.μ.

    Eνώ ο Μπράυαντ στην παντελώς άγνωστη Ράτιοφαρμ είχε συμπαίκτες τρομερούς? Δες τα παρακατω Link, μιλανε απο μονα τους...


    http://www.eurobasket.com/boxScores/Eurocup/2013/0305_127_1324.asp

    http://www.eurobasket.com/boxScores/Eurocup/2013/0312_1324_127.asp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ο Ράκοβιτς είναι ο Άντιτς των 5αριών ανά την Ευρώπη! Χε, χε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ακόμα eurobasket διαβάζεις; Πιο αργός κι από το Μπράιαντ είσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Φωνή της λογικής19 Ιουλίου 2013 στις 6:15 μ.μ.

    Μακ αυτο δεν ειναι επιχειρημα τωρα. Τα στατιστικα ειναι αυτα που ειναι, ασχετα απο το σαιτ. Και σε άλλο σάιτ να τα ψάξεις τα ίδια θα σου βγάλει. Η διαφορά είναι χαοτική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. εκει που δειχνει εναλαγη ρακοβιτς και αρκουδα επεσα απ την καρεκλα!κατσε να δουμε και το υπολοιπο βιντεο,αλλα τον θυμαμαι πολυ καλα τον ξυλοκοπο...εεε...τον παικτη ηθελα να πω!!!!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ποιος είναι πιο αποτελεσματικός και πιο κερδοφόρος από τους δύο;
    Ο στατιστικός ή ο αποτελεσματικός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Έλα ρε, το βίντεο είναι ευγενική χορηγία του Ζαν Ζακ Ανό που είχε σκηνοθετήσει την αρκούδα.
    Εευτυχώς που δεν επέλεξαν πολική, χε, χε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. η αληθεια ειναι οτι εχει βελτιωθει σε ολους τους τομεις!και στην ταχυτητα και στο pnr και εχει βελτιωσει και το σουτακι του με αποτελεσμα να ειναι βελτιωμενος και στο pick n pop!δεν ξερω αν θα με χαλαγε...μαλλον οχι αν βελτιωνοταν ακομα περισσοτερο!ασε που δεν θα μπερδευεται και ο μπιλυς!θα βλεπει καραφλα με γενια και θα του δινει την μπαλα νομιζοντας οτι ειναι ο αντιτς!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Το πρόβλημα θα είναι να του δίνει συνέχεια την πάσα στο τρίποντο! LOL!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Φωνή της λογικής19 Ιουλίου 2013 στις 6:29 μ.μ.

    Συγγνώμη εσένα δηλαδή με τέτοιο ranking σου φαίνεται περισσότερο αποτελεσματικόςο Ράκοβιτς? Έχεις κολλήσει στην εικόνα του σάπιου Μπράυαντ και του σκληροτράχηλου Ράκοβιτς, άλλα απέχει πολύ απο τη πραγματικότητα. Πλάκα του έκανε του Ράκοβιτς Μακ, δεν υπάρχει καν συζήτηση. Και στο βίντεο με τα highlights του Μπράυαντ έχει κάμποσες φάσεις που δείχνει πόσο κουτό τον έκανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Να περιμένουμε βρε Πέτρο μου, αλλά η συμπεριφορά παραμέμει μαλακισμένη.
    Γιατί δεν έκανε τα ίδια ο Σπαν που τον ήθελε η μισή Ευρώπη ή ο Λο που ήταν υπ'ατμόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. αν και πρωτο ημιχρονο θα γραψω τα αυτονοητα..
    αγουρος ο αντετοκουμπο,σουταρει σαν να κραταει χειροβομβιδα..
    παπαπετρου πολυ κοντρολαρισμενος παικτης,εχει τα προσοντα να κανει καριερα..
    τελος μποχωριδης θα εινα εγκλημα να μην παρουμε αυτον τον πληρες πακετο που εχει προοπτικη για μεγαλα πραγματα..
    και μεις ασχολουμαστε με τον 1,91 σταματη...
    οσο για λαρετζακη που αναφερθηκε εδω,το παιδι θελει μια μπαλα να παιζει μονος του και αυτος ειναι και ο λογος που δεν εχει ομαδα..
    για τους χαρλεμς καλος ειναι,να σουταρει με το κιλο..
    οι αλλοι κατω του μετριου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Δεν είδα κανέναν αγώνα, αλλά για να το λες, ok.Αυτό που με αγχώνει είναι ότι οι πράσινοι:
    1. Έχουν παράδοση να μας κλέβουν τους πόντιους.
    2. Έχουν καλύτερο σκάουτερ.
    3. Είναι πιο γρήγοροι και πιο αποτελεσματικοί στις μεταγραφές (και φέτος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ημιχρονο ειναι,αν μπορεις δες δευτερο anti1..ελπιζω για μποχωριδη αφου μας εχει προταθει οπως εγραφε στο ρεντ,να τον παρουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. καραγκιοζης ειμαι θα το διαπιστωσεις εν καιρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Να τον πάρουμε τότε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Μος δεν υπάρχει άλλος, μη τα ξαναλέμε. Αμυντικά δεν υπάρχεικαλύτερο 3αρι, έχει τόνους εμπειρίας, πρωταθλητισμού και ειδικών συνθηκών στην πλάτη του και ενώ είχε πάντα καλό 3ποντο, πέρυσιέδειξε ότι το έφτιαξε ακόμη πιο πολύ. Ενδεδειγμένη λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ακόμη με τον Κωστάκη και την απάντησή του? Μου 'χει γυρίσει το μυαλό με την πάρτη του. Δεν έχω ηρεμήσει λεπτό και επιμένω ότι πρέπει να να πουληθεί χωρίς δεύτερη σκέψη! Ελπίζω να καθυστερούν οι διαπραγματεύσεις για να δουμε από που θα πάρουμε τα περισσότερα και όχι για να μείνει. Δε ξέρω αν είναι χειρισμός δικός του ή του μάνατζερ του, αλλά στην ηλικία του μπορεί να μην είχα τα φράγκα, είχα όμως το μυαλό να ξέρω να σέβομαι και να ανγνωρίζω κάποια πράγματα. Η στάση του ΕΝΤΕΛΩΣ μαλακισμένη και αδικαιολόγητη. ήμουν αυτός που τις άγουρες πρώτες ημέρες τα άκουγε απο παντού αν θυμάστε, για την τυφλή υποστήριξη στο ταλέντο του, αε είμαι αυτός που θα τα ακούσει ξανά, γιατί βιάστηκε να τον βγάλει σκάρτο. Στην πραηματική ζωή-τη δική μας, επιλογές σα του Κωστάκη ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ και πληρώνονται ΑΣΧΗΜΑ. καρφί δε μου καίγεται για την πάρτη του πια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Φωνή της λογικής19 Ιουλίου 2013 στις 7:12 μ.μ.

    Άστο καλύτερα Μιχάλη... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Εγώ ακόμα ελπίζω στο να έχει γίνει παρεξήγηση και να μην τρελάθηκε έτσι ξαφνικά ο ΠΑΠ. Στο κάτω-κάτω (και με βάση τη φετινή του όχι σταθερή απόδοση) είναι από κάθε άποψη ακατανόητο το να έχει τέτοιες απαιτήσεις.


    Αν τα ρεπορτάζ ισχύουν στο ακέραιο, τότε στο καλό και να μας γράφει... Δε θα γίνεται ο Ολυμπιακός έρμαιο του κάθε μάνατζερ και του κάθε αχάριστου δυνάμει (λέμε τώρα) ΝΒΑer!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. και παρεξηγηση να ειναι φιλε (που δεν νομιζω) εγω ξενερωμενος ειμαι!εκτος αν απολυσει τον μαναντζερ και βγει και κανει δηλωσεις ''δεν ηξερα τπτ για την αντιπροταση''!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. πεος ισπανικο!καθολου καλα δεν παιξαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Αφού δεν ήταν οθωμανικό μη το πεις πουθενά! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. χααχαχαχαχαχα!μην το πεις ουτε του παπα,ουτε του γιανκοβιτς!!!!τζςςςςςςςς!!!!!!!ψυχρουλα εβγαλε ξαφνικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Άστο, με πάγωσες!!
    Burzum, Mayhem και Darkthrone άκουγες μικρός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. πολυ ντορος για το τιποτα..
    αυτος ρε παιδια ειναι ο τεραστιος αντετοκουμπο;μονο σωματικα προσοντα διεκρινα στον παικτη..μετα απο μια 5ετια μπορει να παιξει στο ΝΒΑ..,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. OK, δεν ήταν και αντιπροσωπευτικό δείγμα το σημερινό (τζάμπα έχασα το μπάνιο μου και ποιος ακούει τη γυναίκα τώρα...), αλλά δουλεύουν αλλιώς Σάββα εκεί στο Αμέρικα. Θα τρίβουμετα μάτια μας. Πάντως έχεικαταντήσει αηδία αυτό με τους Ισπανούς. Τι κόμπλα είναι αυτή ρε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Σαββα ξερεις ποσο καιρο τα λεω εδω μεσα για αυτα τα παιδια? Που λενε ολοι Λαρεντζακης και τι παιχταρας και ο ενας και ο αλλος... Το κεφαλι κατω και ΔΟΥΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Σαββα ο Παπαπετρου αξιζει πιο πολυ απο Μποχω... Αλλα αυτοι οι δυο ειναι ουσιαστικα οτι καλυτερο εχει να δειξει η φουρνια. Μη σου πει ειδα κατι Ισπανακια μουλια (Ντιεζ πολυ καλος, Φερναντεζ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Μιχαλη αμα τα ξυρισει ο Παπανικολαου και αφησει μουσακι μενει? Και δυο-τρια τατου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Δε νομίζω ότι ο Παπαπέτρου Πετράν έρχεται Ελλάδα ακόμα και για τους βάζελους. Λίγο πριν φύγω, μίλησα με τον πρόεδρο της εταιρείας που δουλεύω (παλιός πρόεδρος του ΠΟΑ σε βόλλευ καικολλητός των κοντών) και μου είπε ότι ναι μεν έχουν καλές σχέσεις με Παπαπέτρου φάδερ, αλλά ο μικρός δεν το σκέφτεται καν για απόδω πλευρά, πόσο μάλιστα για Ελλάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Oχι εγω το εχω πει απτην αρχη... Το παιδι θα γινει ντραφτ στο nba!! Απλα μιλαω για προοπτικες οχι για το ποιοι ερχονται σε μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Χεχε! Αν τα τατού είναι Ολυμπιακός και στην πλάτη ένα μεγάλο "ΜΕΤΑΝΟΗΣΑ", είμαι ΟΚ. Χωρίς πλάκα Πετράν, μακράν ο πιο άστοχος χειρισμός σε μεταγραφικό θέμα της ομάδας (και όχι μόνο του τμήματος...) που θυμάμαι εδώ και ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ... Διαφωνείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Πάντως διαφωνώ και με τον μηδενισμό και με την αποθέωση των μικρών. Εγώ είδα πολύ καλά στοιχεία σε πολλά παιδιά και ακόμη και τον Λαρεντζάκη που τον κράζετε, τον βλέπω μια χαρά πρώτη ύλη. Ας δουλέψουν και ας δουλευτούν, αλλά είναι το πρωτογενές υλικό σίγουρα υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Mχαλη γενικα βλεπω παρα πολλα περιεργα πραματα στο τμημα μπασκετ και απορω που εγκειται ολο αυτο... Δηλαδη φταινε οι μανατζερ? Οι αφοι? Τα παιδια? Προσπαθω και εγω να καταλαβω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Μιχαλη πρωτη υλη ειναι τι? Ταλεντο στο σουτ? Οκ εχει. Αμα δεν βαλει τον κωλο του κατω να χαμηλωσει να παιξει αμυνα και τον περνανε σαν σταματημενο, τι να κανεις? Πρωτα μαθαινεις τα βασικα και μετα πας στα πιο δυσκολα. Και αμα δεν ξερεις να παιζεις αμυνα, δεν εχεις μαθει τα βασικα. Εγω δεν μηδενιζω τιποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. λαρεντζακης;χαχαχαχαχαχααα..παπαπετρου-μποχωριδης.,μεχρι εκει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ενταξει εκει θα δουλευτει το παιδι,λεω οτι εχει σωματικα προσοντα,αλλα θελει πολυ δουλεια..και για 15 στον ντραφτ με τιποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. φυσικα και εκει φιλε ειχα ξεχωρισει αυτους που οντως ξεχωρισαν και τα κονομησαν-το πιο σημαντικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Οι Αμερικάνοι πάντα πλήρωναν υπεραξίες στα ντράφτς.
    Μην αναφέρω ονόματα γιατί θα γεμίσει το blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Πάντως τώρα τους αφους τους βγάζω λάδι! Δε μπορεί επειδή γίναμε b2b πρωταθλητές να χάσουμε το μέτρημα τώρα. Οι μανατζαραίοι σίγουρα φταίνε, αλλά δουλειά τους κάνουν αυτοί όπως και εμείς. Το θέμα είναι ότι τι κάνουν οι παίκτες. Από τον Χάινς δεν είχα ποτέ απαίτηση να γίνει Ολυμπιακός πχ, αν και αυτός φέρθηκε πολύ σκάρτα και θα το βρει μπροστά του. Από τον Παπ όμως..? Είναι σα τον χοντρό, που του σώσαν ζωή και καριέρα και αυτός έκανε άλλα. ΟΚ, έχουμε μπερδέψει σε αυτή τη χώρα τη βούρτσα με την λούτσα. Αν δεν είναι επαγγλματισμός δηλ η αναγνώριση κάποιων πραγμάτων, τι είναι δηλ, μόνο τα φράγκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. συμφωνω αυτος ο ωτιεζ γαμουσε..θα παιξει ρεαλ φετος.2,03 και επαιζε σαν 1,93..

    εμενα μου αρεσε και αυτος που εμοιαζε λιγο στον γκασολ που εβαλε 3 συνεχομενα τριποντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Ναι, αλλά ακόμα κι ο Ρεντζιάς που όλοι έλεγαν τότε ότι θα κάνει καριέρα στο ΝΒΑ, έμεινε στάσιμος.
    Ο Παπ το ίδιο, ο Καράγκουτης το ίδιο.
    Ο Καλαϊτζής έκανε καριέρα.
    Χατζής και Κακιούζης και Μπαρλάς πήγαν μέχρι εκεί που μπορούσαν.
    Οι υπόλοιποι εκτός Γιαννούλη, εξαφανίστηκαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. αφιερωμενο στον μακ που γουσταρει τετοιους ψηλους..ο ανθρωπος για οσους τον θυμουνται ηταν ο ορισμος του ξυλοκοπου-γιγαντα...

    http://www.youtube.com/watch?v=o8hpNOMRnfI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Δε είπα ρε Πετράν ότι μηδενίζεις, συμπάθα με (sic), μιλώ για το γενικό κλίμα των ημερών, πάνω στην εθνική των μικρών. Αφού από τις πρώτες μέρες μαζί σου ήμουν, αλίμονο δηλ αν δε συμφωνώ στο ότι χρειάζεται δουλειά και κάτω το κεφάλι. Τους δικαιολογώ κάπου (σε αυτά για Μύκονο κτλ), δε τους δικαιολογώ στο να μη δουλεύουν όμως και νομίζω αυτόείναι ευνόητο σα στάση δική μου, από τόσες κουβέντες που 'χουμε κάνει. Πάντως δουλειά των προπονητών είναι και η άμυνα και να σε βάλουν σε άλλο mood.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ο παπ ρεφιλε πηρε ευρωπαικα και με μας-με βαζελο-πρωταθληματα-πολλ χρηματα..ο καλαιτζης 3 φορες επαθε χιαστο,ποια καριερα σε σχεση με παπ;
    ο καραγκουτης εδω,ενω και ο κακιουζης πηγε σιενα-ευρωπη γυρολογος εκανε και αυτος καριερα..ο ρεντζιας,αλλα περιμεναμε,αλλα εκανε,αλλα επαιξε εθνικη ελλαδας απο τα δεκαεφτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Όλοι θέλουν δουλειά Σάββα μου. Ας δούμε και το σταφ... βαρέθηκα να βλέπω τους ίδιους ανθρώπους στις μικρές εθβικές των Ισπανών, εδώ και χρόνια. Εμείς καιο βαζελακόπουλος, πάμε με τις δημόσιες σχέσεις. Είχα coach τον Μίσα το 1991 και ήταν ήδη σε κάποια πίσω, φώναζε αυτό ακόμη και αν ήμουν πιτσιρίκος. Είναι ακόμη και σε εθνική μικρών, το 2013??? Ας βάλουμε και τον Ιωαννίδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Ο Καλαϊτζής έπαιζε μέχρι πέρσι αν θυμάσαι. Σε σχέση λοιπόν με το ταλέντο του και τις προοπτικές του τότε, έκανε μεγαλύτερη καριέρα από το κοπρόσκυλο τον Παπανικολάου που ποτέ δεν έμαθε τρίπλα, σουτ και ταχύτητα.
    Με τις δημόσιες σχέσεις κάνει και τον προπονητή τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Δε καταλαβαίνω που διαφωνείτε, ρε αδέρφια..? Τα ίδια βλέπω ότι λέτε και ξεχνάτε. Και ο Ρεντζιάς είχε θέματα τραυματισμών (μη ξεχνάμε πόσα χρόνια έπαιξε στην Μπάρτσα...) και ο Κακιούζης έκανε μεγάλες μεταγραφές και, και, και... Το θέμα είναι για μενα, αν θέλουν να δουλέψουν οι ίδιοι ή να θα είναι τυχεροί να πάνε κάπου που θα υπάρχουν μεγάλοι προπονητές να τους βοηθήσουν. Εμένα ας πούμε ο Μπαρλάς μου άρεσε πάρα πολύ, δεν έκανε καλή μεταγραφή, δε δουλεύτηκε, πιο μπροστά ο Καλαϊτζής σαν όνομα, στις συνειδήσεις των περισσότερων. BTW, το ΄χει το όνομα, τις ίδιες μαλακίες έκανε και ο πρώτος Παπ αν θυμάστε εκείνο το καλοκαίρι με την υπόθεση στην Ιταλία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. οκ μπορουμε να το λιωσουμε και αλλο ειδικα μετα απο αυτα που εχουμε δει φετος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. απο οτι φαινεται ο κωστακης μενει αλλα μενει και σε μας μια ξενερα και πρεπει να το διαχειριστει αυτο τωρα...
    ξεραθηκα στο υπνο και δεν ειδα τους πιτσιρικαδες αλλα απο οτι διαβαζω δεν ενθουσιασαν....παντως σε αυτες τις ηλικιες και οι μεγαλες νικες και οι ηττες δεν ειναι τιποτα αλλο απο φωτογραφιες τησ στιγμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Βασιλειάδης σε Εφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. "Diavasa kineziko reportaz gia ton Sang Ping, ti nea metagrafi tou vazelou. Egw mikros evlepa Kabamaru Igano kai Jumaru, de ton ixera auton. Mou eipan gia kalo prwto vima otan exei sousi-night, kai oti exei paixei ton Katsumoto ston teleutaio samourai, me epityxia! Re Dimitri Giannakopoule me 0.7 podous eilikrina? Pare kalytera tin Asa Akira re agori m..." ΧΑΧΑΧΑ ΚΛΑΑΑΑΜΑ ΜΟΟΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Εγώ θυμάμαι ότι βασικός άσος ήταν ο Μπαρλάς και έκτος παίκτης ο Καλαϊτζής.
    Ο Μπαρλάς έμεινε πίσω λόγω τραυματισμού τότε και μάλιστα τον είχε χειρουργήσει ο Ζούπας αν θυμάμαι καλά.
    Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι ο Καλαϊτζής δούλεψε και τα κατάφερε έστω κι αν δεν είχε το ταλέντο των υπολοίπων.
    Κι ο Κακιούζης με το Χατζή το ίδιο σε γενικές γραμμές.
    Ο Ρεντζιάς ΔΕΝ δούλεψε αλλά είχε τόσο ταλέντο που κατάφερε πολλά.
    Ο Καράγκουτης κι ο Παπανικολάου ήταν οι πιο ρεμπεσκέδες.
    Ο Γιαννούλης όπως ο Μπουρούσης: Βλάχος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Φωνή της λογικής19 Ιουλίου 2013 στις 8:38 μ.μ.

    Kαι ερχομαι εγώ ο σπασίκλας και λέω ότι όλα αυτά που αναφέρει είναι γιαπωνέζικα και όχι κινέζικα... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Σουαρεζ... Λες να εχει καμια σχεση με τον γνωστο της Ρεαλ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Η πλακα ειναι οτι καποιοι θειξανε γενιες και βγηκανε και ειπανε οτι αυτοι εδω ανταγωνιζονται τους 90αρηδες... Οι 90αρηδες αυτους εδω τους ειχαν φαει στο νερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. χαχαχα που τον θυμηθηκε τον Καμπαμαρου ο αλλος... Μακαροναδα, διαβολε!!! Χρυσες εποχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Φωνή της λογικής19 Ιουλίου 2013 στις 8:56 μ.μ.

    Πόσο είσαι Π'ετρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. κοργιαλα!metal δηλαδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. http://www.youtube.com/watch?v=ZvkMWERb-7Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. στο διαβολο χαγιατε!ο παππους πεθανε!!ααα οι τηγανητες μου καραβιδες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. για να σβησει αυτην την πικρα πρεπει να κανει χρονια με 20 ποντους μ.ο και 10 ριμπ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή