Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Η φανέλα με το 7

Κακός χαμός χθες με Σπανούλη, ε?
Ψάχνω να θυμηθώ άλλο τέτοιο σκηνικό, που να αφορά αθλητή της χώρας μας, αλλά δεν... Λογικό,
γιατί πιθανόν να μην είχε άλλον τέτοιου είδους αθλητή, αυτή η χώρα. Γλείψιμο? Μπαααα. Αλήθειες. Δε κρίνω σκόπιμο να αναφέρω παραδείγματα ΜΕΓΑΛΩΝ (Ελλήνων) αθλητών, γιατί ευτυχώς (και δη στο μπάσκετ) είχαμε και έχουμε πολλούς! Η διαφορά όλων αυτών με τον Σπανούλη, έγκειται στο γεγονός ότι ο Λαρισαίος έχει σταριλίκι πάνω του. Τον ακολουθεί μια αύρα, που μόνο οι stars έχουν. Δημιουργεί πάθη, μίση και λατρείες, έχει στα πόδια του (στα φανερά και όχι μέσω εφημερίδων...) όλη την Ευρώπη και κάνει να κρέμονται μαντράχαλοι σα και του λόγου μου, από τα χείλη του - με το F5 να έχει καταστεί άχρηστο ως κουμπί, από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Αρέσει δεν αρέσει, ο Σπανούλης είναι πάνω από όλους. Έχει γράψει "αλλιώς" την ιστορία. Το ότι είμαστε οπαδικό blog, δε σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζουμε άλλους παίκτες και αυτό είναι γνωστό σε όσους έχουν κόψει βόλτες εδώ μέσα. Αλλά ο Σπαν είναι άλλο φρούτο, όπως και να το κάνουμε. Το ότι δείχνει να μένει στο Λιμάνι, απλά τον καθιστά "σημαία". Γιατί όσο και να σκούζουν κάποιοι από φθόνο, έτσι δημιουργούνται αυτοί οι μύθοι. Ο Σπαν, στη διαφαινόμενη παραμονή του στον Ολυμπιακό και υπό αυτές τις συνθήκες, δίνει απαντήσεις μιας και διά παντός, για τις βρώμες που τον ήθελαν "φραγκοφονιά". Βασικά, από τη στιγμή που δε πούλησε ποτέ οπαδιλίκι και
Ολυμπιακοφροσύνη, του έδινα το προσωπικό μου ΟΚ, να πράξει όπως θέλει. Είσαι το πιο hot όνομα στην Ευρώπη και είναι λογικό να θες να "κασάρεις". Δε τα κλέβεις, ούτε κάποιος σου τα χαρίζει έτσι. Προφανώς για να γίνεται αυτός ο χαμός, από τόσες πλευρές, τα αξίζεις και με το παραπάνω! Και δω θέλω να πω κάτι στους βάζελους (και όχι τους Παναθηναϊκούς, αυτοί είναι άλλοι). Καλό θα είναι πια, πέρα από την καζούρα, να παραδεχόμαστε τα αυτονόητα. Για παράδειγμα, όσο και να μου κάθεται στο στομάχι ο Διαμαντίδης, όσο και να του έχουν χτίσει profile "καλού παιδιού" τα ΜΜΕ (ενώ δεν είναι και δε το λέω για κακό αυτό, εμένα πάντα μου άρεσαν οι bad motherfuckers, αλλά ούτε αυτό δεν είχε τα κότσια να δείξει φόρα παρτίδα...), θα ήταν ασχετοσύνη (το λιγότερο...) από πλευράς μου να μη βλέπω ότι είναι από τους παίκτες που σημάδεψαν το ελληνικό μπάσκετ και την σπουδαία ιστορία του. Οι μεγάλοι (γενικώς, ότι και να 'ναι), δημιουργούν τέτοιες εντάσεις... και ο Σπαν δικαιωματικά, είναι στη κορυφή αυτής της λίστα πια, με συγχωρείτε.

Για μενα η σπουδαιότητα της παραμονής του Σπαν (και βρίστε με όσο θέλετε), δεν έχει να κάνει πρωτίστως, με αγωνιστικούς λόγους. Πέρυσι, σε νούμερα ήταν πιο κάτω. Έδειξε λιγότερη όρεξη για άμυνα και πολλά νεύρα, ενώ δε θα έπρεπε. Ποιος νοιάζεται όμως? Παίκτες όμως σαν τον Σπανούλη, έχουν άλλη σπουδαιότητα, άλλο βάρος. Είναι σύμβολα, αρχηγοί και καταλύτες σε αποδυτήρια και αγωνιστικό χώρο. Είναι αυτοί που γράφουν ιστορία και όχι αυτοί που βοηθούν να γραφτεί. Είναι αυτοί που θα κάνουν τη διαφορά όταν πρέπει. Είναι αυτοί που όταν η μπάλα καίει, θα το πάρουν πάνω τους και ας το χάσουν. Είναι αυτοί που δίνουν κύρος σε μεγάλα clubs σαν και τον Ολυμπιακό. Γιατί ό,τι και να λέμε, τα συνεχόμενα τρίποντα στον τελικό του Λονδίνου, δεν είναι κάτι που πρέπει να ξεπερνιέται έτσι σαν κάτι τυχαίο... ΛΙΓΟΙ, ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, έχουν την πνευματική δύναμη να είναι σκατά σε ένα τέτοιας σπουδαιότητας παιχνίδι για 20 λεπτά και μέσα σε ένα τέταρτο (χρόνος ανάπαυλας), να βρίσκουν δύναμη, συγκέντρωση και σθένος, όχι μόνο να αντεπεξέλθουν, αλλά να γίνουν ο x-factor που θα καθαρίσει τη μπουγάδα! Και ναι, αυτό ειδικά στο μπάσκετ (παντού δηλαδή...), ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΔΡΑ! Οι μικροί μεγαλώνουν δίπλα σε τέτοια μεγέθη. Δεν τα έβαψα ποτέ μαύρα, για την περίπτωση που ο Σπαν θα έφευγε για άλλες πολιτείες. Οι μικροί μας έχουν μεγαλώσει αρκετά πια, για να κρατήσουν τις τύχες του club, το ίδιο ψηλά. Αλλά κακά τα ψέματα, και αυτοί και εμείς, νιώθουμε αλλιώς με τον Σπαν παρόντα.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και τα περισσότερα έχουν ήδη γραφτεί. Ο Σπαν με μια κίνηση, έγινε από σπουδαίο μέλος της ιστορίας του Ολυμπιακού, ΣΗΜΑΙΑ. Και αυτό από μόνο του ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ... σε φίλους και "εχθρούς"... Με "ναι" τη Δευτέρα, καταλαμβάνει περίοπτη θέση στο Πάνθεων και γίνεται ο δεύτερος Λαρισαίος Βασίλης που μπαίνει στις καρδιές μας, για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Και οι δυο φτύσαν τον βάζελο και βάλαν πλάτη σε δύσκολες στιγμές της ομάδας. Και οι δυο ήταν ηγέτες και κολόνες στο να ξυπνήσει ο γίγαντας. Και οι δυο θα λατρεύονται από γενιές και γενιές φιλάθλων του Ολυμπιακού, ως σημεία επανάκαμψης και μαγκιάς... ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥΣ και ΤΙΜΗ ΜΑΣ.

Post Script: ACTION SPEAKS LOUDER THAN WORDS..!


313 σχόλια:

  1. Φωνή της λογικής6 Ιουλίου 2013 στις 7:23 μ.μ.

    Ε ρε και να γίνει κανας χαβαλές και δε μείνει... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα Μιχάλη!
    Πολύ υπερβολικό σε βρίσκω. Εγώ δεν θα τον χαρακτήριζα σημαία έτσι εύκολα. Θέλει πολλά κότσια και αποδείξεις από την πλευρά Σπανούλη ακόμα, ώστε να υποστηρίξω κάτι τέτοιο.
    Συναισθηματικό κείμενο που στοχεύει τους μη-Ολυμπιακούς, αλλά επέτρεψέ μου να διαφωνήσω.
    Λιγουλάκι πρόωρο και υποκειμενικό. Τέλος πάντων, ο χρόνος και η ιστορία θα δείξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να συνεχίσω τα περί ξένων μιας και μου κόψατε το Βαρνέιντο στη μέση πατριώτες...
    Ο Σόλομον Τζόουνς ήταν υποψήφιος για βασικό πεντάρι στη ζέλα το προηγούμενο καλοκαίρι, τον ήθελε κι ο Πεδουλάκης αλλά τελικά επέλεξε τον Χίλτον Άρμστρονγκ.
    Δείτε τo βίντεο:
    http://www.youtube.com/watch?v=qKX6Ixr0BAc

    Σ'εμένα πάντως κάνει λιγουλάκι γκαφατζής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φωνή της λογικής6 Ιουλίου 2013 στις 7:40 μ.μ.

    Δε μου είπε κάτι ιδιαίτερο το βιντεάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι εγώ δεν τον κόβω για καλό. Μούχλας μου κάνει κι είναι το μοναδικό βίντεο που υπάρχει.
    Πέρσι έπαιζε στην Κίνα... Απορώ πώς τον θεωρούν τόσο καλό οι πράσινοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φωνή της λογικής6 Ιουλίου 2013 στις 7:45 μ.μ.

    Αν κρίνουμε απο τον Αρμστρονγκ που επέλεξαν τότε, άστο καλύτερα. Με έχει πιάσει πολύ τσίτα για το θέμα των ψηλών. Έχουμε πολύ καιρό να είμαστε όπως πρέπει στη φροντ λάιν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δείτε κι άλλον έναν των 500 δολαρίων.
    Ουίλι Ριντ. Άτεχνος και ατσούμπαλος χωρίς ιδιαίτερο επιθετικό παιχνίδι αλλά δείχνει καλό "στοίχημα" μιας και είναι μικρός (1990) και ψηλός (2.08). Φαίνεται καλός "δέκτης" και δουλευταράς πάντως.

    http://www.youtube.com/watch?v=SinPNDDIzkE

    http://www.youtube.com/watch?v=hjPuMo-WP80

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χεχε, επιδή είμαι εκτός, θα το στο πω λακωνικά. Τι άλλο πια να κάνει? ;-)
    Υποκειμενικές είναι πάντα οι απόψεις μαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και να μη μείνει, δεν αλλάζει κάτι σε αυτά που λέω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φωνή της λογικής6 Ιουλίου 2013 στις 7:58 μ.μ.

    Aυτός σα να έχει λίγο potential, άλλα πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά κάποιος μαζί του και δεν είναι για να τον ρίξεις σε επίπεδο ευρωλίγκας άμεσα, θα χάσει τα αυγά και τα καλάθια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 5 λεπτά προσπαθούσα να συνδεθώ. Πάμε πάλι...
    Αν είναι να πάρουν κάποιον από Αμέρικα για δευτεράντζα, ας πάρουν τον Βαρνέιντο.
    Τώρα, ο Κόλεμαν φυσικά και δεν με χαλάει για 2ο πεντάρι όπως κι ο Ντάνστον (που φαντάζομαι δεν θα τον γνωρίζουν).
    Για βασικό πεντάρι όμως, πρέπει να πέσει λιγάκι ρευστό. Ο Λαγουάλ είναι ο καλύτερος για μένα από όσους έχουμε αναφέρει εδώ μέσα και μακάρι να γίνει καμιά ανακοίνωση-έκπληξη αύριο το απόγευμα με δαύτον μέσα.
    Θέλω οπωσδήποτε 2 μαύρους ακόμα, γιατί ανησυχώ πολύ για την αποτελεσματικότητα της αεράμυνάς μας από τη θέση 4. Τουλάχιστον, αν υπάρχει ένας Ντάνστον κι ένας Λαγουάλ μέσα, θα μπορούν να εναλλάσονται αμυντικά σε 2 θέσεις. Αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα όταν παίζει ο Πρίντεζης ταυτόχρονα με κάποιον "Μαυροκεφαλίδη" ή "Μαυροειδή" για παράδειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φωνή της λογικής6 Ιουλίου 2013 στις 9:08 μ.μ.

    Koίτα άλλες 2 μαιμούδες τις θεωρώ υπερβολή. Ντάνστον ή Λαγουάλ και μετά πάς για ένα κλασσικό 5άρι. Όχι ότι θα με χαλάσει, άλλα θέλει και λίγο ποικιλία το θέμα, εξάλλου έχεις και Πέτγουει και ως ένα βαθμό και Σίμμονς για αεράμυνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η άμυνα θα σου φέρει τίτλους...
    Ας βάζουν οι αντίπαλοι 49 πόντους κι εμείς θα βρούμε τρόπο να βάλουμε 50. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. δεν εχει ακουστει κατι γι αυτον ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ρε φιλε σ ενα βιντεο ειναι ενας τυπας...ο joe forte...απιστευτος χειριστης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Mη ολυμπιακοι ειμαστε ολοι... Φιλοι του αθληματος πρωτα, και μετα του ολυμπιακου! Εγω και βαζελο παω να δω, και τα παντα... Αν ειμαστε πρωτα ολυμπιακοι και μετα φιλοι του μπασκετ εκει υπαρχει προβλημα. Της μεταγενεστερης εποχης, της ομαδας που "αναγεννηθηκε" απο τις σταχτες τις, γιατι σταχτες ειμασταν με Tζερι Μακναμαρα, Χουαν Αντονιο Μοραλες, Ρομπερτ Γκουλιας και κατι αλλους, ειναι ο ηγετης της ομαδας που εκανε τα μπακ του μπακ. Οποτε αυτο και μονο του, περα απο τις ατομικες προτιμησεις, τον κατατασει ευκολα στο τοπ 10 παιχτων μπασκετ του ολυμπιακου. Ξαναλεω δε μιλαω για συμπαθειες, γιατι οπως ειπε ο Μιχαλης δε πουλησε ποτε ολυμπιακοφροσυνη, μιλαω καθαρα με κριτηρια ατομικες και ομαδικες διακρισεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. H αληθεια ειναι οτι και εγω ποτε δε τον συμπαθησα τον Βασιλη. Φταιει το περασμα στους απεναντι, φταιει οτι μπορει στην κακη του μερα να σου σπασει κυριολεκτικα τα νευρα, φταιει οτι εχει στοφα μεγαλου παιχτη χωρις να εχει αρχοντικο παραστημα(οπως ο μακαριτης ο Ντραζεν που μεχρι να καταλαβεις πως σε περασε σου ειχε βαλει τη μπαλα στο καλαθι με χιλιους τροπους), φταινε πολλα σιγουρα... Καμια φορα φταιει και ο ιδιος μας ο εαυτος που ψαχνει να βρει ψεγαδια. Το ειπα και πιο κατω. Στην αναγεννηση του ολυμπιακου αυτα τα τελευταια χρονια, στο γεγονος οτι ειμαστε μπακ του μπακ πρωταθλητες ευρωπης, χωρις να θελω να μειωσω κανεναν, ο Βασιλης παιζει κυριαρχο ρολο. Αυτο και μονο του τον κατατασσει ευκολα στο τοπ 10 παιχτων του ολυμπιακου εβερ. Για να μην πω και στο τοπ 5 και σε τι θεση και βγουνε καποιοι να με φανε! Καθαρα με κριτηρια ομαδικες και ατομικες διακρισεις παντα... Γιατι ο και συγχωρεμενος ο Αλφονσο ητανε παιχταρας αλλα εκεινο τον τιτλο με την αεκ καποιοι του τον στερησανε... Αν τελικα μεινει θα δειξει οτι τα λεφτα δε παιζουνε μειζων ρολο στην αποφαση του. Αν τελικα μεινει, με τα καλα του και με τα κακα του, θα ειναι ο ηγετης στη συγχρονη -μετα πετρινων χρονων- ιστορια της ομαδας. Και αυτο δεν επιδεχεται κριτικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Όπως λέει η γνωστή μπασκετική ρήση: "Η επίθεση κόβει εισητήρια, η άμυνα φέρνει τίτλους!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αρχίζω παίδες να βλέπω να γίνεται, αυτό που έλεγε και ο Πετράν... Αν έρθει ο Davis ή σε Καβαδά θα πάμε (που γουστάρει ανοιχτά ο coach) ή σε λύσεις πασπαρτού στυλ Μαυροκεφαλίδη (Btw, μαθάινω ότι έχει αγωνία που δε χτυπάει το τηλ από Τουρκία μεριά...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Ντάνστον δείχνει να χάνεται:
    http://www.gazzetta.gr/basketball/article/522139/kineitai-gia-ntanston-i-armani-tzins
    http://www.sport24.gr/Basket/ItalyBasket/eksetazei_ntanston_h_milano.2322598.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δυστυχώς δεν χτυπάει το τηλέφωνο.

    http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10600&subid=2&pubid=129431123

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Twitter δεν έχω, αλλά κάποια accounts τα παρακολουθώ.... Δείτε αυτή την κουβέντα (πιθανόν από Βαρλά?) στο λογαριασμό του Eurohoops και θα καταλάβετε...!
    ΥΓ: Που 'σαι Joe? Κοιμήσου ήσυχος!!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εδω ειστε ρε? Ειχα αφησει ανοιχτη τη καρτελα του προηγουμενου ποστ σου Μιχαλη και δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι εκανες νεο :P Ανανεωνα τη καρτελα και δεν εγραφε κανεις, κι ελεγα που πηγανε ολο το απογευμα? :D

    Ειμαι και εγω ενας απο αυτους που δεν συμπαθησα αρκετα τον Σπανουλη απο την αρχη που ειχε ερθει. Επαιξε σιγουρα ρολο οτι ηρθε απο απεναντι. Αλλα ακομα και οταν ηταν εκει δεν τον ειχα σε μεγαλη συμπαθεια ενω ειχα το Διαμαντιδη τοτε. Το οτι κραταει πολυ τη μπαλα και παιρνει πολλες επιθεσεις αμελωντας τα αμυντικα του καθηκοντα παντα με εκνευριζε καθως δεν ημουν ιδιαιτερος φαν οποιουδηποτε παιχτη δεν παιζει αμυνα. Μου εβγαζε οτι βαζει τον εαυτο του πανω απο την ομαδα και θελει την αυτοπροβολη του. Ισως το οτι ηταν μελος της αντιπαλης ομαδας με τα σκηνικα του 2010 με επηρεαζε κυριως γιατι δεν μπορουσα να χωνεψω οτι εκει που "εφτυνα" καποτε, θα φτασω να υποστηριζω. Θυμαμαι τον εαυτο μου τοτε να μην μπορει να παραδεχτει τον Παο του 10 σαν καλυτερη ομαδα απο εμας (γιατι καλη ηταν σιγουρα) και δεν μπορουσα να δεχτω οτι ενας παιχτης του βαζελου θα ειναι στη συνεχεια ο ηγετης μας και ο καλυτερος παιχτης της δικιας μας ομαδας στη προσπαθεια να πετυχουμε. Θα ηταν σαν μια εμεση παραδοχη μου οτι ημουνα λαθος και ο εγωισμος μου δεν μου το επετρεπε. Περασαν 3 χρονια και μπορω πλεον να δω οτι μας εχει δωσει παρα πολλα οχι μονο τα 2 ευρωπαικα. Κυριως τη περσινη χρονια, στο διαστημα που οι νεοι παιχτες μας δεν ειχαν τις εμπειριες ακομα για να προσφερουν. Εκεινο το διαστημα μεχρι το τοπ8 μας ειχε παρει στις πλατες του και οι νικες ειχαν τη σφραγιδα του. Εδωσε το χρονο στους νεους παιχτες μας να δεθουν και να αποκτησουν σιγα σιγα αυτοπεποιθηση. Αυτη ειναι για μενα η μεγαλυτερη προσφορα του. Οι παιχτες που εχουμε τωρα κυριως οι νεοι πηραν εμπειριες και το winning spirit απο αυτον. Ειναι σημαντικοτατος κρικος αυτου που ειμαστε πλεον. Φετος η αποδοση του ηταν πεσμενη, αν και ισως τα στατιστικα του να ηταν ανεβασμενα σε καποιους τομεις, σε αρκετα παιχνιδια μεχρι το F4 ειχε κακη αποδοση. Η ανανεωση που κανει φετος ομως με μειωση ενω εχει τοσες προτασεις ειναι μεγαλη μαγκια. Πλεον ο Σπανουλης ανεβαινει πολυ στα ματια μου σαν ανθρωπος. Επελεξε να προσπαθησει να γινει θρυλος μαζι με την ομαδα και οχι τα λεφτα, ειτε το πετυχει ειτε οχι εγω του ειμαι ευγνωμων. Η ανανεωση του κανει πιο ευκολο το εργο της ομαδας μας για το στοχο του 3peat, πιθανη φυγη του θα εφερνε ντομινο αλλαγων και θα δυσκολευε παρα πολυ το ονειρο. Σπανουλη παμε για το 3ο, το θελεις και το θελουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χαχα εννοεις για την ερωτηση που του εκανε ενας γιατι δεν υπεγραψε αφου λες οτι τελειωσε και αυτος μετα χαμογελασε? Εγω ανυπομονω μεχρι τη Δευτερα να δω τι σεντερ θα παρουμε γιατι μου εχει κατσει οτι κατι του εχουν υποσχεθει μεχρι τοτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Επίσης η Κουρούνα λέει ότι ο βάζελος την ψάχνει με Ντόρσι. Όσο και να ξέρω ότι ο Σάββας και ο Μακ, θα ξενερώσουν, το εύχομαι ολόψυχα! Θα το παίξω και στοίχημα, οι πρώτες μπουνιές, θα είναι μεταξύ Παππά - Ντόρσι! Θα τους κάνει μπουρδέλο!!! Χώρια το σκηνικό Σπαν Vs Dorsey... Χεχε, γαμώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ελπιζω να μην τον παρει ρε Μιχαλη. Κι εγω τον πηγαινα τον Ντορσι και ας εκανε τις παλαβομαρες του, εχει καποια αποδεδειγμενα καλα στοιχεια και ειναι φθηνος. Λασμε-Ντορσει ειναι πολυ αθλητικη 2αδα, ελπιζω να μην τη δω. Μην παιρνεις σαν δεδομενο οτι θα τσακωθει με Παππα επειδη ειναι εγωιστης γιατι βασικος θα ειναι ο Διαμαντιδης και αυτος δεν ειναι. Το πικ εν ρολ ειναι βασικο στοιχειο του Παο και εφτιαξε επιθετικα μεχρι και το Λασμε που ειναι αρκετα ατεχνος οπως ο Ντορσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Φωνή της λογικής7 Ιουλίου 2013 στις 3:39 π.μ.

    Καλά αμα είναι αυτό το πρότζεκτ που συζητάγανε τόσες ώρες χθές, πάμε χαμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Φωνή της λογικής7 Ιουλίου 2013 στις 3:40 π.μ.

    Ε άμυνα έχεις με τόσους, έχε και έναν διαφορετικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μιχαλη πολυ ωραιο το αρθρο και αντικειμενικο βαση αποτελεσματων..πνευματικα ο βασιλης ειναι πολυ δυνατος..περιμενα απο καποια παιδια να βγουν να πουν ενα μπραβο για τους αφους..οχι γιατι αυτοι τον κρατησαν..γιατι αν δεν ηθελε ο βασιλης δεν θα εμενε..αλλα γιατι το παλεψαν και εδωσαν σοβαρα λεφτα..η επιλεκτικη κριτικη οποτε μας αρεσει δεν ειναι κριτικη..απο οτι φαινεται οι αφοι εχουν υποσχεθει 2 πενταρια στον σπανουλη..ο ντειβις ειναι ο ενας..δικαιως αφο μπορει να δωσει το κατι διαφορετικο..απο εκει και περα θα προτιμουσα εναν εκ των λαγουαλ και ντανστον και οχι το γατακι-μισθοφορο μαυρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μιχαλη πιστευω οτι ο ντορσει θα ρθει συνειδητοποιημενος..οποτε θα ναι μια πολυ καλη προσθηκη για τον βαζελο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. αν παρουν και ντορσευ,η τετραπλετα μαζι με λασμε-γκιστ-φωτση θα προσφερει πολυ θεαμα και πολυ τρομο σε μας-γενικα,οσο και αν μας ξενερωνει...μακαρι να μην γινει αυτο,αλλιως προβλεπω αγριο σεξ..δεν πας πουθενα με ντειβις(αν ερθει)-μαυροκεφαλιδη(που ακουγεται οτι υπαρχει ξανα εντονο ενδιαφερον)οταν αυτοι θα ειναι πυραυλοκινητοι...θελεις αθλητικους ψηλους..
    φυσικα μιλαμε υποθετικα-αν ερθει,μακαρι οχι...
    ο ντορσευ θα ερθει για να αποδειξει,δεν χωρανε μαγκιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η livesport σε πρωτοσελιδο λεει οτι πρωτος στοχος του βαζελου ειναι ο ντειβις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλημέρα! Παίδες, βλέπω ένα συγκρατημένο 'φόβο' για αυτό το σενέριο και δε τον καταλαβαίνω, ειλικρινά. Και καλός παίκτης είναι και δε ξεχνάω πόσο καταλυτικός ήταν και τι έλεγα τότε. Παρόλα αυτά, ένας δυναμίτης με (τόσο) εύθραστη ψυχολογία, κάνει πιο εύκολα "μπαμ" στα χέρια σου, παρά στους αντιπάλους. Στο ότι ο Σοφός δε τον ήθελε για τη νέα χρονιά, εαν έμενε, θα 'πρεπε να λέει πολλά... Και αποδείχθηκε. Για να μη τσιτώνεστε, δυστυχώς ο βάζελος έχει ανθρώπους που ξέρουν μπάσκετ και θεωρώ ότι πολύ δύσκολα θα μας κάνουν ένα τέτοιο δώρο... Θα έπρεπε να με έχει κλείσει ήδηκάπου με τις χρονιές που έχει κάνει και ακόμη τίποτα. Δε σας λέει κάτι αυτό? Ούτε οι Ρώσοι και οι Τούρκοι τον κοιτάξαν μέχρι στιγμής, χεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δεν έχουν τα φράγκα. Μούφεν, μπαρούφεν! Επίσης ο παίκτης είναι "κλεισμένος" και "ψημένος" για μας. Περιμένουν ΚΑΕ και παίκτης, να πέσει λίγο η Κίμκι. Θα δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. εγω ξερω οτι δεν δοθηκε δευτερη ευκαιρια σε αυτον τον παικτη...χασαμε πολλα,ενω φετος χασαμε τον δευτεορ παικτη που προσφερε τα ιδια και περισσοτερα.
    τωρα για ντειβις που ακουγεται εντονα,εγω δεν ειμαι και πολυ θετικος λογω σωματοδομης και λογω παιχνιδιου οσφπ.
    ναι θελεις ψηλο με πλατη αλλα στυλ μπατιστ-γρηγορο.
    δυστυχως πρεπει να προσαρμοζεσαι στα θελω της εποχης και των αντιπαλων πολλες φορες,αν και δεν συμφωνω με αυτη τη λογικη.
    αν τωρα ο δευτερος ψηλος που θα ερθει θα ειναι γρηγορος και αθλητικος καλυπτεις κενα.αν ομως για κει προοριζεται ο μαυροκεφαλιδης θα εχουμε προβλημα.
    τον θελω τον μαυρο αλλα για πασπαρτου και για ενισχυση ελληνικου στοιχειου.
    παρε ντειβις-μαυρο και ενα ψηλο αθλητικο μαυρο οικονομικο,μπορεις...
    μην ξεχναμε οτι εχουμε και ενα ακομη συμβολαιο να ξεφορτωθουμε-του μαυροειδη,ενω μπορει να αδειασει και θεση αν φυγει ο γεωργακης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. μιχαλη φετος μας διαλυσε ο γκιστ με τον λασμε.φανταζεσαι του χρονου μαζι με φωτση-δεδομενο,αν ερθει και ο ντορσευ τι θα γινει;
    μπασκετ ξερεις μην εθελοτυφλεις.
    εχει να μαζεψει ταπιδια και τρομο η φροντλαιν,δεν θα προλαβαινει..
    οπως επισης να σου θυμισω αν ο ντορσευ ειναι φουλ ενεργεια,τι θα γινει οταν παρει τον μαγικο ζωμο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τα φράγκα που υποτίθεται θα έδιναν σε Καλάθη, Βουγιούκα, Χοντρό, Γκουίν, Ματσιούλις πού θα τα διαθέσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Εδώ φέτος έτρεμαν οι δικοί μας. Φαντάσου τι έχει να γίνει του χρόνου με Λάσμε, Γκίστ, Φώτση κι άλλον έναν.
    Αμυντικό τείχος. Αν πάρουν Ντόρσεϊ τους περισσεύει μία θέση αν θεωρήσουμε ότι έχουν και Ούκιτς.
    Το ρόστερ τους με Αθηναίου, Μποχωρίδη ή Ξανθόπουλο, Διαμαντίδη, Παππά, Κάρι, Ούκιτς στα γκαρντ και Γιάνκοβιτς με Μπράμο στα φόργουορντ, Λάσμε, Γκιστ, Φώτση, Σκορδίλη στους ψηλούς είναι ήδη αρκετά δυνατό.
    Υπογράφουν ξανά Ματσιούλις με λιγότερα λεφτά και παίρνουν έναν Ντόρσεϊ. Με τέτοιους αμυντικούς πάνε χαλαρά final four και αναλόγως τους αντιπάλους το σηκώνουν κιόλας.
    Αν δεν θέλουν Ματσιούλις, θα πάνε για Ντέιβις-Ντόρσεϊ ή Ντέιβις-Μπατίστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αν δεν βρούμε παίκτες με σκοπό να τους ματσάρουμε, θα κλάψουν μανούλες του χρόνου τον Μάιο.
    Ο Πεδουλάκης είναι καλύτερος κόουτς από τον δικό μας. Αν είχαμε Αγγέλου, θα σας έλεγα ότι δεν με νοιάζει τόσο πολύ. Αλλά στη σκακιέρα ο Πεδουλάκης είναι καλύτερος του Μπαρτζώκα. Ο δικός μας πάει με συγκεκριμένη τακτική για κάθε παιχνίδι κι αν του βγει καλώς. Αν δεν του βγει, δεν έχει εναλλακτικό πλάνο. Ο Πεδουλάκης βγάζει εμπνεύσεις τις στιγμής η κούτρα του και συνήθως πετυχαίνουν...
    Καλημέρα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. http://www.redplanet.gr/basket/laoyal-kai-ntanston-gia-fovhtro-sth-raketa.2322953.html
    αυτο το σεναριο μαλιστα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. τον μποχωριδη μακ μαλλον τον εχουμε καπαρωσει εμεις...
    παντως αν ισχυει το σεναριο που θελουμε να κανουμε με ντειβις και ενα εκ τον λαουαλ η ντανστον,τοτε φιλε παμε για μεγαλα πραγματα....
    οσο για ντορσευ αν παει στο βαζελο,θα διαθετουν την καλυτερη αμυντικη φροντ-λαιν με διαφορα στην ευρωπη.
    απλα ναρκοπεδιο θα ειναι η ρακετα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Βουγιούκα, καλάθη τους κοιτάγαν σε φάση αναταλλαγή από ότι ακούγεται Μακ μου. Ο χοντρός έφυγε για τους ίδιους λόγους που έφυγε από εμάς, δημιουργούσε προβλήματα. ο μασιούλις φεύγει γιατί την ψάχνουν με... Κινέζο. Δε το παίζω εξυπνάκιας, νομίζω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χτυπήσουν εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αν τον είχαμε καπαρώσει, γιατί τον αναφέρει μόνο σαν στόχο των βάζελων εδώ;

    http://www.talkbasket.net/european-signings-and-rumours.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. πολυ δυσκολο το βλεπω αλλα αν γινει θα ειμαστε πραγματικα αχτυπητοι!παιρνεις κι ενα 2αροτριαρι που σουταρει και κανεις παπαδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. αν παρουν και ντορσευ ποιος θα σκοραρει μετα ρε παιδια?δεν θα ειναι λιγο μανικι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Θα σκοράρουν όπως φέτος. Με καρφώματα, με πικ-ρολ και με επιθετικά ριμπάουντς.
    Τρόπο να σκοράρεις βρίσκεις. Τρόπο να αμυνθείς δεν βρίσκεις.
    Α ρε Αγγέλου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Εγώ σου μιλάω για λεφτά. Θα έκαναν υπέρβαση για Καλάθη αλλά πλέον έχουν εξοικονομήσει ρευστό. Αυτό με προβληματίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ναι δεν εχεις και αδικο!αν παρουμε ομως λαβαλ κι εχουμε και σιμονς και πετγουευ θα γινεται της πορνης!!!!θα βλεπουμε και γαμω τα ματς!!!!γουσταρω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Λαουάλ μαζί και Ντάνστον με Μαυροκεφαλίδη για ψηλούς και έναν Κρίστμας στην περιφέρεια.
    Αυτό θα ήταν το ιδανικό σενάριο για μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ο κριστμας που έχει πάει τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. κι αυτο που ακουγεται δεν με χαλαει.δλδ ντειβις (αν και δυσκολο) και λαγουαλ.αν κι αυτο που λες το προτιμω.για τη θεση δυο εχει ακουστει κανενας?νομιζω οτι θα μεινουμε οπως ειμαστε στην περιφερεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Φωνή της λογικής7 Ιουλίου 2013 στις 11:40 π.μ.

    Δε βγαίνουν οι θέσεις των αμερικάνων Μακ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Φωνή της λογικής7 Ιουλίου 2013 στις 11:41 π.μ.

    Ο Κρίστμας νομίζω έπαιζε με τη Σιένα στα πλευ οφ της serie a...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Σίμονς, Πέτγουεϊ, Ντάνστον, Λαγουάλ, Λο και Κρίστμας.
    Τι δεν βγαίνει ρε φίλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Φωνή της λογικής7 Ιουλίου 2013 στις 11:43 π.μ.

    Pet,Dunston,Lawal,Law, Christmas. 5 είναι, μέχρι 4 μπορείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Νομίζω ότι δηλώνεις στον ΕΣΑΚΕ αν επιλέγεις 3-3 ή 4-2 στην αρχή του πρωταθλήματος.
    Αν δεν ισχύει αυτό, κάνεις κοινοτικό το αναπληρωματικό δυάρι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. εκανε τπτ εκει?στην τσσκα με προβληματισε λιγο η αποδοση του!βεβαια τον εβαλαν να κανει και πραγματα που δεν μπορει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Φωνή της λογικής7 Ιουλίου 2013 στις 11:46 π.μ.

    Μα και 4-2 να είναι εσύ έχεις πεί 5 αμερικάνους Μακ. Αυτό σου λέω, ότι δε βγαίνουν τα κουκιά. Άσε που προτιμώ ένα παίχτη στύλ Κελάτι ή Κόπονεν που είναι και κοινοτικοί, αντί για Κρίστμας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Φωνή της λογικής7 Ιουλίου 2013 στις 11:49 π.μ.

    5,1 πόντοι σε 14 λεπτά συμμετοχής σε 9 παιχνίδια, με όχι άσχημα ποσοστά πάντως. Προσωπικά δε τον θέλω στην ομάδα πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ποιος είναι ο 5ος ρε αδερφέ;
    Ο Σίμονς έχει κοινοτικό.
    Ντάνστον, Λαουάλ, Πέτγουεϊ, Λο.
    Ο Κρίστμας κοινοτικό. Ο Κελάτι είναι πρώην μπασκετμπολίστας. Άσε που κάνει ομοιοκαταληξία με τον "πελάτη" και δεν τον θέλω ούτε για ανέκδοτο.
    Θέλουμε αθλητικό δυάρι στυλ Κρίστμας. Να μην έχει μόνο το σουτ για σκοράρισμα αλλά κι άλλους τρόπους. Αλλιώς θα κολλάει η ομάδα ΚΑΙ φέτος μόλις βγαίνει αλλαγή ο Σπαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Αφού δεν τον θέλεις, ας πάρουμε κάποιους που να τους θέλεις:

    http://www.youtube.com/watch?v=dWU4fazOuSE

    http://www.youtube.com/watch?v=bDhb7LV2KDo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Φωνή της λογικής7 Ιουλίου 2013 στις 11:55 π.μ.

    Αν ο Κρίστμας έχει κοινοτικό αλλάζει, νόμιζα λογίζεται αμερικάνος. Αλλά και πάλι δε τον γουστάρω, μαζί με Σπάν γίνεται πολύ τρικυμία η περιφέρεια. Προτιμώ ένα πιο ρολίστα σουτέρ. Όσο για Κελάτι αμα δείς τους αριθμούς του φέτος στην ACB μόνο πρώην μπασκετμπολίστα δε τον λές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. βασικά 2αρι η τριάρι με δολοφονικο σουτ θέλουμε. πόσα χρόνια έχουμε να δούμε σουτερ καλό στον ολυμπιακό? μετα τον ματσιγιαουσκας δεν θυμάμαι άλλον... αντε και λίγακι ο ντομερκαντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ντέιβις και Λαγουάλ δεν παίζει.
    Είναι ακριβοί και οι δύο. Σιγά μην πληρώσουν συμβόλαιο οι Αφοί.
    Αν περιμένουν, τον χάσαμε.
    Να κινηθούν γρήγορα για ελεύθερους, αλλιώς θα χάσουμε και τους παντρεμένους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Φωνή της λογικής7 Ιουλίου 2013 στις 11:58 π.μ.

    Ο Τέηλορ είναι περιπτωσάρα, άλλα θα σου ξαναπώ μετα για τις θέσεις των αμερικάνων. Δε πρέπει να έχει κοινοτικό διαβατήριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Mak δεν πιστευω οτι ο βαζελος εχει εξτρα λεφτα για Ντειβις κι ας γραφτηκε καπου. Εδω ζοριζομαστε να τον παρουμε εμεις που εχουμε μεγαλυτερο αποθεμα με τη φυγη Χαινς-Παουελ, αυτος πηρε και Φωτση και ανεβασε σε Λασμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Προφανως και μπραβο στους αφους, το εχουμε πει ρε συ εξαρχης απο τοτε που βγαλανε εκεινη τη συνεντευξη και ειπανε οτι θα ειμαστε δυνατοι, τους εμπιστευομαστε. Αυτη τη στιγμη απλα κανουν πραξη τα λογια τους. Κι εγω προτιμω εναν απο αυτους τους 2 κι οχι Μαυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Εχουν φυγει Γκουιν,Ματσιουλης,Τσαρτσα και Σοφο. Εχουν ερθει Φωτσης,αυξηση σε Λασμε, Παππας και Γιανκοβιτς. Αν δεν αυξησουν αρκετα το περσινο μπατζετ βλεπω ηδη να ειναι τσιμα τσιμα. Δεν ξερουμε αν ισχυουν αυτα για Καλαθη,Βουγιουκα μπορει να ειναι απλα μουφες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Φώτσης στα λεφτά του Τσαρτσαρή.
    Γκουίν κενό.
    Ματσιούλις κενό.
    Σόφο κενό.
    Γιάνκοβιτς και Παππάς περίπου στα λεφτά των Ξανθόπουλου και Γιαννόπουλου.

    Άρα...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. βλεπω οτι ο μαυροκεφαλιδης τελικα θα προτιμησει την φενερ και τα 250 χιλιαρικα παραπανω!ας ειναι...τον θεωρουσα την τελεια λυση με 2 μαιμουδες διπλα του και οτι θα μπορουσε να παιζει και στο 4 ηταν κατι θετικο!γενικα θελουμε καποιον να ακουμπαει η μπαλα στο 5 και να μπορει να δινει σκορ.μαυροκεφαλιδης και ντειβις ηταν οι 2 που ακουγονταν και μπορουσαν να το κανουν αυτο.και οι 2 ειναι σχεδον σιγουρο οτι δεν θα ερθουν!εχω αρχισει και ανησυχω για τον αν θα παρουμε τετοιου ειδους πενταρι.βλεπω ο σιμονς να προοριζεται για δευτερος και ο μαυροειδης για τριτος και να παιρνουμε ακομα ενα πενταρι (τουλαχιστον ας ειναι ο λαβαλ!).για δυαροτριαρι ακομα δεν εχει ακουστει τπτ!βλεπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ειναι αξιοσημειωτο παντως οτι τα συμβολαια του Παο ειναι επτασφραγιστο μυστικο και δεν εχουμε ιδεα για καμποσους ποσα παιρνουν! Ποσα πηρε ο Τσαρτσαρης περυσι? Ποσα ο Φωτσης φετος? Ποσα ο Λασμε φετος? Ο Ματσιουλις επαιρνε 450, οκ. Ο Γκουιν ποσα πηρε για μισο χρονο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Πρωην μπασκετμπολιστας;;δεν νομιζω..ο κριστμας τι αλλο κανει εκτος απο το να σουταρει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Σιμονς,λαγουαλ και ντανστον..πολυ μεγαλη ποικιλια στο παιχνιδι μας..δλδ αμα φανουν κατωτεροι των γκιστ και λασμε ειμαστε καταδικασμενοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. βλεπω οτι ο μαυροκεφαλιδης τελικα θα προτιμησει την φενερ και τα 250 χιλιαρικα παραπανω!ας ειναι...τον θεωρουσα την τελεια λυση με 2 μαιμουδες διπλα του και οτι θα μπορουσε να παιζει και στο 4 ηταν κατι θετικο!γενικα θελουμε καποιον να ακουμπαει η μπαλα στο 5 και να μπορει να δινει σκορ.μαυροκεφαλιδης και ντειβις ηταν οι 2 που ακουγονταν και μπορουσαν να το κανουν αυτο.και οι 2 ειναι σχεδον σιγουρο οτι δεν θα ερθουν!εχω αρχισει και ανησυχω για τον αν θα παρουμε τετοιου ειδους πενταρι.βλεπω ο σιμονς να προοριζεται για δευτερος και ο μαυροειδης για τριτος και να παιρνουμε ακομα ενα πενταρι (τουλαχιστον ας ειναι ο λαβαλ!).για δυαροτριαρι ακομα δεν εχει ακουστει τπτ!βλεπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Φωνή της λογικής7 Ιουλίου 2013 στις 3:19 μ.μ.

    Εβαλέ και το μαυροκεφαλίδη στη βερσιόν του, άλλα δύσκολο ούτως ή άλλως να πάρουν άλλους 3 παίχτες στους ψηλούς, επομένως εγώ προσωπικα προτιμώ την Ντάνστον, Ντέηβις βερσιόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. οτι και να γινει απ αυτα ειτε ντανστον-ντειβις ειτε λαβαλ-μαυροκεφαλιδης ειτε λαβαλ-ντανστον ειμαστε καλυμενοι!αυτοπου φοβαμαι ειναι μηπως τα λεμε ολα τσαμπα και παρουμε εναν ψηλο ακομα και γινει τριπλετα με σιμονς και μαυροειδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. 1. Αυτό το site αναφέρει φήμες, οπότε μη μασάς. 2. Kαι βέβαια μας αναφέρει, σε μας έχει και link!
    3. Έχε πίστη που σου λέω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ωραιος και ο πασπαλι αλλα ευρωπαικο δεν πηρε,πηγε και κωλοσε!ωραιος και ο ριβερς (ο ωραιοτερος βασικα) αλλα την εκανε με ελαφρα,δεν εχει μεινει στο μυαλο μου σαν κατι παραπανω απο ενας παικταρας.ωραιος και ο φορντ αλλα ατυχος,δεν τον χορτασαμε!!!σπανουλης παιδια δεν υπαρχει αλλος στην ιστορια του ολυμπιακου.να τον στελνεις με πιτσιρικαδες και να σου φερνει ευρωλιγκα και στα καπακια την επομενη χρονια να τον στελνεις με 1,5 ψηλο με το ζορι στο φ4 και τα το σηκωνει παλι!τι να λεμε τωρα!λιγο αντικειμενικα να το δουμε!κι εγω γουσταρω σιγαλα και αλλους πολλους αλλα σπανουλης δεν ειναι κανενας και δυσκολα θα ξαναυπαρξει!!!κι ακομα πιστευω εχει να δωσει πραγματα στον ολυμπιακο,θα προσφερει κι αλλο δλδ στα ηδη πολλα που εχει προσφερει μεχρι τωρα!και σημερα να εφευγε για εμενα παικτικα εχει δωσει απιστευτα πραγματα κι εχει γραψει ιστορια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Εγώ γιατί δεν βλέπω τον Μποχωρίδη σε μας παρά μόνο στο βάζελο και χωρίς λινκ;


    p.s. The missing link ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Φέτος είχαμε frontline ενός παίχτη στα 1.96... Μη τη ψάχνεις και μη τρελένεσαι. Πόσο σίγουρος είσαι δηλ ότι ο Σίμονς δε μπορεί να είναι περίπτωση "Ντόρσι". Μη ξεχνάς ο Αγγέλου τον έβαλε στο τεφτέρι μας... Και δε νομίζω να μείνουμε μόνο με αυτόν. Επίσης κοιτάχτε το μ.ο. ηλικίας σε όλους στο βάζελο και σε εμάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Δεν έχει, απλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Γιατί του δίνεις τόση σημασία ρε μπρο? Ένα κωλοπόρταλ είναι που αναφέρει, ότι γράφεται, για αυτό και "πάντα πέφτει μέσα"... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Φωνή της λογικής7 Ιουλίου 2013 στις 4:26 μ.μ.

    Το Λαβάλ-Μαυροκεφαλίδης δεν είναι και ότι καλύτερο, γιατι στην άμυνα θα είμαστε πολύ επιπόλαιοι. Παρόλο που το πουλέν μου είναι ο Λαβάλ, αρχίζω και θεωρώ πολύ πιο σωστή επιλογή τον Ντάνστον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Το σκέφτομαι από την Παρασκευή το βράδυ και δε μπορώ να μη το ξεφουρνίσω... Θα 'θελα με ένα μαγικό τρόπο να είμαι στο μυαλό του Χάινς τώρα. Γιατί όσο επαγγελαμτίας και να είναι, ούτε τα χρήματα είναι τόσα παραπάνω που να τον καθησυχάζουν, ούτε φυσικά οι εξελίξεις. Σπαν και Λο έμειναν, η ομάδα δείχνει να κινείται σε ίδια δυνατά μονοπάτια και αυτός αντί για το παρεάκι, την Ελλάδα, τα λιγότερα ταξίδια, το στόχο του 3-peat, βρίσκεται αλλού και από την αρχή... ΟΚ, δε τράφω αυταπάτες, το παιδί δεν ήταν από το Κερατσίνι για να τα βλέπει όπως πιθανόν τα βλέπουμε εμείς, αλλά τώρα δε θα νιώθει ότι πιάστηκε λίγο κορόιδο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. δεν νομίζω... δεν είναι κ λίγο να σε θέλει τόσο η τσσκα απο εκει π ήσουν στα αζητητα της ιταλιας και της γερμανιας. ασε π θεωρητικά πάει σε μεγαλύτερη ομάδα κ ισως σκεφτηκε οτι η τριτη συνεχόμενη ευρωλίγκα είναι πιο εύκολη έτσι γ αυτόν. τωρα αυτά περί παρεας και χρημάτων π έλεγε προφανώς ήταν πίπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Εγω προσωπικα ακουσα απο εμπιστο δημοσιογραφο πως παμε και για Βασιλειαδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Aσε τον Κριστμας παμε για Βασιλειαδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Τον Σοφο τωρα που εμεινε ελευθερος, υποθετικα, θα τον θελαμε? Στη θεση του Ντειβις ας πουμε με ενα 5αρι μαιμου... Σκορπιες σκεψεις κανω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Και σιγα τον Μποχωριδη στην τελικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ελπιζω να μην ισχυει. Θα θελει χρονο και τη μπαλα στα χερια του. Δεν ειναι αυτο πιστευω που ψαχνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Eιμαι ο μονος εδω μεσα που θα ηθελε τον Σοφο πισω? Με τα καλα του και με τα κακα του, το παιχνιδι λοου ποστ που λεμε που χρειαζομαστε, ο σοφο χωρις να εχει καμια ιδιαιτερη τεχνικη, μπορει να φανει παρα πολυ χρησιμος. Μαζι με μια μαιμου διπλα να κανει δουλεια(Νταντσον Λαβαλ). Εμενα δε με νοιαζει που ηταν περσι, με νοιαζει καθαρα τι μπορει να δωσει. Και ξερουμε οτι ο Σοφο μπορει σε 10 λεπτα να εχει 14 ποντους για πλακα. Εχει φτιαξει και τις βολες. Σκεψεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Καθολου. Σουτερ ειναι. 15 λεπτα ποιοτικα να μπει να παρει τα σουτ του μπορει να το κανει. Τη μπαλα στα χερια αμα την εχει δεν ξερει τι να την κανει χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. και εγω μαζι σου με σοφο που λες....αλλα τι επιλεγεις μετα Ντειβις ή Λαβαλ πχ?...Για Βασιλειαδη που λες πιο κατω,μπορουμε να καλυψουμε το συμβολαιο του?Μπορει να δεχτει να εχει μειωμενο ρολο απο οτι ειχε στην μπιλμπαο....Και αυτος νομιζω ψαχνει να βρει μεγαλο συμβολαιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ναι αυτο εννοουσα οτι θα θελει να παιρνει πολλες προσπαθειες θυμαμαι να τραβαει πολλα σουτ απο τα μαλλια. Τα περσινα του ποσοστα ηταν καλα βεβαια, δεν λεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Φωνή της λογικής7 Ιουλίου 2013 στις 8:46 μ.μ.

    Θα συμφωνούσα αν δεν είχαμε ήδη το Μαυροειδή, που αχρηστεύεται εντελώς και γίνεται κηφήνας και αν ήξερα ότι δεν αξιώνει συμβολαίο καλό (που θα αξιώνει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. στη θεση μαυροειδη(τεταρτος σεντερ..) με τα ιδια λεφτα θα τον ηθελα...
    δεν ειναι για τιποτα περισσοτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. μην ξανανοιγεις τετοια συζητηση..
    υπαρχουν πολλοι παραμετροι..περσι παρακαλουσε ο χαινς και τα αδερφια δεν τον ανανεωσαν.
    μακαρι να γινουν αυτα που λετε εσεις και να μην φανει η απουσια του.
    ολα θα φανουν ομως στο παρκε...
    τελος ποτε δεν θα μαθουμε τι πραγματικα εγινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Μια απ' τα ίδια Πετράν, και σε μένα ήρθε τούτο το ραβασάκι, αλλά δεν είμαι και πολύ σίγουρος αν τον θέλω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Εγώ τα καλα που βρίσκω (αυτή τη στιγμή) για την περίπτωσή του, είναι ότι είναι Έλληνας και έχει ξαναπεράσει από Φάληρο και ότι έχει ξεψαρώσει για τα καλά, σε ένα πρωτάθλημα που δε το λες και της πλάκας... Αλλά καλή άποψη, να πω την αλήθεια δεν έχω μέχρι στιγμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ούτε ζωγραφιστό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Πετράν, νομίζω δεν υφίσταται παίκτης Σοφο εδώ και πολλά χρόνια. Ούτε στη Μακάμπι μου έκανε... Η τελευταία φορά που τον είδα να παίζει μπάκετ, ήταν με τα χρώματα της Εθνικής στη Σαϊτάμα και έχει περάσει πολύς καιρός από τότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Πετράν τι δε σου κάθεται καλά με Μποχω? Τη θέλω πολύ τη γνώμη σου εδώ. Εμένα μου κάνει κλικ ο μικρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Εγω θα εκανα μια σκεψη εφοσον σε πολλους φαινεται πολυ "σοφτ" ο Ντειβις στην αμυνα. Αν δεν μπορουσα να παρω ψηλο στυλ Ντειβις ή τον ιδιο, θα στρεφομουν στη λυση Σχορτσιανιτη που επιθετικα ειναι σουπερ για 15-20 λεπτα. Δηλαδη ουσιαστικα ο Σοφο περνει λιγοτερα απο Ντειβις. Και το σκεπτικο μου ειναι, οτι αφου δυσκολα θα κινηθουμε για 2 ακομα 5αρια, να δωσουμε λιγοτερα να παρουμε το Σοφο (600-700 ας πουμε) και να μας μεινει ενα 500αρι καβατζα για Ντανστον, Λαβαλ ή οποιον προτιματε. Γιατι ο Ντειβις θελει γυρω στο 1 και καποια αποζημιωση η Κιμκι... Αυτα τα λεφτα δηλαδη συνολικα να πανε για 2 παιχτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Αφου θα παρεις υποθετικα σοφο που ειναι σουπερ μπροστα με τα φυσικα προσοντα που εχει, ψαχνεις καλο αμυντικο ψηλο, γιατι ολοι ξερουμε τις αδυναμιες του με τα φαουλ. Ο Βασιλειαδης δεν ειχε καποιο τρομερο συμβολαιο στη Μπιλμπαο. Περισσοτερα απτου Γκετσε, λιγοτερα απτου Αντιτς. Οποτε θεωρω οτι καλυπτεται και ειναι και καλη λυση γιατι παιζει και στο 2-3 και μας λειπει και ενας ακομα καθαροαιμος σουτερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Για καποια συγκεκριμενα πραματα μιχαλη μου, εφοσον μπορεις να τον καλυψεις οπου χρειαζεται νομιζω υφισταται. Εγω δεν θελω πολλα, ποιοτικα 15-20λεπτα(σπαστα παντα για ολοκληρα δε μπορει!), και μια μαιμου διπλα του μαζι με Σιμονς Μαυρο νομιζω δεν ειναι τοσο κακο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Τον ειδα απο κοντα προσφατα σε ενα φιλικο της εθνικης νεων(χωρις Αντετοκουμπο, Παπαπετρου οι οποιοι απουσιαζανε) στον Αγιο Θωμα(το ειχα γραψει και εδω για οποιον θελει), και τον παρακολουθουσα οποτε μπορουσα φετος με τον Αρη. Δεν ειδα κατι το ιδιαιτερο ρε Μιχαλη. Ειναι ενα ψηλο παιδι γυρω στο 1.95, με καλο χειρισμο της μπαλας, αλλα εχει και το ευκολο λαθος. Εχει καλη δημιουργια ομως(για την ηλικια του) αλλα αυτο που ειδα εγω και δεν μαρεσε, ειναι οτι παιζει αυτο που λεμε για την παρτη του, και οχι για την ομαδα, για να φτιαξει τους συμπαιχτες του. Ειναι και κακες φουρνιες αυτες οι ηλικιες ομως... Οποτε συγκριτικα με τους ομοιους του ειναι καλυτερος, αλλα εγω καλυτερο παιχτη απτο Σλουκα πχ επουδενι δε βλεπω. Ουτε σουταρει αξιοπιστα, ουτε οργανωτης ειναι, ουτε εκρηκτικος. Ο Σλουκας στην ηλικια του εκανε τρομερα πραματα και με χειροτερο σωμα... Απο αυτην την φουρνια περαν του Αντεντοκουμπο αξιζει να προσεχθει ο Παπαπετρου που παιζει Τεξας(τρομερος), και ο Καμπεριδης απο φιλαθλητικο. Ενα παλικαρι 4-5αρι 2.05 με τρομερο σουτακι απο 2-3 μετρα, πολυ αθλητικος, και σωματοδομη τυπου Γκιστ. Καποιοι πρεπει να ειναι μονο με μανατζερ... Αν μου ελεγες οτι αυτοι ειναι το μελλον του ελληνικου μπασκετ θα σε κοροιδευα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Πετρο για δευτερο σεντερ δεν θα τον ηθελα..μονο για τριτο..νομιζω ειιναι τελειωμενη υποθεση ο σοφο..αν θυμηθω και τα παλια σιγουρα δεν τον θελω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Δεν με χαλαει πετρο..απο γκετσε πολυ καλυτερος..βεβαια εχουν ενα κοινο οτι με την μπαλα ειναι πολυ κακοι..βεβαια νομιζω οτι ειχε μεγαλο συμβολαιο στην ισπανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Κοιτάξτε τι πήρε ο Ηλυσιακός:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GfeBu8MZ1sQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Χε, χε! Λακωνική απάντηση ο Τζίμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. http://www.gazzetta.gr/basketball/article/522570/kleinei-ntanston-thelei-makkalemp-i-armani

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. xaxaxaxa!!!ειμαι δουλεια και κοιταω κλεφτα γι αυτο!δεν μ αρεσει ο χοντρος!για κανενα πανιωνιο ειναι!2-3 αδυναμιες που εχει απ την αρχη της καριερας του δεν μπορει να τις διορθωσει!!!τραγικος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Έχεις γίνει ο Γιατζόγλου των μικρών κατηγοριών. Υπάρχει και αντίστοιχη "Κατερίνα Γιατζόγλου";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Έ-έ-έρχεται!
    http://www.basketnet.gr/main/1/a1/articles/1/mauro-osfp-apantisi.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Τον έχεις δει να παίζει μαν;
    http://www.gazzetta.gr/basketball/article/522417/edose-ta-heria-me-ton-hoslei-i-roma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Χειρότερος του Γκέτσε αποκλείεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. καλα δεν καιγομαστε!αρκει να βρουμε ιδια κοψια παικτη μετα!λεω μαυροκεφαλιδη που ξερουμε τι μπορει να κανει και ειναι δοκιμασμενος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. http://www.gazzetta.gr/basketball/article/522600/psilose-me-mehri-i-real

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. καλα δεν ειναι τοσο τραγικο...ακομα. αν χαθουν κι αλλοι τοτε ναι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ΑΠΟ ΑΠΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΜΠΛΟΚΟ;;;;;; LOOSER ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Εχουν ακομα και τον Μπεγκιτς? Ε, παρτε και το Σερμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Ααα τοτε δενει μια χαρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Φωνή της λογικής8 Ιουλίου 2013 στις 2:31 μ.μ.

    Nαι απο εποχή ρεάλ τον θυμάμαι. Ντάξ ένα κλασσικό 3άρι αμερικάνος τίποτα το συγκλονιστικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. εχουν πεθανει κατα την γνωμη μου αυτα τα πενταρια.υστερουν πολυ σε ταχυτητα και σε αμυνα χαμηλα στους χωρους μεσα στην ρακετα!για ψηλα ναι δεν το συζητω!αλλα αμα παιξει ρεαλ τσσκα τα ριμπαουντς παλι ο χαινς θα τα περνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. εγω τον ηθελα τον ντανστον σαν αντι χαινς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. O Misko ειπε οτι υπεγραψε ο Σπανουλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Αν και καταλαβαίνω Πετράν τι θες να πεις και έχει λογική η σκέψη σου, νομίζω ότι: 1. Θέλει ένα 400-500 και είναι πεταμένα λεφτά (για αυτό δεν έμεινε και στο βάζελο) και 2. δημιουργεί ΜΟΝΙΜΩΣ προβλήματα και από ακούστηκε, τη συνήθειά του αυτή δε την ξέχασε ούτε στους απέναντι. Χαμένη υπόθεση αυτό το"παιδι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Δε το πήγα στη σύγκριση με Σλούκυ ή άλλους αυτής της γενιάς, ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ και έχεις δίκιο ότι δεν είναι και πολύ ποιοτική φουρνιά, αλλά έχει όπως έγραψες και εσύ, potentials. Νομίζω ότι με τον ερχομό του Αγγέλου έκανε ήδη ένα πέταγμα και αν το κλείσουμε και τον αφήσουμε δανεικό, θα τον φτιάξει και άλλο ο Βαγγέλης. Επίσης νομίζω ότι δεν είναι περίπτωση που μπορείς να πεις "δε με ενδιαφέρει", ειδικά αν δε ζητήσει ο Άρης τίποτα κουλά χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Χαιρετώ την παρέα. Έμαθα ότι η CSKA ξενέρωσε με Σπαν άσχημα και το γύρισε στον... Καλάθη! Καθόλου απίθανη φήμη, αν θέλετε τη γνώμη μου... Πάντως ο Θεοδόσης, δε το γλιτώνει το σουτάρισμα. Σε αντίθεση με τον κολλητό του, τον αχώνευτο Krstic...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. μιχαλη δεν βλεπω να τον δινουν στην τσσκα..οποτε βλεπω να παιρνουν πλανινιτς..παντως μια 5αδα καλαθης(πλανινιτς),παργκο,ουιμς.κριαπα και χαινς(κριστιτς,καουν)..δεν ειναι καθολου ασχημη..σουπερ θα ελεγα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Θα πρέπει να δέσουν όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Και κάτι ακόμη παίδες. Είδα τις δηλώσεις του Μπαρτζώκα... ύστερα φταίω εγώ ο "εμπαθής", ο "κακεντρεχής", ο "δε ξέρω γω τι άλλο" που δε με αφήνει να αγιάσω? Ρε μάστορα, πέρασε τόσος καιρός και ακόμη να κάνεις αυτοκριτική? Για τον α-β λόγο (φταις, δε φταις, ας μη το εξετάσουμε) φτάσαμε στους τελικούς άδειοι, απροετοίμαστοι ψυχολογικά και σωματικά και οι άλλοι παίζαν με το μυαλό μας και...βόλλευ λόγω έλειψης ψηλών! Πέσαμε στη λούμπα σα μαλάκες αλλά ακόμη τα ίδια πιπιλάμε. Άσε εμάς, ρε coach, να μουρμουράμε για διατησίες, δεν είναι δουλειά σου. Εκεί όμως, με όλιγη από όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για αυτόν τον χειμώνα, για να μη ξεχνιόμαστε και να εμπεδώνουμε... Είχα που είχα μια δύσκολη μέρα, να παίξουν ακόμη περισσότερο τα νεύρα μου, βραδιάτικα! Δεν είναι καλοί οιωνοί αυτά και χέστηκα αν ξαναβγώ ο κακός της υπόθεσης... Όσο ταλέντο έχει έχει, το πνίγει μόνος του στις δικαιολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. οκ δικιο εχεις αλλα ειπε και κατι καλο οτι θα παρουμε 2 ψηλους γιατι εγω το φοβομουνα μην παρουμε μονο εναν και μεινουμε με σιμονς - μαυροειδη και τον καινουριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Φωνή της λογικής8 Ιουλίου 2013 στις 8:43 μ.μ.

    Μόνο να μην είναι ο Μαυροκεφαλίδης ο ένας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. ποσο κριμα για αυτο τον παιχτη. τεραστι ταλεντο αλλα μυαλο....
    ειναι ικανος παντως οτα;ν το μυαλο του δουλευει σε σωστες στροφες να σε κανει να τον χαζευεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. χιλιες φορες ξανα πεστο....χιλιες φορες. τα εχω ξαναπει ουτε να τον δω δεν θελω στο σεφ και οχι για αγωνιστικους λογους ( τα εχω αναλυσει )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Φωνή της λογικής8 Ιουλίου 2013 στις 8:46 μ.μ.

    Εγώ για καθαρά αγωνιστικούς πάλι. Αν ήταν να πάρουμε άλλους 3 ψηλούς δε θα με χάλαγε, άλλα επειδή είναι too much δεν αξίζει να φυ΄γει μια απο τις 2 θέσεις σε αυτόν, ειδικά όταν παίζουν ονόματα σα τον Ντέηβις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. πολυ βασικο να μην θυμησω το ροστερ μας την χρονια 2010-2011 και τι καναμε. απλα η περιφερεια ηταν σπαν - τεοντοσιτς - παπαλουκας - γκορντον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Φωνή της λογικής8 Ιουλίου 2013 στις 8:49 μ.μ.

    Με το Γκόρντον παραγκωνισμένο, τον Μίλος μέσα στη τρέλα και το Παπαλουκά να χειροκροτεί. Χίλιες φορές Μαντζαράκος, Σλούκας και Λο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. αυτο ακριβως λεω δεν μπα να εχεις τον θεο στα γκαρντ και τον αγιο πετρο στους ψηλους αν δεν κολλανε μεταξυ τους μαλακιες θα κανουν....
    συμβολικο το παραδειγμα ελπιχω να μην ενοχληθει κανενας ιδιαιτερα θρησκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Φωνή της λογικής8 Ιουλίου 2013 στις 8:53 μ.μ.

    Oι ιδιαίτερα θρήσκοι πάντα θα βρίσκουν αφορμές να παραξηγηθούν, μην αγχώνεσαι... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. http://www.sport-fm.gr/article/koda-se-ntanston-o-olumpiakos-lene-oi-italoi/686674

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. http://www.gazzetta.gr/basketball/article/522770/kleinei-ntanston-o-olympiakos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Φωνή της λογικής8 Ιουλίου 2013 στις 10:54 μ.μ.

    Πολύ ευχάριστα νέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Κι από αλλού:

    http://www.basketnet.gr/main/1/a1/articles/1/%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC-%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%83%CF%84.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Φωνή της λογικής8 Ιουλίου 2013 στις 11:26 μ.μ.

    Φτού να μη το ματιάσουμε! Και αν δε κάτσει Ντέηβις δε με χαλάει καθόλου ο Λαγουάλ... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. MILF-άρα από τις λίγες, έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Αν υπαρχει κατ εμε ενας στον Αρη με ποτεντιαλ αυτη τη στιγμη πιτσιρικας, ειναι μακραν ο Βεζενκοβ... Ενταξει τον κλεινεις τον Μποχωριδη, αμα ακουσω ομως πανω απο 50-80χιλιαρικα ειναι πεταμα πραγματικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Το Eurohoops λεει πως τα εχουμε βρει σε ολα με Dunston και μενουν οι υπογραφες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. απο οτι φαινεται εκλεισε ο ντανστον..επισης φαινεται οτι κλεινει και ο μαυρο..δεν νομιζω οτι θα παμε και για αλλο 5αρι..βεβαια λενε οτι ακομα κοιταμε για ντειβις και απο αμερικη μερια αλλα δεν νομιζω..μας μενουν 2 θεσεις..ενας αμερικανος και ενας κοινοτοικος..για να δουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Δεν ξερω ρε συ, ο Μαυρο δεν με τρελαινει, δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να εχουμε τοσα 4/5αρια. Ουσιαστικα και ο Ντανστον 4/5αρι ειναι δεν τον λες 5αρι καθαρο απλα ειναι πολυ αθλητικος. Εχουμε ηδη Πριντεζη και Πετγουει και σκεφτομαστε και Μαυρο που δεν ερχεται και με λιγα? Πιστευω αν δεν κινηθουμε για Μαυρο εχουμε λεφτα για Ντειβις, εκλεισε με 500χιλιαδες δολλαρια ο Ντανστον μαλλον που ειναι καλη κινηση. Λογικα μας μενει κανα μυριο+ ετσι οπως εχουμε παει ως τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Eγω απο πηγες μαθαινω το αντιθετο, οτι υπαρχει φιλολογικο ενδιαφερον για Ντανστον ωστε να πειστει η Κιμκι και να ριξει την τιμη για Πολ Ντειβις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Κωστα ακουσα το ακριβως αντιθετο. Οτι ο Ντανστον κλεινει οποτε θελουμε, αλλα ειναι παιχνιδια για να πειστει η Κιμκι πως αλλαζουνε τα ενδιαφεροντα μας και να ριξει την τιμη για Ντειβις... Υπομονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. ουτε εμενα με τρελαινει ο μαυρο..μονο επειδη ειναι ελληνας δεν με χαλαει..κοιτα με ντανστον,σιμονς,μαυροειδη,πετγουει,πριντεζη και μαυροκεφαλιδη δεν ειμαστε ασχημα στο 4-5..μας μενουν 2 θεσεις..η μια περιπτωση ειναι να παρουν τον ντειβις η καποιον αλλο σαν τον ντειβις..γιατι να παρουν λαγουαλ ενω εχουμε σιμονς και ντανστον ειναι χαζο..η να κατσουμε οπως ειμαστε και να παρουμε μαρκους ουιλιαμς για το δυο πισω απο το σπανουλη..και στα κοψιματα στην πρωτη φαση να παρουμε εναν κοινοτικο ψηλο καλο αν δουμε οτι χρειαζεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. επισης περιμενω τα σχολια σας..για την διοικηση που καθε χρονο κανει τα ιδια λαθη..και δεν ειναι οργανωμενη..και δενε χει σχεδιασμο μπλαμπλαμπλα ..α και τους αγγελο που δεν ξερουν τι κανουν..παρασκευη κλεινει σπανουλης και περπε..ντανστον κλεινει δευτερα και υπογραφει ο βασιλης..αν δεν ειναι αυτο οργανωση..τι ειναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. http://www.gazzetta.gr/basketball/article/522928/dyo-meres-mono
    αρα αμα κλεισουμε μαυρο δεν παμε για αλλο ψηλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Καλημέρα παίδες. Εγώ ότι αντίθετα, πάμε και για Ντάνστον και για έναν εκτ ων Ντέιβις/Μαυροκεφαλίδη... Ελπίζω να 'ναι ο πρώτος και μετά, ΔΕ ΠΑΙΖΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Οι δικές σου πηγές είναι πιο αξιόπιστες και μπορώ να φανταστώ ποιος είναι.
    Ο πιο αξιόπιστος δημοσιογράφος ερυθρόλευκων αποχρώσεων. Ένας είναι. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Φωνή της λογικής9 Ιουλίου 2013 στις 1:04 μ.μ.

    Aδερφέ αν και δε μου αρέσει να λέω τέτοιες ατάκες τώρα σου αξίζει. Ούτε μπατζανάκης των Αγγελοπουλαίων να ήσουν. Όσα χρόνια είναι οι Αγγελό στην ομάδα μόνο φέτος (μέχρι στιγμής) φαίνεται να κινούνται σωστά στο σχεδιασμό της ομάδας το καλοκαίρι. Εσύ τόσα χρόνια άλλο τμήμα παρακολουθούσες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. μα μπατζανακης ειμαι γι αυτο τα λεω αυτα..οπως λεει και ενας φιλος δημοσιογραφος..το μπασκετ ειναι σαν την εκκλησια..πολλοι πηγαινουν λιγοι καταλαβαινουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. http://www.redplanet.gr/basket/aposurei-to-endiaferon-gia-mayrokefalidh-o-olympiakos.2325764.html

    αυτα ειναι..... Λουκα μην κανεις καμια μαλακια και ριξεις τις απαιτησεις σου εισαι μεγαλος παιχτης το αξιζεις....τραβα πουθενα αλλου να σε χαρουνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Έχεις καμιά σχέση με το Χρυσόστομο. Όχι δεν εννοώ αυτόν της Σμύρνης, ούτε τον άλλο μητροπολίτη. Εγώ μπορεί να αγιάσω, αυτοί όχι.
    Κλείνει η παρένθεση. Όσα χρόνια παρακολουθώ το τμήμα, επ'ουδενί δεν έχω παρατηρήσει βελτίωση στον τομέα του σχεδιασμού και της οργάνωσης.
    Σε χαίρομαι που απαντάς σε "ειρηνικό" κλίμα. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Αμήν τέκνον του θεού!!
    Βοήθειά μας! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. και εσενα ηρεμο σε βλεπω.....χαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Το θεμα ειναι πως βγαινουν οι συνδιασμοι στο 4 και 5 ωστε να υπαρχει καθε φορα μια ισορροπια σε αμυνα-επιθεση στη ρακετα. Οπως ειχαμε Χαινς-Αντιτς και Ντορσει/Σερμα-Πριντεζη. Τον Παουελ δεν τον βαζω πουθενα κι ας ειχε χρονο συμμετοχης γιατι δεν μπορουσα να τον ταιριαξω καπου. Αν παιρναμε Ντειβις τα εβλεπα ετσι: Ντανστον/Σιμονς-Πριντεζης και Ντειβις-Πετγουει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Γιατί ρε Κωστή, άδικο έχει η Φωνή? Μέχρι στιγμής κινούνται γατίσια, έχουν στόχους ξεκάθαρους, σχέδιο για αυτούς, σωστό παζάρεμα και υλοποίηση!! Είναι για σεμινάριο φέτος το καλοκαίρι, μη τους ματιάσουμε!!
    Μη μου πεις όμως ότι πιο πριν και με όλα όσα κάνανε, δε δείχνανε, τάσεις αυτοκαταστροφής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Φωνή της λογικής9 Ιουλίου 2013 στις 1:18 μ.μ.

    Όταν θα μου πείς με στοιχεία ποια χρονιά κάνανε καλό σχεδιασμό να μπορέσουμε να το συζητήσουμε, τότε μπορεί και να παραδεχτώ ότι δε καταλαβαίνω. Μέχρι τότε "μπατζανακίζεις" επικίνδυνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. μπανατζικιζω ξεμπανατζικιζω γουστο μου καπελο μου..εσυ αμπαλικιζεις..επικινδυνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Φωνή της λογικής9 Ιουλίου 2013 στις 1:21 μ.μ.

    Τα επιχειρήματα περιμένω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Bryant Dunston. Ο
    Αμερικανός σέντερ θα φοράει τη ερυθρόλευκη φανέλα για τα επόμενα δύο
    χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. μιχαλη εισαι ο πρωτος που αναφερεις για σωστες κινησεις..απλα δεν μπορω το κραξιμο οταν κατι δεν παει καλα και μετα δεν μιλαμε και περιμενουμε στην γωνιτσα μας..μεχρι μετα παλι κατι να στραβωσει για να βγουμε να κραξουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Έχω μονάσει στο Άγιον Όρος Μονή Βατοπεδίου και στην Ιερά Μονή Αγίας Λαύρας στα Καλάβρυτα... Γι'αυτό με βλέπεις ήρεμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. ρε αδερφε δεν ειπε κανεις το αντιθετο... φετος εχουν σχεδιο και το υλοποιουν...καλο κακο θα δειξει...σωστες κινησεις κανουν παντως. τοτε που εκραζε ολος ο κοσμος ειχαν σχεδιο ΓΤΠ...αλλο τοτε αλλο τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Πάρτε και το λινκ.
    http://www.redplanet.gr/basket/ntanston-kai-epishma-gia-duo-xronia.2325615.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. σε καταλαβαινω αγαπητε εν χριστω αδερφε και εγω επικαλουμε τα θεια συχνα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. ποιος ειπε το αντιθετο??αλλα να κραζουμε απο την μια οταν βλεπουμε τα αναποδα..απο την αλλη να μην λεμε τπτ οταν βλεπουμε κατι σωστο να γινεται..καπου δεν πρεπει να υπαρχει ενα μπαλανς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Φωνή της λογικής9 Ιουλίου 2013 στις 1:27 μ.μ.

    Σωστά γιατί όταν πρώτος εγώ ο άμπαλος εδω μέσα με διαφορά κάτι... εβδομάδων απο την πρώτη εκδήλωση ενδιαφέροντος για Λαγουάλ και Ντάνστον έλεγα αυτα τα 2 ονόματα και χτυπιόμουν, τώρα που πήρε Ντάνστον η ομάδα δεν είπα απο χτές ότι αυτά είναι πολύ ευχάριστα νέα. Αδερφέ μου φαίνεται ψάχνεις να βρεις να πείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. τα παμε και τα καλα μωρε....δεν σας εχει ποιασει το καλοκαιρι εσας; γιατι ειστε στην τσιτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. εγω ειπα κατι γενικο..τωρα αν θιχτηκες εσυ και νομιζες οτι αναφερομαι σε εσενα τοτε δεν φταιω εγω..παντως δεν αναφερομουν σε εσενα..το αμπαλος δεν το ειπα για το λαγουαλ και ντανστον..οσον αφορα τα επιχειρηματα..εσυ ξερεις ακριβως τι γινεται μεσα στην καε??οποτε αν συζητησουμε για τα λαθη του παρελθοντος θα ξερουμε που να ριξουμε ευθυνες?φυσικα και εχουν κανει λαθη οι αγγελο..λογικο ειναι..ποσες φαπες φαγανε οι γιανακο τα πρωτα χρονια?δεν ειπα τπτ επι προσωπικου..εσυ ειπες και εγω σου απαντησα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Καταλαβαίνω και εσύ πως το λες και η Φωνή, αλλά το θεωρω "χαζό" ρε μάγκες, να αρπάζεστε τώρα που πάνε όλα πρίμα! Εντάξει, Γαύροι είμαστε (κάτι σα Γαλάτες...) και έτσι τη βρίσκουμε, οπότε πάω πάσο και σας αφήνω να ξεχαρμανιάσετε... Πάντως, αν βγάλεις στην άκρη την υπόθεση Χάινς, που ναι μεν πήγαν να το φτιάξουν την ύστατη ώρα, αλλά ήταν αργά όπως φάνηκε, στο χαρτί τουλάχιστον φαίνεται να φτιάχνουμε καλύτερη ομάδα από πέρυσι. Σα ρόστερ, δε το συζητώ, ήδη βγάζει μάτια. Υγεία να έχουμε (και να μην ασχολούμαστε με διαιτησίες... την είπα την κακία μου και γω, χεχε) και θα φχαριστηθούμε μπασκετάκι και φέτος. Διαρκείας ρε μάγκες, πότε βγαίνουν, έχει κανείς ενημέρωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. δεν διαφωνω..επισης εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι θελουμε ενα παιχτη με περιφερειακο σουτ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. Ρε μαγκες καθεστε και τσακωνεστε για το ποιος εχει δικιο αν γκρινιαζε η οχι ενω κλεινουμε τον εναν παιχτη μετα τον αλλο? Τι σας νοιαζει? Ολοι εδω μεσα εχουμε πει καποια πραγματα σωστα εν καιρω και σε καποια εχουμε βγει λανθασμενοι. Η διοικηση φετος εχει κανει τελειο σχεδιασμο μεχρι στιγμης. Κρατησε οσα απο τα μελη των επιτυχιων ηταν εφικτο, κανει εξυπνες κινησεις και καλυπτει τις περυσινες αδυναμιες μας. Ματσαρουμε και τον Παο. Εχει κανει ομως σιγουρα και λαθη στο παρελθον, οταν εχει αφησει καποιους να φυγουν ενω προσεφεραν η ειχε αυξημενα συμβολαια σε καποιους που δεν το αξιζαν. Πολλα απο τα λαθη που της προσαπτουμε ειναι λαθος. Δεν γινοταν απο την ανυπαρξια που ημασταν να παιρνουμε ο,τι παιχτη γουσταρουμε με χαμηλο συμβολαιο. Θελαμε να ανεβουμε αποτομα γι αυτο ηρθαν οι υπερβολες. Τα τελευταια χρονια ομως κινουμαστε σωστα. Μεχρι και περυσι αν δεν ειχαμε τους τραυματισμους η τα παλαβα του Ντορσει μια χαρα ημασταν, Ευρωπαικο πηραμε. Παμε για 3peat, παμε να μεινουμε στην ιστορια και εσεις ασχολειστε με τριχες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. Η τρέχουσα επικαιρότητα τον δικαίωσε... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. μηπως ξερουμε τι γινεται και με τον αλλο ψηλο; μην μου πεις μονο οτι ξανα αλλαζει η φαση με λουκα γιατι εχει καταντησει βασανιστηριο....

    ασχετο σκεφτομαι τον τυπα που εσκασε στο rp και μεχρι στιγμης τα εχει πει ολα σωστα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή