Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Once Red, Always Red!

Καλημέρες!

Αν και έχω τιγκάρει στα κρασο-τσίπουρα, τα κοψίδια και τις γύρες στα περίχωρα του Τυρνάβου (είμαι μια κινούμενη χοληστερόλη αυτές τις μέρες, με μπόλικη από αλκοόλ για συμπλήρωμα...), σας διαβάζω ανελλιπώς από το κινητό μου. Τόσο μάλιστα, που η γυναίκα μου (ΟΚ, έχει ένα δίκαιο τώρα...) να με αποκαλεί από τα νεύρα της, "κολλημένο" και "εξαρτημένο"! "Πιο πολύ ασχολείσαι με τους άλλους τους τρελούς στο blog, παρά μαζί μας!"... Άντε τώρα να τις εξηγήσεις (και να θες και να καταλάβει...) ότι αυτό εδώ πέρα που έχουμε φτιάξει, δεν είναι ένα απλό gathering ξεχαρμανιάσματος, αλλά η ωραιότερη μπασκετό-γαυρη παρέα στο διαδίκτυο...

Στο παρασύνθημα τώρα, το επόμενο ποστ θα είναι εικονογραφημένο! Τι εννοώ? Θα δείτε (αν δε το έχετε ήδη κάνει - έστω κατά ένα μέρος) μια "ιστοριούλα" που έχει ΠΟΛΥ ενδιαφέρον είμαι σίγουρος, για όλους και κατά ένα τρόπο το blog μας "εμπλέκεται" σε αυτήν... Πάμε:

Καπάκι λοιπόν,  μετά το παιχνίδι με ManU, και ενώ χάζευα στο δρόμο για το σπίτι στο twitter, είδα το τιτίβισμα του Κάιλ στον Μπάλας Μέγερι και πάνω στην έξαψη απάντησα (πρώτος αν θυμάμαι καλά...) με αυτό:



Στις ειδοποιήσεις μετά από λίγο, είδα ότι τα παιδιά του Eurohoops, κάνανε Re-tweet το όλο σκηνικό... Μέχρι εδώ, καλά? Πάμε παρακάτω... Την επομένη περίμενα (όπως συνήθως κάνω μετά από κάθε ματς της ομάδας) το ποστ του Ν. Βαρλά για να δω και να διασταυρώσω πράγματα και καταστάσεις, που είχα στο μυαλό μου, μετά το παιχνίδι στην Τουρκία (σημειωτέον, κοιμήθηκα κατά τις 4 το πρωί από τα νεύρα μου, πάλι καλά που ο πεθερός μου με καταλαβαίνει και μου κάνει παρέα - χώρια που μου δίνει και αυτός "ψωμάκι" από αυτά που μαθαίνει). Σας έχω πει πάρα πολλές φορές, ότι τον Νικόλα τον εμπιστεύομαι με κλειστά τα μάτια σε ό,τι δίνει στον αέρα και η ιστορία μέχρι στιγμής, τον έχει δικαιώσει, παρόλες τις "προστριβές"/"διαφωνίες" που μπορεί να έχουμε κάποιες φορές λόγω Παπαλουκά ή Σπαν πιο πρόσφατα...

Κάπου στο τέλος του κειμένου του λοιπόν, πετάει και την βόμβα...


Επειδή, ΤΙΠΟΤΑ δε γράφεται τυχαία, πόσο μάλιστα από ένα παιδί που ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΟΛΥ τι γράφει και λέει (σας το λέω γκαραντί αυτό...), λέω να τσιγκλίσω λίγο παραπάνω:


Κάντε ένα κόπο από εκείνο το σημείο και μετά και κοιτάχτε τις απαντήσεις του Νικόλα, σε όλες τις ερωτήσεις των παιδιών στο Eurohoops και κυρίως σε αυτές τις δυο από κάτω:






Η τύχη μας χαμογελά, για ακόμη μια φορά παίδες, είναι το μόνο σίγουρο... Είναι δύσκολο το όλο θέμα, μιας και ο Κάιλ δεσμεύεται από συμβόλαιο ενός ακόμη χρόνου με την Αρκούδα, αλλά κατά τη γνωστή ρήση, "δε μπορείς να κρατήσεις κάποιον που δε θέλει να μείνει" και όχι, δε πάει μόνο σε γκόμενες αυτό... Επιμένω, δε χάθηκε η χρονιά ακόμη, σε πείσμα της απογοήτευσης που έχει δημιουργηθεί στον κόσμο, με τις πανικόβλητες προσθαφαιρέσεις της ΚΑΕ ή του coach (βάζω διαζευτικό, αν και έχω αίσθηση ποιος φταίει για αυτές)... Αρκεί να υπάρξει ηρεμία και σωστή χρησιμοποίηση του ρόστερ... Εδώ που φτάσαμε, αναγκαστικά θα ρισκάρεις coach... Δε μπορείς να κάνεις αλλιώς... Θα πρέπει να κοιτάξεις και πιο βαθιά στον πάγκο, έχεις παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και πολύ, μάλιστα...

ΥΓ: Την Αρμάνι θα την πάρουμε, αυτό σας το υπογράφω...

420 σχόλια:

  1. Ξερεις με τη φυγη Μπεγκιτς-Μουν αν δωσαμε και αποζημιωση η αν ηρθαν απλα σε συμφωνια? Εξοικονομησαμε λεφτα δλδ? Για φετος λιγο δυσκολο να ερθει ο Χαινς ρε συ, δεδομενου οτι η Τσσκα θα παει F4. Εκτος αν τον αφησει μετα απο αυτο. Σιγουρα δεν θα τρελαινεται που παιζει σαν 4αρι πολλες φορες. Θα μπορει να καταλαβει οτι η θεση δεν ειναι η καλυτερη του και οτι χαμαλοποιειται. Τον εχουν για κανα ριμπαουντ, κανα σκριν και ας μην ειναι ασχημος φετος. Ηταν λογικο επακολουθο οταν μια ομαδα που βασιζεται επιθετικα πολυ σε Κριστιτς-Καουν θα τον ειχε σαν χαμαλη. Σε εμας δεν ηταν ετσι και ειναι χαζος αν δεν το βλεπει. Αν καταφερναμε να εχουμε παντως Χαινς-Ντανστον-Σερμα θα ηταν μια πολυ καλη 3αδα. Αν αφησουμε και Σιμονς τοτε απο τα συμβολαια Σιμονς-Μουν-Μπεγκιτς μενουν αρκετα για Χαινς. Το θεμα ειναι αν θα κανουμε κινηση οταν θα ειναι διαθεσιμος(αν τον παραχωρει η Τσσκα) φετος η το καλοκαιρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για του χρόνου μιλάει ο Βαρλάς Joe, για φέτος έχουν κλείσει τα ρόστερ. Πάμε όπως είμαστε τώρα (ναι, θα φάμε στην μάπα Κόλινς - κάνε προσευχές και τάματα μπας και δούμε καμιά θεαματική αλλαγή...). Για τον Μουν, δε πρέπει να έπαιζε κάτι, αλλά με Μπέγκιτς λογικά θα έχουμε κάποια θέματα οικονομικά... Θεωρώ σίγουρη τη χασούρα από εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιδια πως ακριβως εχει το συμβολαιο του χαινς?1+1?πως θα τον αφησει η τσσκα?κι αν φυγει απο εκει παλι δεν ειναι σιγουρο οτι οι αφοι θα ριξουν τα μουτρα τους ουτε οτι αυτος θα θελει να γυρισει ολυμπιακο.αν ειναι στο χερι της τσσκα και μονο (δλδ δικαιωμα μονομερους ανανεωσης) τοτε δεν υπαρχει καμια περιπτωση να τον αφησει τον ελβετικο σουγια της!κοβει-ραβει-χτενιζει-γαζωνει-παλευει-δαγκωνει...δεν τον αφηνεις αυτον τον παικτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για το ματς με την αρμανι εχω κι εγω πολυ καλο προαισθημα!πιστευω θα το παρουμε το ματς!ειμαστε με την πλατη στον τοιχο.θα λειτουργησει και το ενστικτο των παικτων (εκεινων που μας εχουν απομεινει μ αυτο το ενστικτο) και πιστευω μετα τα τελευταια ξεφτιλικια θα εχει πεσει και τηλεφωνακι απο αφους σε μπαρτζωκα.δεν γινεται να εισαι εργοδοτης και να μην κατεβασεις εικονοστασια σ αυτον τον προπονητη!οποτε πιστευω κι εκεινος θα προσπαθησει να το σωσει με οποιοδηποτε κοστος!και γενικα πιστευω ρε παιδι μου....(επειδη το εγραψα καμποσες φορες και βαριεμαι να το διορθωσω.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλησπερες..
    εγω παντως φτιαχτηκα..
    επαληθευομαι σε μια ακομη διαισθηση που ειχα στο συγκεκριμενο θεμα..
    ο παικτης εφυγε κακην κακως απο λαθους χειρισμους και πολλοι εδω μεσα του ριξατε φταιξιμο..δεν ξεχνω να το θυμαστε αυτο....
    ας ελπισουμε τα αδερφια να το χειριστουν αυτη τη φορα οπως πρεπει.
    ας προσεγγισουν τον παικτη απο τωρα-οπως εκανε η τσσκα δεν ειναι ανηθικο.
    ο παικτης πρεπει να ξαναγυρισει εκει που πρεπει..δεν πρεπει να χαθει με τιποτα.
    μετα σειρα εχει ο ρολο κουζινας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν θελει να φυγει και τα βρει με μας κανεις δεν τον κραταει..
    δεν με ενδιαφερει αν γουσταρουν οι αγγελο μεγαλο οσφπ να ματωσουν.
    αξιζει μεχρι και το τελευταιο σεντ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγω πιστευω οτι ειναι τοσο εγωιστες που δεν θα κανουν κινηση φιλε!οταν εφυγε λεγανε ''υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες'' και αλλα τετοια ομορφα!του εχω για πολυ ξεροκεφαλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μα δεν το παιρνεις μονο για να φτιαξεις μεγαλο οσφπ.τον παιρνεις και γιατι ξερεις οτι θα σου αποδωσει και δεν πας με πειραματα!ενα θα σου πω μονο,φαντασου ποσο καλυτερος θα ειναι ο ντανστον με χαινς στην ομαδα!!!!μονο αυτο σου λεω!πηγες κι εφερες εναν παικτη απο μικρομεσαια ομαδα της ιταλιας και τον πεταξες στα απατα αμεσως και σ εχει βγαλει και ασπροπροσωπο!!!παρολα αυτα εχει κι εκεινος τα μειωνεκτιματα του ειδικα στην αμυνα!φαντασου πως θα δεσουν σαν διδυμο!για ντορσευ εγω διαφωνω παιδια και το εχω πει απειρες φορες!ειναι τρελαρας κι αν θυμαστε στα μεγαλα ματς παλι ο χαινς εβγαλε τα καστανα απ την φωτια!ντορσευ επιμενω οτι μπορεις να βρεις!χαινς δεν θα βρεις πουθενα!τελος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εγω πιστευω οτι επειδη καταβαθος πονανε την ομαδα πολυ θα κανουν..
    πρεπει απο σημερα να γραφουμε παντου για επιστροφη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ενταξει δεν θα τα χαλασουμε με ντορσι-που θα ηταν το απολυτο.
    ας ερθει ο χαινς δεν με χαλαει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. χαινς,ντανστον,ντειβις και καιμαικ λοβερν πριντ στο 4!αλλα θελεις κι ενα καραβι λεφτα!
    αυτο ομως θα ηταν το απολυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. https://www.youtube.com/watch?v=N-jNLD-g2X8 ασχετο αλλα εχω πεθανει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. βγαλε τον ντειβις και χωρανε οι υπολοιποι..αχρειαστος ειναι ο ντειβις θα εχεις λοβερν που μπορει να παιξει και στο 4 και στο 5...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο μπαρτζω πρεπει να μπαινει και να διαβαζει εδω μεσα.
    δεν εξηγειται αλλιως οτι εχει μεσα μαζι αγραβανη-παπαπετρου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μιχαλη εγω ξερω οτι στον χαινς εδωσαν οι αφοι 1εκ αλλα αυτος πηγε στην τσσκα..επισης ξερω οτι ειναι πολιτικη τους να ανανεωνουν συμβολαια στο τελος της χρονιας..τα ιδιο εκαναν και με τον σπανουλη..ο χαινς ειναι ειδικη περιπτωση??ο σπανουλης γιατι εμεινε??γιατι ηθελε να μεινει ειναι η απαντηση..τεσπα ολα αυτα για εμενα ειναι αδιαφορα..για εμενα ειναι πολυ δυσκολο το ματς με την αρμανι..ειδικα χωρις βασιλη δεν νομιζω οτι ειμαστε φαβορι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ενα μυριο δολλαρια-να το διευκρινιζες εδωσαν οταν ειχε ηδη πεταξει το πουλακι..-για τα ματια του κοσμου.
    η πρωτη του προταση σε ανανεωση οταν επαιρνε 250 χιλ δολλαρια ηταν 450 χλ δολαρια.-για γελια ανανεωση και ξεφτιλισμος του παικτη,σαν να λενε εισαι αναλωσιμος...
    αν ησουν εσυ στη θεση τι θα εκανες;
    βλεποντας πχ τον πριντ να παιρνει 900 χιλ ευρω;
    ο σπαν εμεινε γιατι τα πηρε.αν δεν τα επαιρνε θα εφευγε.
    κανεςι δεν παιζει για κανενα οσφπ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. να μην ειχε πεταξει το πουλακι..να περιμενε να ακουσει τους αφους..οπως εκανε ο σπανουλης..οι αφοι του εδωσαν οσα ζητησε..αυτος δεν απαντησε..δικαιωμα του να παει τσσκα..δεν τον κρινω..ο σπανουλης τα πηρε το καλοκαιρι σαββα..δεν τα πηρε στο μεσο της χρονιας..ο χαινς δεν καταλαβα..ηθελε ειδικη μεταχειρηση???ε οχι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κωστα οι αφοι γιατι δεν εκαναν σοβαρη προταση απο την αρχη δειχνοντας οτι αναγνωριζουν τη αξια του παικτη; και δεν λεμε να του εδιναν συμβολαιο,αλλα να του εξηγουσαν οτι τον υπολογιζουν και τον θελουν εδω.
    τι νομιζαν οτι δεν θα βρει ομαδα; η οτι γεννηθηκε οσπφ;
    περιμεναν να φανε τη μπαμια και μετα..
    κανεις δεν τους ειπε να ανανεωσει μεσω χρονιας,αλλα οταν το σεναριο που ισχυει-και ειναι αληθινο,ελεγε οτι η διοικηση πλησιαζε τον χαινς και του εκανε προταση της πλακας.
    εγω ξερω κωστα οτι αν θελεις ενα παικτη τον αντιμετωπιζεις αναλογα.
    και δεν του κανεις την δηθεν προταση οταν εχει ηδη υπογραψει.
    ψαξε τα καλοκαιρινα και θα δεις οτι η προταση του ενος μυριου εγινε αφοτου ειχε υπογραψει..
    ο σπαν οποτε και να υπογραφε θα τα επαιρνε.
    ξερει που κυμαινεται το κασε του.
    ο χαινς ειναι αλλη περιπτωση.
    χαμηλομισθος για το μπασκετικο επιπεδο-οικογενειαρχης ηθελε την σιγουρια.
    και απο τον οσφπ βρηκε απαξιωση και κοροιδια.
    ο ανθρωπος δεν ηθελε υπογραφες το φθινωπορο,αλλα ηθελε η ομαδα να αναγνωρισει την αξια του..
    και απο 250 χιλ να πας στα 450 δολλαρια ειναι τρομερη ξεφτιλα..
    εκτος αν και συ στην προσωπικη σου ζωη γουσταρεις να δουλευεις για 20 και να αμοιβεσαι για 5.
    και καποιοι αλλοι που δεν αξιζουν τα μισα απο εσενα να παιρνουν τα διπλασια..
    φετος αναρωτιεσαι και λες οτι ο οσφπ ειναι μετριος.
    ενα λογος ειναι και ο χαινς-οπως και ο παπ..
    και οχι μονο επειδη δεν ειναι εδω,αλλα γιατι δεν αντικαταστηθηκε αναλογα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εκλαιγα και εγω οταν το ειδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. φιλε θα σου πω το εξης..κανενας επιχειρηματιας εξαρχης δεν προσφερει τα λεφτα που εχει σκοπο να προσφερει σαν τελικο ποσο..ειδικα οταν εχει να κανει με τον ρασνατοβιτς..οι αφοι αρχικα προσφεραν ενα χαμηλο ποσο συμφωνω..ομως εδειξαν οτι ειχαν σκοπο να ανεβει..αυτο το ηξερε και ο χαινς και ο ρασνατοβιτς..απο εκει και περα ο ατζεντης ηθελε να τον στειλει πακετακι στην τσσκα..γιατι απο εκει θα επαιρνε περισσοτερα..οι αγγελο αποφασισαν να δωσουν παραπανω..οχι για τα ματια του κοσμου..αλλα γιατι οι αγγελο παντα εχουν δωσει λεφτα σε αυτους που το αξιζαν..ο χαινς πληρωνοταν χαμηλα..αλλα ετσι ηταν το συμβολαιο του..τι να κανουμε??αν δλδ ηταν μεγαλυτερο και επαιζε χαλια ο χαινς..θα δεχοταν ο χαινς να τους επιστρεψει λεφτα..συμπερασματικα..ειναι αληθεια οτι οι αφοι ξεκινησαν τις προσφορες απο χαμηλα..
    αλλα εδειχναν οτι θα ανεβουν..ο ρασνατοβιτς το ηξερε αυτο..γι αυτο ετρεξε να δωσει τα χερια με την τσσκα..αυτα που λεω δεν ειναι η γνωμη μου..ειναι πραγματα που ξερω..απο εκει και περα εισαι ελευθερος να πιστευεις οτι θες..δεν λεω οτι δεν φταινε οι αφοι..ομως για εμενα ο χαινς αν ηθελε να μεινει και δεν την εψαχνε αυτος και ο μανατζερ του..τοτε θα ειχε μεινει..οπως εμεινε και ο σπανουλης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αυτα που λες δεν ειναι παραλογα..
    απλως πιστευω οτι ο χαινς ειναι ψυχουλα και θα εμενε αν ειχαμε λιγο καλυτερα αντανακλαστικα και καλυτερη διπλωματια-φιλοτιμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. μακαρι να εμενε..εγω ξερω οτι ο ρασνατοβιτς εβγαλε ενα καραβι λεφτα..αρα δεν θα αφηνε την αδρανεια των αφων να του χαλασει την δουλεια..απο εκει και περα ριχνω ευθυνη στον χαινς..γιατι επρεπε να γνωριζει οτι θα τα παρει τα λεφτα απο τους αφους στο τελος..τεσπα ολοι εχουν κανει λαθη σε αυτη την ιστορια..απο εκει και περα ομως ασχολουμαστε με πραγματα που δεν εχουν σημασια..εδω εχει χαθει η χρονια..χασαμε την μεγαλυτερη ευκαιρια..παντως συμφωνω μαζι σου οτι ο χαινς επρεπε να μεινει οπωσδηποτε..ο παπ οχι με βαση την προσφορα της μπαρτσα..ομως το βασικο ειναι αυτο που λες..οτι και τους χασαμε και δεν αντικατασταθηκαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θα σου πω το εξής μόνο. Το μότο των Αφων είναι "ότι δε συζητάνε, πριν από το καλοκαίρι", ναι? Ε λοιπόν αυτό δεν ισχύει... Τουλάχιστο στην περίπτωση του Κάιλ... Όπως και να 'χει, εγώ θα τον ήθελα πίσω με τα 1000, Κωστή! Τόσο που θα περίμενα και τον Acie...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ρε ο περπ το εχει κανει απειρες φορες..
    οταν ειναι στην περιφερεια δεν προσεχει να μην παταει..
    τοσα σουτ εχουν μετρηθει για διποντα απο απροσεξια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ολοι θα τον θελαμε μαικ..το ιδιο και τον λο..αλλα δεν νομιζω οτι θα δωθουν τοσα λεφτα το καλοκαιρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τα λεφτά μπορούν να βρεθούν με σωστές και προσεγμένες κινήσεις στην στελέχωση... Κοίαξε φέτος, έχουμε ή δεν έχουμε ξεφύγει σε χρήμα και τις τρύπες δε τις κλείσαμε κιόλας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. οι μουν κολινς ουτε 30 χιλιαρικα δεν εχουν παρει..μακαρι μιχαλη..αμα κλεισει η χαλυβουργικη μην περιμενεις οι αφοι να συνεχισουν να μπαινουν μεσα 6-7εκ ευρω καθε χρονο..θυμασαι μια δηλωση του θαναση που ειχε πει..οτι εγω θα μαι εδω αλλα 10 χρονια..ο παναγιωτης θα ναι??ε δεν το ειπε τυχαια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. κολινς αγορι μου εισαι για γελια..βεβαια δεν φταις εσυ που δεν μπορεις να κατεβασεις την μπαλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. πλεον τον κολινς τον βλεπω με συμπονια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δε νομίζω ότι ο κοντοπούτανος αναφερόταν στα επαγγελματικά, με αυτή τη δήλωση... Όπως και να 'χει, δε μπορεί και δε γίνεται να πάει παρακάτω το ρόστερ για να είναι ανταγωνιστικό και δεν έχουν αφήσει καμιά υπόνοια τέτοιου είδους, οπότε ελπίζω σε διορθωτικές σίγουρες, από νέας σεζόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η "πλάκα" είναι παίδες, ότι ο coach τον πιστεύει γιατί λέει στις προπονήσεις που είναι πιο χαλαρός, παίζει εντελώς διαφορετικά... Τι να πω? Μακάρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. εγω λεω οτι αν δεν παιξει ο βασιλης θα χασουμε με πανω απο 10 απο την αρμανι..πλακα θα κανουν οι χακετ,τζερελς,λανγκφορντ και σαμιουελς..ειδικα αν λειπει ο βασιλης και δεν εχουν να ανησυχουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. πολυ μαγκωμενος ο κοουτς..παιζει τιποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. οντως και εγω αυτο ειδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. στις προπονησεις καποτε ο δοξακης επαιζε καλυτερα απο τον γιαννακη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δεν είδα ρε παίδες, που? Μάλλον θα έπεσε χοντρό χέρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. μπορει να μην σηκωθηκε καν απο τη θεση του..
    ολο ελεγε κατι με τομιτς..
    δεν εριξε ουτε μια χριστοπαναγια και αυτο ειναι σημαδιακο για μπαρτζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μα νομιζω οτι παλι εριξε χριστοπαναγιες και πηρε και μια τεχνικη ποινη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ενταξει μια εριξε για καλη σαρακοστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Tο γεγονος οτι δε ψαχνει για γκαρντ ο κοουτς ειναι ισως γιατι αισθανεται οτι ισως ετσι παραδεχτει τη πληρη αποτυχια του στις επιλογες παιχτων μεσα στη χρονια. Ελπιζω εστω και τελευταια στιγμη να γινει κατι ή ακομα και να σκεφτει να βαλει Χριστοδουλου μεσα στην εξισωση. Σεναρια επιστημονικης φαντασιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Φωνη για μενα δεν ειναι παραδοχη... για μενα ειναι ανικανοτητα... Παντως ο Κολλινς με την Φενερ, παροτι στο δευτερο μισο ητανε κακος, στην αρχη εβγαλε δυο καλες πασες, μια παρε βαλε στον Σιμονς που την εχασε... Απλα το παιδι οκ δεν μπορει επουδενι να μπει στα παπουτσια του Λο... Και ισως κανουμε λαθος που το συγκρινουμε με εναν παιχτη που δεν εχει καμια σχεση. Εγω ομως δεν εχω καταλαβει ακομα, ειναι σκορερ? ειναι δημιουργος? ειναι απλα ενας καλος αμυντικος? τι ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. τπτ δεν ειναι πετρο..λιγο απο ολα..νομιζε οτι βρηκε νεο γκορντον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Γκορντον στα 30 φευγα? Ο Γκορντον ειναι τρομερος αμυντικος.. εχει φτιαξει τη δημιουργια παιζει πικ εν ρολ... εχει φτιαξει το σουτακι μετα απο σκριν... Αυτος εδω μπαινει μεσα και σε πιανει η ψυχη σου ρε κωστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Mα αυτο λεω και εγω επι της ουσιας. Ο Μπαρτζω βλεπει την αποτυχια του, αλλα δε μπορει καν να διαννοηθει οτι δε το χει και ξερει οτι στελνοντας Κολλινς ειναι σα να το παραδεχεται. Εγω δε το συγκρινω με Λο, απλα ο παιχτης δε μπορει να αποτελεσει παραγοντα μεσα σε ενα παιχνιδι επιπεδου, οσο και αν εχει καποια καλα στοιχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ξαναλεω και εγω κατι που δεν ειναι γνωστο στο ευρυ κοινο... τον Χαινς τον εκπροσωπουσε στην ελλαδα ο Δημητροπουλος... οποτε το ποσοστο του Χαινς απο την υπογραφη συμβολαιων το επαιρνε αυτος... Ο Μισκο τον εκπροσωπησε στο εξωτερικο εν τελη... Πολυ λογικο να θελει να τον στειλει πακετο τσσκα, λογικα μαυτα που πηρε ως προμηθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ειναι τοσο εγωιστης που νομιζε οτι απο περσι μονο ο σερμα ελειπε..οτι αυτο ηταν το μονο λαθος..κριμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Δεν το δεχομαι καν αυτο κωστη... δεν ειναι τοσο χαζος... Σιγουρα κατι αλλο εχει παιξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. εγώ νομίζω οτι έχει "μουλαρώσει" επειδή από πέρυσι δέχεται τεράστια πίεση και κριτική (όχι άδικα τις περισσότερες φορές βέβαια) παρόλο το ευρωπαικό και του την έχει δώσει. προσπαθεί συνεχώς να αποδείξει πράγματα χωρίς να παραδέχεται τα λάθη του τλχ προς τα έξω. και φυσικά είναι και τέρμα εγωιστής όπως λέει και ο κώστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ε τοτε τι ρε πετρο??δεν βλεπει οτι ο κολινς δεν ειναι 1??ξερει μπασκετ ο κοουτς δεν ειναι ασχετος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. αυτο ειναι το πιο πιθανο φιλε..γιατι ασχετος δεν ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Σε μια διαπραγματευση το αρχικο ποσο που προτεινεις δεν ειναι το πραγματικο δειχνει ομως που μπορει να φτασει το ταβανι της. Εφοσον προτεινες 450.000 δολλαρια δειχνεις οτι 1 δεν φτανεις. Σκεψου στον Σπαν να πηγαιναν να προτεινουν σαν πρωτη προταση 700 χιλιαρικα ας πουμε. Δεν θα ειχε υπογραψει αμεσως αλλου? Τι θα καθοταν να παζαρευει? Οταν του αλλου του προτεινεις λιγοτερα απο τα μισα απο αυτα που θελει, δεν τον υποτιμας, δεν δειχνεις οτι αποκλειεται να του δωσεις υπερδιπλασια στο τελος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Aσχετος ξεασχετος, το αποτελεσμα ιδιο ειναι, επομενως δε κανει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. μακ-μιχαλη να το δειτε...

    https://www.youtube.com/watch?v=SE17U5ML9dQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Kαι ως φοτογραφια στο προφιλ του,παραμενει εκει με την κοκκινη φανελα και το τροπαιο του Λονδινου.
    Μακαρι να σημαινουν κατι ολα αυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Aν εξαιρεσεις το λιγος σαν ανθρωπος που εγραψες για το Μπαρτζωκα (προπονητικα πλεον για εμενα δεν υφισταται, αλλα ετερον εκατερον) σε γενικες γραμμες συμφωνω. Αλλα ποιος εχασε μυαλα να τα βρουν εκει στη ΚΑΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. φιλε εγω θα σταθω στο τελευταιο..ομως συμφωνω σε ολα οσα λες..καποια στιγμη το καλοκαιρι μιλησα και εγω για αυτα τα μαλακισμενα,τα πρεζακια..για αυτους τους ξεφτιλες που τα σπασαν περσι μεσα στο σεφ και τιμωρηθηκε και η ομαδα μας..αλλα και ο κοσμος που ηθελε να την παρακολουθησει απο κοντα..ξερεις λοιπον τι μου ειπε ενας χρηστης απο εδω μεσα??οτι να μην τα λεω πρεζακια..οτι αν το πω αυτο μπροστα στους γονεις τους θα πεσουν να με φανε..γιατι ημουν αδικος που τους χαρακτηρισα πρεζακια και αλητες..λοιπον μην ψαχνεις να βρεις ακρη..γιατι δεν ειναι μονο αυτοι που τα εσπασαν στο σεφ και εχουν τα ιδια μυαλα..ειναι και αλλοι απεξω που εχουν τα ιδια μυαλα..αντι να καταδικασουμε ολοι αυτες τις ξεφτιλες..καποιοι εβρισκαν δικαιολογιες..οτι δλδ λογω κακης διαιτησιας αυτα τα καλοπαιδα βγηκαν εκτος εαυτου..γελαει ο κοσμος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. απο εδω μεσα σου απαντησε καποιος ετσι; δεν σε αμφισβητω απλα δεν το θυμαμαι και μου κανει εντυπωση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ωραιος αλλα οπως σπας την τηλεοραση σπιτι να γραφεις και εδω...εδω λεει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του και δεν τρεχει τιποτα και το λεω για καλο αυτο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. παντως να γραφεις πιο ενεργα οταν εχεις χρονο και μπορεις..απο αυτα που λες στα περισσοτερα συμφωνω 100%..σε καποια ισως διαφωνω αλλα αληθεια δεν ξερω αν δικιο εχω εγω ή εσυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. παιδες μετα απο μεγαλη προσπαθεια να συνελθω απο το τριημερο i'm back....
    και κατι για την κουβεντα που εγινε για τον καιλ....
    εννοειται οτι τον θελω πισω εννοειται οτι τον γουσταρουμε καργα εννοειται οτι φταινε και οι αφοι που εφυγε αλλα δεν παιρνω πισω αυτα που εχω πει οτι ειχε και αυτος τεραστιες ευθυνες που εφυγε και οτι δεν περιμενε οπως αλλοι ( σπαν λο περο ) εμενα με ξενερωσε και το λεω δεν κανω κωλοτουμπα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τον περιμενουμε παντα να γυρισει( αν ισχυει κατι τετοιο) αλλα μεχρι τοτε ειναι αντιπαλος....Θα μου πειτε το ιδιο και ο παπ αλλα για μενα δεν ειναι το ιδιο ο παπ δεν με εχει ξενερωσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ουτε εμενα με εχει ξενερωσει ο παπ..παντως τον δικαιολογω τον χαινς..γιατι ηταν ενα παιδι που επαιρνε 200χιλ..οταν ο ατζεντης του λεει οτι αγορι μου εγω σου εχω προταση 1εκ+..τι να κανει το παιδι??εδω μιλαμε για την ζωη καποιου..για εμενα εκανε μεγαλη ζημια ο ρασνατοβιτς..αλλα οι αφοι το ηξεραν αυτο..ηξεραν με ποιον εχουν κανουν..οποτε δεν δικαιολογουνται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. δεν διαφωνω καπου αλλα πραγματικα δεν ηξερε ο καιλ το 1+ θα το εβρισκε οποιαδηποτε στιγμη του καλοκαιριου; γιατι θα το εβρισκε οπως και ο λο οπως και ο σπαν ηξεραν οτι θα εβρισκαν τα λεφτα που πηραν και εδω και για αυτο περιμεναν....θελωντας να μεινουν. δεν ειπα οτι δεν τον θελω πισω ουτε οτι δεν αγαπησε την ομαδα αλλα η συμπεριφορα του με ξενερωσε...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Κι όμως έτσι είχε γίνει.Διότι κι εγώ ήμουν μέσα στο ΣΕΦ στον 5ο και είχα πει ότι από το ζέσταμα λέγαν συνθήματα του τύπου αν δεν σας γαμήσουμε δεν φεύγετε από εδώ.Μάκιστα είχα χαρακτηρίσει ως κάφρους αυτούς που πέταξαν κροτίδες και βαρελότα και όντως καποιοι εδώ λέγαν ότι δεν ΓΙΝΕΤΑΙ οι διαιτητές να μας ΜΑΜΑΝΕ ο ΤΡΑΚΗΣ να ΠΡΟΚΑΛΕΙ και εμείς να να δεχόμαστε ΑΜΑΣΗΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. οκ ρε clyde δεν θυμαμαι πραγματικα δεν αμφισβητω....αυτες οι συμπεριφορες εξυπηρετουν συγκεκριμενα ατομα και εντος και εκτος γηπεδου....και για αυτο δεν ελεγχονται ποτε και οι συγκεκριμενοι μαλακες....τεσπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. http://www.gazzetta.gr/football/article/592789/akoyste-ntermpi-apo-radiofono-toy-olympiakoy-vid


    xaxaxaxaxaxaxaxaxa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Kωστα το φαινομενο αυτο να τα σπανε στο γηπεδο ειναι γενικο φαινομενο και δεν εχει σχεση αμα ειναι ο αλλος πρεζακι ή δνε ξερω εγω τι. Για μενα ειναι καθαρα θεμα της πολιτειας και των ομάδων.Δεν υπαρχουν νομοι και ο καθενας κανει τον μαγκα στο γηπεδο πετωντας οτι γουσταρει. Στο εξωτερικο ομως ολοι δεν κουνιουνται. Οποτε ευκολα βγαζουμε συμπερασματα απο αυτο.
    Εντυπωση τρελη μου ειχε κανει το 4 παιχνιδι με τον παο το 2010 τα οργια που γινοντουσαν μεσα στο γηπεδο οχι απο 200-300 που λεμε αλλα τουλαχιστον 3000 ατομα ισως και λιγα λεω. Χαρακτηριστικο μια παρεα απο 5-6 μαλακισμενα στο κεντρο του γηπεδου απενατνι απο τα επισημα και ενω νικαμε στην αρχη με 8-10 ποντους πετανε ενα πλαστικο ποτηρι στον αγωνιστικο χωρο. Ακρη δεν βγαζεις και μονο με τιμωριες βαριες και των ομαδων και των ιδιων των οπαδων μπορει να αλλαξει κατι αλλα δεν υπαρχει βουληση απο καμμια μερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Το λίγος, πάει στην αντιμετώπιση όλων των πιθανών καταστάσεων που παρουσιάζονται, με αυτόν τον απίστευτο εκνευρισμό και με αυτήν την αγένεια όπως τότε με τον Μακόλουμ στην Ν. Σμύρνη. Αυτά δείχνουν οτι ο άνθρωπος είναι λίγος για την θέση και όχι μόνο μπασκετικά. Εκεί πήγαινε το λίγος, δεν εννοώ κάτι άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. δεν διαφωνω οτι εχει ευθυνη και η πολιτεια..αλλα η ευθυνη της πολιτειας ξερεις ποια ειναι??να τους πιασει και να τους βαλει 5 χρονια φυλακη..να δουμε θα τα ξανακανουν??το 90% αυτων που σπανε ειναι πρεζακια και κατεστραμενοι..συμφωνω μαζι σου..δεν υπαρχει βουληση..απο κανεναν..εδω δικαιολογηθηκαν αυτες οι πραξεις απο χρηστες που γραφουν εδω μεσα..αν ειναι τοσο μαγκες και αντιδραστικοι ας σπανουν πρωτα το σπιτι τους..ας ξεκινησουν πρωτα απο εκει..αλλα φανηκαν ποσο κοτες ειναι στο βερολινο που δεν κουνηθηκε μυγα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Κατι πηγε να κανει ο νικολαιδης και πεσανε να τον φανε.Δεν προκειται να πεσουν ποτε τετοιες ποινες αν δεν συνεργαστουν και οι ομαδες και ειλικρινα δεν μπορω να το καταλαβω γιατι δεν το κανουν.Τα οφελη θα ειναι περισσοτερα και θα εξακολουθησουν να εχουν <> απλα θα ειναι ελεγχομενος.Οσο για το πρεζακια που λες ενα μερος ειναι αλλλα καφροι γινομαστε ολοι μην ξεχνας το ποτηρι στον ανασταιου απο τις ακριβες θυρες πεταχτηκε οπως και στο παραδειγμα που σου εδωσα ξεχασα να αναφερω οτι η παρεα αυτη 20-24 χρονων δεν τους εκοβα για τιποτα αληταραδες απλα μαλακισμενα που πουλουσαν μαγκια γιατι τους επαιρνε να το κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. http://www.gazzetta.gr/basketball/article/592894/esteile-sta-apodytiria-ton-mpielitsa-o-zots-vid


    γι αυτο ειναι ο κορυφαιος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. κοιτα οτι επεσε απο τις ακριβες θυρες δεν μου λεει κατι..εκει να δεις πρεζακια..τεσπα..καταντια..ετσι ειναι εδω στο ελλαντα..αλλα δεν μας φταινε μονο οι πολιτικοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Εκτεθηκε ασχημα εκει η αληθεια ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Αυτος ο γραφικος ποιος ειναι? Του ειπαν οτι πρεπει να λεει μαλακιες για να φαινεται ολυμπιακαρας? Ημαρτον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. προφανως κατι τετοιο εχει καταλαβει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Σα το Μαγουλα μου ακουγεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Το θεμα μου προσωπικα δεν ειναι αν ο αλλος ειναι πρεζακι. Δε με νοιαζει και ουτε θα τον κατηγορησω για αυτο, κακο στον εαυτο του κανει και νιωθω και συμπονοια. Εμενα δε μου αρεσουν τα καφριλικια απο οπου και αν προερχονται και δυστυχως ειμαστε εμποτισμενοι στη καφριλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. κανε με υπουργο δικαιοσυνης για ενα μηνα..μονο αυτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Οταν με κανουν πρωθυπουργο το συζηταμε... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. το βγαζω φωτο αυτο να το εχω οταν γινει :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Μόλις έιδα το tweet σύγγαυρου που έχει προωθήσει ο Μιχάλης δίπλα και έλιωσα:

    ''500.000 στην σεισμόπληκτη Κεφαλλονιά, χορηγία με UNICEF,3 βαθμούς στον ΠΑΟ.Θρυλε η προσφορά σου στα άτομα που έχουν ανάγκη είναι αξεπέραστη.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ετσι ειναι φιλε!κι ο παικτης κατεβαζει το κεφαλι και φευγει!αντε να το εκανε ο μπαρτζωκας σε κανεναν αυτο!ξυλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ενταξει ηταν υπερβολικος.
    μπορουσε να τον παει στη γωνια του παγκου και να του τα ψαλλει..
    ολοκληρο γηπεδο τον εβλεπε τον παικτη-τον εφερε σε δυσκολη θεση..
    οσο και ανα ειναι αφετνικο καποιος ετσι δεν κεριδεις παικτη.
    αλλοη αυστηροτητα-πειθαρχια και αλλο τα καραγκιοζιλικια.
    το ξεορυμε οτι κοβει και ραβει,αλλα σε λογικα επιπεδα.
    προσωπικα κανω προβλεψη του χρονου επειδη ζελικο δεν φευγει,ο μπιελιτσα θα ψαχνει ομαδα,δεν θα το αφησει ετσι..
    εχουμε ευκαιρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. κοιτα εγω δεν ξερω τι ακριβως εγινε..αλλα αν ειναι χαζος ο μπιελιτσα και θελει να μεινει στασιμος..οπως εμεινε στην λαμποραλ..ας παει αλλου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Μακαρι να μαλωναν Μπαρτζωκας και Κολλινς και να τραυματιζοταν σοβαρα.Να περναμε αντικαταστατες μετα.Αλλα τελιωσε και η προθεσμια της Ευρωλιγκας ρε γαμωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. συμφωνω σε ολα φιλε!μπορει να μην γραφεις συχνα αλλα τα εγραψες μια και καλη!ας μην παμε ομως στα αρνητικα που εγιναν απ το λονδινο μεχρι εδω!ας παμε στα αρνητικα που τα βλεπουμε να ερχονται κατα πανω μας κι αντι εμεις να κοιταξουμε να τα αντιμετωπιζουμε τους γυρναμε στην πλατη!ο μπαρτζωκας να φυγει.ΤΩΡΑ αλλα ποιος θα την τρεξει την ομαδα μεχρι το τελος της σεζον?οποιος και να την τρεξει κι ο σπανουλης ακομα σαν παικτης-προπονητης καλυτερα θα τα παει!ενα γαμηδι γκαρντ επρεπε να παρει και να δωσει λιγο χρονο παραπανω στον μπεγκιτς κι εκανε οτι να ναι!μολις τελειωσει η χρονια αν τ αδελφια δεν εχουν καταλαβει το λαθος τους θα αρχισει η κατηφορα προς την μετριοτητα για να καταληξουμε παλι στην απαξιωση του τμηματος!
    την δευτερη χρονια του ντουντα,που εφυγε ο τεοντοσιτς,παπαλουκας,μπουρουσης κτλ...στο μεγαλο ξεσκαρταρισμα!εγω φιλε πηγα και πηρα διαρκειας γι αυτον τον λογο.γιατι πρωτη φορα ενιωσα καποιον να μου λεει την αληθεια!δλδ θα παμε με τα πιτσιρικια και με τον σπανουλη και με εναν πολυ εμπειρο προπονητη!εκεινη την χρονια και τπτ να μην περναμε δεν θα με πειραζε αληθεια!που θελω να καταληξω,ειχα παει σε ολα τα ματς της ευρωλιγκας και ειμασταν τοσοι λιγοι που καθοσουν οπου ηθελες.το γηπεδο ειχε τοση ησυχια που ακουγονταν οι καγκουρες με τα ηχοσυστηματα απ εξω!!!αρα προφανως ο κοσμος θελει παραμυθι στη μουρη.''παμε για 3 πιτ και μαυρο πιτ και πιτ παπαδακο'' κι αλλα τετοια για να ερθει στο γηπεδο!γιατι μην μου πει κανεις οτι τ αδελφια ηθελαν τριτη ευρωλιγκα στην σειρα,τραυματιστηκε ο λο και πηραν κολλινς.μουφα ειναι αυτα!
    το θεμα με τις δικαιολογιες του μπαρτζωκα μου την σπαει πολυ!παντα οταν χανουμε...''δεν επαιξε καλα ο σπανουλης'' η' ''μας αδικησαν οι διαιτητες'' η' ''το κλιμα ηταν τρομοκρατικο'' η' ''επαιξαν αντιμπασκετ''!εγω δεν θελω τετοιον προπονητη.προτιμω τον γιαννακη να μου λεει ''υπομονη''!
    θα μπορουσαν να σου γραφω οχι σεντονια...τεντες μ αυτα που εγραψες και με το ποσο συμφωνουμε.θα γραψω κατι τελευταιο.οι αγγελοπουλοι ειναι μεσα στο γηπεδο παντα.βλεπουν ανθρωπους να τα σπανε και τι κανουν?τιποτα.εγω αν ημουν αγγελοπουλος θα ζητουσα απο μονος μου εκενωση του γηπεδου!η' θα ειχα συνενοηθει με την αστυνομια να γινουν συληψεις και αυτοι που εκαναν την μαλακια να μην ξαναμπουν στο σεφ!εχουν την δυνατοτητα να το κανουν μιας και χρειαζεται ταυτοτητα για να παρεις εισητηριο και πολλες φορες και να εχεις εισητηριο σου ζητανε ταυτοτητα στην θυρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. τι λες τωρα ρε φιλε!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. χαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. κακος εισαι..
    ποιος ομως μας συμφερει να τραυματιζοταν(μακρια..),δεν διευκρινιζεις;;:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Μόλις μπήκα σπίτι και χαζεύω τα σχόλιά σας. Με προλάβατε και οι δυο... Αυτό όσον αφορά με το avatar, το άλλαξε πριν από λίγο καιρό, είχε μια άλλη με jersey της CSKA τόσο καιρό... Πολλά παράξενα δε λέτε να μαζεύονται? ;Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Στην καλυτερη και οι 2.Λογικα θα ετρωγε και ο Κολλινς καμια παταρια.Εσυ εχεις καποια ιδιαιτερη προτιμηση;;Αμα θες κιολας αλλαζω και τα ονοματα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. χαχα...
    οχι ρε ο σπαν,με ποιον θα μαλωνω μετα εγω εδω μεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ειναι και αυτο.Ας ελπισουμε τοτε να επανελθει γρηγορα ο Σπαν και να μην ειναι κατι σοβαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. τι να πω!αμα γυρισει ο χαινς θα γερασει εδω μετα!αυτο ειναι το μονο σιγουρο!αρκει να ριξουν λιγο τα μουτρα τους τ αδελφια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Χάινς-Ντάνστον-Σερμαντίνι-Καββαδάς. Καθόλου άσχημα. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. μπορεις να το σωσεις και να το κοτσαρεις εδω να γουσταρουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. εγω νομιζω πως τσαμπα ονειρευομαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Είναι κοινό μυστικό ότι ο Βαρλάς μιλάει κατ'ιδίαν με κάποιους παίκτες. Ένας από αυτούς είναι κι ο Κάιλ.
    Του εκμυστηρεύτηκε λοιπόν ο Κάιλ ότι δεν είναι ευχαριστημένος στην ΤΣΣΚΑ από τη συμμετοχή του κι από τον τρόπο ζωής στη Μόσχα, του ανέφερε τη λεπτομέρεια στο συμβόλαιό του κι ο Νίκος "διέρρευσε" με πολιτισμένο τρόπο αυτή την επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ.
    Γι'αυτό το λόγο ο Κάιλ άλλαξε άβαταρ και χρησιμοποίησε αυτό που "φωνάζει" από μακριά ότι θέλει να γυρίσει στον Ολυμπιακό και γι'αυτό ο Νίκος δεν απεκάλυψε πλήρως το θέμα για παν ενδεχόμενο.
    Για να το προχωρήσω και λίγο ακόμα, εικάζω ότι για να φτάσει στο σημείο να το γράψει ο Νίκος, έχουν γίνει ήδη επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, όπως ακριβώς έχουν γίνει και οι πρώτες διερευνητικές επαφές και με τον Καϊμακόγλου.
    Αν δεν έχει κάτι διασταυρωμένο -έστω και μονόπλευρα (από τη μεριά του Χάινς δηλαδή)- δεν το αναφέρει ο Νίκος ώστε να μην εκθέσει αλλά και να μην εκτεθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Με τα καραγκιοζιλίκια που έχουμε δει φέτος, μόνο να ονειρευόμαστε μπορούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Μου αρέσεις mate!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Στο χέρι μας είναι, Μήτσο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. στο δικο μας οχι!στων αφων!τους εχω για τσιτα εγωιστες!δεν νομιζω να ριξουν τα μουτρα τους στον χαινς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Δε διαφωνώ, αυτό δείχνει μέχρι τώρα η φάση, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να διορθώσεις κάποια κραυγαλέα λάθη... τι λες? Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. αν θελουν του χρονου να τα παμε πραγματικα καλα πρεπει να γυρισει ο χαινς,να παρουν αντι λο και προπονητη.για εμενα ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα χαιρετησει ο μπαρτζωκας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Αν δεν πάρουν το okay του Φλέμινγκ, μην είσαι σίγουρος ότι θα χαιρετήσει.
    Εκτός, κι αν έχουν κάτι άλλο κατά νου. Περίπτωση Χάινς κ' σία ΟΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. απ το στομα σου...καπως ετσι το σκεφτηκα κι εγω!δεν μπορει ο βαρλας να το γραφει ετσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Θα διακόψουμε το συμβόλαιο του Σίμονς;
    Αν δεν μείνει ο Μπαρτζώκας, δεν είναι σίγουρος ο Σέρμας.
    Ας μην ξεχνάμε ότι παίζει κι ο Βλάντιμιρ Ντραγκίσεβιτς στην εξίσωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. αυτο μου φανταζει σχεδον αδυνατο!ο αλλος εστειλε αγγελου να του προετοιμασει το εδαφος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Όσο πας βελτιώνεσαι! Να γράφεις συχνότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Ωραίος! Το 'χουμε πει πολλάκις, εδώ μέσα υπάρχει παρεάκι που αφήνει χώρο έκφρασης στον καθένα που αγαπά την ομάδα! Μη διστάζεις ούτε εσύ, ούτε κάποιο άλλο παιδί να πείτε όσα θέλετε και δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε...
    Θα επιμείνω στο εξαιρετικό καλοκαιρινό recruiting του Μπαρτζώκα, όχι από ξεροκεφαλιά, αλλά από ενδείξεις... Δε γίνεται να φταίει για όλα αυτός. Είναι γνωστό ότι δεν είμαι φαν του, αλλά δεν είμαι και πολέμιός του. Μπαγλαμάς δεν είναι, έφτασα στο συμπέρασμα ότι δεν αντέχει το βάρος αυτής της ομάδας (το έχω ξαναγράψει) και της πίεσης που ασκεί... Ζήτησε να μείνουν όσοι πιο πολλοί (από όσο ξέρω πάντα έτσι?), από το "ρόστερ Ντούντα" και τελικά έμεινε με Σπαν... Για τον άλφα-βήτα λόγο, Χάινς, Παπ, Λο εκτός ομάδας. Μόνο τον (αγαπημένο μου) Πέρο δεν ήθελε και το πληρώνει τώρα... Είμαι σίγουρος πια ότι φορτώθηκε τον Μπέγκιτς (κακό του κεφαλιού του όμως πάλι που δε πάτησε πόδι - και ακόμη πιο μεγάλο που δε βρήκε χώρο για αυτόν στο ρόστερ) και με ένα συγκεκριμένο μπάτζετ πήγε σε αλλαγές... Δε νομίζω να ήταν κακή κίνηση ο Λότζε ή ο Ντάνστον... Οκ, υπό πίεση τα έκανε σκατά, αλλά και αυτό το είπαμε, δε το έχει εκεί... Εγώ θα στηρίξω,αλλά και θα μαρκάρω έντονα ότι καλό και ότι κακό κάνει και στο τέλος ταμείο, αδερφέ. Μη ξεχνάς, εγώ ήμουν από αρχής, υποστηρικτής του Αγγέλου για τη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Το λέω απλά για να υπάρχει ένας 7footer στο ρόστερ. Δεν έχω ζήτημα να ξεκουμπιστούν αμφότεροι οι Σιμονς-Σερμα (και ο Μπαρτζώκας βεβαίως).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Είσαι σίγουρος ότι άμα πάει ο παππούς Τουρκία, ο Αγγέλου θα μείνει εκεί ως 2ος παλι..? ;Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Όχι βέβαια. ;)
    Αν τον ήθελαν οι Αφοί όμως, θα τον είχαν πάρει όταν έφυγε ο παππούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. θυμήσου πέρυσι το καλοκαίρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Θυμάμαι, αλλά κρατάω μια επιφύλαξη.
    Το Φλέμινγκ φοβάμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Ο combo γκαρντ που είχα προτείνει, ετοιμάζεται για μετακόμιση στην Ιταλία.
    Casper Ware is close to leaving Virtus Bologna.
    Virtus Bologna already found a new point guard for the final part of the season: Willie Warren.
    Warren parted ways with Szolnoki Olaj a few days ago.
    The former Clippers was posting 11.4ppg, 3.5rpg and 3.4apg in Eurochallenge and 15.5ppg, 3.3rpg and 5.3apg in Adriatic League with the Hungarian team.

    http://www.youtube.com/watch?v=OH6u0tuyUBI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Ο Νίκος Παπαδογιάννης στηρίζει Μπαρτζώκα περισσότερο του αναμενόμενου και ισχυρίζεται ότι έβαλε ζόρια στον Μελιτζάνα.
    http://www.gazzetta.gr/basketball/article/592211/anazitontas-enan-mpalanter

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Ο Τερέλ Στόγκλιν του Ηλυσιακού που είναι φευγάτος από Ουκρανία, ήδη βολιδοσκοπείται από δύο ομάδες.
    Zielona Gora and VEF Riga are interested in Tarell Stoglin
    Η Αζοβμάς έχασε τον Κόλεμαν Κόλινς που προπονείται με την Μέγκα Βιζούρα στο Βελιγράδι, ενώ οι Ντάνιελ Κίκερτ, Μάρκους Τζινγιάρντ και Τερέλ Στόγκλιν ψάχνουν νέες ομάδες και θα αποδεσμευτούν σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. http://www.ebasket.gr/2014/03/%CE%BF-%CE%B6%CE%BF%CF%84%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. http://euroleague.sport24.gr/article/2619546/kleidwse_ton_mpogkntanovits_sta_apodythria.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Εδω ειμαστε...χαιρετω τα παλικαρια....Διαβασα ολα τα σχολια και χαρηκα ιδιαιτερα...Οσο για το οτι θα χτυπησει Χαινς ο Παο, δεν με ανησυχει αυτο...Πιστευω οι Αφοι θα κανουν αυτο που πρεπει και ο Καιλ θα επιλεξει εμας...Ωραιο διδυμο με Καιμακ θα κανουν, Ντανστον ο αλλος ψηλος και Ντραγκισεβιτς ή καμια μαιμου στυλ Σαμουελς και ειμαστε κομπλε...Το κυριοτερο ομως, παρε Φλεμινγκ(κουραστικος καταντησα το παραδεχομαι), εχεις σιγουρους Αμερικανους, ενω στο τρανζισιον που ειναι και "φυση" μας η ομαδα θα πεταει, χωρις να υστερει στην αμυνα!


    υ.γ. Αν γινοταν κανα θαυμα και επαιρνες Μπραουν αντι Πετ, τοτε θα μιλαγαμε σε αλλη βαση...Αλλα δεν, οποτε τ' αφηνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Mε Μπραουν και ολους οσους ανεφερες θα μιλαγαμε για τη καλυτερη φροντ λαιν (4αρια και 5αρια) της ευρωπης μακραν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Δε μας λεει ομως γιατι δεν αποκτηθηκε ποτε ο μπαλαντερ. Ποιος εχει στα χερια του την τραπουλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Δε κάνω καν τον κόπο να τον διαβάσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Γιατί τον στηρίζει είναι το θέμα Μιχάλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. παντως ειναι ελεγχομενη σαιτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. εχω καλυτερη..
    ντανστον-χαινς-λοβερν-μπραουν-καιμακ-πριντ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Μεγας χαρτοπαιχτης! Κανει μπλοφα διαρκειας και ψαρωνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Η πονηρή/"κακή" πλευρά του εαυτού μου, λέει "μήπως γιατί έχει συμφέρον να μείνει σε εμάς"? Η πιο light γιατί θέλει να πιστεύει ότι στηρίζει τους έλληνες προπονητές... Εσύ ποια από τις 2 πιστεύεις? ;Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Ταινιάρα! Την έχω ήδη mate, μου την είχε στείλει ο Brian Young των Rudi/Sabrejets πριν κυκλοφορήσει για review. Σου άρεσε? Από ότι μου έλεγε ο Brian, είναι πάρα πολύ κοντά στη φάση που παίχτηκε πραγματικά με το ιρλανδέζικο punk!!! Αν θες κάποια μπάντα, πες μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Θα παρω, ευχαριστω πολυ...α ρε Αγγελοπουλοι καντε το θαυμα σας κ βλεπω να σπανε πολλα ρεκορ μετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Παιχταρα ο Στογκλιν, αλλα πιστευω δεν κανει για μεγαλη ομαδα...Κατ' εμε τεραστια ευκαιρια ηταν ο Κριστμας, ισως να μπορουσαν να τον κοιταξουν το καλοκαιρι...Που παιζει αυτος τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Ντάνστον, Χάινς, Λοβέρν, Ντέντμον, Λοτζέσκι, Τζούλιαν Ράιτ.
    Εγώ αυτούς θα επέλεγα του χρόνου για ξένους της ομάδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. φιλε δεν εχουμε τα ιδια ακουσματα,αλλα σαν ταινια μου αρεσε..καθε τι που εχει ξενη μουσικη που αρεσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. αν τα καταφερω και με τους τονους θα ειμαι μαγκας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. γιατι σνομπαρεις ετσι την ελληνικη μουσικη να ουμε να ουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Ότι φοβάται τον αντικαταστάτη του Μπαρτζώκα μάγκα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Φοίνιξ Σανς.
    Όταν τον είχαμε στα πόδια μας, τον αφήσαμε στην ΤΣΣΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. ενταξει ακουω και λιγο κιαμο λογω του πετ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Γιατί χρησιμοποίησες πρώτο πρόσωπο πληθυντικού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. πολυ καλη στελεχωση ροστερ,συμφωνω και με αυτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. και στην ορθογραφια γαμεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Ναι σε ολους, με μια επιφυλαξη στον Ντεντμον ομως...ισως να προτιμουσα ενα πιο pass first ποιντ με εμφαση και στην αμυνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. δεν χρειαζεται θα εχεις ραιτ-χαινς-μαντζαρη,παιζουν για 6 στην αμυνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Τα βλεπω και με πιανει μελαγχολια...το πιο πιθανο βεβαια, ακομα και με αλλαγη προπονητη, ειναι Καιμακ μαζι με Πετ κ Πριντ στο 4 και ολιγον 3, Χαινς μαζι με Ντανστον και Ντραγκισεβιτς ή Πολ Ντειβις ή Σερμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Αν είναι ο Αγγέλου, καλά κάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. ας ερθει για αρχη ο χαινς και μετα βλεπουμε..
    αντε να δουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!κυριως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Θέλουμε ένα σκυλί του πολέμου όπως είχαμε τον Παπανικολάου στη θέση 3 με γρήγορα πόδια που να καλύπτει 3 θέσεις. Ο Περπέρογλου δεν είναι αμυντικός ογκόλιθος κι ο Παπαπέτρου θέλει πολλή δουλειά για να θεωρηθεί καλός αμυντικός από τώρα.
    3, 4 και 5. Τέτοιος είναι μόνο ο Τζούλιαν Ράιτ. ένας Ουίμς για τους φόργουορντ. Σε διάφορα σχήματα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως. Με Χάινς, με Πρίντεζη, με Περπέρογλου, με Ντάνστον.
    Εκτός.... Αν πάρουμε Βεζένκοφ με τριετές και οψιόν 1,5 χαρτί για το ΝΒΑ και αντί για Τζούλιαν Ράιτ χτυπήσουμε έναν αμυντικό σκύλο στα γκαρντ τύπου Τζαμόν Γκόρντον.
    Όπως και να έχει, προτιμώ Χάινς, Ράιτ και Καϊμακόγλου. Όσο περισσότεροι δαγκώνουν στην άμυνα, τόσο πιο απελευθερωμένο Σπανούλη, Περπέρογλου και Ντάνστον θα έχουμε στην επίθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Σωστο Ραιτ γιατι ο Μπραουν θα ειναι μαλλον απλησιαστος και γιατι θα εχει ανεβει το μπατζετ πολυ. Ο Ντεντμον δε με τρελαινει παντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Τρεις φορές έχω ξεκινήσει να το γράφω αλλά κόλλησε το disqus:
    Σηκώνουν άρθρο-αφιέρωμα τα συναδελφικά μαχαιρώματα μεταξύ δημοσιογράφων και οι δημοσιογράφοι που άλλαξαν στρατόπεδο στην πορεία.
    Ας όψεται το άβατο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Δεν έχει δοκιμαστεί σε επίπεδο Ευρωλίγκα και από πειράματα χορτάσαμε.
    Ας έχουμε ένα πείραμα μόνο στους ξένους κι ας λέγεται Τζούλιαν Ράιτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Λοιπον μιας που κανουμε ονειρα για εμενα η ονειρεμενη 6αδα ξενων θα ηταν
    Ροντριγκεζ
    Λανγκφορντ
    Μπραουν
    Μιροτιτς
    Ντανστον
    Τομιτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Πάει το πουλέν, μετακόμισε στη Μπολώνια. Πού'σαι ρε Μπέρι να μιλήσεις; Ο Τζούλιαν Ράιτ να προταθεί στη διοίκηση με φαξ πάρ'αυτα!
    Granarolo Bologna announced on his website the signing of the former Los Angeles Clippers Willie Warren. He signed a contract for this season and the next one. Warren comes from Szolnoki Olaj, where averaged 15.5 points, 3.5 rebounds and 5.6 assist per game in Adriatic League and 11.4 points, 3.4 rebounds and 3.5 assists in Eurochallenge.
    He's going to replace Casper Ware

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Ντανστον-Τομιτς δεν χρειαζονται και οι 2. Θα εβγαζα εναν για να βαλω αμυντικο ογκολιθο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Κάναν που να παίζει άμυνα θα σκεφτείς ποτέ ρε καλλιτέχνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Με Τομιτς δε χρειαζεσαι αμυντικο ογκολιθο, θα βαλει στανταρ περισσοτερα απο οσα θα φαει. Ο Ντανστον ειναι καλος αμυντικος και εχεις και αλλο πιθηκι, τον Μπραουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Επέλεξε και τη λούγκρα το Μίροτιτς ο καλοκάγαθος γίγαντας ρε Τζο.
    Θα του δώσεις την εξαίρεση των Μπουλς ρε προϊστάμενε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Παρτι θα γινεται οποτε μπαινει καποιος στη ρακετα μας με τις λουκρητιες που εχεις μαζεψει. Βρε μπας και φτιαχνεις ομαδα μπαλετου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Καλα κανε παρτυ εσυ με Ντανστον- Μπραουν. Να σε δω θελω. Επισης παιξε αμυνα Μιροτιτς-Τομιτς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Αν γινει ετσι θα ημαστε αξιοπρεπεστατοι. Μη δουμε τιποτα αλλες ποικιλιες. Καλα για Πωλ Ντεηβις δε το συζητω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Ο Τομιτς ειναι με τα κεφια του φετος. O Lasme τον σταματησε δεν χρειαζεται να βαλω πυρηνικα στην αμυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Δε κρινεται ενας παιχτης απο ενα ματς. Περσυ θυμασαι τη ζημια τους εκανε ο Τομιτς? Σου βαζω στις θεσεις 4 και 5 μεσα δυο απο τους πιο καλους επιθετικα παιχτες στη θεση τους και αλλους 2 που ειναι συνολικα πολυ καλα πακετα. Και ο Ντανστον και ο Μπραουν παιζουν αμυνα και μπορουν να σου δωσουν σκορ, πολλες φορες αρκετα κιολας. Πιστεψε δε χρειαζεσαι μετα να εχεις μαντροσκυλα μεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Φτιαχνεις ομαδαρα διχως κουβεντα, αλλα ειναι και το μαρουλι στη μεση...για να δουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Μην με παιρνεις στα σοβαρα για Τομιτς ρε, ολη τη χρονια τον ειχα στο fantasy το ξερω οτι επιθετικα ειναι εγγυηση! Τρολαρω! Αλλα εγω μαντροσκυλο θα εβαζα γιατι χρειαζεται στα σημαντικα ματς που σφιγγουν οι κωλοι και ο καθε Τομιτς και Μιροτιτς δεν θα μπορει να κανει παρτυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Πραγματικα θα ναι τρομερα ενδιαφερον καλοκαιρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Το θεμα ειναι το μαντροσκυλο να μπορει να σου δωσει και κατι μπροστα, αλλιως πρεπει συνεχεια να βγαζεις αιφνιδιασμους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. αν ερχοταν ο καλαθης θα ηταν τρομερη επιτυχια,αλλα δεν φευγει απο ΝΒΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Πολυ καλος...αξιζει μια ευκαιρια στο υψηλοτερο επιπεδο..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. οχι ρε μιροτις,οχι την σαπια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Γιατι λιγους εβαζε ο Χαινς ας πουμε? Ακομα και αν ο παιχτης δεν ξερει να παιζει με πλατη, η δεν εχει σουτακι, υπαρχουν πολλοι τροποι να σκοραρει. Ειτε απο συνεργασια με κοντους, ειτε απο ριμπαουντ ειτε απο δικο του ντραιβ αν εχει καλο (οπως ειχε ο Χαινς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. οντως..
    για τις αλλες ομαδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Αδερφε τα ματς με βαζελο φετος τα εχουμε χασει ολα στην επιθεση. Πιστευεις οτι με Μιροτιτς, Τομιτς, Μπραουν και Ντανστον δε θα εβαζες και εσυ μεγαλα καλαθια αντι να αγκομαχας μπροστα? Πλακιτσα θα εκανες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. δεν λεω καλος ειναι,αλλα πολυ σοφτ μου βγαζει στα δυσκολα.
    στο τελικο εξαφανισμενος περσι..
    γουστα ειναι αυτα..
    τωρα εγω σου λεω με τα σημερινα δεδομενα προσωπικα δεν θα επαιρνα παικτη πανω απο 2,10 αν δεν ειχε τα προσοντα του μπατιστ.
    αρα ουτε ο τομις μου κανει,οσο καλος και αν ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Συγγνωμη ο Μπραουν ειναι λουλου? Δε τον εβαλα τυχαια. Ο ανθρωπος ειναι πιθηκι, μπορει να μη κοβει σαν τρελος, αλλα ειναι παρουσια στη ρακετα. Εγω κοιταω συνολικα να εχω μια φροντ λαιν που να μπορει να ανταποκριθει στα παντα. Αυτη μπορει. Ο Χαινς δεν εβαζε λιγους, αλλα προτιμω Μπραουν, πιο πληρες πακετο για εμενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Ο μονος που ειναι 2.10 και εχει τα προσοντα του Μπατιστ παιζει στο ΝΒΑ. Ο Λοβερν προσεγγιζει λιγο, αλλα και παλι οχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Φθηνοί είναι αυτοί που προτείνω.
    Μισθό Λο θα πάρει ο Χάινς.
    Μισθό Μπέγκιτς ο Ντέντμον.
    Μισθό Σερμαντίνι ο Λοβέρν.
    Μισθό Πέτγουεϊ ο Ράιτ.
    Περισσεύουν μισθοί που χάθηκαν φέτος από Μουν, Κόλινς και ο μισθός του Σίμονς.
    Τα χρήματα που περίσσεψαν από την υπόθεση Παπαλουκά και την πιθανή συμφωνία μαζί του τα οποία μπορεί να πάρει ο Καϊμακόγλου μαζί με το μισθό του Σίμονς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Σαββα δεν νομιζω, κατι μου λεει οτι θα ναι ανατρεπτικο το καλοκαιρι...Ειτε με κινησεις καλων παικτων που ηταν να γινουν παλιοτερα και δεν εγιναν, ειτε με τον αρα νεου προπονητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Πολυ καλος, αλλα θελω να τον δω και σε πιο μεγαλη ομαδα πως θα τα παει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Αν δω τετοια ομαδα, χωρις υπερβολη πηρα διαρκειας και εισιτηρια για final 4...απλα αυτους τους παικτες που λες θα τους διεκδικησουν κι αλλες ομαδες το πιθανοτερο...γι αυτο λεω για το οικονομικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Καλα δε με χαλαει καθολου, απλα θεωρω οτι Μπραουν και Τομιτς εχουν καποια ποιοτικα στοιχεια σε υπερθετικο βαθμο, ενω ο Λοβερν ειναι πιο πολυ χαστλερ παιχτης. Αυτο ειναι καλο, αλλα σε μερικα παιχνιδια χρειζεται να βγει προς τα εξω η ποιοτητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Σε τοπ επιπεδο παιζει και διακρινεται ρε συ. Τι να δουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. λοιπον επειδη εισαι σεντερομανης..

    κανε την χαρη στον εαυτο συο οταν μπορεσεις δες αυτο το παιχνιδι.
    https://www.youtube.com/watch?v=qVhugc7K8NI
    δεν ξερω ποσο γνωριζεις τον Chocolate Thunder"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. οκ θα το δω. Δε τον ξερω, τουλαχιστον δε ξερω καποιον με αυτο το νικ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Τον Τζούλιαν Ράιτ δεν τον ξέρουν και πολλοί. Ο Χάινς έρχεται μόνο Ολυμπιακό αν φύγει από ΤΣΣΚΑ.
    Ο Ντέντμον ίσως πάει ΤΣΣΚΑ στην θέση του Πάργκο κι ο Λοβέρν το ίδιο αν φύγει από εκεί ο Κρίστιτς.
    Εκεί θα χρειαστεί πολιτική και πειθώ περισσότερο παρά μαρούλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. νταριλ ντοουκινς..
    θελω οταν το δεις,αξιζει δες το ολο,προσωπικη γνωμη..
    ειμαι σιγουρος οτι τετοιο σεντερ θα ηθελες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή