Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Εσύ (coach) αποφασίζεις...

Καλημέρες και χρόνια πολλά σε όλους!

Από ότι βλέπω, μας κάθισε πιο άσχημα στο στομάχι η ήττα (με κάτω τα χέρια) από τον βάζελο, παρά τα καλούδια που κόβουν βόλτες στα τραπέζια μας τούτες τις μέρες (βασικά σε μένα, κάτσαν βαριά όλα, αλλά τεσπά)... ΟΚ, όσο άντεξα (είναι συνήθης τακτική μου τα τελευταία χρόνια να απέχω όταν είμαι εν θερμώ, γιατί είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα πω κάτι που θα μετανιώσω), συμμετείχα και είπα και γω την όποια άποψη είχα. Ειλικρινά δεν είχα σκοπό να βάλω κάτι προς κουβέντα με ένα νέο post, αλλά:

1. Δε θέλω να κλείσουμε με μουρμούρα μια επιτυχημένη χρονιά, αλλά με τον απαραίτητο προβληματισμό.
2. Δε θέλω να βλέπουμε το δέντρο και να χάνουμε το δάσος.

Όπερ και σημαίνει, ας καλμάρουμε, γιατί τίποτα δε μπορεί να είναι τόσο χάλια ή το τόσο καλά, αυτή την περίοδο!

Βασικά θα μπορούσε η τελεία για αυτή τη χρονιά να μπει με την από επάνω φράση, αλλά ας το δικαιολογήσουμε και λιγάκι. 

Με το χέρι στην καρδιά, το ξέρετε όλοι ότι δε χάθηκε ο κόσμος με το παιχνίδι του ΟΑΚΑ, σωστά? Μην πω ότι ήταν και μια χαρά σφαλιάρα, ένα δώρο από αυτά που αν είμαστε μάγκες να θυμόμαστε και το κάνουμε φάρο (aka εκμεταλλευτούμε), θα μετανιώνει κάπου εκεί στο Μάιο, αυτός που μας το έδωσε - πόσο μάλιστα που είναι και ο ίδιος μας ο "εχθρός". Γιατί αν είσαι ξύπνιος, αυτό κάνεις. Και όπως τώρα τους χάρισες ελπίδα, αυτοί με τη σειρά τους σου χαρίσανε την επαναφορά στη γη.

Θέματα έχουν όλα τα μεγάλα clubs και αντίπαλοί μας, αυτή τη στιγμή. Αν κόψετε κάποια βόλτα σε αντίστοιχα δικά τους sites/forums, θα δείτε τους ίδιους πάνω-κάτω προβληματισμούς με τους δικούς μας. Στη Βαρκελώνη αναρωτιούνται για Παπ και Λάμπε, στη Μόσχα σχεδόν για όλους, στη Ρεάλ για το αν θα συνεχίσουν σε ίδιους ρυθμούς, στην Ιταλία για το αν μπορούν να μπουν σφήνα στους μεγάλους, στο Τελ Αβίβ για το αν αξίζει να κάθεται στον πάγκο ο προπονητής, στον ΠΑΟ για το αν θα γίνουν προσθήκες... Όλοι έχουν τις αγωνίες τους και τα προβλήματά τους. Μόνο οι Τούρκοι δείχνουν ευφορία, την οποία όμως και δε συμμερίζομαι, παρόλο που κάθεται ο mastermind στον πάγκο τους και δε νομίζω ότι χρειάζεται να το δικαιολογήσω κιόλας...

Για τον Παναθηναϊκό θα είναι μέγιστη χαρά να μείνει ως έχει και περιμένω να δω τι και πως... Κάτι που θέλω να δω επίσης για CSKA, Barcelona, Efes, Real κτλ. Οι όποιες πληροφορίες έχω, μιλάνε για μηδενικές προσθήκες όσον αφορά εμάς. Το ίδιο φαίνεται να λένε όμως και στην Βαρκελώνη και τη Μόσχα... Στον βάζελο, ψάχνουν να δουν τι και πως, αλλά δε φαίνεται να υπάρχει διάθεση αγορών, τουλάχιστον που θα κάνουν τη διαφορά. Δε τους υποτιμώ, αλλά που να βρουν 5άρι που θα κάνει τη διαφορά, ας πούμε ή point που θα τρώει σίδερα? Ίσως να νομίζουμε ότι ξαφνικά ο Βασιλιάς είναι γυμνός, αλλά δεν είναι έτσι στην καμία, παίδες. Έχουν αλλάξει τα κόζα για τα καλά πια, ακόμα και σε αυτούς που ξοδεύανε αλόγιστα έως τώρα (βγάζω έξω τους Τούρκους, λόγω προϊστορίας). Δε μπορώ να κάνω πρόβλεψη, αλλά αν με ρωτάγατε που θα πόνταρα (για όλους και όχι μόνο εμάς), θα έλεγα στο λίγο έως καθόλου.

Πάμε τώρα στα μεθεόρτια με μια πιο ψύχραιμη ματιά. Στο μόνο που δε δείχνω να αλλάζω άποψη, είναι η ψυχολογία. Τα υπόλοιπα τα συζητάμε. Αλλά και αυτό δεν είναι κάτι που δε ξέρω/ξέρουμε όλοι πια. Δε το ξαναπιάνω, γιατί θα ανοίξει η all time classic κουβέντα του Diaries, για Μπαρτζώκα/Ντούντα/Αγγέλου και οι γνώμες όλων πια είναι σε όλους, γνωστές. Δε ξέρω πως, αλλά θα πρέπει να βρει ένα τρόπο ο coach να φτιάχνει τους παίκτες για αυτά τα ειδικού βάρους παιχνίδια. Μπορεί? Ούτε αυτό το ξέρω, το ελπίζω όμως γιατί αλλιώς θα έχουμε θέματα χοντρά με τους απέναντι. Και το "χοντρά" δε πηγαίνει στην ήττα, όσο στον τρόπο που αυτή έρχεται. Μα πρώτα από όλα όμως, θα πρέπει να βρει τον τρόπο να μη χαλάει το δικό του το μυαλό... ο ίδιος! Ειλικρινά δε θα αντέξω ένα ακόμη καραγκιοζιλίκι για διαιτησία, και αυτά τα γράφω και τα φωνάζω από πέρυσι. Ούτε αυτόν τιμά, ούτε την ομάδα. Ακόμα και δίκιο να έχει, ας παραδειγματιστεί από τον Ντούντα και το τι έλεγε για αυτό φόρα παρτίδα. Γιατί αν υπάρχει (πιθανόν) η περηφάνια, του να μη δεχτείς στοιχεία κάποιου "σύγχρονού" σου, είναι μαλακία να μη πάρεις βασικά στοιχεία ενός δασκάλου, πόσο μάλιστα όταν αυτός έχει φτιάξει και τους μισούς παίκτες από την ομάδα που πια είσαι επί κεφαλής... Αυτά είναι δουλειά της ΚΑΕ και κουβέντα των φιλάθλων/οπαδών, όχι του προπονητή του πρωταθλητή Ευρώπης... Δε μπορεί να είναι θέμα μόνο του Πρίντεζη για παράδειγμα, αυτές οι εμφανίσεις. Μιλάμε για ένα παιδί που δυο χρόνια πριν έμοιαζε με πεζοναύτη (όχι μόνο στο look) και έπαιρνε αμπάριζα ότι ψηλό υπήρχε στην Ευρώπη (και δη αυτούς της CSKA) και τώρα φοβάται τον Γκιστ και χάνει μπάλες μέσα από τα χέρια του, μόνο με την όψη της σκιάς του... Είναι δουλειά του coach κάθε ομάδας, να τους έχει ετοιμοπόλεμους με κάθε τρόπο (κάτι που μάλλον κάνει ο Πεδουλάκης, θυμηθείτε τον "τραυματία" Παππά ή τον εμφανώς γερασμένο - θα τολμήσω να πω - Φώτση, πως βουτάγανε για κάθε μπαλιά που έδειχνε χαμένη).

Ένας φιλαράκος βάζελος, μου είπε ότι είναι 100% σίγουρος ότι ο Μπαρτζώκας το άφησε το παιχνίδι "ψιλοχύμα" για να έρθει επίτηδες η σφαλιάρα ενόψει επιστροφής Ομπράντοβιτς, στο Φάληρο. Δεν υπάρχει περίπτωση λέω εγώ. Το ότι θα μας κάνει καλό, είπαμε είναι στο χέρι μας να το εκμεταλλευθούμε, το ότι πας να χάσεις ένα παιχνίδι επίτηδες με αντίπαλο τον ΠΑΟ, δε παίζει.

Αν θα μιλήσω για κάποιον αυτή τη στιγμή είναι ο Μπέγκιτς (όλοι οι άλλοι δε μου φαίνονται "λίγοι" και τηρουμένων των συνθηκών και των αναλογιών, μου μοιάζουν μια χαρά), αλλά και πάλι εδώ δε θα ρίξω το φταίξιμο στον παίκτη. Γιατί εδώ δυο τινά υπάρχουν. Ή του "φορέθηκε" ο παίκτης του coach B ή έκανε λάθος και τώρα με τον χειρότερο τρόπο, προσπαθεί να το διορθώσει. Είναι φανερό πια ότι δε τον υπολογίζει, σε μια περίπτωση που μοιάζει ανάλογη με αυτή του Πέρκινς. Και αυτό όπως και πέρυσι, όμως, βγάζει εκτός παίκτη που έχει αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει (ναι, επιμένω). Έγραφα στην ακριβώς προηγούμενη ανάρτηση:

"Ποστ παιχνίδι: Έχω ακούσει πολύ κόσμο (δικαίως για να μη παρεξηγηθώ), να μουρμουρά για αυτό. Αν και έχω τις ενστάσεις μου, κάτι μου λέει ότι τώρα που θα σφίξουν τα γάλατα, θα δούμε αρκετά πράγματα και εκεί. Δε μπορεί να πάρθηκε ο Μπέγκιτς έτσι ρε μάγκες... Ούτε ο Καββαδάς... Ότι ανεβαίνει (και διαπρέπει) ο Στράτος στο 4, σε συνδυασμό με Πριντ και το γνωστό τρίο στο 5 (btw, κεφάτος μου φαίνεται ο Σίμονς, μακάρι...), εμένα δε μου το βγάζεις από το μυαλό ότι κάτι μαγειρεύει και κρύβει ο coach B."

Είχα στο μυαλό μου λοιπόν, το προφανές. Ο Μπέγκιτς κυρίως αποκτήθηκε για αντιπάλους όπως η CSKA και η Barcelona. Και δε διαφωνούσα, ούτε με αυτή την προσέγγιση (το αντίθετο μάλιστα). Για αυτό και με βλέπατε από το καλοκαίρι να είμαι θετικά διακείμενος στην περίπτωσή του. Βασικά, κακώς χρησιμοποιώ παρελθοντολογικό χρόνο, γιατί ακόμη το πιστεύω. Το θέμα είναι για άλλη μια φορά όμως, όχι τι πιστεύω εγώ, αλλά ο coach? Γιατί αν δε του κάνει, δε θα αντέξω μια ακόμη χρονιά, σε μια ακόμη βασική θέση, να έχουμε ένα εγνωσμένης αξίας player και να μη κάνουμε τον κόπο να τον βάλουμε στο rotation... Άλλο το αν αρέσει σε κάποιους από εμάς, άλλο αν είναι "κακός", μη μπερδευόμαστε μάγκες.

Και κάτι τελευταίο...Πήραμε το ρίσκο να παίξουμε (και να χάσουμε λόγω αυτού, θεωρώ εγώ) με χαμηλό σχήμα στα τελευταία λεπτά. ΟΚ, πάσο, αν έπρεπε να γίνει, καλώς και έγινε – δε βγαίνουν πάντα οι ιδέες σε ένα game. Το ρίσκο του Καββαδά για το οποίο έλεγα και έγραφα, γιατί όχι όμως? Με έναν Μπέγκιτς που είτε δεν εμπιστεύεσαι, είτε δε μπορεί για τον άλφα-βήτα λόγο και με φορτωμένο τον Simmons από νωρίς με foul, τι θα είχαμε να χάσουμε με την παρουσία του μικρού στο παιχνίδι? Δεν είμαι μετά Χριστό προφήτης, είπαμε, τα έγραφα...

Οπότε? Οπότε, ας συνεννοηθούν με διοίκηση και ας δούνε τι και πως. Θα 'ναι έγκλημα από τα λίγα, να επαναληφθεί το περυσινό σκηνικό με Πέρκινς. Άμα δε μας κάνει, ας βρούμε λύση αποδέσμευσης και ας πάμε για άλλα. Παρόλα αυτά όμως, πέστε μου ρε παίδες, υπάρχουν "σιγουράκια" αυτή τη στιγμή στην πιάτσα για μια τέτοια κίνηση? Εγώ έχω τις αμφιβολίες μου, που δε σας το κρύβω είναι και πολλές. Με τα δεδομένα του "καλού ματιού" που δείχνει να διαθέτει ο Μπαρτζώκας, στο χέρι τους είναι μια τέτοια αλλαγή (όσα ρίσκα και αν ενέχει), θα γίνει όμως? Οψόμεθα...

***Καλή χρονιά σε όλους όσους επισκέπτονται, διαβάζουν, συμμετέχουν ενεργά και μη, σε αυτή εδώ την γωνιά! Υγεία και ευτυχία σε εσάς και αυτούς που αγαπάτε!! Πέρυσι μας πήγε γούρι και κάναμε το Back 2 Back, φέτος? ;-)
Με το καλό το 2014 λοιπόν, κερδίσουμε, χάσουμε, εμείς εδώ θα είμαστε!



2.437 σχόλια:

  1. μιχαλη χρονια πολλα..καταρχας να πω οτι δεν με πειραξε η ηττα..αντιθετως αν χτυπησει καμπανακι οπως λες και εσυ για το ματς με την φενερ τοτε καλοδεχουμενη..το κυπελακι ειναι και το ιδιο θα ελεγα ακομα και αν κερδιζαμε..εδω στην ελλαδα ειμαστε των ακρων γενικοτερα..η ομαδα δεν πηγε καλα στο οακα..αλλα συνολικα σαν ομαδα δεν πηγε καλα..αρα εδω εχει φταιξιμο ο μπαρτζωκας..για τον πριντεζη εχω να πω οτι ουσιαστικα εχει παιξει μπασκετ μονο μια χρονια..τωρα εχει κατσει στο συμβολαιο του..συμφωνω μαζι σου οτι το υλικο ειναι καλο..τωρα για το θεμα μπεγκιτς..ο μπεγκιτς εχει και τα καλα του και τα κακα του..μπορει να προσφερει ο μπεγκιτς στον ολυμπιακο και παρα πολλα μαλιστα..αρκει να χρησιμοποιηθει σωστα..αν ο κοουτς δεν τον πιστευει τοτε να φυγει ο μπεγκιτς και να ερθει καποιος αλλος παιχτης που ΝΑ ΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ..ο μπαρτζωκας δειχνει οτι δεν τον πιστευει..αρα γιατι τον επελεξε???γιατι δεν νομιζω να πιστευει κανεις οτι οι αφοι διαλεξαν τον μπεγκιτς..αλλωστε δεν ειναι και κανενας φθηνος παιχτης..σχεδον 7 κατοσταρικα παιρνει..καταληγωντας επειδη η σεζον ειναι μεγαλη..επειδη το επιπεδο ειναι πολυ υψηλο..θεωρω οτι δεν εχουμε

    πολυτελεια να εχουμε ενα παιχτη που δεν εχει την εμπιστοσυνη του

    κοουτς..αρα να φυγει ο μπεγκιτς..διαφορετικα ο μπαρτζωκας πρεπει να βρει λυση να αξιοποιησει τον μπεγκιτς ο οποιος εχει καλα στοιχεια..ενδιαμεση λυση δεν υπαρχει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά σε όλους!

    Κώστα, από τη στιγμή που δε φαίνεται να υπάρχει η πρόθεση απόκτησης άλλου παίκτη, νομίζω πως απλά ο coach οφείλει να αξιοποιήσει περαιτέρω τον Μπέγκιτς. Δεν έχει άλλωστε άλλη επίλογή. Εξαιρετικός ο Ντάνστον, φιλότιμος ο Σίμονς, ελπιδοφόρος ο Καββαδάς, αλλά η χρονιά δε βγαίνει έτσι. Θα συμφωνήσω πως ο Σλοβένος μπορεί να προσφέρει, αρκεί να μην παίζει 2 λεπτά ανά ημίχρονο και να τροφοδοτείται συχνότερα. Αν θυμάμαι καλά, στο ΟΑΚΑ μόνο 1 φορά πήρε την μπάλα στην περιοχή δράσης του αλλά τον είχαν κλείσει ήδη και απλά έκανε ένα βήμα πίσω και σούταρε εν κινήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1)Τα είπα και μετά το ματς δεν θα το παίξω άνετος... ξενέρωσα πολύ και απογοητεύτηκα απο την ήττα. Απογοητεύτηκα από το ότι για άλλη μια φορά δείξαμε φόβο και ατολμία μέσα στο ΟΑΚΑ και sorry αλλά μετά τα περσινα περίμενα ότι κάτι θα αλλάξει ο coach και πάλι τα ίδια...Τώρα δεν θα πω ψέμματα για την επόμενη φορά δεν με κάνει να νιώθω πολύ αισιόδοξος που παρεπιπτόντως είναι και κοντά.

    2) δεν έχω παράπονο από την ομάδα και από τους παίχτες αλλά αυτό το πράγμα που κάνουν στο ΟΑΚΑ δεν το δέχομαι και κυρίως απο Σπάν - πρίντ. ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ δηλώνει κομπλεξ και εκνευρίζομαι.

    3)επειδη μιλάμε για αλλαγές αλλά και για παίχτες που είχαμε και έφυγαν κλπ. Η αποψή μου ειναι η εξής αυτούς 'εχουμε και αυτούς στηρίζουμε. Κανείς δεν ήθελε να λείπει παπ-χαινς αλλα τι να κάνουμε; έφυγαν. ασε που και αυτοι που ηρθαν μια χαρά έκατσαν εκτός και αν είχε κανείς αλλη γνώμη πριν το ματς του κυπέλλου.

    4) Οσο αφορά τον Μπέγκιτς και εγώ το καλοκαίρι ήθελα κανα καλύτερο αλλά μην τρελαθούμε οτι δεν κάνει κιόλας. Είναι απαράδεκτο απο τον coach να μην παίζει. Εκτός και πάρουμε άλλον που με το συμβόλαιο του ξεχάστε το.

    5) Η αποψή μου για τον coach ειναι γνωστή. τον θεωρώ καλό αλλά σε καποιους τομείς θεω΄ρω οτι χάνει...όπως ψυχολογία.Ενα αλλο σημειο που έχει αρχίσει να με εκνευρίζει ειναι ο εγωισμός του και το λέω με αφορμή της γελοίες δικαιολογίες που χρησιμοποίησε μετά τον τελικό χαιδεύοντας τα αυτιά των παιχτών και καλύπτωντας των κώλο του από τις ευθύνες.Εγω θα προτιμουσα απο τον μαγκα προπονητη της ομαδας μου να πει παιξαμε φοβισμενα και δεν εκανα καλο κοουτσαρισμα και οχι αλλα λογια να αγαπιομαστε.

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και copy paste απο το προγουμενο ποστ σχολιο μου ...



    μια ηττα ειναι χρησιμη οταν δεν κοστιζει ενα τιτλο ακομα
    και αν ειναι το υποβαθμισμενο κυπελλο και ταυτοχρονα ανασταινει τον
    αιωνιο...


    ΔΕΝ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ Η ΘΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσα σύμφωνα χρησιμοποίησες Άπο; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.youtube.com/watch?v=mlsooHLOtBQ

    που να επαιζαν οι δικοι μας και σε αυτο το γηπεδο εκτος..
    με τους βαζελους σαν τσαμπια κρεμασμενους στις εξεδρες-να φτυνουν-πιθικιζουν-πετανε αντικειμενα και κανουν οτι γουσταρουν γενικως..
    ας τους δειξει καποιος 2-3 παιχνδιια πρωτου μπαινουν να παιξουν;μπας και πορωθουν λιγο και δεν μπαινυον σαν κοτουλες..
    υπαρχει αραγε τετοια λογικη για να πορωνονται;υπαρχει κατι παρομοιο με την στρατηγικη αγγελου;
    γιατι εγω καθε φορα που τους βλεπω οακα ειναι σαν να βγαζουν την υποχρεωση-τα καημενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολλοί εκθειάζουν τον Τόμιτς αλλά εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τον ρόλο του στον πάγκο.
    Αυτός έπρεπε να τους εμπνέει ψυχολογικά κι όχι οι λοιποί τεχνοκράτες του πάγκου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο μπαρτζω ειχε κατα νου ενα σεβεν φουτερ με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα..
    ολοι ξερουμε ποια ηταν η πρωτη επιλογη-ντειβις που κοστιζε ομως..
    εν τελει νομιζω οιτ οι αγγελο του εδωσαν γαι σεβεν φουτερ μαξιμουμ 650 και επελεξε με μιση καρδια τον σλοβενο η απλα του τον επεβαλλαν οπως εκαναν με περκινς-που βλεπεις το παραξενο;
    ο τσιλντρες μεταγραφη αδερφων ηταν..
    ο γκερσον ειχε βγει καποτε σε συνεντευξη και ελεγε οτι τα αδερφια εκαναν του κεφαλιου τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αυτο ναι,δεν τον βλεπω να πορωνει.
    εγινε πολυ σοφτ με το κοστουμι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. οχι ρε μην με σκαλωνεις... ετσι γραφεται δεν συμφωνω και δεν με βρισκει συμφωνο. ειναι επιθετο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.youtube.com/watch?v=HYH68mOEI28

    με αυτη την ψυχολογια ρε πρεπει να μπαινετε στο παρκε..
    ετοιμοι για αιμα..
    και οχι να δινετε χερακια και γελακια με τα σιχαματα..
    πολεμος με τους ξεφτιλισμενους και τους πρεζακηδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.youtube.com/watch?v=euvrPCcO8LI

    ετσι ρε λουλουδες..
    αντε γιατι τοσο αδερφιστικες συμπεριφορες γαυρων μεσα στο οακα δεν εχω ξαναδει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σαββα καμια σχεση ο παιχτης Ντειβις ομως με τον παιχτη Μπεγκιτς... Δεν μπορω να διανοηθω οτι σε παιχτη με τα χαρακτηριστικα του Ντειβις που -οπως λες- ψαχναμε καταληξαμε στον Μιρζα. Τοτε μιλαμε για πολυ λαθος σκαουτινγκ. Ο Μπεγκιτς παει στην κατηγορια Τομιτς, Μαριανοβιτς, Ερντεν, Μπουρουση, Πλεις. Ο Ντειβις δεν ειναι επουδενι τετοιος παιχτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. σαββα οι αγγελο εχουν παρει ενα παιχτη και αυτος λεγεται τσιλντρες..ουτε περκινς πηραν ουτε φυσικα τον μπεγκιτς..με 650 δεν υπηρχε μονο ο μπεγκιτς..απο που γνωριζεις οτι οι αγγελο του επεβαλαν τον περκινς??γιατι εγω δεν το γνωριζω αυτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εγω σου λεω οτι τετοιο σκηνικο εγινε.
    ο κοουτς ηθελε παικτη ποστ με καλο σουτακι απο τα 2-3 μετρα γνωστη της ευρωλιγκας...
    ο παικτης κριθικε πανακριβος και πηγαμε σε μια πιο προσιτη λυση.
    δηλαδη που να μην ηταν και επιλογη μπαρτζω ο σλοβενος..ουτε δωδεκαδα θα ηταν-αν υποθεσουμε οτι αυτος τον διαλεξε,γιατι δεν τον εμπιστευεται καθολου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. και στην τελικη οι αγγελο μας πηραν τσιλντρες στην θεση του κελατι που ηθελε ο γιαννακης..δεν νομιζω οτι μας χαλασε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. για περκινς δεν μπορω να σου πω κατι συγκεκριμενο.αλλα απο πολλα ρεπορταζ γενικα που διαβασα και ελεγαν αυτο..
    δεν θυμασαι γκερσον που ελεγε οτι(στην αρχη τουλαχιστονν για να ειμαστε δικαιοι) οι αγγελο οταν ειχαν κατι στον νου δεν ακουγαν κανενα;
    ο μπαρτζω περσι ειχε διαλεξει παργκο αλλα ηταν πανακριβος και πηγαμε λυση περκινς-δεν τον χρησιμοποιουσε επιδεικτικα..
    φετος τουρκια πεταει-οχι οτι λεει κατι αυτο αλλα δεν ειναι και για πεταμα.
    τωρα στην συζητηση για μπεγκιτς που κανουμε εγω απλως πιστευω προσωπικα (οσο και αν ειναι νωρις)οτι δεν ταιριαζει γενικως..
    και μεχρι να περιμενουνε να ματσαρει σε καποια συκγεκριμενα παιχνιδια θα χασουμε ειδικως.
    και δοθεισης της ευκαιριας με φενερ προβλεπω να εχει ελαχιστο χρονο συμμετοχης.
    ρε μαγκες δεν γινεται να εχεις παιξει με νεστεροβιτς και τωρα να πηγαινουμε στη λυση μπεγκιτς..
    μερα με τη νυχτα γενικα σαν σκεψη..τον μπεγκτις θα τον ειχες για τριτο βοηθητικο-αρα κρατουσες σερμαντινι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μα ο σερμα στο τελος ζηταγε περισσοτερα απο μπεγκιτς και ειναι και αρκετα χειροτερος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. αμα δεν τον εμπιστευεται να τον διωξει..δεν εχουμε πολυτελεια να εχουμε παιχτες που απλα γυαλιζουν τον παγκο..απλα εγω πιστευω οτι εχει να δωσει ο παιχτης και οτι δεν τιθεται θεμα συγκρισης με σερμα..τωρα για νεστεροβιτς ενταξει..κλαση nba αυτος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. δηλαδη εσυ πιστευεις οτι εκει που πηγε παιρνει τωρα 700 χιλ ευρω;
    αποκλειεται καποιο λαθος εγινε.και οτι ζητουσε περισσοτερα το διαβασα μονο στο ρεντ-πουθενα αλλου αν αυτο σου λεει κατι..
    και ο σερμα μεχρι στιγμης ειχε προσφερει περισσοτερα απο τον σλοβενο σε αναλογια αξια-λεφτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τον σλοβενο δεν τον εμπιστευται οταν τον βαζει διλεπτα,οταν δεν εχει ουτε ενα plays για αυτον..
    εγω το λεω εδω και καιρο,θα πορευτουμε με νταστον-σιμονς-πετ πολλες φορες στο πεντε και καββαδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καλα μην το βλεπεις ετσι.ποτε δεν ξερεις απο πριν πως θα κολλησει ο παιχτης. αλλα δεν συγκρινονται πιστευω συμφωνεις. επισης ο μπεγκιτς δεν εχει παρει τις ευκαιριες που πρεπει και ο σερμα δεν παιζει πλεον σε επιπεδο ολυμπιακου αρα δεν γινεται συγκριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. οπως τα λες ειναι..ας περιμενουμε να δουμε πως θα τον χρησιμοποιησει και στο τοπ16..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μπορεί να αντα-αλλαχθεί με τον Χάρις (δείχνει και καλό παιδί φυσιογνωμικά για τους αντίστοιχους ενδοιασμούς Μπαρτζώκα) που έχει Γερμανικό διαβατήριο και να προωθηθεί περισσότερο ο Καββαδάς στο 5, μιας και στο 4 οι Πέτγουεϊ και Πρίντεζης έχουν πλέον υπαρκτά προβλήματα.

    http://www.youtube.com/watch?v=2zZ8VobJXmM

    Μπορεί επίσης να μετεγγραφεί ο Ντάριους Λαβρίνοβιτς με τα 650 του Μπέγκιτς. Χειρότερος αποκλείεται να προκύψει και σίγουρα έχει την εμπειρία να ανταπεξέλθει.

    http://www.youtube.com/watch?v=sW830DZI9I4

    Δεν με ενθουσιάζει σαν παίκτης, επειδή αρέσκεται στα τρίποντα, αλλά αυτό το έκανε μόδα ο Άρβιντας Σαμπόνις. Τα "παιδιά" του δεν γίνεται να μην το υιοθετήσουν.

    Τελευταίος το λαχειάκι με Γεωργιανικό διαβατήριο της Αβελίνο. Ο Ουίλ Τόμας:

    http://www.youtube.com/watch?v=_bqPOMKDrSI

    υ.γ. Ο Πρίντεζης είχε ξυρισμένο κεφάλι τότε Μιχάλη μου, επειδή υποτίθεται ότι υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία. Όχι για κάποιον άλλο λόγο. Οπότε, δεν πρόκειται να ξαναξυρίσει το κρανίο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ωραιος ο τριτος..
    ποσο χειροτερος θα ειναι απο τον σλοβενο;
    και ποσο φθηνοτερος..
    και ποσο γκαβλωμενος αν επαιζε στους πρωταθλητες-βλεπε ντανστον..
    το κινητρο ειναι τεραστιο..
    λαβρι με τιποτα πολυ σοφτ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κι άλλο ένα πουλενάκι είναι ο Λατάβιους Ουίλιαμς...

    http://en.wikipedia.org/wiki/Latavious_Williams

    http://www.youtube.com/watch?v=YCAT7-6k1bs

    http://www.youtube.com/watch?v=q2gsI_1SG20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Διαφωνώ με τις κατηγορίες σου Πέτρο.
    Ο Τόμιτς είναι κατηγορία Κρίστιτς.
    Οι υπόλοιποι είναι στην ίδια δευτεράντζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. οπως και ο μπουρουδης δεν εχει καμια σχεση με τους υπολοιπους σε κινησεις στο ποστ.
    ενα ελαφρυ πενταρι που περιφερεται στη περιφερεια ειναι. ο μπεγκτις ειναι στην ιδια κατηγορια με μαριανοβιτς-οι δυο τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Υπάρχουν και κάτι Σάροντ Φορντ και Αλί Τραορέ που αποκλείστηκαν οι ομάδες τους, αλλά δεν...

    Οι πραγματικά καλοί του στυλ Μέντλεϊ και Λοβέρν, παίζουν ακόμα Ευρώπη δυστυχώς.

    Εκτός κι αν γινόταν καμιά έκπληξη με δαύτον...

    http://www.youtube.com/watch?v=QfkmP8jm8ao

    http://www.youtube.com/watch?v=J7sj-7iDJ4A





    Κλασικός αργός Γιούγκος που δεν πηδάει εφημερίδα αλλά τρομερά αποτελεσματικός και έξυπνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. και αυτος και ο παρακατω και κατα καιρους και καποιους αλλους που εσυ και η φωνη βρηκατε..
    σιγουρα πιο φθηνους πιο προσιτους και το πιο σημαντικο πιο πεινασμενους να προσφερουν και να διακριθουν..
    και δω τιθεται το μεγαλο ερωτημα;
    το σταφ και αυτοι που ασχολουνται αποκλειστικα με μεταγραφες και ακριβοπληρωνονται για να προσφερουν τα καλυτερα δεν τα βλεπουν αυτα;;
    πως γινεται οι μικρομεσαιαες ομαδες-με ελαχιστο μπατζετ- να τους βρισκουν ολους αυτους και οχι εμεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Apo, έχει καταντήσει αηδία αυτό με Άντιτς. Από την ώρα που βγήκε γραμμή να τον κράξουν τα ερυθρόλευκα ΜΜΕ, για το καταδικαστέο (άραγε πόσες φορές να το πούμε?) σκηνικό με το Mr. Bean στο twitter, βλέπω μια γενική απαξίωση προς το πρόσωπό του. Άσε να βρίζει όποιος θέλει για Πέρο, φίλε. Μιλάμε για ένα από τα λίγα stretch 4άρια που κυκλοφορούσαν στην Ευρώπη και τον έφαγε η κόντρα του, όχι το παίξιμό του ή εξωγηπεδική του ζωή. Γιατί αν θέλουμε να πάμε την κουβέντα, ποιος ΠΟΤΕ δε κώλωσε σε ΟΑΚΑ, ζελέδες που τραμπουκίζανε, τσαμπουκάδες κτλ, αυτός ήταν ο Σκοπιανός. ΤΕΡΜΑ. Δεν είναι διόλου τυχαίου που τον στοχοποιούσαν referees και ΜΜΕ αντίπαλα. Κόπρος? Ναι. (Έστω και μέχρι στιγμής) πιο ουσιώδης από όλα τα 4αρια που διαθέτουμε τώρα..? Πλάκα κάνουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ε, όταν με το καλό μολάρει ο Μπαρτζώκας, θα τον πάρουμε πίσω... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κι εγώ ο φουκαράς που νόμιζα ότι ήταν επίρρημα και το έγραψες με ωμέγα. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. http://en.wikipedia.org/wiki/Trevor_Mbakwe

    http://www.youtube.com/watch?v=fw10IuyepPU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. τον εχω τσεκαρει και εγω αυτον...αν σκεφτουμε οτι οι 2 ψηλοι που πηραμε το καλοκαιρι ηταν απο ιταλια...σιγουρα θα τον εχουν δει αυτον στην διοικηση


    Παντως πιστευω οτι δεν θα παμε σε αλλαγη ψηλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. http://basketball.eurobasket.com/team/Italy/Victoria_Libertas_Pesaro/161



    τσεκαρε και αυτον για 4αρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. http://www.youtube.com/watch?v=dFC9eiFX_zg



    φετινο με Ρομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Mε το πρβλημα στο 4 να ειναι εμφανεστατο(το οποιο ηταν και η μονη μου ανησυχια απο την αρχη της χρονιας) και τον Περο να παιζει λιγο στους Hawks,πειραζει να ονειρευομαι ακομα και τωρα τον καραφλα πισω?
    Σκεφτειτε ποσο θα βοηθουσε στα Ριμπαουντ,τον τσαμπουκα,την αμυνα(περσι,με Αντιτς-Χαινς μεσα η ομαδα ειχε τον θετικοτερο συντελεστη απο ολες τις πιθανες 5αδες της στην Ευρωλιγκα) και το κυριοτερο στα αποδυτηρια,οπου μαλλον ειναι λιγο χεστηδες οταν φτανει η ωρα να παμε ΟΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Εγω νομιζω δεν ψαχνουμε παιχτη στυλ Ντορσει. Στυλ Ντορσει πηραμε τον Σιμονς, σε χειροτερη βερσιον βεβαια. Και ο Ντανστον ειναι πιο πολυ αντι Χαινς. Νομιζω οτι ψαχνουμε παιχτη στο 4-5 αξιοπιστο, να μπορει να δωσει λυσεις. Λαβρινοβιτς ειναι πολυ καλη περιπτωση, πιο σοφτ απο Πριντεζη επουδενι δεν ειναι, αλλα ξερει πολυ μπασκετ, και επιτελους θα απειλουμε απο μακρια. Νομιζω ψαχνουμε παιχτη και 4 και 5, ωστε να ανοιξει καπως και η ρακετα. Με αγκυροβολημεο τον Λαβρινοβιτς στις 45 δε θα μπορει ευκολα να πασαρει ο σπανουλης τον Ντανστον να παιξει στο ποστ? Δεν νομιζω ποτε κανεις να αφησει τον Λαβρινοβιτς να σουταρει, οπως αφηνουν το Γιωργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Δεν το ειπα ποιτικα επουδενι... Σαν χαρακτηριστικα παιχτων που ματσαρονται μεταξυ τους. Ο Ντειβις παιχτικα δεν εχει σχεση με αυτους, το στυλ παιχνιδιου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γιατι δεν κολλαει σε πολλα σχηματα... Γιατι δεν τροφοδοτειτε αρα ειναι σαν να μην υπαρχει... Και γιατι δεν εχει και τα πιο γρηγορα ποδια στην αμυνα, αρα πολλες φορες πεφτει η ευθυνη πανω του... Αλλα ρε Σαββα οταν ζητας παιχτη γνωστη της ευρωλιγκας με καλο σουτακι, δεν γινετε να αρχιζεις απο παιχτη που κανει 1 εκατομυριο ρε φιλε... Δεν ειμαστε τουρκια... Προτιμουσα να τα διναμε στον Παπ να εμενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Σαββίνιο, να πω κάτι με κίνδυνο να παρεξηγηθώ (ελπίζω να μη γίνει, το γράφω όπως πάντα καλοπροέραιτα)?
    Ζήτω που καήκαμε αν ένα top club σαν εμάς, τους ζελέδες, την CSKA, τους Ισπανούς, διαλέγει παίκτες μέσα από YouTube! Δεν γίνεται ΚΑΝΕΙΣ τυχαία πρώτος κάπου, πόσο μάλιστα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο! Το ότι πέφτουμε κάποιες φορές μέσα, δε μας κάνει ειδήμονες. Να δεχτώ ότι έχουμε μια δόση "ματιού" όταν ξέρουμε κάποιον παίκτη και τον έχουμε δει δια ζώσης ή από την TV, αλλά από βιντεάκια στο νετ, είναι καθαρή τύχη να μας κάτσει και εμάς και οποιουδήποτε θέλει να αποκαλεί εαυτόν scouter! Είχα φτάσει σε κλιμάκια Εθνικής στον στίβο όταν ήμουν πιτσιρικάς και είχα την τύχη να με δουλέψουν στο μπάσκετ ο Μίσσας, ο Κοκορόγιαννης & ο Γιαννόπουλος και ακόμη και τότε στα early 90s, καταλάβαινες την ΔΙΑΦΟΡΑ ενός που ασχολείται επαγγελματικά... Κάποιες φορές φαίνεται εύκολο, αλλά πιστέψτε με ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Για αυτό και κάνω τουμπέκα, όταν ακούω τον Μίσσα να λέει κάτι για τον Αγραβάνη και ας μην είναι ορατό στα δικά μου μάτια... Δε λέω ότι είναι θεοί ή δεν πέφτουν και αυτοί έξω, κάποιες φορές παταγωδώς μάλιστα, αλλά επειδή είμαστε "σπυριάρηδες" όλοι εδώ μέσα και σε αυτή τη χώρα ίσως να 'ναι και το μόνο πράμα που έχει δουλευτεί σε σωστές βάσεις, ας μην γινόμαστε ξερόλες. Και βέβαια έχουμε σα φίλαθλοι/οπαδοί κριτήριο και βέβαια βλέπει πολλά το μάτι μας, αλλά μη ξεχνάμε κάτι βασικό... είμαστε στην απέξω και αυτό το λέω και για μενα που πολλές φορές κριτικάρω τον Μπαρτζώκα ή τον Κάρι (που επιμένω είναι παίκτης max Eurocup ;Ρ), σα να είμαι ο Πατ Ράιλι!
    Λέτε ο Μπαρτζώκας ας πούμε να βρήκε τον Λοτζέσκι στο net?
    Τσακωνόμουν τις προάλλες σε μια παρέα και έφτασα να γίνω "σύμμαχος" του Τρινκέρι, γιατί η αποτυχία της Εθνικής και τα media τον παρουσιάσαν, λίγο - πολύ ως επικοινωνιακό μπαγλαμά. Αν τους πεις όμως "ότι ξέρεις κάτι, αυτός έφερε πρώτος τον Hines στην Ευρώπη", σε κοιτάνε σα χάνοι! Για αυτό λέω, ας λέμε το μακρύ μας και το κοντό μας εδώ μέσα, χαβαλέ κάνουμε, ξεσπαθώνουμε για την καψούρα μας, υπερβάλουμε, γιατί αυτό "πρέπει" να κάνει ένας φίλαθλος. Αλλά δε μπορούμε (νομίζω) να λέμε "το σταφ και αυτοι που ασχολουνται αποκλειστικα με μεταγραφες και
    ακριβοπληρωνονται για να προσφερουν τα καλυτερα δεν τα βλεπουν αυτα;;". Και επίσης άλλη άνεση σε αποτυχία μεταγραφής έχει ο Ηλυσιακός και άλλη ο πρωταθλητής Ευρώπης.
    Ο πεθερός μου (νατος πάλι), είναι κολλητός του Σταυρόπουλου. Όταν μου έλεγε τον Σεπτέμβρη, τι ιστορία έκανε ο ΠΑΟΚ να κλείσει τον Κούπερ και πόσοπολύ το είχαν μελετήσει, μου έφυγε το κεφάλι... Δεν είναι έτσι εύκολα τα πράγματα, ούτε μαλάκες οι αφοι να πληρώνουν κάποιους "άσχετους"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Και τον Γιώργο Πετράν μου, αν βρεθεί κάποιος να τον "φτιάξει", να του δώσει αυτοπεποίθηση, να του βγάλει ότι σκατό κόλλησε στην κούτρα του και τον έχει μπλοκάρει, μια χαρά δε θα τον αφήνει κανείς... Κάνε ένα flashback και βάλε τα παιχνίδια από το top 16 και μετά, επί εποχής Ντούντα... Αλλού το κωλόπαιδο! Τι σκατά έπαθε, δε μπορώ να καταλάβω?! Ο δε Law φάνηκε χθες ΠΟΣΟ μας λείπει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Οκ δεκτό. Δέστο και ανάποδα, αν αυτή σου φέρει πρωτάθλημα επειδή σε ξύπνησε? Εγώ είδα για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, κόσμο και κοσμάκη (δημοσιογράφους, φιλαθλους κτλ), να αρπάζουν και να κάνουν κριτική ωμή και σωστή... Να μη τρώνε το χάπατο της "διαιτησίας". Εγώ νομίζω ότι ήδη έκανε καλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Χρόνια πολλά Κωστή! Θα σταθώ σε αυτό: "γιατι δεν νομιζω να πιστευει κανεις οτι οι αφοι διαλεξαν τον
    μπεγκιτς..αλλωστε δεν ειναι και κανενας φθηνος παιχτης..σχεδον 7
    κατοσταρικα παιρνει.." και θα ρωτήσω με τη σειρά μου... Και αν πήγε η φάση αλά fantasy? "Κοίτα coach, δεν έχουμε budget για 1 μύριο, αλλά για 650, διάλεξε και πάρε όποιον θες" που δε το βρίσκω και απίθανο να συμβαίνει, είναι ή δεν είναι "φορετό" εν ολίγοις? Δε τα βάζω με τους αφους βέβαια, αλλά δε γίνεται να πάρω και το κεφάλι του Μπαρτζώ για αυτό... Αυτό που θα "απαιτήσω" όμως είναι όπως όλοι συμφωνούμε, αν δε του κάνει και θεωρεί ότι δε μπορεί να τον χωρέσει κάπου, να παλέψει με διοίκηση και να πάρει κάτι άλλο. Τέρμα τα ψέματα τώρα, αρχίζουν τα (πολύ) δύσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Συμφωνώ απόλυτα με το "ο μπαρτζω περσι ειχε διαλεξει παργκο αλλα ηταν πανακριβος και πηγαμε λυση περκινς-δεν τον χρησιμοποιουσε επιδεικτικα.." Για αυτό και τρέμω στην ιδέα μην επαναληφθεί το σκηνικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ναι, αλλά δεν είναι και οι δυο "πρώτοι" λίγο χέστες? Στα δύσκολα πάντα είναι άφαντοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. τι να παρεξηγηθεις ρε μιχαλη??μια χαρα τα λες..εχουμε γινει προπονητες,κανουμε σκαουτινγκ και που σαι ακομα..ο κουπερ τους εχει βγει πολυ καλος παντως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Λοτζεσκυ, Ντανστον 2 παιχτες που αναφερθηκαν εδω περα και με τη συνοδεια βιντεο. Δε πιστευω να σε χαλασαν. Μη τα ισοπεδωνουμε ολα. Το ιδιο ισχυει και για εσενα Μιχαλη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Βλέπω επιθετικό ύφος Φωνή ή μου φαίνεται? Άκου φίλε, είπα και στο Σάββα, δε θέλω να παρεξηγηθώ, αν θεωρείς ότι "ισοπεδώνω" με όσα είπα, δε θα κάνω καν τον κόπο να σε πείσω. Νομίζω ότι ξέρεις να διαβάζεις και από όσο θυμάμαι είχες πει ότι παρακολουθούσες πέρυσι το Ιταλικό πρωτάθλημα. Οπότε το "Να δεχτώ ότι έχουμε μια δόση "ματιού" όταν ξέρουμε κάποιον παίκτη και τον έχουμε δει δια ζώσης ή από την TV", που έγραψα μάλλον σε καλύπτει, αν θεώρησες προσβλητικό κάτι. Τώρα γιατί άρπαξες, το ξέρεις μόνο εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Για να ειμαι ειλικρινης δε το διαβασα ολο το δικο σου κειμενο, γιατι ειμαι δουλεια και δεν εχω την ανεση να καθομαι ωρα. Ειδα το κειμενο του Κωστα και πεταχτα το δικο σου. το υφος δεν ειναι επιθετικο, αλλα η απαξιωση καποιων πραγματαων με εκνευριζει και αυτο παει κυριως στο κειμενο του Κωστα. αν λοιπον εμεις οι κοινοι ποταποι θνητοι ημασταν τοσο για τα μπαζα και ο Μπαρτζωκας και το αλλο σταφ αετοι δε θα βλεπουμε απο περσυ να κανουν ετεροχρονισμενα παρα πολλα πραγματα απο οσα λεμε. που ξερεις μπορει να παιζαμε ακομα με Παουελ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Φωνη αναφερθηκαν αυτοι οι δυο παιχτες εδω σιγουρα... Αλλα σκεψου οτι καποιων ειναι η δουλεια να εχουν ματι για τετοιους παιχτες, καποιοι που το κανουν επαγγελματικα και οχι απο χομπι επειδη παρακολουθουνε τα ευρωπαικα δρομενα. Προφανως δινω credit σε εσενα και οποινδηποτε αλλον ειχε ματι και τους ειδε και τους προτεινε εδω, αλλα νομιζω οτι αφου τους ειδες εσυ, ε τους ειδανε και οι σκαουτερ μας. Αν φτασω ποτε σε σημειο να πιστεψω οτι ο προπονητης μας ακουει εισηγησεις απτο diaries να ξερεις θα πεσω απτα συννεφα... Οχι γιατι ειναι κακο, απλα εχουμε καποιους που πληρωνονται γιαυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ναι απλα η επαρκεια αυτων που πληρωνονται για αυτο σε πολλες περιπτωσεις ειναι αμεσα αμφισβητισημη και αυτο οχι γιατι ετσι μας καπνισε, αλλα εκ του αποτελεσματος. Επισης ολοι ξερουμε οτι δε παιζει μονο το ματι στις μεταγραφες, αλλα και μανατζεριστικα pr και μιζες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Μιχαλη ο Πριντεζης εχει φτασει για εμενα στο πικ του. Τρομερο ποστ παιχνιδι, αλλα και πολλες αδυναμιες που δεν εχει βελτιωσει. Δεν ητανε ποτε ο καλυτερος ριμπαουντερ και επειδη απειλει απτο τριποντο μονο ελευθερος, ειναι ευκολο να τον διαβασεις οταν βαλει τη μπαλα στο παρκε. Παντα αντιμετωπιζε προβληματα με αθλητικα 4αρια. Τωρα το ψυχολογικο ντοπαρισμα τι να πω? 900 παιρνει, γυναικαρα εχει, αμαξαρα εχει, τι του λειπει? Εγνοιες παντως δεν εχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Σιγουρα παιζουνε παρα πολλα και κατω απτο τραπεζι... Αλλα οσο για την επαρκεια των σκαουτερς μας, που το βασιζεις αυτο που λες? Εγω νομιζω ο πρωτος και ο τελευταιος λογος ανηκει στον προπονητη. Οι σκαουτερς κανουν απλα εισηγησεις οι ανθρωποι. Και μια πολυ σημαντικη παραμετρος επειδη εισαι απτα παιδια που προτεινουν παιχτες συχνα... Πρεπει ο παιχτης να εχει εμπειρια. Καλο ειναι οταν ερχεται στον πρωταθλητη ευρωπης να εχει δοκιμαστει ηδη στο τοπ επιπεδο. Και για καθε Γουιλ Τομας που θα μπορουσαμε να παρουμε, και να μας βγει, υπαρχουν αλλες 30 περιπτωσεις Ματ Χαουαρντ απο πισω, που θα τον παρεις και δε θα σου βγει επειδη δεν εχει εμπειριες απο πρωταθλητισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Προσωπικα τελευταια δε πολυψαχνω γιατι βαριεμαι. Εννοειται η τελευταια λεξη ανηκει στο κοουτς και για αυτο το λογο εχω ριξει και τοσο κραξιμο στο Μπαρτωκα. Γιατι αναλογα με παιχτες που πηρε και στηριξε ή που πηρε και δε στηριξε βγαινουν καποια συμπερασματα για αυτον. Οσο για το σταφ, αν οι προτασεις τους ειναι παιχτες τυπου Παουελ τοτε σορρυ ειναι εντελως ανεπαρκεις. Στο θεμα της εμπειριας και του τοπ επιπεδου ειναι πολυ σχετικα τα πραγματα. Για εμενα το σημαντικο ειναι να δω δυναμικο και διψα για δουλεια. Ο ντανστον ας πουμε εκανε μπαμ και ας μην ειχε παιξει σε σουπερ τοπ επιπεδο. Τον εβλεπα και τον στηριζα ακομα και οταν εδω πολλοι λεγανε οτι στον Αρη δεν ειχε κανει τιποτα. Χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι Χακιμ, εχει πολλα να δουλεψει. Κανεις δεν ειναι αλανθαστος αλλα πιστεψε με θα εμπιστευτω πολυ περισσοτερο καποιον που ξερω οτι βλεπει και κρινει μονο με το αθλημα και οχι το καθε καρεκλοκενταυρο που δε ξερω πως βρεθηκε εκει που ειναι. τουλαχιστον σε αυτη τη χωρα που η λαμογια παει συννεφο θα πρεπει να κοιταμε την ουσια και οχι τη βιτρινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Σιγουρα και με βρισκεις απολυτως συμφωνω. Οπως υπηρχε προβλημα τα χρονια που φερναμε για αμερικανους κατι Τζερι Μακναμαρα και κατι Ματ Φριτζι, καλο ειναι να επαινουμε και τις καλες επιλογες οταν γινονται. Οπως καλη επιλογη ειναι αγνωστος σε πολλους Λοτζεσκι, και ο Ντανστον μεχρι εστω να αναφερθει εδω και να παρουμε μια ιδεα. Αναλογικα ομως θεωρω οτι και ο Μπεγκιτς ειναι καλη επιλογη μαυτα που εχει να επιδειξει. Ειναι αλλο ζητημα αν αυτοι οι παιχτες θα πιασουν. Προφανως και ενας παιχτης απτο κολλεγιακο θα ειχε λιγοτερες πιθανοτητες να πιασει, εγω σου λεω και καλυτερος του Μπεγκιτς. Εκει ομως φιλε, οταν λεγεσαι ολυμπιακος, δεν πας με το ρισκο, πας με τη σιγουρια. Ο Μπαρτζωκας εχει αποδειξει οτι εχει ματι γενικα σε παιχτες. Και απο Ολυμπια, και απο Μαρουσι, και σεμας σε καποιες περιπτωσεις. Το θεμα ειναι, να εχεις εναν προπονητη, που για οποιον χ λογο βλεπει οτι κατι δε του ταιριαζει οπως το ειχε σκεφτει, να εχει και την ηρεμια να πει εκανα λαθος παμε να κανουμε μια πιο σωστη επιλογη με βαση τις αναγκες τις ομαδας. Λενε πολυ να φυγει ο Μπεγκιτς. Πως θα φυγει ο παιχτης στη μεση της χρονιας? Τι του λες? Δε θα παρει αποζημιωση ολο το συμβολαιο? Εδω το πηρε ο Παπαλουκας. Δεν ειναι τοσο απλα τα πραματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. "Το θεμα ειναι, να εχεις εναν προπονητη, που για οποιον χ λογο βλεπει οτι
    κατι δε του ταιριαζει οπως το ειχε σκεφτει, να εχει και την ηρεμια να
    πει εκανα λαθος παμε να κανουμε μια πιο σωστη επιλογη με βαση τις
    αναγκες τις ομαδας."


    Συφωνουμε. Φετος εγινε καλος σχεδιασμος σε γενικες γραμμες. Η κριτικη μου φετος επικεντρωνεται στο οτι οι επιλογες αυτες δεν υποστηριζονται με το σωστο τροπο. Ουτε ο Ντανστον που θεωρητικα εχει πιασει. Αν απο την αλλη κατι δε μας κανει, τοτε ασχετα αν γινεται ή δε γινεται, ειναι προφανες οτι ολη αυτη η κουβεντα περι παιχτων ειναι φυσικο επακολουθο, οποτε να μη στραβωνεται οσοι δε σας αρεσει. Απλα προσπεραστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Οταν λες οτι οι επιλογες δεν υποστηριζονται με τον σωστο τροπο? Μονο ο Μπεγκιτς που ερχεται στο μυαλο... Αντε να βαλω και Γκετσεβιτσιους(που ειναι βεβαια απο προηγουμενο προπονητη αλλα κακως τον κρατας αν δεν τον υπολογιζεις) και Περκινς. Ο Ντανστον εχει φτασει να παιζει και 35 λεπτα. Ο Λοτζεσκι εχει προσφερει παρα πολλα ηδη. Αν μου μιλας τωρα για αξιοποιηση του Ντανστον, θα σου θυμισω οτι οσο ολα κινουνται γυρω απο Σπανουλη ο Ντανστον, και ο καθε Ντανστον αντε σε καμια πολυ καλη μερα να βαλει γυρω στους 15-20 μαξιμουμ. Και αυτο αν καποιος του περναει τη μπαλα για να την βαλει. Εκει δεν φταιει κανενας Ντανστον. Ουτε κανενας Μπεγκιτς αν τον εχεις για ποστ παιχνιδι, και του ακουμπας τη μπαλα 1 φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ο Σερμαντινι ενας ακομα. Ηδη μαζευτηκαν καμποσοι. Οσο για το θεμα του Ντανστον απαντησες μονος σου επι της ουσιας, οπως και για το Μπεγκιτς. Τα ιδια λεμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ναι αλλα υπαρχει συμαντικη παραμετρος εδω... Εχεις Σπανουλη. Οταν εχεις 100 κατοχες στο παιχνιδι (λεω εγω ενα νουμερο χωρις να ειμαι στατιστικολογος) και οι 50, οχι απαραιτητα μπορει λιγοτερες μπορει και περισσοτερες, πανε στον Βασιλη, (και τις βαζω μαζι και αυτες που περνει για προσπαθεια αλλα και αυτες που παει να δωσει τελικη πασα) υπαρχει αμεσως μια ανισορροπια. Και προφανως ο Βασιλης το εχει κερδισει αυτο. Αλλα μανι μανι τι μενει? ειναι 5 φασεις στο ποστ του Πριντεζη, τα σουτακια του Σλουκα που θα ειναι αρκετα αναλογα με το χρονο του, τα σουτ και τα ντραιβ ή ποστ του Περπε, τα σουτ του Λοτζε και οι προσπαθειες του, του Ματζαρη τα σουτ, θα μπει ο Λο να κανει δυο μπουκες και 2 τριποντα+ ενα δυο σουτακια απτο high post αναλογα τη μερα του, ο Πετγουει κανενα καρφωμα ή τριποντο, Τι μενει για τον Ντανστον και τον Μπεγκιτς? Σχεδον τιποτα... Και γιαυτο κολλαμε πολλες φορες με τον Βασιλη και παιζουμε καλυτερα οταν ειναι εκτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Aδερφε μονος σου τα λες, απλα η διαφωνια μας ειναι οτι εγω δεν αποδεχομαι τη λογικη οτι " Ο Βασιλης το εχει κερδισει αυτο". Εμενα με νοιαζει να μην εχω παιχτες χαμαληδες και να λειτουργει σωστα η ομαδα. Και ο Σπαν θα φανει και ολοι. Το θεμα ειναι να υπαρχει καποιος να οδηγησει το καραβι οπως πρεπει οταν πρεπει. Αν ειναι ο σπανουλης ο κοουτς της ομαδας τοτε παω πασο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Φωνη οντως εχουν αναφερθει εδω μεσα..οπως επισης εχουν αναφερθει και δεκαδες αλλοι εδω μεσα που ειναι αποτυχια..αυτη η δουλεια δεν γινεται μεσα απο youtube..αν γινοταν φαντασου στην μπαλα τι σαπακια θα ειχαμε παρει..εσυ βρηκες ενα παιχτη που εβγαλε ματια περσι στο ιταλικο πρωταθλημα και ο μακ ενα παιχτη σκορερ στο βελγιο με μεγαλες βραδιες στο γιουροκαπ..θεωρω αυτονοητο οτι το σκαουτινγκ του ολυμπιακου θα κοιταει παιχτες που ξεχωριζουν στα εγχωρια πρωταθληματα..χωρις αυτο να μειωνει οτι εσεις ειδατε θετικα στοιχεια σε αυτους τους παιχτες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Απαξιωση μεσα σε 4 γραμμες;;εχουμε ειπα..γιατι και εγω εχω προτεινει παιχτες..αρα απαξιωνω και τον εαυτο μου..το σχολιο μου δεν πηγαινε μονο στο σκαουτινγκ..πηγαινε και στην κουβεντα για προπονητες,σχηματα κλπκλπ..εγω προσωπικα εχω εμπιστο συνη και στον προπονητη και το υπολοιπο τιμ..εσυ ειδες ενα παιχτη που περσι ηταν κορυφαιος στο ιταλικο πρωταθλημα..αν νομιζεις οτι τον ειδες μονο εσυ τοτε τι να πω..αν δεν βλεπουν τους κορυφαιους στα εγχωρια πρωταθληματα τοτε αυτο ειναι καταντια..αλλα εγω ειμαι σιγουρος οτι το κανουν..απο εκει και περα εσυ που παρακολουθουσες ιταλικο μας τον εκανες γνωστο εδω..γιατι προσωπικα εγω βλεπω μονο ευρωλιγκα..αρα που ακριβως ειναι η απαξιωση;;ομως αν θεωρεις οτι εσυ μονο ειχες δει τον ντανστον που ηταν ο κορυφαιος του ιταλικου και σε ομαδα που πηγε και μακρια τοτε ονειρευεσαι και αυτο δεν ειναι απαξιωση αλλα η πραγματικοτητα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Το τιμ δεν εχει βρει μονο παουελ..εχει βρει και χαινς..εχει βρει και ντορσει και λο..οταν ο ντορσει ηταν αθλιος στην λαμποραλ..ετσι ειναι αυτα..καποιοι θα σου βγουν..καποιοι οχι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Δεν ειχαν οι μπουλς του τζορνταν παιχτες χαμαληδες;;;η πιο μετα στους λεικερς με κομπε;;η τωρα με λεμπρον στο μαιμι;;;χωρις χαμαληδες δεν γινονται ομαδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. φιλε δεν διαφωνω οταν εισαι εξω απο τον χορο τα βλεπεις ολα καλα..
    αλλα και γω επειδη εφτασα μεχρι ενα πειπεδο στο μπασκετ-εφηβους στην ομαδα του προπονητη που πηγε τουρκια-μεχρι εδω δεν λεω λεπτομερειες, εχω το μικροβιο οπως ολοι μας..
    μαλακες οι αφοι δεν ειναιξ δεν ειπα αυτο,αλλα σε πολλες κινησεις παιστηκαν μαλακες..
    γιατι δεν γινεται να βλεπουμε εμεις οτι ο μαυροειδης ειναι κρεας και αυτοι που δεν ειναι μαλακες να του εδωσαν 700 κατοσταρικα..
    δεν ειναι μαλακες και να ειχαν στην ομαδα γεωργακη.
    ματια εχουμε μιχαλη και βλεπουμε.
    και αν αυτα που βλεπουμε εστω ερασιτεχνικα-διαπιστωνουμε τα μισα ειναι επιτυχια,γιατι δεν ειναι η δουλεια μας και ουτε ασχολουμαστε 100% με αυτο..
    αυτοι που ασχολουνται πρεπει να λογοδοτουν για τις αποτυχιες τους..
    αλλο δεν μας βγηκε ενας παικτης λογω τραυματισμων και αλλο πληρης αποτυχια.
    εχει μεγαλη διαφορα και αυτοι που διαχειριζονται αυτες τις καταστασεις δεν ειναι αρμοδιοι για να το κανουν..
    τελος πολλες κινησεις γιντοναι εμ νγωμονα βιντεο και γιουτιουμπ..
    εκτος αν νομιζεις οτι ο ηλυσικαος και ο κολλοσος ολους αυτους που βλεπουν τους καλουν να περασουν απο τεστ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Κακώς ξεκίνησα αυτή την κουβέντα, που να μην ηταν και καλοπροαίρετο το σχόλιο... Σαββίνιο, αυτό που ήθελα να πω ήταν ότι δε γίνεται να είναι μαλάκες κάποιοι σε ένα top club, απλά ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ! Δεν είναι δημόσιο για να πάρουν θέση με μέσο. Νομίζω ότι όσοι δουλεύουμε σε ιδιωτικό τομέα, το βλέπουμε αυτό με τον πιο ωμό τρόπο. Αποκλείεται λοιπόν ένας οργανισμός κουφαίος στο είδος του, να έχει τύπους άχρηστους και καλοπληρωμένους σε τέτοιες θέσεις που καίνε. Έγραψα και από πάνω, ότι δεν είναι θεοί και δεν έχουν αλάθητα. Ας το κάνω πιο έντονο το παράδειγμα, για να μη νομίζετε ότι θέλω να "την πω" σε κάποιους από την παρέα εδώ (αν είναι δυνατόν, δηλαδή). Πόσους παίκτες έφερε ο Ζοτς (αντικειμενικά νομίζω, ο κορυφαίος όλων αυτή τη στιγμή,ναι?) που φύγαν άκλαφτοι? Και με χρήμα έτσι, όχι μαλακίες... Είναι άσχετος δηλαδή? Όχι βέβαια, αλλά εκεί για το λόγο ότι έχει κερδίσει σεβασμό εχθρών και φίλων, δε μιλάμε γιατί θα μας πάρουν με τις πέτρες! Ο Σίμονς μη ξεχνάμε, ήταν επιλογή του Ντούντα... Που να μην είχε μπει ο δάκτυλος του Βαγγέλη για τον τρελό που σκούπιζε πάγκο τότε Ντόρσι, δηλαδή... Αλλά επειδή ήταν γάτα και κορυφαίος ο πρνόγερος, είχε διαλέξει staff που ήξερε να διορθώνει ότι δεν έβλεπε αυτός... Εκεί θέλω να καταλήξω, και βέβαια να βάζουμε τα βιντεάκια μας και βεβαια να κάνουμε το χαβαλέ μας και κυρίς, ΒΕΒΑΙΑ να κάνουμε την κριτική σε κάτι που σίγορα αγαπάμε περισσότερο από λους αυτούς. Γιατί εμείς πληρώνουμε για την καψούρα μας, δε μας πληρώνουν. Αλλά μη τσουβαλιάζουμε και χρεώνουμε, ελαφρά τη καρδία!

    Καλημέρες σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Νο prob! Μη ψάχνουμε όμως ρε παίδες αφορμή για παρεξήγηση... Που δουλέυεις ρε, δεν ήξερε ότι βρήκες κάτι. Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. τωρα εσυ με τρολαρεις αλλα δεν το πιανω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Μακαρι αλλα το εχω σχολιασει και πιο κατω. Το περσινο το περασα λιγο στο ντουκου αν και ηταν πολυ βαρυ. Λιγο η κουραση , το αδειασμα , οι τραυματισμοι λες δεν πειραζει. ειχαμε και καβατζα την 2η ευρωκουπα και ολα καλα. Φετος ομως περιμενα αντιδραση. Αυτο που λες για το πρωταθλημα τον περιμενα διαβασμενο. Μετα την εμφανιση στο κυπελλο και το 5-0 που του ριχνει ο Πεδουλακης σε ματς τιτλων γιατι να αισθανομαι αισιοδοξος; 18 γεναρη αν δεν κανω λαθος παμε να παιξουμε το πλεονεκτημα εδρας των τελικων μεσα στο ΟΑΚΑ... θα δουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. εγω το ελεγα απο περσι ξερωντας οτι εχει πολλα ελαττωματα τα οποια τα εχουμε αναφερει αλλα των ηθελα για 2 λογους και δεν κρινω με βαση την παιχτικη του αξια. 1) διαφορετικος παιχτης απο Πριντ οπου κολλαγε ο ενας εμπαινε ο αλλος 2) ψυχολογια- αποδυτηρια. κολλαγε πολυ στην παρεα αυτη και με σπαν και με τους αλλους, και κατα την γνωμη μου ανεβαζε και τον πριντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ωραια θα ηταν αλλα και να τον διωξουν οι hawks δεν γινεται. Εχουμε 3 4αρια. θα παρουμε και αλλο ή θα διωξουμε καποιον; ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Και για να αλλάξω λίγο την κουβέντα που άθελά μου πήγε αλλού, γυρνώ ξανά στα power rankings του Σεπτεμβρίου... Αρμάνι παίδες. Την κοιτώ λοξά και υπό γωνία... Τον Μπάνκι τον κάνω κέφι, το ξέρετε ήδη. Πάμε: Langford, Wallace, Moss, Hackett, Gentile, Lawal, Kangur, Jerrells, Haynes... Κάνω λάθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Και λίγο από Γιάνναρο: Στη μούρη του Garnett! http://www.youtube.com/watch?v=uIJtSZgPLes#t=40

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Δανεισμος Αγραβανη?Και τον Πετγουει για ειδικες αποστολες.Αν ειχατε να διαλεξετε μεταξυ Λαβρινοβιτς και Περο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Εχει σιγουρα καλες μοναδες Μιχαλη... Και οποιος την υποτιμησει σε καλη μερα θα κανει ζημια. Διαρκεια δεν εχει ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Παιχτες ρολιστες πρεπει παντα να εχεις... Δεν μπορεις να ζητησεις απτον μαντζαρη καθε βραδυ 10-15 ποντους. Μπορει να μπορει. Αυτο θα φανει στην πορεια. Εγω ξενερωνω ομως γιατι βλεπω οτι πχ ο Ντανστον μπορει να σου βαζει μια 15αρια, με δικες του φασεις και με ετοιμες πασες, και αντ' αυτου αρκειται σε δυο τρια καρφωματα και απλα λαι απ αμα βγει μονος του... Η ο Μπεγκιτς. Ειναι παιχτης των 10 ποντων ευκολα αν παρει σωστα τη μπαλα. Ποιος να τον κοψει? Αλλα ελα μου που δε τον βλεπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Παιδια νομιζω οτι και εμεις πολλες φορες δεν βλεπουμε την ωμη πραγματικοτητα. Λεμε να παμε να νικησουμε μεστο Οακα. Αληθεια ποιος περναει ευκολα μεσα στο Οακα? Σε ματς που κρινει κατι? Λεμε οτι εχουμε καλυτερη ομαδα... Συμφωνω. Δεν μας παει καθολου ο βαζελος ομως γιατι σκοτωνει το μπασκετ που μπορουμε και θελουμε να παιξουμε. Και δεν ξερω και πως το κανει ο Αρτζι αλλα μαζι μας σκυλιαζουν ολοι... Μεχρι και τον Παππα εκανε να σκυλιασει... Εγω θα χαρω να δω και τους δικους μας σκυλιασμενους, και ας νικησουν αυτοι που το θελουν παραπανω. Αλλα μεχρι στιγμης ειναι μονοπλευρα τα πραματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Στην κατασταση που ειμαστε θα διαλεγα Περο γιατι ξερει τα κατατοπια... Αλλα επειδη του Περο δεν γινεται γιατι παιζει κιολας, και του Λαβρι ειναι πιο ευκολο, νομιζω θα επρεπε να πηγαιναμε με τον λιθουανο. Λεω επρεπε γιατι ξερω πως δυσκολα θα γινει κινηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Μαζι σου οτι σε ματς που ειναι σημαντκιο δυσκολα παιρνας απο το ΟΑΚΑ. Η περυσινη μπαρτσα ομως περασε απο εκει μεσα και χωρις Mickeal. Σιγουρα η ομαδα μας περα απο μις ματς εχει και κομπλεξ σε καποια θεματα και καποια αλλα δεν τα χειριζεται καλα ο προπονητης μας. Φετος λεγαμε οτι καλυψαμε ολα τα μις-ματς στην αρχη της χρονιας. Σε ποια θεση πιστευεις δεν εχουμε αντιδοτο? Ειδικα το προηγουμενο ματς χωρις Ουκιτς που εχει γρηγορα ποδια δεν βρισκω πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Τα μις ματς δεν ειναι ελεω ποιοτητας... Ποιοτικα μας θεωρω καλυτερους. Αλλα πχ ο Ουκιτς μπορει να ποσταρει οποιοδηποτε 2αρι μας. Ειτε αυτο λεγεται Σλουκας, ειτε Σπανουλης, ειτε καμια φορα Λο. Αν ματσαρει καποιες φορες με Λοτζεσκι ειμαστε καλα, αντε και Λο που ειναι δυνατο παιδι. Ο Λοτζε στο 3 πχ δεν μπορει να ματσαρει τον Ματσιουλις(καλα Λο επουδενι), που ειναι πιο δυνατος. Οποτε οταν παιζει ο Ματσιουλις για μενα πρεπει να ματσαρει με Περπερογλου οπωςδηποτε. Οπως και δεν πρεπει να ξαναδουμε τον Περπε στον Μπραμος. Ο Μπραμος δυαριζει, τρεχει, εχει σουτ, θα βαλει τη μπαλα κατω απεναντι σε πιο δυσκινητους παιχτες, ο Περπε δεν ειναι για τετοια. Οπως και πρεπει να ΠΟΣΤΑΡΕΙ ο περπε που δε το ειδαμε καθολου στον προηγουμενο αγωνα. Ο Λασμε επουδενι δεν ειναι καλυτερος στο ποστ απο Ντανστον. Ειναι λιγο καλυτερος απο τον Σιμονς. Αλλα και εκει δειξαμε οτι εχουμε μις ματς οταν πηγε η μπαλα. Γιατι φορτωθηκαν και ο Ντανστον και ο Σιμονς με φαουλ. Αρα κατι εγινε λαθος και εκει. Τωρα για τα ποστ του Διαμαντιδη που ολο και λιγοστευουν δεν εχω να πω κατι. Παλια λεγαμε να μη χασουμε απτον Διαμαντιδη.,Πλεον δεν γινεται να χασουμε απτον Διαμαντιδη χανουμε ομως απο ολους τους αλλους. Κακο διαβασμα σε Παππα που ειναι πολυ ευκολος παιχτης να τον παιξεις αμυνα. Και απτο Ματζαρη πηρε φαουλ και απτο Σλουκα και απο Σπανουλη. Γιατι δεν τον παιζαμε οπως παιζανε οι αλλοι τον Λο, δυο μετρα πισω και απο κατω στα σκριν? Εμεις δηλαδη φοβομαστε το σουτ του Παππα? Αμα ο Παππας επαιζε σε μας θα του το εδινε προκλητικα το σουτ ο Αρτζι. Οπως το εδινε και στον Σαδα και στον Ρουμπιο. Και αμα ειναι να χασεις απο αυτα τα σουτ οκ εχασες. Εχω πολλες ενστασεις γενικα για την τακτικη του κοουτς στο ματς... Οπως και οτι αυτο το καταραμενο το ποσταρισμα του Πριντεζη και του Περπε, να το δουλεψουμε, οχι ατομικα, αλλα μια φορα να παει μια μπαλα weak side αφου εχει κανει σκριν ο ψηλος να σουταρουμε ενα τριποντο ή να γινει μια extra πασα, Καθολου δουλεμενη αυτη η φαση. Η κατεξοχειν φασεις Ομπραντοβιτς με τον Διαμαντιδη να ποσταρει χαμηλα, το σκριν του Μπατιστ στη weak side ωστε να βγει ελευθερος παιχτης και το σουτ. Η extra πασα να βρεθει η καλυτερη επιλογη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Για μενα ενα δυνατο 4αρο-5αρι που να ξερει μπασκετ(και να μην ειναι μαιμου,δηλαδη παικτης στο στυλ του Ντορσει,Λασμε,κλπ),ειναι απαραιτητος αυτη τη στιγμη,ειδικα αν ειναι καλος ριμπαουντερ,σημειο στο οποιο εχουμε μεγαλο προβλημα.Ελπιζω σε μια τετοια κινηση,για παικτη με αυτα τα χαρακτηριστικα οπωσδηποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. μιχαλη με αυτους τους ψηλους δεν θα παει πουθενα..παντως η πρωτη διορθωτικη κινηση εγινε στους κοντους με χακετ..επειδη την εχω παρακολουθησει δεν μου αρεσε το μπασκετ που επαιξε..επισης δεν μου φανηκε δεμενη ομαδα..ομως η προσθηκη χακετ ειναι σπουδαια και αν παρει και ενα σεντερ δυνατο τοτε εχει ελπιδες για κατι καλο..ειμαι περιεργος πως θα δεσουν οι χακετ,λανγκφορντ..εχουν και οι 2 μεγαλο ταλεντο επιθετικα και αμυντικα ειναι μια χαρα..να δουμε πως θα γυρισει και ο σαμιουελς απο τον τραυματισμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. http://nba.sport24.gr/video/2572153/nightly-notable-steph-curry

    δειτε κινηση στο 2:57...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Φάτε μάτια ψάρια!
    http://euroleague.sport24.gr/article/2570466/epiase_doyleia_o_aggeloy.html

    http://www.sport24.gr/Basket/Euroleague/article2570470.ece/BINARY/vagellou2.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ντομινίκ ΜακΓκουάιρ
    http://www.youtube.com/watch?v=8hcw9DB5PwU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Σον Ουίλιαμς
    http://www.youtube.com/watch?v=VjvR0mDGZq8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. επελεξε γκορντον τωρα με τα μπουνια..
    θα αναβαθμιστει ο ρολος του-πρωτο βιολι..
    και η φωτο ειναι σημαδιακη-και ο πλανινιτς το ιδιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. το πιο σημαντικο που διεκρινα ειναι οτι χρησιμοποιει αριστα και τα δυο χερια στα κοψιματα που ειναι τρομερο προτερημα..
    οπως και καλυπτει-ελεγχει τον χωρο πισω του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. αυτος φιλε μονο στη θεση πετ θα ερχοταν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Επειδή δεν έχουμε μόνο εμείς καλή γνώμη για τον Μπέγκιτς Σάββα μου...

    http://2.bp.blogspot.com/-57c4PAfW2Mo/UegCGe_myMI/AAAAAAAAHpo/TDbVzr57rck/s400/al+dallas.jpg

    Διάβασε:

    "Στο λιμάνι ακούω κάτι ..Μπέγκιτς και σκέφτομαι ότι το τυράκι πάει σύννεφο! Ο Μπαρτζώκας είναι νομίζω αρκετά καλός recruiter για να κάνει τέτοιο λάθος. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν έναν fundamental post ψηλό αλλά η Κίμκι δε λέει να ενδώσει για τον Ντέηβις και η ελληνική ομάδα πρέπει να ψάξει αλλού. Θα έλεγα ότι ούτε ο Τζαγουάη είναι η ιδανική επιλογή, αλλά σίγουρα έχει μια λογική καθώς είναι ένα φυσικό μέγεθος που μπορεί να βάλει κάποια προβλήματα στα «ροτβάιλερς» των πρασίνων και να «κλείσει» την ερυθρόλευκη ρακέτα, αρκεί να είναι υγιής. Πάντως ο σύνδεσμός μου από τη Γαλλία (και είναι πολύ καλός πιστέψτε με..) με ενημέρωσε ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά την περίπτωση του 25χρονου Αlexis Ajinca, του γίγαντα της Στασμπούργκ ο οποίος είναι μεταξύ ΝΒΑ και ProA μετά την επιλογή του το 2008 στο Νο20 από τους Μπόμπκατς. Έξυπνος, με αντίληψη του παιχνιδιού, μακρύς (σχεδόν 7’9wingspan..), καλός μπλοκέρ, πασέρ και αλτρουιστής που θέλει κιλά όμως και ανθεκτικότητα, ο Γάλλος είχε φέτος στο Στρασβούργο 15.3 π.μ.ο.-6.3 ρ.μ.ο.-1.6 τάπες και 83.1% προσωπικές.. Για να δούμε.."

    Ιδού και ο σύνδεσμος:

    http://hoopfellas.blogspot.gr/2013/07/blog-post_18.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Μα εκεί έχουμε το πρόβλημα πλέον και γι'αυτό πήραν τον Καββαδά.
    Για να διώξουν Μπέγκιτς με αφορμή τους τραυματισμούς του (έτσι σπάει το συμβόλαιο) και να πάρουν ένα 4-5άρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. εγω φιλε συνεχιζω να επιμενω οτι τον μπεγκιτς τον επεβαλλαν στον μπαρτζω...
    και αυτος ειναι και ο λογος που τον χρησιμοποιει ελαχιστα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Μπορεί να ισχύει αυτό αλλά μπορεί και να του είπαν ότι παίρνεις παίκτη με αυτά τα λεφτά.
    Άρα, βρήκε αυτό το παλτουδάκι ο Γιώργος όπως είχε βρει και τον Πάουελ πέρσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. κι εγω πιστευω οτι δεν τον ηθελε ο μπαρτζω αλλα καραστραβωσε μετα τα μπουνιδια με τον μενσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. http://3.bp.blogspot.com/-MrKW1AChfl8/UfUw1PLdzvI/AAAAAAAAHso/sNZ52WVkWrU/s400/13+law.jpg

    OLASENI LAWAL (27, 2.08μ.): Αδερφός του Γκάνι Λαβάλ (ένα από τα περυσινά τεφαρίκια της λίστας..) Πραγματική δύναμη της φύσης. Mobile ψηλός με πολύ μακρά άκρα, που τρέχει εξαιρετικά το γήπεδο. Πολύ δυνατός πάνω από το στεφάνι, ικανότατος ριμπάουντερ και μπλοκέρ. Τεχνικά θέλει δουλειά, ειδικά στα τελειώματα του. Είναι κλασσική περίπτωση ψηλού που ζει (επιθετικά) από τα γκαρντ του, αν και τα τρεξίματα του στο τρανζίσιον (εντυπωσιακά) και η δύναμη του στο επιθετικό ριμπάουντ ομολογουμένως δίκαια επιβραβεύονται με πόντους. Κάτω του μετρίου σουτέρ από τις προσωπικές. Τον έχει πλησιάσει η Αστάνα, η οποία επενδύει σημαντικά ποσά και θεωρείται μια από τις καινούργιες δυνάμεις στον χάρτη. Στη Βερόνα.. 10.7π. (62.2% 2π.-50% 1π.)-13.6 ριμπ.-1.9 κλ.-1.8 τάπες..

    Ιδού και ο σύνδεσμος για όλο το άρθρο:
    http://hoopfellas.blogspot.gr/2013/07/made-in-usa-2013.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Παίζει σοβαρά αυτό. "Καλός χαρακτήρας" ένα από τα κριτήρια επιλογής ξένου για τον Μπαρτζώκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Θα έχει πρόβλημα συννενόησης πάντως. Οι Τούρκοι δεν μιλάνε καλά την Αγγλικήν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Δεν θέλω να παρέμβω, αλλά διαφορετικό τιμ είχε βρει Πάουελ, Πέρκινς και διαφορετικό Χάινς, Ντόρσεϊ, Λο αλλά και Ματ Χάουαρντ και Κέιλιν Λούκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Τι να λέμε ρε Νέρι τώρα?! Ο άνθρωπος είναι η υπενθύμιση του πως παίζεται το γαμημένο το basketball, του old school, του αντι-μούσκουλου και της αντι-"μαϊμούς". Του εγκεφαλικού που μοιράζει εγκεφαλικά, αβέρτα! Του ανθρώπου που είναι βάρος για το YouTube (όλο αυτό που έδωσες είναι από έναν μόνο αγώνα...). Τότε που Αφοι μοιράζαν το χρήμα αλόγιστα, αυτόν έπρεπε να είχανε φέρει, αλλά... ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΠΛΕΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ... ΚΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ! Να τον έχουν όλες οι ανώτερες δυνάμεις καλά, να τον χαζεύουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ούτε εμένα μου άρεσε, αλλά θέλει χρόνο για να δέσει κάτι και εκεί στο Μιλάνο έχει πέσει κατάρα, παρόμοια με αυτή που είχαμε και 'μεις... Εγώ τους έχω στανταράκι για κηδείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. και γω ''καλο'' παιδι ειμαι..

    αλλιως παμε εδω κοουτς..

    http://www.youtube.com/watch?v=H3738az56oc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. και τα hightlights ειναι απο 1 ματς μονο οπως λες...λες και παιζει με τα ανιψια του...και τριπλ-νταμπλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. http://www.youtube.com/watch?v=d_nrG6Ng-c0

    ετσι τετοιον θελουμε..
    μεσα στην τρελλα,τον βλεπεις πως κανει-αμοκ..
    να τον εχεςι αυτον στο οακα να την βγαζει εξω και να πιτσιλαει τον πεδουλακη και τα αλλα καλα παιδια..
    και παμε εμεις με τους ξενερωτους..
    ρε τους σκαουτερ μας,μαλλον τους εχουν δει ολους αυτους και τους σνομπαρουν..
    για να παμε λυση μπεγκιτς-αχαστοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Update στο χθεσινό: "To κοιτάμε την αγορά, δε σημαίνει απαραίτητα αγοράζουμε. Αλλά ότι κοιτάμε την αγορά είναι αλήθεια."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. μαζι με μοντα ελις-σαν δυο σταγονες νερο-απλα ο μοντα πηδαει στο θεο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. μιαζουνε απλως ο καρι εναι πολυ καλυτερος πασερ...για αυτο και τους χωρισανε επειδη ειχανε κοινα στοιχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. και γω χαλβαδιαζω κατι μπασκετικα τζορντναν-αλλα πανακριβα τα γαμημενα..
    προς τα που και τι μπορουμε να μαθουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Γιατί υπάρχουν Jordan και για στίβο?! ;Ρ
    Εκεί που φαντάζεσαι φίλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Φαίνεται ότι το έχει. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς φιλόσοφος για να το καταλάβει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ο ορισμός του guard αδερφέ. Αν είναι υγιής και παίξει χρόνια, θα μιλάμε για επίπεδο Jordan/Magic/Isiah.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ναι,αλλα και οι δυο ειναι σουπερ...πιστευω οτι παιχτηκαν προσωπικα εγω..
    εδω καποτε χωρεσαν στην ιδια ομαδα τιμ χαρνταγουει-κρις μιουλιν και μιτς ριτσμοντ με κερασακι τον μαρτσιουλιονις και κοουτς τον τρελλο..
    νερι ειμαι της αποψης οτι ολοι οι καλοι χωρανε αν δεν μπαινουν εριδες..
    εσυ τι πιστευεεις;
    οτι ο χαρντεν εφυγε απο οκλαχομα μονο λογω χρηματων για χιουστον;
    δεν διωχνεις το καλυτερο σου πόλυεργαλειο για να σκοραρουν οι αλλοι δυο απο 30 ποντους και να σουταρουν 50 φορες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Ναι, αλλά δεν είναι παίκτης που θα προσαρμοστεί άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. και αριστεροχειρας-μεγαλο προσον-δυσκολα κοβεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ειδαμε και αυτους που προσαρμοζονται..
    θα τον λες ορμα και φατους,αυτο φτανει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Κοίτα κάτι χέρια που έχει...
    http://www.youtube.com/watch?v=zlay5xijbi4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ειχαν αστερακι απο πισω που ερχοταν για αυτο τον στειλανε,τον κλει τομσον,και δυναμωσανε πολυ με Μπογκουτ που δεν μασαει τα αρχιδια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Εγώ ξέρω ότι όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά... το θέμα είναι πως θα κάνεις χώρο στο salary cap σου, αναίμακτα... Εκεί είναι το χλωμό της υπόθεσης... Εκτός αν είναι τόσο φτιαγμένα τα αδέρφια που μπροστά στο 3peat, αλλάξουν τακτική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. για επιπεδο Αιβερσον σιγουρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. δεν ξερω,εσυ ασχολεισαι περισσοτερο και γνωριζεις..
    αυτην την υπερομαδα που σου εγραψα την θυμασαι-προλαβες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Μαντρόσκυλα σε άμυνα και επίθεση.
    Αν δεν γίνουμε ομάδα που δαγκώνει όπως πρόπερσι, μην περιμένετε πρωτάθλημα αλλά ούτε κι Ευρωλίγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ναι αλλα θελεις τα καταλληλα μαντροσκυλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. μακαρι να πραξουν τα δεοντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. οχι ειμαι πιο μικρος αλλα εχω δει βιντεκια...εχω τσεκαρει κατι λιγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Έχω βρει κι άλλον που δεν τον ήθελε ο Μπαρτζώκας επειδή δεν ήταν καλό παιδί:
    Ο πιο γρήγορος χοντρός ψηλός.

    http://www.youtube.com/watch?v=ScE4BQi-7Tc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Αλήθεια το πιστεύω ότι έχει αστρόσκονη πάνω του, παρότι απλό παιδί. όλο το πακέτο όμως?! Ντρίπλα, σουτ, πάσα, οξυδέρκεια... Απίστευτος ο κερατάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Εδώ καλά έκανε Μακ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Τζούλιας Ράιτ το ένα και Σένι Λαβάλ το δεύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. βρες και παινχιδια για να καταλαβεις το εμγαλειο..ειδικα τους ημιτελικους με λεικερς..

    ξεκινα απο δω..

    http://www.youtube.com/watch?v=Jgh3zRxqR0E&list=PL8AF15B3E0A5C2A78

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Θεωρητικά έκανε καλά με όλες του τις επιλογές επειδή ακόμα δεν έληξε η σεζόν για δούμε τα τελικά αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. οπως επισης κανε λογαριασμο εδω..

    εχει καθε μερα ολα τα καινουργια παιχνιδια-παλια οτι θελεις...

    Sport-Scene.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Προσπαθώ να κάνω τον λογιστή (όπως εσείς τους scouters ;Ρ) και αν πούμε ότι τα λεφτά του Παπ, πήγανε στον χειροκροτητή, τώρα έχουμε την κάβα του Μαυροειδή + κάποια αποχώρηση? Αλλά και αυτό να παίζει, ποιος θα φύγει χωρίς λεφτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. πραγματικα ειναι δυναμιτες και το πιο σημαντικο οπως το εθεσες..
    σκυλια-μαντροσκυλα-τσοπανοσκυλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Να κι ο ίδιος ο Γκάμι στο πρόσωπο του Σέλντεν Ουίλιαμς.

    http://www.youtube.com/watch?v=YVJWug-IVFg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. παντως δυσκολα-μονο αν εχουμε σοβαρο τραυματισμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. εγω θα τον ηθελα στη θεση μπεγκτις..
    και εχει παιχνιδι ποστ-πιο γρηγορα ποδια,καλο πακετο..
    μηπως ζητουσε περισσοτερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Όχι, εγώ το λέω ανεξάρτητα αποτελέσματος. Δε τον κάνω κέφι, καθόλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Το κόλπο γκρόσο είναι να κλέψουμε έναν ψηλό από Λαμποράλ Κούτσα (Μπιέλιτσα) ή από Γαλατά που θα έχει 6-7 ψηλούς αν επιστρέψει ο Αυστραλός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. μπιελιτσα δεν μου αρεσει..υπογειο αλμα περιφερειακο στυλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. δεν ειπα να περασουμε ευκολα αλλα οχι και με κατω τα χερια και με ακριβως ιδιο τροπο καθε φορα χωρις να κανουμε κατι να αντικρουσουμε το παιχνιδι τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Τωρα σοβαρα ρωτας εμενα ποιον θα διαγεγα; χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Το θέμα είναι ότι με Μπέγκιτς και Πέτγουεϊ δεν πάμε πουθενά.
    Κι αν ο Καββαδάς ήρθε για ξύλο, θα θυσιαστεί ο Μπέγκιτς μιας και ο Μπαρτζώκας πιστεύει -λέει- πάρα πολύ τον Πέτγουεϊ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Αυτό το μπουμπουκάκι που βρίσκεται άραγε;

    http://www.youtube.com/watch?v=bwNLJUomnNw

    http://www.youtube.com/watch?v=odQb1Wqo438

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Ξερω και γω?Κουβεντα να γινεται!:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. υπαρχουν και οι ανταλλαγες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Εκτός αν υπάρχει όρος σε συμβόλαιο για τους πήλινους: Πέτγουεϊ, Μπέγκιτς, Λο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Δεν υπάρχει η ευελιξία για τέτοιες κινήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. παιδια η αληθεια ειναι οτι εχω ξενερωσει ασχημα που συζηταμε για μεταγραφικα.δεν εχω ξενερωσει επειδη πιστευω οτι ειμαστε οκ,μια καλη κινηση στο 4-5 σιγουρα θα εκανε την διαφορα.εχω ξενερωσει γιατι βαθια μεσα μου πιστευω οτι τσαμπα το συζηταμε κι οτι δεν θα κανουμε καμια κινηση.επισης ξενερωνω γιατι και κινηση αν κανουμε μπορει να μην αρεσει στον κοουτς β (οπως ο περκινς) και να παει τσαμπα ο παικτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. το ξερω και αυτο εννοω..οτι καποιοι θα βγουν και καποιοι αλλοι οχι..ειναι αναποφευκτο..φετος πηραμε τοσους ξενους..δεν ειναι δυνατο να βγουν ολοι..αν δεν τους πιστευει ο κοουτς να κανει αλλαγες..ειναι το καλυτερο..επισης καποιοι απο το τιμ που κοιτουσαν παιχτες εμειναν σταθεροι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Για να σε προσγειώσω λίγο ακόμα, αν δεν κάνει μια ήττα εκτός προγράμματος ο ΠΑΟ στο Ελληνικό πρωτάθλημα, μην περιμένεις να κερδίσει ο Μπαρτζώκας τον Πεδουλάκη μέσα στο ΟΑΚΑ.
    Επομένως, ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΙΣ να πάρουμε το πρωτάθλημα με δύο συνεχόμενες νίκες επί των βάζελων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. 30 χιλιάρικα!Αυτά έβλεπε ο Βαγγελάκης ο Αγγέλου και πήρε τον ομματιών για Τουρκία! ;Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Για καταναλωτικό δάνειο τον φώναξαν τον άνθρωπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. μητσο σημασια εχει να κανει ο προπονητης τις κινησεις και να παιρνει αυτους που πιστευει..οτιδηποτε αλλο ειναι λαθος και δημιουργει προβληματα..αν δεν πιστευει τον μπεγκιτς ας τον διωξει επιτελους και να παρει καποιον που να πιστευει..για να τελειωσουν και οι οποιες δικαιολογιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Χεχε, smart buy λέγεται αυτό! Για αυτό και έκραζα τον Λιανό που το έπαιζε ιστορίας πριν 2 χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Υπάρχουν, αλλά δεν είναι ΝΒΑ εδώ Δημήτρη μου. Μόνο τον βάζλο θυμάμαι να 'χει κάνει κάτι αντίστοιχο, με Γκιστ-Πάνκο. Δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά βέβαια, αλλά ΜΟΝΟ αυτό μου έρχεται στο μυαλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Αντί να ψαρώσει ο Καββαδάς τον Σκινδήλια, έγινε το αντίθετο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. μεγαλο δικιο εχεις σ αυτο που λες κωστη.το θεμα ειναι να του βγει κι αυτος που πιστευει!!!μην του βγει παουελ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Μωρέ παρακάλαγε το παιδί να φύγει που τον είχανε θάψει και την έκανε όπως-όπως! Το καλοκαίρι, έκανε κωλοτούμπες να πάει στον Αγγέλου, αλλά που ρευστό ο Ρούλης τότε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Υπάρχει μια καλή ανταλλαγή που είχαμε ξαναπεί:
    Κατσίβελης αντί Λοβέρν.
    Εγώ θα έστελνα τον Λο στην Παρτιζάν αντί του Λοβέρν πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Προσυπογράφω! Εγώ βέβαια αν έπαιζε αλλαγή, θα την έκανα στον Πετ (και βρίστε με, από το καλοκαίρι δε μου 'χει καθήσει καλά...), αλλά ναι, αν πρέπει κάποιος να 'χει λόγο εδώ, αυτός είναι μόνο ο coach.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. τουλαχιστον θα ξερουμε ποιον θα κατηγορησουμε..γιατι τωρα αλλος λεει οτι ειναι επιλογη του ενος και αλλος του αλλου..γενικοτερα παντως φετος πηραμε λοτζετσκι,πετγουει,ντανστον,μπεγκιτς και σιμονς..δεν ηταν δυνατο να μας βγουν ολοι..μας βγηκαν 2-3..γι αυτο υπαρχουν διορθωτικες κινησεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. εγω πιστευω οτι οσο εχουμε μπαρτζωκα στο τιμονι μ αυτο το μυαλο που κουβαλαει δεν προκειται να παρουμε πρωταθλημα!ειτε με πλεονεκριμα ειτε χωρις!παντα θα χανει τους τελικους με 3-0 η' με 3-1!πρεπει ν το αλλαξει αυτο και μονο ο ιδιος μπορει να το κανει!το ταλεντο το εχει,γνωσεις εχει,πρεπει να ξεκωλησει το μυαλο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Και άλλες Μακ, αλλά εδώ θα 'ναι μάλλον η μόνη μου ένσταση όσον αφορά τη διοίκηση και θα συμφωνήσω μαζί σου. Δεν δείχνουν να έχουν τέτοια ευελιξία σε τέτοια κόλπα (ανταλλαγές). Εκτός αν βέβαια το έχουν προσπαθήσει και δε το έχουμε μάθει λόγο μη συμφωνίας... Τεσπά, εγώ είπα, αν ήταν στο χέρι μου δε θα άλλαζα Μπέγκιτς, αλλά Πετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. αυτο που απομενει ειναι να γινουν οι διορθωτικες κινησεις και να μην μεινουμε με το πουλι στο χερι.οσο και να λεει ο μιχαλης οτι κοιταμε την αγορα εγω βλεπω το αντιθετο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. εγω πιστευω οτι εχει καλα στοιχεια ο πετγουει και οτι με πολυ δουλεια μπορει να γινει πολυ καλος παιχτης..αλλα σημασια οπως ειπες ειναι τι λεει ο κοουτς και οχι εγω..παντως εγω το υλικο το πιστευω..μπορουμε να παμε φαιναλ4..δεν λεω να το παρουμε..γιατι δεν παιζουμε μονοι μας..αλλα αυτο ειναι συνολικη δουλεια..που ξεκιναει απο τον κοουτς..αν ο μπαρτζωκας εμφανιστει οπως στο οακα τι να σου κανουν οι παιχτες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Αρκεί να γίνουν... Γαμώτο ψήθηκα με την κωλοφήμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Δε το λέω εγώ ρε φίλε, μου το είπανε και σας το έδωσα... Δεν είμαι ρεπόρτερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Δεν είπα για Μπέγκιτς. Λο είπα που δεν έχει Βέστερμαν η Παρτιζάν αντί Λοβέρν.
    Αλλάζεις αυτόν για τον οποίο θα βρεις καλύτερο αντικαταστάτη κατά την άποψή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. ο πετγουευ εμενα μ αρεσει.πιστευω οτι δεν τον χρησιμοποιει σωστα ο κοουτς!τον εχει ευνουχισει επιθετικα και αμυντικα θελει σεμηναρια σε συνδυασμο με παγκο.σκληρο παγκο ομως!αλα ντουντα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. τροπος του λεγειν ρε συ μιχαλη,μην κολλας σε τετοια τωρα!καταλαβαινομαστε και το ξερεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. η φημη ηταν για αλλαγη του μπεγκιτς??εγω θα ψηθω αν μαθω ποιος ειναι και ο αντικαταστατης..παντως αυτο που βλεπω ειναι οτι ασχολουμαστε με μεταγραφικα..ενω την αλλη βδομαδα εχουμε ισως το πιο υπουλο ματς..θελουμε 1 απο τις 2 πρωτες θεσεις και αυτο θα το πετυχουμε μονο με νικη την αλλη βδομαδα απεναντι σε φενερ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Ε ναι! Κοίτα ο Πετ έχει πολλά καλά στοιχεία, αλλά ένα μεγάλο πλην μέχρι στιγμής, είναι οι τραυματισμοί του και αυτόν τον ώμο τον φοβάμαι όπως ο διάολος το λιβάνι... και γω το πιστεύω το ρόστερ, απλά ψάχνομαι τι θα μπορούσαμε να αλλάξουμε για το κάτι παραπάνω. Και επιμένω πάντως, σε recruiting ο Μπαρτζώκας μια χαρά τα πήγε, το θέμα είναι με το μυαλό του όσον αφορά τον βάζελο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Δεν έχουμε Ντούντα ρε Μήτσο όμως... Είναι τεχνοκράτης που λέει και ο Μακ,ο coach B, με όλα τα καλά και τα κακά που μπορεί να κουβαλά, αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. πετ αντι λοβερν...μεσα....φυσικα μπορεις να δωσεις και πετ στον φλεμινγκ που τον ηθελε κιολλας αλλα εχει τπτ καλο να ψωνησεις απο εκει?δεν τους εχω παρακολουθησει φετος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Δε ξέρω ποιον και τι αφορά, εμένα μου είπανε ότι κοιτάμε την αγορά... Μπορεί να σημαίνει κάτι, μπορεί και τίποτα. Αυτά τα Πυθία style δε μου αρέσουν και συμφωνώ μόνο κακό κάνουν, αλλά εμείς είμαστε φίλαθλοι. Δουλειά των παικτών και του προπονητικού τημ είναι να έχουν αλλού το μυαλό τους και "δουλειά" δική μας, να σχολιάζουμε καφενειακά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Ναι βρε Μήτσο, δε το λεώ για μας. Το επαναλαμβάνω σε κάθε ευκαιρία, γιατί πολλοί μας διαβάζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Έχει αυτόν ο Φλέμινγκ:
    http://www.youtube.com/watch?v=Xezws2eRY5c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. ε ναι ρε συ...παντα καφενειακα ειναι αυτα.και ειναι ωραιες οι ιντριγκουλες αυτες για να περναει η ωρα!αλλα δεν γουσταρω να το παρουμε στα σοβαρα γιατι θα απογοητευτουμε μετα.αυτη ειναι η γνωμη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Μην απογοητεύεσαι!
    http://www.youtube.com/watch?v=vp-7poBVp0Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. ναι σωστα!αλλα πιστευω οτι ακομα κι αυτοι που διαβαζουν μονο και δεν μιλανε καταλαβαινουν,τοσο καιρο εδω μεσα....καλα κανεις που το λεςπαντως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. Μπαααα, εγώ είμαι cool. Δε περίμενα κάτι, δεν ελπίζω σε κάτι, οπότε αν κάτι επιβεβαιωθεί θα το δω με ενδιαφέρον. Πιο πολύ με νοιάζει το καλό ξεκίνημα στο Top 16, αλλά δε θέλω να το πιάσουμε ακόμη γιατί αγχώνομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. σωστος!χαχαχαχvote down γιατι ρε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Ή αναπαράγουν... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. ο φλεμινγκ πρεπει να παει τουρκια η' ρωσια σε ομαδα με δυνατο μπατζετ και θα μεγαλουργησει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. καλααααα στανταρ αυτο....εχω κοψει και κινησουλες!!!απο κοντα θα το αναλυσουμε αν βρεθουμε καποτε!και αναπαραγωγη και χαφιεδιλικι και πολλα!εσυ που εισαι εξυπνος σιγουρα τα εχεις παρει γραμμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. καποιος μου εριξε vote down απο πανω!χαχαχαχα!!!δεν ξερω ποιος?πατε καλα ρε?χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Μπααααα, δε ασχολούμαι Μήτσο. Δε προλαβαίνω βασικά, και αυτά που έχω τσιμπήσει είναι ή κατά τύχη ή μου τα έχουν στείλει, αλλά καρφάκι δε μου καίγεται, ειλικρινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. επιμενω στο οτι δεν τον χρησιμοποιει σωστα τον πετγουευ!εχει πολλες δυνατοτητες ο παικτης αλλα θελει να του δουλεψεις το μυαλο.μην σου πω να παιξεις και με το μυαλο του για να σου αποδοσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή