Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Red & White B-Ball Democracy

Να 'μαστε λοιποοοοοοοοόν!

Δυο μέρες πριν από το πρώτο jump-ball των τελικών που γουστάρουν και περιμένουν όλοι οι μπασκετικοί ανά την Ευρώπη (τουλάχιστον) και δε ξέρω πως να βάλω τις σκέψεις μου σε μια τάξη. Τις τελευταίες δέκα μέρες δε, έχω ρίξει ΤΟΣΟ τρέξιμο (σε πολλά επίπεδα), που απορώ πως μπορώ αυτή τη στιγμή να (σας) γράφω αυτές τις δυο αράδες...

Είμαι τόσο μπερδεμένος με κάποια πράγματα (διαφαινόμενη απουσία Law, από το πρώτο κομβικό παιχνίδι) και τόσο ξενερωμένος από κάποια άλλα (οι "ομορφιές" του Γιαννακόπουλου Jr που κάνει τα πάντα ώστε να στρέψει αλλού την προσοχή του κοινού, κυρίως του δικού του - όχι ότι πέφτω από τα σύννεφα βέβαια...), που απλά ανοίγω το ποστ και αφήνω όλους εσάς να πείτε, αυτά που θέλετε.

Όχι, δε βαριέμαι να γράψω, το αντίθετο. Αν αφήσω τον εαυτό μου, θα με βρει το ξημέρωμα... Αλλά επειδή δε θεωρώ "δικό μου" αυτό το blog, αλλά "μας", είπα να κάνω πράξη μια σκέψη που δε ξέρω τι αντίκρισμα θα έχει για να πω του λόγου το αληθές, αλλά πάντα ήθελα να δοκιμάσω... Αν δε το επιχειρήσεις, δε θα μάθεις λένε, οπότε ο λόγος σε εσάς!

Θέλω λοιπόν αυτή φορά και σε αυτό το ΠΟΛΥ κρίσιμο σημείο (μη ξεχνάμε ποιος ήταν ο αρχικός και πρώτος τη τάξη στόχος μας...) να βάλετε εσείς αδέρφια, τα points που πιστεύετε ότι πρέπει να μαρκαριστούν, πριν μπούμε για τα καλά στον χορό από την Παρασκευή και μετά. Ο χώρος υπάρχει, περιορισμός κανείς, ειδήσεις άφθονες, οπότε μπουκάρετε και ρίχτε στο τραπέζι, αυτά που έχετε κατά νου. Κανείς μας δεν είναι ειδήμονας αλλά και κανείς μας άσχετος, οπότε...blog-άρετε ασύστολα, σα να είχατε εσείς το γενικό πρόσταγμα! Πείτε ότι το Red & White Basketball Diaries σας ανήκει (που σας ανήκει δηλαδή...φαντάζομαι καταλαβαίνετε τι θέλω να πω, χεχε) και κάντε το ποστ που εσείς θέλετε, όσο μακροσκελές ή όχι και αν είναι!!

Η assist σε εσάς...

ΥΓ: Αρχηγέ, να σας ζήσει ο παλίκαρος! Πάντα υγιής και τυχερός να είναι!!



56 σχόλια:

  1. μιχαλη κατα την γνωμη μου δεν πρεπει να συζηταμε πραγματα που δεν εχουν αξια..οποτε δεν θα κανω κανενα σχολιο για διαιτησιες και τρακη..θεωρω οτι τα παιχνιδια θα ειναι πολυ δυσκολα..βλεπω να γινεται μπρεικ..πιστευω οτι ειναι το κορυφαιο ντερμπι στην ευρωπη..τα ματς θα ειναι πιο δυσκολα απο αυτα του φαιναλ 4 για εναν πολυ απλο λογο..οι ομαδες που παιξαμε στο φαιναλ4 ειχαν την δικη τους φιλοσοφια..εδω παιζουμε με μια ομαδα η οποια απο την αρχη της χρονιας προσπαθησε να ματσαρει την δικη μας..πιστευω οτι μια πιθανη απουσια του λο ισως ειναι και καθοριστικη..ειδικα μετα την απουσια του ματζαρη ο αμερικανος ειναι καθοριστικος..πρεπει ολοι οι παιχτες να δωσουν οτι εχουν..θα χρειαστουμε αρκετους παιχτες σε καλη βραδια..ειναι ο μισος τιτλος το πρωτο ματς..και ο αλλος μισος το τριτο..στο πεμτο ματς δεν θα υπαρχει βαζελος..ειμαι πολυ περιεργος να δω τι θα γινει στην μονομαχια λασμε,χαινς..ειναι δεδομενο οτι ο πεδουλακης θα προσπαθησει να μας φθειρει με τον σοφο..θελω να δω την αντιδραση μας σε αυτο με δεδομενο οτι υπαρχει πλεον ο καρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξερω τι εχει γινει με τις κερκιδες και τον κοσμο γιατι διαβαζω οτι αποχωρησαμε απο την συσκεψη για τα μετρα ασφαλειας. Απο οτι προλαβα να διαβασω ομως και συμφωνω ΠΡΕΠΕΙ να τηρηθουν τα ιδια και στα δυο γηπεδα, αλλα αν υπαρχει θεμα εκενωσης κερκιδας(οχι πτυσσομενης) το βρισκω ολιγον τι υπερβολικο. Στα του ματς τωρα, εχω μεγαλη περιεργεια να δω τον Καρι σε ματς κομβικο με ενταση, αν θα ειναι τοσο απλος και αποτελεσματικος οσο στα προηγουμενα ματς. Πανω κατω καινουρια πραματα δεν υπαρχουν για τις δυο ομαδες, θεωρω πως πολλα θα κριθουν στις αλλαγες στα σκριν που θα κανει ο Πεδουλακης στελνοντας Γκιστ Λασμε πανω σε Σπανουλη(και ο Μπιλ εκει πρεπει να διαβασει τη φαση και αναλογως), και στη ζωνη ματς απ που θα παιξει με μπροστινη ζωνη Διαμαντιδη Μπραμο Καρι κτλπ ωστε να αλλαζουν πανω στο μαρκαρισμα του Μπιλ. Σιγουρα θελουμε το λοου ποστ παιχνιδι του Πριντεζη, σιγουρα θελουμε και τα 3αρια μας να βοηθησουν πολυ αν οντως λειπει ο Λο. Ισως σε καποιο σημειο να χρειαστει και ο Γκετσε αν κολλησουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σημειο κλειδι για εμας να κοψουμε την δημιουργια του Διαμαντιδη... Απο εκει ξεκινανε ολα. Αν κρατησεις τον Μητσο χαμηλα εκτελεστικα και δημιουργικα(εκτελεστικα πλεον σε αυτα τα σουτακια που κανει μετα το σκριν στο τριποντο) εχεις κλειδωσει το μισο ματς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε γω ρε Πετράν και δεν έχω και χρόνο τώρα να χαζέψω τι και πως, αλλά ξέρω ότι παίζει ΟΛΗ τη χρονιά ΠΟΛΥ και ΜΕΓΑΛΟ παρασκήνιο μεταξύ Αφων και Γιαννακόπουλου Jr... Οι δικοί μας έχουν στραβώσει άσχημα με τα καμώματα του Δημητράκη και από ότι λέγεται, χρειάστηκε (πολύ) άνωθεν παρέμβαση κάποια στιγμή, για να ηρεμήσουν τα πνεύματα... Να σου πω ότι δε γουστάρω, θα σου πω ψέματα! Για λακαμάδες δε τους είχα ποτέ, αλλά μου την έδινε που τόσο καιρό ξηγιόντουσαν αλά Martin Luther King... Καμία υποχώρηση και σε τίποτα πια. Ξέρω, είναι γελοίο αντί να μιλάμε για τους τελικούς που περιμένει όλη η Ευρώπη (φαντάσου...), να μιλάμε για αυτά τα καραγκιοζιλίκια, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να λάβουν όλα αυτά τέλος. Και το στίγμα έχει ήδη δωθεί όχι μόνο αγωνιστικά... Για παράδειγμα, xθες στην Κουρούνα διάβασα, αυτό που λίγο-πολύ όλοι φανταζόμασταν... Ότι δηλ ο Δημητράκης ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ πια, ότι ο ισχυρός στην Ευρωλίγκα είναι ο Ολυμπιακός και δεν είναι του χεριού του όπως η ΕΟΚ... Πόσο πιο φόρα παρτίδα πια να το πει κάποιος? Στα αγωνιστικά, ο Law είναι ΜΕΓΑΛΗ απώλεια. Δαιμονιώδης φόρμα και το παραπάνω υπερ-όπλο στην φαρέτρα μας, ειδικά για το πρώτο και πάντα πιο δύσκολο ματς της σειράς. Πιστεύω όμως ότι αν το παχνίδι δε πάει στα γνωστά (μετρήσαμε άραγε ΠΟΣΕΣ τεχνικές ποινές φάγαμε στα play off?), αργά ή γρήγορα, θα γίνει εκείνο το "μπραφ" που λέει και ο Πριντ και θα κλατάρουν. Είμαστε απείρως πιο αθλητικοί και πιο ομάδα, οπότε, αν μιλήσουμε λογικά, δε νομίζω ότι έχουν και πολλές ελπίδες... Αρκεί το mentality μας, να είναι ανάλογο των δυο παιχνιδιών F4...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κωστή, με ξέρεις, τα έβαζα με όλο το Red Planet όταν μας σφάζανε, να μην ασχολούμαστε καθόλου με αυτά, γιατί βλέπαμε το δέντρο και χάναμε το δάσος. Αλλά άλλο το ένα, άλλο το άλλο όμως. Όπως έγραψα και στον Πετράν, υπάρχει πολύ πράμα όλη τη χρονιά και για να στραβώσαν έτσι οι Αφοί, κάτι σημαίνει... Δε μπορείς να παίζεις μονίμως εναντίον 8 σε μια σειρά τελικών... Ο δε Jr, την έχει δει τόσο αλάνι, που έχει εκτραχυνθεί άσχημα πια! Ο μπάρμπας του μοιάζει με Βούδα δηλ... Κάπου πρέπει να υπάρχει και μια αντίδραση, δε νομίζεις? Αγωνιστικά μιλώντας, μέσες-άκρες, δεν διαφέρει η προσέγγισή μας. Η απουσία του Law και εμένα με έχει κάνει να χάσω τον ύπνο μου και για αυτό και συμφωνώ με αυτό που λες, ότι αν καθαρίσουμε (εύκολα ή δύσκολα) το πρώτο, έχουμε κάνει τη μισή δουλειά. Συμφωνώ όμως και με Πετράν, ότι αν τους κόψεις τη δημιουργία του Μητσογκάλη, δεν έχουν δείξει να 'χουν κάποιο άλλο "μυαλό" που θα τουε βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Θέλω να πιστεύω όμως παίδες, ότι δε θα μπορέσουν για πολύ ώρα να μας έχουν σε σετ παιχνίδι (εκεί όπου υπάρχουν ουσιαστικά) και εκεί είναι και που ηρεμώ κάπως τώρα. Είμαι επίσης περίεργος να δω όμως, μια και θεωρώ δεδομένο ότι και οι δυο ομάδες θα πάνε σε πολλές επαφές, πόσο θα το αφήσουν και κυρίως σε ποιον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγω θα το γραψω οσο πιο μπακαλιστικα γινεται...
    αποσυντονιζεις-εξοργιζεις-νευριαζεις τον χλαπατσα και η ομαδα σιχαμα κοβεται στα δυο..
    δεν θελει πολυ σκεψη..
    εμεις χωρις τον αρχηγο μπορουμε να τα καταφερουμε και σε κρισιμα σημεια(το εχουμε αποδειξει.)...αυτοι δεν μπορουν χωρις το παιδι χλαπατσα ουτε λετπο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συμφωνω πετρο..εκτελεστικα νομιζω δεν θα εχουμε προβλημα..δημιουργικα ειναι το θεμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ειναι δεδομενο οτι δεν παιζει ο λο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εμενα επεισης μου αρεσει που τωρα που ηρθε ο καρευ εχει βγει εκτος παιχνιδιου κι εχει αποδιοργανωθει ο ουκιτς!στην ουσια πηγαν να βαλουν αλλο ενα γκαρντ στο παιχνιδι τους αλλα απετυχαν κι εχουν παλι 2!!!μακαρι να μπορεσει να παιξει εστω και 10 λεπτα ο λο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O Law μεγαλη απωλεια αν δεν αγωνιστει. Με αυτον μεσα δεν με φοβιζει καθολου ο Παο, με την τριπλετα Λο-Σλουκα-Σπανουλη εχουμε μεγαλο πλεονεκτημα στα γκαρντ αφου και οι 3 μπορουν και να δημιουργησουν και να εκτελεσουν σε αντιθεση με αυτους του Παο που μονο ο Διαμαντιδης μπορει να κανει και τα 2. Ο Καρι ειναι ερωτηματικο, αφου δειχνει να ειναι καλος αλλα δεν τον εχουμε δει σε παιχνιδι φωτια. Αν δεν παιξει ο Λο, σημαντικη ειναι η αποδοση Κατσιβελη στην αμυνα. Αν δεν φορτωθει γρηγορα με φαουλ, μπορει να δωσει ανασες σε καποιον εκ των Σπανουλη/Σλουκα αφου επιθετικα δεν θα προσφερει πιθανοτατα πολλα αλλα δεν θα ειναι και ζημιογονος οπως ο Γκετσε που ειναι η αμυντικη τρυπα του οζοντος. Απο Παναθηναικο δεν περιμενω τπτ καινουργιο, πολυ ποσταρισμα απο Γκιστ,Σοφο,Διαμαντιδη(αν λειπει ο Λο) με σκοπο καποιο μις ματς η δημιουργια ελευθερου 3ποντου, οπως και το γνωστο πικ εν ρολ Λασμε-Διαμαντιδη. Ζορικο το 1ο ματς δεδομενων των συνθηκων, αλλα η ομαδα πληρης σπαει ευκολα την εδρα του Παο σε περιπτωση που κατι στραβωσει οποτε δεν ανησυχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αν δεν παιξει ο λο θα αναγκαστει να παιξει ο γκετσε και θα τον περναει στα ποδια μεχρι κι ο λασμε!ασε που απο σκριν δεν εχει βγει ποτε ο γκετσεβιτσιους!!!ο θεος να βαλει το χερι του!αλλιως ας παιξει ο περπερογλου στο 2?δεν βρησκω αλλη λυση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. oxi ακομα ειναι αμφιβολος!σημερα εκανε μονο λιγο τρεξιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. παιδια ποιος θα παει πανω στον σχορτσιανητη ειναι κατι που σκεφομαι εδω και πολυ καιρο.για πειτε κι εσεις,να παει ο σερμαντινι οπως και στα αλλα παιχνιδια?να παει ο παουελ η' να παει ο αντιτς?την τριτη λυση την βλεπω ως την καλυτερη!γιατι και στην αμυνα μπορει να τον παιξει και στην επιθεση να τον ταλαιπωρησει τραβωντας τον εξω στο τριποντο!δλδ διδυμο αντιτς-παπανικολαου (στο 4 εαν παιζει σοφο-γκιστ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Έισι Λο συμμετείχε στην προπόνηση του Ολυμπιακού και θα είναι στη δωδεάδα στον πρώτο τελικό των πλέι οφ. Τη σημερινή προπόνηση παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναγιώτης Αγγελόπουλος και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Σκινδήλιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χαχα, γεια σου ρε Σάββα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ολα μεσα στο παιχνιδι ειναι... Το "thrash talking" βεβαια ειναι κατι δυσκολο. Πρωτον γιατι το εχουν δοκιμασει και αλλοι στο παρελθον και ο τυπος ειναι πιο ηρεμος και απο τον Καρλος το τσακαλι, και δευτερον δεν υπαρχει περιπτωση ελληνας παιχτης να μπει σε αυτο το τρυπακι. Γνωμη μου, εναν μεγαλο παιχτη τον νικας τιμια. Ας του δειξουν οτι ηρθε η ωρα να αποσυρθει... Ετυχε καποια στιγμη να μιλαω με εναν παλιο παιχτη του Παπαγου που εχει παιξει Α1 με Αλφονσο Φορντ κτλπ και τον ρωτησα πραγματικα που βρισκει το κουραγιο και παιζει ακομα. Ξερεις τι μου απαντησε Σαββα? "Δεν εχει βρεθει ενας πιτσιρικας να μου δειξει οτι ξοφλησα και πρεπει να τα παρατησω. Θα παιζω λοιπον οσο με κρατανε τα ποδια μου."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα στην παρέα!
    Δυο πράματα: 1. Διάβαζα τώρα το κείμενο του Ασπρούλια, που αν και βάζελος, είναι εξαιρετικό παιδί και δημοσιογράφος. Ποτέ δεν έχει προκαλέσει, "βλέπει" μπάσκετ και δεν έχει κωλώσει να πει πράγματα που να τον φέρνουν σε θέση άμυνας με τους δικούς του. Anyway, επειδή ακριβώς λοιπόν σέβομαι τη γνώμη του, μιλάει για έναν "δεύτερο δημιουργό"...τον Κάρι... Δε ξέρω ρε παιδιά, να έχω πέσει τόσο έξω? ΟΚ, δεν είμαι ούτε scouter, ούτε coach, ούτε τίποτα, αλλά πέραν ενός καλού/αξιόπιστου σουτ παραπάνω και μερικών λεπτών ξεκούρασης του Διαμαντίδη, δε βλέπω κάτι άλλο... Μακάρι να μη κάνω λάθος... και 2. Στο νέο τεύχος του All Star Basket, γράφτηκε ότι από τους "νεόφερτους" παίκτες του ΠΑΟ, ο ένας ήταν πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού για το καλοκαίρι... Άραγε μιλάει χωρίς μεταφορές και εννοεί τον Κάρι (..?) ή για κάποιον που έχει ήδη κλείσει και θα δούμε με τις ανακοινώσεις..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σχετικό και άσχετο μαζί, επειδή είχα στο νου μου να γράψω κάτι για Εθνική, Καλάθη, Κουφό, Τρινκέρι, αλλά δε πρόλαβα να γράψω ούτε για τη σειρά (θα το κάνω με το καλό το καλοκάιρι...), δεν αντέχω να μη ποστάρω αυτή τη φωτό, με περηφάνια! Όση κουβαλάει και το κυριότερο...το ΔΕΙΧΝΕΙ ο πιτσιρικάς της φωτό. Κάνε μας περήφανους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μιχαλη εγω στα ματς με τον πανιωνιο ειδα δημιουργια στα δυσκολα..θα τον δουμε και σημερα στα δυσκολα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δε την παλέυω σήμερα, καλά καταλάβατε... Κάτι ο καιρός, κάτι η κούραση, κάτι που δε βλέπω την ώρα να πάει 8 και να ξεκνήσει το παιχνίδι, χαζεύω δεξιά και αριστερά και βρήκα αυτό! Πολύ καλό αρθράκι, που έχει σχέση με εμάς και την πιο συμπαθή ομάδα από τις δυο που διεκδικούν το δαχτυλίδι πρωταθλητή ΝΒΑ (Btw, εγώ Pistons είμαι, καιμου αρέσουν και οι δυο, αλλά οι Spurs είναι πιο "ευρωπαϊκή" ομάδα).

    http://www.coachbasketball.gr/2013/05/spurs.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δε ξέρω βρε Κωστή, είναι πραγματικά "άγνωστος Χ". Δείχνει αδιαμφισβήτητα καλά στοιχεία, αλλά δε τον έχουμε δει σε ούτε ένα top class match, το πρώτο του θα 'ναι με εμάς... Μανουριάζομαι τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Και εννοείται η classic ανάλυση του Αντώνη, πριν από κάθε μεγάλο παιχνίδι. Ποστάρω link (και εδώ για όσους δε scroll-άρουν παρακάτω μέχρι το Blogroll) και ξεκινώ διάβασμα. Παιδιά, ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ και πιο user/browser friendly το νέο lay out του site. Μεγιές!


    http://redbasketzone.blogspot.gr/2013/06/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. πιστευω οι Heat ευκολα δυσκολα θα το σηκωσουν...αν και δεν πολυψηνομαι...θελω να το σηκωσει ο παρκερ που πιστευω οτι ειναι πολυ underrated καθαρα λογω οτι ειναι ευρωπαιος...αυτα που κανει ο τυπος φετος δεν υπαρχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χαχα...thanks...
    ήταν λίγο καλτ το άλλο και δυσκολευόμουν να πάρω την απόφαση να το αλλάξω...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παίδες καλησπέρα...Όπως και στο Final 4 έτσι και τώρα για γούρι είπα να εξαφανιστώ για κάποιο διάστημα και να ποστάρω μόνο στην σειρά των τελικών...Το σημερινό παιχνίδι είναι το πιο επικίνδυνο από όλα.Όλο τον καιρό που εμείς τρέχαμε στο Λονδίνο όλος ο Παναθηναικός προετοιμαζόταν στο να κτυπήσει το πρωτάθλημα.Για αυτό έκανε και τις μεταγραφές του Κάρυ και του Κουίν.Επομένως θεωρώ ότι θα είναι πολύ συγκεντρωμένοι σε όλη την σειρά οι βάζελοι.Μεγάλο τους αβαντάζ είναι ότι είναι χωρίς πολλές προπονήσεις αφενός ο Λο ο οποίος ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και αφετέρου ο Περπέρογλου ο οποίος στα παιχνίδια με τον Παναθηναικό είναι καθοριστικός.Πρέπει να προσέξουμε πολύ τον Κάρι σήμερα και να μην επιτρέψουμε στον χοντρό να πάρει πολλές μπάλες μέσα στην ρακέτα.Επίσης νομίζω ότι σήμερα θα κανει μεγάλο παιχνίδι ο Πρίντεζης καθώς και ο Παπανικολάου.Μακάρι να βοηθήσει και ο Λιθουανός από τα 6,75 διότι θα χρειαστεί πολύ το τρίποντα στην σειρά.Πάντως ακόμη και αν σήμερα γίνει το απευκταίο και πάλι πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε το Break μέσα στο Ο.Α.Κ.Α.....Όλοι ψυχραιμία σήμερα και υπομονή...Ελπίζω να μην γίνουν μαλακίες στις κερκίδες και έχουμε καμια τιμωρία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν εχω και πολλες ελπιδες για καλη εμφανιση του Παουελ αλλα θα εχει την ευκαιρια του οταν βρισκεται ο Σοφο στο παρκε. Οπως δεν μπορει αυτος να κλεισει το Σοφο ετσι δεν θα μπορει και ο χοντρος να τον ακολουθησει λογικα οποτε επιχειρει ποστ απ σουτακια. Το θεμα ειναι να ειναι σε καλη μερα και να μπουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το θέμα είναι ότι ο χοντρός θα τον φθείρει με φάουλ ενώ ο Πάουελ δεν θα φθείρει τον χοντρό...Για να δούμε...Αν και νομίζω ότι ο χοντρός είναι αρκετά γρήγορος και δεν θα έχει θέμα με τον Πάουελ στο να τον ακολουθεί και μακρυά....Και δυστυχώς ο χοντρός έχει φτιάξει και τις βολές του πολύ....Περισσότερο ελπίζω να φθείρει τον Λάσμε ο Πάουελ παρά τον χοντρό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. φωνη της λογικης7 Ιουνίου 2013 στις 7:38 μ.μ.

    Eίναι πολύ καλός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένουμε να σουτάρουμε τρίποντα...Τους είχαμε ένα 4λεπτο χωρίς καλάθι μειώσαμε από τους 13 στους 6 πόντους και σουτάραμε μόνον τρίποντα.....Αφου δεν μας μπαίνουν σήμερα τα τρίποντα...Έχουμε 2 στα 17 και μάλιστα με ελεύθερα τρίποντα να πηγαίνουν airball.....Πρέπει να πάρει επιθέσεις ο Πρίντεζης από το ζωγραφιστό...Μόνον με τρίποντα και με τέτοια αστοχία δεν γίνεται να κάνουμε κάτι καλό σήμερα...Βέβαια για να πω την αύρη μου αλήθεια με τέτοια αστοχία που δεν νομίζω να συνεχιστεί στο δεύτερο ημίχρονο οι 9 πόντοι δεν είναι πολλοί.....Έχουμε ελπίδες....Αρκεί να το πιστέψουμε...Λίγη ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ όλοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. που πας μωρε με τον κατσιβελη;που πας;μια πετρα σουταρει καλυτερα..ελεος,βαλε σλουκα ρε μαλακα..
    καναμε μαγκες τους πρασινους οχετους..
    οι αλλοι εχουν τσιτες που πηδανε στο ταβανι και ο δικος μας ο σαψαλης χανει λευ απ μονος του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ελπιζω να καταλαβαν καποιοι οτι η ομαδα θελει σκορερ καθαρομαιο.γιατι πολυ απλα δεν εχει και ο αρχηγος βαζει 20αρες με τους κολουσους..και οπως παντα εξαφανισμενος.και μετα ο μιχαλης μου λεει οτι εχω εμμονες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σάββα...Φίλε τα μηδενίζεις όλα....Δεν φταίει ο Κατσίβελης που έπαθε αυτό που έπαθε ο Λο....Και ο Παναθηναικός έχει τον πλευ μακερ του Πανιωνίου αλλά δεν το έβαλε...Αν δεν είχε τραυματιστεί ο Μάντζαρης και ο Λο ο Κατσίβελης δεν θα έβρισκε χώρο και χρόνο να παίξει...Είναι τόσο απλά τα πράγματα.....Και βομίζω ότι αν ο Λο είναι έτοιμος με σωστές προπονήσεις στον τρίτο τελικό τότε ακόμη και 0-2 να χάνουμε στην σειρά θα κάνουμε το 3-2....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. γιατί οι άλλοι που ήταν σήμερα?? χειρότερο ολυμπιακό φέτος δεν έχω δει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. φωνη της λογικης7 Ιουνίου 2013 στις 10:09 μ.μ.

    Oι αδυναμίες που επισημαίναμε όλη τη σεζόν φάνηκαν σήμερα. Δε μπορεί να παίζεις σχεδόν όλη τη χρονιά με μείον 4 ξένους. Ο παναθηναικός με τις μαιμούδες που μάζεψε και τις προσθαφαιρέσεις απέκτησε γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ, ήρθε και χωρίς άγχος , κλατάραν και οι δικοί μας και τέζα ο καμπούρης! Τέτοιο ποσοστό στα τρίποντα ούτε ερασιτεχνική ομάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. δεν μηδενιζω τιποτα..αυτοι που βλεπω λεω.. ο κατσιβελης θα παιζει μονο οταν τραυματιζεται καποιος και θα κρινεται εκ του ασφαλους...
    ειναι επαγγελματιας παικτης και σουταρει σαν αναπηρος και το ξαναγραφω...πολλοι απο εσας ομως εισαστε και σιγουροι οτι του χρονουν δεν πρεπει να παρουμε ξενο σουτερ-σκορερ στη θεση του ανεπαρκη γκετσε για να δωσουμε ευκαιριες στον κατσιβελη που σουταρει μεσα απο στομαχι..και γραφω αυτο που βλεπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. οι αλλοι οπως γραφεις εχουν δικαιωμα να κανουν και ενα κακο παιχνιδι οταν σε εχουν ξελασπωσει απειρες φορες και μιλαμε για παικτες δευτερτης γραμμης-εργατες με κασε το ενα εικοστο σε σχεση με τον σπαν.

    δεν θυμαμαι ομως τον αρχηγο εκτος ορισμενων εξαιρεσεων να μην εξαφανισμενος-χεσμενος..
    μετρησες ποσα αιρμπολ εκανε;
    απον τον αρχηγο σου περιμενεις αντιδρασηα και οχι 10 αιρμπολ.
    αυτος παιζει αυτος θα κριθει οχι εγω που γραφω εδω μεσα για τη πλακα μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Είμαι σαφώς υπἐρ της άποψης ότι πρέπει να πἀρουμε σκόρερ στην περιφέρεια...Λέω απλώς ότι υπό τις παρούσες συνθήκες δεν είναι θέμα του Κατσίβελη το να βάλει 8-10 ποντάκια ......Κατά τα άλλα συμφωνώ μαζί σου....Μιλάω μόνον για τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. αν θες να λέγεσαι πρωταθλητής ευρώπης περιμένεις αντίδραση από όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. γεια σε ολα τα παιδια..μολοις γυρισα απο σεφ στεναχωρεθηκα πολυ αλλα ασ βαλουμε λιγο τα πργματα στη σειρα ....συγουρα χασαμε ενα ματς που δεν το δικαιουμαστε με τιποτα ...η απουσια λο μας εκωψε στα 2 ο bill δεν μπορουσε να βρει χωρους και η ομαδα δεν ειχε καθολου ρυθμο ελειψη λο!κακο κουτσαρισμα κ απο μπαρτζωκα σημερα βλεπει οτι η ομαδα εχει μπει χαλια και ενα ολοκληρο 10λεπτο το πρωτο δεν περνει ταιμαουτ...να σπασει λιγο το ρυθμο κ.τ.λ..ομως δεν θα μπω στη λογικη να τα μηδενισω ολα ...τεχνικα αν καθησουμε να αναλυσουμε τη εγεινε θα μας παρει ολο το βραδυ...φαγαμε 3 -4 τριποντα απ την αδυνατη πλευρα στο 1 ημιχρονο ...ο λασμε κ ο γκιστ κανανε παρτυ ...αλλα παρολα αυτα παλι μονοι μας τα βγαλαμε τα ματια μας μια δεν βαζει ο παουελ το φολοου μια χανει τ μπαλα ο χαινς σε κομβκα σημεια ολα αυτα ...αλλα το κυριοτερο δεν βρεισκαμε σουτ με καλες προηποθεσεις....γειναν 3-4 τριποντα μονοι πουβ δεν μπηκαν....αλλα τοσο κακοι δεν μπορουμε να ειμαστε απο δω και περα ....εχουμε να χασουμε 2 μηνες ματς θα χαναμε κ ενα ...ειμασταν για κλαμματα σημερα κ αυτοι στ καλυτερο βραδυ τους ....εγω πιστευω κ την κυριακη αν χασουμε π δεν χανουμε αν πεξει ο λο κανονικα θα το παρουμε 3-2 το πρωταθλημα κ εδω θ ειμαστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ναι εχεις δικιο,αλλα ενα γαμημενο σουτακι βαλτο.επαγγλεματιας παικτης λεγεσαι,πληρωνεσαι για αυτο..και τα 4 ελευθερα με το θεο διπλα σου τα σουταρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Για τη σημερινη ηττα δεν φταιει η ελλειψη καθαρου σκορερ. Η ελλειψη Λο φταιει και ειναι μεγαλη Σαββα. Κακως ριχνεις ευθυνες στο Κατσιβελη. Ποιον καθαρο σκορερ εχει ο βαζελος εν τελη που μας νικησε? Η τσσκα που εχει Weems τι καταφερε? Εχουμε πολλους παιχτες που σκοραρουν. Καναμε χαλια παιχνιδι αλλα η ουσια ειναι οτι χασαμε το πλεονεκτημα στα γκαρντ με την ελλειψη Λο. Προσωπικα πιστευω οτι η σειρα γυριζει. Εχουμε παιξει καλυτερα εκτος φετος απ οτι εντος. Ειμαστε πιο συγκεντρωμενοι και λιγοτερο αγχωμενοι. Δεν καταλαβαινω τι παιχτη θες σαν 5η αλλαγη. Τον Κομπε? Με λιγα λεφτα οχι σοβαρο σκορερ δεν παιρνεις αλλα μια κοπια του Γκετσε. Η θα εχει κανα σουτακι και αμυνα θα ειναι τρυπιος η θα ειναι μετριος. Δεν εχουμε λεφτα διαθεσιμα για σοβαρο παιχτη με τις ανανεωσεις σε Χαις,Σπανουλη,Λο και την ελευση καποιου ψηλου. Μια μετριαντζα θα παρουμε.Εναν ψηλο σοβαρο θελουμε μετα απο Χαινς,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Απο την αρχη του χρονου λεω ξυπνατε ο βαζελος ειναι πολυ δυνατος..δεν το λεω για να βγω εξυπνακιας..απλα αποκοιμηθηκαμε ολοι..λοιπον κατα την γνωμη μου η σειρα ειναι πολυ δυσκολη..δεν πιστευω οτι η ιστορια κριθηκε στην απουσια του λο..ουτε στα χαμενα σουτ του κατσιβελη..εδω χασαμε τα ριμπαουντ..μας διαλυσανε στην ρακετα..εχουμε να παιξουμε με μια ομαδα που γυαλιζει το ματι τους και εχουν προετοιμαστει μονο γι αυτο..ειναι φορμαρισμενοι και ετοιμοι για το 3-0..αν νομιζετε οτι με ενα λο η κατασταση θα αλλαξει ειστε γελασμενοι..επισης ειδα τους παιχτες μας να ειναι απροετοιμαστοι ψυχολογικα..με μερικους απο εσας μιλαμε για μηνες και παραπανω..ξερω οτι βλεπετε μπασκετ..σας αρεσε αυτος ο ψευτοτσαμπουκας;οι αγκωνιες και οι κουτουλιες;εγω ειδα τους παιχτες του παναθηναικου συγκεντρωμενους..και τους δικους μας να προσπαθουν να ριξουν αγκωνιες..χειροτερα δεν μπορουμε να παιξουμε..ουτε ειναι θεμα σκορερ που συζητατε..δλδ ο βαζελος ποιον σκορερ ειχε;δεν μας ταιριαζει ο βαζελος και θα εχουμε προβλημα να γυρισουμε την σειρα...οπως ειπε και ενας φιλος τα κενα μας με αυτο τον παναθηναικο κανουν μπαμ..ειναι πολυ νωρις ακομα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Παιδιά.....Για όσους παρατηρούν τις ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ....Όταν ο Σπανούλης προς το τέλος του παιχνιδιού εκτελεί 2 βολές παρατήρησα το εξής.....Βαζει την πρώτη βολή και αμέσως πριν εκτελέσει την δεύτερη βολή κοιτάει επίμονα προς τον πάγκο του Παναθηναικού.....Δείχνει εκεί έναν φροντιστή να βρίζει τον Σπανούλη και στο καπάκι να κοιτάει απορημένος ο Πεδουλάκης....Μετά κάνει ξανά κοντινό στον Σπανούλη ο οποίος κοιτάει ξανά επίμονα προς τον Γιαννακόπουλο..Εκτελώντας την δεύτερη βολή του ο Σπανούλης ο Γιαννακόπουλος σφυρίζει κλέφτικα και εννοείται η βολή χάνεται....Όλο το παιχνίδι ήταν αυτή η φάση....Ο Ολυμπιακός δεν ήταν ψυχολογικά προετοιμασμένος για τον αγώνα.....Όταν ο πιο έμπειρος σου παίχτης την στιγμή που σουτάρει ο ίδιος βολές ασχολείται με τον πάγκο του βάζελου και όχι με το να βάλει την βολή τι περιμένουμε;
    ΠΡΕΠΕΙ να έχουν ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ.Ο Σπανούλης με τον Γιαννακόπουλο εννοώ....Έβλεπες του ς άλλους να καρφώνουν στην μουρη μας και να πανηγυρίζουν επίσης στην μούρη μας....Αποτέλεσμα;
    Νεύρα με το παραμικρό ο Παπανικολάου...Εδώ μέχρι και κατά τα άλλα ήρεμος Λιθουανός του Παναθηναικού σε ένα μπάσιμο έσπρωξε τον Παπανικολάου....Πάλι νεύρα ο Παπανικολάου....Ενώ όταν σε κάποια στιγμή στο πρώτο ημίχρονο ο Σπανούλης πήγε να χωθεί στην μούρη του Κροάτη του βάζελου ο άλλος ήταν πολύ ήρεμος...Ακόμη και ο Γκιστ δεν μπήκε στην διαδικασία να εκνευριστεί.....ΠΑΙΔΕΣ....Σήμερα οι άλλοι προκαλούσαν...Ξέραν ότι χωρίς τον Λο και με εγκλωβισμένο τον Σπανούλη το μόνον που μένει είναι να μας εκνευρίσουν...Και το κατάφεραν...Ήταν προετοιμασμένοι για αυτό οι βάζελοι.....Πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι οι τελικοί με τον αιώνιο αντίπαλο κερδίζονται πριν παιχτούν στο παρκέ...Κερδίζονται μεσα στο μυαλό πρώτα...Πρέπει όλοι πνευματικά να είναι προετοιμασμένοι για τέτοιες τακτικές....Ο Βάζελος ήταν και κέρδισε πολύ εύκολα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Λοιπον, εκτος τα ΤΡΑΓΙΚΑ ποσοστα στα 3ποντα, το παιχνιδι σημερα χαθηκε στους ψηλους, οποιος δεν το βλεπει θεωρω οτι πρεπει να ανησυχει...Λασμε, Γκιστ εκαναν παρτυ, εδικα ο Λασμε...Η συνεισφορα του ειναι τεραστια, δεν επιτρεπει διεισδυσεις και αναλωνομαστε σε τριποντα...Ενας Χαινς μονος του δεν μπορει, σε παλιοτερο ποσταρισμα μαλιστα, ειπα οτι ηταν ΑΝΑΓΚΑΙΟ να αλλαχθει ο Παουελ. Δεν ηταν τοσο κακος σημερα, απλα σε ντερμπυ θες κατι αλλο. Εκει ειναι το προβλημα, στους ψηλους..Αν η ρακετα ηταν προστατευμενη, η περιφερεια τους δεν μπορει να μας απειλησει...ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΟ ΦΥΣΙΚΑ...Τα παιχνιδια εκει θα κριθουν, στους ψηλους...Οσο υπαρχει μονο ενας Χαινς, να παλευει με τους αθλητικους ψηλους του Ποα, ετσι θα παει......

    υ.γ...Ειμαστε διπλα στην ομαδα ΠΑΝΤΑ, ΠΑΝΤΑ, ΠΑΝΤΑ....Δεν ξερω γιατι ομως, οπως ειχα εναν διαολεμενα καλο προαισθημα για τον αγωνα με ΤΣΣΚΑ, δεν εχω καλο προαισθημα για τους τελικους!!!

    υ.γ.2...Απο τα κορακια δεν περιμεναμε κατι αλλο, τεχνικη ποινη σε ΚΑΘΑΡΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΣΜΕ, η διαφορα στους 13...Βηματα ο χοντρος, μετρανε καλαθι, φαουλ του Περπε στον Μπραμο επειδη δεν τον αφησε να βγει απο τα σκριν..!!!!

    υ.γ3...Σπας την εδρα τη Κυριακη, παιρνεις πρωταθλημα...Χανεις, παει το πρωταθλημα!



    Αυτο ειναι το σχολιο μου στο redplanet...και ομως μου ειπαν οτι δεν ειμαι γνησιος Ολυμπιακος....Εικρινα ρε παιδες, ΜΗΠΩς ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Καλησπερα κιολας σε ολη τη παρεα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. όντως τέτοιους ψευτοτσαμπουκάδες και νεύρα φέτος πρώτη φορά βλέπω.. τεράστιο άγχος από το πρώτο λεπτό που εγώ πίστευα ότι σιγά σιγά θα εξαφανιζόταν και τελικά έγινε ακόμα χειρότερο στην 3η περίοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Απο την αρχη του χρονου ομως ο βαζελος πηγε σπιτι του και εμεις πηραμε Ευρωλιγκα. Με ενα Λο σε ανθρωπινη κατασταση μια χαρα αλλαζει η κατασταση Κωστα. Απλα η ομαδα ηταν αλλου γι αλλου ενω ο Παο μπηκε με το μαχαιρι στα δοντια. Με 2 παιχτες στο 1-2 ομως δυσκολα θα νικουσαμε σημερα. Ο Σπανουλης παντα κολλαει στα ματς με βαζελο, χρειαζοταν τον Λο να βοηθησει και αμυντικα και επιθετικα. Οταν γινοταν ντουμπλαρισμα στο Σπανουλη χρειαζομασταν καποιον με ντραιβ να εκμεταλευτει τα κενα που δημιουργοταν ομως ο Σλουκας και ο Κατσιβελης δεν το εχουν. Δεν μου αρεσε καθολου ο τροπος που παιξαμε, δεν ημασταν συγκεντρωμενοι και καναμε καποιους θεατρινισμους που λες και κατι ψευτοτσαμπουκαδες που με χαλασαν. Δεν ηταν αυτη η ομαδα με το μαχαιρι στα δοντια οπως μας εχει συνηθισει. Πιστευω παντως γυρναει η σειρα. ειναι δυσκολο με την εικονα που ειχαμε να το σκεφτουμε τωρα γιατι εχουμε νευρα αλλα ηταν λιγο λογικη η ηττα με Σπανουλη και σλουκα να παλευουν μονοι στα γκαρντ. Πρεπει να ηρεμησει η ομαδα και να μπει δυνατα στο επομενο ματς. Εχουμε νικησει καλυτερες ομαδες. Πιστευω στα 5 ματς θα φανει η καλυτερη ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Joe Συμφωνω μαζι σου..απλα ενας λω δεν θα φερει την ανοιξη..εγω απο τωρα το λεω οτι η ομαδα ειναι επιτυχημενη εστω και αν το χασουμε..ουτε εμενα μου αρεσε ο τροπος που παιξαμε..οπως τα λες θεατρινισμοι και ψευτοτσαμπουκαδες..η ομαδα χρειαζεται ηρεμια και ενα σχεδιο μεσα στην ρακετα..ισως ο παουελ να πρεπει να παιξει λιγοτερο..περιμενα την ομαδα να αντιδρασει..συνεχιζουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Διαβαζω στο ρεντπλανετ για διαιτησια και ουτε καν θελω να απαντησω..δλδ αν στεκεσαι στην διαιτησια καμια επαφη με το μπασκετ δεν εχεις..μονο κακο αυτο κανει στην ομαδα μας..εγω αν ημουν προπονητης τον παπ θα τον .... χθες για την συμπεριφορα του..θα τον εκανα αμεσως αλλαγη..τι ειναι αυτα ρε;με τετοια συγκεντρωση πως να παρουμε το ματς;;η ομαδα αν μπορει και εχει την ψυχη θα το γυρισει..τοσο απλα..δεν μπορω να καταλαβω τι νομιζανε..οτι θα το παρουμε αερα;;;ο λο δεν επαιξε καν χθες..ουτε την κυριακη θα ειναι ετοιμος..υπαρχει προβλημα με τον κατσιβελη..γιατι τον αφηνουν αμαρκαριστο και ο παιχτης που τον μαρκαρει ειναι μπαλαντερ και κλεινει στην ρακετα..πρεπει να κρυψουμε παουελ και κατσιβελη και συγχρονως να βρουμε λυση στο θεμα γκιστ/λασμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Η λύση για μένα είναι play maker o Σπανούλης και 2άρι ο Γκέτσε. Ανοίγει η άμυνα με τον Λιθουανό.
    Αλλαγή (αν μπει καλάθι) με Κατσίβελη μόνο για τις άμυνες...
    Κι επιτέλους, Χάινς μαζί με Σέρμα μαζί για περισσότερη ώρα στο παρκέ. Τους χτυπάμε με το όπλο τους. Καλό γύρισμα της μπάλας και inside game με Χάινς - Σέρμα.
    Υπάρχουν πολλά τρικ. Εμείς δεν τα δουλέψαμε, ενώ αυτοί προετοιμάζονταν βδομάδες γι'αυτό το παιχνίδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Mind Games:
    Αυτοί έπαιζαν καιρό τώρα με το μυαλό μας. Το είχε προαναγγείλει ο εφευρέτης της αλητείας.
    Ψυχολογία να γυρίσουμε το παιχνίδι είχαμε. Ακόμα και στο τέλος. Καθαρό μυαλό δεν είχαμε. Εκεί μας χτύπησαν και μας κέρδισαν.
    Αυτά τα περί αστοχίας και διαιτησίας τα ακούω βερεσέ. Όταν είσαι προετοιμασμένος και διαβασμένος, κερδίζεις τους πάντες.
    Έτσι κι αλλιώς, το ταβάνι των βάζελων είναι αυτό το παιχνίδι.
    51 πόντοι στην άμυνα (δεν πάει πιο κάτω) και γύρω στους -70 στην επίθεση και δεν πάνε πιο πάνω.
    Όλα γίνονται αρκεί να υπάρχει καθαρό μυαλό και ψυχραιμία. Τα υπόλοιπα θα έρθουν. Κι ο Λο μαζί τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. αυτο ακριβως που λες ειναι......συμφωνω απολυτα μαζι σου!


    Και βεβαια ο εφευρετης να μην ξαναπατησει σεφ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Καλησπέρα στην παρέα. Έχω διαβάσει από χθες,τόνους σχολίων και πέραν αυτού και ενός που έκανα στο rp στις αρχές του τρίτου 10λεπτου, δε κάνω άλλο. Ό,τι και να λέμε τώρα, είναι χωρίς αντίκρυσμα. Χίλια δίκια να 'χουμε, το ένα και το αυτό είναι. Για μενα ήταν καθαρά mentality. Θα έλεγα τα κλασσικά μου για ψηλούς, Πέρκινς κτλ, αλλά από τη στιγμή που καθαρίσαμε σαν αυγο CSKA και Real, θεωρώ αδύνατο να μην μπορούμε να καθαρίσουμε σε μια σειρά το βάζελο. Ακόμη και αυριο να χάσουμε, ΤΙΠΟΤΑ δε τελειώνει, γιατί θεωρώ ότι δεν είμαστε ακόμη με την πλάτη στον τοίχο. Μακάρι να μην πάει έτσι και έχουμε και extra άγχος, αλλά δυο χρόνια τώρα μου δείχνουν εκεί στην ομάδα ότι είναι λίγο kinky. Σα να θέλουν πραγματικά δύσκολες καταστάσεις για να ανταπεξέλθουν... βλέπουμε. Have Faith, αν μη τι άλλο, το αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Κάτι ακόμη αν και είπα δε θα σχολιάσω ξανά, μέχρι το τέλος της σειράς.
    Διαβάζω δεξιά και αριστερά, αντικειμενικά (και καλά) sites και blogs,
    και ο κάθε κακομοίρης καρπαζοεισπράκτωρας βγάζει χολή για ντόπινγκ "και
    να
    τι έγινε χθες" (βρε ζώα, αν έχεις πάρει ντόπα έτσι εύκολα χάνεται από
    το αίμα? Σε μια μέρα?). Και όχι μόνο τους αφήνουν να κηλιδώνουν το δις
    πρωταθλητή Ευρώπης,
    αλλά αφήνουν και αυτοί υπονοούμενα... Δε ξέρω
    ποιος και πως θα φτιάξει τα παιδιά (πέρυσι σε αυτό τον τομέα,
    αναλάμβανε ο Αγγέλου - και όχι δεν είναι μομφή αυτή για το προπονητικό
    μας τημ), αλλά θα πρέπει να τους δείξει τι λένε όλοι αυτοί οι ξεφτίλες
    και ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ τους υποτιμούν... Έχουν γνώση οι φύλακες όμως. Κρατήθηκαν
    nicknames, sites και ημερομηνίες και ουέ και αλοίμονο μη γίνει η στραβή
    που φοβάστε ρε... Γιατί δε θα πάει χαμένος ο χρόνος που σπατάλησα να
    φτιάξω αυτή τη database... Κυριακή κοντή γιορτή...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ase to rp φιλε!εχει ξεφυγει το θεμα εκει!θα συμφωνησω σχεδον σε ολα και ειδικα στο υγ.3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. παιδια μην γραφετε εν βρασμω ψυχης!αφηστε να δουμε τι θα γινει!κατα την γνωμη μου ημασταν κατωτεροι!αν δεν ξεμπλοκαρει ο σπανουλης,δεν παιξει ο λο και δεν χρησιμοποιηθει ο σερμαντινι σαν σκιαχτρο δεν εχουμε καμια ελπιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή