Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

"Έτσι ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό!"

Είμαι σίγουρος, την έχετε διαβάσει ήδη, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία να πάει η κουβέντα αλλού, μιας και στο μέτωπο των ανανεώσεων/μεταγραφών, υπάρχει σκοτάδι για την ώρα...

Εγώ θα μείνω σε τρία σημεία και πείτε μου τη γνώμη σας:

1. Στο θέμα των οργανωμένων. Δε συνηθίζω να χρησιμοποιώ την έκφραση "νιώθω δικαιωμένος", αλλά τώρα εδώ, πραγματικά το νιώθω! Σας έλεγα αδέρφια ότι η "7" είναι η εύκολη λεία/λύση/στόχος. Είμαι σίγουρος ότι ίσως και να έχει παρεξηγηθεί αυτή μου η πίστη. Το θέμα είναι ότι όταν οι Αγγελόπουλοι γράφουν κάτι τέτοιο ("Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων του Ολυμπιακού, οργανωμένων και μη, ήταν άψογοι σε όλο το παιχνίδι και αποχώρησαν υποδειγματικά από το γήπεδο, όταν δόθηκε η εντολή εκκένωσης."), δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης νομίζω. Δε μπορεί η "7", να φταίει για όλα... Ακόμη και αν ήταν μέλη της (που δεν είναι, ανατρέξτε στα σχόλια του εν λόγω ποστ να δείτε το γιατί...), δε μπορεί σε 35.000 κόσμο οργανωμένο - 100 αχαρακτήριστοι, να μαυρίζουν ΤΟΣΗ δουλειά και αγάπη.

2. Το θέμα της Αδριατικής λίγκας. Διάβασα στο blog του Μελάγιες στο gavros.gr (τελευταίο πόστ), να μίλα για "αστειότητες" περί αυτής, αλλά μόνο μέσα σε λίγες γραμμές, να αυτοαναιρείται! Τι έχει πάθει αυτό το παιδί (κάποτε ήταν από τις συμπάθειές μου...), δε ξέρω! Είναι κάτι που δε με νοιάζει κιόλας. Αν είχα Facebook, θα έμπαινα στον κόπο να τον ρωτήσω/απαντήσω για την Μακάμπι, αλλά δεν έχω σκοπό να αυτο-φακελωθώ (ναι, είμαι από αυτούς τους "γραφικούς" που το πιστεύουν αυτό), μόνο και μόνο για τον ρωτήσω μια "αστειότητα", όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Δεν είναι δυνατόν να είμαστε χειροπόδαρα δεμένοι σε κάτι και να μην αντιδράμε. Ωραίες, λυρικές και ποιητικές όλες αυτές οι ανακοινώσεις (τόσα χρόνια), αλλά σε "εφευρέτες" και λοιπό σύστημα, είναι στου "κουφού την πόρτα" κατάσταση... Αλήθεια πιστεύει κάποιος, έστω ένας, ότι ιδρώνει το αυτί τους..?

3. Εθνική. Την λατρεύω. Δεν είμαι εθνικιστής, δεν δείχνω ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις "άλλες", αλλά για αυτή του μπάσκετ, έχω σκάλωμα. Παρόλα αυτά ρωτώ πια, πως γίνεται όλο το χρόνο, τόσα χρόνια να μη σέβονται εσένα και τους κόπους σου και εσύ να πας να φοράς τη φανέλα? Γιατί κάποια στιγμή αυτή η καραμέλα, αυτό το παραμυθάκι που λέει ότι "η Εθνική δεν είναι του Βασιλακόπουλου, είναι όλων μας", πρέπει να πάρει τέλος. Οι παίκτες του τρεις φορές Πρωταθλητή Ευρώπης, διαπομπεύονται επί 15 μέρες από υπουργό (ξεφτιλισμένε Ιωαννίδη) και "σύστημα", αλλά όταν πάνε να προσφέρουν υπηρεσίες μετά, για το εθνόσημο και καλά, ξεχνιούνται δια μαγείας... Και να το ξεχνάνε αυτοί είναι ΟΚ, τη δουλειά τους κάνουν, αλλά εμείς...? Θα γυρίσει boomerang κάποια στιγμή αυτό και θα μας το κοπανάνε και από πάνω, θυμηθείτε με...

'Nuff said...

Για την ιστορία, η ανακοίνωση των προέδρων λέει τα εξής:

"Ως άνθρωποι που αγαπάμε τον αθλητισμό και το μπάσκετ καταδικάζουμε απερίφραστα τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον τρίτο τελικό από μικρή μερίδα θεατών του αγώνα.

Τους λίγους αυτούς ανεγκέφαλους, που στέρησαν από την ομάδα μας τη δυνατότητα να διεκδικήσει τη νίκη σε αυτό τον αγώνα και το πρωτάθλημα στους επόμενους που θα ακολουθούσαν, δεν τους χρειάζεται ο Ολυμπιακός, δεν τους θέλουμε στο γήπεδο και θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να μην ξαναβλάψουν την ομάδα μας.

Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων του Ολυμπιακού, οργανωμένων και μη, ήταν άψογοι σε όλο το παιχνίδι και αποχώρησαν υποδειγματικά από το γήπεδο, όταν δόθηκε η εντολή εκκένωσης. Δεν μπορούμε, επίσης, να παραβλέψουμε τις τεράστιες ευθύνες της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία έχει την εξουσία και τα μέσα για να ελέγξει μερικές δεκάδες ταραχοποιούς σε κλειστό χώρο.

Είναι δυστυχώς πραγματικότητα ότι οι συνθήκες διεξαγωγής της Euroleague είναι διαφορετικές από αυτές που επικρατούν στην Ελλάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι στη Euroleague από το 2009 που έχουμε την αποκλειστική ευθύνη του Ολυμπιακού, η ομάδα μας έχει συμμετάσχει σε τέσσερα Final Four (‘09, ‘10, ‘12, ‘13), έχει παίξει σε τρεις τελικούς (’10, ’12, ’13) και έχει κατακτήσει τον τίτλο δύο συνεχόμενες φορές και τις δύο με τρόπο μαγικό και με καθολική αναγνώριση και θαυμασμό.

Στην Ελλάδα, δυστυχώς, η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

* Άθλιες κατά γενική παραδοχή διαιτησίες επιβραβεύονται με το να παραμένουν οι διαιτητές στους πίνακες, αλλά και με το να προάγονται, όταν πλέον αποχωρούν, σε μέλη της ΚΕΔ.

* Πρόεδρος ομάδας εισβάλλει κατ’ επανάληψη στα αποδυτήρια των διαιτητών, όταν αυτοί δεν σφυρίζουν με τον τρόπο που επιθυμεί, τους βρίζει και τους απειλεί συνοδεία «φίλων».

* Οπαδική εφημερίδα και μέσα ενημέρωσης ιδιοκτησίας προέδρου ομάδας δημιουργούν κλίμα τρομοκρατίας σε βάρος διαιτητών και παραγόντων του αθλήματος και φανατίζουν τον κόσμο.

* Για πρώτη φορά φέτος έγιναν μαφιόζικες επιθέσεις στα σπίτια διαιτητών με στόχο τις ίδιες τις οικογένειές τους.

* Προπηλακίζονται και τρομοκρατούνται δημοσιογράφοι που ασκούν κριτική με σκοπό να τους φιμώσουν και να παραδειγματίσουν τους λοιπούς.

* Πρόεδρος ομάδας δηλώνει δημοσίως ότι η ομάδα του έχει budget 35εκ.€, αλλά στον επίσημο ισολογισμό εμφανίζει τα 13εκ.€!

* Διεξάγονται πρωταθλήματα χωρίς έλεγχο ντόπινγκ, όπως αυτό του 2010 που δεν έγινε έλεγχος στους τελικούς, και του 2011 που δεν έγινε κανένας έλεγχος σε όλη τη σεζόν.

Μέσα σ’ αυτό το νοσηρό περιβάλλον πήραμε το πρωτάθλημα του 2012. Χωρίς να “εφεύρουμε την αλητεία”.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η φετινή χρονιά σηματοδοτεί το τέλος ενός διεφθαρμένου συστήματος που καταρρέει. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Εμείς θα συνεχίζουμε να παλεύουμε και να είμαστε υπερήφανοι για έναν Ολυμπιακό που κατακτά τίτλους μάγκικα και αρχοντικά.

ΕΤΣΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Παναγιώτης Αγγελόπουλος Γιώργος Αγγελόπουλος".

48 σχόλια:

  1. Παίδες καλησπέρα από βροχερή Αγγλία (πάμε 2 ώρες πίσω, δεν έχω δα και τόοοσες αϋπνίες). Όπως θα μάθατε ο Λάσμε (μάλλον) πούλο. Και αυτό το "μάλλον" που λέω έχει να κάνει και με το λινκ απ'το gazzetta που παρέθεσε ο Clyde Drexler από πάνω. Ο πρόεδρας τσαντίστηκε και απέσυρε την πρόταση για να κερδίσει και ουσιαστικά και επικοινωνιακά. Κερδίζει χρόνο για να βολιδοσκοπήσει κι άλλους ψηλούς και ταυτόχρονα σπάει τον τσαμπουκά του παίκτη (σκληρός διαπραγματευτής ο άτιμος ο Στέφαν), ώστε αν τελικά η ΤΣΣΚΑ (ελλείψει ΠΑΟ) ρίξει λίγο την πρόταση, να οδηγηθεί ο παίκτης να ρίξει από μόνος του γέφυρες επικοινωνίας με την ομάδα (όπως έγινε πέρσι). Αν μέχρι τότε έχουμε κλείσει άλλον/-ους (στόχοι στους ψηλούς γενικά ο αγαπημένος σας Gani Lawal, o Alex Tyus, o Sharrod Ford, ο Ιαν και ο Dorsey), θα τελειώσει οριστικά η υπόθεση. Ελλείψει Λασμε, ξέρω ότι πάμε για 3 ψηλούς πάντως.

    Εκεί έρχεται και κολλάει ο ΟΣΦΠ. Αν θυμάστε σας έλεγα ότι οι Αφοι γουστάρουν τρελά Λάσμε (από γνωστό γνωστού στο λογιστήριο της ΚΑΕ γαύρος -με το συμπάθειο). Δεν ξέρω αν είναι έμπιστο το παρακάτω σάιτ, αλλά είναι μέχρι στιγμής το μόνο που κάνει σαφείς αναφορές (το gazzetta το υπαινίσσεται)...

    http://www.xxsports.gr/%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CE%B9%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%B9-%CE%BF-%CE%BB%CE%AC%CF%83%CE%BC%CE%B5/


    Αν γίνει κάτι τέτοιο, δηλ πάρουμε Dorsey και πάρετε Λάσμε (μόνο αν δε μείνει ο Χάινς) θα είναι από τις πιο μεγάλες αλλαξοκωλιές ever...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aυτα δε γινονται ουτε σε παραμυθια... Να δω Ντορσει στο βαζελο και Λασμε σε εμας και οτι θελει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φωνή ηρέμησε, όλα αυτά είναι "πληροφορίες". Πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να είναι "δόλωμα", "μούφα" ή "θόλωμα νερών"... Μη δένουμε κάτι ντε και καλά. Έχουμε δρόμο ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ προσωπικά όχι. Αλλά για να βγαίνει δειλά-δειλά, όλο και κάποια δώση αλήθεια μπορεί να έχει. Δε μπορεί ας πούμε να είναι μοχλός πίεσης για τον Χάινς? Ο Ρασνάτοβιτς παίζει τα παιχνίδια του με τα δικά του ΜΜΕ, γιατί όχι και η ΚΑΕ? Πόκερ είναι η φάση και οι μπλόφες είναι μέρος του παιχνιδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα 'χε πλάκα όμως, έτσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για Dorsey έχω μάθει (και δεν έχει αλλάξει κάτι από όσο ξέρω) Μάνο, ότι τον διπλαρώνει η Μακάμπι αλλά περιμένει κάτι καλό και από Τουρκία μεριά. Ποτέ μη λες ποτέ βέβαια... Πάντως αυτό το site (xxsports), έχει μια προϊστορία μούφας, οπότε φίλε μη το παίρνεις και πολύ στα σοβαρά... Κάνει το gazzetta να μοιάζει λίκνο δημοσιογραφίας! Έχουν να διαβάσουν πολλά τα μάτια και να ακούσουν ακόμη περισσότερα τα αυτιά μας. Ο Φόρντ που ακούγεται καλά για εσάς, εμένα μου αρέσει πάρα πολύ πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο πατ καλαθης γιατι δεν εχει ακουστει καθολου ρε παιδια?εννοω σαν αλλαγη και με το σκεπτικο οτι ειναι ελληνας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα ξέρεις τι είναι να τον έχεις ανακαλύψει εδώ και τόσο καιρό, να έχεις ζαλίσει κόσμο και κοσμάκη και να σου πάρει το πουλέν στο τέλος ο βάζελος? Δε το θέλει ούτε ο διάολος να πούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολυ μετριος παικτης ρε κωστη!γιατι να ακουστει?σιγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δε διαφωνώ, απλά το αναφέρω μιας και το 'χε πάρει το μάτι μου κάπου... Λέγεται, ότι ενδιαφέρεται η Μακάμπι (!!!)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πως γινεται να ρωταει ο κωστης και να απαντας εσυ σαν να εισαι ο κωστας!και με τα avatar εχουμε μπλεξει τα μπουτια μας!!!για μακαμπι?απορω τι του βρηκανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χαχαχαχα οντως..δημητρη απλα ειδα οτι εκανε σουπερ χρονια φετος και δεν τον παρακολουθησα καθολου και λεω μηπως βελτιωθηκε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά λέει ρε Κωστή, βάλε τίποτα άλλο, καμμιά φορά σε προσπερνάω, νομίζοντας ότι είναι δικό μου γραπτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Oχι μιχαλη αν το καλοσκεφτεις ετσι ειναι. Ο Πανιωνιος κινειται χρονια σε τετοιους ρυθμους, με καλες εφηβικες ομαδες ή να παιρνει παιχτες νεαρους που μπορουν να εξελιχτουν. Και ο Πειν φετος αποδειχτηκε καλη επιλογη και ο Μιλμπουρν. Για τον Αγραβανη δεν καταλαβα γιατι τοσος ντορος, δεν εχει παιξει αρκετα ακομα να κριθει. Σου βαζω και αλλες ομαδες στο κολπο. Περιστερι, Ηλυσιακο, ο Ικαρος Καλλιθεας ειχε 94αρη που επαιζε 20λεπτα(Λαρεντζακης). Και υπαρχουν και αλλες ομαδες. Ο Αρης με Μποχωριδη Βεζενκοβ να παιρνουν σημαντικα λεπτα(και οι δυο 94) και παει λεγοντας. Δεν ξερω αν ειναι θεμα εφηβικης ομαδας και υποδομων, τουλαχιστον πρεπει καποιοι παιχτες να ειναι δικοι μας και καθε καλοκαιρι να φευγουν δανεικοι μεχρι να δουμε τι μπασκετ μπορουν να παιξουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μαγκες για οποιον το δει συντομα και ειναι κοντα στο κλειστο του Αγιου Θωμα στο Μαρουσι... Η Εθνικη Νεων θα δωσει καποια φιλικα και το πρωτο ειναι σημερα. Οποιος θελει η εισοδος ελευθερη. Να δει και Αντετοκουμπο απο κοντα και ολα τα παιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. o βατουνιν ειπε οτι δεν ειναι στις επιλογες ο λασμε..κακο αυτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τωρα μολις διαβασα οτι κι ο ολυμπιακος βλεπει νταστον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αυτος ειναι ρε παιδια.. αυτος ολο γκαφες ηταν στον αρη,γελουσα μαζι του...για αυτο γινεται τοσο ντορος;και εχουμε και διλλημα λαβαλ-η αυτος;μακρια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=292317&Competition=114&Team=1250&Sport=2&Round=27282&Misc=4&Season=4994&Country=82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν προλαβαίνω να σου γράψω...
    Δεν πειράζει, ας με προλάβουν οι εξελίξεις.
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. δινεις πιθανοτητες?δεν ξερω πολυ μουφα μου ακουγεται αυτο το σεναριο.......και σιγουρα προτιμω lawal απο λασμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μην το αποκλειεις καθολου Μιχαλη, ειναι λιγο παραξενο που ειχαν δωσει 48ωρη προθεσμεια και ξαφνικα πριν καν περασει το διημερο απεσυραν τη προταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κι εγω, κυριως λογω ηλικιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν αποκλείω τίποτα Joe...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ισχυει οτι ειχε 1 Μ προταση απο βαζελο και δεν δεχτηκε?Δλδ εμεις με ποσα θα τον κλεισουμε?Παντως παιχτης που μεχρι περσυ ηταν αγνωστος με μια χρονια καλη ζηταει 1,5?Ο lawal με ποσα ερχεται?με 500-600?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μην το εχεις δεδομενο οτι ο βαζελος του εκανε προταση 1 μυριο οπως ακουγεται. Δεν μου φαινεται λογικο να του ειχαν κανει τετοια προταση εχουν και αυτοι οικονομικα θεματα. Αν δωσουμε τοσα λεφτα θα ειμαστε παλαβοι παντως ειδικα αν δεν κρατησουμε Χαινς γιατι τετοιους παιχτες σαν το Λασμε βρισκεις με τα μισα λεφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δε ξέρω Nery, πολλά ακούγονται και θέλουν φιλτράρισμα. Εγώ προσωπικά ήμουν αρκετά δύσπιστος, πάντα παίζουν τέτοια δημοσιεύματα και για πολλούς λόγους, όπως έχουμε ξαναπεί. Απλά έμαθα ότι υπάρχει ενδιαφέρον όντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Νομίζω ότι δεν έχει σχέση με Χάινς, αλλά με "αντίποινα". Θα δούμε, κρατάμε μικρό καλάθι και βλέπουμε. Προς το παρόν, για να σας πω την αλήθεια, εγώ αγωνιώ για Σπαν - Χάινς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κι εγω Μιχαλη, πρωτα πρεπει να μεινει ο κορμος μας μετα βλεπουμε τους αλλους, αργουμε λιγο παντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κάτι περιμένουμε, έχω την αίσθηση, Joe. Για μένα, ο Χάινς περιμένει Σπαν πια, δε παίζει. Έχει δυο καρά-μπαμ προτάσεις στα χέρια του και δεν απαντά. Εμείς από την άλλη, δε τον πιέζουμε... πάει για πακετάκι η ανακοίνωση, είτε θετική - είτε αρνητική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Σαββα εχει κανει πολυ καλο ματς εδω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τι παιχταρας ειναι αυτος ο Τακερ? Αυτον παρτε ρε παιδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. καλα και ο Ταπουτος εδω φαινεται Durant.....o Τακερ ειναι στους σανς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Συμφωνώ με Σάββα εδώ. Πέρασε και δεν ακούμπησε στον Άρη, παρόλα αυτά δε λέει κάτι αυτό. Διαβάζω όμως (δεν έχω άποψη, και το youtube, δεν είναι και ο καλύτερος κριτής) ότι είχε εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στην Ιταλία.. Επίσης καλό είναι να μη ξεχνάμε (το ξέρω σας έχω κουράσει με αυτό...) ότι τα γκαρντ κάνουν παιχνίδι. Πέρα από τα προφανή λοιπόν (ότι είναι εξαιρετικές περιπτώσεις δηλ και ο καθένας για τους δικούς του λόγους, έδεσε στην ομάδα του υπέροχα) είμαι πολύ περίεργος να δω αν ο Χάινς ή ο Λάσμε πάνε Ρωσία, πως θα κάνουν ίδιο παιχνίδι χωρίς Σπαν και Διαμαντίδη..? Σπαν είπαμε, ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Φωνή της λογικής26 Ιουνίου 2013 στις 1:43 π.μ.

    Εμπιστευθείτε με σε αυτό ο Ντάνστον θα βοηθήσει πιο πολύ απο το Λαγουάλ αν έρθει, άσχετα αν εμένα το πουλέν μου είναι ο Λαγουάλ. Και μη κρίνετε απο τον Άρη. Εμπιστευτείτε τη φωνή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Φωνή της λογικής26 Ιουνίου 2013 στις 1:45 π.μ.

    Αν και το πουλέν μου εξ αρχής όταν σας έδωσα αυτά τα 2 ονόματα ήταν πάντα ο Λαγουάλ, πίστεψε με ο Ντάνστον θα βοηθήσει υπερβολικά πολύ. Μακάρι να πάρουμε έναν απο τους 2, αν και εγω θα γούσταρα και τους 2...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Στερνή μου γνώση, Clyde...
    Μου έδωσες πάσα και το γράφω μετά φόβου, αλλά δε γαμ... Ακούγεται, ότι ο Χάινς όσο και να το παλεύουμε, είναι χαμένη υπόθεση επί της ουσίας... Ελπίζω να 'ναι λάθος εκτίμηση και για αυτό έβαλα τον "φόβο" στην πρόταση... Η στροφή προς Λάσμε αν ισχύει το παραπάνω, μοιάζει πιο κατανοητή πια... Επίσης έμαθα ότι μείνει - φύγει ο Χάινς, θα πάμε οπωσδήπτε για 5αρι Αμερικάνο... Δε ξέρω που πω μακάρι τώρα παίδες, τι να επαληθευθεί και τι όχι... Έχουμε δρόμο... Επιμένω όμως σε ένα. Σπαν, ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Φωνή της λογικής26 Ιουνίου 2013 στις 2:09 π.μ.

    Φίλε εμένα με νοιάζει να πάρουμε 2 παίχτες σαν τον Ντάνστον και το Λαγουάλ. Και ο Λάσμε κάνει. Αν πάρουμε 2 τέτοιους δε θα μου λείψει ο Χάινς προσωπικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μα συγνώμη ρε φίλε...Λέμε ότι ο Σπανούλης αυτό που θέλει να δει είναι ότι η ομάδα έχει πλάνο για να πρωταγωνιστήσει ξανά....Και τι πιο ξεκάθαρο από το να έχουμε μἐσα στην χρονιά διαπιστώσει τις αδυναμίες μας και ήδη να έχουμε κανει τις επαφές μας....Τελειώνει η σεζόν και καλώς ή κακώς δεν θέλεις τους Πάουελ,Γκετσεβίτσιους,Άντιτς;Έχεις ήδη κάνει τις κινήσεις σου και μέσα σε διάστημα 2 εβδομάδων ανακοινώνεις τους αντικαταστάτες τους....Αυτά θέλει να δει ο Σπανούλης για να πει το ναι....Τι νομίζουν ότι θέλει τα 3 εκατομμύρια;Σιγά και σε εμάς μια χαρά πεφτά θα πάρει...Όταν όμως δεν έχει κλείσει τον αντι-Πάουελ,των αντι-΄Αντιτς και τον αντι-Γκετσεβίτσιους τότε ο άλλος προβληματίζεται....Τα πράγματα δεν είναι πυρηνική φυσικη....Και δυστυχώς οι Αγγελόπουλοι και το τεχνικό επιτελείο φαίνεται ότι το κάνουν να φαίνεται πυρηνική φυσική....Βλέπεις ο βάζελος με πολύ μικρό κορμό ανανεώνει αυτούς που θέλει,σπάει τον τσαμπουκ΄στον Λάσμε και νομίζω ότι εντός ολίγων ωρών θα ανακοινώσει και 5ντάρι και παίρνει και δύο ταλαβτούχα ελληνόπουλα συν τον Φώτση.....Μπορεί να μην του βγει δεν λέω...Αλλά μέσα στην χρονιά είδε τις αδυναμίες του και έκανε τις κινήσεις του πριν καν τελειώσει η σεζόν....Αυτό σημαίνει προγραμματισμός....Άσε που μέσα στην χρονιά διόρθωσε τις κάκιστες αρχικές επιλογές του....Εμείς με έναν μέτριο αμερικανό ΄σεντερ στο 5 μαζί με τον Χάινς θα κτυποὐσαμε το πρωτάθλημα με αξιώσΕΙς...Εδώ νομίζω ότι στους 3 αγώνες με τον Πάουελ μέσα στο παρκε το επιμερους σκορ παιζει να ήταν 80-30 υπέρ των βάζελων.....Και λίγα λέω....Όπως τα χλωνω και ζητάω σοβαρότητα από τους οπαδούς της ομάδος έτσι ζητΏ ΣΟΒΑΡΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΌ από την τεχνική και διοικητική ηγεσία μας...Δεν θέλω πολλά λεφτά ούτε τρομερούς παίκτες...Ζητάω μόνον να κάνουν έξυπνες και στοχευμένες κινήσεις...Και το ΜΥΣΤΙΚΟ γαι αυτές είναι ότι ΓΙΝΟΝΤΑΙ μέσα στην χρονιά και όχι όταν το καλοκαίρι ο κάθε μάνατζερ ζητάει τον ουρανό με τα άστρα...ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Φίλε είσαι σίγουρος ότι αυτοί οι δύο θα δέσουν τόσο καλά στην ομάδα;Και εκτός αυτού το μεγάλο θέμα είναι ο Σπανούλης...Είναι εύκολο όταν έχεις παίκτες όπως ο Σπανουλης και ο Διαμαντίδης παίκτες αλτικοί,γρήγοροι και εργαλεία όπως οι Λάσμε και Χάινς να φαντάζουν παικταράδες....Αλλά χωρίς Σπανούλη ποιος σου είπε ότι όλοι αυτοί που λες θα κάνουν την δουλειά που πιστεύεις ότι θα κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Σύμφωνα με την εφημερίδα ΓΑΥΡΟΣ ο Σερμαντίνι ζητάει 800 χιλιάρικα.....Χαχα,χα,χα,χα,χαχα,χα,χα.....Ευτυχώς γέλασε το χειλάκι μου διότι δεν ΄μουν και στα καλύτερα μου αυτές τις μέρες....χαχαχαχαχα......Αυτά είναι.....χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αν κάνεις ένα flashback και εδώ μέσα και στο RP, που οι περισσότεροι μέσω αυτού τέλος πάντων, γνωριστήκαμε, θα δεις ότι όλα αυτά γράφονταν συνεχώς και με συνέπεια... Ο κώδωανς είχε κρουστεί ΠΟΛΛΑΚΙΣ Clyde, αλλά θα γίνω κακός τώρα, τότε είμαστε κάποιοι "μουρμούρες", "αχάριστοι", ακόμοι και "βάζελοι"... Τώρα τρεχάτε ποδαράκια μου. Καλά και χρυσά τα αδέρφια, τους αγαπάμε και τους θέλουμε, αλλά μυαλό ΔΕ ΒΑΖΟΥΝ! Πως να το κάνουμε δηλ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Κι εγω ετσι τα βλεπω τα πραγματα, αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι τι περιμενουμε να αλλαξει. Εφοσον δεν ανεβαζουμε αλλο τη προσφορα γιατι καθυστερουμε? Εκτος αν περιμενουμε να κανει καποια κινηση η Τσσκα και Μπαρτσα ωστε να κλεισουν αλλους παιχτες και μετα να διαπραγματευτουμε με αλλους ορους με τους δικους μας. Τι να πεις, ξυπναμε κιολας και πρεπει να μας πεταχτει ο καφες απ τη μυτη με τους τιτλους ειδησεων του Gazzetta "Συμφωνια του Χαινς με Τσσκα" μπαινεις να διαβασεις το αρθρο και ειναι λεει σχολιο στο twitter τουρκικης ιστοσελιδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Κοψτε απ ολους αρκει να μεινει ο Σερμαντινι! Αυτος θελει πιο πολλα απο Χαινς :P Φαντασου να παιζε περισσοτερο τι θα αξιωνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Είναι κι επίσημο.
    Ανανέωσαν τον Μπαρτζώκα. Στράβωσε η δουλειά με τον Αγγέλου Μιχάλη μου, δυστυχώς...
    1. http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=124232:-q-q&catid=70:karfwmata&Itemid=94


    2. http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=124245:--99---&catid=220:aris&Itemid=219


    3. http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=124260:2013-06-22-09-01-28&catid=70:karfwmata&Itemid=94


    4. http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=124459:2013-06-26-09-46-52&catid=227:olympiakos&Itemid=226

    ΑπάντησηΔιαγραφή