Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Ασκήσεις επί χάρτου...

Οι -κατά λογική ακολουθία- πιθανότητες στελέχωσης του Ερυθρόλευκου μπασκετικού ρόστερ την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

By Mark Roussos 

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός λοιπόν κι αυτό προϋποθέτει την διατήρηση του Ελληνικού κορμού του πρωταθλητή Ελλάδας και δευτεραθλητή Ευρώπης. Που σημαίνει εν ολίγοις ότι όλα ξεκινούν από την παραμονή του Σλούκα. Η κοινή συνιστώσα των δύο πλευρών είναι η ανεύρεση της χρυσής τομής που αφορά το χρόνο συμμετοχής του αθλητή, αλλά και την ταυτόχρονη καθιέρωσή του ως δεύτερη επιθετική λύση μετά το Βασίλη Σπανούλη.

Ο Σφαιρόπουλος επεσήμανε μεταξύ άλλων για την περίπτωση Σλούκα, ότι ο παίκτης έλαβε ήδη τις ευκαιρίες του φέτος, ότι του ζητήθηκε να προσπαθεί περισσότερο στην έμυνα και το έπραξε, καταλήγοντας ότι κανένας δεν έχει εξασφαλισμένη θέση στην πεντάδα, αλλά όλοι εξαρτώνται από τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε αναμέτρησης κι αυτό έρχεται σε συνάρτηση με το χρόνο συμμετοχής τους.

Η μετάφραση έχει ως εξής: "Σε σέβομαι και σε εκτιμώ Κώστα μου αλλά σε αυτή την ομάδα που έχουμε δημιουργήσει είμαστε όλοι ίσοι. Όποιος προσπαθεί στην προπόνηση και ανταποκρίνεται στους αγώνες με αυταπάρνηση και δυναμισμό θα παίζει σύμφωνα με την κρίση του προπονητή του."
Αν υποθέσουμε ότι δεν ανανεώνεται το συμβόλαιο του Λαφαγιέτ για το δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του.

Οι πιθανότεροι και πιο εφικτοί στόχοι είναι ο Τσαρλς Τζένκινς, ο Τζερόμ Ντάισον, ο Ντάριους Άνταμς. Ο Άλεξ Ρένφρο, ο Τζέισον Γκρέιντζερ, ο Μάρκους Ουίλιαμς, ο Τέιλορ Ροτσέστι, ο Μαρσελίνιο Χουέρτας, ο Μάλκολμ Ντιλέινι κι ο Άντριου Γκάουντλοκ δεν αναφέρονται επειδή είναι ακριβοί, δεν ταιριάζουν με την φιλοσοφία Σφαιρόπουλου (πρώτα άμυνα - μετά επίθεση) και δεν χωράνε στο ρόστερ εξαιτίας της Ελληνικής τριάδας μας στα γκαρντ.

Ο Λαφαγιέτ αρέσει στον Σφαιρόπουλο επειδή είναι παίκτης του προπονητή και δεν διαμαρτύρεται για το χρόνο συμμετοχής του. Δίνει το μέγιστο που μπορεί στο χρόνο που του αναλογεί. Θεωρώ ότι δεν θα ανανεωθεί όμως επειδή ο μισθός του είναι λίγο περισσότερος από αυτόν που του αρμόζει με βάση την προσφορά του κι επειδή θα χρειαστεί να πάρει μια μικρή αύξηση ο Σλούκας.

Μπορεί να βρεθεί παίκτης με λιγότερα από 400.000 δολάρια που θα αποτελέσει το ίδιο στήριγμα στη γραμμή άμυνας των γκαρντ με τον προκάτοχό του καθώς κι έναν παίκτη αλλαγής ρυθμού στην επίθεση. Ο Τζένκινς, ο Άνταμς (ή ακόμα κι ο Ντρέϊπερ που έμεινε ελεύθερος από την Εφές) θα αποτελέσουν πολύ καλές επιλογές για την αντικατάσταση του Λαφαγιέτ.

Πολύ πρόσφατα, βγήκε στην επιφάνεια και η είδηση αποχώρησης του Ντάνιελ Χάκετ από την Αρμάνι Μιλάνο χωρίς να γίνει χρήση της οψιόν του παίκτη προς ομάδα του ΝΒΑ. Που σημαίνει ότι ο παίκτης έχει ήδη πρόταση από μεγάλη ομάδα της Ευρώπης ή θέλει να δοκιμάσει στο ΝΒΑ (ανέφικτο σενάριο κατά την άποψή μου) χωρίς δεύτερη σκέψη μετά τις απανωτές απογοητεύσεις με Σιένα και Μιλάνο τα τελευταία χρόνια. Αν “χωράει” στο ρόστερ του Ολυμπιακού; Όχι, χωρίς δεύτερη σκέψη. Χωρίς νοοτροπία επαγγελματία (κάτι που απεχθάνεται ο Σφαιρόπουλος), με συνεχή πειθαρχικά παραπτώματα, με απαίτηση χρόνου συμμετοχής και κατοχής της μπάλας σαν δημιουργός και με καπαρωμένες τις βασικές θέσεις της περιφέρειάς μας. Χλωμό γενικότερα καθώς επίσης και εξαιτίας του ακριβού μισθολογίου του.

Δεν συμπεριλαμβάνω στη λίστα υποψηφίων το Νίκο Ζήση, επειδή σύμφωνα με δήλωση του team manager της Φενέρ (Ομέρ Ονάν), η παραμονή Ζήση στην ομάδα του είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη.

Συνεχίζω με τον δεύτερο παίκτη που θεωρείται υποψήφιος προς αποχώρηση. Αναφέρομαι φυσικά στον Τρεμέλ Ντάρντεν, τον οποίο άντεξα παρεπιπτόντως ένα χρόνο να με "ψέλνει" κάθε πρωί στο twitter. Φανατικά πιστός χριστιανός...


Η απόδοση του Τρεμέλ λοιπόν στους τελικούς, θα έκρινε την παραμονή του, αν αμοιβόταν με λιγότερα χρήματα. Να παραμείνει στην ομάδα επειδή είναι άψογος με τον Παναθηναϊκό και μας δίνει άνετα τις νίκες; Με 400.000 δολάρια θα μπορούσαμε να βρούμε καλύτερο τρίτο παίκτη στη θέση του. 

Το ζητούμενο όμως είναι ότι αμύνεται απίστευτα σωστά και κάνει τα πάντα στο παρκέ με αυταπάρνηση. Τον έχω δει σε όλες τις φάσεις σε ριμπάουντ, άμυνες, καρφώματα, κλεψίματα ακόμα και πονηρά σπρωξίματα ή "ξύλο" για να πάρει θέση στο αμυντικό ριμπάουντ. Αν το ζητούμενο είναι η άμυνα, τότε Τρεμέλ με χίλια. Ομάδα χωρίς ρολίστες, δεν είναι ομάδα.

Μπορούμε να εμπιστευθούμε τον ευπαθή (;) σε τραυματισμούς Παπαπέτρου και τον μονοδιάστατο Λοτζέσκι χωρίς εναλλακτική λύση στο 3; Ακούγεται όλο και πιο έντονα μια πιθανή επιστροφή του Περπέρογλου στο λιμάνι. Τι θα προσδώσει όμως ο Έλληνας φόργουορντ; Σκορ, σουτ και ποστάρισμα. Θα μειωθεί ο χρόνος του Πάπι και του Λοτζέσκι.

Θα ανεβάσουμε τον Περπέρογλου στο 4 όπως είχε πράξει ο κόουτς Μπαρτζώκας; Ναι, αλλά θα χάσουμε σε δύναμη, άμυνα και ριμπάουντ σε μια τέτοια περίπτωση. Θα κατεβάσουμε τον Λοτζέσκι στο 2 ώστε να "χωρέσουμε" τους δύο Έλληνες στη θέση 3 κατ'αποκλειστικότητα;

Ύστερα, τα οικονομικά δεδομένα για Περπέρογλου είναι κάπως απαγορευτικά. Η αμοιβή που του προσφέρθηκε πέρσι και μας άφησε για την Εφές, υποτίθεται ότι θα καταλήξει φέτος στον Σλούκα. Πώς λοιπόν θα δεχτεί να παίξει ο Περπέρογλου για τα 400.000 δολάρια του Ντάρντεν; Κάπως δύσκολο το βλέπω σαν σενάριο.

Αντιθέτως, βλέπω πιο πιθανή την έλευση ενός ξένου που θα μπορεί να συνυπάρχει αρμονικά στη θέση 2 και στη θέση 3 με σχετική άνεση. Σκότι Χόπσον, Τζάστιν Κάρτερ, Μαρσόν Μπρουκς, Κέι Σι Ρίβερς, Τζέισι Κάρολ, Ρακίμ Σάντερς, Κριστιάν Εγιένγκα. Ο Τάρενς Κίνσεϊ έχει συμφωνήσει με τη Μπάγερν και δεν τον συμπεριλαμβάνω ενώ ο Τζέιμς Άντερσον με την ΤΣΣΚΑ. 

Ο Χόπσον κι ο Κάρτερ -που λήγουν τα συμβόλαιά τους- είναι ιδανικές επιλογές για τη θέση. Ο Εγιένγκα με τον Σάντερς είναι στο στυλ του Ντάρντεν και ουσιαστικές ηλικιακές αναβαθμίσεις. Ο Μπρουκς κι ο Ρίβερς είναι περισσότερο 2άρια που κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνουν στις ομάδες τους. Αρμάνι και Ρεάλ αντίστοιχα. Δεν μπορούν να ανταποκριθούν στη θέση του play maker (λίγο καλύτερος ο Ρίβερς σε αυτό το κομμάτι) αλλά ούτε και στη θέση του small forward λόγω ύψους κι έλλειψης αμυντικής προσήλωσης με υψηλότερο αντίπαλο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα χρειαστούν αρκετά λεπτά συμμετοχής και για τον καθένα ξεχωριστά, τα οποία είναι προτιμότερο να δωθούν στο Σλούκα (στην Ευρωλίγκα) ή στον Χριστοδούλου (στο πρωτάθλημα).
Εν κατακλείδι, δεν προωθώ τη λύση προσθήκης παίκτη που να αγωνίζεται αποκλειστικά στις θέσεις 2 και 3. Περισσότερες πιθανότητες δίνω σε παραμονή του Ντάρντεν παρά σε προσθήκη ξένου ή κοινοτικού παίκτη στη θέση του.

Συνεχίζω με την κομβικότερη θέση της 5άδας που για μένα είναι η θέση 4. Εκεί βρίσκεται ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μπρέντ Πέτγουεϊ σε συνδυασμό με άλλους 3 Έλληνες που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις της θέσης 4 με επιτυχία. Άλλος περισσότερη κι άλλος λιγότερη.

Το ερώτημά μας είναι λοιπόν, αν θα μπορέσει να βρεθεί ικανοποιητικός αντικαταστάτης του Μπρεντ με λίγα περισσότερα χρήματα ως αμοιβή.

Η απάντηση θα μπορούσε να περιλαμβάνει και τον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος όμως προϋποθέτει 250.000 δολάρια εξαγορά του υπόλοιπου συμβολαίου από τον Άρη, συν το καπάρωμα της θέσης του αναπληρωματικού power forward που θα "απαιτούσε" η πλευρά του Βούλγαρου. Αυτή η συνεπαγωγή, θα μας οδηγούσε σε αποχώρηση του Μιχάλη Τσαϊρέλη από τον Ολυμπιακό. Μας ενοχλεί; Όχι άμεσα βέβαια, αλλά μόνο σε περίπτωση που υπήρχε ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί οικονομικά αυτή η μεταγραφή. Αν συμπεριλάβουμε τα 250.000 του buy out από τον Άρη και άλλα τόσα για συμβόλαιο του παίκτη, ανεβάζουμε το κασέ σε ύψη που παίρνουμε Αμερικανό ή κοινοτικό παίκτη εγνωσμένης αξίας που θα μπορούσε να έπαιζε ακόμα και βασικός.

Όπως ο Άντριου Μόερμαν της Λιμόζ, ο Κέιλεμπ Γκριν της Μάλαγα, ο Χουάν Παλάσιος της Καρσίγιακα (που υπήρξε πέρσι έντονο φλέρτ με τον Ολυμπιακό) είναι τεσσάρια χωρίς συμβόλαιο πλέον, ενώ ο Τζεφ Μπρουκς και ο Νικ Κάνερ-Μέντλεϊ ανήκουν σε ομάδες με ενεργά συμβόλαια αλλά μπορούν να μετεγγραφούν και να κάνουν τη διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα -ειδικότερα στον Ολυμπιακό φυσικά- και να προσφέρουν πολλά περισσότερα στην επίθεση από τον “Κιάμο” στην παρούσα φάση. Όσον αφορά την άμυνα τώρα, υπάρχει μια σοβαρή παράμετρος που δεν είναι άλλη από τον Σφαιρόπουλο, ο οποίος χαρακτήρησε τον Μπρεντ πολύ καλό στην άμυνα των διαγωνίων, στα κοψίματα και στο μαρκάρισμα των αντίπαλων γκαρντ. Κοντολογίς, αν κάποιος μας εγγυόταν για την υγεία του αθλητή, θα ποντάριζα με χίλια στην παραμονή του και την επόμενη αγωνιστική χρονιά.
Μια καλή περίπτωση επιθετικού παίκτη που αποχωρεί από την ομάδα του είναι κι ο Ζόραν Έρτσεγκ της Γαλατά για τη θέση 4 ή ακόμα κι ο Παούλιους Γιανκούνας της Ζαλγκίρις, που προσωπικά θα με κάλυπτε σε μεγάλο βαθμό επειδή είναι παίκτης που αποδίδει πάντα με αυταπάρνηση το μέγιστο που μπορεί σε επίθεση και άμυνα.

Η έκπληξη της θέσης 4 είναι φυσικά ο -ελεύθερος συμβολαίου πλέον- κύριος Πέρο Άντιτς. Ένας φόργουορντ με 2.10 ύψος που αγαπήσαμε και μας αγάπησε. Μπορούσε να παίζει 4άρι στην επίθεση εξαιτίας του καλού μακρινού σουτ που διαθέτει και 5άρι στην άμυνα εξαιτίας της πονηριάς του, των τοποθετήσεών του και της δύναμής του. Θα μου άρεσε να τον έβλεπα πάλι με τα ερυθρόλευκα αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει παρόμοια επιθυμία κι από τους προπονητές ή τους προέδρους της ομάδας μας.

Ολοκληρώνω με τη θέση 5 που το ιδεατό σενάριο κατά τον προπονητή πάντα, περιλαμβάνει έναν “κανονικό” ψηλό. Έναν αθλητικό παίκτη δηλαδή, του 2.08 περίπου, με αμυντικό προσανατολισμό στο παρκέ, δυνατό και αλτικό στην άμυνα αλλά και με μια σχετική ποικιλία κινήσεων στην επίθεση. Σε τέτοιο βαθμό που να μπορεί να “ακουμπήσει” η μπάλα στην επίθεση πάνω του, ώστε να προσφέρει μερικούς σταθερούς και σίγουρους πόντους σε καταστάσεις 5 εναντίον 5 κατά κύριο λόγο. Ούτως ώστε να απεμπλακεί ο Σπανούλης ή ο Πρίντεζης από το σκοράρισμα για όσο χρόνο αυτό κριθεί απαραίτητο και να τους προσφέρει τις απαραίτητες ανάσες ξεκούρασης κατά περίσταση.
Τελευταίες σημερινές αναφορές κάνουν λόγο για συμφωνία του Μπράιαν Ντάνστον με την Εφές Πίλσεν ενώ έχει ήδη υπάρξει αναλυτική παρασκηνιακή αναφορά από τον συντοπίτη Sober.

Ποιοι λοιπόν, θα μπορούσαν να μπουν στα παπούτσια του Ντάνστον και να τα φορέσουν με επιτυχία; 

Ο Πάτρικ Γιανγκ της Γαλατά που είναι υπερφυσικός αθλητής αλλά με λιγότερο ταλέντο, ο Σέιν Λαβάλ που έχει περισσότερο ταλέντο αλλά δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ σε υψηλό επίπεδο εκτός του ενός εκατομμυρίου δολαρίων που απαιτεί για συμβόλαιο, ο Σαμάρντο Σάμιουελς που είναι ένας συνδυασμός τεχνικής και τεράστιας δύναμης στο ποστ, ο Έρικ Μπάκνερ του 2.08 με εξαιρετικές προοπτικές σε άμυνα κι επίθεση αλλά με νέο συμβόλαιο ξανά σε Τούρκικη ομάδα, ο Τζαμέλ Μακλίν που είναι πολύ καλός τεχνικά αλλά είναι περισσότερο αριθμολάγνος από αυτό που απαιτείται και δεν μπορεί να παίξει 5άρι στην άμυνα παρά μόνο στην επίθεση κι αυτό υπό προϋποθέσεις κάλυψης από ψηλότερο 4άρι δίπλα του. Δεν το συζητώ για την άμυνα καθώς δεν μπορεί να αμυνθεί απέναντι σε δυνατότερα και αλτικότερα 5άρια. Υπάρχουν τρεις ικανοποιητικοί ψηλοί του Ιταλικού πρωταθλήματος αλλά δεν θεωρώ ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε επίπεδο Ευρωλίγκας για την ώρα. Χαντ, Ανοσίκε και Μέις. Το ίδιο ισχύει για τους Ακιντέλε και Βάντερ. Ο Ουόλτερ Ταβάρες κι ο Αουγκούστο Λίμα –από τους πρώτους ριμπάουντερς του Ισπανικού πρωταθλήματος- είναι πολύ καλές περιπτώσεις, αλλά όχι για τη θέση του βασικού στον Ολυμπιακό. Σίγουρα όχι για το ρόλο που εμείς απαιτούμε. Ο Τζεράι Γκραντ της Βέντσπιλς μου κλείνει πονηρά το μάτι. Εγώ θα τον έκλεινα αύριο πρωί με 250.000 ντόλαρς και θα τον δοκίμαζα αν μπορεί να ανταπεξέλθει. Εξαιρετικός στη θέση 5 είναι κι ο Τζάριντ Φέιμους από την αναπτυξιακή λίγκα του  ΝΒΑ. Με ύψος 2.11 και αρκετές προοπτικές βελτίωσης αλλά και άμεση προσαρμογή μιας κι έχει παίξει ήδη στην Ευρώπη παλαιότερα.

Η πληροφόρησή μου πριν καιρό, μιλούσε για μια υπέρβαση στη θέση του σέντερ για την ομάδα μας. Έναν παίκτη που αποτελούσε επιθυμία των Αγγελόπουλων και με τον οποίο είχαν προϋπάρξει συζητήσεις μετακίνησής του στον Ολυμπιακό. Μια εξαιρετικά δύσκολη περίσταση, που θα άλλαζε κατά πάσα πιθανότητα τον τρόπο επιθετικής ανάπτυξης καθώς και τις αμυντικές τακτικές της ομάδας μας. Ο λόγος φυσικά για τον κυρίαρχο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς που φαινομενικά είναι σχεδόν απίθανο να αποκτηθεί πλέον. Στον ίδιο παρονομαστή κινείται και μια πιθανή προσθήκη του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, αν συμπεριλάβουμε στο τελικό ισοζύγιο και το μεγάλο του μισθολόγιο. Σύμφωνα με φήμες, έχει υπάρξει προσέγγιση στον Νίκολα Μιλουτίνοφ της Παρτιζάν χωρίς να έχω μπορέσει να το επιβεβαιώσω μέχρι τώρα που γράφω το κείμενο.

Φυσικά υπάρχουν και τρεις επιλογές ψηλών από το ΝΒΑ, με περσινό μισθολόγιο ελάχιστα πάνω από τα 800 χιλιάρικα και που υποθετικά, μπορούν να προσεγγιστούν από τον Ολυμπιακό για τη θέση του βασικού σέντερ της ομάδας. Ο Γάλλος Αζινσά, ο Σερβοβόσνιος Κούζμιτς κι ο Αμερικανός Τζερόμ Τζόρνταν. Παραμένουν υποθετικές περιπτώσεις πάντως...

Το σίγουρο είναι ότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα επιλέξει παίκτη που να γνωρίζει τα κατατόπια της Ευρώπης και να έχει παίξει τουλάχιστον ένα χρόνο στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Όπως επίσης ότι αυτούς που θα επιλέξει, θα τους διατηρήσει με κάθε κόστος στο ρόστερ. Έτσι είναι ο χαρακτήρας του. Προτιμά να προσεγγίζει φιλικά τον παίκτη παρά αυστηρά κι αυταρχικά σαν προπονητής-προϊστάμενός του.

Ας κάνω λοιπόν την αρχή με τα πιθανολογούμενα ρόστερ που μπορούν να δημιουργηθούν, με τη σκέψη για δανεισμό ή παραμονή των μικρών της ομάδας όπως θα είναι ο Μήτογλου, ο Χριστοδούλου ή πιθανότατα ο Μωραϊτης στο βάθος του κάθε ρόστερ μας...

Στο πρώτο ρόστερ, έχουμε μια οικονομική παραμονή του Πέτγουεϊ στο 4 με μια ακριβότερη προσθήκη στη θέση 5 με ψηλούς που έχουν προοπτικές ΝΒΑ και “ζήτηση” στο μπασκετικό χρηματιστήριο. Η περίπτωση Λαφαγιέτ και υπολοίπων γκαρντ αντικαταστατών του Όλιβερ, κυμαίνονται σε παρόμοια οικονομικά στάνταρντς. Προχωράμε επίσης σε μια μικρή επιθετική αναβάθμιση της θέσης 5 με τη μεταγραφή Μπόγρη, αφού οι δύο πρώτοι ψηλοί μας στη θέση αυτή, μας προκύπτουν αθλητικοί από τη φύση τους και χωρίς ιδιαίτερες ποστ επιθετικές αρετές.


1. Μάντζαρης, Λαφαγιέτ/Τζένκινς/Άνταμς
2. Σπανούλης, Σλούκας
3. Παπαπέτρου, Λοτζέσκι, Ντάρντεν
4. Πρίντεζης, Πέτγουεϊ, Τσαϊρέλης
5. Ταβάρες/Λίμα, Χάντερ, Μπόγρης, Αγραβάνης, Καββαδάς

Στο δεύτερο ρόστερ, έχουμε μια σαφέστατη αναβάθμιση στη θέση 4 και μια οικονομικότερη –από Ντάνστον- επιλογή στη θέση 5 για τον ψηλό της ομάδας. Έτσι κι αλλιώς, ο Χάντερ τράβηξε όλο το κουπί φέτος κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Προσθέτουμε δίπλα στους undersized της θέσης 5 και πάλι, μια καλή επιθετικά προσθήκη με την μεταγραφή του Μπόγρη.

1. Μάντζαρης, Λαφαγιέτ/Τζένκινς/Άνταμς
2. Σπανούλης, Σλούκας
3. Παπαπέτρου, Λοτζέσκι, Ντάρντεν
4. Πρίντεζης, Μόερμαν/Γκριν/Παλάσιος/Μπρουκς/Μακλιν, Αγραβάνης, Τσαϊρέλης
5. Ανοσίκε/Γκραντ, Χάντερ, Μπόγρης, Καββαδάς

Στο τρίτο ρόστερ, κινούμαστε σε επίπεδα στρετς φόργουορντ για τη θέση 4 που θα μας προκύψουν κατά 200.000 δολάρια τουλάχιστον ακριβότεροι από Πέτγουεϊ, αλλά αποτελούν και οι δύο δοκιμασμένες και σίγουρες επιλογές σε περίπτωση που τραυματιστεί του χρόνου ξανά ο Πρίντεζης.
Υπογράφουμε με λιγότερα χρήματα τον Περπέρογλου από το συμβόλαιο του Ντάρντεν και όσα μας απομένουν τα εναποθέτουμε στη θέση 5 για να βρούμε τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ντάνστον, στα 700.000 δολάρια κατά προσέγγιση. Με 100.000-150.000 μπορούμε να πάρουμε τον Μιλουτίνοφ της Παρτιζάν σαν εναλλακτική στο 5.

1. Μάντζαρης, Λαφαγιέτ/Τζένκινς/Άνταμς
2. Σπανούλης, Σλούκας, Λοτζέσκι
3. Παπαπέτρου, Περπέρογλου
4. Πρίντεζης, Άντιτς/Γιανκούνας, Τσαϊρέλης
5. Γιανγκ/Σάμιουελς, Χάντερ, Μιλουτίνοφ, Αγραβάνης, Καββαδάς

Στο τέταρτο ρόστερ, επαναφέρουμε την επιλογή του αθλητικού και ταχύ παίκτη στη θέση 4, επαναφέρουμε την οικονομική αλλά εξαιρετική –κατά το δικό μου κριτήριο- επιλογή των δύο υποψήφιων σέντερ που θα κάνουν την έκπληξη και βολιδοσκοπούμε την ταυτόχρονη συνύπαρξη των Περπέρογλου και Ντάρντεν στη θέση 3 για ενδεχόμενους τραυματισμούς του Παπαπέτρου κατά τη διάρκεια της επόμενης αγωνιστικής σεζόν. Σε αυτό το ρόστερ, ο Μπόγρης κρίνεται επίσης απαραίτητος.

1. Μάντζαρης, Λαφαγιέτ/Τζένκινς/Άνταμς
2. Σπανούλης, Σλούκας, Λοτζέσκι
3. Παπαπέτρου, Περπέρογλου, Ντάρντεν
4. Πρίντεζης, Μόερμαν/Γκριν/Παλάσιος/Μπρουκς, Τσαϊρέλης
5. Μπάκνερ/Φέιμους, Χάντερ, Μπόγρης, Αγραβάνης, Καββαδάς

Στο πέμπτο ρόστερ, απαιτείται μια μεγάλη οικονομική υπέρβαση για έναν κυρίαρχο παίκτη στη θέση 5 που θα κάνει τη διαφορά αφού έχουν υπάρξει αποδεδειγμένα επαφές με τους Αγγελόπουλους και τον παίκτη σύμφωνα πάντα με πληροφορία δημοσιογράφου. Δεν μπορούμε να πάρουμε κάτι ακριβότερο εκτός του Μιλουτίνοφ για 6ο ξένο κατά συνέπεια.

1. Μάντζαρης, Λαφαγιέτ/Τζένκινς/Άνταμς
2. Σπανούλης, Σλούκας, Λοτζέσκι
3. Παπαπέτρου, Περπέρογλου
4. Πρίντεζης, Πέτγουεϊ, Αγραβάνης, Τσαϊρέλης
5. Μαριάνοβιτς/Ραντούλιτσα, Χάντερ, Μιλουτίνοφ, Καββαδάς 


1.436 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίο άρθρο μαρκ! Τον Σλούκα βλέπω τον έχεις στανταράκι σ'όλα τα ρόστερ:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ZervasNikolaos: Σε εξέλιξη το 1ο ραντεβού του μάνατζερ του Σλούκα με τον Ολυμπιακό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ!
    Είμαι πεπεισμένος για την παραμονή του. :)
    Χρήματα θα βρει παντού.
    Χρόνο συμμετοχής σε 1-2 ομάδες του κορυφαίου επιπέδου.
    Τέτοια παρέα και τέτοιο περιβάλλον όπως στον Ολυμπιακό, δεν θα βρει πουθενά πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστάρα, δύσκολο να τελειώσει απόψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οποτε και να τελειωσει θετικο θα ειναι το αποτελεσμα αδερφε... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έτσι απαιτεί η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι λες ρε φιλε μπραβο σου φοβερη δουλεια ψαχνω να βρω τροπο να το μελετησω με την ησυχια μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μακάρι φίλε, είναι σοβαρό παιδί ο σλουκας, ελπίζω να κάνει την σωστή επιλογή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. επιστροφη περπ δεν θελω..
    στο τεσσερα ειτε με αντιτς-ειτε με μοερμαν καλυπτομαι,θα ειναι και οικονομικοι..
    απορω με το κολλημα σφαιρο σε πετ.
    στο πεντε μπακνερ-γιανγκ-εμπακουε ειναι αριστες λυσεις.


    ξερω οτι θελουμε και ποστ παιχνιδι αλλα αυτη η ομαδα ετσι εμαθε να ζει και να πειθαινει..


    οσο για τα γκαρντ ασχετα με παραμονη σλουκα και θελω του, η ομαδα χρειαζεται σκορερ.
    αν συνδυαζει και αμυνα εχει καλως-που μπορουμε να βρουμε παικτη με αυτα τα δυο χαρακτηριστικα..


    τελος για νταρτεν αν μιεωσει λιγο το συμβολαιο του δεν ειμαι αρνητικος γιατι δινει πραγματα χωρις να απαιτει και χωρις να θελει να ειναι πρωταγωνιστης.

    ρεζουμε, η ομαδα ας δωσει 2 καλα συμβολαια απο το πανω ραφι για σκορερ και σεντερ και δεν χρειαζομαστε αλλη κινηση..
    αλλα παικτες τοπ επιπεδο..


    εμπεριστατωμενο και πληρες το ποστ σου δασκαλε.


    ευγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ... Και επαναλαμβάνω... Buckner πως να 'παίξει' αφού ο παίκτης μόλις υπέγραψε συμβόλαιο σε νέα ομάδα της Τουρκίας!!! Βλέπω Mark περιορισμενες τις λύσεις στο 5,γι'αυτο και ο σοφός έτρεξε να κλείσει Ντανστον! Παρεμπιπτόντως αυτός θα απαντήσει στην ομάδα ή έριξε μαύρη πέτρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χαρα στο κουραγιο σου για την αναλυση φιλε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Μπακνερ εχει ρητρα λενε τα παιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λέει ο Μελάγες ότι ο Ντάνστον τσίνησε με την Εφές,γιατί το συμβόλαιο δεν είναι κλειστό διετές, αλλά 1+1. Μπαρούφα μου φαίνεται, από την αρχή με οψιόν είχε ακουστεί.Ποιος ξέρει όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εμεις παντως του δινουμε κλειστο διετες και αυτοι 1+1... φακτ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μακάρι καλός μου φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το θεωρώ βιαστικό γιατί γραφόταν ανάμεσα στα κενά της δουλειάς (ακόμα στη δουλειά είμαι).
    Θα ήταν ιδανικό αν επέλεγα και το κατάλληλο βίντεο για κάθε παίκτη ή αν έκανα ανάλυση (έστω σύντομη) των αγωνιστικών χαρακτηριστικών των υποψηφίων.
    Οι εξελίξεις τρέχουν κι έπρεπε να τις προλάβουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πώς είχε καταλάβει τώρα ο Ντάνστον κλειστό της Εφές κ συμφώνησε αρχικά κ τώρα χαλάστηκε, ένας θεός ξέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ειμαι σιγουρος οτι ειχες και αλλες περιπτωσεις για ενδεχομενα ροστερ και πιο πολλα να πεις και σιγουρα εκοψες! Iσχυει? Μονο αυτο θελω να ξερω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ακόμα κι έτσι, δεν τον θεωρώ πλήρες φίλε. Ξέρεις ότι είμαι τελειομανής.
    Θα προτιμούσα να μην έκοβα τόσο απότομα τις παραγράφους, αλλά δεν θα μας έπαιρνε ο χρόνος ανάρτησης.
    Πάλι καλά που μπόρεσε να το αναρτήσει απόψε ο Μιχάλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ρε θηρίο! Τι δουλειά κάνεις αν επιτρέπεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στον Ντανστον μεταφερθηκε το συμβολαιο που του προτεινει η Εφες απτον Μισκο... ποτε συμφωνησε? Αν ειχε συμφωνησει δεν θα ειχε ανακοινωθει? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Λογικά ναι, απλώς το παρουσίαζαν ως τελειωμένο κ μάλλον τελικά δεν είναι τελειωμένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η δουλειά που έχω είναι συνεχόμενη από το πρωί μέχρι το βράδυ.
    Ωράριο από 7.30-8.00 το πρωί μέχρι τις 21.00-21.30 το βράδυ.
    Εδώ είμαι όλη μέρα. Κάθε μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να ρωτήσω κάτι άσχετο; Ο John Howard δεν γράφει πια; Θυμάμαι ότι είχε αλλάξει νικ αλλά ούτε με αυτό τον βλέπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Νομιζω εχει μπλεξει με εξεταστικες ο γιανναρας... εκτος αν εχω χασει επεισοδια και εχει αλλαξει 3-4 νικ και γραφει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και ποιος ηταν που ειχε εξεταστικη και ειχε γραψει οτι μας διαβαζει αλλα δεν γραφει πολυ πλεον?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. σκεφτόμουν ότι κάτι αισιόδοξο θα είχε να πει για Σλούκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. O Σλούκας έχει συμφωνήσει ήδη.Το αυριναό ραντεβού παρουσία των Αγγελόπουλων γίνεται κυρίως για επικοινωνιακούς λόγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ειλικρινά δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. την επομενη φορα θα διορθωσεις αυτα που δεν σου αρεσαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Την επόμενη φορά, θα ετοιμάσω ποστ με τεχνικά χαρακτηριστικά και βίντεο για κάθε παίκτη.
    Ο Ουοναμέικερ έβγαλε μάτια στους τελικούς Γερμανίας κι αξιοποίησε στο έπακρο τον Εμπάκουε.
    Ο Ντάισον έχει γίνει ο φόβος κι ο τρόμος του Αντρέα Τσιντσιαρίνι της Ρέτζιο Εμίλια στους Ιταλικούς τελικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιατί δεν ανακοινώνεται ο Τάιους;
    Ποιος εκπροσωπεί στην Ελλάδα τους Τάιους και Ανοσίκε;
    Μήπως ο Σφαιρόπουλος απευθύνθηκε στον κοινό εκπρόσωπο των δύο αυτών undersized;
    Προς το παρόν, πάρτε μια ιδέα από τους δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Basket Coach: il profilo di O.D. Anosike (Sidigas Avellino).
    https://www.youtube.com/watch?v=RqEgYFMK7f8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Alex Tyus - Maccabi Tel-Aviv MIX.
    https://www.youtube.com/watch?v=Aqy7ADEsDFU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. αυτον δεν τον εκλεισε η χιμκι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Έτσι διαβάσαμε. Με μια προσφορά 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων.
    Γιατί δεν τον ανακοινώνει όμως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Άλλος ένας ελεύθερος ψηλός που έχει κοινό εκπρόσωπο στην Ελλάδα με τους δύο προαναφερθέντες.
    Kervin Bristol Highlights Video.
    https://www.youtube.com/watch?v=Ap5NLvfO868

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. εχει πλακα να μενει ο φραγκοκιλερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Θα διαψευσθεί μέχρι κι ο Λοτζέσκι. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Χορταστικο, ωραιο κειμενο Μαρκ. Μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ευχαριστώ ρε Γιάννη!
    Μου βγήκαν τα μάτια να διαφοροποιώ κείμενα και παίκτες ώστε να είμαι επίκαιρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εδω ειμαι ψηλε. Γενικα, ο "δικος" μου μεχρι στιγμης δεν μου εχει πει κατι. Ψιλοτηριεται σιγυ ιχθυος. Δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο. Αν μαθω κατι, εδω θα το ποσταρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Έκανε τουίτ που αποχαιρετούσε το φίλο του το Ντάνστον αλλά μετά από λίγο το διέγραψε... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Έχω την αίσθηση, ότι πέτυχα λαυράκι με αυτόν τον μαυρούλη.
    Είναι διαθέσιμος παρεπιπτόντως και μεταξύ μας έρχεται και με το καράβι αν του κάνουμε πρόταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Randy CULPEPPER: Best Moments 2011-2012.
    https://www.youtube.com/watch?v=3iLqZK_lj10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Όσο περισσότερο τον παρακολουθώ, τόσο περισσότερο μου ταιριάζει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.
    Star Performance. Randy Culpepper vs. Nymburk 16.11.14 - 28 Pts, 4 Stls!
    https://www.youtube.com/watch?v=HGQB0B3PFAY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Εβαλες και τοσες διαφορετικες 5αδες ρε θηριο. Λογικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Είναι πολύ γρήγορος, με σωστές τοποθετήσεις και κατάλληλες επιλογές.
    Αλτικός, δυνατός και εκρηκτικός.
    Randy Culpepper !!
    https://www.youtube.com/watch?v=RehBFrGOaPY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Σωστά. Θα μπορούσα να συμπεριλάβω και τον Τάιους αλλά με χάλασε η φήμη της Χίμκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. @superbasket: Δεν μένει Τελ Αβίβ ο Τάιους: Ο Άλεξ Τάιους δεν πρόκειται να συνεχίσει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά κατά πώς... http://t.co/ckfO0QkOqR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Παντως, εγω θα κοιτουσα πολυ σοβαρα τον Σαμουελς. Δηλαδη, με εναν Νταισον για αντι-Λαφα και Σαμουελς, εχουμε πολλες επιλογες παιχνιδιου. Run n gun o Nταισον, μαναουλα στο ανοιχτο γηπεδο και πενετρειτορ, ποσταρισματα φουλ μεσα με το κτηνος Σαμουελς και οταν κλεινουν οι αμυνες Λοτζε και λοιποι στημενοι εξω. Μπορει να ναι λιγο αργος στην αμυνα, αλλα με Πετ διπλα (ή στυλ τετοιο), καλυπτεται η αδυναμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Πολλα λεφτα ρε φιλε ομως. Δεν τ' αξιζει. Βρισκεις πολλους παρομοιους. Αλλα Ρωσοι ειναι αυτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Τους Ντάισον και Ουοναμέικερ από κοντούς.
    Ο ένας παίζει ακόμα ενώ ο άλλος έχει συμβόλαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Πού παίζει? Συμβόλαιο έχει ? Πόσο χρονών είναι ? Και θα δεχτεί να παίζει 15 λεπτά στο ροτέσιον του Ολυμπιακού ? Αυτός μοιάζει με ρίβερς, θέλει την μπάλα στα χέρια του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Krasny Oktyabr (2014-15, VTB, Eurocup)
    Play Maker, Shooting Guard.
    Born on 16-5-1989.
    Height

    1.83
    16.5.1989

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μάλλον γιατί έχει συμβόλαιο με την Μακάμπι και πρέπει να το σπάσει ? Η πρόταση την Χίμκι ισχύει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Χωράει στο ρόστερ της Χίμκι ο ζουμπάς ο Τάιους;
    http://www.eurocupbasketball.com/eurocup/competition/teams/showteam?clubcode=KHI&seasoncode=U2014

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Καλησπέρα παίδες!

    Από αύριο θα μπορώ να συμμετέχω περισσότερο, αλλά ήθελα να ευλογήσουμε τα γένια μας (για άλλη μια φορά), που άλλο ένα μέλος της παρέας, πήρε σκυτάλη και καταθέτει και αυτό, μια πλήρως εμπεριστατωμένη άποψη. Ξέρω ότι όταν το έλεγα κάποτε, κάποιοι δε με πίστευαν, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που ατό εδώ προχωρά μόνο του.

    Τεσπά, να σας δώσω και κάτι που δε ξέρω αν έχει γραφτεί. Κάτσι και Σταμάτης, μάλλον σε Ρούλη... Καλά το πάνε...

    φιλούρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ευχαριστώ Μιχάλη για το βήμα.
    Καλό βράδυ σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ο αντερσον λενε κλεινει τελικα στην φενερ ειμαι περιεργος πιο τριαρι θα παρει στο τελος η τσσκα....βλεπω να σκαει προταση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ας κανει μια προταση στον Περπε με 456377735546673677 μυρια για 1 χρονο..... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. βλεπω να μας χτυπανε την πορτα για λοτζε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Δεν εχουνε τοσα λεφτα..... χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Εχει γραφτει πάντως για ενδιαφέρον Ιτούδη για Πέρπε. Έχουν γραφτεί βέβαια τα πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Τον δινουμε τον Λοτζε με 5εκ+τον Παραχουσκι(Τον οποιον θα κλεισουν και θα μας τον στειλουν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. @TolisLeoussis: ΤΕΛΟΣ και οριστικά ο Ντάνστον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. γλυτωσαμε, μας ειχε σπασει τα νευρα στις βολες και τα φαουλ 2 απ΄το 5 λεπτο για να μην πω τα λει απ που εχανε φετος....πολυ χτυκιο αδερφε μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Μολις εφυγε κι ο Ταιους απο Μακαμπι...δεν παιρνει το αεροπλανο για Ελλαδα...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Sorry που επεμβαίνω ρε παιδιά, αλλά ο Άντερσον δεν είναι καθαρό 3άρι. Περισσότερο 2άρι έπαιζε στη Ζαλγκίρις. Ως γκαρντ τον λογίζω. Έκανε όλο το παιχνίδι πέρσι στη Λιθουανία. Πολύ μπάλα στα χέρια του και με τον Ντίξον εκέι πρέπει να μοιράσουν πολλές μπάλες στη Φενέρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Μια τρυπα στο νερο και φετος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. για να δουμε...εχει πολυ φαι ο ψηλος παντως υπαρχει πολυ πραμα απο αυτα που μας ανεβαζει ο μαρκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Εχει οντως...καλη επιλογη χρειαζεται...και μια χαρα θα ειμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. δεν τα λεμε εμεις τα σαιτ τα αραδιαζανε οτι η τσσκα κλεινει για 3αρι τον αντερσον και οτι τον παιρνει τωρα η φενερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Θελει Λαφαγιετ η Μαλαγα...

    http://www.eurohoops.net/el/2015/06/featured-el/104638

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. "2 μυρια για συμβολαιο εως το 2018 η προταση του Ολυμπιακου στον Σλουκα".

    Eurohoops.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. 3 χρονια. Πολυ λιγα τα λεφτα. Ας ελπισουμε ν' ανεβουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Το καλυτερο θα ηταν 3ετες κλιμακωτο 700-800-900

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. θα ανεβουμε στα 2,2-2,3 και θα κλεισει πιστευω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Βασει Eurohoops παλι, η Φενερ μπορει να προσφερει εως 2 μυρια για 2 χρονια. Σε αυτη την περιπτωση εχουμε πλεονεκτημα, γιατι προσφερουμε πιο πολλα χρονια ο Σλουκι ειναι δεμενος με την ομαδα, η Φενερ ειναι λιγο αβεβαιο σαν μελλον, εδω θα εχει πρωταγωνιστικο ρολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ο ομπραντονιτς παλι θα παρει τη σαρα και τη μαρα.. ηδη πηρε ντιξον-αντερσον.. τι να παει να κανει εκει ο σλουκας.. με βαζελο δεν ασχολουμαι καν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ισως ναι. Τα 2 παντως ειναι λιγα. Βεβαια, ξεκινας απο χαμηλα παντα. Νομος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Αντερσον δεν παει Τσσκα? Μηπως δεν θα πρεπει να υποτιμησουμε τον βαζελο ομως? 4 μυρια ειναι παρα πολλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. τελευταια ρεπορταζ λενε οτι παει φενερ
    ειναι 4Μ για 4χρονια ομως.. πιστευεις οτι θα πηγαινε ο κωστας στην ομαδα του τρακη για 200χιλ το χρονο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Σαν πρώτη πρόταση γιατί υπολογίζουμε πως πάντα ξεκινάς από το χειρότερο που μπορείς να δώσεις, η προτάση δεν είναι κακή. Και με τα δεδομένα της χώρας πάντα έτσι. 1,3 δώσαμε στον Μάντζαρη νομίζω και ήδη δίνουμε στον Κώστα 2! Θεωρώ θα ανέβουμε λίγο κιόλας και εκεί κοντά στο 2,3 άντε βία 2,4 θα τα βρουν. Έχει επίγνωση πιστεύω ο Κώστας και του τι αξίζει και πως θα έρθει η ώρα που θα πάρει και παραπάνω από μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Τι για 200 χιλιαρικα? 660 τον χρονο του δινουμε κ η ζελα 1 μυριο. Μεγαλη διαφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. αρχικη προσφορα ειναι ρε συ.. θα ανεβουμε οπως εγινε και με μαντζαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Σωστος ο τροπος σκεψης σου. Θεωρω ομως, οτι θα πρεπει ν'ανεβουμε πανω απο 2.4. Τωρα, αν υπογραψει με αυτα τα λεφτα, θα μιλαμε για μεγα γαυρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Κ γω αυτο πιστευω. Απλα θεωρω οτι θα πρεπει ν' ανεβουμε πολυ. Δηλαδη, 800 να φτασουμε ανωτατη σιγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Αν πάμε στο 2,4 θα μιλάμε για πρόταση 800,000 το χρόνο. Ε δεν νομίζω πως θα πάμε παραπάνω. Πολύ καλά είναι τα λεφτά αυτά μην τρελαθούμε. Ο Πρίντεζης παίρνει 1 εκ ρε παιδιά. Άντε ένα εκ και κάτι ψηλά από φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. 800 ειναι καλα. Το θεμα ειναι να φτασει εκει ομως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Βάλε και τα μπόνους μέσα και καλά είμαστε. Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι του. Υπολόγισε πως ήδη μ αυτή την πρόταση την υποτίθεται χαμηλή μας θα είναι ο 3ος πιο καλοπληρωμένος παίκτης της ομάδας μετά από Σπαν και Πρίντεζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. εισαι σλουκας, εχεις βιωσει στο πετσι σου χειρουργια ολα αυτα τα χρονια απο τους γκρι, εχεις ενα τρακη απεναντι σου που εχει κανει τα αχαρακτηριστα και δεν εχει κανενα ηθικο φραγμο και θα πας να ξεπουληθεις για μερικα χιλιαρικα παραπανω? ποτε ρε! αν το θεμα ειναι τα λεφτα θα παει εξω ο κωστας.. στους σιχαμενους το αποκλειω προσωπικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Κατ'αρχήν στο καλό και να μη μας γράφεις...Πολύ το χάρηκα...


    Κατα δεύτερον...Όπως σας είπα χθες τέτοια ώρα περίπου, θα χρειαστούν κι άλλα ραντεβού...Η πρώτη πρόταση που παρουσίασε το eurohoops, είναι η πρόταση Σκινδήλια...Όπως πέρυσι με τον Μάντζαρη...Οι αφοί θα δώσουν λίγο ακόμα...Πέντε πάνω πέντε κάτω θα τα βρούμε, που είπε και ο Κώστης...


    Τι επαγγελματική κειμενάρα είναι αυτή ρε Μαρκ...Μ' αρέσει που σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις έχεις μέσα τη Μπογράρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Μέσα στη βδομάδα λογικά ότι γίνει. Λες να πάνε όλα καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Όσο πιο σύντομα τόσο το καλύτερο για όλους...Μπορεί όμως να πάρει και περισσότερο από βδομάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Μην μπουν και άλλοι μνηστήρες από Ισπανία μεριά και ψαχνόμαστε μετά, καλό θα ήταν να το τελειώσουμε γρήγορα... Όπως και να χει το αποτέλεσμα μετράει το οποίο εύχομαι να είναι θετικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Δεν νομιζω.Θα θελει και αρκετα χρηματα ο συγκεκριμενος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα ο Σλούκας θα πάρει σίγουρα περισσότερα από το Μάντζαρη.Υπογράφουν (αν υπογράψει ο Σλου) κάτω από ενετλώς διαφορετικές συνθήκες. Σίγουρα όμως δεν μπορεί να φτάσει τον Πριντ.Θα δούμε. Αυτά τα πρώτα ραντεβού με Σκινδήλια είναι παντα "παγωμένα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. καταρχας συγχαρητηρια για το κειμενο στον μακ..αλλα και στον μιχαλη που δινει αυτη την δυνατοτητα ωστε να διαβαζουμε τετοια κειμενα..δεν εχεις να προσθεσεις και πολλα αφου τα εχει πει ολα ο μακ..για τον τζενκινς να πω οτι δεν ειναι τυχαιος παιχτης..πιεζει απιστευτα πανω στην μπαλα και βγαζει φοβερη ενεργεια..ομως δεν εχει σουτ και δεν ειναι κλατς..τα ποσα που ακουω για σλουκα ειναι πραγματικα παρα πολλα..δυστυχως ετσι κινειται η αγορα και θα πρεπει να το αποδεχτουμε..αν μπορει η διοικηση να φερει ταιους τοτε να το πραξει χθες..ας μοιαζει στο στυλ με ταιους..δεν κραταω κακια στον ντανστον..για εμενα και το εχω ξαναπει οι κομβικες θεσεις ειναι 1 και 5..αν εκει γινουν σωστες επιλογες θα ειμαστε φ4..
    υγ.βγαλαμε αριστερα για πιο ακριβως λογο??για να περασουν μετρα χεροτερα απο μαιλ χαρδουβελη?φυσικα γινεται κατανοητο οτι δεν κυβερναει η αριστερα..εχουμε χασει την εθνικη μας κυριαρχια..ειναι ξεκαθαρο αυτο..απλα καταντια..κριμα που δεν υπαρχει ενας πατριωτης πολιτικος να ανατρεψει αυτην την κατασταση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Ωραιος μακ...εγω πιστευω οτι ο γιανκ θα βρει ομαδα στο νβα...ειναι πολυ δυνατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Το ζήτημα είναι λεπτό! Πόσο δικαιο θα είναι για τον Μάντζαρη να βλέπει ότι ο συνομήλικός του, με μικρότερο χρόνο συμμετοχής από τον ίδιο στο ροτέσιον, θα παρει (αν υπογράψει) 2 ,ίσως και παραπάνω, μύρια για 3 χρόνια ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ρε παιδια μην τρελαθουμε..να στραβωσει ο μαντζαρης που ο σλου θα παρει περισσοτερα λεφτα??γιατι??ο ανυπαρκτος μαντζαρης μεχρι τον μαρτιο??ο σλουκας εκανε μια καλη σεζον..δλδ ολοι πρεπει να παιρνουν τα ιδια..ειναι ηλικιακο το θεμα?ο σλουκας εχει περισσοτερο ταλεντο και κανενα προβλημα δεν θα δημιουργηθει..ας μην ξεχναμε οτι και ο μαντζαρης παιρνει περισσοτερα απο αυτα που αξιζει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Δε διαφωνώ, αλλά ο Σλου έχει δύο μεγάλες προτάσεις από άλλες ομαδες, αυτό αυτόματα τον κάνει πιο ακριβό κ ο Μάντζαρης το ξέρει. Όταν έρθει η ώρα του να ξαναανανεώσει και αυτός, κατά κάποιο τρόπο θα τον τραβήξει προς τα πάνω το συμβόλαιο του Σλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Στην ουσία έχεις δίκιο, αλλά και ο Σλου έκανε μιση καλή χρονιά.Ο Μάντζαρης ήταν καλός αμυντικά όλη τη χρονιά, ο Σλούκας όταν ήρθε ο Σφαιρό έχασε τα αυγά κ τα καλάθια. Είχε λίγο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με Μάντζαρη συνολικά. Σίγουρα όμως σαν προοπτική ο Σλου είναι άλλη περίπτωση κ έχει κ πολύ καλές προτάσεις από αλλού. Κ να στραβώσει ο Μάντζαρης, θα ξεστραβώσει με τον καιρό; Τι μπορεί να κάνει; Πάντως και ο Σλου περισσότερα από αξίζει θα πάρει τελικά, από όπου και να τα πάρει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. μα ειναι δυνατο να δημιουργουμε θεματα στην ομαδα απο μονοι μας??ο μαντζαρης για εμενα λιγο στο τελος επαιξε καλη αμυνα..αν βελτιωσει και ο μαντζαρης τις αδυναμιες του θα παρει περισσοτερα..ο σλου ειναι πιο ολοκληρωμενος παιχτης..τωρα που παιζει και πιο σοβαρη αμυνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Μαζί σου. Η τελευταίας μας έγνοια αυτή τη στιγμή είναι αν πληγωθεί ο Μάντζαρης. Πού δεν νομίζω να παίζει τέτοιο θέμα δηλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Σωστό και αυτό , όπως επίσης και το ενδεχόμενο πρόωρης ανανέωσης σε έναν χρόνο του Μάντζαρη. Σωστή η σκέψη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. εφυγε το πρωτο χτικιο και απο οτι μαθαινω ακολουθει και το αλλο (λαφα)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Μark, για μενα το τριτο ροστερ ειναι το καλυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Καλημέρα παιδιά.Ο Κώστας Σλούκας είναι στην ομάδα τουλάχιστον 5ετία νομίζω.Σε αυτά τα 5 χρόνια οι άνθρωποι της ομάδος ΕΠΡΕΠΕ να έχουν ζυγίσει το πόσο καλός ή κακός είναι ο Σλούκας,το πόσο ΗΓΕΤΗΣ ή όχι μπορεί να γίνει,το πόσο ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ή όχι είναι.
    Δεδομένου αυτού θα έπρεπε να έχουν ήδη κάνει κίνηση να τον ανανεώσουν μέσα στην χρονιά.
    Τώρα εφόσον έχουν μπει ομάδες που θα ρίξουν λεφτά ακόμη και να τον κρατήσουμε οικονομικά θα έχουμε ματώσει.Δεν καταλαβαίνω λοιπόν την όλη τακτική της διοίκησης.Ή πραγματικά δεν εκτιμά τον Σλούκα όσο η υπόλοιπη Ευρώπη ή οι άνθρωποι είναι "ΗΛΙΘΙΟΙ" και θέλουν να ματώνουν οικονομικά για να κρατήσουν παίκτες που θέλουν αλλά δεν τους ανανεώνουν εγκαίρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Κώστα δεν είναι ότι δυστυχώς έτσι κινείται η αγορά.Είναι ότι δυστυχώς έτσι ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ οι ΑΦΟΙ να κινηθεί η αγορά αφού δεν τον ανανέωσαν εγκαίρως με χρήματα γύρω στα 600 εκεί τον Δεκέμβρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Έπρεπε να θέλει και ο Σλούκας να θέλει να ανανεώσει μέσα στη χρονιά. Εμένα δεν είναι η αίσθησή μου ότι ήθελε για τους λόγους του, όποιοι κι αν είναι αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Παντως αυτος ο γιανγκ ειναι λεφτα στην τραπεζα απλα. τον παιρνεις και κανεις το απολυτο δυδιμο με τον χαντερ. εχει κανει ποστεραιζ οποιον μιλαει Ευρωπαικη και μη γλωσσα. ειναι απλα οδωστροτηρας σε ολα τα επιπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Μα όταν τον αφήνεις ξεκρέμαστο στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του τι θα κάνει ο Σλούκας.Ανανέωσε τον πέρυσι μααζί με Μάντζαρη.Με 600 χιλιάρικα τώρα θα είχε αλλα 2-3 χρόνια συμβολαίου.Άρα 4x600=2.400.00 (2014-2015 σεζόν έως 2017-2018 σεζόν)και τώρα θα είναι 350 χιλιάρικα(όσα πήρε φέτος)+3x850(ή 900) μιλάμε για κοντά στα 3.000.000

    Χαμένοι βγαίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Καλημέρα!
    Γιανγκ, ένα "θηρίο" για τον Ολυμπιακό.
    http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Olympiakos/giangk-ena-thhrio-gia-ton-olympiako.3542605.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Μακάρι...
    Όπως πήρες μυρωδιά, οι επιλογές στους κοντούς είναι απείρως περισσότερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Χωρίς Ντάρντεν;
    Ποιος θα παίζει άμυνα στο 3;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Η λεπτομέρεια που με έκανε να ψάχνω το θέμα Τάιους, είναι ότι έχει τον ίδιο εκπρόσωπο (εκπρόσωπο όχι μάνατζερ) στην Ελλάδα με τον Ανοσίκε (πιστεύω ότι θα παίξει πολύ δυνατά αυτός αν θέλουμε και μια καλή λύση στο1) και με τον Κάλπεπερ.
    Δεν μας είπες αν σου άρεσε ο Κάλπεπερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Εδώ βρήκε ο Ντόρσεϊ και δεν θα βρει ο Γιανγκ;
    Είχα διαβάσει πέρσι ότι ήθελε να τον εντάξει σε try outs ο Φιλ Τζάκσον αλλά τελικά δεν πέτυχε η "συναλλαγή".
    Με προβληματίζει δηλαδή, μη τυχόν και δεν έχει το κατάλληλο "εγκεφαλικό υπόβαθρο" ώστε να ανταποκριθεί σε ομάδες που έχουν πολλές απαιτήσεις.
    Το γεγονός ότι είναι υπεραθλητής δεν τίθεται σε αμφισβήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Τα ίδια γράφαμε κάποτε και για Μαυροκεφαλίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Επίσης όταν οι κυβερνήσεις της τελευταίας τριάκονταπενταετίας έχουν ξεπουλήσει τα πάντα και έρχεται μία νέα κυβέρνηση με την πλάτη στον τοίχο αφού όσα έχουν υπογράψει οι προηγούμενες της μειώνουν όλα τα διαπραγματευτικά χαρτιά τότε καλό θα ήταν να μην είμαστε τόσο αυστηροί με την τωρινή κυβέρνηση.Είναι σαν να έχεις μία ομάδα η οποία μέχρι τον Μάρτη σέρνεται(η ποδοσφαιρική σεζόν είναι η 35ετία 1980-2015) με χάλια αποδυτήρια,με κλίκες που είναι 7 βαθμούς κάτω από την βάση.Αλλάζεις προπονητή και έχεις 3-4 αγωνιστικές για να την σώσεις.Θα τα βάλεις με τον καινούργιο προπονητή αν δεν τα καταφέρει;

    Πως τα τσουβαλιάζεις έτσι;Είναι δυνατόν;ΤΟ ηλικία έχεις αν επιτρέπεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. μακ τι παιχταρα ειναι ο κοντος??βλεπω εδω τρελα στατιστικα..εβαλε 29 ποντους στην τσσκα..γιατι δεν τον παιρνουν αυτον??εχει τα στοιχεια που θελουμε και τσαμπα θα ειναι..γλιτωνεις και λεφτα απο λαφα και τα σπρωχνεις στο 5αρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Ρε Mark δύσκολο το βλέπω για Γιανγκ ! Οπου έχω διαβάσει για αυτόν έχει σαν προτεραιότητα το NBA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. χα χα χα αυτος ηταν ο μονος προβληματισμος μου
    πονταρω παπαπετρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. http://www.gazzetta.gr/basketball/article/763033/olympiakos-protathike-o-gkeimpriel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Αυτές είναι προτασεις..... :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Ρε φίλε τα πιστεύεις αυτά που λες ? Δεν γνώριζε ο Σύριζα τί παραλαμβάνει ? Τότε γιατί τόσες εξαγγελίες προεκλογικά ? Επειδή ρωτάς για ηλικίες, για πες μου σε τί διαφέρει ο Σύριζα από το Πασόκ του 80 ? Υποσχέσεις, λόγια και από πράξεις τίποτα. Αρκεί να είμαστε αρεστοί στον απλό λαό. Είμαστε αριστεροί !!! Είδες εσύ τους τελευταίους 6 μήνες να γίνεται κάτι από την νέα κυβέρνηση ? Το μόνο που έγινε ήταν να επαναπροσληφθούν οι καθαρίστριες στο υπουργείο και να ανοίξει και πάλι η ΕΡΤ. Να βολέψουμε και πάλι τους δικούς μας !!! Αν αυτό σου αρκεί, καλώς !!! Δηλαδή σε αυτό το μπουρδέλο που ζούμε τίποτα άλλο δεν χρειάζεται να αλλάξει ? Η ώρα όμως της κρίσης θα έρθει... όλοι κρίνονται από τον χρόνο...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Δυστυχώς μόνο για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Ποιος τον άφησε ξεκρέμαστο;Τον κάλεσαν το καλοκαίρι πέρισυ κ δεν προχώρησε.Η αίσθησή μου είναι ότι ο Σλου ήθελε να τα φτάσει εδώ τα πράγματα, όχι μόνο για το οικονομικό αλλά κ για ανα δει πού πήγαινε η κατάσταση σχετικά με το ρόλο του στην ομαδα.Λογικό είναι να μην θέλει πάντα να είναι πίσω από το Σπαν.Ήθελε να δει πόσο κ πώς τον υπολογίζει ο Ολυμπιακός.Άσε που κανένας δεν μένει ξεκρέμαστος. Σαν αυτή την πρόφαση ότι ο Χάινςένιωθε ανασφάλεια από τα Χριστούγεννα και υπέγραψε στην ΤΣΣΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. προφανως τρολαρεις..δεν μπορω να απαντησω σοβαρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. ...θα κάνουν και αυτοί τον κύκλο τους όπως και οι προηγούμενοι (για να μην νομίζει κανείς ότι ευλογώ τους προηγούμενους). Θακάνουν το κομμάτι τους, στην καμπούρα βέβαια του ελληνικού λαού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Για ποιον κοντο λετε μπορεις να μου επεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Παιδια ο ταιους δεν παιζει να ερθει σε εμας.....με 1,5 μυριο ετησιως που του δινουν πως να ερθει σε εμας που θα του δινουμε το πολυ τα μισα ετησιως? ο γιανγκ αν δεν παει nba δινω πιθανοτητες να τον ενταξουμε αλλα θελει και μια μικρη υπερβαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. υπερβαση πλεον σαν λεξη σε εμας ειναι απαγορευμενη λεξη. λογο αυτης της απαγορευμενης λεξεις δεν εχουμε τουλαχιστον αλλο ενα ευρωπαικο και πολυ φοβαμαι οτι δυσκολα θα αλλαξει,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Παιδια κοιταξτε σχολιο:

    Ας ειναι καλα ο Β.Σ που τα εχει κανονίσει οπως θελει! Θα διωξει αυτόν
    που απειλεί την θεση του για να φερει τον κουμπάρο του! Αυτα ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Τι λες ρε Χάρη.Μας δουλεύεις;Άρα καλύτερα ο Σαμαράς με τον Άδωνη;Το γεγονός ότι προχτές στην συγκέντρωση στο Σύνταγμα ξέρεις ότι δίπλα μου ήταν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων γύρω στα 75 και μόλις ανέβηκαν τα σκαλιά της Βουλής πίσω από το μηνμείο του άγνωστου στρατιώτη και φτάσαν μέχρι την μεγάλη πόρτα της Βουλής των Ελλήνων είπαν ότι εδώ δεν μπορούσαμε να έρθουμε τα τελευταία 50 χρόνια.
    Ξέρεις γιατί;Γιατί ήταν γεμάτο κλούβες,κάγκελα και αστυνομικούς.Ναι δεν έχουν προλάβει να κάνουν πολλά.Αλλά ας τελειώσει η 4ετία και μετά κάνουμες ταμείο.Εκτός αν αγορίνα μου κουράστηκες από τους 5 μήνες διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και θέλεις να επιστρέψεις στην 35ετία ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.Κάτσε να δούμε και τι θα γίνει με τα κανάλια που χρωστάνε τόσα,που κάνουν την προπαγάνδα του αιώνα.Ακόμη στην αρχή είμαστε....μην βιάζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Τον Σλουκα του δινουμε 650χιλ εαν αυτος θελει κοντα στο μυριο τι κανεις σε αυτην την περιπτωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Καλή επιλογή Κώστα, αλλά όχι για πρώτος.
    Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια, τι θα προκύψει στην πορεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Πας για άλλον...έτσι απλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Δεν μας παρακολουθείς...
    Τρία βίντεο έχω ποστάρει.
    Randy Culpepper Highscores.
    https://www.youtube.com/watch?v=L4h_ZPjDCu8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Σχετικά με Σαμαρά (το περίμενα ότι θα το πεις), έχω ήδη αναφερθεί παρακάτω. Οσον αφορά τα

    "κάτσε να δούμε...Ακόμη στην αρχή είμαστε....μην βιάζεστε"

    κράτα μικρό καλάθι φίλε! Για τους 75χρονους και τα κανάλια τί να σου απαντήσω ρε φίλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Αν θυμάσαι καλά, από την πρώτη επαφή το καλοκαίρι , με την πλευρά του παίκτη, είχαν πέσει στο τραπέζι τρελά λεφτά! Μην τα ρίχνουμε λοιπόν όλα στους Αφούς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Σου είπα ότι για πρώτη φορά τουλάχιστον από το 90 και μετά μπορείς να κυλκοφορείς ελεύθερος στους δρόμους χωρίς να σε περιτιγυρίζουν ματατζήδες,μπορείς να διαδηλώνεις χωρίς να τρως χημικά,μπορείς να πηγαίνεις σε χώρους που παλιά δεν μπορούσες.Έγινε αυτό με την ΕΡΤ,έγινε αυτό με τις καθαρίστριες,κάποια πράγματα στο Πανεπιστήμιο αλλάζουν....γίνονται κάποια πράγματα έστω και με αργούς ρυθμούς.Εάν δεν ήταν αυτή η Κυβέρνηση γιατί ή ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν ή η ΝΔ=ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ πες μου οι διαπραγματεύσεις θα είχαν τελειώσει μέσα σε μία 7μάδα ναι ή όχι;Το ότι έχουν τραβήξει έως εδώ ότι συνάντησουν μία κάποια αντίσταση είναι κάτι το διαφορετικό ή όχι;Εμένα προσωπικά μόνον και μόνον που βλέπω την Τρέμη,τον Ευαγγελάτο,τον Πρετεντέρη και όλα τα λοιπά μο..νια να κάνουν πολεμο λάσπης με ικανοποιεΙ λιγάκι.Εσύ μπορεί και να θλίβεσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Σωστό...Δεςν το θυμόμουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. παντως αν ο γιανγκ περιμενει εβδομαδες για το τι θα γινει με το μελλον του στο nba, για εμενα θα ηταν λαθος να χαραμισουμε τοσο καιρο......οπως εχω ξαναπε μου θυμιζει την περιπτωση του ντιλεινι......αν απο τις επομενες ημερες δεν κανουμε γερο μπασιμο για τον γιανγκ νομιζω πως θα ειναι ανωφελο να περιμενουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Θα ανεβούμε σίγουρα, όχι όμως τόσο πολύ, μέχρι τις 800χιλιάδες θα φτάσουμε το πολύ. Αν θέλει κοντά στο μύριο, να πάει όπου του τα δίνουν, εκτος από το βάζελο ελπίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Ρε φίλε τρολάρεις δεν εξηγείται αλλιώς. Βγάλε τι παρωπίδες από τα μάτια και κοίτα την πραγματικότητα !!! Για ποιες διαδηλώσεις μου λες ? Από ποιον υποστηρίζονται τώρα ξέρεις ? Ιδιο ήταν το κλίμα στις πορείες πριν και ίδιο είναι τώρα ? Οταν καιγόταν ο άγνωστος στρατιώτης ή πέθαιναν άνθρωποι στην Σταδίου τί ήθελες να γίνει ? Πας καλά ? Οσο για τα πανεπιστήμια φίλε μου, για να κάνουμε και λίγο πλάκα, το μόνο που αλλάζει είναι η εξωτερική διακόσμηση (βλέπε Πολυτεχνείο). Εσύ λες για την Τρέμη και τον Πρετεντέρη φίλε...εγώ όταν βλέπω την Κωνσταντοπούλου ...χάνω την στύση μου! Ειλικρινά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. http://www.sdna.gr/gr/afieromata/article/46728/oi-pithanoi-adi-danston-pics-vids/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. διαφορετικες περιπτωσεις οι δυο παιχτες και ο τρακης τοτε δεν ειχε φτασει στο λεβελ που ειναι τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. βασικα εισαι εκτος πραγματικοτητας..προσωπικα ξερω εδω και 1 μηνα οτι εχουν συμφωνησει..ολα αυτα ειναι για λαικη καταναλωση..στα δ.συμβ μεγαλων ανωνυμων εταιρειων εχουν αναφερθει αυτα που σου λεω..η συμφωνια ηταν δεδομενη..τωρα αν εσυ πιστευεις οτι ειναι μεγαλη επιτυχια οι 50 καθαριστριες τοτε τι να πω..εδω εχει διαλυθει το συμπαν..ή μηπως θεωρεις οτι ο φορος επι των κερδων των επιχειρησεων δεν θα οδηγησει σε ανεργια και μειωσεις μισθων στον ιδιωτικο τομεα??συνεχιστε τον υπνο σας..τελικα παιρνουμε οτι μας αξιζει..τι ακριβως αλλαζει στο πανεπιστημιο??απλα γινεται ακομα πιο μπουρδελο??οτι οι φοιτητες εκλεγουν πρυτανεις??ολα τα κομματοσκυλα??η μονη χωρα στον κοσμο που δεν αφηνουν ιδιωτικα πανεπιστημια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Χα, χα, χα, χα!
    Ο Πλάις κι ο Άιβερσον στους υποψήφιους.
    Πόση ώρα του πήρε να τους σκεφτεί όλους αυτούς;
    Γνωρίζει πόσοι είναι ελεύθεροι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Σε ποιο επίπεδο αναφέρεσαι;
    Διαύγειας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. αν ειναι ελευθερος ο χεντριξ κλειστε τον αμεσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Ο παίκτης που ανέφερα για αντι-Ντάρντεν, βρίσκεται σε επαφές με την Σάσαρι.
    https://twitter.com/sportando/status/613273214815444992

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. ναι. ολα αυτα τα σκηνικα που εχει κανει τον τελευταιο χρονο σε ελλαδα και ευρωπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Είπα εγώ ότι το βλέπω εύκολο;
    Υπάρχουν πολλοί παίκτες.
    Όσο δεν ανακοινώνεται ο Τάιους κι έχει σιγήσει η πιάτσα για δαύτον, σημαίνει ότι συζητάει ΚΑΙ με άλλες ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Το ίδιο έκανε και τότε, το ίδιο κάνει και τώρα.
    Με Μπαλτάκο να δεις τι θα κάνει ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. μαρκ ωραιο κειμενο και αναλυση αλλα εχω μια ερωτηση. για ποιο λογο η αναφορα στον μητογλου? ανηκει στην ομαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. με τα χιλια τον ηθελα στην θεση νταρντεν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Μας τελειώνει άλλος ένας υποψήφιος κοντός...

    https://twitter.com/ETSportando/status/613280966317109249

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Μου είχε εκμυστηρευτεί δημοσιογράφος ότι είναι κλεισμένος για το καλοκαίρι.
    Δεν ξέρω αν ισχύει πλέον.
    Αναμένω δύο προσθήκες μικρών φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Δυστυχώς δεν παίζει πια ούτε αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Θα είναι ελεύθερος στις 16 Ιουλίου του 2016.
    Δεν είναι ελεύθερος φέτος.
    On July 16, it was officially confirmed that Lokomotiv Kuban extended a contract with Hendrix for three more seasons.

    http://www.sportando.com/en/cat/nba/103741/lokomotiv-kuban-extends-richard-hendrix-for-three-seasons.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. ωραιος μακαρι να ισχυει.. απο περσι τον θελαμε.. ο αλλος λογικα θα ειναι ο μωραιτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Ναι, κάπως έτσι.
    Μακάρι να είναι αυτοί οι δύο. Θα είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτές τις δύο προσθήκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Τουλάχιστον δεν ποστάρεται ούτε από τον Κιριλένκο. Αποδεδειγμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. http://www.sport-fm.gr/article/e-oxi-kai-xains-o-ntanston/3093843

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Κάπου διάβασα χθες, δεν έχω προλάβει να το διασταυρώσω, ότι υπάρχει παίκτης προς αποδέσμευση, που μας λύνει το επιθετικό πρόβλημα στη θέση του σέντερ χωρίς να καλύπτει θέση ξένου ή κοινοτικού.
    Δεν αναφέρομαι φυσικά στον Ίαν Βουγιούκα, αλλά στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.
    Μπορούμε να πάρουμε και ξένο του στυλ Ανοσίκε ή Γκέμπριελ για supporting cast μαζί με Χάντερ.
    Δεν το προτείνω σαν επιλογή, αλλά θέλω τις γνώμες σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. προτιμω μπουρουση..δλδ για να καταλαβεις ποσο τον θελω :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Αυτό το βουτυρόπαιδο !!! Οχι ευχαριστώ δεν θα πάρω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. καταρχας εχει πει σε παλια του δηλωση οτι εχει ως τελευταια επιλογη απο ολες τον ολυμπιακο.....προφανως και δεν γουσταρει τον ολυμπιακο, και εμεις θελουμε παικτες που να γουσταρουν να παιζουν για την ομαδα.....επιπλεον ειδικα μετα απο αυτα που εκανε στους τελικους δεν νομιζω να τον θελουμε, ειδικα αυτον τον παικτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. πο πο . ειναι αυτο που λεμε και η τελεθταια γυναικα της γης να ητανε δεν θα πηγεναμε μαζι της. τρωω και ειμαι ευτιχισμενος και φωτια φωτια και λαφα και οτι αλλο θελεις. αλλα να δω αυτην την σκατοφατσα στον θρυλο μας οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. με πονεσε το upvote αλλα οντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Λες και ειναι 40 χρονων μοιαζει στη φωτο. Καλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. ισως την μετανιωσω αυτη την κουβεντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. δεν ξερω αν ειναι ελευθερος ο αιβερσον αλλα ειναι καλος παιχτης, εγω θα τον ηθελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. οχι με τιποτα!....δεν μπορει να παιξει τις αμυνες που θελουμε......χιλιες φορες νταν απο δ'αυτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. ουτε ο παραχουσκι μπορει, δεν τον θες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Το κλειδί μπορεί να είναι ο 4ος χρόνος συμβολαίου...


    Ο Ντάνστον είχε συμφωνήσει με Εφές από την πρώτη μέρα της πρότασης...Τα υπόλοιπα ήταν κόλπα του Μίσκο και καλά για να τα έχουμε καλά με τους Αγγελόπουλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Σωστός... όταν πλέον και ο Σπανούλης θα έχει αποχωρήσει ή θα έχει παραμερίσει !!! Πες μας και άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Δεν βλέπω πώς το συμφέρει αυτό το Σλου, αλλα αν το θέλει, γιατί να μην του το δώσουμε;Ας μην τους πιάσουν οι αναποδιές τους για βλακείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. οντως ουτε αυτος μπορει να παιξει τετοια αμυνα........αλλα ο παρακχουσκι ειναι πιο δυνατος και εχει μεγαλυτερη ικανοτητα στο ποστ παιχνιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. θα γουσταρα και αν παιρναμε λασμε.....οχι τιποτα αλλο αλλα θελω να δω τις αντιδρασεις των βαζελων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Επιθετικά όμως είναι άτεχνος (χειρότερος από Ντάνστον), τα βάζει μονο πάνω από την στεφάνη καθώς και κάποια σουτάκια από τα 5-6 μέτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή