Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Γνωστοί από παλιά...

Χαιρετώ την παρέα!

Βασικά δεν είχα σκοπό για νέο post. Άλλες φορές όπως θα θυμάστε, είχαμε guests για την σειρά των
τελικών και αναλύσεις επί αναλύσεων, αλλά... δε νομίζω ότι χρειάζεται κάτι τέτοιο και φέτος. Μακριά από εμένα, ως γνωστόν, υπεροψίες και ειρωνείες. Απλά νιώθω ότι νιώθουν και οι φίλοι του ΠΑΟ (έστω αυτοί που ξέρω και γνωρίζω εγώ). Δεν υπάρχει σύγκριση των δυο ομάδων. Αυτό όμως, όπως μας έχει διδάξει η ιστορία, δεν παίζει και κανένα σπουδαίο ρόλο. Τα ντέρμπι (όχι μόνο τα εγχώρια), αυτή την μοναδικότητα έχουν. Ότι όλα εξανεμίζονται πριν το σφύριγμα ή το jumpball.

Στο δια ταύτα: Οι τελικοί κάθε άλλο από εύκολοι θα είναι για μας, αν δε μπούμε με την ένταση που μας διακρίνει και μας έχει κάνει διάσημους πανευρωπαϊκά. Ποντάρω (ελπίζω) στο ότι στον πάγκο μας πλέον, είναι άλλος coach. Δεν ήταν επουδενί κακός προπονητής ο Μπαρτζώκας. Για λόγους που δεν είναι της παρούσης όμως, δεν κατάφερε ποτέ να διαχειριστεί το δικό του μυαλό και κατά συνέπεια και αυτό των παικτών του, με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα. Η ομάδα δείχνει (όχι τυχαία η επιλογή του ρήματος), πιο έτοιμη. Ο Σφαιρόπουλος, επίσης, δείχνει να έχει και κάτι που όλοι σχεδόν από όσο θυμάμαι καταλογίζαμε στον Μπαρτζώκα: Κότσια και μυαλό να αλλάξει πράγματα την ώρα που το παιχνίδι ακόμη παίζεται, αν κάτι δε του "πάει" όπως το 'χε σχεδιάσει (θυμηθείτε το smallball στο τελευταίο match με Μπάρτσα). Και είχα την αίσθηση έντονα ότι στο όλο σκηνικό του ματς με τον Άρη, από ένα σημείο και μετά, είχε επίτηδες πάρει ALARM ένδειξη από τον ερυθρόλευκο πάγκο.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός όμως και εδώ ταιριάζει γάντι. Το αυριανό παιχνίδι, όσο κλισέ και αν ακούγεται, είναι όντως το μισό πρωτάθλημα. Το μυαλό της ομάδας και του κόσμου, δε θα πρέπει ΛΕΠΤΟ, να "χαλάσει" και να ξεφύγει. Είμαι αρκετά αισιόδοξος, ότι πλέον και οι δυο πλευρές έχουν πάθει και έχουν μάθει (για ομάδα και κόσμο κάνω λόγο). Όσοι διαβάζετε αυτές τις αράδες και θα είστε αύριο Φάληρο, να θυμάστε ότι το μόνο που χρειάζεται για καύσιμο, είναι φωνή και στήριξη. Τα άλλα αφήστε τα σε αυτούς που μας έχουν αποδείξει έμπρακτα, ότι ξέρουν...

Διαιτησίες: Η μόνιμη Νέμεσίς μας. ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ όχι χωρίς λόγο, αλλά να σας το πω και αλλιώς και εδώ τελειώνει η όποια αναφορά μου σε αυτόν τον παράγοντα. Αν είμαστε αυτοί που ξέρουμε όλοι, δε θα μπορέσουν να παίξουν τον ρόλο τους και θα γυρίσει boomerang η φάση. Βλέπω ότι ήδη ξεκινήσαν οι απέναντι τις παρόλες για ντόπες και πράσινα άλογα ("βγάλ'τη σκούφια σου και βάρα με", λέει ο σοφός λαός μας), είτε για να μας "χαλάσουν", είτε για να έχουν έτομη τη διακιολογία. Με κάτι εμφατικό αύριο, τους καταπίνει η ίδια τους η παγίδα και θυμηθείτε αυτό που σας γράφω...

Μπασκετικά, από τα δυο παιχνίδια που είδα τον βάζελο, έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με την τελευταία φορά που οι δρόμοι μας συναντήθηκαν. Ο Μανωλόπουλος και έξυπνος coach είναι και ξέρει τα κόλπα. Ο Παναθηναϊκός πλέον, παίζει και αυτός στις επαφές σαν εμάς. Πράγμα που (θέλω να πιστεύω) ότι είναι υπέρ μας, μιας και δε θα μπορεί να υπάρχει διαφοροποίηση σφυριγμάτων. Επιθετικά, λογικά, θα στηριχθούν στους Μαυροκεφαλίδη και Μπατίστα. Ο Λουκάς δε θεωρώ ότι είναι και δύσκολο να βγει εκτός... Ξύλο ως γνωστόν δεν αντέχει και επίσης, δε μπορεί και να δώσει. Νομίζω ότι Αγραβάνης και Πετ (θα παίξει?), είναι ότι πρέπει για αυτό το "μπερντάκι". Ο Ντάρντεν στα ματς αυτά, έχει αποδειχτεί "μανούλα" και ελπίζω αυτό να μην αλλάξει τώρα. Ο έλεγχος των rebounds θα είναι για άλλη μια φορά, εφαλτήριο νίκης για όποιον κυριαρχήσει/μαζέψει.

Θα πρέπει να προσέξουμε ΠΟΛΥ την αδύναμη πλευρά μας και τις πάσες/μαχαίρια των Διαμαντίδη και Κούπερ. Αν βρουν ρυθμό από εκεί, δε θα 'ναι καλά τα πράγματα... Ο Σπαν θεωρώ ότι έχει σκοτώσει και το τελευταίο φάντασμα που τον καταδίωκε και ο Πριντ είναι on fire. Τον Βαγγέλη δε τον φοβάμαι, είναι σε σταθερά ανοδική πορεία. Τον Σλούκα θέλω να δω συγκεντρωμένο, μόνο. Για μένα έχει αποδείξει ότι κάνει την ομάδα να ρολάρει, όταν ο Σπαν κολλάει (και αυτό είναι και το μόνο που μπορώ να προσάψω στον coach, ευκαιρίας δοθείσης). Χάντερ και Ντάνστον, αν είναι όπως πρέπει, θα καταπιούν ό,τι και αν βρεθεί στο δρόμο τους...Ελπίζω να 'ναι έτοιμοι.

Τεσπά, μη το κουράζουμε. Δε βλέπω που ο Παναθηναϊκός, είναι καλύτερος από εμάς..? Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέση, που έστω να είναι ισοδύναμος... Αυτό όμως δε φτάνει από μόνο του, θα πρέπει να αποδειχτεί και στο court. Καλούς τελικούς να έχουμε και να θυμόμαστε ότι η αποτυχία από την επιτυχία, δεν απέχουν παρά λίγες σπιθαμές. Αν το πάρουμε, θα μιλάμε για μια πλήρως επιτυχημένη χρονιά, που θα δώσει ηρεμία, ψυχολογία και...όρεξη, για το καλοκαίρι που μας έρχεται και τις αναγκαίες προσθαφαιρέσεις στο roster. Σε αντίθετη περίπτωση, θα έχουμε μπει πάλι σε μια εσωστρέφεια που βλακωδώς μόνοι μας δημιουργούμε... Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.


3.575 σχόλια:

  1. Καλησπέρα!
    Αυτός -υποτίθεται- ότι είναι ο διακαής πόθος του Τράκη για τη θέση του προπονητή, σύμφωνα με την Κουρούνα του All Star Basket.
    Igor Kokoškov http://en.wikipedia.org/wiki/Igor_Koko%C5%A1kov

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας από αυτούς είναι ο Ζντοβτς που έχει αναφέρει ο Νίκος Βαρλάς. Μόνο που απαιτείται να σπάσει ή να εξαγοράσει το συμβόλαιό του με τους καλοπληρωτές Τούρκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιχάλη, λες "Με κάτι εμφατικό αύριο, τους καταπίνει η ίδια τους η παγίδα και θυμηθείτε αυτό που σας γράφω...", αλλά νομίζω ότι πάμε να πέσουμε πάλι στην ίδια παγίδα. Είναι τέτοια η πρεμούρα μας να γκρεμίσουμε το βάζελο που γινόμαστε ανυπόμονοι, νομίζουμε ότι με μια μεγάλη εμφάνιση θα τους εξαφανίσουμε και θα διαλυθούν μόνοι τους. Έτσι όμως φτιάχουμε μόνοι μας την παγίδα που πέφτουμε μέσα: σε περίπτωση ήττας, διαλυόμαστε. Σε περίπτωση οριακής νίκης, νιώθουμε ότι το πρόβλημα το έχουμε εμείς κι όχι αυτοί. Σε περίπτωση εύκολης νίκης, πάμε στο επόμενο ματς για να παίξουμε με τους "διαλυμένους". Τρώμε μια ξεγυρισμένη σφαλιάρα και να'σου πάλι τούμπα όλο το μομέντουμ.


    Ο βάζελος δεν πρόκειται να διαλυθεί μόνος του, θ'αντισταθεί μέχρι τελευταία στιμγή με όποιον πιθανό κι απίθανο τρόπο μπορεί. Θέλει τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση κι όσο πιο "χαμηλά τη μπάλα" γίνεται, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας άλλος, είναι ο Ντούλε Βουγιόσεβιτς της Παρτιζάν, που έχει δουλέψει κατά το παρελθόν με επιτυχία στην Παρτιζάν αποκλειστικά με πιτσιρικαρία και οικονομικούς ξένους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά τα λες, αλλά οφείλω να συμφωνήσω με τον από πάνω σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πολύ-πολύ, να πιάσει από το λαρύγγι ο Ντούλε το Νικολάκη τον Παππά αν τυχόν διαφωνήσουν στα λεπτά συμμετοχής ή στις δυνατές άμυνες που αρέσκεται να παίζει ο Νικολάκης.
    Στα ασφυκτικά του μαρκαρίσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πιστευω οτι η καλυτερη περιπτωση για αυτους ειναι ο janakic

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσύ είσαι, αστειάκι ήταν επειδή τα'γραφες σα να κάνεις διάλογο με τον εαυτό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ ξεκίνησα "πόλεμο" με τους βάζελους στο τουίτερ.
    Mind games. Φροντίστε να χαλάσετε το μυαλό του Μανωλόπουλου και του Τράκη.

    Σε κάθε Gazzetta και κάθε πράσινο μπλογκ που βλέπεται, μπείτε μέσα να γράψετε τα ονόματα των προπονητών που σας ανέφερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν τον ξέρω τον κύριο. Μήπως είναι Έλληνας με καταγωγή από τη Νίκαια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άλλο ένα ενδιαφέρον θέμα που γράφει η Κουρούνα στο All Star Basket, είναι ότι του χρόνου, θα πασάρει τη μπάλα στον Σάσα Βεζένκοφ ο κύριος Νικ Καλάθης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν μας λέει όμως, σε ποια ομάδα θα βρεθεί αυτό το δίδυμο και υπό ποιες προπονητικές οδηγείες θα παίζουν μπασκετάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/efes_pilsen/o-mpraoyn-sthn-efes.3512909.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στον Πάο με Σέρβο κόουτς;
    Στη Φενέρ με Σέρβο κόουτς;
    Στην Εφές με Σέρβο κόουτς;
    Κάπου βορειότερα με Έλληνα κόουτς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα ματς με βαζελο, μονο ευκολα δεν θα ειναι. Τα σφυριγματα θα ναι γνωστα, το χω παρει αποφαση πλεον. Θα βλεπεις τον Μπατιστα 30 λεπτα μεσα με 2 φαουλ και τα δικα μας 5αρια με 4-5 ο καθενας....Εχουν 2 καινουργιους παικτες, το στοιχειο της εκπληξης. Τεραστια απωλεια ο Παππας. Πιστευω πρεπει να χτυπησουμε πανω στον Κουπερ, πολυ ποσταρισμα. Αγραβανης πανω στον Αμπαλοκεφαλιδη, ο Πετ ακομα και να παιξει, ειναι μπασκετικα πολυ ανοητος να μαρκαρει την πλαστικοτητα της κινησης του Μαυρο. Νταν πρεπει να ναι συγκεντρωμενος, ταιριαζει καλυτερα με Μπατιστα σωματικα, ο Χαντερ ειναι πολυ αδυναμος μπροστα του. Ο καινουργιος ο Μοργκαν δεν ξερω τι λεει, λενε επιρρεπης στα φαουλ, ο Χαντερ μπορει να τον "χτυπησει". Λαφα, Μαντζαρης πρεπει να βγαλουν τα συκωτια του Διαμαντιδη! Πιστευω Νταρντεν θα ναι καλος και παλι, καθως δεν εχει αντιστοιχο παικτη να μαρκαρει εκει. Πριντ επισης. Σπαν πιστευω θα ναι καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλησπερα φιλε. Πιστευω Καλαθης δεν ερχεται για κανεναν λογο στον Παο. Αν επιστρεψει να παιξει πολυ χρημα, κατι που ειναι πρωτευον για αυτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χεχε.. ιδανικη επιλογη θα ηταν, για ολους μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η χρηση salary cap στην Ευρωπη θα ηταν οτι καλυτερο. Πρεπει να σταματησει πια, αυτη η χαωδης διαφορα. Θα ειναι και πολυ ποιο ενδιαφερον ετσι. Βεβαια, κατι τετοιο δεν νομιζω να τους συμφερει γιατι ο Θρυλος θα ναι ο αιωνιος δυναστης τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 2 εκατομ εδωσε ο παππους στον ντερικ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το ειδα. Ενταξει, παιχταρας ειναι ο ανθρωπος. Αλλα, ομαδα δεν ξερω αν θα φτιαξει ακομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. περισσοτερες πιθανοτητες εχει απο τον αλλο παντως, γιατι εχει καλους τουρκους και χρημα απο οτι φαινεται μπολικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Συμφωνω, ο αλλος οσο παει και πιο απογοητευση ειναι. Τελικα, ποσο μαγκα τον εκαναν Διαμαντιδης, Μπατιστ κλπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. και ιτουδης.. αμα του φυγει και μπιελιτσα τωρα, κλαφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο παππούς τις υπομάδες του τις έφταιξες με "λίγα" λεφτά ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο καλύτερος πελάτης του Σφαιρόπουλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Άλλο ένα τριπαριστό που αναφέρει η Κουρούνα είναι ότι ο Κάιλ Χάινς τηλεφώνησε πρόσφατα σε έναν καλό του φίλο στην Ελλάδα και του είπε να ψάξει να του βρει ένα καλό σπίτι, επειδή έρχεται τον Σεπτέμβριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. χαχαχαχαχα...Κάποιος να πει στην Κουρούνα ότι τα σπίτια των αθλητών τα κλείνει ο σύλλογος και όχι από αγγελίες ή από γνωστούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δεν αναφέρει βέβαια αν έρθει για διακοπές στη Σαντορίνη το Σεπτέμβρη ή για να παίξει μπάσκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ...Συνεχίζει λέγοντας ότι υπάρχει μεγάλη σιγουριά της πλευράς Χάινς, αφού τα λεφτά που ζητάει ο παίκτης, δεν τα δίνει -για την ώρα τουλάχιστον- ο Ολυμπιακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ...Ολοκληρώνει αυτή τη μίνι αναφορά με το εξής Κουρουνίστικο:
    "Εκτός, αν του τα δίνει (τα χρήματα) κάποιος άλλος..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αν παρατήρησες, στο τουίτερ έγραψε μόνο αυτά που αφορούσαν βάζελους... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ναι κολπο γκροσο τρακη.. χαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πολυ πιθανο. Ακομα πιθανοτερο στην Φενερ αν διατηρησουν το υψηλο μπατζετ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πιθανότερο στη Φενέρ.
    1. Θέλει βασικό άσο αντί του Χίκμαν. Γι'αυτό φεύγει ο Ζήσης κι έρχεται Ελλάδα.

    2. Φεύγει ο Μπιέλιτσα για το ΝΒΑ και προορίζει τον Βεζένκοφ για τη θέση του Μπιέλιτσα.
    3. Άσχετο αλλά φεύγει ο Κροάτης ο Ζόριτς στο 5. Θα μετακινηθεί ο Βέσελι στο 5 για να κάνει χώρο στο 4 για Βεζένκοφ και στο 3 για Πρέλντζιτς ή θα πάρει τον Μαυροκεφαλίδη από τον Πάο;



    Σου αρέσει η ακολουθία σκέψεών μου; ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μου αρεσει αρκετα και στεκει. Στο μονο που διαφωνω ειναι για Μαυροκεφαλιδη. Δεν νομιζω οτι ειναι το στυλ που θελει, πολυ σοφτ για τα δεδομενα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ενα μονο θα πω.....οποτε ειμασταν με ψηλα και βαρια πενταρια που αρεσκονταν να παιζουν με πλατη τον ''πιναμε''...............οποτε ειχαμε undersized αθλητικα πενταρια βλεπατε που φταναμε.........και ρωτω εγω χρειαζομαστε πραγματικα πενταρι που να παιζει με πλατη? για μενα εφοσον εχουμε προβλημα σε αυτο το τομεα απλως να παρουμε ενα τεσσαρι πισω απο τον πριντ που να εχει και πλατη (π.χ αντιτς, τομπκινς κλπ).....προτιμοτερο ειναι να εχουμε 2 undersized πενταρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Εχει ο Αντιτς παιχνιδι με πλατη?Τον Αγραβανη να βαλεις καλυτερα θα τα παει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Θες ενα ψηλο με πλατη, που να μην ειναι δεινοσαυρος ομως. Εναν Παραχουσκι πχ. Και εχεις και 2 undersized!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. χαχα, κοιτα ο αντιτς μπορει να μην ειχε ιδιαιτερη ικανοτητα να παιζει με πλατη αλλα μονο και μονο που ειχε τετοιο σωμα κα υψος φοβοσουν να τον μαρκαρεις κατω απο την ρακετα. Δηλαδη το ακριβως αντιθετο απο τον πετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Έχει πλάτη σκέτο, χωρίς παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. http://www.gazzetta.gr/basketball/article/755196/anelave-ti-lamporal-koytsa-o-perasovits-pic

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Έχω κρατήσει κάτι ποσταρίσματα του Πέρο για τις μελαγχολικές νύχτες του χειμώνα (και μες στο κατακαλόκαιρο κάνουν δουλειά βέβαια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. εγω θυμαμαι ακομα το παιχνιδι με την νανσι εκτος εδρας, το 2012 ηταν.......τοτε μια χαρα ποσταρε και μαλιστα απεναντι σε ψηλους και δυνατους ψηλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. http://www.gazzetta.gr/basketball/article/754912/mpasketokoyventa-gia-toys-telikoys-tis-a1-gtv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Έχει άλλους ξυλοκόπους σέντερ να ρίχνουν ξύλο στη θέση 5.
    Ο Λουκάς έχει απίστευτο επιθετικό ταλέντο. Δεν πιστεύω κι εγώ ότι θα τον πάρει πάντως.
    Το σίγουρο είναι ότι θα τον διώξουν από τον Πάο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Θα τον διωξουν ή θα του προτεινουν μειωση ωστε να μεινει? Ειναι και Ελληνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αφού θα πάρουν προπονητή για τα πιτσιρίκια.
    Θέλουν ξένο undersized κι έχουν και Μπατίστα.
    Πότε θα παίξουν οι μικροί τους; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Πάντα υπάρχει και η προοπτική της Ισπανίας που οδηγεί ευκολότερα στο ΝΒΑ.
    Φεύγει ο Γιουλ και θέλει γρήγορο χειριστή ο Λάσο;
    Φεύγει ο Χουέρτας αλλά δεν βγαίνει η χρονιά μόνο με τον Σατοράνσκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Θα παιξουν? Εδω σε θελω...υπαρχει και το θεμα Γκιστ, αν μεινει δεν χωραει, ειδικα αν συνεχισει ο Φωτσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αυτά είναι!!
    https://twitter.com/slamnroll/status/607172291395518465

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. μα ειδικα η κορουνα δεν πρεπει να εχει πεσει ποτε μεσα. ακομα θυμαμαι που ελεγε οτι κλεισαμε Davies εκεινο το τρλεο καλοκαιρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Θα υπάρχει σίγουρα ξένος στο 4.
    Αν μειωθεί στους 6 μήνες η ποινή του Γκιστ, θα μείνει αυτός.
    Αν όχι, θα πάρουν άλλον.
    Ο Φώτσης, παραμένει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. εξηγηστε μου γιατι πολυ δεν θελουν τον καιλ πισω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Διαβάζοντας κάποιος τα σχόλια εδώ δεν θα καταλάβει ότι έχουμε αύριο παιχνίδι με τον βάζελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. 1. Επειδή μας πούλησε και συζητούσε με Βατούτιν πριν τους τελικούς.
    2. Επειδή συζητούσε από το Γενάρη με τους Ρώσους.
    3. Επειδή θέλει πολλά για να επιστρέψει και τα ίδια προσφέρει ο Χάντερ με το 1/4 των χρημάτων Χάινς.
    4. Επειδή, έχουμε παίκτες στη θέση του.
    5. Επειδή ο Σφαιρόπουλος θέλει "κανονικό" ψηλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Θα το καταλάβει διαβάζοντας τα αυριανά σχόλια που θα αναρτηθούν εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. και ο μπαρτζω κανονικο ψηλο ηθελε με τον μπεγκιτς και τον σερμαντινι κα ειδες τα αποτελεσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. υπαρχει τροπος να δουμε τον αγωνα αυριο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ολοι κανουν λαθη το θεμα ειναι πως τα διαχειριζονται μετα. στα πρωτα οντως δεν τιθεται λογος. στο (4) θα εχουμε τους ιδιους παιχτες του χρονου? τι εννοουμε κανονικο ψηλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Κι εγώ στο ψάξιμο θα'μαι, αν βρω κάτι θα το ποστάρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Δειλά Δειλά έχουν βγει και τα πρώτα "ρεπορτάζ" ότι ενδεχομένως ο Γκιστ να μείνει στον βαζελο! Και έγω που νόμιζα ότι σε θέματα αρχής και ηθους ο "φιλαθλος" είναι ανενδοτος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. λάθος διάβασες, ανέκδοτος γράφαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ημίχρονο στην Καρσίγιακα, 41-30 χάνει η Φενέρ, ενώ η σειρά είναι 2-1 υπέρ της Καρσίγιακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Κάτι για το avatar σου, έχεις? ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Μαθαίνω ότι δεν έχουν καλή ψυχολογία αδερφέ. Τρέμουν κάτι άσχημο. Ειδικά εκεί στην διοίκησή τους... Με τον φετινό coach το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει βιασύνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Εκεί δεν λεχει ΚΕΔ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. http://www.sportingvideo.tv/20150605/vv5571d27c843127.12319750-1086348.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Οι αμερικανοι της καρσιαγιακα τι λενε? παιζει τιποτα καλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. στο πλην 21 η φενερ.......ετσι ρε πουστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. HackedUserName
    Καπως ετσι……!!!! http://t.co/1T68TX4q0a
    6/6/15 - 7:51 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. λεγε γρηγορα μαικ τι εμαθες χαχα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Γκαστονε, τι εγινε ρε "καλυτερε προπονητη" της Ευρωπης? Τι εγινε ρε ΤανατζοΠηλοιδη? Τι εγινε μωρη μελιτζανα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Bαρεθήκαμε να ακούμε πόσο ομαδάρα είναι η Φενέρ φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Οταν φτασει η μελιτζανα φ4 δεν το χανει.....Ωπα κατσε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Λεγαμε οτι θελουμε παικτη να παιζει με πλατη, αλλα να μην ειναι και δεινοσαυρος. Σαμαρντο Σαμουελς κυριοι. Κτηνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ΟΚ, ο καθένας μπορεί ν'αποτύχει, άσχετα με τ'αποτελέσματα δε νομίζω να αμφισβητείται η προπονητική του αξία. Αλλά αυτό με τη διαιτησία είναι ξεφτιλίκι, εδώ μας το'παιζε υπεράνω και "μη με ρωτάτε για διαιτησία, δεν ασχολούμαι ποτέ" κι εκεί σκούζει σε κάθε ήττα για τους γρκι. Σίχαμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. E όταν έχεις συνηθίσει τόσα χρόνια να σε παίζουν 80-20 το 50-50 σε εξοργίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Θα δούμε, αλλά και στις δύο ήττες μέχρι τώρα, είχε κλάμα. Μου φτάνει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Έχει κάποια θέματα κι αυτός αλλά φεύγει από Αρμάνι. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Kenny Gabriel 2013-2014 Highlights 2.0
    https://www.youtube.com/watch?v=R9rQJs31uVM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ε νταξ δεν νομιζω μετα απο 20αρα.. μπορει βεβαια ανετα να ριξει ενα τελευταιο κλαμα για τη σειρα συνολικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Και ο Παλασιος κανει εξαιρετικη χρονια φετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Εχει ε? Τον βλεπω τωρα με Σασαρι....οργια...αλογο τον εχει κανει τον Σειν Λαβαλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. http://www.contra.gr/Basketball/Europe/apokleismos-sok-me-varia-htta-gia-thn-fenermpaxtse-toy-omprantovits.3513431.html



    το μεγαλυτερο σιχαμα προπονητη (προσωπικη γνωμη δικια μου) ειναι εξω απο τους τελικους. οταν δεν εχεις βεβαια τρακηδες, χομπιτ, σχοιναδες, βρυκολακες, σκατοδημοσιογραφους και ενα ολοκληρο συστημα να σε αβανταρει με 30μυρια μπατζετ μενεις στην απεξω. Γιατι στην ελλαδα της κομπινας ο Τρακης μετατρεπετε σε σωματοφυλακας για να σουλατσαρει στις κληρωσεις . ποσο αλλο μπουρδελο μπορεις να καταντησεις το αγαπημενο μας μπασκετ βρυκολακα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Δεν τον ήθελε πέρσι ο Μπατζώκας αντί του Πέτγουεϊ.
    Γύρω στα 400.000 ντόλαρς κόστισε στους Τούρκους.
    Έτσι έγραψε ένας Τούρκος δημοσιογράφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Εμενα Παλασιος μ αρεσει πολυ. Φουνταμενταλ παικτης και δυνατος πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Eric Buckner 2014-2015 Season Highlights.
    https://www.youtube.com/watch?v=Z8L4e6QH10k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. μολις πηρε μεταγραφη αν δεν κανω λαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Εχει υπογραψει φιλε στη Τουρκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Το ξέρω, αλλά μπορούμε να τον εξαγοράσουμε.
    http://www.sportando.com/en/europe/turkey/162956/turk-telekom-ankara-lands-eric-buckner.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Το έχω δει. Είναι εφικτό να τον πάρουμε πιστεύω...
    Αρκεί να τον ζητήσει ο Σφαιρόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Στο μονο που υστερει σε σχεση με Πετ ειναι στο τριποντο και στο παιχνιδι πανω απο την στεφανη.Καλυτερος ριμπαουντερ και καλυτερα τελειωματα κοντα στο καλαθι.Βαλε οτι εχει και σουτακι απο μεση αποσταση.Επισης περυσι ειχε δηλωσει οτι θελει να ερθει πολυ στον Ολυμπιακο.Τετοιους παιχτες θελουμε.Δεν πιανει και θεση αμερικανου αν θυμαμαι καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. καλα τα λες ολα αυτα μαζι σου......δεν σου κανει εντυπωση ομως που δεν τον εχουν προσεξει αλλες ομαδες που παιζουν στην ευρωλιγκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Χωρις Μπατιστα ο παναθηναικος αυριο...Αμα χασουμε θα κανω βουτια απο το μπαλκονι xD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ξαχασες τον τιτανομεγιστοτεραστιο λουκαααα μαυροκεφαλιδηηηηη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. γινεται μεταγραφη στη μεταγραφη? ασε που δεν ειμαστε και πολυ φαν των εξαγορων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ωραιος ειναι ο Μπακνερ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Συμφωνω σε ολα...το θυμαμαι οτι γουσταρε να ερθει στο θρυλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση.
    Πολλοί πάσχουν στο σκάουτινγκ.
    Εδώ δεν ήξεραν τον Παραχούσκι.
    Κάθε παίκτης, θέλει ένα κλικ να κάνει το ξεπέταγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Εδώ θέλαμε να πάρουμε Σούλη και Κολέ που είχαν συμβόλαια κι ευτυχώς που πήραμε Σφαιρόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. αναγκαστικα γιατι θελαμε κατι καλο θεωρητικα.. ο σφαιρο ηταν στις τελευταιες επιλογες.. παρολα αυτα μας εκατσε λουκουμι η φαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Υπήρχαν επιλογές και τότε.
    Τις είχα γράψει.
    Δεν τις θυμάμαι τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Από hoopfellas το παρακάτω. Πολύ, μα πολύ ενδιαφέρον!
    "Για μένα αυτό που θα έπρεπε να κάνει η διοργανώτρια αρχή είναι:
    α) Να τηρεί τα διεθνή πρότυπα ελέγχων
    β) Να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να ελέγχει όλους ανεξαιρέτως του παίκτες που δεν βρίσκονται στη δωδεκάδα. Κι αυτό φυσικά όχι μόνο κατά τη διάρκεια των τελικών αλλά σε όλα τα playoffs τουλάχιστον.
    γ) Στις περιόδους που ομάδες δεν αγωνίζονται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις να εντατικοποιεί τους ελέγχους σε αυτές τις ομάδες.

    Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε σήμερα για ελέγχους όταν μια συγκεκριμένη ομάδα άφηνε επί σειρά εβδομάδων δυο συγκεκριμένους παίκτες της εκτός δωδεκάδας με το πρόσχημα ασήμαντων τραυματισμών. Ποιος μπορεί να μας διαβεβαιώσει ότι αυτοί οι δυο παίκτες δεν ντοπαρίστηκαν συστηματικά και σήμερα είναι ήδη έτοιμοι και κρυμμένοι. Και μάλιστα μιλάμε για έναν παίκτη προχωρημένης ηλικίας και έναν παίκτη με πολύ βαρύ κορμί.

    Η Wada για αυτόν ακριβώς το λόγο κάνει αιφνιδιαστικούς ελέγχους και σε περιόδους προετοιμασίας. Στην Ελλάδα της διαπλοκής, όπου στελέχη ομάδων έχουν και θέσεις σε οργανισμούς που κάνουν αντί-ντόμπινγκ κοντρόλ, προφανώς κάτι τέτοιο μάλλον θα έμοιαζε με ουτοπία.

    Και μην ξεχνάμε ότι η ίδια ομάδα επί σειρά ετών δυσκολευόταν να προκριθεί από τη φάση των 16 της Ευρωλίγκας. Όποτε όμως περνούσε, και εκμεταλευόμενοι το κενό 20 ημερών που άφηνε τότε η Ευρωλίγκα, παρουσιαζόταν μεταμορφωμένοι. Οι προσκείμενοι δημοσιογράφοι έγραφαν για μίνι προετοιμασίες. Όποιος ήξερε όμως πρόσωπα και καταστάσεις καταλάβαινε ότι εκμεταλευόταν το μεγάλο κενό χωρίς ελέγχους για να κάνει άλλου τύπου προετοιμασία.
    Δεν είναι τυχαίο ότι η συγκεκριμένη ομάδα από τότε που το formation της euroleague άλλαξε, και δεν υπάρχουν πλέον κενά διαστήματα παρά μόνο συνεχόμενοι αγώνες, αποτυγχάνει κάθε χρόνο με εκωφαντικό τρόπο...

    Για αυτό ξαναλέω, ότι αν θέλαμε αξιοκρατικό πρωτάθλημα, οι αρμόδιες αρχές θα έρπεπε να μην αφήνουν σε χλωρό κλαρί την ομάδα που αποκλείεται και έπειτα εμφανίζεται μεταμορφωμένη, έχοντας παράλληλα "κρύψει" κομβικούς της παίκτες για πιο "εντατική" προετοιμασία."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Ενδιαφερων αυτα που λεει που βασικα γαργαλιζουν αυτα που εχουμε πει εδω παλια με τον μπατιστ για παραδειγμα. στους τελικους με εμας εκανε οργια τον ιουνιο και το σεπτεμβριο ξεκινωντας στην τουρκια δεν μπορουσε να πηδηξει εφημεριδα. αλλα το ειπα και ποιο κατω με τον βρυκολακα που εχει το ελληνικο μπασκετ δεν αλλαζει τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Μηπως θελει να κανουν και καθε μερα ελεγχους,λες και ειναι ναρκωμανεις οι παικτες και συζηταν εδω και 3 χρονια για το ντοπινγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ενταξει μην ασχολουμαστε με αυτα..θεωρω οτι ολο αυτο με την ντοπα ειναι στην λογικη να χαμε να λεγαμε..αν εισαι καλυτερος μπαινεις μεσα και τον νικας τον αλλο.....ο μπατιστ που λετε στην φενερ πηγε το 12 ομως και εκεινη την χρονια επαιζε λιγο στον π..α.ο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Sober για τους ελληνικους τελικους δεν εγραψες εαν εισαι αισιοδοξος οπως με την μπαρτσα που <> να εχουμε μειονεκτημα και ανησυχω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Εγω μισω αυτην την αρρωστη κατασταση επειδη στις απωλειες των τιτλων υπαρχει μεγαλη μεριδα που βριζει τους παικτες μας σε σημειο να τους οδηγησουν σε φυγη.Αυτην ΟΜΑΔΑ μας κανει να κλαιμε σαν μικρα παιδια εχει γινει ενα με την καρδια μας και δεν κατεκτησε οσα ηταν και ειναι ικανη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Γιατί το λες αυτό για τον ευεργετη? Εδώ ολόκληρη κεδ είπε αυτός είναι ευεργετης και δεν μπορούμε να τον πετάξουμε έξω!! Προσωπικά είμαι απαισιοδοξος! Περιμένω τα χειρότερα, μέχρι και διακοπή αγώνα, όπου όλοι ξέρουμε σε ποιο γήπεδο γίνονται διακοπές αγώνα! Αύριο θα είμαι μέσα όμως, για την περηφάνια μας και για τα συναισθήματα που μας έχουν χαρίσει αυτά τα κωλοπαιδα! Εύχομαι για μια φορά, ας είναι μια εξαίρεση, το ήθος, η ντομπροσυνη, το δίκαιο και ο νόμος να υπερισχυσουν!!! Επιτέλους, ο καλύτερος να κερδίσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. H ομάδα sob και πέρυσι όπως όλοι λέμε, ήταν ΚΛΑΣΕΙΣ ανώτερη... Και έκανε και διπλό στο ΟΑΚΑ. Έχασε λίγω συγκεκριμένων καταστάσεων που δεν υπάρχουν φέτος. Αν δε χαλαστεί το μυαλό μας, δε το χάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. μιχαλη συμφωνω σε ολα οσα αναφερεις..ισως δεν θα ηθελα καμια αναφορα για την διαιτησια..πιστευω οτι αν ειμαστε καλυτεροι δεν θα παιξει κανενα ρολο..διαφωνω οτι περσι και προπερσι ειχαμε καλυτερη ομαδα..νομιζω περιπου στο ιδιο επιπεδο ηταν οι 2 ομαδες..για εμενα δεν νοειται σημερα κατι διαφορετικο απο μια εμφατικη νικη..η διαφορα των ομαδων ειναι μεγαλη..δεν υπαρχει γκιστ..καθαρο μυαλο και θα νικησουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. πολυ ωραιος ρε συ μακ..τι να πω μακαρι..εντυπωσιαστηκα και δεν τον ηξερα τον παιχτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. πολυ ωραιος ο μπακνερ..καλος και ο σαμιουελς..πολυ καλες επιλογες..ο παλασιος ειναι αναβαθμιση πετ με χειροτερο τριποντο..αλλα με σουτ απο μεση αποσταση..ο ανταμς επισης που ειχε πει ο μακ για τα γκαρντ που ειναι σβουρας πολυ καλη επιλογη..βασικα υπαρχουν παιχτες που μπορουν να μας ανεβασουν επιπεδο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Ρεαλ-Βαλενθια 22-41.... Καταπληκτικο μπασκετ απο την Βαλενθια μεχρι στιγμης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. για να κανω λιγο το δικηγορο του διαβολου, κενο 20 ημερων μεταξυ τοπ16 και πλεη οφ δεν θυμαμαι να υπηρχε.. γυρω στις 10 μερες να ητανε.. αντιστοιχο κενο 10-15 ημερων υπαρχει και τωρα μεταξυ 1ου και 2ου γυρου τοπ16.. οσο για τους εκκωφαντικους αποκλεισμους μετα το νεο τροπο διεξαγωγης του τοπ16 να θυμισω οτι την πρωτη χρονια μια χαρα το παλεψε, εκανε και μπρεηκ στη βαρκελωνη.. περσι με τσσκα, στο πρωτο παραλιγο να κανει διπλο, εχασε τα αλλα δυο με κατω τα χερια αλλα εστω το πηγε σε 5ο ματς.. και φετος αποδυναμωθηκαν πολυ στα πλαισια της και καλα ελληνοποιησης οποτε εξαρχης δεν ηταν για πολλα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Τρομερό να βλέπεις σήμερα όλα τα σχόλια του σκατοσυστηματος τον δημοσιογράφων για τον μελιτζανα. Και δώστου ο ηγέτης βγαίνει πάντα μπροστά, και δώστου γύρνα πίσω στο σπίτι σου, και δώστου εκεί δεν σε αφήνουν να δουλέψεις. Και άλλα πολλά από αυτό το σκατοσυστημα που στηρίζει χόμπιτ και βρικόλακες πάντα με το αζημιωτο. Είναι για να κάνεις εμετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Όποιος έχει έγκυρο link που να μην κολλάει παρακαλώ πολύ να το ανεβάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Έτσι διαβάζουμε και κάνουμε. Οι διαιτητές που τα περνούν από όλους και όλα κάνουνε με το ετσι θέλω δεκαλεπτη καθυστέρηση. Απίστευτα πράγματα στο ελλαδισταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. δοκίμασε κάποιο από τα 5 θα είναι καλό πιστεύω
    αν όχι κοίτα και streamhunter

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. τρομερο πραγματι.. προτεινω να μην κατεβουμε στο γηπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Ευχαριστω φιλε, αλλα σε καθε λινκ που βαζω μου βγαζει ''ο ιστοτοπος που προκειτε να επισκεφτειτε περιεχει κακοβουλα προγραμματα'' ...........τωρα τι κανω? σου βγαζει εσενα τετοια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Ολυμπιακαρα μου εσυ.......την καραφλα προσεχε, εχουν ανεβει πολυ οι φυτρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. εδω μπες
    http://www.realstreamunited.com/basketball-live-streaming-video-2015-1.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. καλα παιζουμε, κλειστο ματς ειναι......αυτος ο νελσον πολυ ποσταρισμα κανει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. μιλαμε οτι αν δεν ειμασταν νευρικοι θα κερδιζαμε με 20 ποντους διαφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Τί σφυρίζουν στον Πετ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Αγκωνια του σιχαμενου δεν δίνετε τιποτα στο καπάκι δεύτερο φάουλ στον χάντερ. Μα μαθαίνουν οι νέοι πως γίνονται ντέρμπι τέτοια παιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. καλα αυτο που σφυριξαν δεν υπηρχε....απορω που το βρηκαν? παλι τεχνασματα παμε να κανουνε οι διαιτητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. παιζει να ναι και το χειροτερο 10λεπτο της χρονιας...βρηκανε παιχνιδι...να δουμε αν θα τους κανουν ηρωες παλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Φάουλ 6-2 με άνεση. Και έτσι όπως ξεκίνησε το παιχνίδι πάει ταμαμ για τους βάζελους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Θοδωρή εκτός ότι ξεκινάμε νωθρα πάλι έχει παιχτει χειρουργείο άσχημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. ο στα 6 τριποντα μπραβο παιδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. δεν μας φταιει κανεις επιθετικα ειμαστε ανυπαρκτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Φάουλ με αίμα τίποτα οι μπινεδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. ο στα 8 τριποντα, 8 ριμπαουντ εναντι 13 ΝΤΡΟΠΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. τι μουνοπανα που ειναι οι διαιτητες........βρε καλα πρεπει να τους κανουνε.....εκεινοι προκαλουν την φασαρια, οχι οι φιλαθλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. 4 triponta o ntarnten.. eleos.. einai anagki na ta pairnei autos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. καλα ειναι δυνατον να αντι να μπουνε μεσα στο 1 παιχνιδι της σειρας και να παιζουν ετσι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. εγω πραγματικα θα εβαζα τουλαχιστον ενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Εχουμε χεστει πανω μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Για πολλα χαστουκια οι δικοι μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. ρε σπανουλη και πριντεζη που ειστε βρε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. τι τα θελετε τα τριποντα ρε παπαρες αφου δεν τα βαζετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. σλούκας μόνο σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. οτι κανει ο σλουκας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. 3 φαουλ ο χαντερ με τετοιες πασες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. εισαι και γκαντεμης παναθεμασε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Τι παπαρια εχεις ρε Σλουκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. παντως ο νταν παιζει αρκετα καλα, αν εβαζε και τις βολες θα ηταν εξαιρετικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. εντωμεταξυ ολοι οι ξενοι μας κανουν μεγαλειωδη εμφανιση σημερα....ρε τι γινετε μονο σε μας συμβαινουν αυτα τα κουλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. ρε σλούκα, τί τρέχεις και χαλάς τη πιάτσα, καλά πηγαίναμε με επιθέσεις 25" και η μπάλα στο σπανούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Ντάνστον ανέλπιστα καλός, ευτυχώς, γιατί μ'αυτό το Χάντερ δεν πηγαίναμε πουθενά...


    Σλούκας δίνει ρυθμό στο ματς, με το Σπανούλη καλά κλεισμένο το ματς πάει στο ρυθμό που βολεύει το βάζελο. Δεν πρέπει επουδενί να πάμε σε κλειστό ματς, ας παίξει λιγότερο ο Σπανούλης αν δεν μπορεί ν'ακοκουθήσει για 35'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Αυτό με τον Πρίντεζη στον Μαύρο το σκεφτόμουνα κι εγώ, μπορεί να τον κάνει άλογο στην άμυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. ναι τον αδικησα το νταν να βαζε και τις βολες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Αν έβαζε και τις βολές θα τρέχανε να τον ανανεώσουν στο ημίχρονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Διαμαντίδης στις βολές, αξία διαχρονική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Κάτι τετοια φάουλ σε κρατάνε στο παιχνίδι με λεπτομέρεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Σπαν...τουλαχιστον εριστικος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. εμ βέβαια, +3 ποντάκια κι από κεί που πας να χάσεις επαφή, μειώνεις στον πόντο.


    Πάντως κι εμείς είμαστε απαράδεκτοι, ειδικά με Σπανούλη εντός παρκέ. Πρέπει να βρει το ρόλο του στο ματς, γιατί μέχρι τώρα μόνο κακό κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. τι εχει ο νταν στα στατιστικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Αν δεν τον πάει το παιχνίδι γίνετε κακός exponential ρε γαμωτο και είναι τόσο εγώιστης που δεν έχει σταματημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. καλα τετοια εμφανιση... για τα μπαζα σε τετοιο παιχνιδι...με τι σκατα νοοτροπια μπηκανε ηθελα να ηξερα ΑΙΣΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. πρέπει να'χει -15 στο +/-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Το να παιζουμε στην Ευρωπη γαμω και εδω με τον ζελε να κλεινουν τα φωτα ειναι απλα ανεξηγητο και επαναλαμβανομενο φαινομενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Αυτο ειναι το χειροτερο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. μα δεν ντρεπονται οι μαλακες βρηκανε παιχνιδι να κουλαθουνε 0 στα 12 ας το διαολο κυριακατιικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. ε απλα στην ευρωπη δεν θα τουςπει κανεις τιποτα..στην ελλαδα με πεθαμενο βαζελο δεν δικαιολογειται να χασεις το πρωταθλημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Πάντως δεν είναι μόνο δική του ευθύνη, πρέπει και το προπονητικό να δουλέψει και πλάνο με το Σπανούλη στο παρκέ, αλλά με Σλούκα να κατευθύνει την επίθεση. Και μόνο που'ναι στο παρκέ ο Σπανούλης ανοίγει χώρους, αρκεί να έχει σωστές θέσεις/κοψίματα και φυσικά να μην εκβιάζει προσπάθειες/κατοχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Απο το -10 παμε στο +5 και πας τελικα στο ημιχρονο -1 αντε γεια αντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. ενταξει ρε σπαν και πριντ αν εχετε λιγο αξιοπρεπεια μπειτε στο β και διορθωστε τις μαλακιες ποτ εχετε κανει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Ηρεμία μάγκες, 0-0 είναι. Όποιος περίμενε 35άρες και μεγάλες νίκες και δεν ξέρω κι εγώ τί άλλο, αποδεικνύεται ότι ήταν πολύ βαθιά νυχτωμένος. Ηρεμία για τώρα και για όλη τη σειρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. ματι να πω χωρις παπα γκιστ μπατιστα ε χεστε με!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Δε χρειάζεται να διορθώσουν τίποτα, ειδικά για Σπανούλη, έτσι νομίζω χαλάει το μυαλό του: κάνει μια μαλακία και προσπαθεί να την "καλύψει" με μια μεγάλη εννέργεια, που τελικά καταλήγει σε μαλακία κι αυτή. Το παιχνίδι τους να κάνουν χωρίς υπερβολές και να μην είναι αρνητικοί, αυτό και μόνο πιστεύω φτάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή