Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Ένας άσος, ένας σέντερ, για ένα επίπεδο πιο πάνω

Εισαγωγή: Το κείμενο αυτό είναι γραμμένο από το Slam N' Roll (κάποιοι ήδη έχετε ακούσει την ιντερνετική εκπομπή) και μου παρεδώθη μια ώρα αφότου είχα ποστάρει εγώ το προηγούμενο, δικό μου στις αρχές της εβδομάδας. Με τις εξελίξεις ούτος ή άλλως να είναι σε σημείο εμβρυακό ακόμη, είναι σα να γράφτηκε σήμερα και όχι τρεις μέρες πριν. 
Είναι η συνέχεια στην προσπάθεια που ξεκίνησε το blog μας ώστε να φέρει και άλλες ερυθρόλευκες (και κυρίως) μπασκετικές φωνές μπροστά στο κοινό του diaries. Σε δικά τους λόγια: "Το μπασκετικό πόρταλ Slam N' Roll (www.slamnroll.com) βρίσκεται στα σκαριά και σύντομα θα ολοκληρωθεί προσφέροντας σωστή ενημέρωση και ιδιαίτερη άποψη για το ευρωπαικό μπάσκετ. Μέχρι τότε η εκπομπή Slam N' Roll εκπέμπει κάθε Τετάρτη στη συχνότητα του Radio Mundosports (www.mundosports.eu) 21:00 με 23:00. Μιλάμε για μπάσκετ. Μόνο."

                                             *********************************

Η σεζόν 2013/2014 έφτασε στο τέλος της και το ταμείο για τον Ολυμπιακό είναι... μείον. Αποκλεισμός από τον τελικό κυπέλλου, αποκλεισμός 3-2 από το Final Four απέναντι σε μια υπερταλαντουχα ομάδα και απώλεια ενός πρωταθλήματος που μετά τον τρίτο τελικό, δεν περίμενε κανείς. Ούτε οι περισσότεροι οπαδοί της ομάδας που τελικά το κατέκτησε. Συνήθως μετά από μια αποτυχημένη σεζόν, όλοι λένε πως "κοιτάμε μπροστά". Καλά λένε. Αρκεί να μην ξεχάσουν τι έγινε... πίσω.

Μια αποτυχημένη σεζόν μόνο ένα καλό μπορεί να φέρει σε μια ομάδα, την αυτοκριτική. Συνήθως η ευεργετική αυτοκριτική δεν ψάχνει για δικαιολογίες*,όποιες και να είναι αυτές, μιας και οδηγούν μαθηματικά στη μείωση των ευθυνών και κατά συνέπεια στο να μειώνονται και οι προοπτικές βελτίωσης της ομάδας. Στο τέλος, μάλιστα, θα φτάσεις στο σημείο να πεις "μα όλα καλά τα έκανα", κάτι που σίγουρα δεν ισχύει στην περίπτωση του Ολυμπιακού.


Και στον Ολυμπιακό πολλά "δεν έγιναν καλά". Ειδικά στο θέμα του ρόστερ.

Μπορεί να σας φανεί περίεργο, αλλά ένα όνομα αρκεί για να κάνουμε την αρχή στο συγκεκριμένο ζήτημα. Ένα όνομα του οποίου η μεταγραφή ξεκίνησε ένα πολύ αρνητικό ντόμινο εξελίξεων. Δεν υπερβάλω και θα εξηγήσω το γιατί.

Το όνομα αυτό είναι: Μίρζα Μπέγκιτς. Ο πρώην σέντερ τόσο της Ρεάλ όσο και του Ολυμπιακού, πλέον, δεν είχε καμία θέση στην ομάδα εξαρχής. Ακριβός, σε βαθμό δυσανάλογο με την μπασκετική του αξία, ήρθε στο Φάληρο επειδή "είναι σέντερ φιναλιστ Ευρωλίγκας", σύμφωνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, και γιατί έκανε καλά παιχνίδια απέναντι στον Άντε Τόμιτς στους περσινούς τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος. Μέσα της σεζόν αποφασίστηκε πως ο Μπέγκιτς δεν κάνει και πως αξίζει να έρθει ο Σερμαντίνι. Ο Γεωργιανός σέντερ ποτέ δεν μπήκε στο κλίμα της ομάδας, δεν απέκτησε ρυθμό στο πλαίσιο της και έτσι παροπλίστηκε στα κρισιμότερα παιχνίδια. Τι είχαν σαν αποτέλεσμα τα παραπάνω; Ο Ολυμπιακός να αναγκαστεί να παίξει με δυο σέντερ, ουσιαστικά έναν, τον Ντάνστον. Και αυτό γιατί ο Σίμονς που ήρθε για τρίτος σέντερ στο rotation, ήταν απλά... ο τρίτος σέντερ! Ο τρίτος σέντερ, σε μια ισορροπημένη ομάδα, δίνει λύσεις στον λεγόμενο "garbage time". 5-10 λεπτά, τα οποία θα ξεκουράσουν τους δυο κύριους ψηλούς και θα τους αποτρέψουν από το να φθαρούν με φάουλ γρήγορα. Κάπως έτσι ο Ντάνστον επιφορτίστηκε με επιπλέον χρόνο συμμετοχής και ευθύνες σε άμυνα/επίθεση που απορρόφησαν την ενέργειά του με χαρακτηριστική ευκολία. Κάτι ανάλογο που είχε γίνει πέρυσι με τον Χάινς στο τέλος, πάλι, της σεζόν και ενώ είχε μεσολαβήσει και το Final Four.

Με όλα τα παραπάνω, ο Ολυμπιακός και έμεινε χωρίς ψηλούς ουσιαστικά αλλά και σπατάλησε ένα σεβαστό ποσο χρημάτων στο απόλυτο... τίποτα. Χρήματα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν μέρος μιας πιο αξιόπιστης μεταγραφής point guard (ένα κλικ καλύτεροι να ήταν οι Σλούκας/Μάντζαρης στους τελικούς και δεν θα είχε χρειαστεί καν να... διακριθεί ο Κόλινς).

Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα φέτος το καλοκαίρι δυο λάθη πρέπει να αποφευχθούν όσον αφορά το ρόστερ: πρώτον, να αποκτηθούν δυο σέντερ που θα σηκώσουν ισόποσα την ομάδα στις πλάτες τους. Το δίδυμο Ντανστον/Χαινς με έναν ψηλότερο σέντερ σαν τρίτο, είναι σχεδόν ιδανικό. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω γιατί ο Χάινς πρέπει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, νομίζω πως είναι ξεκάθαρο σε όλους.

Μια αρκετά καλή περίπτωση τρίτου σέντερ, θα μπορούσε να είναι αυτή του Βλάντιμιρ Στίματς της Μάλαγα. Δυναμικός, παθιασμένος στο παιχνίδι του, πάρα πολύ ικανός rebounder, καλό παιδί (γιατί έχει σημασία), ταπεινός και παίκτης που άμα του πεις "κοίτα φίλε, θα είσαι τρίτος σέντερ", δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Επίσης ο συγκεκριμένος παίκτης θα γούσταρε πάρα μα πάρα πολύ να παίξει στον Ολυμπιακό (είναι και οπαδός του Ερυθρού Αστέρα).


Η δεύτερη διόρθωση αφορά τη μεταγραφή ενός ΚΑΛΟΥ γκαρντ. Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Δεν υπάρχει παίκτης "αντι-Λο". Ο αγαπημένος μας Έισι είναι ένας και μοναδικός για τα ευρωπαικά δεδομένα. Πρέπει να ξεπεράσουμε τη λογική του να ψάξουμε κάποιον point guard που να έχει ακριβώς τα στοιχεία του. ΟΚ; Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη πρόταση για τον Μάλκομ Ντιλέινι έναν άσο ο οποίος καθαρά μπασκετικά έχει όλο το πακέτο που χρειάζονται οι ερυθρόλευκοι. Ο (πρώην) γκαρντ της Μπάγερν διαθέτει τρομερό πρώτο βήμα (και κατά συνέπεια drive), άψογη ισορροπία στον αέρα, καλό σουτ και δεν πιάνεται στον αιφνιδιασμό. Άμα έρθει στον Ολυμπιακό και αποδεχτεί τον ρόλο του στην ομάδα θα προσφέρει πολλά και στον ΟΣΦΠ αλλά και στον ίδιο σαν παίκτη. Κάτι μου λέει πως ο Πέσιτς θα τον συμβουλέψει σωστά για το πως θα πρέπει να συμπεριφερθεί σαν μέλος μιας ομάδας σαν τον Ολυμπιακό.


Άμα γίνουν αυτές οι δυο μεταγραφές κλειδιά (Ντιλέινι, Χάινς) τότε ο Ολυμπιακός ανεβαίνει πολύ ποιοτικά, άμα δε ο Παπαπέτρου εκμεταλλευτεί τον έξτρα χρόνο συμμετοχής του και ανταπεξέλθει των ευθυνών του, τότε η ομάδα θα είναι σχετικά πλήρης. Αλλά αρκετά για τώρα, το καλοκαίρι έχει πολύ "ψωμί" και θα τα ξαναπούμε (ιδιοκτήτη του blog θέλοντος!)
 

www.twitter.com/slamnrollradio

1.126 σχόλια:

  1. ο σλοβενος ηρθε επειδη εκανε καλα παιχνιδια με τομιτς..
    και ο σκροπολιθας καποτε σε ενα φιλικο ειχε βιδωσει τον στοκτον..
    αυτο ειναι λογικη προπονητη για να παρεις παικτη;


    με δυο παικτες σε ψηλο-κοντο εγω θεωρω-και ειμαι σιγουρος οτι δεν ειμαστε καλυμμενοι.
    θελουμε δυο γκαρ-ΔΥΟ ΓΚΑΡ..
    για στιματς η γνωμη μου ειναι οτι ειναι καλος για να κανει παρεα στον μπεγκιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εισαι λιγο υπερβολικος για στιματς..στα αλλα συμφωνω εννοειται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε σάββα δεν θέλουμε και ένα άλλο 4αρι οπωσδήποτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα δωσουμε πανω κατω κωστα-4,5 κατοσταρικα. η κραταμε τριτο καββαδα αφου θα εινα για λιγο η προτιμοτερο να τα δωσουμε για τεσσαρι-τριαρι-δυαρι-ασσο-προπονητη.
    δεν μου αρεσει ο παικτης.
    διαθετει δυναμη αλλα μεχρι εκει.
    διαβασα για ιτουδη-μαλλον ξεχναμε χαινς,ο ντιλεινι λεει ειναι δυσκολος.
    ουτε λογος για τεσσαρι-ουτε λογος για δυαρι,παμε για δυο κινησεις.
    και με δυο κινησεις νομιζουν οτι θα ανακαλυψουμε την αμερικη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο αρτεστ δεν εχει συμβολαιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν είπαν τα παιδιά ότι το πρόβλημα ήταν ο Μπέγκιτς.Είπαν ότι το ΝΤΟΜΙΝΟ των λαθών άρχισε από την επιλογή του Μπέγκιτς.Και είπαν και για κοντό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παρτον στο τεσσερα.
    με 7-8 ερχεται για πλακα..
    στυλ νοτσιονι στο πιο σκληρο..
    μιλαμε για μεγαλο αλανι-ξερει μπασκετ,αμυνα δε εινα απροσπελαστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ειναι καλο παιδι ομως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ξέχασε το, ψάχνουμε ''καλά παιδιά''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τα παιδια ξοδεψαν 20 σειρες για μπεγκιτς και 2 για κοντο..το λαθος εγινε οταν τραυματιστηκε ο λο..απλα πραγματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε ενας παικτης μας εκανε πουτανα..
    τελικα ηταν επιλογη του τεραστιου μπαρτζω;
    απαραδεκτος ο ανθρωπος και επικινδυνος πλεον..
    για μενα απο δω και μπρος μαυρο προβατο θα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εκει επρεπε να παρουμε ενα σοβαρο παικτη.
    αλλα οταν εδινες 750 χιλ ευρω για το σλοβενικο ταγαρι-πως θα γινοταν αυτο;
    μαλλον γινοταν αλλα ο μπαρτζω ηθελε μουν-κολινς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. T α παιδια δεν ξοδεψαν 20 γραμμες την αποψη τους ειπαν, οπως και εσυ την δικη σου.......δεν χρειαζεται με οτι δεν συμφωνουμε να το αφοριζουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. θα αραζει και θα πινει στο περαμα με τον Μιχαλη...οποτε αστον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ναι αλλα οταν παιζει θα δερνει και λιγο..
    μεσα στο οακα να κυνηγαει διαμαντιδη και μασιουλις μαζι-θεαμα ανεπαναληπτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. την γνωμη μου ειπα..ειπα διαφωνω με το αρθρο..επιτρεπεται??εσυ αφοριζεις την γνωμη μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ειχε ερθει καποτε ελλαδα για κατι φιλαρακια ελληνες και εκαναν ενα δισκο ραπ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. να του γνωρησουμε τον πετ να κανουν ελληνικο-ραπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. οχι εσεις δεν νοιωθετε σαν να ειναι μεγαλη εβδομαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. παιδια ο Μπεγκιτς αν στηριζοταν απο τον Μπαρτζωκα και επαιρνε χρονο οπως οι δικοι του κατι θα εδιχνε...Το λαθος εγινε που αντι για κοντο πηραμε Σερμα και παροπλιστηκε ο Μπεγκιτς...εκει εγινε το μεγα λαθος απο μπαρτζω,που στη συνεχεια δεν χρησιμοποιησε πουθενα και τον Σερμα...δλδ πηρε 2 7footer και τους αχρηστεψε...ΤΡΑΓΙΚΑ ΛΑΘΗ απο Μπαρτζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αυτοι λες να ειναι-δεν ειμαι σιγουρος.
    εχει πολλα χρονια-μια δεκαετια σιγουρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ναι αυτοι ειναι...το χε αναφερει και πιο παλια ο μαικ μου φενεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. φετος αμα πει οτι θελει 7footer διωχτε τον με την μια...ή νερο στην μουρη για να συνελθει :P...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κώστα γιατί πρέπει να είναι ένα το λάθος;
    Δεν είναι να είναι αρκετά εκ των οποίων άλλα μεγάλα και άλλα μικρότερα;Αυτό πιστεύω εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. η διοικηση ελεγε οτι περιμενει χαινς..
    οτι μπορει ο νεος προπονητης να τον ηθελε-το σκεφτηκαν;
    με αυτη την προοπτικη ειχαν δει αναλογες περιπτωσεις;
    γιατι οι καλοι και φθηνοι πολλες φορες κλεινουν αμεσα.
    ο χαινς μπορει να μας απαντουσε σε ενα μηνα.


    το ξαναγραφω-το ειχα γραψει πριν και καιρο και ο μιχαλης ειχε διαφωνησει τοτε και εδινε τα γκρετιτ στην διοικηση..
    αυτοι που ειναι υπευθυνοι για συμβολαια-μεταγραφες-στατους ομαδας ειναι ασχετοι-επικινδυνοι-χανοι...
    και δεν εχουν καμια σχεση με το αντικειμενο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. κριμα παντως...


    νομιζω, δεν θα επρεπε να ειναι σχετικοι. αγαπη για το μπασκετ του ολυμπιακου να εχουν και σοβαρουςσυμβουλους. και απ'οτι καταλαβαινουμε εκει ειναι το μεγαλο μας προβλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. η εμμονη σε συγκεκριμενα προσωπα / σιριαλ ποτε δεν κανουν καλο, ακομα και να εχει καλη καταληξη. δειχνει αδυναμια διοικιτικη και παραγοντων να φερουν σε περα υποθεσεις την ωρα που πρεπει.
    πχ. ντιλενη, τον κλεινεις απο τελος ιουνιου, ιδιο καιλ, ιδιο οποιον αλλον.


    για να εχουμε πρεπει να κινηθουμε με πλανο. αυτο ειναι αμπαριζα που κανουμε τωρα, και τον βλεπω τον νεο κολινς να μας ερχεται. δεν γινεται εξαλλου το 2/8 καλες επιλογες περισυ να γινει 8/10 φετος... (εχουμε ηδη χασει εναν και παμε για δευτερο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. πρεπει να εχουν και σχεση..
    αλλιως σου φερνουν κολινς-πετ-σιμονς-μπεγκτις-μουν-σερμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. καποιος "ειδηκος" τους εψησε ... τωρα, αν αυτοι δεν εκαναν ενα google τον κολινς και τον φεραν ετσι, τι να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. pnscroll_sdog
    Ο Λάσμε συμφώνησε σε όλα με την Εφες που του εδωσε διετές συμβόλαιο για 2,7 μύρια. Σε ευρώ! Μένει η ανακοίνωση.
    19/6/14 - 4:54 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ειναι που ας πουμε λεγαμε εδω μεσα να τον παρουμε..
    με τι;
    με μυξες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. δεν μας περιμενε μεχρι 1/9 να του κανουμε μια προταση? συγνωμη αλλα δεν μας κανει. ειναι πολυ γρηγορος για εμας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. θα το παρει με εφες ο ντουντα..
    εφες-φενερ-τσσκα ψαξτε τον τεταρτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. θα παρουμε παλιατσο και τον λαφυρο και θα ειμαστε ζαχαρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Διαβαζα οτι το αγωνιστηκο μπατζετ της ομαδας ειναι 7.5 μυρια...
    Αν τα 3 μυρια τα παιρνουν 2 παικτες με τα υπολοιπα 4.5 πρεπει να εχεις αλλους 13-14 τι ποιοτητας θα πρεπει να ειναι ολοι αυτοι...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. εχω την εντυπωση οτι αν δεν παρουμε ντιλεινι,θα παρουμε Τζαμον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. το μπατζε βγαινει. οι επιλογες δεν βγαινουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Σάββα είαι ακόμη νωρίς πολύ.Η ΤΣΣΚΑ τώρα πήρε προπονητή και τώρα ξεκαθάρισε και του Χαινς.Όταν πας να κτυπήσεις φτασμένους παίκτες τότε περιμένεις τουλάχιστον να τελειώσουν τα πρωταθλήματα τους.Το γερμανικό χτες τελείωσε,το τούρκικο θα τελείωνε σήμερα,το ιταλικό δεν έχει τελειώσει ακόμη και το ισπανικό τώρα ξεκινάει(οι τελικοί εννοώ).
    Εγώ νομίζω ότι του Χαινς ξεκαθάρισε νωρίς ευτυχώς.ΕΦΟΣΟΝ θέλουμε παίκτες να κάνουν την διαφορά ή κτυπάμε γνωστά ονόματα(Χαινς,Λασμε,Ντιλεινι και σία) με αποτέλεσμα να αργήσουν οι περιπτώσεις διότι αργουν τα πρωταθλήματα τους ή πάμε και ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ σοβαρά με ταλέντα όπως αυτά της Παρτίζαν και τα παίρνουμε νωρίς.
    Το τρίτο είναι να ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ στην χρονιά την ΣΟΦΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ τα κενά μας και να έχουμε ΗΔΗ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΚΛΕΙΣΕΙ κάποιους παίκτες.
    Αυτό που θέλω να καταλήξω είναι ότι του Χαινς ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΩΡΙΤΕΡΑ να τελειώσει και θεωρώ ότι δεν τράβηξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. κακια: ο μπαρτζ του χρονου θα εχει δικαιολογια πλεον οτι δεν μπορουσε να παιξει παλι ο λο με την ομαδα φετος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. με τιποτα.
    πρωτον παιρνει εφες σχεδον μυριο.
    δευτερον ηταν συνεχεια τραυματιας.
    τριτον με ενα τζαμον δεν λυνεις τα προβληματα σου-απως τα μπαλωνεις.
    ασε που θελουμε και σκορερ στην περιφερεια.
    ο ντιλεινι πολυ καλυτερος συνολικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Και είχε μόλις 1 χρόνο να βρει αντικαταστάτη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Απο σελιδα στο fb που ασχολειται με το τμημα μπασκετ του Ολυμπιακου

    Πριν λίγο ο Δημήτρης Ιτούδης ανέλαβε επίσημα
    την τεχνική ηγεσία της ΤΣΣΚΑ. Μία εξέλιξη που αλλάζει τα δεδομένα για
    τον Καιλ Χάινς. Ο Αμερικανός σέντερ το πιο πιθανό (πλέον) είναι να
    μείνει για ένα ακόμα χρόνο στην Μόσχα.

    Κοιτάνε και αλλού στον Ολυμπιακό και μία περίπτωση που απασχολεί "ζεστά" είναι αυτή του Ποπς Μενσά-Μπονσού (31 ετών, 2.06μ.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ποτε ξεμαθαρισε του χαινς?ακουστηκε τπτ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. αστεια κινηση...
    τρυπα στην αμυνα-τρελλος και παιζει για την παρτη του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. θα τον στρωσει ο μπαρτζ οπως με τον ντορσι ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ναι.Όπως όλα δείχνουν ο Ιτούδης που είναι γάτα θα κάνει το προφανές.Θα κτύσει την front-line των ψηλών της ΤΣΣΚΑ πάνω του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αν Μαντζαρης και Σλουκας πανε για 500 το χρονο δηλαδη 1 μυριο και οι δυο μαζι μιλαμε για 4 μυρια για 4 παικτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλός παίκτης Σαββα και χρήσιμος.Τα τρελλός τα λέγαν και για τον Ντόρσευ.Όλοι θέλουν το κουμπί τους....Εκεί είναι το θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ωραια ας κλεισουμε MBakwe...αλλα αμεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ενταξει αν ψαχνονται για τον αγγλο μιλαμε για βοδια ολκης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Λογικα απο την στιγμη που χαινς οπως ολα δειχνουν τελος,τα ονοματα που παιζουν ειναι τα εξης.Λαβαλ,Μπονσου,Mbakwe,Ντειβις και ισως θα πω εγω Τζειμς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. παικτης παρτακιας που δεν παιζει αμυνα..
    και οταν στραβωνει ενα παιχνιδι τον παιζει και γελαει.
    δεν κανει -απλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Είναι 2.06 πηδάει στο θεό και δεν έχει ποτέ γράψει αριθμούςμπλοκ στη καριέρα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. δεν παιζει αμυνα-παιδια τελος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Γιατί η Μακάμπι να αφήσει τον Τζειμς;Να ρωτήσω κάτι.Η Κούμπαν έχει εγγυημένο συμβόλαιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. πες οτι παμε για λαβαλ-καλος φθηνος.
    αλλα παλι θα εχουμε προβλημα δημιουργιας στο πεντε.
    θα μου πεις με χαινς δεν θα ειχαμε;
    ναι,αλλα με τον χαινς θα ειχαμε σουπερ αμυνα στην περιφερεια και αφνιδιασμο..
    καιτ που με λαβαλ δεν θα εχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Σάββα, μια διόρθωση. Δεν έλεγε η διοίκηση. Οι δημοσιογράφοι το έλεγαν κι εμείς το θέλαμε και το ελπίζαμε.
    Θυμάσαι τι μου είπε ο Σκινδήλιας φεύγοντας από το ΣΕΦ; "Αν μπορούμε!" Δεν είπε ότι τον έχουμε δεδομένο. Θα προσπαθήσουμε. Λες να μην ήθελαν αυτοί να πάρουν πίσω Χάινς; Για μαλάκες τους περνάς;
    Θεωρώ ότι αν επέλεγαν αυτοί παίκτες, δεν θα έπαιρναν Μπέγκιτς, Μουν και Κόλινς.
    Ο Παπαπέτρου, ο Χριστοδούλου, ο Καββαδάς κι ο Κατσίβελης είναι επιλογές της διοίκησης. Γι'αυτό και τρώνε πάγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ειναι αγελαδα στην αμυνα. απο τους ΝΟΗ κοπηκε γι'αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. με ντεβις δευτερο η και πρωτο οπως θελεις παρτο,θα γελαει καθε γκαρακι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Αν πάρεις ένα καλό στρετς 4ρι θα κάνει πάρτυ ο συγκεκριμένος μαζί με Ντάνστον.Πάρε κι ένα καλό τρίποντο κίλλερ και θα σου πω αν τολμούν να κλείνουν σαν τανάλια στην ρακέτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Σορρυ ΜΑΚ, αλλά το συμπέρασμά σου είναι εντελώς αυθαίρετο. Εκτός αν έχεις κάποια σχετική γνώση επ' αυτού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. μονο γι'αυτο που λες δεν καταλαβαινω καθολου γιατι μενει ο ιδιος προπονητης φετος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. αν παρουμε τον ποπς, ας ασχολουμαστε για τις μεταγραφες το 2015...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. καλα αυτος θα εχει ηδη κλεισει ιταλια-εμας θα περιμενει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Να σου πω.Ο παικταράς της Κιμκι που παίζει 5 μαζί με τον Ντειβις είναι τρομερός στα τελειώματα(μικρός Σκόλα).Στην άμυνα τι λέει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. εχει συμβολαιο μου φαινεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Είχες πει ότι ο Λαβάλ είναι καλύτερος του Ντόρσεϊ συνολικά. Μην αναιρείς τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Θέλει Πέτγουεϊ η Μακάμπι αντί του Τζέιμς, ο οποίος έχει χρόνιο πρόβλημα τραυματισμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ακούγεται ότι τον αφήνει ο Σοφός επειδή είναι κουτσός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ειναι μακ και το πιστευω ακομη..
    αλλα θεωρεις οτι θα σου δωσει αυτα που θα παιρναμε απο χαινς αμυντικα;
    εγω θα τον ηθελα για τριτο-γιατι παιζει οσο πρεπει,δεν γκρινιαζει-τα δινει ολα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ρε Σαββα ο ΘΡΥΛΟΣ της Ευρώπης είσαι...Τι με διαολίζεις με συμβόλαια και τρίχες;Η Κίμκι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ευρωλίγκα.Πας μιλάς στον παίκτη τους λέει δεν είμαι ευτυχισμένος και επειδή έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα θα είναι μαζί του κύριοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Καλά άστο Τασάκ. Τα έχω γράψει 500 φορές το χειμώνα. Αν δεν τα έχεις διαβάσει δεν φταίω.
    Αν έχεις όρεξη για "κουβέντα", δεν έχω.
    Έξυπνος είσαι, ξέρεις τι εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. εδω ρε κλαιντ δεν κρατησαμε το βασικο μας τριαρι και πενταρι;
    αυτο δεν εχει γινει στα χρονικα της ευρωλιγκας ποτε.
    ομαδα με δυο συνεχομενα να διωχνει δυο βασικους της παικτες..
    το διανοεισαι αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Εμένα δεν μου άρεσε φέτος καθόλου που τον είδα.Με εμάς βέβαια ήταν καλός ως αντίπαλος αλλά φέτος γενικά όλα τα αντίπαλα γκαρντ με τους φοβερους αμυντικούς Μάντζαρη,Σλούκα και Σπαν του κάναμε όλους Τζόρνταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Όχι δεν το διανοούμε.Όταν σας λέω ότι ένα τεράστιο ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ θα με τρώει για χρόνια μου λέει ο ψυχαναλυτής μου(Μak) να μην ζω στο παρελθόν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Κι εγώ θα τον ήθελα για τρίτο αλλά η μπασκετική λογική του Μπατζώκα επιβάλει να έχεις 2 πιθήκια κι έναν δεινόσαυρο.
    Άρα, αν έρθει, θα είναι για παρτενέρ του Ντάνστον και προσωπικά δεν με χαλάει καθόλου.
    Αμυντικό τείχος.
    Αν δεν μπορείς να πάρεις τον καλύτερο που μπορείς, παίρνεις τον αμέσως επόμενο.
    Α, κι ο Ντόρσεϊ είναι ελεύθερος πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ολους μας τρωει....γαμησε τα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Είναι που θα τον παίρναμε επειδή έκανε τρομερές εμφανίσεις και μας γυάλισε. Χο, χο, χο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Όχι Μακ μου δεν ξέρω τι εννοείς, ούτε το αφήνω. Αν δεν θέλεις κουβέντες μαζί μου, είναι άλλο θέμα. Επειδή το έγραφες από το χειμώνα δεν σημαίνει κάτι. Από που και ως που οι παίκτες που αναφέρεις ήταν επιλογή της Διοίκησης; από που προκύπτε; Ειδικά όταν τον Καββαδά τον είχε ο άλλος από τον Πανιώνιο και τον πάλευε η ομάδα από το καλοκαίρι του '12;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Σάββα.Να σε ρωτήσω κάτι.Φέτος ο Ντάνστον ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ αναδείχθηκε σε κορυφαίο αμυντικό της Ευρωλίγκας αλλά εγώ σε όλα τα παιχνίδια εβλεπα να γίνεται ΠΑΡΤΥ από μπασίματα κοντών.
    Μήπως δεν χρειαζόμαστε και δεύτερο αμυντικό ογκόλιθο διότι ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΓΚΑΡΝΤ που έχουμε ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΝΤΖΑΡΗ το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο στην περιφέρεια;
    Μήπως χρειαζόμαστε ένα καλό επιθετικό στο 5 στυλ Ντειβις,έναν καλό αμυντικό και ένα δυνατό κορμί στο 4 αντί του Πετ(αχ ρε Άντιτς) και έναν γκαρντ που να δαγκώνει στην άμυνα;
    Όσους ψηλούς και να πάρουμε με τέτοια γκαρντ είμαστε καταδικασμένοι....
    Στα σοβαρά παιχνίδια βλέπε Ρεαλ,Βαζελο,Αρμάνι,Μπαρτσα ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ....
    Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας δει το σκορ κοτνών ψηλών των αντίπαλων ομάδων σε αυτά τα παιχνίδια...Τον προκαλώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Εγω παντως βλεπω καποια πραγματα που δεν κολλανε μεταξυ τους...
    Λεφτα δεν δινουμε πλεον με το τσουβαλι οποτε δεν μπορουμε να παρουμε δοκιμασμενες λυσεις στην Ευρωπη, αρα δεν θα επρεπε να υπαρχουν καποια ατομα που να κανουνε σοβαρο σκαουτινγκ σε νεο αιμα απο NBA & Ευρωπη ωστε να μπορουμε να βρισκουμε καλες και φθηνες λυσεις...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Tον Λόντσαρ λες αλλά έχει πέσει πολύ. Δεν κάνει πια. 3.8 ριμπ στο Eurocup είναι πολύ λίγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    σκαουτινγκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. κρις, εδω δεν αξιοποιουμε αυτους που εχουμε! καμμια ευκαιρια σε παπι/αγρ/χριστ - καταστροφη σλουκα/κατς ... ειδες αντιμετωπιση ιδια του κολινς οπως με αυτους? τι να τους κανεις τους νεους ταλαντουχους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Πάντως τα τελειώματα αλλά Σκόλα ο Λόντσαρ τα έχει. Ο Όγκουστιν είναι άλλο στυλ και στη Κίμκι έπαιζε 4αρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. μα ο ντανστον στα ποδια εχει ενα θεμα..
    για αυτο εγω λεω συνεχεια για χαινς.
    ο χαινς παιζει να ειναι ο μοναδικος μαζι με γκιστ που μπορουν να μαρκαρουν εξισου καλα τα αντιπαλα γκαρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. δεν θα μου μιλας αλλο για τον πανιβλακα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Λοντσαρ.Τον Σλοβένο(;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. https://www.youtube.com/watch?v=_X30WhWnkkU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. λοντσαρ;;
    σοβαρα μιλας;
    τρολλαρεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. τωρα θα σου ελεγα τι εχει ο λοντσαρ..
    ρε τρολλαρετε ολοι σημερα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Το πιο σύντομο αστείο για τον μαπσκετικό γαύρο.Σκάουτινγ από προπονητές.Εμείς περισσότερο κάνουμε.Αλλά εμείς δεν είμαστε ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ προπονητής που πήρε ευρωλίγκα...Είμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. χαχα ο clyde τον θυμήθηκε. Δεν κάνει πια. Είναι πρώην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Για τους κοντούς θα πούμε τίποτα;Ή επειδή ο Τράκης έχει πάει να κτυπήσει και καλά Μάντζαρη τους έχουμε βγάλει λάδι,συμπεριλαμβανομένου και του Μάντζαρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. οι κοντοι μας με εξαιρεση τον μαντζαρη που προερχοταν απο τραυματισμο ειχαν θεμα στην αμυνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Σου είπα και πάνω.Θεωρώ ότι καλύτερα να έχουμε ΑΠΟ ΕΝΑΝ καλό αμυντικό στις θέσεις 1,3,4,5 παρά δύο στην θέση 5 και οι υπόλοιποι να είναι μπαλαρίνες.Θυμάσαι ότι επί Λο είχαμε καλό αμυτνικό τον Λο στην θέση 1,τον Παπανικολάου στην θέση 3,τον Άντιτς στην θέση 4 και τον Χαινς στην θέση 5.Φαντάσου να μην είχε κτυπήσει ο υγιείς Μάντζαρης.Και αν δεν εφευγε ο Ντόρσευ θα είχαμε 2 καλούς στην θέση 5.
    Χρειαζόμαστε καλούς αμυντικούς σε αρκετές θέσει Σάββα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. και ο λοντσαρ παιζει αμυνα;
    μηπως τον μπερδευεις με καποιον αλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. XAXAXAXAXAX ΣΑΒΒΑ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΙΠΑ..ΠΕΤΓΟΥΕΙ ΝΕΟΣ ΚΟΥΚΟΤΣ..ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΕΤΑ 1-5..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Καλό άρθρο από Ψιλόπουλο
    http://www.redplanet.gr/Editorial/psinopoulos/h-ton-kratame-ton-kormo-h-ton-xalame.2852677.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. κατσιβελης με μηχανικη εντι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Διάβασα Καβαλιεράτο στο contra και είπε για άλλη μια έκπληξη στα guard αυτή τη φορά. Ούτε η Kinder έκπληξη να μάσταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Για μενα ειναι θεμα καθαρα ανικανοτητας και προβλημα εγκεφαλου πραγματικα..Δηλαδη για παραδειγμα ο αντρε σμιθ που ειναι μια χαρα παικτης και σχετικα φθηνος γιατι να μην τον εχουμε κλεισει ηδη?Οι αγγελοπουλοι σε ενα ειναι καλο και το εχουν αποδειξει.Στο να παιρνουν μια ομαδα μοντελο (2012) και με τις επιλογες τους να την κανουν μεγαλο μπουρδελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Όχι άλλο ΚΑΡΒΟΥΝΟ.....Ούτε η Πυθία έτσι...Έκπληξη και να μείνει ο Κόλλινς,έκπληξη και να έρθει ο Ρει Άλεν....Win-win καταστάσεις....Ρε πόσο εύκολο είναι να είσαι δημοσιαογράφος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. είπε οτι με τις εκπλήξεις αυτές ανεβαίνουμε επίπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Α...Πες το έτσι.Είναι εύκολο να ανέβουμε επίπεδο όταν έχει Κόλλινς και Πετ και Σίμμονς.Έναν μέτριο να φέρουμε αυτομάτως ανεβαίνουμε....::P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ειπα 1ος για τον αλλεν, μην ξεχνιομαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. εγω την εχω την λυση..βαζουμε απο 20 ευρω ο καθενας..ειμαστε 2εκ..γινομαι εγω GM..μετα θα σας φερω παιχταραδες θα τα ξεχασετε ολα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Το αστείο είναι ότι λέει για 2 παίκτες έκπληξη οι οποίοι δεν έχουν ακουστεί αλλά αυτός τους άκουσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. μηπως να κανουμε σκαουτινγ σε μαζορετες καλυτερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. να τον φας θες... αστα αυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Καρμελο και Λεμπρον θα εννοει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Άντε να σας βάλω φωτιές και πάω για καφέ...Η Μπάνβιτ χώνει λεφτά και ψάχνει προπονητή...Έλληνα...Ζούρο ή κάτι άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. βαζουμε το αεροπορικο του μπαρτζ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Γέροντα μιλάς με γρίφους, γίνε πιο ξεκάθαρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Όπως ακριβώς μου το είπανε σας το λέω...Παίζει μεταξύ Ζούρου και άλλου ένα Έλληνα που δεν έχει διαρρεύσει το όνομά του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Αυτο ειναι το κορυφαιο τωρα που κλεισανε Ιτουδης και Κατσικαρης να φυγει ο Μπαρτζωκας χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. παρτε λαβαλ..που θα σας ερθει και πιο φτηνα και τελος..σπρωξτε λεφτα για ντιλεινι..παρτε και μπραουν του καοδ..αρα μαζι με ντανστον 4 αμερικανοι και οχι μεγαλα συμβολαια..1 κοινοτικος ειναι ο λοτζε..μενει μια θεση..στο 4..πρεπει να ναι παιχτης που να τα εχει ολα..μονο ο νοτσιονι μας κανει..δεν υπαρχει αλλος..παρτε τον να τελειωνουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Πεδουλάκης ή του ΠΑΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Tashak ας πάμε εις άτοπο απαγωγή δηλαδή με την κοινή λογική χωρίς να έχω καμία πληροφορία επί του θέματος.

    ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ

    Οι
    αφοί εδώ και χρόνια παίρνουν ταλέντα από τις μικρές εθνικές
    ομάδες.Βλέπε Βασιλόπουλο,Σχορτσιανίτη,Παπανικολάου και άλλος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ
    προπονητή.Επομένως είναι τουλάχιστον πιθανό να πούμε ότι οι αφοί θέλαν
    να παρουν πολύ τον Παπαπέτρου.Κάποιςο θα πει ότι αδερφέ έχεις δίκιο
    μέχρι εδώ αλλά και ο Μπαρτζώκας τον ήθελα ΕΞΙΣΟΥ.Κα ότνα λέμε ΕΞΙΣΟΥ
    εννοούμε να του άρεσε ως πρότζεκτ και να δούλεψε μαζί του.Όχι απλώς να
    είπε δεν έχω πρόβλημα ή ότι είναι νεαρός έλληνας και δεν μου τον
    φέρνεις.

    Για να δούμε λίγο με στοιχεία στατιστικά.Στην
    κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας aka ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ο ΙΩΑΝΗΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ
    έπαιξε σε 3(ΤΡΙΑ) παιχνίδια συνολικά 15 και κάτι λεπτά γύρω στα 5,5
    λεπτά μέσο όρο.Ήταν ο 5ος ,ο 7ος και ο 10ος αγώνας της ομάδας εκ των
    οποίων οι 5ος και 10ος εναντίον της Ζιέλονα Γκόρα της πιο αδύναμης
    ομάδας του ομίλου.ΣΥΝΕΧΕΙΑ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ωπα ωπα παιδια πρεπει να περασει απο το διοικητικο συμβουλιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. σουμποτιτς πειρε πρωταθλημα στο λιβανο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. http://www.talkbasket.net/european-signings-and-rumours.html



    λεει για Ζουρο και Γιαννακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. εχουμε χρονο μην βιαζεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Δεύτερη φάση.
    Στα τελευταία 4 παιχνίδια και μην έχοντας άλλη επιλογή λόγω ΠΛΗΘΩΡΑΣ τραυματισμων των βάζει και παίζει λίγο κάτω από 15 λεπτά μέσο όρο και αυτός ομολογουμένως τα πηγαίνει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ.Το ξαναγράφω για να το καταλάβεται.Στο TOP-16 που έπαιξε η ομάδα 14 αγώνες τον βάζει στους τελευταίους 4 και αυτό επειδή δεν γινόταν να παίξουμε χωρίς 3ρι.
    Στα PLAY-OFF με την Ρεάλ τον βάζει και στα 5 παιχνίδια μέσω όρο 9.5 λεπτά με τον Περπερογλου στην ουσία ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΩΝ.....κι ας έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στο τέλος του top-16.
    Εγώ με την δική μου λογική θεωρώ ότι ο Μπαρτζώκας δεν εμπιστέφθηκε τον μικρό,δεν τον στήριξε οπότε δεν ήταν επιλογή του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Απο δω και μπρος? Ρε εχεις ειστε πολυ καλοι ανθρωποι τελικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. μετα απο αυτον τον αγωνα νομιζω "χτυπησε" και δεν τον ξαναειδαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. οσες φορες και να το δω πεθαινω στα γελια..θεος ο κοουτς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. BELIEVE AND SUPPORT OUR COACH.
    BAR- JOKE-ASS IS THE BEST..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. χαααχαχαχαχαχαχχα....βγαζει πολυ γελιο ο μπαρτζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. ενταξει εγω χειροτερα θα ελεγα στον μαυροειδη να σου πω την αληθεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. ΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. σκεψου τι θα του εκανε ο ιωαννιδης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Μα με αυτη τη λογικη το ειπα... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. ρε δεν κουνιεται ο μπαρτζω..παρτε το χαμπαρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. φασουλας διπλα στον κοσμο του ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. θα τον ειχε στραγκαλισει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Μια ακαμψια την εχω παρατηρησει και εγω, αφου σκεφτομαι μην ειναι συναδελφος βρυκολακας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. ο αγαπημενος μου παιχτης οταν ημουν μικρος...θυμαμαι ειχα στεναχωρηθει πολυ οταν ειχε φυγει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. θα του ταιριαζε να ηταν βρυκολακας παντως...το χει,ειναι μυστηρια φιγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. O κοουτς ειναι επιτυχημενος οπως και ο προεδρας Βαγγελας! Το λεει σημερα και ο πρωταθλητης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. http://gzt-cdn2.wefiles.net/sites/default/files/styles/ogimage/public/article/2012_06/giorgos-bartzokas.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Clyde αυτό που γράφεις έχει λογική, αλλά δεν είναι θέσφατο. Εδώ κάνουμε scouting εμείς από το youtube, η Διοίκηση δεν θα έχει άποψη. Η απόκτηση παικτών γίνεται συλλογικά, κατόπιν εισηγήσεων, αξιολόγησης της οικονομικής κατάστασης και πάει λέγοντας. Το ποιος έριξε το όνομα στο τραπέζι δεν το ξέρω, αλλά ο Παπαπέτρου δεν ήταν (πριν αποκτηθεί) άγνωστος. Η ένστασή μου έχει να κάνει με το δογματισμό, όπως γράφτηκε από το ΜΑΚ, ότι οι παίκτες που ανέφεραν ήταν επιλογή της Διοίκησης. Δεν μπορώ να αποκλείσω οποιαδήποτε εκδοχή, αλλά δεν μπορώ να πάρω κάτι και σαν δεδομένο. Σίγουρα όχι επειδή το έγραψε ο ΜΑΚ (δεν έχω κάτι με τον άνθρωπο, αλλά ούτε ο Πάπας τέτοιο αλάθητο).
    Το αν μπήκε νωρίς ή αργά στο Ροτάσιον ο Παπ είναι ειδική συζήτηση. Αν έπρεπε για παράδειγμα να το βάλει νωρίτερα και δεν το έκανε ο Μπαρτζώκας, μπορεί να καταλήξουμε ότι ήταν λάθος του. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ήταν
    επιλογή του. Εγώ ξέρω για παράδειγμα ότι τον πατέρα Παπαπέρτου ο Μπαρτζώκας τον έψηνε μιάμιση ώρα για να τον πείσει για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Αν θες το κρατάς, αν θες το αφήνεις.
    Καββαδάς επιλογή διοίκησης; Μην τρελαθούμε! Κατσίβελης; Ο οποίος είναι στην ομάδα από το 2010; Όλοι έχουμε άποψη και η άποψη είναι σεβαστή, αλλά επιδέχεται και κριτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Φαντασου αυτη τη φατσουλα να σου χτυπαει το τζαμι του δωματιου σου το βραδυ που κοιμασαι με βαμπιριστικη περιβολη. Σκιαζεσαι ή δε σκιαζεσαι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Πηρε Ιτουδη η ΤΣΣΚΑ, κραταει και Χαινς, αυτα ειναι αμα ξοδευεις φραγκα και εχεις κυρος. τωρα εσεις καθιστε να τους λετε λουζερς. Σε μερικα χρονια θα εχουν διπλασιασει τα ευρωπαικα τους και εμεις θα μιλαμε ακομα για το ποσο ωραιο ηταν εκεινο το μακρινο πια back to back...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. παντως στο 4-5 πρεπει να παμε με Μπαβτσιτς και Σερμα...ταιριαζουνε πολυ


    φτηνες και καλες λυσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Εγώ έπιασα απλώς τον Παπαπέτρου επειδή πιστεύω πέρα από το ποιος μίλησε με ποιον και για πόση ώρα ότι ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ και τονζητάς πολύ όπως λες επίμονα ΤΟΤΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ τον στηρίζεις και του δίνεις ευκαιρίες.
    Δεν ξέρω για Κατσίβελη και σία.Είπα αυτό που με την δική μου λογική μου φαίνεται εξώφθαλμο.Για τους άλλους θέλει περισσότερο ψάξιμο το οποίο όταν κάνω θα πάρω θέση.
    Δεν πήρα το μέρος του Mak και ούτε το δικό σου.Την άποψη μου είπα.Άλλες φορές συμφωνώ με σένα και άλλες όχι.Ισχύει το ίδιο με όλους.Μιας και ανέφερες τον Κατσίβελη και από την στιγμή που ο Κατσίβελης είναι ήδη 4 χρόνια στην ομάδα προφανώς δεν είναι επιλογή Μπαρτζώκα.Θεωρείς ότι ήταν του Ίβκοβιτς;Διότι έχω ακούσει ότι τον πήγαινε αλλά από την άλλη και πάλι σου λέω ότι ΠΑΝΤΑ επί Αγγελόπουλων κτυπουσαμε παίκτες με διακρίσεις στις μικρές Εθνικές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Δεν ξέρω για Κατσίβελη. Τι να σου πω. Ούτε υπάρχει λόγος να πάρεις θέση υπέρ ή κατά κάποιου. Για την ένταξη Παπαπέτρου στο ροτέσιον επαναλαμβάνω ότι σηκώνει πολύ κουβέντα. Μην ξεχνάς όμως ότι μιλάμε για ένα παιδί 19 ετών. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να "καεί". Πιστεύω ότι (καλώς ή κακώς) αν δεν είχε τραυματιστεί ο Περπέρογλου θα είχε ακόμη λογότερο χρόνο συμμετοχής. Από την άλλη το γεγονός ότι άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά (αντίθετα ας πούμε από τον Κατσίβελη) αποτελεί εμφατική δικαίωση κατ' αρχάς για τον ίδιο και κατά δεύτερον για εκείνος ή εκείνους που τον επέλεξαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Ε μαλλον Πεδουλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. κανε θεε μου η φενερ να παρει μιλος..να εχουμε να γελαμε του χρονου με ζοτς..αυτα τα τριποντα στον αιφνιδιασμο..πιστευω θα τα αξιολογησει ιδιαιτερα ο ζοτς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Ζούρος και Πρίφτης.


    http://www.sport24.gr/Basket/TurkeyBasket/koitazei_pros_ellada_h_mpanvit.2854021.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Εξω επεσα γαμωτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. και μετα θα κλαιμε οπως με παπ και χαινς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Μονο το πανω κατω στο διαχωριστικο ειναι αρκετο... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. να το 1Μ (ευτυχως τελιωσε τουλαχιστον)

    http://www.sport-fm.gr/article/filiko-diazugio-me-iwannidi-me-ti-boula/771985

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Α ρε Άταμαν...Σε πάω όλο και περισσότερο....
    Ergin Ataman: 'June 17 should be an important day for not only for Galatasaray but also our basketball future'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. αυτον προεδροι να παρουμε!

    http://www.sport24.gr/Basket/TurkeyBasket/istorikh_apofash_kai_sygxarhthria_apo_ataman.2854167.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. ας περιμενουμε λιγο να δουμε τι θα γινει..αλλα το συμπερασμα ειναι οτι εχουμε μικρυνει παρα πολυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. έγινε κάτι άλλο ή από τα μέχρι τώρα το συμπεραίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Προς τα εκεί οδεύει το πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. τεραστια η διαφορα με μαντζαρη..
    μας αποχαιρετα..
    μετα θα ζητησει αυξηση και ο πριντεζης.
    μας αποχαιρετα και αυτος..
    οι αγγελο θα μεινουν ως οι πιο αμφιλεγομενοι προεδροι.
    εβγαλαν την ομαδα απο την αφανεια και την προσγειωσαν παλι εκει.
    συν οτι εχουν γινει ο τζανετακος των αφων και του υιου..
    ευγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Σαββα ξερω οτι δεν τα λες με κακο τροπο, αλλα περιμενε να δουμε... και στο τελος θα κρινουμε και τους αφους αμα γινουν ολα αυτα που λες... στην τελικη δικα τους τα λεφτα οτι θελουν τα κανουν. Αμα θελουν αυριο εξαφανιζονται και ειμαστε στην αφανεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Που άκουσες για τεράστια διαφορά με Μάντζαρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή