Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Η επόμενη μέρα...

Καλημέρα.

Σκεφτόμουν καιρό ένα τέτοιο ποστ, άλλα πάντα κάτι συνέβαινε στην επικαιρότητα και το άφηνα. Χθες το βράδυ και με αφορμή την κουβέντα μας (για πολλοστή φορά), για Λοβέρν, είπα να το ξαναπιάσω εν αναμονή απαντήσεων, κινήσεων και επίσημων ανακοινώσεων...


Δε θα κάνω τον κόπο να αναφέρω κάτι, για την χρονιά που μόλις τέλειωσε. Δεν υπάρχει λόγος, πόσο μάλιστα όταν όλα όσα συνέβησαν, έχουν αναφερθεί πολλάκις on time και όχι κατόπιν εορτής όπως πολλοί μετά Χριστόν προφήτες, προσφάτως και έπραξαν... Περσινά, ξινά (κυριολεκτικά όμως) σταφύλια. Πάμε για άλλα. Δε θα κακιώσω τους Αφους για την επιλογή παραμονής του Μπαρτζώκα. Αν και είμαι σίγουρος, δεν έχουμε το ίδιο σκεπτικό, έχει την ίδια όμως κατάληξη... Ακόμη και γω που δεν με λες και φαν του Μπαρτζώκα ακριβώς (χεχε...), αντιλαμβάνομαι (και το έγραφα και πριν τους τελικούς) ότι δεν είναι εύκολη απόφαση κάτι τέτοιο, όταν όλη η Ευρώπη ψάχνεται... Δεν υπάρχει ο chosen one, αυτός που κάνει μπαμ, όπως κάποτε ο Ζέλικο για παράδειγμα... Όλοι ψάχνονται (δες CSKA/Ιτούδης ή κάτι που ψιθυρίζεται στην Ισπανία για Barca και Κατσικάρη), μιας και κανείς δε δείχνει να έχει "όλο το πακέτο".


Τι κάνουμε? Ότι κάναμε πάντα, παίδες. Στηρίζουμε και ελπίζουμε για καλύτερη τύχη και καλύτερη διαχείριση. Όπερ και σημαίνει: Καλύτερο recruiting. Γιατί αυτό κάποτε αποδεδειγμένα υπήρχε στον Κο Μπαρτζώκα. Και αν υπάρχει ακόμη, αλλά δε μπορεί να κάνει και πολλά λόγω μπάτζετ ας πούμε, ας φτιάξουμε (επιτέλους) ένα σοβαρό scouting τμήμα. Φτάσαμε να σκεφτόμαστε παραμονή του (κατά τα άλλα συμπαθή) Μάρντι, με όλα όσα ζήσαμε πέρυσι... Για κριτική δε το αναφέρω καν, γιατί είναι ευνόητο... Χέζουν οι αρκούδες στο δάσος, που θα έλεγε και ο Μπλεκ?


Δε κάνω τα στραβά μάτια, εννοείται, στην περίπτωση των Αγγελόπουλων. Το "ψάρι βρομάει από το κεφάλι" μου έλεγε η γιαγιά μου. Και αν στην περίπτωσή μας το "βρομάει" δε χτυπάει καλά, τότε μεταφράστε το σε ευθύνες... ΠΟΛΛΕΣ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ. Κρατώ και εδώ τη διαφαινόμενη διάθεση για to the point επιλογές και συνεχίζω την παρόλα μου, περιμένοντας να (μπας και?) επαληθευθούν.


Τι μένει? Να προτείνω τι πιθανόν θα μπορούσαμε να κοιτάξουμε, με βάση το δικό μου αφελές σκεπτικό (δε το λέω ειρωνικά)... Δε θα μπω σε διαδικασία, "πάρτε κύριε λαχεία" σωρηδόν, αλλά με βάση (νομίζω) την νοοτροπία στην οποία ποτιστήκαμε όλοι μας από εκείνο το καλοκαίρι "αποχώρησης" των Αφών η οποία και δούλεψε αλλά και έμελλε να αλλάξει τις ισορροπίες στην Ευρώπη, τρία χρόνια τώρα (μη ξεχνάμε και την Maccabi, που ποτέ δεν έκρυψε ότι πάνω στα δικά μας μέτρα και σταθμά, έχτισε το δικό της φετινό "θαύμα"). Βασικά κακά τα ψέματα, είναι και ιντριγκαδόρικη, μιας και όλη η ομορφιά του b-ball είτε εδώ στας Ευρώπας είτε στις ΗΠΑ, βρίσκεται πάνω στο χτίσιμο μύθων και σχολών.


Η πλέον αγαπητή σε όλους τους μπασκετόφιλους (ναι ακόμη και σε μένα που δηλώνω ακραιφνής φαν του Ερυθρού Αστέρα), είναι αυτή της Παρτίζαν. "Το DUKE της Ευρώπης" το οποίο και αν θυμάμαι καλά το είχα πρωτο-διαβάσει από την πένα (ΟΚ, πληκτρολόγιο) του Δ. Κατσιώνη και από τότε το έχω κλέψει και το χρησιμοποιώ και 'γω. Φέτος έφτασε στο χείλος του γκρεμού και αφού δεν έχει την οικονομική δυνατότητα ο αδερφός Αστέρας για κλοπές τέτοιου είδους, θα είμαστε @#$! να μη το κάνουμε εμείς για "χάρη τους"! Οπότε και προτείνω να αφήσουμε στην άκρη, ότι άφησε ο δικός μας "αιώνιος" και να κοιτάξουμε προς Βελιγράδι μεριά που και πιο φτηνά είναι, αλλά και πιο ουσιώδη τα πράγματα.


Όταν αποκτήθηκε ο Acie Law, δεν υπήρχε αυτή εδώ η γωνιά. Αλλά σε αυτή που σύχναζα και γω τότε, πέταγα τη σκούφια μου λόγω δυο χαρακτηριστικών του (εννοείται ήταν ζήτημα αν τον είχα δει δυο-τρεις φορές να παίζει-παρόλο που το έπαιζα ιστορίας)... Το CV στο NCAA και ότι εδώ τον έφερε η Παρτίζαν! ΟΚ, το παραδέχομαι ρε μάγκες - όχι ότι πιο σοβαρό σα τρόπος σκέψης, αλλά έλα όμως που είχε και έχει ΒΑΣΙΜΕΣ υποψίες ακόμη, κάτι που προέρχεται από το club του τρελό-Βουγιόσεβιτς!


Πέρυσι το καλοκαίρι είχα φάει σκάλωμα με τον Jacob Pullen και τον Davis Bertrans, για όσους θυμούνται. Φέτος με Bogdan Bogdanovic και Joffrey Lauvergne (χωρίς να ξεχνώ τον Λετονό και φέτος)... Ειλικρινά λοιπόν, δε μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για τον οποίο ακόμη δεν έχουμε στρέψει κεφαλή προς τα εκεί, μιας και ταιριάζει με τα χνότα μας η όλη φάση (οικονομικά, ύφος και νοοτροπία)? Το πωλητήριο έχει μπει εδώ και καιρό από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του Σάσα Ντανίλοβιτς και το μόνο που χρειάζεται είναι να το τολμήσουμε.


J. Lauvergne:
Μάλλον αυτό που χρειαζόμαστε στις θέσεις 4/5, αλλά το ξέρετε όλοι. Το συζητάμε από το περασμένο Νοέμβριο-Δεκέμβριο το όνομά του. Το παιδί είναι ταυρί από τα λίγα, με mentality που κάνει ταμάμ, με το warrior soul spirit που η ομάδα είχε τις εποχές B2B και πρέπει απεγνωσμένα να ξαναβρεί... 1ος rebounder σε Ευρωλίγκα (πόσο πολύ μας έλειψε αυτό...) και μέλος της καλύτερης πεντάδας σε ΑΒΑ, χώρια το ειδικό βάρος του να 'σαι ο πρώτος ξένος αρχηγός στην ιστορία ενός τέτοιου club...


Davis Bertrans:
Μεγάλη μου συμπάθεια από πέρυσι που και ο τραυματισμός που είχε, τον πήγε αρκετά πίσω. Κάλιο αργά παρά ποτέ. Stretch 4άρι χάσαμε στην περίπτωση του Πέρο, stretch 4άρι βρίσκουμε και εδώ! Αν και αναφέρεται ως winger, το παλικάρι απέδειξε ότι το 3 το έχει για ψωμοτύρι και στο 4 εκτός του ότι βρίσκεις ακόμη καλύτερο σουτ από εκείνο που είχαμε με Πέρο, έχεις και άπλετο χώρο made in Davis για να κάνει τις μπούκες του ο Σπαν και όποιος μπει κατά πως φαίνεται στα παπούτσια του Law. Δεν είναι τυχαία η συμπάθεια του για ακόμη μια φορά από χθες (τα συγχαρήκια μας!!!) πρωταθλητή ΝΒΑ, Γκρεγκ Πόποβιτς... Με κλειστά μάτια και τον Αγραβάνη δανεικό να μας τον εξελίξουν! Τούμπες θα κάνει ο Ντούλε.


Bogdan Bogdanovic:
Χμμμμ... Δε ξέρω γιατί τον αναφέρω. Μάλλον γιατί το παιδί είναι παικτάρα από τις λίγες... Πρόκειται ΣΙΓΟΥΡΑ για το πιο hot όνομα αυτή τη στιγμή στην ηλικία του και όχι άδικα! Βρίστε με, αλλά μου κάνει ότι έχει κάτι από Φάνη "Μπέμπη" Χριστοδούλου. Μου δίνει την αίσθηση ότι μπορεί να παίξει ΠΑΝΤΟΥ το ίδιο καλά, έχοντας και παρόμοια αλητεία! Και αφού ο Φάνης ήταν πάντα το απωθημένο μου και δε τον χάρηκα στα ερυθρόλευκα (εδώ καλά-καλά δε τον χαρήκαν οι βάζελοι, στα πράσινα...), λέω να τον αναφέρω μπας και παρελπίδα, το πάρει κανά αυτί εκεί στην ΚΑΕ.... Επίσης, το συ-ζητάει από ότι ακούω η Ρεάλ και η CSKA για Λότζε... Κορδέλα και την επομένη στο Βελιγράδι για τα χαρτιά και άσε τους κουμπάρους να κουρεύονται!


Πάμε τώρα και σε μερικά ακόμη, σύμφωνα με τα rumours που ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες...


Lasme: Μακριά και αλάργα! Εκτός του ότι δε μου είναι συμπαθής (ΟΚ χεστήκατε, αλλά τι να κάνω, να μη το πω?), έχει προβλήματα στα πόδια του, τα λέγαμε ένα χρόνο πίσω ακριβώς και επιβεβαιωθήκαμε (μου αρέσει να μιλώ σε πρώτο πλυθηντικό κάποιες φορές, είναι πολύ "και καλά"...). Εν σχέση με την πρώτη διαστημική σχεδόν χρονιά του, φέτος ήταν μια μετριάτζα! Τόσο "χρυσή" μάλιστα, που οι ίδιοι οι βάζελοι συμφωνούν με τις κινήσεις του Εφευρέτη σε σεβαστό ποσοστό από ότι παρατηρώ, για μείωση μισθού ή δρόμο... Θα μας πιάσουν κώτσο, προειδοποιώ...

Hines: Τι να λέμε τώρα? Θέλει και ρώτημα? Μας το χαλάει η φάση "Ιτούδης" από ότι υποψιάζομαι, αλλά ποντάρω στο ότι δε θέλει να μείνει με τίποτα άλλη μια χρονιά εκεί στα κρύα... Επίσης (εύχομαι και) ποντάρω στο ότι δε θα την φάμε πάλι από Μίσκο με κάποιο τρόπο και καταλήξει στην αγκαλιά των Ντούντα/Αγγέλου. Γιατί και εκεί μια χαρά καιρό έχει...

Lawal: Γα-μώ-! Όχι όμως για παραπάνω από 650 βία 700, τα λεφτά του Μπέγκιτς δηλαδή. Φοβερό δίδυμο με Ντάνστον στην κούτρα μου, όχι καλύτερο από εκείνο όμως Ντάνστον/Χάινς (σίγουρα καλύτερο από  Ντάνστον/Λασμέ).


Davis: Νομίζω μένει "ελεύθερος" φέτος. Αν είναι να δώσεις 1 χαρτί, γιατί δε πας εκεί? Η frontline σου αυτόματα θα γίνει πιο "υδραυλική" και με ένα τρίτο center της τάξης  O.D. Anosike, σκοτώνεις!


Brown
: Ιδανικός, αλλά τσουχτερός... Όχι δικές μου οι τσέπες, οπότε... Κοίτα από πάνω γιατί πρότεινα και τα τεκνά της Παρτίζαν!


Nocioni: Ακόμη πιο ιδανικός, αλλά επίσης τσουχτερός. Βασικά ό,τι και να έχει ακουστεί εκτός από παραμονή Πετ, μου κάνει... Τόσο απελπισμένος είμαι (σκέψου ο Πρίντεζης)!


Delaney: Το συζητάμε? Φήμες που έρχονται αυτή τη στιγμή μιλάνε για κλεισμένη συμφωνία... Αμήν!!! Θα μου λείψει ΠΟΛY όμως ο κερατάς ο Law, είχα να αγαπήσω τόσο κάποιον από την εποχή του Rivers...


Βεζένκοβ: Αν όντως τελικά δε "χωθούμε" για την περίπτωσή του, είμαι σίγουρος ότι θα το χτυπάμε το κεφάλι μας, πόσο μάλιστα αν ευσταθούν και κάποιες φήμες για τους απέναντι... Θα το σπάσουμε σας λέω, όμως! Μαζί με Μπόγκντα, ότι πιο καυτό στο Ευρωπαϊκό στερέωμα για τα επόμενα 3 χρόνια και ας μην έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο. Τον κάνω πολύ κέφι λέμε...


Και κάτι ακόμη για το τέλος. Ειλικρινά πρέπει να είμαι ο μόνος μπασκετόγαυρος που ξέρω να επιμένει έτσι για Κατσίβελη. Δε ξέρω τι έχει παιχτεί με την περίπτωσή του. Ειλικρινά... Υποψιάζομαι όπως όλοι σας κάποια πράγματα, αλλά την αλήθεια την ξέρουν φαντάζομαι μόνο όσοι βρίσκονται εντός των τειχών της ομάδας. Έχουμε πέσει με τα μούτρα πάνω στην υπόθεση "Μάντζαρης" και καλά κάνουμε, αλλά δεν είναι να μας τον φάει ο βάζελος... Βασικά δεν είναι να τον χάσουμε γενικώς... Μουρμουράω πρώτος από όλους για αυτές τις υποθέσεις όπως πιθανόν θυμάστε και δε το υπενθυμίζω τώρα για να βαυκαλιστώ, αλλά για να κρούσω κώδωνες.... Και τους κρούω ξανά... Ελπίζω την επόμενη φορά που θα αναφερθούμε στον μικρό, να μη χρειαστεί να σας το συνοδεύσω με την φράση "σας τα έλεγα εγώ, είχε μαλλιάσει η γλώσσα μου...".


Τα σέβη μου!


564 σχόλια:

  1. Ave!
    Ομάδα που δεν συμπεριλαμβάνει πρώην Γιούγκο (μήπως να το κοιτάξουμε εκτενέστερα; ) στη δωδεκάδα της, δεν σηκώνει Ευρωλίγκα ούτε του Αγίου Ονούφριου!
    Άτυπη κατάρα που ισχύει αν παρατηρήσει κάποιος τα ρόστερ των τροπαιούχων ομάδων της μεγάλης Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
    Θα συνεχίσουν οι Αφοί το παιδομάζωμα;
    Ο Φάνης που ανέφερες αδερφέ, είναι ο Σκουλίδας του Περιστερίου κι όχι ο Μπογκντάνοβιτς. Αν συνεχίσουν την "παράδοση" των τελευταίων ετών με προσθήκες ταλαντούχων νεαρών, οι Σκουλίδας και Μποχωρίδης είναι οι καλύτεροι φερέλπιδες νέοι των θέσεών τους αντίστοιχα.
    http://www.basketworld.gr/2013/08/blog-post_17.html
    http://basketballaris.gr/qa_faqs/lefteris-bochoridis-%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B7%CF%82-12/
    Θα ξεκινήσω σταδιακά μια αναζήτηση για έναν κοινοτικό ψηλό -εκτός του Λοβέρν- που να το λέει η καρδιά του.
    Σε περίπτωση που δεν προκύψει Λοβέρν, αυτός είναι μια εξαιρετική επιλογή. Άσε που αρέσει και της Βασιλικής Μάχης. Σημαντικός παράγοντας...!! ;)
    https://www.youtube.com/watch?v=HUenf5npeMk





    υ.γ. Εξαιρετική κατάθεση σκέψεων μετά από τόσες συναισθηματικές εξομολογήσεις που μας "έπνιξαν" τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαικ σε καποια συμφωνουμε..σε αλλα οχι..ο λοβερν μ αρεσει..απλα εμενα μ αρεσουν 4αρια στυλ ντερικ μπραουν..σκορερ δλδ..ο λοβερν δεν ειναι..γενικως ειναι μια μπερδεμενη κατασταση γιατι δεν ειναι ξεκαθαρο αν ειναι 4 ή 5..καλος παιχτης παντως..για μπογκντανοβιτς συμφωνω οτι βαζαμε κορδελιτσα στον λοτζε..γιατι ο σερβος εχει προσωπικοτητα μεγαλη..θα γινει μεγαλος παιχτης..αυτο ειναι δεδομενο..εγω 700 για λαβαλ δεν εδινα παντως..θα τον ηθελα για πισω απο τον ντανστον ομως..απο εκει και περα εκει που διαφωνω ειναι στο οτι για εμενα ειναι πολυ χειροτερος απο λασμε..εχει μεγαλυτερη ποιοτητα ο λασμε..ο ντειβις χανει πολυ αμυντικα..εκει ειναι το θεμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ντιλεινι,σλουκας,μαντζαρης
    σπαν,μπογκντα
    παπι,σμιθ
    πριντ,νοτσιονι
    ντανστον,λαβαλ,καββαδας



    αυτη η ομαδα γινεται με περιπου 500χιλ. πανω στην χειροτερη και εχει τα παντα..ειναι εφικτη αυτη η ομαδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν είναι να δώσουμε 1 μύριο στον Λάσμε, χίλιες φορές να τα δώσουμε στον Αζινσά...Ακόμα πιο χίλιες φορές στον Κάιλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Tωρα πηρα χαμπαρι το νεο ποστ, οποτε κανω copy paste τη συγκριση λασμε-Χαινς που εκανα στο αλλο και προσθετω και μερικα σχολια για αυτα που λες Μαικ...

    "Για να κανω μια συγκριση Λασμε-Χαινς καθαρα παιχτικα το μεγαλο πλεονεκτημα του Χαινς ειναι οτι παιζει πολυ καλη αμυνα στο πικ εν ρολ, αλλα και σε αλλαγες απεναντι σε γκαρντ. Εκει του ριχνει του Λασμε, οχι ομως δραματικα γιατι και ο γκαμπονεζος εχει γρηγορα ποδια. Ο Λασμε απο την αλλη ειναι πολυ πιο solid αμυντικος εντος ρακετας, αλλα και
    ανωτερος ψηλα κατα τη γνωμη μου, βεβαια και ο χαινς ειναι κοντα του
    ψηλα, αλλα μεσα στη ρακετα ειναι πιο δυσκολο να μαρκαρει το ιδιο αποτελεσματικα.
    Επιθετικα ο Λασμε εχει καλυτερα τελειωματα. Μη παρασυρθει κανεις απο το καλυτερο ποσοστο του Χαινς στα διποντα φετος, ολες του οι προσπαθειες ειναι με φατσα στο καλαθι, ο Λασμε κανει και καμια ραβερσα που και που. Επισης ο Λασμε πηρε πολυ περισσοτερες επιθεσεις πανω του, οποτε λογικο να χασει κατι τι παραπανω σε ποσοστο λογω μεγαλυτερου "ογκου" προσπαθειων. Ενα συν του Χαινς επιθετικα βεβαια ειναι οτι μπορει να τελειωσει με ντραιβ, ενω ο Λασμε θελει περισσοτερο ταισμα. Τελος, πολυ καλυτερος σουτερ ελευθερων βολων ο Λασμε.
    Απο την εικονα που διαμορφωνεται βασει των παραπανω δεδομενων πιστευω οτι ο Λασμε ειναι ενα τσικ πιο χρησιμος παιχτικα για την ομαδα μας, γιατι θεωρω οτι υπερεχει σε λιγο πιο σημαντικα πραγματα. Περαν τουτου μακαρι να ερθει ενας απο τους δυο..."


    Παμε στα σχολια. Οταν ο ντανστον παιρνει γυρω στο 500αρι αν δε κανω λαθος, το να δωσεις 700 στο Λαβαλ ειναι αδοκιμο για εμενα. Ειναι κατωτερος παικτης του Ντανστον και του Λασμε. Για την αποστροφη για Λασμε Μιχαλη και τον υπερ ενθουσιασμο για Χαινς απλα σε παραπεμπω στα στατιστικα τους φετος στην ευρωλιγκα. Ειναι ισα βαρκα ισα πανια ουσιαστικα. Πολυ μικρες διαφορες. Με το Λασμε απο τη μια να καιγεται φορες και το Χαινς να μη παιζει οσο ισως αξιζει. Οποτε μια η αλλη σε σωστη αξιοποιηση.
    Τωρα οσον αφορα τα γονατα του Λασμε βλεπω οτι ο ανθρωπος επαιζε μονος του ολη τη χρονια και εχασε μονο ενα ματς. Στα παιχνιδια δε μεταξυ ΤΣΣΚΑ και βαζελου με εξαιρεση ενα, το πρωτο, ηταν καλυτερος ο Λασμε.
    Τριαδα με Ντανστον, ντεηβις, Ανοσικε δε γινεται γιατι ο Ανοσικε ειναι παιχτης στυλ και επιπεδου Ντανστον και ξεφευγει υπερβολικα το πραγμα. Αμα παρεις Ντεηβις ρισκαρεις με κατι πιο "δευτερο" για τριτο ή μενεις με Καββαδα δυστυχως για να βγει ο σχεδιασμος και σε αλλες θεσεις. Εμενα μου αρεσει και ο Παραχουσκι που ποσταρε ο Μακ. Αλλης λογικης παιχτης αυτος. Αυτον τον παιρνεις για τριτο ψηλο αν δε σου χαλαει το σχεδιασμο. Ειναι δυνατη περιπτωση. Στα αλλα συμφωνω. Βεζενκοφ τεραστιο ταλεντο, γελαω οταν βλεπω να αναφερουν Αγραβανη στην ιδια προταση μαζι του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να δουλεύει καλά και στο παρασκήνιο πλέον;
    Yannis Psarakis ‏@YPsar 10 hrs
    Ο Γιώργος Χαλβατζάκης παλιός-νέος πρόεδρος στον ΕΣΑΚΕ με ψήφους 8-5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.ebasket.gr/2014/06/%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%AD%CF%84%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%B5%CF%8A/ Άντε, με το καλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με την έλευση Τρινκιέρι, μένει ελεύθερος ο Sharrod Ford. Σου κάνει γενικότερα;
    https://www.youtube.com/watch?v=RnF8WtOHW68

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πιστευω οτι και στην αμυνα στο λοου ποστ ειναι πολυ ανωτερος ο χαινς απο λασμε περισσοτερο λογο δυναμης και οχι μονο γενικα στον χαινς δεν μπορεις να παρεις καθολου ευκολα θεση αντιπαλος ψηλος σε σχεση με λασμε δες περιπτωσεις καουν,κρισιτς,πλαις κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες του John Howard!! Χε, χε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Chris Andersen will decline his $1.45M player option and will become a free agent!— NBA Updates Ⓜ️ (@MySportsRumor) June 16, 2014

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πλέον παίζει να παίρνουν και από εδώ τις πληροφορίες :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Eχεις δικιο για Χαινς, δυσκολα του παιρνεις θεση μεσα στη ρακετα, αλλα το ιδιο ισχυει κατα πολυ και για Λασμε. Αμα του παρεις ομως ειναι πιο ευκολο να σκοραρεις, επιμενω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο βάζελος είμαστε σίγουροι ότι ψήφισε κατά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. σωστα επιμενεις ,αμα παρεις θεση στον λασμε τρωει σχεδον παντα καλαθι απο πολυ ψηλοτερο του σε σχεση παντα με καιλ χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για ρωτα τον Νικητα που λεει για τον Ντεβιν Σμιθ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Νοπ, διαφωνουμε. Ρωτα τον Ερντεν και τον Ντεηβις για αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Ανοσίκε είναι ένας αξιόπιστος Σίμονς, Φωνή. Τον κάνω τρελό κέφι γιατί ο τύπος είναι μηχανή για rebounds και δεν έχουμε κάποιον rebounder από την ώρα που έφυγε ο "εύκολα αντικαταστήσιμος" Πέρο... Δεν έχεις άδικο στο χρηματικό για Λαβάλ, καθόλου. My bad.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ναι γιατι υποστηριζαν διαφορετικο υποψηφιο... μολις το διαβαζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παίζει! :)
    Αναφέρει όμως, κάποιες πληροφορίες που δεν τις είπε ο Τζόνι. Άρα, το έψαξε και μόνος του. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. η τριαδα νταστον ντειβις ανοσικε θα ειναι η χαρα των αντιπαλων γκαρ


    εγω θελω ντανστον-χαινς.
    αν παρουμε και λοβερν στο 4-5 θα ειμαστε καλυμμενοι παντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στη φετινή Maccabi, να υποθέσω ότι πιάνεις τον Zizic? ;Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιάννης Φιλέρης ‏@yiannifil 10 hrsView translation
    Χάνει εκλογές ο Βασιλακόπουλος; Πάει χάλασε ο κόσμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ενα λουλουδι στον ντραζεν και απο μενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ναι ομως ο Αζινσα και ο Καιλ ερχονται πιο δυσκολα... ειναι και αυτη μια παραμετρος... Σε περιπτωση που ειναι εφικτες και οι 3 περιπτωσεις, συμφωνω οτι ο Καιλ πρεπει να ερθει πρωτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η τριαδα αυτη ειναι αδοκιμη για διαφορους λογους. Δεν με χαλαει αυτο που λες προφανως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σου κάνει κάτι ποικιλίες (ο Davis) όμως επιθετικά, ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δυνατο παιδι αυτος στο βιντεο... και ωραιες κινησουλες... απο ομαδικη αμυνα, και ατομικη εχεις δει κατι? Ειδικα τι κανει στα pnr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Συμφωνω 100%. Εχουμε παιχτη που στη ρακετα μπορει να σκοραρει, αυτο που λειπει ειναι ενας πολυ καλος αμυντικα παιχτης με γρηγορα ποδια. Η 3αδα που λες θα ειναι τελεια αν ειναι εφικτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εννοείται. Το είχα αναφέρει αλλά πέρασε στα ψιλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εχω φωτογραφια στο αγαλμα του Πετροβιτς πλεον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Επ καλώς τον! Τι νέα από Κροατία? Τίμησες το diaries Πετράν όπως έπρεπε?!!! ;Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ρε μαγκες μπαινουμε σε διλλημα για χαινς;;;
    θα τρελλαθουμε;
    μετα απο ολα αυτα που εχει κανει;
    που παιζει για τρεις στην αμυνα;
    δεν τιθεται θεμα-η ομαδα δεν πρεπει να αποπροσανατολιστει..
    μονο για χαινς για μενα-τιποτα αλλο.


    πρωτα χαινς και μετα βλεπουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κροατια ημουνα! Γυρισα χτες το βραδυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. τρομερο,μακαρι να μπορουσα και γω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ρώτα τη Βασιλική Μάχη που ενθουσιάστηκε. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. εφικτη και οικονομικη..
    φευγει ο περπ και ο πετ-φτανουν και περισευουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μου αρέσει αυτό το πάγωμα του χρόνου...
    http://www.ebasket.gr/fs/uploads/2014/05/mantzaris-diamantidis.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Φιλε τρομερη η κροατια... πολυ πρασινο, τεραστιοι δρομοι (σκεψου 4 λωριδες+ ποδηλατοδρομος) παρκα μεγαλα. Λιγο με τα σπιτια εχουν ενα θεμα, ειναι τα περισσοτερα παλια. Ζωη παμφτηνη. Χαλασα 100κατι ευρω 4μιση μερες... και βγηκα 2 μερες βραδυ... μπυρα 3 ευρω μαξ (18 κουνες, 7 κουνες 1 ευρω καπου εκει η αναλογια). Πιτσα κομματι για 5 ατομα!! 25 κουνες... Κακη ποιοτητα στο φαγητο βεβαια. Και πολυ ωραιες γυναικες!!! αλλα κακοντυμενες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εκεί που σκρίναρες Κροάτισες, τους είπες ότι είσαι του diaries?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. πρεπει να μας στειλεις διαπιστευση. το ελεγα προχθες σε μια στην παραλια και δεν με πιστευε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Να φτιάξουμε ρε παίδες, να φτιάξουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πολυ προσεγγισιμες φιλε! Αλλα το κακο ειναι οτι δεν μιλανε πολυ καλα αγγλικα... οποτε μπαινεις κατευθειαν στο ψητο γιατι μετα το χανεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ξέρω πού ήσουν. Σχήμα λόγου έκανα... Καλά πέρασες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. φανταζεσαι καμια 50αρια καμμενους σε ολη την ελλαδα να γυρναμε με καρτελακι redandwhitebasketballdiaries............xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο Βασιλακόπουλος ηττήθηκε.
    http://www.ebasket.gr/2014/06/%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καλημερα! Ειμαι του diaries μπορω να σε γαμησ... εεε να σε αλειψω λιγο μωρο μου?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Γιατί καμμένοι, ρε! Μια χαρά είμεθα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Μπασκετικα μας πεθανανε... ειδα κροατη 2.10 που εκανε pick n pop μονο τριποντο και μας εβαλε καμια 30αρια στο νερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. οχι ρε ο διαλογος παει καπως ετσι ...........


    -γεια σου θελω να σε πηδηξω


    - τι λες ρε κακομοιρη....


    - μα ειμαι απο το diaries........


    -απο το diaries; μμμμμμμμμμμμμμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Πλάκα κάνεις.
    Δεν είχαμε παίκτη να τον κοιτάξει στα μάτια ή ο προπονητής μας είναι αδερφός του Μπαρτζώκα κι άργησε να καταλάβει την κομπίνα; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Χαχαχα ειχαμε λειψανδρια στους ψηλους... Οι δικοι μας ητανε Παουελ, και οι δικοι τους μια μιξη Κριστιτς με Ρακοβιτς!! Οσο για τον προπονητη... ακομα προσπαθει να καταλαβει γιατι παιζαμε ζωνη με παιχτες που κατα κυριο λογο σουταρουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. αφου ειχαν το μυαλο στις γκομενες ρε πως να παιξουν μπασκετ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Έλα ρε. Δεν ακούει τους παίκτες; Τόσο απόλυτος είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Εχετε αθλητικα κορμια για μαν του μαν η παιχτες που τιμουν τα σουβλακια και παθανε καταθληψη στη Κροατια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Μόνο αυτό μας έχει μείνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Δεν ειναι κακος, αλλα ειναι αρκετα μαλθακος για προπονητης... Δεν σε φτιαχνει, και απο μπασκετ ειναι της αμερικανικης σχολης. Μονο που εμεις ειμαστε ελληνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ειχαμε μια 5αδα καλη... μετα το χαος... Με κροατες διαιτητες μεσα στην κροατια και τους αντιπαλους να τους μιλανε και να κανουνε χαβαλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Έπρεπε να πάρετε πρωτοβουλίες. Σαν τον Σπανούλη με το Λοτζέσκι και στις επαναφορές να κάνατε κομπίνες όπως ο Μάντζαρης.
    Με λίγα λόγια, αν δούμε Φλέμινγκ, να τον στείλουμε από 'κει που ήρθε. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ο λασμε δεν ερχεται-μην τρεφεις αυταπατες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Κάνε τίποτα γιατί έμεινες πίσω... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. μαλιστα αρχισαμε τις δικαιολογιες. εχεις καμια σχεση με μπαρτζωκα; μηπως ειχε τραυματιστει και ενα γκαρντ και δεν ειχατε μερες να τον αλλαξετε; πες ρε οτι σας ειχανε ξεζουμισει οι κροατισσες..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Φανταζομαι...! Πρεπει να ερθετε Ιταλια πιστευω θα κανετε παρτυ, εδω παρολο που οι ιταλικες ομαδες ειναι καλες, το επιπεδο θεωρω οτι ειναι πιο χαμηλο... Δεν πολυασχολουνται οι ιταλοι με το μπασκετ, δεν βρισκεις καν γηπεδα πολλα. Σε 1-2 ομαδες που εχω παει καμια σχεση με ελλαδα. Βεβαια η γκρινια στους διαιτητες απιστευτη, οι ιταλοι δεν παλευονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Εγω γνωρισα μια που μου αρχισε για το βιοτικο επιπεδο ζωης... μετα μου συνεχισε οτι σπουδαζει και 2 δουλειες παραλληλα... μετα οτι θελει να φυγει εξω... ε πανω που την εβλεπα μουναρα ξενερωσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Στα πρωτα παιχνιδια πηγαμε με 2 ωρες υπνο... την επομενη μερα σερι... ηταν πολυ δυσκολα τα πραματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. κανα μισαωρο να καθοσουνα ακομα θα σε ειχε παντρευτει και θα ειχε ερθει ελλαδα..........χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. αναλύατε τα συστηματα των αντιπαλων ολη νυχτα φανταζομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Επαιζε ενα παλικαρι ιταλια φετος ο Στελιος Παπαδακης... νομιζω σε αντιστοιχη β εθνικη εδω ηταν πρωτος σκορερ... και επαιρνε και καλα λεφτα γυρω στο χιλιαρικο το μηνα. Δεν ξερω για το επιπεδο εκει καθολου ομως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Στην αρχη παιξαμε με κατι κομαντα απτο λιβανο που πρεπει να ηταν στις ειδικες δυναμεις του στρατου απο τα 12... ειναι να μην κανεις κακη αρχη! Εμενα με κυνηγουσε ενας και στα ταιμ ουτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ευκολα την εφερνα ελλαδα... με μια κανονισα να ερθει για διακοπες κιολας με φιλη της... το θεμα ειναι τι λεω στη μανα μου! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Εδώ ρε φίλε, ο Μπαρτζώκας προτιμά Έρικ Μακ Κόλουμ αντί Τζεϊκόβαν Μπράουν επειδή είναι καλύτερος χαρακτήρας.
    Αν του στείλουν τον Κρις, θα δηλώσει παραίτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Αν ήμουν Μαρινάκης, θα τον έκανα δώρο στην ομάδα μπάσκετ! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. http://www.redcampeon.gr/2014/06/jerrels-dentmon-olymiacos.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=31862&subid=2&pubid=129758935

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Ενα ματσο κωλοδαχτυλα θα γινουνε ολοι αυτοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Αντε να βγαλεις ακρη..Καλο ειναι για εμας παντως αυτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Οι αλλοι να σκοτωνονται και ολα μια χαρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Κατι περιεργα λεει στο e-basket για Πετ και Ντιλεινι....Πειτε Αντε Γεια στα γατακια ρεεεεεεε....Πειτε μου οτι πεσατε απο τα συννεφα...χεχεχεεχεχεχε(κοιταχτε με στη φωτο, ετσι γελαω)..Μονο redwhitebasketballdiaries!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Πέρπε τέλος κατα πάσα πιθανότητα οριστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Φυσιολογικο... το θεμα ειναι θα κινηθουμε για παιχτη σαυτη τη θεση ή θα πορευτουμε με τους ηδη εχοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Με τους ήδη έχοντες, εκτός αν γίνει κάμια έκπληξη με Λότζε, Πετράν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Αρα αμα μεινουμε με τους εχοντες τοτε λογικα ειναι κατι παραπανω απο δεδομενο οτι θα παμε να παρουμε τεσσαρι..Εαν δεν παρουμε παντως παιζει να εχουμε και πιο μικρο μπατζετ απο περσυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ιτουδης ανανεωσε σε Μπανβιτ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Πού βρίσκει τις φωτό ο γάτος ήθελα να'ξερα;
    http://www.ebasket.gr/2014/06/%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%B1%CF%85%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Βασικά Γιάννη, αυτό είναι άλλη μια ένδειξη ότι ο Πετ φεύγει και θα κινηθούμε προς τα εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. συμφωνω σε ολα,αλλα ο μπογκτα θα ερθει για αλλαγη του σπαν?αν εχει κλεισει και ο Ντιλεινι δυσκολο μου φενεται,δεν υπαρχει χρονος


    Παντως σε στιλ Λαβαλ θα μπορουσαμε να παμε και Mbakwe...μαλλον καλυτερος.Εγω αυτο που θελω ειναι να μην παμε σε κανα Μακολουμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. 50% πάνω απ'το προηγούμενο συμβόλαιο και δε δέχθηκε? ώρα καλή και ευχαριστούμε... Για το τελευταία καλή μπάζα ο Στρατής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Να ερθει ο Μπογκντα για να παιξει οπουδηποτε... Και αλλαγη του Σπαν ενοειται με χιλια... Ο Σλουκας μπορει να ειναι το 5ο γκαρντ πισω απο Ντιλεινι Μαντζ Σπανουλη Μπογιαν. Ειναι ιδανικος γιαυτο το ρολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. μακαρι αλλα δεν το κοβω να βγαινει εκτος Νβα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Εγω πιστευα οτι δεν θα φυγει ειδικα τωρα εχει προκυψει το θεμα παιδι με την γυναικα του... Αλλα για την εξελιξη του Ιωαννη αυτο ειναι παρα πολυ καλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ο Μπόγκντα βασικά είναι winger. Κατά συνθήκη έπαιξε combo. Απλά είναι παικτάρα και τα κκανει όλα. Είπαμε τα αρπάζεις από Ρεάλ ή CSKA με Λότζε και πας και τα ακουμπάς με κλειστό 3τες στο Βελιγράδι. So simple, nery μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Συμφωνω για Mbakwe τον προτιμω και γω απο εναν ακριβοπληρωμενο Λαβαλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. δλδ σε 80 λεπτα που εχουμε για τις θεσεις 1-2,πως θα εβαζες τους χρονους συμμετοχης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Εγω πιστευω οτι στο τελος σε λαβαλ θα καταληξουμε..Χαινς δυσκολη η επιστροφη και το θεμα μπορει να μπλεξει..Mbakwe εχει μπει στο παιχνιδι η αρμανι,δεν ξερω μηπως τον εχει κλεισει κιολας..Ας παμε σε λαβαλ..Καλος παικτης στο στιλ που θελουμε ολοι και θεωρω οτι θα ζητησει πιο λιγα απο χαινς..Για λασμε τον θελω αλλα δεν το βλεπω να γινεται..Ασε που ειναι και 32

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. 20 Ντιλεινι με 15 Μαντζαρη και 5 Σλουκα στο 1. Και 20 Σπανουλη με 15 Μπογκντα και 5 Σλουκα στο 2. Σε καποια σχηματα σιγουρα ο Μπογκντα μπορει να παιξει σαν 3, οταν θα χρειαστει να πιεσουμε με 3 γκαρντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. δεν με χαλαει να φυγει ο λοτζε...δλδ θα ειμαστε στο 3 με Μπογντα και Παπι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Στρατο σε ευχαριστουμε και γεια...Χαιρετισματα στον grandfather, θα τα πουμε φαιναλ-4 πες του, ΑΝ ειναι εκει φυσικα....Λοιπον, παμε για Νταρντεν τωρα, ενα 4αρακι αφου τα αδερφια μας οι Ισραηλινοι μας λυπηθηκαν με τον Πετ και τα κυαλια τα κανω δωρο εγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ρε τον κακομοιρη τον σλουκα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Μόλις έμαθα ότι του Μπράμου παίζει ακόμη γερά σα σκέψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ο νταρντεν ειναι κοινοτικος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Να παιζει καλυτερα να δικαιουται περισσοτερο χρονο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. πρωτα για καιλ θελω νΑ γυρισει αυτος πισω οπωσδοιποτε θα προσφερει παρα πολλα.Για νταρντεν δεν ψινομαι ιδαιτερα αν και θα βοηθουσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Όταν διάβασα τις ειδήσεις στο e-basket εσένα σκέφτηκα κατευθείαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. μακαρι να παει ετσι...θα ειμαστε υπεργεματοι...και με σωστο ροτεσιον ολοι θα ειναι ευχαριστημενοι...αλλα πρωτα απο ολα πρεπει και ο Σπαν να πεσει στο 20 λεπτο οπως λεει και ο πετραν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Θα κινηθούμε για Ντάρντεν ή το λες από διαίσθηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Οχι φιλε...προσωπικη μου επιθυμια ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. το καλο ειναι οτι παιζει αμυνα...τα αρνητικα ειναι η τιμη μαλλον και οτι ειναι 33

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Ολοι θελουμε Καιλ...Τελειος για πισω απο Παπι κατα τη γνωμη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. μου κανει κλικ αρκετα οματ πλεον τι να πω θα δειξει για αρχη αλλες θεσεις μας καινε οχι το 3αρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Ξερουμε τι συμβολαιο ειχε στη Ρεαλ? Ποσο να ζητησει για ενα απο τα τελευταια του συμβολαια, σε μια ομαδα που θα χει την ευκαιρια να παρει πρωταθλημα Ευρωπης μετα το φιασκο με τη Ρεαλ?...33, αλλα ειναι τοσο γυμνασμενος αυτος που παιζει σαν 28!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. δεν ξερω τι να σου πω και μενα μου αρεσει...αλλα πρεπει να φυγει ο λοτζε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Γι αυτο ποναει το κεφαλι μου ρε? Θελετε να με ματιαξετε ?(α ρε γιαγια...)...Ειμαι και γυμνασμενο παιδι οπως βλεπεις στη φωτο..παιζω και μπασκετακι(οκ μ επιασε παραληρημα..σορρυ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. λασμε δεν θελω..,οχι οτι θα με χαλασει αν παμε προς τα κει,μια χαρα παιχτης ειναι,αλλα προτειμω να εξετασουμε αλλες περιπτωσεις πρωτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ο Πετ πως και φευγει?δεν θα ξενερωσει ο Μπαρτζ :P ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Ο Μελάγες και ο Καβαλιεράτος, σίγουρα! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Ξενερωσε...ειναι ετοιμος να τους παραχωρησει Ντιλεινι λεει για να μας τον αφησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Τα φαγατε τα παιδια...χαχαχα...μολις χασετε τη ΠΕΤαρα θα τον εκτιμησετε..ααχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. να διωξουμε και τον λοτζ μπας και το παρει κατακαρδα και την κανει και αυτος! και τον σιμονς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Προς το παρόν γλιτώνεις τηνν ζωή σου.Ουαί κι αλίμονο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. http://www.redplanet.gr/basket/nea-protash-se-perperogloy.2848141.html



    δλδ του καναμε ιδια προταση με αυτη της εφες και δεν δεχτηκε...επειδη θα παρει παραπανω 300χιλιαρικα αν πιασει τα μπονους?ψιλομουφα μου φενεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Να σε στεναχωρήσω αλλά διαφωνώ.
    Άσε που για γούρι, ας μην ξαναπάρουμε παίκτη από Ρεάλ. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Τέλος ο Περπέρογλου.
    Δεν διάβασα το δικό σου. Αν γράφει κάτι διαφορετικό, το ελέγχουμε. ;)
    http://www.ebasket.gr/2014/06/%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CE%BF%CF%85/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Ολα ειναι υπο ελεγχο Drex ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Οπως ανεβασαμε τις προσφορες περυσι τελευταια στιγμη αλλα τις απεριψαν Χαινς και Παπ, προφανως ειναι μουφα και για τα ματια του κοσμου. Παντως τοσα λεφτα ο Περπε δεν αξιζε γιατι εβγαλε και τραυματισμους φετος και πρεπει να παρει ο Παπι χρονο. Ας βρουμε ενα καλο αμυντικα 3αρι με 3ποντο και ειμαστε καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. εχουμε και τον λοτζε...δεν με χαλαει αλλα δεν θα ελεγα οχι σε κατι καλυτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Δεν είναι άσχημο το δίδυμο Παπι-Λοτζε -αν και προσωπικά προτιμώ να χρησιμοποιηθεί με διαφορετικό τρόπο ο Βέλγος.


    Λογικά φέτος, θα κάνει πολύ καλή χρονιά ο Παπαπέτρου. Είναι έτοιμος να σηκώσει το βάρος και φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. παντως σε στιλ Μπογντανοβιτς και πιο οικονομικος ειναι και ο Μανι Χαρις που ελεγε και ο Μακ...δεν θα με χαλαγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ναι δεν ειναι ασχημο και τον λοτζε τον κοβω να ειναι και καλυτερος του χρονου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Δεν θέλουμε άλλον στο 3. Εκτός αν πουλήσουμε Λότζε και πάρουμε ένα κανονικό 3άρι.
    Τα λεφτά πρέπει να πέσουν στο 5 και στο 4.
    Ντιλέινι και Μπράουν στα γκαρντ, Λοτζέσκι ενδιάμεσος, Χάινς ή Λαβάλ στο 5 κι ο Λοβέρν στο 4.
    Αν γίνουν αυτά, θα ανάψω λαμπάδα στο μπόι του Φασούλα!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. https://www.youtube.com/watch?v=BwL8OWhEsts



    ωραιος ο Πιτσιρικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Αμπάριζα όμως, ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Χεχε...http://allstarkourouna.blogspot.gr/2014/06/h.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Ειναι πολυ καυτο το καλοκαιρι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Πέφτει πολύ γέλιο στο twitter με την πρόταση του Πάο στον Καλάθη.

    Eurohoops.net ‏@Eurohoopsnet 18 hrs
    According to Greek sources @paobcgr is offering a total of 7,5 m. Euros for three seasons to @Nick_Calathes15

    Jamon Gordon ‏@LilReb22 10 hrs
    @Eurohoopsnet @paobcgr @Nick_Calathes15 lol


    malcolm delaney ‏@foe23 10 hrs
    “@LilReb22: @Eurohoopsnet @paobcgr @Nick_Calathes15 lol” lol



    υ.γ. Γιατί γελάνε μαζί ο Ντιλέινι κι ο Γκόρντον ρε Μιχάλη; Να αρχίσω να σκέφτομαι το σενάριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Γιατί μας ανοίγεις την όρεξη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Ωραίος είναι ρε φίλε και με καλές προοπτικές. Δεν γίνεται όμως να συνυπάρξει με Λοτζέσκι. Θεωρώ ότι θα τρακάρουν.
    Χρειαζόμαστε απαραίτητα έναν καλό αμυντικό εκτός του Ντιλέινι. Γι'αυτό επιμένω για Τζεικόβαν. Επειδή στην άμυνα είναι πιο σκληροτράχηλος από Μακ Κόλουμ.
    Στη θέση 3 δεν θα τρώμε ποσταρίσματα με Παπαπέτρου.
    Στη θέση 4 χρειαζόμαστε δύναμη πλέον και καλό μακρινό σουτ με ταυτόχρονο ριμπάουντ. Άντιτς δηλαδή. Λοβέρν δηλαδή. Βεζένκοφ δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Σύμφωνα με την Κουρούνα, έχει χρόνιο πρόβλημα στη μέση και στα πόδια (γόνατα; ). Γι'αυτό το λόγο θα τον αποχωρήσει ο Ντούντα από την Εφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. βεζενκοφ πολυ λαιτ στην αμυνα στο 4...ενας Λοβερνοκφ θα ηταν η λυση :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Eγω δεν καταλαβα... γιατι γελανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Γελάνε με το ποσό.
    malcolm delaney ‏@foe23 10 hrs
    @LilReb22 for 7.5 I wouldn't know what nba meant https://abs.twimg.com/emoji/v1/72x72/1f602.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Πολλα καλα νεα ακουω τελευταια και με πιανει σκεπτικοτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Μην αρχίσεις τους σκεπτικισμούς βραδυάτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Αφού έχεις καλό ποστάρισμα από Πρίντεζη, πρέπει να πάρεις κάτι εναλλακτικό.
    Αφού υπήρξε ήδη πρόταση προς Ντέρικ, πρέπει να ψάξουμε τέτοιο στυλ παίκτη για το 4. Τέτοιον θέλει ή έχει βολιδοσκοπήσει ο Μπαρτζώκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Δες Ιραν-Νιγηρια να χαλαρωσεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Χανεις εγω στο λεω.... εγω καθομαι με το κορανι στο χερι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Μάγκες, πείτε ότι θέλετε δεν με απασχολεί, αλλά βρήκα τον επόμενο Ντέρικ Μπράουν.
    Όπως κάποτε έφερε ο Μελιτζάνας τον Μπατίστ και τον έβαλε να φορτώσει μυϊκά κιλά ώστε να παίξει πιο μέσα στο καλάθι, έτσι κι εμείς θα πάρουμε αυτόν τον παιχταρά και θα τον κάνουμε νέο Ντέρικ Μπράουν. Το ίδιο ύψος έχουν άλλωστε.
    Πιο σκληρός, το ίδιο αλτικός, πιο δυνατός, πιο τσαμπουκάς, με καλύτερο μακρινό σουτ και το ίδιο -ίσως και πιο βελτιωμένος- καλός χειριστής της σπυριάρας.
    Ιδού κύριοι ο http://en.wikipedia.org/wiki/DaJuan_Summers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Gatorade Call-Up: DaJuan Summers
    https://www.youtube.com/watch?v=49bT9Mpn9dQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Dunk of the night: Dajuan Summers, Budivelnik Kiev
    https://www.youtube.com/watch?v=hpT8STZdaBs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. DaJuan Summers Buzzer Beater vs Hapoel Migdal
    https://www.youtube.com/watch?v=uwtmlsczqdI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. DaJuan Summers dunk against Azot!
    https://www.youtube.com/watch?v=iPIIo2qDuh0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Τα καθε ειδους τρολ εδω περα αποβαλλονται αυτοματα, ειναι εχθρικο το περιβαλον για αυτα.

    Τωρα για επαιοντες δε ξερω, αλλα οτι γουσταρουμε μπασκετικο ολυμπιακο και οτι εχουμε εστω και μια ελαφρα ιδεα για το τι σημαινει μπασκετ αυτο ναι ισχυει. Η ειρωνια και η καφριλα μερικες φορες εχει αποδεκτες εκ των εσω επομενως τι τα θες, πρεπει απλα να καταλαβεις περιπου σε τι υφος παιζεται το παιχνιδι εδω περα. παντως και μεταξυ μας εχουμε ξεκατινιαστει ουκ ολιγες φορες.
    Με αυτα που ακουω απο χθες μπορει και να ξυπνησαν στη ΚΑΕ αν και προσωπικα κραταω μικρο καλαθι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. DaJuan Summers 2012 Footwork Series
    https://www.youtube.com/watch?v=X6TYUexXNws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. DaJuan Summers Rookie Mix (HD)
    https://www.youtube.com/watch?v=IyL6RXF4JMs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Dajuan Summers 2010 NBA Summer League Mix (HD)
    https://www.youtube.com/watch?v=Sih_k3MuGas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. mak τσέκαρε και τον Jeff Brooks. Είναι 24 και νιμίζω ότι μπορούμε να τον φτιάξουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Με διαφορά το πιο cool κοπλιμέντο! Ευχαριστούμε αδερφέ, κόπιασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. http://www.superbasket.gr/permalink/235088.html


    Παρτε Ματσιουλις ρε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Kαι ο δικος σου και του κατσικιου ειναι συμπαθητικες περιπτωσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. γμτ... ποτε θα γινουν οι ανακοινωσεις!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. αν και μ'αρεσει μπασκετικα, ειμαι λιγο διχασμενος. οπως οταν ειχε ελθει ο περπερογλου. σαν παιχτης μ'αρεσει περισσοτερο απο περπε, αλλα πουλησε οπαδιλικη και αυτο δεν μου αρεσει ποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Πανω στη πορωση θα πουλησεις και οπαδιλικι...οταν αλλαζεις στρατοπεδα αυτα ξεχνιουνται...Ο ανθρωπος εχει χαρακτηρα και @@...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. ναι συμφωνω, και αυτα ελειψαν περισυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Αν κινουμασταν σοβαρα για την αποκτηση του, πιστευω δεν θα ειχε τυχη η Μακαμπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Κατσε γιατι ο Ντιλεινι τα εχει δηθεν παρει με τα media το twitter....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Εγραψε το eurobasketnews οτι Olympiacos adds Delaney και λεει οτι ειναι ψεματα και να το σβησουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. καμια σχεση με ντερικ μπραουν..ο ανθρωπος ειναι 3..τον ειδαμε φετος..ειναι στυλ εγιενγκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. ε ναι, αυτο θα του δημιουργουσε προβληματα... καλα εκανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. καιρο εχει να εμφανιστει κανενα τρολ να γελασουμε....τα μεταξυ μας ξεκατινιασματα δεν εχουν πλακα αλλα τα στοχευμενα σχολια για να πειραξουμε καποιον συγκρκριμενα τα σπανε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. συγνωμμη φιλε μου θα διαφωνησω..
    μια τριχα απο τα κακαλα του μπατιστ μπορει να γινει..
    προτμω χιλιες φορες κιαμο παρα ντε χουαν πουερτο ρικο..
    παικτης που σουταρει συνεχεια,χωρις καθολου ομαδικοτητα-παικτης που παιζει για την παρτη του και για τα στατιστικα του..
    μιλαμε για μεγαλο τραγι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. καλο μελλοντικο προτζεκτ..
    θα εδινα τα λεφτα του περπ εκει,αλλα εχουμε προβλημα στις θεσεις..
    δηλαδη αυτη τη στιγμη θα τα εδινα για τεσσαρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Δε ξερω δε τους εχω τσεκαρει ιδιαιτερα και δε τρελαινομαι, αλλα δε τους εχω για πεταμα. Απο την αλλη γιατι να κανω αλχημειες προσπαθωντας να φτιαξω καποιον αντι απλα να παρω καποιον που παιζει τη θεση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. http://www.sport-fm.gr/article/feugatos-o-petgouei/771447

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. δεν γινεται να υπαρχουν πιο ευχαριστα νεα απο αυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Ενας κομπος στο στομαχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Αναβαθμιζεται ο Αγραβανης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Ναι θα εχουμε στην θεση τρια Λοτζεσκι-αναβαθμιση παπαπετρου και στο 4 πριντεζης-αγραβανης..Περα απο την πλακα τωρα το καλυτερο για τον Αγραβανη ειναι να παει δανεικος μπας και κανει τιποτα..Αυτο που λεγανε για το πολυ μεγαλο ταλεντο οταν τον πηραμε εγω δεν το ειδα μεσα στη χρονια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Για το μεγαλο ταλεντο το ειπαν οσοι δεν τον ξερουν, και τον εμαθαν περσυ... συγκριτικα με αλλα παιδια στην ηλικια του παντα ειναι πισω... Οχι οτι ειναι κακος παιχτης βεβαια. Μια χαρα ειναι αλλα επουδενι νεος Φωτσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή