Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

...No Dead Yet...

 



1.476 σχόλια:

  1. Καλημέρες! Έτσι για να αλλάξει η διάθεση και να αλλάξει το γκαντεμο-post. Keep the faith, αυτή η ομάδα γουστάρει ανατροπές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εμεις γουσταρουμε τος ανατροπες της ακομα περισσοτερο και να μην γινουν δεν θα ξενερωσουμε αλλα να δουμε να γινονται τουλαχιστον τα βασικα ( απο ΚΑΕ μεχρι coach και παιχτες) και μετα ας χανουμε....χεστηκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.gazzetta.gr/basketball/article/578845/amaxi-geriko-me-spasmena-frena


    σχεδον εχει κλεισει το πλεονεκτημα ο βαζελος......μαλιστα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Vassilis Papandreou

    @sili81
    Ρε Αντώνη Φώτση, είναι πρωταγωνιστής στο ευρωπαϊκό μπάσκετ από το 2000! Μόνο εσύ και ο Ναβάρο τόσα χρόνια στην ελίτ...


    ΜΑΛΙΣΤΑ.....ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑ.
    Γενικά το εχουν χάσει οι δημοσιογραφοι τραίνο πριν ο Ολυμπιακός τωρα ο Παο και δεν αναφέρομαι στον συγκεκριμενο. Εκλεισε την τριτη θεση χωρις να εχει παιξει ουτε εναν αγωνα με τους αλλους 3 διεκδικητες των θέσεων, μαλιστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι ρε εμας και την φενερ παει μας τελειωσε το οτι δεν εχουμε παιξει ακομα δεν λεει τιποτα....ουτε μεμπαρτσα εχει παιξει βεβαια....
    μπορει να μας κερδισει και να μας βαλει οντως απο κατω αλλα τωρα τοτε πχι τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://www.redplanet.gr/basket/g-aggelopoylos-esu-giati-milas.2601036.html


    Η ταινία της χρονιάς.Ένας συνδυασμός από δράμα,κωμωδία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πω ρε φιλε εκατσα και τα διαβασα ολα!τραγικα πραγματα!ακρη δεν προκειται να βγει ποτε!μια ζωη απο κατω θα ειναι τ αδελφια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάρτε μερικές από τις απαντήσεις του Βαρλά, στο blog του στο Eurohoops. Εκτός του ότι ρίχνει ξεκάθαρες σπόντες στην διοίκηση για...απειθαρχία (" Όπως ισχύει ότι το αποτέλεσμα δεν είναι κάθε χρονιά εγγυημένο με την ίδια οικονομική πολιτική, ακριβώς το ίδιο ισχύει και σε ότι αφορά την… πειθαρχική πολιτική. "), λέει και άλλα πολλά, που δείχνουν την κατάσταση στο στρατόπεδό μας... Πάρτε:
    Για Dunston: "Πραγματικά το μέγεθος της πτώσης του Ντάνστον ήταν απρόβλεπτο και έχει στοιχίσει πάρα πολύ γιατί ήρθε - ίσως όχι τυχαία - την ίδια στιγμή με τα προβλήματα. Ότι και να γίνει με αλλαγές κτλ, αν ο Ντάνστον δεν συνέλθει, τα κουκιά απλά δεν βγαίνουν φίλε μου. "
    Για κίνση στα guard: "Ο Μόρις είναι καλός παίκτης, αλλά προς το παρόν τον κρατάνε οι Κλίπερς. Η ΚΑΕ το διέψευσε για να μην τα φορτώσει στον ΚΟΚΚΟΡΑ ο Κόλινς ξέροντας πως θα φύγει σε ένα μήνα. Για κανέναν άλλο λόγο... "
    Για νοοτροπίες που εμφανίστηκαν με τις επιτυχίες: "Έχω διακρίνει κι εγώ έπαρση και για αυτό μπήκα στην διαδικασία να το γράψω. Είναι κάτι που δεν πρέπει να υπάρχει και μόνο κακό κάνει."
    Για Παπαπέτρου, Καββαδά, Κατσίβελη κ' λοιπούς μικρούς: "Είναι δεδομένο ότι αν δεν βελτιωθούμε στην άμυνα, δεν θα πετύχουμε κάτι φέτος. Πιστεύω ότι δεν παίζουν γιατί κοιτάζει το άμεσο αποτέλεσμα τώρα ο κόουτς, με αρκετές ήττες να έχουν έρθει σε μικρό χρονικό διάστημα. Το ΥΓ πάει στην διοίκηση."
    Για αυτά που λέμε και 'μεις εδώ μέσα με την διάλυση της ομάδας που έφερε τα πάνω/κάτω: "Με τον Κάιλ ήταν η πιο εύκολη ανανέωση όλων των εποχών. Είχαν πολλές ευκαιρίες από τους τελικούς του 2012 μέχρι τους τελικούς του 2013, αλλά η πολλή καθυστέρηση - εντελώς ανούσια μην το πω αλλιώς για τέτοια ΠΕΡΙΠΤΩΣΑΡΑ που σου άλλαξε την ιστορία και τσάμπα κιόλας - και η υπερβολική... σιγουριά στοίχισαν. Μεγάλο και ωμό λάθος που αποτελεί τεράστιο πλήγμα. Αντί να τον έχεις για 10 χρόνια, πήγε και σε ανταγωνιστή σου. 2. Ο Ολυμπιακός με τον Ίβκοβιτς προπονητή κάλυψε σε ένα χρόνο απόσταση 100 ΕΤΩΝ και ουσιαστικά δεν έκανε κάτι για να τον κρατήσει."
    Επίσης, για αυτό που είπε πρώτος ο Μακ καιεπιβεβαίωσα καπάκι και αφού ρώτησα και έμαθα για "χέρι" στον Μπαρτζώ, από τους Αφους: "Ο Κόουτς δεν αισθάνεται ασφάλεια τώρα, είναι πιεσμένος και πάει με αυτούς που αισθάνεται πιο άνετα και μεγαλύτερη σιγουριά. "
    Λοιπόν..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δες αρχικά μέχρι ποια έκδοση σε browsers μπορεί να φορτώσει. Αν έχεις τους τελευταίους, δες αν μπορεί κάποιος με άλλο κινητό και ίδιους browsers να δει το blog. Θέλω να δω αν φταίει το disqus ή η blogger.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δηλαδη το ροστερ μικραινει και παμε σε λογικη 7-8 παικτων;
    και που θα παμε ετσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ολα αυτα μου εχουν κουρασει το μυαλο.μαλλον δεν θα κανουμε τπτ τωρα και απ οτι φαινεται δεν θα ξανακανουμε κατι γενικως αν δεν αλλαξουμε τακτικη διοικητικα!κραταω αυτο που λεει ''με τον ιβκοβιτς προπονητη καλυψε σε ενα χρονο αποσταση 100 ετων....και μετα ηρθε ο ζουρος...εεε...συγνωμη...ο μπαρτζωκας (δεν το λεω υποτιμιτικα απλα η ιστορια επαναλαμβανεται) και απο εδω και περα αρχιζει η πτωση του τμηματος....δεν θ αντεξει ο κοσμος,θα παρατησει την ομαδα αν μεινει ατιτλος 5-6 χρονια παλι γιατι απ οτι φαινεται θα χανουμε και τα κυπελα τωρα (τοσο απαισιοδοξος).βασικα μ εχει πιασει απαισιοδοξια γιατι δεν βλεπω νευρο,ενεργεια και ζωη στην ομαδα!ενω εχουμε τοσους πιτσιρικαδες δεν τους εκμεταλευομαστε!ας παιζανε παπαπετρου,αγραβανης,κατσιβελης σλουκας μαντζαρης,χριστοδουλου κι ας χαναμε!τοσο απλα!αλλα εμεις ειχαμε σερι 21-0 και δεν παιζανε οι πιτσιρικαδες!αν ηταν στο χερι μου γι αυτο και μονο θα τον ειχα διωξει τον μπαρτζωκα!τα χω παρει πολυ ασχημα μαζι του!να μου πεις ειχε ατυχιες με τους τραυματισμους αλλα δεν μπορω ο προπονητης μου να πελαγωνει και ν αρχιζει τις χριστοπαναγιες,δεν μπορω ο προπονητης μου να χανει απ τον πεδουλακη που παιζει αντιμπασκετ ΟΛΑ τα ματς,δε μπορω ο προπονητης μου να χανει απο μπαρτσα και να μην περνει ενα ταιμ αουτ να κοψει τον ρυθμο,δεν μπορω ο προπονητης μου να παιζει με κηφισια κτλ και να μην βαζει τους πιτσιρικαδες και να περιμενει μια ζωη τον σπανουλη να του κανει το θαυμα!μπορει και να τα λεω εν βρασμο ψυχης και να κανω λαθος αλλα με κουραζει φετος η κατασταση!εκτος απο μπαρτσελονα φενερ (που δεν βρηκα εισιτηριο) δεν εχω αλλη απουσια απο σεφ φετος και δεν εχω φυγει μια φορα γεματος απ το γηπεδο!που ειναι το σκληρο παιχνιδι,οι αμυνες,τα ριμπαουντς,τα καρφωματα,οι σωστες επιθεσεις?ολα εχουν παει περιπατο και βλεπουμε ενα φαντασμα στο σεφ!σορρυ αν κουρασα αλλα τα λεω εδω γιατι δεν εχω κανεναν αλλον μπασκετικο να συζητησω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πες τα ρε εδω που ειναι τσαμπα γιατι τον ψυχολογο θα τον πληρωνες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. θες να σου απαντησω ή μαντευεις απο μονος σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δωσε μια εμπεριστατωμενη αποψη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. φιλε ειλικρινα δεν ειμαι τυπος που θα κλαψω!τελειωνει το ματς,χασαμε,κλεινω την τηλεοραση και η ζωη συνεχιζεται!αλλα δεν γινεται να εχεις την τελεια ομαδα και να της γαμας τα πρεκια!μονος σου!και οι διορθωτικες κινησεις να ειναι ΜΟΥΦΕΣ και για τα ματια του κοσμου!αρχιζω και πιστευω οτι αυτος ο προπονητης μας κανει κακο...πηρε με φορα και με στρωμενη ομαδα ευρωπαικο και τωρα που εμεινε μονος του κανει ενα σωρο μαλακιες και δεν στεκεται στο υψος των περιστασεων!βαζει ο αντιπαλος τριποντο και αντιδρα σαν ενας απ την εξεδρα!η χρονια θα παει χαμενη και το καλοκαιρι θα παρει πουλο!εδω ειμαστε και θα το δειτε!εχω ξενερωσει ασχημα....ποτε δεν το εχω πει αυτο πριν το τελος της χρονιας για αλλον προπονητη!ουτε και για τον σουμποντιτς!ειχαμε μια ομαδα που δαγκωνει ακομα και την ουρα της και τωρα ξαφνικα γιναμε πρωταθλητες και τους κοιταμε ολλους απο 3 οροφους ψηλα!τα καραγκιοζηλικια στην κληρωση δεν τα σχολιαζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εχω ψυχολογικα φιλε φετος!μαλλον κακομαθα απ το καλο μπασκετ που παιξαμε 1,5 χρονο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. παλικαρε αυτες ηταν οι ενστασεις μου πρωτου ξεκινησει η προετοιμασια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ποσο αυτοκαταστροφικοι ειμαστε δεν το χωραει ο νους μου!και δεν κλαιω ακομα και για τους παικτες που διωξαμε!ΚΟΨΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΑΛΛΟΥΣ!υπαρχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. πουθενα....και κανα 2 βολτες απο οακα να κανουμε μαγκες τους βαζελους. εγω δεν τα βλεπω τοσο μαυρα σαν το μητσο με κανα δυο μπορει και μια κινηση και με αλλα μυαλα ο coach μπορουμε πολλα αλλα νομιζω μεταμοσχευση εγκεφαλου δεν γινεται ακομα....
    ειλικρινα εχω σκεφτει αν ηταν καλο να διωξουμε τον μπαρτωκα αλλα μετα ποιον θα φερουμε( σιγουρη λυση οχι λαχεια-αγγελου) και επισης πιστευω οτι ειναι και κριμα γιατι σαν προπονητης δεν ειναι κακος και αν δεν πελαγωνε θα μπορουσαμε να φτιαξουμε κατι καλο για χρονια... εσυ τι λες για το θεμα; ειλικρινα με προβληματιζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. καλα με πιανει κατα καιρους και τα βλεπω ολα μαυρα!αλλα ρε φιλε δεν αλλαζει μυαλα!κι απ την στιγμη που αποδεδειγμενα δεν εχει και τις καλυτερες σχεσεις με τους παικτες του μην περιμενεις να γινει κανενα θαυμα και ν αλλαξει κατι τραγικα!ειδικα με κινησεις τυπου μουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ο μπαρτζω περσι κινηθηκε στα μονοπατια ιβκοβιτς..
    φετος που ειναι δικη του η ομαδα με τις τεραστιες απωλειες χαινς-παπ και λιγοτερο αντις εχουμε σοβαρο θεμα..
    ο ανθρωπος φαινεται οτι ζει στην αβεβαιοτητα και το απιστευτο αγχος.
    το βλεπεις στις κινησεις τους και στα ακυρα γαμοσταυριδια που ριχνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. το θυμαμαι σαββα!πολλες φορες σ εχω μελετησει!εγω δεν μπορω να τα πω απ την αρχη,ειμαι τυπος που δινω χρονο κι εχω υπομονη!ουτε τωρα κανονικα επρεπε να τα λεω!κακο κανω!και μπορει να εχω και αδικο!αλλα το καλοκαιρι,μετα την σκουπα που θα μας κανει ο βαζελος παλι τα μπογαλακια του και δρομο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. αυτον τον κολινς που εκθειασε κιολας γιατι τον πηρε αφου δεν τον βαζει λεπτο;
    πως θα βοηθησει αν δεν παιξει πρωτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ολοι κακομαθαμε αλλα δεν θελουμε να το γαμησουμε παλι γιατι το περιμεναμε χρονια φιλε αυτο το καλο μπασκετ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. μηπως σου θυμιζει 97-98 η φαση; και αυτο το "πεταμε τα λεφτα μας το προχθεσινο καπως μου φανηκε"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. τωρα θα κανουμε υπομονη και θα δουμε που θα παμε..
    δεν εχουμε και αλλο δρομο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ασε με γαμω το κεφαλι του!δεν μπορω να μπω στην λογικη του!αφου δηλωνεις οτι δεν σ αρεσουν οι κινησεις μεσα στην χρονια.τι τις κανεις τοτε!βαλε κατσιβελη,χριστοδουλου και μεινε με τους ψηλους που εχεις!εδω πηρε παικτη και θα περιμενει πετγουευ λεει!τραγικος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ακριβως!εχεις μια απ της καλυτερες ομαδες στην ευρωπαικη ιστορια του αθληματος κι αντι να πας τρενο 10 χρονια την διαλυεις απ την επομενη χρονια!οτι ειχε γινει.διωχνεις σιγαλα (παπ) κτλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. καλα και τοτε οχι απλως αυτοκτονησαμε..
    εκεινη την εποχη στεγνα παραδωσαμε τα σκηπτρα στον βαζελο..
    με τα γνωστα επακολουθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ναι ρε απλα να ειχαμε να λεγαμε ειναι ολα αυτα τωρα!πουλο το καλοκαιρι και ψαξιμο για ραμπο κι οχι για παικτες!παικτες εχουμε!οι καταδρωμεις μας λειπουν για να παιξουμε το μπασκετ που πρεπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ρε δεν ειναι αυτο εφυγε ενας παντα μπορεις να χασεις καποιον μπορει να μην γουσταρει οκ αλλα αν θες παιρνεις καποιον αλλον ισαξιο και το βασικοτερο εχεις σοβαρο πλανο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 1997 η καλυτερη χρονια σαν παιδακι....τρεμπλ στο μπασκετ και πρωτο ( μαγκικο) πρωταθλημα στη μπαλα και μετα μας διαλυση γιατι αυτο ακριβως ηταν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. δηλαδη ολοι καταληγουμε....σε χαμενη χρονια πουλο μπαρτζωκα το καλοκαιρι και μετα αβεβαιοτητα. δινω και ενα 10% στην καυλα που λενε ολοι οτι εχει πιασει τους αγγελο για το τριτο...μπορει να δουμε καμια σοβαρη κινηση και κανα κωλοχερο στο μπαρτζωκα να σοβαρευτει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. κατσε να δει κανα 30αρι ματς απο τον παγκο να μαθει το παιχνιδι μας ωστε να διαλεξει και αυτος μια γωνια να βαραει τριποντα,.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. καλα οτι και να ελεγε τωρα με τα νευρα που τον εχουμε .... θα τον κραζαμε... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΛΕΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ....ΜΑΚΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Παιδιά και κυρίως Μήτσο, απαντώ εδώ γιατί διάβαζα τώρα την κουβέντα σας. Η δική μου η άποψη συνεχίζει να λέει, ότι τίποτα δεν είναι τόσο καλό ή τόσο κακό αυτή την εποχή. Προφανώς και δεν είμαστε τυφλοί και προφανέστατα και κανείς μας δε γούσταρε την αποψίλωση, είναι το μόνο πράμα από όσο θυμάμαι, συμφωνούσαμε όλοι και εδώ μέσα και στο γήπεδο και παντού. Αλλά ΟΛΑ αυτά έχουν συγκεκριμένους αποδέκτες και αυτός δεν είναι ο Μπαρτζώ.
    Δεν είναι από ξεροκεφαλιά, νομίζω το ξέρετε ότι δεν έχω πρόβλημα να παραδεχθώ ότι έπεσα έξω κάπου, αλλά το recruiting του Μπαρτζώ ήταν μια χαρά. Θα πρέπει όμως να ξέρουμε τι λέμε και να είμαστε ακριβοδίκαιοι. Από τα συμφραζόμενα, καταλαβαίνουμε ότι ούτε ο Μπαρτζώ ήθελε να χάσει Παπ/Χάις (μαλάκας είναι?), μόνο τον Πέρο δεν ήθελε... Όταν λοιπόν η ΚΑΕ χάνει από μαλακία της ΚΑΘΑΡΑ τον στυλοβάτη της άμυνας, τι να κάνει και αυτός? Λογικά, του δώσανε ένα νούμερο και αυτός κινήθηκε. Σου βρήκε Λότζε, σου βρήκε Ντάνστον, σου βρήκε Σίμονς και δε ξέρουμε και τι ακριβώς παίχτηκε με Αζινσά, αλλά με το χέρι στην καρδιά, τον ήξερε κανείς ή έστω, περίμενε κανείς το μπαμ που είχε? Με τον Μπέγκιτς, βρωμάει πολύ το πράμα... Μου κάνει μέρα με τη μέρα για φάση Πέρκινς. Επιδεικτικά δε τον χρησιμοποιεί και δε γίνεται κάποιος που βρήκε με 200 χιλιάρικα τον Λότζε, να έδωσε 700 για τον Μπέγκιτς και να μην τον βάζει... Κάτι δε πάει καλά εδώ, δε νομίζετε?
    Έχει πολλά και χτυπητά πράγματα. Τα θυμάστε που τα λέγαμε από πέρυσι. Δε μπαίνω σε διαδικασία υπενθύμισης, μιας και όλοι πιστεύω έχουμε καλή μνήμη, ακόμη και την ώρα που όλα τα ΜΜΕ χαϊδεύανε αυτιά - εμείς κράζαμε. Και για τους τελικούς και για τα μπουζούκια και για όλα. Μου την πέφτανε αρκετοί, ότι είμαι πολέμιος του και αν θέλετε, έχει δόση αλήθειας, ΟΚ. Αλλά τώρα είναι unfair αυτό που γίνεται και για αυτόν και για μας. Καλώς ή κακώς, κρατάει το τιμόνι μας και τις τύχες μας. ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ να βοηθήσουμε στη δημιουργία μπάχαλου.
    Ξέρετε εμένα προσωπικά, τι μου κάθησε χειρότερα απόόλα, κάτι εξωαγωνιστικό, η φάση με τους Τούρκους, η οποία ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ και ήταν πέρα για πέρα, αληθινή. Αλλά, ποιος ή μάλλον ποιοι τον κρατήσανε? Ποιοι τον μπακάρανε? Μήπως αυτοί τώρα δε πρέπει και να τον στηρίξουνε? Ποιοι έχουν στην τελική τα γένια και τα χτένια, του τμήματος? Από εκεί δε ξεκινά και τελειώνει το όλο σκηνικό?
    Θα υπάρξουν παπάρες, που θα βγουν και θα πουν, "την πέφτει τώρα στους Αφους", αλλά όσο τους επαινούμε για τα καλά, άλλο τόσο θα πρέπει να τα ακούνε και για τα σκατά. Και τα έχουν κάνει... Στο κάτω - κάτω, τα άκουσε ο σπουδαιότερος (από όλες τις απόψεις) πρόεδρος του Ολυμπιακού, δε θα έχουμε δικαίωμα σε κριτική στους Αφους?
    Εν κατακλείδι, ψυχραιμία, τίποτα δεν είναι μη αναστρέψιμο, αλλά χρειάζεται βοήθεια και αυτήν, παντοιοτρόπως, ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΦΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ. Εμείς από εδώ,έχουμε αποδείξει και θα συνεχίσουμε έτσι, ότι κρούουμε κώδωνες όταν πρέπει και πολύ πιο μπροστά από άλλους, αλλά δε παίρνουμε κεφάλια... Τουλάχιστον πριν από την πρέπεουσα ώρα... Και τώρα είναι ώρα για να σώσουμε ό,τι μπρούμε και μπορούμε να σώσουμε πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. μιχαλη αυτο που λες για τον ντανστον και τα κουκια τι σημαινει??δεν το καταλαβα..παντως ο ντανστον ειναι παρα πολυ κακος..ειλικρινα εγω δεν πεφτω στην λουμπα που λενε πολλοι οτι τον ξεζουμισαμε..θεωρω οτι ειναι δικαιολογια..πιστευω οτι η απουσια του πετγουει εχει δειξει τα κενα του ντανστον..γενικοτερα παντως συμφωνω με οσα λετε ολοι σας..οι αποριες σας ειναι απωλυτα λογικες..με τους τραυματισμους εχει διαλυσει η κατασταση..δεν ξερουν τι κανουν..βρισκονται σε πανικο εντελως..εχει κλεισει και το ροτεισον ο μπαρτζωκας..το ιδιο βεβαια εχει κανει και ο πεδουλακης..ολοι το ιδιο κανουν γιατι εχει δυσκολεψει η κατασταση..βγαινει ο μπαρτζωκας και λεει οτι ειναι πολυ καλος ο κολινς..γιατι δεν τον βαζει ουτε λεπτο με μπαρτσα??εχω βαρεθει να λεω τα ιδια και τα ιδια..η κατασταση αυτη την στιγμη διορθωνεται μονο αν οι αφοι βαλουν το χερι στην τσεπη..εγω περιμενω να δω τι θα γινει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Έλα ρε Κωστή, καλημέρα. Δε το λέω εγώ φίλε, σας μάζεψα κάποιες απαντήσεις του Νικόλα του Βαρλά, που μου "χτυπήσανε" στο στο μάτι...οπότε προσπαθώ και γω να καταλάβω... Ο Πεδουλάκης αυτό με τσιτωμένο rotation, το έκανε και πέρυσι και του στοίχησε γιατί σκάσανε κάποιες βασικές μονάδες, οπότε λογικά κάτι τέτοιο θα γίνει και φέτος - πιστεύω. Ότι είμαστε σε πανικό είναι το μόνο βέβαιο και εδώ έρχονται όλα αυτά για Αγγέλου που λέγαμε και είχαμε χλεύη από μερικούς... Δεν είμαστε μετά Χριστόν προφήτες ρε φίλε, αλλά από ψυχολογία μηδέν και έτσι είμαστε και πέρυσι, θυμήσου τι γινότανε πριν το F4... Τεσπά, αν δε μπορούμε πρέπει να εφεύρουμε τρόπο ηρεμίας, πάντως. Πρέπει να μαζέψουμε νίκες και αέρα, μέχρι να μπούνε και άλλοι που θα μπορούν να προσφέρουν, αλλιώς κλάφτα Χαράλαμπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλημερα παιδες...ρε σεις καποιος( δεν θυμαμαι ποιος) ειχε ανεωασει το τελευταιο παιχνιδι του Μουν στην αναπτυξιακη λιγκα...επειδη δεν προκειται να το βρω με τοσα σχολια, ειναι ευκολα να το ανεβασει παλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Δεν νομίζω οτι θα γίνει καποια μεταγραφή,ποιος ο λόγος απο την στιγμη που δεν θα μπει καν στο κλιμα της ομάδας.Ασε που αν ποάρουν παιχτη θα πάνε σε φθηνή λύση οπότε δεν θα αξίζει.Συμφωνω και εγω για ντανστον σε αυτα που λες.Δεν ειναι θεμα κούρασης απλά εχει καποιές αδυναμίες που το εκμεταλεύονται οι αντιπαλοι.ΤΟ θέμα ειναι να εκμεταλευτουμε και εμεις τα δυνατά του σημεια κατι που δεν το κάνουμε ΕΩς ΤΏΡΑ. Για σφιχτο ροτέισον που αναφέρουν ολοι το θεωρώ γελοιο αυτό που γίνεται.Χαθηκε τρελή ευκαιρια εως το Δεκεμβριο τι να λεμε τώρα.Τραγικο λάθος του μπαρτζώκα, δεν νοείται να ειχε πίεση εκεινο τον καιρο ή ακομα χειροτερα να κινηγούσε ρεκόρ και άλλες τέτοιες μαλακίες.Δε βλέπω τον λόγο γιατι να έχει πανικοβληθεί σε τετοιο βαθμό ο προπονητης και η ομάδα ολοκληρη,αντι να κατεβάσουν κεφάλια και να συγκεντρωθουν να δουν τα λάθη τους και να τα διορθώσουν χωρις να επιρεάζονται απο διαφορα εξωαγωνιστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. http://euroleague.sport24.gr/article/2602079/o_matsas_poy_de_zhsame.html

    Αχ και να υπε ενας τετοιος παικτης στην ομαδα τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. θα ειμαι ο πρωτος που θα κανω μεγαλοπρεπεστατη κωλοτουμπα.αντρικια.αρκει να παμε καλα!δεν με νοιαζει τπτ αλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. αυτο που μου την δινει πιο πολυ ειναι οτι λεμε ''τ αδελφια ειναι καυλωμενα για το τριτο και θα κανουν κινησεις''.και κανουν κινησεις τυπου κολινς και μουν ενω οι αλλοι κανουν κινησεις τυπου μενσα,χακετ,λαβαλ,χερστον.παικτες υπαρχουν!διαθεση για φραγκα δεν υπαρχει!δλδ αμα λυναμε το συμβολαιο λο και δεν περναμε μουν και κολινς και στελναμε και τον μπεγκιτς σπιτι του...δεν μπορουσαμε να παρουμε μενσα και χακετ (ενα παραδειγμα φερνω μην το δεσετε κομπο.) εκει ξενερωνω εγω μιχαλη....επισης παιρνεις 2 παικτες και βγαινεις και κανεις δηλωσεις ''το χειροτερο μου ειναι οι κινησεις στα μεσα της χρονιας''??????παει τους εκοψες τα ποδια.και μετα λες ''θα βοηθησει ο μπρεντ τωρα που θα γυρισει''!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δε τον εμπιστεύομαι ιδιαίτερα τον Σκύλο, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει τις "επιτυχίες" του. Να μιλά για εμάς? Δεν έχουμε δείξει ως τώρα ομάδα που μαγειρεύει πριν πεινάσει, αλλά όλα αλλάζουν κάποια στιγμή... Πάντως, αν εννοεί τον Ολυμπιακό, θεωρώ ότι ο Έλληνας που αναφέρει, είναι ο Κάι...
    Τέτοιες ώρες, τέτοια λόγια τώρα, όταν έπρεπε να έχουμε προνοήσει, ενω τα ξέραμε, τα βλέπαμε και είμαστε καβάλα στο άλογο, τα σκατώσαμε και τρέχαμε παραμονή πρωτοχρονιάς να πάρουμε guard, λες και πάμε σε κάβα για ουισκάκι... Απορώ ώρες-ώρες αν έχουμε αποκτήσει know how...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. παντως ο καρυδας στην νοβα ελεγε οτι δεν τιθεται θεμα καιμακ..δλδ παμε για 4 παιχτες??η εχουμε 4 στοχους για 2 θεσεις??παντως προσεξε το εξης..αν οι 3 ειναι ξενοι και ο ενας ελληνας..τοτε αν μεινει μπεγκιτς,πετγουει και λο εξω χωρανε οι 3 ξενοι..αντιυετα στον βαζελο μπορουν να φυγουν μονο οι σανγκ και μπατιστ..ο καρυ δεν φευγει..οποτε θεωρω οτι μιλαει για εμας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καταφεραμε να καψουμε τον Κατσιβελη... Τωρα παμε να καψουμε και τον Παπαπετρου... Ο Κολινς λενε οτι ερχεται μεχρι να βρεθει καλυτερος... Ο Μουν στα 34 ποσο να προσφερει, οντας παιχτης που δεν εχει ξαναπαιξει ποτε του Ευρωπη?... Το μελλοντικο μας πλανο ποιο ειναι? Να βελτιωθει ο Πριντεζης και ο Περπερογλου? Διαβαζω οτι θα παρει χρονο ο Μουν στο ντερμπι... Ποσο λιγο ξερουν το Μπαρτζωκα... Αν θα παρει, θα ειναι στα τελη του 2ου δεκαλεπτου που δεν θα κρινεται τιποτα... Πολυ προχειρος σχεδιασμος. Προτιμουσα να παμε ως εχουμε, να δωσουμε χρονο στους μικρους (με οποιοδηποτε κοστος), και να ψαξουμε πολυ καλυτερα την αγορα ωστε με 2 καλες προσθηκες στο 2ο γυρο να χτυπησουμε την προκριση. Δηλαδη αν βρεθει παιχτης/παιχτες θα χρειαστει να ξανα-αλλαξουμε Κολινς, Μουν? Και μετα θα μας λεει ο κοουτς δεν εχουμε χημεια λογω απουσιων στην προπονηση... Που εχουμε σε καθε ματς 3-4 παιχτες με πολιτικα να κοιτανε... Οκ... Θα μου πειτε λειπει ο Λο. Μπουρδες. Ο Λο ανεκαθεν ελειπε απτην ομαδα, και εμφανιζοταν και εκανε 2-3 μεγαλα ματς. Ο Πετγουει ειλικρινα δεν εχω δει κατι απτην αρχη της χρονιας για να μου λειψει. Οποτε αυτοι που ειμασταν ειμαστε και τωρα, απλα πιπιλαμε την καραμελα περι απουσιων... Γιατι δεν προνοησες να βαλεις Παπαπετρου να παιξει να ανοιξει το ροτεισον? Γιατι δεν προνοησες οτι με 2 4αρια δεν γινεται δουλεια αν χτυπησει ο ενας? Γιατι δεν προνοησαμε και πηραμε ψηλο που απλα δεν μας κανει? Ειναι πολλα τα γιατι Coach...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. πετρο ο λο δεν αντικαθισταται..αυτη ειναι η πραγματικοτητα..απο εκει ξεκινανε τα προβληματα..η ομαδα εχει 2 απουσιες πολυ βασικες..δες περσι την μπαρτσα πως μετα τον τραυματισμο του μαικλ διελυσε..ετσι ειναι το μπασκετ δυστυχως..αυτα απαντουν ερωτηματα για το αν οι μαντζαρης και σλουκας μπορουν να τραβηξουν το κουπι..ε δεν μπορουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ο σλούκας μπορεί ... μόλις σταματήσει ο σπανούλης θα φανεί ακόμα περισσότερο αυτό. για τον μάντζαρη δεν ξέρω.. το τριποντάκι του το έχει φτιάξει σε ικανοποιητικό βαθμό (ασχετά αν τα βάζει μόνο ελεύθερος και μόνο ως spot shooter) , αμυντικά τουλάχιστον πριν τον τραυματισμό του ήταν υπεραπαραίτητος.. κατα τα άλλα πραγματικά έχω βαρεθεί να βλέπω να κάνει μπάσιμο κ μετά σπλιτ άουτ.. συνέχεια το ίδιο πράγμα. πάντως δεν θέλω να πάει στους απέναντι με τίποτα! τον χρειαζόμαστε και τον θέλουμε για πολλά χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. http://www.gazzetta.gr/basketball/article/579415/epestrepse-me-orexi-o-maikl-vid

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Θες Πετράν να τα πούμε χύμα και τσουβαλάτα? Φταίνε οι Αφοι! Το 'χω ξαναφέρει το παράδειγμα, αν ένας από τους γιους μου κάνει μια χοντρή μαλακία, δε θα φταίει αυτός, αλλά ΕΓΩ! Εγώ, είμαι υπεύθυνος μέχρι τουλάχιστον να ενηλικιωθούν για πολλά, αν όχι για όλα. Αντίστοιχα σε μια ομάδα σα τον Ολυμπιακό, όλα τα plus πάνε πάνω τους, όπως και τα minus.

    Ξέρεις κάτι, τους πιστεύω τους κερατάδες και ας μου την δίνει ο τρόπος που πάνε έπειτα από τόσα χρόνια να αντιμετωπίσουν Θεούς και δαίμονες. Πιστεύω στο πλάνο τους για την πιτσιρικαρία και όλα δείχνουν ότι αν δεν ήταν αυτοί (και ένας ακόμη που εκεί θα καταλήξω...), ούτε με Ντούντα (όπως είχε πει ο sober, σωστά) θα τους είχαμε πάρει, ούτε με Μπαρτζώκα. Αλλά ρε φίλε, δε γίνεται να γράφεις προπονητές στα παπάρια σου και να κάνεις παιδομάζωμα και μετά να τους αφήνεις να τους καίνε... Κάτι δε πάεικαλά εδώ... Και ας αποφασίσουν τι σκατά θέλουν... 3peat, εγχώριο και τα δυο ή να ξαναστήσουμε ομαδάρα, γιατί τα υλικά τα έχουμε σίγουρα. Αν θες το τελευταίο, πας σε αυτόν που αποδεδειγμένα κάνει δουλειά με πιστιρικάδες (και έκανε και σε εσένα). Αν όχι, μπρεδεύεις ο ίδιος την τράπουλα μες στην ομάδα σου...
    Τεσπά, επιμένω, τίποτα μη αναστρέψιμο, αλλά είαμστε σε πανικό αν ισχύουν όσα φτάνουν στα αυτιά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. απο που προκυπτει οτι ο σλουκας μπορει??δεχομαι οτι μπορει να τον γουσταρεις..αλλα αν μιλησουμε αντικειμενικα..απο που προκυπτει οτι μπορει να αντικατασταση τον σπανουλη??ουτε καν τον λο δεν μπορει..φιλε οτι ξεκινας την αναλυση απο το τριποντακι του σλουκα αυτο λεει πολλα..αμυντικα ειναι ανυπαρκτος..ουτε εγω θελω να παει στους απεναντι και σιγουρα μπορει να προσφερει..αλλα φετος ειναι κακος..τωρα τον χρειαζεται ο ολυμπιακος..και δεν ειναι παρων..δυστυχως..εμενα δεν με ενδιαφερει το σπλιτ ουτ που οντως ισχυει αυτο που λες..εγω εχω βαρεθει να τον βλεπω να χανει τους αντιπαλους του..ας ξεκινησει απο εκει και τα αλλα τα βρισκουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ηθελα να το ποσταρω....μια χαρα για 2ο γυρο και με χαμηλο συμβολαιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. http://www.gazzetta.gr/basketball/article/579396/xaplose-ton-diaititi-o-mpos-vid


    δεν βλεπουν το video στην ομαδα να το κανει κανενας κατα λαθος την αυριο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Φιλε ο Ντανστον ειναι ο βασικος χαμαλης της ομαδας. Αν εκανες και εσυ τοσους μηνες σερι χαμαλικι χωρις να εχει μπει ποτε κανεις στη διαδικασια να σε βαλει στοχευμενα στο επιθετικο παιχνιδι της ομαδας θα επεφτε και εσενα η αποδοση του. Οσο για αυτο που λες με τον Πετ, ο Ντανστον κυριως με 4αρι το Πριντεζη παιζει ουτως ή αλλως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. δεν εχουμε και ουτε θα αποκτησουμε ποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. εμενα ολο αυτο που λες μου φαινεται δικαιολογια..εχουμε δει και χαινς και ντορσει..ο ντανστον αν επαιζε στην αρχη γυρω στα 25-28 λεπτα..σιγουρα εβρισκε και τον πετγουει που επαιζε ενα 20λεπτο..δεν ειναι πια τοση μηνες..ειμαστε μεσα ιανουαριου και ο ντανστον παιζει ετσι εδω και ενα μηνα..τεσπα εγω δεν πιστευω οτι υπαρχει καποιος διακοπτητς που ο ντανστον παταει και λεει παιζω αμυνα και τον ξαναπαταει και λεει δεν παιζω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Κοιτα οτι ο Ντανστον εχει αργα ποδια το ειχα πει εγω ο ιδιος πριν ακομα αρχισουν τα επισημα. Απο εκει και υστερα overall μια χαρα αμυντικος ειναι. Εχει καλο anticipation για αυτο και ειναι πρωτος μπλοκερ στην ευρωλιγκα και γενικα γουσταρει να παιζει αμυνα, καθολου τυχαιο οτι ηταν 2ος σε κλεψιματα στην ιταλικη λιγκα περσυ. Αυτον τον Ντανστον τον ειδαμε σε καποια παιχνιδια φετος. Γιατι δεν εχει διαρκεια θα πρεπει να το αναρωτηθεις και εσυ και ολοι οσοι λετε οτι ο Ντανστον ειναι κακος. Προσπαθησε να καταλαβεις τι βιωνει μεσα στην ομαδα ο ντανστον αυτους τους μηνες και θα παρεις τις απαντησεις σου. Η ψυχολογια μπορει να ριξει στα ταρταρα ενα παιχτη. Επισης πες μου ποιος ειναι ο δικος μας Διαμαντιδης, ο δικος μας Ματσιουλις, ο δικος μας Μπραμος, οι δικοι μας καλοι περιφερειακοι αμυντικοι τεσπα που θα βοηθησουν τον Ντανστον να φανει στην αμυνα? Κανεις δε μπορει να παιζει αμυνα για 5 και απαξ και χασεις το μυαλο σου μετα θα κανεις και μαλακιες προσωπικες που φαινονται πολυ περισσοτερο μιας που εισαι το τελευταιο αναχωμα της αμυνας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. απο εκεί που γράφω "το τριποντάκι του..." όλο αυτό μέχρι τέλους αναφέρεται στον μάντζαρη! ο σλούκας και πέρυσι και φέτος δείχνει οτι έχει τα αρχίδια να πάρει την ομάδα πάνω του.. τον βλέπεις όταν η μπάλα καίει και δεν είναι μέσα ο σπαν δεν κρύβεται. έχει βελτιώσει και την άμυνα του, τα πλάγια βηματα του είναι πιο γρήγορα πλεόν. δεν λέω οτι έχει γίνει καλός αμυντικός αλλά προσπαθεί και βελτιώνεται κ σε αυτόν τον τομέα κάθε χρόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. δεν το ειδα καθολου σορυ..συμφωνω οτι δεν κρυβεται..για τον μαντζαρη συμφωνω και σιγουρα θελω να μεινει..αλλα τον βλεπω διαφορετικο μετα τον τραυματισμο..για τον σλουκα πιστευω οτι πρεπει να παραμεινει εννοειται στην ομαδα..αλλα δεν πιστευω οτι μπορει να γινει ηγετης..αλλα μακαρι να δικαιωθεις εσυ γιατι θα ναι καλο για την ομαδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. δλδ ο ντανστον ηρθε στον ολυμπιακο για να παιρνει 20 επιθεσεις??βλεπω τα στατιστικα του στην ευρωλιγκα και εχει γυρω στις 6-7 επιθεσεις ανα ματς..δεν μου φαινεται κακο..επισης εγω δεν βλεπω μεγαλο μπασκετικο iq..για αυτα που λες για την περιφερειακη αμυνα ισχυουν..ομως υπαρχουν και αλλες οπτικες..οτι δλδ μετα τον πρωτο καιρο τον εχουν μαθει τον ντανστον και τον χτυπανε εκει που ποναει..την ιδια φαση τρωει συνεχεια απο τα αργα του ποδια..δεν νομιζω οτι του ζητησε κανεις να παιξει αμυνα για 5..απο εκει και περα στον ολυμπιακο ειναι..δεν ειναι στην βαρεζε..αρα δεν καταλαβαινω τι βιωνει..δλδ τι περιμενε???ο χαινς στην αρχη ιδια φαση δεν ηταν??ο ντορσει δεν ηταν μια απο τα ιδια??θα τον δουμε και απεναντι στον βαζελο αυριο..απεναντι σε 2 ψηλους ..που αυτοι και αν εχουν χαμαλοποιηθει..αλλα κανουν την δουλεια τους γιατι και παιχταραδες ειναι και εχουν και δυνατους χαρακτηρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ειμαστε τρελιαρηδες....τι να κανουμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Παιδιά το σημερινό παιχνίδι είναι κομβικης σημασίας.Και δεν εννοώ ότι θα αλλάξει κάτι στο πρωτάθλημα αλλά κυρίως για την Euroleague.Μία νίκη επί του βάζελου εκτός έδρας θα δώσει τεράστια ώθηση κυρίως στο ηθικό των παικτών και των προπονητών ώστε να έρθει και η νίκη με την πάντα επικίνδυνη Κάχα.Επίσης είναι διαφορετικό να τους έχεις νικήσει ήδη μία φορά και σε λίγες εβδομάδες να πας ξανά στην έδρα τους για την Euroleague.Αντιθέτως μία ήττα θα ρίξει ακόμη περισσότερο το ηθικό μας και επιπλέον θα γεμίσει με άγχος την ομάδα με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι πολύ οριακή.Διότι με μία ήττα από την Κάχα φτάνουμε τις 4 συνεχόμενς ήττες οπότε θα είναι πραγματικά η κατάσταση εκτός ελέγχου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Καλημέρα. Διαφωνώ, θα έπρεπε όλοι να δούμε το σημερινό παιχνίδι σαν ένα δυνατό φιλικό και τίποτα άλλο. Να δοκιμάσουμε πράγματα, να αποφορτίσουμε καταστάσεις και αν μας βγει, μας βγήκε. Ακριβώς επειδή είναι ειδικών συνθηκών και δε προσφέρει και τίποτα επί της ουσίας, θα πρέπει να αντιμετωπιστεί έτσι. Δε βρίσκω λόγους φασαρίας για το σημερινό, ειλικρινά, πιο πολύ θα εκνευριστώ αν κερδίσουμε αλλά δε δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο, παρά αν χάσουμε και δω μέσα Παπαπέτρου για παράδειγμα... Δοκίμασε δίδυμους πύργους, δοκίμασε να παίξεις μόνο με τα νιούφια περιφερειακά και πες τους ότι αν δε τελειώσουν το παιχνίδι με αμυντικό πρόσημο +, θα τους πάρει και θα τους σηκώσει, δοκιμάσε να φτιάξεις μια ζώνη της προκοπής, μιας και την σνόμπαρες αλλά τώρα κάνεις κρα να την παίξεις, τόσα είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. μιχαλη ψυχολογικα ομως χρειαζομαστε μια μεγαλη νικη..θα ελεγα και μια καλη εμφανιση απο λοτζετσκι,ντανστον και σλουκα..να παρουν λιγο τα πανω τους..παντως αν ο παο κανει καποια γκελα θα παρουμε το πλεονεκτημα με αυτη την νικη..οποτε δεν ειναι εντελως αδιαφορο ματς..ο παπαπετρου για εμενα εχει χαθει για την φετινη χρονια..εκτος αν αποκλειστουμε απο ευρωπη και τον βαλει στο ροτεισον στην ελλαδα..επισης ειμαι περιεργος να δω τι θα κανει με κολινς και μουν..αυτο για την ζωνη που λες ειναι σωστο..αλλα μια ομαδα που εδω και 2 χρονια δεν παιζει ζωνη..ενας προπονητης που δεν του αρεσει η ζωνη..αρα δεν ειναι και εξπερ στο να διδαξει τι ακριβως ζωνη θα παιξουμε..δεν ξερω ποσο λυση ειναι..δεν διαφωνω μαζι σου..απλα καποιες σκεψεις λεω..ειμαι και εγω μπερδεμενος..
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Καλημέρα παιδιά. Δεν μετράει αυτο το παιχνιδι ψυχολογικά δεν εχει αντικρισμα η νίκη για καμμια απο τις 2 ομάδες,μονάχα για τους καμμένους μετραει.Τωρα αν πεσει 30αρα ναι επιρεάζει αλλά δεν πρόκειται.Ο ΠΑΟ παιζει την πέμπτη στην φενερ και εχει τρελή ευκαιρια τωρα που ειναι πεσμένη συν εχει ευκαιρια να βγάει αήτητος την πρώτη φαση του τοπ 16. Νίκη ουσιαστική και ψυχολογίας ειναι στην βιτόρια σε συνδυασμο με ηττα του βάζελου στην πόλη. Σήμερα πρέπει να παιξουν και παιχτες που θα τους χρειαστύμε στην συνέχεια οπως κατσίβελης κολλινς ακομα και παπαπέτρου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. να πω και κατι για το σημερινο ματς..θελω να δω την ομαδα να πηγαινει στις επαφες..δεν με νοιαζει ποσες ταπες θα φανε απο γκιστ και λασμε..αν δεν πας στις επαφες δεν προκειται να τους φθειρεις..ειναι βασικο αυτο..επισης εχει μεγαλη σχεση με την διαιτησια..δλδ οι διαιτητες για παραδειγμα μπορει να σφυριζουν ολες τις επαφες..αν ομως εμεις δεν τις επιδιωκουμε ποιο ειναι το αποτελεσμα??ο βαζελος να παιρνει φαουλ και να μας φθειρει και εμεις να ειμαστε εξω απο το τριποντο οταν κανουμε επιθεση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. νικο εγω θελω νικη στην βιτορια και επισης νικη του βαζελου στην φενερ..αυτο ειναι το ιδανικο αποτελεσμα..μετα παλευεις με το βαζελο στα μεταξυ μας..μαλιστα εχεις και τον βαζελο μεσα στο σεφ τελευταια αγωνιστικη..που θα ξερουμε και τι διαφορα θα μας κανει..μεγαλο πλεονεκτημα..αν κερδισει η φενερ τον βαζελο..μπαινει στο παιχνιδι της προκρισης..εμεις θελουμε να βγαινουν ομαδες..ηδη εχει βγει η εφες..αν βγει και η φενερ ειναι σουπερ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. εχείς δικιο σε αυτό και θα το ήθελα φουλ αν είχε χάσει η μπάρτσα απο μας.Πιστεύω οτι θα χάσει ενα παιχνιδι στην πρώτη φάση και αυτο θα ειναι απο τον παο στο οακα.Δεν θέλω να παιξουμε στο οακα χωρις να έχει κανει ήττα.Ασε που την φενέρ την έχεις απο κάτω ήδη αφου την εχουμε νικήσει εστω και στο σεφ συν θα νιώσει πίεση ο παο με μια ήττα.Μην τρελαθούμε και αυτός εχει τα θεματά του λιγοι παιχτες παίζουν, εγω εξακολουθώ να βλέπω οτι έχει αθλια επιθεση απλά τον ανεβάζουν τρελά οι λασμε γκιστ και φωτσης θα έλεγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. http://www.redplanet.gr/redSpy/o-ompama-oi-back2back-kai-o-sumvoylos.2602803.html


    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Eλπιζω μονο να υπαρχουν τα ιδια κριτηρια στις επαφες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. δεν θα το διαπιστωσουμε ποτε αν δεν παμε στις επαφες..και μια ζωη θα κλαιμε οτι οι βολες ειναι 29-9..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. http://www.gazzetta.gr/basketball/article/579552/telos-apo-ton-erythro-astera-o-silmp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Iσχυει, απο την αλλη οι βολες μπορει να ειναι και ετσι λογω διαφορετικων κριτηριων στις επαφες. Δεν ειμαι απο αυτους που συνηθιζουν να γκρινιαζουν για τη διαιτησια, αλλα ισχυει οτι κατι τετοιες λεπτομερειες κανουν τη διαφορα μερικες φορες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Θα ηταν ενδιαφερον νεο αν δεν ειχαμε παρει Μουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. ισχυει αυτο αλλα πρεπει να πας στις επαφες για να τους εκθεσεις..διαφορετικα υπαρχει η οπτικη που λεει οτι και ο ολυμπιακος αν πηγαινε στις επαφες θα τα επαιρνε τα φαουλ..παντως γενικοτερα η φθορα εχει και την εννοια οτι μπορεις να πεταξεις κομβικους παιχτες του βαζελου εξω για σημαντικα λεπτα..εγω θα εκανα δοκιμες σημερα να δω πως θα πηγαινε η ομαδα..ο βαζελος ειναι κακος επιθετικα..ποσο να ξεφυγει στο σκορ??παντως αν δω παλι αυτο το τριποντο,τριποντο,τριποντο θα ξενερωσω ασχημα..ελπιζω να εχουν δουλεψει και το μαρκαρισμα του γκιστ στον σπανουλη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. κοιτα δεν ειναι παιχταρας αλλα ειναι καλος παιχτης..περιμενω πως και πως να δω τον μουν..δεν μπορω να καταλαβω γιατι εγινε αυτη η κινηση την δεδομενη χρονικη στιγμη..αλλο να γινοταν το καλικαιρι που ο παιχτης θα ειχε χρονο να εγκλιματιστει..σπαω το κεφαλι μου αλλα δεν βρισκω λογικη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Δεν μπορουμε να μιλήσουμε καθόλου για διαιτησία στα τελευταία παιχνίδια απο την στιγμη που βαράμε το ενα τρίποντο μετά το άλλο.Ας πανε στο ντραιβ ή ακόμα να ποστάρουν (οσο ντεφορμε και αν ειναι ο ντανστον το έχει λιγο).Γενικά να σταματήσει αυτος ο διαγωνισμός τριπόντων σε όλα τα παιχνιδια δεν αντεχεται αλλο.Θυμίζουμε παρα πολύ τον βαζελο του 2005 -2006 που βάραγε ενα σωρο τριπ[οντα μονο που είχε 3 παιχτες που ήταν καλοι στα ντραιβ τοτε (σπανουλης , λακοβιτσ και διαμαντιδης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. συμφωνω..ντραιβ και ποσταρισμα και ας χασουμε..αλλα να παιξουμε τουλαχιστον σωστα..να καθαρισουμε ολα τα αμυντικα ριμπαουντ με ομαδικη δουλεια και να χτυπησουμε στο τρανζισιον και αν στο τελος χασουμε εγω θα ειμαι ευχαριστημενος..οχι ομως αυτη η γελοιοτητα με τα τριποντα..λουζομαστε αυτα που κοροιδευαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Συμφωνω. Θα ηθελα να δω και σχημα με Ντανστον σιμμονς σημερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Αποδεδειγμενα δεν υπαρχει λογικη σε παρα πολλα που γινονται στην ομαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. εγω αυτο το σχημα το ειδα με κηφισια και καοδ αν θυμαμαι καλα και ειχε θεματα..ηταν αργο..αλλα ειναι εντελως διαφορετικο ματς..απεναντι σε γκιστ και λασμε μπορει να ταιριαξει καλα..απλα δεν ξερω τι θα γινει και με τον μασιουλις σε ενα τετοιο ενδεχομενο..παντως οφειλει να το δοκιμασει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Μωρε πολλα οφειλει, αλλα τεσπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Με κηφισια δε θυμαμαι κατι τετοιο παντως και ημουν μεσα στο γηπεδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ούτε εγω θυμάμαι να το εχω δει.Ασε που δεν πιστεύω οτι κολάει θα είμαστε παρα πολύ αργοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ο Τζαμαριο 4αρι ομως θα ειναι φτερο και ο Πριντεζης εχει αποδειξει οτι τα βρισκει σκουρα με γκιστ. Δε μπορει να τον ποσταρει ευκολα. Δινουν και βοηθειες καλες μεσα στη ρακετα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΔΕΝ είχαμε ατυχια αντικειμενικά να το δούμε.ΕΠιλέξαμε ενα σωρο δεν μπορουν να μας βγουν ολοι αν και για μενα μας εχουν βγει και ο σιμμονς και ο λοτζεσκι και φυσικά ο ντανστον.Απλα επειδη δεν εχουν τις εμπειριες όπως και την καταλληλη καθοδηγηση ακομα και την . έΤΣΙ βλεπουμε σκαμπανεβάσματα στην αποδοσή τους ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΎΦΩΜΑ στην φαση που ειμαστε τωρα.Γενικά πιστεύω πως δεν ειμαστε ατυχοι απλά βγάλαμε τα ματια μονοι μας το καλοκαιρι.Σορρυ άμα κουραζω λεγοντας τα ίδια αλλα ρε πουστη μου δεν γινεται να χανεις παπ και καιλ έτσι ειναι εγκλημα και δεν προκειται να χωνευτει ποτε , μονάμα αμα γυρίσουν .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Μακαρι αλλά πιστεύεις εσυ θα τον βάλεις. Δεν έχει λογική ο μπαρτζώκας οταν σου λέει οτι δεν πιστεύει σε μεταγραφές στα μέσα της χρονιάς. Απο την μια ειναι οντως δυσκολο να μπει στο κλιμα καποιος καινουργιος αλλα ρε διάολε εχεις τραυματισμους,βλέπεις οτι δε σου βγαίνουν καποια πραγματα κατι πρεπει να κανεις και αυτο δεν ειναι προσευχες και το βοήθα παναγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Νικόλα, απλά για να μη παρεξηγούμαι, αναφέρομαι σε "ατυχία" όταν μιλώ για τραυματισμούς, όχι για επιλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Αδερφε ειναι θεμα ψυχολογικης και αγωνιστικης διαχειρισης του κοουτς καθαρα. Ντανστον κατα κυριο λογο αλλα και Σιμμονς, Μπεγκιτς θα μπορουσαν να δωσουν πολλα περισσοτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Εχω ξενερωσει αφανταστα με Μπαρτζωκα γιατι απο περσυ υποτιμαει συστηματικα τη νοημοσυνη μας και δυστυχως πολλοι του δινουν ακομα αφεση ενω εχει πει και κανει τις απειρες μαλακιες. Δε μπορω να καταλαβω τι του συμβαινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ο σιμμονς αυτα που δίνει στα τελευταία παιχνίδια ειναι οκ.Μπέγκιτς κακή επιλογή λόγο τροπου παιχνιδιού δικού μας δεν κολλάει στην ομάδα.Ντανστον συμφωνω οτι το έχει απλα συνηθισαμε σε καιλ και αυτο τα λέει ολα. Βέβαια εχεις ποστ παιχνιδι για μενα με ντανστον που δε το ειχες.Το παιδι ειναι πολυ δυνατο και καταφέρνει παντα να κερδιζει χωρο και να ειναι αποτελεσματικος χωρις να εχει καποια ιδιαιτερη τεχνική , αυτο πρεπει να εκμεταλευτουμε σρε αυτόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. με τον καοδ το εχει δοκιμασει σιγουρα αλλα δεν ειχε καποιο καλο αποτελεσμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ναι δεν το προσεξα ακριβως τι έγραψες.Πάντως ισχυει οτι την τύχη την δημιουργουμε και οι ιδιοι ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ο σιμμονς οντως παει καλα τελευταια, αλλα θα μπορουσε να τον παιζει ακομα περισσοτερο με πικ εν ρολ. Ο Ντανστον θα επρεπε σιγουρα να παιρνει πολυ περισσοτερες μπαλες για να ποσταρει, αλλα και να δουλευτει λιγο παραπανω στο ποσταρισμα. Δεν ειναι δυσκολο. Εδω εμαθα εγω να τελειωνω με το αριστερο στα 27 και χωρις να ειμαι επαγγελματιας. Το θεμα ειναι ποιος ασχολειται μαζι τους. Ακομα και ο Μπεγκιτς θα μπορουσε ισως να σου δωσει καμποσα καλα λεπτα, αρκει να ειχες ομως και ενα δυυο σκυλια στη περιφερεια. Αυτο ειναι μεγαλο προβλημα και τρωνε το αναθεμα αποκλειστικα οι ψηλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΠΈΡΥΣΙ πριν φιναλ 4 ειχαμε πολλά θέματα.Δεν παιζαμε καλα.Καναμε κατι μαγικα 10λεπτα ή ακομα και 5λεπτα βλέπε στην ιταλία με σιένα . Γενικά πιστεύω πως τον τρώει τον αγχος του και ειναι τρομερα ξεροκεφαλος δεν αλλαζει το σχεδιο του με τίποτα.Και ο ζοτσ και ο ντούσαν ειναι γνωστοί ξεροκεφαλοι αλλά ρε πουστη μου ωρες ωρες κανανε κατι τρικ και τα αλλάζανε όλα.Με μία διαφορα ολα τα ειχαν δουλέψει δεν αφηνουν τιποτα στην τύχη και απο το πουθενα παιζανε μια ζωνη αν πρωτα δεν την ειχαν δουλεψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Το είχαμε δοκιμάσει με καλά αποτελέσματα παίδες στο πρώτο ματς του ΣΕΦ, απρόλο που ήταν πολύ άγουρα τα πράγματα ακόμη και για τις δυο ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Αναρωτιεμαι αν ολα αυτα ειναι επιλογε του προπονητη ο τροπος αναπτυξης στην επιθεση ή μηπως παιζει ρολο και ο σπανούλης με την <> και δεν εννοώ λογο αξίας και ονόματος. Σαββα για σένα η σπόντα χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ο Σπανουλης μερικες φορες το γαμαει και ψοφαει. Αυτο ειναι ολοφανερο. Βεβαια καποιες φορες αλλαζει μονος του ενα παιχνιδι, αλλα το κακο με αυτο ειναι οτι η ομαδα συνηθιζει να παιζει ετσι και μετα δεν εχει εμπιστοσυνη σε κατι αλλο. Απο τις ταρζανιες του Βασιλη οι μισες να γινοταν πασες για ποσταρισμα ή πικ εν ρολ, τωρα θα ειχαμε μια πολυ πιο λειτουργικη φροντ λαιν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. οχι ρε μιχάλη αποκλείεται, αν εννοεις το παιχνιδι με παο στο σεφ. Ειχε μοιραστει απλα ο χρονος στους 2 στην θεση 5 και δεν τα ειχαν παει καθολου ασχημα.Ειχαν ελεγξει πλήρως τασ ριμπαουντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΑΠλα να πω οτι φοβάμαι μηπως ο εγωισμος του σπαν και αυτη η μαγαλομανια που τον διακατέχει επιρεάζει τον προπονητη στον σχεδιασμο της επιθεσης της ομαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. αν τον επηρεαζει τοτε δε κανει για ολυμπιακο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Τώρα ανοίγεις μεγάλη κουβέντα... Επειδή είμαι σίγουρος ότι κάτι γνωρίζεις, για το ιατρικό team έχουμε κάτι να πούμε εκεί στην ΚΑΕ? 'Ειτε μιλάμε για αντιμετώπιση, είτε μιλάμε για πρόληψη τραυματισμών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. παντως τα πολλά τριποντα ειναι ο κατεξοχιν τροπος παιχνιδιου του Μπαρτζώκα σε ολες τις ομαδες που ήταν αυτο ειναι το μόνο σιγουρο.Πρέπει να εξελίξει το παιχνιδι του να βρει κΑΙ αλλους τρόπους διοτι δεν ειναι πλεον σε ομαδα 2 ταχυτητας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. δλδ ας υποθεσουμε οτι η ομαδα χανει απο τον βαζελο και χανει και απο καχα..υπαρχει διαδοχη κατασταση οσο αφορα τον προπονητη??εξαιρουμε τον σοφο..υπαρχει καποιος αλλος που να μας κανει αυτη την στιγμη και να μπορει να αποδωσει και να βοηθησει την ομαδα ΑΜΕΣΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Τι να πω ρε Νικόλα, να πέφτω τόσο έξω? Δεν έχω χρόνο τώρα να το ψάξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Δεν γνωριζώ να σου πω την αλήθεια κατι συγκεκριμένο.Απλα καποια πράγματα χτυπάνε ασχημα απο το πιο απλό οπως πχ στο παιχνιδι κυ[πελου δνε χρειαζοταν να πιεστει ο λο, οπως τα μυικα κιλα του πετ ,δεν ξερανε οτι το (αποτομο) βαρος θα επιρεάσει. Αν βάλεις και τις λαθος αντιμετωπισεις στο παρελθον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Εγώ έχω ακούσει και χειρότερα... Για την περίπτωση του Βασιλόπουλου ας πούμε... Τεσπά, ανοίγουμε θέμα που δε πρέπει, χέστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Ας ελπισουμε οτι δε θα χασουμε απο Καχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. dentmont ,rodriguez,delaney,nocioni,rudi,spanoulis,lasme,bonsu,mirotic,kristits
    ομαδαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. αυτο που λες δεν το εχουμε κανει ουτε μια φορα φετος!τουλαχιστον εγω δεν το θυμαμαι!οποτε δεν περιμενω κατι διαφορετικο σημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ειναι σε καλη κατασταση ο πριντεζης οποτε μπορει να τον παιξει λιγο στην ταχυτητα.οχι στα ποδια,στο ποστ,με προσποιησεις.μονο εκει υπερτερει ο πριντεζης του γκιστ.και να πεισμωσει λιγο στα ριμπαουντς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. δεν υποτιμαει την νοημοσυνη μας απλα βλεπει τον εαυτο του ως ''εγω ειμαι ο πιο πονηρος''....απ τους αντιπαλους προπονητες μεχρι εμας τους απλους φιλαθλους!μεχρι που ηρθε ο αρτζυ και τον εδεσε κομπο!γορδιο δεσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. μονο κηφισια παει η φωνη!οι φτωχογειτονιες (σεφ) δεν ειναι in!:000

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. συμφωνω 100% μικε!!!αυτο το παιχνιδι σου ειναι το πιο μη χρησιμο απ τα φετινα με τον βαζελο!η πρωτη θεση ετσι κι αλλιως ειναι χαμενη.αρα πρεπει να χρησιμοποιησουμε αυτο το παιχνιδι ως ενα μικρο πειραμα!πρεπει μεσα απ αυτο το παιχνιδι να βρουμε λυσεις για να ανταπεξελθουμε στα επομενα,να δοκιμασουμε πραγματα και να βαλουμε και λιγο στο κλιμα του οακα τους καινουριους!παρεπιπτοντως σημερα το οακα ΔΕΝ εχει sold out αρα θα ειναι καπως καλυτερα.κι επειδη ουτε κι εκεινοι πιστευω οτι το θεωρουν παιχνιδι ζωης και θανατου μπορει και να το κλεψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. συμφωνω κωστη!θελουμε να φυγει απ την μεση η φενερ!ο βαζελος καποια στιγμη θα κανει κοιλια!θα τις κανει τις ηττες δλδ.η φενερ αμα ξεκινησει σερι αι φορμαριστει μπορει να παει μεχρι τελους!εχει τα εργαλεια να το κανει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. σ αυτο που λες για τον πετγουευ θα διαφωνησω.οκ δεν ειναι κανενας σουπερ παικτης αλλα ειναι αλτικος κι εχει πολυ ενεργεια!πραγμα που λειπει απ την ομαδα.μια ταπα ενα καρφωμα μπορει να σου δωσει απιστευτη οθηση ακομα κι ενα τριποντο του πετγουευ.εχει στοιχεια που αυτη τη στιγμη λειπουν πολυ απ την ομαδα!τα τριαρια σου ειναι ανευρα,ο πριντεζης κι αυτος καρφωνει και ταπωνει με αιτηση!τον χρειαζομαστε τον πετγουευ οσο και να σου φαινεται χαζο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. παιδια κατι ακυρο με το σημερινο...ο Βουγιασιτς παιζει καπου??ειναι τραυματιας και δεν εχει κλεισει καπου?ουτε ΝΒΑ ουτε Ευρωπη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. φιλε συνονοματε ο σλουκας ειναι το πουλεν μου αλλα δεν μπορει ρε συ ακομα!δεν ειναι ακομα σ αυτο το επιπεδο!τις περισσοτερες φορες ειναι κακος στην αμυνα και τωρα τελευταια ειναι τοσο ντεφορμε που εκανε air ball!επαγγελματιας καλαθοσφαιριστης και μαλιστα με καλο σουτ!οσο για οταν θα λειψει ο σπανουλης....αστο.....σ ενα παιχνιδι ελειψε στην α1 και χασαμε!δεν ειναι ετοιμος ο σλουκας!σιγουρα εχει στοιχεια αλλα δεν ειναι ετοιμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. τα ειπαμε αυτα..
    οπιος συγκρινει νταστον με χαινς συγκρινει πεπονι-καρπουζι..
    καμια σχεση παικτικα..
    αν τους ειχαμε και τους δυο θα ημουν ευτυχισμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. αυτο που λες το σκεφτομουν εχθες!το τελειο δυδιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ενα ντερμπι ειναι σημαντικο σε οποια κατασταση και αν βρισκεσαι..
    ταβλι παιζουμε και τρελλαινομαστε..
    η νικη αν ερθει θα δωσει ψυχολογια και ωθηση στο πρωτο και πιο σημαντικο ματς της χρονιας για την συνεχεια μεσα στην καχα και φυσικα ξανα μετα μαζι τους εκτος στην ευρωλιγκα..αρα τα ωφελη ειναι πολλα και ιδιαιτερα παιζουντας μαζι τους.
    να δουμε τους νεους οχι απο ενα λεπτο-με το πρωτο λαθος,να δουμε καινουργια πραγματα-ελπιζω,να δουμε καινοτομιες-απο τον κοουτς ελπιζω,να μην δουμε ζωνη-ελπιζω,να δουμε μια τσαμπουκαλεμενη εμφανιση-ελπιζω....
    τελος ας κερδισουμε-ελπιζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. αν καταφερουμε και συνδυασουμε νικη με καινουρια πραγματα και στο βαθος ελπιδα θα ειναι το ιδανικο!
    αν κερδισουμε με το ιδιο ροτεισον κι απλα μας μπουν τα τριποντα δεν θα μου λεει απολυτως τπτ!ισα ισα που η ηττα θα ειναι πιο χρησιμη για να προβληματιστουμε ακομα πιο πολυ και ν αλλαξει κατι!
    αν παιξουμε καλα αλλα ο βαζελος ειναι δαιμονισμενος και χασουμε τοτε γαμιεται και η ψυχολογια!
    το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θελω να μιλαμε για διαιτησια μετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. πρεπει να τα δωσουν ολα..
    η ψυχολογια μετα απο ενα τετοιο ματς σου δινει φτερα-αν κερδισεις..
    ειδαλλως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. αν κερδισεις με buzzer beatter του παπαπετρου ας πουμε θα ειναι καυλα!αν κερδισεις επειδη σουταρες 30 τριποντα και σου μπηκαν τα 20 εμενα δεν μου λεει κατι ειλικρινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. δεν είπα πουθενά οτι είναι έτοιμος.. αλλά δείχνει οτι μπορεί. ποιος παίκτης ήταν ηγέτης σε τέτοια ηλικία? τεσπα θέλει χρόνο θα δείξει το πράγμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. δεν παιζει ο μπεγκιτς σημερα!την θεση του στην δωδεκαδα πηρε ο καββαδας.ελπιζω κατι να σημαινει αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. νομιζω ήταν ετοιμος να υπογραψει σε ομάδα νβα πιθανον να εχει υπογραψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Επιτέλους ξεκόλλησε το disqus....Λίγα πράγματα που θέλω να δω στο σημερινό παιχνίδι:

    1ον)Τους παίκτες του Ολυμπιακού να παίζουν με πάθος,να πηγαίνουν δυνατά σε όλες τις διεκδικήσεις και όχι δεύτεροι όπως στο προηγούμενο παιχνίδι στο Ο.Α.Κ.Α

    2ον)Τον Σπανούλη να παίζει έξυπνα και να μην θέλει να γίνει ήρωας.Δεν με πειράζει αν είναι άστοχος.Θυμάμαι την χρονιά που πρωτοήρθε στον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι στο Ο.Α.Κ.Α ήταν άστοχος αλλά είχε δώσει πολλές ασσίστ στο Νεστέροβιτς ο οποίος τους είχε κάνει την ζημιά με 18 πόντους.

    3ον)Θέλω να δω τους καινούργιους παίκτες εννοώντας Ντάνστον,Σίμμονς και Λοτζέσκι να είναι σαφώς περισσότερο αποφασιστικοί αν και ο Ντάνστον ήταν πολύ καλός και στο τελευταίο παιχνίδι του κυπέλλου.

    4ον)Θέλω να δω Μπαρτζώκα ήρεμο και αποφασιστικό.Δεν θέλω να δω γελάκια και άλλα τέτοια.ΕΠΙΣΗΣ περιμένω σε περίπτωση ήττας(ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ) να ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ ΩΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

    ΥΓ.καλή επιτυχία στην ομάδα.Το παιχνίδι είναι τεράστιας σημασίας στο ψυχολογικό κομμάτι όπως έχω ήδη περιγράψει σε προηγούμενο π
    οστ μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. το οτι δεν παιζει ο μπεγκιτς το περνατε στο ντουκου ολοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. δεν εχει υπογραψει πουθενα ΝΒΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. τοτε θα ειναι ελευθερος ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. παιζει δεν παιζει το ιδιο δεν ειναι;
    θεωρω οτι επεδη δεν ταιριαζει σημερα-πηρε καββαδα για να δωσει ξυλο,αν τον βαλει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. δεν ειναι λιγο περιεργο που ειναι τοσο καιρο ελευθερος τετοιος παιχτης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. για εμενα λεει πολλα το οτι τον αφησε εκτος δωδεκαδας!ειναι κι επισημο οτι δεν τον υπολογιζει!εναν ανθρωπο που μοιραζε περσυ τεσσερις τεσσερις τις ταπες στον βαζελο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Σε απιστευτη πτώση ειναι, καθε χρόνο χειροτερος, λένε οτι τα κάνει και ολα μπουρδέλο στα αποδυτήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. δεν ειναι περιεργο που δεν βρηκε συμβολαιο στο ΝΒΑ;
    αυτο κατι λεει νερι...
    μπορει να εχει πεσει ψυχολογικα μετα τον χωρισμο με μαρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. παλι χαμένη η ομαδα ειναι.Ετσι χάνουμε σιγουρα τον παιχτη,γιατι τετοιο συμβόλαιο δεν εξαγοραζεται , δεν υπαρχουν λεφτά.Μην έχουμε αυταπατες δεν πιστευω με την καμμια οτι θα οτν αποδεσμευσουν και θα πάρουν αλλον στην θέση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. τι ακουστικα ειχε ο τρελλος ο σιμονς..

    ετοιμος ειναι...

    https://www.youtube.com/watch?v=UDApZhXTpH8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. δεν το λεω απαραιτητα για καλο!απλα δειχνει να εχει τελειωσει ο μπεγκιτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Πάμε ρε παίδες με ατσάλινη άμυνη.Θελω να τους κρατήσουμε κάτω από τους 38 πόντους σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. επιτελους παιρνει την μπαλα ο Πριντ στο ποστ αμεσως... χωρις πρωτα πικ εν ρολ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Σου φαίνεται τυχαίο ή συμπτωματικό ότι μετά την νίκη του ΒΑΖΕΛΟΥ στο κύπελλο πήρε τόση ορμή ο ΒΑΖΕΛΟΣ;Για εμένα αυτά τα παιχνίδια είναι το καλύτερο ΒΙΑΓΚΡΑ......Χρόνια τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Καλησπέρα, προς το παρόν το βλέπω ήρεμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. κοιτα τι επιθετικο δωσανε ρε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. 6 λεπτα δεν υπαρχουν και ειναι μπροστα 3 ποντους..
    τελικα η συνηθεια δεν αλλαζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Αεροδιάδρομοι, περάστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. σπαν και λιγο αμυνα δεν βλαπτει..
    5 ποτνους σερι εφαγες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. καλα ο πριντεζης ειναι στον κοσμο του..νομιζει οτι ειναι ο λαρι μπερντ..γυρισε την μπαλα ρε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Παιδιά πόσα τρίποντα θα ρίξουμε;Πατάει στο πόδι του Σπανούλη ο Κάρυ και δίνει δεύτερο φάουλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Η ψυχολογία φαίνεται εξαρχής. Ομάδα που είναι να την τσακίσουμε ακόμη και έτσι, την κοιτάμε λες και είναι οι Heat.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. δεν εχουμε καμια τυχη και σημερα..
    παλι τριποντα,παλι κατι σαν μπασκετ παιζουμε..
    παιζουμε οπως παιζουμε εμεις στην γειτονια μας...
    εμετικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Κάντε το σταυρό σας, να μας βγουν τα 3ποντα, γιατί κάτι άλλο δε βλέπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. αφου ξεκινησαν παλι τις μαλακιες..τα τριποντα..και ενταξει να τα ριχνει ο λοτζετσκι..αλλα ο πριντεζης??ασε με ρε φιλε..δεν με ενοιαζει αν ηταν ξεμαρκαριστος..δεν εχει σουτ ο ανθρωπος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Χεχε, συμφωνώ Σάββα, μόλις το έγραψα από πάνω! ;Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Ασε τα τριποντα κωστη... αμυντικο ροτεισον μηδεν... Και στο δευτερο τριποντο του Καρι φταιει ο Σπανουλης που δεν βρισκει παιχτη και παει οπου να ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. μπραβο σλουκα αγορι μου..χανει τον καρι στο ριμπαουντ και τον ξαναχανει και στο καλαθι..μετα μου λετε γιατι φωναζω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. μας εχει ψιλογαμησει ο Καρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. πετρο δεν το αφηνω..οσο πηγαμε σε ορθολογικες επιθεσεις με ποστ και ντραιβ ειχαμε αποτελεσμα..δλδ ποσα θα ριξει ο πριντεζης??μου ρχεται να σπασω την τηλεοραση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. 10 από τους 17 πόντους του ζελέ,ο Κάρι. Και νεκρούς ανασταίνουμε λέμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. και τυχεροι ειμαστε που δεν εβαλε και το τελευταιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Εγώ το νιώθω ως χοντρό...Εσύ ως ψιλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Και ο Ματζαρης εχει σουταρει ηδη 3 νομιζω... Αλλα ειναι σωστα... στον αλλον πρεπει να πει καποιος οτι δεν το χει. Ας κανει κατι που εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Τι εχει πάθει ο Μάντζαρης;Εδώ δεν πηγαίνει να πάρει την μπάλα σστο κατέβασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Καλά μάγκες, μιλάμε για ψυχολογία ΜΗΔΕΝ! ΟΚ, δίνω 5' ακόμη, μετά την κλείνω, δε θα πάθω εγκεφαλικό στα 35 για τον Μπαρτζώκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. κωστα δικιο εχεις ειναι ψιλοαφηρημενος..αλλα και ο σπαν εχει φαει 8 απο καρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Ο Καρι εχει βαλει τους 6 τελειως μονος του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Καλα του εκανε... ειχα καιρο να δω ενα καλο φαουλ στο διαμαντιδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Μιχάλη μην φεύγεις....Εδώ να μείνεις....Στα δύσκολα σε θέλω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Όχι ρε που να πάω?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Χα,χα,χα,χα...Τι δίνει ρε σεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. επιθετικΟ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. γυρω γυρω ολοι..ετσι ματς δεν κερδιζεται..και ειναι αθλιος ο βαζελος..κριμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Μα ρε σεις εδώ σε παιχνίδι ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ αδιάφορο σου έχει τον Σπανούλη με 2 φάουλ από το πρώτο 5λεπτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Μ'αρέσει ο Κόλινς! Τσαμπουκαλεμένος μοιάζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. ετσι γατακια παιζουν εκει μεσα.
    δειτε τον κολινς..
    τουλαχιστον δειξτε αρχιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. και επιτελους ειδαμε ενα σκληρο φαουλ στον διαμαντιδη εστω και καταλαθος του την εσκασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. βγαλτον εξω ,δεν μπορει με τον βαζελο,πρεπει να το κατανοησουμε καποια στιμγη..
    κολλαει ολη η ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Έλα ρε Σπανούλη.....ΕΛΕΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Λοιπον μαγκες αν δεν το εχετε δει... ο Κολινς εχει ριξει δυο αγκωνιες στο Ματσιουλις! Μια πριν και μια τωρα που βγηκε αλλαγη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. To disqus γαμιέται! Ο Κόλινς γαμάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. Ναι ρε, το έγραψα πιοπριν αλλά με το κωλο-diquus ποτέ δε ποσταρίστηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν πανε στα ντραιβ..να παιξουν με τον ντανστον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. deixnei o collins oti de fovatai na rixei ksulo stin amuna kai susxrwnos deixnei maxitikotita. Skliro faoul ston diamantidi epitelous vrethike kapoios, kai skliri amuna se masioulis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Ρε αγορίνα Σπανούλη αφού είσαι πιο γρήγορος από τον Γκιστ και τον Λάσμε αντί να πας προς τα μέσα ώστε και να τους κουράσεις αλλά και να τους φθείρεις κάθεσαι και ρίχνεις τρίποντο προς τα πίσω από πλάγια υπό πίεση;
    ΕΛΕΟΣ....
    Κάνε τα αυτονόητα επιτέλους σε ένα παιχνίδι με τον ΒΑΖΕΛΟ.Δεν περιμένω μεγάλο παιχνίδι....ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή