Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Πάμε ρε!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Ελπίζω να μας πάει καλά και να τελειώσει ακόμη καλύτερα αυτή που μόλις ξεκίνησε... Πάει καιρός
από την τελευταία φορά που τα είπαμε "επισήμως". Με κάποιο post δηλ, που να μιλάει εξολοκλήρου για έναν αγώνα. Υποσχέθηκα να αναρτήσω κάτι με το πέρας της σειράς, αλλά δε κρατιέμαι. Και αυτό γιατί οι «εσωτερικές διαμάχες» δίνουν και παίρνουν από την Παρασκευή το βράδυ λόγω της ηλιθιότητας στην οποία και υποπέσαμε.
Για να ξεκαθαρίζουμε κάτι εξαρχής: Η στήριξη σε αυτή την ομάδα, είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ. Επίσης ΔΕΔΟΜΕΝΗ θα πρέπει να θεωρείται και η κριτική. Το κάναμε πάντα και θα συνεχίσουμε όσο αναπνέουμε. Η λογική της "τυφλής υποστήριξης", είναι κάτι που ανέκαθεν με ενοχλούσε. Όσο με ενοχλούν αυτοί που γιουχάρουν παίκτες και προπονητές στο γήπεδο, άλλο τόσο με ενοχλούν και αυτοί που σε κάθε τι, στρουθοκαμηλίζουν και δικαιολογούν.
Δεν ανακαλύψαμε τον τροχό τώρα φυσικά. Πολλά από αυτά που “αίφνης” γίναν αντιληπτά από μερίδα κόσμου και δημοσιογραφίσκων, εμείς τα φωνάζουμε από τον Δεκέμβρη. Και όχι, δε το υπενθυμίζουμε για λόγους "αξιοπιστίας" (και καλά...), αλλά για λόγους καθαρού ρεαλισμού. Τα κάναμε ΣΚ@Τ@, είναι official πια. Από τη στιγμή που δεν ανανεώσαμε με τον Ντούντα, η πρώτη και σημαντικότερη στραβή είχε ήδη πάρει θέση στο φετινό πλάνο της ομάδας. "Με πορδές, δε βάφεις αυγά" λέει η γιαγιά μου και στην περίπτωσή μας αυτό συνέβη. Το ότι καταφέραμε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να κάνουμε ακόμη χειρότερες επιλογές με τις προσθαφαιρέσεις του roster και αυτή τη στιγμή να βρισκόμαστε ένα βήμα πριν το F4, με δυο ΜΟΝΟ Αμερικανούς να παίζουν επί της ουσίας, συνιστά επίτευγμα και όχι, τώρα δεν είμαι ειρωνικός. Δε ξαναμπαίνω (επίσης) στη διαδικασία να πω αναλυτικά τι και πως. Όποιος μας διαβάζει πρώτη φορά, ας ανατρέξει σε κείμενα παλαιότερα και θα δει (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) να επαληθευόμαστε για όλα αυτά που τώρα ζούμε. Το μόνο που απομένει ίσως για "φωνή" από πλευράς μας, είναι να μη πάει χαμένη/καμένη και η επιλογή του Πέρκινς, αλλά και ‘δω όμως δε θα κάνω το λάθος να μπω σε διαδικασία και να επαναλάβω τα αυτονόητα... Γιατί και εγώ κουράζομαι και εσάς κουράζω... Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως? Δε νομίζω...
Όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε λοιπόν, αλλά ρε γαμώτο, ας το κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε πια. Όλοι μας πάθαμε εγκεφαλικά με το 4ο ματς της σειράς απέναντι στην Εφές. Και η αλήθεια είναι ότι από τη μια σκέφτομαι: "ΟΚ, αν ήταν να μας ξεπληρώσει η τύχη τα του περσινού τελικού, καλύτερα που 'γινε τώρα και με αυτό το παιχνίδι", από την άλλη σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να ΄ναι σύμπτωση και με γεμίζει με φοβίες για το τι μέλλει γενέσθαι.
Και επειδή πολλά γράφτηκαν/ειπώθηκαν, από τις δυο κυρίαρχες τάσεις των φιλάθλων μας τούτες τις ημέρες, στο αν έφταιγε ο coach δηλ για το αποτέλεσμα ή όχι, θα πω μόνο τούτο (χωρίς βεβαίως να διεκδικώ το σωστό και το αλάθητο):
Με πάνω-κάτω 90 δεύτερα να απομένουν και 7 ολόκληρους πόντους μπροστά, η όλη διαχείριση δείχνει "τρικυμία εν κρανίω". Και ναι, είμαι από αυτούς που θέλουν τον coach εκεί να βάζει το χεράκι του και όχι τους παίκτες. Εννοώ, ότι ακόμα και ο Σπαν να έμπαινε, οι πιθανότητες να κάνει λάθος ή να το διαχειριστεί σωστά είναι εντελώς ψυχανέμισμα του καθενός μας. Αλλά δεν είναι να το πάρεις πάνω σου και να πεις στους παίκτες σου τι θα πρέπει να κάνουν και όχι να το φανταστούν, ακόμα και αν το θεωρείς αυτονόητο... Δε φτάναν οι κατοχές για να γυρίσουν ματς οι Τούρκοι και όμως το πήρανε... Έπρεπε να τα κάνουν όλα σωστά, εμείς όλα λάθος και "πετύχαμε διάνα". Η παθητικότητα που βγάζουμε στα τελευταία λεπτά και με εμάς προηγούμενους στο σκορ, έχοντας διαφορές ασφαλείας μάλιστα, είναι το λιγότερο εξοργιστική, πέρα για πέρα υπαρκτή και επουδενί τυχαία. Παραδείγματα? Πολλά, με πιο εύκολο αναφοράς εκείνο του παιχνιδιού με τη Σιένα στο ΣΕΦ. Άρα, οι πιθανότητες μιλάνε για δική μας αστοχία (μη πω κάτι άλλο) και όχι για τύχη από πλευράς Εφές. Δε ακουμπώ καν την εξίσωση για διαιτησία, γιατί παρόλο που ήταν οφθαλμοφανές ότι παίζαν έδρα, ο αγώνας χάθηκε ΞΕΚΑΘΑΡΑ από εμάς και μόνο. Όπως είπε και ο Πριντ (αν δεν κάνω λάθος), "Εμείς χάσαμε, δε κερδίσαν αυτοί"... Η δε δήλωση του Μπαρτζώκα περί "τυχερής Εφές”, είναι μια ακόμη ΑΚΥΡΗ που έρχεται να προστεθεί στις τόσες που έχει κάνει φέτος...
Ας είναι όμως, γιατί με όλα αυτά να συμβαίνουν, παραμένουμε μέσα στους βασικούς μας στόχους. Και βλέποντας τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε από δω και στο εξής (αν περάσουμε, που αν θέλετε τη γνώμη μου, ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ!) εκτός από το να ανεβάζω θερμοκρασία για την χαμένη ευκαιρία ενός repeat (δεν αποκλείω τίποτα μετά τα περσινά, αλλά κάτι τέτοιο φέτος θα είναι θαύμα μεγαλύτερο αυτού της Πόλης, μη γελιόμαστε), βλέπω ακόμη φως! Γιατί όποτε θυμόμαστε το DNA μας και δε παίζουμε μαλθακά, με όσα χίλια-μύρια επίκτητα μειονεκτήματα και αν έχουμε, είμαστε μέσα στο παιχνίδι ρε γαμώτο! Στο κάτω-κάτω και έτσι πως το βλέπω εγώ, τρία παιχνίδια απομένουν... Γιατί όσο και να βάζουν το παρεάκι του Παπαλουκά και του Τεόντοσιτς στο πάρτι από Ευρωλίγκα μεριά ετσιθελικά, γιατί όσο και να διαμαρτύρεται για αδικίες ο ΠΟΑ και ο επικεφαλής του, μια ομάδα δε θέλει κανείς εκεί (μαντέψτε πια...)! Ο Τσατσένκο, βγήκε και το ‘πε φόρα παρτίδα και αν ψάχνουν τα παιδιά για παράσημο, ας ξεκινήσουν από εκεί! Όσο και να θέλουν οι "αντικειμενικοί" να περάσουν "άλλα" στην κοινή γνώμη, η αλήθεια μιλάει από μόνη της και ο Ολυμπιακός παραμένει η πιο refuse to lose team, για τους αντιπάλους της... Δεν είναι μαλ@%@ να το ξεχνάμε εμείς οι ίδιοι και να μας το θυμίζουν αυτοί? Ας μη τους κάνουμε τη χάρη, ας πάρουμε την τελευταία και πιο γερή σφαλιάρα ως μάθημα (επιτέλους) και ας πάμε να κάνουμε αυτό που μπορούμε, όπως μπορούμε και όσο μπορούμε. Ας πατήσουμε στο κεφάλι την Εφές αρχής γενομένης και με τρόπο εξόχως πανηγυρικό όπως και πέρυσι, ας ξεπροβοδίσουμε τα παιδιά με την ευχή για ότι καλύτερο μπορούν.
Όπως λέει το moto στη φωτό, “This team is incredible..”. Πάμε ρε!

OLBC Vs Siena, 30/03/2012


57 σχόλια:

  1. Τhis team would have been incredible, if it wasn't for coach "i never take responsibility for anything" BarJOKEass...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπιζουμε να διορθωθουνε πολλα το καλοκαιρι. Προσωπικα δε το βλεπω αλλα τρεφω ακομα καποιες ελπιδες. Μεχρι τοτε ομως, παμε δυνατα για Λονδινο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=lR1Crd30sdM Τελικα εχω αρχισει και πιστευω πως υπαρχουν και χειροτεροι απο τον δικο μας μαθητευομενο μαγο! Αυτος εδω ειναι μεγαλος μαγειρας... Μαστερ Σεφ Σερτζιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ σχεδόν σε όλα μαζί σου εκτός από το θέμα του Πέρκινς. καλα για φέτος δεν νομίζω οτι μπορεί να ενσωματωθεί και να βοηθήσει άμεσα. επιθετικά εντάξει το ξέραμε απο πριν οτι δεν είναι για πολλά πολλά αλλά και αμυντικά οσες φορές τον είδα έκανε φαουλ σχετικά εύκολα. Στα ριμπάουντ ίσως να βοηθούσε κάπως αλλά και πάλι... οκ έκανε καλή χρονια τότε με την μακάμπι αλλά δεν μου λέει κάτι αυτό τώρα. στο θέμα του πέρκινς συμφωνω με κάτι που είχε γράψει ο καβαλιερατος πριν κανα-δυο μήνες : ας παίζουν όσοι μπορούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχαχαχα επικος Σκαριολο! 10 secs?! Go go quick! Φαντασου να ειχε γινει τετοιο σκηνικο τι θα λεγαμε! Χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι τουρκοι λενε οτι ο Οχται αφηνει εκτος τον Βουγιασιτς... Τους πιστευει κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εβλεπα ξανα τον 5 τελικο.τις αμυνες ο σπαν..μου λειπει ο κεσελ..ο ντορσει,απλα καλυπτε ολη τη ρακετα μονο με την παρουσια του..
    και ολοι καθοντουσαν προσοχη με κατεβασμενα τα κεφαλια και ορθανοιχτα τα αυτια στον στρατηγο ιβκοβιτς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "Μα coach μένουν μόνο 10 δεύτερα..."!!!! Αααααααααααααχαχαχαχαχαχα! Θ-Ε-Ο-Σ-!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχουμε δει και (πολύ) χειρότερα ρε Πετράν, αυτά θα μας φοβήσουν?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Διαβαζω οτι ο Περκινς πηρε χρονο σημερα και τα πηγε καλα. Σε 18 λεπτα, 3/5 διποντα, 5 ριμπαουντ, 2 κλεψιματα, 3 ασιστ και 2 ταπες με 7 ποντους. Πιθανολογω οτι θα τον δοκιμασει καποια στιγμη με Εφες αυτη τη φορα, ειδικα αν ειμαστε μπροστα στο σκορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Unconceivable, unbelievable/Grammar like a hammer information receivable/Sent by the Lord, here and abroad/with words well adored now they can't be ignored!

    Μη μασάς αδερφέ, ότι και να γίνει είμαστε TOUGHER THAN LEATHER!!!

    http://www.youtube.com/watch?v=Hsw-b-s3N_A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όχι, αλλά ποιος νοιάζεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φίλε ο εν λόγω παίκτης είναι χρυσορυχείο και ταιρίαζει γάντι σε αυτή την ομάδα. I rest my case..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο περκινς ξερουμε τι παικτης ειναι(ασχετα αν δεν ειναι κριτηριο το σημερινο..)αλλοι μαλλον πρεπει να αναθεωρησουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είναι παίδες γιατί έχουμε και καλύτερους rebounders αυτή τη στιγμή (at least) από αυτόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το θεμα ειναι να ειναι σε καλη κατασταση ο παικτης παιδια, οταν εχει παιξει σε Μακαμπι και τον ειχανε θεο, αλοιμονο και αμφιβαλει κανεις οτι θα χωρουσε στον Ολυμπιακο. Το θεμα ειναι οτι δεν ειχε παρει παιχνιδια με την ομαδα και προερχοταν απο σοβαρο τραυματισμο και παιχνιδια στη Κινα, ηταν σε κακη κατασταση οταν ηρθε. Μακαρι να βελτιωθει και να προσφερει στην ομαδα. Δεν νομιζω αν ειναι σε καλη κατασταση να μην τον χρησιμοποιησει ο Μπαρτζωκας. Δυσκολο να βοηθησει πλεον πολυ Ευρωλιγκα δεν ξερω τι χρονος υπαρχει, σιγουρα θα μπορουσε να βοηθησει στους τελικους ομως αν συνεχισει να παρει παιχνιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κάπως έτσι, μόνο που αυτός τα λεέι σε συνεντεύξεις τύπου... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. http://www.youtube.com/watch?v=fRT0UVihZqU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για Βλαδίμηρο: http://www.gazzetta.gr/a1-andron/article/393021-h-sygklonistiki-istoria-ton-giankobits

    Τα καλύτερα πάντως είναι αυτα:
    «Δεν θέλουμε να πάει στον Παναθηναϊκό, την ομάδα που ήταν αντίπαλος εκείνη τη μέρα που ο πατέρας του τραυματίστηκε, γιατί θα είναι σαν να μας προδίδει»
    «Σε αντίθεση με πολλούς οπαδούς, ο Βλαδίμηρος δεν κρατά κακία στον διαιτητή Στέλιο Κουκουλεκίδη, ο οποίος είχε σφυρίξει εκείνο το φάουλ. «Δεν κατηγορώ κανέναν εκτός από τον πατέρα μου. Ποτέ δεν μιλήσαμε για αυτό. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να βγάλω από αυτόν. Έλεγε: "Ηλίθια απόφαση, ηλίθια στιγμή, τι μπορώ να κάνω τώρα; Συμφωνούσα». Η δημοσιογράφος προσέγγισε και τον Κουκουλεκίδη, ο οποίος αρνήθηκε να σχολιάσει.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ο μονος καλυτερος χωρις πλακα ειναι ο χαινς..και αυτος παιζεται.αναλογικα,υψος- χρονος ο περκινς μπορει να παιζει σαν λιμπερο και να μαζευει οτι πεφτει κατω.
    πηδαει εντος και εκτος-δηλαδη αμυντικα και επιθετικα και νομιζω οτι το καλοκαιρι πρεπει να του δωθει μια ευκαιρια.
    απλως φανταστητε ειμαστε πισω στο σκορ και θελουμε να παιξουμε 3 λεπτα πρες σε ολο το γηπεδο.
    και βαζεις πενταδα για να σκοτωσεις τον αντιπαλο..
    μαντζαρης-περκινς-παπανικολαου-χαινς-ντορσει(αν εμενε..)φτυνει ο αντιπαλος αιμα η οχι;
    ρητορικο το ερωτημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ενταξει τον εχουμε θεοποιησει με μια καλη χρονια Μιχαλη μου. Οκ καλος παιχτης, να τον δουμε και τι μπορει να κανει καπου που θα εχει πιεση σε καθε του εμφανιση ομως... Γενικοτερα πολυ ταλεντο απο μικρος, αλλα εχει πεσει και μεγαλο "σπρωξιμο" λογο ονοματος. Παντως απο τεχνικα χαρακτηριστικα εχει τα φοντα να γινει πολυ καλος.. Καλυτερη τριπλα απο Παπανικολαου, εμενα μου κανει εναν Περπερογλου στο λιγο πιο αθλητικο. Βεβαια ο Περπερογλου στα 23 του ητανε ετοιμος παιχτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Με έπιασες ρε μπαγάσα! Το παραδέχομαι, τον κάνω κέφι πολύ και δε διαφωνώ καθόλου σε αυτά που έγραψες. Νομίζω ότι σα χώρα, σε "3" και "4", διαθέτουμε (και παράγουμε) ότι καλύτερο Ευρωπαϊκά. Ο μικρός αν δουλευτεί από κάποιον "μεγάλο" ή τελός πάντων από κάποιον που έχει τα φόντα να γίνει "μεγάλος" προπονητικά (και εδώ κολλάει αυτό που λες με Πέρπε), θα αφήσει εποχή. Δε ξέρω αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί έτσι και σε μεγαλύτερη ομάδα, αλλά ναι, έχει πολλά συν. Και τον Παππά τον θέλω πολύ. Σε όσους το λέω με σιχτιρίζουν ως υπερβολικό (και πιθανών να 'χουν και δίκιο) αλλά και σ' αυτόν βλέπω potentials, σα μικρογραφία του Σπαν μου έχει κάτσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μόνοι μας τα λέμε, μόνοι μας τα ακούμε Σάββα μου... Εμένα με ξανάπιασε (όχι ότι με άφησε και ποτέ, είναι αλήθεια...) το θέμα "ρόστερ από το καλοκαίρι". Άραγε θα οδηγηθούμε σε έξυπνες λύσεις, εξοικονομώντας χρήμα από υποθέσεις χαμένες (Μαυροειδής, Πάουελ, Γκέτσε κτλ), χωρίς επί της ουσίας να αποδυναμωθούμε ή θα γυρίσουμε σε άλλες εποχές? Δεν έχω ΚΑΘΟΛΟΥ καλό προαίσθημα... Έκανα ακόμη μια φορά ερώτηση (ευκαιρίας δωθήσης) στον Βαρλά και περιμένω μήπως και τσιμπήσω κάτι παραπάνω. Φτάσαν στα αυτιά μου φήμες ακόμη και για τον Πριντ... Δε ξέρω, πολλά "κουλά" ακούγονται και γίνονται ακόμη πιο "κουλά" μιας και μιλάμε για τους ίδιους ιδιοκτήτες που πετάγαν χρήμα για πλάκα? Όπως είπε και ο Πετράν, "ενδιάμεσο δεν υπάρχει"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Mοιραζόμαστε το ίδιο κακό προαίσθημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πολλοί μαζευόμαστε Φωνή και αυτό δεν είναι καθόλου καλό... Τους έχω που τους έχω πολλά μαζεμένα από την υπόθεση "φεύγουμε", αν δω και κάτι τέτοιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μα για φευγιό ήταν οι τύποι φίλε, μη κοιτάς που τους έκατσε πέρσυ. Αν η περσινή χρονιά ήταν αποτυχημένη τώρα θα βλέπαμε άλλα πολύ χειρότερα πιστεύω. Τα οποία δυστυχώς δε βλέπω να αποφεύγουμε αργά ή γρήγορα. Μακάρι να κάνω λάθος βέβαια. Και εδώ παίζει ρόλο ο πρόεδρος να ξέρει και να γουστάρει όντως το άθλημα και να μην είναι απλά οπαδός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ...Άστο, πήξαμε από "προέδρους-οπαδούς". Να σου πω κάτι, όσο και να τον μουρμούραγα τον Σώκρατες που παράτησε το μπάσκετ, πάντα ένιωθα ότι ήταν ο "τελευταίος από μια άλλη πάστα". Και εδώ με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο. Και εμένα από τότε μου είχε φανεί ότι θέλουν να την κάνουν σιγά-σιγά, αλλά... Ειδικά το σημείο που είχαν κάνει γνωστό στα ΜΜΕ "ότι στο τέλος της χρονιάς θα δώσουν συνέντευξη Τύπου" και:
    1. ΠΟΤΕ δεν έγινε...
    2. ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΣ δε ρώτησε το γιατί...
    Όπου και να έκανα γνωστές τις παραπάνω απορίες αδερφέ, πάλι (τυχαίο?) δε πήρα απάντηση... Πρόσεξε, δε μιλώ για υπεκφυγή... ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!
    Η ειρωνία είναι ότι τώρα που το συζητάμε αυτό, τα παιδιά του Red Zone ανεβάσανε αυτή την φωτό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλά και ο Κόκκαλης μυρωδιάς ήταν απο μπάσκετ. Απλά ήταν άλλες οι εποχές τότε και οι συγκυρίες γενικότερα. Βεβαίως αν δεν υπήρχε αυτός και εν συνεχεία οι Αγγελόπουλοι δε θα παίρναμε και αρκετές χαρές που έχουμε πάρει απο αυτή την ομάδα, άλλα και κουτόχορτο δε τρώμε. Το άθλημα είναι πάνω απο οπαδιλίκια και μεθοδεύσεις. Εμένα πέσαν πολύ στα μάτια μου οι Αγγελόπουλοι πέρσυ το καλοκαίρι και αυτό δε το αλλάζουν και 10 ευρωπαικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν είπα το αντίθετο, αλλά η ιστορία έγραψε και καλώς ή κακώς, ο συγκεκριμένος έχει στη σούμα περισσότερα συν και στην ούγια το απόλυτο, ως "ο σπουδαιότερος leader" του Συνδέσμου όλου! Γιατί ναι μεν ήταν "άλλες εποχές", αλλά έτρεχε τα πάντα, από Ερασιτέχνη και ΤΑΚ, έως ΤΑΠ και ΠΑΕ με τα ίδια αποτελέσματα. Δε τρέφω αυταπάτες, ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ και είχε ίδιον όφελος από αυτό, αλλά ρε φίλε άφησε έργο και εμένα μου κάνει. Το αφήνω εδώ για τους Αφους... Αν δε βαριέσαι, τρέχα να δεις στο RP τι έγραψα τη μέρα (για την ακρίβεια, την ώρα) που βγήκε το ρεπορτάζ στον "άερα"... Τα ίδια λίγες ώρες μετά, διανθισμένα με πληροφορίες που σαφέστατα δε μπορούσα να έχω, έγραψε και ο Διαμαντόπουλος που και αυτός υποσχέθηκε "χωρίς μαλλιά στη γλώσσα", αλλά αβαβά μετά. Τεσπα, οψόμεθα, αλλά αυτό το "Μάγκες Αγγελόπουλοι" πανό, κάθε φορά που πάω ΣΕΦ - μου γυρίζει τα μάτια και κάποιοι (πολλοί) από εμάς (τον κόσμο εννοώ), το καταπίνουν και αμάσητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τον Γιανκοβιτς τον θελω αρκετα. Οχι μονο αν φυγει ο Παπ, προσωπικα μου κανει οτι θα βγει καλυτερος του Περπε. Ειναι αρκετα πιο αθλητικος και παιρνει πολλα ριμπαουντ και εχει ταλεντο. Θα θελα και γω και τον Παππα, δειχνει να εχει εξελιχθει σε σκορερ ακομα και αν τα βλεπουμε σε μικροτερη ομαδα αυτα, ειναι κριμα να μην τον παρουμε το καλοκαιρι και να δοκιμαστει σε μας. Δεν πρεπει να αφησουμε ευκαιριες σε Παο με τετοιους παιχτες. Ειναι φτηνες λυσεις που μπορεις να φτιαξεις κορμο. Δεν θελω απο Μπανκς και Ουκιτς να βρει ευκολα σαν λυση ενα Παππα. Αλλωστε χαμηλο μπατζετ εχουμε πλεον, αλοιμονο αν δεν κοιταμε την εγχωρια αγορα κι εμεις για λυσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Tι να πείς άμα ο κόσμος δεν έχει ένα στοιχειώδες κριτήριο να καταλάβει. Άσχετο, επειδή βλέπω εδω πέρα ότι υπάρχουν πολλά άτομα που γουστάρουν πάνω απο όλα το μπάσκετ σαν άθλημα έψηνα να βρισκόμασταν όσα παιδιά απο δω μέσα θέλουν να παίζουμε κάνα μπασκετάκι. Δε ξέρω βέβαια τις δουλειές και τις υποχρεώσεις του καθενός, εγώ είμαι ψιλορεμάλι και έχω χρόνο, άλλα το ρίχνω στο τραπέζι σαν πρόταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Να πω κι εγώ κάτι για να σας "φτιάξω" λιγάκι.
    Μάνατζερ των Γιάνκοβιτς, Παππά και Γιάννη Αντετοκούμπο είναι ο Δημητρόπουλος.
    Ο μόνος παίκτης του Δημητρόπουλου στον ΠΟΑ είναι ο Ξανθόπουλος. Σπάνια κάνει δουλειές με ΠΟΑ ο Δημητρόπουλος.
    Αντίθετα με τον ΟΣΦΠ έχει πολλές συναλλαγές με αυτές των Πρίντεζη, Χάινς, Μαυροειδή, Παπαλουκά, Βασιλόπουλου, Μπουρούση αλλά και Ντόρσεϊ.
    Εικάζω, ότι ο Παππάς είναι πιθανότερος στόχος μόνο σε περίπτωση που φύγει ο Σπανούλης. Επειδή πιστεύω ότι θα μείνει ο Σπαν, θεωρώ δύσκολο να αποκτηθεί μια "κόπια" του.
    Για τον Γιάνκοβιτς που είναι περιζήτητος, έχουμε περισσότερες ελπίδες, ειδικά από τη στιγμή που δεν "φτιάχνεται" με την ιδέα του ΠΟΑ λόγω του πατέρα του.




    υ.γ. Ο Δημητρόπουλος είναι ατζέντης και των προπονητών: Γιαννάκης, Κατσικάρης, Σφαιρόπουλος, Πρίφτης και Αγγέλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. οταν κατεβω αθηνα κρατηστε μου θεση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Αμερικάνος γκαρντ που μανατζάρει ο Δημητρόπουλος και δεν έχει ομάδα.
    Λέγεται Jarrid Frye είναι 1.94 κι έχει Ευρωπαϊκή εμπειρία.
    Διαθέτει φάτσα "καλού παιδιού", έχει συμπαθητικό χειρισμό, είναι γρήγορος, έχει αλτικότητα και εκρηκτικότητα.
    Δεν βρήκα κάτι επιπλέον από αυτό:
    http://www.youtube.com/watch?v=uGv4LCCiGQg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Mακάρι να ψήνονται και άλλοι και εμένα θα ήταν η καλυτερή μου, όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα. Απο που είσαι Σάββα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μακάρι Imma μου να 'χεις δίκιο! Δε το ξερα ότι ο Δημητρόπουλος έχει κάνει τόσα deal με μας και έχει δώσει μόνο τον Ξανθόπουλο στον ΠΟΑ. Σίγουρα αυτό είναι καλό σημάδι, αν και για Αντετοκούμπο είχα διαβάσει ότι πάνε πακετάκι για αλλαγή manager τελικά... Το 'χεις ξαναπεί αυτό για Σπαν, και δω μακάρι να 'χεις δίκιο, αν και τα μέχρι τώρα φεγγάρια άλλα δείχνουν και δε μιλώ για τις "βρώμες" που αμολάνε τα ΜΜΕ του Τράκη. Δεν είμαι τόσο αισιόδοξος καιέχω πολλούς λόγους, αλλά το τελευταίο που θέλω είναι να 'χω εγώ δίκιο και συ άδικο. Παρόλα αυτά, η ιδέα του να φύγει ο Σπαν τελικά και να μαζέψουμε αν όχι όλο, το περισσότερο από το "νέο αίμα" που κυκλοφορεί στο ελληνικό μπάσκετ, ΔΕ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ (το αντίθετο μάλιστα, με σιγουρεέυει για το μέλλον του τμήματος σε μεγάο βαθμό). Μου κάνει φοβερή εντύπωση που έχουν αφήσει να πάει έτσι το όλο σκηνικό με τις ανανεώσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μα Joe μιλάμε για την επόμενη λογική κίνηση. Όταν όλοι λέγανε ότι είναι τρελλοί να δίνουν στο Ρούλη ένα χαρτί (και μιλάμε για τις εποχές που το χρήμα έρεε αύθονο, έτσι?) και ότι πάνε να τον σώσουν, μάλωνα (θυμάμαι αν δεν κάνω λάθος και με τον Σάββα ακόμη, χεχε - αν κάνω λάθος πες το μου αδερφέ, μη σε πάρω στο λαιμό μου, μπορεί να ταν και ο Johnny) και πίστευα ότι κάνανε με διαφορά τη καλύτερή τους κίνηση από τότε που είχαν αναλάβει! Τέτοιες κινήσεις όχι μόνο σε μεγαλώνουν, σε καθιστούν κυρίαρχο και όπως λες σωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλή φάση, αν και έχω να στουμπίσω σπυριάρα καμια δεκαετία, είμαι σίγουρος ότι δε θα 'ναι εκείτο θέμα... αλλά στο τσιγάρο. Πάντως το γυροφέρνω καιρό στο μυαλό μου και είξαι μια καλή κλωτσιά για να γίνει τελικά, αν και πιο εφικτότώρα είναι αυτό που 'χε πει ο Μήτσος-Έλιοτ, του να κανονίσουμε δηλ να πάμε σε έναν αγώνα, όσοι μπορούν (Joe πότε τελειώνεις από Ρώμη?). Ακόμα και ο Ιμμα από το νησί, αν το βάλουμε τώρα πρόγραμμα, μαλλον θα το καταφέρει. Ο apo είναι "δίπλα", μας μένουν τα νέα παιδιά (Howie, Clyde, Jim, Nery - συγχωρέστε με αν ξεχνώ κάποιον) να δούμε τι και πως. Στείλτε μου mail όσοι είστε μέσα, να το μανατζάρω και να τα πούμε in private. Κωστής και Πετράν, νομίζω είναι γειτονάκια επίσης. Ευκαιρία και για σους δεν έχουν ακόμη ποστάρει κάτι, να το κάνουν και να μαθευτούμε καλύτερα, οι τελικοί με ζελέ δεν είναι μακριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. φιλε εγω τοτε ειχα τις ενστασεις μου οπως και τωρα για αυta που πρεπει να βλετιωσει..
    για τον μονο παικτη που εχω αναφερθει πολλες φορες ειναι για τον τσιρλα(τσιλντρες)..
    τη θεωρουσα την πιο ασκοπη μεταγραφη ever..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Δυστυχως απο Ρωμη γυρναω καλοκαιρι παιδες! Κριμα και εχω και τρελη ορεξη για μπασκετ, μπορει καλοκαιρακι να κανονισουμε κανενα meeting-μπασκετακι ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Eγω μεσα για μονακι οποτε θελετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Συμφωνω απειρα για το οτι δεν αφηνεις τετοιες ευκαιριες. Απτην αλλη, αν υποθετικα σου λεω εγω, ο εκαστοτε προπονητης θεωρει οτι παιχτης δεν ταιριαζει τι κανεις? Αυτο που κανουμε στη μπαλα με 20 δανεικους και εν τελη κανενας πιτσιρικας να μη παιζει στη πρωτη ομαδα? Ολες επιλογες προεδρου? Εγω ειμαι της αποψης οτι φερνεις καλο προπονητη με ματι, ο οποιος αμα ξερει μπασκετ, θα καταλαβει αυτο που λεμε κ εμεις. Οτι ο Παππας και ο Γιανκοβιτς εχουνε ταλεντο και δε πρεπει να χαθουνε. Αυτος εδω λες να το βλεπει? Η δε βλεπει περα απτη μυτη του και την κοντρα με Βλαντο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Τωρα σε αυτο δεν μπορω να διαφωνησω... Να σου πω τι, οτι εχω πληρη εμπιστοσυνη στο Μπαρτζωκα? Δεν θα το λεγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ναι ρε φίλε, σε τσιγκλάω, αυτό που θέλω να πω είναι ότι ήμουν και πάντα θα είμαι της προοπτικής να τσιμπάμε ό,τι καλύτερο στον ελληνικό χώρο (κυρίως), ειδικά σε παιδαρέλια. Για πράδειγμα, αν οι Αφοι αφήσουν Σπαν, αλλά πάρουν Γιάνκοβιτς, Παππά, Σταμάτη, Αντετοκούμπο κτλ, όχι δε θα ξενερώσω, αλλά θα επικροτήσω κιόλας!Από άσκοπες μεταγραφές έχουμε μεγάλο κατάλογο Σάββα μου, να 'ταν μόνο του Τσίλντρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Δεν είναι το ίδιο βρε Πετράν.Στο ποδόσφαιρο τους τσιμπάμε γιατί δεν υπάρχει κάποιος άλλος να μας κοντράρει και είτε για οικονομικούς λόγους, είτε σαν προοπτική για τους ίδιους τους αθλητές, είμαστε και ο μοναδικός προορισμός επί της ουσίας. Στο μπάσκετ όμως, όχι. Επίσης, τα πιτσιρίκια μας στο μπάσκετ είναι ότι είναι αυτά από Ιταλία/Ισπανία στο ποδόσφαιρο. Μελλοντικοί αστέρες και μεγάλοι αθλητές. Δεν είναι συγκρίσιμα αυτά. Ο Σπαν είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ μέγεθος (ίσως το μεγαλύτερο Πανευρωπαϊκά αυτή τη στιγμή), άλλαξε την νεότερη ιστορία του τμήματος και είναι ηγετική φυσιογνωμία, αλλά αν είναι επίσης με τα χρήματα που θα χρειαστούν για ανανέωση δική του, να πάρουμε ότι καλύτερο κυκλοφορεί ως prospect, χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ ενδοιασμό ψηφίζω το δεύτερο. Θέλω επιτέλους να δω τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί σε βάθος χρόνου και όχι σα φωτοβολίδα. Τώρα αν αυτό μπορεί να γίνει κρατώνατς και Σπαν, δε το συζητώ, είναι ονείρωξη! Για Χάινς δεν αναφέρομαι, γιατί απλά είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ να μη κλείσει την καριέρα του στο λιμάνι... Ό,τι άλλο πέραν αυτού συνιστά ξεκάθαρη αποτυχία/βλακεία από πλευράς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. αυτο που λες ακριβως πετρο!απο εκει ξεκιναει το πραγμα!φερνεις εναν καλο προπονητη!εμενα προσωπικα δεν με πειθει ο μπαρτζωκας!δεν εχει ολυμπιακη ψυχη-κακαλα!!!σαν προπονητης μπορει να κανει θαυματα....σε αλλη ομαδα ομως!στον ολυμπιακο για εμενα εχει αποτυχει!!!το λεω τωρα πριν τελειωσει η σεζον!δεν αισθανομαι σιγουρια ρε παιδακι μου!ακομα και ολα να τα σηκωσει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. χαχαχαχαχα!ονειρωξη λεει!!!!ο σπανουλης κατα την γνωμη μου θα φυγει αν μεινει ο μπαρτζωκας!αν μεινει ο σπανουλης ειναι δεδομενο για εμενα οτι αλλαζουμε προπονητη!χωρις να ξερω κατι συγκεκριμενο!απο ενστικτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. δεν μπαινει καλαθι ουτε με αιτηση!!!!!ειχα γραψει για πλακα οτι αν τον βαλεις 5αρι αντι του παουελ ποιο πολλα ριμπαουντς θα παρει!δεν ειναι κακη ιδεα παντως να τον δουμε στο 3 καποια στιγμη που θα χρειαστει να κλεινει η αμυνα προς τα μεσα και σε κοντο σχημα για να τσιμπησει κανενα ριμπαουν και να παιξει και κανα δυο αμυνες σε μπουκες του γκορντον.με τεσσαρι παπανικολαου και πενταρι χαινς.θα μου πεις παραειναι κοντο σχημα!ναι αλλα θα ειναι ολοι αλτικοι και με καλες τοποθετησεις σε αμυνα και ριμπαουντ!για ταχυτητα δεν το συζηταμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ο σωκρατησες επεσε και σε καλους προπονητες!ιωαννιδης και ντουντα.οταν εφυγε ο ντουντα του ειπε ''παρε τον ζελικο'' κι αυτος πηρε ζουρο!αν ειχε παρει ομπραντοβιτς ....αν ...αν ...αν...ετσι δεν παιζουμε μπασκετ ομως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. καλη η φαση ναι παιζαμε κανενα μπασκετακι αν και δεν θα αντεχα πανω απο μισαωρο με τα κιλα που εχω!να συναντηθουμε σε αγωνα ειναι πιο εφικτο αλλα μην μπλεκομαστε με mail και τετοια!καλυτερα να τα λεμε εδω να τα βλεπουμε ολοι!εγω μενω σαλαμινα!περσυ ειχα το διαρκειας και κατεβαινα σε καθε ματς!φετος ειμαι πιο μαζεμενος λογο οικονομικου προβληματος αλλα αν το κανονησουμε θα κατεβω σιγουρα!πολυ φοβαμαι οτι οταν συναντηθουμε απο κοντα θα θελω πληκτρολογιο για να σας μιλησω!!!χαχαχαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Πάει για ψηλά ο Γιαννάκης (Αντετοκούμπο)...
    http://www.nbadraft.net/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Kοίτα για γήπεδο εγώ πέρα απο ότι οικονομικά είμαι στενεμένος, δε πατάω απο το 2009 και απο αντίδραση στα καφριλίκια. Σκέφτομαι βέβαια τελευταία να πάρω τον ανηψιό μου και να το πάω σε κάνα ήρεμο παιχνίδι πρωταθλήματος έτσι για να χαρεί ο μικρός πιο πολύ. Εγώ όμως ψήνω πολύ μπασκετάκι μεταξύ μας γιατί θα γνωριστούμε και καλύτερα πιστεύω και θα γουστάρουμε κιόλας που θα παίξουμε. Σε αυτό είμαι καραμέσα και απο ότι βλέπω το ψήνουν και άλλοι, οπότε σκεφτείτε το. Ελπίζω μόνο αν και εφόσον προκύψει να είμαι καλά γιατί ταλαιπωρούμαι συνέχεια με τις αρθρώσεις μου (μέσες, γόνατα, καρποί), άλλα όπως και να έχει θα το δώσω το παρόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. δεν ξερω μπορει να ακουστει και λιγο ιεροσυλια αλλα ο γιαννης μου θυμιζει Durant απο τα videakia που το εχω δει...Μακαρι να παει οσο ψηλοτερα μπορει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. η ομαδα και χωρις σπανουλη με υγειη μαντζαρη και ενα παικταρα στο δυο(αν φυγει ο σπαν) δεν χανει τα πρωτεια εδω.
    και φυσικα θελω και γω παιδομαζωμα..
    παπας-γιανκοβιτς-χρυσικοπουλος και αδερφια αντετοκουμπο..παρε παικτες με το κιλο-τους καλους..
    δηλαδη ο γεωργακης που εχουμε,επειδη εχω παρακολουθησει πολλα παιχνδια των μικρων εθνικων.
    για πεντε ειναι κοντος-υπογειο αλμα-σοφτ..
    για τεσσαρι ειναι γεματος-δυσκινητος-χωρις εκρηξη-χωρις περιφερειακο σουτ.δηλαδη για μενα προσωπικα ειναι μια μεταγραφη που δεν αξιζει-ας παει δανεικος και βλεπουμε.
    οπως επισης και κατσιβελης,εχει παρει πολλς ευκαιριες και δεν εχει δειξει κατι.δηαδλη μια καλη αμυνα και ενα τριποντο πιστεψε με στα δεκα λεπτα που παιζει,μπορουμε και μεις να το καταφερουμε..
    ο μαντζαρης για παραδειγμα,εδιεξι απο τα πρωτα παιχνιδια τη στοφα του.εδειξε τι μπορουμε να περιμενουμε απο αυτον...
    παικτης(κατσιβελης)στον ασσο που κατεβαζει τη μπαλα ορθιος-παιζει ορθιος αμυνα δεν ειναι παικκτης.
    ενα μονο θυμαμαι να κατεβαζει ορθιος και αγερωχος τη μπαλα ετσι..και επαιζε απο την αλλη πλευρα του ατλαντικου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. μπορει να γινει κατι τετοιο...αν χρειαστει πιστευω οτι θα το χρησιμοποιησει ο κοουτς μπαρτζω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. εκτός από αυτούς θα ήθελα να δω και Καββαδά σε μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή