Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Εμείς και οι άλλοι...

Χαιρετώ την ομάδα!

Το ξεκινώ το ποστ χωρίς ακόμη να χω αποφασίσει αν θα γράψω μόνο για τη δική μας σειρά ή όχι... Θα δείξει, ας ξεκινήσουμε με αυτά που μας κόφτουν και βλέπουμε και για τους άλλους, σωστά?
Πάντως σαν αρχικό γενικό σχόλιο, έχω να πω το εξής:

Είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ό,τι πιο ανταγωνιστικό έχω δει σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, το φετινό πρωτάθλημα της Ευρωλίγκα (αν όχι από καταβολής) και πέρα από τα κλασικά στοιχεία που πάντα παίζουν ρόλο (mentality ομάδων, τύχη, διαχείριση ειδικών καταστάσεων κτλ.), θα πρέπει να προσθέσουμε την καταπόνηση όλων των ομάδων που φέτος ήταν πρωτόγνωρη, τις απώλειες λόγω αυτής που αλλάζουν τις όποιες ισορροπίες και νομίζω ότι στη δική μας περίπτωση τουλάχιστον, αυτό που θα κυριαρχήσει ή καλύτερα ΘΑ πρέπει να κυριαρχήσει είναι ένα:

Το "μπαρουτοκάπνισμα", το μέταλλο και το τσαγανό που έχουμε αποκτήσει από πέρυσι και που σε σχέση με την Εφές, αλλά και όποιον άλλο φέτος το θυμηθήκαμε (έστω και αμυδρά), μας δίνει αυτό το extra και μας πήρε από το χεράκι και μας οδήγησε σε ασφαλέστερες διαδρομές.

"Κάτι μας είπες τώρα..!" πιθανόν και δίκαια ίσως να αναφωνήσουν οι μπασκετικοί nerds που θέλουν αναλύσεις επί χάρτου, πινακάκια και στατιστικά, αλλά λυπάμαι δε θα μπω (όσο μπορώ τέλος πάντων...) σε τέτοιες διαδικασίες. Και αυτό γιατί με ενοχλεί να "διαβάζω" το μέλλον με βάση τα στατιστικά - ειδικά σε φεγγάρια play-offs. ΟΚ, βεβαίως και τα "μελετώ" αλλά αυτό γίνεται πάντα με στόχο να βοηθάνε και όχι εξηγούνε..

Δε ξέρω τι γράφουν άλλα sites ή blogs, αλλά το δικό μας ζευγάρι μαζί με εκείνο της Ρεάλ με Μακάμπι, τα θεωρώ με διαφορά ως τα πιο "παράξενα". Μου δίνεται η αίσθηση (για να μη μιλήσω για διαίσθηση...) ότι το break εκατέρωθεν δεν είναι:

1. Κάτι που παραξενεύει ή δεν έχει πιθανότητες και μάλιστα ΜΕΓΑΛΕΣ.
2. Κάτι που δίνει σε αυτόν που πιθανόν να το κάνει, έστω το ψυχολογικό προβάδισμα μιας και το εν γένει match-up των ομάδων (και των 4αρων), στα δικά μου οπτικά αισθητήρια μοιάζει με αυτό που λένε οι Τούρκοι, "ταμάμ"!

Δε βλέπω κάτι που να δίνει extra αποστάσεις σε κάποιον από τους τέσσερις προαναφερθέντες μονομάχους και το εκνευριστικό κλισέ του "50-50", είναι και το μόνο που μπορώ από πλευράς μου να αποδώσω...

Εγώ παίδες, το βλέπω κυριολεκτικά ως "σειρά ισορροπιών". Είναι τόσο λεπτές δε, που θεωρώ ότι κάθε μάχη θα μας δίνει μεν μια παραπάνω οπτική, αλλά με τίποτα το κάτι παραπάνω για πιο ασφαλή συμπεράσματα. Και εκεί είναι που εκνευρίζομαι με τα πανηγύρια από πλευράς ΜΜΕ και ελαφρόμυαλων. Γιατί ΑΠΑΝΤΕΣ μες στην ομάδα ξέρουν τι πραγματικά "παίζει" και μια στραβή (που όπως προλόγισα, δε μου φαίνεται διόλου απίθανο να συμβεί), ίσως αποβεί σε βάρος. Βάρος που πετάχτηκε από τις πλάτες μας (μετά το παιχνίδι με την Κίμκι στο ΣΕΦ) και σε ομάδα και προπονητικό team και δε θα ήθελα στην καμία, να ξαναβρούμε στο διάβα μας.

Η αγωνιστική μας ετοιμότητα πρέπει να πάει (αν δεν είναι ήδη) στο 100%, για να μην πω και παραπάνω! Θα πρέπει να χτυπήσουμε την Εφές όσο πιο ωμά γίνεται και ει δυνατόν (γίνεται αυτό) να καθαρίζουμε τα ματς σχετικά ανώδυνα. Είμαστε και οι δυο ομάδες ρυθμού, με έφεση στο ανοιχτό γήπεδο και με εύθραυστη ψυχολογία. Θυμηθείτε τις δυο αναμετρήσεις που έχουν μπει στην ιστορία ήδη. Στο πρώτο παιχνίδι, τους βγήκαν τα σουτ, μας πετσοκόψανε με συνοπτικές διαδικασίες! Σε εκείνο του ΣΕΦ ήταν επανάληψη από την ανάποδη με μόνη διαφορά, ότι εκείνη τη φορά τους αναγκάσαμε ΕΜΕΙΣ με την σκληρή (φυσική) μας άμυνα να χάσουν τα αυγά και τα καλάθια, και το κατακρεούργημα να γίνεται (λογικά) η κατάληξη του αγώνα.

Εμείς προς το παρόν φαίνεται να βρισκόμαστε σε καλύτερο φεγγάρι σε σχέση με αυτούς, αλλά όλοι ξέρουμε καλά πως αυτά αλλάζουν για πλάκα. Έχουμε το credit του "έμπειρου" και του "δοκιμασμένου" σε τέτοιες φάσεις μεν, αλλά και οι Τούρκοι έχουν κάτι αντίστοιχο στο θέμα του προπονητή. Είναι και αυτός νέος και ελπιδοφόρος, αλλά με αρκετά πιο πολλές παραστάσεις από τον δικό μας που 'ναι πρωτάρης και δε σας κρύβω ότι και η εν λόγω μάχη που προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον!

Τζαμόν Γκόρντον και Φάρμαρ θα πρέπει να ξεχάσουν τη λέξη "δημιουργία" και όποιος πάει πάνω τους (πιθανολογώ ο Law με βοήθειες από Κατσίβελη - ας μη το ανοίξω το βρομόστομο μου εδώ τώρα...), μάλλον θα είναι και το starting key point για κάθε ροζαλία από τις τρεις που μας δίνουν το ticket για Heathrow. Δε βλέπω κάτι/κάποιον στη front line τους, που θα 'πρεπε να μας φοβίζει και αν τα πήγαμε καλά με εκείνους της Khimki (απείρως καλύτερη front court από τους Τούρκους, για να μη πω από τις καλύτερες γενικώς της φετινής διοργάνωσης), θα 'ναι αυτοκτονία να μη κάνουμε το ίδιο να την πάθουμε από εκεί!

Νομίζω ότι το πραγματικά ωραίο τρικ του coach με Hines/Powell, θα πρέπει να διανθισθεί με τον 7footer που ακούει στο όνομα Γκιόργκι Σερμαντίνι και που είναι ένα όπλο που και ταιριάζει στην σειρά των παιχνιδιών και δεν έχει αξιοποιηθεί όσο θα πρεπε, αλλά ποτέ δεν είναι αργά...

Αν από τις θέσεις '3' και '4' έχουμε καλό performance, ειδικά στο shooting, πιθανολογώ ότι θα γίνει η ζωή μας ευκολότερη. Ο Βούγιασιτς είναι και ο μόνος από το roster τους που εγώ "φοβάμαι", μιας και δείχνει να 'ναι και ο μόνος με ηγετικές ικανότητες και κάκαλα όταν η περίσταση το ζητά. Παρόλα αυτά με Σπαν περισσότερο εγκρατή και συγκεντρωμένο, όλα τα άλλα πάνε βόλτα. Είναι απορίας άξιον τι του έχει "χαλάσει" το μυαλό τον τελευταίο καιρό, μιας και (ευτυχώς) τώρα που έρχεται σκορ και από άλλους θα 'πρεπε να είναι αν μη τι άλλο, χαλαρότερος. Παίζει λες και έχει να αποδείξει κάτι ώρες-ώρες, που δε βοηθά ούτε αυτόν, ούτε την ομάδα. ΟΚ, είναι εγωιστής και αυτό είναι ένα βασικό γνώρισμα ΟΛΩΝ των μεγάλων παιχτών (ως θετικό το μετράω προσωπικά), αλλά με κάποιον τρόπο θα πρέπει να ξαναφτιάξει το μυαλό του. Στο κάτω-κάτω, έρχεται ο τρίτος κανακάρης (με το καλό ρε Μπιλ!) και όλοι θέλουμε να συνεχιστεί η (γνωστή) παράδοση..χεχε!

Θέλω να δω επιτέλους Πρίντ και Πέρο σε ανοδική πορεία (ο ένας είναι δικαιολογημένος, ο άλλος όχι και τόσο - ναι για σενα μιλάω ρε συμπάθεια!) και όχι με σκαμπανεβάσματα. Θέλω να πιστεύω ότι τώρα που είναι η ώρα, θα το δούμε και από τους δυο! Επίσης είδα τον Στράτο να βρίσκει πατήματα και περιμένω και τον Σλούκα που είναι σε περίοδο ντεφορμαρίσματος, να συγκεντρωθεί και να ανεβάσει στροφές.

Αν και ΠΙΣΤΕΥΩ την ομάδα όσο τίποτα, θα πρέπει το 2-0 να είναι αδιαπραγμάτευτο στην κούτρα μας. ΟΛΩΝ! Και αν για τους παίκτες το 'χω σιγουράκι, για τον κόσμο όχι και τόσο. Όποιος μπορεί να περάσει βόλτα από το ΣΕΦ και δε το 'χει ήδη κάνει, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ! Για μουρμούρες και λοιπές μαλακίες, τα ακούω βερεσέ, δεν έχω ακούσει ούτε μια φορά γύρω μου αυτά που κατά κόρον γράφονται (για γιούχες κτλ), οπότε και δε τα πιστεύω! Όσο και να τα σκατώσαμε μέσα στη χρονιά, μη τα ξαναλέμε, παίζουμε την τιμή μας και τον τίτλο μας με κάποιους που ναι μεν είναι ποιοτική ομάδα, αλλά δεν υπολοιπόμαστε ΠΟΥΘΕΝΑ! Τώρα όλα ξεκινάνε από την αρχή...

Και κάποια (λίγα) λόγια για τα άλλα ζεύγη:

Ρεαλ Μαδρίτης Vs Μακάμπι Τελ Αβίβ:

Ήδη αναφέρθηκα. Σειρά με ίδια/κοινά στοιχεία και με λεπτές γραμμές επίσης. 50-50 hands down! Σε καλό mood οι Ισραηλινοί, με γατόνι coach και "φανέλα" από τη μια, ομάδα ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο η Ρεάλ, παραδοσιακή δύναμη επίσης (παρόλο που έχει δεκαετίες να μεσουρανήσει) από την άλλη και επικινδυνότητα που έχει να κάνει ακριβώς με αυτό του αλλοπρόσαλλου χαρακτήρα της! Ενδιαφέρουσα σειρά αγώνων. ΠΟΛΥ!

Μπαρτσελόνα Vs Σιχαμένοι:

Κόντρα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, θεωρώ ότι δεν υπάρχει ελπίδα για τον βάζελο! Καλή ομάδα, απελευθερωμένη πια από "πρέπει", με κόσμο που τη στηρίζει (δε τους έχει μείνει και κάτι άλλο...) και coach που έχει κερδίσει την Μπαρτσελόνα στο σπίτι της με το Περιστέρι κατά το παρελθόν (Οι Καταλανοί είχαν τότε Ναβάρο, Ρετζιά και...Οικονόμου), αλλά με όχι πιθανότητες πάνω από 30%. Δεν υποτιμώ επουδενί την φανέλα τους και την ιστορία τους, αλλά αναρωτιέμαι ακόμα και αυτή τη σοβαρά λαβωμένη Μπάρτσα, πως θα την κερδίσει 3 φορές? Λόρμπεκ, Τζαβάι και Τόμιτς θα τους βγάλουν πέρα οι Σόφο, Γκιστ και Λάσμε? ΟΚ... Τοντόροβιτς, Σάδα, Γιασικεβίτσιους και αν χρειαστεί Ναβάρο... Χώρια τον ρούκι Αμπρίνες που μας έδωσε τη 2η θέση... Λυπάμαι, δε μιλώ οπαδικά τώρα. Ειλικρινά ΔΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ τι θα κάνουν, έχω πάψει από τα 17 μου να 'χω τέτοιες ροπές. Αλλά ας μου πει ένας τον τρόπο για να τους βάλω στο παιχνίδι, γιατί αλλιώς ειλικρινά ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ! 70-30.

CSKA Vs Κάχα Λαμποράλ:

Εδώ θα τολμήσω να το πάω ακόμη πιο πολύ στα άκρα. Δίνω 80-20 παρόλο που δε θα έπρεπε να δίνω τέτοια ποσοστά σε play-offs! Και θα το κάνω για δυο λόγους ΒΑΣΙΚΟΥΣ. Ο ένας ακούει στο όνομα Έκτορας Μεσίνα! Ο άλλος στο Θοδωρής Παπαλουκάς (γαμώτο...). Ξέρετε τι του ΄χω σούρει και το love/hate έχω με την πάρτη του, αλλά δείχνει να βαδίζει με το ύφος του "παλιού" που ξέρει και θέλει να ευχαριστήσει την τύχη που του προσφέρει στο πιάτο ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ένα ακόμη F4 (ένατο ή έχασα το μέτρημα?) και γιατί όχι, ένα ακόμη τίτλο? Roster? Full! Αξία? Ανεκτίμητη. Άκρες? Πολλές και ενεργοποιημένες, από όσο διαβάζω, ύστερα και από το περσινό κάζο... Εξαιρετική δουλειά από τον (φοβερά υποτιμημένο ακόμη και τώρα) Τάμπακ, με Νοτσιόνι σεληνιασμένο και Λάμπε στα ίδια επίπεδα, αλλά ως εκεί... Δεν νομίζω ότι υπάρχει ελπίδα και εδώ για πάνω από μια νίκη. Μακάρι να εκπλαγώ, αλλά...

Για πάμε...

246 σχόλια:

  1. Εγω θα ξεκινησω απτους υπολοιπους. Μακαμπι-Ρεαλ πολυ ενδιαφερον ζευγαρι ομαδες, που αρεσκονται να σουταρουν πολυ, υψηλο τεμπο, αιφνιδιασμους, και γενικοτερα εχουν σε δευτερη μοιρα το 5vs 5. Δινω μικρο προβαδισμα προσωπικα σε Μακαμπι λογω μεγαλυτερης εμπειριας σε τετοια ματς, αλλοπροσαλο παντως οπως ειπε ο Μαικ. Τον ζελα τον φοβαμαι πολυ. Οχι γιατι εχει το ροστερ να κοντραρει, αλλα γιατι ειναι μανουλα σε κλεφτοπολεμο και αμα του μπουνε και τα τριποντα εχει πιασει αποδοση. Θεωρω προσωπικα οτι μια νικη θα την κανει εξω αλλα θα χασει και ματς μεσα. Αν επρεπε να πονταρω, θα ελεγα οτι θα νικησει στο πρωτο ματς. Αν η Μπαρτσα κανει σβηστα το 1-0 ευκολα θα κανει και το 2-0. Οσο για το Τσσκα-Καχα εχω την εντυπωση οτι η Καχα θα δυσκολεψει παρα πολυ την Τσσκα. Πολυ περισσοτερο απο οτι θα δειξει το εν τελη σκορ 3-0, 3-1. Για εμας ειναι πολυ σημαντικα τα δυο πρωτα ματς... Να περιορισουμε Φαρμαρ(εκει εχω ενδιασμο) Βουγιασιτς ο Παπ ειναι μανουλα σαυτα. Ελπιζω δε ο Σπανουλης να παιξει σοβαρη αμυνα στην αδυναμια Γκορντον ο οποιος αμα βρει χωρους δεν λυπαται. Και δημιουργει και εκτελει. Ο Σαβανοβιτς με Πριντεζη ισως αλληλοεξουδετερωθουν μιας και ο ενας εχει πλεονεκτημα του αλλου στην επιθεση του καθενος. Στους ψηλους δεν φοβαμαι καποιον. Ο Μαχμουτι ειναι καλος προπονητης και να αναμενετε και πολλα τρικ πανω στον Σπανουλη, πιο πολυ φοβαμαι τον Οχται παρα την Εφες σαν μοναδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανω κατω συμφωνω με Πετρο. Στο ζευγαρι Μακαμπι Ρεαλ θα πονταρα στη Μακαμπι επειδη εχει και σοβαρο προπονητη και ειναι αρκετα φορμαρισμενη. Η Ρεαλ δεν μου λεει πολλα πραγματα απο την αρχη της χρονιας. Στο ματς με Μπαρτσα εγω θα σταθω αρκετα στις απωλειες της, μπορει φετος να δειχνει να την παλευει χωρις τον Ναβαρο αλλα σε σειρα 5 αγωνων θα τον χρειαστει. Ασε που παντα η Μπαρτσα μεχρι τα πλει οφ παρουσιαζεται καλη και μετα πεφτει. Μπορει να εχει καλους ψηλους οπως λες Μιχαλη αλλα ο βαζελος εχει καλη αμυνα και στη ρακετα οποτε οσο αντεχουν Λασμε-Γκιστ μια χαρα θα τη βγαζει. Θα προσπαθησει να κρατησει σκορ χαμηλα και θα πονταρει στα τριποντα του. Φοβαμαι οτι δεν ειναι τοσο μεγαλο φαβορι η μπαρτσα μετα απο τις απωλειες Μαικλ, Ναβαρο και Ραμπασεδα. Aν επαιζε ο Ναβαρο δεν θα εδινα πολλες πιθανοτητες. Στο δικο μας ματς ειμαι αισοδοξος, θεωρω οτι ευκολα η δυσκολα θα περασουμε. Θεωρω την Κιμκι καλυτερη ομαδα απο την Εφες που δεν ειναι τοσο δεμενη αλλα στηριζεται στην μερα των επιθετικων οπλων της. Δεν τα καταφερνουν συνηθως σε σειρα 5 αγωνων τετοιες ομαδες. Η καλυτερη χημεια μας θα υπερισχυσει και η αμυνα μας θα σβησει τα ατου της Εφες. Βουγιασιτς το οπλο τους και το πιο δυσκολο να αντιμετωπιστει γιατι θυμαμαι και στο 1ο ματς δεν τα ειχε καταφερει πολυ καλα ο Παπ αλλα αμα μπει γερα μπορει. Ο Σαβανοβιτς θα σκοραρει κι αυτος αλλα τα ιδια θα φαει απο Πριντεζη γιατι αμυνα δεν εχει σοβαρη. Τωρα Φαρμαρ λογικα θα πεταξει Κατσιβελη και μαζι με Λο θα τον ζορισουν. Πιστευω θα κανει καλο ματς και ο Λο αφου ο Τζαμον θα παει σε Σπανουλη και αυτος θα βρει χωρους. Στην Τσσκα με Καχα παρολο που η Καχα ανεβαινει δεν δινω καθολου ελπιδες. Τσσκα απολυτο φαβορι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γεια σε ολη τη παρεα!πειστευω πως θα περασουμε την εφες εστω και δυσκολα ,,,,ολα τα λεφτα ειναι το αυριανο ματς το περνουμε και μετα ολα θα πανε οπως πρεπει,,,,,κατι μου λεει πως θα κανει ενα μεγαο ματς ο περπερογλου μας το χρωσταει ....ο μαχμουτι ειναι καλος κοουτς ζει το παιχνηδι αλλα οσα τρικ και να δοκιμασει αν εμεις ειμαστε ΣΟΒΑΡΟΙ...δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα ...
    υσ...ελπιζω ο κοσμος να ανταποκρειθει και το σεφ να ειναι καμινι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 10 ευρω καπελο πληρωσα για τα εισιτηρια με την εφες...δεν πειραζει ας περασουμε κ ας πληρωσω 20 με τν βρωμα στους τελικους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φιλε νομιζω παιζει ο ναβαρο!κανονικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. λιγο πολυ συμφωνω!μακαμπι πιστευω θα περασει,αν η μπαρτσα παιξει σοβαρα τοτε το βλεπω 3-0.η τσσκα θα περασει αλλα οχι σβηστα και χαλαρα!θα γινει μαχη νομιζω!η καχα θα τα δωσει ολα και η τσσκα δεν μου εμπνεει τοσο εμπιστοσυνη οτι θα παει τρενο!εδω στο οακα με κακο διαμαντηδη εφτυσε αιμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://redbasketzone.blogspot.gr/2013/04/vivere-pericolosamente.html αυτην την αναλυση σας ελεγα στο προπροηγουμενο post

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. To παιδι/ τα παιδια που γραφουν πραγματικα ξερουν πολυ μπασκετ και μονο καλο κανουν... Οτιδηποτε χρησιμο εχεις απο εκει ανεβασε το εδω. Ειδικα για τις αμυντικες τακτικες για να μη λεμε πλεον οτι παιζουμε οπως η περσινη ομαδα, που αλλαζε σχεδον σε ολα τα πικ, ενω φετος εχουμε βαλει πολυ χετζ ουτ στο παιχνιδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. επαθα πλακα με την αναλυση!πολυ καλοι!ο βαζελος κερδιζει με 4!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν ξερω αν βλεπετε το ματς αλλα αυτος οβαζελος ξεκιναει παντα εντυπωσιακα και σε τρομαζει και μετα ολο και πεφτει. Ο,τι ειχε καταφερει 10 λεπτα το πεταξε σε 3!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ναι το βλεπω κι εγω!αλλα να σου πω την αληθεια προς στιγμην ουτε η μπαρτσα εχει δειξει κατι τρομερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ακριβώς και μάζεψε τη διαφορά για πλάκα! Ρε τι πανίβλακας είναι αυτός ο (πως λέγεται?) που speak-άρει? Γιατί πρέπει καινα τον πληρώνουμε και να τον ανεχόμαστε και από πάνω, δε το καταλαβαίνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο βαζελος επειδη τον εχω δει αρκετα παντα σε τρομαζει στο 1ο δεκαλεπτο. Του μπαινουν ολα, ξεκινησε σημερα με καμποσα τριποντα και με αμυνα κρατησε τη Μπαρτσα χαμηλα. Ανεβηκε αρκετα στο 2ο η Μπαρτσα παρολο που οντως δεν την λες εντυπωσιακη. Για να δουμε... Στο 2ο δεκαλεπτο εβλεπα ολη την ωρα απο βαζελο προσπαθεια για ποσταρισμα απ ολους σχεδον και αν δεν εβγαινε σκοτωμενα τριποντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολυ ωραιο blog, κανει ωραιες αναλυσεις κι εγω τον διαβαζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. μας ζαλισε τα παπαρια ο ντορσευ!τοσο πολυ τον πονεσε πια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. παντως ειναι καλος ο βαζελος!και η μπαρτσα δεν βλεπεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δε βλέπεται με τίποτα Μήτσο! Αν αυτό το γύρο-γύρο όλοι, 3ντο, γινόταν στο ΣΕΦ, θα έιχε γίνει της πουτάνας! Πραγματικά θέλω να δω τα στατιστικά..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Της βγηκε η ψυχη αλλα το πηρε το ματς η Μπαρτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. η μπαρτσα εκανε το χειροτερο παινχιδι της.εξωφρενικα κακη απο την περιφερεια,ενω η φροντ-λαιν ηταν σε μαυρα χαλια..
    ο βαζελος μπορει να περασει.οποιος ξερει ας μου απαντησει,με ποιον διασταυρωνομαστε αν περασουμε τη εφες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. βρηκα τν 10 ευρω και για τεταρτη και παρασκευη και 5 ευρω παραπανω για το καθενα γιατι δεν ειμαι γραμμενος στο συνδεσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Με CSKA (εκτός αν πιστεύουμε στα θαύματα και περάσει η Κάχα...). Δε νομίζω ότιθα την ξαναβρουν ΤΟΣΟ χάλια! Επιμένω, μάξιμουμ μια νίκη οι ζελέδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. και εγω ετσι πειστευω μια νικη θα κανει και αν τη κανει τοσο χαλια μπαρτσα δεν ξανα βρισκει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. θα αποκλειστει απο καχα η τσσκα..θα παιξουμε τελικο με βαζελο αφου αποκλεισει μπαρτσα και τον νικητη μακαμπι-ρεαλ..παμε για το τριτο με πρασινο βιασμο στον τελικο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και γαμώ θα ήτανε bro, αλλά ξεκινάμε αύριο και είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα εμφανισθούμε? Πάντως, αυτός ο ανεκδιήγητος πανίβλακας της κρατικής (δε νομίζω ότι με εκνευρίζει άλλος δημοσιογράφος ΕΤΣΙ!) μου τσάκισε τα νεύρα για άλλη μια φορά! Αλλά δε φταίει κανείς άλλος, εγώ που βαριόμουν να σηκωθώ από τον καναπέ να πατήσω mute...
    Πάντως έχουν πολύ πλάκα οι ζελέδες! Περάστε μια βόλτα από sites τύπου gazzetta να δείτε κλάψα! Εκεί προφανώς δεν έχει "συγγνώμες"... Καλά το έγραψε ένα παληκαράκι:
    "Στο μπάσκετ κερδίζει πάντα ο καλύτερος", έτσι δε μας λέγατε τόσα χρόνια..? Έλιωσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. μην ασχολεισαι με τον χατζηβαζελοβασιλακοπουλογεωργειου..πιο βλακας πνιγεσαι στο νιαγαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Απιστευτα αστοχη η Μπαρτσα, ολα τα παιχνιδια θα ειναι στα τελευταια ασουτ παντως, ο βαζελος παιζει σκληρη αμυνα, ο Ναβαρο ειναι σε κακη κατασταση και ζοριζεται η Μπαρτσα με τις ελλλειψεις της. Εχασε ευκαιρια ο βαζελος παντως.Ηταν το πιο κρισιμο ματς το σημερινο, το αναγνωριστικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χαχαχα αυτη ηταν η απαντηση που τους αξιζει. Παντως αυτα ειναι τα καλα του stream, μπορει να κολλαει να μου βγαινει η πιστη να δω ενα ματς αλλα τα 5 λεπτα που βλεπω με αγγλικη περιγραφη ειναι ησυχα. Χατζηγεωργιου ειχε το μενου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. παιδια εκανα την μαλακια και δεν εχω παρει ακομα εισητηριο!ξερετε αν εχει με 10 η με 15 ευρω εισητηρια?θα παει κανενας σας σημερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Παπαδογιαννης θυμαται τακτικες Ομπραντοβιτς!



    "Μία ομάδα πιο πονηρή από τον Παναθηναϊκό θα έστελνε άλλον παίκτη στη
    γραμμή για τις ελεύθερες βολές της τελευταίας στιγμής. Ο Γκιστ του 58%
    θα έμενε κάτω και θα παρίστανε τον ψόφιο κοριό, ώστε να μπει στη θέση
    του λ.χ. ο Μπράμος ή ο Μπανκς ή κάποιος άλλος από αυτούς που βρίσκονταν
    στον πάγκο."



    ΟΧΙ μια ομαδα πιο πονηρη, Ο ΠΑΟ θα το εκανε αυτο Παπαδογιαννη, αξεχαστες
    τακτικες ψευτικου τραυματισμου οπου τα 4αρο5αρια του Παο πεθαινανε και
    τις βολες εκτελουσαν οι Διαμαντιδηδες/Γιασικεβιτσιους. Μετα αναστενονταν
    και ξαναγυρνουσανε στο παρκε βεβαιως βεβαιως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Eμενα μου βρηκανε τωρα κατι φιλαρακια και λογικα θα ειμαι μεσα... Αρα κατι πρεπει να εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μη μένεις σε αυτό, δε παίρνει θέση, την αλήθεια καταγράφει και την ξέρουμε όλοι και απο το εδώ στρατόπεδο και (πολύ περισσότερο) από το από εκεί. Νομίζω ότι το άρθρο του για το χθεσινό ματς, ήταν και η καλύτερη με διαφορά προσέγγιση που έχω διαβάσει όλη μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Είδα το βάζελο χθες. Έπιασε ταβάνι. Δεν μπορεί να πετύχει καλύτερη εμφάνιση εκτός έδρας. Αφού δεν κέρδισε χθες, δεν θα κερδίσει εκτός. Το επόμενο θα το χάσει εύκολα.
    Οι ξυλοκόποι δεν λειτουργούν υπό πίεση κι ο Διαμαντίδης γέρασε.
    Κλειδί για τη Μπαρτσελόνα ο Σάδα. Μπήκε κι έδωσε ψυχή στην άμυνα της. Αν ανεβάσουν την ευστοχία τους οι Λόρμπεκ και Ναβάρο, έχει λήξει η σειρά. Δεν μας συμφέρει να περάσει η Μπάρτσα βέβαια, αλλά τι να κάνουμε...


    Στο ζευγάρι ΤΣΣΚΑ - Κάχα, πιστεύω ότι η Κάχα θα δυσκολέψει τους Ρώσους όσο αντέχει ο Νοτσιόνι κι ο Λάμπε. Μετά, οι διαιτητές θα κανονίσουν τα υπόλοιπα.


    Η Μακάμπι θα κλέψει ένα παιχνίδι στη Μαδρίτη και μετά θα τελειώσει η σειρά 4-1 στο Ισραήλ.




    υ.γ. Μπείτε εδώ: http://www.sport24.gr/Basket/Euroleague/rhgas_na_anoiksoyn_oi_logariasmoi_moy_xthes.2204558.html
    Δεν άντεξα και απάντησα σε κάτι ζελέδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν ειχα θεμα με τα υπολοιπα που ειπε Μιχαλη μου, πανω κατω ετσι ειναι η κατασταση που περιγραφει, αυτο που με χαλαει ειναι αυτες οι υπουλες τακτικες που αναπολει. Θυμαμαι να μου σηκωνεται η τριχα απο κατι τετοια σκηνικα, το θεωρω αν μη τι αλλο κουτοπονηρια και ανανδρο αλλα και κατι που θα πρεπε να σταματησει. Δλδ αν τραυματιστει παιχτης τοσο που δεν μπορει να εκτελεσει βολες να μην εχει δικαιωμα μετα να ξαναμπει στο παιχνιδι. Οποτε δλδ σε μας κερδιζε βολες ο Σοφο να εκανε μετα τον τραυματια και μετα να εμπαινε να εκτελουσε βολες ο Τεοντοσιτς? Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα. Σωστα αυτα που λεει για Διαμαντιδη, να συμπληρωσω οτι οταν εχεις μικρο ροστερ, παιζεις εκτος εδρας και εισαι φορτωμενος με φαουλ δεν πας για να ισοφαρισεις με 2η παραταση, πας να κλεψεις το ματς με τριποντο. Καποιος (Διαμαντιδης) επρεπε να παρει προσπαθεια για τριποντο εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χαχαχα απο μενα το like το πηρες παντως :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ούτε γήπεδο, ούτε καλό stream... τα νεύρα μου, τουλάχιστον να κερδίσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. μολοις γυρισα απο σεφ και διαβαζω κατι σχολια στο βαζελογγαζετα που λενε πωσ δεν ειχε κοσμο το σεφ...σχεδων γεματο μια χαρα η ατμοσφαιρα,,,βοηθησε πολυ την ομαδα ο κοσμος ρειχτε ρε αλλανια να κανουμε κουβεντα.....καιλ χαινς!!!!!!!! γιωργος πριντεζης!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Έλα ρε Red, εμένα σήμερα μου πήγαν τόσο στραβά που δεν είναι να μιλάω και πολύ... βασικά αγχωμένοι φαινόμασταν, ντεφορμέ και ίσως κουρασμένος ο Σπαν (38 λεπτά..?) και γενικώς κρατάω τη νίκη, που πάντα σε play offs το πρώτο παιχνίδι είναι ό,τι πιο επικίνδυνο! Ο Παπ εξαφάνισε αμυντικά και εξαφανίστηκε επιθετικά, μου άρεσε ο Πέρπε επίσης... Τι άλλο? Εντάξει, Πριντ και Χάινς όλο του κουπί σήμερα... Πιστεύω σε πιο μεστή εμφάνιση την Παρασκευή...
    Μη δίνεις σημασία ρε αδερφέ στον κάθε πικραμένο. Δε τους βλέπεις? Εγώ απορώ που μπαίνουν και γράφουν δικοί μας... Κανονικά θα έπρεπε να μην έχει ούτε ένα σχόλιο γαύρου! Άστους να ξεσπάνε στο πληκτρολόγιο, τι τους έμεινε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κοίτα, καλώς ή κακώς αυτά είναι μέρος του πολέμου. Δε τα επικροτώ, αλλά μπορώ να τα καταλάβω, γιατί όπως λένε και οι Αμερικάνοι: "Ο πρώτος είναι πρώτος, οι άλλοι...". Κανείς Joe μου δε θυμάται μετά από χρόνια τόσες λεπτομέρειες, μόνο όσοι τα ζήσαμε, αλλά η ιστορία γράφει... Πάρε παράδειγμα το ποδόσφαιρο. ότι και να λένε, όσο και να σκούζουν, όση λάσπη και να πετάξουν, άλλα λέει το πινακάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. οπως τα λες μιχαλη,,,ο σπαν επαιξε πολυ και κουραστηκε ,,,,εχουμε προβλημα στο 5-5 και στ αργο τεμπο εγκλωβιζεται πολυ ο σπαν τν παιζουν με πολλες βοηθειες...στο ανοιχτο γηπεδο δεν φοβαμαι ουτε τν τσσκ αλλα που να το βρεις ευκολα ...οπου βρηκαμε χωρουσ σημερα τουσ αξιοπειησαμε .....πολυ καλη αμυνα ομωσ φιλε μιχαλη σημερα ,,,ακομη και ο σπαν τα πηγε πολυ καλα στην αμυνα ...καιλ χαινς και πριντ δεν χρεαζονται σχολια !!!!!πολυ καλος ο λο και καλη διαχειρηση στν λο ο κοουτσ απ τη στιγμη που χρεωθηκε το 2 φαουλ....ο περπε βοηθησε οσο μπορουσε το ειπα και χθες πως τν πιστευω τν περπε και τν περιμενω ακομα καλυτερο....πολυ διαβασμενη και η εφες καλος ο μαχμουτι.....ο κοσμος αν και με φοβισε γιατι μπηκα νωρις 8 παρα χαχα ο αρρωστος 5 λεπτα πριν ξεκηνισει δεν επεφτε καρφιτσα με εξερεση ενα κοματακι στο πεταλο απεναντι απ τουσ οργανομενουσ που δεν βλεπεις απο εκει...περιμενω καλυτερη εμφανισει τν παρασκευη γιατι οπως ειπεσ και εσυ ειχαμε αγχος λογου πρωτου ματς.... α και για να μν ξεχιομαστε θελω και ηττα τσ ζελας αυριο για ψυχολογικους λογους τη παρασκευη θα ειμαι παλι μεσα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. mixalh στο καινουριο ποστ αν μπορεις βαλε και συνδεσμο αν βρεις το παιχνιδι ολοκληρο!(θα με βρησει ο σαββας αλλα δυσκολευομαι απ το σαιτ που εχει προτεινει μιας και ειμαι μεγαλος noob!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Eυχαριστώ παιδιά για τα καλά λόγια...Να ξέρετε ότι και εγώ διαβάζω όλα αυτά τα ωραία που γράφονται εδώ, και στα ποστς του Μιχάλη και στα ενδιαφέροντα comments.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Break ο βαζελος. Να τα μας... Οταν λεμε οτι δεν εμπιστευομαι καμια ομαδα οτι θα τον αποκλησει πλην εμας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. σας τα εγραφα προχθες.ο βαζελος μπορει.η μπαρτσα δεν λεει πολλα,αυτη τη στιγμη.εμεις την καναμε να φαινεται με τις ανυπαρξιες που εχουμε σε θεσεις που ποναμε.σημερα φανηκε οτι με δυο καλους ψηλους η ομαδα πηγαινε για ριπιτ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ε, ας τον βρούμε στον τελικό που έλεγε και ο Σάββας και ας το πάρουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Εγώ αυτό που είδα (δυστυχώς) Σάββα μου και για να ευλογήσω λίγο και γω με τη σειρά μου τα γένια μου (χεχε) είναι ότι ο Πεδουλάκης είναι ΚΑΛΟΣ προπονητής. Αυτό δε που είναι ακόμη πιο ανησυχητικό, είναι ότι αποκτά εμπιστοσύνη εντός και εκτός των τοιχών του ΠΟΑ... Δεύτερο καλό κοουτσάρισμα καπάκι. Με λάθη δε λέω, αλλά τον βλεπω, μετά βλέπω τον δικό μας και στεναχωριέμαι. Εκμεταλλεύεται όλους τους παίκτες του,έχει γίνει πολλάκις κυματοθραύστης, είναι αλανιάρης οπότε ξέρει και δε μασάει και το κυριότερο, έχει απκτήσει κύοες. Είδατε στο τελαυταίο time out πως άρπαξε τον Λάσμε που πήγε να φύγει..? Μέρα με τη μέρα νιώθω ότι ποντάραμε στο λάθος άλογο πάλι... Ο ένας φτιάχνει ομάδα, ο άλλος την χαλάει... ΜΑΚΑΡΙ να με βγάλει ψεύτη ο Μπαρτζώκας ρε παιδιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τώρα σε πήρα γραμμή αδερφέ (κάκιστος οικοδεσπότης, σόρυ)! ΤΙΜΗ τούτης δω της φράξιας Morrison που σε φιλοξενούμε στα μέρη μας!! Το δε avatar είναι απλά ΘΕΙΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Αν αποκλησει τη Μπαρτσα παει φουλ για τελικο, εμεις ομως συνανταμε Τσσκα, μπορουμε να την πεταξουμε εξω? Α ρε Πασκουαλ, λεμε για τον Μπαρτζωκα αλλα και αυτος δεν παει πισω. Εισαι στο +2, εχεις το ματς στα χερια σου και αντι να αυξησεις τις πιθανοτητες σου κανοντας του φαουλ τον αφηνεις να δοκιμασει τριποντο. Ακομα και τις 2 να εβαζε ειχες μια επιθεση δικια σου εκ του ασφαλους να παρεις το ματς αλλιως παραταση. Το ιδιο λαθος ειχε κανει ο Μπαρτζωκας με μας και τον εκραζα πριν καμποσα ματς. Σε τετοιες φασεις πρεπει να κανεις παντα φαουλ για μενα. Κανενα παιχνιδι δεν θα ξεφυγει στο σκορ παντως ολα στο τελευταιο σουτ θα ειναι. Ειναι ανικανη καποια απο τις 2 ομαδες να ξεφυγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Joe, αν αποκλείσει την Μπαρτσελόνα, πολλά γίνονται. Μετά είναι δυο νίκες μακριά για όλους, όπως και να 'χει. Έχει δρόμο ακόμη η σειρά, αν και για να πέσω μέσα εγώ στα προγνωστικά μου, θα πρέπει τώρα η Μπάρτσα να κάνει δυο νίκες ΟΑΚΑ. Θα δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Γεια παίδες και σύγγαυροι.Αύριο προβλέπω ήττα.Δυστυχώς ο Πρίντεζης δεν θα κάνει ξανά το ματς της ζωής του,ο Σπανούλης γενικότερα είναι σε κακό φεγγάρι σε ότι αφορά το σκοράρισμα φέτος ενώ ο Άντιτς όσο και να είναι το πουλέν μερικών(απορώ γιατί) δυστυχώς δεν βοηθάει σε κανέναν τομέα και σε κανένα κρίσιμο αγώνα.Όλα αυτά με οδηγούν στην άποψη ότι αύριο θα χάσουμε γύρω στους 7 πόντους.Γεια τον βάζελο έχω να πω ότι είναι σαν τον περυσινό Θρύλο.Πολύ ενέργεια μα πάρα πολύ.Η τριπλέτα Λάσμε,Γκιστ,Χοντρός είναι πολύ αθκητική.Οπότε δεν θα με παραξενέψει ο βάζελος να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα.Και δυστυχώς φαίνεται το ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος που κάναμε φέτος στον σχεδιασμό μας αφού οι ψηλοί της Μπαρτσελόνα κάναν πάρτυ μέσα στο ΣΕΦ ενώ με τον βάζελο φαίνονται παικτάκια της σειράς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Οι οιωνοι θυμιζουν δυστυχως 2011 και εχω αρχισει να βλεπω εφιαλτες. Ομως δεν θεωρω οτι εχει την αμυνα η Εφες να μας σταματησει. Ο Πριντεζης μπορει να μην κανει ιδια ματσαρα αλλα θα σκοραρει σιγουρα αρκετα, δεν εχει 4αρια που να μπορουν να τον σταματησουν. Πρεπει αυριο να βοηθησουν στο σκοραρισμα ο Παπ, ο Σπανουλης και ισως και ο Λο. Αν παιξουμε την αμυνα που παιξαμε προχθες πιστευω θα τους ξανανικησουμε. Για το βαζελο δεν εχεις αδικο. Εχει αθλητικα κορμια στη ρακετα και βγαζει ενεργεια. Η Μπαρτσα φαινεται οτι δεν ειναι κατι τρομερο, αλλα με τις ελλειψεις μας στη ρακετα μας φαινοταν φαβορι. Παντως πολλοι τη περιμεναμε τη δουλεια με τη Μπαρτσα, ειναι ομαδα εντυπωσιακη παντα στη κανονικη διαρκεια και οταν φτανουν τα κρισιμα παρουσιαζεται λιγη. Εχει μελλον η σειρα αλλα πλεον ολα ειναι πιθανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. To ματς το ειδα σε χαλια λινκ, κολλουσε ολη την ωρα και εχασα το μισο. Αναγκαστηκα λοιπον για να εχω καλυτερη εικονα να το κατεβασω και να το δω μετα με την ησυχια μου. Παρατηρησα τα σουτ της εφες. Ηταν σχεδον ολα υπο πιεση, τραβηγμενα απ τα μαλλια και αψυχολογητα σουτ. Τα δικα μας ηταν σχεδον ολα (εκτος ενα του Περπε) ελευθερα. Θεωρω οτι παιξαμε καλη αμυνα και το κακο τους ποσοστο ηταν προιον καλης αμυνας μας κατα πρωτον και κακης μερας τους κατα δευτερον. Σιγουρα δεν θα εχουν τετοια ποσοστα παλι, εχουν καλους σουτερ αλλα αν παιξουμε την χθεσινη αμυνα ειμαι αισιοδοξος. Πιο πολυ ειμαι αισιοδοξος λογο της κακης αμυντικης λειτουργιας τους δεν ειναι τοσο δεμενη ομαδα, οι παιχτες τους παρατηρησα οτι χανουν τα μαρκαρισματα στις αλλαγες και εβγαινε ο Παουελ η ο Πριντεζης μονος κατω απο το καλαθι. Παντως εχουμε τρομερο κενο στη θεση 5, ειναι απιστευτο οτι τα περιμενουμε ολα απο το Χαινς και εχουμε αλλους 3(!) παιχτες στη θεση αυτη που προσφερουν ελαχιστα. Παπανικολαου, παρε το ματς στις πλατες σου, προσωπικα σε σενα ελπιζω να βοηθησεις πολυ επιθετικα τον Πριντεζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Που 'σαι ρε Clyde? Πάει καιρός από την τελευταία φορά που τα είπαμε ... Βλέπω επανήλθες φορτσάτος, χεχε, πάμε:

    Θα μείνω σε αυτό που λες για τον Άντιτς, σε όλα τα άλλα λίγο πολύ αδερφέ έχουμε κοινές οπτικές. Πουλέν δεν είναι, αν θα έλεγα ότι έχω κάποιο "πουλέν" στην ομάδα αυτός είναι ο Παπ, από εποχές μάλιστα που ένα καλό 90% τον είχε ξεγραμένο. Ο Πέρο είναι συμπάθεια. Θες λόγω Ερυθρού Αστέρα, θες λόγω παρουσιαστικού, θες επειδή του την πέσανε αρκετοί πριν καν φορέσει τη φανέλα γιατί είναι Σκοπιανός, εξαρχής τον πήρα με καλό μάτι. Δε μπορώ να διαφωνήσω με κανέναν άλλο Γαύρο που λέει ότι φέτος δεν αποδίδει... Ψέματα να πω? Παρόλα αυτά (και) στην περίπτωσή του, δε θα ρίξω το ανάθεμα εκεί. Ο Πέρο είναι ρολίστας. Δεν ήταν, δεν είναι και δε θα γίνει στο μέλλον παίκτης με ηγετικές ικανότητες (Σπαν, Πριντ). Αλλά μιλάμε για ένα παιδί που :

    1. δεν είναι ποτέ αδιάφορο

    2. ακόμα και στις στραβές του, πάντα κάτι δίνει (rebounds, κάποια καλά σουτ, πολύ ξύλο)

    ΒΑσικά, πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας για ποιον λόγο αποκτήθηκε. Μπαίνει να βοηθήσει και ΟΧΙ να είναι ακρογωνιαίος λίθος.

    Πέρυσι απέδιδε γιατί το τότε προπονητικό team ήξερε όλα τα παραπάνω και έτσι τον έκανε χρήση... Φέτος δε τον βοηθάει ούτε το ρόστερ, ούτε ο τρόπος που χρησιμοποιείται. Θεωρώ ότι τον τραβάει προς τα κάτω η γενικώς "κακή" μας front court μας, γιατί άλλο να παίζεις με Dorsey και άλλο με Powell, ναι? Θεωρώ ότι δεν έχει καταφέρει να πάρει ο coach από πολλούς παίκτες μας πράγματα και θα το πληρώσουμε αργά ή γρήγορα.. Όπως λες και εσύ, ΜΑΚΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μάγκες, για σήμερα (πάλι θα το δω από TV... μου έχει πάει στραβά τελείως η φάση, στο κυριότερο σημείο της σεζόν) θα έλεγα τα εξής:
    1. Πρέπει να βρούμε σουτ από μέση απόσταση ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Με το ντεφορμάρισμα του Σλούκα και το "μια παίζω-δυο όχι" του Πάουελ, το έχουμε χάσει εντελώς αυτό και ο Χάινς φέτος δε το χρησιμοποιεί και πολύ... Δε ξέρω αν έχει εντολές από τον πάγκο, πάντως και προχθές δε το είχαμε.
    2. Το δίδυμο Σέρμα-Άντιτς απλά δε δούλεψε και επίσης δεν είδαμε και αυτό που είχε δουλέψει με Κίμκι (που έχει και καλύτερη front line από Εφές). Powell-Hines και με ένα τρόπο να εκμεταλλευτούμε το ύψος του Σέρμα, τουλάχιστο επιθετικά (αμυντικά αρχίζω να το δέχομαι, μάλλον δεν υπάρχει..)
    3. Είναι επιτακτική ανάγκη να ανέβει ο Σπαν και επιθετικά. Δε θα 'χουμε κάθε μέρα κάποιον να τραβάει το κάρο από τη λάσπη (Παπ, Πριντ), οπότε...
    4. Σε συνέχεια του (3) να σταματήσει να τραβάει από τα μαλλιά ο Σπαν τις προσπάθειες. Όλη η ομάδα γαια αυτό δουλέυει, ας πάρει όσες προσπάθειες θέλει, αρκεί να μην είναι σε φάση που οι υπόλοιποι δεν έχουν πάρει καν θέση... Γιατί το άτιμο το επιθετικό rebound θέλει κυρίως προϋποθέσεις και λιγότερο guts.
    5. Επιμένω ο εγώ ο τρελλός, ο άσχετος, για Πέρκινς. Να δω τι θα γίνει αν πάρει μπρος ο Φάρμαρ και δε σταματιέται, ποιος θα τον κάνει καλά... ΑΚΟΜΗ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ότι έχουμε τον Ντορόν Πέρκινς και όχι απλά δε χρησιμοποιείται πολύ, αλλά μένει και εκτός 12αδας. Α ρε Μπαρτζώ, η ξεροκεφαλιά σου δεν έχει όρια...
    6. Να παίξουμε τον Παπ στην αρχή επιθετικά στο αριστερό φτερό που είναι και το αγαπημένο του. Έχω προσέξει ότι (σχεδόν) πάντα από εκεί ξεκινά η φωτιά του. Μετά αστον να σουτάρει από τα αποδυτήρια.
    7. Επιτέλους ο Πέρπε να εκμεταλλευθεί αυτό που ξέρουμε όλοι ότι έχει... Ποστ παιχνίδι. Δεν είναι και τίποτα οι Τούρκοι για να μη τους βάλει μέσα ρε γαμώτο...


    Καλημερίζω άπαντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. καλημέρα! γράφω πρώτη φορά καθώς πρόσφατα ανακάλυψα το blog. πολύ καλό με ωραία άρθρα και ανάλυση!

    Σήμερα πιστεύω το παιχνίδι θα είναι πολύ δυσκολότερο από το πρώτο. Η άμυνα μας πρέπει να είναι πολύ καλή και να βγάλουμε περισσότερους αιφνιδιασμούς γτ στο σετ παιχνίδι δεν μας βλέπω πολυ καλά. Στο πρώτο παιχνίδι βγάλαμε κάποιες πολύ καλές άμυνες ( σκοτωμένα σουτ της εφές στη λήξη του 24ριου, μια δυο φόρες τους έμεινε η μπάλα στα χέρια αν θυμάμαι καλά, κλεψέματα κλπ) αλλά κάποιες φορές ήμαστε ξέφραγο αμπέλι στη ρακέτα.... αν είναι δυνατόν ο γκονλούμ να μας βάζει τόσους πόντους... καλά ο Αντιτς ήταν κακός εως εκνευριστικός προχτές.. άστοχα ελεύθερα τρίποντα, χαμένα ριμπάουντ....νομίζω οτι πρέπει όποτε είναι μέσα Πρίντεζης και Περπε να ποστάρουν πιο πολύ γτ κανένας άλλος δεν μπορεί και το inside game μας είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Ο Σπανούλης μπορεί να μην έπαιξε καλά(από σκοράρισμα κυρίως) αλλά με τις 8 ασίστ ήταν ουσιαστικός . πάντως έχω παρατηρήσει οτι και με κακό-μέτριο Σπανούλη , ο ολυμπιακός φέτος βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει τα παιχνίδια, σε αντίθεση με τον παναθηναϊκό που όταν ο διαμαντίδης δεν παιζε καλά συνήθως χάνει.

    καλή επιτυχία στην θρυλάρα μας σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Καλώς τον Jim! Χαρα μας να μεγαλώνει η παρέα!

    Θα ξεκινήσω ανάποδα στη διαπίστωση που κάνεις με Σπαν και Διαμαντίδη. Πολύ σωστός και όσο πρόλαβα χθες βράδυ να διαβάσω λίγο εντυπώσεις και συναισθήματα από το παιχνίδι του βάζελου, μόνο που δε μας είπαν ότι είναι ο υπέρτατος clutch player..! Προχθές που κρύφτηκε και άφησε τον δύσμοιρο τον Τσαρτσαρή να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, μόνο ο Παπαδογιάννης (παράξενο...) βγήκε και το έγραψε... Είναι για πολλά γέλια πάντως η εγχώρια μασωνία... Άκουγα τον Συρίγο να ωρύεται "τι κάνει, τι κάνει - θα του μείνει η μπάλα στα χέρια" και βλέποντας ο ίδιος ότι 1. τελειώνει ο χρόνος, 2. ο Τζαβάι (αν θυμάμαι καλά!) του χει κόψει όλες τις διαδρομές, απλά σηκώνεται και σουτάρει... Έλεος πια, το άσπρο - μαύρο, μονίμως!

    Τον Γκονλουμ πιθανολογώ ή ότι δεν τον υπολόγιζε το προπονητικό team ή ότι θεωρήσε καλύτερα να μας βάλει αυτός ότι μπορεί παρά κάποιος άλλος killer. Εμένα σε γενικές γραμμές μου άρεσε η αμυντική διάταξη πάντως και θεωρώ ότι και στις περιστροφές τα πήγαμε σχετικά καλά, σίγουρα καλύτερα από πολλές άλλες φορές. Το σίγουρο είναι ένα νομίζω. Αν επιτέλους ενεργοποιηθούν όλα (ΟΛΑ όμως) τα κύτταρα της ομάδας αμυντικά, θα γίνει η ζωή μας ευκολότερη. Θα έρθουν οι πολυπόθητες παραπάνω κατοχές, θα τρέξουμε τον αντίπαλο (αυτό ακόμα το έχουμε ευτυχώς) και θα φτιάξει και η ψυχολογία. Πάντως καταλύτης σε ότι κάνουμε από δω και στο εξής θα είναι (το αυτονόητο) ο Σπαν. ΠΡΕΠΕΙ να ανέβει άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Για σενα Joe, Παπαδογιάννης σε νέες περιπέτειες!!! Μέχρι και οι ζελέδες του την λένε: http://www.gazzetta.gr/euroleague-panathinaikos/article/389613-mpam-ikoysthi-ston-aera


    Πρέπει να μπήκε δάκτυλο(ς) από το αφεντικό και προσπαθεί να τα γυρίσει, χεχε! Πάντως άρθρο για τον Ολυμπιακό δεν είδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ναι καιρό είχα να ποστάρω....Αλλά κάθε μέρα μπαίνω και διαβάζω όλα τα άρθρα και όλα τα σχόλια....Έχω ένα γούρι από πέρυσι.Να αρχίζω να post-άρω μόνον όταν αρχίζουν τα playoffs....!Καλό θα ήταν να αρχίζει να post-άρει και λίγο ο Στράτος ,έτσι (χαζό λολοπαίγνιο)....χιχιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μια χαρά λογοπαίγνιο φίλε ήταν! Τώρα που λες για γούρια, σκεφτόμουν ότι και πέρυσι πάλι μου 'χε σκάσει δουλειά και δεν είδα κανένα από τα δυο παιχνίδια play off με Σιένα στο ΣΕΦ... Λες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ναι έχω καιρό να Post-άρω αλλά συνεχώς μπαίνω και διαβάζω όλα τα άρθρα και όλα τα σχόλια.Είχα πει στον εαυτό μου ότι θα αρχίζω να εκφράζω άποψη τώρα στα κρίσιμα.Και φίλοι μου τα κρίσιμα έχουν έρθει και είμαι τόσο χαρούμενος για αυτό....Επιτέλους τώρα θα δούμε πόσο δυνατοί είμαστε σαν ομάδα και σαν φίλαθλοι...Τώρα θα αναμετρηθούμε με την ιστορία και είτε θα δοξαστούμε όπως πέρυσι είτε όχι.....Αλλά εγώ περιμένω να πεθάνουν όλοι σαν Σπαρτιάτες μέσα στο παρκέ κι ας μην κατακτήσουμε τίποτα....Δεν είναι τυχαίο ότι ο Χάινς παίζει σαν Σπαρτιάτης αφού το κολλέγιο που επαιζε λέγονταν και SPARTANS.Μεταξύ σοβαρού και αστείου τώρα που άρχισα να post-άτω κι εγώ ας το αρχίσει και ο Περπέρογλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Χαχα, η πλακα ειναι οτι δεν ειχε αδικο σε αυτο που ελεγε για το σουτ στο τελος. Παρολο που ο Γκιστ ηταν σε καλη φορμα την τελευταια φαση επρεπε μα την παρει ο Διαμαντιδης δεν εχουνε κι αλλο με εμπειρια να το παρει πανω του. Οπως ηταν σωστο που επελεξε 3ποντο για να κλεψει το ματς και οχι προσπαθεια για 2, η πρωτοβουλια Διαμαντιδη ηταν σωστη εφοσον εμεινε και με τον Τζαβαι. Μην περιμενεις αρθρο για Ολυμπιακο πριν το ματς. Να πουνε τι? Αν νικησουμε θα δεις πρωτοσελιδα με Λονδινα, αν χασουμε θα δεις κραξιμο τρελο. Παντως η φασαρια του Τρακη επιασε τοπο. Μια χαρα διαιτησια ειχε ο Παο χθες, ουτε στα ονειρα καποιου φιλοξενουμενου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ωραιος και ο Περπε σημερα, παμεε τους εχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ωραίο coaching (επιτέλους!) ο Μπαρτζώκας μέχρι στιγμής. Το αντίθετο από ότι έκανε τόσο καιρό. Ήρεμος, έδωσε αυτός ρυθμό την ώρα που χρειαζόταν, έκανε αλλαγές και όταν είδε ότι του βγαίνουν τις κράτησε και δε κοίταξε το ρολόι (Πέρπε, Πέρο)! Άντε ντεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Μπραβο στην ομαδα, τρομερη αμυνα και σημερα, 2-0 και παμε Τουρκια τωρα. Δεν εχω δει τα ποσοστα τους στα τριποντα αλλα λογω της αμυνας μας πρεπει να χτισανε σπιτια παλι οι Τουρκοι. Μεγαλη υποθεση να κραταμε την Εφες με Φαρμαρ,Βουγιασιτς,Σαβανοβιτς και τον Τζαμον κατω απο 50 ποντους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. παουελ παρε τον πουλο μονος για αμερικη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Μονο με τη δοξα τον εβγαζε ο Σπανουλης και η ετρωγε ταπα η καρφωνε στο σιδερο. 2 λεπτα μπηκε ο Χαινς και πηραμε διαφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Τραυματισμος μαλλον για τον Γκιστ για βαζελο, σοβαροτατο θεμα για τη συνεχεια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ωχ που το δες αυτό ρε φίλε? Το μάτιασα το κριάρι πάνω που άρχισε να ρολάρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Χαχα καπου το πηρε το ματι μου στο gazzetta:

    "O Παναθηναϊκός επέστρεψε απ' τη Βαρκελώνη με χαμόγελο, αλλά
    γρήγορα ο τραυματισμός του Τζέιμς Γκιστ προκάλεσε ανησυχία στον Αργύρη
    Πεδουλάκη εν όψει συνέχειας της προημιτελικής σειράς απέναντι στη
    Μπαρτσελόνα.
    Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ υπέστη διάταση του τένοντα των καμπτήρων
    στην ποδοκνημική κι άπαντες στην ομάδα περιμένουν να δουν πώς θα
    εξελιχθεί η θεραπεία του, ώστε να έχουν μία σαφή εικόνα της κατάστασής
    του."
    Δεν καταλαβαινω το μεγεθος της ζημιας βεβαια δεν ξερω απο αυτα.

    Ο Γκιστ ειναι απο τους καλυτερους παιχτες του βαζελου στη σειρα παντως, τα ειχε παει πολυ καλα. Αμυντικα ειχε κοψει Λορμπεκ και επιθετικα, ποσταρε και εβαζε και 3ποντα. Τεραστια απωλεια, θα χρειαστει να παιξουν με Τσαρτσαρη που σερνοτανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Μακάρι να μην παίξει για να γυρίσει η σειρά στην Ισπανία. Καταλυτικός παίκτης ο αξούριστος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Καλημέρα Μάικ!
    Διαφωνώ με το "εξαιρετικό coaching" του Μπαρτζώκα αλλά θα σου απαντήσω εδώ για να γλυτώσω τη μουρμούρα:
    Στο πρώτο δεκάλεπτο τον έδεσε κόμπο ο Τούρκος. Ίδια αρχική πεντάδα ενώ ο άλλος ξεκινάει Μπάρατς (δηλαδή, τόση σκέψη θέλει να βάλεις το Σέρμα των 2.16 έστω για το τζάμπολ απέναντι σ'έναν παίκτη 2.17;), αργά πήρε time out, αργά έκανε τις αλλαγές, κολλήματα και αστοχία και πάνω που άρχισα να φοβάμαι, άλλαξαν όλα στο 2ο δεκάλεπτο.
    Μετά λες και τσακώθηκαν οι της Εφές και χάλασε η συνταγή τους. Κάτι ανεξήγητο...
    Φάγαμε κοροϊδίστικα καλάθια στη ρακέτα μας που δεν συγχωρούνται. Ελπίζω να στρώσουμε και εκεί. Σούπερ αλληλοκάλυψη και ταχύτητα είναι η συνταγή της αμυντικής επιτυχίας. Δεν χρειάζονται αμυντικές αλλαγές σε κάποιους αντιπάλους που δεν έχουν το σουτ ή τη διείσδυση.

    1. Ανεξήγητη επιμονή στον Πάουελ (αυτός τον επέλεξε).
    2. Πότε θα παίξει ο Γκετσεβίτσιους αν όχι στη διαφορά των 20 πόντων;
    3. Ο Κατσίβελης, ο Σλούκας, ο Σέρμα (σταμάτα ρε κόπανε να κυνηγάς τον κοντό μπας και κάνεις κλέψιμο και μείνε στη ρακέτα σου!) κι ο Περπέρογλου χρειάζονται περισσότερες παραστάσεις και πρωτοβουλίες. Εντάξει, χθες έπαιξαν αρκετά τηρουμένων των αναλογιών.
    4. Ο Πέρκινς πότε θα παίξει; Αν δεν παίζει, άλλαξέ τον!

    Είχα γράψει παλιότερα ότι προτιμώ κακό προπονητή με καλή ομάδα αντί καλό προπονητή με κακή ομάδα για τα νοκ άουτ.
    Συνεχίζω να φοβάμαι προπονητές με επινοήσεις και "τρικ" κατά τη διάρκεια του αγώνα. Κάτι που ο δικός μας δεν το έχει.
    Αντιθέτως έχει κολλήματα και συγκεκριμένες αλλαγές. Κάτι που βελτιώνει βεβαίως με την πάροδο του χρόνου.
    Τώρα θα φανεί η δουλειά του Γκατζούλη κι αν όντως τους "κράταγε" τα γκέμια με το εκνευριστικά χρονομετρημένο rotation ο Μπαρτζώκας. Αν όντως ίσχυε αυτό, θα του βγάλω το καπέλο.


    Άλλο ένα θεματάκι είναι το εύρος της διαφοράς που μου φέρνει μνήμες Σιένα προ διετίας. Ευτυχώς, έχουμε άλλους παίκτες πλέον...
    Δεν γκρινιάζω άλλο (ένα πεντάρι της προκοπής φώναζα-με τόσο καιρό ρε γαμώτο!) και περιμένω μια νίκη στην Πόλη για να σκεφτώ την επόμενη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ρε Μακ, για πολλοστή φορά, ο καθένας μας είναι ελεύθερος να έχει όποια γνώμη γουστάρει! Καμιά μουρμούρα ρε αδερφέ, ίσα-ίσα που έχεικαι πλάκα να διαφωνούμε.
    Επειδή κάνω babysitting τωρα και δε παίζει πολύ άνεση για καλύτερη απάντηση, θα το πάω όσο πιο γρηγορα μπορώ. Εμένα μου άρεσε πολύ χθες ο Μπαρτζώκας. Έτριβα τα μάτια μου! Σίγουρα αυτό το ΤΟΣΟ υπερθετικό της αντίδρασής μου έχει να κάνει (πολύ) και σε σύγκριση με τα χάλια που είχαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά αυτό θέλω να του το πιστώσω. Είναι γνωστές οι θέσεις μου σε όλους, τώρα όμως δε μπορούμε να κάνουμε πολλά, ας κάνουμε αυτά που μπορούμε τουλάχιστον. Και αν συνεχιστεί το χθεσινό είμαστε σε καλό δρόμο. Ευχαριστήθηκα τα πάντα χθες. Εγώ είδα ότι τον έδεσε στο καπάκι κόμπο τον Μαχμουτί. Δε συμφωνώ σε αυτό που λες και έλεγε και ο Σιγάλας χθες για τα "εσωτερικά τους" . Χέστηκα, στο κάτω-κάτω και εμείς "εσωτερικά" δεν είχαμε τόσο καιρό?
    Θέλω να βάλει και Γκέτσε και (εννοείται) Πέρκινς στο rotation και ότι μπορούμε να κάνουμε, ας το κάνουμε. Ξέρεις ΠΟΣΟ σπάζομαι και γω τώρα που σκέφτομαι ότι με έναν ψηλό της προκοπής και (Βαγγελάκη), θα 'χαμε άλλες ανέσεις? ΠΟΛΥ! Αλλά εδώ που φτάσαμε, ας κοιτάξουμε για το 1000%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Καλησπερα παιδια.Δεν θελω να κανω τον εξυπνο αλλα εγω ποτε δεν πιστεψα οτι αυτη η ομαδα μπορει να περασει απο το σεφ.Με τι προσωπικοτητες ρε παιδια;Απο την στιγμη που πηραμε πλεονεκτημα εδρας δεν υπαρχει εφες.Απο αυτη την ομαδα λειπει ο περσινος ντορσει και τπτ αλλο.ΕΧουμε μεγαλη αδυναμια στους ψηλους και αυτο θα φανει.ΣΙγουρα θα φανει στον ημιτελικο με τσσκα απεναντι σε καουν και κρστιτς.ΣΙγουρα θα φανει και στο τελικο απεναντι σε μπαρτσα η βαζελο.ΟΠοιος και αν περασει θα αποκλεισει πιστευω την ρεαλ.Ειδικα αν περασει ο βαζελος αυτο ειναι σιγουρο γιατι του ταιριαζει.Λοιπον τωρα για τον βαζελο.Κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερος απο εμας.ΕΙναι πιο γεματος σαν ομαδα.ΟΙ ψηλοι του ειναι απιστευτα δυνατοι.ΑΥτος ειναι και ο λογος που κερδισαν την μπαρτσα.Οχι γιατι η μπαρτσα ειναι σε κακο φεγγαρι.Αλλα γιατι η τριαδα λορμπεκ,τομιτς και τζαβαι δεν μπορουν να αναπνευσουν απεναντι σε λασμε,γκιστ και σοφο.ΤΩρα αν ο γκιστ εχει τραυματιστει ειναι τεραστια απωλεια.ΠΙστευω οτι αν παιζαμε αυριο με την μπαρτσα παλι θα χαναμε με κατω τα χερια.Παλι το ιδιο παρτυ θα γινοταν.Και οι 2 ομαδες εχουν προσανατολιστει στην αμυνα και αυτος ειναι ενας σιγουρος δρομος για το λονδινο.Πιστευω η σειρα του βαζελου δεν εχει τελειωσει..Στα συν για τον βαζελο ο πασκουαλ που ειναι προπονητης της πλακας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Και επειδη ειδα οτι ειπατε για περκινς και για γκετσε..ημαρτον ρε παιδια..δλδ που να τον βαλει τον γκετσε;να μαρκαρει ποιον;Τον λουκας η τον φαρμαρ;Η μηπως απεναντι στην τσσκα;τωρα για τον περκινς..εγω δεν λεω οτι ειναι αχρηστος.Εγω λεω οτι τωρα δεν ειναι ουτε για το περιστερι..φανερα ανετοιμος..ευχομαι να μην ξαναπαιξει..αλλα πειραματα δεν χρειαζονται..σπανουλης,λο,σλουκας και κατσιβελης ειναι αρκετοι..αλλωστε απεναντι στην τσσκα εναν μιλος εχουν να αντιμετωπισουν..η δυναμη της ειναι απο το 3 και πανω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Και επειδη ειδα οτι ειπατε για περκινς και για γκετσε..ημαρτον ρε παιδια..δλδ που να τον βαλει τον γκετσε;να μαρκαρει ποιον;Τον λουκας η τον φαρμαρ;Η μηπως απεναντι στην τσσκα;τωρα για τον περκινς..εγω δεν λεω οτι ειναι αχρηστος.Εγω λεω οτι τωρα δεν ειναι ουτε για το περιστερι..φανερα ανετοιμος..ευχομαι να μην ξαναπαιξει..αλλα πειραματα δεν χρειαζονται..σπανουλης,λο,σλουκας και κατσιβελης ειναι αρκετοι..αλλωστε απεναντι στην τσσκα εναν μιλος εχουν να αντιμετωπισουν..η δυναμη της ειναι απο το 3 και πανω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Kosta θεωρω οτι η Μπαρτσα ετσι οπως ειναι ταιριαζει σαν ομαδα στον βαζελο. Ειναι φανερο οτι με τη φυγη Mickael εχει θεμα στο σκοραρισμα καθως τα περιμενει ολα απο τους ψηλους της. Ο βαζελος εχει καλους αμυντικα ψηλους οπως λες οποτε εκμηδενιζει τα πλεονεκτηματα της. Με την αμυνα που βλεπω να παιζουμε δεν θα ορκιζομουν οτι θα μας νικαγε η Μπαρτσα ευκολα πλεον. Διαφωνω οτι ο Παο ειναι πιο γεματος σαν ομαδα. Μια απωλεια του Γκιστ μπορει να διαλυσει τα παντα. Απο εμας σε τοσα παιχνιδια εχουν λειψει ειτε Μαντζαρης,ειτε Πριντεζης ειτε Λο ειτε Περπε και εχουμε ανταπεξελθει. Ο παγκος μας ειναι πιο αξιοπιστος. Συμφωνω οτι εχει ενα μεγαλο πλεονεκτημα με Λασμε κατω απο το καλαθι και οτι ο περσινος Ντορσει λειπει απο την ομαδα μας. Αλλα σε περιπτωση ενος τραυματισμου καποιου βασικου απο τον Παο σε οποιαδηποτε θεση ο Παο θα καταρευσει. Αν φυγει ο Γκιστ παιζει με Τσαρτσαρη, αν φυγει ο Λασμε θα παιζει με Σοφο και Σκορδιλη! Αν φυγει ο Διαμαντιδης θα παιζει με Μπανκς! Ακομα και στη θεση 5 που υστερουμε αλλο να παιζεις με Σοφο και Σκορδιλη και αλλο να εχεις Παουελ,Σερμαντινι,Μαυροειδη(νταξει τραυματιας τωρα). Συμφωνω για Πασκουαλ, εχει κανει τραγικα λαθη. Συμφωνω κια για Εφες, απο τη στιγμη που πηραμε πλεονεκτημα δεν ειχε στον ηλιο μοιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Οχι σαββα εχεις δικιο.Ουτε ο τζορνταν δεν θα εκανε τπτ σε 5 λεπτα.Αλλα να σε ρωτησω κατι;υπαρχουν περιθωρια για να παιξει ο γκετσε και ο περκινς;οταν παιρνεις παιχτες τον στα μεσα της χρονιας πρεπει να ναι ετοιμοι!εγω δεν βρισκω λογο να παιξουν στον ημιτελικο ουτε φυσικα στην σειρα με την εφες..οποτε μπηκε ο περκινς ηταν το απολυτο μηδεν..αν τον πιστευουν ας τον κρατησουν του χρονου..δεν διαφωνω..αλλα τωρα δεν μπορει να προσφερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Θα συμφωνησω με Κosta, ο Περκινς δειχνει φανερα ανετοιμος. Ισως να θελει χρονο να επανελθει αλλα δεν πιστευω οτι πλεον πρεπει να χρησιμοποιηθει Ευρωλιγκα. Νομιζω οτι στο σημειο που φτασαμε δεν χωρανε αλλα πειραματα. Ας παμε με τα σιγουρα. Ο Περκινς μπορει να δοκιμαστει με την ησυχια του το καλοκαιρι, ισως βρει τοτε τη χαμενη φορμα του και φτασει στα παλια επιπεδα που περιμεναμε οτι θα ειναι μολις ηρθε. Δυστυχως ο τραυματισμος και το ταξιδι του στην Κινα τον εριξε. Για να μπει μεσα ο Γκετσε θα πρεπει να εχεις εναν ασσο που να μαρκαρει σαν παλαβος και ταυτοχρονα να οργανωνει. Δλδ ποιος σου εγγυαται οτι ακομα και αν ειναι σε καλη μερα ο Γκετσε και βαλει το τριποντο που τον θελουμε δεν θα φαμε κι εμεις ενα στην επομενη φαση οπου με τα αργα του ποδια θα εχει χαθει στις αλλαγες? Δεν γινεται να παρει τοσο χρονο ωστε να παρει τα πανω του. Εγω και με +20 που ημασταν με 5λεπτο να μενει, θα φοβομουν να τον βαλω μεσα για το υπολοιπο του ματς. Εχουμε ξαναχασει φετος διαφορα 16 ποντων στα τελευταια 5 λεπτα, αλλους εφιαλτες δεν χρειαζομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Συμφωνω για Σερμα, αξιζει περισσοτερο χρονο συμμετοχης και πρεπει να μενει βιδωμενος στη ρακετα! Εχει το ριμπαουντ, ταιριαζε και με τους ψηλους της Εφες. Γενικα μου αρεσει το διδυμο Σερμα με Πριντεζη. Ο Παουελ πρεπει η να παιξει σαν 4αρι αν (χτυπα ξυλο) εχουμε ποτε ξανα θεμα με Πριντεζη η σαν 3ο 5αρι στο ροτεισον. Τωρα για Περκινς με Γκετσε δεν ξερω. Προσωπικα θα φοβομουν να τους βαλω, δεν δειχνουν οτι μπορουν να βοηθησουν, ειναι φανερα εκτος κλιματος ομαδος. Δεν πιστευω οτι αλλαζει πλεον ευκολα με μια 10λεπτη συμμετοχη. Θελει καιρο που δεν τον εχουμε. Επρεπε να ειχαν δοκιμαστει περισσοτερο πιο πριν, ωστε να ειναι ετοιμοι στα κρισιμα. Τωρα ειναι τα κρισιμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Δεν διαφωνώ ρε συ Joe, αλλά ας του δώσει ένα κλικ ψυχολογίας κι εμπιστοσύνης. Δεν χανόταν το παιχνίδι.
    (Ούτε το προηγούμενο χανόταν κι ας παίζανε 2 μέρες...)
    Πες ότι σπάει ο διάολος το πόδι του και γίνει κάτι. Αν χρειαστεί 2 τρίποντα, με τι ψυχή να μπει ο άλλος μέσα να σε ξελασπώσει ρε Μπαρτζώκα.
    Συγνώμη, αλλά με χαλάει αυτό, όσο κι αν λέγεται επαγγελματικός αθλητισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Η μουρμούρα αφορά το ποστ που έκανες στο RP. Όχι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Κωστή και Joe, εγώ πάω με Σάββα εδώ. Αν και η δική μου άποψη δε μιλάει για ανετοιμότητα, αλλά για χρόνο συμμετοχής και ψυχολογία. Το'χα ξαναγράψει, θα το ξανπώ γιατί είμαι 1000% σίγουρος για αυτό παιδιά και βαράτε αμα θέλετε. Το λάθος ήταν εξαρχής στο τι θέλαμε. Αν ψάχναμε για ρολίστα, λυπάμαι αλλά ο Πέρκινς εκεί δε χωρά. Θα έπρεπε να είχαμε πάρει ψηλό (...) και να δίναμε στον Κάτσι χρόνο από τότε. Τώρα μείναμε με μείον 2 παίκτες έτσι απλά. Το f4 (αν περάσουμε, βασικό έτσι?), έχειμια απόσταση που σου δίνει χρόνο να βάλεις στο rotation αυτούς του παίκτες. Επιμένω, είναι ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ να έχεις Ντορόν Πέρκινς καινα τον έχεις εκτός 12αδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Τα ίδια λέω παντού βρε αδερφέ. Δε σου άρεσε η εικόνα της ομάδας χθες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Δεν διαφωνω οτι καναμε λαθος στο τι ψαξαμε. Ακομα και τοτε ηθελα ψηλο και ας στηριζομασταν στη 3αδα Σπανουλη-Λο-Σλουκα και ας συμπληρωνε αμυντικα ο Κατσιβελης. Εδω ο βαζελος εχει μονο Διαμαντιδη και Ουκιτς και την παλευει κουτσα στραβα. Ισχυει οτι ο Περκινς λογω παρελθοντος δεν ειναι παιχτης που επρεπε να ξεμεινει στην απ εξω αλλα εφοσον ειναι σε κακη κατασταση δεν εχουμε χρονο και παιχνιδια να τον ενταξουμε πλεον. Εχει μια αποσταση το F4 αλλα αρκει σαν δειγμα τα παιχνιδια απο Ελλαδα για να τον πεταξεις μεσα? Δεν επρεπε να ειχε γινει σταδιακα? Να παρει δλδ παιχνιδια ελλαδα, να δειξει πρωτα εκει καλα στοιχεια και στη συνεχεια να δοκιμαστει σε παιχνιδια Ευρωπης που εχουμε καθαρισει η χαμηλης δυναμικοτητας? Το οτι μειναμε με μειον 2 παικτες ειναι σιγουρα προβλημα αλλα για να περνουσαμε Τσσκα πιστευω θα χρειαζομασταν 5αρι και ενας καλος περιφερειακος δεν θα εκανε φοβερη διαφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Εννοείται ότι μου άρεσε.
    Καρδιοχτύπησα βέβαια στο 1ο δεκάλεπτο και σκεφτόμουν μήπως μας "κλέψουν" το παιχνίδι.
    Ήταν πεντακάθαρο βέβαια ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, χωρίς να ακούω Βαγγέλη Ιωάννου ή Γιώργο Σιγάλα. Γιατί δεν μπορώ να κατανοήσω πώς ο Μαχμουτί δεν έπαιζε με inside game ενώ είχε τα κορμιά. Ο Εστέμπαν Μπατίστα πού είναι;
    Όταν έπαιζαν Μπάρατς ή Γκονλούμ είχαν πλεονέκτημα οι Τούρκοι. Πόντους έβαλαν, ριμπάουντ πήραν. Δεν μπορούσε να τους βάλει ταυτόχρονα όπως η Μπαρτσελόνα χρησιμοποιεί twin towers;

    Ποιος θα τους μάρκαρε; Ο Σερμαντίνι που είναι φύλλο και φτερό;. Ο Χάινς που είναι γκαρντ στο ύψος; Ο Πάουελ που δεν κάνει τίποτα με τον σωστό τρόπο;

    Η ομάδα μας δείχνει σημεία ανάκαμψης (το είχα γράψει από το παιχνίδι με τη Κίμκι ή το Ρέθυμνο) στον τομέα διάθεση και ενέργεια. Αυτό είναι το σημαντικότερο.


    Δεν θέλω να μπω στον πειρασμό να γράψω για το μέλλον, απλά εύχομαι, αν περάσει ο βάζελος τελικό, να μας βρει να τον περιμένουμε εκεί. Μόνο έτσι θα χάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Αν επαληθευθούν αυτά που διαβάζω για το "κριάρι" (Γκιστ) ότι θα χάσει και τα 2 παιχνίδια, αλλάζουν πολύ τα πράγματα όπως λέει και o Joe. πως θα τους ματσάρουν? Μη ξεχνάς ότι εγώ συνχίζω να θεωρώ φαβορί αυτούς τους light Καταλανούς... Οπότε μην άγχεσαι, χεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Από το να μη τους έχεις καθόλου ετοιμοπόλεμους (μη ξεχνάς έχουμε και τελικούς Α1 που από ότι φαίνεται, θα πέσουν κορμιά), χίλιες φορές! Να μπουν φίλε, κανείς δε περισσεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. καλησπερα κι απο εμενα παιδια!εχετε προλαβει κι εχετε γραψει τα περισοτερα που ηθελα να γραψω!οποτε ας τα πω πολυ περιληπτικα κι εγω!
    μολις εβγαλε τον παουελα πηραμε διαφορα!!!πολυ κακος πραγματικα!πολυ λαθος τοποθετησεις και παρα πολυ αργος!τα ξερουμε καιρο αυτα!καλυτερα να μπει ο σρμαντινι στο ροτεισον σαν δευτερο 5αρι!
    καποιος ειχε παρατηρησει οτι ο αντιτς στο ριμπαουντ σκαμπιλιζει την μπαλα!το ειδαμε κι εχθες αυτο!ειναι καινουριο κολπο,δεν μπορω να το καταλαβω!
    αφου δεν ειδαμε εχθες σε ματς που κι εγω να επαιζα δεν γυρνουσε,ουτε 1 λεπτο γκετσεβιτσιους παει να πει οτι ειναι εκτος ομαδας πια!
    συγχαρητηρια στον μαχμουντι για τα τρικ του τα τοσο καταπληκτικα που για να μην τα δουμε πηγε κι εκανε προπονηση στην γλυφαδα!
    ο σλουκας πρεπει να βοηθησει στο σκοραρισμα!κι ο λο επισης!
    δεν καταλαβαινω πως μερικοι εισαστε τοσο ανετοι που θελετε τον βαζελο στον τελικο κι ακομα για το πρωταθλημα πως το βλεπετε τοσο χαλαρα μετα τις τοσο καλες εμφανησεις του βαζελου (και με χαλια διαμαντηδη!!!) απεναντι στην μπαρτσα!βλεπω να δυσκολευομαστε παρα πολυ απεναντι στην αμυνα του βαζελου!τα παιχνιδια να πηγαινουν στους 65 ποντους και με το στανιο να καερδιζουμε στους τελικους (αν τελικα παρουμε το πρωταθλημα)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ισως να ειμαι αδικος γιατι ειμαι πολυ αγχωτικος οταν βλεπω ματς και εχω το φοβο οτι οποιοδηποτε ματς αν χαλαρωσουμε στην αμυνα γυρναει σε χρονο dt. Αυτο που εβρισκα λαθος στο Μπαρτζωκα και θεωρω οτι εκει ειχε αδικηθει ο Γκετσε ηταν στο pg που επελεγε να τον βαλει. Επρεπε να τον βαλει με καποιο αμυντικογενη pg, ισως ο Ματζαρης να του ταιριαζε. Θυμαμαι να τον πεταει με Σπανουλη και η αμυνα μας η περιφερειακη να εξαφανιζεται. Τωρα αν τον δοκιμασει καπου ισως πρεπει με Λο αλλα προσωπικα ειμαι πολυ αγχωτικος για να το δοκιμαζα. Με χαλαει και μενα γιατι ειναι συμπαθητικη φυσιογνωμια ο Γκετσε και θα θελα οσο τιποτα να μας βγει γιατι ειναι και νεος αλλα το εχω παρει αποφαση πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Που διαβασες οτι θα χασει και τα 2 παιχνιδια? Ξερει κανεις ποσο σοβαρος τραυματισμος ειναι αυτο που εχει, γιατι δεν εχω ιδεα απο αυτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Δεν θα αναφερθώ στις επιλογές παικτών. Έγιναν, είναι παρελθόν, τέλος. Είναι δικές του σαφέστατα.
    Γιατί όμως επιμένει να παραγκωνίζει παίκτες ενώ βλέπει ότι φτάνει στο τέλος της διαδρομής.
    Μαυροειδής, Γκετσεβίτσιους, Πέρκινς και Γεωργάκης. Καζλάουσκας, Γκέρσον, Γιαννάκης και Ίβκοβιτς το έκαναν επίσης. Ποιο το όφελος τελικά;
    Ας αλλάξει κάποιον στην Α1 τουλάχιστον αν έχει τόοοοσο μεγάλο πρόβλημα.
    Ελπίζω να επανάλθει στους τελικούς ο Μαντζαράκος και δεν θα φοβάμαι πλέον...

    υ.γ. Άργησα να απαντήσω γιατί έβλεπα στιγμιότυπα από Black Sabbath για το 13 στο you tube.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ολοι εχουμε τα δικια μας επι του θεματος.ο παικτης ηρθε ακαταλληλη στιγμη και μαλλον δεν ξερουμε τι θελαμε και τι πηραμε.ενω βλεπω μια χαλαροτητα απο πολλους-οχι φυσικα εδω μεσα-στο θεμα παουελ και οτι ο παικτης βελτιωθηκε,θα δεσει,θα λυσει και τετοιες μπουρδες,νομιζω οτι εχουμε κανει λαθος με περκινς.
    ναι κωστα θα συμφωνησω οτι περιμενα περισσοτερα απο περκνις,αλλιως θυμομουν τον παικτη.

    με τον αρη ομως ηταν ενα απο αυτους που βοηθησε τα μεγιστα στο 3 δεκλεπτο να παρουμε διαφορα.
    τεσπα θα δουμε το καλοκαιρι,αλλα θεωρω οιτ ο παικτης ειναι ηδη καμενο χαρτι και θα αποδεσμευτει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. μακ ο μαντζαρης θα ειναι ετοιμος τελη οκτωβρη τουλαχιστον.

    δεν πρεπει να ζοριστει για αν επανελεθι 100%.

    ειναι σοβαρος τραυματισμος,ειχα παρομοι στο παρελθον και θελει υπομονη και επαγγελματισμο στην επανενταξη του στην ομαδα..

    μακ ας το γυρισουμε λιγο και στη μουσικη..

    και γω στο μεταλ ειμαι αλλα στο progressive metal..

    symphony x-artension-dgm λιγο απο dream theater,πολυ kevin moore(πρωην theater).
    οπως επισης προσωπικη γνωμη,russell allen kai john west(artension-royal hunt)εχουν ξεφυγει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Όλοι οι ψαγμένοι είναι ροκομέταλλοι ρε μάγκες;
    Γιατί έτσι όπως σας έχω ψυχανεμιστεί, κι ο Δημήτρης, κι ο Μάικ κι ο Τζο εκεί κινούνται. Ο Άρχοντας δεν έχω καταλάβει ακόμα... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. xaxaxa,φιλε μου αδυναμιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. λοιπον με την ταπεινη μου γνωμη(πρωην πληκτρας,το παρατησα εδω και χρονια,ουτε ακουμπαω πληκτρα απλως χαζευω αυτους που παιζουν..) ωραιες μελωδιες στα πληκτρα,τα φωνητικα μεχρι να γινουν hardcore ηταν μια χαρα.-γενικα δεμενο συνολο..ειμαι του μελωδικου οπως καταλαβες,και οταν το πραμα πηγαινει στο πιο σκληρο χαλιεμαι.παντως μπραβο κανετε κατι που και γω με τα φιλαρακια μου προσπαθησα αλλα ναυαγησε λογω αλλων προταιρεωτητων.

    ζηλευω ομως(με τη καλη εννοια)οσα παιδια προσπαθουν να κανουν κατι δικο τους,οσο καλο και αν ειναι αυτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Ιδια και απο εδω, ροκ-μεταλ τη περιμενα τη δουλεια οτι εκει κινουμαστε ολοι...! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Πιο καλά ανέλυσες τη μουσική από το μπάσκετ ρε συ Σάββα. :PPP Γιατί δεν το αλλάζεις σε Savvas-Keys?
    Καλά το πάνε τα παιδιά. Χρειάζεται να κατασταλάξουν στα φωνητικά και στα τύμπανα κατά τη γνώμη μου.
    Μια χαρά τα πλήκτρα Δημήτρη. Συνοδευτικά ή ατμοσφαιρικά θα τα επιλέξετε;
    Ίσως τους αρέσουν οι Nevermore παραπάνω από τους Dream Theater βρε Σάββα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. γενικα αυτο το υλικο εχει διαμωρφωθει 1 χρονο πριν απο εναν χρονο!απλα τωρα κυκλοφορησε.εχουμε αλλαξει τραγουδιστη και γενικα το καινουριο υλικο ειναι πολυ πιο μελωδικο!ειναι και θεμα γουστου αρκετοι χαλιουνται με τα brutal/agressive φωνητικα αλλοι φτιαχνονται!ισως σου αρεσει περισσοτερο αυτο το κομματι για ακουσε!http://www.youtube.com/watch?v=TmAULrXqsoI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. παντως κακως που την αφησες την μουσικη!ειναι οτι πιο δημιουργικο κι εκτωνοτικο!!!!βοηθαει πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Def Leppard μεγαλη λατρεια...! Παλια ακουγα οποιαδηποτε 80ιλα κυριως, δωσε μου ποζερια και παρε μου την ψυχη ημουνα! :P Σαν φοιτητης προσπαθησα να εκμοντερνιστω και οι Tool με τραβηξανε πολυ ειδικα μετα το live, απο κει και περα εχω περασει περιοδους που ακουω και μελωδικο metal και πιο hardcore και progressive αλλα γουσταρω και κλασικη ροκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Η πιο "όμοια" ομάδα με μας, είναι η Ρεάλ πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Εξωγήινοι οι Tool. Τους είχα δει Αγγλία πριν 10-12 χρόνια (δεν θυμάμαι) και μετά Αθήνα με τους Mastodon...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Αθηνα τους ειχα πετυχει κι εγω πριν 6-7 χρονια (νομιζω) αν θυμαμαι καλα στο γηπεδο ξιφασκιας, την ιδια συναυλια πρεπει να λεμε! Το κακο ειναι οτι στη Ρωμη ερχονται χειροτερα ονοματα κι απο Αθηνα και εχω να δω σοβαρη συναυλια 5 χρονια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Οντως, πιστευω την εχουμε ομως. Δεν την βλεπω να περναει ουτε βαζελο ουτε Μπαρτσα παντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Sabbath ε? Δε με λες με τίποτα μεταλλά, αλλά και τους έχω δει live και έχω ένα 60% της δισκογραφίας τους (όλα με Ozzy, 2 με Dio). Μιας και είστε μέταλλα οι περισσότεροι εδώ μέσα, εγώ προτιμούσα πάντα τις πιο punk/hardcore εκφορές του (Bay Area thrash και Ευρωπαικό, κάποια πρώιμα death πράγμτα κτλ). Αλλά είμαι rock n roll-ας. 50s rockabilly, 60s R&B και Soul, 70s proto-punk, glam, 77 punk, κτλ. Πολλά πράγματα γενικώς να τα πεις με την πρώτη. Η μουσική βασικά είναι η αρρώστεια μου... Νομίζω ότι θα σας δώσω το στίγμα μου μουσικά με το άλλο blog μου... πολύ πιο παλιό από τούτο δω και ακόμη ενεργό.

    http://whitetrashsoul.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. http://euroleaguequiz.euroleague.net/voting_13/results.php

    Εγω ψηφισα Ουκιτς,Μασιουλις,Τσαρτσαρη και Ξανθοπουλο, το αξιζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. τους δικους μας και καρολ της ρεαλ!δλδ 5αδα 1.σπανουλης 2.καρολ 3.παπ 4.πριντ 5.χαινς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. γενικα και τα 2 μου αρεσουν!οτι ακους συνηθως προσπαθω στο πιο μοντερνο μεταλ που παιζουμε να βαλω vintage πληκτρα με hammond και πιανο ηχους στυλ opeth ας πουμε!ο ντραμερ ειναι κανενα χρονο περιπου που παει σ ενα απ τα καλυτερα ωδεια (φακανα,απεναντι απ το σεφ χε χε) κι εχει γινει πολυ διαφορετικος!η φωνη η καινουρια ειναι αλα symphony x.σιγουρα μας αρεσουν καλυτερα οι nevermore απ τους τωρινους theater!απ το train of thought και πισω μπαινουμε σε αλλη συζητηση!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. θεοι οι tool!μεσα στο top 5 μου απο μπαντες!σ αυτο το live και οι mastodon ηταν εκπλικτικοι αλλα επεσε πολυ θαψιμο στον ηχο τους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. και O.S.I......αλλα chroma key ειναι χασιμο εντελως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Τελικός Eurocup με ελληνικές παρουσίες εκατέρωθεν και την αδυναμία μου εδώ και χρόνια (Nick Kalathes)! Πάρτε και ένα link που δείχνει καλό: http://88.80.5.80/w00t/20130413/vv5169a23bddad4298551864-561297.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. φυσικα.....και οπως λεει ο ντιμι οι κρομα ειναι χασιμο με ζοντερ στα ντραμς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. χαχαχα...

    δεν εχεις καθολου επιρροες απο kevin...
    πολυ καλο μου αρεσε.

    με ολο το θαρρος μια ταπεινη αποψη,τα θεματα με πιανο ταισε τα περισσoτερο με τα αγαπημενα του φαγητα..

    chorus-reverb-delay..
    φυσικα δεν ξερω το υφος που θελεις εσυ προσωπικα να διακρινεις στο ηχο σου,αλλα θεωρω οτι ειναι το αλατοπιπερο...παντα φιλικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. γεια σε ολη τη παρεα!μετα το στραπατσω που εφαγα με μακαμπι καταφερα και βραχνιασα απ τη φωνη ο κοσμοσ συγκλονιστικος και στα 2 παιχνηδια και ειδικα χθες φανταστικος..ο μπαρτζωκας τα πηγε πολυ καλα ...επιτελους αμυνα σκυλισια οι παιχτες ειναι μονιασμενοι και ο ενας πρωσπαθει για τν αλλον...εγω παντος εχω να πω και για τν παουελ καλα λογια μπορει να εχασε το καρφωμα αλλα απ την αλλη εβαλε ενα πολυ κρισιμο καλαθι στη λιξη του χρονου την ωρα που το ματσακι πηγενε να στραβωσει για τα καλα ...παμε τουρκια για ενα 2πλο και πιστευω πως το εχουμε..η ομαδα μας χρωσταει ενα πολυ μεγαλο ματς και πιστευω πως θα το κανουμε στο φ4.....
    υσ ..ελπιζω να μν ερθει για τουρισμο η μπαρτσα στην αθηνα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. για μενα προσωπικα οι dream εδωσαν ρεστα μεχρι εκει που ηταν και ο kevin.προσωπικα θεωρω καλυτερο αλμπουμ το images and words,αλλα αυτα ειναι προσωπικα γουστα.ο rudess μου τη σπαει γιατι ειναι πολυ μπουρμπουληθρας.τσεκαρε και αυτο αν δεν τους ξερεις,απλα γαμανε οι ιταλιανοι-καλυτεροι και απο τους labyrinth..

    http://www.youtube.com/watch?v=n7-YIZhwvKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ξεχασα να πω πως μολοις σηκωσε χαινς να μπει μεσα ...αυτο που εγεινε στο σεφ δεν περιγραφετε...χαινς αλλανι για παντα στο λιμανι...
    θα τν καταπιει και τν λασμε και τν χοντρο στους τελικους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Δεν νομιζω να ερθει για τουρισμο η Μπαρτσα φιλε! Ο κοσμος ολα τα λεφτα τελευταια παιχνιδια παντως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Χωρίς να είμαι του prog, μου αρέσουν οι Fates Warning περισσότερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. ειναι τσιτα στο sustain και γενικα δεν ειναι φυσικο πιανο κι οποτε πηγαινα να βαλω λιγο εφε παραπανω ψιφιακιζει πολυ!!!δυστοιχως ο ηχος ειναι ενα προβλημα γενικοτερα αν δεν εχεις μηχανηματα και μπατζετ!ρε μην μου λες φιλικα και τετοια,εγω σας νιωθω παρεα μου ολλους εδω!ετσι κι αλλιως η αρνητικη κριτικη με βαζει σε προβληματισμους και γινομαι καλυτερος(και η δικη σου κριτικη δεν ειναι καν αρνητικη και ειναι και καλοπροερετη!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. δεν τους ξερω καθολου!!!ωραιοι ειναι!μυαζουν λιγο με fates warning στο disconected δικιο εχει ο mak!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. http://euroleaguequiz.euroleague.net/voting_13/voting.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. σπανουλης παπανικολαου πριντεζης αντιτς και τεοντοσιτς( εχω αδυναμια στο τσογλανι)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Τζαμόν Λούκας, Σπαν, Παπ, Πρι, Κάιλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Χεχε, με πολύ καύλα για να είναι σε ένα καλό επίπεδο και τα δυο και πολύ μουρμούρα από τη γυναίκα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Ο αρχοντας που δεν εχει και παιδια και ειναι και λιγο πιο μικρος ηλικιακα, ειναι πιο πολυ του ελληνικου hip hop! Οπως το αρχισαν oι FFC το 97, οι Active Member, oι Τerror X Crew, Αλφα Γαμα πιο μετα και παει λεγοντας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Μονο Active Member και Βαβυλωνα λιγο ακουγα! Φοιτητης μαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Και ιντρο απο Zeitgeist... Αδερφε χωρις να ειμαι τρομερος φαν της μουσικης αυτης, και δε ξερω και το γιατι να σου πω την αληθεια, επαθα πλακα με το κομματι... Keep up the good work!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ;) Τα ιδια και απο εδω,αυτη που γραφω απο πανω ειναι η εναλλακτικη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Βαβυλωνα ηταν το κατι αλλο φιλε... Ακομα θυμαμαι κατι συναυλιες πριν το 2000 και τι τρελα ειχε ο κοσμος με το hip hop. Οχι τωρα που βλεπουμε κατι Φουρειρα και μαλακιες. Εχω φιλους που 30αριζουν και τους βλεπω ακομα με τα φαρδια να κυκλοφορουν. Νομιζαμε οτι ημασταν αλητεια τοτε, πιτσιρικαδες, βαφαμε κανενα τοιχο με γκραφιτι, ταγκιες, και τρεχαμε αμα ακουγαμε σειρηνα. Τα πιο ωραια χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. να σαι καλα πετρο!ειναι pure αδελφε σαν το παλιο καλο hip hop που ακους (απ το οποιο ειχα ξεκινησει κι εγω,ειμαι 26 τωρα και ειχα πεσει πανω σ εκεινη την γενια) γι αυτο σου ταιριαξε!να σαι καλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Πριν το 2000 θυμαμαι υπηρχε πολυς κοσμος που γουσταρε hip hop, ειδικα σε μικρες ηλικιες, προσωπικα μου αρεσαν συγκεκριμενες μπαντες καθως ακουγα ροκ πιο πολυ αλλα ολοι οι κολλητοι μου ηταν στη φαση που λες...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Κάτι ενδιαφέρον που αφορά την ομάδα μας εις διπλούν.
    http://www.pamesports.gr/238964/pargko-gia-panathhnaiko-kolash-me-spanoylh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Δεν ξερω τι δημοσιευμα ειναι αυτο αλλα ξεχωρισα καποια κομματια που μου τραβηξαν το ενδιαφερον:

    1) "Ο Πάργκο ήταν μάλιστα προ μηνών και στην αντίστοιχη λίστα του Ολυμπιακού, ο οποίος τελικά επέλεξε τον Πέρκινς ως αντικαταστάτη του τραυματία Μάντζαρη, με γνώμονα όμως όχι το αγωνιστικό, αλλά το οικονομικό μέρος της συμφωνίας με το νέο του Αμερικανό Αμερικανό παίκτη."

    Ο Παργκο ειχε βρει συμβολαιο 10ημερο στο ΝΒΑ για ποια επιλογη με βαση οικονομικα κριτηρια και οχι αγωνιστικα λεει αυτος?

    2)Μιλαει για μειωση 1 μυριο στο Σπανουλη. Στο τελος λενε οτι η ΠΑΕ δεν αποκαλυπτει ποτε πληροφοριες οικονομικες και αυτοι ξερουν λεπτομερειες για το τι συμβολαιο θα του προτεινουν?

    Το ειχα δει χθες το αρθρο και παρατηρησα οτι ειναι και ανυπογραφο αντε να βγαλεις ακρη. Δεν ειναι και τοσο περιεργο να παζαρευει ο Ραζνατοβιτς οπως λενε γιατι ειναι λιγο παπαρας αλλα με ειχαν προδιαθεσει αρνητικα οσο το διαβαζα με αυτο που λεγανε για Παργκο και με βαζει σε σκεψεις για την εγκυροτητα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Αν ισχυει παντως ζοριζουν πολυ τα πραγματα με Παργκο, θα εχουν δυναμωσει πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Αυτό που λέει είναι ότι ο Μπαρτζώκας ήθελε Πάργκο αλλά του φόρεσαν Πέρκινς λόγω χρημάτων και γι'αυτό ο Πέρκινς τρώει πάγκο/εξέδρα. Επειδή δεν ήταν επιλογή του ή έστω η επιλογή που ζήτησε.
    Κατά πόσο είναι έγκυρο δημοσίευμα; Θα το αναδημοσιεύσουν κι άλλοι...
    Όσο για το Σπανούλη, σίγουρα ισχύουν τα ποσά. Αν ξεκινήσει από 3 ο Μίσκο, μιλάμε για χαμένη υπόθεση. Ο Σκινδήλιας θα ξεκινήσει από 1,5 με σκοπό να το πάει 1,8 καθαρά ή 2 μέγιστο.
    Το "κακό" με τον Τράκη είναι ότι μαθαίνει από τα λάθη του και δεν φοβάται να ρισκάρει. Είναι και πιο μπασμένος στα κόλπα λόγω προϊστορίας.
    Βασική συνιστώσα, είναι η Ευρωπαϊκή πορεία του βάζελου. Μέχρι πού θα καταφέρει να φτάσει. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη και σίγουρα του χρόνου θα έχει καλύτερους αναπληρωματικούς στον πάγκο.
    Εμείς να δούμε τι θα κάνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. H Tσσκα προσπαθει να γινει Ολυμπιακος 2010-2011? Θα εχει δλδ Σπανουλη,Παπαλουκα,Τεοντοσιτς? :P Ξερουμε ποιος θα ειναι ο επομενος στοχος της, με τον αποκλεισμο της Εφες θα ανακοινωθει.. Αυτο που λες για την ευρωπαικη πορεια του βαζελου ισχυει 100% οσο προχωραει τοσο θα πορωνεται ο Τρακης και θελει να ενισχυθει, το θεμα ειναι οτι και σε αυτον ληγουν συμβολαια. Γιατι να μην εχει θεμα και αυτος με Διαμαντιδη? Μπορει να ειναι μεγαλυτερος απο Σπανουλη αλλα κι αυτος εχει τα φωτα πανω του τωρα. Σιγουρα ο βαζελος θα ειναι καλυτερος οτυ χρονου παντως, δειχνει να διορθωνει γρηγορα τα λαθη του ο Τρακης. Εμεις, ελπιζουμε να μην εχουμε κατ αρχας μεγαλο θεμα με αυτους που ηδη εχουμε. Λογικα δεν θα αφησουν 2η χρονια με προβλημα στη ρακετα οπως φετος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Παίδες ψυχραιμία, άστε τα στην άκρη αυτά, ακόμη έχουμε ψωμί...

    1. Ανυπόγραφο, οπότε δεν ασχολούμαι ΚΑΝ!

    2. Αναπαράγει ότι είναι ήδη γνωστό και στις δυο περιπτώσεις, δηλ και επί της ουσίας, ΤΙΠΟΤΑ!

    3. Αναρωτιέμαι γιατί ακόμη ασχολούμαστε με την φάση "Σπαν"? Να βρει τα ίδια χρήματα με αυτά που παίρνει τώρα, το βρίσκω χλωμότατο. Στο κάτω-κάτω, εδώ θα δείξει και ο Σπαν εαν και πόσο έχει δεθεί με την ομάδα... Ο Πρίντ κατέβασε αρκετά το κασέ του, γιατί ήθελε να μείνει. Να δούμε τι θα κάνει και ο Σπαν τώρα. Είναι προφανές ότι άμα τον νοιάζει τόσο πολύ το να κάνει το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του, ότι έχουμε μόνο δυο μήνες ακόμα απόλαυσης με την ερυθρόλευκη φανέλα. Αν θέλει να μείνει και να τελειώσει ότι άρχισε (που μεταξύ μας και μάγκας θα γίνει και δε θα χάσει, όπως και να το πιάσεις), ναι έκεί έχουμε καλές πιθανότητες. Πάντως ΤΟΣΑ λεφτά και γω θεωρώ πια ότι είναι κοροιδιλίκι. Μπορείς με αυτά να κάνεις παπάδες αν έχεις καλό scouting. Όσο για Πάργκο, καλώς να ορίσει, αλλά γιατί νιώθω ότι μοιάζει άλλη μια περίπτωση "αρβύλας" αλα Trakis? Πήξαμε στον Φώτση και στον Πάργκο φέτος... Μη μασάτε, πάμε να τελειώσουμε τη χρονιά και έχουμε χρόνο για αυτά. Όχι τώρα όμως, μη ψαρώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Με 3 μύρια φίλε Μάικ εγώ θα έφευγα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Και γω, αλλά ποιος θα τα δώσει βρε Ιμμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Δεν κατάλαβα ποιος θα είναι ο επόμενος στόχος της ρε φίλε... Ο Φάρμαρ;
    Δεν πιστεύω ότι ο Μεσίνα θα κάνει dream team. Ποιος θα παίζει άμυνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. ΟΚ, καλώς θα κάνει και η CSKA και ο VSpan. Η ιστορία άλλα λέει όμως, τώρα που ανέφερες και τον Τεόντοσιτς. Δες με τα χρήματα που είχε να λαμβάνει "το τρελλό" τι πήραμε και που πήγαμε... Εγώ θέλω να μείνει πάση θυσία Χάινς και να κάνουμε καλές επιλογές. Ας ρίξουν αυτά που θα γλιτώσουν σε Αντετοκούμπο, Παππά, Γιάνκοβιτς. Ας μαζέψουμε τα πάντα από ελληνική αγορά και δε φοβάμαι.


    Τα ξαναλέμε σε κανα 2ωρο από το σπίτι. Είμαι δουλειά τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Θεωρητική βαζελομάδα 13-14:
    ,
    1. Διαμαντίδης, Ξανθόπουλος.
    2. Ούκιτς, Πάργκο.
    3. Μασιούλις, Μπράμος, Γιαννόπουλος.
    4. Γκιστ, Φώτσης, Χέντριξ.
    5. Λάσμε, Σχορτσανίτης, Τσαρτσαρής, Σκορδίλης.



    υ.γ. Δεν αναφέρομαι σε μας γιατί είναι πολύ νωρίς... Θα μιλάμε το καλοκαίρι, καλά να είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Σε 2 ώρες θα είμαι παιδίατρο. Οπότε τα λέμε βράδυ ή αύριο πρωί.

    Παίρνεις Παππά, Γιάνκοβιτς, Καββαδά αν στους δώσει ο Λιανός. Αν τους δώσει στο βάζελο, την πάτησες. Θα θέλει ΛΕΦΤΑ ο Λιανός για να τους πουλήσει μετά από τόσο καλή χρονιά που κάνουν.

    'Ενα αυτό και δεύτερο είναι ότι έχουμε αρνητική έως κάκιστη προϊστορία στις διαπραγματεύσεις με το Λιανό. Οπότε, χλωμό να τα βρούμε. Πιο εύκολα θα τα βρει με Τράκη.

    Ουδείς αναντικατάστατος. Για τον Σπανούλη μιλάω. Με 2,4 παίρνεις 2 καλά γκαρντ και κρατάς τον Χάινς. Δίνεις 1 μύριο στο Χάινς και από 700 για δύο γκαρντ με πληρωμένη εφορία. Όλα καλά μέχρι εδώ.

    Έλα όμως, που θέλεις και 5άρι βαρβάτο και κοινοτικό στη θέση του Γκέτσε και ίσως αντι-Άντιτς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Χαχα το Λουκας εννοουσα επειδη ηταν σε μας το 2010-2011 εχει παρει ολη τη περιφερεια μας :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. O Gist παιζει κανονικα με τη ζελα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. 2 φαουλ ομως απο το 1ο δεκαλεπτο, παρτον εξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. ο βαζελος θα περασει..

    με χουερτας και λορμπεκ κακακια στα βρακακια δεν πας πουθενα..απορω πως χασαμε,η μαλλον ξερω,με ενα ψηλο και αυτον λειψο δεν γινονται καθε μερα θαυματα..

    ο βαζελος παει φουλ για τελικο,γιατι αν επρασει ρεαλ-μακαμπι τις εχει για πρωινο.

    μου φαινεται κατι σαν το δικο μας περσινο ετοιμαζεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. τα νευρα μου δεν λεγονται τοσο χεσμενη αυτη η μπαρτσα ρε γαμωτο για ονομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. παντως μια ζωη ιδιος ειναι ο βαζελος, με εκνευριζει στην αρχη γιατι προηγειται με 200 ποντους και μετα τα φτυνει στο 2ο και το κανει ντερμπι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Εκτός αν μας βρουν εμάς... Και δεν κάνω πλάκα. Μόνο εμείς βλέπω να τους μαζεύουμε. Α ρε Μπαρτζώκα, ένα ψηλό ρε φίλε, έναν και το repeat θα 'ταν στον ορίζοντα. Τεσπά, πάντως δε τους βλέπω παρόλο που είναι αθλητική ομάδα να έχουν τις αντοχές μας. Θέλω να σιγουρευτώ και στο αυριανό, αν έχουμε όντως ανεβάσει τις στροφές που περιμέναμε τόσο καιρό. Αν ναι, όσο καλή άμυνα καινα παίζουν, δεν είναι καλύτερη από τη δική μας. Ας αρίσει να σκέφτεται από τώρα τους ψηλούς τους καιπως θα τους πάμε. Μόνο εκεί μας έχουν φαινομενικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. μια ζωη ηταν κωλοφαρδος.παντα οταν ηθελε το κρισιμο το πετυχαινε.εχει αστρο(και ικανοτητα)ο χλεπας,οσο και αν δεν το γουσταρουμε επειδη ειναι κωλοχαρακτηρας..
    παντως αυτη η μπαρτσα εχει ψυχολογικα.στα ελεγα εδω και καιρο,μπορει ο βαζελος και θα το κανει.και θα παει και τελικο,να το θυμασαι..
    και αν παει το πηρε..εμεις μπορει να τους εχουμε,αλλα την τσσκα δευτερη φορα θαυμα;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Η ευκαιρια ηταν τωρα, επρεπε να μας ειχανε κατσει σε 5 ματς με το πλεονεκτημα που ειχαμε. Τωρα ανεβαζουν την πιεση μας με την τυχη που τους δερνει. Ποσα ματς πλεον θα παρουνε με τριποντα τρελα? Ολα τα ματς ξεκινανε με το βαζελο να προηγειτε εντυπωσιακα λες θα τους διαλυσει και πεφτει ολοενα και περισσοτερο μεχρι να παει στο ποντο και να το παρουν με τριποντο και ταμπλο. Εν τω μεταξυ ο αντιπαλος στο τελος θα χασει ο,τι βολη επιχειρησει και σιγουρα το τελευταιο σουτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά και οι τρεις είναι free agents το καλοκαίρι. Για Καββαδά και Γιάνκοβιτς με μια δεύτερξ σκέψη, 99% σίγουρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. "Λογικα δεν θα αφησουν 2η χρονια με προβλημα στη ρακετα οπως φετος"


    Συμφωνώ και επαυξάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Αυτο ειναι ακριβως που φοβαμαι, οχι το βαζελο, τη Τσσκα... Αν παει τελικο ο βαζελος δεν το χανει το εχουμε ξαναδει το σκηνικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Μη μασάς Joe, να ανησυχείς αν εμείς δεν είμαστε ΟΚ και εμείς δείχνουμε να είμαστε ΟΚ. Επίσης, τα μεταξύ μας πάντα ήταν και πάντα θα είναι "άλλη φάση" ματς. Βασικά εγω μιλούσα για τους τελικούς, αλλά γιατί όχι και εμείς? Αν πάμε F4, έχουμε να πάρουμε δυο ματς και αν για κάτι είμαι σίγουρος για αυτή την ομάδα, όσα κουσούρια και να 'χει, είναι ότι έχει πια ΜΕΤΑΛΛΟ (μεταλλάδες είστε οιπερισσότεροι, οπότε καταλαβένετε, χεχε!)!!! Κοιτάμε εμάς και χέστε τους αυτούς. Θα έρθει ή ώρα τους, αρκεί να είμαστε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. "και αν παει το πηρε..εμεις μπορει να τους εχουμε,αλλα την τσσκα δευτερη φορα θαυμα;;;;;;;;;"


    Ούτε πέρυσι ήταν θαύμα, ικανότητα ήταν και DNA (όσο και υπεροψία της CSKA). Μη μας υποτιμάς αδερφέ. Θεωρείς ότι εμείς δεν έχουμε πιθανότητες δηλ? Ας μείνουμε σε ψηλούς ρυθμούς τώρα και δε φοβάμαι. Θεωρώ ότι οι δικοί μας άν έχουν μια να υπερασπιστούν το στέμα τους, τώρα θα χουν δυο... Με εννοείς είμαι σίγουρος! Δεν είναι ποδοσφαιρικό τμήμα εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Τον βαζελο δεν τον φοβαμαι Μιχαλη, η δυναμη του ειναι η ενεργεια που βγαζει και ο τσαμπουκας ετσι παιρνει τα ματς. Στοιχεια που σε εμας δεν πιανουν γιατι η ομαδα μας τα εχει στον υπερθετικο βαθμο αυτα. Το θεμα ειναι αν εμεις θα καταφερουμε να τους συναντησουμε, τη φοβαμαι τη Τσσκα δευτερη φορα δυσκολα θα την πατησει. Γινεται δεν λεω, αλλα δυσκολο. Ελπιζω να μας τρελανουν οι δικοι μας και να κανουν την υπερβαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Έχουμε (σχεδόν) ίδια οπτική mate. Γιατί να μη γίνεται? Εννοώ, γιατί εμείς να μπορούμε να πάρουμε τον βάζελο και όχι την CSKA που ο θεωρείς/φοβάσαι ότι ο β'αζελος την έχει (για να μην πω Ρεάλ/Μακάμπι)? Έχει δρόμο ακόμη, είναι άξια σεβασμού η δουλειά του Πεδουλάκη, αλλά καθήστε με το καλόνα κλείσουν τα εισητήρια και το ξαναπιάνουμε μετά το θέμα. Ας περάσουμε και βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Το πρώτο εισητήριο το έκλεισε...η Ρεάλ..! Με "σκούπα"..! Και με πάνω από 40% στα 3ποντα και στα τρία παιχνίδια..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Το κακο ειναι οτι ο βαζελος δεν εχει τρανταχτο κενο στο 5. Αμυντικα με Γκιστ-Λασμε μηδενιζει τους ψηλους των αλλων ομαδων. Σκληρη αμυνα εχει, οποτε σε ενα παιχνιδι μπορει να την περασει. Μπορει να ειναι χειροτερη ομαδα αλλα αυτο φαινεται σε σειρα 5 ματς, σε ενα ολα γινονται. Αυτο που με φοβιζει σε μας ειναι οτι εχουμε χτυπητο κενο στο 5 και φοβαμαι οτι μπορει η ομαδα να παιζει γερη αμυνα αλλα να τρωμε ευκολους ποντους στο 5 απο Καουν, Κριστιτς και Κριαπα. Δεν λεω, περυσι τα καταφεραμε αλλα φετος εχει και προπονητη η Τσσκα. Οπως και να χει ας περασουμε και τα συζηταμε μετα. Η Ρεαλ με εξεπληξε δεν περιμενα σκουπα παντως. Ισως την ειχα υποτιμησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Giankovits, Pappas exoune symvolaio. O Papi sigoura 3etes. Sigxwreste me gia ta greeklish

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. το αρνητικο της ολης υποθεσης δεν ειναι μονο το αστρο που δειχνει να οδηγει τον βαζελο,δεν ειναι μονο η φορμα του,δεν ειναι μονο οτι δεν χουμε σοβαρο ψηλο πλην χαινς..
    ειναι οτι εχουμε μικρο ροστερ διαχειρισης και φοβαμαι οτι οι παικτες που παιζουν περισσοτερο θα σκασουν..
    ας ελπισουμε να αντεξουν και το καλοκαιρι να γινουν σοβαρες κινησεις και κυριως κινησεις μελλοντος.παικτες στυλ χαινς διψασμενοι για δοξα-διακριση που να τα δινουν ολα και μερα με τη μερα να γινονται καλυτεροι μεσα απο την εντατικη προπονηση-προσηλωση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. το θεμα ειναι πως φτανουμε τελικο και σκοτωνουμε την πολικη αρκουδα..μετα ολα γινονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Όποιος ικανοποιήσει το Λιανό, τους πήρε. Θα ζητήσει πολλά λεφτά και ακατέβατα. Χωρίς να γίνει σήριαλ. Αλλιώς τους πήρε ο Τράκης ή μένουν Νιόνιο.
    Μόνο ο Καββαδάς απομένει σαν ελεύθερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Είμαι ο πρώτος που λέει ότι τέτοιες μέρες δε κοιτάμε αλλού (βάζελο, μεταγραφές κτλ) αλλά "τσίμπησα" και με πιάσαν τα διαόλια μου... Δεν είναι ότι πήγε να δει ένα ματς που θέλει να δει η μισή Ευρώπη... Αυτό που με διαολίζει είναι ότι η εν λόγω φωτό είναι σε site του Trakis και ο φιλαράκος (βάζελος) που μου το έστειλε γέλαγε σα χάχας για αυτό... ΟΚ, και ο Βαγγελάκης άλλο ήταν και αλλού (ΕΥΤΥΧΩΣ) κατέληξε, αλλά φοβάμαι ότι έχει τα "κουμάντα του" ο μικρός Γιαννακόπουλος ήδη για το καλοκαίρι...

    http://www.onsports.gr/media/k2/galleries/309973/pao113.JPG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Που χάθηκες εσύ ρε φίλε? Γεμάτο το απουσιολόγιο! Σας θέλω όλους μέσα το βράδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Το(ν) πιστεύεις..? Εγώ μάλλον όχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Κάτσε να περάσουμε στους 4 πρώτα.
    Μετά, παίζεις σκληρή άμυνα τον Τεόντοσιτς στα όρια του φάουλ, τον τσαντίζεις στο 3ο και στο 4ο δεκάλεπτο με διάφορους τρόπους κι έτοιμη η πρόκριση.
    Αποσυντονίζεις τον εγκέφαλο της ΤΣΣΚΑ ώστε να τρελαθεί να ρίχνει αψυχολόγητα τρίποντα κι όλα μέλι γάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Το έχω γράψει 2-3 φορές ρε μάγκες. Ο Μπαρτζώκας είχε κακές σχέσεις με τον Γιάνκοβιτς. Δεν μπορούν να συνυπάρξουν στην ίδια ομάδα.
    Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατί ο Παππάς γιατί πήγε άπατος στον μΠάοκ;
    Μην τους βγάζετε NBAers με μια καλή χρονιά στο Νιόνιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. παιδια μονο εγω τον φοβαμαι τον βαζελο?ψυχολογια που δεν υπαρχει (οπως εμεις περσυ).αγνοια κινδυνου.παει με σπασμενα φρενα να το τσιμπησει το ευρωπαικο αν δεν αλλαξει κατι!κυριως απο εσενα θελω απαντηση μιχαλη γιατι εγω βλεπω οτι δεν μας ταιριαζει καθολου ο βαζελος σαν αντιπαλος.θελω να μου το αναλυσετε λιγακι.που υπερτερουμε δλδ εμεις αυτη τη στιγμη σαν ομαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Εκεί πέσαμε έξω όλοι...
    Λες να αποκλείσει το βάζελο η Ρεάλ τελικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Ουτε γω μαλλον για κακο μου φαινεται οτι ειναι οτι αρχισε τα tweets...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Ναι Μήτσο, στο χθεσινό παιχνίδι της ζέλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. ΚΟΥΒΑΣ ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ Ιμμα! Με τέτοιο ποσοστό από τα 6,75? Μη σου πω το σηκώνει κιόλας! Κωλο-ομάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Κριμα, θα ηταν καλη λυση και για μας, τι συμβολαιο θα εχει αυτος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Ναι βρε bro, και γω το χω γράψει, τα θυμάμαι τα δημοσιεύματα όλα τα καλοκαιρινά, αλλά εδώ θα πηγαίνουμε με βάση του τι θέλει ο προπονητής? Μια ο Πέρκινς, δυο ο Γιάνκοβιτς...

    Δε μπορώ να εξηγήσω τίποτα, αλλά ο Παππάς μου αρέσει χρόνια σα στυλ παίκτη (το ότι μου θυμίζει Σπαν, είναι ιεροσυλία? ) και αν έχω μια υπόνοια, αυτή έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του. Εγώ τον κάνω κέφι και δε νομίζω ότι πέφτω έξω... Έχω την σιγουριά που είχα και για τον Παπ και για τον Καλάθη και για τον Μπράμο, όταν ο περισσότερος κόσμος έκραζε. Δε το λέω για να το παίξω κάπως, αλλά έχω feeling ότι αυτός ειδικά, είναι ιδιαίτερη πάστα που θέλει ένα coach σαν τον Ντούντα (η τον Αγγέλου, το λέω γιατί με πιάνεις) να τον εξελίξει. Κάτι τέτοια παιδιά, συνήθως το θέμα που έχουν, είναι μόνο στην κούτρα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Έλα ρε Μήτσο. Ειδικός δεν είμαι ρε αδερφέ, αλλά το λέω με βάση τα εξής:
    1. Πάντοτε, σε όλα τα αθλήματα, εμείς με αυτούς, αυτοί με εμάς, σε όποια κατάσταση και να βρισκόμαστε ή να βρίσκονται, είναι 50/50 η φάση. Δε παίζει κόμπλα όπως έχουν οι Ισπανοί πχ. Για αυτούς πιθανόν να είναι ο "έτσι", ο "γιουβέτσι" για εμάς είναι ο εχθρός που δεν παίζει να φοβηθούμε, απλά. Να στραβώσει κάποιο ματς, ναι, έχει συμβεί πολλάκις και εκατέρωθεν, αλλά φόβος..? Δε νομίζω.
    2. Φτιάξαν ομάδα με σκοπό να μας ματσάρουν για το ελληνικό πρωτάθλημα, τώρα αν τους βγαίνει και στην Ευρωλίγκα είναι άλλο πράμα. Μας έχουν μόνο στο "5", ειλικρινά δε βλέπω κάπου αλλού. Έχουν καλό προπονητή, ανακατοσούρα και αλανιάρη, αλλά ως εκεί. Βασίζονται στο momentum και μια κατραπακιά πιθανόν να τους ρίξει στα τάρταρα... Ο ενθουσιασμός δεν είναι πάντα καλός σύμβουλος...
    Έχουν ένα μόνο παίκτη βαρόμετρο, εμείς όχι. Εμείς έχουμε πλέον το μέταλλο, αυτοί πάνε να το ξαναβρούν, το προσπαθούν και είναισε καλό δρόμο, αλλά στο χέριμας είναι να μη τους αφήσουμε.

    Θα μπορούσα να γράφω τέτοιες παπαριές για ώρα, αλλά θα το πω με μια απλή ερώτηση.
    Αν είχαμε τον Ντούντα στον πάγκο, με το υπάρχων ρόστερ μιλώ, θα φοβόσουν..?
    Δεν είναι καλύτερα αμυντική ομάδα από μας, δεν έχουν τα πνευμόνια μας (που θα λεγε και ο Αλέφαντος!) και δεν έχουν το ίδιο ρολάρισμα με εμάς σε καταστάσεις transition. Αν πάιξουμε αυτό που ξέρουμε, ναι ρε μπρο - με κίνδυνο να εκτεθώ τώρα το γράφω, δεν έχουν ελπίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Εγώ πιστεύω (δεν τον έχω δει ποτέ να κάνει δηλώσεις για να καταλάβω αν είναι "καμμένος" ή όχι) ότι είναι προβληματικός χαρακτήρας.
    Ο Σπαν στο Μαρούσι επί Γιαννάκη έσκυβε τα μάτια στο παρκέ όταν του έκαναν παρατηρήσεις.
    Ο Παπανικολάου είναι παιδάκι στο χαρακτήρα. Καμία σχέση ο καλός χαρακτήρας του Κώστα με άλλους που δεν ξέρουμε ή δεν έχουμε ζήσει.
    Ο Καλάθης είναι πρώην βάζελος επί Ομπράντοβιτς, οπότε τον λογίζω αυτομάτως ως μπάσταρδο.
    Για τον Μπράμο δεν έχω άποψη αν και κάνει πολλές βαζελοδηλώσεις τελευταία...
    Με λίγα λόγια, δεν μου κάνει κλικ σαν χαρακτήρας.
    Τώρα, όσο για τον προπονητή, αυτός αποφασίζει φίλε μου, όχι εμείς. Αν δεν θέλει τον Γιάνκοβιτς, δεν τον παίρνει κανείς με το ζόρι στην ομάδα των Αγγελόπουλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Ο βάζελος εδώ που έφτασε με τέτοιο φάρδος, θα αποκλείσει τη Μπάρτσα.
    Δεν έχει επιθετικά όπλα η Ισπανική ομάδα να αντιπαραθέσει. Μια έκπληξη της βγήκε και ήταν ο Σάδα. Αν βγουν ένας-δύο (Τοντόροβιτς, Ουάλας κλπ) που δεν τους έχει προβλέψει ο Πεδουλάκης, τότε μόνο θα επιστρέψει η σειρά στην Ισπανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Αν η ομάδα μας έχει μπει όντως στον δρόμο της "αρετής" (της αμυντικής προσήλωσης δηλαδή), πρέπει να κάνει το 3-0 απόψε. Πάμε γερά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. Δε μου αρέσει καθόλου πως έχουμε ξεκινήσει. Να μην πω τι κάνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. Μεχρι τωρα ο Λο μονος του τους κοντραρει, αμα παρει μπρος και κανεις αλλος και σφιξει η αμυνα μπορουμε και σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή