Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Να δεις τι σου 'χω για μετά...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα...

Ουδέν νεότερο από το μέτωπο... Είτε αυτό λέγεται Delaney, είτε Μάντζαρης, είτε αντί-Mensah Bonsu... Υπάρχουν δυο αλήθειες για την ώρα, έτσι όπως τα βλέπω εγώ, παίδες... Η μια που λέει ότι θέλουμε δυο προσεκτικότατες κινήσεις σε guard και center, οπότε no hurry και η άλλη που μιλά για παραπάνω μιας και δε ξέρουμε και τι μέλλει γενέσθαι με τις ανανεώσεις, άρα και τα όρια του budget... Ψιλοκουλουβάχατα η φάση και δεν είμαι και πολύ σίγουρος τι και που φταίει η κατάσταση και που φταίμε εμείς (βλ. περίπτωση Μενσά).

Θα 'ναι ΠΟΛΥ παράξενο το φετινό καλοκαίρι πάντως... Οι ανακατάξεις πολλές. Αλλού εύλογες, αλλού όχι. Μπήκε ο Ντούντα στο παιχνίδι και επίσημα λοιπόν, ο Ζέλικο θα θελήσει να διορθώσει πολλά από τα περσινά στραβά και οι δυο σέρβικες καραβάνες έχουν από πίσω (πέρα από γνώσεις και "κονέ") πολύ χρήμα για να φέρουν σημαντικές αλλαγές στο ευρωπαϊκό status quo (τουλάχιστο σε επίπεδο μετακινήσεων)... Η CSKA του Ιτούδη, θα είναι μια CSKA εκτός από διαφορετική και φαντάζομαι ορθολογιστική και μια που μας χαλάει κάποια από τα σχέδια... Πάει ο Hines, πάει και ο Καϊμακόγλου (αν ίσχυαν τα όποια σενάρια)...

Στο Μιλάνο ο πλέον πρωταθλητής Μπάνκι, έχει δείξει κάποια στοιχεία για τις επόμενες σκέψεις του και αρκετά από τα βαριά (σε όνομα και χρήμα) χαρτιά της Αρμάνι, θα πάρουν την άγουσα, ένα από αυτά καθώς φαίνεται και ο φερόμενος για εμάς στόχος του Lawal. Στο δε Tel-Aviv, κοσμογονία... Τέτοια που φαντάζομαι στον Πειραιά ή στην Αθήνα, θα είχε γίνει της !@#$... Πάει ο coach, πάνε κατά πως φαίνεται και παίκτες "κλειδιά", συμπεριλαμβανομένου και του MVP, Tyrese Rice που η κατά τους έλληνες δημοσιογράφους πέρυσι τέτοια εποχή, διαλυόμενη Khimki, μάλλον κάνει δικό της... Να μη πιάσουμε τις περιπτώσεις των Hickman, James κτλ... Να παρακαλάμε να πάρουν τον Πετ..?

Στην Ισπανία φαινόταν ο Πασκουάλ να έχει το πρόβλημα, ο Λάσο την έπαθε για τα καλά... Γιατί μεγάλο κάζο δεν είναι να χάσεις τίτλους με τέτοιο budget.... αλλά να σου πάρει την θέση ο Κατσικάρης!!! Και από εκεί θα υπάρξει μεγάλη κίνηση και μπες/βγες... Ακούγεται για παράδειγμα, ότι ο αγαπημένος πολλών εδώ μέσα (και δικός μου) Νοτσιόνι, έχει τάσεις μετοίκισης για Μαδρίτη... Πάντως οι Τούρκοι (παλαιοί και νέοι στο κουρμπέτι) είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν από ότι μου λένε ΤΙΣ υπεραξίες, ειδικά για wannabe αστεράκια από Ιταλία μεριά (φοριέται πολύ από πέρυσι), κάτι που ΔΕΝ είναι με τίποτα οι δικοί μας σύλλογοι (και μεταξύ μας, καλά κάνουν).

Το τελευταίο δε σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να πάμε με την ξιπασιά που είχαμε άλλες φορές, αλλά πάλι ρε μάγκες, δε ξεκινήσαμε και καλά... Ή για να είμαι δίκαιος, είμαστε στο "ανάμικτο" για την ώρα... Καλή κίνηση ο Λαφαγέτ, αλλά συμπληρώνει ή αντικαθιστά κάποιον? Είναι κλεισμένος ο Ντιλέινι ή όχι τελικά? Σα πολλά νέα να μου 'ρχονται εδώ και λίγες μέρες για Τζέρελς... Ο Μενσά με είχε φτιάξει, γιατί πίστευα ότι είμαστε αρκετά σοβαρό club να έχουμε ελέγξει πριν ανακοινώσουμε, αλλά... Αλλά! Τι να πει και ο βάζελος, από την άλλοι θα μου πείτε, αλλά θα διαφωνήσω. Αυτός ξηγήθηκε. Μας πήρε με ψέματα 2 νταμπλ και πάει για ανανέωση.... Τεσπά, μακρύ καλοκαίρι και καλά να είμαστε, θα τα συζητήσουμε όλα... Αρκεί να βάλαμε μυαλό και να μην έχουμε τίποτα εκπλήξεις... Γιατί και πέρυσι υπολογίζαμε τον Κωστάκη, αλλά η χρονιά τον βρήκε να σηκώνει κούπα στην Βαρκελώνη...


1.423 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά τα νούμερα για τον Ράις ισχύουν; 1.6εκ. δίνει η Ρεάλ και 1.8εκ. δίνει η Κίμκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρωτάνε Καβαλιεράτο: ντιλέινι ή τζερελς ταιριάζει περισσότερο στα σχέδια του Μπ;


    Απαντάει : Ντιλέινι.


    Παίζει ο Μπ. και ο Καβ να είναι ένα και το αυτό πρόσωπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι της Βεντσια...εκανε τρομερη χρονια ο τυπος...ασε που μπροστα στον Πετ τον βλεπω Γκαρνετ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να πω, κρατώ μικρό καλάθι μέχρι ώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. άντε να δούμε. Ο πετ έχει διάφορα προβλήματα. αυτό όμως που δεν αντέχεται είναι ότι είναι σαν φτερό και αδυνατεί παντελώς να κάνει μπλοκ άουτ και δεν λέω μόνο για τους αγώνες με Ρεαλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και γω...αλλαζουν απο στιγμη σε στιγμη αυτα...εν τελει πιστευω οτι θα γινει ομως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν μου στέκει πάντως να κάθεται ο Σπαν με λύσεις τύπου περσινές. Εκτός και αν του είπαν ότι πάμε πάλι για λαβράκια απλά θα τα διαλέξεις εσύ. Είναι τόσο εγωιστής αυτός που σίγουρα θεωρεί εαυτόν ταλαντούχο σκάουτερ,χε χε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ θα τον εμπιστευόμουν πάνντως μετά το πέρας της μπασκετικής τοου καριέρας για general manager και βρίστε με...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαμηλο μπασκετικο i.q, φτερο στα μπλοκ αουτ, δεν μπορει να κανει ΜΙΑ τριπλα να μπει μεσα να την καρφωσει με το κεφαλι, ανοητα φαουλ, μηδεν ποστ παιχνιδι, πηδαει σε λαθος χρονο στα ριμπαουντ! Κριμα τα προσοντα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καλά ο σπαν θα γίνει και γαμώ τους προπονητές. έχει αυτό το σέρβικο πονηριά-κακία(μπασκετική)- φιλοδοξία-βγάζω από τη μύγα ξύγκι-μάνατζερ Ραζνάτοβιτς. Δεν ήμουν και πολύ μπασκετικός αλλά νομίζω κατάλαβες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νομίζω ότι στο μπάσκετ ισχύει το ανάποδο από το ποδόσφαιρο... Ένας καταπληκτικός παίχτης έχει μεγάλες πιθανότητες να γίνει καλός coach ή scouter... Στο ποδόσφαιρο χέστα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ισχύει και είναι πολλοί οι λόγοι, η φύση των αθλημάτων, η ιστορική τους εξέλιξη στην Ελλάδα ακόμα και η ταξική προέλευση του μέσου όρου των συμμετεχόντων(γενικά οι του μπάσκετ είναι από ανώτερα στρώματα με άλλη πρόσβαση στις βαθμίδες τις εκπαίδευσης κτλ) Τεσπά ο Ολυμπιακός να πηγαίνει καλα΄και ας έχουμε προπονητή το Σούλη Παπαδόπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πωπω...μας διαφώτισε πάλι ο καβαλιεράτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εβγαλε ειδηση παλι ο Καβαλιερατος...ο Χαντερ εχει συμφωνησει, αλλα ο Μπαρτζω κοιταζει και αλλες λυσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βασικά και εγώ αυτό ήξερα, ότι είχε συμφωνήσει πριν κιόλας από το τελευταίο παιχνίδι με Αρμάνι... Τώρα για το άλλες λύσεις το ελπίζω, αν και μου αρέσει ο Othello... Θέλει μεγάλη προσοχή φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καλησπερα μαικ..στο μονο που διαφωνω ειναι αυτο για μενσα..δεν νομιζω οτι ειναι κακο που συμφωνησαν μαζι του και τον ανακοινωσαν..ολα αυτα εγιναν με την προυποθεση να ειναι υγειης..απο εκει και περα εμενα μ ενδιαφερει πολυ η ομαδα να συνεχισει να ειναι δυνατη..ειναι πολυ δυσκολο αυτη την εποχη οι αφοι να συνεχισουν να βαζουν λεφτα απο την τσεπη τους..με δεδομενο οτι θα εχουμε το ιδιο ή και μικροτερο μπατζετ..αυτο που περιμενω ειναι να γινουν πολυ προσεκτικες κινησεις..ψαγμενες κινησεις..δεν πιστευω οτι θα παρουμε ντιλεινι..αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δνε υπαρχουν αλλα γκαρντ..για εμενα με ενα καλο γκαρντ..ενα σεντερ στυλ λαβαλ και τον σμιθ στο 4..ειμαστε γεματη ομαδα..αν παρουμε και τον μπογρη για προσθετη λυση ειμαστε κομπλε..αλλα να αναδειξουμε και παπαπετρου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ποιος ξέρει μαν? Πάντως γενικά Ρώσοι και Τούρκοι, χαλάνε την πιάτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το οτι κοιταζει και αλλες λυσεις, δεν ειναι ειδηση βρε Μιχαλη..Πες ονοματα και τοτε θα εχεις ειδηση..Προφανως για να μην εχει ανακοινωθει κοιταζει και αλλους παικτες..Παντως και μενα μ αρεσει ο Οθελλο, αν και θα προτιμουσα κατι καλυτερο να μαι ειλικρινης...Τωρα στα γκαρντ, μου αρεσει πολυ ο Μπραουν της Χαποελ και ο Τζερελς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. εμενα δεν με πειθει ο τζερελς..θελω κατι καλυτερο..δεν θα με χαλασει βεβαια..αλλα θελω καποιον με περισσοτερη ικανοτητα στο ντραιβ..ειναι πολυ περιφερειακος ο τζερελς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλησπέρα Κωστή. Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα, δε ξέρουμε τι σκοπούς έχουν εκεί στην ΚΑΕ... Γιατί και πέρυσι δεν είχανε, αλλά καταλήξαν να σκορπίσουν και περισσότερα και στο βρόντο να πάνε, αδερφέ. Δε ξέρω μου είπαν να περιμένω την λήξη του deadline για Ντιλέινι, οπότε και αυτό θα κάνω, αλλά και 'γω το φοβάμαι... Εγώ περιμένω να δω τι θα γίνει και με τις διαπραγματεύσεις σε Μάντζ/Πριντ/Σλούκι... Δε μου αρέσει η ησυχία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χεχε, δε διαφωνώ! Είπαμε, είναι ηγετική φυσιογνωμία ο Καβαλιέρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. πιστευω οι αφοι πιεστηκαν περσι να κανουν καποιες προσθετες κινησεις..το αυτι μου γενικως εχει παρει οτι πολλοι τους προτρεπουν να αποχωρησουν..αν οχι αυτο να μειωσουν το μπατζετ..μπορει και να μην ισχυει τπτ απο αυτα..δεν εχω καμια σχεση με τις καε..εχω καποιες επαφες λογω επαγγελματος και απο εκει μαθαινω καποια πραγματα..τωρα για τους ελληνες..δεν εχουν και πολλες επιλογες..θελουμε και ελληνες στην ομαδα..δεν μπορουν να τους αφησουν να φυγουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εχεις δικιο για το ντραιβ...Μπραουν φαινεται πολυ καλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. φαινεται ναι αλλα ειναι??αν ο κιτσεν βαζει εκει 20αρες..ειναι ρισκο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Mια δικλειδα ασφαλειας ειναι οτι τον θελει και η Μακαμπι, αλλα να μου πεις και τον Πετ θελει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλησπερα παιδια.Οτι η ομαδα εχει συμφωνησει με Οθελο αλλα περιμενει μηπως και βρει κατι καινουργιο ειναι ενθαρυντικο για την ομαδα..Αποψη μου οτι το πλανο με τους 5 στην περιφερεια θα αποδωση..Μια ισχυρη περιφερεια μπορει να ανεβασει τον Οθελο και τον καθε παικτη 30%..Γι αυτο ειναι σημαντικο να ερθει ο ντιλεινι η ενας παικτης τετοιου επιπεδου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλά από τέτοια, άλλο τίποτα... Το κακό είναι ότι μοιάζουν να έχουν δόσεις αλήθειας κάποια - κάποιες φορές... Εγώ είχα μάθει πέρυσι ας πούμε, ότι τους γινόταν "ενδο-οικογενειακός" πόλεμος, για να αφήσουν την ΚΑΕ... Που να το πιάσεις κ που να το αφήσεις? Μύλος.. Τεσπά, δεν είναι άμοιροι ευθυνών επουδενί, όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. foe23
    Early morning business talks 😵😵😵😵
    30/6/14 - 3:59 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτο πηγα να γραψω... μαγκες κακα τα ψεματα σταθηκε και τυχερη η Μακαμπι. Οκ εχει ματι σε αμερικανους με ψαγμενες επιλογες, αλλα επεσε μεσα σε αρκετα στοιχηματα. Σκεφτειτε να ειχαμε πεσει και εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δεν ξερει τι λεει... θα τον πειραξε η εθνικη χτες... Τι σχεση εχει ο 4 Βεζε με τον Περπερογλου και τον Παπαπετρου που ειναι 3αρια? Επειδη ο Βεζε υπο προυποθεσεις παιζει και 3? χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αρα σαν να μας λες οτι υπογραφει αλλου... αμα το λεει ο καβαλιερατος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. χαχαχα...ειναι καλο γκαρακι....τα πεταει γενικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πετράν μου δεν είμαι σε θέση να βρω το ποσό που θα εισπράξει ο Λοβέρν, αλλά νομίζω το buy out σε Παρτίζαν ήταν 200 χιλιάρικα... Δε νομίζω ότι θα μας στοίχιζε παραπάνω από Μπέγκιτς/Σερμαντίνι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Συμφωνω...ειχε και εναν Μπλου με κατι @@ ναααα...ειχε και τον κωλοτουμπα τον Ραις που εκανε το παιχνιδι της καριερας του στο φ4...ειχε και Μπλατ φυσικα...Παντως οντως της βγηκαν οι Αμερικανοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Συνεχιζω να πιστευω ομως οτι αν δεν βρουμε κατι δεν τον αλλαζεις ευκολα... ο Πετ εχει δυο καλα αυτη τη στιγμη. Δεν βαζω μεσα το παιχνιδι πανω απτη στεφανη. 1) βελτιωσε αρκετα το ποσοστο του στο τριποντο, παρα πολυ σημαντικο το 4 σου να απειλει απο μακρια. 2) Σε ολες τις αλλαγες μπορει πολυ ευκολα να μαρκαρει κοντυτερο παιχτη στα ποδια. Και αυτο βασικο. Στα υπολοιπα τα ειπες ολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η λογικη λεει Ντιλεινι. Η μπασκετικη δικια μου λογικη προσωπικα λεει Τζερελς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ο Μπλου ειναι ακριβως ο παιχτης που μας λειπει στο 4! κριμα που σταματαει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Σε σχέση με τον εαυτό του έτσι, όχι σε σχέση με άλλα 4αρια..? Ακόμη και από αυτά που είχαμε εννοώ (ξέρω, ξύνω πληγές)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μαικ εξαρταται και τι τυπου 4αρι θελει ο προπονητης. Εγω εχω καταλαβει οτι το στυλ του Περο δεν αρεσε στον κοουτς, θελει πιο αθλητικα παιδια στο 4. Μην ξυνεις πληγες ρε bro. Και δεν ειναι και κλειστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τα καλα αυτα τα εχει δεν διαφωνω...απλα θες περισσοτερα απο το 4αρι σου..το να μου βαζει 1-2 τριποντα και να χανει ενα σωρο ριμπαουντ, να κανει χαζα φαουλ ή να μην μπορει να απηλησει με κανεναν αλλο τροπο, οπως και να χει ειναι αρνητικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αυτο ακριβως σκεφτομουν κι εγω.Μακρινο σουτ,@@δια,ηγετικη προσωπικοτητα,δυνατο κορμι,καλη αμυνα.Καποιον μου θυμιζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αν το μπαι ουτ ηταν 200 χιλιαρικα, στην Κιμκι δεν θα πηρε αναλογικα μια 800αρα? Δεν πιστευω οτι μπορουσαμε να δωσουμε αυτα τα χρηματα Μαικ. Μυριο το συνολο. Για 2ο 5αρι κιολας, οταν το πρωτο παιρνει 400-500.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Παιχταρα ο ανθρωπος τι να λεμε τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Σιγουρα... θα προτιμουσα και εγω εναν πιο σταθερο παιχτη. Αλλα πρεπει να απειλει απο μακρια οπωσδηποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Το αποκλείω, χωρίς να ξέρω καν το ποσό που δαπανήθηκε... Αν είναι ΤΟΣΑ, πάσο. Αλλά να δεις που θα είναι κανά 400αρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. βεζενκοφ αντι-πετγουει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. To θεμα ειναι με ποιον συζηταει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ε στην Ευρωπη,απο σιγουρες επιλογες υπαρχουν οι Μπραουν-Νοτσιονι.Απο εκει και περα αναγκαστικα,πας σε στοιχηματα τυπο Πετ(ακομα και ο Σμιθ που ειναι καλυτερος απο Πετ,μεγαλο στοιχημα ειναι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ναι αλλα τωρα ειναι σαν να μου λες οτι "ειμαστε μαλακες"... Γιατι αν ισχυει αυτο που λες, οντως ειμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Το διαβασες καπου ή προσωπικη επιθυμια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Με χίλια, αλλά είπαμε "παλιάς κοπής 4αρι" σύμφωνα με rumors! Κακά τα ψέματα, είναι ενα θέμα (όχι για μενα), το διαβατήριο πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Δε ξέρω, κάτσε να ψάξω να μιλάμε σε πραγματικές βάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ε ενταξει αφου και ο πετγουει ξενος ειναι..μια η αλλη παει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ενοειται. Ξεχνα τις σιγουρες επιλογες ομως που λες! Στο λεω γιατι οταν ολοι λεγανε για Χαινς οτι ερχεται, εγω χωρις να εχω καποια ιδιαιτερη πληροφορηση, πιστευα οτι παραμενει πολυ δυσκολο... οποτε και εδω κραταω μικρο καλαθι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Τελεια λυση θα ηταν,το εχουμε πει,αλλα ο Μπαρτζω δε γουσταρει τετοια 4αρια-το'χουμε καταλαβει-παροτι ακριβως τετοιο 4αρι μας λειπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Δεν παει να μιλαει με οποιον θελει κι αυτος....οτι ειναι να γινει θα γινει δεν θα μας σκασουνε κιολας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Σου είπα, δε διαφωνώ, αλλά για να το συζητάνε στην ΚΑΕ μήπως έχουν κάτι κατά νου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Παλι στοιχηματα στις σημαντικες θεσεις ομως?Μετα απο αυτη τη σεζον?Γιατι αν πας και στον Καρλον Μπραουν και στον Σμιθ εχεις δυο στοιχηματα σε σημαντικοτατες θεσεις.Καλυτερα να παρουμε το ρισκο μονο σε μια απο τις δυο θεσεις.Και προτιμω στο 4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. να φερουν καποιον ελληνα εννοεις??στυλ καιμακ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Μάλλον, αλλά και εκεί μπήκε ΧΟΝΤΡΑ ο Ιτούδης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Στοιχηματα τι να κανουμε. Υπερβαση στο μπατζετ δε προκειται να γινει, ισα ισα για μειωση το παμε. Οποτε πως να παρουμε καλο παιχτη? Ενοω μεχρι Ντιλεινι στα γκαρντ που εχουμε κανει μια προταση γυρω στα 1.2, νομιζω αυτο ειναι το ταβανι μας. Αντε μαζι με ενα 4αρι να παμε στο μυριο συνολικα. Μην περιμενεις παραπανω... μακαρι να ψηθουν οι προεδροι να κανουν κανα μπαμ. Αλλα το βλεπω παρα πολυ δυσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Λετε να δουμε κανα διδυμο Πριντεζη-Τσαιρελη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Μη το γελάς... Πρόταση έχει κατατεθεί στο παρελθόν από όσο ξέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ενταξει αυτο ακουγεται κακογουστο αστειο..τι θα δωσει ο τσαιρελης που δεν το δινει ηδη ο πριντ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Κι εγω το εχω διαβασει...Δε λεω,καλες προοπτικες εχει ο παικτης,αλλα καθολου δεν ξερουμε ποσο μπορει να ανταποκριθει σε τετοιο επιπεδο.Απο σουτ τι λεει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Δε τον έχω χαζέψει, ο Πετράν λέει εδώ και χρόνια καλά λόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Να σου πω ειλικρινα γιατι το βλεπω δυσκολο? και θα μου πεις εσυ αν εχει βαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. κακο σουτ και πολυ κακος στις βολες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ισως για τριτος και να δουμε αν μπορει να προσαρμοστει μεσα στη χρονια και να ανεβει επιπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. εγω πιστευω ο Βεζε δεν κανει για ρολιστα...ειναι ηγετης το παιδι,δεν μπορει να στηθει σε μια γωνια και να περιμενει το τριποντο...στον Αρη εκανε τα παντα επιθετικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Για 2ος οχι... για 3ος σαν κομπο ναι... Πολυ βελτιωση το παιδι. Και οχι φετος. Απο προπερσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Eβρεξε μαρουλι σημερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Δυσκολα θα παιξει και μπασκετ φετος... κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ZervasNikolaos
    Αυτή τη στιγμή, η πρόταση του Ολυμπιακού στον Ντιλέινι είναι καλύτερη οικονομικά...
    30/6/14 - 5:00 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. γιατι οχι και 2ος?μια χαρα δεν ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ε απο δευτερος θα ξεκινησει σε μια βδομαδα που διεκδικει την Ευρωλιγκα,θα γινει ηγετης μπροστα απο τον Πριντ στα 20 του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Απο της Μπαγιερν ή απο της Τσσκα που εχει εκδηλωσει απλο ενδιαφερον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Δεν απειλει απο μακρια... δεν ειναι σταθερος. Ειναι πιο στοιχημα απο τον Πετγουει. Τα συν του ειναι πως ειναι ελληνας, εχει παιχνιδι με πλατη, και ξερει τις καταστασεις τι παιζει γενικα, κλιμα κτλπ. Αν ειναι ομως να πας σε Τσαιρελη παρε Αντρε Σμιθ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. χαχαχαχα δεν μου ειχε βγαλει ολο το κειμενο..μου ειχε βγαλει μεχρι το να μου πεις αν εχει βαση..γι αυτο σου ειπα για πες..χαχαχαχαχα
    250 το μπαι ουτ..και κανα 350αρι ο παιχτης..πωπω μλκ ουτε 350 δεν εχουμε πια χαχαχαχα..παιζει ναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. για αυτο θα κατσει φετος στον Αρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. foe23
    people are selfish when they think what you're worth to them is it… lol 9/10 there is someones else who values u more. #foodforthought
    30/6/14 - 5:02 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. μονο το μακρυνο δεν εχει...εγω θα του δινα μια ευκαιρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Αλλιως αν τα εχουμε τι περιμενουμε? Να αποφασισουμε ποιος ειναι καλυτερος?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Κοιτα εγω θα τον επαιρνα για 3ο. Ο Γιωργος σιγουρα θα βγαλει προβλημα με τη μεση. Για μενα η χρονια με Πριντ και Πετ (η μεταγραφη) δεν βγαινει. Εκτος αν αρχισουμε παλι αλχημειες με Νταν στο 4. Αλλα θα τον ηθελα ως 3ο αρκετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Του κατεθεσε και η Μπαγιερν προταση. Και ακουστηκε οτι εκδηλωσε και ενδιαφερον η Τσσκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Αφου γραφτηκε απο τον John Howard οτι καναμε προταση 1 μυριο για Μπραουν καποια στιγμη,στα μισα λεφτα του Βεζε κολλαμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ναι τα ξερω αυτα το θεμα ειναι οτι η διορια που δωσαμε εμεις ειναι μεχρι σημερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Δεν νομιζω οτι καναμε ποτε προταση για Μπραουν... νομιζω θα το ψαξαμε να δουμε ποσα παιρνει κτλπ, και απλα θα αφησαμε την περιπτωση. Παιδια μιλαμε για πολλα λεφτα εδω. Ο Μπραουν παιρνει παρα πολλα λεφτα. Επιπεδα Σπανουλη και λιγοτερο κινειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Οποτε ας τον περιμενουμε λιγο ακομα! 7 ωριτσες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Παντως τα χρηματα για Βεζε δεν ειναι και τοσο πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ελα και ο ντιλεινι μας τα εχει ζαλισει στην τελικη..λες και ειναι ο τονι παρκερ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Αναλογικα με αυτα που δινεις αυτη την στιγμη στον Πετγουει ειναι πολλα... τα 3πλα σιγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Παμε λιγο Κερτις Τζερελς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Ο Πετγουει αμειβοταν με ψιχουλα ουτως ή αλλως.Οποιον και να παρουμε θα χρειαστει να δωσουμε πιο πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Αν βρεις κατι ριχτο... ειμαι πολυ περιεργος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. οοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
    Μάλκομ Ντιλεινι ολε ολε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Το χαβα μου εγω βλεπεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Μαλκομ Ντιλεινι οε οε δεν ταιριαζει... Ενω το ΚΕΡΤΙΣ ΤΖΕΡΕΛΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ, ΟΕ ΟΕ ΟΕ ειναι σουπερ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Μας εκανες να πινουμε ολοι κοκα ρε Μπαρτζωκα ρε Μπαρτζωκα.....Και με την καλη και με την κακη εννοια το εχει καταφερει.....χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Μπα μη το λες. Αυτο λεω με τον Κωστα. Ο Αντρε Σμιθ αντε να παιρνει κατι παραπανω απο Πετγουει. Ο Βεζε με μπαι ουτ και συμβολαιο, πας τουλαχιστον 3 φορες τα λεφτα του Πετ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ειναι ωραια η κοκα κολα ρε φιλε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Και 3 φορες την κλαση του Πετ ομως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Οταν συνοδευεται απο Ευρωλιγκα γαμω που ειναι αμα συνοδευεται απο τα παπαρια μας δεν καταπινεται ρε φιλε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Καμια απολυτως ενσταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Τις περισσοτερες φορες παντως(σε λογικα πλαισια),ο,τι πληρωνεις παιρνεις.Αναβαθμιση και παικτης για 10 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Hθελα πολυ να ερθει... σοβαρα τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Ο Καλαθης θα εχει προβλημα με τις κλειστες αμυνες στην ευρωπη. Θα υπαρξουν αρκετες ομαδες που θα του δωσουν το σουτ. Ειναι ασταθης απο μακρια. Καλος παιχτης βεβαια. Αλλα εχε κατα νου οτι θα παει σχεδον ολο το μπατζετ εκει... σε συμφερει αυτο... σημαινει οτι ο αντι Μπραμος, ο αντι Λασμε, και ο αντι Ματσιουλις θα ειναι σαφως παιχτες περιορισμενων δυνατοτητων. Ασε που απο Καλαθη δεν χανεις ποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ο προεδρος των γκριζλις τι πινει! χαχα! ακου τον κρατανε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Kαλα κανουνε και αυτοι... 380 χιλιαρικα θα τους κοστισει και εχουνε οψιον... που θα βρουνε καλυτερο παιχτη με τοσα?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Δεν είναι βλάκες οι βάζελοι να πάρουν καλάθη και να νομίζουν ότι θα μας κερδίσουν με αυτόν. Είναι πολύ καλός παίκτης πέτρο σε ανεβάζει επίπεδο. Τα τελευταία 2 χρόνια ανεβαίνει συνεχώς. Μπορεί να γίνει τοπ περιφερειακός στην Ευρώπη και γρήγορα μάλιστα. χωρίς τέτοιους δεν μπορείς να έχεις βλέψεις. Καλοί οι Χικμαν οι Μακάλεμπ κτλ αλλά το παιδί είναι από άλλοι πάστα και τώρα που ο Διαμαντίδης(ότι αριθμους και να γράφει) δεν μπορεί πια να ελέγχει τα παιχνίδια θα τα βρουν μπαστούνια στην ευρωλίγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ειχα πει οτι τον θελαμε, αλλα θελει 2 μυρια τον χρονο...Αρα ειναι πανακριβος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Nαι,δεν ειπα πως τελικα θα τον παιρναμε.Αν ομως εχεις την προθεση να δωσεις κοντα στο ενα μυριο για τον παικτη,τι σε εμποδιζει να δωσεις τα μισα για εναν αλλο παικτη στην ιδια θεση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. για ευρωπη δεν το συζηταω, για ΝΒΑ το λεω μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Νομιζω για 380 χιλιαρικα τον κρατουσα ευκολα... ο ανθρωπος εχει προτασεις τωρα 2.5 το χρονο... ψιχουλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. το ρεπορταζ δεν στεκει..ρωτησαν τον τρουπη??οπως πρωτος μας εχει ενημερωσει..ο καλαθης εχει κλεισει εδω και μερες..πακετακι με βεζεκνκοφ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. καλυτερους σαυτα τα λεφτα νομιζω δυσκολο εως απιθανο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Σιγουρα ανεβαινει και σιγουρα ειναι καλος παιχτης. Παιχταρα θα ελεγα προσωπικα. Αλλα εγω προτιμω να τα σκασουν ολα στον Καλαθη και να κανουν κακες επιλογες αλλου. Ας γινει τοπ περιφερειακος all around στην ευρωπη. Τοπ σκορερ δεν θα γινει ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Θα δουν πολλά τα μάτια μας φέτος:
    http://www.sport24.gr/Paraxena/ok_to_termatisan_h_megaluterh_gkafa_sthn_istoria_toy_mpasket.2874642.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Ποιος σου ειπε ρε νικολα οτι ειχαμε την προθεση να τα δωσουμε?!!! αφου ηταν πανακριβος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Τον έφαγες τον άνθρωπο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Θυμαμαι οτι ή ο John ή ο Sober ειχαν πει πως καναμε προταση (ή κρουση)κοντα στο μυριο αλλα αυτος ηθελε τα διπλα.Τι να σου πω,μπορει κια να θυμαμαι λαθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ενταξει δεν ξαναμιλαω γιατι ειναι ικανος να φερει και λανγκφορντ :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...νταξει αυτα δεν γινονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι...Ειλικρινα φιλε σε λυπαμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. μ αρεσεις ρε τρουπη ξερεις γιατι??γιατι εισαι και μαμιας και θελεις και μαγκιες..αλλα το κατεχεις και το αρχαιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Σου απαντησα στο αλλο ποστ Πετρο.Εγω σου μιλαγα μια χαρα κ εσυ εστειλες μηνυμα για τσαμπουκα;Δε νομιζω να σε ειρωνευτηκα ποτε οπως κ κανεναν αλλον περαν του χαζουλη.Οπως εγραψα κ στο αλλο ποστ οτι θες να λυσουμαι το λυνουμαι Πετρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Γυναικειο μπασκετ ρε φιλε... τι περιμενες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Εγω δεν ειχα πει για προταση παντως...τωρα δεν θυμαμαι κι' ολας αν ειχε αναφερθει και απο ποιον...Παντως, ακομα και ετσι...αλλο να δωσεις ενα μυριο στον υπερπαιχταρα Μπραουν και αλλο εστω τα μισα στον ανερχομενο Βεζε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Εισαι ο κλασσικος μαγκας του πληκτρολογιου.Δε πειραζει.Εγω φταιω που παραφερθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Ε αρα δεν εχουμε καμια διαθεση για επενδυσεις σε νεους.Ο καλυτερος νεος,ειναι μεσα στα ποδια μας με οχι τρελα λεφτα(250 στην ομαδα και 200 στον παικτη)και εμεις σφυριζουμε αδιαφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. λυνουμε..τρουπη..μονο αρχαια διαβαζαμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. φιλε αν το ειχες καταλαβει αυτο εδω και μερες..οτι εσυ φταις..δεν θα χρειαζοταν να κανουμε ολες αυτες τις συζητησεις..πες ενα εγω φταιω να τελειωνουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Εγω εστειλα μηνυμα για τσαμπουκα? Εγω διαβασα "φλωρακο, ελα να τα πουμε απο κοντα" κτλπ, αναφερομενος στον κωστα. Και σου λεω εισαι φαουλ εδω. Εισαι σε οπαδικο μπλογκ, σιγουρα θα σου την πεσει κοσμος, ή κανεις τα στραβα ματια και το ανεχεσαι γιατι ειναι δεδομενο ή ψαχνεσαι για τσαμπουκαδες. Ολα λυνονται αδερφε... το θεμα ειναι ποιος θα φυγει με το κεφαλι ψηλα και ποιος με το κεφαλι προς τα κατω... Kαι στα λεω πολυ φιλικα αυτα προς το παρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Φιλε εσενα αν σου επρηζε τα παπαρια ενας ολη την ωρα να μη νευριαζες ποτε.Εγω δε καταλαβα γιατι μου ειπες να τα λυσουμε(thanks kostaki) μαζι.Σε ενοχλησα;Σου μιλησα ασχημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Να μη βάζουν αυτικαλάθη μετά από αμυντικό ριμπάουντ, για αρχή Πέτρο μου :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Εγω σου ειπα οτι ολα λυνονται... εμενα με ενοχλησε το υφος σου. Οπως με ενοχλει το υφος καποιων εδω μεσα που κατεβαζουν παναγιες χωρις λογο σε παιχτες και προπονητη. Και το εχω κανει και παλιοτερα θεμα... Δεν μου μιλησες ασχημα οχι, η σταση σου με ενοχλησε. Και στο ειπα. Ουτε εγω νομιζω σου μιλησα ασχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Ειναι πολυ υψηλο το μπασκετικο iq για να κανουν τα βασικα σωστα... τις εχεις παρεξηγησει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. πετρο αστον ρε συ..κανενα θεμα..εμενα προσωπικα μου φαινεται πολυ αστειο..δλδ οτι ο τρουπης νομιζει οτι θα κατσω να ασχοληθω παραπανω απο ενα δουλεμα που του ριχνω εδω..ειναι πολυ αστειο..εκανα πλακα γιατι ελεγε για βεζενκοφ και καλαθη..αλλα να νομιζει οτι θα συναντηθω μαζι του κιολας για να παιξουμε και μπουνιες χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Xaxa. Δεν θα το πόσταρα πάντως, αν μετά το αυτοκαλάθη οι Μεξικάνες δεν εφορμούσαν προς το δικό τους για να ανταποδώσουν. Αυτό ήταν όλα τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. εγω εκει ηταν που τα παιξα..αυτο ειναι ολα τα λεφτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. ΤΙ λες ρε;Mηπως να σου πω κ συγγνωμη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Οκ Πετρο.Σορρυ για το σκηνικο αλλα ο τυπος δε παλευεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. συγχωρεμενος φιλε..αλλα αφου εσυ φταις..το παραδεχτηκες κιολας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Μην ασχολεισαι ομως και εσυ... γιατι σε βλεπω οτι του απαντας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Tι να σου πω ρε φιλε;Aν η βλακεια ηταν επαγγελμα θα ησουν ο Κοκκαλης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. και που το ξερεις οτι δεν ειμαι??πρωτα ο καλαθης..μετα ο βεζενκοφ..τωρα εισαι σιγουρος οτι δεν ειμαι ο κοκκαλης..δεν μαθαινεις τρουπη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Αντίο Έισι....Για πάντα κόκκινος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. E και εσυ ρε φιλε γινεσαι κακοπροαιρετος... εχουνε μαθει με τορτιγιες εκει και τσιλι. Τι σχεση εχουν με το μπασκετ?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Πετρο δεν ειμαι κανενας μαλακας ουτε κ κανενας πιτσιρικας να με ειρωνευεται συνεχως καποιος που δε ξερω κ να μην απανταω.Ας μην ασχολειτε μαζι μου να μην ασχολουμαι.Ειλικρινα.Ειδες εσυ να μιλαω ασχημα η να ειρωνευομαι κανεναν;Εδω στους τελικους δε μπηκα καν να γραψω για να μη προκαλεσω.Οταν μπηκα πρωτη φορα κ σχολιασα κατι ρωτησα το Μιχαλη αν ενοχλω.Μου ειπε δε παιζει προβλημα κ γι'αυτο ξαναεγραψα.Αν ειμαι ανεπιθυμητος την εκανα.Δε παιζει προβλημα.Αλλα σου ειπα.Μαλακας φιλε ποτε κ σε κανεναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Πρεπει να ετρωγες πολυ φαπα μικρος.Δεν εξηγειτε αλλιως Κωστακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Πάρτε τώρα γατάκια όπως Ντιλέινι και σία.....Κάποιον με τα αρχίδια του Λο δεν θα βρούμε.....ποτέ όμως.....Όταν κάποιοι παραπονιούνταν για κούραση ή φοβόντουσαν να σουτάρουν τρίποντο ο Λο έπαιζε με ένα πόδι κύριοι...
    Από τους μεγαλύτερους παίκτες που πέρασαν και μέσα στους τοπ 5 σε αρχίδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Ανεπιθυμητος οσο δεν προκαλεις δεν θα εισαι... μπορεις παντα να απαντας στο αναλογο υφος που σου μιλανε. Ο Κωστας δεν σου ειπε να βρεθειτε να τις παιξετε. Εγω που δεν ειμαι τοσο τρολλ, θα το επαιρνα πιο σοβαρα αν μου μιλουσες αναλογα. Γιαυτο στο λεω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. O Aυγερης μολις εγραψε οτι ο Θανασης Αντετοκουνμπο θα ειναι μαζι με Τζεισον Κιντ του χρονου... αν ισχυει μπραβο ρε Θανασαρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Δημήτρη...ρε συ όχι ραντεβού για ξύλο και από εδώ μέσα....Δηλαδή έλεος.Μπαίνεις σε ένα site Ολυμπιακών.Θα υπάρξουν και οι προκλητικοί.Κι εγώ θεωρώ ότι ο Κώστας γενικά με τον τρόπο του σε προκαλεί.Αλλά δεν χρειαζεται να απατνήσεις με αυτό τον τρόπο......
    Τώρα Κώστα και εσύ σταμάτα τις αναφορές σου στον Δημήτρη συνέχεια.Το αν έρθει ή όχι ο Καλάθης είναι θέμα του Παναθηναικού όχι δικό μας.Ούτε κανείς εδώ μέσα διεκδικεί το αλάθητο του πάπα ή ότι έχει τις πληροφορίες που είναι γκαταντί.....Οπότε μην ασχολείσαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. ΒΟΜΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.....

    Eurohoops.net ‏@Eurohoopsnet 2 mins

    After @AcieLawIV @olympiacosbc also used the opt out for Mirza Begic. The Slovenian Center is a Free Agent #Eurolegue

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Δεν μπορω να το πιστεψω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Ο Γιαννης.Επειδη ο Κιντ παει προπονητης στους Μπακς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Εχεις δικιο.Σορρυ απο ολους για τη συμπεριφορα μου εκτος απο αυτον βεβαια.Εχεις δει οτι το κανει καιρο.Κ εγω φιλε ειμαι ανθρωπος.Δε μπορω να κανω το χαζο οταν ενας συνεχιζει κ προκαλει συνεχως.Τελος παντων.Σορρυ κ παλι σε ολους εκτος απο αυτον κ ειλικρινα δε ξαναμιλαω σε αυτον ποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Α ναι? Χαχαχα νομιζα υπεγραψε new york ο θανασης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Οοοοοοοοοοοοχχχχχχχιιιιιιιι........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. οχι ρε ο αυτος ο τεραστιος σεντερ-φορ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Χαχαχα,οχι ρε,ο Κιντ αλλωστε ηταν στους Νετς οχι στους Νικς coach.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. ενταξει εχεις δικιο εννοειται..απλα δεν μπορουσα :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Tolis Leoussis ‏@TolisLeoussis 26 secs
    Sofo to Gs??? Yeap...
    Expand

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Eμενα μαρεσει αρκετα αυτος ο παιχτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Νομίζω οτι παιζει και ασσος κατα συνθήκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Κατα πολυ συνθηκη ναι την κατεβαζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Χμμμ μου βαζεις δυσκολα γιατι μαρεσει. Ο Λοτζε ειναι πιο κιλερ. Αυτος εδω ειναι πιο all around. Πασαρει καλυτερα, ειναι πιο δημιουργος για τους αλλους. Αλλα σαν shoot και εκτελεση ειναι πιο πανω ο Λοτζε. Αυτος εδω 2-3αριζει με καλο ball handling, και γενικα κανει πολλα πραματα. Και αμυνα παιζει, και φτιαχνει φασεις, και εκτελει αν χρειαστει. Ο Λοτζε ειναι λιγο πιο μονοδιαστατος αλλα σαυτο που τον θελουμε ειναι σουπερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Τον είδα φέτος με τον ΒΑΖΕΛΟ....Βέβαια έλειπε ο Τεόντοσιτς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Αρκετα κοντρολαρισμενος παιχτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. συμφωνω στην αναλυση..παντως και οι 2 παιχτες ειναι κατι αναμεσα σε 2 και 3..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. Ισχυει... ειναι περιεργοι και οι δυο! Ουτε 2αρια καθαρα ουτε 3αρια... Αλλα πλεον ετσι πρεπει να ειναι οι θεσεις στο μπασκετ αν εισαι πανω απο 1.95. Πρεπει να μπορεις να παιξεις και τις δυο θεσεις οπως επαιζε ο Σατο. Αν εισαι πιο κοντος αλλα κιλερ πας αναγκαστικα στο 2, τυπου Σπανουλη, Ρακοσεβιτς, Ναβαρο και σια. Και αν εισαι κοντος και δεν εισαι κιλερ πας κατευθειαν στον ασσο. Απλα πραματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. εμενα αυτο που δεν μ αρεσει ειναι οτι δεν ειναι τοσο εκρηκτικος..δλδ μου φαινεται λιγο στον κοσμο του..μου περναει λιγο απαρατηρητος ενω εχει καλα στοιχεια οπως λες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Eιναι σερβο βουλγαρος γιαυτο... πιο τσουκου τσουκου μπολ! Αλλα στα βασικα που λεμε ειναι καλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή