Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ρε τον Κωστάκη... part 2

Κανονικά θα έπρεπε να έχει ήδη  εκπνεύσει το (και καλά) τελεσίγραφο της Μπάρτσα, αλλά ακόμα ούτε φωνή, ούτε ακρόαση... Και από εκεί που τα ρεπορτάζ 24 ώρες πριν είχαν πάρει φωτιά, τώρα...τίποτα!

Έτσι πως έχουν τα πράγματα, η διαφαινόμενη παραμονή του Παπανικολάου στην ομάδα γεννά ερωτηματικά πολλά και σε αγωνιστικό και σε άλλο επίπεδο. Ο χειρισμός της όλης υπόθεσης ήταν ΓΕΛΟΙΟΣ από πλευράς του και θύμισε σε εμάς τους λίγο πιο μεγάλους, εποχές και καλοκαίρια που ένας άλλος "μικρός" και "αγαπητός" Παπανικολάου, έκανε τα ίδια τσαλίμια. Η ιστορία γνωστή. Η επανάληψη αυτού του έργου, είμαι πεπεισμένος  θα μας στοιχίσει άσχημα σε βάθος χρόνου μιας και θα δημιουργηθούν "προηγούμενα" που θα οδηγήσουν αλλού την όλη "φιλοσοφία" και συνοχή της ομάδας. Δηλαδή, γιατί να μη βγει και ο Μάντζαρης του χρόνου να ζητήσει τον ουρανό και τα αστέρια ή ο Σλούκας?

Υπήρξε πουλέν και αγαπημένο παιδί του γράφοντα, αλλά όλα έχουν ένα κόστος σε αυτή τη ζωή και το δικό του θα πρέπει να είναι η έξοδος. Στο κάτω-κάτω έχει εξασφαλισμένη τη ζωή του και θα 'ρθουν και άλλα μεγάλα συμβόλαια. Με τη στάση του, εγώ τουλάχιστον εξέλαβα, ότι δεν έχει πάρει μυρωδιά από Ολυμπιακό. Και επειδή πολλά διάβασα δεξιά και αριστερά για "επαγγελματίες" και "ρομαντισμούς", ας μου απαντήσει κάποιος μόνο σε αυτό: Εκτός από το να ζητάς και μάλιστα με άσχημο τρόπο, δεν υπάρχει στο γλωσσάρι του "επαγγελματία" και το αναγνωρίζω? Ο Σπανούλης θα έπρεπε να έχει υπο-δείξει ΠΟΛΛΑ με τη στάση του (ή ο Πριντ που έπαθε και έμαθε...), αλλά... Είναι πολλά τα λεφτά, έτσι?

Το να μείνει λοιπόν και να υπάρχει η ξενέρα του κόσμου πάνω από το κεφάλι του, είναι κάτι που δε βλέπω πως μπορεί να είναι διαχειρίσιμο από πλευράς του. Έχει αποδείξει μέχρι στιγμής, ότι εκεί δε το 'χει. Ξέρω ότι είμαι ακόμη εν θερμώ και πιθανόν να κριθώ ως "λάθος" και "θερμοκέφαλος", αλλά για μένα, οτιδήποτε έχει να κάνει με παραμονή του, είναι ξεκάθαρα ΛΑΘΟΣ.
Σε αναμονή εξελίξεων λοιπόν...

ΥΓ: Πολύ θα ήθελα να μάθω τις αντιδράσεις των συμπαικτών και φίλων του. Ακόμη πιο πολύ θα ήθελα εκείνη του Σπανούλη...

309 σχόλια:

  1. Μαικ, ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει τελικά και τι από όλα όσα ακούμε και διαβάζουμε είναι αλήθεια. Προφανώς πήραν τα μυαλά του αέρα με όλα αυτά και με τα rising star και Mr. 67% (που έλεγε και ο Ιωάννου) , αλλά εγω πιστεύω πως το έχει μετανιώσει το πως το χειρίστηκε γενικά. Είδωμεν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eτσι ειναι ομως τα λεει ο Τζιμ... Υπομονη να δουμε ακριβως πως εχει το θεμα και θα κρινουμε αναλογως. Το ασχημο ειναι οτι μας παει πισω μεταγραφικα με την αποκτηση ψηλου... Η θα πας μας παει πολυ μπροστα αν τελικα πουληθει ο Παπ! Ειδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μαικ γεια ελπιζω να περνας καλα στις διακοπες σου...διαβαζω το μπολκ καθε μερα απλος δεν ειμαι και στα καλυτερα μου τωρα τελευτεα κ γ αυτο δεν γραφω....ομως το μπλοκ ειναι πραγματικα η πιο ωραια συντροφια μου γιατι σχεδων ολα τα παιδια που γραφουν και κατεχουν το αντεικιμενο και ειναι αρρωστει με τν θρυλο μας!
    δεν εισαι ο μονος που αγαπησε τν παπ ολοι μας σχεδων το ιδιο νιωθουμε για τν κωστακι ...εμενα με εχει ξενερωσει παρα πολυ με ολα οσα εχει κανει τς τελευτεες μερες ...κ οπως πολυ σωστα γραφεις στο νεο σου ποσταρισμα μας θυμιζει τν αλλω κωστακι αλλα και αν μεινει θα εχει φερει πολλους κλειδωνισμους στην ομαδα γτ πολυ απλα ο σλουκι αν κανει παπαδες φετος του χρονου στα 23 θα πρεπει να μας ζητησει το σεφ...
    η μονη γιατρεια στο θεμα του παπ κατα τη γνωμη μου ειναι να δεχθει ενα συμβολεο σαν του πριντεζι 3ετες αλλιως υπαρχουν κ αλλου πορτοκαλιες ....βοηθησε παρα πολυ τν ομαδα στην ανναγενηση της αλλα ως εκει...ο θρυλος παν απ ολα ....ο θρυλος δεν ειναι προσωπα αλλα ΙΔΕΑ!
    με μος και ντειβις ειμαστε κομπλε.....εκτος και αν ο κωστακις βαλει την ουρα στα σκελια και μας κλεισει τα στοματα στο παρκε και στο μελανι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να ρωτησω κατι ασχετο μεχρι να δουμε τι θαγινει και να αναψει η κουβεντα; ελα πες την αληθεια εσκαβες 2 μερες και περασες οπτικη ινα στην παραλια ή εγκατεστησες κεραια κινητης τηλεφωνιας για να εχεις δικτυο και να γραφεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιχαλη λες για το Σπανουλη, για μενα σε καμια περιπτωση δεν επαιξε ο Σπανουλης σαν παιχτης 2.5 μυριων φετος και ο Παπ σαν παιχτης 500 χιλιαδων. Οπως ελεγα οτι και με Χαινς ειχε γινει αδικια γιατι τα λεφτα που επαιρνε για 2η συνεχομενη χρονια ηταν πολυ λιγα. Ο Σλουκας και ο Μαντζαρης αμα περιμενουμε οτι θα ειναι κοροιδα να παιζουν ολη τη 3ετια που ειχαν υπογραψει με τα συμβολαιακια ενω εχουν παρει 2 ευρωλιγκες καλα θα μας κανουν και θα φυγουν μολις καποιος τους προσφερει ενα ανθρωπινο συμβολαιο και αναγνωρισει την αξια τους. Δεκτο να παρει καποιος το πρωτο χρονο συμβολαιο χαμηλο αλλα οταν εχει κανει 2 καλες χρονιες και εχει δειξει την αξια του τον καλεις για αναπροσαρμογη για μενα αυτος ειναι νομος. Ειναι προκλητικο να υπαρχουν τετοιες διαφορες στα συμβολαια των παιχτων ενω εχουν προσφερει τοσα. Δεν μπορει ο καθε Ντανστον να παιρνει 400 χιλιαρικα και να παιρνει ο Μαντζαρη και ο Σλουκας με 2 ευρωλιγκες τοσα. Καλο ειναι να καταλαβουμε οτι την 1η ευρωλιγκα την πηραμε σαν αουτσαιντερ, την 2η ξεκινησαμε παλι ετσι, αλλα την 3η οι παιχτες μας εχουν αποδειξει την αξια τους και πρεπει να πληρωνονται αναλογως... Αλλιως τους υποτιμας. Αυτος ειναι και ο λογος που πριν ξεκινησουν οι μεταγραφες δεν πιστευα οτι θα παρουμε τα ονοματα που λεγατε, πολλοι θα θελανε αυξηση και λογικο . 700 χιλιαρικα για να πεις στον αλλο να μεινει και να μην παει ΝΒΑ ειναι χαμηλα. Για μενα θα πρεπει να κινηθει κοντα στα 900 χιλιαρικα. Για τοσα ηταν η αποδοση του φετος. Επισης δεν καταλαβαινω αυτη την ευκολια που μηδενιζουμε παιχτες μας. Μας εχουν δωσει τεραστιες χαρες. Και αυτος και ο Σλουκας και ο Μαντζαρης και ο Χαινς και ο Σπαν κτλ, ολοι μαζι το κανανε. Ουτε η φανελα το εκανε ουτε τπτ, ας ειμαστε ρεαλιστες. Τη φανελα φορεσανε και αλλοι και θυμομαστε τι εγινε. Και ηταν και πιο παιχταραδες απο τον Ντειβις που λαχταραμε η δεν ξερω και γω ποιον. Αυτη την ομαδα αρνουμαι να τη δω να φευγει ελαφρα τη καρδια. Δεν ειδαμε τι επιλογες ειχαμε κανει τοσα χρονια? Τοσο ευκολα θα βρουμε αντικαταστατες αυτης της ομαδας νομιζετε? Μετα τη φυγη Χαινς-Αντιτς δεν μας παιρνει να φυγει αλλο ενα τοσο βασικο στελεχος. Δεν θα αλλαζα ουτε Μαντζαρη ουτε Σλουκα ουτε Παπ για καλυτερους παιχταραδες, γιατι εχουν δεσει, εχουν βρει ρολους και τους εχουν αποδεχτει. Δεν ειναι μονο ο Σπανουλης η ομαδα για να λεμε εμεινε αυτος και ολα καλα. Σπανουλη ειχαμε και το 2010 με Λουκας και Τεο μαλιστα αλλα δεν προσφερανε σε καμια περιπτωση οσο οι υποτιμημενοι νεοι μας και αποκλειστηκαμε απο τη Σιενα με Ιβκοβιτς στο παγκο ε, οχι κανα μυρωδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Joe, περίμενα την τοποθέτησή σου, αργά ή γρήγορα, για το θέμα. Κοίτα, είμαι ο τελευταίος που θα ασχοληθεί με τα ποσά, έτσι πως το θέτεις. Και στην τελική, 99/100 φορές είμαι με τον εργαζόμενο και όχι με τον εργοδότη. Εδώ παίζει κάτι που η αγάπη σου για τον Παπ, μάλλον σε κάνει να ξεχνάς η να παραβλέπεις. Δεν υπήρχε κανένα θέμα πιο πριν. ΚΑΝΕΝΑ! Και όταν έρθει η ώρα να συζητηθούν τα ποσά για τους Σλούκα, Μάντζαρη, αν γίνει στραβή, θα την θίξουμε όπως έχει γίνει και καλά γνωρίζεις και σε άλλους, που φανήκαν μισθοφόροι εν τέλει. Λες να είμαστε ρεαλιστές. Γιατί που δεν είμαστε ρε αδερφέ? Που δε σχολιάσαμε από κοινού εδώ μέσα τα λάθη της ΚΑΕ σε θέματα και καταστάσεις. Μήπως αυτό εδώ το blog δεν έγραψε πρώτο σε όλο το ερυθρόλευκο φάσμα (και ας φανεί λιγάκι ξιπασμένο αυτό), ότι γίνονται λανθασμένες κινήσεις σε θέματα ανανεώσεων? Θυμάσαι πότε τα κουβεντιάσαμε εδώ πρώτη φορά και πότε ξεκίνησε ο ορυμαγδός των ΜΜΕ? Δε βγαίνουν από την τσέπη μου, οπότε καρφάκι δε μου καίγεται για αυτά. Παρόλα αυτά, η κουβέντα γίνεται για τον Παπ και όχι για τον Μάντζαρη ή τον Σλούκα, που είχε ΠΟΛΥ μεγαλύτερες απολάβες αν θες να το πάμε εκεί. Τώρα αυτό για τον Σπαν, το αφήνω να το ξανασκεφτείς. Γιατί αν μπούμε σε τέτοιες συγκρίσεις, πέφτουμε σε λούμπες πιστεύω. Και δεν είναι 700 χιλιάρικα για να μην πας ΝΒΑ, είναι 700 χιλιάρικα γιατί σε θέλω να κάτσεις εδώ. Έχει διαφορά νομίζω. Δες λοιπόν τους όρους που έθεσε (αν είναι ποτέ δυνατόν) ξανά και ξαναπές μου, ποιος είναι ο αδικημένος της υπόθεσης? Δεν είμαι εγώ και συ που έτσι ελαφρά τη καρδία θέτουμε εκτός ομάδας παίκτες. Είναι οι ίδιοι φίλε. Και όταν ένα παιδάκι, όσο μέλλον καινα 'χει, ζητά με τέτοιο τρόπο να ανεβεί την κλίμακα, τότε τους δείχνεις την έξοδο και αμαρτίαν ουκ έχεις. Απλά. Και κάτι ακόμη, αυτό το "μηδενίζουμε" που πάει? Για Πριντ δε το έχω γράψει πολλές φορές, με τελευταία το σημερινό ποστ... Αυτό δε λέει κάτι στον "μικρό"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να περιμένουμε, ΟΚ Τζίμη. Αλλά δε βρίσκεις ότι εδώ υπάρχει αντίφαση? Γιατί δε ταιριάζουν με τίποτα το "πήραν τα μυαλά του αέρα" με το "αν είναι αλήθεια". Ή το ένα ισχύει ή το άλλο. Μη κοροϊδευόμαστε. Εννοείται και είναι αλήθεια και δε ξέρει πως να το μαζέψει τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και συ τέκνον Πέτρο? Υπομονή σε τι ακριβώς, φίλε? Τι από όλα αυτά που γράφτηκαν και δε διαψεύσθηκαν, μπορεί να είναι παραποιημένο? ΟΚ, την κάνω. Να ξέρετε όμως, ο μικρός τα έκανε σκατά, αυτή είναι η μόνη αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είσαι on fire έτσι? ;-)
    Ας πούμε ότι βρήκα τρόπο να "δανειστώ" bandwidth από τον μόνο πάροχο internet στην περιοχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μιχαλη δεν ειναι απλα 700 χιλιαρικα για να μεινει. Δεν επελεξε να παει για 100-200 χιλιαρικα σε Μπαρτσα πουθενα δεν εχουμε δει κατι τετοιο. Ακομα και τωρα Ολυμπιακο λεει οτι θελει. Το ΝΒΑ ειναι το ονειρο του ασχετα αν θα επιτυχει η οχι. Δεν ειναι τα λεφτα. Ο Σπανουλης εμεινε σε μας για τον ιδιο λογο και τον υποστηριζουμε και αυτος ειναι το κινητρο, η φιλοδοξια. Αυτη εχει και ο Παπ και θα την καθυστερουσε μονο για ενα πολυ υψηλο συμβολαιο. Αν επιλεξει να παει Μπαρτσα για λιγα χρηματα παραπανω θα του τα χωσω παρολη τη συμπαθεια που του εχω. Το μηδενιζουμε το ειπα με την εννοια του ποσο ευκολα λεμε ας φυγει ο ταδε υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες κι εμεις θα πετυχουμε. Κοντευουμε να διωξουμε ολη την ομαδα. Οι οροι που εθεσε ειναι υπερβολικοι αλλα ειναι οροι διαπραγματευσεις που εχουν παντα κλιμακωσεις και παζαρια. Ας περιμενουμε να δουμε την καταληξη και ας κρινουμε τοτε. Εχουμε ηδη θαψει το παιχτη και ειδικα στο RP επικρατει χαμος, ολοι πλεον με τη δημοσιευση των διαπραγματευσεων που κακως εγινε απο τη διοικηση, σαν μια αμορφη μαζα κραζουν τον Παπ. Εχει χαλασει το κλιμα και κακως δλδ αν ανανεωσει με λογικα λεφτα γιατι πρεπει να ειναι μαυρο προβατο ενω εχει προσφερει τοσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γεια σου Redball! Μας φτάνει φίλε που λες ότι είμαστε η πιο ωραία συντροφιά σου!! Αλήθεια τώρα, δε ξέρω τι λούκια τραβάς (αν και φαντάζομαι), αλλά μη νομίζεις ότι απέχουμε οι πιο πολλοί. Αν δεν είχε εξοχικό η γυναίκα μου, δε θα είχαμε και διακοπές... Μπανάκια να κάνουν οι πιτσιρικάδες να ξελαμπικάρουν. Δύσκολοι καιροί για όλους. Όπως λέει και ο θείος Lemmy, "don't let the bastards grind you down"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μα δεν είμαστε RP εδώ βρε αδερφέ! Δες τον Νότη,που το έδειξε το παιδί να γουστάρει την παρέα μας και το ότι εδώ ακόμα και οι "ακραίες" απόψεις (ας πούμε), τεκμηριώνονται και στοιχειοθετούνται! Δεν έχω κάνει κλικ τόσες ώρες εκεί, ακριβώς για αυτό. Φοβούμενος τον κανιβαλισμό. Πες ο ένας, πες ο άλλος, τσιμπάς και μπαίνεις στο λούκι. Παρόλα αυτά, δε θέλω να ισοπεδώσω τον κόσμο. Ο μικρός το χειρίστηκε ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ και δε χρειάζεται να 'σαι "μπασκετικός" για να στραβώσεις. Ξαναλέω, με αυτά και με εκείνα, μόνος θέτει εαυτόν εκτός ομάδας. Εγώ ξενέρωσα άσχημα, όχι για το τι ζητά ή αν έχει δίκιο (που για τόσα ΔΕΝ έχει),αλλά για τον τρόπο του. Και αν το αφήσεις αυτό, τίθεται θέμα να χάσεις και άλλους από τον κορμό που με δίκιο λες και εσύ, κάναμε ΤΟΣΟ κόπο να χτίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Olympiakos/paei_mpartselona_o_papanikolaoy.2340187.html


    Βρε τον Κωστάκη λοιπόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με πρόλαβες! :P



    Πιο ακριβοπληρωμένος και από τον Ναβάρο λέει. Τόσο πολύ έχουν λυσάξει να μας αποδυναμώσουν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μος και γρήγορα θα ξεχαστούν πολλά. Εδώ όμως φάνηκε και το λάθος της διοίκησης/προπονητή να αφήσουμε τον Γιάνκοβιτς στα χέρια του Τράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προφανώς δεν περιμέναμε πως θα χάναμε έτσι τον Παπανικολάου. Θέλω να δω τώρα το πως θα ανταποκριθεί στην όλη κατάσταση τώρα. Είναι καθαρά παίκτης ψυχολογίας και δεν είναι καθόλου μικρό φορτίο να γίνεσαι ξαφνικά πιο ακριβοπληρωμένος και από τον Ναβάρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να σου πω την αλήθεια? Δε με νοιάζει. Στο καλό και να μας γράφει. Σα τον Μπουρούση θα καταλήξει, να έρχεται να κοιτά το ταβάνι του ΣΕΦ... Θέλω Μος άυριο κιόλας και καπάκι Ντέιβις. Όχι Μπέγκιτς τώρα. Το 1,5 από Μπάρτσα μη κασαριστεί. Θέλω Ντέιβις λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τα ειπες ολα....ρε μαικ εχουμε και την ιδια ηλικια και με καταλαβενεις,,,,,στο καλο παπ σε αυχαριστουμε.....για ολα ,,,,,,μος ντειβις και 3πιτ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απο οσο ξερω δεν γινεται να παρουμε και τους 2 γιατι ειναι αμερικανοι.Η τον εναν η τον αλλον δυστυχως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εγω πιστευω οτι με Davis ,Mos και Gordon/Lucas ειμαστε πολυ καλα.Τον Παπ τον θεωρω απωλεια κυριως σιτην ταχυτητα που προσφερει την ομαδα, αλλα γενικα φετος εινα πολλα παιχνιδια που εκτεθηκε στην αμυνα απο πολυ μετριους επι8ετικα παικτες.Η αμυνα του σιγουρα καμια σχεση με την αμυνα που επαιζε επι Ντουντα,συν το συνδρομο Dirk που ειχαν φετος και αυτος και ο Πριντεζης.Επιπλεον αντιδρασεις οταν χανεις τριποντο ,πιανω τα μαλλια μου,κλαιω σαν παιδακι και κοιταω τον υψιστο με εκαναν να αναρωτιεμαι για την ψυχολογια που ειχε σε πολλες στιγμες του παιχνιδιου.Πιο πολυ τον ενδιεφερε το ποσοστα του και να προωθησει το image του ως next best thing της Ευρωπης, παρα η ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φωνή της λογικής20 Ιουλίου 2013 στις 5:00 π.μ.

    Αδερφέ είπες 3 αμερικάνους όταν έχει απομείνει μόνο μια θέση ξένου. Επίσης gordon ειναι ανεφικτη περίπτωση. Στα άλλα για Παπ συμφωνώ, τους πιασαμε πολυ μαλακες τους ισπανους τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φωνή της λογικής20 Ιουλίου 2013 στις 5:02 π.μ.

    Και Μος και Ντέηβις δε γίνεται Μιχάλη. Αμα πας για ντεηβις πας για κοινοτικο 3αρι μετα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. κατσε μην βγούμε εμεις οι μαλάκες στο τέλος .. θα μας φερουν καναν Ινγκλις και θα γελάνε και τα τσιμέντα στο σεφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φωνή της λογικής20 Ιουλίου 2013 στις 5:44 π.μ.

    Kαθόλου μαλάκες. Με το Buy out του παίρνεις πίσω όσα του έδινες τα 3 απο τα 5 χρονια του συμβολαιού του, μπορείς να πας να ψωνίσεις ψηλό με πολύ μεγαλύτερη άνεση και χάνεις ενα παίχτη που ναι μεν είχε πολύ καλό σούτ και ήταν αρκετά καλός αμυντικά, άλλα πάσχει σε παρα πολλα επίπεδα που κανουν ενα 3άρι καλό και είναι και πολύ ασταθής. Καλοί μαλάκες οι ισπανοι, όχι γιατι ο παίχτηε είναι κακος, ισα ισα, άλλα γιατι δεν αξίζει ολα αυτα τα λεφτα που δαπανουν για αυτον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ναι το θέμα είναι που θα πάνε τα λεφτά αυτά γτ με μπέγκιτς και μος στην καλύτερη, δεν κάνουμε δουλειά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μιχαλη δεν νομιζω προσωπικα οτι ο παιχτης ειναι αχαριστος... Ισως τα παζαρια τα εχουν αναλαβει αποκλειστικα οι μανατζερ του, οπως αρχικα ειχε γινει και με τον Σπανουλη και Ραζανατοβιτς μεχρι να συναντηθει ο ιδιος με τους Αφους και να αλλαξει το κλιμα... Δεν λεω οτι καποιος εχει παραποιησει κατι, αλλα ισως υπαρχουν πραματα που εγω και εσυ δε τα ξερουμε και εχουν παιξει ρολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σε συμπαθησα μονο και μονο λογω Σον Κεμπ!!! Καλοριζικος αδερφε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Συγνωμη τωρα ρε Μιχαλη, εσυ μαυτα τα λεφτα δε θα πηγαινες? Αναλογικα μαυτα που περνει τωρα? Στην τελικη τον αγαπαει τον ολυμπιακο αλλα δεν ειναι και παθολογικη η αγαπη... Και ο ολυμπιακος θα κερδισει και ο Παπανικολαου. Ασε που εμεις δεν θα φταναμε ποτε σε τετοια νουμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ετσι ειναι οπως τα λεει η Φωνη... Για μενα η πας για καλο αμυντικο στο στυλ του, αρα Μος, η χτυπας Ινγκλις που πραγματικα πιστευω σεμας μπορει να κανει τρομερα πραματα. Εδωσε και πηρε ο Παπ, και μαλλον εδω ειναι το τελος της διαδρομης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο Τζοε απο κατω εχει δικιο σε πολλα πραματα... Εγω τα βλεπω λιγο πιο σφαιρικα. Ο Παπανικολαου εδωσε και πηρε στον ολυμπιακο. Αχαριστος δεν ειναι, ξερει ποιος τον εκανε μαγκα και τον εβγαλε απο εκει που ηταν(σεναν Αρη που την τελευταια του χρονια, που εκανε τρομερο ευρωπαικο και παγκοσμιο με την εθνικη, δεν επαιζε πανω απο 10λεπτα) τον πηρε και τον εκανε 2 φορες πρωταθλητη ευρωπης. Εδωσε και πηρε. Βρηκε το Ντουντα που τον εκανε ανθρωπο. Εφτιαξε το σουτ. Πανηγυρισε μαζι μας στα δυσκολα, στα κρισιμα τριποντα. Εξαφανισε τον Κιριλενκο μαγκες! Εξαφανισε σε ενα ματς για πλακα τον Μπατουμ! Ηταν ο mr 67%! Δεν ειμαι αχαριστος και δεν σβηνω τιποτα οπως δεν εσβησα ουτε απτον Σουμποντιτς ουτε απτον Παπαλουκα ουτε απο κανεναν... Απο αυτο το ντιλ επωφελειται και ο ενας και ο αλλος. Και εμεις γιατι θα μπουνε λεφτα στο ταμειο να κλεισουμε την τρυπα στη φροντλαιν, και στο 3αρι, και στο μπακ απ 2-3, στον Κωστα γιατι "εκτοξευει" πλεον το κασε του, γιατι καλως η κακως ολοι θελουν να βγαλουν οσα περισσοτερα, μεχρι να σταματησουν, γιατι το τι σου επιφυλασει το αυριο δε το ξερει κανεις. Οποτε μην ειμαστε αχαριστοι, ειμαι σιγουρος οτι μολις τελειωσουν ολα αρνητικα η θετικα θα δωσει μια συνεντευξη ο Κωστας εφολης της υλης. Εγω δε μπορω ετσι απλα να διαγραψω εναν παιχτη ο οποιος καθε φορα που εβαζε κρισιμο τριποντο πανηγυριζε και για τους 10.000 που βρισκονταν μεσα στο Σεφ. Αυτος ο παιχτης δεν ειναι μισθοφορος μαγκες. Ειναι απλα ενα παιδι που ψαχνει να βρει τον πιο καλο δρομο, και ο πιο καλος καμια φορα ειναι αυτος που περιεχει τη μεγαλυτερη ασφαλεια... Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλώς τον! Μάλλον της γενιάς μας είσαι και 'συ για να 'χεις Σον Κεμπ, χεχε! ;-)
    Davis/Moss θα πρέπει να 'ναι πρώτες επιλογές πλέον και πολύ ξενερώνω που έρχεται το χαρτί από Βαρκελώνη και πάμε για Μπέγκιτς... Στο 3 με Moss, το λέω καιρό χάνουμε σε νιάτα, ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ σε άμυνα, εμπειρία και είμαστε στα ίσα σε σουτ από περιφέρεια. Δε ξανασχολούμαι με Παπ, ο καθείς κάνει τις επιλογές του σε αυτή τη ζωή. Η ιστορία θα δείξει ποιος δικαιώθηκε καιποιος όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Την έχω και γω αυτή τη φοβιά Τζίμη,μαζί σου, ειδικά που ακούω ακόμα να παίζει το όνομα του Μπέγκιτς. Όχι ότι δε μου κάνει, αλλά με τόσο χαρτί πια, ο Davis θα πρέπει να μπει αεροπλάνο μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν είναι αυτή η κουβέντα μας ρε Πετράν. Εγώ δε θα πήγαινα, αλλά εγώ είμαι και δηλωμένος λακαμάς, οπότε μη με παίρνεις στα σοβαρά. Αυτή τη στιγμή και από το πουθενά δημιουργεί τρύπα και θέμα στην ομάδα. Ο ίδιος που έπαιρνε τηλ τον Σπανούλη τις πρωινές ώρες όπως έλεγε, για να μάθει αν θα μείνει στην ομάδα... Πως αλλιώς να το πω, πια? Τις δύσκολες στιγμές δείχνεις πόσο δέθηκες με κάτι "ρομαντικό" όπως την φανέλα και όχι όταν βάζεις το τρίποντο και πανηγυρίζεις με 10000 γαύρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μη με ξενερώνεις τώρα ρε φωνή! Είχα την αίσθηση πως ο Moss είχε κοινοτικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Καλώς τον! Μεταλλάς και συ (αν κρίνω από το nick)? Μακ, Φωνή, Μήτσος, ρε παιδιά ο μόνος ροκενρολλάς εγώ είμαι? Αλλάξτε μόνο avatar μάγκες, γιατίνομίζω ότι κοιτώ δικά μου ποστ καισας προσπερνώ!!! Το έγραψε και οη Φωνή πιο πάνω, για να το λέτε δυο, πιάστηκα αδιάβαστος. Νόμιζα ότι τόσα χρόνια στην Ιταλία, είχε κοινοτικό ο Μος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μη μασάς ρε φίλε! Αυτό θέλουν, να πέσουμε στην κατάθλιψη να μας έχουν του χεριού τους. Ξέρω ότι είναι ΠΟΛΥ δύσκολο (είχα τον αδερφόμου κοντά 3 χρόνια άνεργο), αλλά κράτα φρόνημα. Αλήθεια σου λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Άσε που θα βρει και το φιλαράκι του τον Ντόρσι εκεί πέρα... Με πιανς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κοίτα που φτάσαμε 2 χρόνια μετά. Εγώ να τον κράζω και συ βάζεις πλάτη!!! Ειρωνία έτσι? Χεχε, σου απάντησα και πιο κάτω, αλλά είμαι ξεκάθαρος Πετράν. Δουλειά του αυτός, δουλειά μας και 'μεις σαν οπαδοί, δίκαια πράματα. ώρα καλή, αλλά φανέλα δε πόνεσε. Ξέρω ότι κατά 90% θα φαίνομαι λακαμάς με αυτά που λέω, αλλά όλα είναι θέμα επιλογών. Να στο πω και αλλιώς? Έχω δυο blog. Το ένα το μουσικό, έχει κάνει ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ όνομα παγκοσμίως. Έχουν γράψει για αυτό περιοδικά σα το UNCUT και ο Henry Rollins δηλώνει φαν και μιλά για αυτό συνέχεια στη στήλη του στην LA Weekly, μεταξύ πολλών άλλων. Οι προτάσεις της Google για διαφημίσεις πέφτουν βροχή και γω με δυο παιδιά δε είμαι και πολύ άνετος οικονομικά. Παρόλα αυτά και για να κρατήσω ανεξαρτησία στο τι γράφω και τι λέω, παραμένω μαλάκας ρομαντικός και αρνούμαι κάθε cent. Το ίδιο και εδώ (το έλεγα και στον Μακ). Τα hits μέρα με την μέρα μεγαλώνουν. Μας διαβάζουν από Σερβία, Ρωσία, Ισπανία τουλάχιστον 100 άνθρωποι καθημερινά. Δε βάζω κάτι, γιατί νιώθω ότι χαλάω αυτή τη γωνιά που όλοι σας βάλατε πλάτη στο να αρχίσει να κάνει κάτι. Είμαι μαλάκας? Μπορεί. Ειλικρινά δε θα το ανέφερα ποτέ αυτό, αλλά ήταν καλό παράδειγμα για σου δείξω πως σκέφτομαι γενικώς. Δε κρίνονται όλα ρε φίλε, με βάση το γαμημένο το χρήμα. Η υστεροφημία του Σπαν θα 'ναι τεράστια μόνο και μόνο γιατί πάνω στο peak του, κατέβασε κασέ και έμεινε εδώ. Κάποιος πρέπει να πει στους μικρούς, να ανοίξουν κανα κωλο-βιβλίο να γίνουν άνθρωποι. Γιατί αυτή τη στιγμή ζουν σε χρυσό κλουβί και είναι έρμαια των μανατζαραίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΔΕΝ με προσέχεις λέμε.
    Έχω γράψει τις δύο ιδανικές επιλογές:

    1. Ντέιβις, Μασιούλις
    2. Ζόριτς, Μος.
    Σε πεντάρια υπάρχει κι ο Λάμπε ενώ σε τριάρια ο Κλέιζα.
    Εμείς όμως θέλουμε κάποιον καλό αμυντικό στο 3 μιας και ο Περπέρογλου είναι πιο στατικός και αργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ενταξει εφυγε....
    τωρα με μος-μπεγκτις μπορουμε να γαμησουμε μεχρι και την αυθεντικη ντριμ-τιμ..σιχαματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. πετρο κανε τη σουμα,μεινο ειναι ο οσφπ..

    2,3 συνολικα κοστισε..1,5 θα παρει...
    η ομαδα διλαυθηκε απο τα δικα μαςχερια..και διαβαζω για θριπιτ και τετοιες εμετικες βλακειες...
    ειμαι πολυ απογοητευμενος..
    και με χαινς και με παπ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αν είναι έτσι ρε συ Πέτρο, να βγουν όλοι έχουν συμβόλαια σε ισχύ και να ζητάνε αυξήσεις επειδή είναι μέλη της ομάδας με τα 2 συνεχόμενα Ευρωπαϊκά.
    Στον Πάο τόσα χρόνια με τα 4 Ευρωπαϊκά, γιατί δεν σήκωνε κανείς κεφάλι;
    Όποιος σήκωνε, τον έτρωγε η μαρμάγκα και πάντα μάγκας ήταν ο Ζοτς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Σόρυ ρε Μακ, πολλά στο κεφάλι... Άρα η επιλογή 2 τώρα, γίνεται αυτόματα Μπέγκιτς - Μος? Πάντως το σενάριο Κρίστμας αρχίζει να ξαναβγαίνει σιγά-σιγά... Τώρα αν θα αποδειχθεί αληθινό, άλλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Θυμασαι πολλους παιχτες τοσσα χρονια στον Παο των ευρωπαικων με 100,200 και 500 χιλιαρικα για χρονια? Που να ειχαν και τοση προσφορα ομως ε? Ο Παο πληρωνε καλα τους παιχτες του ολη τη 10ετια. Εδω ρε παιδια ο Ουκιτς επαιρνε 800 φετος. Ο Ματσιουλακος 450.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. φερνεις ντειβις-κλειζα και μποχωριδη που με τα μακρια χερια μπορεις να τον χρησιμοποιησεις μεχρι και στο τρια στην αμυνα,ενω επενδυεις στον καλυτερο μικρο..

    οτιδηποτε αλλο ειναι τρελλο πασαλιμα και εμπαιγμος..

    αν θελεις να σεβεσαι τον εαυτο σου και να πας για θριπιτ η εστω να εισαι παρων στον φαιναλ φορ και να μην ασελγησουν πανω σου τα πρασινα ερπετα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Φίλε Clyde, η ανάλυσή σου θα μπορούσε να είναι άρθρο στο blog του Μιχάλη από μόνη της.
    Απλώς, χωρίς καμιά τάση επιθετικότητας προς εσένα, δεν είναι ευανάγνωστη.
    Γράφεις κολλητά μετά τις τελείες σου χωρίς να πατάς κενό (space) με αποτέλεσμα να φαίνονται όλα μια μάζα.
    Δεν θέλω να το παίζω έξυπνος, αλλά αν θέλεις να γράφεις τέτοια σεντόνια, είναι απαραίτητη η χρήση του enter στο διαχωρισμό των παραγράφων.
    Αλλιώς βρε αδερφέ, μας βγαίνουν τα μάτια.
    Ευχαριστώ για το χρόνο σου.
    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ο Παπ δεν εχει τοσο κακη πασα οπως λες Clyde, αν θυμαμαι καλα ειναι και τεταρτος στην ομαδα μας σε ασιστ με 1,4 ανα παιχνιδι. Ειχε κανει καποιες λαθος πασες σε αιφνιδιασμους (κυριως ενα ματς με Εφες θυμαμαι). Νομιζω οτι ειναι αδικη η συγκριση με Διαμαντιδη, ο Διαμαντιδης μεχρι τα 24-25 του ηταν ενα τιποτα. Η συγκριση πρεπει να γινεται οταν φτανουν οι παιχτες στην ιδια ηλικια. Ξεχναμε ποσο μικροι ειναι οι παιχτες μας. Συμφωνω με Γιανκοβιτς, ημουν κι εγω ενας απο αυτους που ελεγαν οτι θα ειναι λαθος αν χαθει δεδομενου οτι ο Παπ θα εφευγε του χρονου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο Ματσιουλάκος δεν υπάρχει. Δεν τον ανανέωσαν επειδή κρίθηκε ακριβός. Αυτός όμως κράτησε από την αρχή της χρονιάς τον Πάο. Πολύ πριν βρουν ρυθμό με Λάσμε και Γκιστ ταυτόχρονα.
    Οπότε, διαφωνώ.
    Ποτέ δεν πήρε 100 και 200 ο Παπ.
    Ούτε καν ο Μάντζαρης. Ο Γεωργάκης μπορεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ο Μαντζαρης παιρνει εκει, σε αυτον αναφερομουνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Εγώ φίλε, δεν πιστεύω ότι θα πάρει Μπέγκιτς. Το θεωρώ προπέτασμα καπνού για κάποιο άλλο μεγαλύτερο σε αξία όνομα.
    Αν ήταν τόσο καιρό που έχει διαρρεύσει, γιατί δεν τον υπογράφουν τότε; Γιατί δεν τον ανακοινώνουν και απλά τον ανακυκλώνουν στην ειδησεογραφεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Δεν ξέρω ακριβώς πόσο παίρνει, αλλά δεν νομίζω τόσα.
    Στην τελική, γιατί να πάρει αύξηση ενώ έχασε σχεδόν όλη τη χρονιά;
    Χαλάει η πιάτσα Τζο με τον κάθε παπάρα Παπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καλώς όρισες φίλε.
    Όπως απάντησε κι η Φωνή, δεν παίζει να έχουμε 3 Αμερικάνους στο ρόστερ. Οι θέσεις που μας απέμειναν είναι μια ξένου και μία κοινοτικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Δεν ξερω ρε συ, δεν σου λεω να του δωσουμε οσα η Μπαρτσα που ειναι υπερβολικα αλλα ενα πιο υψηλο συμβολαιο το αξιζε. Το τραγικο της υποθεσης ειναι οτι δεν το ζητησε αυτος. Η Μπαρτσα εκανε προταση στη διοικηση πρωτα και μετα στο παιχτη μας. Η διοικηση θελοντας και καλα να τον κρατησει πηγε να του ζητησει να μεινει και του λεει πες μας ποσα θες. Ξεκινησαν οι διαπραγματευσεις και η διοικηση τα εβγαλε μονομερως ολα στη φορα εκθετοντας τον! Δεν μαθαμε ποτε αν και ποια ηταν η προταση της διοικησης! Μηπως γλυκοκοιταζαν το 1.5 και ηθελαν να τον ξεφορτωθουν? Υπηρξε προταση της διοικησης για ανανεωση και αν ναι ποια ηταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Δεν το έβγαλε η διοίκηση αλλά ο Παντελής Διαμαντόπουλος το θέμα στη φόρα. Δικό του λάθος ήταν. Πήγε για τη δημοσιότητα αντί να βάλει πλάτη με τέτοια δύσκολη υπόθεση.
    Από τη στιγμή λοιπόν που πήρε δημοσιότητα το θέμα, δεν μπορούσε να κρύψει κάτι οι διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Αν εννοεις το ρεπορταζ του Sport24,ειναι αλλου δημοσιογραφου και οχι του Διαμαντοπουλου παντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. To θεμα ειναι πως εφτασαν οι διαπραγματευσεις στα αυτια δημοσιογραφων. Αν φτασουν τελειωσε ολο και καποιος θα το βγαλει, δεν κατηγορω κανενα δημοσιογραφο αυτη ειναι η δουλεια του. Δεν μαθαμε ομως για Σπανουλη αν ξερω γω ζητησε στην αρχη 3 μυρια γιατι μπορει και να το κανε κι ας συμφωνησε με 2. Δεν ξερουμε ουτε θα μαθουμε ποτε τις διαπραγματευσεις επειδη εμεινε και επειδη ειχαν σκοπο οι Αγγελοπουλοι να τον κρατησουν. Ενω μαθαμε οτι ο Παπ ηθελε λεει 2 μυρια στην αρχη, ασχετο αν αντιπροτεινε μετα γυρω στο 1 και αν θα συμφωνουσε με ακομα λιγοτερα αν προτεινε κατι η διοικηση. Δεν ξερω, η διοικηση μου εβγαλε οτι μπροστα στο 1.5 μυριο δεν καιγοταν να τον κρατησει, δεν την ειδα ζεστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Του Φωτός εννοούσα αλλά και το 1ο άρθρο του sport24 ήταν του Διαμαντόπουλου.
    Αποδεικνύεται εδώ:
    http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Olympiakos/h_mera_ths_krishs_gia_papanikolaoy.2339125.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Καλά έκανε η διοίκηση. Θα χάλαγε την πιάτσα με τα υπόλοιπα συμβόλαια των μικρών.
    Εκτός αυτού, ο Παπ υποτίθεται ότι ήταν 3ος στην ιεραρχία μετά Σπαν και Πρι σωστά;
    Δεν σου υπολογίζω το Λο που για μένα ήταν ο MVP του final four και ο λόγος που χάσαμε τους τελικούς στην Α1.
    Γιατί λοιπόν να θέλει ο Παπ, να ξεπεράσει τον Πρι ή και το Σπαν σε χρήματα στα 25 του και χωρίς να έχει ολοκληρώσει το συμβόλαιό του όπως οι άλλοι 2 και ο Λο ταυτόχρονα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Δε γράφει όνομα πάντως το ρεπορτάζ του Sport24 που έστειλες. Πάντως το site έβγαλε πρώτο το θέμα και όχι η εφημερίδα(με ποσά εννοώ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ο Παο σκέφτεται Ράκοβιτς για το 5,λέει το παίδι που είχε το blog που έλεγε για Mάικλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Στο καλό και μη μας γράφει Σάββα.

    Το λάθος προνοητικότητας ήταν που δεν πήραν Γιάνκοβιτς για του χρόνου. Εκτός κι αν ήταν τόσο τσακωμένος με τον Μπαρτζώκα πια.

    Αυτό που πρέπει να κάνουν για μένα, είναι να πάρουν 2 Έλληνες οπωσδήποτε. Έναν στο 3 και έναν στα γκαρντ. Ο Κρίστμας δεν χωράει σε ρόστερ με βασικά κενά στο 3 και στο 5.


    Αν δεν στάξουν το χρήμα που πήραν/θα πάρουν, τότε θα τους κράξω. Μέχρι στιγμής, τους στηρίζω για τα υπόλοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Διάβασε το κείμενο κι όχι το όνομα του συντάκτη.
    "Οι "ερυθρόλευκοι" που απάντησαν αρχικά αρνητικά, θέλησαν να δέσουν τον Παπανικολάου, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Στην προσπάθεια τους να μην τον χάσουν το 2014, ζήτησαν από τον ατζέντη του μια πρόταση για επέκταση συνεργασίας. Η πρόταση της πλευράς του παίκτη, όμως, τους έκανε να πέσουν από τα σύννεφα. Οι υψηλές του απαιτήσεις (4.7 εκ. για τρία χρόνια - για τις οποίες έγραψε πρώτος ο Παντελής Διαμαντόπουλος), όμως, έδειξαν ότι δύσκολα ο παίκτης θα παραμείνει στο Λιμάνι. "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Κι όταν έστειλα το πρώτο sms στο Μιχάλη εκείνο το απόγευμα πριν 2 μέρες, έγραφαν για 6,5 μύρια καθαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Το παιδί που λες, γράφει ότι έχει πληροφόρηση εκ των έσω, ότι είναι δημοσιογράφος, ότι είναι αναλυτής.
    Εγώ βλέπω και διαβάζω όμως ότι δεν ξέρει ούτε συντακτικό ούτε γραμματική. Τι σόι δημοσιογράφος είναι τότε;
    Άσε που στις "προβλέψεις" του πέφτει έξω και μετά τα μαζεύει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Για μενα σε προσφορα φετος ειχαν Σπαν-Χαινς-Παπ ολη τη χρονια και Λο αμεσως μετα. Ο Πριντεζης ισως και να ηταν φετος 5ος σε προσφορα αν το καλοσκεφτουμε. Ουτε F4 ιδιαιτερο ουτε με βαζελο ουτε ολη τη σεζον λογω του τραυματισμου προσφερε αναλογα με τα περσινα. Ο Χαινς σταθερα καλος, ο Σπαν σε καποια παιχνιδια σκορπια ολη τη χρονια και στο F4, ο Λο μετρια κανονικη σεζον και δαιμονιμσενο Φ4 και ο Παπ σε ολη σχεδον τη κανονικη σεζον μεχρι το F4 καλος και μετα μετριος. Αρνητικος δεν ηταν ποτε παντως ακομα και στη κακη του μερα οπως με βαζελο επαιρνε ριμπαουντ και εβγαζε αμυνες οποτε το ranking 10 το επιανε παρολο το κακο επιθετικα του προσωπο. Δεδομενου οτι Πριντεζης παιρνει 950 ε γυρω στα 900 τα αξιζε ο Παπ. Οταν ο παιχτης προτεινει 1+ μυριο για μενα δειχνει οτι με γυρω στα 900 ισως και να συμφωνουσε. Ποτε δεν θα το μαθουμε πλεον. Ο παιχτης στις διαπραγματευσεις παντα θα πει παραπανω λογικο ειναι, δεν σημαινει οτι δε θα συμφωνησει με λιγοτερα ομως. Ο Πριντεζης στα 24 του ζητουσε 1.2 παντως...Ο Λο μαγκας με οσα εμεινε αλλα παντα παιζουν ρολο και οι προτασεις απο τις αλλες ομαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Θα το φροντίσω.Ελπίζω η επόμενη αναλυση μου να είναι για τον Ντέιβις ή τέλος πάντων για κάτι θετικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Φίλε μου να σου πω κάτι.Μπορεί ο Διαμαντίδης και ο κάθε Διαμαντίδης και Σπανούλης στην ηλικία του Παπ να ήταν ένα τίποτα όμως το στοιχείο της ντριμπλας και του να βλέπεις το γήπεδο το έχεις από όταν πρωτοασχολείσαι με το μπάσκετ.Δεν λέω ότι δεν χρειάζονται προπόνηση και πολύ ιδρώτα για να τα εξελίξεις και να τα τελειοποιήσεις αλλά πρέπει να το έχεις.Ο Παπανικολάου όπως και ο Φώτσης ποτέ δεν τα είχαν.....Αυτό πιστεύω...Δεν σημαίνει ότι είμαι σωστός.Ο Διαμαντίδης ακόμη και στον Ηρακλή έπαιζε playmaker οπότε σαφώς την ντρίμπλα την είχε όπως και την ασσιστ.Απλά εννοείται ότι με πολύ δουλειά έγινε αυτός που έγινε.Το ίδιο και ο Σπανούλης.Ο Σπανούλης είχε τα χαρακτηριστικάνα κάνει προσωπική φάση από το Μαρούσι.Δεν τον έκανε ο Ομπράντοβιτς να το έχει.Ο προπονητής και ο προσωπικός του ιδρώτας τον κάναν να είναι τόσο καλός στο ένας εναντίον ενός ( ή και εναντίον ὀλων )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. 3 πράγματα θα σου πω γιατί δεν έχω χρόνο.
    1. Ιεραρχικά αναφέρθηκα για τους Έλληνες. Όχι για όλους. Αξία στο χρηματιστήριο λοιπόν με αυτή τη σειρά: Σπαν, Πρι, Παπ.
    2. Ο Πρι ξεκίνησε διαπραγματεύσεις και ζητούσε τόσο ΑΛΛΕΣ εποχές και το κυριότερο ΑΦΟΥ είχε ολοκληρώσει το συμβόλαιό του.
    3. Όταν έπαιξε με τον 36άρη Πητ Μάικλ και τον εξέθεσε ο Αμερικάνος σε άμυνα και επίθεση δεν είχε ψυχολογία (πότε είχε άλλωτε φέτος μετά το Γενάρη; ) ούτε να τον σπρώξει, πού ήταν ο Παπ του 1,2 και ζητάει όσα έπαιρνε ο Μάικλ τότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. πετρο ειπες μεγαλη μαλακια..και ξερεις οτι ξερω οτι ξερεις,αυτο που ξερουμε ολοι...
    οτι ξερεις μπασκετ,χαχαχα..
    ο ινγκλις θα κανει τρομερα πραγματα;
    ποσα αουισκι;που λεει και η κορη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Σωστα αυτα που λες ειναι ομως Pg και sg αυτα που τον συγκρινεις, ειναι λιγο αδικο να μπαινει σε συγκριση τριπλας ενα 3αρι Παπ και ενα 4αρι Φωτσης. Θεωρω οτι εχει καλυτερη απο τον φωτση παντως βγαζει αρκετους αιφνιδιασμους ο Παπ και οταν βρει χωρο επιχειρει το ντραιβ. Εχει θεμα με την τριπλα σιγουρα και ισως να μην τη βελτιωσει πολυ ποτε αλλα ως 23χρονος εχει ακομα αρκετα περιθωρια βελτιωσης και στη ψυχολογια και στις αποφασεις του και στις κινησεις του. Εξαρταται απο τον ιδιο και ποσο θα δουλεψει. Προσωπικα φετος σε σχεση με περυσι ειδα μεγαλη βελτιωση σε πολλα πραγματα. Μην ξεχναμε και τι παιχτης ηταν ο Πριντεζης στα 22 του και πως γυρισε μετα το δανεισμο του. Στο μπασκετ ο παιχτης βελτιωνεται μεχρι τα 25 συνηθως. Ο Διαμαντιδης το εκανε ακομα πιο μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Άντε γεια Κώστα!
    http://www.redplanet.gr/basket/h-anakoinwsh-ths-kae-olympiakos-gia-thn-paraxwrhsh-toy-papanikolaoy-sthn-mpartselona.2340742.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Φωνή της λογικής20 Ιουλίου 2013 στις 1:57 μ.μ.

    Θα γεμίσει ψυχάκια η Μπάρτσα. Πάντως φτιάχνει πολύ δυνατή ομάδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Aναμένουμε τώρα την ''πρώτη μεγάλη του συνέντευξη μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στην Μπαρτσελόνα''.


    Μπας και καταλάβουμε τι σκατά τον βάρεσε στο κεφάλι και την είδε ξαφνικά Σπανούλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Mak λες να σου παρει το πουλεν ο βαζελος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. μ εκαποιους συγκεκριμενουςπαικτες φεραμ δυο ευρωπαικα..
    με ενα συνολο,με ενα κρομο,με ενα συνολο που ταιριαξε..
    και το διαλυσαμε μονοι μας.
    εκτος και αν γυοσταρετε την εκολη λυση οτι δεν φταιμε εμεις..
    και οι παικτς πηγαν σε ανταγωνιστριες ομαδες,αφου τους φτιαξαμε εμεις..
    η νομζιτε καθε χρονο θα εχουμε το κοκκαλακι της νυχτεριδας;
    τετοι ξενερωμα συνολικα δεν εχω φαει ουτε οταν εφυγε ο σιγαλας-ριβερς.
    βρηκαεμ επιτελους τη φορμουλα να κεριδζουμε τους παντες,να παιζουμε μπασκετακι που γουτασρουμε να βλεπουμε,τουλαχιστον ευρωπη και τι καναμε;
    κρατησαμε τον σπαν με συμβολαιο στο θεο και οι υπολοιποι αριχασαν τις συγκρισεις..
    και να ειστε σιγουροι σε δυο χρονακια θα αρχισουν τις συκγρισεις και οι υπολοιποι..δηλαδη ο μαντζαρης που τρεχει για 2 στην αμυνα και καλυπτει τον κροισο σπανουλη,ΜΑΛΑΚΑΣ ειναι;
    η ο χαινς που μαζευε ριμπαουντ για πεντε ηταν βλαξ;
    αναρωτηθητε λιγο και ελατ στη θεση των παικτων και στην ψυχολογια τους..
    οπως εσεις στην δουλεια σας τα δινετε ολα και αναταμοιβεται μονο ο κολητος του διευθυντη...
    συμφωνουμε οτι τα λεφτα ειναι τρελλα,αλλα αυτος ειναι το πανυγηρι...πεφτει πολυ χρημα απο μερικους τρελλαμενους...
    εγω παντως προσωπικα εω χαλαστει τρελλα,μονοι μας διαλυσαμε την ομαδα και αυτα που διαβαζω οτι κερδισαμε,μαλλον δεν υπολογιζετ σωστα..
    2,3 κοστισε ο παπ,1.5 παιρνεις,καντε την αφαιρεση...
    δυστυχως τα αδεφια τα εδωσαν ολα για σπαν και εκλισαν την κανουλα..
    ας μεινουμε με τον σπαν που ολοι εχετε θεοποιησει λες και ειναι ο τζορνταν..
    μαλλιν ξεχασαεμ ποιος πηρε τον περσινο τελικο,με ποιους 5 γυρισε περσι,με ποιος 5 γυρισε φετος μεχρι το ημιχρονο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. δεν ειναι μονο η δουλεια φιλε μαικ!χωρισα και με τη γυναικα μου μετα απο 9 χρονια μαζι πεσαν πολλα δυστηχως και το ενα με το το αλλο ...αλλα οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο που λεει και το ασμα....και κωστακις μπορει να μας σκοτωσαι που εφυγε αλλα δεν θα πεθανουμε κιολας ....εγω πιστευω θα μας βγει σε καλο η αποχωρησει του ετσι και ετσι του χρονου θα την εκανε καλυτερα μια ωρα αρχιτερα ....με μος και ντειβις παμε να τους τρελανουμε ολους και να θυμασαι γιατι ειμαι παλιος πλεον στο μπλοκ μπορει να μν γραφω συχνα αλλα διαβαζω ολα τα παιδια καθε μερα....εγραφα κατα περιοδους πως η κουπα η μεγαλη με ενδιαφερει και οχι η μικρη και επεσα μεσα....και για φετος αυτο πιστευω παμε για το 3πιτ γερα μαικ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. καλα εκανε..υπαρχουν και συγκρισεις,οπως δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι μικρος..πρεπει να παει 100 χρονων για να ανταμοιφθει;
    ο σπαν στην ηλικια του δεν ηξερε να καθαρισει τον ποπο του...ο παπ εχει ηδη 2 ευρωλιγκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Φωνή της λογικής20 Ιουλίου 2013 στις 3:03 μ.μ.

    Σαββα οπως θες τα λες, αν δεν υπηρχε Σπανούλης δε πηγαιναμε ποτε final 4, ειδικα πέρσι οπότε ο Παπ θα έβλεπε τις ευρωλίγκες μόνο στον ύπνο του. Και τεσπα ρε αδερφε και εμενα με χαλαει που σπαει ο κορμος σιγα σιγα, αλλα απο την αλλη δε θεωρω οτι ηρθε και το τελος του κοσμου. Με καταλληλες προσθηκες μπορεις και να παρουσιαστεις και πολυ καλυτερος. Δεν υπηρχε κατι που να μπορουσε να γινει διαφορετικα στη περιπτωση Παπ οσο και να χτυπιεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Λοιπόν τώρα που έχουμε και ανακοινώσεις ας πούμε 2 λόγια.
    Για αρχή;
    1)μπορεί να βγεί λίγο μεγαλό το σχόλιο αλλά υπόσχομαι στον @Mak οτι θα χρησιμοποιήσω όσα enter και space χρειαστούν.
    2)η κριτική στα γεγονότα θα γίνει με βάση οτι πρέπει να έχουμε ομαδάρα και όχι με το πόσα φράγκα θα χαλάσουν οι Αγγελόπουλοι. Χέστηκα εχούν λεφτά να ζήσουν και τα δισέγγονα τους.

    ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
    Καλά έκαναν και τον έδωσαν γιατί ναι μεν ήταν παιχταράς Ελληνας και βασικό κομμάτι της ομάδας αλλά δεν ειναί και ο lebron για να πάρει αυτά που ζητάει. Με τα λεφτά του μπορούμε να πάρουμε παιχταράδες στο 3-5 και να είμαστε καλύτεροι απο πέρσι.
    Ολα αυτά τα λέω γιατι όλοι ξέρουμε οτι του χρόνου ήθελε να πάει nba και γιατί είχε και τα ψυχολογικά σκαμπανευάσματα. Το μεγάλο κακό βέβαια είναι ότι έχουμε δώσει 2 παίχτες κλειδιά σε 2 βασικούς ανταγωνιστές.
    Θεωρώ ότι μπορεί να κάνει παπάδες στην barca αλλά αν δεν τον πιάσουν τα ψυχολογικά του αν και εκεί θα έχει μεγαλύτερο αγχος γιατι εκεί δεν θα είναι ο Κωστάκης το δικό μας παιδί αλλά ο πιο ακριβωπληρωμένος παιχτης ( δεν την παλεύουν οι ισπανοί.)

    ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
    Πρέπει να πάρουν μια απόφαση στην ΚΑΕ: αν θέλουν να είμαστε κάτι σαν την ποδοσφαιρική barca ( βασικοί πρωταγωνιστές στην ευρώπη ) ή κατι σαν την ποδοσφαιρικη porto ( πουλάμε παίχτες και θέλουμε μια συμπαθητική πορεία στην ευρώπη).
    Αν θέλουμε το πρώτο μπορούμε να πάρουμε για μένα

    1)Μος - Ζόριτς
    Τον Μος τον γουστάρω πολυ και θεωρ'ω οτι μπορει να ανταπεξελθει και ο Ζόριτς μια χαρα αφου δεν έχουμε άλλη θέση ξένου.Προς θεού οχι μπεκιτς και οχι ινγκλις

    2)Ντειβις - Σαν εμετεριο .
    Αυτο το δίδυμο το γουστάρω πολύ.
    Ελπίζω ενα απο τα 2 σεναρια και οχι αυτά που ακούγονται γιατί μετά δεν υπαρχουν δικαιολογίες.

    υγ όπως θα έχετε καταλάβει τις τελευταιές μέρες έχω τρελή όρεξη για μαλακίες ( χωρις κάποιο ιδιαίτερο λόγο) οπότε αν προκληθώ θα το λιώσουμε το ποστ όπως χθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. φιλε προσωπικη σου γνωμη..εγω μπασκετ βλεπω,το ιδιο και συ.και δεν θα κανεις το ασπρο-μαυρο..και φετος και περσι οταν εκαιγε η μπαλα, ο,σπαν ηταν απων..και στην τελικη κοβω απο σπαν και τους κραταω ολους.
    η νομιζεις οτι ο σπαν θα παιξει και για παπ-χαινςθα ειμαστε πολυ χειροτεροι απο επρσι και οι αντιπαλοι πολυ καλυτεροι με τα δωρακαι που τους καναμε...
    καλα χρυσα τα αδερφια αλλα απο μπασκετ σκραπες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. δεν χρειαζονται μεταγραφες...επιστρεφει υγιης ο μαυροειδης.,ενω ετομαζεται για τρελλο μπασκετ ο μαλοουν-γεωργακης..αφου τα αδερφια νομιζουν οτι οτι χεζουν θα γινεται χρυσος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Φωνή της λογικής20 Ιουλίου 2013 στις 3:17 μ.μ.

    Ρε φίλε ο Σπαν περσι σε πηρε ολη τη χρονιοα απο το χερακι. Απων περσυ? Στον ημιτελικο με Μπαρτσελονα θυμασαι τι παιχνιδι εκανε? Το τρίποντο που σου εδωσε αερα 5 ποντων λιγο πριν τη ληξη ποιος το εβαλε, εγω? Δε λεω οτι δεν εχει κανει και μαλακιες, αλλα αυτος ειναι ο ρολος του, να παιρνει τις περισσοτερες επιθεσεις και να επωμιζεται και το βαρος οταν δε παει καλα. Και τελος παντων εσυ πες μου ποια ειναι η τοσο τραγικη διαφορα του παπ απο τον μος ξερω γω και πρεπει να το κανουμε ολοκληρο σηριαλ, ειδικα απο τη στιγμη που ο παιχτης με τη σταση του δε αφησε περιθωριο για κατι άλλο? Ο ενας βαζει 5 στα 10 τριποντα, ο αλλος 4 στα 10, big fucking difference θα τραβηξω τις κοτσιδες μου. Και πρεπει δηλαδη επειδη ο ενας ειναι ελληνας και πηραμε μαζι του 2 ευρωλιγκες να το πληρωνω χρυσό? Οχι φιλε αυτο ειναι κοροιδια. Μεχρι 800 χιλιαρικα ειναι ο Παπ. Αφου δε θελει τελος. Όσο για τους ψηλους έχασες Χαινς, άλλα εχεις παρει ηδη 2 παιχτες καλούς και θα πάρεις και τρίτο πιθανοτατα, επομενως προς τι το μισος και ο αλληλοσπαραγμος? Το ποτηρι ειναι μισογεματο, οχι μισοαδειο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Μια ζωή στη γκρίνια είμαστε συνέχεια παιδιά όμως και πάντα κάτι μας φταίει. Δηλαδή τι παραπάνω μπορούσαν να κάνουν οι Αγγελόπουλοι στις περιπτώσεις Χάινς-Παπ?

    Έδειξαν ότι δεν τους ήθελαν αρκετά? Δεν προσπάθησαν να τους κρατήσουν? Μήπως ήταν αυτοί που φάνηκαν αχάριστοι?

    Κανένας Παπ δεν αξίζει ενάμισι εκατομμύριο συμβόλαιο! Και επιτέλους είναι ντροπή συνεχώς να κριτικάρουμε το Σπανούλη για τα πάντα. Ας θυμηθούμε τι κάναμε πριν από αυτόν.

    Τον Παπ τον λάτρευα αλλά η γκρίνια και η καταστροφολογία έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο!
    Μένουμε κοντά στην ομάδα και τη στηρίζουμε,στο κάτω κάτω,τα περισσότερα παιδιά είναι εδώ ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ο μος ειναι 30,ο παπ23..ο μος επαιζει σε καποια σιενα,ο παπ στον δις πρωταθλητη ευρωπης..ο παπ ειναι ελληνας και ο μος καταλαμβανει θεση ξενου...
    θελεις και αλλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Στο αμεσο αγωνιστικο κομματι ομως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. το εχω γραψει χιλιες φορες,αν δεν το εχεις διαβασει..
    καλυτερη διαχειριση..τους παικταραδες σου τους κανεις πιο μπροστα ανανεωση και τους δειχνεις οτι τους σεβεσαι.
    δεν τους φερεσαι σαν δυο γραναζια της μηχανης που θελουν απλα λαδωμα..
    δεν μπορειτε να το καταλαβετε η δεν θελετε και τα ριχνετε ολα στους παικτες.δηλαδη ειναι μονοπλευρο το λαθος.

    στους ιδιους παικτες που μας εκαναν υπερηφανους δυο συνεχομενες χρονιες...
    και τωρα τους θαβετε,ο κακος χαινς,ο βλαχακος παπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Φωνή της λογικής20 Ιουλίου 2013 στις 3:25 μ.μ.

    Ο Παπ και που ειναι 23 πολλα χρονια ακομα δε θα καθοταν, το ξεραμε ολοι και μετα τα τελευταια μπορουμε να ειμαστε και σιγουροι, θα πηγαινε καπου να τα αρπαξει ακομα και ΝΒΑ να μην πηγαινε. Οποτε αυτο αναιρει το ηλικιακο επιχειρημα. Ο Μος επαιζε στη ισοβια σχεδον πρωταθλητρια ιταλιας με παρουσιες σε φαιναλ 4 και δεν ειχε και τους συμπαιχτες του Παπ, μια χαρα μπορει να προσφερει. Το μονο που σου δινω ειναι οτι ο Παπ ειναι ελληνας, αλλα οταν ο αλλος παραλογιζεται δε μπορεις να κανεις κατι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ααα και κατι περι Γίανκοβιτς.

    Εγώ θα πω οτι πάλι καλά που δεν τον πήραμε γιατι αν τον είχαμε παρει και εφευγε τωρα ο Κωστακης δεν θα κινουμασταν για αλλον και με περπε - γιανκοβιτς στο 3 θα γουσταραν πολυ τα αντιπαλα 3αρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ο παπ τρομερη ενεργεια-ξεσηκωνει ολη την ομαδα- κερκιδα,παπ πιο ευστοχος τριποντα,παπ μπορει να παιξει επιθεση-αμυνα σε σχηματα απο 2 μεχρι 4,πιο γηγορος,πιο αλτικος,καλυτερος ριμπαουντερ πιο φαντεζι..
    φτανουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. κατσε να δουμε και μετα αν ειναι γκρινιαζουμε. μεχρι τωρα φετος καλα τα εχουν παει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Φωνή της λογικής20 Ιουλίου 2013 στις 3:27 μ.μ.

    Δε θαβει κανεις κανενα, απο τη στιγμη που αποφασισαν να μη πληρωνουν υπεραξιες και να διαπραγματευονται στο τελος των συμβολαιων αυτο κανουν ρε φιλε και το ξερουν και οι παιχτες αυτο. Απο εκει και υστερα ο καθενας με τη σταση του κρινεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Δε θάψαμε κανέναν,στεναχωρηθήκαμε όμως σίγουρα.
    Δε γίνεται να κάνουμε κάθε χρονιά καινούριο συμβόλαιο στους πάντες με βελτιωμένες αποδοχές,υπάρχουν και άλλα οικονομικά δεδομένα πλέον.Και στο κάτω κάτω,βρες μου έστω μία ομάδα που να προχώρησε σε πρώωρη ανανέωση σε παίκτη της στην Ευρωλίγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Ο Παπ,μπόρει εξίσου όσο εύκολα ξεσηκώνει την ομάδα να κάνει ένα λάθος και να του διαλυθεί η ψυχόλογια για όολο το υπόλοιπο ματς.Αυτό για επίθεση-άμυνα,ισχύει και για τους δύο παίκτες εξίσου.Σίγουρα έχει καλύτερα αθλητικά προσόντα και στο μέλλον θα γίνει καλύτερος του Μος,αλλά οι περισσότεροι πιστεύω ότι είχαμε συμβιβαστεί με την ιδέα ότι σύντομα θα έφυεγε(για NBA κυρίως).Δηλαδή εσύ θα του έδινες 1.500.000 σε τέτοιες εποχές και σε ηλικία 23 χρονών?Αν σου περισσεύουν,χαλάλι σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. φιλε εμεις καιγομαστε.εμεις εχουμε αυτους που θελουν οι αλλοι.αρα εμεις πρεπει να διασφαλισουμε τα συμφεροντα μας..
    τεσπα ειναι μεγαλη ιστορια..
    μακαρι να εκτεθω εγω που νομιζω οτι καναμε τεραστιο λαθος και με τους δυο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. οχι δεν θα του εδινα,αλλα τωρα ειναι αργα..
    επιανα λοιπον περσι τον κωστακη μετα τον τελικο που εβγαλε ματια και φαινοτταν λγικη η καλυτερη εξελιξη του φετος,και του εκανα προταση ανανεωσηε με καλυτερους ορους..
    το καλοκαιρακι λοιπον που ο παπ ηταν και γκαβλωμενος του ειδνα να καταλαβει οτι δεν θα γινομουν αρνητικος οταν γουσταρει αν φυγει για ΝΒΑ και του ανανεωνα με καλυτερους ορους..
    να εισαι σιγουρος οτι θα συμφνωνουσε με πολυ λιγοτερα..
    τωρα βλεπει τι παιρνουνκαποιοι στην ομαδα και επραξε αναλογα..
    στην τελικη αποδειχθηκε οτι εχει δικιο που κοστολογησε τοσο τον εαυτο του..
    η επιασε κοτσο λες την μπαρτσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ο μος φιλε ειναι 1,95-ο παπ 2,06.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Φωνή της λογικής20 Ιουλίου 2013 στις 3:40 μ.μ.

    Αυτο που λες θα μπορουσε να γινει, αλλα δεν εγινε και δεν εγινε εδω και ενα χρονο, δεν εχει νοημα να το συζηταμε. Πρεπει να αποδεχτουμε οτι ετσι την εχουν δει οι Αγγελοπουλοι και υπαρχουν επιχειρηματα και υπερ και κατα αυτης της τακτικης. Απο εκει και υστερα ο παιχτης ξεκαθαρα δεν αξιζει τοσο. Επομενως ναι τους πιασαμε τρελο κοτσο, βαση του τι πληρωνουν και το τι παιρνουν, οχι οτι ο Κωστας δεν ειναι καλος παιχτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Λέω ότι έπιασε κότσο την Μπάρτσα.Τόσα πολλά λεφτά,αξίζουν ελάχιστοι παίκτες στην Ευρώπη και ένας από αυτούς όσο και αν δε σου αρέσει απ'ότι φαίνεται,είναι ο Σπανούλης.Δηλαδή πλην του Σπαν,ποιοί είναι αυτοί οι οποίοι παίρνουν τόσα λεφτά στην ομάδα και οδηγήθηκε σε τέτοια απόφαση ο Παπ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. με αυτους που πηραν ναι..
    με αυτους που αφησαν οχι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Φωνή της λογικής20 Ιουλίου 2013 στις 3:43 μ.μ.

    2.02 ειναι ο Παπ Σαββα, μη κοιτας τι λεει η ανακοινωση της Μπαρτσα. Τον εχω δει πολλες φορες και απο κοντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ολοι τους θελαμε και τους 2 αλλα ο Καιλ την ειχε παρει την αποφαση μην κοροιδευομαστε και με τον παπ μπορουμε να βρουμε λυσεις ( τα ειπα απο πανω). Τωρα αν παρουν τιποτα σαπακια μαζι σου να γκρινιαζουμε μαζι...αλλα κατσε να δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Φωνή της λογικής20 Ιουλίου 2013 στις 3:47 μ.μ.

    Η ευρωλιγκα τον δινει 2.03. Τεσπα εγω τοσα χρονια σε αυτα τα επιπεδα ξερω οτι παιζει και επειδη τον εχω δει και απο κοντα δε μου κανει οπτικα να μου ριχνει 16 ποντους, αλλα αυτα ειναι λεπτομερειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Εγώ είπα απλώς ότι θεωρώ υπερβολικά τα λεφτά που δίνει ο Barca.Αν ο Παπ εξαντλήσει το συμβόλαιο του τότε για τα τρία χρόνια ,μαζί με την εφορία και το ποσό που πήρε ο Ολυμπιακός τότε φτάνουε σε δυσθεώρητα ύψη που μάλιστα αθροιστικά το βγάζουν ότι είναι σαν αυτά που θα έπαιρνε ο Σπανούλης.Και ακριβώς αναλύοντας τα prons and cons του παιχνιδιού του Παπ λέω ότι το παιχνίδι του δεν έχει τόσο μεγάλη επιροή όσο αυτό του Σπανούλη ή Διαμαντίδη για να παίρνει αυτά τα χρήματα.Και δεν νομίζω ότι υπάρχει 3 άρι στην Ευρώπη που παίνρει αυτά τα χρήματα.Αυτά τα χρήματα τα αξίζουν για εμένα μόνον οι ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΙ παίκτες σε κάθε θέση.Ολοκληρωμένοι Playakers,ολοκληρωμένοι Centers κτλ κτλ κτλ.Δεν συγκρίνω τον Παπανικολάου σαν τριάρι με τον Σπανούλη και τον Διαμαντίδη αφού παίζουν σε δαφορετικές θέσεις.Συνέκρινα μόνον τα συμβόλαια τους.Τον Παπανικολάου θα τον συγκρίνω με τον Σισκάουσκας που ήταν ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ 3ἀρι,με σουτ,με ντρίμπλα πολύ καλή για τα 3άρια.Και λέω ότι για εμένα ο Σισκάουσκας που ήταν πολύ ολοκληρωμένος ή ο Μάικλ αξίζουν αυτά τα λεφτά όταν ήταν στα ντουζένια τους.Ο Παπανικολάου ακριβώς επειδή δεν είναι ολοκληρωμένος ακόμη και για εμένα δεν έχει τα χαρακτηριστικά να γίνει ολοκληρωμένος λόγω ντρίμπλας δεν αξίζει αυτά τα λεφτά.ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ άποψη μου είναι αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Τα χρηματα που του εδωσε η Μπαρτσα συμφωνω οτι ειναι υπερβολικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Δεν υπαρχει ομαδα που να καταφερε αυτα που καταφεραμε εμεις με τοσο κακοπληρωμενους παιχτες εκει ειναι το θεμα! Αυτο ηταν το ομορφο που πετυχαμε. Οι παιχτες μας ηταν overachievers και επρεπε καποια στιγμη να ανταμειφθουν. Ο Παο με κατι Σπαν,Γιασικεβιτσιους,Πεκοβιτς κτλ ειχε πολυ υψηλα συμβολαια ηδη οταν επαιρνε ευρωλιγκες τι αυξηση να θελουν οι παιχτες του? Το ιδιο και της Μπαρτσα/Τσσκα. Αυτοι που παιζανε καλα αμοιβονταν ηδη καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Συγκεντρώσουουουου..... Τι είναι αυτά που λες ρε Σάββα? Κάτσε να θυμηθώ... Ποιος να βαλε πάλι την ομάδα μέσα στο παιχνίδι με Ρεάλ? Α, ο Σπαν! ποιος την πήρε από το χεράκι όταν ΟΛΟΙ γκρινιάζαμε για την ομάδα που φτιάχνει ο Ντούντα μετά τις "αποχωρήσεις" των αφων...? Α ναι, ο Σπαν! Αδερφέ, δε ξέρω τι έχεις πάθει με τον Μπιλ και ρίχνεις τέτοιο κράξιμο, αλλά το να μπάινεις σε τέτοιες συγκρίσεις, δείχνει εμπάθεια, γιατί άσχετος δεν δεν είσαι! Και από που και ως που ξαφνικός τιμητής του Κωστάκη ρε μπρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Σε αυτούς που ανέφερες, ο Σπαν τι θέση είχε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Μα ρε Τζο, όταν τους πήραμε ήταν αμούστακα! Και αυτό το κακοπληρωμένοι, πρέπει να σταματήσει κάποτε...Την ίδια χρονιά που δώσαμε 950.000 στο Ρούλη για τον Παπ, που είχε δεν είχε 50 λεπτά συμμετοχής σε όλο το πρωτάθλημα και ΠΟΝΤΑΡΑΜΕ πάνω του, η CSKA με ένα πενηντάρι παραπανω άρπαζε τον Σίσκα απότον βάζελο...Τι λέμε τώρα ρε παιδιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Δηλαδή για να καταλάβω, έπρεπε να του τα δώσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Κράτα ρε φίλε, όλα στρώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Σε έκτακτη ανακοίνωση προχώρησε το εθνικό γεωλογικό ινστιτουτο καθυσηχάζοντας τους Έλληνες πολίτες ότι οι φήμες που ηθελαν την μετακίνηση του άξονα της γης, την εξαφάνιση πολλών Ελληνικών νησιών και την άυξηση της θερμοκρασιάς κατα 30 βαθμών κελσίου λόγω της παραχώρησης του καλαθοσφαιριστή Κώστα Παπανικολαου στην barcelona ειναι ανυπόστατες.....

    Ηρεμήστε ρε μερικοί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Kαλησπέρα παιδιά, σας χαιρετώ όλους. Έχω στεναχωρεθεί που έφυγε ο Παπανικολάου, τόσο επειδή είναι εξαιρετικός παίκτης, όσο και γιατί διαθέτει καταπληκτικό χαρακτήρα. Με πικραίνει να φεύγει ο κάθε παίκτης από αυτή την ομάδα, γιατί μας προσέφερε τεράστιες χαρές, συναρπαστικές στιγμές, επειδή κατέκτησε δύο σερί Ευρωλίγκες, έχοντας για ατού την ομαδικότητα. Αυτή η ομάδα μας δίδαξε τι σημαίνει ρόλος σε μία ομάδα, τι σημαίνει όλοι να παίζουν για έναν, και ένας για όλους. Είναι σημαντικό, λοιπόν, ο αντικαταστάτης του να "κολλήσει" με την ομάδα. Δεν έχει σημασία να είναι "όνομα", αλλά να έχει τα στοιχεία ώστε να καλύψει ιδανικά το πόστο. Έχω αγαπήσει αυτή την ομάδα, αισθάνομαι τυχερός που την έχω ζήσει από πολύ κοντά, και μακάρι να έμενε σε αυτή τόσο ο Χάινς, όσο και ο Παπανικολάου. Να έμενα για χρόνια αυτή η υπέροχη παρέα. Συνεχίζουμε όμως και κοιτάμε μπροστά. Όπως σας ανέφερε και εδώ, το πιθανότερο σενάριο ήταν να αποχωρήσει, όπως και έγινε. Δεν θα ήθελα να φύγει (το ξαναλέω), αλλά έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, ίσως αυτή να ήταν η καλύτερη λύση για όλους. Η ΚΑΕ δεν πρόκειται να του έδινε τα πάρα πολλά λεφτά που του προσέφερε η Μπαρτσελόνα. Το μάξιμουν να έφτανε στα 900 χιλιάρικα, άντε στο εκατομμύριο (και πολλά λέω). Ο "Παπ" αν δεν έφευγε τώρα, θα έφευγε του χρόνου. Από το να τον έχασε τσάμπα, σου λέει ας κερδίσει το μπάτζετ και 1.500.000 ευρώ ώστε να το δώσει αλλού, σε άλλο παίκτη-παίκτες. Δεν γινόταν να ματσάρει η διοίκηση τα πολλά λεφτά της Μπάρτσα. Να μου πείτε, θα μπορούσε να πει ο παίκτης "θέλω να μείνω και με λιγότερα". Συμφωνώ, αλλά τώρα του δίνεται η ευκαιρία να κάνει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο. Προσέφερε πάρα πολλά, έγραψε ιστορία μαζί με την ομάδα, σπουδαίος παίκτης, εξαιρετικό παιδί και μακάρι κάποια στιγμή να επιστρέψει στον Πειραιά ώστε να κλείσει την καριέρα του. Θα τα πούμε και στο RedPlanet.gr. Ψάχνω να βρω άκρη με το block που έχετε μερικοί, ώστε να μπορείτε να γράφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Καλησπέρα, Νότη.
    Δεν πιστεύεις κι εσύ όμως πως -ειδικά οι αρχικές- του απαιτήσεις ήταν εντελώς εκτός πραγματικότητας και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ; Νομίζω πως η Μπάρτσα του έδωσε τα χρήματα που του έδωσε καθαρά για να πλήξει τον Ολυμπιακό διασπώντας τη χημεία της ομάδας, αυτό το ''ένας για όλους και όλοι για έναν'' το οποίο και οφείλεται στα Ελληνόπουλα κυρίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Όχι!
    Ακιντέλε και Τζάαμπερ θα πάρουν.
    Ο Κινέζος μόνο Ευρωλίγκα κι ο Σκορδίλης στις προπονήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Κοίτα φίλε, όλη η Ευρώπη υποκλίθηκε στο δημιούργημα αυτής της ομάδας του Ολυμπιακού. Την ζήλεψαν με την καλή έννοια, τόσο επειδή κέρδισε Ευρωλίγκες, όσο κα γιατί ήταν ΟΜΑΔΑ, οπότε θέλησαν (οι μεγάλες ομάδες, ΤΣΣΚΑ, Μπάρτσα) να πάρουν ένα κομμάτι από εκείνον. Κυρίως για να ενισχυθούν και σίγουρα (από μία άποψη) να κλονίσουν τον κορμό των Πειραιωτών. Η Μπαρτσελόνα εξ αρχής έκανε καλή πρόταση στον παίκτη. Όχι επίσημα, αλλά γνώριζε πως του δίνει πολλά λεφτά. Για αυτό ζήτησε τα ανάλογα, περίπου, και από τον Ολυμπιακό. 5.500.000 ευρώ για τρία χρόνια φιλε, δηλαδή περίπου 1.800.000 ευρώ τον χρόνο είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ και δεν πρόκειται να του έδινε ο Ολυμπιακός, διότι ακολουθεί συγκεκριμένη πολιτική-τακτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Σου δινω χιλια δικια για αυτο που λες, αλλα δυστυχως ο κοσμος αλλαζει, και εμεις η θα χρειαστει να αλλαξουμε μαζι του η να μεινουμε στην απεξω... Οσο για την πρωτη προταση, τα θυμασαι και εσυ ε? Εσυ να βαζεις πλατη και εγω να τον κατακρινω γιατι δεν εχει φτιαξει το ντραιβ και το σουτ!!! Πως περναει ο καιρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Ωραίο το στήσιμο Άπο.

    Ερώτηση: Γιατί αποκλείεις Ματσιούλις και Κλέιζα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Καλυτερα που δεν πηραμε Γιανκοβιτς, γιατι με Περπε Γιανκοβιτς δε πας πουθενα, οταν μπορεις να παρεις Μος, Ινγκλις, Ματσιουλις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Οι εξελίξεις μας πρόλαβαν... Μίρζα Μπέγκιτς

    http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Olympiakos/anakoinwse_mpegkits_o_olympiakos.2340938.html



    Πάλι πρώτο το sport24...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. καλοριζικος!!!(μην ακουσω γκρινιες και φλωσοφαγιες!!!ολυμπιακος!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Αντε με το καλο!!! Τοσο καιρο τα φωναζουμε... Ο Ζοριτς ειχε συμβολαιο, ο Τομιτς παρα πολυ ακριβος, αναμεσα σε Μπεγκιτς και Τζαβαι διαλεξαμε Μπεγκιτς! Οποτε παμε για Μος, Ινγκλις στο 3...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Κι όταν διάβασα για Ζόριτς έκανα χαρά...

    http://www.basketnet.gr/main/2/europe/articles/1/%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%84%CF%83-%CE%B6%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Οπότε η επόμενη λογική κίνηση είναι Μος.

    http://www.redplanet.gr/basket/kinhsh-toy-olympiakou-gia-mos.2340895.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Παιδια και ο Μαικλ ειναι SF αλλα βλεπει γηπεδο και βαζει και τη μπαλα κατω... Εγω βελτιωση του Παπ στην τριπλα δεν ειδα συγνωμη. Ειδα στο σουτ. Αλλαξε και την μηχανικη και τον τροπο που βαζει τα ποδια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Σαββα επιθετικα εχει τρομερο πλουρεαλισμο το παιδι... Και στο λεω μπεσα αυτο. Στην αμυνα δεν ειναι κακος. Εμενα μου βγαζει κατι σε Σαν Εμετεριο απλα μια θεση(SF) πιο πανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Μος
    http://www.eurohoops.net/el/2013/07/dribbling-el/30048

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. δεν εχει και πολυ νοημα πλεον μακ. ο μος θα ερθει ο οποιος μου αρεσει αλλα οχι με μπεκιτς ρε πουστη μου....

    για την ιστορια κλειζα λογω συμβολαιου και ματσιουλις επειδη προτιμω μος και σαν εμετεριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ξεφτιλα,πηραν τον καρπαζοεισπρακτορα..ελεεινοι,ασχετοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Ορίστε και το Red Planet.

    http://www.redplanet.gr/basket/mpegkits-gia-duo-xronia-anakoinwse-o-olympiakos.2340949.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Φωνή της λογικής20 Ιουλίου 2013 στις 5:42 μ.μ.

    Δεν ενθουσιαστηκά, άλλα δε στεναχωρήθηκα κιόλας. Η φροντ λαιν μας ειναι σιγουρα πιο γεμάτη απο περσι. Προσωπικά θα ήθελα να πανε για κατι καλυτερο. Για να δούμε θα είναι Μος το 3άρι ή θα πάνε για κατι άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Αναγκαστικά πάμε για Αμερικανό πλέον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. οχι απλα δεν ενθουσιαστηκα αλλα απογοητευτικα....υπηρχε μαρουλι για κατι πολυ καλυτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. οχι αναγκαστικα μπορει και 3 αμερικανοι 3 κοινοτικοι απλα η λογικη λεει οτι οντως θα ειναι αμερικανος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Κι εγώ το ίδιο. Ελπίζω να είναι μόνο για Ευρώπη όπως ο Κινέζος των βάζελων... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Κατσε ρε Σαββα τα μηδενιζουμε ολα... Ειναι καλος παιχτης ο Μπεγκιτς, στο λεω με το χερι στην καρδια, μου αρεσε απο οταν επαιζε Ζαλγκιρις. Και ελεγα ρε τον παιχταρα πως και παιζει ακομα εδω, και μετα τον πηρανε στην Ρεαλ. Θα βοηθησει πολυ... Εχουμε καλυτερη φροντλαιν απτην περσινη ρε παιδια τι λεμε τωρα... Περσι επρεπε να παιζει ο Χαινς 35 για να κανουμε κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Φωνή της λογικής20 Ιουλίου 2013 στις 5:45 μ.μ.

    Δε θα ειναι Μακ, αυτο ξεχνα το...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Φωνή της λογικής20 Ιουλίου 2013 στις 5:46 μ.μ.

    Θα συμφωνήσω, απλα η ενσταση μου είναι οτι μπορουσαν να πανε και για κατι καλυτερο πλεον. Παντως παρα τη γενικοτερη κατηφεια που εχει πιασει πολλους, εγω ειμαι αισιοδοξος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Μα δεν υπαρχουν και πολυ καλυτερες λυσεις ρε παιδια... Αυτο ειναι το θεμα. Αντε Ντειβις λεω εγω... Αλλα αμα θελει να παρει τον Μος πως θα παρει και τον Ντειβις? Ζοριτς συμβολαιο. Τομιτς συμβολαιο. Τζαβαι ελευθερος αλλα προβληματικος χαρακτηρας και απο τραυματισμο περιεργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Θα μπορεί όμως κάποιος από αυτούς να κάνει τη διαφορά όπως την έκανε ο Χαινς; Εδώ είναι το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Χαινς δεν ειναι κανεις. Αλλα τωρα εχεις 3 που μπορουν να παιξουν οσο ο Χαινς και καλυτερα. Δεν εχεις εναν. Αυτη ειναι η διαφορα ρε παιδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. συμφωνω αλλα και ο παπανικολαου συμβολαιο ειχε δεν ειδα να κολωνει η barca.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Το έχω ξεχάσει ήδη όπως το έγραψα.
    Ελπίζω να τον πήραν επειδή τουλάχιστον δεν μπορούσαν να πάρουν τους άλλους 2 που είχαν ενεργά συμβόλαια. Ντέιβις και Ζόριτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. 500 στη σιενα για αποδεσμευση συμβολαιου και κανα 600 ο παικτης πηγαμε στα 1,1 .συνολικα τα διπλασια απο οσα θα ειδαν στον παπ φετος...
    αυτο τωρα ειναι συμφερουσα προτυαση;πουλησαμε τον παπ που επαριεν 500 για αν δωσουμε συβολικα πανω απο ενα;
    ξεφτερια μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Ντειβις δεν γινεται αν θες Μος(ασε που ζηταγανε 1μυριο οι ρωσοι). Και μενει ο Ζοριτς που εχει συμβολαιο. Και ο Τζαβαι που εχει θεματα ψυχολογικα που λεει και το τραγουδι. Παιδια δεν υπαρχουν και πολλες επιλογες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Φωνή της λογικής20 Ιουλίου 2013 στις 5:48 μ.μ.

    Ναι ετσι φανταζομαι και εγώ, παντως το θεμα ειναι να φτιαξεις χημεια και αν ο καθενας ανταποκριθει στο ρολο του μπορει να δουμε και πολυ ωραια πραγματα που δε τα περιμενουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. διβασε απο πανω...χιλεις φορες 40 μεπτα χαινς..με τα λεφτα που δωσαμε στο σκεπαρι θα κρατουσες και παπ και χαινς..τραγικοι απλα,δν μου αλλαζεςι γνωμη,τα εχω παρει τρελλα με τις μαλακιες τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Αφού πήγε στην Τουρκία και επέστρεψε ο Τζάβαϊ, έχει θέμα τραυματισμού. Σωστά όσα λες, απλώς ελπίζω να μην κλείσουν αλλού το Σεπτέμβρη οι Ζόριτς και Ντέιβις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. σαββα ηρεμησε αδελφε!κατσε να δουμε πως θα δεσουν!μπορει ο προπονητης να τα εχει αλλιως στο μυαλο του!χαλαρωσε λιγο!οταν μας φερανε τοχαινς τα ιδια κανατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Δεν εχουμε τοσα λεφτα να σπαμε συμβολαια αδερφε... Εδω διναμε μαξ 300 χιλιαρικα να σπασουμε του Ντειβις και οι αλλοι θελανε τα 3πλασια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Μη λες ότι να'ναι τώρα στην πίκρα σου για Μπέγκιτς. Δεν μπορούσαμε να δώσουμε τα ίδια με Μπάρτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Φωνή της λογικής20 Ιουλίου 2013 στις 5:49 μ.μ.

    Σύμφωνω, προσωπικα δε με χαλαει ο Μπεγκιτς, με νοιαζει να βρει ο καθενας το ρολο του και ολα γινονται. Και κυριως να εχουμε παιχτες που θελουν να αγωνιζονται στην ομαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. θα σου ψαξω ποστ να δεις τι ελεγα..ο μονος ενδοιασμος που ειχα για τον παικτη ηταν στις βολες που βελτιωσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Kαλησπέρα φίλε. να ρωτήσω κάτι μήπως και μπορείς να μου το εξηγήσεις. γιατί τέτοιο κόλλημα μς Μπέγκιτς; δεν μπορούσαμε με τα λεφτά του παπ να σπάσουμε κανα συμβόλαιο και να φέρουμε τίποτα καλύτερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Είσαι αισιόδοξος. Αν σε βάλουμε δίπλα στο Σάββα θα πετύχουμε την απόλυτη ισορροπία. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. τσαμπα θα παει να τον παρει λογικα.για να ξεφωρτωθει η σιεννα το συμβολαιο του!αντε να δωσει 200 και 600 στον παικτη 800

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. δεν μιλαω για εσενα συγκεκριμενα!απλα συγκρινω τις περιπτωσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Σαββα οταν θα σκεφτεις λογικα θα καταλαβεις οτι δεν γινεται να παιζεις 40 με ενα παιδι 1.96 για σεντερ... Συγνωμη αλλα ο Χαινς ειναι η εξαιρεση στον κανονα. Και ειχαμε κουραστει να βλεπουμε να του βαζει καλαθι απο πανω ο καθε Μπαρατς... Πανε αυτα φετος τελος. Ηρθε Μπεγκιτς. Τον πετας μεσα με εναν τετοιο ψηλο και εχεις το κεφαλι σου ησυχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. θυμαμαι πολυ καλα τι ελεγες!στο rp τοτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. χαχαχαχα ή την τελεια ισορροπία ή τον τέλειο φόνο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Φωνή της λογικής20 Ιουλίου 2013 στις 5:52 μ.μ.

    Θα πουλήσω ακριβά το τομάρι μου... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. πριν ειχες 1 καλο πενταρι!τωρα εχεις 3 λιγοτερο καλα!αν χτυπα ξυλο παθαινε κατι ο χαινς εμενες με το πουλι στο χερι!ολα θα τα δουμε στο παρκε!υπομονη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Θα την κάνει το πουλέν της Φωνής: Ο Ντάνστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. γιατί ότι να ναι ρε mak δεν παλεύαμε το συμβόλαιο του ντέιβις και πριν τα φραγκα απο τον παπ; εκτός και αν ήταν όλα φούμαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Φωνή της λογικής20 Ιουλίου 2013 στις 5:54 μ.μ.

    Παιδια εντάξει μη τρελαθουμε και ο Χαινς έχανε σε πολλα κομμάτια του παιχνιδιου, δεν είχε ποσταρισμα, μεγαλα και βαρια πενταρια πολλες φορες τον βαζαν μεσα στη ρακετα, μη τον θεοποιουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Το παλευαμε με 300 χιλιαρικα και οι αλλοι θελανε κοντα 1 στρογγυλο. Μεχρι εκει μπορουμε να το παλεψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Φωνή της λογικής20 Ιουλίου 2013 στις 5:55 μ.μ.

    Έτσι σε θέλω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Όχι. Δεν το πάλευαν οι Αφοί και το ξέραμε πριν την υπόθεση Παπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. ναι ρε!δεν καταλαβαινω τον σαββα ειδικα που εχει τρελαθει!(θα τα ακουσω τωρα και θα μου την φυλαει με την πρωτη στραβη,αλλα εγω λεω να κανουμε υπομονη καιθα τα δουμε στο παρκε ολα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Βρε Σαββα, 500 δεν θα επαιρνε με τιποτα φετος... Η θα τον ανανεωνες η θα τον πουλαγες. Οποτε το 500 ξεχασε το. Εκτος αν ηθελες να εχεις εναν δυσαρεστημενο μες στην ομαδα... Και αν τον ανανεωνες θα επαιρνε οπως ειπε και ο Νοτης, 900-1.000.000. Οσο ακριβως δινεις στη Σιενα για τον Μος. Απλα πλεον δε τα βαζεις απτην τσεπη σου. Στα δινει η Μπαρτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. κιι εγω αισιοδοξος ειμαι!ετοιμαζομαι και για διαρκειας φετος!να ξερετε οτι ειμαι γουρλης!;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Mιας και είπες για διαρκείας. Τα πιο φτηνά που είναι ήδη πιασμένα από πέρυσι, συνήθως ανανεώνονται σχεδόν όλα; Γιατί μέχρι τις 29 του μήνα ελεύθερες θέσεις υπάρχουν από 300 ευρώ και πάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. να σε δω τι θα λες οταν παιρνανε απο πανω του οι γκιστ-λασμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. συνδεσμιακο κι εχεις το κεφαλι σου ησυχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Σαββα ο βαζελος μονο με Λασμε δεν παει πουθενα. Εχεις Σιμονς και Ντανστον για τον Λασμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. το συδεσμιακο θα σου παει 60 ευρω η συνδρομη και 100 το διαρκειας(τουλαχιστον ετσι ηταν περσυ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. το θεμα εκει ηταν λοιπον...ερχεσαι στα λογια μου..ολα τα λεφτα σκουπα ο σπαν και οι υπολοιποι οτι περισεψει,οτι πεσει κατω απο το τραπεζι..
    πετ με 250 χιλ δολ,νταστον με καμια 500 και ο σιμονς με 300 κατοσταρικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Μπα, δεν έχω πάρε δώσε με συνδέσμους. Θα περιμένω να δω τι θα μείνει. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Ακριβως ρε Σαββα... Στα λογια σου... Αφου εχουνε βγει και το εχουνε πει τα αδερφια καιρο τωρα... Οποιος θελει να μεινει πρεπει να προσαρμοστει στα δεδομενα της εποχης. Κοινως? Δεν υπαρχουν λεφτα. Χαιρω πολυ χαιροπουλος! Δεν νομιζω να περιμενε κανεις αυξησεις οταν αυτοι λενε για μειωσεις στο μπατζετ, λογικο λοιπον να πουλας Παπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Γεια σου φίλε. Περιορισμένες λύσεις ψηλών, συν προσιτό κασέ. Ήθελε ένα μεγάλο κορμί ο κόουτς. Ήθελε και ο ψηλός του βέβαια να έχει παιχνίδι με πλάτη στο καλάθι, συν να είναι σκόρερ. Το ιδανικό πακέτο το έχει ο Ντέιβις, αλλά... έχει συμβόλαιο. Μακάρι να βοηθήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. πανω απ τον μπεγκιτς?τι θα πεις?απλο ειναι!θα πεταν ντανστον/σιμονς-πετγουευ!θε περνανε και πανω απο αυτου?δεν νομιζω!τον μπεγκιτς θα τον εχεις να σβηνει τον μαυροκεφαλιδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Ακριβως ρε Σαββα... Στα λογια σου... Αφου εχουνε βγει και το εχουνε πει τα αδερφια καιρο τωρα... Οποιος θελει να μεινει πρεπει να προσαρμοστει στα δεδομενα της εποχης. Κοινως, δεν υπαρχουν λεφτα. Χαιρω πολυ χαιροπουλος! Δεν νομιζω να περιμενε κανεις αυξησεις οταν αυτοι λενε για μειωσεις στο μπατζετ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. και το πιο σημαντικο...ξεραμε εδω εμεις πως θα κινηθουν...εδω εμεις βγαλαμε τις μεταγραφες για αυτους...αυτο να σας προβληματισει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. σε χαλανε αυτοι οι παικτες?δλδ απο σερμα,παουελ,αντιτς ειναι χειροτεροι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Αυτο σημαινει οτι εχουμε και εμεις ματι Σαββα. Οτι δεν ειμαστε τυχαιοι. Εγω το θεωρω μαγκια της φωνης που ειχε αναφερθει σε Ντανστον οταν εγω δεν ηξερα τι ειναι το Ντανστον και νομιζα οτι ητανε Ντατσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. ουτε κι εγω!μεχρι περσυ επαιρνα απ ευθειας!αλλα φετος μαλλον θα παω να γραφτω!τι να κανω ρε φιλε?να παω να δωσω 280 ευρω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. τους κανει ομως προβλεψιμους..λιγο ψαξιμο απο ΝΒΑ..κατι διαφορετικο ρε παιδι μου..στην ευκολη λυση αμεσως χωρις να ψαξουμε..δηλαδη η καβαλα που βρηκε σιμονς,η το ρεθυμνο πετ ειναι πιο εξυπνοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. Προφανώς και όχι! Των 210 είναι η καλύτερη περίπτωση τα οποία όμως είναι όλα πιασμένα. Οπότε εγώ θα περιμένω μπας και ελευθερωθεί τίποτα μετά τις 29 που λήγει η περίοδος ανανεώσεων. Αλλιώς καλύτερα σπίτι,παρά στην 7. Δεν μπορώ να βλέπω το μπάσκετ σα να είναι ποδόσφαιρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Σαββα κοιτα να δεις... Ο πρωταθλητης ευρωπης δεν γινεται να παει σε τετοιες λυσεις αμεσως. Που εμπεριεχουν 50% ρισκο. Θες παιχτες να ξερεις οτι θα προσφερουν. Γιαυτο ερχονται, περιμενεις, βλεπεις την εξελιξη τους, και αναλογως αν σου κανουνε τους περνεις. Ας στειλει καποιος ενα λινκ του παιχτη που πηρε το Ρεθυμνο αντι του Πετγουει... Για να παθετε πλακα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  189. χαχαχαχα!!!!σαββας vs φωνης κι εμεις απο πισω να τρολλαρουμε μεχρι το k.o!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  190. Φωνή της λογικής20 Ιουλίου 2013 στις 6:15 μ.μ.

    Kαι θα με δικαιώσει θα το δείτε. Όπως θα με δικαιώσει και ο Τζον Μπράυαντ που τον κοροιδεύουν εδώ Μακ και Δημήτρης. Εν τω μεταξυ κοιτούσα χτες που μιλάγαμε για Ρακοβιτς ποιος ηταν ο πρωτος ψηλος της Μπιλμπάο και το παλληκαρι είναι πολυ καλή περίπτωση, δεν εχει ποσταρισμα βεβαια. Τον πηρε η Κάχα. Αν κάτσεις και ψαξεις ευρώπη ειναι σχετικα ευκολο να δεις τι περιπτωσεις ξεχωριζουν. Και ο Ακιντελε που ακουστηκε για παο ειναι μια περιπτωση που ειχα δει, αλλα ειδα οτι πηρε μεταγραφη Λιβανο και δε την ανεφερα ποτε εδω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  191. Δεν νομίζω ότι πάει για κάτι άλλο εκτός Μος. Ο Κλέιζα είναι σκόρερ και αμυντική τρύπα.
    Με Κλέιζα - Πέρπε έχει κενό στο 3. Πάει για καλό αμυντικό στο 3 όπως ήταν ο Παπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή