Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Ολυμπιακός - Kίμκι (79-70)


Επιτέλους!
Η μεγαλύτερη μαγκιά μας χθες
(και αυτό το "μας", περιλαμβάνει άπαντες, προπονητές-παίκτες-
κόσμο) ήταν ότι την κρίσιμη στιγμή, κοιτάξαμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη! Είδαμε την αλήθεια κατάματα, με όσα καλά και κακά και αν είχε αυτή και θυμηθήκαμε αυτό για το οποίο είχε μαλλιάσει η γλώσσα πολλών εξ ημών καιρό τώρα... Το DNA μας!
Θυμηθήκαμε ότι είμαστε λέρες, λιμανήσιοι και αλήτες και όχι νερόβραστοι τρέντηδες (φλώροι κατά το κοινώς λεγόμενο). Θυμηθήκαμε ότι εκπροσωπούμε το «νταηλίκι» και τον τσαμπουκά και όχι την (κακώς εννοούμενη) ευγένεια για την οποία είναι «γνωστοί» οι οπαδοί της ομάδας των αστών και των Αθηνών. Και ΚΥΡΙΩΣ, κοιτάξαμε έστω και την τελευταία στιγμή προς την αυτονόητη κατεύθυνση... Τις ρίζες μας!
Μπήκαμε για πρώτη φορά από τον περασμένο Νοέμβριο (ναι, τόσο πίσω πάει το πράγμα), από το πρώτο jumpball στο ματς και όχι στα τελευταία λεπτά της 4ης περιόδου, με το μαχαίρι κυριολεκτικά στα δόντια (όπως έπρεπε)και αν ήμουν για κάτι σίγουρος από τις πρώτες στιγμές του αγώνα, ήταν ότι αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχει περίπτωση να το χάσουμε! Ακόμα και όταν αφήσαμε να κατέβει η διαφορά ασφαλείας στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου, δείχναμε ολοφάνερα νεύρα με την πάρτη μας και όχι τον ωχ-αδερφισμό που μας διέκρινε εδώ και μήνες!

ΝΑΙ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ!

Δε πιάσαμε ταβάνι βεβαίως και είχαμε πολλά και χθες που θα μπορούσαμε να μαρκάρουμε ως ‘θολά’ στο παιχνίδι μας, αλλά ποιος τα χ#ζει τώρα όλα αυτά? Και δε το λέω γιατί δε με νοιάζει, αλλά γιατί αν σήμερα είμαι για κάτι πολύ χαρούμενος, είναι ότι φαίνεται την ύστατη στιγμή κυριολεκτικά, να ΞΥΠΝΑΜΕ (σκεφτείτε μόνο που θα βρισκόμαστε τώρα, σε αντίθετο αποτέλεσμα)!
Ναι, πιθανόν να έρθουν και μέρες που ο Παπ δε θα είναι ΤΟΣΟ "καυτός" για παράδειγμα, αλλά με τα βασικά και απλά του χαρακτήρα μας που επιτέλους δείχνει να ξαναβγαίνει στην επιφάνεια, δε μπορούμε να χάσουμε εύκολα και από κανέναν! Γιατί εμένα δε με νοιάζει να χάσουμε, με νοιάζει να πέσουμε σαν αυτό που είμαστε, ο Ολυμπιακός Πειραιώς και οι απερχόμενοι (θα δούμε...) Πρωταθλητές Ευρώπης! Γιατί αν με Σλούκα στα μέτριά του, Πέρο και Πριντ στα ίδια σταθμά, με Σερμαντίνι να παρακολουθεί από τον πάγκο και τον Πέρκινς εκτός αποστολής πάμε έτσι, προσωπικά μιλώντας, μου φτάνει και μου περισσεύει (με βάση τις κινήσεις μας και τους τραυματισμούς). Τον Σπαν δε τον αναφέρω καν, γιατί όσο «κακός» και να είναι, προσφέρει ΠΑΝΤΑ μέσα στο παιχνίδι, είτε σκοράροντας, είτε μοιράζοντας, είτε απλά με την παρουσία του στο court και να τον κοιτάνε οι αντίπαλοι!
Από το street basketball του περασμένου και κουραστικού χειμώνα πήγαμε στην street νοοτροπία, που ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕ και είναι κύριο χαρακτηριστικό της ύπαρξής μας. Το ένα φέρνει τ’ άλλο σε αυτές τις καταστάσεις. Ο τσαμπουκάς, τον κόσμο που πιθανόν να ξενέρωσε. Ο κόσμος, την ηρεμία που χρειαζόταν να βρεθεί και όλοι μαζί, τις θύμησες ενός όχι και τόσο μακρινού παρελθόντος.
Δεν έχω καμιά όρεξη να γράψω κάτι παραπάνω. Σήμερα το απολαμβάνω. Όχι γιατί προκριθήκαμε στο Top 8 (πράγμα διόλου εύκολο ή ευκαταφρόνητο). Ούτε γιατί μαζί με την Μπάρτσα είμαστε ΟΙ ΜΟΝΕΣ ομάδες με 8ετή συνεχή παρουσία! Αλλά γιατί είδα ξανά μάτι να γυαλίζει και την ομάδα έτοιμη ξανά να «τις παίξει», με οποιονδήποτε αντίπαλο και οπουδήποτε.

Για τη σειρά με την ομάδα του Γκόρντον, του Φάρμαρ και του Μαχμουτί , θα τα πούμε λίαν συντόμως. Κρατήστε όμως αυτό :
Μην αφήσετε να σας παραμυθιάσουν ξανά, αυτοί που σας έλεγαν ότι «η Μακάμπι είναι πεθαμένη» και «ο βάζελος είναι αρμάδα»!

ΥΓ: Γούσταρα πολύ το δίδυμο Χάινς-Πάουελ , ο πρώτος έκρυβε τα πολλά αμυντικά κενά που έχει αποδεδειγμένα ο δεύτερος, δίνοντάς του την ευκαιρία για το κάτι παραπάνω. Γιατί δεν ήταν μόνο οι 8 πόντοι, αλλά και τα 7 rebounds και η όλη διάθεση για άμυνα που έδειξε, έχοντας πίσω αυτήν την νταβραντισμένη backup-ιέρα! Και από την άλλη ο Κάιλ, αποφορτίστηκε αρκετά, πήρε βοήθειες στο χαμαλίκι και βρήκε τους χώρους που έψαχνε και μπορεί αποδεδειγμένα να εκμεταλλευθεί!

ΥΓ2: Κε Μινούτσι, δε σας χάλασε φαντάζομαι, ε?! Τα χαιρετίσματά μου στους φίλους σας σε CAS και νομικό τμήμα Ευρωλίγκας...

ΥΓ3: Δημητράκη, αλήθεια τώρα πες, μεταξύ μας είμαστε ρε «φίλε», μια χαρά δε σου κάθισε η Μπάρτσα?! Αν αποκλειστείς (το φυσιολογικότερο) όλοι θα λένε «μπράβο στην ομαδάρα και κοίτα που έφτασε», που να έμπλεκες τώρα με Λιμάνια, Γαύρους, Σπανούληδες και «Εξοχικά»..?! Εκεί δε θα είχες ούτε ΚΕΔ να καθαρίσει τη μπουγάδα, να σου ρίχνει και κάνα «συγγνώμη» που και που, άσε που θα κάθονταν και βαρύ το menu εν όψει τελικών (έχεις και Πυλαία μη ξεχνάς...), καλά δε τα λέω
 

150 σχόλια:

  1. Γεια σου ρε φιλε Μιχαλη...ειμαι σιγουρος οτι εχεις βολταρει απο τα υπολοιπα σαιτ...ειλικρινα, αν δεν ασχολιομουν με μπασκετ και εμπαινα απλα για να χαζεψω, θα νομιζα οτι η Μπαρτσα εχει χεστει πανω της, καταριεται τη τυχη της, δεν κοιμουνται οι παικτες της τα βραδια κλπ κλπ, που επεσε πανω στην "αρμαδα" του Αρτζι και του Σιουλι(Ματσιουλις)...Παντως συμφωνω απολυτα με αυτο που λες για Εφες...ασχετα με το τι εκανε με τη Ρεαλ και γενικοτερα στις τελευταιες αγωνηστικες, ειναι ΠΟΛΥ δυσκολα τα παιχνιδια...αν βρουν ρυθμο εστω και 3 παικτες της(Φαρμαρ, Βουγιασιτς, Ερντεν) ειναι πολυ δυσκολο να τη σταματησεις...ασταθης βεβαια, αλλα επικινδυνη...ειδωμεν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια χαρά Howie! Και όμως, ακριβώς επειδή ήμουν σίγουρος για αυτά που γράφεις, δεν έκανα την παραμικρή βόλτα. Βασικά, είχα τόση δουλειά σήμερα, που πέρα από καν-δυο δικά "μας",δε χάζεψα κάτι άλλο. Να σου πω τι feeling έχω από χθες όταν και μάθαμε την αντίπαλο? Πέντε ματσάκια, δυο breaks και εμείς Λονδίνο. Μακαρι να βγει, αλλά ειδικά το part για τα δυο breaks μου ΄χει κάτσει ΤΟΣΟ έντονα, που αν και δε παίζω ποτέ τυχερά παιχνίδια ή στοίχημα, λέω αν υπάρχει κάτι τέτοιο, να το ποντάρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οντως φανηκε καλο το διδυμο Χαινς-Παουελ, ταιριαζει και στον Τζος γιατι βρισκει να κανει τα σουτακια απο μεση αποσταση πιο ευκολα ετσι και παιρνει ριμπαουντ χωρις να αναλωνεται σε ξυλο και παιρνοντας καλυτερες τοποθετησεις. Αυτο που με φοβιζει ειναι οταν θα εχει γρηγορα 4αρια απεναντι του οπως Σαβανοβιτς πως θα ανταπεξελθει αμυντικα. Επισης διαβαζω για προβληματα παλι οτυ Πριντεζη στη μεση, ελπιζω να περασουν γιατι δεν μας παιρνει να χασουμε και αυτον. Η Μπαρτσα ξηγηθηκε πολυ παντως και κερδισε τη συμπαθεια μου. Επισης χαρηκα πολυ που αποκλειστηκε η Σιενα... Κακα τα ψεμματα εκοψε ο Μπαρτζωκας τα νεκρα διαστηματα μας με συμμετοχες απο παιχτες ανετοιμους και ξεχασμενους (Γκετσε και Περκινς) και χαθηκαν τα νεκρα διαστηματα μας. Μπηκαμε απο την αρχη σε θεση οδηγου και το ματς κυλησε πιο ηρεμα. Μπορει ο Παπ να ηταν σε τρελη βραδια αλλα δεν πηραμε βοηθεια απο Πριντ και Σπανουλη οπως αλλες φορες. Αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι απο τα ελαχιστα ματς που δεν σουταρανε πολλα τριποντα τα 4αρια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοιτάχτε σήμερα πρωτοσέλιδα οι "αντικειμενικοί" ρε παιδιά, όχι κοιξάτε...
    "Πελάτες μου" ο ένας, "50% στα τρίποντα ο άλλος", έρχισε η φάμπρικα δουλειά πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το εν λόγω σχήμα, σίγουρα θα πάει και καλύτερα και σε αυτή την περίπτωση συμφωνώ και με αυτό που έγραψε στο RP ο φίλος Fwnh Ths Logikhs, ότι δηλ και ένα ακόμη με Σέρμα-Χάινς έχει καλές προϋποθέσεις. Κοιτάχτε, έτσι πως τα κάναμε με τις όσες επιλογές μας, ήθελε "ταλέντο" και οι όποιες αδυναμίες μας δε μπορούν να εξαφανιστούν τώρα δια μαγείας, αλλά να κρυφτούν κάπως μπορούν, οπότε ότι καλύτερο από αυτό που είχαμε ως τώρα Joe, είναι μια χαρά στα μάτια μου. Ας πάμε έστω σε τέτοιες δοκιμές.

    Για τον Πριντ και γω το διάβασα και ένιωσα άσχημα που τα "έψελνα" κατά τη διάρκεια του αγώνα στον Μπαρτζώκα, να είμαι ξηγημένος. Εδώ ήμουν foul χοντρό... Είναι άτιμο πράμα η μέση, νομίζω χειρότερο από ό,τιδήποτε άλλο. Δε μπορείς με τίποτα να το αντιμετωπίσεις σε μεγάλο βαθμό, ούτε με επέμβαση, ούτε με φυσιοθεραπείες... Είναι γερό παιδί όμως και ο βιολογικός αρχηγός της ομάδας, οπότε δε τον φοβάμαι (ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω).
    Για τους ανέτοιμους παίχτες αυτός ευθύνεται όμως. Επιδώθηκε όλη τη χρονιά σε ένα rotation και που μας έκοβε ρυθμό και μας έσπαγε τα νεύρα και τελικά αποδυκνείεται αχρείαστο. Πάλι με κλειστό αριθμό παικτών πάμε τσις μάχες και ο Θεός να τους έχει καλά μέχρι τέλους. Πάντως παιδιά στο θέμα Πέρκινς υπάρχει "ψωμί", έχω ακούσει πολλά και δε μπορούν να είναι όλα "μυθεύματα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η τεραστια διαφορα στα δικα μου ματια ,αυτη που για μενα κανει τη διαφορα και που δεν υπαρχει φετος, ειναι ενα συνολο πραγματων που εχουμε αναφερθει ποιλλες φορες.
    η ομαδα περσι μου εβγαζε μια σιγουρια οτι και αν γινοταν.ακομη και στον τελικο περιμενα να μειωσουμε(οχι να κερδισουμε,να μην λεω ψεμματα)αλλα περιμενα οτι κατι θα καναμε εστω χανοντας τιμητικα.δηλαδη περσι γυρνουσαμε παιχνιδια,η ομαδα σου εβγαζε κατι το απολυτο,οτι και αν γινει δεν χανουμε.φυσικα ο μεγαλυτερος λογος λεγεται ντουντα,αλλα φταινε και αλλα.
    για μενα αυτο ειναι το σημειο εκκινησης,τωρα δεν μπορουν να διορθωθουν πολλα παρα ελαχιστα..ας ελπισουμε να βρουμε εκεινο το κουμπι και να απελευθερωσουμε πατωντας το ενεργεια και διψα για νικες-διακρισεις.
    δεν πιστευω με μια χροναι να χορτασαν οι παικτες τιτλους-χαρες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί δεν λες στη "Φωνή..." να έρθει κατά 'δω μεριά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα ειδα αλλα αυτοι το ψωμι τους βγαζουνε Μιχαλη πρεπει να πουλησουνε. Οι παιχτες μας να ειναι συγκεντρωμενοι και να μην τα κοιτανε αυτα, αλλα αλοιμονο και επηρεαζοταν καθε φορα απο κατι τετοια. Σκεψου ποσες φορες τα γραφανε αυτα για το βαζελο παλια, αν ηταν καθε φορα να επηρεαζοντουσαν απο τα πρωτοσελιδα... Με ενοχλει και μενα γιατι πρεπει να το παμε στα μουλωχτα, σεμνα και ταπεινα και οχι σαν φαβορι αλλα τι να κανεις με αυτους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παιδια μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι πρωι πρωι στο καφε με ενα βαζελο .....μου ελεγε πως θα περασουν μπαρτσα και θα παρουν το πρωταθλημα και μολοις ειχα ξυπνησει και ημουν και απο ξυδια ......δε του ειπα τιποτα γιατι ειχε κοσμο και ειμαι και λιγο οξιθειμος ....το περιμενο το πο@στη,,,,ομως....πως και πως......τερταρτη θα ειμαι μεσα λογικα οποιος θελει βλεπουμε το ματσακι μαζι ....απ τη παρεα εδω μεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Χαριτόπουλος δεν είναι τυχαίος:
    http://www.basketnet.gr/main/2/europe/articles/1/%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BF%CF%83%CE%BD-%CF%87%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%81.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ονειρευόμουν Κρίστμας για του χρόνου:
    http://www.basketblog.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=120408:2013-04-06-11-02-40&catid=56:diethni&Itemid=80

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δείτε κι αυτό:
    http://allstarkourouna.blogspot.gr/2013/04/blog-post_6.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σπάω το κεφάλι μου να σκεφτώ κάποιον άλλο "μεγάλο" πρόεδρο (Μπάνε, Λιανό) αλλά το κόλλημά μου πάει συνεχώς στον Τράκη.
    Τελικά πιστεύω ότι θα είναι ο Γαμπιεράκης του Ηλυσιακού και ο Αμερικανός θα είναι ο Στόγκλιν.

    Προσωπική εκτίμηση. Μη με ρωτάτε τους λόγους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μακ για οσφπ ειναι τυχαιος.στη βουλγαρια 10 ποντακια τα ειχαμε και μεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και ο Γαλιωτος νταμπλ νταμπλ σε καθε αγωνα ειχε. Ενταξει ο Χαριτοπουλος κακος παιχτης δεν ειναι. Μαλλον δε κανει για ολυμπιακο αλλα για ενα κλικ παρακατω, πχ Παοκ ειναι πολυ καλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτός ο Στόγκλιν παίδες πρέπει να είναι μεγάλη λέρα! Σίγουρα είναι όμως πάστα μεγάλου παίκτη!! Διάβασα και τη συνέντευξη στο all star basket που μου τα επιβεβαίωσε. Αλήθεια, οι "δικοί μας" που κοιτάνε όταν έρχεται η ώρα να ψωνίσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Imma, συμφωνώ με Πετράν και Σάββα εδώ, ας κοιτάξουμε να παρουμε άλλα παιδιά, αν με εννοείς και τον Χαριτόπουλο τον κάνω δώρο με κορδέλα επι κεφαλής στον Τράκη άμα θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μιχαλη τον ειδα απο κοντα με τον Πανιωνιο στο Αρτακης σε ισως μια απο τις χειροτερες εμφανισεις του φετος. Ενταξει του εχουνε δωσει το ελευθερο να κανει οτι θελει στα Ιλισια. Πηρε καποια στιγμη 5 συνεχομενες επιθεσεις ολα στεπ μπακ τριποντα εκτος ισσοροπιας. Παντως αμα του βαλεις χαλιναρι, ειναι ΠΑΡΑ πολυ εκρηκτικος, και εχει και καλο σουτ αλλα οχι οταν ειναι τραβηγμενα απτα μαλλια... Γεννημενος το 91 παρακαλω! Το ειδα στο προγραμμα του αγωνα και δε το πιστευα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χεχε, συμφωνώ! Εδώ θέλει Ντούντα/Αγγέλου, κλειστό συμβολαιάκι 3 ετών τουλάχιστο και ένα παληκάρι από την 7 κολλημένο δίπλα του 24-7 για να τον κρατά μακριά από το "κακό το μάτι"..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στο καλό! Εμένα γιατί ποτέ δε μου έκανε "κούκου" ρε παίδες αυτός ο παίκτης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Tα ειπε ολα ο Μιχαλης παραπανω... Και μη ξεχνατε το βασικοτερο. Το συστημα διεξαγωγης αγωνων ευνοει σημαντικα τον φιλοξενουμενο. Γιατι εχει δυο ματς εκτος, τιποτα να χασει. Σε ενα πιθανο μπρεικ ειναι μπροστα. Και πολυ σωστα ο Βαζελος δεν εχει αγχος ενω μεις πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να παρουμε και τα δυο εντος μεσα. Οσα για παιχτες που γραφετε απο κατω και στην ελλαδα υπαρχουν παιδια να βοηθησουν στο 4 πχ Κολεμαν, Πετγουει. Η στα γκαρντ, οπως γραφετε για Στογκλιν ή Παππα(εμενα μου αρεσε και ο ΜακΓκραθ του Παοκ που εφυγε). Αρκει να γινει το σωστο σκαουτινγκ τι χρειαζεται η ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δικαίωμά του είναι Redball, άστον να πιστεύει ότι θέλει. Όταν έρθει η ώρα, θα μιλήσεις με άλλα κόλπα εσύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όσο και να θες άνθρωπος είσαι Joe. Είδαμε του Παπ όλα αυτά τα "έτοιμος για ΝΒΑ" τι του κάνανε... Μικρό παιδί είναι, δε γίνεται να μη ξεφύγει το μυαλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εντάξει ρε παίδες, δεν επιμένω...
    Βρείτε κάποιον αντικαταστάτη του Μαυροειδή πάντως γιατί αν μείνει ο Μπαρτζώ, τον έχει μολάρει από τώρα.
    Ο Γεωργάκης δεν υπολογίζεται.
    Ο Μαυροκεφαλίδης είναι ακριβός.
    Οπότε πάμε στον Καββαδά που πιθανά ΕΠΙΤΗΔΕΣ έχει προεδρική γραμμή ο Σφαιρόπουλος να του ρίξει τις μετοχές για να τον τιμωρήσει πέρσι που δεν τα τσέπωσε ο Λιανός.
    Αλλιώς...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν έχεις άδικο, και στην κουβεντούλα που έχουμε ανοίξει τώρα στο blog του Νότη στο RP, δείχνει μαζί με τον Johnny_15 και κανα-δυο παιδιά ακόμη (Μάριος, Θοδωρής), ότι ανοίκουν άνετα στο κουβεντολόϊ μας. Αλήθεια, ρε Κώστα που χάθηκες και εσύ ρε ψυχή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Tσαιρελης! Τρομερη χρονια μικρος με καλο ποτεντιαλ. Καλος αμυντικος καλος ριμπαουντερ αξιοπιστο σουτακι και γρηγορος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Διάβασες τι έγραψε η Κουρούνα στο περιοδικό για Μαυροειδή, Ιμμα? Το λέω και για όσα παιδιά δε το 'χοθν πάρει, ότι μιλάει ξεκάθαρα για περίπτωση "Βουγιούκα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο ΜακΓκραθ είναι βασικότερα άσος Πέτρο. Δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο πέραν του μέτριου. Κάτι σαν τον Ράζιτς που θέλαμε κάποτε και πήραμε το Λο τελικά.
    Με Μάντζαρη του χρόνου και Λο πιθανά, Σπανούλη (ελπίζω) και Σλούκα, θέλουμε κάτι πιο καλό σε σκορ.
    Οπότε, Πέρκινς, μπάι-μπάι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εκτός αν αλλάξει ο coach...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλα Περκινς Γκετσε εχουνε κουνησει μαντηλι ηδη... Οπως και Μαυροειδης λογικα. Παουελ θελω να ελπιζω. Και Αντιτς γιατι οσο παει ο καιρος δεν βλεπω να ανεβαινει με τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Πάλι άρχισαν τα σχετικά με το ΝΒΑ ρε συ Μάικ. Με μια μεστή εμφάνιση, έγινε NBAer ο Παπ. Τι να πει κι ο Κούκοτς που είχε φάει τα γήπεδα της Ευρώπης με το κουτάλι πριν μετακομίσει...
    Εδώ ολόκληρος Ζάρκο πήγε στους Σπερς κι ευτυχώς για μας τότε, έφυγε σαν αποτυχημένος...
    Χωρίς καλό χειρισμό της μπάλας, δεν κάνεις καριέρα στο Αμέρικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. πολυ ατομισταρος,οποτε τον βλεπω με ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. "Χωρίς καλό χειρισμό της μπάλας, δεν κάνεις καριέρα στο Αμέρικα."

    Δεν έχεις ιδέα ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΔΩ!!! Και μεταξύ μας, έτσι να μείνει, τον θέλω τον μικρό μια δεκαετία μίνιμουμ στο λιμάνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. σαν ελληνας ο τσαιρελης ειναι πολυ καλος που εχει αναφερει ο πετρος.γρηγορος,αλτικος καλες κινσησεις ρακετας και σιγουρα πιο φθηνος.τον προτιμω με χιλια απο καβαδδα.τωρα αν εχεις κανα ξενο τεφαρικι ριξτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΧΑΧΑ! Αλήθεια είναι, αλλά πρέπει να λάβεις υπόψη σου και σε ποια ομάδα Σάββα μου. Για αυτό και είπαμε με Πετράν ότι θέλει γκέμια, ΠΕΡΙΠΤΩΣΑΡΑ όμως αδερφέ, διαφωνείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. και ο βιουγιουκας μου αρεσει πολυ..και θα ηθελα και τον καιμακογλου...ο και με ενα 700(450 παιρνει ο αντιτς..) ερχεται ξανα στα πατρια.τον θεωρω ισαξιο αν οχι καλυτερο του πριντεζη,σιγουρα πιο αξιοπιστο επιθετικα και πιο εξυπνο παικτη.με τους δυο θα εχουμε μια μαγικη δυαδα στα τεσσερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Συμφωνώ, μαζί με Πριντ θα ήταν ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ και αν ισχύουν και όσα ακούγονται (ότι είναι γάυρος δηλ...) με κάνει να γουστάρω διπλά! Ο ένας είναι κορυφή στο ποστ παιχνίδι, ο άλλος όπως είπες στο πιο περιφεριακό! Και τα δυο παιδιά δυνατά, με πολύ καλή άμυνα και rebound! Ναι εδώ δε με χαλάει να πω "γεια" στον Πέρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Όχι άλλα ποσταρίσματα στον Πεν, στον Έντνι και στον Γκριρ ρε μάγκες!!! Νυσάφι πια...
    Ας πάρουν τον Μορίς Έβανς ή τον Μάικλ Ρεντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. και ο κωστας και ο τζονυ οπως επισης και η φωνη ανηκουν εδω..τους περιμενουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. φιλε μου ειναι γαυρος απο κουνια και θεωρω οτι με 2-3 κινσηεςι καλες τα αδερφια θα μας φτιαξουν καλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αρκεί να τις κάνουν αυτή τη φορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Το σημάδι ότι θα αλλάξει ο κόουτς φίλε, είναι η βολιδοσκόπηση του Ολλανδού που λέγαμε. Σου είχα πει τότε ότι κάποιος τον προσέγγισε χωρίς να ρωτήσει Μπαρτζώκα.
    Ναι μεν αλλά... Αν πάει Λονδίνο και πάρει πρωτάθλημα ο Μπαρτζώ, και να έχουν αποφασίσει να τον αλλάξουν, θα πρέπει να το κάνουν μόνο με μεγάλο όνομα. Δηλαδή Ντούντα ή Πέσιτς.
    Αλλιώς θα έχουν πρόβλημα αν απολύσουν "επιτυχημένο" προπονητή. Άσε που δεν θέλουν να τα σκάσουν σε προπονητή αλλά σε παίκτη-ες.
    Να το θέσω αλλιώς: Προτιμάτε να μείνει ο Σπανούλης και ο Χάινς πακέτο με το Μπαρτζώκα, ή να φύγουν οι 2 και να έρθει πίσω ο Ντούντα (που θέλει ΛΕΦΤΑ);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αν λες ok, πάω πάσο.
    Τσαϊρέλης ή Καββαδάς λοιπόν...
    Πάει αυτό έκλεισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Όχι, δεν το αγόρασα ακόμα. Πες τι γράφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ειναι μεγαλη περιτπωση ο ατιμος,εχει προσοντα,αλλα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Είναι Γαύρος από κούνια. Το θέμα είναι ότι με τα ντόλαρς που θέλουν οι Κάι-Βου, πρέπει να διώξεις Μαυροειδή, Άντιτς, Σέρμα και Πάουελ. Χώρια που πρέπει να δώσεις 800 τουλάχιστον στον Κάιλ. Βάλε κι άλλο 1,5 μύριο τουλάχιστον σε Κάι-Βου. Ποιος τους παίρνει παίδες;
    Αυτοί για να έρθουν, θέλουν ρευστότητα ή προπονητή που να τα βρίσκουν μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ελπίζω να μην κάνει τη χαζομάρα ο Μπαρτζώ και κρατήσει Πάουελ ενώ διώξει ταυτόχρονα Σέρμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ναι ρε φίλε, το'χα ξεχάσει ΤΕΛΕΙΩΣ αυτό! Παίζει παρασκήνιο χοντρό, παρόλα αυτά αν πάει Λονδίνο και πάρει πρωτάθλημα, ας μείνει. Κουράζομαι με τόσες αλλαγές πια. Αρκεί επιτέλους να κάνουμε σωστή δουλειά στον καταρτισμό του ρόστερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. O Σερμα για 3ος ψηλος εμενα μου κανει. Με εναν ελληνα πιτσιρικα(Τσαιρελης, Καββαδας) και εναν ξενο πολυ καλο νομιζω ειμαστε καλα. Αλλα στον ξενο να μην κανουμε αλχημειες... Ζοριτς ας πουμε. Βουγιουκας. Εαν θες αμυνα και ξυλο Ρακοβιτς. Αλλα παιχτη αξιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ας μείνει κούτσουρο λοιπόν...
    Ο Κούκοτς έπαιζε και play maker. Δύσκολα του έκλεβες μπάλα.
    Ο Ζάρκο έπαιζε τριάρι στην επίθεση και άσος στην άμυνα (τότε που μάρκαρε τον Γκάλη) κάποιες φορές αλλά από χειρισμό ήταν μέτριος.
    Ούτε καν κακός για NBA όπως ο Παπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Αυτη τη στιγμη ασσο καθαροαιμο περαν του Λο δεν εχεις... Που και ο Λο ειναι πιο πολυ σκορερ παρα οργανωτης. Πρεπει να δουμε και πως θα γυρισει ο Βαγγελης μαγκες... Υπουλος τραυματισμος να ειναι καλα το παιδι, αλλα ποτε δε ξερεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Εγώ πάντως μόνο Κάι θέλω, τον Βουγιούκα άστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. "Πρεπει να δουμε και πως θα γυρισει ο Βαγγελης μαγκες"
    ώρες-ώρες νιώθω πως είσαι στομυαλό μου ρε μπαγάσα, αλλά δε τολμούσα να το ξεστομίσω για να μη το γκαντεμιάσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Το μόνο που με κάνει να ελπίζω, είναι οι καλές σχέσεις που έχουμε με τη Μάλαγα από την εποχή Πρίντεζη. Κι επίσης ότι οι μεγάλοι της Ευρώπης, έχουν βασικούς ψηλούς. Μόνο τη Μακάμπι φοβάμαι που έχει καλό παρελθόν με τους Κροάτες και πολλά λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. "Εκείνο πάντως που φαίνεται ακατανόητο είναι το ψυγείο που έβαλε στον Μαυροειδή. Ειδικά με τα προβλήμτα στους ψηλούς και την ικανότητά του να παίζει πικ εν ρολ. Επίσης λέγεται ότι ο Μαυροειδής μπορούσε να καθυστερήσει την επέμβαση και να την κάνει το καλοκαίρι, αλλά επειδή είδε ότι είναι ξένο σώμα στην ομάδα την επίσπευσε. Ήδη κυκλοφορεί μια συγκεκριμένη φήμη. Ότι ο Μαυροειδής θα είναι ο επόμενος... Βουγιούκας. Θα φύγει το καλοκαίρι και θα ανηφορίσει προς ΟΑΚΑ μεριά, αφού είναι το παλιό πουλέν του Πεδουλάκη που τον ανακάλυψε στο Περιστέρι"...


    Need more?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Όχι. Ας πάει. Το θέμα είναι ότι αν είμαστε λίγο ευέλικτοι, τον κάναμε μια ανταλλαγή με τον Ράκοβιτς που τρώει πάγκο στο Μπιλμπάο.
    Ο Κατσικάρης τα έβρισκε μια χαρά με τον Μαυροειδή... Με πιάν'ς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μια χαρά! Το θέμα είναι ποιους έχουμε εκεί μέσα για κάτι τέτοιο? Μέχρι καιο Τράκης έκανε deal με Γκιστ-Πάνκο, αλλά ΝΒΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Συμφωνώ, αλλά τότε πρέπει να πάρεις Λούκα Ζόριτς ή Λούκσα Άντριτς ή Έραζεμ Λόρμπεκ (αν πάρει η Μπάρτσα το Ζόριτς) ή Μπέινς της Ολίμπια για να έχεις παιχνίδι με πλάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Είναι ελαφρύς κι αδύνατος και θα γυρίσει όπως πριν. Αν ήταν κάνας χοντρός θα τον φοβόμουν.... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ζοριτς ναι,αλλα οχι ρακοβιτς,πολυ σκεπαρι ρε παιδια,καλυτερα κρατας σερμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Το καλοκαίρι ανοίγει γενικώς η αγορά και δε θα με χάλαγε και κανα "ταυρί" Αφροαμερικάνικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. και ο ντιογκου πολυ καλος,αλλα μη παμε μακρια,καλη λυση-φτηνη θεωρω οτι ειναι και ο πετγουει που εχει αναφερθει.παικτης πανω απο τη στεφανη,πολυ γρηγορος,αξιζει μια ματια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Σωστός και εδώ! Πέτγουει είναι καλό "πακετάκι". Στα συν εκτός αυτών που έγραψες, ότι είναι θεαματικό παιδί, καλός χαρακτήρας (να δω να τραγουδάει κανα νταχτιρντί στο ΣΕΦ και τι άλλο?) και μάλλον προσιτός. Στη συνέντευξη στο αλλσταρ είπε ότι θέλει να πάιξει Ευρωλίγκα του χρόνου... Και γω ρωτώ, γιατί όχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Πέτγουεϊ, Τσαϊρέλης.
    Χάινς;
    Σέρμα;
    Ψηλός με κινήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Αν φύγει ο Άντιτς Σάββα, χάνουμε σε ξύλο. Ο Σέρμα δεν σπρώχνει ούτε εμένα.
    Ράκοβιτς, Χάινς (Πέτγουεϊ), Ζόριτς και Καββαδάς. Αυτούς θα έπαιρνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Τελικά άλλος ακούστηκε και είναι του Ικάρου παίκτης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Να κάνω μια σούμα και τα χώνετε μετά:
    - Μπαρτζώκας
    - Μάντζαρης, Αντετοκούμπο, Λο.
    - Σπανούλης, Σλούκας, Λάνγκφορντ ή Προύιτ (αν πιάσει στο Ρέθυμνο)
    - Παπανικολάου, Περπέρογλου
    - Πρίντεζης, Καϊμακόγλου
    - Ζόριτς ή Μπέινς, Χάινς ή Πέτγουεϊ, Ράκοβιτς ή Πέτγουεϊ, Τσαϊρέλης ή Καββαδάς, Γεωργάκης.

    υ.γ. Αν μείνει ο Χάινς με 800+ φαντάζει δύσκολο να πάρεις ξένο με άλλο ένα τέτοιο νούμερο. Τεσπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Χεχε, θα περιμένω να ποστάρουν και οι άλλοι πρώτα και θα επανέλθω! Μου αρέσει όμως που έχεις σιγουράκι τον Σπαν...Μακάρι να βγεις αληθινός ρε bro!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Aντετοκουμπο τον μεγαλο προφανως θα λες, γιατι ο μικρος γινεται ντραφτ στο nba... Ο μεγαλος ομως ειναι 3αρι καθαρο. Ο μικρος παιζει απο 1-4. Κραταω Ματζαρη(με επιφυλαξη πως θα γυρισει και αν χρειαζεται παιχτης) και φυσικα Λο και για μενα Κατσιβελη. Σπανουλης Σλουκας Παππας φιλε. Δυσκολα αν κρατησεις Σπανουλη Χαινς που ειναι υπερβαση να πας για Λανγκφορντ που δεν περνει και λιγα. Παπανικολαου(εγω τον βλεπω να φευγει, οποτε Γιανκοβιτς) Περπερογλου στα 3αρια. Πριντεζης-Καιμακογλου(πολυ δυσκολο απο οικονομικης πλευρας για Καιμακ), ή Ματσβαν θα πηγαινα εγω ή Πετγουει. Στα 5αρια Βουγιουκα(αν μπορει να γινει εκει η υπερβαση ή Ζοριτς, και υπαρχουν και αλλοι) αν θες παιχτη να παιζει με πλατη. Αν θες να πας σε φιλοσοφια Ντουντα με αμυνα και ξυλο πας για λυση Ρακοβιτς ή Ντιογκου. Οποτε Χαινς, Τσαιρελης, Σερμαντινι, και απο εκει και περα διαλεγεις προς τα που θες να κινηθεις και αναλογως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Μια υποθετικη ομαδα. Ματζαρης, Λο, Κατσιβελης(?), 3 Σπανουλης, Παππας, Σλουκας 6, Παπανικολαου( ή Γιανκοβιτς), Περπε 8, Πριντεζης, Ματσβαν( ή Πετγουει ή Κολεμαν) 10, Και μετα εχεις Χαινς, Ελληνα(Τσαιρελης ή Καββαδας), Σερμαντινι, και τον βασικο σου ( ή Ζοριτς!! ή Βουγιουκας ή Ντιογκου ή Ρακοβιτς). Μια πολυ ωραια 12αδα! Με ροτεισον ευκολα γυρω στους 10-11 παιχτες, αν εξαιρεσεις τον Κατσι που θα παιζει λιγο ευρωλιγκα. Τσαιρελης βοηθαει και στο 4 ευκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Α και ξεχασα το βασικοτερο... Επιστροφη ΝΤΟΥΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. καλησπερα στην παρεα..δυστυχως δεν προλαβαινω να γραψω αλλα σας παρακολουθω..για εμενα δεν ηταν εκπληξη η νικη..συμφωνω με τον κοουτς μπαρτζωκα..η κιμκι εχει τον καλυτερο οργανωτη στην ευρωπη..και πολυ δυνατος ψηλους..ομως αυτο που της λειπει ειναι η προσωπικοτητα..δεν ειναι η ομαδα που θα ερθει στο σεφ να κερδισει..αυτα μπορουν να τα κανουν 4 ομαδες στην ευρωπη λογω φανελας..λοιπον τωρα για την σειρα με την εφες..κατα την γνωμη μου ουτε η εφες εχει την προσωπικοτητα να μας κερδισει..θεωρω οτι ευκολα η δυσκολα θα παμε φαιναλ 4..οι ψηλοι της εφες δεν ειναι κατι ιδαιτερο..οι ερντεν και μπαρατς δεν πιστευω οτι μπορουν να μας δημιουργησουν προβλημα..αυτο που φοβαμαι ειναι ο σαβανοβιτς επειδη ειναι ελαφρυ 4αρι..επισης θελει μεγαλη προσοχη ο λουκας που ειναι ο παιχτης κλειδι..ισως τον δουμε και πανω στον σπανουλη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. γιατι τοσο κολλημα με τον ρακοβιτς???δεν καταλαβαινω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. επειδη βλεπω οτι λετε για παιχτες..παιδια εγω θα επαιρνα μπογκντανοβιτς με κλειστα τα ματια..ο ανθρωπος ειναι απιστευτη παιχταρα..βεβαια δεν τον βλεπω να καθεται ευρωπη..επισης θα επαιρνα με κλειστα ματια τον ντεβις της κιμκι..μεγαλη παιχταρα..και φυσικα τον τζειμς της μακαμπι..αυτοι ειναι οι παιχτες που εχουν κανει τρελη διαφορα απο τους υπολοιπους..το καλοκαιρι θα γινει σφαγη γι αυτους τους 3..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. και ο ντεβις εχει παιχνιδι πλατη..εχει σουτ απο τα 4-5 μετρα..τζειμς φοβερος αμυντικος πλαστικες κινησεις..ο ζοριτς που λετε ειναι πολυ καλος παιχτης..και καλο σουτακι και πολυ δυνατος στο πικ ν ρολ..και πολυ καλα τελειωματα..αλλα πισω στην αμυνα πολυ λιγος..αν τα θες ολα..τοτε παιρνεις τζειμς που συνολικα ειναι ο καλυτερος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Παρολο που ο Καιμακογλου ειναι καλος παιχτης και μου αρεσει, δεν πιστευω οτι ταιριαζει αυτη τη στιγμη στην ομαδα μας. Εχουμε ηδη ενα ελαφρυ 4αρι. Αν φυγει ο Αντιτς, θα εχουμε προβλημα στο διδυμο με Χαινς καθως θα κοντενουμε επικινδυνα. Δεδομενου οτι εχουμε Πριντεζη που ειναι καλαθομηχανη επιθετικα, χρειαζομαστε καποιο 4αρι ψηλο η αθλητικο ωστε να βοηθαει στο ξυλο στη ρακετα, στην αμυνα και στα ριμπαουντ και να συμπληρωνει τον Χαινς. Ασε που το συμβολαιο του θα ειναι υψηλο και με ενα ηδη υψηλο του Πριντεζη στο 4 δυσκολα θα εχουμε 2ο. Ο Αντιτς παιρνει 400 αρα γυρω εκει πρεπει να ψαχνουμε. Θα ελεγα τον Coleman της καβαλας που εχει και επιθετικα στοιχεια. Αν μεινει ο Καιλ βεβαια. Αν οχι τοτε με τα χιλια Καιμακογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Kωστα μου και οι ψηλοι που γραφεις απο πανω, και ο Μπογκντα θελουνε παρα πολλα... Ειδικα αν κρατησεις και Σπανουλη Χαινς φετος που ειναι υπερβαση πας για πιο οικονομικες λυσεις κοιτωντας να διωξεις Μαυροειδη Γκετσε Παουελ Αντιτς και να εξοικονομησεις λεφτα. Γιαυτο λεμε Πετυγουει Κολεμαν Ματσβαν Ρακοβιτς. Τωρα μακαρι να γινει και το μπαμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ο Καιμακ παιζει ανετα οποιοδηποτε 4αρι αμυνα και απο ξυλο αλλο τιποτα... Μπροστα του ο Χαινς ειναι σοφτ να ξερεις! Για λυση Κολεμαν Πετγουει συμφωνο. Αν καποιος θελει παιχτες με περισσοτεροι εμπειρια παει σε λυσεις τυπου Ματσβαν Ρακοβιτς παιχτες που εχουνε παραστασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Μου εχει μεινει η εικονα του σαν ενα 3αρο-4αρι που επαιζε πολυ ξυλο για 3αρι οποτε τον ειχε βαλει στο βαζελο σαν 4αρι. Τωρα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ο Καιμακογλου εχει αλλαξει τοσο σε ενα χρονο που δεν τον ποσταρει ευκολα ουτε 5αρι οπως συμβαινει με Αντιτς αλλα θα παραδεχτω οτι τη φετινη του χρονια δεν την εχω παρακολουθησει. Παντως ο Πριντεζης περυσι τον ειχε διαλυσει δεν τον ειχε σταματησει σε κανεναν τελικο. Μακαρι να ισχυει παντως και να τον παρουμε τον ηθελα πολυ το καλοκαιρι, φετος ομως συνηδειτοποιησα οτι αυτο που μας κανει να ειμαστε νικητες παρολο που σαν παιχτες ατομικα δεν εχουμε τρομερο ταλεντο ειναι η χημεια που εχουμε σαν συνολο. Το ποσο συμπληρωνει ο ενας τον αλλο και ακομα και παιχτες σαν τον Αντιτς που ειναι σιγουρα χειροτεροι σε ταλεντο απο καιμακογλου προσφερουν σε αυτη την ομαδα με τον τροπο τους. Ειναι σαν ντομινο, η φυγη Ντορσει εριξε καπως Πριντεζη γιατι δενανε. Το σκοραρισμα που δεν ειχε ο Ντορσει το εδινε ο Πριντ και το ξυλο(και ριμπαουντ) που δεν μπορουσε να παιξει ο Πριντ επαιζε ο Ντορσει Η φυγη Αντιτς φοβαμαι οτι θα ριξει Χαινς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Καλημέρες!
    Η υπόθεση έχει δύο παραμέτρους παίδες:
    1. Μπαρτζώκας
    2. Άλλος προπονητής


    1. Αν ο Μπαρτζώκας πάει Λονδίνο (κάτι πολύ πιθανό πλέον με την Εφές αντίπαλο και με το πλεονέκτημα) και πάρει πρωτάθλημα έστω και με 3-2 νίκες, είναι σχεδόν αδύνατο να αντικατασταθεί.
    2. Αν χάσει πρωτάθλημα, είναι βέβαιο πως θα αντικατασταθεί γιατί αυτό δείχνουν τα σημάδια μέχρι τώρα. Κι επειδή ο Ντούντα θα θέλει 1 μύριο ακατέβατο, που η λογική μου λέει ότι οι Αφοί θα θελήσουν να κρατήσουν Σπαν και Κάιλ, ΔΕΝ θα πέσει χρήμα στον προπονητή. Οπότε αν φύγει ο Μπαρτζώκας, μόνο ο Αγγέλου υπάρχει που να έχει όλες τις προϋποθέσεις που ψάχνουν οι Αφοί.
    Σύμφωνοι μέχρι εδώ;


    Ναι, αλλά γιατί να μην κάνουν υπέρβαση στα χρήματα ΚΑΙ του προπονητή; Μόνο αν έρθει ο Ομπράντοβιτς στη ζέλα θα γίνει η επιστροφή Ντούντα.
    Όπως και μόνο αν φύγει ο Διαμαντίδης, θα αφήσουν να φύγει ο Σπανούλης.
    Γι'αυτό επιμένω Μιχάλη μου ότι δεν φεύγει ο Σπανούλης. Ο Χάινς μπορεί. Ο Σπανούλης όχι. Είναι και θέμα πρεστίζ και γοήτρου -για ένα από τα μεγαλύτερα μπασκετικά σωματεία στην Ευρώπη- μετά από κάποιο σημείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. εχεις δικιο για μπαρτζω.αλλα νομιζω οτι αν δεν ερθει ο ντουντα(χλωμο,οταν τον αφησαμε επιδεικτικα λογω μπατζετ και τωρα τι;να τον ξαναφερουμε πισω)ο αγγελου νομιζω θα ταιριαζει,λογω προτερου εντιμου βιου.νομιζω οτι θα υπαρχει ενα δεσιμο με αυτα που περασαν περσι,αλλα ολα αυτα ειναι θεωρητικα.απο την αλλη ομως μπορει να υποθεσει καποιος οτι μονο ενα μεγαλος προπονητης εμπνεει σεβασμο-καθοδηγηση..
    οτι κριτιριο θα ειναι η φετινη πορεια του οσφπ(φαιναλ-φορ-πρωταθλημα)νομιζω πως ειναι λαθος.το πρωταθλημα αν το παρεις και φετος θα ειναι λογω περσινης αυρας..
    τωρα παμε στο ροστερ..υποθετικα μιλωντας και με την προυποθεση οτι μενουν αυτοι που πρεπει..
    1)μαντζαρης-λο-μεταγραφη(αν ο μαντζαρης ειναι υγιεης δεν θελουμε παικτη)
    2)σπανουλης-σλουκας-μεταγραφη
    3)παπανικολαου-περπερογλου-γιανκοβιτς;η μεταγραφη που θα ειναι πασπαρτου στη θεση 2-3(αρα λογιζεται ως μια μεταγραφη)
    4)πριντεζης-μεταγραφη(καιμακογλου-ματσβαν-ερβελ)
    5)χαινς-αντις(αν μεινει να μετατεθει στο πεντε και να κοψει τα 8 τριποντα σε καθε ματς-αλλιως παικτη στυλ λορμπεκ..))σερμαντινι και μεταγραφη δυναμιτης στυλ μπατιστ..δεν θελουμε παικτη δεινοσαυρο στυλ ντειβις(που ειναι παικταρα,αλλα δεν ταιριαζει στο συστημα του οσφπ που παιζει γρηγορα..)
    συνολικα θελουμε δυαρι που να σκοτωνει επιθετικα(και γιανκοβιτς να
    παρεις-θεωρειται μεταγραφη επενδυση),ο παπας δεν μου γεμιζει το ματι ως
    αντικαστατης η συμπληρωμα του σπαν,ο λανγκφορντ καλος-αλλα μεγαλος
    αλμυρο κασε..
    δυο πενταρια πρωταγωνιστες(ο ενας να τεσσαριζει) που να
    κυριαρχουν στο ζωγραφιστο-αριστοι γνωστες πικ εν ρολ,αμυνα-επιθεση και
    με αξιοπιστο σουτακι απο τα 3-4 μετρα..
    μιλαμε για 3 παικτες πρωτης γραμμης-ασχετα με το αν γινουν μεταγραφες νεων παικτων(βλεπε γιανκοβιτς-παπας-αντεκου..)
    περιμενω αντιπροτασεις-αντιρρησεις-σχολια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Σου απαντάω σε νέο ποστ. Έχεις μεγάλο μπάτζετ Σάββα. Που δεν παίζει στην εποχή μας να πραγματοποιηθεί.
    Παππάς δεν θα έρθει γιατί έχουμε πρόβλημα να σπάμε συμβόλαια του Νιόνιου και ειδικά να πάρουμε παίκτη με συμβόλαιο από το Λιανό.
    Ο Γιάνκοβιτς είναι φανερό από πέρσι ότι έχει πρόβλημα με τον Μπαρτζώκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. 2η υπόθεση:
    Μένει ο Χάινς.
    Με 800 χιλιάρικα τουλάχιστον.
    Άρα, θέλουμε 2 γκάρντ/φόργουορντ κι 3 ψηλούς.
    Κρατάμε Λο και Άντιτς. Παίρνει ένα φτηνό κι άγνωστο κόμπο για σκορ που να μπορεί να κατεβάζει τη μπάλα σε στυλ Λεό Βέστερμαν ή Σάμι Μέχια. Θέλει άλλους 2 φτηνούς ψηλούς ή έναν ακριβό ξένο κι έναν φτηνό Έλληνα. Άρα, μία λύση είναι Βαρνέιντο και Πέτγουεϊ (ένας άμυνα κι ένας σκοράρισμα). Η άλλη λύση είναι Ζόριτς ή Μπέινς με Τσαϊρέλη ή Καββαδά.
    Σούμα:
    Λο, Βέστερμαν ή Μέχια.
    Χάινς, Άντιτς, Πέτγουεϊ (Ζόριτς), Τσαϊρέλης (Καββαδάς), Βαρνέιντο (Ράκοβιτς) και Γεωργάκης.

    Φεύγει ο Χάινς.
    Οπότε, θέλουμε 2 γκαρντ και 4 ψηλούς.
    Κρατάμε Λο και πάμε για κάτι σε στυλ Βέστερμαν ή Μέχια.
    Σίγουρα πάει για Πέτγουεϊ ή Κόλεμαν. Δίνει γύρω στα 600-800 σε ένα 7footer τύπου Άρον Μπέινς, Λούκα Ζόριτς, Λούκσα Άντριτς. Παίρνει με 400-500 έναν ημίψηλο Νικ Κάνερ-Μέντλεϊ, Ντίλαν Πέιτζ, Ντρου Γκόρντον (αυτοί προορίζονται για μπακάπ του Πρίντεζη και αντικαταστάτες του Άντιτς). Παίρνει με ανταλλαγή τον Ράκοβιτς με τον Μαυροειδή ή έναν αμυντικό ψηλό τύπου Βαρνέιντο και κρατάει το Γεωργάκη.
    Σούμα:
    Λο, Βέστερμαν ή Μέχια.
    Πέτγουεϊ (Κόλεμαν), Ζόριτς (Μπέινς), Γκόρντον (Μέντλεϊ), Ράκοβιτς (Βαρνέιντο), Γεωργάκης.

    υ.γ. Ξεχάστε μεταγραφές από φραγκάτες ομάδες τύπου Μακάμπι, Σιένα, Κίμκι, Εφές, Αρμάνι, Κάχα, Ζαλγκίρις. Δεν παίζει να τους κοντράρουμε στα χρήματα. Θα ψωνίσουμε από ομάδες στα μέτρα μας. Ολίμπια, Μάλαγα, Μπάμπεργκ, Πρόκομ, Τσεντεβίτα, Σαλόν, Ερυθρό Αστέρα κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. mak ο αντερσεν ειναι τελειωμενο χαρτι.ειναι πιο αργος και απο τον γλυνιαδακη...και πανακριβος..αυτος αξιζε πριν τρια χρονια οχι τωρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. κανεις λαθος για ματσβαν..και ειναι κμπο ψηλςο 4-5 απο τα λιγα και θεωρω οτι ταιριαζει απολυτα στον οσφπ και στη φιλοσοφια μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Έλα ρε Σάββα... Είπες πριν ότι δεν ταιριάζει ο Ντέιβις γιατί είναι αργός. Ο Μάτσβαν που είναι αργός, χοντρός και άσχημος (ε, συγνώμη κοντός ήθελα να πω) σε τι μας ταιριάζει σαν ομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Τελειωμένος δεν είναι, απλά θέλει ισχυρό μπακ απ. Έχει τρομερές κινήσεις. Μην ξεχνάς ότι κι ο Λόρμπεκ είναι αργός, αλλά έτσι βγάζει το ψωμί του. Με τις κινήσεις και το καλό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ρακοβιτς για βασικο 5αρι?δεν λεω δυνατος,ριμπαουντερ κτλ. αλλα αμα ερθει ο ρακοβιτς παλι ο χαινς θα ειναι πρωτος!οποτε δεν εχεις κανει τιποτα!θελουμε ενα 5αρι καλυτερο απ τον χαινς,το ιδιο τον χαινς (γιατι μπορει και να φυγει μην το ξεχνατε) και τον σερμαντινι που για μενα αξιζει να μεινει στην ομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. μακ ο ματσβαν ειναι πιο κοντος και πιο ευκηνιτος απο ντειβις.και πολυ καλος ριμπαουντερ..ριχνουμε λυσεις φτηνες γιατι εκει θα κινηθουμε.φυσικα υπαρχουν καλυτεροι,αλλα θελεις μαρουλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Η αντίρρησή μου είναι ότι δεν κάνει το στυλ του στην ομάδα μας. Αργός για σύγχρονο 4άρι και κοντός για σύγχρονο 5άρι. Τέλος πάντων, δεν θα φάμε και τα μουστάκια μας...
    Είμαστε κοντή σαν ομάδα κι αν μείνει ο Χάινς δεν θα βγαίνουν οι άμυνες με Μάτσβαν. Το σίγουρο είναι ότι είναι Σέρβος. Που σημαίνει, έξυπνος παίκτης κι αυτό αντισταθμίζει τα όποια σωματικά μειονεκτήματα.
    Έγραψα τις προτάσεις μου. Δείτε τους παίκτες που προτείνω και τα συζητάμε. Η Παρτιζάν έχει Βέστερμαν και Γκόρντον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. μακ χαβαλε κανουμε,ειναι μια ευκαιρια να το παιξουμε μανατζερ.αν προσεξες γραφω 2 πενταρια με το ενα να τεσσαριζει.,περνοντας ματσβαν η ενα αλλο πιο κοντο τεσσαροπενταρι-βλεπε ερβλελ-λορμπεκ,θελουμε 5αρι βαρβατο.το εχω τονισει αυτο.οπωςδηποτε παικτη ρακετας αλλα οχι τυρανοσαυρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Συμφωνω με αυτο που λες για Διαμαντιδη και Σπανουλη, αν δεν φυγει ο πρωτος δεν φευγει και ο δευτερος, αυτο βλεπω κι εγω. Μαλλον πως θα μεινουν και οι 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Καλησπέρα στην παρεά!

    Θέμα προπονητή ε? Μεγάλο ερωτηματικό ρε παιδιά. Ιμμα, μουαρέσει η συλλογιστική σου και δε μπορώ ότι μπορώ να βρω κάτι λάθος, άσε που δε θέλω γιατί με/μας συμφέρει! Υπάρχει ένα μεγάλο "αλλά" όμως εδώ: Αυτή είναι πιθανότατα η δική μας οπτική ή των δημοσ/φων που προσεγγίζουν λογικά το θέμα αλλά τα σημάδια μέχρι στιγμής δεν είναι αυτό που λέμε "καλά". Για αυτό και γίναμε ρδελο-μπου μεσούσης της σεζόν. Από την άλλη σκέφτομαι ότι ο Σκινδήλιας είναι σίγουρα ανωτέρας μορφής διαπραγματευτής, οπότε όλος αυτόςο "κακός" έστω και "φαινομενικά" χειρισμός των συμβολαίων Ρασνάτοβιτς (άλλη λέρα από εκεί) απλά να είναι μια ακόμη κίνηση στη σκακιέρα της μάχης. Λογικά και οι δυο πλευρές θα ρίχνουν δολώματα στα ΜΜΕ για να τσιμπάει ο κόσμος και να πιέζονται οι καταστάσεις, αλλά συνεχίζω να θεωρώ ότι τουλάχιστο το θέμα Χάινς θα έπρεπε να είχε κλείσει.
    Μπαρτζώκας: Όλοι μας ενθουσιαστήκαμε ή έστω συμφωνήσαμε ότι με την φυγή του Ντούντα ήταν καλή κίνηση αν και με μεγάλο ρίσκο. Εμπάθειες και λοιπές αηδίες που γράφονται από επιστήμονες σε sites σαν το RP, απλά ας τις αφήσουμε στην άκρη. Ξεκινήσε μουδιασμένα, πήγε σούπερ για ένα μήνα και μετά κατακρύμνηση. Κάτι από δικές του επιλογές κάτι από τραυματσιμούς, γαμήθηκε το πράμα.

    Επειδή με ξέρετε ότι θέλω να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο, το ότι περάσαμε με κάνει να βγάζω άλλο ένα σενάριο "καλής πίστης". Αυτό που λέει ότι τώρα που έφυγε το "πρέπει" της πρόκρισης στην 8αδα, θα πάει καλύτερα και αυτό και η ομάδα και το όλο θέμα... Ας το δούμε, έχει δρόμο. Αν και δε διαφωνώ, με F4 και πρωτάθλημα, δυσκολότατα (μεταξύ μας, απίθανο) να τον σουτάρεις. Και εδώ που τα λέμε δε θα έχεις και λόγο... Δε ξέρω, θέλω να κάτσει λίγο ο ενθουσιασμός της πρόκρισης και να δούμε τι και πως. Σε 10 μέρες από τώρα θα έχουμε σίγουρα το πρώτο ζητούμενο/δεδομένο από τα δυο... Την Ευρωλίγκα, οπότε, οψόμεθα. Πάντως Ντούντα έχω το feeling ότι δε θα ξαναδούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Εγώ πάντως σε αυτό εδώ το "θεματάκι", ένα έχω να πω: Δε θέλω να πάνε Παππάς/Γιάνκοβιτς/Αντετοκούμπο (ούτε ένας όμως!) στο βάζελο. Και επειδή δύσκολα θα έρθουν όλοι, θα ήθελα απλά να μη πάρει ούτε ένα ο ζελές. Ευνόητο το γιατί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Επειδή κάνω κατακόρυφη ανάγνωση Κωστή, σου απαντώ εδώ για Μπόγκντα και Davis. Παιχτάρες βεβαίως και βάλε με και εμένα στους fans τους, αλλά: Ο πρώτος δε μένει Ευρώπη κατά την προσωπική μου άποψη, ακόμα και να τα ακουμπάγαμε χοντρά (πράγμα που δε παίζει στην παρούσα φάση). Ο δεύτερος μαζί σου, πιστέυω ότι ταιριάζει στην ομάδα και "χωράει" όπως λέμε, αλλά όλα έχω την αίσθηση τα μεταγραφικά θα κινηθούν φέτος με βάση τις δυο πιθανές καραμπόλες. Τη μια την σίγουρη (Σπαν/Χάινς) και την άλλη που δεν είναι (coach). Μακρύ καλοκαίρι σίγουρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Δεν διαφωνώ ρε φίλε αλλά δες το κι αλλιώς.
    Αν ήσουν εσύ νέος, ταλαντούχος και φιλόδοξος παίκτης και λίγο ψωνισμένος με την καλή έννοια, θα πήγαινες σε ομάδα για να τρως πάγκο;
    Η ζέλα έχει μαζέψει όλα τα ταλέντα του παιδικο-εφηβικού. Έχει καλή προϊστορία με τίτλους άλλωστε. Εμείς, ούτε το Σταμάτη δεν πήραμε. Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Με ισχυρο μπακ απ και αντερσεν ομως σου φευγει 1.3 για πλακα + forous!! Εδω εμεις λεμε αν γινει η υπερβαση και μεινει Χαινς Σπανουλης να εξοικονομηθουν λεφτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Εγω δεν καταλαβαινω γιατι να κρατησουμε Αντιτς μετα την χρονια που κανει... Τωρα προκειμενου να παρουμε Βεστερμαν η Μεχια (χωρια που ηδη θα εχουμε πολλους ξενους) καλυτερα να παρουμε τον Παππα για μενα. Κανερ Μεντλει καλος παιχτης χωρια που δεν επιασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ο παππας εχει και του χρονου συμβολαιο? Γιανκοβιτς σιγουρα εχει προβλημα με Μπαρτζω... Δεν ξερω αν ισχυει το αντιθετο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Αν φύγει ο Χάινς έγραψα πιο πάνω Άρχοντα.
    Το ισχυρό μπακ απ δεν είναι απαραίτητα ακριβό. Φτηνό να είναι και να ρίχνει ξύλο. Αυτό εννοώ.
    Ο Άντερσεν έχει χαμηλότερο κασέ πλέον... Με 800 έρχεται γιατί δεν θα ξανακάνει συμβόλαιο του 1 μύριου πιστεύω. Με άλλα 800 παίρνεις δύο τζαμπέ ξυλοφορτώστρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Ποια ειναι τα ταλεντα του παιδο εφηβικου που εχει μαζεψει η ζελα? Ο χαραλαμποπουλος και ο διαμαντακος? Γελαω... Παρε τον μικρο Αντετοκουμπο να σε δω! Που λενε οτι θα γινει ντραφτ φετος στην υψηλοτερη θεση ποτε για ελληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Κωστα μου απο αυτους δεν ερχεται κανενας αν δε σταξεις μαρουλι... Και δε το βλεπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Σε όλες τις εκδοχές που γράφω, παντού 6 ξένους υπολογίζω.
    Κρατάμε Άντιτς γιατί δεν ρισκάρουμε το κλίμα στην ομάδα, γιατί είναι Γαύρος πλέον, γιατί είναι φτηνός, γιατί παίζει με αυταπάρνηση, γιατί αποκλείεται να ξανακάνει τόσο χάλια χρονιά, γιατί τον γουστάρουν οι συμπαίκτες του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Δεν γινεται ομως να εχεις ενα 4αρι που να μη μπορει να μη παιξει στο ελαχιστο μια πλατη τον αγωνα ρε αδερφε! Μιλαμε το παιδι κατασκηνωνει στα 6.75. Αμα τον δεις τον Ματσβαν για το υψος του(κοντα στα 2.04) τι κινησεις εχει στο λοου ποστ και πως βαζει τη μπαλα γκολ θα παθεις πλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Δεν ξερω αν υπαρχει 5αρι με περισσοτερη ψυχη απο Χαινς ρε φιλε... Το θεμα ειναι να κολλαει ο παιχτης με την ομαδα. Αν ηθελες να παρεις καλο αμυντικο ψηλο ο Ρακοβιτς σιγουρα ειναι μια λυση. Αν κοιτας για να βαζει γκολ παμε σε αλλες περιπτωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Σε τετοια περιπτωση ναι εχεις δικιο... Αλλα μαυτη τη λογικη οτι εχεις τοσα χρηματα να ξοδεψεις κρατησε τον ΚΑΙΛ με νυχια και με δοντια !!! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Τον έχω δει ρε μάστορα. Φαντάζεσαι κάτι τάπες όμως που θα του ρίχνει ο Φώτσης που είναι και αλματερός και γρήγορος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Εσύ πόσα πιστεύεις ότι θα δώσουν σε Σπαν-Κάιλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Ορίστε μπόμπερ:
    http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10601&subid=2&pubid=129345980

    Πόσα media διαχειρίζεται ο Τράκης παίδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. φιλε μακ γεια ...θα ηθελα να ακουσω την αποψη σου σε αυτα που θα πω σχετικα με τη νεα χρονια ....καταρχην ο ντουντα δεν ξαναγειριζει οτι και να γεινει πιστευω ...οποτε μν μπενουν τετοιες σκεψεις ...αλλα αν ο μπαρτζωκας παει φ4 και παρει το πρωταθλημα δεν αλλαζει....μας αρεσει δεν μας αρεσει....αυτη ειναι η αληθεια ...και αν πετυχει ολα αυτα θα εχει βελτιωθει και αυτος συν οτι αυτες οι επιτυχιες θα ειναι πρικα για τη νεα χρονια....αν παρουμε αλλο θα ηθελα μπλατ πεσιτσ η μαχμουτη...παμε στο ροστερ...ο εισι λο μου αρεσει πολυ και με τν μονο παιχτη που θα τν αλαζα ειναι ο τζαμοντ λουκας της εφες αν το γραφω σωστα τν θεωρω πιο ολοκληρομενο απ τν εισι ....ξερει την ομαδα απ το συντομο περασμα του απ το σεφ και ειναι καριδατος παιχτης τεριαζει στο μεταλο τησ ομαδας ,,,,,στη θεση του γκετσε θα ηθελα ενα σουτερ που να μπορει να βαλει τη μπαλα στο παρκε και να δημιουργισει και μονος του το σουτ π.χ στιλ ντρου νικολας ....εννοειτε πως ο κατσιβελης με τη νεα χρονια θα πρπει να λογιζεται μοναδα της ομαδας και ελπιζω να εχει και συνεχεια και φετος ειναι μεγαλο ταλεντο κατα την αποψη μου ... τα χερια του ειναι πλοκαμια δλδ σου βγαζει το λαδι στην αμυνα καλο σουτ και τσαμπουκας φυσικα ακομη ειναι ανετοιμος και δεν μπορει να τα δειξει ολα αυτα αλλα οσο θα περνει παιχνηδια θα τα βγαζει....ο ντουντα τν ειχε πρωτη επιλογη μεχρι το λαθος που εκανε με καχα περυση αλλα μετα του βγηκε για τα καλα ο σλουκι και δεν μπορουσε να χαλασει τη χειμια τς ομαδας και το μομεντουμ οπως πηγενε ...αν δεν τα ειχε ολα αυτα ο κατσιβελης δεν θα τν εβαζε ο ντουντα...θα ηθελα γιανκοβιτς στη θεση περπε αλλα πιστευω πως αν πανε ολα καλα φετος και παρουμε το πρωταθλημα ο περπε θα ειναι καλυτερος του χρονου ειναι η πρωτη χρονια στο θρυλο ακομη δεν εχει σταθεροπηειθει αλλα εχει παραστασεις και αν παρει τα πανω του θα ειναι σταθερος μετα θεμα ψυχολογικο ειναι....δεν το σηζητα για χαινς οτι πρπει να μεινει και θα μεινει οποτε δεν μπαινω καν στη διαδικασια να σκφτω το χαινς εκτος ομαδας ....στα 5αρια θα ηθελα ενα 5αρι στηλ νεστεροβιτς! ....ο λαμπε τσ καχα δεν ειναι καθαρο 5αρι αλλα εχει πολλα στοιχεια του νεστεροβιτς!τρομερο πικ σουτ απο παντου ριμπαουτ και πολυ πιο γρηγορος απο ρασο!!ο σπαν πρπει να μεινει οπωσ δηποτε και αυτος ειναι το οξυγονο της ομαδας απο αυτον ξεκιναν ολα ...αν φυγει ο μπιλλ αλλαζει ολος ο σχεδιασμος ....
    υσ..παμε γερα με την εφες και μετα ολα ειναι κοντα...
    θα ειμαι μεσα και στα δυο ματς αυριο θα ξερω σε πια θυρα ...αν θελει καπιος βλεπουμε μαζι το ματσακι,....
    και ακομη ελπιζω η ζελα να χασει και τα 2 ματς με μπαρτσα ...και να παει σε ενα 3-0 να τελειωνουμε και με της βρωμες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. "Το προπονητικό τιμ έχει σχηματίσει μια short list και μέσα σ' αυτή
    βρίσκεται και το όνομα του Αμερικανού της Μπουντιβέλνικ, η οποία ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ και μετά τα παιχνίδια στην Ευρώπη, ΕΦΟΣΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ στην περιφέρεια για τους τελικούς με τον
    Ολυμπιακό"... Χαχαχα πιο γενικολογο αρθρο δεν γινοταν να γραφτει...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. αν ειναι να βρεις πενταρι που θα εχει ολα αυτα συν σκορ κοιτας nba!που ουτε καν το συζηταμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ξερει να χρησιμοποιει το κορμι του αριστα σε πληροφορω,ασε που ο φωτσης(αν γυρισει)δεν πηδαει οπως παλια..τωρα στην προσωπικη του ζωη δεν ξερω τι κανει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Εδώ έχουμε 5άρι με ύψος 1,96 που δεν παίζει πλάτη, στο 4άρι θα κολλήσουμε; :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Ο Πρίφτης είναι ο προπονητής που κέρδισε πέρσι το βάζελο με την Καβάλο και φέτος με τον Ίκαρο.
    Μας έδωσε το πλεονέκτημα έδρας για τους τελικούς εν ολίγοις...
    Διαβάστε τον:
    http://www.basketnet.gr/main/2/euroleague/articles/1/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA-%CF%80%CF%81%CE%B9%CF%86%CF%84.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Kοιτα να δεις... Ο Σπαν νομιζω περνει 2.4. Για μενα απο 1.8 μεχρι 2 τον κρατας. Δεν νομιζω να φυγει για 300 χιλιαρικα που ουτε τα εχει αναγκη στην τελικη. Ο Χαινς με 800-900 μενει νομιζω. Τωρα αμα πεσουνε οι Ρωσοι μεσα αλλαζει το πραμα. Αν πχ ο Σπαν θελει να κανει ενα τελευταιο μεγαλο συμβολαιο εφυγε. Και με 3 το χρονο βρισκει ανετα. Οπως και ο Χαινς βρισκει 1.5 ευκολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Πιστεψε αμα την παρει την μπαλα χαμηλα τον εχει βαλει τον φωτση μεσα στη στεφανη και ουτε που το εχει καταλαβει ο Φωτσης πως εχει μπει το καλαθι... Αν θυμασαι πως επαιζε ο Σμοντις με το κορμι του και τον ογκο του, κατι παρομοιο κανει και ο Ματσβαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Ωραιος παιχτης φαινεται. Θυμιζει λιγο Παππα σε καποιες κινησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Ο Κατσίβελης. Εκεί πιστεύω θα δουλέψει ο Μπαρτζώκας.
    Το κλειδί είναι ο Φάρμαρ κι ο Σαβάνοβιτς.
    Παίκτη για τον Σαβάνοβιτς έχουμε τον Πρίντεζη. Μετά όμως θα πρέπει να πάει ο Παπ ή ο Χάινς. Αλλιώς πάπαλα.
    Ο Περπέρογλου στον Βούγιασιτς όταν ο Παπ μαρκάρει Σαβάνοβιτς.
    Μπάρατς με Άντιτς ή Σέρμα.
    Τουντσερί με Σπανούλη και Σλούκα.
    Γκόρντον με Σπανούλη και Σλούκα.
    Το πρόβλημα είναι να ανταπεξέλθει ο Σπανούλης στο μαρκάρισμα του Γκόρντον.
    Να τραβήξει έξω τους ψηλούς της Εφές ο Χάινς ώστε να προλαβαίνει το μπάσιμο ή να κάνει πάσα χαμηλά στον Πάουελ ή στο Σέρμα.
    Παίκτης βαρόμετρο ο Παπανικολάου. Αν παίξει καλά, περάσαμε. Χρειάζεται άλλος ένας στο σκοράρισμα. Πρίντεζης ή Περπέρογλου με δεδομένο ότι ο Σπαν κι ο Χάινς κάτι θα καταφέρουν....
    Συστήματα για Περπέρογλου και για ποσταρίσματα δικά του και του Πρίντεζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Να υποθέσω ότι ο Πέςρκινς θα 'ναι πάλι εκτός αποστολής δηλ..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Χαλαρά...
    Ο μέσος Γαύρος πλέον, θεωρεί ότι ο Πέρκινς δεν ξέρει καν να κάνει κοντρόλ κι όπως επίσης δεν ξέρει τι να κάνει τη μπάλα στην επίθεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Βρήκα την αλλαγή του Σπανούλη, τον κάτι σε Βέστερμαν και Μέχια, τον καλύτερο αλλά στα ίδια λεφτά Γκετσεβίτσιους...
    Ρίξτε μια ματιά:
    http://www.mattlojeski.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Γεια σου φίλε!
    Ντούντα γιοκ.
    Αφού δεν πήραμε πέρσι Πέσιτς, δεν θα πάρουμε ποτέ.
    Αν δουλέψει το "πείραμα" Μπαρτζώκα, θα διατηρηθεί ίδιος ο βασικός κορμός.
    Καλός ο Λούκας αλλά έχουμε Λο. Δεν θέλουμε δημιουργό αλλά περισσότερο σκόρερ να προσφέρει πόντους όταν ο Σπανούλης είναι στον πάγκο να πάρει ανάσες.
    Συμφωνώ για τον παραγκωνισμό του Σλούκα όπως και για τη βελτίωση του Περπέρογλου του χρόνου.
    Κατσίβελης ποτέ δανεικός. Είναι έτοιμος παίκτης και είναι καιρός να παίξει. Οι Σέρβοι τέτοιους παίκτες τους ρίχνουν στο παρκέ χωρίς δισταγμό. Αιώνιο ταλέντο θα μείνει;
    Νεστέροβιτς υπάρχει και λέγεται Ζόριτς.
    Ο Λάμπε είναι άλλο στυλ παίκτη. Σαν τον Τόμας Βαν ΝτεΣπίγκελ. Λειτουργεί σαν μονάδα και δεν μας κάνει. Εμείς θέλουμε ψηλό να λειτουργεί για το σύνολο.
    Η ζέλα πιστεύω ότι θα κάνει νίκη αύριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Δηλ ο Μπαρτζώκας κοουτσάρει σε "μέσος Γαύρος"? Χεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Χαχαχα Μπιγκ Μπεν ε?! Μιλαμε παντα με εφορια ετσι? Με τα ιδια αμα κλεισει ο Σπανουλης ειναι μαγκια για τον ιδιο, μειον για τον Ολυμπιακο, σε περιοδο κρισης που εριξε ακομα και τον Πριντεζη λιγο... Χαινς 1.2? Με εφορια ενοουμε παντα ελπιζω. Γιατι 1.2 χωρις εφορια δεν εχουμε να του τα δωσουμε ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Μηπως να το κοιταξεις να ανοιξουμε ενα γραφειο να μανατζαρουμε κανεναν ξενο, να τον φερνουμε εδω, μηπως βγαλουμε και κανενα λεφτο?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Σωστότατο σε βρίσκω εδώ! Η μάχη Σκινδήλια/Ρασνάτοβιτς πρέπει να έχει τηλεοπτική κάλυψη, θα μιλάμε για σεμινάρια καπιταλιστικού ιδεώδους (ειρωνικά το γράφω για να μη παρεξηγηθώ... ούστ!). Νομίζω ότι η πλευρά μας ρισκάρει, γιατί αν ισχύει αυτή η "λογική" (στην οποία και συμφωνώ όπως προείπα), φέρνει πρόταση ο άλλος στα 3 και ξεκινά το πανηγύρι... θεωρώ ότι εμείς ποντάρουμε μάλλον στην οικογ. κατάσταση (τρίτο παιδί, κανείς δε θέλει να φύγει - γκαραντί αυτό) και το πάμε συναισθηματικά όπως με Πρίντ. Αλλά ο Πριντ, είναι Γάυρος, έφαγε σκατό και την ώρα που ήταν "τελειωμένος", η ομάδα του έδωσε μαξιλαράκι, εδώ έχουν αλλιώς τα πράματα... Λογικά θα ρίξουμε το "συναισθηματικό" βάρος στον ίδιο τον παίχτη με το να αποφασίσει αν θα μείνει εδώ που όλοι τον λατρεύουν (και με μια τέτοια κίνηση απλά θα γίνει Θεός) με μια μείωση την ώρα που μπορεί να τα αρπάξει, με όλα τα benefits που είπα παραπάνω, γιατί αλλιώς δε βλεπω άλλα "βαριά χαρτιά" απόπλευράς μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Από την επιλογή Πέρκινς και μετά... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Πετράν δε το λέω μόνο γιατί νιώθω ότι κάνουμε λάθος... Με πιάνουν τα ΔΙΑΟΛΙΑ μου όμως, γιατί όταν εμείς ΦΩΝΑΖΑΜΕ άσε τον Κάτσι και πάμε σε ψηλό, αυτοί, πετάγαν χαρταετό... Μιλαμε για "πλάνο" 'ομως, όχι μαλακίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. μην σου φαινεται παραξενο.θεωρω οτι ο χαινς πρεπει να ανανεωσει πρωτος.σπανουλη ακριβως μπορει να μην βρεις,αλλα με τα λεφτα που παιρνει, βρισκεις παικταρα απο ΝΒΑ νεοτερο και σου μενουν και ρεστα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Άκυρη τοποθέτηση ρε μάγκες αλλά ο Ζιο ήταν από τους πιο υπερεκτιμημένους ξένους του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού ever. Δεν τον πήγαινα με τίποτα.
    Πιο ράθυμος πεθαίνεις μιλάμε! Χειρότερος κι από τον Πάουελ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Ασχοληθείτε εσείς του λεκανοπεδίου. Εγώ που διοργάνωνα και συνδιοργάνωνα συναυλίες παλιότερα (οι οποίες είναι ρίσκο και τζόγος σε γενικές γραμμές) έπρεπε να μετακομίσω Αθήνα για να το κάνω επάγγελμα. Αφού δεν το έκανα τότε, τώρα με 2 παιδιά δεν γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Είσαι ιερόσυλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Ναι, με εφορία εννοείται. Αυτό σου λέω, ότι φέρνεις τον Birdman ή τον Big Ben για ένα χρόνο ας πούμε με 1,5 και με τη διαφορά ευρώ-δολλαρίου βγαίνεις και κερδισμένος. Δεν κάνουν αυτά τα λεφτά κάποιοι πλέον στο ΝΒΑ. Όπως και το Μάικλ Ρεντ στα γκαρντ. Μεγάλος σε ηλικία, αλλά για ένα συμβόλαιο τον φέρνεις.
    Βασικά, έχει αλλάξει πολιτική η διοίκηση και θα πάει σε ευρωεπιλογή αν διώξει Χάινς. Έτσι πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Ναι, αλλά αν έχει μία εκτός, αλλάζουν όλα αδερφέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. οπααααααααααααααααααααααααααα οπααααααααααααααααααααααααααα δεν μιλας για τον ιδιο; για τον μαγο μας;bro θα τα χαλασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Δεν έχουν βάθος ρε μπρο, ούτε καλύτερο ρόστερ (ακόμα και που είναι μείον 2, οι Καταλανοί), ούτε καλύτερο coach, τίποτα βασικά... Νομίζω τους υπερεκτιμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. "Μόνο ο Κάρλος Ντελφίνο αξίζει για αντί-Σπανούλης"
    χεχε, με τα λεφτά του Ντελφίνο, κρατάς τον Σπανούλη χωρίς να μπεις καν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης και σου μένουν και κάποια για Χάινς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Στο μυαλό μου ήσουν Imma, αλλά δεν ήξερα πως να το πάω..? Τι λέτε, να είναι μόνο πάνω στη δική μας σειρά ή να τολμήσουμε να πάμε σε όλα τα ματς με προγνώσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. θελεις παικταρα;

    Jarrett Jack..
    τα σταζεις και τον παρνεις..ετσι απλα...αν θελεις βρισκεις....ο ντελφινο δεν μπορει να προσφερει και στην οργανωση,ειναι καθαρα παικτης ημερας-σποτ σουτερ(παικταρας για να μην παρεξηγηθουμε..)αλλα μονοδιαστατος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. 154 σχολια και συνεχιζουμε ακαθεκτοι... Να τηρηθει το pre game(βασικα ισως να επρεπε να το ονομασουμε "κατα τη διαρκεια του game" post!") Eτσι για το γουρι... Παντως ρε παιδια εναν καημο εχω. Ας βαλουνε καποιον απο το σκαουτινγκ να ριξει μια ματια εδω μεσα. Εγω δε λεω οτι ειμαστε εξπερ, αλλα εχουμε πει τουλαχιστον 100 παιχτες. Δηλαδη τωρα αν ειναι δυνατον να εχουμε επιλογες και να φερνουμε τον καθε Παουελ και να βλεπω Κολεμαν Πετγουει Μπεινς(εφυγε) σε κατι μικρομεσσαιες με τυχαρπαστο σκαουτινγκ και με ακομα πιο τυχαρπαστα λεφτα. Ακομα και το περιστερι καθισα και ειδα για χαρη του Σμους Παρκερ τις προαλες και τρελαθηκα. Ολοι καλυτεροι του Περκινς μου φαινονται! Ακομα και ο Μακολουμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Πετράν εγώ δε ξαναλέω τίποτα! Τους πήρα στο λαιμό μου από ότι φαίνεται με τον Πέρκινς... Τα νεύρααααα μουουουου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Οχι υπερεκτιμημενος ο Ζιο ρε Μακ! Απορω πως δεν σου αρεσε, το αλητικο στυλ του και μονο ειδικα οταν ειχε πρωτοερθει με το μαλλι ηταν πορωση...! Ο,τι πιο ωραιο εχω δει στον ποδοσφαιρικο Ολυμπιακο. Εβαζε γκολ και το εκανε να φαινεται τοσο απλο... Οχι και Παουελ...! Αν ειχαμε ενα Ζιοβανι τωρα που σοβαρεψαμε στην αμυνα θα μας ανεβαζε 2 επιπεδα. Πανε αυτα δυστυχως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Συμφωνω σε ολα, πονταρω οτι ο Πριντεζης αν ειναι καλα θα ειναι ο παιχτης που θα τραβηξει στο σκοραρισμα γιατι και ο Σαβανοβιτς δεν ειναι κανα τερας αμυνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Αλήτης με μαλλί κομμωτηρίου απλά δεν υπάρχει φίλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Άσχετο και λίγο καθυστερημένο, αλλά η Κουρούνα γράφει ότι ο Πέρκινς δεν ήταν επιλογή Μπαρτζώκα και γι'αυτό τον έβαλε στον πάγο.

    Αν όντως ισχύει, θα έχουμε θέματα αργότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Ναι βρε Imma, το 'χα γράψει κάπου εδώ μέσα αν ψάξεις..! Συμπέρασμα? Οι πρόεδροι έχουν μάτι αν κοιτάξουμε και στο παρελθόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. E νταξει δεν λες και μαλλι κομμωτηριου τωρα τη κορδελα που εβαζε σιγα το προσεγμενο, ο,τι να ναι ητανε...! Δεν σου λεω για το μετα που τα εκοψε τοτε για τα πρωτα χρονια λεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή