Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός (77-78)

ΟΥΦ! Καλησπέρα...Καλημέρα δηλαδή...
Η "ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ" φάση για το σημερινό (χθεσινό πια) αγώνα (δρόμου) είναι η ροζαλία... Γιατί στο τέλος αυτή μένει και αν τρέξεις το σερί και ανέβεις (που θα ανέβεις, πόσο ακόμα θα 'μαστε έτσι..?), έχεις τις πιθανότητες με το μέρος σου να ξεχαστούν  πολλά. Αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί έχουμε πολύ δρόμο ακόμη.
Τα 'χουμε πει, εδώ είναι ημερολόγιο, οπότε αναλύσεις βαρύγδουπες δε χωράνε. Αν με κάνει κάτι σήμερα το βράδυ να την πέσω καλύτερα/ελαφρύτερα για ύπνο, είναι ότι βγάλαμε (επιτέλους) ΨΥΧΗ. Γιατί αγωνιστικά έχουμε ακόμη. Δε λέω, σε καλό δρόμο είμαστε, ανεβήκαμε αρκετά σε ενέργεια και απόδοση σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά καμία σχέση με τον Ολυμπιακό που όλη η Ευρώπη ξέρει πια και τις δυνατότητές του. 
Ο Σπαν ηγήθηκε όπως του αρμόζει, έκανε ΤΑ ΠΑΝΤΑ σήμερα και με τέτοιες εμφανίσεις, έχουμε μαξιλαράκι ασφαλείας. Ο Πριντ σταθερά πια σε πορεία όχι απλά ανόδου, αλλά επανόδου στο πιο οδοστρωτηρέ 4αρι ανά τας Ευρώπας. Πόσταρε, έπαιρνε rebounds, χωνόταν στο ζωγραφιστό και έδινε ΣΚΟΡ. Ο δε Σέρμα, μου δείχνει ότι όχι μόνο έχει δέσει ΤΡΕΛΑ με την ομάδα, αλλά θα γίνει από τις πλέον αγαπημένες φιγούρες των Γαύρων. Τα κάνει όλα και συμφέρει και με τα δικά μου standards αυτός είναι ο MVP σήμερα. Αν μιλήσανε κάποιοι εκεί που έπρεπε, ήταν αυτός και ο Σπαν. Αλλά δε θα αδικήσω το Σλούκα που απλά βγάζει λάδι όλους εμάς τους άσχετους από μπάσκετ φιλάθλους/οπαδούς... Σωστά? Ο Χάινς αν και εμφανέστατα στα κάτω του, πάντα παλεύει και πάντα τον συγχωρώ. Εκεί που λέω"τώρα θα τα ακούσει ο πούστης" με τις τρείς χαμένες πάρε - βάλε φάσεις, έρχεται στο τέλος να με κάνει ευχαριστώ την όποια λογική μου μένει μετά από ένα τέτοιο ματς που τελικά για άλλη μια φορά δε τ' άνοιξα το ρημάδι! Αλλά τι να σου κάνει και αυτός πια? Έχεις ένα coach που απλά πίνει θάλασσα και αφήνει τους παίχτες του να βγάζουν το φίδι από την τρύπα και εσύ θα του τα χώσεις? Από την άλλη όσο και να αγαπώ τον Πέρο, θέλει μεγάλη προσπάθεια να καταφέρεις σε δυο συνεχόμενα ματς να κάνεις την μαλακία του αγώνα! Ευτυχώς σήμερα δε το πληρώσαμε... Πέρο, σύνελθε brate.
Για τους υπόλοιπους λίγο-πολύ τα λέμε εδώ και καιρό, έχω να σηκωθώ αύριο (πολύ) νωρίς και δεν πάω παρακάτω.
Μπαρτζώκας... Όοοοοοοοοοοοοοχχχχχχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιιι! Δε θα κάτσω βραδιάτικο να εκνευριστώ ξανά. Του χρωστώ ένα "Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι part 2" βέβαια, αλλά επειδή όπως έχω αποδείξει δεν είμαι κακεντρεχής, θα το πράξω με το πέρας του τελικού, του αγώνα με τις κοκόνες στο ΣΕΦ και το τέλος του Top16...
Τι είναι αυτό που μένει? Η ΝΙΚΗ! Σημαντικότατη, που έριξε (ξανά επιτέλους) νερό στο μύλο της αυτοπεποίθησης της ομάδας (ακόμα και αν ο προπονητής μας, είναι ο καλύτερος φίλων των αντιπάλων coach σε αυτή τη φάση) και πάμε για άλλα. Και δε μιλώ μόνο για Ευρωλίγκα, αν και τα αποτελέσματα σήμερα καλά μας κάτσανε (ήττες για Κίμκι και Κάχα). Έχουμε ΜΠΑΟΥΓΚ εκτός, που και καλή ομάδα έχει όμως και καλό προπονητή...

Χαιρετώ!


42 σχόλια:

  1. Συμφωνω για το φαουλ εχεις απολυτο δικιο, το ιδιο σκεφτομουν και γω εκεινη τη στιγμη. Ανεπιτρεπτο να αφηνουμε την τυχη μας στα χερια τους. Φοβηθηκε την κακη ψυχολογια της ομαδας εκεινη τη στιγμη και το ποιος θα επαιρνε το σουτ αφου ειχαμε να σκοραρουμε καμποση ωρα μεχρι να ερθει η λυτρωση απο Σπανουλη. Το Σλουκα χρειαζεται να τον χρησιμοποιει περισσοτερο παντως το δειχνει σε καθε ματς που παιζει. Ας εκανε και 1-2 λαθη χθες, ειχε θετικο προσιμο. Και ειδικα σε σχεση με Γκετσε που δεν μπορω να τον βλεπω. Γενικοτερα εχω θεμα με οποιον δεν παιζει αμυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθομαι να δω το ματσάκι όχι με τόσο καλό προαίσθημα όπως είπα και χθες και βλέπω μια ομάδα απο τα παλιά και λέω μπράβο ρε μάγκες βγάλτε με άσχετο....και ξεκινάει το β΄ημίχρονο και να τα μας πάλι. Η ομάδα πρέπει να βρεί ψυχολογία. Όταν πάει να στραβώσει το match τα χάνουμε....

    Πρέπει να αλλάξουμε άμεσα γκέτσε και έναν εκ των powell-μαυρο δεν γίνεται να παίζουμε με μείον 2 παίχτες.

    Πρέπει επειγόντως να ανέβουν πέρπε χαινς και παπ ( ο τελευταίος πρέπει να βγάλει τα σκατά που έχει στο κεφάλι του). Οσο αφορά τον Πέρο τα έχω ξαναπεί σ΄αγαπάμε σε εκτιμάμε αλλά κοίτα να συνέλθεις ΤΩΡΑ. Ειδικά στα τελευταία match το έχεις παραχέσει....
    Τέλος για τον coach (όπως έγραφε και ενας στο rp που του απάντησες και εσύ Μιχάλη ) ο coach είναι άψογος εμείς που τον κράζουμε είμαστε άσχετοι και δεν τον αφήνουμε να δουλέψει....δλδ πριν από κάθε match μπαίνει εδώ μέσα βλέπει τα σχόλια του ρίχνουμε την ψυχολογία και κάνει μαλακίες. Άρα εμείς φταίμε....σωστός ο φίλος.( φταίω να τον πω τον φίλο Μαλ....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O τυπος σιγουρα δεν θα εβλεπε τους μεχρι τωρα αγωνες μας, ειδε ξαφνικα να λενε ολοι για μεγαλη νικη, μπηκε λοιπον ειδε καποιους ακομα να κραζουν το προπονητη και λεει κατσε να το παιξω εξυπνος γιατι και περυσι κραζανε καποιοι και πηραμε ευρωπαικο. Καποια πραγματα κανουν μπαμ, αλλο να εισαι ηρεμος και να κανεις υπομονη και αλλο να τα βλεπεις τελεια ολα. Εχεις δικιο παντως στο θεμα ψυχολογιας, βγαζει ματια , ειδικα στον Παπανικολαου. Θελει καποιον να τον καλμαρει και να τον ανεβασει. Ισως πρεπει ο Μπαρτζωκας να τον βαλει ακομα περισσοτερο χρονο μεχρι να κανει καποια καλη εμφανιση και να παρει μπρος, αλλωστε ακομα και ντεφορμε για μενα λογω ριμπαουντ και αμυνας ειναι καλυτερος απο Περπε που παιζει αμυνα με τα ματια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλησπερα σε ολους.κερδισαμε παιζοντας αθλια και αυτο απο μονο του λεει πολλα...
    λεει πολλα αλλα οχι θετικα,απλα καταδεικνυει την αρνητικη πλευρα του θεματος...
    με δυο σοβαρες κινησεις,μια στη θεση πεντε(μαλλον δυο γιατι ξεχασα το πουλεν μου-μαυροειδη)και στη θεση του ανεπαρκη γκετσε η ομαδα θα πηγαινε τρενο μεχρι το φαιναλ-φορ χωρις υπερβολη.ακομη και τωρα με δυο γενναιες αποφασεις στη θεση τους μπορουμε να διορθωσουμε τα πραγματα-δεν ξερω ομως αν μπορουμε να βρουμε καλους παικτες..
    στα του παιχνιδιου δεν εχω την ορεξη για καμια αναλυση,ολοι τα βλεπουμε δεν ειμαστε τυφλοι.
    απορω ομως με τη γενικη ανυπαρξια του μπαρτζωκα(εγω που πρωτος τον πιστευα..)βλεπω ενα τομιτς στον παγκο να κανει αγγαρεια και να τον εχει παρει ο υπνος.
    δεν περιμενα οτι σε μια χρονια δεν θα γυαλιζει το ματι και θα θεωρουν πραγματα δεδομενα.δεν με ξεγελαει η χθεσινη νικη,αλλα μας δινει ενα σημαδι βελτιωσης και ελπιδας..
    μακαρι να μας φωτισει ο θεος να ξαναβρουμε τον δρομο μας,να γινει ο παουελ αραχνη(φασουλας)και ο γκετσεβιστιους ραμπο(σιγαλας)..
    υ.γ.διαβασα σε πολλα ποστ,στο διαδυκτιο αναθεματα για τον σλουκα..πραγματικα καποιοι δεν την παλευουν με τιποτα..
    υ.γ.οπως επισης στο σαιτ που ολοι γνωριστηκαμε και ειμαστε παρων πολλα χρονια μαζι,να διαβαζω τις γνωστες ηλιθιοτητες ηλιθιων...δεν θελω να επεκταθω,μακαρι να συνεχισουμε να τα λεμε εδω εστω καποιοι μετρημενοι..λιγοι και καλοι,μακαρι να γινουμε πολλοι και καλοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φιλε μου η περιφερειακη μας αμυνα εχει θεμα σοβαρο.δεν θελω να γινομαι υπερβολικος,αλλα ολα ξεκινουν απο την αμυντικη δυσκοιλιοτητα του σπαν.το παιδι δεν παιζει καθολου αμυνα-μαλιστα προσπαθει λιγοτερο αμυντικα και απο τον λιθουανο.θα μου πει καποιος μα κανει ενα σωρο πραγματα στο γηπεδο..για αυτο υπαρχουν και οι αλλαγες..ο σλουκας μπορει καλλιστα να ανταπεξελθει,αλλα ο μπαρτζωκας δεν τον πιστευει.χθες επαιξε λιγο παραπανω επειδη ελειπε ο λο,μην ξεγελιομαστε.
    οσο για την χρησιμοποιηση του γκετσε,βαλε χριστιανε μου τον κατσιβελη που και πιο ταχυς ειναι,πιο αλτικος και φυσικα καλυτερος αμυντικος.επιτελους κανε κατι σωστα κοουτς μας εσκασες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο σπανουλης ουτε τα χερια στα σουτ δεν σηκωνε.εβαλε 24 ποντους κι εφαγε 15 απ τον λογκαν!ο σλουκας επαιξε αμυναρα για τα μετρα του εχθες!!!το πιο μαγικο ηταν η χρησιμοποιηση γκετσεβιτσιους και σπανουλη στην ιδια πενταδα!εκει μου ηρθε να κανω εμετο απ τα ματια!!!!εκι χασαμε και τη διαφορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O Σπανουλης το κανει αυτο Σαββα, σε αυτον κυριως αναφερομουν κι επειτα στον Περπε οποτε επαιζε. Μα να αφηνεις τον αλλο να σου κανει ντραιβ και να καρφωνει στη μουρη σου και συ να κοιτας? Ο Σλουκας προσπαθει στν αμυνα φετος, δεν δειχνει απαθης και τα σουτακια του θα τα βαλει αν χρειαστει. Σιγουρα αξιζει περισσοτερο χρονο. Οσο γι αυτο που λεει απο κατω ο Elliot οταν παιζουν μαζι Σπαν και Γκετσε, δεν υπαρχει αμυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε Σαββα το πιο απλο πραμα 8ελω να μου εξηγησεις γιατι δε το καταλαβαινω. Δεν υπολογιζεις ρε φιλε τον Μαυρο? Δεν υπολογιζεις ρε φιλε το Γκετσε? Δεν υπολογιζεις το Σλουκα?(λαθος να του ανανεωσεις συμβολαιο τοτε το καλοκαιρι). Διωξτους. Δεν ειμαστε Πανιωνιος να παιζουμε με 10 παιχτες και 2 πιτσιρικια αμα νικαμε με 30 να παρουνε χρονο συμμετοχης με τον Ηλυσιακο. Χρειαζομαστε και τους 12 παιχτες αν 8ελουμε, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, να κανουμε κατι καλο. Υπαρχει χρονος για αλλαγες οπως λες. ΔΙΑΘΕΣΗ ομως υπαρχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο τελος που τον ειδα να πανηγυριζει τρελα8ηκα και εγω... Λεω νταξει ο τυπος ειναι μυρωδιας. Απο τυχη δεν εχουνε προλαβει να βαλουνε το καλαθι, απο τυχη εχεις παρει το ματς, δεν εχεις κανει φαουλ στο τελος, γενικα τα εχεις γαμ#$%ει ολα, και ομως κερδιζεις το ματς... Και αντι να βαλεις το κεφαλι κατω να αναλογιστεις οτι δεν ειχες διαρκεια στο παιχνιδι, να φωναξεις στους παικτες οτι μπορουν ΠΟΛΥ καλυτερα, πανηγυριζεις οτι πηραμε το ευρο. Μιλαμε για χαοτικο κενο απο απλους προπονητες, καλους να πω εγω, σε τοπ προπονητες. Χαος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καποια παιδια μεσα στην ομαδα, η ιδια η ομαδα τα εκανε μαγκες. Ο Παπανικολαου 8α εμενε ενα αιωνιο ταλεντο(που τον λεγανε νεο Κουκοτς), ο Χαινς ενας απλα καλουτσικος ψηλος-τσεπης για μετρια ομαδα ευρωλιγκας, ο Σλουκας ενα καλο πλαιμακερ για τον Αρη, ο Περο ενας ψηλος που επρεπε να φτασει 28 χρονων και να κανει ενα καλο ευρωμπασκετ για να μαθουν το ονομα του, ο Πριντεζης απο ενας παιχτακος σειρας το καλυτερο 4αρι περσι στην ευρωπη(μετα τον Κιριλενκο!). Ο Μπαρτζωκας οτι μια ομαδα τετοιου βεληνεκους του εδωσε οχι την ευκαιρια, αλλα του εκανε την τιμη να τον προσλαβει. Γιατι να ερχεσαι προπονητης σε μια ομαδα μετα τον Ντουντα, μονο τιμη μπορει να ειναι. Η ομαδα λοιπον τους εκανε μαγκες. Ας παιξουνε λοιπον φετος για την ομαδα, που μερικους, οχι ολους, τους εβγαλε απτην αφανεια... Δεν γινανε ξαφνικα ουτε ονοματα ουτε τιποτα. Οι κορυφαιοι παιχτες μενουν στην ιστορια οχι επειδη κανανε το μπραφ μια χρονια, αλλα γιατι μενουν στο τοπ επιπεδο πολλα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φετος παντως παιδια δεν ξερω αν το εχετε προσεξει αλλα εχουμε ξεχασει τι θα πει αιφνιδιασμος. Δεν θυμαμαι να βγαζουμε πλεον και δεν ξερω τι φταιει. Λογικα θα ειναι εντολη του Μπαρτζωκα για να μη ρισκαρει με λαθη και προσπαθουμε σετ επιθεσεις που μην εχοντας παιχνιδι στη ρακετα, μας κανει δυσκολη τη ζωη. Απορω γιατι δεν τρεχουμε λιγο, δεδομενου οτι με Χαινς,Παπανικολαου,Σπανουλη εχουμε ολα τα φοντα οπως και περυσι να παρουμε ευκολους ποντους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. επισης ποσο γαματο ηταν το δυδιμο σερμαντινι πριντεζης!μου αρεσε παρα πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και όμως μάγκες, όλα αυτά σήμερα κάποιοι (και μάλιστα δημοσιογράφοι που σέβομαι...) μιλάνε για "εξαιρετικό κοουτσάρισμα"... Από χθες βράδυ η έκφραση "στου κασίδη το κεφάλι", μονίμως στριφογυρνά στο κεφάλι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. περσι θεωρω οτι ειχαμε πιο ευκολο ριμπαουντ με τον ντορσευ,πιο εκρηκτικτος πιο γρηγορα η πρωτη πασα.συν οτι περσι παιζαμε σαν καμικαζι,πηδουσαμε ολοι για ριμπαουντ και φευγαμε σαν θαλασσα μπροστα.φετος η ομαδα εχει κολλησει,οχι λογω μπαρτζωκα αλλα αυτο που βλεπω ειναι αδικαιολογητη υπερφορτωση και κουραση.σιγουρα αγχωτικη κουραση,βαραινει πολυ τα ποδια παικτων που δεν εχουν συνηθισει στα δυσκολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και γω τον πίστευα ρε Σάββα, αλλά μας διαψεύδει οικτρά μέχρι στιγμής. Για το μέρος που μαζεύτηκε η παρέα πρώτη φορά,όλο και λιγότερο πια συμμετέχω. Και αυτό γιατί προσπαθείς ρε αδερφέ να μιλήσεις ευγενικά, με επιχειρήματα και άμα δεν είναι στην "γραμμή", είσαι όλα αυτά τα κλασσικά και γελοία κλισέ που σήμερα (έστω και τόσο αργά) βαρέθηκα να διαβάζω και να λαμβάνω μέρος. Η "πλάκα" είναι ότι ένα καλό 70% του κόσμου που έρχεται ΣΕΦ, όλα αυτά που εμείς λέμε, και τα λέει και τα βλέπει. Καλά αυτό για τον Σλούκα δεν αξίζει κάν να ασχοληθούμε αδερφέ. Καν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σωστά apo. Αυτήτη στιγμή έιμαστε χωρίς ουσιαστικά 3αρι, με ένα 5αρι, ενα καλό ντεφορμάρισμα στο 50% της ομάδας και έναν coach που...τα παμε όλα πια και παρόλα αυτά είμαστε μέσα σε όλα... Αν δε τα βλεπουν όλα αυτά οι Αφοι που βάζουν και τα ωραία λεφτουδάκια τους, τι να πώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βασικά Joe όχι να τον καλμάρει, να του ρίξει κανά γαμωσταυρίδι χρειάζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ισχυει οτι το ριμπαουντ ειναι ενα προβλημα φετος και αυτο μειωνει τις ευκαιριες για αιφνιδιασμο αλλα οχι σε τετοιο βαθμο ρε Σαββα. Υπαρχουν πολλες φορες προυποθεσεις και μεις η κραταμε τη μπαλα η παμε για το φαουλ. Κουραση μαλλον υπαρχει λογω αγχους εκει δεν διαφωνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. The Duda way δλδ..! Δεν εχεις αδικο..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και μενα μου αρεσε γιατι ειναι ισοροπημενο σε αμυνα και επιθεση, ας ελπισουμε να το ξαναδουμε... Ξερει κανεις μεχρι ποτε μπορουμε να κανουμε μεταγραφη και να τον δηλωσουμε? Εχω ακομη ελπιδες οτι μπορει να αλλαξουμε τον Παουελ γι αυτο το λεω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μου αρέσει που ένα πολύ μεγάλο μέρος των φιλάθλων μας, μετά τη χθεσινή νίκη, θεωρεί σιγουράκι το σερί... Με μια Ούλκερ που με ένα διπλό την άλλη εβδομάδα στο ΣΕΦ και χωρίς να έχει ΤΙΠΟΤΑ να χάσει, τα κάνει όλα πουταναριό. Με προπονητή (σαφώς) καλύτερο και εμπειρότερο (και δεν είναι και συμπάθειά μου)... Την Κυριακή έχουμε τον αξιόμαχο ΠΑΟΚ του αδικημένου (κατεμέ πολύ) Σούλη Μαρκόπουλου και την όση κόμπλα πάντα φέρνει αυτό το παιχνίδι στα παιδιά της Τούμπα Λίμπρε 9με τα όσα παρελκόμενα)... και τον βάζελο να είναι σε φάση καλή. ¨ολοι αυτοί έχουν μόνο να κερδίσουν και ΤΙΠΟΤΑ να χάσουν! Εμείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Για Α1 από την άλλη εβδομάδα, αν κλείσει σήμερα. Για Ευρωλίγκα, από την αφετηρία της 2ης φάσης Joe.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Mιχαλη εγω αυτο ακριβως που βλεπω ειναι οτι εχουν αλλαξει οι ισορροπιες στην ομαδα. Περσι δεν μιλαγε κανενας στο Ντουντα. Ουτε κεφαλι δε σηκωνοταν. Εδωσε τα διαπιστευτηρια του με Μπουρουση. Φετος δεν τολμαει ο Μπαρτζω να φωναξει στο Σπανουλη. Μιλαει στον Μαυροειδη, στον Πριντεζη, τρελενεται με σλουκα... Τον βγαζεις εξω. Κατσε και μιλα του ενα λεπτο και ας χασεις δυο φασεις. Πεστου οτι τον πιστευεις, τριξτου λιγο τα δοντια. Δεν ειναι 8εμα μονο Ντουντα. Και ο Ιβανοβιτς ιδια νοοτροπια εχει και ο Τανιεβιτς που διαβαζα να γραφει ενα παιδι στο ΡΠ. Ειναι ο κοουτς τι φιλοσοφια 8ελει να περασει. Και αμα παιζαμε α τοπικο οκ τι ωραια, ειμαστε μια παρεα ολοι, καβλαντιζουμε, εδω στην ευρωλιγκα αμα χασει το παιχνιδι ο κοουτς τελειωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ασε γιατι φετος βλεπουμε πατατες κι απο αλλους προπονητες σε υψιλο επιπεδο και μαλιστα με το τσουβαλι.λειπουν οι γατοι (ιβκοβιτς,ομπραντοβιτς) χορευουν τα ποντικια!γι αυτο σου λεω και να τον διωξουμε που θα βρουμε προπονητη με κακαλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ο σπαν περσι εχει φαει κατι χριστοπαναγιες απο τον ντουντα,που ανοιγε τρυπα με την κεφαλα του και κρυβοταν κατω απο το παρκε..
    φετος ειναι γελακια-υποδειξεις σε συμπαικτες(δυστυχως νομιζω οτι αυτος ηταν που εδινε εντολες-συμβουλες στον ντορσευ και τα πηρε ο ψηλος..) και πολλα νευρα..
    δεν ξερω αν παρατηρησατε χθες..δευτερο ημιχρονο(δεν θυμαμαι δεκαλετπο)γινονται 100 αλλαγες στα σκριν,και ενω τρωει στη μουρη καλαθι ο σπαν χωρις καν να μπει στον κοπο να κανει φαουλ,την λεει στον μαντζαρη που ηταν απο πισω του γκρινιαζοντας γιατι δεν σηκωθηκε να κανει ταπα(στον αλματερο ψηλο τους..)..
    το λαρισινο παλικαρι εχει λαλησει φετος και πρεπει να βαλει τον εγκεφαλο του μεσα στο κεφαλι του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. καλα εδω το εξωφυλο του ''φως'' λεει ''αλλαγες στο σωστο ταιμινγκ ο μπαρτζωκας''.πανε να πιασουν τους ποδοσφαιρικους και να τους φερουν στο σεφ,αν ειναι αυτο εχει καλως.αλλιως υπαρχει πολυ αμπαλοσυνη.στο rp εχω σταματησει να μπαινω,δεν βγαζω ακρη.χαρας το κουραγιο σας που πατε και σχολιαζετε μ ολη αυτη τη σαβουρα που εχει μαζευτει εκει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ειπες για τον ντορσευ ρε σαββα τωρα κι απο εχθες τριγυρναει στο κεφαλι μου.τελικα δεν φταιει ο ντορσευ γι αυτο που εγινε.οι αμερικανοι την εχουν την τρελα αυτη.αν εξαιρεσεις τον μπατιστ που ηταν περιπτωσαρα,ολοι οι υπολοιποι την εχουν την τρελα τους.κατεληξα οτι ειναι θεμα προπονητη που ξεφυγε ετσι φετος.δεν τον πηρε στα σοβαρα ο ντορσευ απ την αρχη.οσοι περσυ ηρθατε στο σεφ σε πολλα παιχνιδια φαινοταν το ποσο καλα κουμανταριζε ο ιβκοβιτς τον ντορσευ.πολυ ευστοχες αντιδρασεις σε ολλες τις τρελες που εκανε ο ντορσευ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Διαφωνώ Elliot, από το F4 και μετά είχε αρχίσει να δείχνει δείγματα γραφής... Θεωρώ ότι καλύετρο που τον σουτάρανε. Θεωρώ επίσης, ότι πιο ατυχές που δε τον αντικαταστήσανε. Υπάρχουν παίκτες φόβητρα εκεί έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Παρόλα αυτά Σάββα, ο Λαρισαίος είναι από αυτούς που έχουν δικαίωμα "να μιλάνε" πιστεύω. Είναι αρχηγός με όλη τη σημασία της λέξης, δε φοβάται να πάρει πάνω του φάσεις και το αξίζει. Οχι να "την λένε", αν ισχύει κάτι τέτοιο βέβαια, γιατί εγώ βλέπω ότι τον γουστάρουν οι συμπαίκτες του πολύ. Φαίνεται ξεκάθαρα αυτό στο ζέσταμα και εν γένει σε εκτός παιχνιδιού σκηνικά. Το έχει κερδίσει, εμένα έτσι μου φαίνεται. Αλλά ΚΑΙ εκεί πιστεύω ότι ο προπονητής πρέπει να 'χει την πρωτη και την τελευταία κουβέντα. Και το κακό είναι ότι δείχνουν περισσότερη εμπιστοσύνη στον Σπαν παρά στον Μπαρτζώκα... Εγώ τουλάχιστο αυτό βλέπω από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο,τι να ναι... Μαλλον κακο για το βαζελο, αν χασει και σημερα απο Ρεαλ δεν περναει πιστευω παρα το καλο μεχρι τωρα σερι του. Παντως δεν ειναι φοβητρο ουτε η Τσσκα, δεν μπορω να ξεχωρισω σοβαρη ομαδα φετος. Θα ειναι κριμα να μην προχωρησουμε. Ουτε Μπαρτσα,ουτε Ρεαλ ουτε Τσσκα μου φαινονται σοβαρες ομαδες. Τα ιδια κουλα με μας κανουνε... Εχει πολυ δρομο ακομα, βλεπει κανεις σας κανα φαβορι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μαζί σου! Πολύ κρίμα να μην έχουμε εμπειρία στον πάγκο αν και από την αρχή το φώναζα ότι ο όμιλος του ζελέ είναι πολύ πιο εύκολος... Τι φαβορί ρε Joe,εδώ κάθε βδομάδα έρχονται τα πάνω - κάτω αδερφέ!? Καταφέρανε και χάσανε από αυτή τη Ρεάλ, πάντως! Αν οι Μαδριλένοι είναι από τα στοιχηματικά φαβορί για την Ευρωλίγκα, εγώ είμαι ο Πάπας Βενέδικτος. Το καλό είναι ότι επιτέλους εμείς οι μπασκετικοί έχουμε το Τσου-λου μας και μη σας πω ότι είναι και κλάσεις ανώτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ισχυει, ανεβηκε η Ευρωλιγκα με τις αλλαγες, εχει πλεον τζερτζελο, πολλα ματς και αναγκαστικα ερχονται ηττες για ολους...! Οχι οπως παλια που εβλεπες μεχρι το F4 κατι αηττητα σερι και δεν ειχε πολυ ενδιαφερον! Η Ρεαλ ειναι μετρια το φωναζω απο την αρχη που την ειδα, κατορθωμα οτι εχασε ο βαζελος στην εδρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλά, θα διαφωνήσω τώρα Πετράν. ΟΥΤΕ ο Μπαρτζώκας θα το 'χανε. (Και) η σημερινή Ρεάλ ήταν για τα πανυγήρια! Εμάς λένε ότι είμαστε ομάδα του τριπόντου και ότι αν δε μπουν τον πίνουμε, αλλά αυτοί είναι εντελώς αλλού! Να χα Ρούντι στην ομάδα μου και να έβλεπα αυτά?! ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!!! Πλάκα στην πλάκα με αυτά που κάνει ο Πεδουλάκης, ηρέμησα λίγο για τα εγχώρια, χεχε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο Πεδουλακης ειναι τραγικος, η Ρεαλ ειναι μετριοτατη! Προσωπικα ειμαι ηρεμος με βαζελο, δεν εχει καμια τρομερη ρακετα να μας φοβιζει και εχει μεγαλο θεμα στον ασσο. Διαμαντιδης πλεον χαλια και δεν εχει σοβαρη λυση για αλλαγη. Με τη φυγη Πανκο εχουν θεμα και στο 3ποντο γιατι ειναι δυσκολο να βρουν ελευθερο σουτ με 2 παιχτες με τριποντο στην 11αδα. Το θετικο τους ειναι η αμυνα αλλα εχουν κακη επιθεση, αν βαλουμε πανω απο 70 ποντους που πιστευω θα το κανουμε, τους εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. με ενα σοβαρο σεντερ στη θεση του παουελ προχωρααμε ακαθεκτοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΥΜΦΩΝΩ! Και προσθέτω (αυτό που βασικά όλοι λέμε)...Αφού τον Γκέτσε δε τον πιστεύεις...Τι τον κρατάς? Μια χαρά παιδί είναι, μη του ξηγιέσαι έτσι. Η ομάδα χάνει ρε μάστορα και μόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ασυζητητι... Αντε ρε αδερφια καντε τη μαγκια, να προχωρησουμε ανετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ηθελα να ξερα τι καταρα εχει φαει το τμημα μπασκετ. Περαστικα ρε Μαντζαρη, παει η περιφερειακη μας αμυνα μαγκες... Κατσιβελη ηρθε η ωρα να αρπαξεις την ευκαιρια, τωρα θα παιξεις δεν γινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. η ηττα δεν ηταν που χασαμε απ τον παοκ!η ηττα ειναι που χαθηκε ο μαντζαρης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. την περασμενη εβδομαδα κοροιδευαμε τον πεδουλακη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Άντε να δούμε ρε παιδιά... Τι να πω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή