Τρίτη 7 Μαΐου 2019

#MexriTelous


Μου αρέσει που κάθεστε και ψάχνετε, από χθες, τι κάνει νιάου – νιάου? Σκάκι είναι όλα. Αυτή τη φορά είναι γερή η παρτίδα όμως και όποιος δε το έχει καταλάβει, ας μείνει να ποστάρει στα σόσιαλ το #mexritelous. Όποιος έχει άντερα, κατεβαίνει Φάληρο. Μη τρέφετε αυταπάτες, κάποια πράγματα θέλουν «αλλιώς», πως να το κάνουμε δηλαδή, αναίμακτη επανάσταση δεν υπήρξε ποτέ. Ειδικά όταν πρόκειται για ένα σύστημα χωρίς ηθικούς φραγμούς και ένα Κράτος που μέσω του Υφυπουργού του ρεζιλεύεται καθημερινά εδώ και μήνες, παρακολουθώντας ως Πόντιος Πιλάτος, ένα ακόμη πανηγύρι όπως αυτό του Φάρου (αν δε το στηρίζει επί της ουσίας δηλαδή και απλά παίζει θέατρο).

Ο Ολυμπιακός, όσο και αν λένε-ό,τι και να λένε τα παπαγαλάκια του κωλοτούμπα ηγέτη τους, παραμένει σταθερός στο αίτημά του για ξένους διαιτητές στα ματς με τον ΠΑΟ κι έχει ενημερώσει ότι δεν θέλει τρεις συγκεκριμένους διαιτητές. ΤΕΛΟΣ. Είναι προφανές, επίσης, ότι η απάντηση της Ομοσπονδίας στα αιτήματά του είναι ένα ΟΧΙ σα του Μεταξά (φασίστες γαρ) και με μόνη πρόθεση της να τον ρίξει στην Α2. Μας νοιάζει η Α2? Γελάω ειρωνικά... Μας νοιάζει να βάζουμε εμείς υπογραφή για την πάρτη μας και όχι άλλοι για εμάς. Η επίσπευση της διαδικασίας με τον Αναστόπουλο που είχε πάρει το ΟΚ να πάει σε άλλη λίγκα (αλήθεια, οι έλληνες ρεφ που δε θέλουν ξένους, μια χαρά πάνε να προσφέρουν τις «υπηρεσίες» τους αλλού, γιατί άραγε όχι και το αντίθετο?), ήταν αυτό που λέμε Do or Die φάση. Θα ερχόταν και αυτό.

Σωστά κατά τη γνώμη μου, δεν μπαίνει σε επικοινωνιακές μπούρδες τύπου Τράκη η διοίκηση του Ολυμπιακού. Το πιο δύσκολο από όλα, το έχει κερδίσει, ήδη. Ο κόσμος θα είναι αύριο ΣΕΦ, για να κανονίσει όπως αυτός ορίζει, την τύχη της ομάδας. Η ανακοίνωση της Θύρας 7, χθες, είναι ξεκάθαρη: Καλούμε ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ.

Αφού θέλετε πόλεμο κουφάλες με τον μεγαλύτερο αθλητικό οργανισμό της χώρας, θα τον έχετε. Κοπιάστε, και μη φοβάστε, δε χρειάζεται βία για να σας κόψουμε το βήχα, Ολυμπιακός είμαστε, όσο και αν ελπίζετε σε αυτή εσείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου