Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Από τη θεωρία στην πράξη...

Κάθε καλοκαίρι ο Ολυμπιακός, όπως όλες οι ομάδες, καλείται να απαντήσει σε ένα βασικό δίλημμα σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του: κάλυψη αναγκών ή απόκτηση των καλύτερων διαθέσιμων παικτών; Με άλλα λόγια, οι κινήσεις της ομάδας πρέπει να στοχεύουν σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα οποία λείπουν από τα ρόστερ, ή στον εντοπισμό των πιο ολοκληρωμένων παικτών για τις θέσεις όπου υπάρχουν κενά;

Όσες ομάδες έχουν λεφτά για ξόδεμα μπορούν να υπερβαίνουν τέτοια διλήμματα. Όταν όμως το μπάτζετ δεν επιτρέπει πολλά ανοίγματα, οι επιλογές γίνονται πιο δύσκολες. Μέχρι πέρσι, ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να καλύψει ανάγκες. Άλλοτε επιτυχημένα (Λοτζέσκι για σουτ), άλλοτε αποτυχημένα (Μπέγκιτς για σκιάχτρο). Φέτος τα πράγματα άλλαξαν. Μετά την απόκτηση του Στρόμπερι και την φυγή του Σλούκα, η ανάγκη για την περιφέρεια ήταν σαφής: σουτ. Ο Σφαιρόπουλος, όμως, διάλεξε τον Ντάνιελ Χάκετ. Ένα γκαρντ που μέχρι τώρα στην καριέρα του έχει παίξει το ρόλο του Σπανούλη (Σιένα 13-14) και του Λο (Σιένα 12-13, Μιλάνο 13-14), αλλά σε καμία περίπτωση δεν σουτάρει με την αποτελεσματικότητα που είχε δείξει ο Σλούκας.

Από την άλλη, το ταβάνι του Χάκετ είναι υψηλότερο από οποιοδήποτε άλλο διαθέσιμο γκαρντ, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του Σλούκα. Ο Ιταλοαμερικάνος στα καλά του πρωταγωνιστεί και στις δύο πλευρές του γηπέδου, ενώ έχει μάθει να συνυπάρχει με γκαρντ που θέλουν πολύ ώρα την μπάλα στα χέρια τους: Χίκμαν στο Πέζαρο, Μπόμπι Μπράουν στη Σιένα κι ένα σωρό κωλοτούμπες στο Μιλάνο. Επομένως δε θα έχει πρόβλημα ούτε να υποστηρίξει ούτε να αποφορτίσει τον Σπανούλη.

Αν δεν αποκτηθεί άλλος σουτέρ, ίσως υπάρξει θέμα spacing, αφού οι αντίπαλες άμυνες δε θα έχουν λόγο να ακολουθήσουν στην περιφέρεια. Ο  Σφαιρόπουλος όμως, μοιάζει να στοιχηματίζει ότι η συνολική ποιότητα της ομάδας θα κάνει περιττή την όποια συζήτηση για επιμέρους ανάγκες. Η αφετηρία θα είναι και πάλι η άμυνα, με την τριάδα Μάντζαρη-Χάκετ-Στρόμπερι να εγγυάται πίεση ακόμα και επί σαράντα λεπτά, χωρίς να υπάρχουν διλήμματα μεταξύ των δύο πλευρών του γηπέδου, όπως συνέβαινε πέρσι όταν συνυπήρχαν στην πεντάδα Σπανούλης και Σλούκας. Επιπλέον, η διεισδυτικότητα των δύο νέων γκαρντ της ομάδας συνιστά αναβάθμιση σε σχέση με τα όσα έδιναν οι Λαφαγιέτ και Σλούκας όποτε επιχειρούσαν να φτάσουν μέχρι το καλάθι. Αρκεί φυσικά να υπάρχουν χώροι.

Και να μην υπάρχουν, όμως, η μετατροπή της καλής άμυνας σε περισσότερους αιφνιδιασμούς ίσως δώσει λύσεις. Προς το παρόν, ο Ολυμπιακός διατηρεί την ευελιξία του ως προς τη δόμηση του ρόστερ, αφού μια θέση ξένου είναι ανοιχτή.  Αυτή μπορεί να καλυφθεί άμεσα από έναν σουτέρ ή να μείνει κενή για κάποια κίνηση μέσα στη χρονιά, ειδικά από τη στιγμή που η προσπάθεια για Περπέργλου δεν απέδωσε.. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα υπήρχε ένα επιπλέον ερωτηματικό στην άμυνα, αλλά η προσθήκη ενός παίκτη που μπορεί να καλύψει και τις δύο θέσεις των φόργουορντ στην επίθεση ίσως άξιζε το ρίσκο. Από δω και πέρα, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να υπολογίσει σοβαρά τόσο τον βαθμό ετοιμότητας του Παπαπέτρου για ένα σημαντικότερο ρόλο, όσο και τα περιθώρια βελτίωσης του Αγραβάνη, ειδικά όταν πρέπει να απειλήσει από μακριά.

Όλα αυτά, βέβαια, σημαίνουν ότι η χημεία του Ολυμπιακού δεν είναι δεδομένη. Ο αρχικός στόχος το φετινό καλοκαίρι ήταν να γίνουν όσο το δυνατό λιγότερες αλλαγές, αλλά στην πορεία η αγορά τρελάθηκε. Η διοίκηση δεν είχε καμία υποχρέωση να ματσάρει τις προσφορές που έγιναν σε Σλούκα και Ντάνστον (αν και για τον πρώτο μια εύλογη απορία είναι γιατί δεν έγινε πρόταση ανανέωσης μέσα στη χρονιά, όπως συνέβη με τον Λοτζέσκι). Ούτε ήταν υποχρεωμένη να ρισκάρει με τον φιλότιμο αλλά εύθραυστο Πέτγουεϊ. Η απόκτηση του Πάτρικ Γιανγκ αποτελεί μια ευκαιρία για ακόμα καλύτερη άμυνα εναντίον πικ εν ρολ, ενώ τα όσα έκανε στο πέρασμα του από την Γαλατασαράι δείχνουν ότι δε θα έχει πρόβλημα να τελειώνει φάσεις στη ρακέτα, είτε μετά από ασίστ, είτε μετά από επιθετικό ριμπάουντ. Και μπορεί για μια ακόμα χρονιά η μόνη πηγή δημιουργίας στη ρακέτα να είναι ο Πρίντεζης, αλλά στην περιφέρεια οι επιλογές μάλλον έχουν αυξηθεί, ειδικά αν ο Στρόμπερι ανταποκριθεί στον ρόλο του δεύτερου γκαρντ με την αποτελεσματικότητα που έδειξε στην Καρσίγιακα δίπλα στον Μπόμπι Ντίξον.

Σε κάθε περίπτωση, η ενσωμάτωση δύο νέων γκαρντ χρειάζεται χρόνο και δουλειά. Οι όποιες επιπλέον προσθήκες γίνουν δεν αλλάζουν αυτή την πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να φτιάξει μια πιο ισορροπημένη ομάδα. Για να ξεπεράσει, όμως, τις περσινές επιτυχίες οι μονάδες θα πρέπει να γίνουν σύνολο. Και αυτό είναι στο χέρι του Σφαιρόπουλου και των παικτών.  


475 σχόλια:

  1. Πολύ σωστό άρθρο, συμφωνώ. Ο χαρακτήρας του Hackett με ανησυχεί με τα κρούσματα του παρελθόντος, αλλά φαίνεται αποφασισμένος να σηκώσει την ευρωκούπα. Χώρια ότι τώρα εντάσσεται σε ένα πειθαρχημένο σύνολο, με στόχους κλπ κλπ.
    Θα πάρουμε άλλον παίκτη;
    Κάτι έχω ακούσει κ εγώ για βόμβα...
    Για Μπουρούση ισχύει ή μόνο φημολογία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ φίλε RodHig7.Το μόνον που έχω να πω είναι να επιστρέψει επιτέλους υγιής και ακμαίος ο Παπαπέτρου.Αυτή είναι η χρονιά του.Το έχει ανάγκη η ομάδα αλλά και ο ίδιος περισσότερο από ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα.

    Μια κινηση λεει ο Παναθηναικος ακομα, ενας ψηλος. Μεγιστο λαθος. Πηγε να κανει κατι καλο και το χαλαει. Πρεπει να παρει ενα 2αρι, εστω και στα λεφτα Σλοτερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν διαφωνω φιλε μου αλλα σκεψου οτι εχουν δωθει ηδη πολλα λεφτα. καλαθης και ραντουλιτσα καλυπτουν το 1/3 περιπου του μπατζετ, επισης εχουν και στο πισω μερος του μυαλου τους, τον παππα που θα γυρισει και τους πιτσιρικαδες. Φετος και οσφπ και παο επελεξαν αλλαγη τακτικης και πανε στην πιοτητα και οχι στην ποσοτητα, πολυ σωστα για μενα. Απλα τα κενα του παο ηταν μεγαλυτερα απ τα δικα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι φιλε, ανεβαινει πολυ το μπατζετ, γι' αυτο λεω οτι θελει ενα 2αρι εστω και στα λεφτα του Σλοτερ. Αυτη την στιγμη, εχει θεμα στην περιφερεια. Παππας θ' αργησει να επιστρεψει, ενω οι 2 απο τους πρωτοκλασσατους ειναι ο Διαμαντιδης 34-35 και ο Παβλοβιτς 32-33....Κοιτα εμεις πηραμε ποιοτητα αλλα και ποσοτητα (βλ. Αθηναιου). Απλα στον Παο θα στηριχτουν στους μικρους, που ειναι ρισκο για μενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. blake schilb για combo-forward πως σασ ακουγεται,θα τον θελατε? μεγαλος μεν,παικταρα δε........μεχρι και πικ εν ρολ το θυμαμαι να παιζει ,απο τα λιγα τριαρια που θυμαμαι να το κανουν αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μου φαινεται περιεργο να μεινουν ετσι, χωρις μεταγραφη στην περιφερεια.. ισως εχει βαση ομως γιατι πιθανοτατα θελουν να δωσουν χρονο στους πιτσιρικαδες στη ρεγκιουλαρ που ειναι της πλακας.. επισης μπορει να θελουν να δουν την κατασταση του παππα μετα τον τραυματισμο και αναλογως να κινηθουν.. το χειμωνα λογικα θα ψαχτουν για προσθηκες αλλα αυτο εμπεριεχει ρισκο γιατι δεν μπορεις να ξερεις τι επιλογες θα υπαρχουν τοτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μα γι αυτο λεει οτι δεν θα παρει. Να στηριχτει στους μικρους. Καλο ειναι να βγουν οι μικροι και να αναπτυχθουν. Απλα αυτο εμπεριεχει ρισκο μεχρι να ψηθουν. Οπως καναμε εμεις. Και ο Παο οπως και οι οπαδοι του, θελουν αμεσα αποτελεσματα τωρα, ειδικα στην Ευρωπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.sdna.gr/gr/basket/euroleague/arthro/53604/bainoum-gia-bartselona/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://www.gazzetta.gr/basketball/article/775916/ta-ehose-o-raznatovits-ston-tzortzevits-pic

    Εκραξε Τζορτζεβιτς ο Ραζνατοβιτς.

    «Υπάρχει ένας προπονητής που ανακοινώνει λίστα με 24 παίκτες. Στη
    συνέχεια μένουν 18 και όταν τραυματίζεται ένας από αυτούς,
    αντικαθίσταται από κάποιον που δεν ήταν καν στους 24. Στη συνέχεια
    αναρωτιόμαστε τι εξυπηρετεί η λίστα των 24. Είναι ζήτημα αρχής, όχι απλά
    παράλογο».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανακάλεσε βέβαια μετά...(παρ'ότι δν είχε κ άδικο εδώ που τα λέμε...)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι δεν ειχε αδικο. Οτι γουσταρει κανει αυτος ο Μισκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπέρα σε όλους! Είμαι καινούργιος στην παρέα σας.

    Νομίζω ότι είμαστε λίγο υπερβολικοί με τον έλεγχο των παικτών μας. Λέμε τώρα για τον χαρακτήρα του Χάκετ και αναρωτιόμαστε αν θα μπορέσουμε να τον διαχειριστούμε. Την ίδια στιγμή, ο ΠΑΟ έχει στη σύνθεσή του δυο παίκτες που έχουν τιμωρηθεί για χρήση ντόμπινγκ, έναν παίκτη που ο ίδιος παραδέχεται ότι έχει τσακωθεί με όλους τους προπονητές του, και έναν τύπο για τον οποίο υπάρχει συλλογή από βίντεο με τα ύπουλα χτυπήματά του (Πάβλοβιτς). Αλλά παρόλα αυτά δεν προβληματίζεται κανείς.

    Μπάσκετ είναι παιδιά. Το να βρίσκεις παίκτες σκληρούς και παράλληλα καλούς χαρακτήρες είναι εξαιρετικά δύσκολο. Εμένα μου αρέσει που βάλαμε λίγη ακόμα αλητεία στο ρόστερ μας φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλωσηρθες μαν. Ωραιο σχολιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://www.sdna.gr/gr/basket/euroleague/arthro/53659/htupaei-teilor-i-makabi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://www.sdna.gr/gr/basket/basket-league/arthro/53664/hamos-gia-tsalbouri-/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Βγάζει μάτι ότι λείπει ο κλασικός σουτέρ απ'την περιφέρεια, αλλά παρότι πιστεύω πως θα μείνουμε ως έχουμε, προσωπικά δεν αγχώνομαι:

    1) Ο Σπανούλης κολλάει και με τους τρεις υπόλοιπους (αφήνω απ'έξω τον Αθηναίου) της περιφέρειας, κάποιος θα τα βάλει... Μπορεί να μην είναι κλασικοί σουτέρ, αλλά δεν είναι και χτίστες τύπου Νέλσον. Στην ίδια κατηγορία βάζω και τον Πρίντεζη, που φυσικά είναι ασταθής, αλλά έχει "σκοτώσει" ουκ ολίγους...

    2) Ο Χάκετ, αλλά κι ο Στρόμπερι, είναι παίκτες που άμα βρούνε χώρο μπορούν να πάνε προς το καλάθι είτε τελειώνοντας μόνοι τους είτε δημιουργώντας, σε αντίθεση με το Μάντζαρη, που όταν ήταν άστοχος ουσιαστικά έμενε εντελώς εκτός σχεδίου στην επίθεση.

    3) Όπως πολύ σωστά λες, υπάρχουν κι άλλες λύσεις, όπως η αύξηση της πίεσης στην άμυνα που θ'ανοίξει το γήπεδο και δεν αναφέρομαι αποκλειστικά στο να γίνει το λάθος απ'τους αντιπάλους για να βγει καθαρός αιφνιδιασμός. Αρκεί ν'ανέβει ο ρυθμός του παιχνιδιού και ν'ανοίξουν οι αποστάσεις.



    4) Έχω την πεποίθηση ότι δε γίνεται να έχεις παίκτες "για μια δουλειά" κι όποτε σου θυμιέται να τους βάζεις μέσα και να την κάνουν, 9/10 (λογικότατα) αποτυγχάνουν κι αυτό σκοτώνει και την ομάδα. Οπότε καλύτερα να μην πέσουν σ'αυτή την παγίδα.


    Τέλος, όταν έχεις Σπανούλη και βρίσκεις το Χάκετ σε τιμή ευκαιρίας, απλά δε γίνεται να τον αφήσεις να περάσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τον θυμαστε στο ευρωμπασκετ 2013 με την σουηδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άραγε να'χει στραβώσει με κάτι ή απλά η πολύ προσπάθεια γι'αντικειμενικότητα του βγαίνει "κάπως"?

    http://www.sport24.gr/Columns/triantafillos/eksi-logoi-poy-h-epistrofh-kalathh-htan-h-metagrafh-toy-kalokairiou.3579428.html?utm_source=News247&utm_medium=SportsSpecial_home_MesaiaStili&utm_campaign=24MediaWidget

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μάλλον στραβωμένος είναι ο Rose

    https://www.youtube.com/watch?v=4D2qcbu26gs

    he wanna be adored

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "Στα υπόψην και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, σαν μία ακόμα επιλογή στο "3", πίσω από Παπαπέτρου και Λοτζέσκι.
    Ο 23χρονος φόργουορντ αγωνίζεται με τους Νικς στο σαμερ λιγκ, όμως δύσκολα θα βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ."


    Απο σαιτ του Ολυμπιακου στο φβ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εγώ πάντως χθες που του έστειλα χρόνια πολλά κ του είπα να αφήσει το ΝΒΑ γιατί ψάχνουμε 4αρι, μου έκανε fav!

    ΥΓ: παίδες σας γράφω από παραλία, είμαι 10 μέρες με άδεια κ χθες έψαχνα wifi για να ποσταρω το κείμενο του rod. Σας παρακολουθώ από κινητό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλώς τους κ τους δυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τετοια λεγε μου τωρα. Ιδανικος να καλυψει το 3-4 μας. Πω μ' εφτιαξες τωρα. Καλα να περνας Μαικ, να ξεκουραστεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ντάξει, άμα γίνει κι αυτή η κίνηση μιλάμε για φοβερό σχεδιασμό φέτος. Μόνη παραφωνία ο Αθηνάιου, κι αυτός όχι για αγωνιστικούς λόγους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Με Αθηναιου δεν εχω κανενα θεμα. Ας τιμησει την φανελα και ολα καλα. Αν ερθει Θανασης παντως, θα ναι μεγαλη κινηση απ' ολες τις αποψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. απο σουτ λιγα πραγματα ομως ή κανω λαθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Νταξει δεν ειναι κιλερ, αλλα εχει σουτ. Το χει βελτιωσει. Πετ στυλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. θελω και 4αρι παντως με αξιοπιστο σουτ.. ο θανασης μονο για συμπληρωματικος μου κανει στο 3-4..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Παιδες δεν μπορουμε να εχουμε τοσους παικτες. Αν ερθει, θα εχουμε ηδη 3 4αρια και 3 3αρια. Ο Θανασης ανετα στεκεται στην ομαδα. Τωρα αν δεν εχουμε τον φονια απο το 4, ε τι να κανουμε. Ασε που δεν νομιζω να υπαρχει αυτος ο φονιας. Μονο τον Νοτσιονι μου ερχεται αυτη την στιγμη στο ιδανικο 4 που ψαχνουμε και ο Σμιθ της Μακαμπι. Οποτε θα καλυψουμε τα χαρακτηριστικα με συνδυασμο παικτων και οχι με εναν παικτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ισχυει αλλα εγω βλεπω οτι στο 4 μαζευονται πολλοι αγουροι ή μετριοι παιχτες και αν χτυπα ξυλο εχει θεματα ο πριντ κανεις δεν μπορει να τον αντικαταστησει σε ενα ικανοποιητικο βαθμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εκει πονταρεις στον Αγρα. Να δουμε αν μπορει να σταθει με σημαντικοτερο ρολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. το να εχεις τσαι-αγρα-θαναση και οχι ενα αξιοπιστο 4αρι επιπεδου ραντλ πισω απο πριντ και ενω υπαρχει θεση ξενου διαθεσιμη.. το θεωρω ανοησια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. πολυ ασταθης ακομα.. προσωπικα δεν θα το επελεγα.. ειναι κριμα μετα απο τετοιες μεταγραφες να παρεις τετοιο ρισκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο αλλος λεει στο γκατζετα, ειναι ελευθερος ο Τζος Σμιθ, καντε την υπερβαση γιατι το 4 ειναι η πιο κομβικη θεση....χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Έχεις και Παπέτρου που μπορεί να παίξει, έχεις και Θανάση. Ο Θανάσης αν μπορεί γίνεται να έρθει, δεν πρέπει να χαθεί, γιατί μπορεί να βοηθήσει άμεσα, αλλά και γιατί θα'ναι ακόμα πιο πολύτιμος στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο Θανάσης είναι φοβερή επένδυση και για το μέλλον. Έλληνα με τέτοια χαρακτηριστικά απλά δε βρίσκεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κάτι που δεν έχει αναφερθεί καθόλου: πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στο Σφαιρό για τις μεταγραφές, όχι τόσο για τις επιλογές παικτών (κάποιοι άλλωστε μπορεί να διαφωνούν με τις κινήσεις μας), αλλά περισσότερο γιατί έπεισε παίκτες απ'το κορυφαίο επίπεδο και με φιλοδοξίες για ΝΒΑ να έρθουν εδώ, χωρίς να τους προσφέρει κανένα μυθικό συμβόλαιο. Δείχνει ότι υπάρχει πλάνο ν'αξιοποιηθούν και ν'αναδειχτούν οι παίκτες, αλλιώς δε θα τ'άφηναν όλα για να'ρθουν εδώ. Δείχνει επίσης για τους παίκτες ότι έρχονται εδώ να δουλέψουν και ν'ανεβάσουν το στάτους τους κι όχι για αρπαχτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. με θανανη η ιδανικη 12αδα για εμενα θα ηταν


    1. χακετ, μαντζ
    2. σπαν, στρομπ
    2-3. λοτζε
    3. παπι
    3-4. θανασης
    4. πριντ, ξενος με τριποντο
    4-5. αγρα
    5. γιανγκ, χαντερ


    αθηναιου-τσαιρελης-τολιο ρεζερβες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. μπορει να ειναι μεγαλη επενδυση οπως λες αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να παρουμε ενα πιο ψημενο παιχτη στο 4..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. υπαρχουν καπου στατιστικα του θαναση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. αυτό με την πίτα και το σκύλο το'χεις ακούσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. οπτικα "στατιστικα" και καλη αναλυση. Σε καμια περιπτωση 4αρι κατ εμε 2-3 θα ελεγα εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. πιο πολυ στρομπερι παρα πετγουει να το πω κι αλλιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ρε σουξε ο τσαλμπουρης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. εκτος του οτι δεν ειναι 4αρι για εμενα, θυμισε μου οταν ηρθε ο παπι μηπως ειχε αλλα δυο 3αρια μπροστα του? ας τον παρουν στην θεση του τσαι δεν λεω οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Για μενα παντως θελουμε και αλλο 5αρι...Ο καβαδας πρεπει να φυγει δανεικος...Αρα με δυο σεντερ και ολιγον αγρα δεν βγαινει η χρονια....Ο τριτος σεντερ πρεπει να χει διαφορετικα στοιχεια απο τους 2 που εχουμε...Μιλουτινοβιτς θα ταν ιδανικος...Εμπασει περιπτωση καποιον νεο σε στυλ Μιλουτινοβιτς θελουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. χαχα, σερβος ειναι αλλα λεγεται μιλουτινοφ, τωρα για μενα και 3ος σεντερ ειναι υπερβολη, μονο πιτσιρικας ή καποιος βετερανος μπορει να παιξει αυτον το ρολο, πως ηταν ο λαζαρος το11-12 τετοια φαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. οχι τεο δεν υπαρχει λογος.. θα την βγαλουμ με αγρα-τσαι εκει.. 4αρι θελουμε ξεκαθαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. κατι πρεπει να παρει παντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ακριβώς επειδή δεν είναι 4άρι καθαρό είναι μια χαρά, σου καλύπτει την αμφιβολία του Παπαπέτρου στο 3 και μπορεί να δώσει και μια βοήθεια στο 4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. δεν διαφωνουμε νομιζω.. απλα για εμενα ειναι ανουσιο να εχεις και αγρα-τσαι.. καποιος θα πρεπει να φυγει.. σε ποιον θα πρωτοδωσεις χρονο? και υστερα θες ενα κανονικο 4αρι για εμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αν έχω καταλάβει καλά, θες 4άρι καθαρό με εμπειρία και σουτ οπως και δήποτε. Δε λέω ότι δε λείπει, απλά εγώ αν είναι να'ρθει ο Θανάσης, πάω πάσο στο 4άρι. Έχουμε Πρίντεζη, Αγρα, Τσάι + Παπαπέτρου και Θανάση που μπορούν να βοηθήσουν. Έτσι, εγώ πάω πάσο για το τεσσάρι (εδώ διαφωνούμε) και κρατάω και μια θέση ξένου καβάτζα, αν χρειαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. λοιπον ναι εδω διαφωνουμε.. θελω οπωσδηποτε τετοιο 4αρι γιατι στα κρισιμα παλι του πριντ θα του βγαινει η γλωσσα.. το σεναριο κραταω καβατζα για χειμωνα δεν νομιζω οτι πολυπαιζει και πολυ σωστα για μενα γιατι τωρα χτιζονται οι ομαδες.. το γεναρη κανεις μπαλωματα αν και εφοσον βρεις τον καταλληλο.. 4αρι τωρα λοιπον που οι επιλογες ειναι περισσοτερες.. αγρα-τσαι-θανασης σου προσφερουν ποσοτητα αλλα οχι ποιοτητα στα δυσκολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ξεφτίλα πάντως αν αποσύρουμε το 13 μάγκες.....!!!
    Απο κάναν Μαρινάκη το περίμενα...από Αγγελόπουλους όμως.....??
    Τους είχα για σοβαρούς....!!!
    Μετά πώς να μη βγάζουν κόμλεξ και οι παίχτες...(ειδικά οι Έλληνες που καταλαβαίνουν κ τι παίζει....)??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Να ξεκαθαρισω οτι δεν δουλευω για τους αφους, απλα μια παρατηρηση, προφανως ολοι θελουμε το κατι παραπανω και ενα καλυτερο 4αρι πισω απο πριντεζη και ενα 3ο σεντερ και ενα γκαρντ σκορερ κλπ. Εγω θεωρω οτι φετος γιναν υπερβασεις και η στελεχωση ειναι πολυ καλη. Τωρα, καθε χρονια οταν το μπατζετ σου ειναι στα 10 μυρια και οχι στο ταβανι, θα υπαρχουν σιγουρα και καποια ρισκα. Η υγεια του παπαπετρου, που αν το παιδι ειναι καλα δεν τιθεται θεμα πληροτητας στο 3 και ποιοτητας, ο αγραβανης που ειναι το μεγαλυτερο στοιχημα μας για φετος. Ποιοτητα του λειπει και δεν αντιλεγει κανεις οχι ομως χαρακτηριστικα οπως αυτα που εχει και η ομαδα (παθος δυναμη νευρο και μαχητικοτητα μεχρι τελους). Προσωπικα ειχα γραψει και περυσι για μιτροβιτς αλλα ποσα παραπανω και ποση μεγαλυτερη διαφορα μπορει να κανει απο αγραβανη? Για να μην κουραζω αν επιλεξουμε να μην κανουμε αλλη κινηση, εγω θα ειμαι ικανοποιημενος απο τη διοικηση και τον coach. Φυγαν παιχτες που δεν ταιριαξαν (δεν αναφερομαι σε σλουκα) και ηρθαν παιχτες ακριβως στο στυλ της ομαδας τους οποιους (χακετ γιανγκ) οι περισσοτεροι τους καναμε κεφι. Και 4αρι να αποκτηθει παλι κατι θα θελουμε (ο βαρλας γραφει για σουτερ) και αυτος να αποκτηθει θα θελουμε 3ο 5αρι. Δεν τους κανεις καλα τους γαυρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Χαβαλές είναι νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Εγώ θα το πόνταρα πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Στο ΝΒΑ, στην Ευρώπη άνετα στο 4, μια χαρά στο 3, με τίποτα στο 2. My two cents.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. δεν το λεω βασει προσοντων, οσο οτι παιζει μονο με προσωπο και γι αυτο βαζω περισσοτερο το 2 απ το 4. 3 καθαρο για μενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. θελουμε ενα 2ο αξιοπιστο σουτερ περαν του λοτζε.. ας ειναι 4αρι αυτος.. αν ισχυουν τα ποσα που ακουγονται εγω δεν βλεπω καμια υπερβαση του μπατζετ.. στα ιδια ειμαστε πανω-κατω.. για 4αρι τωρα καθε χρονο τα ιδια.. το χειμωνα θελουμε μπραουν (που το πιστευω οτι ειναι διακαης ποθος των αφων-αλλα οικονομικα ανεφικτος) και το καλοκαιρι την βγαζουμε με στοιχηματα.. αυτη η θεση μοιαζει στοιχειωμενη μετα την φυγη του περο.. εγω δεν λεω να πανε να παρουν μεντλι αλλα ενας παιχτης με 400-500 χιλ ειναι εφικτος πιστευω.. τον πετ τον θελαμε υπο προυποθεσεις, αρα υπαρχει αποθεματικο ακομα.. με μια μικρη υπερβαση παιρνεις καλο 4αρι απο αμερικη μερια.. το ειπα και πιο κατω.. ειναι κριμα μετα απο τοσο καλη στελεχωση του ροστερ να παρεις τετοιο ρισκο σε μια κομβικη θεση, με πριντ επιφοβο, που θα παει και ευρωμπασκετ.. τωρα αν ο σφαιρο πιστευει τοσο πολυ πια σε αγρα-τσαι τι να πω.. μακαρι να δικαιωθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. http://www.sportit.gr/apochori-o-bourousis-apo-tin-real/
    + τεσσαρι + μπραμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. πρώην παίχτες και οι δυο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Εμένα ο Μπράμος μια χαρά μου κάνει για συμπληρωματικό τριάρι. Δεν ξέρω φυσικά σε τί κατάσταση είναι, αλλά στα 28 του δε βλέπω γιατί να μην μπορεί να επανακάμψει αν είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Το σκεφτόμουνα προχτές, πιο πολύ μου κολλάει από Περπέρογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ενα χρονο απραξια ο μπραμος, οσο και αν μου αρεσει, δεν θα πιστευα πως σε 2-3 μηνες θα ειναι σε επιπεδο euroleague. δυστυχως. και ο τραυματισμος του ειναι υπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ο παπι ειναι ερωτηματικο οντως. αλλα ο μεν μπουρου εχει θεμα χαρακτηρα + κοντρα με διοικηση (θα ειναι αρνητικο αν ελθει, δεν ειχε δειξει καν μεταμέλεια) και ο μπραμος ειναι σε χειροτερη μοιρα απο παπι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Τον δοκιμάζεις και του δίνεις ένα πολύ χαμηλό συμβόλαιο αν έχει επανέλθει, έτσι κι αλλιώς για τρίτο τον παίρνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. αυτο νομιζω κανουμε με τσαι τωρα. θα εχουμε 3 επικινδυνα συμβολαια με αυτο το σεναριο (παπι/τσαι/μπραμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Αν όχι Στράτος, τότε Μπράμος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. και 4-5αρι ξενο και κλεισαμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. φερτε πισω παπανικολαου να τελειωνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Λασμε γαλατα ταιους στον παναθηναικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. βάζε λινκ ρε άνθρωπε, 800 φορές στο'χουμε πει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ψηλωσε κι άλλο ο παπί και τον θεωρούμε 4αρι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ρε παιδια το θεμα μπραμος πως εχει προκυψει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. to εγραψε ο μπατζανακης του τριφυλλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ναι πραγματι το μπατζανακη του https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=855682641178050&id=260805200665800

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Έλληνας, ελεύθερος, φθηνός. Υπάρχουν κι οι ανησυχίες για Παπαπέτρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. χαβαλε κανω..
    τωρα εισαι ωραιος, ελπιζω να το εμπεδωσες τωρα οτι πρεπει να αναφερεις και την πηγη καθε φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ψηλο, αθλητικο κορμι, με τεραστιο ανοιγμα χεριων και καταπληκτικος σποτ σουτερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Για πίεση στην άμυνα είναι ταμάμ ο Μπράμος, ενώ μπορεί να βοηθήσει και με το σουτ του. Τέλος πάντων, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, αλλά δε βλέπω σε τί μπορεί να κάνει κακό η απόκτησή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. υγιης να ειναι ο παπι και δεν με απασχολει καθολου.. για 4αρι καιγομαι εγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ο παπι σιγουρα μπορει να παιξει και 4..το θεμα ειναι οτι υπαρχει προβλημα στην ομαδα στο σουτ..θελουμε 4αρι να σουταρει..να ανοιγει λιγο της αμυνες..διαβαζω οτι πριγκιονι και μπαινουμ το σκεφτονται για ευρωπη..θα εχουμε πολυ δυνατη ευρωλιγκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Αφου ο στρομπερι δεν μπορει να παιξει στο 3 με συνεπεια για αυτο κοιταζουν περπε μπραμο επρεπε να εκαναν αλλη επιλογη γκαρντ πχ fredette,μανια να ειναι ολοι καλοι αμυντικοι και να πιεζουν την μπαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. και ποιος θα αντικαθιστουσε σλου και λαφα??ο αθηναιου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Να δουμε φετος και απο τους 5 παικτες της καρσιγιακα ποιες μπορει να καταληξουν σε φολες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Τον λαφα ο χακετ και τον σλουκα ο fredette η ο μακολομ κτλ.Δεν ειμαι προπονητης αλλα θα αλλαζα τελικα τον χαντερ με παραχουσκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. δεν διαφωνω φιλε μου καθολου, ολοι το καλυτερο θελουμε, απλα αντι για 4 παιχτες μετριους των 400 χιλ, προτιμω 2 των 800 (και χαρηκα που εγινε), να στο πω απλα, επισης για αγραβανη αν ειναι καποιος να του φαει τη θεση ας ειναι καποιος που τ αξιζει, ποσοι τετοιοι σε πεισαν στη φετινη ευρωλιγκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Πώς θα τους άλλαζες? Ό ένας παίρνει κάνα εκατομμύριο παραπάνω απ'τον άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. καλησπερα! πιστευω οτι το φετινο καλοκαιρι φανηκε ξεκαθαρα οτι ο σφαιρο ηθελε να δυναμωσει κ αλλο την ομαδα στο physical game & intensity στην αμυνα... αν τα βαλουμε κατω οι παικτες που αποκτηθηκαν ειναι σαφως καλυτεροι αμυντικοι κ πιο αθλητικοι απο τους προκατοχους τους. χακετ>σλουκα, στρομπε>λαφα, γιανγκ>ντανστον.
    φαινεται οτι ο κοουτς θελει να ενισχυσει ακομα περισσοτερο τη γραμμη μαζινο, που μην ξεχνατε αυτη μας εδωσε την προκριση με μπαρτσα! τωρα για σουτερ που λεμε κ εγω συμφωνω οτι σε ματς οπως στον τελικο με τη ρεαλ η αφλογιστια στοιχιζει, αλλα ξεχωρα απο στατιστικα δεν θεωρω οτι οι χακετ κ στρομπε ειναι κ ... νελσον! αρα η επιλογη μπραμου ειναι χαμηλου ρισκου απο την αποψη χαμηλο συμβολαιο κ αν σου βγει σου βγηκε, δινοντας κ σουτ κ αμυνα αν ειναι υγιης καθαρα παικτης ρολου να σου γυρισει ματς με 3ποντα. πιο επιτακτικη θεωρω τη θωρακιση της φροντ λαιν με 4-5αρι που να εχει παιχνιδι με πλατη, γιατι αν ο ποα παρει κ ταιους στα μεταξυ μας ματς αυτος κ ο ραντουλιτσα θα εχουν σε ολο το ματς 2-3 φαουλ, ενω οι γιανγκ κ χαντερ θα εχουν τοσα στο πρωτο δεκαλεπτο... κατ εμε με μπραμο κ παικτη τυπου μακλιν αλλα σαφως πιο οικονομικο απο τον συγκεκριμενο δεν φοβομαστε τιποτα κ κανεναν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. βασικα κατι μεταξυ μασει (αρης) κ χαινς θα ηταν ιδανικο... δεν θεωρω απαραιτητο το 4αρι μας να ειναι κ σουπερ σουτερ. τωρα αν καποιος που ξερει καλα την αμερικανικη αγορα εχει να προτεινει παικτη φτηνο με ολα αυτα τα χαρακτηριστικα ας το κανει αμεσα χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Εχω γραψει για τρεις αντικαταστατες που θες να ξερω ποιον λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Έγραψα γι'αυτόν που βγάζει μάτι, τον Παραχούσκι. Αλλά κι ο Μακ Κόλουμ περισσότερα από το Στρόμπερι ήθελε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. που επαιζε, ειναι ελευθερος τωρα;;; αν εχει κ σουτ κ ειναι >2.05 συμπληρωνει για εμενα το ιδανικο πακετο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Αντι σλουκα εγραψα τα ποια ακριβα παραδειγματα αυτοι που πληρονται για αυτην τηνδουλεια ας εβρισκαν φθηνοτερο.Ο Παραχουσκι ερχονταν με 800χιλ,ο χαντερ ποσα παιρνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. http://www.eurocupbasketball.com/eurocup/competition/players/showplayer?pcode=005893&seasoncode=U2014

    ή αυτός (άλλο στυλ βεβαια, πιο αντιτς)

    https://www.youtube.com/watch?v=d1Z2mUnDwnA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ο Χάντερ παίρνει 400 νομίζω. Ο Παραχούσκι πού το είδες ότι ερχόταν με 800? Άντε να πούμε ότι ερχόταν με 1εκ, πιστεύεις ότι μπορούσες να βρεις το ίδιο καλούς γκαρντ και να γλιτώσεις κι 600 χιλιάδες? Για λέγε...


    Ο Γιανγκ θα'ρχόταν αν δεν ήταν ξεκάθαρα πρώος? Ασ'το και μπάζει από παντού το σενάριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ο παρα θα ερχονταν με λιγοτερα απο οσα ο γιανγκ (φως των σπορ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ο βαζελος λεει δεν δινει τα 800κ που ζηταει ο λασμε??καλα και πως θα κλεισει ταιους που παιρνει 1εκ +?επιπλεον λεει εκλεισε το ροστερ..δεν θα παρουν γκαρντ??δλδ με καλαθη,διαμαντιδη και παππα απο τραυματισμο??παντως ο βαζελος εχει κανει καλες κινησεις και ειναι πολυ καλο αυτο γιατι θα ωθησει και την δικη μας ομαδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. τον έχω ξαναπροτίνει... http://basketball.latinbasket.com/player/Ike_Ofoegbu/Capitanes_de_Arecibo/30213?AmNotSure=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Μεγα λαθος να μην παρει 2αρι. Οπως φαινεται δεν θα παρει. Ειναι κριμα για εκεινους γιατι εχουν κανει καλες κινησεις, αλλα περιφερεια εχουν θεμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Έστω ότι ερχόταν με 800, άλλαξε τα 600 που γράφω με 400 κι απάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Δεν ξέρω Κώστα, μου μυρίζει σούπα από καιρό με τον Τάιους... Ακόμα κι αν τα δώσουν τα λεφτά, έχουν πολύ μεγαλύτερες τρύπες στο ρόστερ τους για να σπαταλήσουν τέτοιο ποσό για δεύτερο ψηλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. εγω περιμενα οτι θα παει στο 3 ο διαμαντιδης σιγα σιγα...αλλα με παππα με τοσο σοβαρο τραυματισμο..ηθελαν οπωσδηποτε γκαρντ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Φιλε ειναι λογικο να δωσουν λεφτα για εναν ποιοτικο ψηλο μαιμου. Αλλιως στην αμυνα θα ναι χωνι οπως περσυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. κοιταξει αν ειναι καλα ο παππας δεν ειναι ασχημα..δλδ εμεις σπαν,χακετ,μαντζαρης,στρομπερι..αυτοι διαμαντιδης,παππας,καλαθης,μποχωριδης..ειναι χειροτεροι αλλα οχι τραγικοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Αν ειναι καλα ο Παππας παλευεται μια χαρα. Αλλα ο Παππας θα γυρισει Δεκεμβρη. Βαλε χρονο προσαρμογης κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Δεν μπορεί να πάει στο 3 ο Διαμαντίδης ρε Κώστα... Είναι λαπάς κι αργός, στο 3 θα βρίσκει μόνιμα πιο ψηλούς αντιπάλους και ή πιο δυνατούς (Ματσιούλις, Παπαπέτρου) ή πιο γρήγορους (Λοτζέσκι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Μα να δώσουν 1 μύριο όταν δεν έχουν παίκτη στο 2, στο 3 και στο τέσσερα μέχρι να γυρίσει ο Γκιστ θα παίζει μόνος του ο Φώτσης? Δεν είπα να μην πάρουν παίκτη, να βρουν ένα Χάντερ με 400χ δηλαδή, αλλά Τάιους και Λάσμε? Κάτι μου βρωμάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ρε συ αν ειναι αργος στο 3 τοτε στο 1-2 δεν θα προλαβαινει να τους βλεπει..πιστευω με την εμπειρια μπορει να σταθει στο 3..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Απλα οταν υπαρχει Ταιους ελευθερος δεν τον προσπερνας. Ασε που πιστευουν οτι μποει να βοηθησει στο 4, που για μενα με την καμια δεν βοηθαει, γιατι του αφηνεις 5 μετρα το σουτ και παπαλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ναι ο ταιους ειναι 5 μονο..αλλα μεγαλη παιχταρα..βεβαια σε ενα βιντεο που εβλεπα γιανγκ..τον ειχε πελατεψει τον ταιους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Όχι ρε συ, στο 1 μια χαρά μαρκάρει, το Μάντζαρη τον έχει εξαφανίσει πάμπολλες φορές! Πέρα από την πλάκα, πέρα από την εξυπνάδα του, στο 1-2 τον βοηθάει και το ύψος του. Στο 3 αυτό το πλεονέκτημα γίνεται μειωνέκτημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Ειναι πολυ καλος, τι να λεμε. Τελικο επαιζε ολους τους ψηλους της Τσσκα. Απλα ο Γιανγκ ειναι περιπτωση σε αθλητικα-σωματικα προσοντα. Αλτικοι και οι 2, αλλα ο δικος μας ειναι τερας της φυσης σε δυναμη. Τον εκτοπιζει για την πλακα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Συμφωνώ ότι είναι περιπτωσάρα, αλλά σ'ένα μπάτζετ σαν του βάζελου, σε παίρνει να δίνεις 3 εκατομμύρια στους ψηλούς? Θα'χεις τουλάχιστον ένα εκατομμύριο στον πάγκο ΜΟΝΙΜΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Άμα ψάχνουμε για 3αρι δεν παίρνουμε τον Μος να μπετώσει η άμυνα τελείως? και έχει και τριποντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Μου κανει εντυπωση που δεν θελει να παρει καθολου 2. Εστω και εναν φθηνο. Μα καθολου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Ο Μος ειναι ακριβος και δεν θα ρθει για 3ος....πολυ καλος βεβαια...αλλα εμεις θελουμε χωρο για Παπι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. τον μαντζαρη πιστευω τον εξαφανιζω και εγω :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Τις τιμές της Αρμάνι τις ρίχουμε στα μισά εμείς ;) Άσε που πέφτει και λόγω ηλικίας ο συγκεκριμένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Δεν νομιζω να εχει πεσει τοσο σε τιμη. Δηλαδη γυρω στα 700-800 σιγουρα θα θελει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. 550 με 650 λέει ο hoopzelas οτι θα ζητήσει φέτος (32 χρονών- κακή χρονιά) ε για μας δε θα το κάνει 5 στρογγυ΄λά? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Α εχει πεσει αρκετα. Δεν θα προτιμουσες ομως την τελευταια θεση ξενου να παρεις 4?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Είναι πάντως περίοεργο που ο ελεύθερος Μος δεν έχει ακουστεί για καμία ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Βρηκα ποιον δολοφονο να παρουμε Κωστας Βασιλειαδης λεγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. αν δεν υπαρχει αλλο χρημα να δωσουμε ας το πουνε.. θα το καταλαβω.. οχι να βγαινει ομως προς τα εξω οτι ο κοουτς ειναι καλυμμενος με αγρα-τσαι ενω γραφοταν οτι ηθελε και πετ (εγχειρισμενο).. ειναι λιγο αστειο.. ο πετ μπορει να μην ειναι για πολλα αλλα αν ηταν υγιης τον προτιμουσα με τα χιλια..
    απο εκει κ περα παιχτες με προσιτο κασε υπαρχουν απο αμερικη μερια αρκετοι.. (που τρωνε τη θεση του αγρα για πλακα, οπως και ο πετ την τρωει για μενα..) να ψαξουν να βρουν.. δεν ειναι δουλεια δικια μου.. ουτε τελειωσαν οι παιχτες στον περο και τον πετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Εχει ακουστει αλλα δεν θυμαμαι την ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Γιανις Μπλουμς καλυτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Εχει ακουσει κανεις ποιες ειναι οι απολαβες του σφαιρο και του σαλε περιπου τα ιδια δεν θα παιρνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Σαλε 800000, αποκλειεται να παιρνουν τα ιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Ο σφαιρο γυρω στις 300χιλ πρεπει να παιρνει.Σιγα ρε τοσα πολλα παιρνει ο σαλε,αν ισχει ειναι μια μεταγραφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Tοσα διαβασα γιατι μεγαλο ειναι δεν ξερω ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. αμα ριξει το κασε του θα ηθελα ερτζεγκ.. αληθεια ακουγεται καμια ομαδα για αυτον?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. δυνατη φροντ λαιν οι μπλαουγκρανα..........http://euroleague.sport24.gr/article/3583562/sthn-mpartselona-o-laoyal.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. δεν ξερω απο ποτε εχω να δω τοσες πολλες και συναμα καλες προσθηκες απο ολες τισ ομαδες,αλλα καθε πεμπτη και παρασκευη θα γινεται τις κολασεως.......i feel devotion.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Βαλτε τον να παίξει κιόλας! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Παίδες ο Γιάνγκ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ κίνηση... Νομίζω ότι μαζί με Χάντερ φτιάχνουμε firewall, μετά από ΠΟΛΛΑ χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Ρε σεις, ο Χουπφελας παντρευτηκε το παιδι.

    Φημες λενε, οτι στον καθιερωμενο "λογο" μετα την κοπη της γαμηλιας τουρτας, ανελυσε την ιδεατη 12αδα του Παναθηναικου, καθως και τον πιο ταιριαστο "wing-player" διπλα στον επομενο Διαμαντιδη (Καλαθη)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. μονο εσυ κι εγω τον λεμε χουπ-φελα. Μηπως προσπαθησε να πετυχει το καταλληλο παντρεμα μεταξυ quarterback με slashing abilities. Εκει τον θελω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Αργει απελπιστικα η Ευρωλιγκα ρε π#$@στη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Αν "γαρνιρεται" με ενα no look pass style..κατι γινεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. εχουμε eurobasket ομως, συμπυκνωμενα ματσακια. Αληθεια ξερουμε ποιος το δειχνει? οτε και αντ1? με ιακωβο σαν σε προπονηση φιλιπουσση δεν περναμε ουτε ομιλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Καλο και το eurobasket δεν λεω, αλλα λιγο παρηγορια στον αρρωστο ειναι. Εγω θελω Αμερικανιες μεσα, να κοντραρονται με Νιγηριανους σεντερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. εχει κι απ αυτα, ολοι σχεδον εχουν νατουραλιζε παιχτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Παντως, αν παιξουμε με την Ιταλια στο Ευρωμπασκετ, θα θελα ολιγον τι-λιγουλακι να ψιλο-ξεφτιλισει ο Χακετ τον Σλουκα. Ετσι κανα μπρεικ ανκλ να 'ουμε, ποσταρισματα και λευ απ στη μουρη. Αλλα να κερδισει η Ελλαδαρα φυσικα με μπαζερ τριποντο του Βασιλη του Σπανουλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Ο Λαφα με Χακετ πχ..χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. http://hoopfellas.blogspot.gr/2015/07/multiple-offense.html
    Εβγαλε αρθρο το παιδι...γι αυτο το μαμημενο ροστερ μας κουβεντα δεν θα δουμε. Αφιερωμα για τον Περπερογλου αυτη τη φορα. Ουτε στα καλα του ετσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Ας τα κρατήσει και για Ευρωλίγκα, δε θα με πειράξει καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Ντάξει, το μεσημέρι τα'λεγα ότι στο ρόστερ του βάζελου με τις τόσες τρύπες, δε γίνεται να δώσουν 1εκ για σέντερ.

    http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/panathinaikos/zhtaei-800-000-eyrw-o-lasme.3583060.html?utm_source=News247&utm_medium=SportsSpecial_home_MesaiaStili&utm_campaign=24MediaWidget

    "Σε περίπτωση, πάντως, που ρίξουν τις απαιτήσεις τους στα 550.000 ευρώ, θα υπάρξουν συζητήσεις και με τους δύο. Ειδάλλως, οι κυπελλούχοι Ελλάδας θα αναζητήσουν το νέο "5άρι" τους από νέες λίστες σκάουτ."



    Αν ισχύουν τα νούμερα, να'χαμε να λέγαμε είναι η φάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Σε νεο αρθρο ο Βλαχοπουλος λεει οτι ο Ταιους εριξε τις απιτησεις του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Και ο χακετ με προβλήματα συγκέντρωσης λέει, ενώ πριν κάνα χρόνο τον είχε εκθειασει σαν ένα μείγμα σπανουλοδιαμαντιδη.. Βέβαια τότε τον προτεινε για βαζελο.... Θέλουμε περπε λέει για να καλύψουμε το τρίποντο και το σκορ του σλουκ. Λες και ο χακετ και στρομπερι είναι μπετατζηδες και χωρίς σκορ. Μια απαξίωση του ροστερ μας βλέπω από τον χουπζελας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον πάρουν στα λεφτά που γράφει, ακόμα κι αν τις έριξε. Μόνος του τα λέει, έδωσε 150.000 για να πάρει την ελευθέρας του, αν υπογράψει με 550.000 είναι σα να έχει συμβόλαιο 400.000 για το χρόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Τζιμ αν δεν κανω λαθος παντρευτηκες. Ευτυχια και καλους απογονους ευχομαι. Πως βλεπεις το ροστερ του Ολυμπιακου μεχρι στιγμης?

    Alphonso Ford.



    Κραξτε ελευθερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. http://prasinanea.gr/basket/article3583692.ece


    Το υψηλο κασε του Λασμε και η διαφαινομενη συνεργασια του με την Γαλατα...εγινε "πορτα" του Τζολερτζεβιτς για Λασμε...αχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Τόσο μεγάλη πρεμούρα για τον Περπέρογλου δεν την καταλαβαίνω πάντως... ΟΚ, μπορεί να βοηθήσει με το σουτ του, αλλά παίζει στη μόνη θέση που έχουμε κλασικό σουτέρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Προτιμω να στειλω Παπι στο 4 που ειναι και ντουκι....και να παρω Θαναση Αντετο να βοηθαει στο 3-4 (ν'αλλαζουν ουσιαστικα μεταξυ τους στη θεση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Στο περιθώριο προς το παρόν ο Μπράμος και ανεβαίνει ο Θανάσης...Πάμε και για 4άρι με σουτ το οποίο μάλλον θα αργήσει να κλείσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. http://www.redgoal.gr/2013-10-08-15-42-55/item/29418-bouroysis-kai-olympiakos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Πραγματικά παραείναι καλό το φετινό για να είναι αληθινό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. αμεσως να χαλασεις τη διαθεση μετα το καλο νεο του σομπερ! χαχααχ :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Olympiakos/apofasizoyn-gia-paiktes.3583709.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=sport24

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Αυτά που λέει ο Ψιλόπυλος ταιριάζουν με sober

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. πλακα κανω αλ, ξερεις οτι σε παω πολυ, δεν πιστευω να στραβωσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Απογοητευση η Μπαρτσα και φετος αν εξαιρεσεις Λαουαλ, Σαμουελς. Παει για Αρογιο λεει. Οποτε θα εχει, Ναβαρο στα 35, Αρογιο το ιδιο, Ολεσον 32-33, Σατορανσκυ. Αμυνα στην περιφερεια δηλαδη, υπο του μηδενος. Περπε-Αμπρινες στο 3. Καλη επιθεση, αμυνα θα τα τρωνε απο παντου...4αρια, τον καλο και εξελιξιμο, πλην απειρο- στοιχημα και αργοκινητο για τετοιο επιπεδο Βεζενκοφ και Σαμουελς ή Λαβαλ? Που ο Θεος να τους κανει 4. Στο 5 δε, να δουμε ποιος θα πρωτοπαιζει, γιατι προβλεπεται παρα την ποιοτητα να φανε φολα εχοντας 3 ισαξιους σε μια θεση, οπως γινεται συνηθως δηλαδη...Απορω τι εχει στο κεφαλι του ο Πασκουαλ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. ευρωπαικο κολεγιο για nba ειχει γινει. Στο μυαλο του πασκουαλ θα ηθελα πολυ να μπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. ρε φιλε δεν μπορω να καταλαβω..ο πασκουαλ ειναι καλος προπονητης..δλδ δουλευει πολυ τις ομαδες..δεν μπορω να καταλαβω τι σκατα εχει στο κεφαλι του..δλδ με πουλεν και χουερτας ηυελε ευρωλιγκα..βεβαια καπου διαβαζα σημερα οτι παει για μπαινουμ..που στα γκαρντ ειναι καλος παιχτης αν και αυτος κατεληξε στην κινα..απο εκει και περα εχει γεμισει το 5..που στο 5 εχει τομιτς..δλδ δεν υπαρχουν αυτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. υπερβολη για μενα και θανασης και 4αρι, απ την αλλη αν θελει να ρθει ο θανασης ευρωπη δεν τον αφηνεις ετσι ειναι πασπαρτου και ειναι απ τους παιχτες που αν γυρισουν μπορει να μεινουν χρονια. Τωρα για το 4αρι για να λες θα αργησει υποθετουμε αμερικανος εκτος ευρωπης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Δεν ξερω ρε φιλε. Η μονη λογικη εξηγηση που μπορω να δωσω, ειναι οτι προκειται για κακο recruiter. Πολυ κακο ομως. Μπαινουμ εν τω μεταξυ και αυτος 34, αλλα πες αντεχει. Ισως εχει χασει τη μπαλα και αυτος με τοσες αποτυχιες και δοκιμαζει αβερτα και οτι κατσει. Δηλαδη τωρα θελει Ευρωλιγκα με μ.ο στην περιφερεια 35 χρονων. Με παικτες οι οποιοι θα βαζουν 50 και θα τρωνε 100...αλλα πηρε τρια σεντερ ετσι να τα εχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Το 4άρι θα αργήσει γιατί δεν έχει βρεθεί και θα ξεψαχνιστεί αφού δε βιαζόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Μαλλον ουτε αυτος εχει καταλαβει τι θελει να κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Θανασης παιζει δηλαδη ε? Μακαρι, τον θελω στον Θρυλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. http://www.eurohoops.net/el/2015/07/featured-el/111431

    Υπογραφει στην Εφες ο Ταιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή