Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Φάκελος Μιχάλης Τσαϊρέλης

Χαιρετώ την παρέα!

Θα ξεκινήσω άλλη μια φορά απολογούμενος. Νιώθω πολύ άσχημα που έχουν αραιώσει τα post μου και η εν γένει παρουσία μου... Είναι μια γωνιά που έφτιαξα με πολύ μεράκι και αγάπη όπως ξέρετε και όσο και αν χαίρομαι που έχει ζωή εν τη απουσία μου (αυτός ήταν ο σκοπός μου εξαρχής, να γίνει αυτόφωτη), με λυπεί που δε μπορώ να συμμετέχω όσο παλαιότερα... Καλώς ή κακώς, η πίεση στη δουλειά μου έχει μεγαλώσει και μαζί με αυτή και οι απαιτήσεις. Αλλά ουδέν κακόν, ως γνωστόν...


Είχα ανακοινώσει ενάμιση χρόνο πριν, ότι θα ήθελα κάποια στιγμή να δώσω τη σκυτάλη και σε εσάς. Να το νιώσετε ακόμη παραπάνω "σπίτι σας" αυτό το μέρος, (ανα)λαμβάνοντας την "ευθύνη" ενός κειμένου/ολοκληρωμένης σκέψης, προς κατάθεση και κρίση. Η ώρα αυτή θέλοντας και μη, ήρθε λόγω των παραπάνω (βασικά θέλοντας!). Η αρχή έγινε με τον sober και τώρα παίρνει σειρά ο Πετράν. Όταν σας έλεγα την άλλη φορά, να περιμένετε mail μου κάποια στιγμή, δεν έκανα πλάκα (χεχε)! Αρκετά με την παρόλα (μόλις μπήκα από ένα 12ωρο κ δεν αντέχω πολλά-πολλά, αλλιώς σιγά μη τη γλιτώνατε έτσι εύκολα).


Ο Πετράν παίρνει το βάπτισμα του πυρός και αυτός, έχοντας κερδίσει αξιοκρατικά το δικαίωμα και για ένα ποστ στο Diaries λόγω παλαιότητας (άτσα!) γνώσεων και όχι μόνο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης (καλώς τον και επίσημα) είχε τον Πετράν φίλο και σύμμαχο εδώ μέσα, πολύ καιρό πριν υπάρξει ακόμη πιθανώς σαν σκέψη καν, από την ΚΑΕ και πρέπει να του το αναγνωρίσω (-ουμε). Επίσης, μπορεί και σα νεότερος, να τον έχει παίξει (στο court εννοώ ρε βρωμόμυαλοι)! Όπως και να 'χει, σίγουρα έχει μια αρκετά καλή άποψη για τον συνονόματό μου και θεωρώ ότι αν κάποιος από το παρεάκι μας, ήταν go to guy για αυτό το ποστ, αυτός ήταν ο μικρός. Ελπίζω μόνο να πέσει μέσα σε όσα καλά θα διαβάσετε, γιατι τον βλέπω τιμωρία (μαζί με τον Κώστα) να γράφει 1000 φορές: "Ο Σλούκας είναι παιχταράς και ο Γαλλάκος φλώρος"! Για πάμε...


By Petros Arxodas


Τσαιρέλης λοιπόν! Κουβέντες έγιναν πολλές και πριν και κατά τη διάρκεια της χρονιάς, για το αν μπορεί ο φιλότιμος Πέτγουει και ο Πρίντεζης να ανταποκριθούν μόνοι τους στις ανάγκες της θέσης μιας ομάδας με βλέψεις ως το F4. Κάπου στην πορεία προέκυψε και ο x-factor Αγραβάνης, πιο έτοιμος από πέρσυ, πιο ουσιαστικός, δείχνοντας βελτίωση και κυρίως τσαγανό, αυτό που λέμε μπασκετικό θράσος. Το παιδί με το σπαθί του κέρδισε χρόνο από τον ασταθή Πετγουει. Με τον Γιώργο πλέον να βγάζει σχεδόν κάθε χρόνο μικρο-προβληματάκια στη μέση, τον Πέτγουει να βγάζει και αυτός μυικά προβλήματα αποτέλεσμα της μεγάλης προσπάθειας που έκανε το προηγούμενο καλοκαίρι να βάλλει μυϊκά κιλά και να ανταποκριθεί στις ανάγκες της θέσης, και τον Αγραβάνη στα πιτς πλέον, όπως έκρινε και ο coach Σφαιρόπουλος ήταν επιτακτική ανάγκη η απόκτηση ενός παίχτη στην frontline και δη στη θέση 4 (ασχέτως με το τι λέγανε οι γνωστοί paparazzi).

Εδώ και κανένα μήνα, όπως μας είχε προϊδεάσει ο Sober εδώ μέσα, υπήρξε κρούση στην Τενερίφη για τον Τσαιρέλη. Ο Τσαιρέλης έκανε το μεγάλο μπαμ ουσιαστικά πέρσι που συστήθηκε στο ευρύ κοινό ως μέλος του ΠΑΟΚ. Οι πιο μυημένοι όμως τον ξέρουν ως μέλος της γενιάς των 87-88αρηδων από τις μικρές εθνικές, μια γενιά με πολλά ταλέντα κανένα απ' τα οποία όμως δεν έκανε το πολύ μεγάλο βήμα. Ο Στέλιος Ιωάννου, γιος του Μέμου, ο Δημήτρης Βεργίνης με θητεία στον Παναθηναικό, στον Άρη, φέτος Πανιώνιο, ο Γιάννης Αθανασούλας του Πανιωνίου και πλέον βασικό κομμάτι της Ελευσίνας, ο Μιχάλης Γιαννακίδης που τον πίστεψαν πολύ στον ΠΑΟΚ αλλά δεν έκανε το μεγάλο βήμα και κατέληξε φέτος στον Κόροιβο, ο Γιάννης Αθηναίου βασικός άσος στην ΑΕΚ μετά την εξέλιξη που έχει τα τελευταία χρόνια το παιχνίδι του. Να βάλουμε και τον Νίκο Καλλέ, που τον γνωρίσαμε στον ΠΑΟΚ ως έναν εξελίξιμο αθλητικό ψηλό, φέτος παίζει Ελευσίνα, άντε και τον Γάιο Σκορδίλη με θητεία σε πολλές ομάδες. Στα 27 λοιπόν πλέον ο Τσάι είναι ένας παίχτης που για μένα έχει ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα. Βελτιώνεται κάθε χρόνο. Στον Άρη τον θυμάμαι πιο αθλητικό, πιο ελαφρύ, πιο παίχτη pick n roll να παίζει και το 4 εύκολα αλλά σε πολλές περιπτώσεις και το 5. Στον ΠΑΟΚ βελτίωσε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού του, βελτίωσε το σουτ, πλέον τα 4αρια χωρίς σουτ γίνονται πολύ προβλέψιμα στην αντιμετώπιση τους. Βελτίωσε το ποστ παιχνίδι του.


Ο Σάββας μου έστειλε χτες στο facebook αν είναι καλύτερος από τον Πρίντεζη. Νομιζω με τον Γιώργο στην παρούσα συγκρίνονται ελάχιστοι. Μόνο τον Λόρμπεκ έβαζα πιο πάνω  από τα 4αρια που έχω δει τα τελευταία χρόνια, τεχνικά. Έχει ψωμιά ακόμα ο Τσάι για να θεωρηθεί τόσο καλός. Είναι όμως παραπάνω από αξιοπρεπής. Έχει καλό πίβοτ, του αρέσει μετά από τρίπλα ειδικά να ρολάρει πάνω στον αντίπαλο παίχτη και εκεί να βρει τη φάση του. Και μιλάμε για μια ομάδα ομάδα που έχει να δει καλό ποστ παιχνίδι (αν εξαιρέσουμε τον Γιώργο, και ίσως κάποιους άλλους που ξεχνάω στο 4) από εποχές Μπέρι, Ντε Μάρκο Τζόνσον, Ζίζιτς και λίγο Βούισιτς στη θέση του power forward!


Εγώ προσωπικά τον ξεχώρισα για την μπασκετικοτητά του τον Τσαιρέλη. Ξέρει πότε να πασάρει, πότε να διαβάσει το close out και να περάσει τον παίχτη (που είσαι ρε Πέρο με αυτήν την τρομερή προσποίηση?), πότε να σουτάρει. 4αρι που μπορεί να βάλει τη μπάλα στο παρκέ, από το τρίποντο ξέρει μπάσκετ. Δεν είναι ο πιο δυνατός παίχτης, αλλά παίζει με δύναμη. Θα πάει στο ριμπάουντ, θα σπρώξει, θα κοντράρει μεγαλύτερα κορμιά. Στην άμυνα μπορεί εύκολα να παίξει αλλαγές στα screen γιατί είναι ελαφρύς. Θα έχει θεματάκια στο lowpost με πιο βαριά κορμιά, αλλά εκεί θα φανεί για μένα το μεγάλο του πλεονέκτημα. Μπορεί να χτυπήσει εύκολα παίχτη πιο βαρύ στα πόδια. Έχει βελτιώσει το σουτ αισθητά οπότε στην διπλή απειλή είμαστε σουπερ.


Σημείωση: Κανένα από τα υπάρχοντα 4αρια μας δεν έχει διπλή απειλή στο παιχνίδι του. Ο Γιώργος υστερεί αρκετά στο σουτ, ο Πέτγουει στο ποστ παιχνίδι. Ο Τσαιρέλης σ'αυτό το κομμάτι είναι ο πιο ολοκληρωμένος και των δυο. Υστερεί όμως σίγουρα σε εμπειρία, σε τέτοιο επίπεδο. Ούτε η Εuroleague είναι Εurocup, ούτε ο ΠΑΟΚ και η Τενερίφη, επιπέδου Ολυμπιακού.

Υ.Γ1 Ο Τσάι είναι 87αρης. 27 χρονών. Έκανε 2 καλές χρονιές στον Άρη, και δύο ακόμα καλύτερες στον ΠΑΟΚ. Κλήθηκε το καλοκαίρι από τον Κατσικάρη στην προετοιμασία της Εθνικής. Μόλις έκλεισε στον Ολυμπιακό. Στην καλύτερη μπασκετική ηλικία, του δίνεται μια ευκαιρία ζωής σε μια τοπ ομάδα, όντας στο κατώφλι της Εθνικής. Ποιος δεν θα ήθελε να την εκμεταλλευτεί? Ποιος δεν θα έκανε τα πάντα για να την εκμεταλλευτεί?

Υ.Γ2 Από τον Τσαιρέλη δεν θα δείτε τα μπλοκ του Πέτγουει πάνω απ'το στεφάνι ούτε τα alley hoop. Από τον Τσαιρέλη δεν θα δείτε «πεταχτάρια» από τα 4μιση μέτρα. Θα δείτε ουσιαστικό, μεστό παιχνίδι, δύναμη, πάθος, και δουλειά. Θα παλέψει κάθε φάση.

Υ.Γ3 Ακούστηκε από κάποιους ειδήμονες ότι έρχεται για να «βοηθάει αρχικά στις προπονήσεις». Για μένα παίχτης των 10-15 λεπτών στην ομάδα μας, σε κακές μέρες του Πέτγουει.

Υ.Γ4 Ακούστηκαν επίσης και έντονα παράπονα πως από τον Καϊμακόγλου φτάσαμε στον Τσαιρέλη. Δεν ξέρω τι έγινε με τον Κάι. Ξέρω όμως ότι ο Ντέρικ Μπραουν το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. 2 μεταγραφικές περιόδους δεν τον παίρνουμε λόγω ρήτρας. Πότε θα βρούμε καλύτερη ευκαιρία? Ανεβαίνεις απίστευτα με μια τέτοια κίνηση.

Y.Γ5 Αξίζει να ακούσετε μια συνέντευξη του στον Sentra-fm. Προσγειωμένο και σοβαρό παιδί φαίνεται.

Υ.Γ6 Αυτά από εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τον Μιχάλη που μου έδωσε την ευκαιρία να γράψω κάτι για σας.




1.756 σχόλια:

  1. γεια σου ρε πετραν..πολυ ωραιο το αρθρο σου..αλλα ξερεις εγω συμφωνω σχεδον σε ολα απο αυτα που γραφεις..απλα εδω εχω καποιες ενστασεις..πως λοιπον ενας παιχτης που ουσιαστικα δεν επαιζε στην ισπανια, θα βοηθησει μια ομαδα που εχει βλεψεις για φ4??εκει ειναι η απορια μου..καταλαβαινω οτι το ισπανικο πρωταθλημα ειναι το κορυφαιο..ομως η ευρωλιγκα ειναι 2 επιπεδα πανω..αν λοιπον ενας παιχτης στην ισπανια εβαζε 3 ποντους σε κατι λιγοτερο απο 10 λεπτα..δεν μπορω να φανταστω πως θα βοηθησει την ομαδα..θυμαμαι απο παοκ οτι ειχε θεμα στις βολες και δεν ξερω ποσο αξιοπιστο σουτ εχει..δεν πιστευω οτι αυτη η προσθηκη εχει καποιο νοημα..προσωπικα ειμαι πολυ απογοητευμενος απο αυτη την κινηση..η ομαδα δειχνει οτι εχει σφυγμο..εχει θεματα στο 4 και στο σκορ+δημιουργια..για εμενα οι αφοι μπορουσαν να κανουν την μεγαλη κινηση με μπραουν..απο την στιγμη που η ομαδα τους δειχνει οτι ειναι δυνατη..αλλα που ομως χρειαζεται το κατι παραπανω για να εκτοξευθει..αμα θες να παρεις μεγαλο παιχτη πρεπει να τον πληρωσεις..υπαρχει κανεις που να πιστευει οτι το καλοκαιρι θα παρουμε μπραουν??δλδ οι αλλοι θα κατσουν να μας κοιτανε??εννοω ισπανοι,τουρκοι και τσσκα??
    προσωπικα πιστευω καμια ελπιδα δεν υπαρχει να γινει αυτη η μεταγραφη..η ομαδα παει παρα πολυ καλα μεχρι τωρα..ομως για εμενα εχει μεγαλα κενα και δεν με πειθει..πιστευω οτι στα δυσκολα δεν θα αντεξει και θα βγαλει τις αδυναμιες της..ειναι πολυ πιθανο ενα σταυρωμα στους 8 με βαζελο..αυτοι εκαναν δυνατη κινηση με λαβαλ..εμεις τι??δεν ειναι επιλογη ο τσαιρελης..θα μου πεις τον παιρνουμε για καποια λεπτα και δεν ειναι ο μπαρκλει..συμφωνω..αλλα ειναι αυτο που μας ελειπε??αυτο χρειαζομασταν??ενα παιχτη να παιζει στο 4 πεντε-δεκα λεπτα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω σου ειπα βαλε σαλτσες να σαρωσουμε..


    ο τσαιρελης αν του δοθουν οι ευκαιριες,θα τις αρπαξει.
    σιγουρα δεν ειναι ντερικ μπραουν,αλλα τον θεωρω αυτη τη δεδομενη στιγμη πιο αξιοπιστο απο τον αγραβανη.


    αρα μονο θετικα μπορουμε να παρουμε.


    ο ντερικ μακαρι να ερθει.


    μενει ελευθερος.
    αε του κανουν προφορικη προταση απο τωρα,να δειξουν οτι τον θελουν.
    μην περιμενουν το καλοκαιρι-θα ειναι αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οπως τα βλεπω εγω παντα, ειναι σε καλη ηλικια, βελτιωνεται καθε χρονο, και τον καλεσαν και στην Εθνικη κατι που επιβεβεαιωνει το προηγουμενο σχολειο περι βελτιωσης. Τωρα Μπραουν δεν ειναι σε καμια περιπτωση συμφωνω. Τον κρινουμε απο την Τενεριφη που προλαβε να αγωνιστει 6 μηνες, αλλα πριν απο αυτο εχει κανει 2 σουπερ χρονιες στην 3η ομαδα της ελλαδας. Γιατι ακυρωνεται η καλη δουλεια στον Παοκ και λεμε για Τενεριφη? Που στην τελικη μπορει να μην προλαβε και να προσαρμοστει στο μπασκετ που παιζουν... Ενταξει δεν ειναι και τοσο ευκολο να πας να βγαλεις ματια acb χωρις να εισαι ενας πολυ καλος σκορερ, ενας σουπερ δημιουργος, ενας καλος μπλοκερ. Ο Τσαιρελης δεν ειναι σουπερ σε καμια απο αυτες τις κατηγοριες. Ειναι αν θελεις στυλ Λαφαγιετ. Θα σου κανει αρκετα πραγματα σε εναν μετριο προς καλο βαθμο, αλλα κυριως ειναι παιχτης ομαδας. Πιο σταθερος απο Πετγουει. Για μενα ειναι καλη προσθηκη εφοσον δεν μπορουσαμε να παμε σε Μπραουν, Και. Στα λογια παντα, μενει να φανει και στο γηπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιο αξιοπιστο απο Αγραβανη και Πετγουει συμπληρωνω εγω... Στα αλλα μαζι σου, τον Μπραουν ενοειται απο τωρα τον κλεινεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεωρεις οτι ειναι αυτο που λεμε tweener? Μπορει να δωσει δλδ λυσεις και στο 5? Τελος πιστευεις θα μεινει και του χρονου? και αν ναι σε τι ρολο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για μενα καλο θα ηταν να μεινει και του χρονου, να δουμε σε βαθος διετιας τι θα προσφερει... Ελληνας, σε καλη ηλικια, κανει το ξεπεταγμα, θα γινει διεθνης λογικα στα επομενα 2 χρονια. Ευκολα σαν tweener στο 4-5 αλλα ελαφρυς παιχτης. Εχει παιξει τη θεση στον Αρη, δεν ειναι 5αρι στα κιλα, αλλα εχει κινησεις στο ποστ, και μπορει ευκολα να παιξει pick n roll.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνω με το αρθρο σου Πετρο, αλλωστε τον ξερεις καλυτερα απο μας θυμαμαι πιο παλια που τον ανεφερες. Ο Τσαιρελης δεν ηταν η 1η αναγκη μας κατ εμε, θα βοηθησει λογικα ομως, ειδικα οσο βγαζει και προβληματα με τη μεση ο Πριντεζης. Μπορει να μπει καποια λεπτα και να βοηθησει την ομαδα στο σκοραρισμα με το σουτακι του, να παρει καποιες προσπαθειες στο lowpost πραγμα που αδυνατει να κανει ο Πετγουει. Δεν πρεπει να ειμαστε αρνητικοι σε μεταγραφες ελληνων παιχτων συνηθως δινουν περισσοτερα απ οτι περιμενουμε, θα περιμενω να ξεπερασει κι αυτος τις προσδοκιες μου λοιπον και να βγει μοναδα που θα βοηθησει μελλοντικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια χαρα παικτης ειναι ο τσαιρελης..Θα δωσει πραγματα στην ομαδα και εχει και κινησουλες που ηθελε η ομαδα.Το θεμα ειναι να στηριχτει απο τον προπονητη οχι μονο στην Ελλαδα αλλα και στην ευρωλιγκα,για να φανει τι ψαρια πιανει..Μην κοιτατε τα στατιστικα του γιατι οπως και να το κανουμε η πρωτη χρονια σε τοπ επιπεδο και η προσαρμογη ειναι δυσκολη..Σε σχεση με πετ και αγραβανη ειναι πολυ καλυτερος και αναβαθμιση.Για Μπραουν δεν υπαρχει περιπτωση να ερθει.Ειναι παικταρας,φιλοχρηματος για να παιζει ρωσια οποτε μολις μεινει ελευθερος θα του τα σκασουν χοντρα και θα τελειωσει το παιχνιδι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διαφωνώ μόνο ως προς Μπράουν. Δυστυχώς δεν υπάρχει Αμερικανός που να'χει γεννηθεί Ολυμπιακός παιδιά, όταν λοιπόν έρχεται ένας Αμερικανός Ευρώπη, θα πάει εκεί που είναι το μαρούλι. Δεν πρόκειται ποτέ να πάρουμε Αμερικανό - ειδικά Αμερικανό που'χει βγάλει μάτια - με τα ψέματα, πρέπει να χτυπήσουμε τους ανταγωνιστές μας στην οικονομική πρόταση. Ο χαρακτηρισμός φιλοχρήματος προσβάλει κατ'εμέ, επαγγελματίας είναι ο άνθρωπος και λογικό να πάει εκεί που του δίνονται τα περισσότερα χρήματα.


    Δεν είναι στραβός ο γυαλός, εμείς στραβά αρμενίζουμε (σ'αυτό το θέμα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο 25' το παραρτημα μας εχει αντεξει και εχει φαει μονο 2 απο τον 4αροσυλλεκτη Παοκ που παιζει και χωρις Αθανασιαδη! Σαββα την βλεπεις την ομαδα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. o Σάββας μας περιμένει στην γωνία αύριο.Επειδή έχει δηλώσει ότι η τακτική του Μαρινάκη τον έχει κάνει να είναι αηδειασμένος και αντι-Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο δεν ξέρω αύριο με ποιον θα είναι.Με τον ΒΑΖΕΛΟ ή με κανέναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επιστρεφει ευρωπη ο κλαβερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν ξέρω ποιος μας περιμένει στη γωνία αύριο, ξέρω ότι προσωπικά εμένα αυτό που με καθορίζει είναι, ήταν και θα είναι ο εμετικός βάζελος - τον οποίο βέβαια αναγνωρίζω ως αιώνιο μοναδικό άξιο λόγου αντίπαλο στην ψωλοκώσταινα - οπότε ας προσέξουν τα παλληκάρια τι και πώς θα το κάνουν, όχι γιατί πιστεύω ότι θα έχουμε επισκέψεις από την εφτά - της οποίας, αν συνεχίσει έτσι, το ΝΤΗ ΕΝ ΕΗ θα αρχίσει να με προβληματίζει - ή γιατί φοβάμαι για το πρωτάθλημα αλλά απλά και μόνο γιατί γνωστούς και φίλους βάζελους έχω - όχι βέβαια ερχόμαστε ενώ τα παόκια γενικά τα συμπαθώ - και όχι πάντως οπαδούς της ρεάλ ή της τσε εσ κα - και γι' αυτό άλλωστε οι ενστάσεις (...) μου για το κατά πόσο μάγκες είναι οι αφοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και σόρυ για το άσχετο μια και η ανάρτηση περί τσαϊρέλη αλλά Ολυμπιακός είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ...και έχεις πιει λίγο παραπάνω γαμώ τις απόκριες αχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με μπερδεψες λιγο η αληθεια ειναι. xD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και στην τελική ρε μάγκες αν ξέρετε έστω ΕΝΑ βάζελο που να παραδέχεται έστω, μόνο, τα ΒΗΜΑΤΑ που έκανε - τι βήματα δλδ τη λίμνη των κύκνων χόρεψε η αδερφή με τα πουέντ της - ο Γιασικεβίτσιους σε εκείνον τον τελικό, που να είναι ΤΟΣΟ αντικειμενικός δλδ, γιατί εγώ δεν ξέρω κανέναν για εκείνον τον τελικό που καταλύθηκε ως και ο νομος της βαρύτητας, να μου τον γνωρίσετε και εμένα να τον βάλουμε δίπλα στο Σωκράτη όχι τον Κόκκαλη τον αρχαίο ως μοναδικό παράδειγμα στωικότητας και τάσης για αυτομαστίγωμα.



    όπως δλδ τόσο μεγαλόψυχοι είμεθα εμείς που τους παραχωρούμε όλο το σελφ ραιτσιους - τι σελφ ράιτσιους αυτοί και ο Moses ειναι που κατέβηκαν από το Σινά να μας υποδείξουν τι θα τρώμε το μεσημέρι για να εξιλεωθούμε για τα εγκλήματα στο ποδόσφαιρο - βρείτε μου ένα βάζελο που να ντρέπεται να σας κοιτάξει στα μάτια για όλα όσα έχουν κάνει στο μπασκετ


    σιγά δλδ την κολυμβήθρα του σιλωάμ τα φάιναλ φορ που πήραν με το σκατοπορνόγερο το βαζελακόπουλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. δε μπορώ να χρησιμοποιώ σημεία στίξης όταν πίνω λίγο παραπάνω είν η αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χαχα φιλε οταν πινεις γινεσαι ο προεδρος του εδεσαικου!

    https://www.youtube.com/watch?v=JK5Tutx8Zno

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημερες....

    "Επιστρεφει Τσσκα ο Κιριλενκο"
    Νιλος Βαρλας

    Δυσκολευει πολυ το πραγμα πλεον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. καλημερα .
    καλο αυτο-ανοιγει ο δρομος για χαινς..


    φερνεις ντερικ και χαινς και τελειωνει το παραμυθι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. αυτη η ερωτηση που κανεις ειναι αστοχη.
    δεν εφτασα ακομη(χαχαχα)στο σημειο)να υποστηριζω βαζελους και παοκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. τζο αλλαξαν τα κοζια με τον νεο προεδρο μαλλον.
    θα μαθω λεπτομερειες και θα αναφερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τι σχεση εχει ο χαινς με τον κιριλενκο,επισης το διλημα του ντερικ μπραουν δεν ειναι ολυμπιακος η τσσκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. με τη επιστροφη και κριαπα, βλεπεις εσυ χωρο για χαινς;
    δεν υπαρχει διλλημα για ενα παικτη(ντερικ)αν τα σκας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ποιος Κιριλενκο...? Εκεινο το παιδι με το μακρυ μαλλι που μας εβλεπε να σηκωνουμε την κουπα στην Πολη....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εκεινο. Πελατης μεν ( εστω κ μια φορα)...παιχταρα που αλλαζει τις ισορροπιες δε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ονειρο φιλε. Απατηλο μαλλον, αλλα ποτε δεν ξερεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κιριλενκο μεγαλη προσθηκη αλλαζει ισορροπιες αν και ακουω οτι ειναι τραυματιας και ειναι αβεβαιο το ποτε ακριβως επιστρεφει. Ασε ομως τον Adrei και πηγαινε στο Περκινς. Διαβαζω οτι παει Καβς. Προσωπικα δεν μου αρεσε ποτε και τον θεωρουσα παιχτη πολυ χαμηλου μπασκετικου IQ. Πολλοι λενε οτι θα βοηθησει. Για μενα στο μονο πραγμα που ειναι καλος ειναι για να περιοριζει κανα καλο ψηλο αμυντικα υπαρχουν μερες που ειναι καλος. Θα κανει πολλα λαθη ομως, χαζα φαουλ σε ριμπαουντ, ασχημα σκριν-επιθετικα φαουλ και επιθετικα πολυ περιορισμενων δυνατοτητων. Ετσι τρυπια οπως ειναι καποιες φορες η ρακετα των Καβς ομως (ειδικα οταν βγαινει ο Μοζγκοφ) ισως βοηθησει. Εχει και εμπειρια οπως λενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλος ειναι αλλα πολυ υπερεκτιμημενος κατα την αποψη μου παντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Χαχαχα...Ήθελα να σε πειράξω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κανα λινκ για βαζελο? Αλλιως εχει και φενερ-εφες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ε ολο και καποιο θα υπαρχει.Εχει και Μπαρτσα-Ρεαλ στις 8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μονο αυτο βρηκα με μουφα ποιοτητα

    http://www.sportingvideo.tv/20150222/vv54e9ee51c5b835.24066910-1010919.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ελα ρε Joe...Το ειδα για Περκινς. Εχω την ιδια αποψη οσον αφορα το χαμηλο μπασκετικο i.q τα ευκολα λαθη κλπ κλπ...Ωστοσο πιστευω θα βοηθησει και εξηγουμαι. Ειναι σκληροτραχηλος ψηλος ο οποιος μπορει να κρατησει τον αντιπαλο ψηλο εκτος ρακετας, να τον κουρασει, να τον δειρει. Οταν βγαινει ο Μοζγκοφ θα μπαινει σε ρολο "ταυρου" μεσα...ειναι ταμαμ για αυτο. Επιθεση θεατης ειναι....Θα εχει το ρολο του απεναντι σε ψηλους στυλ Λοπεζ, Μπογκουτ....Θυμησου κατι ματς απεναντι σε Γκασολ οταν επαιζε στους Σελτικς....Ακομα ποναει το κορμακι του Παου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καθαρη ταπα.Που το βρηκαν το φαουλ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γαματα και ο Καρυδας προσπαθει να μας πεισει οτι το εκανε με το αριστερο το φαουλ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Σωστος αυτον σκεφτομουν κι εγω. Εχει δυσκολεψει τη ζωη Γκασολ και Χαουαρντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. πολυ τσουρουκαδισμος εχουμε κανα λινκ για τους τουρκους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. http://www.sportingvideo.tv/20150222/vv54e93210d82266.70331801-1010301.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. http://live.drakulastream.eu/players/free-live-video-streaming-paok-panathinaikos-basketball-greece-a1-basketball-league-14049.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Στιγμες λατρειας εχουμε στη λεωφορο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Να αδειασει το μπουρδελο του εξυγιαντη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Εγιναν και 2 φαουλ η μου φανηκε?Δεν το βλεπω με καλη ποιοτητα για αυτο δεν ειμαι σιγουρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. φαουλαρα εγινε.
    αλλαζει τιποτα;
    αοφυ δωσαμε παλι εμεις δικαιωμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Me allo ena non-call sthn uphresia tou Diamantidh bebaia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. αν παει παρατα δεν εχουν και τον χλαπατσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. μια ζωη ξεκωλοι ηταν τωρα θα αλλαξουνε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. βηματα δεν εκανε ο μπατιστ;
    κανω λαθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ο χοντροπετσος γιατι θελει να κατσει στον παγκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Εχει εκει κοντα στο γηπεδο ενα σουβλατζιδικο.Παρηγγειλε 400 σουβλακια.Και σκεφτεται.Απο το να επιστρεψω στο σπιτι και μετα να παω παλι στο σουβλατζιδικο να παρω το φαγητο ειναι κοπος!Οποτε ευκαιρια να δει το ματς κιολας να του ανοιξει και η ορεξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Παιδιά επειδή Ολυμπιακοί είμαστε οι περισσότεροι καλό θα ήταν να μην προβαίνουμε σε χαρακτηρισμούς του στυλ χοντρός,χοντρόπετσος κ.ο.κ.Καταλαβαίνω να τον αντιπαθείτε πολλοί και μάλιστα δικαιολογημενα αλλά δεν χρειάζονται οι χαρακτηρισμοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Για χαβαλε γινεται.Και οντως διαβαζοντας παλι τα σχολια φαινονται καπως!Αλιμονο κιολας να εχουμε προβλημα με καποιον που εχει παραπανω κιλα!!!Το ιδιο βεβαια ισχυει και το "σπυριαρης"για τον Αγραβανη.
    Φευγω παω να δω το ματσακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Εννοείται.Επειδή δεν προβαίνω σε χαρακτηρισμους ρε "παπαρες" σας λέω να με ακολουθήσετε στον δρόμο της αρετής και της αυτοσυγκράτησης που έχω χαράξει εδώ και καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Εκανε βηματα ο μπατιστα;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Δείτε twitter ΕΜΕΤΙΚΩΝ μπασκετικών δημοσιογράφων και καλά αντικειμενικών

    Tolis Leoussis
    ‏@TolisLeoussis




    16 mins16 minutes ago








    Η σόρρυ να το πω σωστά.. Είναι βήματα ή όχι; Γιατί εγώ από σταθερό δεν βλέπω και τίποτα..
    https://instagram.com/p/zaUiANmSPj/






















    0 replies .




    0 retweets




    2 favourites































































    George Orfanakis
    ‏@G_Orfan




    12 mins12 minutes ago








    @TolisLeoussis Και να είναι δεν σφυρίζεται εκεί. Τόσο απλά.

























    0 replies .




    0 retweets




    0 favourites


















































































    Tolis Leoussis
    ‏@TolisLeoussis




    10 mins10 minutes ago








    @G_Orfan Γιατί;






















    0 replies .




    0 retweets




    0 favourites











































































    George Orfanakis
    ‏@G_Orfan




    6 mins6 minutes ago








    @TolisLeoussis Γιατί είναι οριακό, έχει 4 sec, ο διαιτητής θέλει να μην πάρει σφυριγμα τέτοια στιγμή και ο Batista πιβοτάρει στα 5-6 μετρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ωραιο φαουλ εδωσε ο σιδηροπουλος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ντροπη παντως να κερδισει ετσι ο παο. ουτε τα προσχηματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Διάβασε πιο κάτω τι ποστάρω στον Νίκο Παπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. 1 "αντικειμενικος" δεν το αναφερει για τα βηματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Εμείς, αντίθετα, θα έχουμε τους "ολυμπιακούς" αρδ τύπου Κάρπετ να ξεκινάνε κάθε άρθρο για την οπαδική βία με τη Ριζούπολη - στην οποία το ίδιο βράδυ κυνηγούσαν οι ΊΔΙΟΙ τους δικούς τους, έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Για μια ακομα φορα δεν βλεπομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. και βλεπω αστερατη ενδεκαδα παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. http://www.sportingvideo.tv/20150222/vv54ea01eacc5c85.78472647-1010968.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. χαλια..που καταντησε ο θρυλος..με ντουρμαζ και ντοσεβι..οσο κακοι ειναι τσορι και αφελαι (κυριως)...σε τετοιο ματς πρεπει να παιζουν βασικοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Σαν την ντνιπρο θα παει στο δευτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. το κανει ο περειρα οπως με την ΑΕΚ για τον επαναληπτικο. ουπς. δεν εχει φετος... ε καλα του χρονου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. πολυ γαματο το γηπεδο της γκραν καναρια(μην με παρεξηγητε που αναφαιρομαι συχνα σε ωραια γηπεδα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Νταξει θασου πει και ο αλλος τεχνιτες παιχτες σε βαρη τερεν απο βροχη ειναι και σε κακη κατασταση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Παιδια πιοι πιστευεται θα πανε στους τελικους στο nba???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ντάλας.Βρείτε εσείς τον άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Έσκασε φωτοβολίδα πάνω στον Κασάμι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. πολυ δρομο ακομα. σιγουρα δεν θα ειναι οι Lakers... στο ΝΒΑ καν! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Το golden state δεν εχει το μεταλο ε;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. εμπειρεια ειναι το θεμα, οπως και φιλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. βγαινουν τωρα τα παοκια στο μπασκετ και κλαινε...
    καλα σας κανανε ρε μαλακες πουθεναδες καλα σας κανανε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ρε Ντουρμάζ βγες έξω μόνος σου μωρέ...Άιντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ρε τα σιχαματα η κολωφαρδια τους δεν εχει ορια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Η πιο ΓΚΑΦΑΤΖΙΔΙΚΗ ΑΜΥΝΑ όλων των εποχών....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. βρε μαλακα ρομπερτο κανε εξοδο με τα χερια παλιομαλακα λες και σου βαρανε πεναλτυ με τις σεντρες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Επι μαρινακη δεν εχεις παρει ενα σημαντικο παιχνιδι στην Ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. σουταρε καλα βρε αψυχο πλασμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Εχουμε την χειροτερη ομαδα τα τελευταια 15 χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. γαμω το ........μαζουακου αντε γαμησου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. εχουμε αβαντα. εφαγε παιχτης μας φωτοβολιδα! θα το διεκδικησουμε στα χαρτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Το εχουμε παρει χαμπαρι δεν καναμε ουτε μια νικη στα παιχνιδια με παοκ,αεκ,ντνιπρο,παναθηναικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. αντε βρε μαλακα μανιατη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. αντε καρπουζα του εστοριλ κανε καμμια αλλαγη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Χαστε και το πρωταθλημα τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. το μουνι της μανας σου ρε μαζουακου. Συγγνωμη παιδια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ο Μαζουάκου φταίει ή ο Περέιρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. ουτε ισοπαλια τα παρταλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. αλλος μυρωδιας ρε ποιος θα δωσει την πασα για να δημιουργηθει φαση βαλε τον τσορι βρε ζωαδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Μιλαμε καρμπον οπως με την ντνιπρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. χοντρε μαζεψε τα σαπακια και πουλο ρε χαραμοφαη ξεφτιλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. βρε μαλακες ομαρ και ντοσεβι πουτανες σας εχουν κανει απο κει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. καλα τα παμε. δεν εχουμε απειληθεί ακομα. ε ενταξ χανουμε αλλα ΜΟΝΟ 1-0 απο τον "τελειωμενο" παο του αλαφουζου που εχει κανει και παραγκα ΚΑΙ στην ευρωπη... η ομαδα πεταει λεμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Ρε ΒΓΑΛΤΕ έξω τον ΧΑΡΑ που έχει μπει μέσα 10 λεπτά και κάνει και ΘΕΑΤΡΟ...ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. αλλο μοσχαρι και αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. ελα μπηκε ο τσορι/χρυσο παπουτσι 15' πριν το τελος. εχει ενα νοημα αυτο ... μαλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. καντε εικονισμα τον μαρινακη τωρα..
    οιταν τα εγραφα εγω διαβαζα μαλακιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. δεν σας το πα αντε γαμηθειτε τωρα μαλακες. Που να ανοιξουν τα κεφαλια οι βαζελοι παλιοτομαρια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Χαλια η ομαδα...δυο γκολ εχουνε βαλει οι ανυπαρκτοι και τα δυο τους τα καναμε ευγενικη χορηγεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ωραιος ο σαντανα! ειναι +1 συβεχως για την αντιπαλη ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. Και τωρα μεινε στο καραισκακη εσυ με τους μισθοφορο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
    μην φυγει το μεγαλο λαμογιο απο την ομαδα,τι θα κανουμε..
    μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. http://www.computerclipart.com/computer_clipart_images/cartoon_sheep_eating_a_flower_0521-1005-1013-3606_SMU.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Δεν πηρες ουτε ενα ντερμπι δεν παιρνεις και πρωταθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. εφταιγε ο μιτσελ αρχιλαμογιο γαμημενε;
    ο μιτσελ εφταιγε που εχουμε γινει η πουτανα της ευρωπης και περιχωρων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. αυτο εχει ξαναγινει επι μαρινακη να παρουμε πρωταθλημα με κανενα ντερμπι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. το θεμα το πρωταθλημα ειναι;
    ας το χασουμε..
    δεν βλεπουμε μπαλα και μας εχουν κερδισει βαζελος παοκ σχεοδν σε ολα τα ντερμπι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. το πρωταθλημα μπορει να μη χαθει (αν κ λιγο με νοιαζει προσωπικα) αλλα προκειται περι κατορθωματος να εχεις πενταπλασιο μπατζετ και να παρουσιαζεις αυτο το αισχος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. να φατε και ξυλο τι χαρα που θα παρω ρε αχρηστοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ωπ ναι και ο αφελαυ! το χρυσο αουτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. το θεμα ειναι οτι κοροιδευουν με τις μεταγραφες με τοσα λεφτα παιρνει τσουρουκαδες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Να δω τωρα θα γινουν λαικα δικαστηρια η με αυτην την δοικηση ειναι ολοι yes man

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ναι θα πανε ολοι μαζι για βρωμικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. βρε μουνοπανο μπεργκ αφου εκανες φαουλ ζητας και τα ρεστα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. μ'αρεσει που δικοι μας ειναι και θερμα αντρακια. ολο νταιλικια να'ουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. δεν εχω δει τοσο ασχημο ολυμπιακο σε παιχνιδι με παο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Βαλτε ενα γκολ μαλακες να τους εχουμε στην ισοβαθμια.χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ειναι που ειναι και αρρωστος γαυρος ο χοντρος.. απο κουνια.. φανταστειτε κ να μην ηταν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. που ειναι ο καραπαππας? η παραγκα αλαφουζου μεγαλωνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Εγώ ΓΟΥΣΤΑΡΩ για αυτό που έγινε σήμερα....Ίσως ο Μαρινάκης με το να είναι σήμερα παρόν να τον βρίζουν όλοι,να τον δουλεύουν μέσα στην μούρη,να μιλάνε για την μάνα του ΙΣΩΣ πλέον το καλοκαίρι ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ την ομάδα ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. γκολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ........ναι ρε.....μειώσαμεεεεεεεεεεεεε........τι κατάντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. ωραιο γκολ εβαλε ο τσορι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. θα ρθειτε σιγα σιγα στα λογια μου..
    αυτη την ομαδα λογω προεδρου την εχουν σιχαθει πολυ ολυμπιακοι..


    αν δεν φυγει αυτος ο πουσταρος προκοπη δεν θα δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. αχαχαχαχαχαχαχ
    ωραιο ανεκδοτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ο Τσόρι είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑ.....Απλά έπρεπε να παίξει ο κατά τα άλλα συμπαθητικός Φορτούνης και ακόμη περισσότερο να μπει
    ο Τσόρι στο 75+.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. ναι βαλε ρεαλ-μπαρτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Το ξέρω λέω καλά....ούτως ή άλλως είσαι σε χαρούμενο μουντ εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Η φαση που εχασε ο μαλακας ο Ντουρμαζ το γκολ στην αρχη του δευτερου ημιχρονου εκρινε ολο το παιχνιδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Φαλαινα σε λίγο θα χάσεις και τους πληρωμένους σου παπάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. εγω δεν ειμαι σε τιποτα.
    εγω απλως επιβεβαιωνομαι.
    αυτα που λεω εδω και τοσο καιρο..
    θα δειτε και σεις σιγα σιγα την αληθεια.
    εχω πολλα νευρα..


    δινουμε δικαιωμα..
    μπαλα θελω να βλεπω-ωραια μπαλιτσα και ας χανουμε.
    με σοβρη ενισχυση-οχι υπερβολες και εμρακι για την ομαδα.


    αυτο το παχυδερμο εχει μερακι μονο για την δικη προβολη και τις προσωπικες βρωμοδουλειες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Όχι....Χρήστο αυτά γίνονται.Το θέμα είναι ότι τόσο στο παιχνίδι με την Ντνίπρο που και πάλι βάζεις αυτογκολ,καταρρέεις και μάλιστα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΨΙΑ ΦΑΣΗΣ στα εναπομείναντα 40+ λεπτά....Αυτό είναι το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. το γιατί έχει μεράκι ο καθένας ας το δείξει η ιστορία.Επί Μαρινάκη γίναν ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ συμφωνώ.Αλλά επί Μαρινάκη ο Ολυμπιακός έχει ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ,δηλαδή την 25η.'Αρα νομίζω ότι τσουβαλιάζεις πολλά πράγματα αδίκως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Χανει σιγουρο γκολ και στο καπακι τρωμε αυτογκολ τι ψαχνεις να βρεις μετα...αν ειχε μπει εκεινο το γκολ θα βλεπαμε αλλο παιχνιδι...οχι οτι η ομαδα παιζει μπαλα μην παρεξηγηθω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Οταν βαζεις τον τσορι στο 80 και τον αφειλαι στο 85 (για τιμωρια;) που ειναι 2 πιο ποιοτικου σου παικτες οσο κακοι και αν ειναι τελευταια και ενω 30 λεπτα βρισκεται πισω στο σκορ ειναι σιγουρα λαθος......απλα η ομαδα οταν τρωει γκολ δεν μπορει..δεν εχει τις ικανοτητες και το μεταλλο...


    οση τυχη ειχαμε περυσι, δεν εχουμε τωρα..


    αντε αποθεωστε τον μαρινακη ζωαρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Ο αφελαι περα απο το σχετικα καλο ονομα δεν εχει τιποτα αλλο.Τιποτα δεν εχει κανει στον Ολυμπιακο.Για εμενα ουτε καν στο 85 δεν επρεπε να τον βαλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. για μενα δεν ειναι και τοσο κακος οσο λενε.exei κανει καποια πολυ καλα ματς...οπως με μαλμε...απλως δεχεται πολεμο απο τα μμε μας επειδη θελει να τον σουταρει ο μαρινακης....ακομα και ετσι, ειναι μεγαλος παικτης..σε τετοια ματς 1 ενεργεια μπορει να σου κρινει τον αγωνα..αν ηταν στην θεση του ντουρμαζ θα το παστελωνε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. χεστηκα για τη θεση.
    εγω τι βλεπω στο γηπεδο..
    τεσπα μαζι σου τελευταια φορα ανταλλαξα λεξη για ποδοσφαιρο.
    εχεις αναιτη ασθενεια.
    δεν βλεπεις στα 2 μετρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Σιγά μην κάτσω να παρακολουθήσω το ποδοσφαιρικό καφενείο..πρόβατο δεν είμαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. το ειχα μπροστα μου-δεν βαζω μυαλο.
    ειπα να ανεβασω παλι πιεση 50..
    και εχεις και πολλους που δικαιολουν τα αδικαιολογητα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Κακώς φίλε..αυτός ο άνθρωπος..άνθρωπος λέμε τώρα..έχει κόψει την μπάλα σε πολλούς Ολυμπιακούς..παναθηναϊκούς κλπκλπ..μιλάμε για υγιεις φιλάθλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. ρομπερτο-τσορι.
    ολοι οι αλλοι ειναι για τον καιαδα.
    ουστ λαμογιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. τι να κανω;
    σου ειπα κανα ντερμπι,δεν βλεπω κατι αλλο.
    αλλα εβαλα μυαλο..
    ουτε τα ντερμπι πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. ρε τον μιτσελ-αυτος εφταιγε.
    η ομαδα παιζει μπαλαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. ο ντουντα τον ξεκωλιασε τον ζελικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. καλα οσοι ειδαμε τον αγωνα, δεν σημαινει οτι υποστηριζουμε μαρινακη..


    βλεπεις τον μαλακα το καραπαπα και αντι να πουν για τα χαλια της ομαδαος..ΤΑ ΧΑΛΙΑ..τα ρεμαλια μονο για τα επεισοδια λενε!!! α ρε π...δες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Κατι ακυρο.Μπαινω στο προφιλ του disqus για να δω τα σχολια που εχω κανει.Και στο σχολιο που εχω κανει στο redplanet μου γραφει removed.Σοβαρα τωρα μου το διεγραψαν? χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Η διαφορα ειναι οτι στο μπασκετακι, ο,τι και να γινει, την επομενη φορα θα μαι κει να τους ξαναδω. Εξαιτιας της υγειας και του ηθους του τμηματος. ΔΥΣΤΥΧΩΣ στη μπαλα χαθηκε αυτο. Ακομα και να ειναι η καλυτερη (βασει αριθμων αυστηρα) ευρωπαικη σεζον. Αυτο το " κατι" που σε τραβαει, υπαρχει πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. σου χω πει ως προς το θεμα των μεταγραφων ειμαι μαζι σου, ως προς τα αλλα καλα κανει και τα κανει αν δεν ηταν αυτος θα ταν καποιος αλλος και θα μας ξεσκιζανε αυτοι. Do you know απο πετρινα χρονια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. επειδη εχετε την ταση να τα ισοπεδωνετε ολα ακουστε και αυτο ο βοηθα παναγιας αποφασισε ο κατσε να εκτισει την ποινη του στο ντερμπυ στη λεωφορο και οχι με εργοτελη στην τουμπα η πανθρακικο. Τωρα που πλησιανανε το πρωταθλημα εγινε καθαρο Αφραγκουζο αν αυτα γινοντουσαν στο καραισκακη θα κλαιγατε μια βδομαδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. πες μου αδερφε σε ποιο ποδοσφαιρικο τμημα βλεπεις υγεια και ηθος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή