Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

2015 ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ DIARIES ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ!


1.709 σχόλια:

  1. Καλή χρονιά, υγεία και όλα ερυθρόλευκα ( όπως ή όχι όπως, διαλέγετε και παίρνετε, στο εξώφυλλο του σπουδαιότερου δίσκου της μουσικής μετά το έργο του Bach )

    https://www.youtube.com/watch?v=XM0ZpIEc5JA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρονια πολλα και απο μενα παιδες. Καλη χρονια, με υγεια, ευτυχια κ πολλες επιτυχιες σε σας και τις οικογενειες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλή Χρονιά σε όλους με υγεία και να χαίρεστε τις οικένειές σας ...Πάνω από όλα...καθώς και αγάπη, ευτυχία, τύχη και επιτυχία ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλανια χρονια πολλα ευτυχισμενο το νεο ετος..Υγεια πανω απι ολα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλη χρονια και απο μενα παιδες,υγεια,ευτυχια σε ολους σας και τιτλοι στον Θρυλο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Μάλαγα είναι η ομάδα που μας διέλυσε στο τουρνουά στην Τουρκία.Είναι η πρώτη ομάδα στην Ισπανία με ότι αυτό συνεπάγεται ιδιαίτερα για την έδρα της.Είναι η ομάδα που είχε ΑΡΝΗΤΙΚΟ ρεκόρ 4-6 ενώ εμείς είχαμε ΘΕΤΙΚΟ ρεκόρ 8-2 και παρ'όλα αυτά έχει index μεγαλύτερο από το δικό μας.Ιδιαίτερα αυτό το τελευταίο καταδεικνύει το πόσο μπουρδέλο όμιλο είχαμε.Βέβαια με την αξία μας ως επικεφαλής έχουμε κερδίζει το δικαίωμα να παίζουμε σε εύκολους όμιλους με τα δύο τρόπαια που κατακτήσαμε.Αλλά παιδες δεν βλέπω να κερδίζουμε σήμερα.Βασικά βλέπω ΑΝΕΤΗ ήττα με διψήφια διαφορά πόντων(10-12).Μακάρι να πέφτω έξω(δεν είναι και σπάνιο).Δεν μπορώ να διανοηθώ πως ο Μάντζαρης θα σταματήσει τον Τούλσον ή πως ο Πετ θα σταματήσει το 4ρι της Μάλαγα που μας είχε διαλύσει στο τουρνουά της Τουρκίας.Ελπίζω ο Ντάνστον να κάνει μεγάλο παιχνίδι διότι η Μάλαγα έχει αρκετά ικανούς ψηλούς.Βέβαια ακούγεται ότι ο Βασιλειάδης δεν θα είναι έτοιμος στο 100% και ενδεχομένως να μην παίξει.Κοντός ψαλμός που λένε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλησπερα παιδια και χρονια πολλα..δυσκολο το ματς με την μαλαγα..παιζουμε με μια ομαδα που ουσιαστικα εχει παιξει καλυτερα απο εμας μεχρι τωρα..ομαδα προπονητη καθαρα χωρις αστερι..γρηγορο τεμπο..δυνατοι στο ριμπαουντ..ομαδες πλαθα παντα μας δυσκολευουν αμυντικα..δυνατη εδρα..ομως πιστευω οτι μπορουμε να φυγουμε με το διπλο..αν ειμαστε σοβαροι δεν μπορει να μας προβληματισει ο τουλσον..δεν ειναι κατι ιδιαιτερο στο 1-1 και αμα του κοψεις το σουτ θα αρχισει τις τραβηγμενες προσπαθειες..πιστευω θα τον περιορισουμε..πολυ μετριος..προβλημα θα υπαρχει με τον γκρειντζερ..αυτος εχει εκρηξη και σουτ και γενικοτερα μπορει να μας δημιουργησει προβληματα..ο τομας στο 4 δεν ειναι κατι ιδιαιτερο..ο γκριν θελει προσοχη στο τριποντο..κουζμινσκας τα ιδια..γκολουμποβιτς και βασκεθ και ειδικα ο δευτερος ειναι προβλημα..ειναι βαρυ 5αρι..ελπιζω σε ενα καλο ντανστον..γενικα αν παιξουμε εξυπνα με λιγα λαθη και ελεγχο των ριμπαουντ θα φυγουμε με το διπλο..χρειαζομαστε καλη εμφανιση απο σπαν..αλλα ειναι δεδομενο οτι θα την κανει..γλενταει τους ισπανους..λοτζε περιμενω καλο ματς..εχει φυγει και ο νταγκιτς..τεραστια απωλεια..δεν ειναι η ιδια ομαδα που παιξαμε το καλοκαιρι..ο ντραγκιτς ηταν τεραστια δυναμη επιθετικα,αμυντικα και σε ενεργεια στο παρκε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στο τουρνουά της Τουρκίας ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ εναντίον μας ο Ντράγκιτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρες παίδες, συμφωνώ Κωστή σε όλα. Και γω δε φοβάμαι ιδιαίτερα, αν κόψουμε τα πολλά λάθη που μας έχουν πάρει αμπάριζα τον τελευταίο καιρό, θα γυρίσουμε με διπλό. Επίσης να επισημάνω κάτι που στο δικό μου μυαλό τουλάχιστο, είναι αντίθετο με πολλές γνώμες. Αν χάσουμε, ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ και δε χανόμαστε, αν κερδίσουμε, βάζουμε πλάτη από την αρχή για καλό πλασάρισμα. Επίσης ΣΥΝΕΧΙΖΩ να έχω την αίσθηση ότι η ομάδα δε θα μείνει αβοήθητη, μετεγγραφικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εννοείται.Πολλές φορές είναι και για γούρι.Άσε που αυτό που εγώ καταλαβαίνω είναι ότι ο Ολυμπιακός φέτος μοιάζει με τον Παναθηναικό του Πεδουλάκη.Πρώτα δεν αφήνει τον άλλον να παίξει και στην συνέχεια παίζει αυτός.Οπότε πέφτω έξω αρκετά.Στην Ισπανία παραδοσιακά στο τοπ-16 κάνουμε μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη.Απλά συνήθως στον δεύτερο γύρο.Αυτή την στιγμή η Μάλαγα είναι σε τοπ φόρμα και εμείς θα έλεγα ότι είμαστε σε μέτρια φόρμα.Θα δείξει.Άγιος ο Θεό,άγιος ο Ισχυρός άγιος ο Σπανούλαρος ελέησον εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "στο εξώφυλλο του σπουδαιότερου δίσκου της μουσικής μετά το έργο του Bach"....

    Χεχε, υπερβολικός τα μάλα, αλλά μου αρέσει και το album και η υπερβολή... Οι Metallica που λες, είναι (ήταν βασικά) γκρουπάρα. Τους έχω δει τρεις φορές και έχω τα πάντα (ακόμη bootlegs) μέχρι και το "Black Album", οπότε μπορείς και να με θεωρήσεις ως φαν τους, ΑΛΛΑ... Έχουν και αυτοί το πρόβλημα που έχουν όλα τα metal συγκροτήματα και πολύ σωστά είχε αναφέρει ο Nicke Andersson των Entombed και Hellacopters, μεταξύ πολλών άλλων... "Τους λείπει ο Chuck Berry, για αυτό και δε ρολάρουν!!!". Get it? ;P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αδερφέ, επειδή ποτέ δεν το είχα με το rock n roll, μ φαίνεται ότι αυτό που τους έλειψε, όταν χρειαζόταν, ήταν ο Mustaine (και φυσικά έπειτα ο Cliff, rip), ο οποίος Mustaine έχει δηλώσει ότι, αν έμενε, θα γίνονταν μεγαλύτεροι και από τους Stones (και το οποίο γουστάρω να φαντάζομαι έστω και αν σε εκνευρίζει :p)

    Τώρα, αν μία από τις συναυλίες που πήγες ήταν και αυτή στη Ν Σμύρνη, με Cult και Λευκή Συμφωνία (τρομερές επιλογές, για τις οποίες οι Metallica άλλωστε φημίζονται) απόλυτο respect - περιορίστηκα στις του 99, του 07, και του 10.

    Κατά τ' άλλα, οι Metallica υπήρξαν ως το And Justice (βαριά ως το Black), μετά είναι άλλοι Metallica (λογικό γιατί εξελίσσονται οι μουσικοί)

    ( Ως προς τα του r n r χτες στο Γεωργίου άκουσα Cliff Richards - ο Άγγλος Elvis λέει; νομίζω γι' αυτόν το είπαν - και αν δεν πω ότι δε μ' άρεσε θα πέσει φωτιά να με κάψει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εννοειται οτι αν κανουμε την νικη θα ειναι πολυ σημαντικο..αλλωστε ο κανονας λεει ολα τα εντος και ενα εκτος..βαζεις και την μαλαγα απο κατω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μακαρι να παρουμε παιχτη. χρειαζομαστε πολυ βοηθεια στα ριμπαουντ αλλα και στην οργανωση. εγω θα ηθελα να σας πω ενα εξυπνο 4αρι και να παρει κιλα (μυικα) ο πετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. νομιζω πως η ομαδα υστερει σε μπασκετικο IQ. και σε αυτο φταινει οι PG μας. δυστυχως ο ματζαρης ειναι αλλου τα τελευταια 2 χρονια, απο εκεινον τον τραυματισμο του και μετα, με αποκορυφωση τα λαθη στην επαναφορα (για ονομα...). ο σλουκας γνωστα σκαμπανευασματα. ο σπαν, δεν ειναι οργανωτης και κανει πολλα λαθη σε αυτον τον τομεα. δεν μιλαω για λαφαγιετ που την εχει δει κομπι ή κατς που δεν εχει παραστασεις και παραμενει "ταλεντο". γενικα εχουμε να δουμε κα"ΛΟ" οργανωτη πολυ καιρο.


    επισης. ευτυχως εχουμε νταρτεν και λοτζ στο 3. αλλα στο 2 εχουμε ΜΟΝΟ σπαν. ο σλουκας που καποιεσ φορες μπαινει 2αρι ειναι ατολμος λες και θα εχει συνεχεια ευκαιριες τις σπαταλα. στην ουσια οταν δεν ειναι μεσα ο σπαν παιζουμε με 2 PGs τα οποια συνηθως μπερδευονται μεταξυ τους. και οσο για τα σχολια περι λοτζ στο 2 ειναι απλα αστειο... το παιδι δεν εχει κινηση 2αρι και δεν μπορει για τη θεση.


    να το ξαναπω. ο Λο, ειναι τραυματιας... το δεχομαι. 5' ομως στον αγωνα θα μπορουσε ΠΟΛΥ καλυτερα να συμμετεχει απ'οτι τα 15-20 του λαφαγιετ... ο οποιος εβαλε το τριποντο του αγωνα με τον παο και εγινε ηρωας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. συμφωνω σε ολα..αυτη την επιμονη στον λο δεν μπορω να την καταλαβω..βλεπεις οτι ο ανθρωπος δεν παιζει καν..δλδ να ειχαμε τον λο να τον κανουμε τι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εχεις δικιο σε αυτο το θεμα. η λογικη μου ειναι η εξης. μην εχοντας αλλη φαινομενικη λυση, κοιταζω στο παρελθον, απο λυσεις που ξερουμε. δεν λεω οπωσδηποτε Λο, το μονο που λεω ειναι πως, δεν εχω εμπιστοσυνη στο ιατρικο μας επιτελειο. τον εβγαλαν να μην μπορει να παιξει. αν μπορουσε (τονιζω το αν) εστω 5' μονο, αλλα καλα 5', θα ηταν πολυ πιο μεγαλη η συνεισφορα του απο το λαφαγιετ. ο μονος ισως που κατι λεει ειναι ο μπεβερλυ, αλλα και αυτον διατονα τον βλεπω...


    και μια παραγραφο που μου εφαγε:
    - δεν θελω 5αρι ή 4αρι στην ομαδα. ασσο θελω. με IQ και τσαμπουκα. εχουμε δει πολλους PG να κανουν τους χοντορς, ταρπλευ... ο νταν φετος χαλια σε σχεση με περισυ. ο πριντ στα πιτς. ο πετ 5% καλυτερος απο περισυ με τις γνωστες συνηθειες να τρωει προσποιήσεις και να χανει ριμπααουντ. ο χαντερ, μια χαρα δευτεροτριτος ειναι. ο καββαδας μαλλον το παιδι νομιζει οτι παιζει κατς... παντως μπασκετ ΔΕΝ παιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. μα ρε συ βλεπεις οτι ο λο δεν παιζει μπασκετ..συμφωνω μαζι σου και εγω γκαρντ θα ηθελα..δημιουργικο-επιθετικο..αν ειχαμε θα εκανε καλυτερους και τον χαντερ και τον πετγουει..αλλα με σλουκα ασταθη και μαντζαρη ανυπαρκτο κανουν μπαμ και οι αδυναμιες των υπολοιπων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. το ιδιο λεμε για λο ;)


    παντως ειναι κριμα η καταντια του μαντζαρη. δεν ξερω τι μπορει να τον ξυπνησει. στην αρχη που ηλθε ο σφαιροπουλος εδειξε για 3 αγωνες οτι ξυπναει.... αλλα μετα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χοντρος Καραγκιοζης2 Ιανουαρίου 2015 στις 4:13 μ.μ.

    Με λίγα λόγια θες έναν bobby brawn να σου πετάει 20π. ανά αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χοντρος Καραγκιοζης2 Ιανουαρίου 2015 στις 4:18 μ.μ.

    Τι παραπάνω εχει ο μαντζαρης από τον Collins που κάνει θαύματα στην turow?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ετσι ακριβως.Αλλα για να μην μας πουνε υπερβολικο επειδη θα ζηταει πολλα,εγω και με J Covan Brown ή McCollum ευχαριστημενος θα ημουνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ειναι ελληνας και ειχε κανει 2 πολυ καλες χρονιες... αυτο και μονο. βεβαια ο Collins δεν ειναι για εμενα παιχτης για πολλα πραματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. o ΜcCollum ειναι πολυ καλος παιχτης... απορω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. μπορουμε να εχουμε εναν PG να κανει 8-10 ασσιστς σε καθε αγωνα και 5-7 ποντους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δυσκολο!!!Τοσα ουτε ο Διαμαντιδης δεν εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. αυτος κανει και σκοραρισμα βεβαια. ο παπαλουκας νομιζω ειχε κατι τετοια νουμερα καποια στιγμη. 7 ασσιστ 13 ποντους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. εμενα δεν μου αρεσει ο μακολουμ...καθαρα στο σκοραρισμα στηριζεται..εχεις τον σπαν με την ικαοτητα στο σκορ και στην απομόνωση...Ο Κούπερ μου άρεσε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. τον κουπερ τον χασαμε μεσα απο τα χερια μας... και οχι μονον αυτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μεγαλο ματς σημερα, πραγματικα. Θεωρω οτι αν κερδισουμε εχουμε μεγαλο πλεονεκτημα σε σχεση με τους τουρκους (αυτοι ειναι στα χαρτια τουλαχιστον οι αντιπαλοι μας για τη 2η θεση).Δεν συμμεριζομαι την απαισιοδοξια των περισσοτερων, το top16 δειχνει εν μερει απο τι ειναι φτιαγμενες οι ομαδες και μας θεωρω καλυτερους στους περισσοτερους τομεις απο ομαδες τυπου μαλαγα. Σπαν και λοτζε παραδοσιακα κανουν καλα ματς με μαλαγα, ελπιζω και σημερα. Μεγαλο μερος επισης θα κριθει απο την εμφανιση ντανστον και χαντερ κυριως αμυντικα σε γκολουμποβιτς και βασκεθ δυο ψηλων που ομολογουμενα ξερουν μπασκετ. Τελος μια ερωτηση :Ποιον παιχτη της μαλαγα θα θελατε και πιστευετε θα εκανε τη διαφορα στον ολυμπιακο. Εγω προσωπικα βασκεθ αλλα χωρις παλι να τρελαινομαι. Αντιθετα η ο πλαθα θα ηθελε αρκετους απο τους δικους μας. Δεν καταλαβαινω σε καμια περιπτωση τον φαβοριτισμο της μαλαγα, μετριας κατ' εμε ομαδας. Καλη τυχη αποψε και καλο ξεκινημα στην ομαδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Και γιασικεβιτσιους να χαμε δεν γινετε αυτο που λες, αφου η μπαλα ειναι στα χερια του σπανουλη. Μονο αλλαζοντας τροπο παιχνιδιου. παντως ο σλουκας αναλογικα με τα λεπτα συμμετοχης δινει ασσιστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Συμφωνω στα παντα. Απο Μαλαγα κ γω Βασκεθ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. πολυ δυσκολα ματς το αποψινο, οι ισπανοι ειναι ανεβασμενοι-λογω ρεαλ.
    φαινομενικα τετοια ματς μας ταιριαζουν.
    αλλα βλεποντας το τελευταιο με καχα που πιεσαν την περιφερεια και επαιξαν με ελεγχομενο ρυθμο, ειχαμε μεγαλο θεμα και χασαμε πολυ ευκολα.
    οι ψηλοι τους θα μας κανουν ζημια.
    ο βασκεθ παραδοσιακα παιζει καλα απεναντι μας.
    λογικα ο σπαν θα δεχτει μεγαλη πιεση-μακαρι να κανει ενα μεστο παιχνιδι,το θεωρω ομως δυσκολο.
    θα διαφωνησω με μιχαλη.
    το σημερινο καθοριζει πολλα και την πορειας μας στη συνεχεια.


    για ενα καλο πλασαρισμα.
    θεωρω οτι εκει μεσα φενερ-εφες-τσσκα θα περασουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ο βασκεθ ειναι αξιοπιστος.
    ξερει τη θεση του σεντερ,ενω εχει και σουτακι απο τα 3-4 μετρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. την Φενέρ δεν την πιστεύω Σάββα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Παντως, αν παρουμε Μαριανοβιτς το καλοκαιρι και μεινει ο Σφαιρο ο οποιος του αρεσει ΚΑΙ το σετ παιχνιδι, θα ναι μεγαλη κινηση. Συν ενα δημιουργικο γκαρντ και ενα 4αρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. τι θα δείτε;Ερυθρό-Ρεάλ ή Φενέρ-ΤΣΣΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Μαριανοβιτσαρα.......τα έλεγα από πέρυσι...σπάνια πέφτω μέσα....τόσο ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ήταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. χαχαχαα ειδατε φαση με τον Μπουρουση τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ειναι και ωραιο παιδι :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ο ιτουδης θα ειναι ο νεος δυναστης της ευρωπης για πολλα χρονια..
    αλλα εμεις θελαμε μπαρτζωκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αυτή είναι ατμόσφαιρα...Ερυθρός κυρίες και κύριοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. τον θελει λεει και η ρεαλ τωρα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μα τα λέγαμε αλλά μας λέγαν για το Σπανούλη που δεν έχουν καλές σχέσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. novago kai nova στην τηλεοραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. βλεπω χαινς και κλαιω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. καλα αυτο ειναι σιγουρο..
    δεν χρειαζεται να ειναι παρων.
    θα στειλουμε φωτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. πφφφφ.Είμαι Σπάρτη και εχω μόνον το novago

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. καλα ο χαινς ειναι το λιγοτερο.
    πρωτα ξεκινας απο προπονητη..


    μπορουσαμε πρωτου παει τουρκια και οσο ηταν τουρκια να τον ειχαμε κλεισει για πλακα..


    τωρα ειναι αργα.


    μονο βαζελο να μην γυρισει,γιατι τοτε θα κανουμε αλλα 30 χρονια να παρουμε τιτλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. η φενερ θα ειναι πανω απο μας.
    και λογω παικτων και λογω προπονητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ηταν στον παο πριν. δεν περνουμε προπονητες απο εκει. μονο παιχτες ή πρωην παιχτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. παντως ο σπαν εχει παραδοση καλων εμφανισεων στην ισπανια...για να δουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Αφηνει πολλα ελευθερα σουτ ο Αστερας ομως και ετσι δεν θα κανει δουλεια...θα τον σκοτωσει η Ρεαλ με τους σουτερ που εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Μπορεί,Απλά δεν πιστεύω ότι θα κερδίσει μέσα στην Μάλαγα.Αυτό εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. μπογκντανοβιτς τρελο παιχνιδι μεχρι στιγμης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. παντα παιζει καλα ειναι γεγονος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. απ το στομα σου και στων αγγελοπουλων τα αυτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ο Ζήσης έχει 4 ασσίστ έτσι;ΗΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ο μαριανοβιτς θελει απο 5,6- κατοσταρικα στον ερυθρο και ενα συμβολαιο τουλαχιστον 800 χιλ στον ιδιο.


    και αυτα λογω και καλα καλων σχεσεων που εχουμε.


    αλλου ο μαριανοβιτς θα βρει και μυριο για πλακα.


    ασε που για ΝΒΑ που ειναι πιο χαλαρα στην αμυνα και παιζουν ενα με ενα θα ειναι ταμαμ..
    αρα ξεχασε τον.


    οσο για σφαιρο αν χασει πρωταθλημα ,ξεχασε τον και αυτον.


    για μενα προσωπικα λιγος ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Oλοι θελετε Βασκεθ... και αυτοι θελουν σιγουρα μια 7αδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Υπαρκτα σεναρια ολα αυτα που λες. Ειδικα στο θεμα Σφαιρο ειναι πολυ πιθανο. Για Μαριανοβιτς δεν νομιζω να παει ΝΒΑ θα χασει τη μπαλα εκει. Εγω μεχρι στιγμης, για ροστερ που δεν εχει επιλεξει αυτος, ικανοποιημενος ειμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ναι ρε αλλα ο Παπαλουκας επαιρνε και 2μιση εκατομυρια, και ηταν ο καλυτερος παιχτης στην ευρωπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. αυτο λεω. καιρος να χωσουν ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. στο ΝΒΑ φιλε παιζουν πιο ανοικτα-και οπως τον βλεπεις αντεχει το πανω κατω.


    τωρα αν μεινει ευρωπη εσυ πιστευεις οτι ρεαλ,φενερ-εφες,τσσκα-μπαρτσα-κιμκι-ντιναμο δεν εχουν ενα μυριο και για να του προσφερουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Και σ αυτο συμφωνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. re ti marcus sloter legan gia vazelo afou paizei kanonika me real?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Σπαν, Λοτζε, Νταν, Πριντ, Σλουκα, Χαντερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. αν δεν εβαζες χαντερ θα μαλωναμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Νταρντεν αντι για Χαντερ! και ολα καλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. τον κολλητο σου τον λαφαγιετ δεν τον θελουν;
    τον καλυτερο κομπο γκαρντ περσι στην ισπανια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. 45-42 η τσσκα ας ελπισουμε οτι θα κερδισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Χαχαχα τωρα που ερχεται ο Συριζα?!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ειπα να τον πω αλλα μετα λεω δε γαμιεται... χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Επειδη παιζουν πιο ανοικτα γι αυτο το λεω. Αντεχει, αλλα εκει υπαρχουν 7φουτερ οι οποιοι πηδανε πιο ψηλα και ειναι πιο δυνατοι. Δεν φοβουνται να πανε πανω του οπως εδω. Βεβαια δεν θα παει για πρωταγωνιστης. Εδω θα του τα δωσουν σιγουρα. Απλα αν κανουμε και μεις μια προσφορα γυρω στα 700-800, εχουμε μεγαλη τυχη πιστευω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Νο νο νο... νο μαντζ ιν acb... κιλ κιλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Αργος γι αυτους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. η ΤΣΣΚΑ έχει Καούν που ξέρει τα συστήματα απ'έξω,είναι χρόνια εκεί και είναι επίσης δεινόσαυρος.Δεν γίνεται και Καούν και Μαριάνοβιτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. εξαρταται, αν το βαλεις στο 4Χ το βιντεοκασετα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ειμαστε πολυ πισω και απ τους δυο ετσι που τους βλεπω. Ειχα μια ελπιδα με φενερ αλλα πολυ δυσκολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. εστω καπου αλλου.
    αλλα δεν βλεπω να τους χαλαει.
    προτιμανε να τον παρουν αυτοι-παρα να δυναμωσει καποια αλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. με χαινς τι γινεται? Φανταστειτε τριαδα ψηλων χαινς ντανστον μαριανοβιτς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Θα τον παρει ο Ζελικο...αν δεν ζητησει Χαουαρντ, Καζινς, Ντειβις, Γκασολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. κατσε γιατι αρχιζει να μου τι δινει! ... αγοραζεις pass στο euroleague live. και σου λεει οτι στην ελλαδα ΔΕΝ βλεπεις ολυμπιακο?! ποσο παπαρες δηλαδη? αν ημουν τωρα ελλαδα θα το ειχα σταματησει το account

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. εκει μεσα δεν εχουμε τυχη.
    εδω θα το παλεψουμε.
    αν μας πανε τα τριποντα θα κερδισουμε,αλλιως δεν εχουμε καμια τυχη ουτε εδω μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Φενερ την εχουμε. Θα το δειτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ασε με θα τα πω ολα να ξεθυμανω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ξεχασε χαινς.
    ο ιτουδης δεν ειναι χαζος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. το ιδιο εγινε την προηγουμενη φορα παλι. δεν το καταλαβαινω (δες φωτο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. χαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ποιο πολυ απο μαριανοβιτς θελω μιτροβιτς, δεν γινετε και δεν πρεπει να χαθει αυτος ο παιχτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. πες τα αγορι μου.
    ευρωλιγκα θα παρουμε,να χαρω;
    η μονο ελληνικο και κυπελλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Ονειρο. Αλλα θα συμφωνησω με φιλο Σαββα απο κατω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Μαρεσει ρε που ειστε απαισιοδοξοι και παιζουμε με τους πελατες, που σε 16 ματς εχουμε 14 νικες... δηλαδη αμα παιξουμε με την Τσσκα και την Φενερ, θα βγει ο επιταφιος?! Παμε μωρη ομαδα!! Μπες ρε Πετ να διαβασεις εδω μεσα τι λενε οι γραφικοι... Μπες μωρη αρρωστια Λαφα... Και απο κινητο, τα εχει μονταρει ολα ο Μαικ μην αγχωνεστε! Παμε δυνατα για το διπλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ναι αλλα δεν εχει υπογραψει ακομα νεο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Πακετακι! Ωραιος παιχτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. εχειςς ιωαννιδη τουρκουγαφο ρε καρντασι;


    βαλτον μια φωτογραφια στο μποι του εκει στον παγκο και τοτε θα τους πηδηξουμε ολους.
    και στα ματς με τσσκα θα βαλουμε ομοιωμα μπαρτζωκα..
    ετσι ναι.


    αυτος ειναι σχεδιασμος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Πιο πιθανο βλεπω Ευρωλιγκα παρα πρωταθλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. συγκινηθηκα ρε μαλαξ..
    με πηραν τα ζουμια.


    εγω πιστευω και ευρωπαικο με isolation πετ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. κρισιμο παιχνιδι αμα χασουμε σημερα ξεχναμε τις δυο πρωτες θεσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Που να χασουμε? Δεν χανουμε ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. μην υποτιμαμαι και τον ιπποτη καββαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ήταν κανείς μέσα στο Ο.Α.Κ.Α όταν επί Ζούρου και Ράτζα χάσαμε το πρωτάθλημα στον 5ο τελικό επειδή ο ΜΑΚΑΚΑΣ Ζούρος στα τελευταία λεπτά είχε βάλει τον Τόμιτς πάνω στον Αλβέρτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Karma is a bitch! προσεχε τι ευχεσαι...!! τα γραπτα μενουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. εξου και η μεγιστη εφευρεση: delete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ο παπανδρεου λεει το ιδιο για την ελλαδα νομιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Όχι, αλλά είναι από αυτά τα παιχνίδια που επέζησα από θαύμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. με συριζα και νεο κομμα παπανεδρουν ελπζιω σε μια καλυτερη-τιμιοτερη ελλαδα.


    ψωμι και ελια, συριζα ξανα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. μην μας ριχνεις την ψυχολογια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. θα παρει και αξια η παπαρηγα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. σε χαλουσε ο ξανθος που ασελγουσε οπου εβρισκε πρασινο κωλαρακι;


    εισαι βιτσιοζος και θελεις μαρκαδορακια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. εχει και το απιαστο ρεκορ διαφορας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Aνεβαζω εγω ολο το blog και ερχεσαι εσυ να μας ριξεις ετσι... γιατι ρε κολλητε?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. η παπαρηγα η ''καλη'' εκει αντιπολιτευση.
    δεν θελει πρωθυπουργικα βαρη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Ήμουν μέσα.Και είχα υποσχεθεί στην βαζέλα γκόμενα μου να πάω στο σπίτι της να κοιμηθώ στο Κολωνό.Τι ταξίδι γυρισμού ήταν αυτό ΘΕΕ μου.Και ο Μίλαν επειδή ο Ζούρος ήθελε να τον φάει για αυτό και τον εξέθεσε,επειδή πίστευε ότι ήταν το τελευταίο παιχνίδι του στον Ολυμπιακό πέταξε την φανέλα του στους οπαδούς μας.Επίσης αυτός ο πούστης ο Ράτζα ενώ τους είχε πάει μαμιώντας σε όλη την σειρά ήταν εκνευριστηκά άστοχος από τις βολές....Πολύς πόνος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. μην μου πεις οτι θα ειναι αντιπολιτευση ΚΑΙ στο συριζα?! χαχααχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Με άλλον στον παγκο είδες βιασμούς και ευρωκούπες, ο οποίος επίσης ΠΟΤΕ δε πρόδωσε την ομάδα... Και μάλιστα έχοντας την ΕΟΚ εναντίον του, όχι μαζί του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Όχι.Ίσα,ίσα.Μας παρηγορώ για τα δύσκολα που έρχονται....:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. τσσσσσσσσσ.


    ρε δεν αλλαζεις εσυ..


    εγω με ξανθο σηκωνα κεφαλι την επομενη των τνερμπι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Λάθος.Με ΞΑΝΘΟ δεν σου πεφτε πότε το ΚΑΤΩ ΚΕΦΑΛΙ μετά τα ντέρμπι.Ήταν σκληρή τσόντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. αφιερωμενο σε ολη τη παρεα γατακια..

    https://www.youtube.com/watch?v=mjVnR7y_gZU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Λίγα για το προσωπικό κόλλημα, ε?
    (θέλει refresh)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Αμα παρουμε ευρωλιγκα φετος σου υποσχομαι εγω οτι ο Σαββας θα γινει πιο θετικος και απο τον Μελαγιες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. και μου λεει ο πετρος για κακαλα..
    οριστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Κράτα τα ντέρμπι εσύ, κρατήσαν εκείνοι τον Διαμαντίδη που τους τοον έστειλε δώρο η σκουληκαντέρα. Εγώ από την άλλη, τις ευρωκούπες! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ελα ακομα χοροπηδαω γι'αυτον τον αγωνα! 1η φορα μεσα στην πολη λεμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. αχαχαααχα..
    δεν αλλαζω εγω ρε..


    ποιον θα βρειτε να γκρινιαζει μετα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. αυτο τωρα που ειπες με πληφωσει.
    αλλα δεν φταει εξ ολοκληρου ο ιωαννιδης..
    για τον παπαλουκα ποιος φταιει;
    θυμασαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. αυτός ο Ρέγες με τους άμπαλους,αλτικούς ψηλούς που έχουν κατακλύσει την Ευρώπη θα κάνει παπάδες για 2-3 χρόνια ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Ο Λευτεράκης, σκουληκαντέρα και αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. ευκαιρια την αλλη βδομαδα να παρουμε μιλος στο φαντασι.
    θα πεσει σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. σε συννενοηση με το μεγαλο αφεντικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. μετα τον τραυματισμο δεν εχει συνελθει ακομα. δεν περιμενα τοσο καιρο να του παρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. γιατι οχι;
    ειναι βολικα παντου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. τι δίνες οι πούστηδες.Κάνει κίνηση για αγκωνιά ο Ρέγες και σφυρίζουν 3ο αμυντικό φάουλ στον Κάλινιτς....ΑΗΔΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. ηταν μεγαλο διαστημα εκτος.
    τον παιζουν και καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. η ρεαλ και ο βαζελος οι πιο ξεφτυλισμενες ομαδες στην διοργανωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Παρεδωσε ο Αστερας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Ρε φιλε ας παρουμε ευρωλιγκα και σου υποσχομαι θα γινω εγω ο πιο γκρινιαρης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. το ασχημο ειναι οτι και φενερ ειναι μπροστα 56-52...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Από την μία ο Αστέρας να χάνει εντός έδρας και από την άλλη να κερδίζει η Φενέρ την ΤΣΣΚΑ.....Μια ζωή πήγαιναν τον ΒΑΖΕΛΟ τα άλλα αποτελέσματα κι εμάς το αντίθετο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Ρε φιλε διαβασα τις 3 πρωτες τελειες... και ηταν λες και προλογιζεις τσοντα! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. χαχαχα....προσποίηση.....έτσι καλείται αυτό....:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. ποσα ειπαμε δωσαν για νοτσιονι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. ΣΑΒΒΑ.....Η ΤΣΣΚΑ έχει 21/21 βολές και οι Χαινς και Καουν έχουν 9/9!5/5 ο Κάιλ και 4/4 ο Σάσα...ΤΕΡΑΣΤΙΑ δουλειά ενός προπονητή που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δουλεύει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Όλες τις λεπτομέρειες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Πραγματικα αυτη την Φενερ δεν μπορω να την βλεπω. Και τι δεν εχει μαζεψει ο Γκαστονε, φτιαχνοντας εν τελει το τιποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. καλα αυτα τα λεμε απο το καλοκαιρι.
    γιατι για μερικους προτρεχουμε..
    πραγματα που φωναζουμε απο το καλοκαιρι.
    δεν τα λεμε αφου εχουν γινει..


    78 στις βολες εχει ο χαινς.


    ο ντανστον ποσο βελτιωθηκε;
    ο χαντερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. φοβαμαι γκουντελοκ και μπογκντανοβιτς αμα αρχισουνε δεν σταματανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Ο Χαντερ εχει σουτακι απο μεση αποσταση...μην τα θελουμε ολα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. αν αποκλεισθει ο ερυθρος και παρει κανα μαριανοβιτς θα σου πω εγω..
    ενας καλος ψηλος της λειπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. ναι,μεχρι και για σουτερ στυλ φωτση διαβασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. ο σπαν εχει γυρω στο 70 η κατω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Yπερφοτωμενη ρε συ Σαββα ομως....δεν παιζουν πραγματικα οπως μπορουν οι παικτες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. καντε το σταυρο σας να κερδισει η τσσκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Ρε παπάρα Γουίμς μόνος σου λέυ απ χάνεις ενώ ο Χαινς σου έχει δημιουργήσει ολόκληρο διάδρομο....πφφφφφφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή