Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Not our problem...

Καλημέρα στο παρεάκι του Diaries.

Έλεγα από γούρι να συνεχίσω να μη γράφω post (μου 'χει καθήσει ότι όταν τα χώνω σε Μπαρτζώκα και ΚΑΕ, πάει καλά το πράμα!), αλλά δε γίνεται.

Τα δέοντα αρχικά στον Μπαρτζώκα που δείχνει να ηρεμεί. Δε ξέρω αν είναι δικαιολογημένος ή όχι (για μένα το δεύτερο, αν και δε φοβάμαι να ξαναπώ ότι ΝΑΙ, είχε κάποιες καλές δικαιολογίες να πει - και δυστυχώς τις είπε), ξέρω όμως ότι μέσα από τον κυριολεκτικά, πόλεμο, της φάσης του Top 16 της Ευρωλίγκα (kudos to Jordi), τα κατάφερε και κέρδισε τους "τελικούς" που έπρεπε η ομάδα να πάρει, παρόλες τις απουσίες των Σπαν, Πρίντεζη και Περπέρογλου. Και όπως πιστώνεται τα βατόμουρα, θα πιστώνεται και τις δάφνες.

Όχι σκεφτείτε το ξανά, με ηρεμία τώρα που μπορούμε να την έχουμε. Ειλικρινά, δε ξέρω πόσες ομάδες top επιπέδου, θα κατάφερναν κάτι τέτοιο! Εδώ δεν έλειπε ο ηγέτης σου απλά. Έλειπε ο Νο1 παίκτης εκτός ΝΒΑ... Η Μπάρτσα που πήγαινε τρένο πριν από λίγα χρόνια και έδειχνε ή ήταν βασικά ασταμάτητη, έχασε τον Μάικλ και έχασε και τον κόσμο κάτω από τα πόδια της... Και σα να μην έφτανε αυτό - με το που γυρνά, χάνεις και αυτούς που σε κρατάγανε όρθιο εν τη απουσία του... Δηλαδή έλεος, δε ξέρω αν πρέπει στο Φάληρο να τα βάζουν (βασικά, βάζουμε) με την τύχη τους/μας, αλλά δε νομίζω ότι είναι θέμα μόνο, ατελείωτης γκαντεμιάς...

Και εκεί κρύβεται η ένσταση ενός μεγάλου συνόλου μελών του Diaries (αν όχι όλων). Σαφέστατα και ξέραμε τι συμβαίνει, αν είναι δυνατόν, είμαστε κάθε μέρα δίπλα στην ομάδα και φαίνεται. Ζούμε και αναπνέουμε με αυτήν σα να μην υπάρχουν άλλα προβλήματα και σκοτούρες στη ζωή μας, αλλά οι δικαιολογίες είναι για καφενειακού επιπέδου συζητήσεις (σα τις δικές μας) και όχι για το staff που έχει θέση οδηγού, στην ομάδα. Με το που μπήκε η πλάτη στον τοίχο για τα καλά και τα δύσκολα και οι ατυχίες σε χτυπάγαν από παντού, σταματήσαν οι δικαιολογίες σε media και κόσμο και στρώσαμε κώλο. Ευτυχώς. Και ήρθαν τα αποτελέσματα... και η ηρεμία... και η σιγουριά ότι άλλοι θα έχουν το πρόβλημα τώρα, όχι εμείς...

ΟΚ, επέστρεψε και ο Σπαν, αλλά αλήθεια χρειάζεται να αναφέρουμε τα αυτονόητα? Χμμμμ, τελικά μάλλον χρειάζεται... Η επίδραση του Λαρισαίου στην ομάδα είναι πολλαπλή και σε όλα τα επίπεδα. Αγωνιστικά και ψυχολογικά, ανεβαίνουν οι συμπαίκτες του και σε αντίθετους δρόμους κινούνται τα συναισθήματα και οι κινήσεις στο court των αντιπάλων. Μπορώ να δεχτώ κριτική πάνω του (ναι και σκληρή, είπαμε κλισέ μεν - αλήθεια δε, κανείς πάνω από τον Ολυμπιακό όμως!), αλλά υποθέσεις του ύφους "δώσαμε πάλι πολλά, έπρεπε να αφήναμε τον Σπαν και να τσιμπάγαμε με τα λεφτά του, άλλους", sorry, αλλά εκ του αποτελέσματοις κρίνονται ανεπαρκείς και όχι ρηξικέλευθες. Ο Βασίλης, είτε αρέσει είτε όχι, είναι το σύμβολο αλλαγής πορείας του τμήματος στα νεότερα χρόνια, η κίνηση που άλλαξε την ιστορία στο ελληνικό και ευρωπαϊκό χάρτη και ο λόγος που ο Ολυμπιακός σα trademark ξανανέβασε μετοχές...  Επειδή έχω την τύχη να μιλάω με πολλά παιδιά ανά την Ευρώπη, δε πάει το μυαλό σας μάγκες τι λένε και πως αναφέρονται για τον Spanoulis. Δεν είναι τα βιντεάκια με πιτσιρικάδες Ισπανούς με jerseys του Ολυμπιακού, δεν είναι τα standing ovations, δεν είναι μόνο αυτά... Γιατί "αυτά" είναι εκείνα που φαίνονται... Εκείνα που δε φαίνονται, είναι η "ζήλεια" ή η ζήλεια (για τους καλοπροαίρετους τα εισαγωγικά, για τους κακοπροαίρετους το άλλο), που ο Μούσιας όπως έχουμε μάθει να λέμε εδώ μέσα, φέρνει σε αυτούς που τον βλέπουν στα ερυθρόλευκα... Αν θα πρέπει να ευγνωμονούμε για κάτι τους Αγγελόπουλους (ΟΚ, είναι πολλά αυτά) αλλά πρέπει να αναφέρουμε μόνο ένα, η ψήφος μου πάει στην έλευση Σπανούλη στο λιμάνι. Nuff Said.

Δε θα πιάσω το παιχνίδι με τον βάζελο καθόλου και δε θα αναφερθώ επίσης, στους πιθανούς αντιπάλους μας. Το πρώτο είναι win win situation για πολλούς λόγους και έρχεται σε συγκοιρία εξαιρετική (καλή ψυχολογία, όχι πίεση) για να (ξε)πληρώσουμε και με το ίδιο νόμισμα κάποια γραμμάτια... Για το δεύτερο έχω μια ιδέα που ελπίζω να έχει γρήγορες απαντήσεις, αν δε το καταφέρω τώρα λόγω χρονικής πίεσης, θα γίνει αργότερα, η σημασία δε θα χαθεί... Θα ζητήσω και ελπίζω να τα 'χω λοιπόν, μέχρι την άλλη εβδομάδα, γραπτώς, γνώμες ξένων οπαδών και δημοσιογράφων για το τελικό ζευγάρωμα της ομάδας. Σας λέω εκ των προτέρων όμως και όχι για λόγους οπαδικού βαυκαλίσματος, ότι αν είναι να έχει κάποιος το πρόβλημα πλέον, αυτοί ΣΙΓΟΥΡΑ δεν θα είμαστε εμείς...

Όπως πάντα, αφήστε ό,τι έχετε ευχαρίστηση.

ΥΓ: ΠΟΛΛΑ μπράβο στου 250-300 μάγκες που βρέθηκαν στην Πόλη! "Όπου πας εσύ, θα 'μαι πάντα εγώ, να σου τραγουδώ!"

828 σχόλια:

  1. Μιχαλη,μηπως ξερεις τι εννοει η Κουρουνα για ''τραυματισμους'' των αιωνιων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 'Όχι, αλλά νομίζω το υπονοούμενο που αφήνει είναι ξεκάθαρο... Μαλακίες. Μπορείς να κρύβεσαι πίσω από ανωνυμίες και να λες ότι θες για παρασκήνια, μεταγραφές, διαιτητικά, κουτσουμπολιά, αλλά για κάτι τέτοιο ρίχνεις σκόνη στον άνεμο. Αν είσα μάγκας και αρχιδάτος δημοσιογράφος, το καταθέτεις, χωρίς να φοβάσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για Πριντεζη?Τι μπορει να παιζεται δηλαδη,για εμας τους αδαεις που δεν ξερουμε τοσα απο παρασκηνιο?:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδια εγω βλεπω αυτο. Εισαι η Ρεαλ και εχεις παει τρενο ολη την χρονια και εισαι ετοιμη να παιξεις με Ολυμπιακο ε δεν αισθανεσε και ανετα. Οταν Μπαρτσα και Αρμανι θα πεσουν με "θηρια" h CSKA kai h Real εχουνε θεμα γιατι ακομα και με αυτον τον βαζελο και οι δυο θα εχουνε θεμα πιστευω. Επισης ειναι φοβερο γεγονος να δεις οτι η Αρμανι ηρθε στο Σεφ και εμεις παιζαμε χωρις τον καλυτερο παικτη της Ευρωπης και οσο να ειναι δεν κερδισανε και ανετα.Ακομα και στην Ισπανια χωρις την μιση ομαδα η Μπαρτσα ειχε θεμα. Θελω να πω οτι εας πεσουμε με οποιον να ειναι και μετα στο Φ4 θα γινει της κακομοιρας. Ακομα και αυτη η ψυχολογια που εχουμε περασει σε ολους οτι ειμαστε στους κρισημους αγωνες με το μαχαιρι στο στομα ειναι σημαντικο. Τελος να πω οτι φανηκε και εχθες οτι αυτο που ελεγε εδω μεσα μετα την Ισπανια ισχυει και γινετε συνηθεια. Σερμα στο 5 και Ντανστον στο 4 σε αγωνες τελικους ειναι απροσπελαστοι. Και η πλακα ειναι οτι αυτο δοκιμαστηκε κατα τυχη εντελως αλλα χαλαλι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://allstarkourouna.blogspot.gr/2013/07/blog-post_2.html



    Αυτα ελεγε τοτε. Οτι τον κλεισαμε και σια. ομορφιες και τοτε ομορφιες και τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.sport-fm.gr/article/den-steriwse-stous-mpaks-o-stefens/759691

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν τον εχω παρακολουθησει καθολου αυτον..Καλος ειναι σαν παικτης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν ειναι ετοιμο το παιδι... φυσιολογικο μου φαινεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Kακώς τώρα ασχολούμαστε, αλλά μιας και δεν έχεις το περιοδικό και το ανέφερες ορίστε το επίμαχο σημείο:
    "Για τους τραυματισμούς στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό τι λέτε; Εγώ λέω ότι το πρόβλημα είναι το ίδιο και στις δυο ομάδες ανεξάρτητα του είδους των τραυματισμών. Τι εννοώ; Κάντε μια βόλτα να δείτε αν... έρχομαι και τα ξαναλέμε. Όλα θέλετε να σας τα γράφω και καθαρίσατε με 4 ευρώ το μήνα;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε μάγκες τι γνώμη έχετε για Μακάμπι φέτος? ΟΚ, στα του Ισραήλ, έχουν γίνει πολλά και έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα, ενώ υπάρχει και μεγάλη μουρμούρα με τους "κακομαθημένους" οπαδούς της, μετά από τόσες ήττες, όμως στην Ευρωλίγκα έχω την αίσθηση ο Μπλατ, κάνει την πάπια... Εννοώ ότι ξεκάθαρα μου φαίνεται πια έκανε τα πάντα να μείνει μακριά από θέσεις που του φέρνουν εμάς ή τον βάζελο και έχει λοκάρει το Μπάνκι για τα καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πανω κατω,κατι υποψιαζομαι.Τελος παντων,πολυ βρωμα μου φαινονται ολα αυτα.Γενικοτερα,παρακολουθωντας και το μπλογκ τελευταια εχει πηξει στις αοριστολογιες,στις γενικοτητες και στις αποτυχημενες προβλεψεις,οποτε παπαρια δουλεια κανει μου φαινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. egw pisteuw oti tha tin duskolepsei polu tin armani to exw pei kai pio palia.Isws an eixe james na tin thewrousa kai favori
    Egw pisteuw oti mono i barca tha exei eukolo ergo me galata
    kai emeis kai o vazelos den tha perasoun katholou kala i ccska kai i real

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και ο βάζελος ίσως του ταίριαζε, αλλά μάλλον ποντάρει στην μικρότερη εμπειρία της Μιλάνο. Για τις ελληνικές ομάδες το έχω σιγουράκι εδώ και πολύ καιρό αν θυμάσαι, μου φαίνεται πολύ λογικό να μη τις θέλει κανείς στο διάβα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Mου αρεσει οπως τα θετεις τα πραγματα σημερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλύτερα να κρατάμε μικρό καλάθι.
    Το μυστικό για μένα είναι το κατάλληλο timing που επέφερε στο φορμάρισμα των παικτών ο Γκατζούλης.
    Πάλι την κατάλληλη εποχή και με οποιεσδήποτε συνθήκες. Καιρός είναι πλέον να κάνει ο Μπαρτζώκας τη δουλειά του. Το κατάλληλο διάβασμα των αντιπάλων προπονητών και η προετοιμασία της ομάδας μας για κάθε ενδεχόμενο.
    Ο Μελιτζάνας θα ζεσταίνει τον καναπέ του από εδώ και στο εξής. Έμεινε ο Μπλατ κι ο Μπάνκι από γατόνια.
    Για πάμε Μπαρτζώκα. Θα σου βάλουν τα γυαλιά τα γατάκια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πάντα σου αρέσει αλλά δεν το διατυμπανίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπέρα!

    Δύο πραγματάκια θέλω να προσθέσω:

    1. Η ΤΣΣΚΑ αποτελείται στο σύνολό της από παίκτες-μισθοφόρους: Τεόντοσιτς, Μίτσοφ, Κρίστιτς (ξέρετε κάποιον Σέρβο να βάζει τα χρήματα σε δεύτερη μοίρα; ) και οι Τζάκσον, Πάργκο, Ουίμς, Χάινς (θα απολυθούν όλοι τον Μάιο γιατί θα αποτύχει η αρκούδα). Ακόμα και τον Φριτζόν με τον Κριάπα θα τους χαρακτήριζα Ρώσους μισθοφόρους. Τους ενδιαφέρει να πληρωθούν κανονικά το μισθό τους κι ας αποτύχουν στην αποστολή τους ή ας μην παίξουν του χρόνου για την ίδια ομάδα. Δεν τους απασχολεί να κερδίζει η ομάδα αρκεί να μην χάνει η τσέπη τους. Οπότε, σε μια ενδεχόμενη ανατροπή του σκορ, παρατάνε την προσπάθεια και κατά συνέπεια τον αγώνα.

    2. Η ΤΣΣΚΑ έχει αποκτήσει την νοοτροπία της ηττοπαθούς ομάδας απέναντί μας. Σε μας τους Ολυμπιακούς αναφέρομαι. Όσο βρίσκεται μπροστά στο σκορ και με μεγάλη μάλιστα διαφορά, όλα λειτουργούν κατ'ευχήν. Μπαίνουν τα σουτ, βγαίνουν οι άμυνες κλπ. Μόλις αντιστραφεί η κατάσταση κι αρχίσει η νοητική πίεση μέσω της άμυνας, η ομάδα της ΤΣΣΚΑ στο σύνολό της, αρχίζει και μπάζει νερά. Αρκεί να σκεφτούν το ενδεχόμενο της ήττας σαν μέρος του παιχνιδιού για να αρχίσουν να τρέμουν τα χέρια τους και να βαραίνουν τα πόδια τους. Αυτό έχει δείξει η ιστορία πέρσι στον ημιτελικό και πρόπερσι στον τελικό. Κι όπως γνωρίζετε όλοι καλά, στο σχολείο μας μάθαιναν ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν ξερω για το ταβανι του. Ουτε θελω να εχει το μπασκετικο iq του Διαμαντιδη. Αλλα μονο με αθλητικα προσοντα σιγουρα δεν παιζεις σε μεγαλη ομαδα στην ευρωπη... μονο nba παιζεις... και αυτη τη στιγμη ο Στεφενς εχει μονο αθλητικα προσοντα και τιποτα αλλο. Ουτε τελειωματα, ουτε να βαλει τη μπαλα κατω, ουτε σουτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν υπάρχει παίκτης στην Ευρώπη με iq Διαμαντίδη και προσόντα Στέφενς.
    Θα πω μεγάλη κουβέντα, αλλά ίσως ο Παπαπέτρου να αποτελεί αυτόν τον συνδυασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. symfvnv apolyta mak!το εγραψα κι εχθες οταν τελειωσε το ματς με την γαλατα!δεν υπαρχει σπιθα στην τσσκα!ο μοναδικος που γυαλιζει το ματι του ειναι ο γουιμς αλλα ειναι απελπιστικα μονος!ο χαινς ειναι εντελως ξενερωμενος.αν πεσουμε με τσσκα εχουμε ελπιδες αν πεσουμε με ρεαλ ειναι πολυ πιο δυσκολα τα πραγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παιδια αυτα με τα μισθοφορους δεν τα καταλαβα ποτε. Με την εννοια οτι ο Χριαπα ή ο Κριστιτς που παιζουν χρονια στην ομαδα αποκλειεται να μην την πονανε... Σιγουρα ειναι διαφορετικοι οι δεσμοι εκει, ισως να μην υπαρχει η χημεια που υπηρχε πχ επι Ιβκοβιτς σεμας, αλλα παρτε και ως δεδομενο οτι καθε ομαδα αποτελειται απο 12-15 διαφορετικους χαρακτηρες και δεν ειναι παντα ευκολο να ταιριαξουν ολοι αρμονικα με ολους. Συμφωνω οτι ψυχολογικα εχουμε προβαδισμα σε περιπτωση που στραβωσει γιαυτους το ματς. Δεν ξερω αν θα φυγουν οι Αμερικανοι, αυτο κανεις δεν μπορει να το ξερει με σιγουρια εκτος απτον ιδιο τον Βατουτιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Ουίμς φίλε είναι λούζερ όπως αποδείχτηκε στον περσινό ημιτελικό που αρχικά έβαζαν με Χριάπα τα απίστευτα τρίποντα και μετά σίγησαν και οι δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αν ειχε αλλον εναν ψιλο η μακαμπι θα ηταν αλλη ομαδα!ο μονος που παιζει στο 5 ειναι ο ταιους και οποτε το θυμαται κι ο χοντρος!μην τον υποτιμας τον μπανκι.ειναι μεγαλο γατονι αλλα τα κιλα που εχει η φανελα της μακαμπι δεν ξερω πως θα τα κανει καλα σε σειρα 5 αγωνων!ισως η εμπειρια να παιξει ρολο!επισης να δουμε και πως και ποτε θα επιστρεψει ο λανκφορντ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν νομιζω Μακ. Ειναι εξαιρετικα δουλεμενος ο Ιωαννης αλλα τα αθλητικα προσοντα του Στεφενς δεν τα βρισκεις ευκολα σε ασπρο παιχτη... Για την ηλικια του ο Ιωαννης παντως ειναι πολυ "μπασκετικος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Για λευκό παίκτη έχει προσόντα αντίστοιχα του Στέφενς. Σου αρέσει αυτή η διατύπωση ώστε να μπεις στο νόημα αυτών που εννοώ;
    Στο είπα. Μεγάλη κουβέντα είπα αλλά ποτέ δεν πετάω μια μπαρούφα αν δεν την έχω επεξεργαστεί καλά πρώτα στον εγκέφαλό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. δεν πιστευω οτι ειναι λουζερ απλα δεν ειναι και ο παικτης ηγετης!αυτο που βλεπω ομως ειναι οτι το παλευει και ειναι ο μονος που εχει το ''εγω'' του λιγο πιο δυνατο απ τους υπολοιπους!ο χαινς ειναι για δρομο!ξεκαθαρα.εχω δει 3-4 ματς μονο και μονο γι αυτον τον λογο και σε ολαφανηκε να μην εχει βρει τον ρολο που του πρεπει!μονο καποια αμυντικα ξεσπασματα που ειναι φυσιολογικα,το βγαζει το μεροκαματο του αλλα δεν θα πεσει και στην φωτια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλα αυτο δε μπορουμε να το ξερουμε παρα μονο αν ειμαστε επιστημονες και τον εχουμε περασει απο τα αναλογα τεστ. Γενικα παντως φαινεται αθλητικο παιδι, αλλα δεν εχει την εκρηξη που εχουν συνηθως οι αντιστοιχοι αθλητικοι μαυροι συναδερφοι του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Είναι μικρός ακόμα για την έκρηξη που λες κι επίσης είναι μειονέκτημα τα πολλά μυϊκά κιλά σε αυτήν την ηλικία που υποτίθεται ότι ψηλώνει ακόμα το σώμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μα συνηθως οι παιχτες ξεκινανε απο πιο κοκκαλιαρηδες και στη πορεια της καριερας τους παιρνουν μυικη μαζα και χανουν σε εκρηξη, αλλα κερδιζουν σε δυναμη. Σπανια να δεις το αντιθετο, δε νομιζω ο Παπαπετρου να αποτελει την εξαιρεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εγω στον Ιωαννη προσωπικα βλεπω εναν πολυ εγκεφαλικο παιχτη για την ηλικια του. Προσωπικα τον θεωρω λιγοτερο αθλητικο απο Παπανικολαου, οποτε αν βαλουμε το Στεφενς/Παπαπετρου, νομιζω πιο λογικο θα ηταν το Στεφενς/Παπανικολαου. Μου εχει κανει εντυπωση οτι ξερει ποτε να σουταρει, θα δει το γηπεδο, θα βγαλει ενεργεια. Το εχω πει πριν τον παρουμε... ειναι ετοιμος παιχτης (οσο ετοιμος μπορει να ειναι ενας παχτης στα 20 του).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η φωτιά καίει μόνο στο Λιμάνι. Όπως λέει και μια ψυχή: Once red, always red.


    υ.γ. Ο Ουίμς είναι ο ορισμός του παίκτη βαρόμετρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο Ρουντι δεν ειπε παντως οτι δεν μας θελει... ειπε απλα οτι ειμαστε δυσκολος αντιπαλος, γιατι ο ανθρωπος μας σεβεται 2 φορες μετα τα περσινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο Παπανικολάου όμως δεν έχει το μπασκετικό iq του Διαμαντίδη ούτε θα φτιάξει ποτέ το χειρισμό του Παπαπέτρου επειδή δεν είναι φανατικός της προπόνησης. Αντίθετα, ο Παπαπέτρου είναι φανατικός της προπόνησης και διαθέτει μπασκετικό iq.
    Χρειάζεται έναν προπονητή δάσκαλο ο μικρός για να φτάσει στο τοπ της ηλικίας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. εφοσον δεν εχει ρωσους που να σπερνουν πρεπει οι αμερικανοι τους να πετανε φωτιες!κατι που δεν γινεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. το μονο που δεν περιμενω απ τον ρουντι ειναι σεβασμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Δεν σου κανει εντυπωση ποσο ετοιμος ειναι σε τοσο νεαρη ηλικια? Ε ειναι καθαρα θεμα προπονησης και του προγραμματος (Τεξας) που βρισκοταν στην αμερικη... Αυτη ειναι η διαφορα των δυο παιχτων. Και οτι ο Ιωαννης πριν φυγει για αμερικη, στον Ηλυσιακο στους μικρους επαιζε ασσος. Που σημαινει οτι εχει εικονες απτη θεση και γιαυτο και το iq που λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Επειδή φοίτησε Αμέρικα που εκεί ξεκινάνε νωρίς την εκγύμναση, είναι ήδη χτιστός.
    Ο Giannis τώρα θα ξεκινήσει αλλά το κορμί του ακόμα μακραίνει.
    Μάγκες, τα βάρη είναι μέγιστο λάθος πριν να σταματήσει να ψηλώνει ο οργανισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. τον εχει πιασει το δημοσιογραφικο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Δε το ξερω αυτο για να το πω οπως το λες. Εγω βλεπω δυο εξαιρετικους αθλητες, απλα ο ενας εχει πετυχει αρκετα μεσω προπονησης, και ο αλλος μεσω προσοντων. Γιατι και ο Παπ δουλεψε αρκετα για να φτιαξει το σουτ του... μην τον αδικουμε επειδη εφυγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γιατι ρε μητσο? Ολη η ευρωπη μας σεβεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καμία σχέση ρε Πέτρο. Σιγά μην αδικώ τον Παπανικολάου. Φυσικά κι έφτιαξε το σουτ, αλλά μόνο αυτό. Αθλητικά προσόντα είχε και πριν έρθει σε μας.
    Επιμένω ότι είναι θέμα νοοτροπίας. Ο ένας πήγε στην Αμερική γιατί είναι προσγειωμένος και σκέφτεται μόνο την καριέρα του.
    Υπάρχει ποτέ περίπτωση να πάει ο άλλος Αμερική ή θα αράξει στα συμβόλαιό του και στη χαλαρή ζωή της Ευρώπης; Γιατί δεν πήγε σε αντίστοιχη ηλικία όταν ήταν μικρός;
    Ίσα-ίσα, που θέλω πίσω τον Παπανικολάου αν ποτέ γινόταν αυτό και τον σέβομαι απεριόριστα σαν παίκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Εχει καλη ομαδα η τσσκα... δεν πρεπει να την υποτιμαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ευτυχώς που έχει ακόμα το Μεσίνα πάντως. Πολύ χαίρομαι που ΚΑΙ φέτος έκανε λάθος σχεδιασμό χωρίς έναν καθαρό άσο πίσω από τον Τεόντοσιτς και χωρίς έναν συμπαίκτη guard να μπορεί να φρενάρει τον Τεόντοσιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Δεν εχουν ολοι τις ιδιες ευκαιριες Μακ. Μπορει ο Παπ να μη τις ειχε και αντιστοιχα να τις ειχε ο Ιωαννης. Δε το ξερω, γιαυτο σου λεω και δεν κρινω. Σιγουρα, επειδη ξερω δυο πραματα παραπανω για τον Ιωαννη, οταν φευγεις σε ηλικια 16 χρονων απτο σπιτι σου να πας στην αμερικη, πρεπει να εισαι αποφασισμενος... Και εχεις προπονησεις 9 η ωρα το πρωι, μετα μαθημα, και προπονητη να σε ξυπναει απτις 7 για να κανεις βαρη... Αυτα διαμορφωνουν χαρακτηρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ο άνθρωπος γεννιέται φίλε Πέτρο, δεν γίνεται στην πορεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αν ο Τεοντοσιτς δεν εχει εναν Παπαλουκα διπλα του, εχουμε δει τι μπορει να κανει... Το θεμα ειναι πως εχουν αρκετους παιχτες που μπορουν ευκολα να σε "σκοτωσουν". Βλεπε Ουιμς, Χριαπα, Φριτζον, Κριστιτς. Απλα μου φαινεται αλλοπροσαλη ομαδα... Δηλαδη βασιζεται στην αμυνα? Στην επιθεση? Πιο πολυ θα ελεγα βασιζεται στις επιθετικες εξαρσεις καποιων παιχτων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ο πιπεν ειχε το απολυτο κορμι για μπασκετ..
    και μαζι με τζορνταν ξεκινησαν οταν επρεπε τα βαρη.ενταντικα δηλαδη μετα τα 25-26.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αχταρμάς δηλαδή κι όπως μας κάτσει η ροή του παιχνιδιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τους φοβαμαι αυτους τους αχταρμαδες ρε φιλε... γιατι πολυ απλα δεν ξερεις τι να περιμενεις. Απτη μια ειναι το θετικο οτι αν αποσυντονισεις την ομαδα, λογικα παιρνεις αποτελεσμα, απτην αλλη μην εχοντας ενα μπουσουλα, σε καλη μερα, μπορει να σου κανουν αρκετοι τη ζημια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. η προκριση επι της τσσκα ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Είναι αποδεδειγμένα πλέον ηττοπαθείς.
    Ή καλύτερα η νοοτροπία του μισθοφόρου μετέτρεψε την ομάδα σε ηττοπαθή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. οχι νεος χαινς..
    ειπαμε λιμπερο.
    δεν μπορει να μαρκαρει σαν τον χαινς πιο ψηλους παικτες,δεν εχει ογκο-δυναμη...
    αλλα για μενα ειναι μανουλα σε αυτο που εχω αναλυσει..
    τεσπα οι μπακς θα χασουν,το καλοκαιρι θα ειναι ελλαδα για να υπογραψει στον θρυλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Εγω να κανω μια εικασια. Η Ρεαλ κατ εμε μας θελει και δε μας θελει. Δε μας θελει για τους προφανεις λογους που ειδανε και μονοι τους περσυ. Μας θελει ομως γιατι στο ιδιο τεμπο που αρεσει να παιζουμε και εμεις και αυτοι, αυτοι εχουν προβαδισμα... γνωμη μου... Οσο για την Τσσκα, νομιζω ταιριαζει περισσοτερο με Βαζελο. Ταπεινη μου αποψη, οι δυο νικητες απο τα ζευγαρια εχουν τις περισσοτερες πιθανοτητες να πανε και τελικο. Οπου θα βρουνε λογικα την Μπαρτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. η μπαρτσα φετος θα ειναι η νικητρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Χε, χε!
    Μαζί με τον νέο Λάρι Μπερντ είπαμε. Τσίου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. α γεια σου..
    αυτες οι δυο κινησεις θα ηταν για μενα κορυφη..
    και ενα γκαρακι και κλεισαμε.
    αφου θα ειναι αυτοι οι δυο φθηνοι,παρε και καλντερον η τζαρετ τζακ απο ΝΒΑ και εισαι μεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Να κάνω κι άλλη μια πρόβλεψη πριν σας αφήσω. Η Μπάρτσα θα έχει τραυματισμό κομβικού παίκτη που θα της χαλάσει τα μαγιά στη συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Πολυ δυσκολα Σαββα... εκτος αν ξερεις κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ευχησου του-προβλεψε το και για τις υπολοιπες εξι ομαδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Κι εγω Μπαρτσα βλεπω, ειναι η μονη που μπορει να παιξει δυνατη αμυνα και εχει ποιοτικη επιθεση ταυτοχρονα με παιχτες με εμπειριες για τετοια ματς. Μονη περιπτωση θεωρω για να μην το παρει να την αποκλεισει καμια Ρεαλ που την εχει "μαθει" λογω των εγχωριων αναμετρησεων η να εχει κανα τραυματισμο οπως καθε χρονο σχεδον που λεει και ο Μακ... Γιατι ο Ναβαρο που μια παιζει μια δεν παιζει θα ειναι μεγαλη απωλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ειπες πολλα πετυχημενα...
    κανε πενηνταρακια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ναι καπως ετσι λογικα θα γινει.
    ας ελπισουμε να μας διαψευσει η ομαδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ναι αυτο πρεπει να μεινει τυπωμενο..
    δηλαδη μακ παιρνουμε ευρωπαικο και πρωταθλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Ουτε ματς?! η την προκριση? Εχει διαφορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Φιλε μακαρι να μη χτυπησει κανενας... Ειδικα μετα απο αυτο με τον Μαικλ... Ας τους βρουμε πληρεις, εγω δεν θελω δικαιολογιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Εγώ βλέπω τραυματισμό του Τόμιτς... Πιο κομβικός θα ήταν ένας τραυματισμός του Χουέρτας βέβαια, 2 μέρες πριν το final four αλλά η πρόβλεψή μου λέει Τόμιτς.


    υ.γ. Ο Ναβάρο τέλειωσε σαν παίκτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Μα ο Ναβαρο 2 χρονια τωρα μια παιζει μια δεν παιζει... συνηθισμενο! Παντως εγω κραταω ξανα μικρο καλαθι... γιατι καποιοι λεγανε Φενερ τρενο φαιναλ φορ, και που ειναι τωρα η Φενερ? Καποιοι λεγανε Ρεαλ το παιρνει σβηστη και η Ρεαλ ειδες, εκανε κοιλια... Η Μπαρτσα που την ειχανε αρκετοι για ξεγραμμενη πλεον γινεται φαβορι. Οποτε μυλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ναι αλλα εμεις με τοσες ελλειψεις δεν βλεπω να μας λυπηθηκε κανεις και να καθησε να ηττηθει.
    μερος του παιχνδιου ειναι πετρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Καλα ναι αυτα αλλαζουν απο βδομαδα σε βδομαδα! Ενας τραυματισμος η ντεφορμαρισμα τα φερνει τουμπα ολα. Η Μπαρτσα εχει ακομα μεγαλη εξαρτηση απο Ναβαρο και της στοιχιζει τα τελευταια χρονια οτι μια παιζει μια δεν παιζει αλλα τι να κανει? Να διωξει τετοιο παιχτη? Μονο με Σπανουλη θα το εκανε, δεν της εκατσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Φιλε δε με νοιαζει τι κανουν οι αλλοι. Εγω παιζω μπασκετ και δεν θελω να χτυπησει κανεις... Γιατι ξερω πως να ειναι να χτυπας σοβαρα, και δεν μαρεσουν καθολου αυτα. Υγεια σε ολους, εχθρους και φιλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. καλα δε ειπαμε να χτυπησει καποιος.
    αλλα αν γινει κατι τετοιο δεν εχει μικροτερη απηχηση πιθανη νικη σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. πετρο και γω εχω χτυπησει σε πληροφορω πιο σοβαρα απο εσενα...
    φυσικα κανεις να μην χτυπησει ποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Η φετινη μπαρτσα με Σπανουλη θα ηταν γκραν φαβορι... μαρεσει που κανενας δεν βαζει ακομα μεσα εμας και τον βαζελο.... Παντα outsider θα ειμαστε ο κοσμος να χαλασει! εγω αυτα γουσταρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Εννοειται ρε γουρι γουρι! Λαου λαου και στα μουλωχτα χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Καταλαβαινω πως το λες ακριβως.. δεν λεω οτι ευχεσαι να χτυπησει καποιος... απλα θα εκανε πιο ευκολο το εργο μας. Παρολα αυτα, εγω σου λεω οτι η νικη σου αποκτα δυο φορες πιο μεγαλη αξια αν ειναι ολοι οι αντιπαλοι ετοιμοπολεμοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Εννοεις απο τραυματισμους τελειωσε? Γιατι ειναι απο τους παιχτες που μπορει να τον χρησιμοποιησει 5 λεπτα, να πεταξει 2-3 κρισιμα 3ποντα και τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ουαί και αλίμονο, μη βρεθούμε Μιλάνο... Θα φάει καλά η Μπάρτσα στον ημιτελικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ξερουμε απο τωρα οτι πεφτουμε πανω σε Μπαρτσα αν περασει αυτη και περασουμε και εμεις? Εχει βγει το προγραμμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Ναι, το διάβασα στο twitter κάπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Πετράν, αλήθεια σου λέω, ότι "φοβάμαι" (γιατί δε φοβάμαι, απλά σέβομαι), είναι μέχρι να κλείσουμε εισητήρια για Ιταλία... Μετά θα έχουμε ντράβαλα... Θα έχουν κακάκια όλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ισχύει ναι, αν προκριθούμε ως 3οι. Αλλιώς πέφτουμε σε Αρμάνι/Μακάμπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. το καλυτερο ασσοδυαρο που ειχε ποτε ο οσφπ με διαφορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. με μια μικρη λεπτομερεια την ρεαλ πριν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. θα το θεσω αλλιως,αλλο μου εμπνεεις σεβασμο κι αλλο λεω οτι σε σεβομαι γιατι εισαι ανωτερος μου και δεν μπορω να κανω διαφορετικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. δεν την υποτιμαμε απλα μας ταιριαζει πολυ περισοτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. κριμα που δεν ασχολειθηκε με προπονητικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ασσόδυο είναι και ο Σπαν, man... Από ξένους μάλλον λες... ;Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. νερι δες αυτο αν δεν το εχεις δει να παθεις πλακα...

    https://www.youtube.com/watch?v=muVwD-IosPE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. χαχαχα..
    το αφηνω εδω ξερεις τη γνωμη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. να πουμε ρε μαγκες και ενα μπραβο για το ωραιο ποστ του μιχαλη..
    πρεπει να τα διαβαζει και καμια φορα και ας ειναι ευνοητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. το χω δει,στο βιντεο πανω πηγαινε το στο 8:49...εκει να δεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. φιλε δεν υπαρχει βιντεο που δεν εχω δει με τον ποταμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. σωστος!μα εγω ετσι ξεκινησα να μπαινω!επειδη γραφει πολυ ωραια ο μιχαλης κι αν εχεις προσεξει το αναφερω τις πιο πολλες φορες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. σκεφτομαι λεει τωρα μια πενταδα...
    ριβερς-φορντ-ζαρκο-ταρπελι-ρατζα...
    και μια αναπληρωματικη..
    σπαν-σιγαλας-εντι-μπερι-χαινς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Λατρεια ο Rivers, τον ειχα σαν θεο μικρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ναι αναφερομαι φυσικα και σε μενα..
    στα πρωτα 15-20 ποστ καναμε και μια αναλυση στα γραφομενα.
    τωρα παμε κατευθειαν στο ψαχνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. μιχαλη πολυ ωραιο το κειμενο και εννοειται συμφωνω..οσον αφορα τις σειρες..πιστευω οτι σε σειρα αγωνων απεναντι στην ρεαλ δεν εχουμε πανω απο 30%..απεναντι στην τσσκα ισως ειμαστε και φαβορι..αντιθετα ο βαζελος εχει ελπιδα μονο απεναντι στην ρεαλ..η τσσκα αυτο που παιζει ο βαζελος το παιζει ακομα καλυτερα..απλα αν βγαιναμε δευτεροι θα πεφταμε πανω στην μακαμπι και θα καναμε παρτακι..τεσπα..θα το παλεψουμε..ασχετα αν εχω χωσει πολλες φορες την ομαδα την πιστευω γι αυτο πηρα και εισητηριο για το μιλανο..θελω να ειμαι εκει αν η ομαδα τα καταφερει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. κατι ακυρο...ξερουμε λεπτομερειες για το συμβολαιο του Μπραμου,ποτε τελειωνει κλτ.??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ειναι σαν τις γκομενες το diaries στηναρχη λες και καμια κουβεντα μετα πας κατευθειαν στο ψαχνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. μηπως εισαι και ερωτευμενος μαζι του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ξερεις εσυ για ποιονεχω ερωτα!μην τα λεμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. με αυτη την δεκαδα ( στα ντουζενια τους ολοι) δεν θα γινοταν ευρωλιγκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. νομιζω στο προηγουμενο ποστ ειχα αναλυσει τα φραφομενα με σεντονι σαββα!απλα μπαινω πιο αρεα κι εχετε μπει ηδη στο ψητο οι υπολοιποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. οχι μην τα λεμε...αλλα κανω ζηλιες...χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ελα ρε σαββινιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. μου κανει πουτανιτσες το μωρο μου?χαχαχαχαχαχα!
    G A Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. δεν πειραζει δεν μας ταιριαζει ο ρολος του φαβορι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. ποιος σε αμφισβητησε να του τα κοψω; εγω μετα απο κανα δυο που ειπες και βγηκαν σε ακουω οπως οι αρχαιοι τα μαντεια....χαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. να του τα κοψεις?τα νυχια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. την φορα και την διαθεση να λεει μαλακιες.....χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. χχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ εισαι μαλακας απλα πεθανα στο γελιο και ναι ειναι gay το σχολιο θα μας βγει το ονομα αδικα τωρα στα γεραματα...χαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. δεν ξερω αλλα τον θελω πολυ στην ομαδα αυτον τον παιχτη...εχει μεταλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Κι εμενα μ αρεσει αλλα που να πρωτοπαιξει: Εχουμε Παπαπετρου, Περπε, Λοτζεσκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. νταξει αν μα ςβγει το ονομα εδω μεσα που εχουμε φαει ο ενας τα διαδυκτιακα σκατα του αλλου παραιτουμαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. αντι κατσιβελης!στο 2.αλλα σιγα μην τον αφησει ο βαζελος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. μας διαβαζουνε χιλιαδες τα εχουμε πει....αυτο με τα σκατα το εκανα εικονα.....χαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. του μπους ουαν καπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. εχει δειξει μεγαλη προοδο,αλλα οντως ειναι ενα θεμα που θα χωρεσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Σιγα μην ερθει ο Μπραμος αντι για Κατσιβελης ρε συ χαχα τονε ρωτησες τον Μαικ? Αντι-Λοτζεσκι θα μπορουσε και θα ηταν τελεια λυση αλλα δεν θα τον αφησει ο βαζελος αδικα το σκεφτομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ennoeitai με διαφορετικο χρονο συμετοχης ρε συ!δεν τον θελω για να παιζει 1 λεπτο τα τρια ματς!αλλα και παλι πρεπει να μπλεξουν τα μπουτια τους για να φυγει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ρε π[αιδια δεν εχω δει τι εχετε πει πιο κατω. Απλα να ρωτησω παιζει το ενδεχομενο να γινουν παιχνιδια για τα πλει οφ κολλητα ακομα και κυριακη του πασχα συμφωνα με τον παπαδογιαννη αναμενεται αποφαση απο ευρωλιγκα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Θα εχουμε Σπαν-Σλουκα-Μαντζαρη-Λο(η καποιον αλλο)-Λοτζεσκι-Μπραμο? Καποιος θα πρεπει να μενει εξω αν θελουμε να παιζει και ο Παπαπετρου στο 3 ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. μονο στην θεση λοτζεσκι γινεται κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. τον λο δεν τον εχουμε,ουτε καποιον ανταξιο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. καλα γαμησε τα!σιχαμα ειναι πολυ μικρη λεξη πλεον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. εγω θυμαμαι του γκιρλς ουαν καπ...χαχααχααχαχαχ


    κυκλοφορουσε σαν βιντεακι στο σχολειο...αηδια χαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Πιστευω του χρονου κατι θα εχουμε στη θεση του δεν μπορει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ναι ρε επειδη το εκανε εικονα ο apoag το ανεφερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Ποστάρει σχεδόν πάντα και τις κατάλληλες φωτογραφίες στο εισαγωγικό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Δεν μπορεί επειδή δεν είχε ούτε τότε την διαύγεια στα κρίσιμα. Ενδιαφερόταν πρώτα να σκοράρει και μετά να πασάρει. Κόμπο με έμφαση στο δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Ένα mini tribute για τους παλιομέταλους του blog. Νοσταλγικό σαν τα early eighties...
    SLEDGEHAMMER {sledgehammer} marquee club 1984
    https://www.youtube.com/watch?v=-zdPXda_tFw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Φανταστείτε το Revenge of rock πριν αρχίσει το "σκληρό" πρόγραμμα.
    Saxon - Princess of the Night (live '83)
    https://www.youtube.com/watch?v=rDZPBqVrKHE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Κλείνω με το καψούρικο της βραδιάς. Καλό σας βράδυ!
    Whitesnake - Don't Break My Heart Again
    https://www.youtube.com/watch?v=SMT-Uyxy5pg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Πο ρε φιλε κομματαρα. Τους εχω δει live στο Wembley μαζι με τους Thunder. Aν και ο Coverdale εχει χασει εντελως την φωνη του εστω και που ακουγες την τελεια μουσικη απο πισω ενιωθες ανατριχιλα. Επισης ισως λιγοι να ξερουν οτι ο Coverdale ητανε ο lead singer σε ισως 3 απο τα καλυτερα αλμπουμ των αγαπημενων μου Deep και πολυ μπερδευουν κομματαρες σαν το Burn θεωρωντας οτι ειναι ο Ιαν. Επισης ειναι φοβερο να δεις ποσοι περασανε απο Deep και μετα φτιαξανε φοβερα συγκροτηματα σε αλλα που κανανε. Ονοματα να μην λεμε αλλα για ορεκτικο: Lord, Ritchie, Coverdale

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Ρε τι διάολο, μόνο εγώ ακούω rock & roll εδώ μέσα? ;Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Δε χωρά τώρα Νέρι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Thanks ρε Κωστή! Βασικά, άμα ήταν Πέδουλας στον πάγκο τους, θα τους έδινα ένα 40% πιθανότητες... Τώρα με ένα 25αρι χαριστικό και πολύ είναι... Αυτή η ήττα στην Αρμάνι μας τσάκισε, φίλε... Ουδέν κακό όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Thanks ρε μαγκες, με κάνετε και κοκκινίζω από ντροπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. θυμαμαι να ειμαι σε ενα μαγαζι,να παιζει αυτο το κομματι και να εχω πιει 6-7 μπακαρντια και να το ακουω,νομιζα εκεινη την στιγμη οτι ειναι το αλυτερο κομματι στον πλανητη!χαχαχαχ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Πολύ κούνημα δε ρίχνει ο Biff ρε Μήτσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Ρε ένας Biff υπάρχει, εκείνος των Gluecifer (Biff Malibu)! Οι άλλοι είναι αδερφές του ελέους... ;Ρ

    http://www.youtube.com/watch?v=JmajbHfB5T4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. χαχαχαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. κυριακατικη progia!https://www.youtube.com/watch?v=Jqb8l_VkJx0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. θα μπορουσε να σταθει στον ολυμπιακο?http://nba.sport24.gr/article/2725676/season-high-o-thanasis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. http://www.redhoops.gr/?p=2646

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. πιστευω οτι εχει καλα στοιχεια..αλλα αυτο που βλεπω στο βιντεακι ειναι παιδικο επιπεδο..παραλια εντελως..απο εκει και περα ομως γιατι να μην δωσουμε μια ευκαιρια??εδω εχουμε δωσει τοσες στον κατσιβελη και ακομα περιμενουμε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Αντε και εμεις τη δινουμε, αυτος την θελει? Τον ρωτησαμε? Εγω για καποιο λογο δε τον κοβω να θελει να φυγει απο το αμερικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Γιατι ρε Μιχαλη οι Deep Purple, Rainbow, Whitsnake τι ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Hard rock.
    Το rock'n'roll είναι άλλο πράγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Δε ξέρω, AOR/FM Rock, Hard Rock - πάντως σίγουρα όχι rock & roll... Πρόσεξε, το βασικό element για μένα είναι το "roll" και όχι το "rock"... Πολύ πρόζα, πολύ επίδειξη (είμαι ωραίος γκόμενος και παίζω το όργανο μου -χεχε- τέλεια), αλλά καθόλου ψυχή... OK, σαφέστατα και είναι ογκόλιθοι (saleswise) και σαφέστατα έχουν κάποια κομμάτια που μου αρέσουν (το Still of the Night έχει riff-άρα!) αλλά Coverdale? Ο τύπος είναι δευτεράτζα, ούτε στους Purple δε τα κατάφερε, τον έκανε σκόνη ο Hughes για πλάκα ("buuuuuuurrrrnnnnnn!")... Οι Rainbow δε, χωρίς τον Dio, θα ήταν 2nd hand Purple... Tους έσωσε η φωνάρα (ο μοναδικός λόγος να γουστάρω τραγούδια για σπαθιά και δράκους, RIP)... Πέρα από τους Sabbath, δε θα διάλεγα να ακούσω κάτι άλλο από τα "γνωστά" (ας πούμε) εκείνης της εποχής. Αυτός ο και καλά, classic rock ήχος, με ενοχλεί όσο ο Ρουβάς!

    Από τα "εμπορικά" groups που ακούει σωρηδόν η hard rock/metal κοινότητα στην Ελλάδα, rock & roll (αγνό, ανόθευτο, γνήσιο και bad to the bone) είναι μόνο οι AC/DC και οι Motorhead... Τόσο που να αναρωτιέμαι γιατί μπαίνουν στα ράφια με τα metal προϊόντα (ειδικά οι τελευταίοι, οι πρώτοι το 'χουν καταλάβει πια ότι είναι γελοίο και τους μεταφέραν)...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? ;Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Σαφέστατα! Νομίζω ότι θα περάσει από τα λημέρια μας Μήτσο, είναι που είναι γαυράκια, αυτός θα φτιάξει, θα δουλέψει και θα σκάσει μύτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Δεν είναι η street εμφάνιση, είναι το street γενικώς Μακ και ENNOEITAI ότι πρωταρχικά έρχεται η μουσική, αλλά δεν παίζει ρόλο να είναι και κάποιος του δρόμου και όχι του κομμωτηρίου?
    Οι Lizzy είναι πολυαγαπημένοι, γαμηστεροί και εννοείται του δρόμου, Αλλά προπομποί metal σε τι? Για τις δισολίες? Δεν ακούω metal πουθενά και σε κανένα album τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Προπομποί του NWOBHM για τις δισολίες τους. Αυτό αντέγραψε ο Steve Harris και το μετάλλαξε σε metal στο όνομα της εξέλιξης (εδώ γελάμε αλλά ας μην το παρακάνουμε).
    Το επικό-φανταστικό στοιχείο που είχαν σε κάποια τραγούδια τους, όπως επίσης κι ο λυρισμός στη μουσική τους.
    Τα τρία αυτά στοιχεία υιοθετήθηκαν-αντιγράφηκαν (όπως θέλεις το λες ανάλογα με το που ανήκεις, όχι εσύ γενικά εννοώ) από τον μπασίστα/συνθέτη/στιχουργό/ιδρυτή/παραγωγό τον Maiden.





    υ.γ. Οι Thin Lizzy είχαν street feeling αρχικά όπως και ο Rory, αλλά όταν επενέβει η αγία δισκογραφική εταιρεία άλλαξαν style στα late 70's.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Συμφωνώ, δε το έπιασα πριν. Αυτός ο προσεταιρισμός που συχνά κάνουν οι μεταλλάδες (ΟΚ, το hammer βασικά, τουλάχιστον όταν εγώ ήμουν έφηβος...) είναι που με ενοχλεί αφάνταστα! Θυμάμαι για παράδειγμα να έχω διαβάσει ότι το Raw Power των Stooges ήταν metal και να κινδυνεύω να τυφλωθώ από το μέγεθος της επικής μαλακίας, που κάποιος τόλμησε να γράψει (θυμάμαι και όνομα, αλλά άστο να πάει...). Να σου πω κάτι, χωρίς να έχω εντρυφήσει όπως εσύ και πιθανότατα και τα υπόλοιπα παιδιά εδώ μέσα, στο NWOBHM και εκεί δε βλέπω κοινά στοιχεία, που να προδιαθέτουν "σκηνή" και ιδίως μεταλλική. Δηλαδή τι σχέση έχουν οι Saxon με τους Diamond Head και τους Maiden?
    Αυτό δε με τις δισκογραφικές, είναι same old story. Παρόλα αυτά οι Lizzy και ο Ρόραρος καταφέραν να μη βάλουν πολύ νερό στο κρασί τους, πιστεύω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Όλα υπό συζήτηση είναι εκτός ίσως από τους AC/DC. Η μόνη μπάντα που δεν άλλαξε ύφος, χαρακτήρα, μουσική και ενδυματολογικό κώδικα με την πάροδο των χρόνων ή με την βαρύνουσα επιπλοκή της κονόμας.
    Το NWOBHM ήταν αρχικά ένα πρώιμο punk'n'roll ή μια μετεξέλιξη του κορεσμένου πρώιμου punk. Τα συγκροτήματα που μπορούσαν να γίνουν μεγάλα από αυτό το ιδίωμα ήταν λίγα και στην ουσία μόνο 3 ξεχώρισαν. Maiden, Leppard, Saxon. Οι Diamond Head, Samson, Angelwitch, Demon, Praying Mantis και Raven που θα μπορούσαν το κάτι παραπάνω χάθηκαν επειδή έμειναν στάσιμοι.
    Ακόμα και οι Venom ήταν punk έτσι όπως αρχικά έπαιζαν. Μη σου πω ότι πολύ καλό κίνημα ήταν και το αρχικό thrash. Γι'αυτό τότε οι επικομεταλλάδες και οι κλασικοί μεταλλάδες χαρακτήριζαν τους thrashers punk-ιδες.


    υ.γ. Να ασχοληθώ με μουσική ή με μπάσκετ τελικά; Ακόμα δεν ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Μιχαλη με ολη την εκτιμηση νομιζω οτι κανεις ενα λαθος εδω. Λες για την ελληνικη κοινοτητα που οντως ακουγε αυτα και μου αναφερεις τους black που τους ξερουν οι παντες γιατι απλα αυτοι το ξεκινησανε. Οταν ομως μιλαμε για μεταλ και μου αφηνεις απο εξω Metallica, Iron kai Slayer εχουμε θεμα. Ο Coverdale ειχα απλα φωναρα στα 3 αλμπουμ των Deep. Λεγοντας για κλασσικους ηχους λογου χαρη βαζεις μεσα και τους Led με ισως τον καλυτερο lead singer απο ολη την rock kai metal kai οτι αλλο σκηνη? Ισως και στους top 5 ολων των εποχων απο ολες των ειδων μουσικες? Οταν λες για Rainbow και δεν αναφερεις Richie ειναι ιεροσυλια. Μακραν ενας απο τους καλυτερους κιθαριστας ολων των εποχων με τεχνικη σαν κανενας αλλων στην ιδια λιστα μαζι με Hendrix, Page Jeff Beck etc. O Tommy Ioni με την φυγη του υπερμεγιστου Ozzy ποτε δεν εκανε οτι και πριν και αυτο φανηκε που κανανε δισκο παλι μαζι και τα σαρωσανε ολα. Ο Richie κρατησε τους Rainbow με τον καθε απιθανο για τραγουδιστη. Εδω μιαμε για Ροκ και σου βαζω μεσα και το μεταλ το οποιο εχει καποιους συγκεκριμενους ηχους, τραγουδιστες, κιθαριστες που μπαινουν στην ιδια κατηγορια ασχετα εαν ειναι ροκ, μεταλ, πανκ ροκ η κατι αλλο. Τελος να πω οτι οταν λες rock and roll εμενα μου ερχετε στο μυαλο ο Chuck Berry για παραδειγμα και θα εντυπωσιαστεις τρομερα να διαβασεις ποσους και ποιους εχει επηρεασει με την μουσικη του απο ροκ και μεταλ σκηνη.C σκηνη.οταν λε ΠιOzzy Ξ Jeff ιμΙσωςoverdale

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Υπάρχει λογική σε αυτό που λες. Οι Venom μου αρέσουν τρελά, έχουν χιούμορ που κανείς από την black metal κοινότητα δεν έπιασε ποτέ, είναι χύμα (μοτορχεντίζουν άσχημα!) και γενικώς ρολάρουν για μεταλλική μπάντα! Επίσης, και για το thrash, είναι από τα παρακλάδια που πάντα έκανα κέφι. Είτε το αμερικάνικο, είτε το ευρωπαϊκό (ειδκά Sodom).
    Πάρε και μια μπάντα που έχει παίξει τα πάντα, το ίδιο καλά (στο τελευταίο progressive-ίζουν, αλλά πάλι σκοτώνουν) και λατρεύω, εδώ σε κάτι πιο παλιό και κλασικό, βέβαια.. Χαιρετώ για την ώρα...
    https://www.youtube.com/watch?v=d9Qdj7pt7Iw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Παιδια η αποψη σας για τον Matt Barlow ποια ειναι?εγω τον θεωρω μεσα στους κορυφαιους αν και ειναι πολυ υποτιμημενος πιστευω.....Δεν ασχολουμαι καιρο με την Metal σκηνη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Υπάρχουν πολλοί καλύτεροι. Αν θέλεις ρώτησέ με να σου πω μερικούς από κάθε είδος για να κάνεις μια αρχή.
    Καλός πάντως ο Barlow. Όχι κορυφαίος.
    Άκου τον πρώτο τραγουδιστή τους και τον lead κιθαρίστα τους σε αυτό το τραγούδι.
    https://www.youtube.com/watch?v=O1FW93pK9Pc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Δεν περίμενα ποτέ από σένα να κάνεις αναφορά σε μια τέτοια μπάντα.
    Αντέγραψαν υπερβολικά αλλά το έκαναν άψογα σε σημείο που να απέκτησαν δική τους ταυτότητα. Θα τους χαρώ αν πραγματοποιήσουν την υπόσχεσή τους για διάλυση και δεν επιστρέψουν.
    Ο Lee έχει την Rise Above records και πάει πολύ καλά. Η σύντροφός του είναι Ελληνίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. http://www.gazzetta.gr/basketball/article/602781/xeperase-ton-tzorntan-o-ntoyrant


    επειδη ειχαμε και μια συζητηση για τζειμς και ντουραντ :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Χαχα, γιατί ρε, είμαι τελικά τόσο one track minded? Οι Cathedral είναι κοινό σημείο αναφοράς/λατρείας για την παρέα μου. Μοιάζει μετά από χρόνια, σαν ο κάθε ένας από μας να έφερνε το δικό του fave piece και να γινόταν κοινός τόπος. Εγώ τους Hellacopters και τους Turbonegro, ο Μάνος τους Cathedral, o Μήτσος... ένα κάρο άλλα! Τεσπά, τους λατρεύω και αν το πιστεύεις, ΠΟΤΕ δε τους έχω δει Live... Πάντα (μα πάντα όμως), κάτι γινότανε και τους έχανα. Την μια φαντάρος, την άλλη εκτός Ελλάδας, την τελευταία ήταν άρρωστος ο μικρός...

    Η Rise Above έχει πάρει το όνομά της από το classic των Black Flag. Είναι ηγετική φυσιογνωμία ο Dorian! Μου αρέσουν αρκετά από τα groups που έχουν περάσει κατά καιρούς από τα χέρια του, επίσης. Υπήρχε μια περίοδος δε (από το Ethereal Mirror ως το Endtyme) που νόμιζα ότι μαζί με Hellacopters, είναι οι μόνες μπάντες/λόγοι, κάποιος να ακούει rock & roll... Αυτό που γουστάρω είναι οι κιθάρες τους.. Βάζουν στο blender με την ίδια άνεση τους Sabbath και τους MC5, χωρίς να ακούγεται περίεργο!

    Πάρε και τον λόγο που ξεκίνησε το κόλλημά μου, μαζί τους:

    http://www.youtube.com/watch?v=YplcjHG3lC0

    Το intro είναι ΚΟΛΑΣΗ! Κιθάρες σε συχνότητες θορύβου που από ένα σημείο και μετά, δεν αντέχονται και καπάκι ο βρυχηθμός λονταριού την ώρα που κατασπαράζει Χριστιανό, ενώ εκείνος ουρλιάζει από πόνο και απόγνωση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Ναι φίλε, αλλάξανε τουλάχιστον 2 φορές για να μην σου πω τρεις.
    Ο τρίτος δίσκος -που ήταν ο πρώτος του Barlow- ήταν και ο πιο "σκοτεινός" τους. Πολύ δύσκολος σαν άκουσμα αλλά φυσική εξέλιξη του δεύτερου. Από τον τέταρτο και μετά, έγιναν οι Metallica του Αμερικάνικου power.
    Αν έχεις τα 5 πρώτα τους albums (είναι παρατηρημένο ότι τα 5 πρώτα albums ενός συγκροτήματος είναι και τα καλύτερά τους) είσαι δισκογραφικά υπερκαλυμμένος.
    Μιλάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Χεχε, βάζεις πολλά στο τραπέζι και είμαι γραφείο τώρα. Επιγραμματικά, δεν αντέχω τους Zeppelin. Δε μου κάνουν αίσθηση, γιατί μπορώ να σου πω κάθε riff, από κάθε "τραγούδι τους", από ποιο old blues έχει κλαπεί και μάλιστα χωρίς αιδώ!

    Έχω διαφορετική άποψη από τον (πολύ μάλλον) κόσμο, γιατί το τι σημαίνει κορυφαίος κιθαρίστας επίσης... Για μένα ο Chuck Berry, o Link Wray, o Cliff Gallup, o Scotty Moore, o Keef, ο Steve Cropper, o Eddie Hazel, o Johnny Ramone, o Johnny Thunders, είναι και ανώτεροι και έχουν προσφέρει πολλά περισσότερα στη μουσική, από αυτούς που συνήθως ακούγονται να αναφέρονται, αλλά ανοίγουμε πάλι ατέρμονη κουβέντα!!! ;Ρ

    Το να ξέρει κάποιος να πάιζει το όργανό του (στο έγραψα πιο πάνω και δε με έπιασες), δε σημαίνει κάτι... Το θέμα είναι να δημιουργίες θρύλους και να καινοτομείς... Ή 'εστω να groove-άρεις και να κουνάς κώλους!

    Για παράδειγμα, ο τύπος από τους Purple (πως τον είπαμε..? ;Ρ), έπαιξε καλύτερα (για μενα πάτα) στα νιάτα του με τους Savages του Screaming Lord Sutch, από ότι κάπου αλλού... Γιατί ρόλαρε και δεν ήταν φλύαρος!

    Καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Καλημέρα!
    Αν περίμενα από σένα κάτι που έχει να κάνει με doom ταμπέλα θα ήταν μόνο οι Saint Vitus που έχουν πολύ έντονο το punk στοιχείο. Ειδικά στα πρώτα τους...
    Ειλικρινά έπεσα από τα σύννεφα.

    υ.γ. Ίσως το αγαπημένο μου κομμάτι των Cathedral είναι αυτό (μετά την προτροπή "come on now!" δίνεις άνετα ρεσιτάλ hobgoblin χορού):
    https://www.youtube.com/watch?v=h2lCd68fw60

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Να κι ένα πρώιμο Vitus live με τον Scott Reagers στο μικρόφωνο. Ντοκουμέντο!
    https://www.youtube.com/watch?v=Jwv61NxHTS4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Καλημέρα!
    Έχω την εντύπωση ότι τα έχεις λίγο μπερδεμένα αδερφέ.
    Η απάντηση του Μιχάλη από κάτω θα σε κατατοπίσει για τα ακούσματά του.
    Όμως, έχω κάποιες σοβαρές ενστάσεις. Στην ουσία σου παραθέτω τις παγιωμένες απόψεις των μεταλλάδων:
    1. Ο καλύτερος ίσως metal κιθαρίστας όλων των εποχών σε τεχνική κατάρτιση είναι ίσως ο Malmsteen.
    2. Μάλλον ξεχνάς τη συνεργασία Iommi/Dio που γέννησε το Heaven and Hell (θεωρείται άλμπουμ-σταθμός και κορυφή από τους μεταλλάδες για το κλασικό μέταλ) και το Mob Rules.
    3. Τι ακριβώς σάρωσε ο Iommi με τον Ozzy στο άλμπουμ που κάνανε μαζί πέρσι; Τα charts της κονόμας; Πιο καινοτόμο ήταν το Headless Cross με τον Tony Martin παρά το 13.
    4. Reunion χωρίς τον Bill Ward δεν υφίσταται. Εδώ οι Zeps χωρίς τον Bonham οδηγήθηκαν στη διάλυση. Πού πάνε οι Sabbath και τι θέλουν να μας αποδείξουν. Ότι θα καινοτομήσουν ξανά μετά από τις 13 Φεβρουαρίου του 1970;
    5. Ο Coverdale είναι ο μεγαλύτερος άφωνος τραγουδιστής μεγάλης ροκ μπάντας. Υπερεκτιμημένος του κερατά. Είχε πολύ καλά μπάσα στη φωνή του στην αρχή της καριέρας του και τίποτα παραπάνω. Πάντα θεωρούσε τον εαυτό του καλύτερο του Plant αλλά θα μπορούσε να είναι ανώτερος μόνο στην κίνηση με το μικρόφωνο επί σκηνής (επειδή κρατούσε ανάποδα το μικρόφωνο και το επεδείκνυε ώς προέκταση του μορίου του).
    Κι αν θέλεις απόδειξη, άκου πως τραγουδάει ο Robert Plant ακόμα και τώρα που ο Coverdale δεν μπορεί ούτε το όνομά του να πει επί σκηνής (στο live φαίνεται αν έχεις φωνή κι όχι στο studio).
    Δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Plant ούτε στον ύπνο του.
    https://www.youtube.com/watch?v=_fi0TWY2lBQ&feature=youtu.be

    Φυσικά με τον Dio, δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης. Τον πατάει κάτω ο κοντός για πλάκα ακόμη και σε δικό του τραγούδι (του Coverdale εννοώ).
    https://www.youtube.com/watch?v=3RiJKuYvy0s





    υ.γ. Μιχάλη, sorry που το κάναμε μουσικό blog για λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Χεχε, αφού τα 'χουμε ξαναπεί ρε, Wino's the Master! Τα πρώτα στην SST (εταιρεία των Black Flag - να τοι πάλι!), είναι από τα πρώτα doom που αγόρασα! Κάνω κέφι doom ρε, πολύ μάλιστα! Βασικά πιο πολύ από stoner, που υποτίθεται έχει πιο πολλά Punk στοιχεία... Μιας και αναφέρθηκαν δυο φορές οι Flag, πάρε (αν δε το έχεις ήδη) το My War... Καρά-classic!!! Album που έφερε αναστάτωση στην τότε hardcore punk κοινότητα (και συνεχίζει...). Punks που μακραίνουν τα μαλλιά τους και θεοποιούν το Vol. 4!!!! Το 'χω σίγουρο ότι θα αρρωστήσεις!!!

    Ο άλλος κολλητός μου τώρα τελευταία με έχει πρήξει με τους Ghost και παρόλο το hype, μου αρέσουν πάρα πολύ! Πως σου φαίνονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Τι sorry ρε φίλε? Μακάρι να πηγαίνει καλά η ομάδα και να ασχολούμαστε με μουσική μέχρι να έρθει το άλλο παιχνίδι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Πολύ hype και περιμένω να ξεφουσκώσουν κάποια στιγμή. Πόσο πια να καινοτομήσουν οι Mercyfull Fate της δεκαετίας που διανύουμε;
    Αν βγάλουν τις στολές τους ίσως πάθουν τα ίδια που έπαθαν οι Kiss σε αντιστοιχία.
    Θεωρώ ότι είναι προκατασκευασμένη μπάντα από τις εταιρείες και να σου πω την γνώμη μου, είδαν φως και μπήκαν.
    Πήδηξαν στο βαγόνι του occult doom rock που αναπτύχθηκε τελευταία και συνεχίζουν μέχρι την επόμενη στάση.
    Ρίξε μια ματιά στον "king diamond" χωρίς make up... Ίδιος ο Lee Van Cleef!
    https://www.youtube.com/watch?v=6l2FEHr_Yzg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. O Henry Rollins είναι ο ψυχάκιας εε;
    https://www.youtube.com/watch?v=2yJIdLFzatw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Ήταν... Πλέον είναι από τις πιο σεβαστές μορφές στο mainstream, τόσο που η punk σκηνή εδώ και μια δεκαετία, μέσω του Thrasher (περιοδικό για sk8 και punk) τον βγάζει "biggest sell out motherfucker of the year", κάθε μα κάθε χρόνο!
    Είχε κάνει αφιέρωμα στο άλλο μου blog και ραδιοφωνικά και μέσω της LA Weekly για την ανακάλυψη που κάναμε στα tapes των Heartbreakers του J. Thunders και το reconstruction> Από τότε δηλώνει φαν μας, και μιλάμε με mail κάποιες φορές. Πολύ μορφωμένο και cool άτομο πάντως...


    http://henryrollins.com/kcrw/detail/kcrw_broadcast_189_111012/


    http://www.laweekly.com/westcoastsound/2012/11/09/fanatics-henry-rollins-kcrw-show-tomorrow-night-new-york-city-is-a-helluva-a-town

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Χεχε, όντως! Πάντως (βρίσε με), τους ακούω πιο άνετα από ότι τους Fate... Κοίτα, το image όπως λέγαμε και χθες, παίζει ρόλο κάποιες φορές, κακά τα ψέματα. Επειδή και συ είσαι φαν των KISS φαντάζομαι, (ποιος δεν είναι?), δεν έφαγες ξενέρα όταν είδες τις σκατόφατσές τους? Εγώ παρακαλούσα στο live να είναι μπογιατισμένοι και ευτυχώς, ήταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Να κάνω και μια τριπλή αναφορά στο αβατάρ μου μην πέσει φωτιά να με κάψει...
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f4/Scott_Weinrich_-_Wino.jpg/427px-Scott_Weinrich_-_Wino.jpg

    Τα τρία καλύτερα συγκροτήματα που δημιούργησε ή έλαβε μέρος:
    Saint Vitus - Ice Monkey
    https://www.youtube.com/watch?v=ZLELoVlJyWo

    The Obsessed Live SD 94' part1
    https://www.youtube.com/watch?v=TyM75-GpjJg

    Spirit Caravan - Lost Sun Dance - live Stuttgart 1999 - Underground Live TV recording
    https://www.youtube.com/watch?v=xT3t-_CTAyI


    υ.γ. Μιχάλη, έχεις παρατηρήσει τα αυτοκόλλητα στο ταυράκι του Chandler;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Όχι, δεν είμαι fan των Kiss και δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν θα υπάρξω ποτέ. Χίλιες φορές να ακούω Queen και τη φωνάρα του Mercury.
    https://www.youtube.com/watch?v=hFDcoX7s6rE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Μιας που το ριξατε στη μουσικη ας συμβαλω και εγω με τον οβολο μου. Σε πιο progressive μονοπατια κλασσικα...


    https://www.youtube.com/watch?v=4ekpOZzD5RA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Με αυτο απεδειξε οτι αν παιζαμε εμεις, δικαιως δεν θα τον παιρναμε ποτε τηλ να παιξει μαζι μας τον εγωισταρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Επιβαλεται να τους κερδισουμε και ευκολα κιολας. Δε θελω να δω τσουκου τσουκου και νικη με τα χιλια ζορια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Χεχε, like! Μου αρέσει να κάνω τον κολλημένο σε τέτοια θέματα ρε, αλλά δεν είμαι (και τόσο)... Γουστάρω τέτοιο κουβεντολόι, όσο με το μπασκετικό ή τα βυζιά (βυζγια για τον Μητσάρα!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Αμα το κανεις για να ξυπνας παθη, καλο ειναι ως ενα βαθμο, οποτε πασο. Παντως οι Slade κοματια σαν τα innuedo, who wants to live forever, show must go on και πολλα ακομα δε τα εχουν ουτε ονειρευτει. Παρε και ενα αγαπημενο απο το ντεμπουτο των Queen που ειναι στα γουστα σου...
    http://www.youtube.com/watch?v=o2ZxV7wul8A

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. Οι Queen υπήρξαν τα πάντα. Έχω κι εγώ όλους τους "καλούς" δίσκους φυσικά.
    Ο Mercury επισκιάζει ακόμα και την Καμπαγιέ σε συναίσθημα και χροιά (να μη σου πω).
    https://www.youtube.com/watch?v=EaAExrGO5Ks

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. Για να δουμε, λενε οτι ισως προλαβει και ο Περπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. O Φρεντυ ειναι ο GOAT απο ολες τις αποψεις. Τι να λεμε τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή