Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Dunkston, λέμε!

Καλημέρα!
Το περσινό κρυφό σχολειό με post που ξεκινάνε να γράφονται όταν το ρολόι δείχνει 01:20 π.μ., μάλλον θα συνεχιστούν και φέτος, καθώς φαίνεται... ΟΚ, περάσαν κάποιες μέρες από το παιχνίδι με τους Bαυαρούς, αλλά όχι τόσες ώστε να μη χωρά κουβέντα. Οπότε πάμε:

* Μου αρέσουν πολλά πράγματα φέτος και όλα δείχνουν να βαίνουν λίαν καλώς για αρχή, εκτός... από τα γούρια! Έχουμε να κάνουμε τέτοιο καλό ξεκίνημα, από εποχής Γκέρσον... Αν αυτό δε σας φοβίζει, πάω πάσο, αλλά εγώ έχω αρχίσει και την ψάχνω... Και όχι δε κάνω καθόλου πλάκα, μπορεί να χτυπιόμουν στο παιχνίδι με τη Μπάγερν για τη διαφορά που χάσαμε, για τις βολές - evil eye που δε μπαίνανε, από ανθρώπους που ίσως πιο δύσκολα να χέζουν από το να τις σουτάρουν (βλ. Ματ και Σλούκι - άσε που δε προλάβαινα να πάρω και τη μάνα μου να τους ξεματιάσει, θα μου 'πιανε κουβέντα για το αν τρώνε καλά τα εγγόνια της πάλι...), αλλά κάπου ενδόμυχα, ίσως και να μη με πείραζε το να χάσουμε... Ρίξτε όσο σιχτίρι θέτε, τίποτα δε θα άλλαζε βαθμολογικά ή επί της ουσίας. Σαφέστατα και δε γκρινιάζω που κερδίσαμε, αλλά αν κάνουμε το 4/4 (όπως τότε με τον Ταβερνιάρη - btw, χαριτολογώ για το nick, μου είναι ακόμη πολύ συμπαθής), θα αρχίσω να ανησυχώ σοβαρά και μόνο μια εγκυμοσύνη της Ολυμπίας θα με συνεφέρει!

* Από αλλού περίμενα να μου 'ρθουν φέτος τα πρώτα θετικά μηνύματα, από αλλού σκάνε, αλλά ποσώς με νοιάζει! Τουτέστιν, frontline είχα κατά νου, winning ability χωρίς Span/Law μας προκύπτει, με Βαγγελάκη μέρα με τη μέρα πιο σίγουρο (στα έγραφα ρε παλίκαρε, δε στα έγραφα?!), με Σλούκι να clutch-άρει λες και είναι πειραγμένο video-game και Lojeski να 'χει κλέψει καρδιές όλων και να προστάζει κόσμο και κοσμάκη σε συχνές τακτικές ανακυβίστησης (κατά το κοινώς λεγόμενον, κωλοτούμπες). Δηλαδή, όταν επανέλθουν Law/Span πλήρως, τι να περιμένουμε?! Τώρα που το θυμήθηκα, ακόμα υπάρχουν τύποι που εκφράζουν αμφιβολίες για τις θεωρίες μου περί guards καθώς επίσης και αν η δική μας backcourt είναι με διαφορά η καλυτέρα ανά τας Ευρώπας (κάτι σα μια αρσενική εκδοχή της Νίκης Μπάκουλη, ένα πράμα τώρα, μόνο που εγώ έχω κάθε λόγο να το διαλαλώ χωρίς υποψία χλεύης, αυτή???).

* Frontline, ο Πριντ επανέρχεται. Θα έλεγα να μου το πιστώσετε και αυτό, αλλά θα κάνω λίγο κράτει ακόμη να δω αν όντως είναι λόγω... Βιβής (χεχε..). Πάντως το κορίτσι, μια χαρά μου λένε οι πηγές μου, δίνει την παρουσία της στο Φαληρικό στάδιο. Το ότι θα κοίταζα και τα γκομενιλίκια, για να δω προς τα που πάμε, δε το περίμενα, αλλά αν είναι να ξανανέβει ο Γιώργαρος, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και εδώ... Έπαιξε και για Pet προχθές. Είπα Pet? Είναι αυτός που φοβόμουν περισσότερο ως καλοκαιρινό απόκτημα (άντε, για τους χαιρέκακους θα βάλω και το "δεν πίστευα" ως εναλλακτική), αλλά μου δίνει και καταλαβαίνω ως τώρα και παράπονο ουδέν για αυτό! Φαινόταν ότι ήθελε ένα καλό ψυχολογικό push και αυτό (ευτυχώς) ήρθε με το ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα. Έχω την αίσθηση πια, ότι θα ανεβαίνει και θα μαθαίνει μόνο, πλέον.... Κάτι που σε αντίθετη τροχιά, δε βλέπω να συμβαίνει για Simmons. Εύχομαι να ξεψαρώσει σύντομα, γιατί απλά ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να είναι τόσο χάλια, όσο θέλει να μας παρουσιάζει σε παιχνίδια εκτός Ελλάδας (συμπεριλαμβανομένου και αυτό με τον βάζελο - btw πάλι, δε σας χάλασε έτσι? Στο 90 και να καίει, ο "Κάγκουρας" και το "μοντέλο" έχουν βαλθεί να τρελάνουν πολλούς φέτος και ανάμεσα σε αυτούς από ότι μαθαίνω και πολλούς Ολυμπιακούς, χεχε...). Ο Dunston δείχνει να 'ναι αυτό που 'πε στη διαβόητη συνέντευξή του ο Law. Μια "new improved version" του Hines. Εύχομαι να μην έχει άδικο, αλλά δείχνει ότι κόβει το μάτι του μπασκετικά, αφού είπε (το αυτονόητο) για το ότι δε τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ Span και "Πλούταρχου"... Για Begic, μην ακούω μαλακίες... Ας τον δούμε πρώτα και μετά ας κρίνουμε...

* Μπαρτζώ γερά, πάρε μου τα βρακιά (και όχι δεν ειρωνεύομαι!!!). Απλά, κάνει μέχρι ώρας όσα ήλπιζα και έγραφα το καλοκαίρι. Φανερά απαλλαγμένος από τα "πρέπει" της περυσινής season, έκανε την ομάδα που ήθελε (σε ένα καλό βαθμό, μη ξεχνάμε σε κάποιες θέσεις, τι πρώτες επιλογές είχε, που για διάφορους λόγους δε του/μας κάθισαν...) και επιμένω, είναι στοίχημα, αλλά αν του βγει, θα τρίβουμε μάτια... Στο κάτω-κάτω, και ο Γενάρης έχει μεταγραφική περίοδο...

* Τελικά ο Βασίλης πόσο παρτάκιας είναι? Σήμερα επληροφορήθην (αυτό που φάνηκε και από γηπέδου, ακόμα και on cameras δηλαδή) ότι ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα δεν έχει να κάθεται έξω, όταν δε τραβάει... Αλλά και όταν είναι μέσα, έχει όλα τα ΟΚ στον κόσμο να πράττει "τα γνωστά", χωρίς κανέναν να ξενερώνει ή να τσαντίζει... Αλήθεια, θέλει και ρώτημα το "γιατί"?

* Ρεάλ σκορπίζει σε Ευρωλίγκα και ACB, Μπάρτσα που ψάχνεται, CSKA σε κρίση πανικού και ταυτότητας, ο ΠΑΟ σε κακό χάλι, με μόνο δημιουργό τον ακατανόμαστο, εμείς σε φάση αναδιάρθρωση και Φενέρ σε παροξυσμό.... Calm down λέω εγώ, που είμαι και ενθουσιώσης τύπος κιόλας... Όλοι θα κάνουν (τις φυσιολογικές) κοιλιές και όλοι θα κοιτάξουν να ρεφάρουν... Το θέμα είναι, αν αυτό θα γίνει "όταν πρέπει"... Το ποιοι θα συνεχίσουν και με τι roster, από Φεβρουάριο και μετά, ίσως τότε, να μας πει περισσότερα... Αλλά μόνο τότε και πάλι, ίσως...

* Τελικά έχετε δίκιο, δε μοιάζει ο Σλούκι με Σπαν, αν και έχει πάρει ήδη πολλά, απ' αυτόν! Θα γυρίσω (το υπόσχομαι, είναι η τελευταία φορά, αν και δε κάνω και συχνά κωλοτούμπες...) σε αυτά που δήλωνα κάνα 6μηνο πριν. Ο Παππάς του μοιάζει! Ο τύπος, απλά "το ΄χει". Και σε κάτι τέτοια, είναι αυτό ακριβώς, να "το 'χεις", δηλαδή... Έκανε πολύ κακό στον εαυτό του τόσα χρόνια και σαφέστατα δεν μπορεί να 'ναι όλα όσα ακούγονται, μούφες, αλλά ο βάζελος κέρδισε στην κόλαση του Pionir καθαρά και μόνο λόγω αυτού (άντε και ότι κάποιον γνωστό μας αντέγραψε ο Πέδουλαξ και έβαλε κοντό σχήμα στο τέλος...). Θα την πω την αμαρτία μου, τον κάνω κέφι (όχι βέβαια με την σχεδόν gay approach του ανεκδιήγητου Χατζητέτοιου - "κα-τα-πλη-κτι-κος"!), αλλά επειδή γουστάρω κωλόπαιδα που έχουν τα καύκαλα να σε κάνουν θες δε θες, να τους παραδέχεσαι. Και ας είναι αντίπαλος.

Πάω για ύπνο, αφήστε ότι έχετε ευχαρίστηση...

497 σχόλια:

  1. καλημερα,ας κανω εγω σεφτε πρωινο..
    εγω θεωρω οτι εχουμε θεμα στους ψηλους-και οχι ποσοτικο,αλλα ποιοτικο,οσο και αν ειναι νωρις.
    οταν γυρισει ο πετ θα εχουμε μια ακομη λυση,θα προτιμουσα ομως καποιον αλλο στη θεση του μπεγκτις-και δεν ειναι εμμονη,οχι δεν τον ειδαμε,πως τον κρινουμε;σωστο..
    αλλα..το παιδι ειναι αργο-τραυματιας,δεν πηδαει εφημεριδα,ειναι εκτος πικ-εν ρολ-εκτος ποστ.
    ας δωσουμε λοιπον την ευκαιρια,αλλα θεωρω οτι δεν θα κανει τη διαφορα.και η διαφορα ειναι να παιζει 10 λεπτα και να δινει το μαξιμουμ και αυτο που πρεπει.και αυτο αρκει,αλλα και αυτο θα ειναι δυσκολο.τεσπα ας περιμενουμε τα επομενα παιχνιδια.
    μιχαλη για τον σπαν δεν χρειαζεται να γραφεις κατι για να δικαιολογησεις καταστασεις.το εχω γραψει 100 φορες,κανεις δεν αμφισβητει την ποιοτητα του-ναι ακομη και γω!!-αλλα..
    τα αλλα τα εχουμε αναλυσει..
    τελος θελω να σου πω κατι για το συγκεκριμενο.
    δηλαδη οτι ο κοσμος γουσταρει ο σπαν να κανει ποικιλιες και να μην χαλιεται.
    την πρωτη του χρονια που συνοδευτηκε απο κατω του μετριου εμφανισεις(οχι φυσικα μονο της δικης του) στους τελικους και τελικα την απωλεια του τιτλου,εγινε ο μικρος χαμος.
    δυστυχως δεν μπορουμε να ανατρεξουμε στο ιστορικο του ρεντ μετα τους τελικους για να διαπιστωσεις τι ελεγε ο κοσμακης για τον σπαν τοτε.
    τι σπανακολαθουλης-σπανακολαδουλης-μηχανη λαθων-παρτακιας...
    να δεις απαξιωση εκει..ο κοσμος οταν η ομαδα παει καλα δεν κρινει και δεν σκοτιζεται.
    τοτε ομως χρειαζεται η καλοπροοαιρετη κριτικη για διορθωνονται τα κακως κειμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σε όλους!
    Κατατοπιστική, περιεκτική και συναισθηματική κατάθεση σκέψεων μετά από κάποια "βιαστικά" -θα τα χαρακτήριζα- editorials.
    Σου χρωστάω μια άποψη περί Μπαρτζώκα Μιχάλη.
    Ο Γιώργος λοιπόν, εμμένει μέχρι ξεροκεφαλίτιδας και ακατανόητης επιμονής στο αγωνιστικό πλάνο που έχει προ-σχεδιάσει πριν από κάθε αγώνα. Σχεδόν πάντα, του πηγαίνει κατά το δοκούν. Στους περσινούς τελικούς απέτυχε μόνο, επειδή έπαιξαν με το μυαλό του...
    Το πρόβλημά του είναι, όταν απέναντί του υπάρχει προπονητής που αρέσκεται σε εκπλήξεις ή τρικ κατά τη διάρκεια της σκακιέρας.


    Το πρώτο ουσιαστικό κρας τεστ ήταν απέναντι στον προπονητικά υγιή Πέσιτς και στο καλοδουλεμένο σωματείο του. Εγώ προσωπικά το φοβόμουν πολύ το συγκεκριμένο παιχνίδι.


    Το δεύτερο προπονητικό κρας τεστ θα είναι απέναντι στον Αγγέλου. Θα κερδίσουμε τον Άρη βέβαια, αλλά θα ήθελα πολύ να δω πώς θα αντιδράσει ο Μπαρτζώκας στις εμπνεύσεις του Χαλκιδαίου τεχνικού.


    Τεχνικά μπορεί να ζοριστεί κι από τον Φλέμινγκ ή από τον Μπλατ. Αλλά του πρώτου η ομάδα δεν θα φτάσει μακριά κι ας είναι δουλεμένη, ενώ του δεύτερου δεν είναι αλλά αναμένεται να πάει μακρύτερα.


    Ζόρια θα βιώσει ο Μπαρτζώκας με τον Μαχμουτί επειδή έχει σχεδόν έτοιμη ομάδα με μια μόνο προσθήκη πεντάδας (Πλάνινιτς) και είναι ταυτόχρονα καλός κόουτς αλλά και με τον Λάσο που ενώ έχει κι αυτός μια μόνο προσθήκη πεντάδας (Μπουρούση) είναι καλύτερος προπονητής παρά κόουτς.


    Το μέγιστο κρας τεστ θα είναι φυσικά απέναντι στον Ομπράντοβιτς που ένα χρόνο τώρα καθόταν στον καναπέ του και μελετούσε τα καινούρια φυντάνια της Ευρωλίγκας. Τον Μπαρτζώκα, τον Πεδουλάκη, τον Φλέμινγκ, τον Λάσο, τον Μπάνκι, τον Μαχμουτί και ορισμένους πάλιουρες σαν τον Μεσίνα, τον Μπλατ, τον Πέσιτς, τον Πλάθα, τον Αταμάν και τον Πασκουάλ.
    Καθόταν ο λύκος στον καναπέ του κι έβγαζε τα μάτια του στο βίντεο για να είναι πρώτος στην κούρσα όταν ζορίσουν τα πράγματα και κουραστούν τα 2-3 φυντάνια που έχει. Μεταξύ μας βέβαια, δεν έχει παραπάνω...


    Αυτά τα ολίγα (άνθη) που έλεγε και το κοριτσάκι στο Λούκυ Λουκ!


    υ.γ. Το πιο ανησυχητικό για τους προληπτικούς πάντως, είναι ότι ο Σπανούλης δεν σκοπεύει να κάνει 4ο παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μιχαλη εγω δεν ανησυχω..η ομαδα παει καλα..αλλα εχει ψηλο ταβανι..περσι παλι ειχαμε ξεκινησει σουπερ και μετα καναμε κοιλια..τα ιδια περιμενω και φετος..διαφωνω σε αυτο που λες για την σημασια της νικης..θεωρω οτι ειναι πολυ σημαντικη νικη..γιατι η μπαγερν θα περασει στην επομενη φαση μαζι μας..οπου μεταφερουμε αποτελεσματα..το τοπ16 θα ειναι πολυ πολυ πολυ δυσκολο..θα εχουμε ομιλο με μπαρτσα,τσσκα και φενερ..οποτε πρεπει να εχουμε οσο το δυνατον λιγοτερες απωλειες..η φροντ λαιν δεν εχει παιξει μεχρι τωρα χωρις προβληματα..οποτε οποιος κανει κριτικη οτι ο ενας δεν κανει και αλλος δεν αρεσει ειναι εκτος τοπου και χρονου..ακομα δεν εχουμε δει μπεγκιτς..δεν τον πηραμε για πικ ν ρολ..για πικ ν ρολ εχουμε αλλους..δεν χρειαζεται ολοι να κανουν τα παντα..ο μπεγκιτς θα παρει την μπαλα στα 2-3 μετρα και θα παιξει πλατη..θα κανει τις ταπες του που ειναι φοβερος και θα ματσαρει ψηλα 5αρια..αυτα τα στοιχεια ηθελε ο μπαρτζωκας και γι αυτο τον πηρε..δεν καταλαβαινω γιατι νομιζετε οτι ο μπαρτζωκας ηθελε 3 παιχτες που να παιζουν πικ ν ρολ..περιμενετε να τους δουμε..ο ντορσει πριν ερθει σε εμας ηταν στην καχα και ηταν αθλιος..ο καθε παιχτης θελει σωστη διαχειρηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.eurohoops.net/el/2013/02/one-on-one-el/18694

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επισης ηθελα να προσθεσω για παππα..σιγουρα επαιξε καλα..αλλα το ματς δεν το πηρε αυτος..το ματς το πηρε η αμυνα του βαζελου..μετα απο καποιοι σημειο δεν μπορουσαν να μπουν στην ρακετα του βαζελου και απειλουσαν μονο με τρελα τριποντα..οσον αφορα τον μπαρτζωκα..εμενα μ αρεσει παρα παρα παρα πολυ..καλη σωστη διαχειρηση για εμενα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://euroleague.sport24.gr/article/2484595/h_armani_ypegrapse_ton_laval.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να μια καλή προσθήκη στο Fantasy για όσους έχουν credits.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. apisteuth eustoxia lotzetski..pragmatika den to pisteuw oti einai toso eustoxos..sorry gia ta greeklish alla den kserw ti ginetai..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πιθανόν να μη κάνει την διαφορά φίλε, πιθανόν και να τρίβουμε τα μάτια μας. Ας τον δούμε πρώτα όμως... Αναβάθμιση είναι και αυτό, τουλάχιστον στα χαρτιά. Είχαμε Σέρμα, ζήταγε πολλά, πήραμε Μπέγκιτς που είναι σα "δεινόσαυρος" κλάσεις πιο πάνω, βλέπουμε και κάνουμε... Παίζει και η τύχη ρόλο καμιά φορά. Για παράδειγμα, ο Ντούντα ήθελε Σίμονς, ο Αγγέλου τον έπεισε για Ντόρσι και να η ιστορία πως άλλαξε για μια κουκίδα... Πάντως, μόνος κάνας τυχαίος δεν είναι ο Σλοβένος...
    Δε γράφω τίποτα για να δικαιολογήσω Σπαν. Ακριβώς επειδή όμως ο κόσμος (κακά τα ψέμματα), δε λογάει από μπάσκετ (και να 'ταν μόνο εκεί...), και του τσαμπουνάνε διάφοροι "σταριλίκια", "βεντετισμούς" και "φραγκοφονιάσεις", πρέπει να του το δίνεις πίσω κατά τον ίδιο τρόπο. "Δε μπορείς να κρίνεις με τα μάτια σου, ΟΚ, δες και αυτό"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλώς τον! Έχεις απόλυτο δίκιο για τα "βιαστικά" ποστ (και λίγα λες), αλλά σας είπα και μόνος μου, την ψάχνω τη φάση, είμαι κοντά και για αυτό. Δε θέλω να ανοίγω την κουβέντα σα σε κάποιο φόρουμ και απλά, να ξεκινάει η έτσι, πιστεψέ με πρώτα εμένα με χαλάει... Αν είναι πάντως να γράφεις με όρεξη σα σήμερα και όχι να μιλάμε για stoner, θα πλακωθώ στα διεγερτικά! ;Ρ
    Το περίμενα ότι κάποια στιγμή θα "τσιγκλιστείς", χεχε. Δε διαφωνώ, το ξέρεις και το έχουμε ξαναπεί και συμφωνήσει αυτό για τον Μπαρτζώ, αλλά από την άλλη δεν είναι και πολλοί αυτοί που μπορούν να αλλάξουν τη ροή ενός αγώνα, σα τους κουμπάρους, τουλάχιστο από τους νιούφηδες. Μάλλον θα πρέπει να τους δώσουμε χρόνο. Αλλά συμφωνώ, ότι θα είναι καλά ΤΕΣΤ (όχι τυχαία κεφαλαία) αυτά του 2ου γύρου... Εγώ πάντως έχω ενθουσιαστεί με το vision και το recruiting του καλοκαιριού και δε το κρύβω. Γιατί έδειξε και μάτι και κάκαλα, ναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βασικά προσπαθώ να ισορροπήσω, μεταξύ σοβαρού και αστείου. Γιατί και γω την πιστεύω την ομάδα, όπως έχω γράψει πολλές φορές, αλλά από την άλλη ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να πετάξω τη φάση "superstitious"... Είναι το μόνο Ιωαννιδικό κατάλοιπο που έχω... Πάντως ο Παππάς το πήρε το ματς. Τους κράτησε σε άμυνα και επίθεση (μα ταπίδια?), την ώρα που πήγαινε να ξεφύγει το παιχνίδι σε άσχημα για αυτούς ύψη... Είναι παικταράς ρε, τι να λέμε τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα μας τον ψήσουν και αυτόν και θα τον πάρουμε έτοιμο, χεχε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μιχαλη θα συμφωνησω για Παππα, ηταν πολυ καλος και δειχνει οτι θα ειναι σημαντικη προσθηκη για το βαζελο. Εχει πολυ τσαμπουκα ο παιχτης και πολυ καλο drive. Θυμιζει Σπανουλη αρκετα. Ισως να μην εχει το ταλεντο του και να μην φτασει στο επιπεδο του αλλα θα προσφερει σε αυτον τον προβληματικο επιθετικα βαζελο. Βεβαια οι περισσοτεροι ποντοι του ηταν απο αντεπιθεσεις αν προσεξες, σε ανοιχτο γηπεδο. Ειχε λιγο αργες επιστροφες ο Αστερας. Αυτο που με εντυπωσιασε και δεν το περιμενα ηταν η ταπα του και το πεισμα του για αμυνα σε εκεινη τη φαση. Τα γουρια με ανησυχουν και μενα γιατι ειμαι προληπτικος αρκετα! Η ομαδα δειχνει βεβαια να παταει καλα και ειμαστε ευτυχως μακρια απο βεντετισμους που ειχαμε αλλες χρονιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα χουμε πει για τον Παππα... Εβλεπε συμπαιχτες του (Παπανικολαου, Σλουκα) να μεγαλουργουν, να κερδιζουν ευρωλιγκες και αυτος να παιζει γ εθνικη ισπανιας δανεικος απτη Μπιλμπαο, και Κολοσσους και Παοκ... Οταν σοβαρευτει (εγω μαθαινω για ξενυχτια πολλα ακομα) θα κανει και την αναλογη καριερα... Εχει αργησει συγκριτικα με τους αλλους, αλλα απο μικρος, τον σωζει οτι ειχε παραπανω ταλεντο... Την επαφη του Παππα με το καλαθι την εχουν λιγοι... Και ας παιζει βαριεστημενα ωρες ωρες σαν να περπαταει. Συμφωνω και για το οτι κοντυνοτερο σε Σπαν. Σλουκας δεν εχει καμια σχεση παιχτικα, αλλο αν μπορει να επωμιστει καποια στιγμη το ρολο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα ηθελα λιγο περισσοτερο βαθος στη θεση 4, το μονο κριμα μου... Και να δουμε επιτελους τον Ιωαννη (χεχε εγω τον εχω δει) αλλα να τον δουμε με το Θρυλο τι μπορει να προσφερει. Για Κατσι ειλικρινα δεν βλεπω να χωραει καπου επι της παρουσης, αν και νομιζω θα πρεπει σε αρκετα ματς της Α1 να μεινει εκτος ο Βασιλης να ξεκουραζεται πλεον, αρα να παρει εκει χρονο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εχω ακριβως την ιδια αισθηση για τον κοουτς, του οποιου δεν ημουνα φαν, αλλα φετος νομιζω νοιωθει και πιο ανετος μιας και εχει στα χερια του δικια του ομαδα... Ειχε σχεδιασει τι ηθελε και του βγαινει στην εντελεια. Το θεμα ειναι οπως ακριβως λες τι θα γινει οταν στραβωσει κατι... Βεβαια εκει πολλοι λιγοι κοουτς μπορουνε να αλλαξουνε τη μοιρα μιας ομαδας. Εναν τον ειχαμε, και ενας αλλος ηταν απεναντι πολλα χρονια. Εγω εχω τρομερη συμπαθεια πλεον στον Φλεμινγκ που βλεπω οτι κανει ΤΡΟΜΕΡΗ δουλεια, και στον Μαχμουτι γιατι και περσι μας δυσκολεψε πολυ, και φετος με χειροτερη ομαδα παλι θεωρω θα μας δυσκολεψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σαββα ο Μποχωριδης φερνει πιο πολυ σε Παππα παρα σε Μαντζαρη... Σε στυλ παιχνιδιου. Οποτε εγω θα ελεγα καλυτερα με Κατσιβελη Μαντζαρη. Εκει εχει να γινει το σωσε... Κοιτα για τους ψηλους εχω καταλαβει οτι διαφωνουμε αλλα ειναι καινουρια ομαδα. Αν δεν βγει ο Μπεγκιτς του χρονου τον διωχνουμε (η Δεκεμβρη) και παιρνουμε αλλον. Δεν γινεται να βγουνε και ολοι οι παιχτες. Εγω ειμαι χαρουμενος που βρηκαμε παιχτη σαν τον Ματ και εναν διαφορετικου τυπου "Χαινς" στο προσωπο του Ντανστον. Εκει ηταν οι απωλειες το καλοκαιρι, Παπ και Καιλ. Αναπληρωθηκαν. Τα υπολοιπα διορθωνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. πετρο αμυντικα ο μποχωριδης με τα μακρια χερια θυμιζει διαμαντιδη με καλυτερα στοιχεια επιθετικα,ενω και αμυντικα δεν υστερει καθολου.αυτος ειναι και ο λογος που εβαλα αυτη τη δυαδα.δεν ξερω αν συφωνεις,αλλα ο μποχω ειναι πολυ πιο μπροστα ατομικα και ομαδικα αμυντικα απο παππα-τον προτιμω,ενω επιθετικα ειναι κλασεις καλυτερος απο κατσιβελη.
    τελος για ψηλους η μονη διαφωνια ειναι για μενα ειναι ο μπεγκτις-σιγουρα η αντιστοιχια λεφτα-προσφορα(αν και ακομη ειναι νωρις)δεν ειναι υπερ του.θεωρω οτι μπορουσαμε να βρουμε πολυ καλυτερο με αυτα τα λεφτα(υπερβολικα πολλα),αν σκεφτεις ο νταστον παιρνει γυρω στα 500 ενω ο πετ 270 χιλ..μεγαλη διαφορα για ενα παικτη που δεν εχει προσφερει καθολου,και οτι ειναι τραυματιας βαραινει πρωτα το προπονητικο τιμ που δεν προνοησαν και ελεγξαν.δεν γινεται να κανεις συμβολαιο με τραυματια παικτη και πρωτου παιξει να ειναι οφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θα σου πω για Μποχωριδη... Οχι και τοσο καλος αμυντικος οσο νομιζεις. Μπορει καλυτερα σιγουρα, αλλα πολλες φορες χανεται, οπως χανοτανε ευκολα και ο Παπανικολαου. Δε ξερω αν οφειλεται σε ελειψη συγκεντρωσης αυτο. Σωματικα ναι μοιαζει με τον Διαμαντιδη, αλλα στο στυλ παιχνιδιου, αυτα που θα τον δεις να κανει μεστο γηπεδο φερνει πιο πολυ σε Παππα... Εμενα ο Κατσιβελης μου αρεσε το καλοκαιρι που ητανε πιο χαλαρος. Νομιζω συγκριση Κατσιβελη με Μποχωριδη στην παρουσα στιγμη δεν υφισταται. Ο ενας εχει ταβανι μεχρι στιγμης εμπειριες με τον αρη, και μικρες εθνικες, και ο αλλος παραστασεις απο ευρωλιγκα και συμμετοχες σε πρωταθλητη ευρωπης. Οποτε και εδω θελει μετρο σαυτα που λεμε. Αν επρεπε να παρω παιχτη θα επαιρνα Βεζενκοφ με κλειστα ματια... Τρομερο προσπεκτ στο 3 αν δουλευτει σωστα. Και σαυτον επεσε να ξερεις και το μεγαλυτερο ψηστηρι το καλοκαιρι να μεινει... Οποτε εμπιστευομαι και το ματι του Αγγελου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τερας γραμμωσης θυμιζει ναυαρχο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. και εγω θελω να δω παπαπετρου..πιστευω οτι ειναι πολυ σοβαρο παιδι και θα παιξει καλο μπασκετ..για κατσιβελη τι να πω..δεν μου αρεσει αυτη την στιγμη..εγω θα τον εδινα δανεικο να παρει παιχνιδια..για το 4 που λες..μ αρεσει πολυ ο πετγουει..φαινεται οτι δουλευει πολυ..εγω να σ πω την αληθεια θα ηθελα ενα παιχτη στυλ νοτσιονι στην θεση του πριντεζη..πετρο σιγουρα πρεπει να ξεκουραστει ο βασιλης..αλλα δεν ξερω αν θελει..σημερα ηταν πολυ καλος παντως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μιχάλη για τον Σίμονς φαινόταν το πράγμα. Δεν με πειράζει που του γλιστράει η μπάλα απ'τα χέρια, ούτε ότι έχει 42% στις βολές. Για δέκα λεπτά άμυνα και ριμπάουντ τον πήραμε. ΟΜΩΣ: δεν μπορώ να χωνέψω το πως τον ξεφτιλίζουν οι αντίπαλοι ψηλοί. Πηδάει σε λάθος χρόνο και του παίρνουν θέση και ριμπάουντ. Σαν να έχει σύνδρομο στέρησης προσοχής (καλά το λέω;).


    Στατιστικό είναι το θέμα. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να κάνεις 5 μεταγραφές (δεν βάζω τους νεαρούς) και να σου βγουν και οι πέντε. Ακόμα κι αυτός ο εντελώς ανέτοιμος Μπέγκιτς τουλάχιστον δεν βλάπτει την ομάδα (και έχει και πολλά ελαφρυντικά: Ευρωμπάσκετ, τραυματισμοί κλπ).


    Για Παππά: τεχνικά θυμίζει τον Μπίλι, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι δεν έχει σωστή νοοτροπία. Δεν θυμάμαι ποτέ τον Σπανούλη να δυσανασχετεί για τη μικρή του συμμετοχή όταν ήταν μικρότερος (Παππάς με Τρινκιέρι). Το δείγμα του είναι πολύ μικρό ακόμα και ο αντίπαλος μέτριος. Όταν έχω δει τον Σλούκα να κάνει όργια με την πολύ δυνατότερη Έφες (και μάλιστα πριν καν κλείσει τα 22 και σε αγώνα τοπ-16), ΑΥΤΟΝ θα χρίσω νέο Σπανούλη, αν οπωσδήποτε πρέπει να χρίσω κάποιον τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. μπαααααα,ειναι βαζελακος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και ο Μάντζαρης βαζελάκος ήταν (πρόσεξες τον αόριστο, έτσι?)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. πολυ θα ηθελα να μαθω αν εχει αλλαξει!εχεις καμια ιστοριουλα να γουσταρουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Για να σου λέω, τρθστ με, ξέρω από δυο μεριές. ;-)
    Η μια είναι η "πηγή" που κάποιες φορές αναφέρω. Το δεύτερο το έμαθα πρόσφτα από σπόντα... Ήταν συγγενικό περιβάλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. αστα αφησουμε στον Αρη τα παιδια...Να εχουν και αυτοι κατι να βλεπουν :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ξερει κανεις αν ο κανερ μεντλει τραυματιστηκε και ποσο θα μεινει εξω??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. μ εφτιαξες ασχημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. http://www.youtube.com/watch?v=zYbADh4zRt0


    η γρια κοτα εχει το ζουμι.αν ξερεις μπασκετακι-γιατι πρωτα απο ολα ειναι μυαλο τοτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καλησπέρα!
    Μια μόνο απάντηση επειδή δεν έχω χρόνο.
    Να ξέρεις ότι αν είχα ελεύθερο χρόνο, θα απαντούσα σε όλες τις απόψεις που θεωρώ ότι έχω κάτι να αντιπαραθέσω/προσθέσω.
    Δεν με τσίγκλισε κάτι παραπάνω από αυτό που με παρακινεί συνήθως.
    ΔΕΝ έχω χρόνο για αναλύσεις. Ακόμα και οι μαλακισμένες συντομογραφίες που απαντάω κατά καιρούς είναι επειδή ξεκλέβω χρόνο από πράγματα που θα έπρεπε να είχα κάνει κατά τη διάρκεια της μέρας.
    Και να σου πω ότι δεν είμαι καθόλου μα καθόλου αναβλητικός ή "χύμα".
    Απλώς, στο είχα "υποσχεθεί" να σταθώ στο θέμα Μπαρτζώκα και το έκανα με καθυστέρηση επειδή δεν μου αρέσει να αθετώ τις υποσχέσεις μου.
    Αλλιώς; Μη νομίζεις ότι με κάλυψε αυτό που έγραψα παραπάνω. Το θεωρώ "λίγο" σαν άποψη, μη κατοχυρωμένο, αβάσιμο και χωρίς στοιχειώδη επιχειρήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η απάντηση βρίσκεται εδώ:
    http://fantasychallenge.euroleague.net/playermarket.php?id_pos=3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Έχει 3 τραυματίες παίκτες ρακέτας η Αρμάνι και 2 εναπομείναντες ψηλούς Μέλι και Ουάλας.

    Οπότε, ο Λαουάλ θα είναι σαν μάννα εξ'ουρανού ή σαν τυφλός σε μονόφθαλμους...

    http://fantasychallenge.euroleague.net/playermarket.php?id_pos=3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ούτε στην σελίδα της Ιταλικής Λίγκας μπάσκετ που αντιστοιχεί στην Ολύμπια/Αρμάνι Μιλάνο υπάρχει ο Λαουάλ.
    http://195.56.77.208/team/1242/ea7_emporio_armani_milano

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Όποιος προλαβαίνει, πουλάει τον Τζαουάι τώρα!!
    http://www.eurohoops.net/el/2013/11/dribbling-el/36389

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κάτι βρωμάει στη συμφωνία και δεν πρέπει να είναι οι κάλτσες του Λαουάλ.
    http://www.eurohoops.net/el/2013/11/dribbling-el/36326

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. μπορει να χασει και το επομενο ευρωπαικο..και ο παικτης ειναι πολυ καλος,απλως περσι υπηρχε συνωστισμος στην μακαμπι και δεν ειχε χρονο..
    για λαουαλ-λαβαλ-λαγαλ,πες τον οπως θες,εχεις εμπνευση η πιστευεις απο πρωτο ματς θα παρει χρονο;
    την πατατα μαριανοβιτς την αποφυγαμε.να τον προτιμησω λες πειραματικα σε καποια ομαδα μου;παει γενικα για νταμπλ-νταμπλ η δεν σκαμπαζει επιθετικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. δυο παικτες θα δωσω αυτη την εβδομαδα επειδη ειμαι καλος ανθρωπος.τον πρωτο τον εχω στην best μου ομαδα.με 41,5 παιρνεις καλαγουει απο μαλαγα,που ειναι ελβετικο κλειδι,τα κανει ολα σε λιγο χρονο..
    οπως επισης κουκ απο ριτα,ο μονος ικανος ασσος με 48,προλαβαινετε οσο ειναι χαμηλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. τον βλεπετε πουθενα ρε παιδια!?τον εψαχνα πριν και δεν τον εβρησκα να τον παρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Δεν υπάρχει... Δεν έγινε η μεταγραφή ακόμα προφανώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. παψε ρε φιλε!!!χαχαχαχα!!!αμααν!ολο το απογευμα εψαχνα και βγαινεις και λες για τον κουκ φατσα φορα?πως θα σας κερδισω!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. εβαλα ντανστον στην θεση του μαυροκεφαλιδη τωρα!χεστο!την αλλη βδομαδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Να σου πω εγώ 2 καλύτερους και φθηνότερους; :P
    Σάρας με 2,7 κρέντιτς λιγότερα από Κουκ και τον άλλο τον κρατάω για μένα. :P
    Καλός είναι και ο Γκρέιντζερ της Μάλαγα.
    Το ρίσκο με Λο τώρα που είναι φθηνός ποιος θα πάρει. Γιατί όταν πιάσει απόδοση, τι θα γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μευροκεφαλίδη είχες ρε λούζερ και το έκρυβες τόσο καιρό; Χα, χα, χα, χα, χα!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ακομα τον αφηνω τον λο.ειναι σε κακη κατασταση!την περασμενη βδομαδα βγηκα 3ος λογο μαλαγας!οποιον και να παρεις θα τα βγαλει τα λεφτα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ηταν ο τελευταιος που εβαλα απ την αρχη.δεν ειχα αλλα c redits!χαχαχαχα!!!!δεν εκανε και πολλα!αυτη την βδομαδα εχω παρει πολλα ρισκα!!!!θα κινδυνεψω να πατωσω παλι!ο λογιστης ποιος ειναι ρε παιδια!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. αυτος που ειναι δευτερος στην λιγκα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Δεν τον ξέρω αλλά μάλλον κατάγεται από Σύμη. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Symi7 δεν λέγεται η ομάδα του;
    Ο ίδιος ίσως λέγεται Νίκος από τη Σύμη της Θύρας 7.
    nsimi7 δηλαδή. Με πιάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. στο overall κοιτουσα...εκει δεν ειναι η βαθμολογια η κανονικη?αυτο που λες ειναι της εβδομαδος νομιζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Σου παραθέτω μια απάντηση που ήδη πόσταρα πριν:


    Έχει 3 τραυματίες παίκτες ρακέτας η Αρμάνι και 2 εναπομείναντες ψηλούς Μέλι και Ουάλας.
    Οπότε, ο Λαουάλ θα είναι σαν μάννα εξ'ουρανού ή σαν τυφλός σε μονόφθαλμους...
    http://fantasychallenge.eurole...



    Αν τον βγάλουν στην αγορά μέχρι 44 κρέντιτς, τον παίρνω ΑΜΕΣΑ. Θα περιμένω μέχρι τελευταία ώρα για αυτόν τον παίκτη.
    Τα πάντα όλα έχει και χρόνο συμμετοχής θα πάρει λόγω τραυματισμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Εγώ φίλε μου είμαι της άμυνας. :P
    Ε, εντάξει ρε μαν, το γενικό κοιτάμε υποτίθεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. o σαμουελ ειναι τραυματιας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. τον κουκ δεν μου παει η καρδια γιατι δεν σκοραρει με τπτ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Πάρε Σάρας λέμε... Σταθερή αξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ο σαμουελ ο τζακσον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ναι ναι αυτο το τεσσαροπενταρι..ο τζαμαικανος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. δεν παιρνω γιατι δεν ειναι βασικος..μονο 5αδατους παιρνω!!!:p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Σαμάρντο Σάμουελς.
    Είναι μια χαρά όπως κι ο Μέλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Πάρε Πλάνινιτς που κάποια στιγμή θα στρώσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Κι ο Κρίστιτς είναι φθηνός αλλά δεν κάνει τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. πολυ πεσμενος..παει αυτος γερασε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. παιδια αν κανω reset εχω το δικαιομα για αλλαγες η' παω με το ροστερ της περασμενης βδομαδας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. αν κανεις ρισετ σε γυρναει στην ομαδα που ειχες την προηγουμενη ομαδα και εχεις παλι δικαιωμα να ξανακανεις 3 αλλαγες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ναι ρε Μήτσο, ρίσκαρε ρε, τι έχεις να χάσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. καλα αυτο να μου πεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. με τπτ..εκει εχουν μαζευτει πολλοι..εκει βασιλευει ο λανγκφορντ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. 7-8 ποντους τους εχει.με 6-7 ασιστ που μοιραζει,μαζι με σκορπια ριμπαουντ-κλεψιματα βγαζουν θετικο προσημο.και φετος δεν εχει και καποιον σοβαρο ασσο μαζι του.παιζει αρκετο χρονο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. λο με τιποτα,γατι παιζει μονο στο φαιναλ φορ,ετσι για γουρι.σαρας εχω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ο κριστις το καλοκαιρι κουναει μαντηλι.η τσσκα δεν τον υπολογιζει.,θεωρω οτι αξιζει μια υπερβαση,μονο τελειωμενος δεν ειναι..με 1,5 χαρτι βαρεια ερχεται..συμφωνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Δεν τον θέλω. Τον θεωρώ λούζερ.
    Καλή η σκέψη σου οφείλω να ομολογήσω. Αν φύγει σαν αποτυχημένος από ΤΣΣΚΑ, έρχεται και με λιγότερα. Μην ξεχνάμε βέβαια ότι οι Σέρβοι έχουν πάντα καλούς μάνατζερ.
    Και γιατί να μην πάει Μπαρτσελόνα με τα ίδια λεφτά που θα έχει Λάμπε υπ'ατμόν;
    Γιατί να μην πάει Φενέρ πακέτο με Τεόντοσιτς; Πες μου μετά εσύ ότι επίτηδες παίζουν χάλια και οι δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. για φενερ εχεις δικιο,μου διεφυγε..κατα κει τον κοβω,λουζερ ειναι μεχρι να ερθει απο πειραια μερια..αλλα οντως θα βρει λεφτα στους νεοπλουτους τουρκους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Με ποιον θα μπορούσαμε να αλλάξουμε τον Σίμονς...
    Με τον κύριο Will Coleman. Τον γνωρίζετε βέβαια.
    http://www.eurocupbasketball.com/eurocup/competition/players/showplayer?clubcode=BUD&pcode=003649&seasoncode=U2013

    http://www.youtube.com/watch?v=qsnZYcAXUKI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Με ποιον θα μπορούσαμε να αλλάξουμε τον Μπέγκιτς...
    Με τον κύριο Jeleel Akindele. Νιγηριανός αλλά δεν ξέρω αν έχει Γαλλικό διαβατήριο. Παίζει να έχει...
    http://www.eurocupbasketball.com/eurocup/competition/players/showplayer?clubcode=BUD&pcode=000728&seasoncode=U2013

    http://www.youtube.com/watch?v=XoizSCI7mQo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. κοιτα οπως πιστευετε για μπεγκτις(οχι εσυ)οτι θα στρωσει,εγω απο σιμονς ειμαι ευχαριστημενος στο λιγο που παιζει..ειναι κρεμανταλας-ογκωδης και προκαλει αγχος στον αντιπαλο.με βαζελο δεν τα πηγε ασχημα που ηταν σοβαρο τεστ.τωρα ο κολεμαν ειναι αλλο στυλ παικτης,εχει καλυτερο ποστ και σουτ και απο νταστον(ουτε λογος για τον σλοβενο)θα τον προτιμουσα μονο στη θεση μπεγκτις-ασχετα αν θα προσφερει σχεδον τα ιδια με νταστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. http://www.youtube.com/watch?v=WcoUSTWm6ho

    και οι δυο στο ματς με παοκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ούτε εμένα με χαλάει ο Σίμονς. Κάνει το μπαμπούλα και αυτό ακριβώς θέλαμε. Άλλους Γαύρους χαλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Θα σας βάλω σε σκέψεις.
    Πάντα κάνω scouting, όποτε μπορώ δηλαδή, και προσπαθώ να βρίσκω παίκτες για την ομάδα μας.
    Τα δύο προηγούμενα ποστς για Ακιντέλε και Κόλεμαν ήταν για να δημιουργηθούν προστριβές, έριδες και συζητήσεις επί συζητήσεων.
    Εικάζω όμως, ότι με αυτόν εδώ, βρήκα λαυράκι.
    Ημίψηλος, γρήγορος, αλματερός, παίζει άμυνα, κάνει κοψίματα, παίρνει ριμπάουντς, παίζει με πλάτη, έχει καλό σουτ από μέση απόσταση και είναι αριστερόχειρας. Ίσως δεν έχει την ταχυδύναμη που απαιτεί το επίπεδο του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα.

    Παίζει στην Ιταλία, είναι φθηνός, οικονομικός και άγνωστος.

    Κύριε Μπαρτζώκα και κύριε Μαρμαρινέ, ετοιμαστείτε για την επόμενη μεταφραφή τύπου Χάινς, Ντάνστον και Λοτζέσκι.

    Curtis Kelly. 2.05. 115 κιλά.
    http://web.legabasket.it/player/KEL-CUR-88/kelly_curtis

    Δείτε τον και καληνύχτα σας!! Πηγαίνω σπίτι.

    http://www.youtube.com/watch?v=hj6EEpWetsE





    υ.γ. Σε όποιον δεν αρέσει, χαρίζω ένα cd της αρεσκείας μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. αν ηταν να παρουμε εναν απο τους 2 εμενα θα με εψηνε ο Ακιντελε για αντι σιμονς ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. το παλικαρι ξερει τονους μπασκετ.η τεχνικη του ειναι επιπεδου ευρωλιγκας.μια χαρα ταχυδυναμη εχει.εγω εγκρινω με τα μπουνια μα τις χιλιες αρκουδες και τους καναγιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ο νεος χαινς ειναι διπλα μας..
    τι τζει στιβενς-ηλυσιακος.προλαβαινουμε οσο εινα νωρις.με πετγουει και αυτον δεν θα πεταει κουνουπι..
    αρχιστε απο τωρα ψηστηρι σε ολα τα σαιτ του οσφπ.οσοι εχετε ακρες με διοικηση προμοταρετε τον.μην χαθει αυτο το πυρηνικο οπλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ψαχνω το παιχνιδι με αρη που ειχαμε 38-38 στις βολες.αν το εχετε η γνωριζετε κατι ευχαριστως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. νερι με ακιντελε-μπαγκετα θα εχουμε τρενο με καρβουνο..οχι αλλο μπεγκτις οχι αλλο καρβουνο.στη θεση μπαγκετα ειπαμε,οχι σιμονς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Κατσε να τον δουμε Σαββα, περιμενε... Ο ασσος του ηλυσιακου ο περσινος ξερει κανεις που πηγε? Ο αμερικανος ο πιτσιρικας (1992 η 1993 νομιζω) ο αριστεροχειρας, που εβαλε τις 30αρες του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Τρελαθηκα... μου θυμησε λιγο Μπερι... Ο Μπερι μπερι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Μα τον τουτατις εγκρινω και εγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Ο κολεμαν που εκλεισε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Ο ομαρ ο κουκ ρε παιδια? Δυο Ομαρ εχουνε βγει παγκοσμιως ρε παιδια... Και αυτος δεν ειναι Κουκ... Ο Ομαρ Σαριφ, και ο Ομαρ Μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Μένω απέναντι από το γήπεδο του Ηλυσιακού.Πήγα και στον αγώνα με τον ΘΡΥΛΟ.Παιδιά εγώ έχω δει με τα μάτια μου τα εξής:
    1ον)οι πολύ μέσα στην ομάδα του Ηλυσιακού λένε ότι έχει επιτόπιο άλμα άνω του ενός μέτρου.Στο ζέσταμα κάρφωνε με το κεφάλι σας λέω...Άλλο πράγμα.
    2ον)Είναι πολύ γρήγορος και γενικά πολύ ταχυδύναμη.
    3ον)Μέτριο σουτ.
    4ον)Παίκτης ψυχολογίας
    5ον)Μοιάζει πολύ στον Πετγουει όταν έπαιζε στον Ηλυσιακό υπό την εννοια ότι είναι περισσότερο street-player παρά ομάδας Ευρωπαικής πόσο μάλλον του Ολυμπιακού.


    Νομίζω ότι έχει πολλά προσόντα αλλά επίσης χρειάζεται πολύ δουλειά στα βασικά του Ευρωπαικού μπάσκετ.Θεωρώ ότι η προηγούμενη χρονιά στον Πετγουει του έκανε μεγάλο καλό...Έτσι θα χρειαστεί και για αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Kαλα κανω και δε συμμετεχω στο παιχνιδι σας... Ακου εκει τον κραταω για μενα! Παρτακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Μαλλον πρεπει να απευθυνθω σε Κλαιντ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Μια ζωη τα ιδια αυτος ο ανθρωπος! Μπεσα τωρα, απο τους πιο pure shooters που περασανε απτην ευρωλιγκα... Και υποτιμηθηκε αρκετα στην Μπαρτσα... Σκεψου να ειχαμε αυτον αντι για Ματσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Αυτος που φερνει το καλο πραμα ντε... Χεχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Και ο Σαμουελ ο Νταλεμπερτ. Μι μιλησω για Σαμι Μεχια! Η Σαμι Χιμια! Η και Βαλτερ Σαμουελ! Η Σαμουιλενκο! Εχω πολυ ρεντα σημερα μαγκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Με κλειστα ματια στη θεση του Μπεγκιτς παιδια!!! Οσο λουζερ και να ειναι ακουμπας τη μπαλα και λες στους υπολοιπους γυριστε πισω να παιξετε αμυνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Στη Μπουντούτσνοστ παίζει.
    http://www.abaliga.com/club/12/Buducnost_VOLI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Σωστός!
    Είναι πιο δυναμικός βέβαια αλλά μακάρι να έκανε την καριέρα -σταθερότητας- του Μπέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. πετρο εχει απιστευτα αμυντικα προσοντα.αυτο με ενδιαφερει.ενα πολυεργαλειο.τα υπολοιπα δουλευονται,δεν θελουμε σκορερ,θελουμε παικτη που να κοβει οτι περναει απο τη ρακετα.και αυτο ο παικτης το εχει σε υπερθετικο βαθμο.εξαλλου ρισκαρεις και λιγο,αφου θα ερθει με ελαχιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. http://www.sportdog.gr/article/198932/karfoma-tis-xronias-binteo


    καλημερα στην παρεα...προσοχη δαγκωνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Καλημέρα!
    Ίσως, λέω ίσως, έφτασε τόσο ψηλά επειδή καβάλησε στιγμιαία τον αντίπαλό του και μετά έπεσε στο παρκέ. Για 3 δευτερόλεπτα που έμεινε στους ώμους του αμυντικού, πρόλαβε να περάσει και το κεφάλι του το στεφάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ετσι ακριβως ειναι..οταν κανεις ενα αλμα και βρισκεις λιγο θετικη αντισταση σε σωμα αντιπαλου τοτε πετας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. παντως στο ματς με τον παοκ ηταν χειροτερος απο τον σιμμονς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Toν Ακιντελε τον ειχα σκαουταρει και εγω το καλοκαιρι, καλη περιπτωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Δουλευα αυτες τις μερες και εχω λιωσει και στο Breaking bad... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. http://www.gazzetta.gr/basketball/article/557038/exafanismenos-o-papanikolaoy


    να τα λεμε ολα ετσι???προσωπικα ποτε δεν θεωρησα τον παπ αναντικαταστατο..καλος παικτης ειναι εννοειται..αλλα οπως ειχαμε συζητησει ουτε καν στα καλυτερα 10 3αρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Η μονομαχια με τον Μαικλ περσυ ηταν χαρακτηριστικη και ενδεικτικοτατη του τι σημαινει μεγαλος παιχτης, εχει πολλα ψωμια ακομα ο Κωστακης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. πολυ σωστος!!!αυτο σκεφτομουν και εγω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο Κολεμαν μπροστα δε θα ηταν τοσο κατσικι. Προσωπικα τον προτιμω 20 φορες περισσοτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. καλυτερος δεν ειναι,αλλα ταιριαξε τελεια με την ομαδα.και αυτο ειναι πιο σημαντικο...και ο περπ μεχρι στιγμης δεν προσφερει ουτε τα μισα σε σχεση με παπ.αν δεν εβγαινε ο λοτζεσκι θα ειχαμε τεραστια τρυπα στο τρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Θα στα δωσει οταν πρεπει ο Περπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Εντάξει, δεν είναι κριτήριο ασφαλείας αυτό γιατί κι ο Σίμονς ας πούμε, στο Άρης - Καβάλα τον τσάκισε τον Ντάνστον πριν κάποια χρόνια.
    Τώρα όμως, έχουν διαφορά κλάσης αντιστρόφως μάλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ο Κόλεμαν είναι καλύτερος του Σίμονς σε γενικότερο επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. δεν ξερω αν μου τα δωσει,αλλα μεχρι στιγμης μας βγαζει ασπροπροσωπους ο λοτσεσκι που παιζει για δυο θεσεις..2 και τρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Έτσι θεωρώ κι εγώ. Θέλει λίγη συντήρηση θα προσέθετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Ο Περπερογλου παιζει να ειναι ο πιο υποτιμημενος παιχτης που περασε ποτε απο τον Ολυμπιακο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ναι στα ευκολα ματς πρεπει να ειναι οφ,γιατι ελοχευει τραυματισμος,μιας και απο τραυματισμο προερχεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Σάββας: "Κι ο Σπανούλης ο πιο υπερτιμημένος!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Τι θες να δωσω, να το συζητησουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. υπηρχε και πιο υποτιμημενος-γαλακτερος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Βάλε μέσα Σλούκα, Χριστοδούλου και Κατσίβελη. Θα δύσκολα που θα τους χρειαστείς θα σε εκθέσουν όπως πέρσι κάποιοι άλλοι κύριε Μπαρτζώκα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. ειπαμε ,πρεπει να γινεις εκπροσωπος μου-τυπου...σου δινω την αδεια οταν λειπω,να τα χωνεις στον σπαν και στα κακως κειμενα γενικως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. ...και να απαντάω στις φωτογραφίες ή στα βιντεάκια που ανεβάζεις στις απορίες των τηλεθεατών μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. ναι ο χριστοδουλου μπορει σε ολα τα ευκολα ματς να γινεται ροτεισον και να ειναι παντα μεσα..
    μπορει να ξεκουρασει σπαν-λοτζε-νταστον,αυτοι τραβανε το κουπι,και ο μαντζαρης μια συντηρηση τη θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Πανω σε τι? Παντως για φαντασυ δε σου ξαναλεω τιποτα, γιατι πατωσα και ευτυχως που εκανες τα δικα σου και δε σε πηρα στο λαιμο μου... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Δε νομιζω οτι ο Νασος πλησιαζει το Στρατο σε μπασκετικη αξια αν και ηταν πολυ καλος σουτερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Ε τι εννοεις ρε αφεντικο??? Αυτον τον Κερτις τον εψαξες καλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Έτσι μπράβο γιατρέ μου! Φιλοσοφία θέλει να βάλεις το Χριστοδούλου -που έβγαζε μάτια στα φιλικά το παιδί- στην Ευρωλίγκα που παίζει άνετα χωρίς να πιάνει θέση ξένου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ο νασος αδικηθηκε απο τραυματισμο.ξεκινησε σουπερ σε αεκ,τρομερα αθλητικα προσοντα,εθνικη και τσουπ σοβαρος τραυματισμος,τον πηγε πολυ πισω.σαν ταλεντο,μεγαλη διαφορα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Δε θα μαθουμε ποτε που θα εφτανε, μιλαω βασει δεδομενων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Ο Νάσος με τις εμφανίσεις στο μουντομπάσκετ του Καναδά αν θυμάμαι σωστά με τις εμφανίσεις του απέναντι στη Dream Team του Shaq είχε κινήσει το ενδιαφέρον των Αμερικάνων scouters.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. αν δεν τον βαλει τωρα,του γαμαει ψυχολογια.τη ιδια αποψη εχω για παπαπετρου.παιζεις τωρα μεσα στον κολλοσο και κερδιζεις στο τριτο δεκαλεπτο με 30.ωραια..βγαλε τους βασικους και παιξε με κατσιβελη-χριστοδουλου-παπαπετρου-αγραβανη και σιμονς π.χ.
    ετσι δινεις και κινητρο και δειχνεις οτι τους υπολογιζεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Δεν σε είδα να μου δίνεις τα εύσημα ρε λαμόγιο.
    Ναι, τον είδα καλά. Παλιά τον δήλωναν forward ενώ τώρα έβαλε μυϊκά κιλά και δηλώνεται center (και παίζει ως τέτοιος) στην Ιταλία.
    Αν ο χαρακτήρας του είναι ισορροπημένος, πρέπει να τον κλείσουμε άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. μηπως αναφερεσαι στο παγκοσμιο του 90 αργεντινη;εκει εβγαλε ματια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Τα ευσημα για τι? Εδω για το Λοτζεσκυ σε εχω κανει θεο (οπως η Στανιση), εχεις και παραπονο?? Τς τς τς!!! Καλος φαινεται, αλλα θα τον ψαξω πιο διεξοδικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Ψάξτο! Εσύ έχεις ειδίκευση στους ψηλούς της Ιταλικής λίγκας.
    Επειδή σου υπέκλεψα έναν μου το κρατάς μανιάτικο; Πρέπει να τον προωθήσουμε πάντως -ειδικά ο Μιχάλης- σε μπασκετικούς Ολυμπιακούς δημοσιογράφους. Μην πάει χαμένο το κελεπούρι ή μας τον κλέψουν τίποτα Οακίτες!
    Ξέρεις και διαβάζεις Ιταλικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ναι δικιο εχεις..απλα εγω δεν τον εχω παρακολουθησει φετος..σε ενα ματς τον ειδα και ηταν αθλιος..δεν μου εδειξε καλα στοιχεια..μπορει να κανω λαθος..ιδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Νοpe δε ξερω. Eδω μας πηραν οι ιταλοι ξανα το κορμι (Λαγουαλ) πατριωτη! Eμενα μου κινησε τη περιεργεια και αυτος του Σαββα που παιζει ηλυσιακο, που να τον δεις αυτον ομως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Ψάχνω στοιχεία για το χθεσυνοβραδυνό Μπουντούτσνοστ - Ερυθρός Αστέρας που νίκησε η Μπουντούτσνοστ με 2 πόντους, να δω τι έκανε ο Κόλεμαν αλλά και ο Ακιντέλε.

    Δεν έχω βρει κάτι ακόμα παρά μόνο στα Κροατικά και δυστυχώς δεν βγάζω άκρη.

    http://www.eurohoops.net/results?game=279531

    http://www.sportal.rs/news.php?news=112952

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Δεν τον πήραν ακόμα...
    Αυτός του Σάββα, πρέπει να βαρύνει για να παίξει τη θέση.
    Εκτός αυτού, έχει νοοτροπία γκαρντ με σύνδρομο Βινς Κάρτερ. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Δε μπαινω συχνα μεσα στο mail sorry...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Συμφωνούμε... Δεν μπορεί να αποδώσει επειδή δεν έχει φτάσει στο τοπ επίπεδο το μυαλό του.
    Είχα γράψει ότι του χρόνου τέτοια εποχή θα είναι Πειραιά (όχι όμως κι ο Χάινς). Για να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Αυτή πέρσι ανέδειξε όλα τα αρνητικά του Παπ στη διαχείριση εγκεφάλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Xαχαχα ναι τον Μπογρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Tεσπα απο ονοματα μπορουμε να αραδιαζουμε αβερτα, αλλα λιγα ειναι τα σιγουρακια. Προσωπικα μονο για Ντανστον και Λαγουαλ απο οσους ειδα ολο το καλοκαιρι ημουν σιγουρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Eισαι και μεγαλυτερος κατι παραπανω θα θυμασαι καλυτερα... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Θα δούμε. Μπορεί να μην είναι φαν της προπόνησης όπως άλλοι και να πάει για φούντο.
    Μπορεί να είναι φάση Μπατίστ όμως, που από το Βέλγιο μέχρι την Ελλάδα γύρισε σε σέντερ κι έκανε τρομερή καριέρα.
    Εγώ, με όσα είδα, βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι με τον κατάλληλο προπονητή θα έβγαζε μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Εσύ που είσαι μεγαλύτερος σε όγκο, θα έχεις ξεχάσει τον Χακίμ the dream φαντάζομαι ή τον Ναύαρχο Ρόμπινσον που ήταν νορμάλ πεντάρια ΛΕΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. O Xακιμ δε ξεχνιεται φιλε, ο καλυτερος σεντερ στη ιστορια του παιχνιδιου μακραν, φαν του Ρομπινσον δεν υπηρξα ποτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. http://www.abaliga.com/game/38/Buducnost_VOLI-Crvena_zvezda_Telekom#statistic_FullStatistic

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Κι εγώ που νόμιζα ότι είσαι φαν του Σακίλ, του Πατ Γιούιν, του Μόουζες Μαλόουν και του Αλόνζο Μόουρνινγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Τον Μοουζες Μαλοουν δε τον παρακολουθησα ποτε. Τον εχω δει απο το γιουτιουμπι ομως, εσυ σε λιγο θα μου πεις πως νομιζες οτι ημουν φαν του Ελτζιν Μπεηλορ. Ο Σακιλ ποτε δε μου αρεσε γιατι βασιζοταν υπερβολικα στη δυναμη του αν και ειχε και τις κινησεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. τους δινεις τον σιμμονς και παιρνεις αυτον και τσονταρεις και κατι ψηλα και εισαι οκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. ταχυτητα τριαριου και κινησεις σεντερ!πολυ καλος!ρολαρει απιστευτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Κωστα ητανε σε μια καλοκουρδισμενη μηχανη, μη τα παραβλεπουμε ολα... Εδω ο Φωτσης εφυγε και τρομαξαμε να τον αναγνωρισουμε... Λογικα ειναι αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Ο Παπαπέτρου είναι τραυματίας ρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. γενικα αναφερομαστε,το ξερουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. πετρο 3αρι χωρις κινηση με την μπαλα δεν υπαρχει..αφου τα ξερεις..απο εκει και περα ο φωτσης εφυγε πιο μεγαλος..ισως πηγε χωρις κινητρο..δεν μηδενιζω..ειναι καλος ο παπ..αλλα τοπ για εμενα δεν ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. http://www.youtube.com/watch?v=D6KUW8cs4Cs
    χωρις λογια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Ναι το χω αυτο, μου το λενε και αλλοι... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. βλεποντας τις φασεις,θυμηθηκα εναν ακομη μεγαλο ατυχο-μπραντον ροι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Να 'μαι και γω... Μη τα μηδενίζουμε όλα... Ο Παπ είναι ξενερωμένος αφάνταστα και πρέπει ή να μάθει στο χρυσό κλουβί που ίδιος διάλεξε ή να συγκεντρωθεί και να επανακάμψει. Στο κάτω-κάτω είναι (πολύ) νωρίς ακόμη. Έχει αδυναμίες ακόμη? Σαφέστατα κκαιχτυπητές, αλλά είναι by far ο καλύτερος της γενιάς του αυτή τη στιγμή και όχι δε μιλώ μόνο για Ελλάδα... Ότι ισχύει για Σπαν, Κωστή, ισχύει και για Παπ... Τώρα για το αν πιάσαμε κορόϊδο τους Καταλανούς, άλλη κουβέντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Δύσκολο πια... Σε καμια 3τια, ναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Χεχε, μου αρέσει που πιστεύεις ρε Μακ πως έχει ο λόγος μου αξία και πέραση... Thanks πάντως! ;Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Ναι αλλά τον έφαγαν τα γκομενιλίκια και αυτόν... Μα με την Ρούλα ρε φίλε?! ;Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Έχω βαρεθεί να πατάω vote up... Πρέπει να το προσέξω αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Γκομενιλίκια μαν, άκουσέ με...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Κάντο και τη γ*μησες! ;Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Πιάνει, είναι Κύπριος Μακ... Από Γενάρη τα νεότερα από όσο ξέρω στα του διαβατηρίου του. Υπάρχει λόγος που δε τον βάζουν κατευθείαν στα βαθιά. Κατά τη γνώμη μου καλά κάνουν. Προπόνηση με άντρες, αγώνες με πιτσιρικάδες και κανείς δε χάνεται, αν δε θέλει ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Ο ένας 30 φεύγα, ο άλλος νιούφης. Μήπως κρίνουμε λιγάκι αυστηρά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Officially, ο Lawal ανήκει στην Αρμάνι. Πάω να δω πόσο έχει στο fantasy....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Aπο τοτε που αρχισες να πατας vote up αρχισα να πατωνω στο φαντασυ. Τυχαίο? :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή