Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Καρπενήσι Confidential

Με αυτά και με εκείνα πιάσαμε Αύγουστο, οπότε καλό μήνα σε όλους.

Οι μεταγραφές σε ένα μεγάλο κομμάτι, δείχνουν να έχουν κλείσει, εμείς φτάσαμε να ανακυκλώνουμε θέματα που επί της ουσίας, ουδεμία αξία έχουν τώρα (Μπαρτζώκας, Παπανικολάου κτλ.) και νομίζω είναι καιρός να αλλάξουμε λίγο πλεύση και να πάμε στην άλλη μεγάλη αγάπη/ασχολία όλων μας, που ακούει στο όνομα Εθνική Ελλάδας.

Είναι γνωστή η σχέση αγάπης/μίσους όλων των "σπυριάρηδων" με την Εθνική. Για μας λοιπόν, "εθνική" είναι μια, αυτή του μπάσκετ! Είτε αρέσει σε κάποιους - είτε όχι, είναι αυτή που μας έχει κάνει τις περισσότερες φορές από κάθε άλλη, περήφανους και που συγκαταλέγεται στις υπερδυνάμεις του αθλήματος (σε όλες τις ηλικίες) χωρίς "εάν" και "εφόσον". Που έχει δημιουργήσει "σχολή" και που έχει λόγο κάθε άρρωστος με την πορτοκαλί, να θεωρεί "ΔΙΚΗ ΤΟΥ". Τι και αν έχουμε στραβώσει άσχημα (και όχι άδικα, όλοι το ξέρουν) με τον Βαζελακόπουλο, τι και αν λέμε "έξω οι παίκτες μας" (βάλτε και μένα μέσα) σε ώρες αχαλίνωτου πάθους, η αλήθεια είναι ότι απλά: ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ!

Ψαχνόμαστε με την ίδια διάθεση για το ρόστερ της, όπως κάνουμε για τις ομάδες μας. Δείχνουμε την ίδια ζέση για τα παιχνίδια της και έχουμε τις ίδιες ακραίες αντιδράσεις, για κάθε επιτυχία και αποτυχία της. Δεν έχω προλάβει να διαβάσω κάπου, κάτι που να αφορά την μέρα πιθανής ανακοίνωσης της τελικής 12άδας από τον Τρινκερι, αλλά είναι σίγουρο ότι πλησιάζει αυτή η ώρα. Και με αυτή την Εθνική, ότι απώλειες και αν έχεις, όσο σπουδαίες και αν είναι αυτές (Καλάθης, Κουφός, Μάντζαρης, Σόφο), έχεις το δικαίωμα στο όνειρο της διάκρισης, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Γιατί τα 'παμε, εκεί μπορούμε όλοι να υπερηφανευόμαστε και χωρίς κανείς να μπορεί να αντικρούσει περί του αντιθέτου (άσε που δε χρειάζεται, γιατί δεν έχουν τέτοια κόμπλεξ έξω...), ότι "ανήκουμε εις την ΕΛΙΤ".

Πάμε λοιπόν να πιάσουμε την επικαιρότητα από άλλο μετερίζι και να ανοίξουμε το θέμα "Ευρωμπάσκετ", τώρα που έχουμε την άνεση.

Δε ξέρω τι γνώμη έχετε για τον Ιταλό coach, αλλά εμένα μου κάνει. Είναι κοσμοπολίτης, μορφωμένος, με ωραίο γούστο σε φαγητό (και από ότι άκουσα και σε γυναίκες). Έχει αξιοπρόσεκτη πορεία μέχρι στιγμής, έχει "μάτι" σε παίκτες που μετέπειτα γίνονται ονόματα και μια "φιλοσοφία" που ταιριάζει με τη δική μας, ειδικά όσον αφορά την άμυνα. Έχω καλό feeling και όσο και να μη θέλω να δώσω credits στον Βαζελακόπουλο, εδώ νομίζω έπεσε διάνα. Άκουγα για Κατσικάρη και με έπιανε σύγκρυο...Οπότε δε νιώθω άβολα, να πω ότι περιμένω πολλά. Η ιστορία θα δείξει βέβαια, αλλά αφού τα περιμένω, να μη το πω?

Τι θα θελα να δω? Σίγουρα η ομάδα να αποτελείται από 4 guards. Με ότι λιγότερο θεωρώ κάνουμε λάθος. Άρα εκεί θα διάλεγα: Σπανούλη, Ζήση, Σλούκα ως αδιαπραγμάτευτους και έναν εκ των Παππά/Κατσίβελη. Αν υπήρχε ο Καλάθης, νομίζω το κουμπαράκι του Μπίλαρου δε θα χώραγε, παρ' όλη την μεγάλη του εμπειρία... Τώρα όμως, δε μπορεί να γίνει αλλιώς. Τον Παππά σας είναι γνωστό ότι τον κάνω πολύ κέφι, αλλά μάλλον θα κατέληγα σε Κάτσι και αυτό γιατί νομίζω μετά την τεράστια απουσία του Μάντζαρη, είναι ο μόνος που απομένει με τάσεις kamikaze αμυντικά από τους υπολοίπους της θέσης. Σκορ, μπορούμε να βρούμε και από αλλού και σαφέστατα από τον Μπίλ.

Από εκεί και πέρα, θα 'θελα τον Μπράμο σα 2αρο-3αρο. Με τίποτα τον Βασιλειάδη που πέρα από σουτ, δε δείχνει να διαθέτει κάτι άλλο άξιο λόγου. Στο "καθαρό" 3, ο Παπανικολάου και ο Περπέρογλου νομίζω είναι και αυτοί στην κατηγορία των "αδιαπραγμάτευτων", όπως και σαν 3αρο-4αρο τον Καϊμακόγλου που αποτελεί και προσωπική συμπάθεια (τεράστια για να είμαι ειλικρινής). Στο 4, θα έκλεινα σε Πρίντ και Φώτση. Τον χρειάζεσαι τον Μπάτμαν, όσο μέτρια χρονιά και να ΄χει κάνε, μη λέμε ότι θέμε. Έχει καλή προϊστορία με την Εθνική, έχει πολύ τσαγανό, παρά το ράθυμο παρουσιαστικό και τόνους εμπειρίας. Απορώ πραγματικά πως κάποιοι σκέφτονται την ομάδα χωρίς αυτον μέσα? Ο Πρίντ, ΠΡΕΠΕΙ να ανεβεί κατακόρυφα και αυτή είναι ευκαιρία του, να βρει ρυθμό και ψυχολογία. Τον χρειαζόμαστε και πρέπει επιτέλους να συνέλθει...

Στα center δε τίθεται θέμα Λουκά... Μακριά και αλάργα! Δεν έχουμε που δεν έχουμε Σόφο και Κουφό, μένει ο Μπορούσης και ο Βουγιούκας για να τραβήξουν όλο το κουπί, οπότε... Οπότε και δε μπορώ να διανοηθώ τον Βουγιούκα να μένει έξω για τον λούζερ που ξαφνικά και διά μαγείας, απέκτησε φανς μέσα στην Ομοσπονδία...

Δε θα μπω στον κόπο να χαλάσω σάλιο (OK, bytes) και να κριτικάρω τις ηλιθιότητες του Στάλιν-Βαζελακόπουλου, όσον αφορά τα θέματα των "Αμερικανών" μας... Είναι δυο παιδιά που ενώ θα μπορούσαν να γράψουν εκεί που δε πιάνει μελάνι, την Εθνική μιας χώρας που μάθαν να αγαπούν μέσα από το σχολείο τους και τις ιστορίες των γονιών τους ή των παππούδων τους, έχουν δώσει και με το παραπάνω "τον οβολόν τους", την ώρα που "άλλοι" (μη θίξουμε υπολήψεις, όλοι ξέρουν σε ποιους αναφέρομαι) και μάλιστα γηγενείς, χαϊδεύτηκαν και αντιμετωπίζονται ως totems (για να μην αναφερθώ και εγώ, στα καραγκιοζιλίκια και τα χουνέρια που τους έκαναν νυν γκόμενοι middle aged τραγουδιάρων και wannabe προπονητές, τύπου Γιωργάκη "Ράμπο" Σιγάλα)....

Για ρίχτε τα (δωδεκάδες που θέλετε, γιατί και πως, σιχτίρια, γνώμες και γενικώς ότι έχετε ευχαρίστηση)!



173 σχόλια:

  1. εδω συμφωνουμε απολυτα..

    την ιδια δωδεκαδα θα διαλεγα.

    δεν θελω μπουρουση αλλα ας οψεται ο κουφος,ενω κατσιβελης-παππας για μια θεση.θα διαλεξει παππα ο τρινκιερι.μπορει περιφερειακα να πιεσει με ζηση-σπαν-σλουκα-μπραμο και ο κατσιβελης θα ειναι μια ακομη αξιοπιστη λυση αμυντικα,αλλα επιθετικα ο παππας θα προσφερει περισσοτερα,αν και δεν μου αρεσει προσωπικα..αν ηταν παρων ο καλαθης-εξω θα εμεναν παππας-κατσιβελης και οχι ο ζησης,που ακομη ειναι πολυτιμος για εθνικη οσο και αν σε μερικους δεν αρεσει.
    αν μεινει εξω ο βουγιουκας θα ειναι αδικια και εμπαιγμος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ θα συνεχίσω μετεγγραφικά πάντως: :P
    http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Aris/dyskoleuei_toy_vezenkof.2355820.html

    Τον έχουν εις την αναμονή (stand by σε Ελληνικότερα δημοσιογραφικά) οι Αφοί γιατί περιμένουν την απάντηση του Παπαπέτρου που ελπίζουν να είναι θετική. Μούφες δηλαδή.
    Εγώ πάντως, πιστεύω ότι ο Βεζένκοφ θα κατηφορήσει τελικά προς Πειραιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω προσωπικα βλεπω να μην περνει γκαρντ μεταξυ Παππα/Κατσι (δεν θεωρω κανεναν τους ετοιμο) και να περνει Βασιλειαδη. Θα εχει ηδη 3 ασσοδυα(Σλουκας Σπανουλης Ζησης), και νομιζω θα θελει πιο πολυ παιχτη στο 2 σαν συμπληρωματικο του Μπραμος. Ομως μετα απο καιρο αυτη η εθνικη εχει ενα τρομερο μειον. Δεν εχει ασσο, ουτε οργανωτικα, ουτε εκτελεστικα εκτος αν το αναλαβει αυτο ο Σπανουλης. Οπως επισης μην ξεχναμε και τον Γιανκοβιτς που μπορει να κανει το μπαμ. Στα σεντερ, στην 15αδα, εχουμε μονο Μπουρουση Βουγιουκα και Καββαδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.redplanet.gr/basket/diatagh-h-epithymia-toy-proponhth.2355724.html Ολα ροδινα ειναι παιδια! Πρωτη επιλογη Λοτζεσκι... Επιλογη προπονητη... Απλα μετα μη λεμε οτι φταιει ο Μπαρτζωκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η δική μου δωδεκάδα θα περιελάμβανε μέσα σίγουρα τρεις απόντες:

    1. Μάντζαρης
    2. Καλάθης
    3. Σπανούλης
    4. Σλούκας
    5. Μπράμος
    6. Παπανικολάου
    7. Περπέρογλου
    8. Πρίντεζης
    9. Φώτσης
    10. Καϊμακόγλου
    11. Βουγιούκας
    12. Κουφός

    Αντί Κουφού ο Μπουρούσης, αντί Μάντζαρη ο Κατσίβελης και αντί Καλάθη ο Παππάς θα ήταν η τελική μου επιλογή.

    Ο Τρινκιέρι όμως, θα επιλέξει αντί Σλούκα τον Παππά, αντί Μάντζαρη τον Κατσίβελη, τον Ζήση (όσο παίζει μπάσκετ, θα παίζει διορισμένα στην Εθνική) και αντί Κουφού τον Μπουρούση.
    Η τελευταία θέση θα παιχτεί μεταξύ Πρίντεζη και Μαυροκεφαλίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελπίζω να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του ένα δοκιμαστικό κατέβασμα του Πέτγουεϊ στη θέση 3 σε επίθεση και άμυνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να και μια καλή άποψη για την επιλογή Μπαρτζώκα.
    http://www.eurohoops.net/el/2013/08/dribbling-el/30619

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μιχαλη ηρθε η ωρα να διαφωνησουμε..θεωρω μεγα λαθος να παμε με 2 5αρια..βασικα δεν παιζει να γινει κατι τετοιο..οποτε ξεκιναω αναποδα..μπουρουσης..βουγιουκας..μαυροκεφαλιδης..παμε τωρα στους κοντους..θα επαιρνα σπανουλη..ζηση..σλουκα και κατσιβελη...μετα για το 2-3 εχουμε τον μπραμο και στο 3 καθαρα τον παπ..στο 4 θα εχουμε καιμακογλου,φωτση και πριντεζη..δεν εχει καμια θεση για εμενα ο περπερογλου..τωρα επειδη ο μαυροκεφαλιδης παιζει και 4 ο τρινκερι μπορει να κοψει ενα 4αρι και να παρει τον βασιλειαδη η τον περπερογλου..
    υγ.για τον προπονητη εχω να πω οτι το μπασκετ που επαιζε στην καντου δεν μου αρεσε καθολου..αν και ηταν μια καλα στημενη ομαδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οντως μπορει να γινει αυτο που λες με τον βασιλειαδη και στην τελικη ισως να ναι και καλυτερα..ουτε εμενα με καλυπτει ο κατσιβελης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πας με 2 5αρια μονο αν πιστευεις οτι δε μπορει να σου κανει τη ζημια καποιος απτις αλλες ομαδες... Επισης μπορει σε ειδικα σχηματα να βαλεις Φωτση στο 5, αν θες να πιεσεις τη μπαλα, η να παιξεις παγιδες σε ολο το γηπεδο. Κατσιβελη γιατι ολοι τον βαζετε μεσα ρε παιδια? Παιχτη που επαιζε μαξ 5λεπτα με τον ολυμπιακο? Χιλιες φορες Παππας που εκανε γεματη σεζον... Εγω νομιζω θα παρει και Βασιλειαδη και Μπραμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πετρο ο φωτσης 5 δεν εχει παιξει ποτε..για παραδειγμα η κροατια που θα παει ψηλα παιρνει ζοριτς,τομιτς και αντριτς..θα παμε εμεις μονο με βουγιουκα και μπουρουση???αν τραυματιστει καποιος???δεν παιζει αυτο..αυτο που λες για τον κατσιβελη εχεις δικιο..λαθος..βαζεις βασιλειαδη μεσα η παιρνεις παπα εχεις δικιο..αλλα εγω περπερογλου δεν θα επαιρνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ουτε εγω θα επαιρνα Περπερογλου. Εχω την αισθηση, συμφωνοντας οτι ο Φωτσης δεν εχει παιξει 5 ποτε (και ισως ειναι περισσοτερο 3αρι παρα 5αρι), ισως χρειαστει σε καποια "ακραια" σχηματα να παιξει εκει για να πιεσεις τη μπαλα. Μονο αυτο ομως... Θελω να δω και Γιανκοβιτς ειναι η αληθεια, γιατι ολοι τον ξεχναμε, και απο τους "καινουριους" ειναι μακραν ο πιο βελτιωμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ματζαρης
    σλουκας
    κατσιβελης
    v.span
    παπανικολαου
    περπε
    πριντεζης
    μπουρουσης
    (μαυροιδης)
    ενταξει ειμαστε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Vassil Mihaylov κοινοποίησε σύνδεσμο.
    πριν από 14 λεπτά
    http://bgbasket.com/new.php?id=39461
    Glad that i played with Ioannis Papapetrou Good luck bro !!!
    Панатинайкос и Олимпиакос в поредна битка помежду си
    bgbasket.com
    Двата гранда с интерес към един и същ състезател

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επειδη ξερω οτι αρεσουν κατι τετοιες θεωριες συνωμοσιας στο Μιχαλη... Μπορει να μην ειναι και τιποτα μπορει να εχουμε και φωτια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μακαρι ο τρινκερι να μην κολλησουν σε ονοματα..ο περπε δεν εχει θεση στην ομαδα με βαση την χρονια που εκανε..βεβαια δεν ξερω τι δειχνει στις προπονησεις..ουτε κατσιβελη θελω..απλα ηθελα ενα καλο αμυντικο στο 1-2..γι αυτο τον εβαλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ζησης ειναι αξιοπιστος αμυντικος στο 1-2... και Μπραμος μπορει να μαρκαρει ασσοδυο ευκολα αν κατεβει στο 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. οντως..ε αρα εξω ο κατσιβελης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. και για να δωσω και τις προβλεψεις μου βλεπω πολυ δυνατη φυσικα την γαλλια..δεν βλεπω ισπανια..εμεις θα παλεψουμε και ολα θα κριθουν στο σταυρωμα..βλεπω πολυ δυνατους τους κροατες..αν κατεβαινε και ο πλανινιτς θα ελεγα οτι ειναι σουπερ..τελος τουρκια και ιταλια θα εχουν τις πιθανοτητες τους..δεν βλεπω ρωσια..δεν βλεπω λιθουανια..ουτε σερβια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σλούκας
    Σπανούλης
    Ζήσης
    Παππάς
    Παπανικολάου
    Περπέρογλου
    Καιμακόγλου
    Πριντεζης
    Φώτσης
    Βουγιούκας
    Μπουρούσης
    Μαυροκεφαλίδης


    Αυτή θα ήταν εμένα η 12άδα μου. Η μοναδική μου σκέψη είναι να εβαζα τον Μπράμο στη θέση ή του Ζήση ή του Παππά, όμως με το Ζήση κερδίζεις σε εμπειρία και οργάνωση και με το Παππά έχεις άλλον ένα μπουκαδόρο. Απο τη στιγμή που ότι κάνει ο Μπράμος το κάνει το ίδιο καλά και καλύτερα ο Παπανικολάου προτίμησα τους άλλους 2...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. δεν παιζει να μην παρει μπραμο..μπορει να παιξει στο 3..εξω ο περπε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο Μπράμος έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με το Παπ, ο Περπέ φέρνει νεα πράγματα στο τραπέζι. Λάθος για εμένα. Εξάλλου και ο Παππάς μπορεί να προσομοιάσει αρκετά τον Μπράμο, με τη διαφορά ότι είναι καλύτερος μπουκαδόρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. τι ακριβως θα φερει ο περπε??δεν βλεπω καποια ομοιοτητα παππα με μπραμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Με το Περπέ παίρνεις ποστάρισμα απο το 3άρι σου που είναι πολύ σημαντικό και ο Στράτος είναι πολύ καλός σε αυτό. Ο Παππάς μπορεί να σουτάρει απο τα 6.75 και παίζει πολύ κάλη περιφερειακή άμυνα. Επίσης σαν ύψος και σώμα είναι κοντά στο Μπράμο, δεν ειναι φτερο στον ανεμο. Δε σου είπα ότι είναι σα το Μπράμο, ειπά οτι μπορεί να τον προσομοιάσει, να σου δωσει δηλαδη ως ενα βαθμό καποιά απο αυτα που θα έδινε ο Μπράμος με τη διαφορά ότι ο Παππάς είναι και μπουκαδόρος, άλλα και καλύτερος πασέρ. Εκτός όλων των άλλων σαν σποτ σούτερ έχεις και το Παπανικολάου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. και δλδ θα παρουμε τον περπε για ενα πιθανο ποσταρισμα απο το 3??ασε που αυτο δεν ειναι και στανταρ αναλογα που θα παιζει απεναντι..θεωρω οτι ο μπραμος δεν βγαινει απο την ομαδα..θα ειναι και εξολοθρευτης..ο ανθρωπος σουταρει..μαρκαρει..βγαζει ενεργεια..θα αφησουμε εξω τετοιο παιχτη για να μπει ο περπε???καποια στοιχεια τα εχει ο παπ αλλα θα χρειαστουν και οι 2..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Κοίτα δεν είναι μόνο το ποστάρισμα, και το σουτάκι του το έχει και στα δύσκολα έχει δείξει οτι βάζει και μεγάλα σουτ. Τώρα αν θες Μπράμο εσύ στη θέση του δε θα διαφωνήσω, απλα επειδή έχεις ήδη το Παπ που του μοιάζει σε πολλά μπορεί τακτικά σε ειδικές καταστάσεις ο Πέρπ να είναι πολύ πιο χρήσιμος. Το ποσταρισμά του έχει δώσει πολλούς σημαντικούς πόντους, μη το περνάς στα ψιλά. Εξάλλου δε θα δείς λογικά σχεδόν ποτέ Παπ, Μπράμο στην ίδια 5άδα, επομένως γιατι να έχεις 2 ίδιους παίχτες όταν μπορείς να έχεις κάτι διαφορετικό? Αν έπρεπε να διώξω κάποιον για να χωρέσω το Μπράμο θα ήταν ή ο Παππάς ή ο Ζήσης, μάλλον ο δεύτερος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Eγω το ειπα τις προαλλες αυτο σαν ιδεα, αλλα ο Σαββας το βρηκε λαθος, προσωπικα το βρισκω πολυ εξυπνο τεχνασμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Έλα, καλημέρα! Ο translator μου το μετέφρασε ως: "Panathinaikos and Olympiakos in a row battle each other"... Θα πάρουν παίκτη μόνο και μόνο να μας την σπάσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μη βλέπεις μόνο τα 5αρια. Δες όλους τους ψηλούς. Με Μπορούση, Βουγιούκα, Φώτση, Πρίντεζη και δυνατά 3αρια (για αυτό έβαλα και Μπράμο και Παπ και Περπέρογλου), ισορροπείς. Από τη στιγμή που δεν έχεις Κουφό και Σοφοκλή, νομίζω πρέπει να το πάμε αλλιώς. Για αυτό που λες στο υστερόγραφο, νομίζω ότι επειδή είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος, θα πάει στα σίγουρα. Δε θα αλλάξει το "αμυντικό προφίλ" που έχουμε σα τον Ζούρο που πήγε να κάνει Ολυμπιακό την Εθνική. Απλά θα δώσει άλλη βάση, νομίζω, στην επίθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γιατί Πετράν μου, ποιος από τα γκαρντ που έχουμε τώρα παίζει την άμυνά του? ΟΚ, δεν είναι Μάντζαρης, αλλά ο Σπαν που μπορεί να παίξει, δε θέλει. Ο Ζήσης, δεν έχει τα πόδια του μικρού και επίσης ακόμα και με αυτά τα 5 λεπτά που λες, έχει εμπειρία από καυτούς αγώνες σε Ευρωλίγκα και τελικούς, πράγμα που ο Παππάς δεν έχει ακόμη. Με την ίδια λογική, γιατί δε βάζουμε στη θέση του Περπ, τον Γιάνκοβιτς? Δε νομίζω ότι αυτό το καλοκαίρι θα ρισκάρει να πάρει τους δυο του βάζελου, τους λείπουν τέτοιες παραστάσεις. Ο δε Καλάθης, στο όνομα της (και καλά) "σιδηράς πειθαρχίας", είναι στο Μέμφις και όχι στο Καρπενήσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Εγώ απορώ γιατί ο Βασιλειάδης είναι στο Καρπενήσι, πάντως..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Έχω μπερδευτεί τοσο πολύ με αυτόν, που αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένω να τον δω ιδίοις όμμασι.. Είναι ρίσκο, ότι και να λέμε τώρα. Μακάρι να του βγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δεν έχεις άδικο, τώρα που σε διαβάζω και το ξανασκέφτομαι.
    Δε μπορείς να πετάξεις έξω, έτσι εύκολα κάποιον σα τον Ζήση. Σωστά, μάλλον αν ήταν ο Καλάθης, κάποιος από τους μικρούς θα πλήρωνε το μάρμαρο. Και άμα ήταν και ο Βαγγελάκης, μόνο για προπονήσεις θα πηγαίναν Καρπενήσι Παππάς/Κατσίβελης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. η ισπανια θα το παρει,εδω θα ειμαστε.πρωτοι και μετα το χαος..αν ειχαμε καλαθη-κουφο τους κοντραραμε,τωρα αναλογα με τα χιαστι θα προχωρησουμε η οχι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μπααααα. Έχουν χοντρά θέματα, ειδικά στην front-line. Και τον Ναβάρο επίσης δε τον λες μικρή απώλεια, όσο και αν ήταν αναμενώμενη. Και γω τους Ρώσους δε τους βλέπω για πολλά. Οι Γάλλοι δείχνουν πιο πλήρεις από άλλες φορές, οι Κροάτες είναι μια χαρά, οι διοργανωτές επίσης και δεν αποκλείω και μια έκπληξη τύπου Σκοπίων, όπως στην προηγούμενη διοργάνωση. Γενικά, πολύ κουλουβάχατο Ευρωμπάσκετ προμυνείεται, που δεν είναι απαραίτητα κακό κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. οι γαλλοι δεν εχουν ψυχολογια για χρυσο..
    οι σλοβενοι σαν διοργανωτες εχουν τυχη για ενα μεταλλιο-και απο σπονδα..
    ρουντι-ρουμπιο-καλντερον δεν ειναι και λιγοι.
    και να μην ξεχναμε και τον μαρκ γκασολ που φετος ηταν κλασεις καλυτερος του αδερφου του και μαλιστα καλυτερος αμυντικος φετος στο ΝΒΑ...
    εγω παντως επιμενω μιχαλη και θα δουμε ποιος εχει καλυτερη διαισθηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο Μπουρούσης πρόβλημα στα πλευρά λέει... Ωραία... Με Βουγιούκα, Λούζερ και Καββαδά θα πάμε? Ελπίζω να 'ναι ΟΚ μέχρι τότε, αλλά από την άλλη θα 'χει χάσει μέρος της προετοιμασίας...


    http://www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/EthnikiBasket/traymatisthke_o_mpoyroushs.2355965.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ο βουγιουκας παντως μπορει να μαρκαρει καλυτερα τον μαρκ γκασολ,απο τον ψευτικο μπουρουσακο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. σκοπια ουτε με σφαιρες!μια φορα γινονται αυτα!μακαλεμπ γερασε.το ιδιο και ο αντιτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Φωνη συγνωμη, ειπες οτι ο Παππας σουταρει καλα απο τα 6.75 και παιζει καλη περιφεριακη αμυνα? Μαλλον αλλον Παππα βλεπεις... Μολις ανεφερες τις δυο βασικες αδυναμιες του. Ασταθεια στο σουτ, και κακος αμυντικος σε σημειο που τον βλεπεις να περπαταει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ισπανια θα το παρει παιδια παλι!δυστοιχως γιατι δεν τους παω καθολου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο Βασιλειαδης για ενα συγκεκριμενο πραμα ειναι καλος παιχτης... Αρκει να εχεις μια ομαδα που μπορει να παιξει για να βγει αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. καλυτερα σουταρει ο περπε απο παππα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Για μενα και ο Ζησης και ο Μπραμος ειναι εξισου καλοι αμυντικοι με τον Κατσιβελη... Ο μικρος δεν εχει εμπειριες ακομα. Ακομα και με τον Φαρμαρ που χρειαστηκε, καμια φορα "κολλαγε" πανω του και τον περναγε ο αλλος σαν σταματημενο... Καλος αμυντικος, χωρις εμπειριες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ο μπραμος ισως ειναι και καλυτερος!ο ζησης νομιζω ειναι λιγο πιο αργος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ποιος θα χανει τα σουτ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. θα το παιρνει μεχρι να βαρεθει.και ο λογος απλος..
    παιζουν μπασκετ αλανας-μπακσετ αυτοσχεδιασμου,δυνοδευομενο απο απλους κανονες τακτικης..
    και οχ το συστημα ν βγει στο19 δευτερολεπτο,η μπαλα να γυρισει 5 φορες,να βγουν δυο κριν απο την αδυναμη πλευρα..
    ολα χρειαζονται αλλα με μετρο.
    εχουν το ταλεντο και το αφηνουν στο παρκε ανεξελεγκτο με την καλη εννοια.
    εμεις παλι ενω απο τις μικρες εθνικες βλεπεις ταλεντο και ζωντανια,ξαφνικα μπαινει το χαλιναρι και ο ελληνας παικτης χανει τον προσανατολισμο..
    εχω χρονια να δω ελληνα παικτη φαντεζι με ενστικο απο την εποχη διαμαντοπουλου.
    το παιδι θα ειχε καλυτερη τυχη αν πχ. τον αναλαμβανε ενας ομπραντοβιτς-ιβκοβιτς...
    φταιει και αυτος που εμεινε στασιμος,αλλα γενικα εχει εκλειψει το αυθεντικο μπασκετικο ταλεντο.
    οι δικοι μας παικτες παιζουν με προσηλωση στην αμυνα,και με το λιγο ταλεντο που τους εχει μεινει(οσοι αξιζαν)του το εχουν ευνουχισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. σιγουρα θα γινει με ψιλα και δυνατα 3αρια!αυτην την εντυπωση εχω! ο λοτσεσκι ειναι λιγο κοντος και ο περπε λιγο ανευρος!ασε που βαζοντας πετγουευ στο 3 εχεις και το σουτ που θελεις και το ριμπαουντ παραπανω απ οτι περιμενεις απο ενα απλο 3αρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ρε παιδια τι συγκρινουμε;
    ο περπ θα ειναι,μετραει και η εμπειρια,παραστασεις απο μεγαλα παιχνιδια.
    ο παππας τι εχει; φετος εκτιναχθηκε στο πανιωνιο επειδη δεν υπηρχε σαλιο..
    θα τον δουμε στο βαζελο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. αν ηταν υγειης ο μαντζαρης θα ειχες λυσει το προβλημα σου εκει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. αυτος μου κανει και καλυτερα για αντι παπ!πολυ παθος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. πες πες πες εχει αρχισει και μ αρεσει!κατσε να τον δουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ο παπας φωνη παιζει αμυνα με τα ματια..
    προτερημα του μονο οτι ειναι καλος κλεφτης και ο λογος για να φυγει αιφνιδιασμο να σκοραρει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. οι ισπανοι εχουν ενα μεγαλο συν φιλε,εκτος του ταλεντου!!!ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ,ενω οι ελληνες τεμπελιαζουν σ αυτον τον τομεα!ταλεντο εχουν και οι 2εως ενος ορισμενου σημειου(περισσοτερο οι ισπανοι παντως).αν ο ρουντι δεν πηδουσε στον θεο και δεν ηταν γρηγορος θα ηταν περπερογλου.καπως ετσι το βλεπω!αν ο γκασολ δεν δουλευε θα ηταν μαυροιειδης.δεν δουλευουν οπως πρεπει οι ελληνες παικτες!η' τουλαχιστον οι ισπανοι ειναι πολυ μπροστα σ αυτον τον τομεα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. πιστευεις οτι στον βαζελο θα εξαφανιστει?γιατι εγω ειμαι 50-50!για πες!@savvvas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. τον κοβω μεταξυ φθορας και αφθαρσιας.
    και αν φανει λιγο θα ειναι λογω ελλειψης αλλων αξιοπιστων στη θεση του..
    παλαιας κοπης παικτης,αλλα χωρις καθολου φυσικα προσοντα δυσκολα θα ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ενταξει ο αμρκ τρομερη βελτιωση,τον θυμαμαι καποτε στην εθνικη και ελεγα οτι επαιζε μεβυσμα λογω αδερφου.
    αλλα βελτιωθηκε τρμερα,εχασε κιλα..
    ο μαυροειδης(λαθος παραδειγμα φιλε)ειναι ενας παικτης που μου θυμιζει(δεν κοροιδευω..0κουασιμοδο..
    δηλαδη οσο και αν προσπαθησει κουασιμοδος θα μεινει..
    πες μου κατσιβελη να βελτιωθει,μαντζαρη και και παει λεγοντας..
    αλλα εθιξεςκατι σημαντικο..
    ο ροντι φιλε μου εγινε παικτης επειδη του εδειξαν εμπιστοσυνη.
    οντας πιτσιρικας μαζι με το νεογνο τοτε ρουμπιο ειχαν τα κλειδια της μπανταλονα..
    απο 17-18 ειχαν παρασταεις ενω το εμριδιο ευθυνης που τους αναλογουσε τοτε ηταν τεραστιο..
    θα γραψω κατι αιρετικο,μια σκεψη..
    δωσε λοιπον τωρα τα κλειδια σε σλουκα-μαντζαρη,κρατησε παπ-χαινς και ζητα απο σπαν να ριξει το μπατζετ του στα μισα.
    αλλιως συνεχισε χωρις αυτον,αλλα με ολους τους μικρους ατοφιους πλασιωνοντας τους με νεο αιμα.
    μπορουσαμε να το δεχτουμε;
    μπορουσαμε να τους ριξουμε στα βαθεια;
    ετσι γινονται καλυτεροι,αυτοι που αξιζουν και εχουν ταλεντο..
    δηαλαδη ο σλουκι ειναι 23 το ιδιο ο μαντζ-παπ..
    ο σπαν ανανεωσε για αλλα 3 χρονια.
    ποτε θα γινει πρωταγωνιστης ο σλουκας;ο μαν;
    ειναι σημαντικοι για την ομαδα,αλλα χρησιμοι σε πολλους τομεις.
    μεθαυριο θα τους ζητησεις να γινουν απο ρολιστες-πρωταγωνιστες αποτομα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. http://redbasketzone.blogspot.gr/2013/07/matt-lojeski.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ναι εχεις απολυτο δικιο σ αυτο.το ειχα γραψει κι εγω σε καποια φαση που γραφονταν εντονα οτι θα φυγει ο σπανουλης,να περναμε γκορντον και να μενανε οι μικροι να παρουν το βαρος στις πλατες τους!αλλα προφανως και ηταν και θεμα πρεστιζ να μεινει ο σπανουλης στην ομαδα,λογω διαμαντιδη!μετα επεφτες πολυ!τεσαπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. "Έκπληξη τύπου Σκοπίων" είπα Μήτσο, όχι Σκόπια... χεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. σορρυ,οπως παντα,στην δουλεια διαβαζω ο,τι θελω απ την βιασυνη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. εγω τον πιστευω αυτον τον παικτη..μου ειχε γυαλισει απο τοτε που τον εχει προτεινει ο μακ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. http://www.gazzetta.gr/basketball/article/530050/mpasimo-toy-panathinaikoy-gia-papapetroy
    καποιους να τους ξυπνησει... δεν ειμαστε οι μπουλς του τζορνταν για να μας παρακαλανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. κι εγω τον πιστευω φιλε σαββα αλλα οχι για 3αρι!θα μου αρεσε στο 2 πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. ελα μωρε με γκαζετα τωρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ρε παιδιά να καταλαβαινουμε τι λεμε. Οταν λεω προσομοιαζει σε καποιον και αναφερω τα στοιχεια που προσομοιαζει δε σημαινει οτι ειναι σουπερ στο τομεα αυτο, οτι μπορει να δωσει ως ενα βαθμο αυτα τα στοιχεια σημαινει. Ενας παιχτης με 33% στη κανονικη διαρκεια και 46% στα πλευ οφ δεν μπορει να σουτάρει τριποντο δηλαδή? Δεν ειπα οτι ειναι σουτερ, οτι μπορει να σουταρει ειπα. Το αν ειναι ασταθης δε αναιρει το γεγονος οτι το τριποντο το εχει. Και ο Παπ ειναι ασταθης, μηπως να πουμε οτι και αυτος δε το εχει το τριποντο? Οσο για την αμυνα δεν ειπα οτι ειναι σκυλι του πολεμου, αλλα εγω σε 2-3 παιχνιδια που τον εχω δει αυτη την εντυπωση μου αφησε και οτι ειναι καλος κλεφτης, πραγμα που στατιστικα επαληθευεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. με προβληματιζει η αμυνα!στην επιθεση το εχω σχεδον σιγουρο οτι θα βοηθησει πολυ!βασικα περιμενω και τον περπερογλου φετος!νομιζω θα ειναι πολυ καλυτερος!επισης με προβληματιζει και το πως θα παιξουμε αμυνα!γιατι ενα σχημα με ματζαρη σπανουλη λοτσεσκι πετγουευ και ντανστον μπαζει αρκετα στο 3 και στο 4!θελει πολλες παγιδες,θα δουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Οταν τα ελεγα στο RP με λοιδωρουσαν και ακουγα κλασσικα τη μια εξυπναδα μετα την αλλη. Θα εχουμε προβλημα φετος στο 3...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ρε φιλε γιατι μπαινεις εκει μεσα και σχολιαζεις κιολας!οι μισοι ειναι αμπαλοι και οι αλλοι μισοι αμπαλοι!σοβαρα τωρα!αντε 2-3 να νιωθουν απο μπασκετ!εδω μεσα δεν σου φτανει!θα εχουμε θεμα ρε.και δεν βρισκω και λυση στο μυαλο μου!πετγουευ στο 3 και τετοια σκεφτομαι!εχω πανικοβληθει μεχρι να τον δω να παιζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ενταξει ρε συ μη τρελαθουμε τωρα, εδω ειχαμε τον Αντιτς που το μονο που εχει να επιδειξει απεναντι στο Πετ ειναι η αμυνα του σε βαρια κορμια. Η ομαδα με εξαιρεση τη θεση 3 ειναι ενισχυμενη σε σχεση με περσυ, το θεμα ειναι να δεσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. θα δεσουν!γι αυτο ειμαι σιγουρος!εχεις τον καλυτερο προπονητη στο παρκε (σπανουλης).ειναι επιρεπης στα φαουλ ρε ο πετγουευ και αμερικανος(τρελαρας δλδ).θα δουμε!κραταω μια επιφυλαξη!αμα ειναι σοβαρος ο πετγουευ θα κανει μεγαλα πραγματα πιστευω!αμα αρχισει και μαλακιζεται (εκνευριζεται,παιρνει την μπαλα και σουταρει) τοτε...,παντως τον βελγο τον γουσταρω πολυ!αλλα πιστευω ακομα οτι ειναι 2 ρε γαμωτο!μου χει κολλησει αυτο στο μυαλο!θα δουμε πως θα τον χρησιμοποιησει!ειναι εξυπνος προπονητης ο μπαρτζωκας,δεν νομιζω να αφησε κενο εκει,κατι θα εχει σκεφτει,μενει να δουμε αν θα του βγει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. E μα για SG ταιριαζουν τα στοιχεια του, ολοι το λενε και ετσι ειναι, δεν ειναι οτι σου εχει κολλησει κατι ακυρο. Στο 3 ειμαστε αποδυναμωμενοι. Θα παιζουμε με Στρατο και τον Λοτζεσκυ ως κατα συνθηκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ναια βρε, μη μασάς! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ρε παίδες δε το βρίσκω το link... Το εξαφανίσανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Οντως τι κουλα ειναι αυτα, δεν υπαρχει το λινκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Καλημέρα!
    Από τις γνώμες που για μένα μετράνε και σχεδόν πάντα διαβάζω:
    http://www.gazzetta.gr/basketball/article/529976/allo-me-ton-kleiza

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Αφού τα έχεις "πάθει" κατ'επανάληψη, τι κάθεσαι και ασχολείσαι και φθείρεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Ας πάρουμε το Βεζένκοφ και χέστηκα για τον Παπαπέτρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Να το κι από sport24
    http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Panathinaikos/dynamika_gia_papapetroy_o_panathhnaikos.2357314.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Εμένα κάτι μου βρωμάει... Επιμένω! Είναι σαν να ακυρώνουν τον Γιάνκοβιτς. Είναι πλήρεις εκεί, ακόμα και αν πεις ότι ανεβαίνει ο Μασιούλις στο 4... Η δε Πράσινη, μιλιά... Δε ξέρω, αλλά λίγο κουλά μου ακούγονται αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ισχυει οτι θα ειναι κουλο να παει ο παιχτης εκει. Εχουν 3 παιχτες και ουσιαστικα ενας εκ των Γιανκοβιτς και Παπαπετρου θα ακυρωθει. Ο μικρος φαινεται να εχει φιλοδοξιες για ΝΒΑ και για μεγαλη καριερα και ξαφνικα εμφανιζεται να προτιμαει τα χρηματα βαζοντας σε ρισκο τη καριερα του. Εχει 3 παιχτες μπροστα του αυτη τη στιγμη με μεγαλυτερη εμπειρια ενω στον Ολυμπιακο ειναι δεδομενο οτι με το κενο της θεσης θα παρει αρκετο χρονο συμμετοχης. Αν ημουν στη θεση του περα απο οπαδικες προτιμησεις ξεκαθαρα Ολυμπιακο θα επελεγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Σωστα τα λεει, αλλα σε εκεινη τη φραση που λεει για τη διαιτησια και λεει "και δικιο να ειχαν το εχασαν", πραγματικα εκνευριζομαι. Οταν εχεις δικιο δεν το χανεις. Αν κατι ειναι μπλε θα παραμεινει μπλε ακομα και αν εσυ το πεις 200 φορες με ασχημο τροπο. Η αληθεια και το δικαιο δεν αλλαζουν απο το τροπο που θα τα εκφρασεις. Αυτη ειναι η δικαιολογια του πονηρου και ο Παπαδογιαννης με τα γραφομενα του μου κανει για τετοιος. Για Κλειζα καλα το λεει, αν και τον μειωνει λιγο λεγοντας οτι το τελος της χρονιας τον βρηκε πρωτο στα στατιστικα και τον Ολυμπιακο 2ο παντου. Λες και εξαρτονταν μονο απο την αποδοση του και οχι απο ολη την ομαδα. Παντως αυτα περι χημειας δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν. Η ομαδα εφτασε τελικο ευρωλιγκας. Για μενα εχασε ξεκαθαρα επειδη δεν ειχε στη θεση 2 αξιοπιστο παιχτη. Ειχαμε προβλημα στο 3ποντο και οποιος μας επαιζε ζωνη ειχαμε θεμα. Οποτε δεν βρισκονταν στο παρκε ο Τεοντοσιτς και ειχαμε παπαλουκα το προβλημα γινοταν ακομα πιο μεγαλο στη περιφερεια. Με Παπαλουκα,Τσιλντρες και Χαλπεριν σε κακη φορμα πολυ καιρο, δεν γινοταν να σπασεις ζωνη. Ομως η ομαδα ειχε ανταποκριθει σε αρκετα ματς και ειχε παιξει καλο μπασκετ. Στο τελικο εκεινο ειχαμε εκτος τον Τεοντοσιτς που με την αρρωστια που ειχε επαιξε πολυ λιγο οποτε χασαμε τελειως το περιφερειακο σουτ. Για μενα προβλημα χημειας λες τη φετινη φενερ που ηταν χωριο. Οχι μια ομαδα που παιζει καλα αλλα παρολο το μεγαλο της ροστερ εχει καποια χτυπητη αδυναμια οπως ο Ολυμπιακος του 2010. Ο,τι προπονητη και να ειχαμε το θεμα στο 3ποντο θα παρεμενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Βρωμάει Τζο και ας μου λέει ο Πετράν (σωστά!), ότι μου αρέσουν οι θεωρίες συνωμοσίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Αυτός που κάποτε αποκαλούσαμε Μπουρούσαρο και Μπουρουσάγκα:
    http://www.pamesports.gr/253518/etsi-paleyeis-gia-th-xwra-soy
    Ο Βουγιούκας είναι τόσο χέστης που δεν μπορεί να μαρκάρει ούτε τη σκιά του.
    Ο Μπουρούσης έχει πρόβλημα να λειτουργήσει επειδή είναι απίστευτα μουρμούρας και γκρινιάρης.
    Για παρέα καλός είναι. Στη Μαδρίτη που δεν θα καταλαβαίνουν Ελληνικά, θα είναι τέλεια.
    Ο Τρινκιέρι το ίδιο. Όταν χρειαστεί να παίξει με πλάτη όμως, εκεί θα κολλήσει το σύστημα.
    Ότι έχει φιλότιμο όμως, δεν το παρέβλεψα ποτέ.
    Στον Ολυμπιακό αποκλείεται να ξανάρθει, οπότε ότι κι αν λέμε είναι άτοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. δικιο εχει σε ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Αν τη ίδια μεταγραφή έκανε ο Ολυμπιακός, θα λέγατε ότι ψώνισε κι άλλο γατάκι που δεν παίζει άμυνα ο Ολυμπιακός κύριε Πρασινοφρουρέ!
    Ενώ τώρα που την έκανε η Μπαρτσελόνα, είναι κίνηση ματ. Αν την είχε κάνει ο Παναθηναϊκό δε, θα ήταν κίνηση Final Four!!
    http://www.basketnet.gr/main/2/europe/articles/1/lampe-barca.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Να κι ένα δεδομένο που ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στον καταρτισμό της τελικής 12άδας.
    http://www.contra.gr/Basketball/Europe/Eurobasket/greece/empodio-gia-ton-mpoyroush-h-real.2357326.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Που θα πάνε όλοι αυτοί....

    http://www.euroleague.net/competition/teams/showteam?clubcode=ZAL&seasoncode=E2013

    ....αν συλληφθεί ο Ρομανόφ

    http://www.contra.gr/Soccer/Scotland/ScPremiership/hearts/entalma-sullhpshs-gia-ton-romanof.2357855.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ο Παπανικολάου ήταν ίδια υπόθεση ή εντελώς διαφορετική;
    Εδώ σε θέλω.
    http://www.superbasket.gr/permalink/186036.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Κουλό δεν είναι. Όλοι οι καλοί χωράνε για μένα. Το ζήτημα είναι ότι χώνεται άλλη μια φορά ο Τράκης και μάλλον θα βγει κερδισμένος γιατί έχει μεγαλύτερη ευελιξία.
    Κάτι που δεν έχουν οι δικοί μας.
    Αν ήμουν Ολυμπιακός, θα του πρότεινα αυτό που σας είχα πει από την αρχή. Τριετές συμβόλαιο με 250 το χρόνο.
    Αν δεν του άρεσε θα του έδινα 300 το χρόνο στην ίδια διάρκεια συμβολαίου.
    Αφού φάνηκε προς τα έξω ότι:
    1. Τα τσέπωσα από τη μεταγραφή Παπ.
    2. Ότι τον θέλω για αντί-Παπ και άφησα κενό το ρόστερ για να τον χωρέσω εκεί.
    Συνεχίσω να πιστεύω ότι θα μείνει στο Αμέρικα. Αν όμως πάει στον Παναθηναϊκό, θα πρόκειται για μεγάλη επικοινωνιακή ήττα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. o lampe στην μπαρτσα?τι κανουν αυτοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. http://www.esake.gr/main/index.php?pl=2&lng=gr&pfpar=YXJ0aWQ9NjcyNQ==

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. απ οτι φαινεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. http://www.superbasket.gr/permalink/186034.html

    και το λινκ για να μην φωναζεις!καλα αμα παρουνε και τεοντοσιτς...τι να πω!>?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Δεν θα φωνάξω αλλά για κάνε ένα refresh στη σελίδα σου και θα δεις αυτό:

    Αν τη ίδια μεταγραφή έκανε ο Ολυμπιακός, θα λέγατε ότι ψώνισε κι άλλο γατάκι που δεν παίζει άμυνα ο Ολυμπιακός κύριε Πρασινοφρουρέ!
    Ενώ τώρα που την έκανε η Μπαρτσελόνα, είναι κίνηση ματ. Αν την είχε κάνει ο Παναθηναϊκό δε, θα ήταν κίνηση Final Four!!
    http://www.basketnet.gr/main/2...





    υ.γ. Καλύτερα να μην πάει ο Τεόντοσιτς για να αποτελεί τον αδύναμο κρίκο στην ΤΣΣΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. απ την μια σκεφτομαι αυτο απ την αλλη θα ηθελα πολυ να χαλασουν κι αυτοι του κοσμου τα λεφτα και να τους γελιοποιησουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. http://www.youtube.com/watch?v=tanzzEACvwo πως και δεν εκανε κανενας κινηση να μας παρει ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΚΤΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Μακ, μου φαίνεται ότι οι Αφοι κάνουν τερτίπια... Δε γίνεται οι βάζελοι την ώρα που πήραν Βλάντο, έναν παίκτη το ίδιο ταλαντούχο και σαφέστατα πιο έτοιμο, να τον ακυρώνουν έτσι, καπάκι. Δε ξέρω κάτι μου βρωμάει εμένα, από την ώρα που δεν είδα το λινκ στο gazzetta το πρωί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι? Αυτός ο Μίτσελ στο ποδόσφαιρο, τι σκατά κάνει? Πονέσαν τα ματάκια μου λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. χαχαχαχα!εκατσες και ειδες μπαλα?γιατι το εκανες αυτο στον εαυτο σου?εχω να δω απο προπερσυ κατι παιχνιδια cl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. http://www.eurohoops.net/2013/08/dribbling/30717

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Ρε Μήτσο ότι παίζει σε Ολυμπιακό το γουστάρω και το παρακολουθώ και η "μπάλα" είναι από τα αθλήματα που γουστάρω πολύ, αλλά... Αυτός ο Μίτσελ μου φαίνεται μεγάλος μυρωδιάς. Αυτό το "λάθος" με τον Βαλβέρδε στην αρχή, ευχόμουν στο τέλος να 'χει βάση... Κρίμα, γιατί φέτος ο Βαγγέλας του πήρα πράμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Τα πάντα για να πάρουν Ευρωλίγκα, αλλά δεν είμαικαιπολύ σίγουρος ότι θα τα καταφέρουν πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. εγω ηθελα να παρουμε κουπερ που ειχε κανει και γαμω τις δουλειες στον αρη.τι να λεμε.ο προπονητης ειναι λαχειο σε ολα τα αθληματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. πριν λιγο εγινε και επισημο!πολυ πραμα ρε!πως θα δεσουν ολοι αυτοι!?και να εχεις και ντορσευ να τα κανει ολα πουτανα!θα πεσουν μπουνιες!''δεν μου δινει την μπαλα ο ναβαρο'' και τετοια θα εχουνε!μακαρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Δε μου άρεσε ποτέ ο Κούπερ, μεγάλος λούζερ, αλλά συμφωνώ 1000% με αυτό που έκλεισες. Αυτός ο μορφονιός δε, δε μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που ακούστηκε... Μόνο ο Βαλβίδας έκανε δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. εν τω μεταξυ εχουν τομιτς και λαμπε αυτοι?ιδιοι παικτες πανω κατω!τι να πω,ελπιζω να μας βγει σε καλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Ο Ντόρσι δε θα βγάλει χρονιά, σας το 'χω πει και θα το παίξω και στοίχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Toύμπανο η Μπάρτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Ε ναι αλλα οταν ελεγα για Ραιτ μου ελεγες αρχισε να μπαινεις και να τα λες. Aυτο κανω και μετα με πρηζουν... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Εχω να ασχοληθω σοβαρα με μπαλα ουτε και εγω θυμαμαι απο ποτε, νομιζω απο τοτε που παιξαμε με Τσελσι στο τσου λου. Παρηκμασμενο αθλημα εντελως. Φετος ελεγα να το ξαναπιασω λιγο, αλλα απο οτι φαινεται ο Μιτσελ ειναι μυρωδιας, ειχα διαβασει ενα σχετικο αρθρο πριν κατι μηνες για αυτον που το γενικο συμπερασμα ειναι οτι ειναι πιο πολυ δημοσιοσχετιστας παρα προπονητης και απο οτι φαινεται ο αρθρογραφος ειχε δικιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. μονο ο βαλβερδε φιλε περασε απ τον ολυμπιακο και αφησε εργο!και δεν εχεις και κανεναν σοβαρο ελληνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Να δουμε και τι θα παρουν στα γκαρντς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. κρατα μικρο καλαθι!μονο ετσι δεν θα μπορουν να βαλουν την μπαλα μεσα!(ξεκαρδιστικο ε?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Σατανας εισαι! :P Oπως λεω και στο Μιχαλη κατω, να δουμε και τι γκαρντς θα παρουν γιατι ο Σαρουνας ειναι μεγαλη απωλεια και ας ειναι κωλογερος. Απο το 3 και κατω παντως σκιζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. απο αυτα που διαβαζω σε λιγο θα βγει και ζημιωμενη η μπαρτσα με λαμπε..τεσπα..εγω βλεπω πολυ ενισχυεται..οπως λεει και η φωνη το σημαντικο ειναι να δουμε και τι θα παρουν στα γκαρντς γιατι ενταξει ο χουερτας δεν εχει δειξει πολλα..παντως θα ειναι ενισχυμενη..τους βλεπω ολους να δυναμωνουν και εμας να εχουμε κλεισει απο ιουλιο..ενω μπορουσαμε να ειχαμε κανει πιο ποιοτικες κινησεις..εγω θα επαιρνα ζελαμπαλ και ντειβις και θα ειχα το κεφαλακι μου ησυχο..τωρα εχουν μαζευτει πολλα στοιχηματα ταυτοχρονα..με πρωτο του μπαρτζωκα..το καλο ειναι οτι η χρονια ειναι μεγαλη και χρονος θα υπαρξει για αλλαγες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Το 3 εμεινε γυμνο απο ενεργεια και αυτο ειναι το μονο που με προβληματιζει αρκετα. Συνολικα για τις κινησεις που εγιναν ισως θα μπορουσαν να κανουν καλύτερες επιλογες με πιο κομπο παιχτες στις θεσεις 3,4,5 αλλα πολυ πιο ποιοτικες απο τη στιγμη που τα φραγκα ειναι συγκεκριμενα δυσκολο το κοβω. Αν στη θεση του Σιμμονς περναν τον Ραιτ ας πουμε, με αυτη τη κινηση και μονο θα θεωρουσα το ροστερ πολυ πιο πληρες και ισορροπημενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Διαφωνώ μόνο στο πρώτο σκέλος. Με την ομάδα δηλ που είχε Τσίλι, Κλέιζα, Παπαλουκά και Τεόντοσιτς, ήσουν πιο σίγουρος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Μπορούσαν, δε θέλαν. End of story.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Ξέρω ότι ο Κώστας θα διαφωνήσει, αλλά σε ασσό-δυο, έχουμε ότι καλύτερο (επιμένω). Αν ο Βαγγελάκης είναι καλά, μπαίνει και μια ακόμη παράμετρος που μας στοίχισε πολύ πέρυσι. Από το 3 και πάνω, μόνο στοιχήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Στο ασσο δυο ειμαστε οντως απο τους καλυτερους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. κι εγω θεωρω οτι στο 1-2 δεν παιζομαστε!με ματζαρη μαζι εννοειται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. http://www.eurohoops.net/2013/08/dribbling/30704


    Για να εχουμε μια πιο καλη εικονα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. πω πω την σιεννα την λυπαται η ψυχη μου!χαχαχαχα!και η ζαλγκιρις!χαλια μαυρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Η Σιεννα φετος μαλλον δε θα ειναι ιδιαιτερα ανταγωνιστικη, οποτε μονο η Γαλατα αμα κανει 2 καλες μεταγραφες στις θεσεις που ειπα μπορει θεωρητικα να απειλησει τη πρωτια μας στον ομιλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε...

    http://www.redplanet.gr/redSpy/agnwstes-alhtheies-gia-papanikolaoy.2358283.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Μην ασχολειστε αλλο με το θεμα, ηθελε να φυγει και εφυγε. Απο το να βαρυγκομαει καλυτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. ας τραβαει τα μαλλια του στην βαρκελωνη!αλλα δεν καταλαβα ρε μιχαλη το τελευταιο!απο ποιους ζητησε συγνωμη!?απ τον βαζελο!?θα τρελαθουμε τελειως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Και γω αυτό το τελευταίο δε το 'πιασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Ζητησε γενικα συγγνωμη για την αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα του στους τελικους. Μια συμπεριφορα που την ομαδα του επληξε βεβαια γιατι αν συνοδευοταν απο καλη αποδοση οπως εκανε ο Σαρουνας ας πουμε που γκρινιαζε αλλα επαιζε και μπασκετ θα τη δικαιολογουσα. Αυτος γκρινιαζε και ωρυοταν επειδη δε του βγαιναν τα πραγματα και εριχνε ακομα περισσοτερο την αποδοση του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. νταξει.ας μην δινει αλλες συνεντευξεις αυτος κι ο χαινς!θελω να τους εχω στο μυαλο μου πολυ ψηλα!ας το κλεισουν το ρημαδι!οσο αμπαλο να μου λετε τον πριντεζη,οσο φραγκοφονουλη και να λενε τον σπανουλη οι πραξεις μετρανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Για εμενα ο Χαινς εσβησε απο τοτε που διαβασα οτι συζητουσε με ΤΣΣΚΑ μετα τον ημιτελικο στο Λονδινο. Εχω παψει να ειμαι ιδιαιτερα συναισθηματικος ουτως η αλλως, αλλα μια συμπαθεια την ειχα προς το προσωπο του και ας εφυγε. Μετα απο αυτο το τεραστιο φαουλ, ουτε αυτο εμεινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. μιχαλη δεν ειναι αλλαγη στασης..απλα περιμενα κατι καλυτερο απο τους προεδρους..τι γνωμη μου στην εχω πει..ο ολυμπιακος δεν χρειαζεται κανεναν..εχει κοσμο..αν ο κοσμος επαιρνε 15.000διαρκειας θα ημασταν κομπλε..αλλα παιρνουμε στη μπαλα..δεν ειναι θεμα ονοματων σε αυτο που λες για τσιλι,κλειζα κλπκλπ..απλα εχουμε πολλα στοιχηματα..με την λογικη οτι παμε για το τριτο σερι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. δεν διαφωνω..τεσπα ας δουμε τι θα κανει και ο κοουτς φετος..γιατι οι αλλαγες ειναι πολλες και σε κομβικους παιχτες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. μιχαλη δεν διαφωνω..μ αρεσει η ομαδα στο 1-2..δεν μ αρεσει ομως στο 3-4..στο 5 ο ντανστον μεγαλο στοιχημα..για εμενα ο μπεγκιτς δεν ειναι στοιχημα..θα αποδωσει πιστευω καποια στανταρ πραγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Πάμε όμως έτσι?

    ΥΓ: Για τα διαρκείας όλοι συμφωνούμε. Αλλά είμαστε όλοι "μπασκετικοί" και την βλέπουμε αλλιώς. Καλώς ή κακώς, το 95% των Ολυμπιακών ήταν και είναι "ποδοσφαιρικοί". Ακόμα και τις χρυσές εποχές των 90s, θυμάμαι (ακόμη πιο) μεγάλη ασχετοσύνη γύρω μου, από ότι συμβαίνει τώρα... Μεταξύ μας, και οι ζελέδες μια από τα ίδια είναι. Απλά έχουν φάει σκόνη στα άλλα και εκεί είχαν να ποντάρουν για χαμένη υπερηφάνια... Θέλει μια δεκαετία για μενα, συνεχών διακρίσεων του τμήματος, για να φτιάξει "δικό του" κοινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Για Παπαπέτρου, τη "βρώμα" που σας έλεγα ότι δε μου κολλάει (όχι ότι είναι και πυρηνική φυσική...) και το χαμένο link του βαζελέτα:

    http://www.gazzetta.gr/basketball/article/530294/simera-tha-epestrefa-sto-texas

    Προσέξτε το τελευταίο κομμάτι: "Ωστόσο, επίσημη πρόταση δεν κατέθεσε ποτέ, πολύ απλά γιατί θα έμπαινε στη διαδικασία να χαλάσει τις «οικονομικές» ισορροπίες των αποδυτηρίων του, για έναν παίκτη που ακόμα δεν έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του ως επαγγελματίας και στην παρούσα φάση θα αποτελούσε πολυτέλεια για το ρόστερ του... Απλά, όπως όφειλε κάθε μεγάλος σύλλογος, δήλωσε «παρών» στη διεκδίκησή του κι έδειξε διατεθειμένος να παρακολουθήσει στενά την περίπτωσή του, αν κι όταν ο Γιάννης Παπαπέτρου αποφασίσει να ασχοληθεί με το επαγγελματικό μπάσκετ..."


    ΠΟΣΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΠΙΑ...? Πρασινοφρουρός Νο1, σε νέες περιπέτειες (τώρα ξανά φίλοι με τον Τράκη)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Ναι αλλά δεν είναι το ίδιο, μη τα τσουβαλιάζουμε μπρο. Ρώτα τον Ζοτς, τον Ιτούδη και τους γύρω από το ΟΑΚΑ για κάποιον (τότε) νεαρό που με τα χίλια ζόρια πείστηκε να πάει να τον δουν και ζήτησε μια φόρμα απλή, χωρίς τριφύλια, ματζουράνες και λοιπές μολόχες... Το ότι την έκανε με μικρά με πηδηματάκια και ακόμη προσπαθούν οι (μάστορες στη λάσπη) να τον ψεγαδιάσουν, σε μένα τουλάχιστον λέει πολλά. Τα έκανε σκατά τότε, προφανώς και δεν είναι του τύπου μου άνθωπος (σκυλάς, ψιλο-κάγκουρας με μυαλό στα "πειραγμένα αυτοκίνητα, τις κόντρες στα λιμανάκια κτλ), αλλά τατού για τον Ολυμπιακό χτύπησε μόλις έφυγε... Δε κάνω ΚΑΝΕΝΑΝ είδωλο, έχω χεσμένους άπαντες εκτός από την ερυθρόλευκη και τον δαφνοστεφανωμένο (ξέρω, ακούγεται πομπώδες και too much, αλλά έτσι μου βγαίνει), έχουν ένα καράβι λεφτά (άλλοι δικαίως, άλλοι αδίκως), αλλά κάποια πράγματα πρέπει να λέγονται όπως είναι ρε Φωνή. Όχι και στα ίδια ο Κωστάκης με Πριντ... Ο ένας από μικρό παιδί στο λιμάνι, ο άλλος 4 χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. ο καθενας πιστευει οτι θελει αυτος να πιστεψει και οπως το αντιλαμβανεται.
    εγω απο επισημες πηγες δεν εχω ουτε διαψευσεις,ουτε επιβεβαιωσεις...
    μονο φημες να αιωρουνται και να αναπαραγονται αυτουσιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. εχω να δω γκολ του οσφπ στο πρωταθλημα-τσαμπιονς λιγκ βλεπω,εδω και τρια χρονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Ρε συ δε λεω οτι δεν ειναι ολυμπιακος, αυτο το ξερουν και οι πετρες. Απλα λεω οτι και αυτος σε δεδομενη στιγμη προτιμησε το χρημα, επαγγελματιες ειναι, θεμιτο, απλα μη τον θεωρουμε και προτυπο σε αυτο το κομάτι. Κανεις δε παιζει για τη ψυχη της μανας του οσο και να αγαπαει μια ομαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Ακριβώς. Εσύ λοιπόν, τι πιστεύεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Αν οντως το συμβολαιο του ειναι στα επιπεδα του 1100000 το χρονο, με πολυ ευκολους λογικους συνειρμους μπορεις να καταλαβεις τι εχει παιχτει, δε χρειαζεται τιποτα αλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Έλα ρε καλημέρα. Και βέβαια δε παίζουν για την ψυχή της μάνας του και κανείς δε το θέλει επίσης αυτό. Εγώ "αρπάχτηκα" γιατί βλέπω μια τάση εξισορρόπησης των περιπτώσεων Πριντ/Κωστάκη (ακόμη και με Σπαν) και μου δωσες πάσα. Ο μικρός παρακαλούσε να φύγει και μετά βγαίνει λέει παπαριές. Η περίπτωσή του μου θυμίζει έντονα τον άλλο Παπανικολάου. Αγαπημένο παιδί της εξέδρας, μεγάλα λόγια και με κατάληξη γνωστή. Εγώ και αν τον αγαπούσα τον μικρό... Αλλά όχι και ότι ο Πριντ έκανε τα ίδια και ο Σπαν έμεινε γιατί έχει τρία παιδιά... Θα πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. O Σπαν ειναι ο πιο ωραιος. Δε πουλησε οπαδιλικι, δεν δεσμευτηκε ποτε για τιποτα, ουτε εκανε βαρυγδουπες δηλωσεις, αφηνε παντα ανοικτο το ενδεχομενο κατι να στραβωσει. Και την ειλικρινεια αυτη την εκτιμας. Σαν ατομο δε τον συμπαθω ιδιαιτερα λιγο που τον εχω ακουσει να μιλαει για εκτος του μπασκετ πραγματα, αλλα σαν αθλητης ειναι τεραστιος και 100% επαγγελματιας, οχι νουμερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. v gia pew ti elege!gia politikh??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Δε θυμαμαι ακριβως, απλα μου εβγαλε αυτο το επιφανειακο χαζοχαρουμενο του μεσου νεοελληνα που ακουει Βερτη και Κιαμο, παει διακοπες Μυκονο και ασχολειται με γκομενες σαν πεινασμενος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Μωρέ πολλοί είναι αν κρίνω από το περιβάλλον μου η media σαν το RP που μαζεύει πολύ και κάθε λογής κόσμο...
    Δε μίλησα για πρότυπα ρε αδερφέ. Έχεις καταλάβει την κοσμοθεωρία μου φαντάζομαι, οπότε ξέρεις ότι είδωλα και πρότυπα δε μου κάνουν. Κρίνω (με πολύ συναισθηματισμό είναι αλήθεια, οπότε όχι πάντα λογικά) κάποια πράγματα που σε άλλες συνθήκες θα ήμουν αμείλικτος. Σου είπα, Πριντ και Σπαν αν θες να τους πιάσουμε ως ανθρώπους, δεν έρχονται κοντά σε αυτό που εγώ θεωρώ βασικό για να συναναστραφώ. Το λέω απλά, γιατί σε κάτι που έχω διαλέξει να είμαι "τυφλός" και προσπαθώ να κρατήσω την αγάπη μου, στα ίδια ψηλά, ανόθευτα επίπεδα (πράμα ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ όπως ξέρεις), βάζω κάποιες χαζές βαθμίδες. Και σε αυτές ο Πριντ ή ο Σπαν, δεν έχουν σχέση με άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. κατι μας ειπες τωρα...οι περισσοτεροι ετσι ειναι ρε φιλε!περσυ ειχε βγαλει ο rp τα ενδιαφεροντα τους κτλ και ο μονος που ξεχωριζε ηταν ο σλουκας!σε γουστα σε μουσικα ακουσματα,σε παιδεια.ολοι οι υπολοιποι ηταν σκυλαδες και αμαξογκομενακηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Δε το θυμάμαι, αλλά δίνει ένταση σε αυτό που έγραψα λοιπόν, Μήτσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Δε ξερω για τους αλλους, εγω για οτι εχω δει λεω, αλλα τεσπα ας ειναι επαγγελματιες και ας παιζουν καλο μπασκετακι και ας κανουν ο'τι θελουν, ο καθεις με τους ομοιους του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Η αναφορα μου στο Πριντεζη ειχε να κανει με αυτο που ειπε ο Δημητρης παραπανω που κατα καποιο τροπο εξιδανικευσε το Πριντεζη. Απο εκει και υστερα ξερουμε οτι ειναι ολυμπιακος, ξερουμε οτι αγαπαει την ομαδα, αλλα περισσοτερο απο ολα νομιζω αγαπαει τη dolce vita, εμενα σαν παιχτης δεν ειναι αυτο που σαν work ethic θα θαυμασω, οπως ο Σπανουλης ας πουμε που τρωγεται συνεχεια πως θα γινει καλυτερος και ψαχνει συνεχεια κινητρο ακομα και αν τα εχει παρει ολα. Τωρα για τις βαθμιδες που λες, προσωπικα ειμαι της αποψης οτι ο καθενας ανα πασα στιγμη κρινεται αναλογως με τις πραξεις του, αλλα και τη συνολικοτερη σουμα. Προσωπικα δε με απασχολει να ταυτιζω την ομαδα που συμπαθω και υποστηριζω με ατομα, ασχετα αν αυτο γινεται αυθορμητα εννιοτε. Εμενα με ενδιαφερει να βλεπω την ομαδα να παιζει ωραιο μπασκετ και να εχει επιτυχιες. Αυριο να πηγαινε στο βαζελο ξανα ο Σπανουλης (ακραιο παραδειγμα) δε θα τον κακιωνα. Εμενα μου τη βαρανε κατι τυποι σα το Μαυροκεφαλιδη που γλυφουν εκει που καποτε φτυνανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Όσοι έχουν Twitter λογαριασμό, μπορούν να κάνουν πλέον follow τον Σπαν, σε αληθινό account: https://twitter.com/vassilis7span

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. αν ισχυουν αυτα που λενε τα ρεπορταζ,τοτε ο παπ πηγε μπαρτσα με μικρη διαφορα,αν η προταση του οσφπ ηταν εκει γυρω.

    το ιδιο και ο χαινς εφυγε με μηδαμινη διαφορα..

    αρα ψαξτε καποιο αλλο λογο..

    για ποιο λογο να φυγουν απο μια ομαδα που ταιριαξε απολυτα,αφου οι οικονομικες διαφορες ηταν ελαχιστες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. http://www.nba.com/bucks/video/2013/08/02/giannisdayinlife130801mov-2557083


    Δείτε παίδες πως χτίζουν το profile ενός παίκτη εκεί στο Αμέρικα. Έριξα πολύ γέλιο στα 4:02 με την άκρως ελληνικότατη συνήθεια του ανοιχτού κινητού σε conference!!! Δείτε την αντίδραση του Γιάννη, όλα τα λεφτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Η επόμενη μεταγραφή του Πάο με 400 κατοστάρικα θα είναι ο Σάρας, μετά τα φιλικά στην Κίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. μακαρι να πετυχει το παιδι....μιχαλη τι θεση τον βλεπεις να παιζει? με 2.06 παιζει μεχρι και 4 οταν δυναμωσει....Για μενα τον παιχτη που πρεπει να εχει ως ειναι ο ματζικ....Ο αδερφος του ο Θανασης δεν μας κανει για την θεση 3?εχουμε να χασουμε τπτ αν τον παρουμε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Ποιες ειναι οι πηγες σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. Ο Τράκης είναι έξυπνος και περιμένει...
    http://www.eurohoops.net/el/2013/08/league-action-el/30736

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Καλημέρα! Για 3αρι νομίζω πάει... Για αυτό που λες για Θανάση συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ και όχι μόνο... Δες νέο ποστ Νέρι και θα καταλάβεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Καλημέρα!

    Ευτυχώς που πουλήθηκε ο Παπανικολάου! :P

    http://www.pamesports.gr/253701/o-papanikolaoy-plhrwnei-papaloyka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Μάτια ερμητικά κλειστά:


    "Βλέπει..."
    1. http://www.gazzetta.gr/basketball/article/530637/vlepei-vezenkof-o-olympiakos

    2. http://www.pamesports.gr/253669/vlepei-kai-agravanh-o-olympiakos
    και δεν "βλέπει..."
    3. http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10600&subid=2&pubid=129456725

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. To απευχομαι, μπορει να ειναι προχωρημενης ηλικιας μπασκετικα, μπορει να ειναι κακος στην αμυνα, αλλα ειναι τεραστια κλαση ο ατιμος. Μεγαλος παιχτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Παραμένουν όμως δύο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις επειδή από τον Παπανικολάου κέρδισε 1,5 μύριο ο Ολυμπιακός ενώ από τον Χάινς δεν πήρε τίποτα. Άρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Ορίστε και η επιβεβαίωση για τη φράση μου "Μάτια Ερμητικά Κλειστά".

    http://www.gazzetta.gr/basketball/article/530695/vezenkov-trietias-ston-ari

    http://www.pamesports.gr/253710/vezenkof-trietias-ston-arh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. ...για να επενδύσουμε στον Παπαπέτρου που δεν τον απασχολούν τα χρήματα. :P

    http://www.gazzetta.gr/basketball/article/530545/ta-hrimata-den-apoteloyn-kritirio

    ΑπάντησηΔιαγραφή