Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Λιοντάρι εναντίον Αρκούδας...

Εδώ είμαστε!
Άργησα, έτσι? Μα τα 40 πρωταθλήματα και τις 2 Ευρωλίγκες όμως, δε τεμπέλιαζα! 
Αφού προσπάθησα να συνέλθω από τον 5ο αγώνα με την Εφές (μου πήρε κανα-δυο μέρες), ξεκίνησα και τελείωσα ένα κείμενο ΑΡΚΕΤΑ μεγάλο, όρεξη να 'χετε να διαβάζετε που λένε, που όμως... παραήταν του στυλ, "εμείς είμαστε και οι άλλοι όχι", κάτι που όσο βάση και να 'χει σε κάποια θέματα (ίσως και πολλά), δε ταίριαζε στην γενικότερη φιλοσοφία μου και έμεινε στα draft για ίσως κάποια μελλοντική μεγάλη επιτυχία που ίσως και να δικαιολογεί μια τέτοια έπαρση.

Πρέπει κάπου εδώ όμως να ομολογήσω, ότι είμαι εντελώς "αμερικανάκι" στα δυο πράγματα που κυριαρχούν στη ζωή μου τα τελευταία 20 χρόνια, το rock & roll και το basketball. Αυτοί έδωσαν «τα φώτα» τους σε αυτά και θέλοντας και μη, με αυτούς μεγάλωσα και πορεύομαι. Ξεκάθαρα, η πρόκριση στο F4 συνιστά ΕΠΙΤΥΧΙΑ από μόνη της. Η πρόκριση στο F4 την επομένη της κατάκτησης της διοργάνωσης, μεγαλώνει το όλο εγχείρημα της ομάδας, περισσότερο. Η πρόκριση στο F4 με έναν center μόνο και αυτόν να βλέπει τον κόσμο από το 1.96 είναι ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΑ επιτυχία και σχεδόν καταρρίπτει τους νόμους τους αθλήματος, ακόμη και αυτούς που οι φίλοι μου οι Αμερικανοί έφτιαξαν και τελειοποίησαν!

Το τελευταίο δεν είναι όμως παράσημο για το πέτο μας, αλλά ένα μεγάλο what if..? Επειδή όμως η πραγματικότητα και τα γκογκόβια των παιδιών αυτών, δεν επιτρέπουν "αν", προχωρώ παρακάτω. Ήμουν πάντα της άποψης ότι το basketball δεν είναι (μόνο) άθλημα των ψηλών, όπως λέει το κλισέ. Βασικά, είμαι από τους φανατικούς υποστηρικτές της άποψης που λέει ότι: "Οι ΜΕΓΑΛΕΣ ομάδες, χτίζονται γύρω από ΜΕΓΑΛΑ guards!" και 'κει ίσως και να κρύβεται η επιτυχία του Θρύλου στο να έχει τη δυνατότητα ενός repeat αυτή τη στιγμή. Γιατί (ευτυχώς) υπήρξαμε αρκετά έξυπνοι όταν έπρεπε να:

1. Διώξουμε ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ αλλά ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ παίκτη.
2. Δώσουμε «γη και ύδωρ» και να χτίσουμε την ομάδα γύρω από τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ευρωπαίο player αυτή τη στιγμή, εκτός ΝΒΑ.
3. Mαζέψουμε από την πιάτσα ό,τι καλύτερο σε rookies έχει βγάλει η μπασκετομάνα χώρα που ζούμε και το σπουδαιότερο, να έχουμε βάσιμες ελπίδες ότι θα κυριαρχήσουμε στα χρόνια που έρχονται.

Ο Βαγγελάκης δείχνει μέρα με τη μέρα και κυρίως τώρα που ΛΕΙΠΕΙ, ΠΟΣΟ mastermind και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ είναι για αυτό το team! Point guard με την πρώτη λέξη highlighted!! Αν ήταν εδώ αυτή τη στιγμή, θα είχα ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ σιγουριά για την έκβαση του αγώνα με την CSKA! Dual core επεξεργαστής με full ισχύ, μέγκενη αμυντική, κρύο αίμα σχεδόν πάντα και (θα το πω και βρίστε με, παρόλο το νεαρό της ηλικίας του) ένας coach μέσα στο court. Είναι δεδομένο για μένα ότι ο Σπαν δε θα 'χε τέτοια "κοιλιά" και extra βάρος στις πλάτες, με το Βαγγελάκη παρόντα... Και στον ημιτελικό με την "Αρκούδα" θα 'ταν ο τύπος που ΣΙΓΟΥΡΑ θα χάλαγε το μυαλό του "Θεοδόση" (ΟΚ, δε θέλει και πολύ...), όσους Παπαλουκάδες και να τους βάλεις από δίπλα... 
Ο Σλούκας, θα αναγκαστεί (με ολίγη από Κατσίβελη?) να γίνει ξανά μια combo force, αλλά δε τον φοβάμαι. Ξέρετε πολλούς σε αυτή την ηλικία με τόσες παραστάσεις πρωταθλητισμού, σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, ανά την Ευρώπη?! Επιμένω δε, ότι θα πρέπει να μπει στο rotation ο Πέρκινς και χαίρομαι ιδιαιτέρως που παίρνει καλό χρόνο συμμετοχής πια στην Α1 και έχει και καλή παρουσία επιπλέον. Είναι σίγουρα ο καλύτερος rebounder που διαθέτει η ομάδα (ξαναβρίστε με όσοι θέλετε), αμυντικό τοίχος και έχω την αίσθηση ότι αν χρησιμοποιηθεί στο F4, ίσως και να αποδειχθεί το «κρυφό όπλο» μας, ποιος ξέρει?

Λένε ότι τα «καρύδια» δε παίζουν μπάσκετ και θα συμφωνήσω εν μέρει... Αλλά τότε αυτό το «μέταλλο του Πρωταθλητή» που έχει γίνει καραμέλα όλων πια, τι επί της ουσίας δηλώνει, αν όχι nuts? Παίδες, είμαστε πολύ τυχεροί που πάμε σε ένα ακόμη F4 και όντας εν ενεργεία Πρωταθλητές, ως το outsider..! Είναι ευνόητο το γιατί και μπορεί στις αρχές της χρονιάς ο Μπλατ να είπε (και να είχε και δίκιο, προσθέτω εγώ) ότι «δε θα βρει ο Ολυμπιακός κανέναν με τις πιτζάμες, φέτος», αλλά το refuse to lose mentality που έχει γίνει κτήμα της ομάδας, αποδεικνύεται πολύ γερή μαγιά και η μεγαλύτερη παρακαταθήκη (αν όχι η Mona Lisa) ενός πορνόγερου από τη Σερβία...!

Από την προηγούμενη Παρασκευή έως σήμερα, δεν υπάρχει προπονητής μεγάλου ή μικρού βεληνεκούς, εγχώριος ή μη, που να μιλά για το ποιόν αυτής της ΟΜΑΔΑΣ και να μην αναφέρει τη λέξη, «αρχ..»! Μόνο τυχαίο δεν είναι και σε αντίθεση με αυτό που έγραψα στην αρχή, ναι, αυτό είναι παράσημο! Είμαστε και «με τη βούλα» πια η team to beat και ήδη βλέπω ξινισμένα μούτρα που φανήκαμε συνεπής στο ραντεβού μας! Αν κάνατε εδώ το λάθος να πιστέψετε ότι το τελευταίο πήγαινε στη «συμπαθή» ομάδα των Αθηνών, σφάλετε. Μιλώ για τους Ρώσους (κυρίως) και μετά τους Ισπανούς, που ΣΙΓΟΥΡΑ δε θέλανε αυτό το ένα do or die παιχνίδι να είναι με εμάς ως αντιπάλους και αυτό το υπογράφω. Δε τρέφω αυταπάτες, η CSKA έχει και πάλι τα πάντα με το μέρος της. Over-sized πεντάδες, τον πιο έμπειρο (καλύτερο?) προπονητή σε F4 και διοργάνωση, παίκτες ικανούς να κάνουν πολλά παραπάνω από αυτό «το κάτι», (λογικά) πείσμα για «εκδίκηση» και ακόμη πιο λογικά (αν κρίνουμε από το σπρώξιμο όλη τη χρονιά, ειδικά στα ματς με την Caja...) καλές διαιτησίες. Στα γκάρντ λοιπόν, θεωρώ ότι υπερέχουμε. Δεν είναι και το πιο δύσκολο πράγμα στο κόσμο να τσιτώσεις τον Τεόντοσιτς και με έναν Παπαλουκά στη «δύση» του, πιστεύω (και εύχομαι να μη κάνω λάθος), δε σώζεται το πράμα. Στα φόργουορντ είμαστε «μία η άλλη» με πιο ευκίνητα τα δικά μας κορμιά, πιο βαριά των Ρώσων, οπότε μας μένει η κορυφογραμμή τους, που είναι και στα χαρτιά και στην πραγματικότητα, ότι καλύτερο υπάρχει στην Ευρώπη!

Αυτό που εγώ «φοβάμαι» λοιπόν, είναι ο General που έχουν φέτος στον πάγκο. Και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα κάνει τα πάντα για να μη μας αφήσει να βρούμε ρυθμό, να μη «ζεσταθούμε» και να μη κάνουμε το παιχνίδι μας. Εδώ θα πρέπει να παίξουμε (επιτέλους) ένα match, που από το πρώτο jump ball έως την τελευταία κόρνα, το αμυντικό σκέλος θα πρέπει να είναι κολλημένο στα «κόκκινα». Δεν υπάρχει άλλη λύση στα μάτια μου, όσο και «απλό» πιθανόν να φαίνεται αυτό που γράφω τώρα... Δε θα μας αφήσει σε «χλωρό κλαρί» ο Μεσίνα! Δε θα έχουμε την άνεση ούτε για τον προσφιλή μας «διαγωνισμό τριπόντων», αλλά ούτε για το «σιγουράκι» που ακούει στο όνομα “transition”! Θα πρέπει να βρούμε ισορροπία κινήσεων και να το πάμε όσο πιο smoothly γίνεται. Χάσαμε το βασικότερο πυρηνικό μας σε σχέση με πέρυσι, την pick & roll άμυνα και θα χρειαστούν όλοι τώρα! Θα χρειαστεί ακόμη, πέρα από τύχη, να κάνουμε καλές/σωστές επιλογές. Νομίζω ότι ακόμα μια φορά key point θα είναι ο Law. Έχει όλο «το πακέτο» να κάνει τη βρόμικη δουλειά και με την βοήθεια του Σλούκα, να δώσει όλα αυτά που χρειάζεται ο Σπανούλης.

Είπα Σπανούλης? ΟΚ, Έβαλα όλες τις γραφιστικές μου ικανότητες (οι οποίες δεν είναι άσχημες από ότι ακούω) και έφτιαξα κάτι το οποίο όμως πάλι δε θα ποστάρω. Είτε για γούρι, είτε γιατί φοβάμαι ότι δεν είναι πρέπον... Έκοβα βόλτα προχθές στα Εξάρχεια και είδα κάπου μισοσβησμένο πια, εκείνο το cool σύνθημα των αναρχικών από την εποχή των Ξηρών και της 17Ν, που έλεγε «Αστοί, τρέμετε! Η Μοσχούλα είναι πάλι έγκυος!» και να το παραφράσω σε «Ζελέδες, τρέμετε! Η Ολυμπία είναι πάλι έγκυος!»... αλλά φοβήθηκα ότι θα μπλέξω και πιθανόν κάποιοι να μη πιάσουν το humor, οπότε και αυτό επίσης, έμεινε στα draft… Πάντως, για όλους εμάς που μεγαλώσαμε με Ιωαννίδη (δε τον πάω μία, αλλά έδεσε το όνομά του με το Θρύλο όσο λίγοι και είναι κάτω μόνο από τον Ντούντα), έχουμε τα γούρια και τους οιωνούς να μας συντροφεύουν σε κάτι τέτοια σκηνικά, σχεδόν ετσιθελικά πια...

Δε ξέρω αν έχω κάτι άλλο ή ακόμη και αν έχω, αν πρέπει να το γράψω και αυτό γιατί από την στιγμή που το εισιτήριο για Heathrow, σφραγίστηκε, αλλάζω απόψεις/views σε καθημερινό επίπεδο και με σχιζοφρενικό ρυθμό... Μόνο τα από πάνω έχουν τσιμεντώσει κάπως... Με τρώει όμως το χέρι μου να γράψω δυο πράματα και για τον coach. Νομίζω ότι έχω αποδείξει ότι το μόνο που με νοιάζει είναι η ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους τους, αλλά και το αντίθετο να συμβαίνει, πραγματικά στα @@ μου. Δε κατεβαίνω για βουλευτής, δε διεκδικώ αλάθητα και δε πρόκειται στα 34 μου να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτομαι για τα ΠΑΝΤΑ, γύρω μου. Όπερ και σημαίνει:

Με χάλασε πολύ που δείχνει έναν ρεβανσισμό ενάντια στον κόσμο που του έκανε κριτική. Θα βάλω μέσα σε αυτούς και όσους ασκήσαν κριτική κακοπροαίρετη ή κακόβουλη (αν και αυτό νομίζω έχει να κάνει με δημοσιογράφος και όχι φιλάθλους/οπαδούς). Αν έχει καταλάβει ότι βρίσκεται στον Ολυμπιακό, θα πρέπει να έχει επίσης πάρει γραμμή ότι όλα αυτά είναι μέρος «του παιχνιδιού». Ο γέρος μου είναι 60 χρονών και μου λέει ότι από τότε που θυμάται τον εαυτό του, οι Γαύροι πάντα έτσι ήμασταν, οπότε κομματάκι δύσκολο να αλλάξουμε τώρα... Στο κάτω-κάτω πληρώνεται για αυτό ενώ ο κόσμος, αντίθετα, πληρώνει... Να αναφέρω για άλλη μια φορά ότι τα όποια καφριλίκια, με βρίσκουν αντίθετο? Αν και δε το βλέπω σκόπιμο (κάποια πράγματα είναι ευνόητα), ας είναι, θα το (ξανα-)κάνω. Νομίζω όμως ότι δεν είχε φέτος, ούτε μια στιγμή την πίεση που είχαν προπονητές ορόσημα για το παγκόσμιο basketball όπως Γιαννάκης ή ο Γκέρσον (το αν τους γουστάρει ή όχι κανείς, είναι άλλο θέμα) και ότι θα πρέπει να έχει ένα "διαφορετικό" προφίλ. Όσοι είμαστε «κοντά» στο τμήμα, έχουμε και δει και καταλάβει και επιβεβαιώσει πράγματα που εμείς οι ίδιοι πάλι, λόγω της λατρείας για την ομάδα, δεν αφήνουμε να διαρρεύσουν. Προφανώς και είναι καλός προπονητής, όπως προφανώς είναι και άπειρος. Τα έχει πάει μια χαρά σε γενικές γραμμές και του ευχόμαστε ΟΛΟΙ να τα πάει ακόμη καλύτερα. Η επιτυχία της καριέρας του στο κάτω-κάτω, αφορά άμεσα την επιτυχία και καλή λειτουργία ενός τμήματος που κάποιοι από μας (αν όχι όλοι...) ΠΟΝΑΜΕ και δεν έχουμε αφήσει λεπτό, ξεκρέμαστο. Με το καλό λοιπόν, να γίνει ο ΠΡΩΤΟΣ Έλληνας προπονητής που θα κατακτήσει Ευρωλίγκα και με το καλό να συνεχίσει αυτό που ξεκίνησε ο Ντούντα. Όλα αλλάζουν, εκτός από τον Θρύλο.

Σε συνέχεια του τελευταίου, πραγματικά αναρωτιέμαι, αν έχει μείνει αυτό που λέμε «τσίπα» αν όχι επαγγελματική ηθική, σε όλους αυτούς που έχουν βγάλει «coach της χρονιάς» τον Πεδουλάκη (με το στανιό και από την επομένη του τελικού Κυπέλλου) κιόλας..? Ο ένας διαδέχτηκε μεν την ίσως μεγαλύτερη προπονητική φυσιογνωμία την τελευταία 20ετία, αλλά είχε όλη την άνεση να χτίσει – χωρίς κανείς (που να γνωρίζει το άθλημα) να του καταλογίσει κάτι. Πέσαν μπάτζετ, υπήρχε μια γενικότερη αίσθηση στους κόλπους τους ότι διανύουν «νέα εποχή», άρα και η πίεση ήταν ΣΑΦΩΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ. Ο Μπαρτζώκας είχε μια ομάδα έτοιμη σε μεγάλο βαθμό, πρωταθλήτρια Ελλάδας και Ευρώπης μετά από 15ετία και έχασε Ντόρσι και Μάντζαρη, δυο εκ των ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΩΝ πυλώνων της ομάδας που σάρωσε και παρόλες τις άστοχες (κατεμέ τουλάχιστον) επιλογές του, παρόλες τις μουρμούρες (εντός και εκτός...), κατάφερε να την φέρει στο F4, πράγμα που πολλοί μεγάλοι προπονητές δεν είχαν καταφέρει σε καπάκι χρονιά να κάνουν... Εννοείται ότι ούτε ο Μπαρτζώκας (ακόμη... εκτός αν γυρίσει με κούπα από το Λονδίνο, γιατί τότε αλλάζουν ΠΟΛΛΑ) είναι «ο coach της χρονιάς» , αλλά έλεος με τη σπέκουλα! Κάθε φορά λέω στον εαυτό μου: «Δε μπορούν να με εκπλήξουν πια, τα δει όλα» και κάθε φορά την πατάω! Δε πειράζει παιδιά, γίνετε τώρα πάλι CSKA, Barca, Real και προσευχηθείτε μη κάτσει «καμιά στραβή», γιατί εμείς έχουμε μπροστά μας, καλά να ‘μαστε, αρνάκι, τζατζίκια, κρασιά και καπάκι ένα τριήμερο τελικών...

Καλό Πάσχα σε όλους, με το καλό όλα και με την ευχή μια ακόμη Ευρωλίγκα να στολίσει τη βιτρίνα μας...Αλλά και αυτό να μη γίνει, ξέρετε τι λέει το συνθηματάκι έτσι..? 




Olympiacos BC - Road To London 2013 [Εnglish Version]

                                         [Redhoops.gr]

219 σχόλια:

  1. Καλως τον κι ας αργησε...

    εμπεριστατωμενο και απο καρδιας οπως παντα το κειμενο σου.

    ο περκινς ειναι ο καλυτερος μας ριμπαουντερ.κανεις δεν θα σε βρισει,ξυλο θελει αυτος που θα πει το αντιθετο..παιρνει χρονο,ελπιζω να εχει παρει και ψυχολογια και ας ελπισουμε να τον χρησιμοποιησει ο κοουτς.

    θελουμε μπαρουτοκαπνισμενους-παικτες με καρδια και ματι που γυαλιζει.παικτες που θελουν-εχουν να αποδειξουν πολλα..

    εχιες δικιο,μια παραμετρος που ειχα αμελησει-δεν ειχα σκεφτει,ο μαντζ δεν λειπει μονο γενικα και αοριστα,αλλα λειπει συγκεκριμενα στον σπαν και αυτο μας εχει κοστισει ενεργεια.

    ελπιζω και ετσι θελω να πιστευω οτι τα παιδια θα μπουν με τεραστιο παθος-ψυχη και θα ματωσουν στην κυριολεξια.

    θα πρεπει να παιξουν σαν να ειναι η τελευταια τους φορα-η η πρωτη φορα...

    δεν πρεπει να εφυσηχασουν δευτερο και δεν πρεπει να ειναι χαλαροι.

    ο φοβος δημιουργει ενεργεια και ετσι πρεπει να αντιμετωπισουν την ρωσικη αλεπου.


    θα αναφερθω μονο σε μια μπασκετικη αναλυση,χωρις κακια και χωρις δηκτικοτητα..
    δεν πρεπει επουδενι ο κοουτς να ξεκινησει τον παουελ και να κυνηγαμε μετα.σε ενα ημιτελικο δυσκολα διορθωνοντται πραγματα,αν και περσι η ιστορια αλλα μας απεδειξε..-φετος ομως δεν υπαρχει καζλαουσκας και το κυριοτερο ντουντα.

    εχω γραψει πολλα πρεπει και στην τελικη ας πανε στο διαολο.
    ας χαρουμε το ματσακι που ερχεται και μακαρι να ειμαστε εμεις αυτοι που θα χαμογελασουμε-δακρυσουμε στο τελος..
    ευχομαι καλη ανασταση σε εσενα και στην οικογενεια σου,με υγεια.
    ευχομαι σε ολη τη παλιοπαρεα εδω μεσα καλη ανασταση και οτι καλυτερο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλως τον! Μιχαλη συμφωνω στην αναλυση του αγωνα. Εχουμε πλεονεκτημα στη περιφερεια, πρεπει να πιεσουμε πολυ τον Τεοντοσιτς να του βγει η γλωσσα. Ποιος θα το κανει δεν ξερω, ειτε Λο ειτε Περκινς ειτε Κατσιβελης πρεπει να το κανει σωστα. Δυνατη αμυνα, μεχρι να βγει εκτος ρυθμου. Αυτο που πρεπει να προσεξουμε πολυ ειναι τα πικ εν ρολ γιατι εδω δεν μας παιρνει να κανουμε αργα χετζ αουτ ο Τεοντοσιτς θα μας διαλυσει με Καουν και Κριστιτς, ισως θα μπορουσαμε να δοκιμασουμε ζωνη σε καποιο σημειο του αγωνα δεδομενου οτι δεν εχουμε γρηγορα ποδια οι ψηλοι μας (πλην Χαινς) για να παιξουμε με αλλαγες οπως περυσι. Επισης ας μην υποτιμουμε τον Μιλος, μπορει αυτος να εκανε παλαβα πραγματα περυσι στη 4η περιοδο αλλα και τη διαφορα αυτος την εκτισε με 4 συνεχομενα τριποντα. Η Τσσκα εχει πολυ καλο υλικο, ο κυριος στοχος μας πρεπει να ειναι η αμυνα απο το 1ο λεπτο. Παμε δυνατα και ο,τι βγαλει, οσο παμε με χαμηλα το κεφαλι δεν φοβαμαι. Θα το παλεψουμε το ματς. Η χρονια οπως και να εχει στην Ευρωπη ειναι επιτυχημενη. Καλο πασχα σε ολα τα παιδια! Το βιντεακι απο redhoops ειναι πολυ καλο, τα παιδια εχουν κανει καλη δουλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα παίδες!
    Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους και τις οικογένειές σας! Δεν έχω νετ εδώ που είμαι, όπου βρίσκω θα μπαίνω λίγο να τσεκάρω αν και φαντάζομαι ότι η κουβέντα θα ανάψει και επανέλθει από Τρίτη, όταν και θα μπαίνουμε στην τελική... Καλές μάσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εεεεεππππ! Που είστε ρε?! Σας πλάκωσαν τα αρνιά και οι γαρδούμπες?! Χρόνια πολλά σε όλους!
    Πολύ πράμα διάβασα αυτές τις μέρες, από Ντούντα στους γείτονες με πακετάκι Κάιλ/Σπαν μέχρι Ντόρσι στο βάζελο... μεγάλη κουβέντα και κάποια από αυτά ΣΙΓΟΥΡΑ με βάσιμες υποψίες, αλλά ως εκεί... έχουμε F4 τώρα. Πάντως, ας πάρουν κανα γκαρντ οι απέναντι που έχουν "κλείσει" ότι κινείται και μη τους τελευταίους 5 μήνες (καλοφάγωτη και δυσκολοχώνευτη η καμπάνα από Ευρωλίγκα μεριά, ε?) και το ξανασυζητάμε. Τι λέτε, πλησιάζουν οι μέρες... Κάνα feeling?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι αλλοι μαλλον πως κλεισανε αυτο το Καρι. Εχω την αισθηση οτι το εκαναν για να εχουν ιδιο αριθμο ξενων με αυτον που ξεκινησαν και οχι οτι θα τους βοηθησει ιδιαιτερα ενας 33αρης. Οι κινησεις μου δειχνουν οτι τα χρηματα τους δεν ειναι για πολλα πολλα. Παντως ο Ντορσει θα εχει σιγουρα προτασεις και απο Τουρκια. Με τη σεζον που εκανε εκει και με το βιογραφικο του που επαιζε με μας ανετοτατα αθ εβρισκε συμβολαιο πιστευω σε καμια καλυτερη ομαδα εκει, συμβολαιο που ο Παο δυσκολα θα του προσφερει. Τα αρνια μας πλακωσαν παντως, παρολο που δεν κατεβηκα καν Ελλαδα οι μαζωξεις γινανε και τα κιλακια τα πηραμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και γω Joe, αυτής της άποψης είμαι.
    Δε νομίζω ότι θα τον αφήσουν οι Τούρκοι να φύγει και το κυριότερο, ότι ο βάζελος έχει τόσα χρήματα. Φαίνεται νομίζω, από πολλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ δύσκολα Σάββα μου θα γίνει αυτό που λες και μάλλον θα του γυρίσει μπούμερανγκ του ζελέ, επικοινωνιακά αυτό το "κλείσαμε" που αφήνει ανεξέλεγκτο. Ξηγιέμαι: Έχει αμολήσει να λένε ότι έκλεισαν Γιάνκοβιτς, Παππά, Φώτση, Αντετοκούμπο και
    Ντόρσι μέχρι στιγμής... Ξέρεις τι χαρτί θέλουν αυτές οι κινήσεις? Επίσης έχει παίκτες με μονοετές και ο Λάσμε για παράδειγμα, δε θα ανανεώσει για ψίχουλα πιστεύω πια, όντας η βάση τους και ο καλύτερος αμυντικός της Ευρωλίγκας, ο Διαμαντίδης δε όσο και να πέσει, θα το πάρει καλό συμβόλαιο... Έχει επίσης βαρύ πρόστιμο από Ευρωλίγκα και κεκλεισμένων για 4 παιχνίδια...μιλάμε δηλαδή ότι θα πρέπει να ανεβάσουν ΠΟΛΥ το budget τους πάλι για να γίνουν αυτά ή έστω κάποια από αυτά... Παπατζιές φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εκτος να βρει ακρες απο ταιλανδη-κινα-βιετνμαμ μερια...ξερεις .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χαχα! Σωστός! Δε νομίζω ότι τους λείπουν χρήματα, όπως και στους δικούς μας άλλωστε, μάλλον η εφορία είναι το θέμα. Θα δούμε, αλλά έχω την αίσθηση ότι πολύ δύσκολα θα παίξουν όλα αυτά που έχουν ακουσθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρονια πολλα και απο μενα μαγκες... Αρρωστος, 3 μερες στο κρεβατι, δε ξερω τι εχει γινει, ισως να με πειραξε το πολυ αρνι! Ας περιμενουμε λιγο με την υποθεση Σπανουλη γιατι νομιζω εχει πολυ ψωμι... Δε θα με χαλαγε ουτε εμενα με τα 2.4 που περνει φετος(αν δε δεχτει να μεινει με τα ιδια εστω με ελαχιστη μειωση) να φερναμε πακετο Γκορντον Καλαθη. Μονο Καλαθη δε ξερω γιατι δεν εχουν ιδια χαρακτηριστικα, αλλα τους δυο αυτους πακετο με κλειστα ματια. Εχω δει δυο συνεντευξεις του κοουτς τη μια στον οπαπ και την αλλη στο olympiacos.bc, ο ανθρωπος μιλαμε φαινεται πολυ σοβαρος και μετρημενος, και ομως συνεχιζει να λεει πως ο τραυματισμος του Μαυροειδη μετρησε. Δηλαδη οκ τι να του πεις? Οχι παλι τα ιδια λαθη φετος. Κινησεις εκει που ποναει η ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Περαστικά ρε Πετράν! Πολύ ψωμί δε λες τίποτα... Ο Μπαρτζώκας αμόρφωτος δεν είναι, αλλά κάποιος πρέπει να του πει πως να μιλά στα ΜΜΕ... Έχει διαφορά το "ξέρω να μιλώ" από το "ξέρω να μιλώ στα ΜΜΕ"... Πάντως ο Χάινς δε πρέπει να χαθεί με τίποτα, αδέρφια και εκεί εστιάζω τώρα. Με τον Σπαν θεωρώ ότι πολλά θα πάιξουν ρόλο (F4, πρωτάθλημα, οικογένεια, κτλ) αλλά ο Κάιλ πρέπει να γεράσει εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η πίκρα, η γελοιότητα και η κακεντρέχεια δε κρύβονται...
    http://www.sportdog.gr/article/169076/ikseran-kati-stin-turkish-airlines-binteo
    Καναπές λέμεεεεεεεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Περαστικα Πετρο! Συμφωνω οτι ο Καλαθης μονος δεν θα αντικαθιστουσε Σπανουλη οποτε μαζι με Λουκας ακουγεται δελεαστικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ειναι αστεια κατι τετοια αρθρα απλα γελαω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εδω ειναι τα ωραια:

    http://www.sportday.gr/%CE%9D%CE%95%CE%91/6189/%CE%9F-%CE%9F%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CF%87%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9,-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μαζιας...γιγαντας του αθλητικου ρεπορταζ...ελα μωρε δεν τους ξερουμε τους δημοσιογραφους...αρθρα εντυπωσιασμου για να διαβασεις το αρθρο τους...αλλα μολις κατσει η στραβη ειναι σαν να μην το εγραψαν..ξεφτιλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χρονια πολλα και απο μενα μαγκες!!!εμενα ο λουκας και μονος του μου κανει χωρις καλαθη(παιρνεις και παππα που δεν θα ζητησει και πολλα)...μεγαλη βελτιωση και φετος...οτι περισεψει στους ψηλους εκει θελουμε κατι καλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. E να μη κατεβουμε καν να παιξουμε ρε παιδια... Δεν υπαρχει λογος... Αφου ο Κριστιτς εχει το καλυτερο index rating σε 40λεπτο!!! Α ρε λιθοβολισμο που θελουνε μερικοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ααααχαχαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το κακό είναι ότι δε μαθαίνουν και ας είναι το "επαγγελματικό τους αντικείμενο"... Κανά νέο έμαθε κανείς ρε παιδιά για Σέρμα. Θα χρειαστεί πολύ αύριο, ακόμη και αν αυτό το "πολύ" είναι 5 λεπτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εγώ λέω να μείνει ο MVsPan καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παίδες, για όσους δε το είδαν στο blogroll ήδη, η νέα ανάρτηση του coach Morrison: http://redbasketzone.blogspot.co.uk/2013/05/blog-post_8.html
    Όπως πάντα, απολαυστικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε φιλε, οκ εχει τις πιθανοτητες με το μερος της, εχει παιχταραδες το ξερουμε αλλα ολα αυτα δεν τα ειχε και περυσι που λεει? Μυαλο δεν εβαλε να μην ρισκαρει τοσο να διαψευστει? Ακομα να καταλαβει οτι σε ενα ματς ολα γινονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. καλα δεν κανουμε κανα τρελο στο Λονδινο μετα να δεις κωλοτουμπες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χρονια πολλα και απο εμενα παιδες...
    περσι τετοια εποχη ελεγα θα αποκλειστουμε αλλα δεν τρεχει τιποτα φτασαμε εκει και μαγκια μας. Φετος αυτα σκεφτομαι αλλα κατι μεσα μου δεν μ'αφηνει να τα πω....κατι μου λεει περιμενε και θα δεις αν και αν τα βαλεις κατω ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα. περιμενω πως και πως την παρασκευη για να χαρουμε την γιορτη του f4 και ειμαστε τυχεροι γιατι θα δουμε την ομαδα μας... αλλοι θα περιμενουν μπας και χασουμε να κραξουν και αν περασουμε θα λενε οτι δεν ασχοληθηκαν με το χειροτερο f4 απο πλευρας ροστερ ( το διαβασα και αυτο μαλλον εννοουν οτι λειπουν oi leoforos celtics ) και κατα τα αλλα ξερουν και μπασκετ...
    υ.γ.1 εμεις εχουμε δει το χειροτερο f4 το 2011( ας ειμαστε καλα εμεις οι μαλακες)
    υ.γ.2 αν κλεισει Ντουντα η φενερ θα χαλαστω ασχημα και κατι μου λεει οτι δεν ειναι μακρια .... ( και μην αρχισει κανα ντομινο ) τεσπα αλλη ωρα αυτα.
    υ.γ.3 ημουν παιδακι απο την τελευταια φορα που ασχοληθηκα με γουρια ( ανεκαθεν δεν πιστευα τετοιες μαλακιες και τοτε μονο για τον θρυλο τα εκανα ) αλλα εντελως τυχαια τις τελευταιες μερες οταν λεω να κουρεψω τα γενια μου ολο κατι αλλο βρισκω να κανω...


    ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ και ελπιζω να ειμαι ακομα αξυριστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θα σταθω στη ζωνη που λεει με Παπαλουκα, πρεπει να το δοκιμασουμε, ειδικα στο σημειο που θα μπει. Μονο με ζωνη μπορουμε να περιορισουμε τη δραση των ψηλων τους. Με Γουιμς και Τεο ειναι ρισκο να τη δοκιμασεις αλλα με Παπαλουκα αλοιμονο. Σωστο και αυτο που λεει με Γουιμς, να τον αφησουμε να κανει διεισδυσεις, οντως κανει πολλα λαθη το εχω προσεξει. Πιστευω τα χαμηλα σχηματα που εχουμε βολευουν σε τυχον τετοιο παιχνιδι της Τσσκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. χαχαχαχαχα ενα γούρι πρέπει να τηρηθεί και αυτό από τους παίχτες μας... να καταλάβουν ότι είναι τελικός και να θυμηθούν ποιοι είναι..... αυτό το γούρι πάντα πιάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γενικά νομίζω στη λογική ότι πάντα με κάτι ρισκάρεις και κάτι δίνεις πιο πολύ βάρος , αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε το βάρος στις συνεργασίες 1-4, 1-5, 4-5 (που υπάρχει και το βίντεο) από τις οποίες αντλεί πολύ σκορ η ΤΣΣΚΑ και να προκαλέσουμε τους πλάγιους να σουτάρουν ή ακόμα και τον Μίλος να πάει προς το καλάθι μας. Τίποτα δεν είναι απλό σε αυτό το επίπεδο, μπορεί ο Γουίμς να βάλει 30 και ο Έρτσεγκ να κάνει 5/5 τρίποντα και να χάσουμε πανηγυρικά, αλλά νομίζω ότι αν κόψουμε τις συγκεκριμένες συνεργασίες θα έχουμε κάνει ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση βγάζοντας λίγο την ΤΣΣΚΑ από τα νερά της.:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Μαζιας εχει γραψει ειδικα φετος απειρα πραγματα και εχει διαψευστει, δεν σταματαει ομως! Αυτος και ο Παπαθεοδωρου μου εχουν μπει στο ματι ολη τη χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σωστος, οταν δεν εχεις αντιστοιχο υλικο με την αντιπαλη ομαδα, πρεπει να ρισκαρεις, δεν βγαινει αλλιως και τι καλυτερο απ το να προσπαθησεις να τη βγαλεις απο το συνηθισμενο τροπο παιχνιδιου της. Αν ειναι να χασουμε ας χασουμε απο παιχνιδαρα απο τα μη κυρια γραναζια της. Αν ειναι να χασουμε απο 30αρα του Γουιμς η του Ερτσενγκ, ηταν γραφτο να γινει. Τον Μιλος τον φοβαμαι λιγο περισσοτερο γιατι αν τον αφησουμε να παει στο καλαθι μας εχει και το σουτακι απο μεση αποσταση και μπορει να κανει ζημιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Zωναρα με Παπαλουκα Γουιμς... Και αμα ειναι να χασω απο αυτους ας χασω. Ο βαζελος ειδατε ποσο προκλητικα επαιξε τον Σαδα και τον Χουερτας. Μπορει σε 5 ματς να εχασε, αλλα σε ενα ολα γινονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ολοι οι προπονητες το ιδιο θα σου πουν. Ας αφησεις τον κακο σουτερ να σουταρει και ας τα βαλει ολα. Θα ειναι τυχερος. Σε βαθος αγωνων δε θα τα βαλει ποτε. Σιγουρα ειναι ενα ματς, αλλα σιγουρα στον κακο σουτερ τρεμουν και τα χερια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κοτζάμ Στηβ Γιατζόγλου ως avatar, βιντεάκια που να δείνουν "εικόνα" στα λεγόμενα και ύφος αν και τεχνικό, κατανοητό σε όσους έχουν στουμπίσει έστω καιλίγο τη σπυριάρα... Coach δικαιωματικά!!! Χεχε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Joe, την περσινή ζώνη με προσαρμογές που μας έδωσε (για μένα...) τα πάντα, δε την αγγίξαμε ούτε για πλάκα φέτος και κάποια στιγμή θυμάμαι που θέλοντας να κάνω και πλάκα, είπα το Κοκκαλικό "χολέρα έχει?" για να το στολίσω, αλλά χωρίς έναν καταραμένο "ψηλό" από την άλλη, πως να την παίξεις? Κάναμε τρελλά λάθη ρε πούστη μου στον καταρτισμό του ρόστερ, μας έσκασε η βόμβα του τρελλού (Ντόρσι) σε συνδιασμό με την απίστευτη ατυχία (Μάντζαρης) και πάει το πράμα... Ξέρω... τέτοια ώρα τέτοια λόγια, αλλά με έναν Λάσμε ας πούμε (τσίμπησα και εγώ...τον κάνω κέφι τον μπαγάσα) τώρα, θα είχαμε ή δε θα είχαμε "άλλες βλέψεις"?

    Έχω δει όνειρο (αλήθεια λέω, χθες βράδυ είδα ένα F4 περιεχομένου, αρρώστια πια..!) ότι ο Πέρκινς θα είναι αυτό το extra που θα κάνει άνω/κάτω την Αρκούδα. Είναι ο μόνος που μπορεί να γραπώσει από Θεοδόση μέχρι Κρστιτς, με την ίδια άνεση και ένταση,να μην αφήσει σκουπίδι για σκουπίδι και να αιφνιδιάσει την γάτα (Ετόρε)... Λέτε να φταίγαν οι τηγανιτές μελιτζάνες, τα κεφτεδάκια με λιωμένη γραβιέρα και τα 2 κιλά κρασί..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες! Σε συνέχεια του παραπάνω "ονείρου" μόνο, να προσθέσω ότι έχω την αίσθηση ότι οι καλύτεροι παίκτες μας αύριο θα είναι Law/Teodosic...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μαζί σου! Γενιάδα σε πλήρη ανάπτυξη, αποφυγή γκαντέμηδων ακόμε και σε email, τυχερό σώβρακο πλυμένο-καθαρό και πάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ο καθένας έχει τα δικά του γούρια αυτό με τα γένια γιατί είναι τόσο διάσημο δεν κατάλαβα ποτέ..

    Φίλε με την φετινή euroleague με τόσα παιχνίδια πρέπει να το έλιωσες στο πλύσιμο το σώβρακο χαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. δεν θέλω να γίνω κακός αλλά με τον Μπαρτω στο πάγκο μάλλον το φαΐ και το κρασί φταίει ( και το ξαναλέω ότι τον θεωρώ κάλο προπονητή αλλά δεν περιμένω τέτοιες εμπνεύσεις....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. το ξαναλέω και ας εκτεθώ εγώ δεν πιστεύω ότι θα φύγει ο bill μην ακούσουμε καμιά άλλη φυγή και μας πέσουν τα μαλλιά μόνο...( καιλ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Το χω χρόνια... φαντάζεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. χρονια πολλα σε ολη τη παρεα!
    παμε γερα αυριο απ την αρχη ...
    και αν δεν γεινει αυτο στα .......μας τα 2 ειμαστα αρρωστει με τν ολυμπιακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ωραίο κείμενο. Είχα καιρό να μπώ. Καλή επιτυχία στην ομάδα άυριο... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Μακάρι να βγεις αληθινός! Σε κάτι τέτοια ματς έχω την κακή συνήθεια να μη δινω ιδιαίτερη βάση στα στατιστικά και αυτό τώρα (εκτός του ότι δε το 'χα προσέξει), με ηρεμεί αρκετά. Σκέφτηκα επίσης ότι ο Άντιτς λογικά μπορεί να ματσάρει καλά τους ψηλούς της CSKA που δε σου κρύβω, μου κάνουν λίγο κοκόνες και μη-μου-άπτου (Hines δεν αναφέρεται για αυνόητους λόγους). ι γνώμη έχεις για Πέρκινς, θα τον έβαζες μέσα σε ένα τέτοιο ματς? Είναι ιδέα μου ότι μπορεί να "σκάσει" τους πάντες εκεί μέσα, αν είναι σε καλή κατάσταση? Φοβάμαι τον Κατσίβελη πάρα πολύ αύριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Που χάθηκες ρε φίλε? Ποια η αίσθησή σου για το αυριανό (σημερινό)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Χρόνια πολλά man!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Για αυτό το έγραψα..για να σε ηρεμήσω...χαχα...
    Και το πιστεύω κιόλας, ότι ειδικά αύριο ξέροντας ότι από τον Ολυμπιακό λογικά δεν χάνουν σε σετ παιχνίδι πιθανότατα να επιμείνουν να μην στέλνουν παίχτες να πηδάνε στα επιθετικά, κοιτάζωντας τα νώτα τους ακόμα πιο πολύ. Θα δείξει στο ματς βέβαια, υποθέσεις κάνουμε βλέποντας στοιχεία αλλά και αγωνιστικές συμπεριφορές..:)
    Για τον Πέρκινς το γράφω και στο μπλογκ, έχει ρόλο. Υπάρχουν σχήματα που θα τον έβλεπα πάνω στον Γουίμς ή στον Μίτσοβ, όχι στον Μίλος τόσο. Νομίζω ότι αν αυτοί ξεκινήσουν με τον ψηλό σχήμα με Γουίμς-Κριάπα-Έρτσεγκ μαζί θα δούμε στην αρχή Σπανούλη πάνω στον Θεοδόση, με τον Λο να αναλαμβάνει μετά. Φοβάμαι τον τρόπο που κολλάει στα σκρινς λίγο ο Πέρκινς και αύριο αυτό θα είναι πολύ καθοριστικό γιατί η ΤΣΣΚΑ χρησιμοποιεί πολλά τέτοια ακόμα και μακριά από τη μπάλα αλλά ναι τα σωματικά του προσόντα θα μπορούσαν να είναι ένα συν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Δε μπορώ να πώ ότι είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος, άλλα δεν αποκλείω και τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Μαγκες το σημερινο ματς δεν ειναι οσο δυσκολο ηταν το περσινο. Ειναι γηινη ομαδα. Εχει καλους παιχτες, εχει δυναμη κατω απτο καλαθι με Καουν Κριστιτς. Ειναι αργη ομαδα ομως. Πρεπει να τρεξουμε... Και ας γινουνε και λαθη. Αλλιως θα βαρεθουμε στο σετ να μας ποσταρει ο Κριστιτς. Πρεπει να δωσουμε χωρο στον Μιλος γιατι θελουμε τα τρελα σουτ του. Κατω απο πιεση βεβαια. Ξερουμε οτι ειναι επιρρεπης και στο λαθος και οτι μπορει να μπουμπουναει ολο το βραδυ εχοντας αγνοια κινδυνου. Ο Γουιμς ειναι καλος παιχτης με τρομερα αθλητικα προσοντα. Επουδενι να μην φτασει κοντα στο καλαθι. Και αυτος παροτι σουταρει αρκετα, τα εκβιαζει σαν κλασικος αμερικανος και το θελουμε αυτο. Ευτυχως που αυτη η ομαδα εχει τον Τζακσον ο οποιος ομως δεν κανει την τρομερη περσινη χρονια. Χωρις τον Τζακσον με πιεση σε Μιλος Πονκρασοφ το ειχαμε κλεψει το ματς. Οσο για Παπαλουκα, νομιζω αν χασουμε απτον Τεο ειμαστε αξιοι της μοιρας μας. 1 βημα πισω να σουταρει με καποια πιεση αλλα να του αφηνουμε κυριως το σουτ. Ο Χριαπα χρονια τωρα απτους πιο σταθερους παιχτες στην Ευρωπη. Σουταρα, εξυπνος, θα παρει τα φαουλ του, θα παιξει καλη αμυνα, θα δωσει βοηθειες. Ειναι ενας παιχτης που δεν ξερω πως τον περιοριζεις. Ουτε ο Μιτσοβ ειναι αμελητεα ποσοτητα. Ψηλο παιδι, γενικα ενα θεμα με τα ποσταρισματα των γκαρντ τους θα το εχουμε... Αλλα δεν ειναι ομαδα που προξενει φοβο! Αν γιαλιζει το ματι μας, μπουμε μεσα και τους "πιασουμε απτο λαιμο", το παιχνιδι ειναι δικο μας... Ουτε Κιριλενκο υπαρχει, ουτε Σβεντ, ουτε Σισκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Χαίρεται!
    Μακροσκελής ανάλυση δεν χρειάζεται πλέον.
    Χρειάζεται ψυχή, πάθος και διαύγεια πνεύματος.
    Στα τεχνικά, πρέπει να πάρουμε ριμπάουντς, να τρέξουμε και να βάλουμε τα τρίποντα. Οι βασικότερες προϋποθέσεις.
    Παίκτης βαρόμετρο ο Παπανικολάου. Αν παίξει καλά, είμαστε στη διεκδίκηση της νίκης.
    Παίκτης κλειδί ο Πάουελ. Μια μεστή εμφάνιση αρκεί. Οικονομία στην επίθεση και σπρώξιμο στην άμυνα.
    Πάμε γερά ρε Ολυμπιακάρα!!!




    υ.γ. Όταν ο Ολυμπιακός είχε 3άρι αξιώσεων, πάντοτε πήγαινε καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΑΜΥΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..................Καρφωματάρα ο μικρός!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Τι φάουλ σφυρίζουν στον Παπανικολάου ρε παίδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Νταξει θα μας φορτωσουνε φαουλ, το βρηκανε το κολπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Το ανησυχητικό είναι η ευστοχία των Ουίμς και Χριάπα από μακριά.
    Χωρίς να έχουν ενεργοποιηθεί οι Τεόντοσιτς και Κρίστιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. A ρε Σερμαντίνι post freak!!! Η ομάδα θα μπορούσε χωρίς υπερβολές να ρίχνει 20άρα στο ημίχρονο. Πολύ καλή εμφάνιση. Ελπίζω να είμαστε και λίγο πιο εύστοχοι στα τρίποντα. Κωστάκη μη κατσουφιάζεις, το χείς! Πάμε γερά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Όνειρο ζω μη με ξυπνάτεεεεεε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Σας το είχα πει.......Αφού κερδίσαμε το πέμπτο παιχνίδι με τους Τούρκους είμαστε οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ για την φετινή σεζόν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ομαδαρα εισαι ΟΝΕΙΡΟ, τους ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ σημερα, απιστευτη εμφανιση!!! Μπαρτζωκα απο σημερα δεν ξαναλεω τπτ, τα εκανες ολα τελεια, με μπουκωσες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ! Αν είχαμε και ένα παίχτη στύλ Λάσμε αντί Πάουελ και δεν είχαμε άλλους 2 ξένους παροπλισμένους θα ήμουν ήδη σίγουρος για το repeat...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ολα κριθηκαν στον σερβο.εκει τελειωσαν ολα..
    θελω δανεικο στον τελικο με οποιον παιζουμε τον τεοντοσιτς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Μαζια νικησαμε ρε, γραψε μας τα στατιστικα τωρα! Παπαθεοδωρου ανεβηκαμε στο πανω ραφι η εχει ακομα? Κλοτσησαμε σιγουρα την Τσσκα απο εκει ψηλα παντως ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ...1,96 καυλωμενος αυτην την στιγμη...σεμιναριακη αμυνα σε πικ εν ρολ...


    παμε γερα να το σηκωσουμε την κυριακη!!!πολλα κακκαλα η ομαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Μαγικο διαβασμα απο μπαρτζωκα..σπανια βλεπουμε τετοια κυριαρχια..κλασσικος μιλος..αλλα μηπως οι αλλοι πηγαν καλυτερα;;ετσι που μας ειδα τοσο δυνατους..με τοση ενεργεια..αρχιζω να θελω μπαρτσα στο τελικο..και οχι ρεαλ που επισης εχει πολυ ενεργεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. αν παιξουμε με μπαρτσα θα ειμαστε πιο συγκεντρωμενοι..
    με τη ρεαλ θα εχουμε μια επαρση,πιστευω οτι μας παει ομως περισσοτερο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. πριν 2 χρονια στο ρεντπλανετ ειχα γραψει οτι για να σηκωσουμε τιτλους πρεπει να φυγουν ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι...
    μπορου-μιλος-παπαλου....
    και ποτε εχει αποδειθει αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. δεκατετες στον χαινς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. χαχαχαχαχχαχαχ....ωραιος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Συμφωνω σαββα..αν ειμαστε τοσο σοβαροι στο τελικο δεν εχουμε να φοβηθουμε τπτ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. δεν πρεπει να χαλασει αυτη η ομαδα...δεν πρεπει να φυγει κανενας!!!το ξερουν ολοι καλα αυτο απο τον προεδρο μεχρι τους παιχτες...και πρεπει να το εφαρμοσουν γρηγορα με το F4...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Πόσες γλώσσες έχουν γυρίσει τώρα Joe...Πόσες..?!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ειδικά ο τελευταίος που ζητάει και 1,5 εκ ευρώ αποζημίωση τώρα... αντε γεια θοδωράκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Να τα λέμε όλα Κωστή, εξαιρετικός ο Μπαρτζώ σήμερα νομίζω για δυο λόγους:

    1. Δεν είχε άγχος πια και είχε κατ'επέκταση και το καθαρό μυαλό από την αρχή μέχρι τέλους ΚΑΙ...

    2. Αφήσαμε επιτέλους το μονοδιάστατο man to man και έστω και την ύστατη στιγμή, φέρθηκε ΕΞΥΠΝΑ και κοίταξε στο παρελθόν, απόπου πήγαζε ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΧΑΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ που σήμερα (ξανα)ξεχύλησε! Μαγκιά του αλλά και μαγκιά μας που σκούζαμε ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!
    Δε διαλέγω, αν και έχω feeling για την Ρεάλ εδώ και καιρό... Ας είναι, ας έρθει όποιος θέλει, με τέτοια άμυνα, ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ!


    Θρύλος και Golden State Warriors λέμε, back to the basics basketball!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Χαχαχαχαχαχχαχαχ!



    http://www.sport-fm.gr/article/bathia-upoklisi-kai-ena-terastio-sugnwmi/674481

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ααααααααααααααααχαχαχαχαχαχα! Στείλτου μέιλ και θα το ποστάρω ολόκληρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Μη βιάζεσαι... Άστο να έρθει με το καλό και μετά το πανηγυρίζουμε Clyde.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. συμφωνω σε ολα απο αυτα που γραφεις...Στην αμυνα θρυλος και στην επιθεση warriors :P...http://www.youtube.com/watch?v=nBvv9yoK64k...οποιος βλεπει τους warriors στα play off σιγουρα εχει μεινει μαλακας...τι κανει αυτος ο curry??δεν ηταν να το παρουμε περσυ μεχρι να τελειωσει το λοκ αουτ? :)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. το χει καταλαβει και ο ιδιος οτι δεν εχει ιδεα απο μπασκετ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Ποια Ισπανίδα μας ταιριάζει στον τελικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. εγω παντως δεν θελω μπαρτσα με τιποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. αυτον τον καρι με τιποτα δεν θα τον παιρναμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Εγώ δεν θέλω Ρεάλ γιατί είναι απρόβλεπτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Mαγκες θα πω μεγαλη κουβεντα... Πως να χασουμε απο τη Ρεαλ? Που την εχουμε πελατισσα... Με Παπ να σβηνει Ρουντι, και Λο και τους υπολοιπους να κανουν καλη δουλεια σε Ροδριγκεζ και Λουλ, το παραμυθι εχει τελειωσει νωρις... Και αφηστε τους βαζελους να κλαινε! 6 αυτοι, 2 σερι εμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Και επισημα Ρεαλ στον τελικο... 3 παραμετρους εχει το παιχνιδι. Ρουντι Ροντριγκεζ και Μιροτιτς. Ο Κωστας σιγουρα θα σβησει τον Ρουντι οποτε παμε παρακατω. Στον Ροντριγκεζ θα παει λογικα ο Λο με Κατσιβελη(Περκινς?) και εκει θα κριθουν πολλα. Οσο για Μιροτιτς πιστευω θα βαλει τα καλαθακια του αλλα αν κλειστουν καλα οι αλλοι δυο, μεθαυριο ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΒΛΑ ΠΩΠΩ Κ@ΒΛ@ ΠΩΠΩ Κ@ΒΛ@!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Μαζι σου, την εχουμε τη Ρεαλ κι εγω το πιστευω αλλα μην γινομαστε αλλαζονες εχουν πολυ καλους παιχτες που σε ενα ματς γινεται να τα βαζουν ολα. Βασικα οι παιχτες μας μην γινουν (που ευτυχως δεν δειχνουν τετοια σημαδια) και παμε δυνατα για την κουπα. Μπορουμε και γω Ρεαλ προτιμουσα την φοβομουν περισσοτερο τη Μπαρτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Και κατι ακομα πιο σημαντικο... Δε ξερω αν χαρηκα που αναδειχτηκε MVP του ημιτελικου ο Χαινς. Φοβαμαι μην αναδειχθει για πλακα και του Final Four και μετα ανεβει η τιμη του στο διπλασιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Εγώ θέλω να πέσουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ οι πανηγυρικοί τόνοι, γιατί δε θέλω να δω μια νέα Σαϊτάμα... Σαν οιωνός πάντως, καλός μου φαίνεται... Ευκαιρία να επουλωθεί και αυτό το παιδικό τραύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. σεμνα και ταπεινα αν παιξουμε,40 λεπτα το μυαλο μεσα στο κεφαλι χωρις αλαζονια και χωρις μεσα στο μυαλο οτι ειμαστε πρωταθλητες δεν χανουμε απο μια ρεαλ που μεν ειναι απροβλεπτη και διψαει για κατι που τις λειπει πολα χρονια,αλλα παιζει ενα μπασκετ χωρις λογικη και χωρις πατηματα δε..
    ενας σοβαρος οσφπ δεν το χανειι την κυριακη με τιποτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Κωλό-ομάδα, Πετράν ρίξε τόνους bro... Συμφωνώ με Μακ, απρόβλεπτη και με ποσοστό στα 6.75 κολλημένο γύρω στο 40%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ο χαινς εχει το ελληνικο φιλοτιμο..αν το ριξουν εκει τα αδερφια με μια σοβαρη προταση θα μεινει για παντα- και πρεπει να μεινει για παντα..
    εχουμε βρει τον δικο μας μπατιστ,αν φυγει αυτος ο πακτης θα μιλαμε για εγκλημα μεγατοτων...
    αν ηταν να διαλξεω σπαν η καιλ δεν θα σκςεφτομουν ουτε δευτερο ποιος θελω να μεινει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. δεν χανουμε απο ρεαλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Old school Nerry εντελώς το παιδί! Φαντασία, fun και street νοοτροπία απέναντι σε μούσκουλα και σταριλίκια! Απλά ΑΛΛΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Ειναι κριμα που δεν εχει ανανεωσει ηδη, δεν ξερω γιατι το κανουν, αν παιξει καλα και στο τελικο σιγουρα θα ανεβει κι αλλο η τιμη του και εχει περιεργο μανατζερ πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Η Ρεάλ βγάζει ενέργεια, παίζει άμυνα και είναι γρήγορη. Εντελώς αντίθετη ομάδα από την ΤΣΣΚΑ. Να κάνουμε το παιχνίδι μας κι όχι να καταστρέψουμε αυτό της Ρεάλ με αργό τέμπο. Α, και να φορέσουμε λευκές εμφανίσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Οι λευκες ειναι γουρλιδικες, το κακο ειναι οτι εχει και η Ρεαλ, ξερεις πως γινεται η επιλογη ετσι? Λογικα εμεις θα εχουμε τις κοκκινες φανταζομαι... Ισχυει οτι βγαζει ενεργεια, απλα θεωρω οτι εκει που εχει τη δυναμη της (Ρουντι) εχουμε Παπ, η περιφερεια της ειναι γρηγορη αλλα εχουμε και μεις γερη περιφερεια. Δεν θεωρω οτι εχει τον τσαμπουκα μας, αν μπουμε δυνατα θα τους φαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. H μπαρτσα γενικα δε μας ταιριαζει Μιχαλη μου. Μπορει ο Βαζελος να φανερωσε πολλες αδυναμιες της αλλα παρολα αυτα ποιος θα μαρκαρει τον Τομιτς στο λοου ποστ? Και αν Ναβαρο τα βαζει παλι απτο σπιτι του? Εχουνε και Λορμπεκ που οποτε μας βρισκει μας τα κολλαει. Για να μην πω για Σαρας. Δε τους θελω, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ. Τους Μαδριλενους ομως τους θελω και τους παραθελω... Να δω τον Φελιπε να σκουζει παλι, μονο αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Δεν χανουμε απο Ρεαλ μαγκες... Οπως το λεει ο Σαββας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Προσπαθω να το εξηγησω μπασκετικα και δε μπορω. Γιατι εχετε δικιο ενα ματς ειναι κ ολα γινονται. Αλλα ρε γαμωτο, δεν εχουμε καλυτερη ομαδα απο αυτους? Τωρα παιζαμε κοντρα στα προγνωστικα. Τωρα που εχουμε τα προγνωστικα με το μερος μας γιατι να μη το σηκωσουμε? Με γλυκανε η "ευκολη" σημερινη νικη και δε θελω παλι σκαμπανεβασματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Παιδιά δεν είναι της παρούσης αυτά, ΞΕΡΩ τι σας λέω... Ας το ευχαριστηθούμε όσο μπορούμε και βλέπουμε. Θέλω να πιστεύω ότι και ο ένας (Σπαν) και ο άλλος (Χάινς), με τα αυτά (κούπες) και με εκείνα (αγάπη κόσμου), εν τέλει θα μείνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Μαζί σου! Αν κάποιος πρέπει να ανησυχεί σήμερα, αυτοί είναι οι Ισπανοί, αλλά θέλω να πανηγυρίζουμε την Κυριακή, ακόμη και από γούρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Η Ρεαλ σιγουρα κανει ολα αυτα που αναφερεις αδερφε. Αλλα μας ταιριαζει κιολας. Θυμησου οτι με Μπαρτσα ειχαμε προβληματα φετος. Δε μας παει αυτο το στυλ παιχνιδιου. Τη Ρεαλ και να μην ειμαστε σε καλη μερα θα παιξουμε αμυνα. Οι αλλοι ειναι ωρες ωρες εκνευριστικοι... Σκεψου να τα εβαζε σεμας αυτα ο Ναβαρο και ο Χουερτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. αρρωστεια και αρχ.....αααααααα η ομαδα!για παντα στη καρδια μας !
    παμε τωρα στο ψητο ...συμφωνω με mac απροβλεπει η ρεαλ ενεργεια και αυτη δεν εχουμε παιξει καθολου φετος κανενα ματς αντιπαλοι αλλα ο σαββας μ εδωσε αισιοδοξια την εχουμε τη ρεαλ και κατι τις χρωσταμε γενικα ειμαι αισιοδοξος με την ομαδα απ την αρχη μιχαλη και το εχω εκφραση πολλες φορες πως μπορουμε πρωτα την ευρωλιγκα και μετα το πρωταθλημα ηθελα μπαρτσα γιατι μας ειχε 2-0 φετος να το φαει το ταμπανη αλλα μας ηρθε η βρωμνιαρα ομως οπως πιστευα τοσο καιρο ΠΩς Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΗΔΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΙΝΩ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΜΑς ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ Ο BILL ENA MEGALO ΜΑΤΣ ....παμε γερα να το σηκωσουμε τη κυριακη να τεζαρουν ολοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. και καλα μεχρι να τελειωνε το λοκ αουτ...ετσι ειχε ακουστει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Πετρο εγω δεν φοβαμαι μιροτιτς..γιατι ειναι καλος παιχτης αλλα δεν εχει προσωπικοτητα..εγω φοβαμαι ρουντι..γιατι ειναι απροβλεπτος..επισης τον φοβαμαι τον κωστα γιατι και με τον πιτ μαικλ δεν τα πηγε καλα..ο σλοτερ ειναι φαση χαινς αλλα πολυ χειροτερος..εγω να σου πω την αληθεια φοβαμαι τον ρεγιες..παντως οι ομαδες μοιαζουν πολυ..βγαζουν και αυτοι πολυ ενεργεια..παντως ο βαζελος που και αυτος βγαζει πολυ ενεργεια τους κερδισε φετος 3/4..αν παιξουμε οπως στον ημιτελικο με τσσκα δεν εχουμε να φοβηθουμε τπτ..απλα το ματς θελει αλλη αντιμετωπιση γιατι η ρεαλ ειναι πολυ διαφορετικη απο τσσκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Παντως οι δηλωσεις μεσινα αποδεικνυουν τι διαβασμα εκανε ο μπαρτζωκας..επισης ο μεσινα εκανε δηλωσεις και για τον χαινς..ο χαινς του χρονου θα βρει συμβολαια 1.5εκ για πλακα..επισης ο σπανουλης ειναι τεραστια πολυτελεια..ειλικρινα πιστευω οτι οποιονδηποτε αλλο παιχτη να ειχαμε στην θεση του, ο ολυμπιακος θα ηταν 2 επιπεδα κατω..ειναι πολυ καλυτερος αυτη την στιγμη απο ολους και απο διαμαντιδη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ισχύουν τα ίδια με πριν τον αγώνα μόνο που τώρα θα ξενερώσω αν δεν το πάρουμε .. τώρα δεν θα πω δεν πειράζει .. γιατί τώρα οι παίχτες μας θα αδικήσουν τους εαυτούς τους αν δεν τον πάρουν. Τεσπα κατω τα κεφάλια εγώ λέω στον εαυτό μου ότι είμαστε αουτσάιντερ κλπ κλπ για να ηρεμώ ( μην δω καμιά καινούρια Ιαπωνία).

    Ότι και να γίνει την Κυριακή πρέπει να μείνει όλος ο κορμός αυτής της ομάδας. Τι να πεις για τον Χαινς;


    Μιχάλη είδες παιχνιδαρα ο Περο;


    το σώβρακο μην ξεχάσεις για την Κυριακή χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. στους τιτλους διπλα βαλε και την φετινη ευρωλιγκα..
    1997,2012,2013....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/189564_515801235152152_1314986110_n.jpg Ειδικα για τους πολυ μπασκετοφιλους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Ναι ρε φίλε, μη λέτε τέτοια, το 'χω μεγάλη γρουσουζιά... Άστο να έρθει με το καλό πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Πωπω μάγκα μου!!!! Τι είναι τούτα ρε Πετράν?! Let me guess... Ρωσίδια?!!!! Αεριωθούμενα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Είπαμε apo, ο Πέρο είναι για τα ΜΕΓΑΛΑ παιχνίδια! Πρέπει να πέσει πλύσιμο επειγόντως να 'ναι έτοιμο για αύριο βράδυ... Και η αξυρισιά σε επίπεδα τράγου επίσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Τι να λέμε τώρα ρε Κωστή..? Καμιά σύγκριση και τα νέα πριν το F4 είχανε αρνητικό πρόσημο... Ας είναι, όλα μπορούν να αλλάξουν, ας πάρουμε με το καλό αύριο την Ευρωλίγκα και βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Με έχει πιάσει μια αγωνία, κράζω όποιον μου λέει "το σηκώσατε" και είμαι σε τσίτα άνευ προηγουμένου... Σκέψου ότι ξεκινάει ο τελικός στο ποδόσφαιρο και είμαι εδώ να διαβάζω νέα από Λονδίνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Μα τι τρωνε εκει να ταισουμε και τις δικες μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. αν μεγαλώσετε την φώτο .. δείτε το βλέμμα της ξανθιάς .. ελπίζω να μην κοιτάει έτσι τον Περο αυτή η γυναικάρα γιατί θα τρελαθώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. καλα ρε περο σε καρφωνει η ξανθια και εσυ πας να της γυρισεις πλατη :P??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. και εγώ ξενερώνω με την σιγουριά δεν βγαίνει ποτέ σε καλό ... εγώ είπα να δω τον τελικό στην μπάλα αλλά κουράστηκα πραγματικά και είπα να κάνω διάλειμμα ( μόνο ο αστέρας παίζει άσε που πνιξαμε και χέρι του Μανιατη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. αν και ειμαι υπερ των μελαχροινων εδω η ξανθια καλλονη δινει ρεστα...
    εμαθα και ποιανου γυναικα ειναι...του φροντιστη της τσσκα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. αν προσεξεις καλα στο βαθος κοιταει καποιον αλλο....

    εδω για να σου λυθει η απορια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ναι οντως πολυ μπροστα η κοπελα....α πα πα πα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. ετσι παιζεται το πικ εν ρολ...

    http://www.youtube.com/watch?v=6gvQHZJNLiY&list=PLimTwiUEXDNaSbS38rnI3bXaPro03ZQtC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. ας μην τα σκεφτομαστε αυτα τωρα,αυριο ειναι μεγαλη μερα...τυποι σαν τον μαρινακη κτλ. μονο κακο μπορουν να κανουν με την συγκεκριμενη νοοτροπια που εχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Πω ρε πήγε ένας φίλος μου μαυρόγατα στο Λονδίνο, τη κάτσαμε τη βάρκα... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Είχα κάποτε μια σχέση πολύ κοντά εμφανισιακά στη ξανθιά θεά της φωτό, άλλα ήταν μεγάλη τάνα, με το συμπάθειο. Αυτές τις γκόμενες μόνο με εφέ και βιτρίνα τις κρατάς (και γάμο :P)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Κανε ανωνυμη καταγγελεια να τον συλλαβουν, η παρτον τηλεφωνο να τον ενημερωσεις οτι αλλαξε η ωρα του τελικου και θα ειναι στις 12 το βραδυ! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Χαχαχαχα!! Άστα να πάνε φίλε δε σώζεται η κατάσταση, η ομάδα πρέπει να νικήσει και αυτόν... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Χαχα τη μεγαλωσα και παρατηρησα και το βλεμμα του απο πισω με το καρο, εχει σκαλωσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Μιχάλη, ώρα για νέο άρθρο.
    Το λιμανίσιο Λιοντάρι νίκησε την πολική Αρκούδα.
    Ο κόκκινος πρίγκηπας πρέπει να γδύσει τη λευκή βασίλισσα, πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Χαχα ελπιζω να μην τη γδυσει μονο, να κανει σωστα ολη τη δουλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Ρε φωνή της λογικής πλάκα μας κάνεις;
    Δεν λέω μπορεί να πήγε αλλά γιατί μας το λες;
    Για να ευχόμαστε όλοι να πάθει κανα κακό;Ή για να μας αγχώσεις;Κοίτα να δεις τι είπε ο σύγγαυρός!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Πάμε σύγγαυροι...Όλοι θετική ενέργεια...Όλοι πίστη ακόμη κι αν το παιχνίδι φαίνεται να στραβώνει........ΟΛΥΠΙΑΑΑΑΑΑΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Δεν εχουμε μπει καλα, παμε λιγη αμυνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. δυστυχως για ενα ακομη μεγαλο παιχνιδι ο αρχηγος ειναι απων..επιθεση αλλα και αμυνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Πάμεεεεε ρεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. χωρις σπανουλη παιζουμε καλυτερα,μονο μπλοκαριε την ομαδα ο σπαν με τις γιομες και τις τρακες στους ψηλους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Παμε ετσι, δυνατα επιτελους αμυνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. βγαλτον και μην τον ξαναβαλεςι τον λιγοψυχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. βγαλτον επιτελους τον χεστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Ειμαστε μεσα στο παιχνιδι, εσφιξε η αμυνα μας ιδρωνουν για καθε καλαθι, αν συνεχισουμε ετσι τους εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. χωρις σπανουλη μεσα,εγκλωβιζει ολη την ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Παιδιά όχι αρνητικά σχόλια για Σπανούλη και για κανέναν άλλον...Ναι το βλέπουμε ότι δεν παίζει τίποτα.....Ότι κάνει λάθη και ότι είναι ο καλύτερος παίκτης της Ρεάλ....Αλλά έχω δεί όνειρο...Όλοι θετική ενέργεια όσο και να ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι....Μόνον έτσι θα τι σηκώσουμε...Πιστέψτε το πρώτα εσείς και στείλτε το στην ομάδα(είναι το γούρι μου αυτό....Και πέρυσι ήμουν μόνος σε μια παρέα που όλοι βρίζανε μόλις χάναμε...Κι εγώ έλεγα να σταματήσουν...Δεν πίστευα ότι θα κερδίζαμε αλλά έλεγα ότι μπορεί να μειώσουμε αρκετά και μετά ποτέ δεν ξέρεις.........Κι εγένετο....)ΟΛΟΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.....Κριτική ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΩΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Έλα μη μασάτε θα σπάσουν παραδόσεις σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Οι βρωμιάρηδες ξεκινήσαν διαολεμένα. Δυστυχώς σε αυτό το παιχνίδι φαίνεται το πρόβλημα του να έχεις Πάουελ να πιάνει θέση ξένου άδικα και άλλη μια θέση αμερικάνου πεταμένη. Όμως πλέον έχει μείνει μισό ημίχρονο και πιστεύω ότι με κατάθεση ψυχής όλα γίνονται. Πάμε γερά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. ο σπαν φιλε μια ζωη στα κρισιμα εκτος παο το περσινο 5 τελικο ειναι εξαφανισμενος.γραφω κατι λαθος η ψεμμαη δεν πρεπει να καυτηριαζουμε την ανυπαρξια του,την αστοχια του και τα πολλα του λαθη..
    παιρνει 2,5 μυρια για να παιζει σε τετοια ματς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Σβησανε τα φωτααααααααααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. ΕΙΠΑ.....ΟΛΟΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ........ΟΛΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. εγω αςτον καντηλιαζω και αυτος ας τα χωνει τωρα..παμε............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Παμε 1 δεκαλεπτο εμεινε, τους εχουμεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Ναιιιιιιιιιιι μπραβο ρε ομαδαααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Μουνί Rudy πάρε τα αρχιδια μου τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Σας το είπε η φωνή θα σπάσουν παραδόσεις σήμερα!!! ΚΑΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. με εβγαλες μαλακα σπανουλη και μπραβο,ετσι θελουμε να παιζεις..
    μιχαλη σου ειπα χθες γραψες τον φετινο τιτλο..
    ηθελα ρεαλ και αποδειχθηκε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑ,ΡΕ....ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟΥς ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ........Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΝ ΒΑΡΙΔΙΑ.Ο ΛΩ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ.ΟΛΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Χεχε, στο πρώτο δεκάλεπτο ήθελα να ξερα τι έλεγες?... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Πάω στην τροπαιοθήκη να βάλω το 2013!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. πραγματικα φιλε τα ειχα βαλει με τον σπανουλη γιατι μπηκε φοβισμενα..πειρμανε οτι καποτε θα γυρνουσαμε το ματς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Ρε Σάββα....Από πέρυσι δεν έμαθες να είσαι λιγότερο βιαστικός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. και αν σου πω οτι η γκρινια συνοδευτηκε με γουρι θα το πιστεψεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Εχω τρελαθει, παω να πιο 2 μπυρες και επιστρεφω μεγαλη νυχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Και εγώ είμαι εκτός πόλης και τώρα γυρίζω στα πεθερικά. Θα ψάξω να βρω κανα wifi για να τα πούμε... Αλλιώς αύριο παίδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ρε πούστη μου αυτό είναι!!!!!!!! Ψυχάρες για άλλη μια φορά! Ο Μπαρτζώκας έδειξε αρχίδια πραγματικά. φοβερό κοουτσάρισμα φοβερή ψυχραιμία! back to back πάλι με ανατροπή... ΚΑΒΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. μιχαλη βλεπω το βιντεο του αγωνα και κλαιω μια απ της πιο ευτηχισμενες μερες στη ζωη μου οπως εσθανομαι αυτη τη στιγμη το συναισθημα που ζω ειναι παρομιο με του ερωτα που σε κανει να ξεφευγεις αφου αυτη η ομαδα ειναι ερωτας αρρωστεια!βασηλιασ στο με στεψη πολη τν βασηλιαδων απλα αυτο δεν υπαρχη μονο εσυ ρε θρυλε....
    υσ.. ολοι σεφ με το βρωμα θελω να υποφερει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Ανεπανάληπτο έπος στο Λονδίνο. Του χρόνου τελικός με τη ζέλα και 3ο σερί τρόπαιο με ανατροπή από το -15 και πάλι στο Λονδίνο.
    Πολλά μπράβο σε όλους! Ο Μπαρτζώκας τα κατάφερε με την ψυχραιμία του. Του είχα σούρει τα εξ'αμάξης αλλά τώρα θα κάνω μόκο μέχρι να κερδίσει ΚΑΙ το πρωτάθλημα.
    Να κοιτάξει το καλοκαίρι να στελεχώσει σωστά την ομάδα με 2 καλούς ψηλούς. Όλοι πλην Πάουελ, Γκέτσε και Πέρκινς πρέπει να παραμείνουν στην ομάδα. Εννοείται όλοι οι Έλληνες και οι Λο, Χάινς και Άντιτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. Το πατριωτάκι μου είναι εξαιρετικό στην επίθεση αλλά στην άμυνα τον σπρώχνουν άνετα κάτι Ρέγιες και σία. Ευτυχώς που υπήρχε η έγκαιρη αλλαγή Μπαρτζώκα με τον Άντιτς κι ευτυχώς που ο Άντιτς ήταν καλός και στην επίθεση στο Final Four.
    Στο 1ο και στο 3ο που έπαιζε ο Γιώργος στο 4, μας πήραν όλα τα ριμπάουντ οι Ρέγιες και σία.
    Έναν Καϊμακόγλου χρειαζόμαστε κι έναν Ντόρσεϊ.
    Άντε και με το Πρωτάθλημα μάγκες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Like. Για τον Πέρκινς δε ξέρω αν συμφωνώ να είμαι ειλικρινής, άλλα σε όλα τα άλλα καραLIKE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Δεν γινοταν να το χασουμε απο αυτη τη Ρεαλ, οσο ξυνομασταν στην αμυνα για ενα δεκαλεπτο βαλανε τα παντα, στη συνεχεια φαινοταν οτι δεν ειχανε καμια ελπιδα. Ο Λο μαγικος, πολυ καλος και ο Περπε, ο Αντιτς και ο Σλουκας. Ο Χαινς ηταν κλασικος Χαινς. Για μενα αδικια να μην ειναι στο ροστερ με τους 10 καλυτερους. Δλδ τι παραπανω κανανε τα γατακια που μπηκανε και τους εκανε πλακα? Ο Σπανουλης στο 1ο ημιχρονο ηταν πολυ κακος, δεν ειχε αδικο ο savvas ασχετο αν εκφραστηκε υπερβολικα. Στο 2ο ημιχρονο ηταν μαγικος ομως. Τα 3 συνεχομενα 3ποντα τους διελυσαν οπως και τα 2 που ακολουθησαν το 1 απο τα 8+μετρα! Ρε μαγκες ποσο εχουμε υποτιμησει το ροστερ μας εμεις οι ιδιοι και ας μην το παραδεχομαστε. Εχουμε τοσους παιχτες που προσφερουν σε καθε ματς. ΚΑΜΙΑ αλλη ομαδα δεν το εχει αυτο. Εδω ολο το F4 το πηραμε με 2 κολωνες μας να ειναι σχεδον απων (Πριντεζης-Παπ). Ο βαζελος δεν εχει ουδεμια ελπιδα. Θα τον διαλυσουμε. Ο Σερμα εχει μπει και αυτος στο κλιμα της ομαδας, ειναι μαχητικος και προσφερει. Ο Κατσιβελης δεν ειναι καθολου αρνητικος οσο μπαινει εχει φοβερη αμυνα. Φτασαμε τα 3 σε χρονο dt με αυτην την ομαδαρα. Επισης ο Μπαρτζωκας πρεπει να παραδεχτουμε οτι εκανε φοβερη δουλεια. Ημασταν επιβλητικοι στο F4 απεναντι σε καλες ομαδες. 100αρα ρε μαγκες πεταξαμε! Κερδισε με το σπαθι την παραμονη του, το πρωταθλημα το θεωρω δεδομενο, η ομαδα αυτη δεν χαλαρωνει ποτε, δεν εχουμε να φοβομαστε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Καλημέρα στην παρέα!
    Για Σπαν/Χάινς δε θα μιλήσω, είναι ΠΟΛΛΑ που είχαν παίξει προ-κούπας και ίσως τώρα (μακάρι) ΠΟΛΛΑ να αλλάξουν, αλλά κάποιος μου "σφύριξε" (δε λέω παπαριές, καλή "πηγή" αν αυτό σας λέει κάτι...), ότι αν και νωρίς οι James/Καϊμακόγλου είναι στα υπόψιν ήδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Μακάρι και θα κάνω 3 τούμπες τη μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Καλημερες, Μιχαλη ειμαι τοσο χαρουμενος με το repeat που πραγματικα δεν μπορω να μπω στη διαδικασια να σκεφτομαι για μεταγραφες! Το καλοκαιρι λογικα θα το σκεφτω πιο ηρεμα τωρα αδυνατω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Ο Καβαλιεράτος είδα τώρα μόλις έγραψε ότι ο Σπαν μένει και 90% και ο Χάινς. Επιβεβαίωσε και αυτά που έγραψα το πρωί για Τζέιμς/Καϊμακ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Σωστά μιλάς, μαζί σου είμαι, απλά ήταν πληροφορία που μπορούσα να "κυκλοφορήσω" και το έκανα. Η αλήθεια είναι ότι τώρα ακούγομαι σα μαλάκας/παπαρολόγος και αν δε βγει κάτι - θα φανώ και μυρωδιάς επίσης, αλλά προσπαθώ να φιλτράρω παιδιά τι σας δίνω - αλήθεια, αν και δυστυχώς, υπάρχουν και άλλα που πρέπει να μένουν στο "σκοτάδι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Και 5 Μακ, μη σου πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. Καλα εκανες, αμα ακους κατι απο καποιον που ειναι λιγο πιο μεσα στα πραγματα σε σχεση με μας λεγε το, ουτε δημοσιογραφος εισαι ουτε εχεις να κερδισεις κατι για να σε κατηγορησουμε βγει δεν βγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. καλησπερα..ο καβαλιερατος ειπε 95% μενει ο σπανουλης και 90 % ο χαινς..δεν ξερω εμενα μου φαινεται πιο δυσκολο..πιστευω οι αγγελοπουλοι μεχρι 8-9 κατοσταρικα θα τα δωσουν στον χαινς..αλλα πιστευω ο χαινς θα βρει συμβολαιο με 1.5-2 εκ..ειτε απο τσσκα μερια ειτε απο τουρκια..οποτε μου φαινεται δυσκολο να μεινει..για σπανουλη πιστευω με τα ιδια λεφτα θα μεινει..τωρα για τζειμς ειναι παιχταρας αλλα ειναι ακριβος..ο καιμακογλου και αυτος ειναι ακριβος..αυτον τον παμε για αντι-αντιτς?αν κρατησουμε την περσινη ομαδα και παρουμε και τζειμς τοτε παμε για τριτο..μην ξεχναμε οτι νομιζω ληγει και του λο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. Καλά κάνεις και τα λες. Κι ας πανηγυρίζουμε ακόμα. Οι οργανωμένες ομάδες σχεδιάζονται πριν τελειώσει η αγωνιστική περίοδος καλά-καλά.

    Μπορεί και να είναι φήμη μεταδιδόμενη όμως... Το έγραψα πρώτος για Καϊμακόγλου και "Ντόρσεϊ" σε κάποιους (κι εδώ μέσα) και μετά βγήκε σαν αποκλειστικότητα. Τυχαίο;

    Ξέρεις, φοβάμαι μην είναι είδηση αναγνωσιμότητας τελικά. Δεν εμπιστεύομαι τον Καβαλιεράτο.

    Ο Καϊμάκ είναι ακριβός. Κι ο Τζέιμς το ίδιο. Αν τα σκάσουμε σε Σπανούλη - Χάινς, είναι δυνατόν να ανεβάσουμε τον προϋπολογισμό μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. http://www.gazzetta.gr/basketball/article/505830/tha-meinei-o-spanoylis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Μακ, βασικά είμαι της άποψης ότι ποτέ δε ξέρεις όσο "μέσα" και να 'σαι, αλλά κάποια τα βλέπεις για παράδειγμα πως πάνε ο ίδιος στο γήπεδο ή ακόμη, αν είσαι τυχερός, κάποιος στα "σφυράει" και ανάλογα με το "όνομά" του και το κύρος του, διαλέγεις (ποντάρεις) αν είναι μούφα ή αν έχει κάποιες βάσεις... Για παράδειγμα, σε ένα παιδικό πάρτυ που πήγα τους γιούς μου πριν κανα δίμηνο, άκουσα κάτι στην "παρέα" που και δεν είχε ακουστεί ΚΑΘΟΛΟΥ αλλά και αυτός που το έλεγε έδειχνε να ξέρει και να μην αερολογεί... Έκανα μια κίνηση (που περίμενα να πέσει στο κενό για να 'μαι ειλικρινής...) να ρωτήσω ένα παιδί δημοσιογράφο δικό μας για αυτό (πραγματικά ΠΟΛΥ ΞΗΓΑ) και μου εμπιστεύθηκε ακόμη περισσότερα με την προϋπόθεση να μη τον δώσω, πράγμα που σεβάστηκα. Κάπως έτσι βγαίνουν οι όποιες "άκρες", μη νομίζετε ότι είμαι κανάς δικτυωμένος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. αν φυγουν παουελ-γκετσε-μαυροειδης και (δυστυχως)περκινς,περισευουν αρκετα για να κανεις υπερβαση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. Thanks. Μακάρι να πάνε όλα κατ ευχήν, να παραμείνουν στην ομάδα όλοι όσοι αξίζουν και να αποκτηθουν και οι 2 αυτοί παίκτες. Επίσης επειδή είμαι πλεονέκτης και θέλω να φτιάξουμε ομαδάρα για πολλά χρόνια ελπίζω να μην τη κάνει σύντομα ο Πάπ για άλλες πολιτείες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. Δε ξέρω Κωστή, αλλά θεωρώ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ πχ, μετά από δυο Ευρωλίγκες σε ΤΟΣΟ μικρή ηλικία, αν κάποιος ΝΒΑ πληρώσει το buy out ο Παπ να πάει να δοκιμάσει... Εκεί δε πρέπει να έχεις κάνει κουμάντα? Τον Πέρο αν τον γουστάρω, το ξέρετε και με το παραπάνω, αλλά ο κάπταιν είναι άλλος και πλέον άνετος και απαλαγμένος από άγχη να κάνει τις κινήσεις του, οπότε... Από την άλλη ποιος θέλει να αφήσει τον Πρωταθλητή Ευρώπης και αυτή την παρέα για κάποια φράγκα παραπάνω με αμφίβολα αποτελέσματα? Ο Πριντ το έκανε και κέρδισε, ο Μαυροκεφαλίδης τώρα ΣΙΓΟΥΡΑ χτυπάει το κεφάλι του... Κοίτα τι δηλώσαν και οι Αφοι χθες και κάνε σούμα όλων αυτών... Τυχαίο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. Τον Πέρκινς και γω τον θέλω, αλλά χλωμό μάλλον Σάββα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Δεν είναι να με κατηγορήσει κάποιος βρε Joe, θέλω απλά να προσέχω τι γράφω για πολλούς λόγους, είτε αυτό έχει να κάνει με το blog είτε με την ομάδα. Με καταλαβαίνεις φαντάζομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Η αλήθεια είναι ότι και εμένα δε μου βγαίνουν τα κουκιά, εκτός και αν οι Αγγελόπουλοι αποφασίσουν να σπρώξουν λίγο χρήμα παραπάνω για να διατηρήσουν το κορμό της ομάδας και να τη θωρακίσουν με ποιοτικές (και προφανώς και πιο ακριβές) επιλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  182. Ο Παπ αργά ή γρήγορα θα φύγει, ανοίκει αλλού το παιδί! Ας πάει και όταν θελήσει να ξαναγυρίσει εδώ θα είμαστε. Εμένα με νοιάζει να πάρουμε και άλλους νιούφηδες! Παππά, Γιάνκοβιτς, Αντετοκούμπο, όλοι σε μας θα θέλουν να έρθουν λογικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  183. Μακάρι να γίνουν σωστές κινήσεις, αν και γενικά δεν πολυεμπιστεύομαι το κριτήριο των ανθρώπων εκεί στη ΚΑΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  184. Όσο για τον Πάπ προσωπική μου εκτίμηση είναι παίκτης που του ταιριάζει το ευρωπαικό στύλ παιχνιδιού. Στο ΝΒΑ θα κινηθεί στη μετριότητα, άλλα θα δείξει ο καιρός αν έχω δίκιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  185. Μαυροκεφαλιδης στη Μπαρτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  186. Ούτε εκεί θα πάρει πρωτάθλημα πάντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  187. Ετσι οπως εχει παει η κατασταση δυσκολα οντως θα παρει πρωταθλημα. Κουρασμενη η Μπαρτσα χωρις ενεργεια και ολο τραυματισμους. Πηρε καλαθομηχανη παντως, το θεμα ειναι που θα τον χρησιμοποιησει. Αν θελει στο 5 αντι Τζαβαι τοτε ειναι πολυ σοφτ κατα τη γνωμη μου. Βεβαια για τη σειρα τελικων, εφοσον και η Ρεαλ δεν εχει τπτ τρομερο στο 5 μια χαρα θα της ειναι, ο Μαυρο εχει πολυ καλο παιχνιδι στο λοου ποστ. Κατι μου λεει οτι θα τον κρατησει και τη νεα χρονια παντως. Ανυπομονω να τον δω στο 5 στους τελικους που ακουω οτι εχει βελτιωθει αμυντικα γιατι σε εμας ηταν σοφτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  188. Μακάρι να τον κρατήσει. No more loosers for Olympiakos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή